vrijdag 23 maart 2018, week 12


U bent nu hier: Games | Chronologisch: uit

Laatste updatecontrole: vandaag om 6u00
 

9lives

Verbergen Tonen
22/03 17u00  A Way Out "A Way Out heeft een verhaal waar menig Hollywood-prent wat van kan leren."Waarom wel? Een fantastisch uitgewerkt verhaal Ik wil je niets concreet over het verhaal verklappen, maar het moet gezegd: A Way Out heeft een verhaal waar menig Hollywood-prent heel wat van kan leren. In A Way Out kruip je in de huid van ofwel de wijze, raadzame Vincent, of die van de mondige, doet-voor-hij-denkt Leo. Beide personages staan op hun eigen manier in het gevangenisleven, en hebben hun eigen unieke manier van specifieke situaties aan te pakken. Samen proberen ze uit dezelfde gevangenis te breken, ieder met hun eigen motief. [img:7] Beide personages leer je tijdens je playthrough op een meer persoonlijk niveau kennen, zelfs wanneer je niet zelf ermee speelt. Je denkt ze allebei te kennen naar het einde van de game toe, en je voelt met beiden hun verhaal mee. Toch schept A Way Out een zeer persoonlijke band met het personage dat je speelt, terwijl je eerder een camaraderie ontwikkelt met je co-op partner zijn personage. En laat me je verzekeren dat iedere gebeurtenis in het verhaal juist getimed is en de juiste emotie op het juiste moment opwekt.
22/03 16u00  World of Tanks 1.0 betreedt een nieuw tijdperk "We dagen Hollywood uit"'We dagen Hollywood uit', roept Victor Kislyi trots wanneer hij World of Tanks 1.0 voorstelt. Nu gooit de malle Wit-Rus wel vaker met hyperbolen wanneer hij over zijn projecten praat, en dat is niet altijd terecht: World of Warplanes en World of Warships, bijvoorbeeld, werden niet dezelfde overdonderende successen als World of Tanks. Dat geeft hij, verderop in een kort gesprek dat ik met hem had, ook toe. 'Vanzelfsprekend is Tanks ons belangrijkste product', zegt hij. 'Het bestaat ondertussen al zo'n tien jaar, en het zal er binnen vijftien jaar nog zijn. Maar daarvoor moeten we het natuurlijk opheffen naar wat spelers vandaag verwachten. Een Battlefield-style entertainmentgame met tanks, met alles wat de speler vandaag verwacht op gebied van audio, beeld en gameplay.'
22/03 15u45  Liefde, romantiek en actie in Deadpool 2-trailer Na het overleven van een bijna fatale runderaanval, worstelt een misvormde cafetaria-kok (Wade Wilson) om zijn droom te verwezenlijken om een succesvolle barman te worden - terwijl hij daarnaast ook nog moet leren omgaan met smaakverlies. Op zoek naar zijn levenslust én een fluxcondensator, gaat Wade de strijd aan met ninja’s, de yakuza en een groep seksueel agressieve honden. Terwijl hij ondertussen de wereld rondreist om het belang van familie, vriendschap en smaak te ontdekken - op zoek naar avontuur en de felbegeerde koffiemok-titel ‘World’s Best Lover’.
22/03 15u30  Wederom hilarische (en 't is ne nieuwe) Deadpool 2-trailer Lees meer >
22/03 14u15  Bye bye Pepe Een woordvoerder van één van de teams bevestigde dat de Overwatch League-organisatie gevraagd heeft om minder Pepe-memes te gebruiken. De Overwatch League wil niet geassocieerd worden met beelden of symbolen van haatgroepen, waaronder dus Pepe. Vele professionele spelers zoals Jay “sinatraa” Won en Kim “Pine” Do-hyeon hebben hun Pepe-memes verwijderd van hun Twitter-kanaal. De Overwatch League kijkt enorm toe op het gebruik van social media van hun spelers. Meerdere spelers hebben al boetes gekregen voor hun gedrag online. [img:1 url: title:Pepe the Frog]
22/03 12u45  Geld moet rollen in dolle Paasverkoop bij PlayStation Store Keuzes, keuzes, keuzes...[img:1 left url:https://store.playstation.com/nl-be/grid/STORE-MSF75508-EASTER18/1?emcid=em-st-130531&et_cid=em_331832&et_rid=1287136]Net zoals bij de Steam-sales is de keuze groot, heel groot, dus wat gaat het worden? Zelf heb ik wel zin in Far Cry Primal, Assassin's Creed Rogue Remastered of The Vanishing of Ethan Carter. Maar wat dan met al die andere games die staan te blinken in de vitrine, en die me zachtjes roepen en trachten te verleiden tot een aanschaf... Dus haal die kaart boven, open de Paasverkoop-pagina's en doe eens lekker gek!
22/03 12u30  Zo komen de indrukwekkende cinematics van God of War tot stand Het zijn met andere woorden hele straffe kerels die alles uit de kast halen om ons een spelervaring van de bovenste kwaliteit, en waarom niet een Hollywoodfilm waardig, op onze schermen te toveren. In bovenstaand videodagboek krijgen we daar meer over te horen, en vooral te zien.
22/03 12u15  Ren voor je leven in A Way Out launch trailer De game is dus enkel speelbaar in co-op, wat op zich al apart is, maar je kan hem zowel met een vriend in de zetel naast jou, als online spelen. En wat nog cooler is? Als een iemand het spel koopt, dan kan de andere gratis meespelen. Je hoeft dus niet alletwee in het bezit te zijn van de game. En wij maar denken dat ze bij EA enkel aan geld denken... Dankzij de unieke en gevarieerde gameplay zal A Way Out verschillende soorten spelers aanspreken vermoeden wij. Actie, puzzels, minigames en avontuur zijn verweven in een overtuigend plot dat spelers continu alert zal houden, zonder ook maar één keer in herhaling te vallen. Je doet dan ook alles samen in deze game! Samen ontsnappen, samen overleven, samenwerken en vooral samen het avontuur van je leven beleven.
22/03 12u15  Heeft Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered geen multiplayer? [img:1 left]Call of Duty-fansite charlieINTEL zou namelijk van iemand, een betrouwbare bron, informatie vergaard hebben over Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered. En die informatie is wel heel verrassend... De informatie die afkomstig is van een Raven Software-medewerker luidt als volgt: 'Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered does not have a multiplayer mode; it is a campaign only remaster'. Als deze informatie correct is, dan lijkt ons dat wel heel verrassend.
22/03 11u00  Bethesda kondigt The Elder Scrolls Online: Summerset aan Door de verordening van Koningin Ayrenn is het eiland Summerset nu open voor buitenstaanders, maar een Daedrische bedreiging hangt boven het adembenemende thuisland van de High Elves. Spelers gaan naar het eiland Summerset, verzamelen bondgenoten en leggen een duistere samenzwering bloot die heel Tamriel bedreigt. ESO: Summerset zit boordevol spannende nieuwe features en uitdagingen. Wij gaan vandaag al met deze uitbreiding aan de slag en vertellen er jullie heel snel alles over, en met alles bedoelen we ook alles wat deze nieuwe expansion bevat heel wat nieuwe en coole features. The Elder Scrolls Online: Summerset is vanaf 5 juni verkijgbaar voor PlayStation 4, PC/Mac en Xbox One.  
21/03 19u30  Sea of Thieves 5 dingen die me opvielen na de eerste uren in-game1. Wat een prachtige waterwereld Laat ik op een positieve noot starten. De cartooneske piratenwereld van Rare mag er zeker zijn. De heldere kleuren en adembenemende watereffecten zetten meteen de juiste toon voor dit tongue in cheek zeemannenspel. Bij nadere inspectie valt al snel op dat niet alle textures –zoals die van het hout waarmee je schip vervaardigd werd – niet bijzonder gedetailleerd zijn, maar it does the trick. Voeg daaraan de jolige piratensfeer met de nodige opzweepende accordeondeuntjes, en de toon is meteen gezet. [img:2] 2. Varen is verdomd moeilijk Hoewel mijn trouwe 9lives-crewies, waarmee ik de bèta van de game onveilig maakte, dolenthousiast zijn om samen met mij deze full release van de game te trotseren, lieten ze me deze eerste dagen jammer genoeg in de steek. Resultaat: ik moet mijn kleine schipje dan maar alleen besturen. En verdomme, da’s moeilijk zeg. Niet alleen moet je rekening houden met de windrichting en de zeilen steeds juist zetten om een goede snelheid te halen, je moet ook nog eens de draaicirkel van het hele gevaarte leren kennen. En dan ook nog eens binnenstromend water uit het onderdek wegscheppen wanneer je ergens tegen knalde. Niet simpel. Echt niet simpel. De cartooneske piratenwereld van Rare mag er zeker zijn.
21/03 16u45  Je bent niet zo goed in PUBG als je denkt! Fout gedacht![img:1 left]En hiermee willen we je niet van je voetstuk stoten of kleineren, helemaal niet. De reden waarom je zo goed bent, en er sneller dan normaal in slaagt een Chicken Dinner te behalen of meer dan vijf kills te scoren is... omdat je tegen bots speelt! En dat hebben we niet verzonnen... Wanneer je in de Twitter-zoekfunctie “PUBG mobile win” typt, dan krijg je heel wat foto's en filmpjes te zien van spelers die uitpakkebn met hun wins en kills in de mobiele versie van PUBG. Gamers die het spel spelen op pc of Xbox One, net als wij, die weten dat zes, zeven of zelfs acht kills behalen in een pot PUBG een huzarenstuk is. En dan speel je op pc nog met muis en keyboard of op console met controller, terwijl je de mobiele versie speelt met je vingers op een touchscreen. Op mobiel lijkt het echter alsof het behalen van een Chicken Dinner kinderspel is. De reden? Je speelt tegen bots... Aangezien er zowel op de pc als de consoleversie geen bots zijn, denken de meeste spelers dat ze in het vroege stadium van de mobiele versie tegen menselijke tegenstanders spelen, maar dat is dus verkeerd gedacht. The Verge heeft immers ontdekt dat PUBG mobile bots gebruikt om spelers in het spel te zuigen. Wanneer je vaker wint, en de wins aan mekaar rijgt, dan zal het aantal bots afnemen en zal je meer te maken krijgen met menselijke spelers. En dat is nog niet alles! Het feit dat spelers goed presteren in het begin, en denken dat ze super zijn, geeft hen een goed en euforisch gevoel waardoor ze ook meer geld gaan spenderen aan microtransacties.
21/03 14u45  Opwindende Sicario 2-trailer En er is een link met de Call of Duty-filmSoldado speelt zich af na de gebeurtenissen uit 'Sicario' en volgt infiltrant Alejandro Gillick en CIA-agent Matt Graver. De Mexicaanse drugsoorlog heeft zich verder verspreid waarbij terroristen over de Amerikaans-Mexicaanse grens verplaatst worden. Matt krijgt van hogerop de taak om in te grijpen. Leuk weetje: Iemand bij Activision Blizzard Studios is zodanig onder de indruk van deze prent dat regisseur Stefano Sollima gevraagd werd om mee te werken aan de eerste Call of Duty-film. En eerlijk gezegd, ook wij begrijpen die keuze na het zien van deze straffe trailer.
21/03 13u30  Problemen met Sea of Thieves? Je bent niet de enige... De grote schuldige is het serverpark dat het de laatste dagen zwaar te verduren heeft gekregen. Heel wat spelers hadden de grootste moeite om hun connectie niet te verliezen tijdens hun online sessies, terwijl anderen er helemaal niet in slaagden het anker te lossen en de zeilen te hijsen omdat ze helemaal niet konden inloggen. Ontwikkelaar Rare deelt mee dat fans zich geen zorgen hoeven te maken en dat het in de studio alle hens aan denk is om een fix klaar te kirjgen. Jammer gaat dit allemaal ook ten koste van nieuwe spelers die voor een eerste keer willen inloggen, zij blijven voorlopig voor een gesloten serverdeur staan... Rare heeft bovendien nog geen idee wanneer de patch/fix er zal komen en wanneer de problemen met Sea of Thieves volledig zullen opgelost zijn. Heeft Rare de populariteit van Sea of Thieves onderschat, kunnen de servers het niet aan of zijn er andere problemen? Laat ons hopen dat de problemen snel van de baan zullen zijn want anders zou het succes van Sea of Thieves snel de dieperik kunnen ingaan...   For those playing and those joining we are continuing to work on improvements to the game in order to ensure the playing experience will be optimal. Please be patient as we are working on updates. pic.twitter.com/wUc8xw8Wmk — Sea of Thieves (@SeaOfThieves) March 21, 2018
21/03 13u15  Microsoft zet zwaar in op ID @ Xbox op GDC [img:1 left]De focus voor Microsoft ligt dit jaar op meer dan 50 titels op Xbox One en Windows 10, inclusief de 18 nieuwe titels die het bedrijf vorige week aankondigde. Het spreekt bovendien ook voor zich dat een heel deel van die games naar Xbox One komen als (al dan niet tijdelijke) exclusives. Denk dan bijvoorbeeld aan Black Desert, Below, Strange Brigade of Trailmakers. Microsoft mag dan wel de strafste console in huis hebben, dat belet niet dat zowel PlayStation als Nintendo hen voorlopig nog steeds het nakijken geven. En er zal meer dan een klepper à la Sea of Thieves nodig zijn om de console een boost te geven. Het komt er dus op aan die ene diamant te vinden die hen de boost geeft die ze nodig hebben, en wie weet misschien vinden ze die wel op GDC dit jaar…
Laatste update: donderdag 22 maart 2018, 17u00
Lees meer van 9lives >


