zondag 5 april 2020, week 14


U bent nu hier: Economie | Chronologisch: uit

Laatste updatecontrole: vandaag om 6u45
 

IEX.NL

Verbergen Tonen
04/04 14u15  'Amazon zoekt naar coronatesten om personeel werkend te houden' SEATTLE (AFN/RTR) - De Amerikaanse webwinkelreus Amazon is hard op zoek naar coronatesten om zijn personeel aan het werk te kunnen houden. Volgens een intern document voert de onderneming daarover gesprekken met twee Amerikaanse testmakers.
04/04 12u15  Economen voorzien opnieuw miljoenen nieuwe steunaanvragen VS NEW YORK (AFN/BLOOMBERG) - Het aantal nieuwe aanvragen voor een werkloosheidsuitkering in de Verenigde Staten zal door de coronacrisis ook deze week in de miljoenen lopen. In doorsnee verwachten economen gepeild door Bloomberg dat 5 miljoen Amerikanen een steunaanvraag doen.
04/04 11u15  'Vergadering OPEC en bondgenoten uitgesteld' DUBAI (AFN) - Landen van het oliekartel OPEC en bondgenoten stellen hun vergadering per videoverbinding uit. Dat meldt persbureau Reuters op basis van ingewijden. De digitale vergadering over productieverlagingen zou maandag plaatsvinden, maar wordt waarschijnlijk verschoven naar 8 of 9 april om partijen meer tijd te geven voor onderhandelingen.
04/04 07u15  Tesla levert te midden van pandemie meer auto's af SAN FRANCISCO (AFN/BLOOMBERG) - De fabrikant van elektrische auto's Tesla heeft in de eerste drie maanden van dit jaar flink meer voertuigen geproduceerd en afgeleverd dan een jaar eerder. Dat maakte het Amerikaanse bedrijf bekend in een kwartaalbericht over de productie, zonder daarbij in te gaan op de gevolgen van het nieuwe coronavirus.
04/04 07u15  Unibail haalt 1,4 miljard op met obligaties PARIJS (AFN) - Unibail-Rodamco-Westfield (URW) heeft met twee uitgiftes van obligaties 1,4 miljard euro opgehaald. Volgens het winkelvastgoedfonds werd de uitgifte ruimschoots overschreven.
03/04 23u15  Wall Street houdt verliezen beperkt NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York zijn vrijdag lager gesloten, maar maakten in de laatste uren wel wat terrein goed. Beleggers verwerken meerdere grote nieuwsberichten. De Amerikaanse werkgelegenheid liet vanwege de coronacrisis de grootste krimp in jaren zien. Daarnaast blijft de aandacht uitgaan naar de oliemarkt, waar over een einde van de prijzenoorlog tussen Rusland en Saudi-Arabië wordt gespeculeerd. Ondertussen passeerden de Verenigde Staten Italië als het land met het hoogste aantal coronadoden in een etmaal.
03/04 22u15  'Amazon stelt eigen koopjesfeest Prime Day uit' SEATTLE (AFN) - Webwinkel Amazon stelt zijn koopjesfeest Prime Day uit van juli tot zeker augustus vanwege de coronapandemie. Dat schrijft persbureau Reuters dat notulen van vergaderingen bij Amazon inzag. De webwinkel en techgigant wilde het uitstel niet bevestigen.
03/04 21u15  SBM Offshore rondt aandeleninkoop af AMSTERDAM (AFN) - SBM Offshore heeft zijn aandeleninkoopprogramma afgerond. In totaal kocht de oliedienstverlener voor bijna 150 miljoen euro 12.094.623 aandelen op voor een gemiddelde prijs van 12,40 per stuk.
03/04 21u15  Aegon schrapt dividend na oproep De Nederlandsche Bank DEN HAAG (AFN) - Aegon geeft gehoor aan een oproep van De Nederlandsche Bank (DNB) en schrapt zijn dividend. Dat maakte de verzekeraar bekend. DNB wilde dat verzekeraars, net als banken, voorlopig afzien van dividendbetalingen en de inkoop van eigen aandelen. Dat geld kunnen ze beter gebruiken om hun financiële buffers aan te vullen omdat nog niet duidelijk is hoe groot de gevolgen van de coronacrisis zullen worden.
03/04 20u15  Flinke minnen op Wall Street NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York stonden vrijdag fors lager. Beleggers verwerken meerdere grote nieuwsberichten. De Amerikaanse werkgelegenheid liet vanwege de coronacrisis de grootste krimp in jaren zien. Daarnaast blijft de aandacht uitgaan naar de oliemarkt, waar over een einde van de prijzenoorlog tussen Rusland en Saudi-Arabië wordt gespeculeerd. Ondertussen passeerden de Verenigde Staten Italië als het land met het hoogste aantal coronadoden in een etmaal.
03/04 19u15  Beleggersonrust zorgt voor verdubbeling transacties Euronext AMSTERDAM (AFN) - De onrust op de beurzen van vorige maand is terug te zien in de nieuwste handelscijfers van Euronext, dat onder andere aandelenbeurzen in Amsterdam, Parijs en Brussel exploiteert. Ten opzichte van februari is het totale aantal transacties bijna verdubbeld.
03/04 19u15  Sligro verzet aandeelhoudersvergadering naar juni VEGHEL (AFN) - Groothandelsbedrijf Sligro houdt zijn aandeelhoudersvergadering op 9 juni. De jaarlijkse vergadering stond eigenlijk op 18 maart gepland, maar een week voordien besloot de onderneming dat die niet door kon gaan vanwege de coronacrisis.
03/04 19u15  Beleggersclub treft schikking met VolkerWessels AMSTERDAM (AFN) - De Vereniging van Effectenbezitters (VEB) heeft een schikking getroffen met het bouwbedrijf VolkerWessels. De beleggersvereniging sleepte de onderneming vorig jaar voor de rechter, omdat zij meende dat de bouwer de markt te laat had geïnformeerd over het overnamebod van grootaandeelhouder Reggeborgh.
03/04 18u15  Stevige minnen op beurzen, verzekeraars voorop AMSTERDAM (AFN) - De Europese beurzen zijn vrijdag duidelijk lager geëindigd. Verzekeraars gingen op het Damrak hard omlaag na de oproep van De Nederlandsche Bank (DNB) om voorlopig geen dividend uit te keren. Beleggers verwekten verder het Amerikaanse banenrapport dat meer banenverlies en hogere werkloosheid weergaf dan verwacht. Ook bleef de aandacht uitgaan naar de olieprijzen, na de historische opleving op donderdag.
03/04 17u15  Bedrijvigheid dienstensector VS minder hard gegroeid NEW YORK (AFN/BLOOMBERG) - De bedrijvigheid in de Amerikaanse dienstensector is in maart veel minder sterk gegroeid dan een maand eerder. Dat komt naar voren uit een cijfer van onderzoeksinstituut ISM.
Laatste update: zaterdag 4 april 2020, 14u15
Lees meer van IEX.NL >