Gamequarter.be

Verbergen Tonen
22/03 22u45  Kirby: Star Allies Nintendo staat aan het begin van een nieuw gouden tijdperk. De Nintendo Switch was lange tijd niet aan te slepen en wist zelfs gamers buiten diens reguliere doelgroep te verleiden tot een aankoop, terwijl The Legend of Zelda: Breath of the Wild en Super Mario: Odyssey nieuwe standaarden in hun respectievelijke genres wisten te zetten. Tegelijkertijd laat het bedrijf ook maar weer eens zien dat zij de grootste drijfveer achter innovatie in de game-industrie zijn, met het volgende maand te verschijnen Nintendo Labo, waar wij al recent mee aan de slag mochten. Kan Kirby: Star Allies deze trend doorzetten? Wij zochten het voor jullie uit.Star Allies begint zoals nagenoeg elke Kirby-game die in de afgelopen jaren verscheen; de roze blob ligt rustig te dutten in Dream Land wanneer een iets of iemand zijn slaappartij komt verstoren om stennis te schoppen. Ditmaal zijn de boosdoeners zwevende paars-zwarte harten, die iedereen die ze aanraken veranderen in een kwaadaardige versie van zichzelf. Bewapend met de kracht van vriendschap trekt Kirby erop uit om orde op zaken te stellen. Serieus Het gebruiken van de kracht van vriendschap klinkt voor de meeste van jullie waarschijnlijk als een cliché uit kindertekenfilms, waarbij de held zijn limiet doorbreekt omdat zijn vrienden in gedachten of fysiek bij hem zijn en hem aanmoedigen. Dat is echter niet hoe Kirby het toepast. Het geesteskindje van Sakurai grijpt in plaats daarvan terug naar een kracht die hij eerder demonstreerde in Kirby: Super Star voor de SNES, waarmee hij vijanden in een oogwenk naar zijn zijde kan dwingen. Deze nieuwe partners kunnen vervolgens worden bestuurd door je vrienden middels een drop-in-drop-out-systeem of de meer dan adequate AI. Wat opvalt is dat zelfs wanneer het hierdoor behoorlijk druk wordt op het scherm, de game zijn framerate en resolutie vast weet te houden. Kirby kan op deze manier maximaal drie kompanen tegelijkertijd vergaren, die hem niet enkel helpen met het verslaan van vijanden, maar die je ook nodig hebt om omgevingspuzzels op te lossen die het platformen onderbreken. Zie je bijvoorbeeld een grote bom die je pad blokkeert? Dan kun je een zwaard gebruiken om die los te hakken en de doorgang vrij te maken, al is dat niet de enige oplossing. Wie namelijk zijn helper gebruikt om zijn zwaard in de hens te zetten, kan niet enkel de bom lossnijden, maar tevens de lont aansteken, waardoor de bom een optioneel pad met extra collectibles, levens of sterretjes ontgrendelt. Met 28 basisvaardigheden, die samen in theorie op 378 manieren gecombineerd kunnen worden, zou Star Allies zich dus kunnen ontpoppen als een uiterst vermakelijke puzzel-platformer. Helaas blijft het echter bij theorie. Op een dienblad Dat lang niet alle vaardigheden met elkaar gecombineerd kunnen worden is ergens logisch. Ruim driehonderd vaardigheden zijn immers toch echt wel teveel van het goede en gaat ook geen mens kunnen onthouden zonder gebruik van een spiekbriefje. Dat het aantal is gereduceerd tot enkele tientallen combinaties kan ik dan ook prima begrijpen vanuit zowel een gameplay- als ontwikkelperspectief. Wat ik dan echter niet begrijp, is waarom HAL Laboratory de puzzels die het bedacht heeft bederft door de oplossing figuurlijk gesproken op een dienblad aan te bieden. Moet je een tweetal krachten combineren om langs een obstakel te komen? Zet er dan maar geld op in dat beide ingrediënten binnen steenworpafstand te vinden zijn én dat er een bordje staat dat je vertelt welke dit zijn, zodat de puzzel feitelijk opgelost is voor je überhaupt iets gedaan hebt. Je zult nooit of te nimmer terug moeten reizen naar een level met de juiste partners aan je zijde om een obstakel te overwinnen, hetgeen prima is zolang het voor progressie is. Van optionele paden en extra content mag je echter verwachten dat de spelers een beetje moeite mogen doen, maar ook hier wordt alles voor je voorgekauwd. Nu weet ik dat je de bordjes eventueel uit kunt zetten via het menu, maar zelfs zonder dat staan de vijanden die je nodig hebt altijd zo’n beetje ernaast, dus je hoeft niet bepaald een genie te zijn om uit te vogelen wat van je verwacht wordt. Hap, slik, weg De kant-en-klare puzzels van Star Allies, gecombineerd met de toch al lage moeilijkheidsgraad van Kirby-spellen, zorgde ervoor dat ik het verhaal, inclusief alle geheime levels, had getrotseerd in iets meer dan vijfenhalf uur. En dat is natuurlijk wat magertjes voor een full release. Gelukkig is de campaign echter niet de enige mode. Kirby: Star Allies biedt je namelijk nog vier andere opties in het hoofdmenu. Twee van deze opties zijn minigames, waarin je respectievelijk een meteoor wegslaat met een honkbalknuppel en bomen omhakt. Dit zijn feitelijk niets meer dan lange quick time events. Ze zijn best leuk om een keertje te proberen, maar voegen maar weinig toe aan de algemene ervaring. Daarom gaan we snel verder naar de andere twee modi die je kunt kiezen. De eerste is wat de meeste gamers zullen omschrijven als een boss rush, waarin je in zeven moeilijkheidsgraden (mid-)bosses van de game moet trotseren met slechts beperkte genezende middelen tot je beschikking. Het is leuk om met vrienden te doen tijdens een avondje samen gamen, maar naast dit is de lol er eigenlijk snel genoeg vanaf, iets wat eerlijk gezegd ook opgaat voor de laatste gameplaymode. Hierin speel je nogmaals de levels van het verhaal door, maar nu als een van je vrienden in plaats van Kirby. De twist is dat je dus vast zit aan één kracht, al maakt dat weinig uit aangezien je wel gewoon partners tot je zijde kan dwingen. Verder zijn er enkele kleine wijzigingen aan sommige levels gedaan en kun je permanente power-ups voor je snelheid, leven en kracht vrijspelen, maar zelfs dan heb je eigenlijk nooit het idee dat je iets anders doet dan wat je in het verhaal deed. De speelduur zal voor het gros van de gamers dan ook niet verder opgerekt worden dan de eerdergenoemde vijfenhalf uur. Conclusie:  Kirby: Star Allies valt in dezelfde categorie als waar de meeste Kirby-games zich bevinden: veilige sequels. De gimmick van de game werd reeds gebruikt in een eerder deel en werd daarin zelfs beter uitgevoerd. Puzzels met de oplossingen ernaast zijn immers geen goede toepassingen. Combineer dit met de lage moeilijkheidsgraad en enigszins teleurstellende extra modi en waarschijnlijk zal Kirby je Switch niet veel langer dan een weekend gezelschap mogen houden.
22/03 16u15  Hello Kitty: Kruisers with Sanrio Friends komt volgende maand naar Nintendo Switch Heel wat games die goed ontvangen werden op de Wii U, maar niet goed verkochten door de impopulariteit van de console, krijgen een tweede kans op de Nintendo Switch. Zo brengt Nintendo bijvoorbeeld onder andere Donkey Kong en Bayonetta naar het platform.  En vanaf volgende maand mag Hello Kitty aan dit lijstje worden toegevoegd. We wisten al dat racegame Hello Kitty: Kruisers with Sanrio Friends naar het nieuwste Nintendo-platform zou komen, maar pas nu hebben een daadwerkelijke datum. Vanaf 26 april staat het spel in de eShop en op 27 april komt het in de winkels te liggen.
22/03 11u30  Je kunt nu ook een vrouw spelen in Darwin Project Battle Royale-game Darwin Project heeft zijn eerste vrouwelijke speelbare karakter ontvangen. Dat valt te lezen op het persportaal van ontwikkelaar Scavenger Studio. Het bedrijf laat weten dat de introductie van een vrouwelijk model een voorbode is van de aankomende customization opties die onderweg zijn naar het spel. Helaas noemt het echter geen tijd(spanne) waarin we die tegemoet kunnen zien, noch wordt er inhoudelijk ingegaan op wat deze precies zullen omvatten.
22/03 11u15  De Heavy Shotgun komt vandaag naar Fortnite Epic Games brengt vandaag een nieuw wapen naar hun multiplayerhit: Fortnite. Vanaf een uur zullen spelers aan de slag kunnen gaan met de nieuwe Heavy Shotgun.De Heavy Shotgun is feitelijk niet veel anders dan de reguliere shotgun die reeds in het spel te vinden is. Enkel het bereik van het wapen is verbeterd, waardoor het op een iets grotere afstand schade aan kan richten. Spelers zullen overigens geen overlast ondervinden van de update, daar Epic heeft laten weten dat de servers gewoon op de gebruikelijke wijze doorgaan. The Heavy Shotgun releases tomorrow, March 22 at 8am ET (12:00 GMT).There will be no downtime and no update required. pic.twitter.com/INh3zByKDo— Fortnite (@FortniteGame) 22 maart 2018
22/03 07u45  De Nintendo Switch is nu wel heel aantrekkelijk geprijst bij Bol.com Toen de Nintendo Switch net verschenen was, was het ding in geen winkel te vinden. Nintendo heeft echter alles op alles gezet om zo snel mogelijk aan de vraag te kunnen voldoen en de meeste winkels hebben daardoor weer voldoende voorraad van de console. Er kan zelfs met de prijs worden gestunt! Bol.com bijvoorbeeld, verkoopt zowel het grijze als het rood/blauwe model van de Nintendo Switch enkel vandaag voor de actieprijs van € 299,-, wat een kleine 10% goedkoper is dan wat we vandaag op andere webwinkels aantroffen. En bij bedragen van enkele honderden euro's telt dat snel aan. Wacht daarom niet te lang om hier te klikken, want voor je weet is het weg.
22/03 07u30  THQ Nordic gaat games voor Nickolodeon maken THQ Nordic Games, de uitgever van spellen als Deadfall, Darksiders, Painkiller en Lock's Quest, heeft van Nickolodeon de rechten gekregen om games te maken van hun series. Dat maakt het bedrijf bekend.  Nickolodeon heeft door de jaren heen heel wat series uitgezonden, waarover ze niet altijd de (volledige) rechten bezitten. THQ Nordic Games kan dus niet zomaar met alles aan de slag wat op de zender te zien was. Ze hebben echter wel beschikking tot de volgende IP's: Avatar: The Last Airbender Back At The Barnyard Catscratch Danny Phantom El Tigre Invader Zim Jimmy Neutron My Life As A Teenage Robot Rocket Power Rocko's Modern Life Rugrats SpongeBob SquarePants Tak And The Power Of JUJU The Fairly OddParents (US only) The Ren & Stimpy Show The Wild Thornberrys Met deze deal zet het bedrijf de volgende stap om zoveel mogelijk van het wijlen THQ in zich op te nemen. Deze waren namelijk eerder verantwoordelijk voor deze licentie.
21/03 23u30  Test Darwin Projects nieuwe Duo Mode tijdelijk zelf Scavenger Studio's Darwin Project is nog maar net beschikbaar in Steam Early Access en Xbox Game Preview, maar nu al kondigt het bedrijf aan een nieuwe mode uit te gaan rollen. Deze Duo Mode geeft een kleine twist aan de bestaande Battle Royale-formule, door deelnemers in team van twee op te splitsen. Opeens sta je er dus niet meer alleen voor. Voor Duo Mode daadwerkelijk live gaat, moet die eerst gefinetuned worden. Gamers mogen daarom de komende twee weekenden alvast ermee aan de slag, zodat testdata voor het ontwikkelteam verzameld kan worden. Vanaf 23 maart 20:00 uur tot 26 maart 17:00 en vanaf 30 maart 20:00 uur tot 2 april 17:00 uur zal Duo Mode beschikbaar zijn in het menu van de game, waarna het weer voor onbepaalde tijd zal verdwijnen.
21/03 16u15  Agony is wederom uitgesteld Agony zou eigenlijk volgende week verschijnen na ruim een half jaar uitgesteld te zijn. Ontwikkelaar Madmind heeft nu echter op de valreep laten weten toch nog wat tijd nodig te hebben. Dat Agony nu wordt uitgesteld is ergens niet verrassend, het was namelijk al even stil rondom de game. En dat terwijl een opkomende release normaal gesproken toch wel gepaard gaat door de nodige promotie. Wat de reden voor het uitstel is en wanneer de game nu verwacht wordt is helaas niet bekend, daar zowel Madmind als uitgever PlayWay, hier met geen woord over heeft gerept sinds het uitstel bekend werd gemaakt.
21/03 11u45  Het feest begint met South Park: The Fractured But Whole's From Dusk Till Casa Bonita DLC Bij Ubisoft moeten, aan de vele easter eggs in de South Park-games te zien, toch een paar hele grote South Park-fans zitten. Hoe komen ze er anders op om een hele DLC rondom Casa Bonita te bouwen. Trouwe fans zullen Casa Bonita natuurlijk herkennen als het restaurant uit aflevering 107, waarin Cartman Butters liet verdwijnen om er te kunnen gaan schranzen. Ditmaal is het echter geen meteor die de ''schade'' veroorzaakt. In plaats daarvan moeten de helden van South Park samenwerken met de Goth Kids om de Vampire Emo Kids te verslaan en Kenny te redden. Vergeet dus niet de bruine bonen als ontbijt.
21/03 07u45  Grip komt naar consoles Na een gefaalde Kickstarter-campagne leek het doek gevallen voor Grip, een knallende racegame van Wired Productions. Uit het niets dook het spel echter op in Steam Early Access. Het leek er dus op dat enkel de consoleversies geschrapt waren. Maar zelfs dat blijkt nu niet te kloppen. In een nieuwe gameplaytrailer die op het YouTube-kanaal van Wired Productions verscheen is namelijk te zien dat de game niet enkel gepland staat voor PC, maar ook naar PlayStation 4, Xbox One én Nintendo Switch gaat komen, ergens later dit jaar.
21/03 07u45  De screenshots van Street Fighter: 30th Anniversary Collection zijn een blast from the past Lees meer >
21/03 07u30  Valkyria Chronicles 4 geeft een glimp van diens DLC Valkyria Chronicles 4 verschijnt pas op een later te bepalen moment dit jaar in het Westen. In Japan verschijnt de game echter vandaag al. En dat gaat gepaard met een nieuwe video van de DLC. Deze DLC, genaamd Selvaria's Return, vertelt het verhaal van een van de bekendste vrouwen uit de serie. Helaas blijft het daar echter ook bij in deze video. De let's player die de beelden schoot, maakte namelijk geen video van de gameplay. Gelukkig hebben we dergelijke beelden wel al eerder geplaatst.
20/03 12u30  De screenshots van Mother Simulators Early Access zijn angstaanjagend Lees meer >
20/03 08u45  Je bouwt je eigen beschaving voor een schijntje met de aanbieding van Marble Age Indie-game Marble Age is al een paar jaar te krijgen via verschillende platformen en laat je voor slechts €5,99 je eigen Griekse beschaving bouwen en managen. Mocht dat je echter te duur zijn, dan is dit misschien wel het moment om toe te slaan. Tot aankomende maandag is het spel namelijk fors in prijs verlaagd. De korting van 66% die ontwikkelaar Clarus Victoria nu geeft, zorgt er namelijk voor dat het spel nog slechts € 2,03 kost. Als dat nog te duur is, dan weten wij het ook niet meer! Klik daarom hier voor het te laat is. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Clarus Victoria of Valve, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
20/03 08u30  LEGO: The Incredibles-bouwpakketten onthullen dat LEGO: The Incredibles-game in de maak is LEGO-games doen het al jaren goed bij een select, grotendeels jong publiek van gamers, die de blokkerige versies van films als Pirates of the Caribbean, Indiana Jones-g, Star Wars, Jurassic World, Lord of the Rings, Harry Potter, the Hobbit, Marvel én DC in rap tempo verslinden. De vraag was dan ook niet óf er een nieuwe LEGO-versie van een bekende IP zou komen, maar eerder welke dat zou zijn.Dankzij de LEGO-bouwpakketten van The Incredibles die nu in de winkel liggen, hebben we een antwoord op die vraag. In de doos van die LEGO-sets zit namelijk een folder die de game bevestigd, inclusief dat die gaat verschijnen voor alle grote platformen. Alleen een datum ontbreekt nog.The LEGO Incredibles sets are starting to show up in-stores. Included in the box is a flyer for a... LEGO INCREDIBLES GAME!Coming to PC, PS4, Xbox One and #NintendoSwitch First Pixar LEGO game!https://t.co/H3nxQFpTVA #LEGO #Pixar #TTGames pic.twitter.com/DrZHl8pLS8— Jason Inquires (@jasoninquires) 19 maart 2018
Laatste update: donderdag 22 maart 2018, 22u45
Lees meer van Gamequarter.be >