Trends.be

Verbergen Tonen
04/04 23u15  Coronavirus: Belgische testcapaciteit flink uitgebreid, meer dan 300.000 besmettingen in VS Volg hier de laatste ontwikkelingen en alles wat u moet weten over de strijd tegen het nieuwe coronavirus SARS-CoV-2.
04/04 12u15  Coronavirus: afgelopen 24 uur 140 sterfgevallen Volg hier de laatste ontwikkelingen en alles wat u moet weten over de strijd tegen het nieuwe coronavirus SARS-CoV-2.
04/04 11u15  Lockdown komt hard aan in cultuursector: 'Het kaartenhuis dondert in elkaar' Meer dan 10.000 culturele evenementen zijn de afgelopen weken geannuleerd. Een inschatting van de financiële impact blijft moeilijk. Maar zeker is dat covid-19 hard aankomt in het kwetsbare weefsel van de culturele economie.
04/04 11u15  'Het wordt een spannend resultatenseizoen met meer kans op verrassingen' 'In het komende resultatenseizoen zal gissen en missen een veel belangrijkere rol spelen dan de voorbije jaren. Wel krijgen we een beter idee van hoeveel slecht nieuws er al in de koersen verrekend zit.' Dat zegt Danny Reweghs, Directeur strategie Inside Beleggen.
04/04 06u15  Bijna 1.500 doden in VS op dag tijd, Amerikanen geadviseerd mondmasker te dragen Volg hier de laatste ontwikkelingen en alles wat u moet weten over de strijd tegen het nieuwe coronavirus SARS-CoV-2.
04/04 01u15  Amerikanen geadviseerd mondmasker te dragen Volg hier de laatste ontwikkelingen en alles wat u moet weten over de strijd tegen het nieuwe coronavirus SARS-CoV-2.
03/04 17u15  Francis Deprez (CEO D'Ieteren): 'Ik zeg niet dat het coronavirus een koopkans creëert' Door de coronacrisis worstelt Francis Deprez met de zwaarste economische crisis in zijn carrière. Maar D'Ieteren Groep is gewapend met een oorlogskas van 1,5 miljard euro. 'We zijn zeker blij met onze cashpositie. We kregen de voorbije jaren de kritiek dat we te veel liquide middelen hadden.'
03/04 16u15  Jambon doet oproep: 'Geen terrasjes, niet naar zee, geen barbecues' Volg hier de laatste ontwikkelingen en alles wat u moet weten over de strijd tegen het nieuwe coronavirus SARS-CoV-2.
03/04 15u15  Luxevastgoed maakt architecten groot De markt voor luxevastgoed bloeit. Het aantal transacties stijgt sterk, vooral in Vlaanderen. Een tiental architecten heeft zich gespecialiseerd in dat segment van de markt. Zij proberen te voldoen aan de wensen van mensen met diepe zakken.
03/04 13u15  Infografiek coronavirus: aantal besmettingen blijft toenemen In verhouding tot de totale bevolking zijn Italië en Spanje het zwaarst getroffen door het coronavirus. België loopt negen dagen achter op Italië. De vraag is of de maatregelen in ons land voldoende zijn om ons van Italiaanse en Spaanse toestanden te behoeden.
03/04 12u15  De bestaansreden van de regering-Jambon: het Vlaamse kmo-weefsel redden Zes maanden na de eedaflegging is de Vlaamse regering echt uit de startblokken geschoten. De coronacrisis gaf Jambon I een stevige duw. De regering heeft eindelijk haar bestaansreden gevonden: de portefeuille wordt opengetrokken om ervoor te zorgen dat het Vlaamse kmo-weefsel deze crisis overleeft. De interne spanningen behoren tot het verleden.
03/04 11u15  Coronavirus: 132 nieuwe doden; De Croo: 'Vrijheden niet met voeten treden' Volg hier de laatste ontwikkelingen en alles wat u moet weten over de strijd tegen het nieuwe coronavirus SARS-CoV-2.
03/04 10u15  Coronavirus: De Croo: 'Vrijheden niet met voeten treden'; Wallonië plaatst gigantische bestelling in China Volg hier de laatste ontwikkelingen en alles wat u moet weten over de strijd tegen het nieuwe coronavirus SARS-CoV-2.
03/04 06u15  Coronavirus: België maakt 5 miljoen euro vrij voor zoektocht naar COVID-19-vaccin Volg hier de laatste ontwikkelingen en alles wat u moet weten over de strijd tegen het nieuwe coronavirus SARS-CoV-2.
03/04 05u15  Tien miljoen nieuwe werklozen in VS in maand maart In de week van 21 tot 28 maart vroegen 6,6 miljoen Amerikanen een werkloosheidsuitkering aan. Dat is verdubbeling van de week daarvoor. Door de coronacrisis raakten in de maand maart net zoveel Amerikanen hun werk kwijt als in de eerste twee jaar van de Grote Depressie.
Laatste update: zaterdag 4 april 2020, 23u15
Lees meer van Trends.be >

Belegger.nl

Verbergen Tonen
04/04 14u15  'Amazon zoekt naar coronatesten om personeel werkend te houden' SEATTLE (AFN/RTR) - De Amerikaanse webwinkelreus Amazon is hard op zoek naar coronatesten om zijn personeel aan het werk te kunnen houden. Volgens een intern document voert de onderneming daarover gesprekken met twee Amerikaanse testmakers.
04/04 12u15  Economen voorzien opnieuw miljoenen nieuwe steunaanvragen VS NEW YORK (AFN/BLOOMBERG) - Het aantal nieuwe aanvragen voor een werkloosheidsuitkering in de Verenigde Staten zal door de coronacrisis ook deze week in de miljoenen lopen. In doorsnee verwachten economen gepeild door Bloomberg dat 5 miljoen Amerikanen een steunaanvraag doen.
04/04 11u15  'Vergadering OPEC en bondgenoten uitgesteld' DUBAI (AFN) - Landen van het oliekartel OPEC en bondgenoten stellen hun vergadering per videoverbinding uit. Dat meldt persbureau Reuters op basis van ingewijden. De digitale vergadering over productieverlagingen zou maandag plaatsvinden, maar wordt waarschijnlijk verschoven naar 8 of 9 april om partijen meer tijd te geven voor onderhandelingen.
04/04 07u15  Tesla levert te midden van pandemie meer auto's af SAN FRANCISCO (AFN/BLOOMBERG) - De fabrikant van elektrische auto's Tesla heeft in de eerste drie maanden van dit jaar flink meer voertuigen geproduceerd en afgeleverd dan een jaar eerder. Dat maakte het Amerikaanse bedrijf bekend in een kwartaalbericht over de productie, zonder daarbij in te gaan op de gevolgen van het nieuwe coronavirus.
04/04 07u15  Unibail haalt 1,4 miljard op met obligaties PARIJS (AFN) - Unibail-Rodamco-Westfield (URW) heeft met twee uitgiftes van obligaties 1,4 miljard euro opgehaald. Volgens het winkelvastgoedfonds werd de uitgifte ruimschoots overschreven.
03/04 23u15  Wall Street houdt verliezen beperkt NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York zijn vrijdag lager gesloten, maar maakten in de laatste uren wel wat terrein goed. Beleggers verwerken meerdere grote nieuwsberichten. De Amerikaanse werkgelegenheid liet vanwege de coronacrisis de grootste krimp in jaren zien. Daarnaast blijft de aandacht uitgaan naar de oliemarkt, waar over een einde van de prijzenoorlog tussen Rusland en Saudi-Arabië wordt gespeculeerd. Ondertussen passeerden de Verenigde Staten Italië als het land met het hoogste aantal coronadoden in een etmaal.
03/04 22u15  'Amazon stelt eigen koopjesfeest Prime Day uit' SEATTLE (AFN) - Webwinkel Amazon stelt zijn koopjesfeest Prime Day uit van juli tot zeker augustus vanwege de coronapandemie. Dat schrijft persbureau Reuters dat notulen van vergaderingen bij Amazon inzag. De webwinkel en techgigant wilde het uitstel niet bevestigen.
03/04 21u15  SBM Offshore rondt aandeleninkoop af AMSTERDAM (AFN) - SBM Offshore heeft zijn aandeleninkoopprogramma afgerond. In totaal kocht de oliedienstverlener voor bijna 150 miljoen euro 12.094.623 aandelen op voor een gemiddelde prijs van 12,40 per stuk.
03/04 21u15  Aegon schrapt dividend na oproep De Nederlandsche Bank DEN HAAG (AFN) - Aegon geeft gehoor aan een oproep van De Nederlandsche Bank (DNB) en schrapt zijn dividend. Dat maakte de verzekeraar bekend. DNB wilde dat verzekeraars, net als banken, voorlopig afzien van dividendbetalingen en de inkoop van eigen aandelen. Dat geld kunnen ze beter gebruiken om hun financiële buffers aan te vullen omdat nog niet duidelijk is hoe groot de gevolgen van de coronacrisis zullen worden.
03/04 20u15  Flinke minnen op Wall Street NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York stonden vrijdag fors lager. Beleggers verwerken meerdere grote nieuwsberichten. De Amerikaanse werkgelegenheid liet vanwege de coronacrisis de grootste krimp in jaren zien. Daarnaast blijft de aandacht uitgaan naar de oliemarkt, waar over een einde van de prijzenoorlog tussen Rusland en Saudi-Arabië wordt gespeculeerd. Ondertussen passeerden de Verenigde Staten Italië als het land met het hoogste aantal coronadoden in een etmaal.
03/04 19u15  Beleggersonrust zorgt voor verdubbeling transacties Euronext AMSTERDAM (AFN) - De onrust op de beurzen van vorige maand is terug te zien in de nieuwste handelscijfers van Euronext, dat onder andere aandelenbeurzen in Amsterdam, Parijs en Brussel exploiteert. Ten opzichte van februari is het totale aantal transacties bijna verdubbeld.
03/04 19u15  Sligro verzet aandeelhoudersvergadering naar juni VEGHEL (AFN) - Groothandelsbedrijf Sligro houdt zijn aandeelhoudersvergadering op 9 juni. De jaarlijkse vergadering stond eigenlijk op 18 maart gepland, maar een week voordien besloot de onderneming dat die niet door kon gaan vanwege de coronacrisis.
03/04 19u15  Beleggersclub treft schikking met VolkerWessels AMSTERDAM (AFN) - De Vereniging van Effectenbezitters (VEB) heeft een schikking getroffen met het bouwbedrijf VolkerWessels. De beleggersvereniging sleepte de onderneming vorig jaar voor de rechter, omdat zij meende dat de bouwer de markt te laat had geïnformeerd over het overnamebod van grootaandeelhouder Reggeborgh.
03/04 18u15  Stevige minnen op beurzen, verzekeraars voorop AMSTERDAM (AFN) - De Europese beurzen zijn vrijdag duidelijk lager geëindigd. Verzekeraars gingen op het Damrak hard omlaag na de oproep van De Nederlandsche Bank (DNB) om voorlopig geen dividend uit te keren. Beleggers verwekten verder het Amerikaanse banenrapport dat meer banenverlies en hogere werkloosheid weergaf dan verwacht. Ook bleef de aandacht uitgaan naar de olieprijzen, na de historische opleving op donderdag.
03/04 17u15  Bedrijvigheid dienstensector VS minder hard gegroeid NEW YORK (AFN/BLOOMBERG) - De bedrijvigheid in de Amerikaanse dienstensector is in maart veel minder sterk gegroeid dan een maand eerder. Dat komt naar voren uit een cijfer van onderzoeksinstituut ISM.
Laatste update: zaterdag 4 april 2020, 14u15
Lees meer van Belegger.nl >