4Gamers

Verbergen Tonen
23/03 01u00  A Way Out A Way Out [Geschreven door Kenneth DMT] [Gespeeld op Xbox One] Samen op de zetel zitten, elk met een controller in de hand: het lijkt niet meer echt van deze tijd. Je kunt het aantal nieuwe games die ...13 
23/03 00u30  Riot Games, Blizzard, Twitch ... bundelen krachten tegen toxisch gedrag Geen (competitieve) multiplayer games zonder toxisch gedrag van spelers en dat weten ze bij bedrijven als Riot Games, Blizzard, CCP, Epic Games en Twicth maar al te goed. In het verleden probeerden ze ...12 
23/03 00u30  Epic Games demonstreert nieuwe performance capture technologie Epic Games liet deze week al een indrukwekkende real-time Unreal Engine 4 Star Wars demo zien om de nieuwe real-time raytracing technologie te demonstreren, maar daar blijft het niet bij qua nieuwe technologie. ...12 
23/03 00u30  Konami toont stevig opgepoetste versie van Zone of the Enders Van Zone of the Enders: The 2nd Runner verscheen al eens een HD-versie, maar de game wordt nog eens extra opgepoetst voor pc en PS4. In een nieuwe video worden de originele en de HD-versie vergeleken ...12 
23/03 00u30  Nieuwe vechter voor The King of Fighters XIV onthuld The King of Fighters XIV krijgt een nieuw DLC character. SNK, de ontwikkelaar van het vechtspel, kondigde aan dat de winnaar van een wedstrijd voor fans volgende maand in de game zal verschijnen. Het ...12 
23/03 00u30  Masters of Anima dropt nieuwe trailer Passtech Games, makers van onder andere Space Run, heeft een overview trailer gedropt voor hun nieuwste project, Masters of Anima. In de game zal je spelen als Otto, een leerling van Anima. Hij kan ongelooflijke ...12 
23/03 00u15  The Elder Scrolls Online opent de deuren naar Summerset Met Summerset is een nieuwe uitbreiding voor The Elder Scrolls Online aangekondigd. Ontdek het thuis van de High Elves voor het eerst sinds The Elder Scrolls: Arena uit 1994. Met een gigantische ...12 
23/03 00u15  Blade & Soul krijgt Fire and Blood-update Blade & Soul heeft nog maar eens een update gekregen die wat toevoegt aan de game. Met de Fire and Blood-update voegt het met Koldrak's Lair een volledig nieuwe raid toe en enkele inhoudelijke ...13 
22/03 19u30  Nederlander geëerd voor ondersteunen van games in ontwikkelingslanden Rami Ismail, een Nederlander van 29 jaar, kreeg gisteren de Ambassador Award in San Francisco, een soort van Oscar voor de game-industrie. Rami vliegt namelijk al jaren de hele wereld rond om mensen in ...
22/03 17u30  Drie hoofdrolspelers in Detroit: Become Human Op 25 mei verschijnt Detroit: Become Human voor PS4 en vandaag heeft Sony drie nieuwe trailers van de game online gegooid. Elke trailer toont een van de drie hoofdrolspelers, elk met hun eigen verhaal. ...
22/03 17u30  Twee trailers voor laatste episode Batman: The Enemy Within Batman: The Enemy Within krijgt volgende week, op 27 maart, zijn 5de en laatste episode, Same Stitch genaamd. Uniek aan deze ...
22/03 17u00  Fortnite krijgt een replay feature Epic Games heeft aangekondigd dat het werkt aan een replay feature voor Fortnite en dat het nieuwe systeem niet al te lang meer op zich laat wachten. Via de replay feature kunnen spelers hun games herbekijken ...
22/03 16u45  Nederlander geëerd voor ondersteunen van games in ontwikkelingsladen Rami Ismail, een Nederlander van 29 jaar, kreeg gisteren de Ambassador Award in San Francisco, een soort van Oscar voor de game-industrie. Rami vliegt namelijk al jaren de hele wereld rond om mensen in ...
22/03 16u45  Dead by Daylight is voortaan indie game Dead by Daylight is voortaan een indie game, in die zin dat de rechten nu volledig bij ontwikkelaar Behaviour Interactive liggen. De studio heeft die rechten voor 16 miljoen dollar overgekocht van uitgever ...
22/03 16u30  CD Projekt RED geeft wat meer info over Cyberpunk 2077 De laatste tijd lijkt er weer wat te bewegen omtrent Cyberpunk 2077. Niet alleen kwam er langs officiële weg weer een teken van leven, ook doken geruchten op die het hadden over een aanwezigheid van ...
Laatste update: vandaag om 1u00
Lees meer van 4Gamers >

GamersNET.nl

Verbergen Tonen
23/03 00u45  Maak kans op de King's Edition van Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom! | Prijsvraag Met onze Amador druk in de weer om Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom van een oordeel te voorzien, staan we allesbehalve stil rondom deze lang verwachte JRPG. In tegendeel! De game is vandaag verschenen op PlayStation 4 en pc, en ...15 
23/03 00u15  Win een prachtig prijzenpakket van Far Cry 5! | Prijsvraagvrijdag [center][img]/images/nieuws/2016/1482337049/prvrvrlogo-ubi.jpg[/img][/center] Het is weer vrijdag en dus is het tijd voor een nieuwe Prijsvraagvrijdag! Meedoen is zoals altijd extreem makkelijk: laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht en je maakt meteen kans op de p...14 
22/03 20u00  NU LIVE! Bloed pompen in Bloodborne met Daniel (20:00) [center][img]/images/nieuws/2014/1414058452/logo.jpg[/img][/center] [b]GamersNET LIVE[/b] is onze vaste formule waarin redactieleden livestreamen via [url=http://www.twitch.tv/gamersnetnl]Twitch[/url]! Daarin spelen onder andere Peter, Dani�l en Tom de nieuwste of populai...
22/03 17u45  Populariteit Fortnite schiet ook omhoog op PornHub Waaraan kun je de immense populariteit van een spel het beste afmeten? Verkoopcijfers? Aantal spelers? Of het aantal dagelijkse actieve spelers? Nee, niets van dat alles. Zoals onder andere Overwatch ons eerder vertelde, geldt voor de echt populaire games een andere maatstaf. Deze doen het namelijk ...
22/03 17u45  God of War gaat goud Langzaam maar zeker komt er voor menig PlayStation 4-bezitter een einde aan het wachten op God of War. Vanaf 20 april ligt het nieuwe epos van Sony Santa Monica immers in de schappen. De kans op een onverhoopt uitstel is nu helemaal zo goed als uitgesloten, want Cory Barlog, [i]director[/i] van de g...
22/03 17u45  Rare verklaart technische misstanden met Sea of Thieves; stippelt verbetering uit Met [url=https://www.gamersnet.nl/games/sea_of_thieves/]Sea of Thieves[/url] vers in de schappen voor Xbox One en Windows 10 zag het piratenspel een aardig opkomst qua spelersaantallen; eentje waarmee de online service aardige klappen kreeg te verduren. Veel spelers merken dat hun progressie vertraa...
22/03 16u30  Nieuwe teaser: The Elder Scrolls Online: Summerset - Cinematic Teaser The Elder Scrolls Online: Summerset vormt de nieuwste uitbreiding van The Elder Scrolls Online en hier zie je de eerste teaser trailer van dit hoofdstuk. In de game gaan we naar het thuis van de High Elves!...
22/03 16u30  Nieuwe trailer: Nintendo Labo - Nieuwe manieren om met Toy-Con Garage te spelen - deel 2 De Toy-Con Garage laat je zelf programmeren! Hoe werkt de infrarood-bewegingscamera? Je leert het hier....
22/03 16u30  Nieuwe trailer: League of Legends - Payback is a Goddess Animated Video Vanaf vandaag verschijnt Gun Goddess Miss Fortune, de nieuwe Ultimate Skin voor Miss Fortune. Voor maarliefst 2775 RP haal je deze cyberheld in huis. ...
22/03 16u30  Nieuwe trailer: League of Legends - Irelia the Blade Dancer Champion Rework Irelia: The Blade Dancer krijgt een re-work en komt herboren naar League of Legends met patch 8.7....
22/03 15u00  Remasters van Tomb Raider-trilogie geannuleerd Vorige week verscheen het nieuws dat de eerste drie Tomb Raider-games een [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201803/tomb_raider_1_2_en_3_krijgen_een_remaster_op_steam/]remaster[/url] zouden krijgen, maar nu blijkt dat dit helemaal niet is goedgekeurd door Square Enix. Ontwikkelaar Realtech VR hand...
22/03 13u30  Vanavond LIVE: Bloodborne, alweer, met Daniel (20:00) [center][img]/images/nieuws/2014/1414058452/logo.jpg[/img][/center] De [b]vrijdagavond[/b] staat normaliter in het teken van de GamersNET LIVE stream van Dani�l op het [url=http://www.twitch.tv/gamersnetnl]GamersNET Twitch-kanaal[/url]. Na een veel chillere week en voorbe...
22/03 12u30  Razer Mamba & Firefly | Unboxing Deze week kregen wij weer een mooi pakket binnen van Razer. Deze bevat niet alleen de (optionele) draadloze gaming muis, de Mamba, maar ook de Firefly! Deze muismat heeft niet alleen kekke verlichting, maar dient ook als oplaadstation voor de Mamba. Peter pakt het pakketje uit. Kom snel terug op...
22/03 10u45  Nieuwe trailer: Surviving Mars - Release Trailer Surviving Mars is verschenen en dat wordt gevierd met deze trailer. Zijn jullie klaar om onze rode planeet verkennen en koloniseren?...
22/03 10u45  Gerucht: Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered bestaat en heeft geen multiplayer Een vrij opvallend gerucht is vandaag opgedoken, omtrent een game die eigenlijk ook nog een gerucht is. Call of Duty: Modern Warfare 2 moet volgens [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201803/call_of_duty_modern_warfare_2_remastered_wordt_steeds_waarschijnlijker/]bronnen[/url] binnenkort op de huidi...
Laatste update: vandaag om 0u45
Lees meer van GamersNET.nl >

InsideGamer

Verbergen Tonen
22/03 17u00  A Way Out review – Een bijzonder sociale belevenis Hazelight-oprichter Josef Fares was er recentelijk in Parijs heel stellig in: zijn cinematische co-op game A Way Out is niet alleen heel ambitieus, maar bovenal uniek. Na het avontuur van de ontsnapte gevangen Leo en Vincent eindelijk van het begin tot eind geheel ervaren te hebben, blijkt dat Fares hier volledig gelijk in heeft. Het duurt echter wel even voordat de game daadwerkelijk zijn kunstige spel blootlegt en het juk van de gimmick van zich afwerpt. Het blijkt dan niet alleen een innovatieve, pure co-op ervaring, maar tevens een zeer prettige sociale aangelegenheid.
22/03 16u30  God of War is gold gegaan God of War is goud gegaan en de productie van het spel is nu in zijn laatste stappen.
22/03 15u45  Nintendo organiseert Super Smash Bros.-toernooi voor E3 Nintendo organiseert tijdens de aankomende E3 een Super Smash Bros.- en Splatoon 2-toernooi.
22/03 14u00  Schiet monsters neer met Nintendo Labo - trailer In een nieuwe Nintendo Labo-trailer zien we meer over hoe de Garage-modus gebruikt kan worden.
22/03 13u00  Sea of Thieves haalt een miljoen unieke spelers binnen 48 uur In een developer update vertelt Rare dat Sea of Thieves al meer dan een miljoen unieke gebruikers telt.
22/03 12u00  De wekelijkse gamekoopjes: Assassin's Creed Origins en Little Nightmares Deals! Goedkope en soms zelfs gratis games vind je in deze wekelijkse rubriek met de beste gamekoopjes. In samenwerking met Budgetgaming.nl selecteren we een aantal games die op een wel erg opvallende manier zijn afgeprijsd. Best fijn voor je portemonnee toch?
22/03 11u15  God of War heeft geen laadtijden God of War heeft cutscenes die naadloos van en naar gameplay overlopen. Zo kunnen de laadtijden verborgen worden en wordt de speler niet uit de ervaring van het spel gehaald.
22/03 10u15  Fortnite: Battle Royale krijgt vandaag de heavy shotgun Vanmiddag introduceert Epic de heavy shotgun als nieuw wapen in Fortnite: Battle Royale.
22/03 10u15  Een dag NINTENDO LABO checken! | FF VLOGGEN | RICKACHU Ik mocht een dag Nintendo LABO checken! Ik ging aan de slag met karton, verbaasde me en interviewde Lilly!
22/03 09u15  Zelda: Breath of the Wild wint GDC-award The Legend of Zelda: Breath of the Wild is de beste game van het jaar volgens de GDC Awards, die gisteren werden uitgereikt.
22/03 09u00  Switch-versie Ark: Survival Evolved aangekondigd Ark: Survival Evolved krijgt een versie op de Switch.
22/03 08u45  Replay editor voor Fortnite Battle Royale aangekondigd Er komt een replay editor voor Fortnite Battle Royale, aldus ontwikkelaar Epic.
21/03 16u30  Gerucht: Call of Duty: Modern Warfare 2-remaster heeft alleen singleplayer De Call of Duty: Modern Warfare 2-remaster krijgt mogelijk geen multiplayer-modus.
21/03 16u00  Nieuw Overwatch-personage Brigitte is nu speelbaar Brigitte, het nieuwe Overwatch-personage, kan nu gespeeld worden. Ze is een hybride tussen de tank- en support-klasses.
21/03 15u00  Satan oproepen en scheten laten in trailer voor South Park: The Fractured but Whole-dlc De From Dusk Till Casa Bonita-dlc voor South Park: The Fractured but Whole is uitgebracht en Ubisoft heeft om deze reden een verhalende trailer gemaakt.
Laatste update: donderdag 22 maart 2018, 17u00
Lees meer van InsideGamer >