VRT NWS: Economie

Verbergen Tonen
30/03 14u15  Ondernemersvertrouwen neemt diepste duik ooit, VBO schat economische schade op 2,4 miljard euro... per week Het ondernemersvertrouwen in ons land is nog nooit zo sterk afgenomen als deze maand. Dat blijkt uit de maandelijkse bevraging van de Nationale Bank bij Belgische bedrijven. De economische schade van de coronacrisis loopt naar schatting op tot 2,4 miljard euro, per week. Dat blijkt dan weer uit berekeningen van het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO).
30/03 14u15  Jan Jambon (N-VA): "De insteek moet zijn om mensen terug aan het werk te krijgen" Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) roept de privsector op 'om zijn verantwoordelijkheid op te nemen' en tijdens deze coronacrisis niet onnodig veel mensen in het stelsel van economische werkloosheid te plaatsen. In het Vlaams Parlement kondigde hij ook maatregelen aan die dit binnen de perken moeten houden.
30/03 14u15  Bandencentrale gesloten, dan maar een hele zomer verder rijden met winterbanden? In de periode van maart tot mei draaien bandencentrales op volle toeren. Automobilisten wisselen van winter- naar zomerbanden. Door de preventiemaatregelen tegen het coronavirus mogen bandenwissels niet doorgaan. Is het dan veilig en verstandig om in de zomer verder te rijden met winterbanden?
30/03 14u15  Coronacrisis zorgt voor 5 miljard euro economische schade in Oost-Vlaanderen In Oost-Vlaanderen heeft de coronacrisis al voor zo?n 5 miljard euro economische schade gezorgd. Dat heeft werkgeversorganisatie VOKA berekend. Gedelegeerd bestuurder Geert Moerman roept werknemers en vakbonden op om zo veel mogelijk aan het werk te blijven.
30/03 14u15  Hotel in Brugge vangt daklozen op: "Nog nooit zo'n respectvol clinteel gehad" De coronacrisis zorgt ook voor veel solidariteit. Driesterrenhotel 't Putje in het centrum van Brugge stelt zijn kamers open voor daklozen. Tina Wijns, de general manager van 't Putje: 'Momenteel zijn 18 van onze 37 kamers bezet. Elke dag komen er mensen bij.'
30/03 14u15  Kapelle-op-den-Bos richt noodfonds op voor getroffen inwoners en handelaars door coronacrisis De gemeente Kapelle-op-den-Bos maakt 75.000 euro vrij om de sociale en economische gevolgen van het coronavirus mee op te vangen. Zowel lokale handelaars, zelfstandigen als inwoners die getroffen zijn, kunnen een financile tegemoetkoming krijgen uit het noodfonds.
30/03 14u15  Wat doet Booking.com en moet ik elke voucher zomaar aanvaarden? "De inspecteur" geeft antwoord op jullie reisvragen Grenzen gaan dicht, vluchten worden geannuleerd, en hoteluitbaters kunnen hun gasten niet meer ontvangen. De reissector ligt op apegapen door de coronacrisis. En dat heeft grote gevolgen als je binnenkort op reis vertrekt. 'De Inspecteur' geeft samen met het Europees Centrum voor de Consument een antwoord op de meest gestelde vragen.
30/03 14u15  Ook huurders en verhuurders zitten met vragen over corona: wat met herstellingen? En kan ik de huur uitstellen? Mag ik een herstelling laten uitvoeren in mijn huurwoning? En mag ik een deel van de huur uitstellen, omdat ik economisch werkloos ben door het coronavirus? De Huurdersbond krijgt dezer dagen heel wat vragen binnen en roept op aan de Vlaamse regering om meer te doen voor huurders die in de problemen komen.
30/03 14u15  Minister van Wonen Diependaele: "Huurprijs sociale woning kan al na 1 maand verminderd inkomen herberekend worden" Het is het einde van de maand, wie een appartement of huis of kot huurt, moet dus zijn huur betalen. Dat is evident. Maar in corona-tijden is dat voor een aantal huurders een zware noot om te kraken. Het Vlaams huurdersplatform vroeg aangepaste maatregelen, en die zijn er nu.
30/03 14u15  De opvolger Karel Van Eetvelt is bekend: Karel Baert gaat bankenkoepel Febelfin leiden Karel Baert wordt de nieuwe topman van de federatie van de financile sector Febelfin en van de Belgische Vereniging van Banken en Beursvennootschappen (BVB). Hij neemt de plaats in van Karel Van Eetvelt, die zoals bekend naar voetbalclub Anderlecht trekt. Baert komt over van adviesbureau Egon Zehnder. Hem wacht een pittige uitdaging, onder meer nu de coronacrisis de economie een dreun heeft gegeven.
Laatste update: maandag 30 maart 2020, 14u15

Volkskrant Economie

Verbergen Tonen

Gazet van Antwerpen: Economie

Verbergen Tonen
05/04 05u15  Bisschop Bonny over coronatijden: “De Vlaming is als een Brabants trekpaard: hij trekt hard, maar alleen aan zijn eigen kar” De Antwerpse bisschop Johan Bonny is nog op post, in het bisschoppelijke hoofdkwartier vlak bij de Groenplaats, waar hij ook woont. “Ik ben bij de gelukkigen”, beseft hij. “Ik woon alleen, zonder de spanningen met huisgenoten die plots moeten thuisblijven, maar er is in het gebouw altijd nog wel een beetje volk, dus ik zit ook niet in een isolement.” Volgende week moet Bonny de paasviering wel in een lege kathedraal leiden. “Ja, dat is nog nooit gebeurd. En het is heel jammer.”
05/04 05u15  Deelpunt voor doe-het-zelvers: Berlijners halen gereedschap uit de muur Een boormachine draait in zijn levensduur gemiddeld maar dertien minuten. De rest van de tijd ligt ze ergens ongebruikt in een schuif. We kunnen ons gereedschap daarom beter delen. Berlijners kunnen in metrostations en kleine winkels gereedschap uit de muur halen om onderling te delen.
05/04 05u15  Mister Bean, Mary Poppins en Bugs Bunny zitten wel nog gewoon buiten in Londen Een lockdown kan eenzaam zijn. Gelukkig mogen Londenaars nog gaan wandelen in de stad. Inwoners die een ei kwijt moeten, kunnen dat nu in het centrum gaan doen aan een bijzonder publiek. Gezelschap zoeken kan vanaf nu bij Britse filmsterren als Mister Bean, Beertje Paddington of Batman.
05/04 05u15  Onzekerheid over Lokerse Feesten Hoe langer de coronacrisis duurt, hoe meer mensen zich ook zorgen maken over de zomerfestivals. Medische specialisten stelden al vraagtekens rond Rock Werchter of Tomorrowland. Ook de organisatoren van de Lokerse Feesten wachten bang af.
05/04 05u15  Isabelle Bergman biedt haute couture juwelen aan van Antwerpse bodem Haute couture kan bijna niet zonder persoonlijk contact. Het zijn dus moeilijke tijden voor de Antwerpse Isabelle Bergman (52), die juwelen op maat maakt onder de naam Bergman Jewels. “De bestellingen heb ik tijdelijk stopgezet voor mijn eigen veiligheid, maar ik heb meer tijd om te werken aan nieuwe ontwerpen.”
05/04 05u15  BUURTREPORTAGE. Vrijdagmarkt, van bruisend plein tot verlaten vlakte: “Dat er geen markt meer is, is geleden van in de oorlog” Antwerpen is onherkenbaar geworden in coronatijd. De mensen die de stad normaal kleuren, zitten veilig binnen. Je kunt de vogels horen fluiten en een speld horen vallen. Alle bruisende pleinen zijn verlaten. Ook de Vrijdagmarkt, pal in het centrum, ligt er stilletjes bij. Het geluid van terrasgangers en museumbezoekers heeft plaats gemaakt voor burenbabbels.
05/04 05u15  Boomplantdag kan wel doorgaan: “Plantgaten op twee meter van elkaar, we lopen niet in elkaars weg” De boomplantdag die Bruno Van Orshoven van vzw Oakland zaterdag wou organiseren viel in het water door de coronamaatregelen. Dus stond hij er zaterdag helemaal alleen voor met zijn 1.700 nieuwe bomen aan het waterzuiveringsstation in Pulle. Gelukkig meldden zich nog drie Chinese vrijwilligers, die de boompjes van dit nieuw ‘coronabos’ volgens de regels van de social distance in de grond staken.
05/04 05u15  Leegte in Bobbejaanland: “Je voelt dat mensen de draad weer willen oppikken” “Als het park ’s avonds leegloopt en het lawaai van die 10.000 mensen wegebt, valt de stilte als een deken over dit park. Dat is een zalig moment.” Daniël, de enige bewoner en al dertig jaar vaste werknemer van Bobbejaanland, mijmert op de eerste dag van het nieuwe seizoen over het einde van die dag. “Ik hoor toch liever het rumoer van een vol park”, reageert directeur Yves Peeters.
05/04 05u15  Wie is wie? Raad de bekende Kempenaar op basis van zijn/haar jeugdfoto Misschien deed u het de voorbije dagen ook al, een foto uit uw kindertijd op ­Facebook plaatsen. Daar is het namelijk dé coronahype van het moment. Het inspireerde ons bij Gazet van Antwerpen tot dit artikel. We vroegen een aantal Bekende Kempenaars om ook eens in het fotoalbum van hun jeugd te duiken en ons een foto te bezorgen. Nu is het aan u om te raden wie wie is. Klik bovenaan op de foto’s om ze allemaal te bekijken.
05/04 05u15  Fossiel schedeltje van Limburgse wonderkip zet evolutie vogels op zijn kop Schedels van vogels zijn klein en broos. Dat een schedeltje van 66,7 miljoen jaar geleden nu nog bijna intact is, mag dan al een klein mirakel heten. Maar het wordt pas een ‘wonderkip’ wanneer die een nieuw licht werpt op de evolutie.
05/04 04u15  Willem Verlooy: wereldster in patisserieland ‘Made with passion by Willem Verlooy’ staat er op de kartonnen dozen waarin de patissier uit Oevel, die ook een zaak in Antwerpen heeft, zijn lekkernijen verpakt. Passie, dat is nodig als je zoals Willem uren spendeert aan het maken van chocoladen kunstwerken en ‘haute patisserie’. Voor de paasdagen werkt hij aan een pronkstuk: een chocoladen uil, volledig met de hand vervaardigd, met een buikje vol pralines. “Zoiets vraagt een beetje knutselwerk”, zegt hij zelf.
05/04 03u15  Gluren bij BV’s: De familie Verhulst speelt een spelletje en de dubbele kin van Peter Van de Veire Spelletjes spelen, met de baby gaan wandelen en het missen van vrienden: de afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram - die we graag even voor je bundelen.
04/04 23u15  Zo was het zaterdag in de Antwerpse parken: deze keer geen overrompeling Het was zaterdag de eerste dag van de paasvakantie en het mooie weer nodigde meer dan ooit uit om buiten te komen. Het beloofde dan ook een eerste echte test te worden voor de Antwerpenaren. Kon iedereen zich aan de opgelegde maatregelen houden? Geen overrompeling alvast in het Middelheim- of Nachtegalenpark, al blijken de regels niet voor iedereen even duidelijk.
04/04 22u15  Geen hoop meer om twee leden Kennedy-familie levend terug te vinden In de Verenigde Staten is de zoektocht naar de twee vermiste leden van de Kennedy-familie opgegeven. Ze zijn vermoedelijk dood, zo hebben hun nabestaanden zaterdag meegedeeld.
04/04 21u15  DISCUSSIE. Nood aan psychologische hulp is groot… hoe kan die opgevangen worden? De nabijheid van een zieke of overledene, de vrees om zelf ziek te worden, het isolement, de uitzichtloosheid van deze gezondheidscrisis… Veel mensen raken verstrikt in negatieve gevoelens. Hoe kan volgens jou de grote nood aan psychologische hulp worden opgevangen?
Laatste update: vandaag om 5u15
Lees meer van Gazet van Antwerpen: Economie >