Gamed

Verbergen Tonen
Laatste update: donderdag 22 maart 2018, 16u38
Lees meer van Gamed >

FOK!Games

Verbergen Tonen
Laatste update: donderdag 22 maart 2018, 0u12
Lees meer van FOK!Games >

Eurogamer

Verbergen Tonen
19/03 16u45  Assassin's Creed Rogue Remastered review - maakt geen schoon schip Assassin's Creed: Rogue wordt ook wel het donkerste hoofdstuk in de Assassin's Creed-saga genoemd. Niet alleen de volwassen verhaallijn en ondertoon verklaren die omschrijving, maar ook de release eind 2014 die in de schaduw stond van die van Unity. Maar hoge bomen vangen veel wind. Terwijl de eerste next-gen Assassin's Creed werd overspoeld met kritiek omwille van de talloze bugs en glitches, bleef Rogue voor het overgrote deel onderbelicht. De beslissing om Rogue over te hevelen naar de nieuwste generatie consoles volgt kort na de Ezio-collectie die eind vorig jaar een grafische poetsbeurt kreeg. Nochtans is de game ver verwijderd van de status van de populaire trilogie. De vraag is uiteindelijk of het überhaupt nog interessant is om terug te keren na de vele veranderingen rond besturing, combat en moeilijkheidsgraad die Origins doorvoerde.Rogue plaatst je in de schoenen van de Ierse Shay Patrick Cormac, een opstandige jongeling met een groot ego en een nog grotere mond. Een man van innerlijke conflicten en een welkome afwijking van de anders zo volgzame, rechtschapen protagonisten waaraan Assassin's Creed rijk is. Waar Shay aan het begin van de Zevenjarige Oorlog nog aan de kant van de Assassins staat, loopt hij later over naar de Templars en wordt het zijn missie om de Assassin-tak van de koloniën uit te roeien. Voor het eerst bekijk je het eeuwenlange conflict vanuit de ogen van een Templar en vervaagt de tegenstelling tussen simpelweg goed en kwaad. Voor fans van de reeks zijn er bovendien enkele oude bekenden. Shays moordtocht heeft een tastbare invloed op de geschiedenis van de Brotherhood die tot in andere games van de serie reikt. Losse eindjes worden op vernuftige wijze aaneengeknoopt in een somber verhaal dat een van de beste totnogtoe is.Diezelfde verschuiving is nauwelijks terug te vinden in de gameplay. Net als in Black Flag vormen zeeslagen een groot onderdeel van de game en met uitzondering van brandende olie en een soort turret gun leunt Rogue wel erg veel op de fundamenten van die eerste. Exploratie strekt zich uit over de Atlantische Oceaan, Great River Valley en New York. Locaties zijn tot de nok toe gevuld met collectibles en er valt altijd wel iemand te kielhalen in de woelige wateren. Verder kun je kisten, zeemansliederen en Animus-fragmenten vinden en de lokale fauna uitdunnen op zoek naar upgrades voor je wapens en schip. Hoewel altijd in thema en een aangenaam tijdverdrijf, zijn ook deze bezigheden niets nieuws in de reeks en brengen ze geen ingrijpende veranderingen in gameplay. Dat je deze keer als Templar speelt - nochtans een van de trekpleisters van de game - komt op hetzelfde neer en dat voelt als een gemiste kans.Read more…
19/03 16u15  In God of War ontkomt Kratos niet aan zijn verleden De God of War-serie is het summum van gewelddadige, actievolle games die als geen ander de power fantasy van een allesvernietigende halfgod weten over te brengen. Maar, aan het einde van de rit heeft Kratos inmiddels zijn Blades of Exile aan de wilgen gehangen en is hij met de noorderzon vertrokken om een nieuw leven te starten. Hoog in de Noorse bergen woont Kratos met zijn nieuwe gezin, waar zijn eeuwige razernij eindelijk kan gaan liggen. Maar al snel haalt zijn verleden hem in. Tijdens het evenement waren de eerste twee uur van de nieuwe God of War speelbaar, die gelijk duidelijk maakten dat een getemperde Kratos nog altijd even gevaarlijk is.Dat verhaal draait om Kratos en zijn zoon Atreus, die een tocht naar de hoogste bergtop in het land maken. De relatie tussen vader en zoon staat op losse schroeven. Kratos kan moeilijk communiceren en de driftige, ongeduldige aard van Atreus zorgt voor constante wrevel. Hij heeft namelijk nog veel te leren over de jacht en hoe zich te gedragen tijdens een gevecht, en Kratos is niet bepaald de geduldigste leermeester. Het is bovenal een zeer menselijke relatie, en de twee zijn van elkaar afhankelijk. Atreus bereikt plaatsen waar zijn vader niet kan gaan en bezit een boog waarmee hij vijanden afleidt. Overigens hoef je niet voor babysitter te spelen, want Atreus is grotendeels zelfredzaam.Ondanks zijn machtige Leviathan-bijl ontmoet Kratos tijdens een vroeg baasgevecht zijn gelijke in een mysterieuze vreemdeling, die indringende vragen stelt over zijn verleden. Het blijkt dat hij in opdracht van Odin naar Kratos op zoek is en wanneer hij weigert te vertrekken ontstaat er een bloederig handgemeen. Het perspectief mag dan wel veranderd zijn naar een over-the-shoulder-camera maar Kratos is nog altijd even wendbaar en deelt snelle combo's uit die dankzij vlezige en doffe geluidseffecten veel impact maken. Wat deze vreemdeling precies van Kratos wil, is onduidelijk, maar het staat vast dat er geen ruimte is voor een rustig leven. Er lijkt namelijk geen einde te komen aan dit gevecht en als dat een indicatie is van de kracht van het Noorse pantheon, dan krijgt Kratos het tijdens deze game nog zwaar te verduren.Read more…
19/03 16u00  Assassin's Creed Rogue Remastered review Assassin's Creed: Rogue wordt ook wel het donkerste hoofdstuk in de Assassin's Creed-saga genoemd. Niet alleen de volwassen verhaallijn en ondertoon verklaren die omschrijving, maar ook de release eind 2014 die in de schaduw stond van die van Unity. Maar hoge bomen vangen veel wind. Terwijl de eerste next-gen Assassin's Creed werd overspoeld met kritiek omwille van de talloze bugs en glitches, bleef Rogue voor het overgrote deel onderbelicht. De beslissing om Rogue over te hevelen naar de nieuwste generatie consoles volgt kort na de Ezio-collectie die eind vorig jaar een grafische poetsbeurt kreeg. Nochtans is de game ver verwijderd van de status van de populaire trilogie. De vraag is uiteindelijk of het überhaupt nog interessant is om terug te keren na de vele veranderingen rond besturing, combat en moeilijkheidsgraad die Origins doorvoerde.Rogue plaatst je in de schoenen van de Ierse Shay Patrick Cormac, een opstandige jongeling met een groot ego en een nog grotere mond. Een man van innerlijke conflicten en een welkome afwijking van de anders zo volgzame, rechtschapen protagonisten waaraan Assassin's Creed rijk is. Waar Shay aan het begin van de Zevenjarige Oorlog nog aan de kant van de Assassins staat, loopt hij later over naar de Templars en wordt het zijn missie om de Assassin-tak van de koloniën uit te roeien. Voor het eerst bekijk je het eeuwenlange conflict vanuit de ogen van een Templar en vervaagt de tegenstelling tussen simpelweg goed en kwaad. Voor fans van de reeks zijn er bovendien enkele oude bekenden. Shays moordtocht heeft een tastbare invloed op de geschiedenis van de Brotherhood die tot in andere games van de serie reikt. Losse eindjes worden op vernuftige wijze aaneengeknoopt in een somber verhaal dat een van de beste totnogtoe is.Diezelfde verschuiving is nauwelijks terug te vinden in de gameplay. Net als in Black Flag vormen zeeslagen een groot onderdeel van de game en met uitzondering van brandende olie en een soort turret gun leunt Rogue wel erg veel op de fundamenten van die eerste. Exploratie strekt zich uit over de Atlantische Oceaan, Great River Valley en New York. Locaties zijn tot de nok toe gevuld met collectibles en er valt altijd wel iemand te kielhalen in de woelige wateren. Verder kun je kisten, zeemansliederen en Animus-fragmenten vinden en de lokale fauna uitdunnen op zoek naar upgrades voor je wapens en schip. Hoewel altijd in thema en een aangenaam tijdverdrijf, zijn ook deze bezigheden niets nieuws in de reeks en brengen ze geen ingrijpende veranderingen in gameplay. Dat je deze keer als Templar speelt - nochtans een van de trekpleisters van de game - komt op hetzelfde neer en dat voelt als een gemiste kans.Read more…
19/03 10u30  Hellblade 9 keer genomineerd voor BAFTA Games Awards Hellblade : Senua's Sacrifice van Ninja Theory loopt voorop bij de nominaties van de BAFTA Games Awards met negen nominaties, waaronder voor Best Game. Hellblade is ondanks een relatief klein budget toch een succesvolle en goed verkopende game geworden. Binnen drie maanden is Hellblade meer dan een half miljoen keer verkocht.Sony's game Horizon Zero Dawn volgt Hellblade op de voeten met acht nominaties. Zelda: Breath of the Wild heeft vijf nominaties, alsook de puzzle-game Gorogoa. Read more…
19/03 07u15  Sonic Mania Plus aangekondigd Sega heeft Sonic Mania Plus aangekondigd. Dat is een geüpdatete versie van het vorig jaar uitgebrachte Sonic Mania. De nieuwe versie lanceert komende zomer voor pc, PlayStation, Switch en Xbox One.Sonic Mania Plus introduceert onder andere twee nieuwe personages. Deze keer kun je aan de slag met Mighty the Armadillo en Ray the Flying Squirrel. Daarnaast krijgt de game een Encore Mode, die 'nieuwe manieren biedt om bestaande levels te spelen'.Ten slotte krijgt ook de Competition Mode een aanpassing. Die multiplayermodus speel je vanaf deze zomer met maximaal vier spelers, in plaats van twee. Eigenaars van Sonic Mania kunnen upgraden naar de nieuwe versie, maar het is nog niet bekend hoe duur die upgrade is.Read more…
18/03 14u30  Yakuza Kiwami 2 release in het Westen bekend Yakuza Kiwami 2 lanceert op 28 augustus in het Westen. Dat maakt uitgever Sega bekend via een nieuwe trailer. De game kwam vorig jaar al uit in Japan.Yakuza Kiwami 2 is een remake van de tweede game uit de reeks. De game is net zoals Yakuza 6 gebouwd in de nieuwe Dragon Engine. Ook bevat het een extra verhaal met Goro Majima in de hoofdrol. De game kost 49,99 euro en is daardoor iets duurder dan de vorige remake Yakuza Kiwami. Wie een pre-order plaatst krijgt de game inclusief een steelbook.Read more…
17/03 16u45  The International trekt dit jaar naar Canada Valve heeft aangekondigd dat The Internal 2018 plaatsvindt in Vancouver in Canada. The International is het grootste Dota 2-toernooi ter wereld en loopt dit jaar van 20 tot en met 25 augustus.Het toernooi vindt plaats in de Rogers Arena, het stadion van de Vancouver Canucks. Tickets voor het evenement zijn vanaf 23 maart te koop. Voor de eerste vier dagen van het toernooi betaal je 96 euro, voor de laatste twee dagen 191 euro.Vorig jaar is The International 2017 gewonnen door Team Liquid. Tijdens dat toernooi pakte Valve ook uit met een AI die een van de beste Dota 2-spelers ter wereld wist te verslaan.Read more…
17/03 14u45  Week-eindbazen #11 Het wordt weer koud dit weekend, dus dat is altijd een goed excuus om je binnen met een stapel games op te sluiten. Hieronder lees je welke games er op onze agenda staan. Laat in de comments gerust weten welke games jij gaat spelen!Dark Souls 3 en Final Fantasy 15 plegen nog steeds een collectieve aanval op mijn kostbare vrije tijd. Om toch maar mijn backlog op Steam terug te dringen, heb ik dan maar een paar kortere games uitgekozen waar ik komend weekend werk van wil maken. Zo ga ik aan de slag met Tacoma, de nieuwste game van de makers van Gone Home. Deze keer verken je echter geen verlaten huis, maar een ruimtestation. Benieuwd of deze game dezelfde emotionele impact op mij heeft als Gone home. Ook Last Day of June staat op mijn to-dolijstje, en is naar verluidt ook zo'n emotionele rollercoaster. Ik leg de doos Kleenex alvast klaar.Battlefield 1, Wolfenstein 2, CS:GO, PUBG… enkele shooters die ik de afgelopen maanden grijs gespeeld heb. Maar eerlijk gezegd komen shooters momenteel mijn neus uit. Hoog tijd dus om mijn zinnen te verzetten, de PlayStation 4 weer eens af te stoffen en aan mijn backlog te werken. Ik heb in Shadow of the Colossus al een paar uit de kluiten gewassen ploerten naar de grond gewerkt en het smaakt absoluut naar meer. De controls en het camerawerk zorgen soms voor een verhoogde bloeddruk, maar de groteske gevechten begeleid door de meeslepende soundtrack maken het meer dan goed.Read more…
17/03 13u15  Gerucht: Modern Warfare 2 Remastered release is volgende maand Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered komt volgende maand op 30 april uit. Die info kwam tevoorschijn toen de game op Amazon Italy opdook.De prijs werd vermeld als 19,99 euro.Het gebeurt wel vaker dat online winkels een game online plaatsen voor die officieel is aangekondigd. Soms gaat het per ongeluk om een lek, soms is de informatie volledig inaccuraat. Ga dus voorzichtig om met dit gerucht.Read more…
16/03 15u45  DICE onthult nieuw progressiesysteem Star Wars Battlefront 2 Uitgever Electronic Arts en ontwikkelaar DICE hebben het nieuwe progressiesysteem voor Star Wars Battlefront 2 onthuld. Het nieuwe systeem wordt vanaf 21 maart aan de game toegevoegd.In het nieuwe systeem krijg je geen Star Cards meer in Loot Crates. Je kunt voortaan alleen nog maar Star Cards ontgrendelen middels Skill Points die je verdient door classes, heroes of schepen te levelen.Loot Crates bevatten voortaan enkel nog cosmetische voorwerpen en upgrades. Je kunt Loot Crates ook niet meer aanschaffen met echt geld. In plaats daarvan krijg je Loot Crates als je dagelijks inlogt of specifieke mijlpalen voltooit.Read more…
16/03 12u15  Bekijk: Sea of Thieves - Gameplay Launch Trailer Sea of Thieves lanceert op 20 maart op pc's met Windows 10 en de Xbox One. Ter voorbereiding kun je op de site alvast een overzicht met Sea of Thieves info lezen. Read more…
16/03 07u00  The Crew 2 release bekend Ubisoft heeft de releasedatum van The Crew 2 bekendgemaakt. De game lanceert op 29 juni voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Initieel stond de game game gepland voor maart 2018, maar eind vorig jaar is The Crew 2 uitgesteld.Naast een normale versie komt er ook een Gold en een Motor Edition. De Gold Edition bevat naast de game ook de season pass, een steelbook case en verschillende extra voertuigen. De Motor Edition bevat daarnaast ook vier stickers, een map van de game en een nummerplaat.The Crew 2 bevat naast auto's onder andere ook monstertrucks, speedboten en stuntvliegtuigen. Tijdens de E3 van vorig jaar heeft Ubisoft de eerste The Crew 2 gameplay getoond.Read more…
Laatste update: maandag 19 maart 2018, 16u45