Het Laatste Nieuws: Economie

Verbergen Tonen
05/04 06u15  ZOVEEL VERDIEN IK. Kleuterjuf Caroline (42) en leerkracht Kevin (45): “Wij hebben veel voordelen: werkzekerheid en veel vakantie” Redacteur Inge Stiers vraagt elke week aan enkele Vlamingen hoeveel ze verdienen. Vandaag: Caroline Buytaert (42) en Kevin Cottrell (45). Als die...
05/04 02u15  Trump: “VS bereid heffingen op olie-import in te voeren” De Amerikaanse president Donald Trump is bereid importheffingen op ruwe olie of andere maatregelen in te voeren indien dat nodig is om de...
04/04 16u15  Riziv zal immuniteitstesten terugbetalen Het Riziv zal niet alleen testen terugbetalen die een besmetting met het coronavirus kunnen bevestigen, maar ook testen die immuniteit tegen het...
04/04 15u15  Ex-VBO-voorzitter Philippe Bodson overleden aan coronavirus Philippe Bodson is op 73-jarige leeftijd overleden aan corona. Dat vernam ‘Le Soir’ van de familie van de Luikenaar.
04/04 14u15  Dienstenchequebedrijven moeten minstens 25 procent van verhoogde tegemoetkoming investeren in veiligheidsmateriaal De dienstenchequebedrijven moeten vanaf maandag minstens 25 procent van de verhoogde tegemoetkoming besteden aan veiligheidsmateriaal voor...
04/04 07u15  Vier op de tien bedrijven zien omzet met 75 procent dalen Amper drie weken na de start van de lockdown kampt al de helft van de Belgische bedrijven met liquiditeitsproblemen omdat hun omzet terugvalt. Vier...
04/04 07u15  Corona-oplichters aan het werk: zo herken je volgens onze geldexpert frauduleuze phishingberichten De coronacrisis haalt bij vele mensen het beste naar boven. Helaas zijn er ook criminelen die van de situatie misbruik maken om mensen op te...
04/04 06u15  Arbeidseconoom Stijn Baert: “Economen kunnen nu niet beter voorspellen dan astrologen” "We zullen diep in de buidel tasten", zo sprak de Vlaamse regering deze week over de genomen steunmaatregelen. Eén van de weinige zekerheden die...
04/04 05u15  4 op de 10 bedrijven zien omzet met 75% dalen Amper drie weken na de start van de lockdown kampt al de helft van de Belgische bedrijven met liquiditeitsproblemen omdat hun omzet terugvalt. Vier...
04/04 05u15  Nu al 18.000 woonleningen op pauze gezet Door zelf op pauze te duwen voor alle woonkredieten, besloot de baas van BNP Paribas Fortis een week te wachten op honderden miljoenen euro's aan...
03/04 23u15  Corona-bier niet langer in Mexico gebrouwen, maar wel in België Het Corona-bier van brouwerij InBev wordt niet meer in thuisland Mexico gebrouwen, maar wel in de Belgische vestiging in Jupille bij Luik. Dat...
03/04 21u15  Meer dan 90 landen klopten al voor noodhulp aan bij IMF Meer dan negentig landen hebben bij het Internationaal Monetair Fonds (IMF) noodfinanciering gevraagd om de coronacrisis het hoofd te bieden. Dat...
03/04 21u15  AB InBev verhuist productie Corona-bier van Mexico naar België Brouwerij AB InBev verhuist de productie van het bier Corona van thuisland Mexico naar de Belgische vestiging in Jupille bij Luik. Dat is een...
03/04 20u15  Deze compensaties en/of premies liggen in het verschiet voor personeel supermarkten Bij verschillende supermarktbedrijven zijn nog steeds onderhandelingen lopende over compensaties voor het personeel in deze drukke coronatijden....
03/04 14u15  Modewinkels voeren druk op om solden uit te stellen: “Honderden faillissementen en duizenden ontslagen vermijden” De roep om de zomersolden uit te stellen, klinkt steeds luider. Vrijdag zijn het bijna tachtig Belgische modespelers, van Bristol over JBC tot Ann...
Laatste update: vandaag om 6u15
Lees meer van Het Laatste Nieuws: Economie >

Nu.nl Economie

Verbergen Tonen

Elsevier.nl

Verbergen Tonen
05/04 00u15  Reconstructie: Blunderend kabinet laat beleggers boeten Het voornemen om de spaartaks radicaal om te gooien, is broddelwerk. Op het moment dat toenmalig staatssecretaris Menno Snel het plan vorig jaar september wereldkundig maakte, had het ministerie nog geen idee hoe dit zou uitpakken voor grote groepen belastingbetalers. Daarnaast brengt de hervorming ‘hoge uitvoeringslasten’ met zich mee en is het voor de fiscus … Continued The post Reconstructie: Blunderend kabinet laat beleggers boeten appeared first on Elsevierweekblad.nl.
05/04 00u15  Is dit ht moment om een huis te kopen voor de verhuur? Huurders staan in de rij, huizenprijzen stijgen en een spaar-rekening levert niets op. Een mooi moment om een huis te kopen voor de verhuur. Waarop moet de belegger letten? 1. Leuker dan een aandeel, maar ook meer risico?s Waarom particulieren steeds vaker verhuurder worden? ?Klanten vinden het een leuke, herkenbare belegging,? antwoordt Marcel Kuijer (45). … Continued The post Is dit ht moment om een huis te kopen voor de verhuur? appeared first on Elsevierweekblad.nl.
05/04 00u15  EW-onderzoek: Wat verdienen de helden van de coronacrisis? Niet alleen artsen en verpleegkundigen, maar ook schoonmakers, vuilnisophalers, bus- en vrachtwagenchauffeurs proberen de samenleving draaiende te houden tijdens de coronacrisis. Uit berichten op Facebook, LinkedIn en Twitter klinkt verontwaardiging over te lage salarissen voor deze cruciale beroepen. Wat verdienen de helden van de crisis? Afgestudeerden van de opleiding geneeskunde ontvangen tien jaar na het … Continued The post EW-onderzoek: Wat verdienen de helden van de coronacrisis? appeared first on Elsevierweekblad.nl.
03/04 00u15  Voorzichtig herstel Europese beurzen na crash door corona en olieconflict De Amsterdamse aandelenbeurs is dinsdag wat opgeveerd na de koersdreun op maandag. Ook andere Europese beurzen toonden voorzichtig herstel. De stemming werd gesteund door de hoop op meer stimuleringsmaatregelen van overheden en centrale banken om de economische impact van het nieuwe coronavirus en het olieconflict tussen Rusland en Saudi-Arabi te beperken. Beurzen in heel Europa … Continued The post Voorzichtig herstel Europese beurzen na crash door corona en olieconflict appeared first on Elsevierweekblad.nl.
03/04 00u15  Noodpakket van miljarden voor zzp?ers en bedrijven Het kabinet presenteerde dinsdagavond een noodpakket van tientallen miljarden voor kleine en grote bedrijven. Werkgevers krijgen meer financile steun om het loon van hun werknemers door te betalen. Zzp’ers zonder opdrachten krijgen eenvoudiger een bijstandsuitkering. Het kabinet pompt de komende maanden tien tot twintig miljard euro in de economie om bedrijven overeind te houden. En … Continued The post Noodpakket van miljarden voor zzp’ers en bedrijven appeared first on Elsevierweekblad.nl.
03/04 00u15  Gratis leningen voor de staat? Helaas niet meer De Nederlandse overheid moet weer rente gaan betalen op nieuwe staatsobligaties, als het huidige tumult op de financile markten aanhoudt. De stevige marktbewegingen tonen aan dat grootschalige steunpakketten in de coronacrisis niet gratis zijn, schrijft Marijn Jongsma. Woensdagmiddag 18 maart stond de Nederlandse tienjaarsrente op 0,1 procent, waarmee voor het eerst sinds het voorjaar van … Continued The post Gratis leningen voor de staat? Helaas niet meer appeared first on Elsevierweekblad.nl.
02/04 00u15  Alimentatie komende jaren steeds verder omlaag Van ex-partners wordt tegenwoordig verwacht dat zij snel op eigen benen staan. Met nieuwe (fiscale) regels voor de alimentatie tot gevolg. ?Nederland was wat betreft de regels bij echtscheidingen erg conservatief,? zegt scheidingsadvocaat Alexander Leuftink (39). Maar de laatste jaren zijn de regels veranderd, meer in lijn met maatschappelijke veranderingen. Scheidingen komen vaker voor en … Continued The post Alimentatie komende jaren steeds verder omlaag appeared first on Elsevierweekblad.nl.
02/04 00u15  Betalen om belasting te mogen betalen? Sinds 1 januari van dit jaar moeten bedrijven in het bezit zijn van zogeheten eHerkenning. Dat is nodig om te kunnen inloggen bij de Belastingdienst. De oude inlogmethode, met een door de Belastingdienst beschikbaar gestelde gebruikersnaam plus wachtwoord, bleek te weinig bescherming te bieden tegen hackers, en is daarom sinds dit jaar komen te vervallen. … Continued The post Betalen om belasting te mogen betalen? appeared first on Elsevierweekblad.nl.
02/04 00u15  Spotgoedkope obligaties, overbodige vliegtuigen De coronacrisis heeft een grote invloed op de economie, wereldwijd en dus ook in Nederland. Wat betekent de pandemie voor ondernemers, beleggers, huizen(ver)kopers en uw spaargeld? De economieredactie van Elsevier Weekblad houdt u in dit blog op de hoogte. 25 maart: Geparkeerde vliegtuigen in Parijs Door: Jeroen van Wensen Eind deze maand gaat de tweede … Continued The post Spotgoedkope obligaties, overbodige vliegtuigen appeared first on Elsevierweekblad.nl.
29/03 01u15  De coronacrisis raakt KLM midscheeps, hoe verder? De coronacrisis treft KLM midscheeps. De inkomsten zijn gedecimeerd, de uitgaven lopen door. Vijf vragen over de toekomst van KLM aan luchtvaarteconoom Eric Pels (50). Hoe belangrijk is het om KLM overeind te houden ?KLM strooit graag met berichten over hoe belangrijk de luchtvaartmaatschappij wel niet is voor Nederland. Het lijkt alsof het zonder KLMdoffe … Continued The post De coronacrisis raakt KLM midscheeps, hoe verder? appeared first on Elsevierweekblad.nl.
Laatste update: vandaag om 0u15

Express.be

Verbergen Tonen
05/04 01u15  VS en Canada dreigen met importtarieven op Russische en Saudische olie De VS en Canada bekijken of ze de import van goedkope Russische en Saudische olie in Noord-Amerika aan banden kunnen... The post VS en Canada dreigen met importtarieven op Russische en Saudische olie appeared first on Business AM.
05/04 00u15  VS bekijken importtarieven op Russische en Saudische olie De VS en Canada bekijken of ze de import van goedkope Russische en Saudische olie in Noord-Amerika aan banden kunnen... The post VS bekijken importtarieven op Russische en Saudische olie appeared first on Business AM.
04/04 18u15  ‘Superkern’ zet licht op groen voor belastinguitstel en uniforme GAS-boetes Het kernkabinet heeft zaterdag vergaderd met de tien partijen die instemden met de volmachten om het coronavirus te bestrijden. Een... The post ‘Superkern’ zet licht op groen voor belastinguitstel en uniforme GAS-boetes appeared first on Business AM.
04/04 18u15  Coronavirus trekt spoor van vernieling door gokparadijzen Het coronavirus verstoort niet alleen het dagelijkse leven, het gooit ook roet in het eten van de gokparadijzen. Normaal gezien... The post Coronavirus trekt spoor van vernieling door gokparadijzen appeared first on Business AM.
04/04 16u15  Voormalig VBO-voorzitter Philippe Bodson overleden aan coronavirus De Luikse zakenman en ex-voorzitter van het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO) Philippe Bodson is overleden aan de gevolgen van... The post Voormalig VBO-voorzitter Philippe Bodson overleden aan coronavirus appeared first on Business AM.
04/04 12u15  Opnieuw 140 doden, maar stabilisatie in hospitalisaties zet door De afgelopen 24 uur zijn er in ons land opnieuw 140 mensen overleden aan het coronavirus. Maar het Nationaal Crisiscentrum... The post Opnieuw 140 doden, maar stabilisatie in hospitalisaties zet door appeared first on Business AM.
04/04 12u15  Wijnverkoop piekt wereldwijd tijdens coronacrisis… behalve in België Wie de voorbije weken, terwijl het ene na het andere land in een vorm van lockdown ging, de internationale media... The post Wijnverkoop piekt wereldwijd tijdens coronacrisis… behalve in België appeared first on Business AM.
04/04 12u15  De Block (Open Vld) onder vuur: aan Franstalige kant is men al post-corona regering aan het maken … zonder haar ‘Tous ensemble‘ en een ‘nationale unie’? Vergeet het maar als het over de federale regering gaat. Na dagen van ongenadige... The post De Block (Open Vld) onder vuur: aan Franstalige kant is men al post-corona regering aan het maken … zonder haar appeared first on Business AM.
04/04 09u15  We zochten nooit vaker naar ‘goed nieuws’ online In deze corona-lockdown zijn mensen overal ter wereld op zoek naar informatie over de globale pandemie. Maar de statistieken van... The post We zochten nooit vaker naar ‘goed nieuws’ online appeared first on Business AM.
04/04 09u15  Belgische importeurs: ‘Tekort aan mondmaskers was te vermijden’ België dreigt geplet te worden in de oplaaiende geopolitieke strijd om miljarden mondmaskers. ‘Jammer dat het Belgische aankoopsysteem zo log... The post Belgische importeurs: ‘Tekort aan mondmaskers was te vermijden’ appeared first on Business AM.
03/04 23u15  Dow Jones en S&P 500 noteren nu 26% onder hun recordhoogte van februari De Amerikaanse beursindexen sluiten de week af met verlies. De Dow Jones moet 360 punten prijsgeven, een verlies van 1,7... The post Dow Jones en S&P 500 noteren nu 26% onder hun recordhoogte van februari appeared first on Business AM.
03/04 22u15  AB InBev verhuist productie Corona-bier van Mexico naar Jupille Brouwerij AB InBev verhuist de productie van het bier Corona van thuisland Mexico naar de Belgische vestiging in Jupille bij... The post AB InBev verhuist productie Corona-bier van Mexico naar Jupille appeared first on Business AM.
03/04 21u15  Meer dan 90 landen klopten al aan bij IMF voor noodhulp Meer dan 90 landen hebben bij het Internationaal Monetair Fonds (IMF) noodfinanciering gevraagd om de coronacrisis het hoofd te bieden.... The post Meer dan 90 landen klopten al aan bij IMF voor noodhulp appeared first on Business AM.
03/04 21u15  Telecomwinkels mogen opnieuw openen (met beperkingen) De coronamaatregelen hebben een update gekregen. Schooluitstappen zijn verboden tot het einde van het schooljaar en telecomwinkels mogen openen voor... The post Telecomwinkels mogen opnieuw openen (met beperkingen) appeared first on Business AM.
03/04 20u15  General Motors en Honda werken samen aan twee nieuwe elektrische wagens De Amerikaanse autobouwer General Motors zet met zijn Japanse sectorgenoot Honda een samenwerkingsverband op voor de bouw van twee elektrische... The post General Motors en Honda werken samen aan twee nieuwe elektrische wagens appeared first on Business AM.
Laatste update: vandaag om 1u15
Lees meer van Express.be >Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