EvilGamerz

Verbergen Tonen
22/03 14u15  Spread Eagle, de bar uit Far Cry 5, opent deuren in Utrecht Morgen, op vrijdag 23 maart, opent de Spread Eagle, de bar uit de aanstormende videogame Far Cry 5, haar deuren op het Vredenburgplein te Utrecht. De bar, die oorspronkelijk gesitueerd is in Hope County, Montana brengt bezoekers ook richting de herkenbare kerk van de schurk uit de game, Joseph Seed. Daar, in de kerkbanken, spelen fans al voor de officiële lancering Far Cry 5.Fans en andere geinteresseerden kunnen gratis naar binnen om de sfeer van de game te proeven. Neem een kijkje in de kerk, speel een potje pool, een ouderwetse boardgame of neem je lunch mee om deze in de Spread Eagle te nuttigen. Doe mee met de verschillende foto-activaties, een wedstrijd Hope County hotdog eten, kom een zak popcorn halen of gewoon lekker gamen. Houd voor het volledige programma de Facebook-pagina van Far Cry in de gaten.De Spread Eagle bevindt zich op Vredenburg 4 te Utrecht en is slechts 5 minuten lopen van Utrecht Centraal. De Spread Eagle en de kerk zijn tot en met 2 april te bezoeken. Op maandag is de bar geopend van 12.00 tot 20.00 uur, op dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur.Far Cry 5Far Cry 5 is de eerste game in de serie die plaatsvindt in Amerika en biedt spelers complete vrijheid om als nieuwe junior-sheriff van het fictieve Hope County in Montana de serene en tevens knotsgekke wereld te ontdekken. Spelers merken dat hun aankomst in het stadje een stille coup door de fanatieke cultus, Project at Eden’s Gate, versnelt en een gewelddadige overname van Hope County in gang zet. Belegerd en afgesloten van de rest van de wereld, vormen spelers samen met de inwoners van Hope County het Verzet. Met hulp van de lokale bevolking, viervoeter Boomer en een tweede speler, verkennen spelers Hope County ter land, ter zee en in de lucht met het grootste arsenaal aan wapens en voertuigen ooit in een Far Cry-game. Sit back & enjoy the ride!
22/03 14u00  Zelda krijgt belangrijke GDC award Gisteren zijn de belangrijke GDC awards uitgereikt. Zelda - Breath of the Wild heeft in de categorie Game of the Year, de prijs voor beste spel van het jaar weten binnen te slepen.In een uitspraak die werd gedaan, zei Michel Musters het volgende:'Zelda: Breath of the Wild heeft echt heel veel game van het jaar-awards binnen weten te halen. Het komt zelden voor dat men het zo unaniem eens is over het beste spel van het jaar, maar de nieuwe Zelda is het gelukt. Toch vind ik het ergens jammer dat er daardoor iets minder aandacht is voor enkele andere ongelooflijke toppers van vorig jaar, waaronder het Nederlandse Horizon: Zero Dawn en Super Mario Odyssey.' - Michel MustersWe zijn benieuwd naar jullie mening over deze award en de uitspraak van Michel Musters. Om die reden vinden jullie hieronder een poll waarop gestemd kan worden.
22/03 11u00  Bethesda Softworks kondigt The Elder Scrolls Online: Summerset aan, een gigantisch nieuw hoofdstuk voor de online RPG Vandaag kondigt Bethesda Softworks The Elder Scrolls Online: Summerset aan, het volgende hoofdstuk van de veelgeprezen online RPG van Zenimax Online Studios, The Elder Scrolls Online. Dit nieuwe avontuur in de ESO-saga stuurt avonturiers en vrienden naar het Summerset eiland. Ontdek het thuis van de High Elves voor het eerst sinds The Elder Scrolls: Arena uit 1994. Met een gigantische en bruisende nieuwe zone, een episch verhaal, een nieuwe lijn aan skills gebaseerd op de Psijic Order en de introductie van het craften van juwelen. The Elder Scrolls Online: Summerset biedt een uitgebreide aflevering voor zowel nieuwe spelers als veteranen.SUMMERSET EILAND VRIJGESPEELDDoor de verordening van Koningin Ayrenn is het eiland Summerset nu open voor buitenstaanders, maar een Daedrische bedreiging hangt boven het adembenemende thuisland van de High Elves. Spelers gaan naar het eiland Summerset, verzamelen bondgenoten en leggen een duistere samenzwering bloot die heel Tamriel bedreigt. ESO: Summerset zit boordevol spannende nieuwe features en uitdagingen, waaronder: • Een nieuwe zone: het eiland Summerset, een magnifiek land dat zelfs een nog grotere toevoeging is dan het gigantische Vvardenfell dat vorig jaar aan ESO: Morrowind werd toegevoegd• Een episch hoofdverhaal: Meer van ESO’s prijswinnende verhaal dat het Daedrische drama dat begon in de Orsinium DLC uit 2015 besluit• De Psijic-Orde: Voor het eerst in een Elder Scrolls-game kan je de mysterieuze Psijic Order vervoegen en hun geheime thuisbasis, de stad Artaeum, verkennen• Nieuwe lijn aan skills: Beheers de magie van de magiërs van de Psijic Order om je een nieuwe gevechtsskill eigen te maken en om de controle over de tijd te krijgen• Vervaardigen van juwelen: ESO’s nieuwste ‘crafting skill’ laat spelers toe om krachtige uitrustingen te maken voor hun personages• Nieuwe PvE groepsuitdagingen: Spelers kunnen samenwerken om de uitdagingen van Cloudrest aan te gaan, een nieuwe Trial voor 12 spelers, nieuwe dungeons en andere content waaronder de Abyssal GeysersNIEUWE CONTENT IS ER VOOR ZOWEL NIEUWE SPELERS ALS VETERANENThe Elder Scrolls Online’s unieke hoofdstukkenstructuur en level-scaling zorgt ervoor dat de nieuwe content snel toegankelijk en leuk is voor zowel nieuwe spelers als voor veteranen. Zowel beginnende fans als fans met het hoogste niveau vinden uitdagingen op maat in Summerset en ze kunnen zij-aan-zij in groepen spelen om samen de nieuwe zone en de verhalen te verkennen en te overwinnen. • Nieuwe spelers: Nieuwe spelers kunnen een personage maken en meteen in ESO: Summerset duiken zonder de voorgaande ESO-content uitgespeeld te moeten hebben. Een nieuwe tutorial en een nieuw startersgebied stomen hen snel klaar om Tamriel te redden van de Daedrische samenzwering.• Huidige spelers: Veteranen van het spel kunnen upgraden naar ESO: Summerset en hun bestaande personages overzetten naar de nieuwe zone, of met een nieuw personage van start gaan. Met tonnen aan nieuwe groeps-inhoud en verhalen om te ontdekken, is Summerset dé plaats waar elke ESO-fan naartoe zou moeten gaan om zich meer onder te dompelen in de wereld van The Elder Scrolls.VOOR-AANKOOP BONUSSEN BIEDEN DIRECTE TOEGANG TOT ESOMet verschillende pre-order en voor-aankoopmogelijkheden beschikbaar, kunnen spelers geweldige beloningen en zelfs onmiddellijke toegang tot bestaande ESO-content verdienen wanneer ze de game kopen. Afhankelijk van de gekochte versie kan een speler ongelofelijke in-game bonussen of zelfs onmiddellijke toegang tot de basisgame van ESO of de gigantische Hoofdstuk-update van vorig jaar, ESO: Morrowind vrijspelen.
22/03 10u45  Zelda krijgt belangrijke GDC award! Gisteren zijn de belangrijke GDC awards uitgereikt. Zelda - Breath of the Wild heeft in de categorie ''Game of the Year, de prijs voor beste spel van het jaar weten binnen te slepen.In een uitspraak die werd gedaan, zei Michel Musters het volgende:'Zelda: Breath of the Wild heeft echt heel veel game van het jaar-awards binnen weten te halen. Het komt zelden voor dat men het zo unaniem eens is over het beste spel van het jaar, maar de nieuwe Zelda is het gelukt. Toch vind ik het ergens jammer dat er daardoor iets minder aandacht is voor enkele andere ongelooflijke toppers van vorig jaar, waaronder het Nederlandse Horizon: Zero Dawn en Super Mario Odyssey.' - Michel MustersWe zijn benieuwd naar jullie mening over deze award en de uitspraak van Michel Musters. Om die reden vinden jullie hieronder een poll waarop gestemd kan worden.
22/03 09u45  Blade and Soul, Fire and Blood update brengt nieuwe Dungeons en Events De gloednieuwe ‘Fire and Blood’ update voor Blade & Soul biedt een niet te stoppen drakenkracht in de vorm van een nieuwe 12-speler raid; Koldrak’s Lair. De update is nu live en bevat naast de dungeon waar reikhalzend naar uit wordt gekeken, de volgende content: • Lyn Gunslingers, het Lyn ras kan het nu opnemen tegen de Gunslinger class • The Emperor’s Tomb storyline, die de Ransacked Treasury 6-player heroic dungeon opent • The Fire’s Favor event, die slechts beperkte tijd beschikbaar is, biedt spelers de kans om waardevolle beloningen en upgrades te verzamelen voor normale dungeons • Legend Mode voor PvP, biedt spelers de mogelijkheid om voor wekelijkse en seizoensgebonden beloningen te spelen zoals klassieke Blade & Soul karakters in de arena, zoals Jinsoyun en Poharan