4x Is dit hét moment om een huis te kopen voor de verhuur?05/04 00u15 - Elsevier.nl: Huurders staan in de rij, huizenprijzen stijgen en een spaar-rekening levert niets op. Een mooi moment om een huis te kopen voor de verhuur. Waarop moet de belegger letten? 1. Leuker dan een aandeel, maar ook meer risico?s Waarom particulieren steeds vaker verhuurder worden? ?Klanten vinden het een leuke, herkenbare belegging,? antwoordt Marcel Kuijer (45). … Continued The post Is dit hét moment om een huis te kopen voor de verhuur? appeared first on Elsevierweekblad.nl.
3x VS en Canada dreigen met importtarieven op Russische en Saudische olie05/04 01u15 - Express.be: De VS en Canada bekijken of ze de import van goedkope Russische en Saudische olie in Noord-Amerika aan banden kunnen... The post VS en Canada dreigen met importtarieven op Russische en Saudische olie appeared first on Business AM.
3x Biografe prins Harry: “Ik herken hem niet meer”02/04 10u15 - Gazet van Antwerpen: Economie: Biografe Angela Levin nam geen blad voor de mond in het meest recente nummer van The Tatler. De koninklijke biografe vertelde dat Harry en Meghan, sinds eind maart ontheven van hun koninklijke opdrachten, zich gedragen als verwende tieners.
2x Willem Verlooy: wereldster in patisserieland05/04 04u15 - Gazet van Antwerpen: Economie: ‘Made with passion by Willem Verlooy’ staat er op de kartonnen dozen waarin de patissier uit Oevel, die ook een zaak in Antwerpen heeft, zijn lekkernijen verpakt. Passie, dat is nodig als je zoals Willem uren spendeert aan het maken van chocoladen kunstwerken en ‘haute patisserie’. Voor de paasdagen werkt hij aan een pronkstuk: een chocoladen uil, volledig met de hand vervaardigd, met een buikje vol pralines. “Zoiets vraagt een beetje knutselwerk”, zegt hij zelf.
2x Gluren bij BV’s: De familie Verhulst speelt een spelletje en de dubbele kin van Peter Van de Veire05/04 03u15 - Gazet van Antwerpen: Economie: Spelletjes spelen, met de baby gaan wandelen en het missen van vrienden: de afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram - die we graag even voor je bundelen.
2x Trump: “VS bereid heffingen op olie-import in te voeren”05/04 02u15 - Het Laatste Nieuws: Economie: De Amerikaanse president Donald Trump is bereid importheffingen op ruwe olie of andere maatregelen in te voeren indien dat nodig is om de...
2x VS bekijken importtarieven op Russische en Saudische olie05/04 00u15 - Express.be: De VS en Canada bekijken of ze de import van goedkope Russische en Saudische olie in Noord-Amerika aan banden kunnen... The post VS bekijken importtarieven op Russische en Saudische olie appeared first on Business AM.
2x Reconstructie: Blunderend kabinet laat beleggers boeten05/04 00u15 - Elsevier.nl: Het voornemen om de spaartaks radicaal om te gooien, is broddelwerk. Op het moment dat toenmalig staatssecretaris Menno Snel het plan vorig jaar september wereldkundig maakte, had het ministerie nog geen idee hoe dit zou uitpakken voor grote groepen belastingbetalers. Daarnaast brengt de hervorming ‘hoge uitvoeringslasten’ met zich mee en is het voor de fiscus … Continued The post Reconstructie: Blunderend kabinet laat beleggers boeten appeared first on Elsevierweekblad.nl.
2x EW-onderzoek: Wat verdienen de helden van de coronacrisis?05/04 00u15 - Elsevier.nl: Niet alleen artsen en verpleegkundigen, maar ook schoonmakers, vuilnisophalers, bus- en vrachtwagenchauffeurs proberen de samenleving draaiende te houden tijdens de coronacrisis. Uit berichten op Facebook, LinkedIn en Twitter klinkt verontwaardiging over te lage salarissen voor deze cruciale beroepen. Wat verdienen de helden van de crisis? Afgestudeerden van de opleiding geneeskunde ontvangen tien jaar na het … Continued The post EW-onderzoek: Wat verdienen de helden van de coronacrisis? appeared first on Elsevierweekblad.nl.
2x Coronavirus: Belgische testcapaciteit flink uitgebreid, meer dan 300.000 besmettingen in VS04/04 23u15 - Trends.be: Volg hier de laatste ontwikkelingen en alles wat u moet weten over de strijd tegen het nieuwe coronavirus SARS-CoV-2.

Statistieken

Artikels:
15977
Gelezen:
6059
Aantal lezers nu:
1


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2020 Naar boven