22/03 07u45  Eerste reviews Sea of Thieves nog niet als verwacht De eerste reviews van Sea of Thieves vallen enigszins tegen. De game scoort op diverse websites net boven de voldoende. De game kwam begin deze week uit voor de PC en Xbox One.Cheat Code Central - 4.1/5CGM - 5.5/10Attack of the Fanboy - 3.5/5Gamereactor Sweden - 5/10FANDOM - 6/10
22/03 07u30  God of War bevat geen enkel laadscherm Binnenkort komt God of War uit voor de PlayStation 4. Tijdens gameplay zal het spel geen enkel laadscherm tonen en de actie zal dus volledig gestroomlijnd zijn in de game en niet onderbroken worden. Dat heeft game director Dori Arazi gezegd. De man benadrukt daarnaast de toevoeging van Kratos' zoon, Atreus, die een centrale rol speelt in het verhaal van de game. Hij maakt de gameplay volledig vernieuwend en anders dan voorheen. Het gebruik van Atreus als afleiding voor de tegenstander maakt gevechten volledig anders, vooral tijdens boss fights. De game verschijnt 20 april.
22/03 07u30  Sony viert alvast Pasen met flinke kortingen in de PS Store In de Europese PlayStation Store is Pasen alvast begonnen en wel met flinke kortingen voor games. Het gaat om kortingen tot meer dan 75%. Zo is bijvoorbeeld Borderlands 2 nog maar 1/3 van de prijs en is ook FIFA 18 nu een stuk goedkoper verkrijgbaar.Eagle Flighter – Van €39,99 voor €17,99Batman: Arkham Origins Blackgate – Van €19,99 voor €7,99Borderlands 2 – Van €24,99 voor €7,99Assassin’s Creed III: Liberation – Van €19,99 voor €4,99FIFA 18 – Van €69,99 voor €29,99Battlefield 1 – Van €59,99 voor €19,99NBA 2K18 – Van €69,99 voor €34,99DOOM – Van €29,99 voor €9,99Murdered: Soul Suspect – Van €19,99 voor €3,99Wolfenstein: The New Order – Van €19,99 voor €6,99Homefront: The Revolution – Van €29,99 voor €7,99The Elder Scrolls Online: Morrowind – Van €29,99 voor €19,99Robinson: The Journey – Van €49,99 voor €19,99Far Cry 4 – Van €19,99 voor €14,99Dishonored 2 – Van €39,99 voor €19,99For Honor Gold Edition – Van €109,99 voor €34,99Prey – Van €39,99 voor €14,99Alle kortingen kun je hier bekijken.
22/03 07u30  Launch trailer voor A Way Out EA en Hazelight Studios hebben de launch trailer van A Way Out uitgebracht. De game komt later deze week uit voor de PC, Xbox One en PlayStation 4. Het gaat om een co-op only adventure waarin spelers de rollen van Vincent en Leo innemen. Zij moeten zien te ontsnappen door het oplossen van puzzels, te praten, te vechten, sneaken en te schieten.
22/03 07u15  ARK: Survival Evolved komt naar de Switch De erg populaire game ARK: Survival Evolved zal naar de Nintendo Switch gaan komen. Dat heeft de studio Wildcard aangekondigd tijdens de Epic Games State of Unreal keynote. De open-wereld survival game is al beschikbaar op de PC, Xbox One en PlayStation 4 op dit moment. De partner studio van Wildcard, Abstraction Games, zal het spel porten. Zij hebben de PS4-versie eerder ook al geport. Het spel zal alle content en features uit de originele game met zich meebrengen naar de Switch.
22/03 07u15  THQ gaat Nickelodeon-klassiekers terugbrengen THQ Nordic heeft bekend gemaakt dat het enkele klassieke titels van Nickelodeon terug zal gaan brengen. Onderstaande titels zullen op nog onbekende platformen gaan terugkeren. Het is nog niet geheel duidelijk welke titels wanneer uit zullen gaan komen.Avatar: The Last AirbenderBack At The BarnyardCatscratchDanny PhantomEl TigreInvader ZimJimmy NeutronMy Life As A Teenage RobotRocket PowerRocko's Modern LifeRugratsSpongeBob SquarePantsTak And The Power Of JUJUThe Fairly OddParents (Amerika)The Ren & Stimpy ShowThe Wild Thornberrys
21/03 16u45  Blockchain-platform Chimaera laat gebruikers cryptocurrency minen door te gamen Blockchain-gaming-platform Chimaera laat gebruikers cryptocurrency minen door te gamen. Het platform is bedoeld voor developers en gamers en is gekoppeld aan CHI, een nieuwe cryptocurrency. Dit schept mogelijkheden voor compleet nieuwe game-vormen waarbij op veilige wijze echt geld verdiend kan worden. Blockchain is de technologie die ook wordt gebruikt voor bijvoorbeeld Bitcoins. Opgeslagen informatie wordt doorgestuurd naar iedereen die verbonden is met het blockchain-netwerk, waardoor er geen veranderingen worden aangebracht in de originele informatiebron en alles transparant en veilig blijft. Waar andere blockchain-projecten voornamelijk draaien om transacties en opslag van data, past Chimeara de technologie toe op gaming en biedt het een compleet gameplatform waar ontelbaar veel autonome game-werelden op kunnen draaien van bijna onbeperkte grootte.Het gebruiken van een blockchain-netwerk voor gaming maakt het mogelijk om geheel nieuwe game-genres te creëren met integratie van cryptocurrencies en crypto-assets, waarin je tegen andere spelers strijdt om grondstoffen en valuta die vervolgens volledig jouw eigendom worden en waarde hebben in de ‘echte wereld’. Zo kun je geld verdienen met jouw game-skills. Bovendien wordt de gamewereld feitelijk on-hackbaar, worden vele vormen van cheaten onmogelijk, draaien servers 24/7 en kan een game-developer nooit de stekker uit een spelwereld trekken.Steeds meer games worden beschikbaar op Chimaera, waaronder de voetbalmanagement game Soccer Manager™ Crypto. Door blockchain-technologieën wordt een nog veiligere, eerlijkere en realistische economie gecreëerd en wordt een echte ‘play-to-earn’-ervaring mogelijk gemaakt, waarin virtuele voetbalspelers gemakkelijk verhandeld kunnen worden voor echt geld.De public pre-sale van Chimaera start vrijdag. Als jij een van de eerdere gamers op het platform bent, kun je de CHI (Chimaera’s cryptocurrency die op 0,00002 bitcoin staat) met extra korting kopen.
21/03 12u45  Assassin’s Creed Rogue Remastered nu verkrijgbaar Assassin’s Creed Rogue Remastered, het meest duistere deel in de Assassin’s Creed-serie, is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One. Nieuwkomers en fans genieten van de mogelijkheid om op PlayStation 4 Pro en Xbox One X in 4K te spelen en op PlayStation 4 en Xbox One in 1080p. Ook bevat Assassin’s Creed Rogue Remastered verbeterde schaduwen en belichting, de bonusmissies The Armor of Sir Gunn en The Siege of Fort de Sable, die voorheen enkel onderdeel van de deluxe editie waren, en meer. Kruip (weer) in de huid van Shay Patrick Cormac en geniet van de beste versie van Assassin’s Creed Rogue. Assassin’s Creed Rogue Remastered is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One.
21/03 12u30  South Park: The Fractured But Whole ‘From Dusk Till Casa Bonita’ DLC nu beschikbaar From Dusk Till Casa Bonita, de nieuwe downloadbare content (DLC) voor South Park: The Fractured But Whole, is nu beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. De nieuwe DLC voegt een volledig nieuwe verhaallijn en een gloednieuwe superheld toe aan de game. From Dusk Till Casa Bonita is onderdeel van de Season Pass (en Gold Edition), maar is ook los verkrijgbaar voor €11,99. South Park: The Fractured But Wole is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.
21/03 12u30  Nieuwe versie van World of Tanks is zojuist gelanceerd De nieuwe versie van World of Tanks is zojuist online gegaan. Het bevat een nieuwe engine, graphics, sounds en soundtracks.World of Tanks lanceerde in 2010 voor het eerst in Rusland en heeft vandaag de dag meer dan 160 miljoen geregistreerde spelers op de PC versie wat het een van de meest populairste games ooit maakt.Wargaming heeft in samenwerking met Intel Corporation twee jaar lang aan de nieuwe high-end Core graphics engine gewerkt en daardoor is het nu mogelijk om de meest recentelijke grafische processen en renderingen af te spelen. Ook is er Physically Based Rendering (PBR) toegevoegd waardoor er prachtige post-processing effecten ontstaan zoals geavanceerde belichting, schaduwen, details en andere optimalisaties.Ook geluidswijs is er veel veranderd. Zo heeft het FILMHarmonic Orchestra nieuwe soundtracks opgenomen. Alle maps hebben nu hun eigen atmosferische muziek met ook lokale instrumenten erin verwerkt. In-game past de muziek zich naar de situatie aan.De World of Tanks Official Soundtrack is gepubliceerd door Sony Music Entertainment en is beschikbaar op de meeste grote muziek platformen als Spotify, Tidal, Deezer etc.Om deze launch te vieren wordt de Grand Extravaganza evenement gehouden die twee weken duurt en waarbij spelers naast in-game bonussen ook prijzen van Intel kunnen winnen.
Laatste update: donderdag 22 maart 2018, 14u15
Lees meer van EvilGamerz >

Power Unlimited

Verbergen Tonen
23/03 04u15  PlayerUnknown's Battlegrounds gooit het over andere boeg met Event Mode Live nadat hij zijn druid naar level 110 levelt meldt de Wacht zich met jouw donderdagse dosis digitaal gamenieuws. Met vannacht: Cyberpunk 2077 is 'erg geavanceerd', PUBG op de event tour, een Nintendo eShop sale, Gold of War en meer.
22/03 17u00  A Way Out - Review Broeders, zusters, makkers, maten, buddies, gf´s, bf´s, bae's en SO's; komt allen tezamen om A Way Out te spelen! Deze game is namelijk gemáákt voor co-op en Wouter sleurde een ongewillige collega mee om dit avontuur te kunnen reviewen.
22/03 12u15  5 redenen waarom Waluigi zijn eigen game verdient – Waarom Lees Ik Dit? Waluigi is het slechtste Super Mario-personage ooit en dat is best knap als je weet dat Pink Gold Peach bestaat. Toch wil PeterKoelewijn een lans breken voor een game met de paars geklede, jaloerse antiheld in de hoofdrol!
22/03 12u15  Dragon Ball FighterZ, Mortal Kombat XL en The Witcher 3 - Dealderdag De Dealderdag zit weer vol met prachtige deals om van te smullen. Zo hebben we deze week o.a Dragon Ball FighterZ, Mortal Kombat XL en The Witcher 3: Wild Hunt voor je in de aanbieding!
22/03 00u15  'Modern Warfare 2 Remastered is echt... en Modern Warfare 4 ook' Komt Modern Warfare 2 Remastered er aan en krijgt de remaster géén multiplayer? En zou Activision achter de schermen ook aan Modern Warfare 4 werken? Dit en veel meer in de Nachtwacht.
21/03 17u00  Hoe krijg je cross-play aan de praat in Fortnite: Battle Royale? Fortnite: Battle Royale is een van de weinige games die cross-play ondersteunt. Dat houdt in dat je op verschillende platformen tegen- of met elkaar kunt strijden voor die Victory Royale. Het is alleen niet altijd even duidelijk hoe dit precies werkt. Tingle legt het je eventjes uit.
21/03 13u30  Join de PUmmunity Discord Channel en versterk onze actieve community! Ben jij een volwaardig lid van de PUmmunity of zou je graag meer bij de grote groep lezers van Power Unlimited betrokken willen zijn? Join dan ons Discord Channel!
21/03 12u15  De beste F2P games op Steam - Gratis Gamen In dit tweede deel van de Gratis Gamen Serial keert Alie Steam binnenstebuiten om de 10 beste F2P games te vinden. Uiteraard vind je Team Fortress 2 en DotA 2 in deze lijst, maar daarnaast hoopt onze redactrice je te verrassen met bijvoorbeeld een card game en een visual novel.
21/03 00u15  Nindies Direct toont nieuwe indiegames voor Switch Nieuwe indiegames op Switch, waaronder Lumines, geruchten over de nieuwe Assassins Creed, Ubisoft weert Vivendi af en nog veel meer in deze lekker volle Nachtwacht.
20/03 12u30  De evolutie van… Link (The Legend of Zelda) Het is ruim een jaar geleden dat Breath of the Wild uitkwam en daarin is Link weer wat realistischer dan hij in het verleden is geweest. Link heeft dan ook vele gedaantes gehad in zijn 32-jarige geschiedenis. Laura duikt in deze serial over de evolutie van gamepersonages in de evolutie van Hyrule’s grote held: Link.
20/03 11u15  Win Justice League op Blu-ray plus veel goodies! Vond je Justice League een vette film of heb je hem helemaal nog niet gezien? Wij geven de Blu-ray weg, samen met veel andere vette goodies!
20/03 09u45  Aangekondigd: nieuwe retro-Atari, Will Wrights Proxi en Sonic-sneakers Oeps, de N8W8 is iets te laat, maar er zijn zoveel aankondigen te vermelden, dat de Wacht daar even voor moest gaan zitten. De maker van SimCity komt met Proxi, Atari toont morgen een prototype van haar nieuwe console en meer in deze langverwachte N8W8!
19/03 17u00  Gratis spelletjes op Steam, Nintendo Labo en levensbeschermende hoofddeksels - WeekPUlanning PU zal niks zijn zonder zijn getalenteerde groepje freelance-bazen die elke week weer prachtige artikelen aanleveren. Maar wat komt er de komende week voor moois online? Tingle legt het je uit!
19/03 17u00  Een Zak vol Monsters - Deel 2: een bijzondere Pokémon GO collectie, de beste spelers ter wereld en meer We horen je denken: 'Zijn er nou nog steeds mensen die Pokémon Go spelen?' Marvin in ieder geval wel, zo fanatiek dat hij er zelfs een serial over schrijft. Want net als in elke Pokémon-game heeft hij weer één doel: de Pokédex volkrijgen. Dit keer duurt het alleen veel langer en moet hij dagelijks zijn luie reet van de bank af zien te krijgen…
19/03 14u15  LAN op een vette game pc dankzij Eerste Hulp bij LAN! Ga je naar een LAN, maar is het onmogelijk om een goede PC mee te nemen, ben je zo zuinig op je spullen dat je het niet aandurft of deel je een game PC met je zusje? Lees dan snel verder, want Eerste Hulp bij LAN kan er voor gaan zorgen dat je tijdens de LAN van je keuze de beschikking hebt over een top PC!
Laatste update: vandaag om 4u15
Lees meer van Power Unlimited >Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

15x Maak kans op de King's Edition van Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom! | Prijsvraag23/03 00u45 - GamersNET.nl: Met onze Amador druk in de weer om Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom van een oordeel te voorzien, staan we allesbehalve stil rondom deze lang verwachte JRPG. In tegendeel! De game is vandaag verschenen op PlayStation 4 en pc, en ...
14x Win een prachtig prijzenpakket van Far Cry 5! | Prijsvraagvrijdag23/03 00u15 - GamersNET.nl: [center][img]/images/nieuws/2016/1482337049/prvrvrlogo-ubi.jpg[/img][/center] Het is weer vrijdag en dus is het tijd voor een nieuwe Prijsvraagvrijdag! Meedoen is zoals altijd extreem makkelijk: laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht en je maakt meteen kans op de p...
13x Blade & Soul krijgt Fire and Blood-update23/03 00u15 - 4Gamers: Blade & Soul heeft nog maar eens een update gekregen die wat toevoegt aan de game. Met de Fire and Blood-update voegt het met Koldrak's Lair een volledig nieuwe raid toe en enkele inhoudelijke ...
13x A Way Out23/03 01u00 - 4Gamers: A Way Out [Geschreven door Kenneth DMT] [Gespeeld op Xbox One] Samen op de zetel zitten, elk met een controller in de hand: het lijkt niet meer echt van deze tijd. Je kunt het aantal nieuwe games die ...
12x The Elder Scrolls Online opent de deuren naar Summerset23/03 00u15 - 4Gamers: Met Summerset is een nieuwe uitbreiding voor The Elder Scrolls Online aangekondigd. Ontdek het thuis van de High Elves voor het eerst sinds The Elder Scrolls: Arena uit 1994. Met een gigantische ...
12x Masters of Anima dropt nieuwe trailer23/03 00u30 - 4Gamers: Passtech Games, makers van onder andere Space Run, heeft een overview trailer gedropt voor hun nieuwste project, Masters of Anima. In de game zal je spelen als Otto, een leerling van Anima. Hij kan ongelooflijke ...
12x Nieuwe vechter voor The King of Fighters XIV onthuld23/03 00u30 - 4Gamers: The King of Fighters XIV krijgt een nieuw DLC character. SNK, de ontwikkelaar van het vechtspel, kondigde aan dat de winnaar van een wedstrijd voor fans volgende maand in de game zal verschijnen. Het ...
12x Konami toont stevig opgepoetste versie van Zone of the Enders23/03 00u30 - 4Gamers: Van Zone of the Enders: The 2nd Runner verscheen al eens een HD-versie, maar de game wordt nog eens extra opgepoetst voor pc en PS4. In een nieuwe video worden de originele en de HD-versie vergeleken ...
12x Epic Games demonstreert nieuwe performance capture technologie23/03 00u30 - 4Gamers: Epic Games liet deze week al een indrukwekkende real-time Unreal Engine 4 Star Wars demo zien om de nieuwe real-time raytracing technologie te demonstreren, maar daar blijft het niet bij qua nieuwe technologie. ...
12x Riot Games, Blizzard, Twitch ... bundelen krachten tegen toxisch gedrag23/03 00u30 - 4Gamers: Geen (competitieve) multiplayer games zonder toxisch gedrag van spelers en dat weten ze bij bedrijven als Riot Games, Blizzard, CCP, Epic Games en Twicth maar al te goed. In het verleden probeerden ze ...

Statistieken

Artikels:
33692
Gelezen:
8159
Aantal lezers nu:
42


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven