woensdag 13 november 2019, week 46


U bent nu hier: Games | Chronologisch: uit

Laatste updatecontrole: vandaag om 17u45
 

9lives

Verbergen Tonen
13/11 16u30  Planet Zoo Lees meer >
13/11 15u00  Pokémon Sword & Shield Lees meer >14 
13/11 10u00  Video toont nieuwigheden in Wolfenstein: Youngblood Lees meer >
13/11 07u30  Loki keert terug in Viking actie-RPG Rune 2 Lees meer >
13/11 07u30  Niets is wat het lijkt in Fantasy Island-trailer Lees meer >
12/11 13u30  Google maakt Stadia's volledige launch games line-up bekend Lees meer >
12/11 13u15  Metalcore band Bring me the Horizon brengt vette Death Stranding-video Lees meer >
12/11 13u00  Redesign moet Sonic the Hedgehog-film redden Lees meer >
12/11 12u30  Avontuurlijke launch trailer voor Jumanji: The Video Game Lees meer >
12/11 12u30  Rainbow 6 Siege Pro League Finals in Japan Lees meer >
11/11 10u00  Layton's Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires' Conspiracy – Deluxe Edition Lees meer >
10/11 10u00  Rainbow Six Siege Year 4 - Operation Shifting Tides Lees meer >
08/11 13u00  Dit is de beste Assassin's Creed-game volgens de Belgische gamers Lees meer >
08/11 10u00  Garfield Kart: Furious Racing launch trailer Lees meer >
08/11 07u30  WIN een Fortnite Darkfire Bundle Fortnite,... een fenomeen, een hype waar niemand nog omheen kan. Hoog tijd dus om onze bezoekers, die in de ban zijn van deze game, te verwennen met een vette wedstrijd rond de Fortnite Darkfire Bundle. Deze is nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 29,99 voor PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One (X). Maar, je hoort ons al komen, wij hebben er hier eentje liggen op PS4 Xbox One én Switch. En jij kan er daar dus eentje van winnen. Wat heeft de Fortnite: Darkfire-bundel allemaal in huis? Wel 13 nieuwe items, waaronder: Dark Power Chord Outfit Shadow Ark Outfit Molten Omen Outfit Dark Angular Shift Wrap Molten Angular Shift Wrap Shadow Angular Shift Wrap Dark Six String Back Bling Molten Battle Shroud Back Bling Shadow Ark Wings Back Bling Dark Strikers Dubbele Pikhouweel Molten Strikers Dubbele Pikhouweel Shadow Strikers Dubbele Pikhouweel Herenigings-emote   Wedstrijdvraag: Recent maakten we een video over een school/geschiedenisleraar die games gebruikt in zijn les. In welke stad was die school gelegen? Tip: Onze Facebook-pagina.    Tip schiftingsvraag: Onze Ni no Kuni: Remastered-wedstrijd werd door 612 mensen bekeken. Antwoord * Hoeveel mensen zullen er deelgenomen hebben aan deze wedstrijd? * Leeftijd * E-mail * 9lives nickname * Voornaam * Familienaam * Adres Straatnaam * Huisnummer * Postcode * Woonplaats * Land *
Laatste update: vandaag om 16u30
Lees meer van 9lives >


Gamequarter.be

Verbergen Tonen
13/11 14u15  Reis terug in de tijd met de trailer van SCOOB! Scooby Doo en zijn vrienden kennen we natuurlijk allemaal als de groep tieners die in een busje rondrijden om mysteries om te lossen. Maar hoe is die groep nu eigenlijk ontstaan?In SCOOB! krijgen we daar een antwoord op, zo leren we in de eerste officiële trailer. Toch zullen we niet eeuwig in het verleden blijven hangen, want in de tegenwoordige tijd worden Shaggy en onze favoriete viervoeter ontvoerd. Zullen Fred, Velma en Daphne erin slagen ze te redden? We ontdekken het komend jaar.
13/11 08u45  War of the Visions komt samen met Final Fantasy: Tactics In de tientallen jaren sinds de release van het eerste deel, heeft Final Fantasy al de nodige crossovers en spin-offs voortgebracht. Kingdom Hearts en de Crystal Chronicles zijn hiervan goede voorbeelden, maar ook Final Fantasy: Tactics is nog altijd geliefd.Bij Square Enix weten ze dat en daarom komt er nu een crossover-evenement tussen Final Fantasy: Brave Exvius - War of the Visions en Final Fantasy: Tactics. Dit werd onthuld middels onderstaande teaser, die helaas verder niets ervan laat zien.            12 
13/11 08u00  De nieuwe trailer van de Sonic the Hedgehog-film imponeert Allicht kun je je het nog herinneren: begin dit jaar werd een trailer geüpload van de film die gebaseerd is op SEGA's Sonic the Hedgehog. En iedereen had er een hekel aan. Het design van Sonic, dat slechts nauwelijks op diens videogame-variant leek, werd als angstaanjagend en lelijk ervaren, waardoor fans massaal hun onvrede lieten horen.Het gevolg hiervan was dat de film werd uitgesteld, zodat the Blue Blur een make-over kon krijgen. Teasers die hierop volgden gaven al hoop dat het karakter ditmaal wel recht zou worden aangedaan, maar zolang niemand bewegende beelden zag, kon dit niet met zekerheid gezegd worden. Dat kan dankzij de launch van een nieuwe trailer nu wel: de Sonic-film lijkt op het goede pad te zijn.            
13/11 07u45  De launch trailer van Doctor Who: The Edge of Time wilt je avontuur vroegtijdig beëindigen Je kunt van alles zeggen over ''the Doctor'', maar een ding dat hij maar niet doet, is sterven. Dat is schijnbaar echter niet bekend bij zijn vijanden, die hem op de hielen zitten in de launch trailer van de gloednieuwe VR-game Doctor Who: The Edge of Time.Natuurlijk zien we de Tardis en Dalek, evenals de angstaanjagende Weeping Angels, maar degene die jou het liefste na het hiernamaals wilt jagen, horen we alleen. Ondertussen worden we afwisselend gebombardeerd met gameplay-beelden en accolades, die ons vertellen dat dit een erg goed spel zou moeten zijn.            
13/11 07u30  Het nieuwe seizoen van de Pokémon anime oogt veelbelovend Met de release van Pokémon: Sword en Pokémon: Shield nog maar twee dagen van ons verwijderd, is het hoog tijd dat ook de Pokémon anime zich opmaakt voor de achtste generatie. En zoals eerder onthuld, zal Ash hierin optrekken met Go om mysteries rondom Pokémon te onderzoeken.Eerder promotiemateriaal onthulde het al, maar het lijkt erop dat dit seizoen sterk de nadruk gaat leggen op legendarische en mythische Pokémon. In deze korte trailer zien we immers wederom Mew voorbijkomen, maar ook zien we hoe Pikachu het opneemt tegen Lugia. Gaat Ash het nu anders aanpakken nu hij een Pokémon League gewonnen heeft? We ontdekken het spoedig.            
12/11 08u00  Hier is één laatste sneak peak van The Mandalorian Vandaag is het zo ver: de testperiode voor Disney+ eindigt in Nederland en nu zal iedereen moeten betalen om Star Wars, Marvel, Disney, National Geographic én Pixar te kunnen streamen. En niet geheel verrassend verschijnt nu ook een nieuwe serie, speciaal voor het kanaal.Deze serie is The Mandalorian en vertelt over een premiejager in het Star Wars-universum, die voor de verandering eens geen Fett is. Gezien zijn outfit en expertise met zowel martial arts als wapentuig zou die er echter prima voor door kunnen gaan. Geloof je me niet? Kijk dan deze teaser of ga als Nederlander simpelweg zelf kijken op Disney+. Onze Belgische lezers zullen daar helaas nog even op moeten wachten.            
12/11 07u45  Vandaag kun je besparen op games bij Bol.com Het is alweer een tijdje geleden sinds we voor het laatst geschreven hebben over Bol.com. Niet omdat ze zo weinig aanbiedingen hebben, maar wel omdat die kortingen slechts zelden interessant zijn voor onze lezers. Vandaag is echter zo'n zeldzaam moment. Tot middernacht krijg je namelijk korting op een handjevol recent verschenen Triple A-titels. Concreet gaat het hier om Gears 5, Borderlands 3, GRID en Ghost Recon: Breakpoint, waarop je tussen de 36 en 44% korting krijgt. En met de prijzen van videogames telt dat snel aan! Klik dus hier om geld te besparen. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Bol.com of de betrokken uitgevers en ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
12/11 07u45  Het wordt heet met de drie nieuwe karakters voor Dragalia Lost Als we het hebben over mobiele Nintendo games waarin je karakters vrijspeelt via Gacha-elementen, kun je denken aan Mario: Kart - Tour of Fire Emblem: Heroes. Waar je echter ook aan kunt denken is het minder bekende Dragalia Lost.Dat de game minder bekend is, betekent overigens niet dat die minder updates krijgt. Zo kun je tussen morgenvroeg 07:00 uur tot 28 november 06:59 drie krachtige nieuwe karakters van het vuurelement bemachtigen: Chelsea, Yuya en Kagatsuchi. Wat ze in huis hebben, zie je in deze trailer.            
11/11 21u45  Call of Duty: Modern Warfare Je hebt van die franchises die het oneindige leven lijken te hebben. Sportgames zijn daar een goed voorbeeld van, maar op het vlak van shooters is Call of Duty toch echt de baas. Al sinds het jaar 2003 wordt de first-person shooter ontwikkeld. De franchise kende enkele hoogtepunten, maar zeker ook dieptepunten. Uitgever Activision besloot de ontwikkeling van de franchise voornamelijk door Treyarch en Infinity Ward te laten geschieden, waarbij laatstgenoemden telkens van elkaar het stokje overnamen. Inmiddels zijn we in het jaar 2020 aanbeland, en is het weer de beurt aan Infinity Ward. Deze besloot haar sub-franchise Modern Warfare (dat in 2007 het levenslicht zag), van een reboot te voorzien. En zo geschiedde. Na enkele uitstapjes met de meest futuristische wapens en apparatuur, gaat de ontwikkelaar nu terug naar de basis. Er is realistisch gekeken naar wat de hedendaagse oorlogsvoering nu eigenlijk te bieden heeft, inclusief het hacken van apparaten en de nieuwste wapensnufjes. Hierbij zijn geen jetpacks of andere surrealistische oorlogsattributen in acht genomen. Afgezien van hier en daar een vernuftige gadget is het allemaal vrij down-to-earth en dat is prettig om te zien. Je weet namelijk goed wat je kan verwachten voordat je het spel aanschaft en zal voornamelijk hier en daar wat herkenning tegenkomen. Captain Price & co in je huiskamer Wie van nostalgie houdt, is bij Modern Warfare aan het juiste adres. In de campaign zul je namelijk verscheidene oudgedienden tegenkomen, waaronder cultheld Captain Price. In de verhaallijn zul je missies op verschillende plekken op de aardbol voltooien, waarbij de meeste zich in en rond Europa afspelen. Uiteraard nemen de Amerikanen het weer op tegen een terroristische organisatie, terwijl er verschillende lijntjes lopen naar een spectaculair slot. De campaign is een zeer vermakelijke opstap naar de veel uitgebreidere multiplayer, waar Call of Duty natuurlijk om draait. Het verhaal zal je rond de zes uur bezighouden, maar zal daarin wel de nodige audiovisuele traktaties geven. Het spel ziet er erg strak uit en ook de audio is van een fantastisch niveau. Daarmee weet Infinity Ward haast een interactieve oorlogsfilm je huiskamer in te brengen. Zeker wanneer er gespeeld wordt met een koptelefoon, zul je je werkelijk middenin de actie wanen. Meer dan ooit met z’n allen Zoals gezegd: de campaign is leuk, maar het gros koopt het spel voor de multiplayer. Daarin stelt Infinity Ward zeker niet teleur. De multiplayer kent genoeg modi. Natuurlijk zijn er vaste waardes als Domination, Team Deathmatch en Headquarters aanwezig, maar ook enkele nieuwe modi dienen zich aan. Zo is er de modus Cyber Attack, wat veel weg heeft van het oude Search & Destroy, maar waarin je je teamgenoten kan reviven. Dit maakt je niet volkomen kansloos wanneer je sterk in de minderheid bent. Daarnaast is er de modus Gunfight, waarin je in 2vs2-gevechten probeert zo snel mogelijk zes rondes te winnen. Dit doe je door een deathmatch te voltooien in een kleine map die hiervoor zijn ontwikkeld. Het gaat hier voornamelijk om maps met een three-lane systeem. Linksom, vooruit of rechtsom. Het is een tactisch spelletje waarin communicatie essentieel is. Een zeer vermakelijke en welkome toevoeging aan het rijtje modi in Call of Duty: Modern Warfare. Naast de nieuwe modi is er ook ruimte voor nieuwe killstreaks, wapens en perks. Je kunt je wapens naar hartenlust tweaken met optics en dergelijke, waardoor je echt een wapen kunt ontwikkelen dat bij je eigen speelstijl past. Je moet hiervoor wel de nodige kills maken met eenzelfde wapen, want daarmee speel je alles vrij. Veel spelen loont erg in Modern Warfare, want de game bevat geen strontvervelende lootboxes. Het grootste punt van kritiek waar Modern Warfare in haar eerste weken mee te kampen heeft, zijn de plekken om te campen. De maps zouden dit aanmoedigen en daar zou Infinity Ward mee de mist in zijn gegaan. In mijn ogen kun je dit op twee manieren gaan bekijken. Ja, ren je als een kip zonder kop door de maps, dan zullen spelers je uit de meeste simpele hoekjes om het leven helpen. Ja, er zijn veel gebouwen waar je rustig in een hoekje kunt gaan zitten wachten tot er eens iemand voorbijkomt. Maar geeft dit voor het eerst in jaren niet eens wat stof tot nadenken? Ben je er met je teamgenoten niet zo zeker van dat er achter de deur niemand zit, neem dan eens de tijd en gooi er een flashbang of smoke grenade in. De tijd zal het leren. De maps geven gelegenheid tot chaos in een hoog tempo, waarbij de kills je om de oren vliegen. Mocht je het echter met een setje headsets en vrienden wat strategischer aanpakken, dan zul je genieten van het design van de levels. Diegene die in een hoog tempo van hot naar her willen rennen en alles willen afschieten wat beweegt, zullen in sommige potjes van een koude kermis thuis kunnen komen. Heb je echter met tegenstanders te maken die hetzelfde principe hanteren, dan zal er een feest van herkenning plaatsvinden met het origineel van de serie. Conclusie:  Call of Duty: Modern Warfare is een dijk van een game. Het spel is audiovisueel gezien subliem en heeft zowel een vermakelijk singleplayer als een ijzersterke multiplayer. Infinity Ward heeft niet geprobeerd allerlei toeters en bellen uit te vinden en te implementeren, maar heeft het opmerkelijk simpel gehouden. Geen franjes, geen poespas, gewoon pure degelijkheid. Voor diegene die het origineel in 2007 konden pruimen, zullen in deze reboot een geschikte opvolger vinden. Ik geef Infinity Ward in ieder geval een dikke pluim voor deze reboot, waarbij het een dikke vinger heeft opgestoken naar lootboxes en alle overbodigheid die hedendaagse games soms op je afvuren.
11/11 09u45  Een level in Reclamation maak je niet met polygonen Lees meer >
11/11 09u00  Hideo Kojima behaalt twee Guinness World Records in een keer Hoewel er heel veel mensen in de game-industrie werken, zijn er slechts een paar die we als bekendheden kunnen aanschouwen. Cliffy B, Shigeru Miyamoto, Todd Howard, Satoru Iwata en Hideo Kojima zijn enkele van de weinigen die menig gamer direct van naam zal kennen. En die laatste is nu weer een beetje bekender, doordat hij nu de houder is van twee Guinness World Records.Deze wereldrecords zijn voor de gameregisseur met de meeste volgers op zowel Twitter als Instagram. Hier had hij respectievelijk 2.813.385 en 888.539 volgers op het moment dat de peilingen werden gedaan, al zullen deze ongetwijfeld nadien toegenomen zijn. Vooral nu onderstaande foto, waarop te zien is hoe hij de registratie van de records in ontvangst neemt, de rondte maakt.   Hideo Kojima receives the Guinness World Records, for the most followed Game director on Twitter and Instagram! #DeathStranding#TomorrowIsInYourHand#WorldStrandTour2019 pic.twitter.com/9NNAPtLz91— Kojima Productions (@KojiPro2015_EN) 10 november 2019
11/11 08u00  Game Mania viert Singles Day met 11% korting op alle accessoires Misschien weet je het al, maar vandaag is het Singles Day. Gelukkig is single zijn echter geen vereiste om te mogen genieten van aanbiedingen. Aanbiedingen zoals die van Game Mania, waar je enkel vandaag 11% korting krijgt op alle accessoires behalve de PSVR. Dat betekent dat je korting krijgt op zaken als controllers, headsets, gaming stoelen en allerlei hardware voor je PC. Gelukkig hoef je echter niet door honderden artikelen heen te scrollen, daar je hier makkelijk op categorie kan filteren. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Game Mania of de betrokken fabrikanten, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
10/11 12u15  FunQuarter #285                                                                    Een van de betere delen                                                                   Kill it with super effective fire!                                                              BLOPS!!!                                                                          Progress eh!                                                            Je kunt de winnaar zien aankomen                                                                          Wat een gezanik                                                             The ultimate shit game                                                            Wallpapers, opslaan voor ware grootte                                                              Professional fingering            
09/11 10u00  Trek de jungle in met de launch trailer van Jumanji: The Video Game Lezers van mijn generatie en ouder zullen ongetwijfeld warme herinneringen koesteren aan de oorspronkelijke Jumanji-film met een verwilderde Robin Williams. Maar die film is ondertussen antiek, dus werd Dwayne ''The Rock'' Johnson recentelijk opgetrommeld om de hoofdrol te spelen in een nieuw deel.Die release wordt begeleid door een videogame, die onder de vlag van Bandai Namco wordt uitgebracht en die gisteren verscheen voor Nintendo Switch, PC, Xbox One en PlayStation 4. En zoals je kon verwachten gaat dat gepaard met een launch trailer, die de karakters voorstelt en ons een voorproefje geeft van de gameplay.            
09/11 10u00  Pistol Whip laat zich in al zijn glorie zien Een first-person virtual reality shooter waarin je schiet op de beat; het is een uitleg waar de meeste van ons zich waarschijnlijk maar weinig bij voor kunnen stellen. In zo'n geval zegt een plaatje meer dan duizend woorden.Een video is echter nog beter en daarom maakte het team van UploadVR deze clip, waarin ze het level REVELATIONS op hard mode doorspeelden. Zo kun je een goed beeld vormen van wat dit spel precies te bieden heeft voor je het allicht aanschaft.            
Laatste update: vandaag om 14u15
Lees meer van Gamequarter.be >

4Gamers

Verbergen Tonen
13/11 12u00  Just Dance 2020 Just Dance is een terugkerend fenomeen voor Ubisoft. Alleen al door de E3-persconferenties te bekijken, realiseren we ons stevig op de reeks wordt ingezet. Jaar na jaar kan worden gezegd dat het helemaal ...
13/11 10u45  Nachtmerries worden werkelijkheid in GYLT GYLT, een nieuwe game van Tequila Works, heeft een launch trailer gekregen. Het spel verschijnt op 19 november exclusief voor Google Stadia en is misschien wel een goede reden om de nieuwe game streaming ...
12/11 16u15  Broly toont wat hij kan in Dragon Ball FighterZ Bandai Namco heeft een trailer gelost waarin we Broly (DBS) aan het werk zien als nieuwste DLC-personage voor Dragon Ball FighterZ. Een concrete releasedatum is nog niet bekend, maar Broly zou naar verluidt ...
12/11 14u15  Rainbow Six Siege onthult Operation Shifting Tides Ubisoft heeft Operation Shifting Tides voorgesteld voor Rainbow Six Siege. Operation Shifting Tides, het laatste seizoen van het vierde jaar van de game, introduceert een nieuwe aanvaller en ...
12/11 14u00  Nieuwe trailer Sonic film toont verbeterd design Paramount Pictures heeft een nieuwe trailer gelost van de Sonic film die er zit aan te komen. De nieuwe trailer toont voor het eerst officieel het nieuwe, verbeterde design van Sonic. Dat kwam er na de ...
12/11 13u15  Volgende week laatste DLC voor We Happy Few We All Fall Down, de laatste DLC voor We Happy Few, verschijnt volgende week op 19 november, zo is aangekondigd. Hoofdrolspeler van dienst is Victoria Byng, die traxcht iedereen af te helpen van ...
12/11 11u45  12 launch games voor Google Stadia onthuld Google heeft 12 games bevestigd die bij de lancering van Google Stadia beschikbaar zullen zijn voor de cloud streaming service. Het gaat om onderstaande titels: Assassin’s Creed Odyssey Destiny 2: The ...
12/11 10u15  Belgische community heeft beste Assassin's Creed game gekozen Vorige maand begon Ubisoft België een zoektocht naar de beste Assassin's Creed game en daarvoor werd de hulp ingeschakeld van de Belgische community. Die kon telkens op één van twee games stemmen, ...
12/11 10u00  IGI: Origins is een Koude Oorlog shooter van de makers van Rising Storm 2 Begin dit jaar werd een nieuwe Project I.G.I. game aangekondigd en daar is nu wat meer informatie over gelost, samen met een nieuwe teaser trailer. IGI: Origins wordt een prequel op de originele ...
12/11 09u45  Dark Samus en Richter Belmont amiibo verschijnen in januari 2020 Nintendo heeft aangekondigd dat een Dark Samus en Richter Belmont amiibo op 17 januari 2020 worden gelanceerd. Bij verschillende retailers zijn reeds pre-orders beschikbaar, wat geen overbodige luxe is ...
12/11 09u45  Wattam heeft releasedatum te pakken Wattam, de nieuwe game van Keita Takahashi, de man achter Noby Noby Boy en Katamari Damacy, werd in 2015 al aangekondigd, maar een release is er sindsdien nog niet van gekomen. Onlangs werd aangekondigd ...
11/11 00u15  Red de droomwereld in The Unicorn Princess Op 14 november verschijnt een serieuze kandidaat voor Game of the Year. Nee, niet echt, maar misschien ook weer wel, wie zal het zeggen? Hoe dan ook verschijnt dan The Unicorn Princess voor PS4, Xbox ...
11/11 00u00  Dark Souls modders kunnen nu custom maps maken en importeren Het heeft acht jaar geduurd, maar een groep modders is er nu eindelijk in geslaagd om een manier te vinden om custom maps te creëren en te importeren in Dark Souls, al werkt het voorlopig wel enkel in ...
10/11 00u15  Actrice Brie Larson is grote fan van Luigi Brie Larson, de actrice die we kennen van onder meer Captain Marvel, heeft te kennen gegeven dat Luigi haar favoriete personage is. Meer zelfs: ze zegt ook verliefd te zijn op Nintendo. Op zich niet echt ...
10/11 00u00  Red Dead Redemption 2 mod verandert hoofdpersonage in de Joker Red Dead Redemption 2 is er nu ook voor pc en hoewel dat niet zonder problemen verloopt, zijn inmiddels al de eerste mods beschikbaar, of wat had je gedacht. Een van de eerste mods verandert Arthur, het ...
Laatste update: vandaag om 12u00
Lees meer van 4Gamers >

InsideGamer

Verbergen Tonen
13/11 17u00  BioShock-vervolg aanwijzingen nemen toe Er is meer bewijs opgedoken dat hint naar een nieuw BioShock-deel.
13/11 15u30  Remasters van Commandos 2 en Praetorians komen volgend jaar De remasters van Commandos 2 en Praetorians zijn vanaf 24 januari 2020 beschikbaar. Ze verschijnen als pc-versie. Commandos 2 komt later naar PlayStation 4, Switch en Xbox One. Praetorians komt later naar PlayStation 4 en Xbox One.
13/11 15u15  Black Friday-deals: PlayStation 4 Black Friday 2019 komt eraan: dé dag om op zoek te gaan naar goede deals voor games en hardware. Uiteraard doet ook Sony met de PlayStation 4 mee met de aanbiedingen, met onder andere goedkope PS4-games en PS4-consoles. In dit artikel vind je in aanloop naar 29 november de beste Black Friday Deals voor PlayStation 4.10 
13/11 14u15  Kijk vanaf 15:00 naar The Stretchers met Lucas en Wouter Vanmiddag streamen we weer vanaf de redactie van Gamer.nl, InsideGamer en Power Unlimited en gaan wij ons vermaken met The Stretchers! Kijk en chat je mee?
13/11 12u00  Stardew Valley krijgt een grote content-update Stardew Valley krijgt later deze maand een grote content-update.
13/11 11u45  Bèta voor Hearthstone Battlegrounds is gestart De open bèta voor Hearthstone Battlegrounds is van start gegaan met drie packs die gratis te verkrijgen zijn.
13/11 11u30  Wat is Google Stadia? - Hoe werkt het en wat kost het? Het is bijna zover: volgende week komt Google Stadia uit, Google’s eigen op cloud gebaseerde gamestreamingdienst. Volgens het bedrijf moet het ‘gamen voor iedereen toegankelijk’ maken. We begrijpen het als je nog vraagtekens hebt, dus leggen we hieronder uit wat Google Stadia precies inhoudt.
13/11 11u30  Alleen Grid voor Stadia krijgt nieuwe multiplayer-modus Alleen GRID voor Google Stadia krijgt een multiplayer-modus die tot wel veertig auto’s ondersteund. De modus is exclusief voor Google's nieuwe gamestreamingdienst en niet beschikbaar op consoles.
13/11 11u00  De tien beste Star Wars-games ooit Gisteren is de (volgens ons) weergaloze eerste aflevering van The Mandalorian op Disney+ live gegaan én vrijdag komt Star Wars Jedi: Fallen Order uit (hou de site in de gaten voor de review!). En om deze Star Wars-week te vieren hebben we even de, (wederom volgens ons) beste Star Wars-games op een rij gezet voor je! Eens, of niet eens?
13/11 10u30  E-sport-update: E-sport-organisatie na racisme scandaal opgedoekt Afgelopen week eindigde het wereldkampioenschap League of Legends met een sisser, werd een gehele e-sport-organisatie ontbonden na een schandaal, heeft Blizzard weer gezorgd voor boze gamers en kreeg een FIFA-speler een flinke schorsing nadat hij zich niet wist in te houden toen hij een potje virtueel voetbal verloor.10 
13/11 09u15  Super Mario 64 Land-mod is een vervolg op Super Mario 64 Een mod van Kaze Emanuar dient als een soort van vervolg op Super Mario 64, genaamd Super Mario 64 Land.
13/11 09u15  Apple werkt mogelijk aan vr-headset voor 2022 Apple zou in 2022 een vr-gamingheadset uit willen brengen. Deze bril zou ook geschikt zijn voor augmented reality. Een jaar later zou ook een bril specifiek gericht op ar moeten verschijnen.
13/11 09u15  Redesign van Sonic in film komt van Sonic Mania-animator Het redesign van Sonic in de aankomende film is bedacht door Tyson Hesse, de persoon die Sonic Mania animeerde.
13/11 09u00  'Warner Bros. heeft twee Superman-games geannuleerd' Er zouden sinds 2013 twee Superman-games in ontwikkeling zijn geweest bij Warner Bros. Beide games zouden zijn geannuleerd.10 
13/11 09u00  Rockstar-vacatures wijzen op nieuwe openwereldgame Vacatures van Rockstar wijzen op de ontwikkeling van een nieuwe openwereldgame.
Laatste update: vandaag om 17u00
Lees meer van InsideGamer >

Gamed

Verbergen Tonen
13/11 16u15  Microsoft met hartverwarmende “Meet Spencer Allen” video Met de Adaptive Xbox controller stelde Microsoft minder valide gamers in staat om toch van games te kunnen genieten. Zo ook Spencer Allen, een jongen die in 2016 een ongeluk kreeg en daardoor zijn mobiliteit gelimiteerd zag worden.
13/11 16u15  Pokémon hashtag #GameFreakLied trending na 'misleiding' door studio Deze week staat voor veel gamers in het teken van Pokémon Sword en Shield. De games zijn afkomstig van ontwikkelstudio Game Freak en ondanks het enthousiasme is er ook kritiek op de ontwikkelaar.
13/11 16u00  Launchtrailer van Google Stadia's Gylt Google Stadia zal volgende week worden afgetrapt met 12 launchgames, waaronder één exclusive in de vorm van Gylt. Het spel van ontwikkelaar Tequila Works draait rondom een verhaal waarin je je ergste angsten moet confronteren en je acties een emotionele impact hebben. Vandaag kunnen we alvast de launchtrailer bekijken.
13/11 16u00  Zelda: Breath of the Wild 2 komt in 2020? Gedurende de afgelopen E3 had Nintendo een grote verrassing, middels een teaserfilmpje kondigden ze namelijk aan dat The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 een opvolger zou krijgen. Het was ook meteen de enige informatie waar we het mee moesten doen.
13/11 15u45  Pokémon hashtag #GameFreakLied trending na misleiding door studio Deze week staat voor veel gamers in het teken van Pokémon Sword en Shield. De games zijn afkomstig van ontwikkelstudio Game Freak en ondanks het enthousiasme is er ook kritiek op de ontwikkelaar.11 
13/11 15u31  Annuleerde Warner Bros. twee Superman titels? Lange tijd konden superhelden weinig goed doen in videogames, totdat de Batman Arkham serie ons liet zien dat het ook anders kan. Sindsdien is het hopen dat we nog zo'n succesvol project tegemoet mogen zien, waarbij de naam Superman regelmatig voorbij kwam.10 
13/11 15u31  Apple werkt aan VR Headset en AR Glasses? Als we een nieuw verslag van Bloomberg mogen geloven heeft Apple grootse plannen in de aankomende jaren. Niet alleen willen ze in 2022 met een gaming VR headset komen, een jaar later willen ze ook AR glasses op de markt brengen.
13/11 15u15  Wolfenstein: Youngblood ontvangt nieuwe patch Niet iedereen was even enthousiast over de release van Wolfenstein: Youngblood, toch blijft ontwikkelaar MachineGames de game steunen met nieuwe patches. Ditmaal is het tijd voor versie 1.0.7.11 
12/11 23u15  Geen EA Access trial voor Star Wars: Jedi Fallen Order Aanstaande vrijdag verschijnt Star Wars Jedi: Fallen Order en EA Access abonnees hoopten de game uit te kunnen proberen via de service. Toch heeft Electronic Arts bekend gemaakt dat dit niet het geval zal zijn.
12/11 16u01  Google Stadia lanceert met 12 games Over precies een week zal Google Stadia worden uitgebracht, een streamingservice waarmee je games kunt spelen vanaf je Chromecast Ultra. De vraag is alleen: welke games?
12/11 16u01  XO19 trailer moet ons alvast enthousiast maken Over twee dagen zal Microsoft in Londen haar XO19 evenement houden, alwaar ze ook aankondigingen zullen doen. Om de hype alvast op te schroeven is er een nieuwe trailer uitgebracht.
12/11 15u45  Geen EA Acces trial voor Star Wars: Jedi Fallen Order Aanstaande vrijdag verschijnt Star Wars Jedi: Fallen Order en EA Access abonnees hoopten de game uit te kunnen proberen via de service. Toch heeft Electronic Arts bekend gemaakt dat dit niet het geval zal zijn.
12/11 15u45  Nieuwe namen voor PlayStation Now De streamingdienst PlayStation Now krijgt steeds weer nieuwe toevoegingen en vandaag maakt Sony bekend naar welke drie titels we binnenkort uit mogen kijken.
12/11 15u45  Sonic film toont nieuw design in trailer Eerder dit jaar verscheen de eerste trailer van de Sonic the Hedgehog film en deze werd weinig enthousiast ontvangen. Met name het design van Sonic kreeg veel kritiek en dus besloot de studio hier verandering in aan te brengen.
12/11 15u00  Bizerta: Silent Evil Ontwikkelaars blijken vaak de vorige generatie consoles nog een tijdje te ondersteunen, ook al is de nieuwe generatie al op de markt. De PS360 generatie werd nog lang ondersteund, al was het maar door onder andere FIFA. De Wii U was een veel korter leven gegeven en werd vrijwel gelijk afgedankt toen de Switch uit kwam. Indie ontwikkelaar Edrox Interactive liet het apparaat echter niet vallen.
Laatste update: vandaag om 16u15
Lees meer van Gamed >

FOK!Games

Verbergen Tonen
13/11 00u00  Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 De Olympische Spelen zijn volgend jaar, dus dan is het ook weer tijd voor een Mario & Sonic at the Olympic Games met dit keer Tokyo 2020 als subtitel.13 
13/11 00u00  Call of Duty: Modern Warfare De eerste Call of Duty: Modern Warfare legde in 2007 de lat behoorlijk hoog hoe shooters zou moeten zijn. Call of Duty: Modern Warfare in 2019 legt die lat een stuk hoger. Zelfs zo hoog, dat ik de singleplayer niet één keer, maar twee keer achter elkaar heb gespeeld. En dan ben ik nog niet begonnen over de nieuwe Ground War multiplayer modus.12 
12/11 07u30  Interview met Rojo en Cazorla (Fortnite) Je kon tegen niemand minder dan Dave “Rojo” Jong (Team Lazarus) Fortnite spelen tijdens DreamHack Rotterdam. Rojo werd tweede bij het WK Fortnite en maakte iets meer dan een miljoen euro buit. Bij de Logitech stand op DreamHack kreeg hij steun van collega Lars “Cazorla” Wiering (ECV Esports).
12/11 07u30  Planet Zoo We weten al dat Frontier geweldige sims kan maken die inspelen op onze nostalgie. Planet Coaster was een gigantisch succes en volgens velen een ware opvolger voor de Rollercoaster Tycoon-serie, en nu komt Frontier met onze volgende dosis jeugdsentiment in een modern jasje aanzetten: Planet Zoo, wat gezien kan worden als de spirituele opvolger van Zoo Tycoon.
12/11 00u00  Vijf gametips voor de maand november De lijst van releases voor november 2019 is behoorlijk omvangrijk, met een aantal langverwachte titels voor verschillende platforms. Zo kunnen pc-gamers bijvoorbeeld eindelijk met Red Dead Redemption 2 aan de slag en komt Kojima's Death Stranding voor PlayStation 4 in de schappen te liggen. Ook verschijnt deze maand Stadia, de gamestreamingdienst van Google. Klik op een afbeelding om naar de pagina van de desbetreffende game te gaan.
12/11 00u00  Fotoverslag + Interview Asterion op DreamHack Rotterdam Asterion was de Nederlandse afvaardiging op het DreamHack Rotterdam 2019 Counter-Strike: Global Offensive – toernooi. Helaas verloren ze hun beide wedstrijden, maar ze hebben hun visitekaartje afgegeven. De organisatie van DreamHack heeft dan ook beloofd Asterion vaker uit te nodigen.
11/11 07u00  Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville Welkom in Neigborville. Het is tijd om lekker los te gaan in misschien wel het grootste slagveld tussen de planten en de zombies. In deze epische strijd tussen leven en dood maak jij het verschil wie er deze wereldoorlog gaat winnen. 
11/11 00u00  Boek Gamegeschiedenis + Interview + Wedstrijd Dit jaar verscheen het boek “Gamegeschiedenis van Nederland: 1978-2018” van schrijver en gameverzamelaar Tom Lenting. Een bijzondere uitgave, zonder meer. De titel alleen al riep genoeg vragen op, maar gelukkig wilde Lenting een toelichting geven.
11/11 00u00  The Outer Worlds Obsidian brengt gamers in 2019 naar het intergalactische front met The Outer Worlds, een RPG in hart en nieren met een boeiende verhaallijn en ditto personages. Wordt Fallout New Vegas overtroffen of gaat die vergelijking mank? Lees het in de FOK!review.
10/11 00u00  Een strijd op leven en dood in World of Warcraft: Shadowlands In het Warcraft: what’s next panel werd door Ion Hazzikostas aangekondigd wat we van de nieuwe uitbreiding kunnen verwachten.
10/11 00u00  Blizzard draagt WCS Global Finals op aan overleden Starcraft-commentator Voor aanvang van de finale van het wereldkampioenschap Starcraft II heeft Blizzard Geoff 'iNcontroL' Robinson herdacht met een speciale video. Tevens wordt het complete toernooi aan de Amerikaanse commentator opgedragen. In de video herdenken spelers, commentatoren en andere prominente personen in de Starcraft-community de voormalige Protoss-speler en roemen onder andere zijn gevoel voor humor en nederigheid.
10/11 00u00  Loot, dungeons en gore in Diablo IV Het was al een tijdje een publiek geheim, maar nu is het eindelijk zo ver: Diablo IV is bevestigd, met onder andere de belofte van veel monsters, bloed en de terugkeer van Lilith, de dochter van Mephisto en de moeder van alle Nephalem. In het panel dat direct volgde op de openingsceremonie werd aangekondigd wat we kunnen verwachten van Diablo IV, en Puddington keek mee.
10/11 00u00  Draken en autochess komen naar Hearthstone Twee grote aankondigingen voor Hearthstone. De eerste is de laatste uitbreiding van The Year of the Dragon en hoe toepasselijk: de uitbreiding heet Descent of Dragons en biedt veel, heel veel draken.
10/11 00u00  Overwatch 2 biedt eindelijk meer verhaal Het Overwatch-team komt met een sequel op Overwatch. Overwatch 2 biedt een uitgebreide campaign, nieuwe lore (daadwerkelijk na de recall van Overwatch!) en uiteraard de player-versus-player gevechten die we kennen van het origineel.
10/11 00u00  World of Warcraft: Shadowlands aangekondigd Tijdens Blizzcon heeft Blizzard de achtste uitbreiding voor World of Warcraft aangekondigd. In Shadowlands betreden we voor het eerst het rijk dat alle doden van Warcraft-universum betreden. Dit doen we nadat Sylvanas de helm van de Lich King heeft vernietigd, die de grens tussen deze twee rijken dichthield.
Laatste update: vandaag om 0u00
Lees meer van FOK!Games >

Eurogamer

Verbergen Tonen
13/11 16u30  Sniper: Ghost Warrior Contracts preview - Weg met de open wereld, maar toch niet helemaal De Sniper: Ghost Warrior-reeks bleek op de vorige generatie consoles een onverwachte hit. Deel een en twee verkochten als zoete broodjes, schijnbaar doordat spelers hunkerden naar games die de All Ghillied Up-missie van de originele Call of Duty: Modern Warfare (2007) over een hele game konden uitspreiden. Toegegeven: ontwikkelaar CI Games was meer dan gewoon een copycat, want vooral Sniper: Ghost Warrior 2 was effectief een sterke game. Zoals je echter kan lezen in de Sniper: Ghost Warrior 3 review ging de reeks grondig de mist in toen het de sniperformule in een open wereld probeerde te wringen. Met Sniper: Ghost Warrior Contracts slaat CI Games mea culpa en belooft het een meer klassieke game die wegstapt van een open wereld. In de praktijk blijkt dat echter niet helemaal te kloppen...Contracts is namelijk geen grote open wereld zoals deel drie, maar het is ook absoluut geen klassiek lineaire game zoals delen een en twee. In plaats daarvan stapt Contracts mee op de trein waar ook Metro Exodus en Gears of War 5 in 2019 op zaten: grote, open levels met heel veel bewegingsvrijheid. Als we in het sniperwereldje blijven, dan is er ook nog een andere soortgelijke game: de Sniper Elite-reeks die met delen drie en vier al de overstap naar grote, open levels maakte. Tijdens deze preview blijkt het al gauw de juiste keuze voor Sniper: Ghost Warrior te zijn. Je hebt de bewegingsvrijheid om zelf tactieken te bedenken en tussen vantage points rond te bewegen, maar tegelijk is het level design gefocust met strak ontworpen omgevingen. Het lijkt alvast een flinke stap vooruit tegenover deel drie, en gezien ik na anderhalf uur spelen nog altijd niet klaar was met dit ene level lijkt Contracts flink wat content te bieden.CI Games biedt je ook meer tactische opties dan ooit om van die bewegingsvrijheid gebruik te maken. Er zijn verschillende soorten sniperammunitie met verschillende functies. Je kunt vijanden taggen om ze door muren heen te zien, er is ammunitie die vijanden lokt, en er zijn EMP-kogels om elektronische apparaten mee uit te schakelen. Er zijn nog meer gadgets, waaronder gasmijnen en valstrikken die je alarmeren voor de aanwezigheid van vijanden. In combinatie met de vele routes die elk level je voorschotelt en de wijde zichtlijnen afgewisseld met gebouwen, kun je dus theoretisch elke situatie benaderen hoe je zelf wilt.Lees meer...
13/11 14u30  Commandos 2 en Praetorians HD Remastered lanceren in januari Kalypso Media maakt de releasedatum van Commandos 2 HD Remastered en Praetorians HD Remastered bekend. Beide games lanceren op 24 januari voor de pc, en zijn zowel afzonderlijk als in een dubbelpakket beschikbaar. De prijzen voor beide games zijn evenwel nog niet bekend.Als je de games pre-ordert, kun je vanaf 13 december ook aan de slag met een bèta-versie van beide games. Die laten je alvast kennismaken met de nieuwe tutorials en de opgesmukte HD-graphics. In de loop van volgend jaar komen beide games ook naar de PlayStation 4 en Xbox One.Kalypso Media is vooral bekend van de Tropico-games. Onze Tropico 6 review vind je op de site.Lees meer...
13/11 00u00  The Outer Worlds review - Vergane glorie In onze The Outer Worlds review verkent Michiel het door grote bedrijven gedomineerde Halcyon-zonnestelsel om zijn boodschap van liefde en gelijkheid te verspreiden.Wanneer ik bij mijn mederedacteurs pols naar hun favoriete openwereldgame, krijg ik vooral verontwaardigde blikken vol onbegrip terug. Dat ik die vraag zelfs maar durf te stellen! Uiteraard is dat Fallout: New Vegas, dat in 2010 door de RPG-experten van Obsidian Entertainment werd uitgebracht. Negen jaar later waagt de studio zich met The Outer Worlds opnieuw aan een first-person-RPG in een dystopische toekomst. De vergelijking met New Vegas is dan ook nooit ver te zoeken, ook al gaat het om een volledig nieuwe IP. Obsidian Entertainment doet een moedige poging om de magie van weleer terug te brengen, maar weet nooit echt het niveau van zijn inspiratiebron te benaderen.Het toekomstbeeld in The Outer Worlds is in elk geval opnieuw allesbehalve veelbelovend. In de 24e eeuw hebben grote bedrijven het volledig voor het zeggen, waardoor zelfs ruimtevaart volledig geprivatiseerd is. Zo is het Halcyon-zonnestelsel volledig in handen van een tiental bedrijven dat met ijzeren hand regeert. Het leven in Halcyon wordt dan ook gekenmerkt door veel plichten en weinig rechten, zelfs in die mate dat zelfmoord gelijkstaat aan beschadiging van bedrijfseigendom. Ondanks die sombere setting bezorgt The Outer Worlds je zelden of nooit een slecht gevoel dankzij de humor waarin de hele game baadt. Zelfs wanneer Obsidian Entertainment je personages in de meest uitzichtloze situaties voorschotelt, moedigen de vele hilarische dialoogopties je steeds opnieuw uit om alles te relativeren.Lees meer...11 
13/11 00u00  Vacatures bij Guerilla Games wijzen op Horizon Zero Dawn sequel Enkele nieuwe vacatures op de website van het Nederlandse Guerilla Games lijken eerdere geruchten te bevestigen dat er een Horizon Zero Dawn sequel in de maak is. Zo zoekt de studio onder andere een technical vegetation artist. In die vacature geeft de ontwikkelaar duidelijk aan dat de functie voor een Horizon-gerelateerd project is.Het is niet de eerste keer dat er geruchten de kop opsteken over een mogelijke sequel. Eerder dit jaar bevestigde stemactrice Janina Gavankar per ongeluk ook al min of meer het bestaan van een Horizon Zero Dawn sequel.De eerste Horizon Zero Dawn kwam in 2017 exclusief naar de PlayStation 4. Intussen is de game al meer dan tien miljoen keer verkocht. Carls Horizon Zero Dawn review lees je op de site.Lees meer...11 
13/11 00u00  Mario & Sonic at the Olympics 2020 review - gediskwalificeerd De Olympische Zomerspelen zijn in aantocht en dat betekent dat Mario en Sonic paraat staan om mee te doen. Met vier nieuwe disciplines en een retromodus die de evenementen van de Spelen uit 1964 dunnetjes overdoet, biedt de nieuwste game in de reeks aanzienlijk meer variatie. Uiteindelijk is Mario and Sonic at the Olympics 2020 in de kern echter niet meer dan een zwakke minigamecollectie, waarvan zijn eigen toegankelijkheid het spelplezier bederft. De game bevat meer dan dertig speelbare disciplines, waaronder schermen, zwemmen en badminton. De nieuwste officiële disciplines, namelijk skateboarden, surfen, klimmen en karate, zijn ook vertegenwoordigd. Bovendien kun je in de retromodus de disciplines van de Olympische zomerspelen uit 1964 spelen, compleet met sprite art en klassieke besturing die oudgedienden uit Track and Field herkennen. Daarnaast zijn er ook drie droomwedstrijden die de traditionele Olympische regels aan de laars lappen en vooral voor plezier gaan. Hoewel sommige disciplines in afwezigheid schitteren, bevat Mario and Sonic at the Olympics 2020 dus een gevarieerde en ruime selectie minigames.De game doet zijn best om voor iedereen toegankelijk te zijn. Dat zie je vooral terug in de besturing, die voor nagenoeg elk evenement hetzelfde is. Je hoofdactie zit altijd op A en je zogenaamde Ultimate zit altijd op R. Wijkt de besturing af, dan staan de benodigde knoppen altijd duidelijk in beeld. Daardoor zijn de basisbegrippen van de meer dan dertig minigames gemakkelijk onder de knie te krijgen. Te veel probeert de game je echter te assisteren, door bijvoorbeeld automatisch te lopen tijdens tennis. In andere gevallen is de begeleiding zo stroef dat besturing er minder responsief van wordt, bijvoorbeeld wanneer je sprongen tijdens het skateboarden maakt. Door de game voor een breed publiek toegankelijk te maken, neemt Nintendo spanning en input weg waardoor de game al gauw voorspelbaar en weinig uitdagend wordt.Lees meer...12 
13/11 00u00  SingStar-servers volgend jaar offline Sony heeft bekendgemaakt dat het zijn SingStar-servers volgend jaar offline haalt. Zelfverklaarde zangvirtuozen hebben nog tot 31 januari 2020 om hun scores, uitdagingen en user-generated content te delen, daarna gaat de stekker eruit.Offline features zoals high scores en zelfgemaakte playlists blijven weliswaar behouden - net als de mogelijkheid om jouw podiumkunsten op video vast te leggen. Hoewel PlayStation 4-spelers nog steeds elk ooit aangekocht liedje opnieuw kunnen downloaden, is dit voor PlayStation 3-eigenaars niet het geval. Zorg er dus voor dat al je digitale aankopen op je PlayStation 3 staan.In een laatste post op de SingStar Store wenst het ontwikkelingsteam ten slotte iedereen te bedanken voor de 'steun' en 'heel veel goede herinneringen'.Lees meer...11 
13/11 00u00  Luigi's Mansion 3 review - Schrik zit er goed in In deze Luigi's Mansion 3 review laat Randolf geen spaander heel van het Last Resort-hotel om te achterhalen of Luigi klaar is voor zijn tijd in de spotlight.Luigi staat vrijwel altijd in de schaduw van zijn tweelingbroer Mario. Niet zo in Luigi's Mansion 3, waar hij met recht de ster van de show is. Een bangerik, zeker. Maar geen lafaard. Ontwikkelaar Next Level Games verdient alle lof voor de manier waarop Luigi wordt neergezet. Hij neuriet zachtjes met de achtergrondmuziek mee, krijgt een niesbui in stoffige ruimtes en klemt met zijn hoofd tussen de deur als de weg versperd is. Die aandacht voor detail in met name animaties beperkt zich niet alleen tot de hoofdpersoon. De hele game is ermee doordrenkt, wat Luigi's Mansion 3 uiterst charmant maakt. Het houdt alleen niet altijd stand door gebrekkige controls, waardoor het volledige potentieel van de game onbenut blijft.Als launchtitel voor de GameCube met een vervolg voor de Nintendo 3DS is Luigi's Mansion tot op heden wat in de niche gebleven. Met het succes van de Nintendo Switch is er nu de spotlight waarop de serie al een poos wacht. Next Level Games wil het dan ook op allerlei vlakken grootser aanpakken. Dat begint al bij de setting. Die beperkt zich dit keer niet tot één enkel landgoed, maar is een hotel met veel verdiepingen. Elke etage heeft een eigen thema en de makers gaan dan ook helemaal los met creatieve ideeën. Van een middeleeuws spookslot tot weelderige tuinen en zelfs een woestijn. Het gevolg is dat je constant wordt geprikkeld om verder te spelen, omdat een nieuwe omgeving nooit lang op zich laat wachten. Lees meer...11 
12/11 18u46  Sonic the Hedgehog film nieuw design voorgesteld Paramount Pictures stelt via een nieuwe trailer het vernieuwde design van Sonic voor de Sonic the Hedgehog film voor. Eerder dit jaar was er heel wat protest gekomen tegen het oorspronkelijke design. Paramount Pictures besliste dan ook om de egel te herontwerpen, waardoor de Sonic the Hedgehog film release werd uitgesteld.Intussen heeft de film een nieuwe releasedatum. Vanaf 14 februari 2020 is de film te zien in de cinema. De stem van Sonic is ingesproken door Ben Schwartz. Jim Carrey vertolkt dan weer de rol van Dr. Robotnik.Het nieuwe design van Sonic ziet er alvast heel wat beter uit dan het vorige. het blijft echter de vraag of Sonic er in slaagt om de middelmatigheid van veel eerdere videogamefilms te overstijgen. Hetzelfde geldt voor de nieuwe Mortal Kombat-film.Lees meer...
11/11 14u30  Hideo Kojima scoort twee Guinness World Records Death Stranding-bedenker Hideo Kojima heeft recent twee Guiness World Records gebroken. De Japanse ontwikkelaar is vanaf nu de meest gevolgde video game director op zowel Twitter als Instagram. Op Twitter heeft Kojima 2,8 miljoen volgers op zijn Engelstalige account. De 811.600 volgers van zijn Japanse account zijn niet meegerekend voor dit record.Op Instagram heeft Kojima intussen dan weer meer dan 900.000 volgers. Voor alle duidelijkheid: beide records zijn specifiek voor de categorie video game directors. Zo is bijvoorbeeld Minecraft-bedenker Markus 'Notch' Persson nog steeds heel wat populairder op Twitter met 3,7 miljoen volgers.Kojima kende enkele woelige jaren na zijn ontslag bij Konami. Intussen gaat het de ontwikkelaar echter terug voor de wind. Zo werd Death Stranding enthousiast onthaald. Sanders Death Stranding review lees je op de site.Lees meer...
11/11 14u15  Obsidian Entertainment: 'verkoopcijfers Pillars of Eternity 2 beneden de verwachtingen' Obsidian Entertainment-medewerker Josh Sawyer heeft via Tumblr toelichting gegeven over een mogelijke sequel voor Pillars of Eternity 2: Deadfire. Volgens Sawyer is er momenteel nog niets beslist aangezien de verkoopcijfers van Pillars of Eternity 2 beneden de verwachtingen lagen.Sawyer heeft echter geen eenduidige verklaring voor de tegenvallende resultaten. Hoewel het enthousiasme bij reviewers en fans bijzonder groots was, vertaalde zich dat niet in hoge verkoopcijfers. Mogelijk was één game in de serie voldoende om fans tevreden te stellen, aldus Sawyer.Een andere verklaring volgens Obsidian is dat CRP-fans meer geïnteresseerd waren in de turn-based combat van Divinity: Original Sin 2, dat in dezelfde periode uitkwam. Sindsdien heeft Pillars of Eternity 2 eveneens een turn-based modus gekregen.Lees meer...
11/11 00u00  World of Warcraft: Shadowlands brengt level cap terug naar 60 Blizzard Entertainment heeft tijdens BlizzCon 2019 verdere details onthuld over Shadowlands, de achtste uitbreiding voor World of Warcraft. In die uitbreiding wordt onder andere de level cap in de game gereduceerd. Momenteel ligt die nog op level 120, maar Shadowlands brengt die terug naar level 60.Volgens de ontwikkelaar is de huidige manier van levelen te complex en vooral ook te lang geworden door de vele uitbreidingen die de game intussen heeft. De nieuwe manier van levelen is dan ook eenvoudiger en bestaat uit drie delen. Groeien van level 1 tot level 10 doe je in een nieuwe omgeving die je vertrouwd maakt met de spelwereld en het spelsysteem, en waar je ook een eerste mini-dungeon voltooit.Tussen level 10 en level 50 krijg je de keuze uit de verschillende voorgaande uitbreidingen van de game. Zo trek je bijvoorbeeld naar de omgevingen uit Legion of Mists of Pandaria. Vanaf level 50 ga je dan aan de slag met de nieuwe content van Shadowlands.Lees meer...
11/11 00u00  Layers of Fear en QUBE 2 deze week gratis in de Epic Games Store In de Epic Games Store kun je deze week opnieuw twee gratis games downloaden. Tot woensdag zijn QUBE 2 en horrorgame Layers of Fear gratis beschikbaar. Ook volgende week staan de gratis games in de webwinkel in het teken van Halloween. Vanaf donderdag kun je immers aan de slag met SOMA en Costume Quest.QUBE 2 is een first-person puzzelgame die sterk doet denken aan Portal. Met gebruik van een speciale handschoen manipuleer en controleer je tal van objecten in de omgeving om zo puzzels op te lossen.Layers of Fear is dan weer een horrorgame waarin je in de huid van een naamloze schilder kruipt en die je met tal van jump scares de stuipen op het lijf probeert te jagen. De versie in de Epic Games Store bevat bovendien ook de Inheritance DLC, waarin je bepaalde evenementen uit de hoofdgame herbeleeft vanuit de ogen van een kind. Onze Layers of Fear review vind je op de site.Lees meer...
10/11 00u00  The Last of Us: Part 2 release uitgesteld Naughty Dog heeft de release van The Last of Us: Part 2 uitgesteld. Die release stond oorspronkelijk gepland voor 21 februari 2020, maar is nu verschoven naar 29 mei. Volgens Naughty Dog-medewerker Neil Druckmann is er meer tijd nodig om de game te laten voldoen aan de kwaliteitsstandaarden van de studio. Druckmann betreurt het uitstel, maar benadrukt dat de omvang van de game uiteindelijk groter was dan verwacht.Wie intussen de eerste game in de serie wil uitproberen, heeft geluk. The Last of Us Remastered is een van de gratis PlayStation Plus-games in oktober. Daarnaast vind je op onze site alle The Last of Us: Part 2 info.Lees meer...
09/11 00u00  Overwatch 2 aangekondigd Tijdens BlizzCon 2019 heeft Blizzard Entertainment Overwatch 2 aangekondigd. In tegenstelling tot de eerste Overwatch bevat de game deze keer ook volwaardige PvE-content, inclusief een campaign. Momenteel is het nog onduidelijk wanneer en voor platformen de game uitkomt.De campaign vertelt hoe Winston jaren na het uiteenvallen van Overwatch probeert om de oude bende terug samen te krijgen. Dat verhaal wordt verteld in de nieuwe Story Missions. Daarnaast zijn er ook Hero Missions die focussen op herspeelbare co-op. In die Hero Missions is het onder andere mogelijk om je personages te levelen en je abilities te customizen.Ook op PvP-vlak zijn er verschillende nieuwigheden. Zo is er een volledig nieuwe modus genaamd Push. In totaal bevat de nieuwe Overwatch 31 speelbare personages, waaronder het volledig nieuwe personage Sojourn. Lees meer...
09/11 00u00  Diablo 4 aangekondigd Blizzard Entertainment heeft tijdens de BlizzCon-openingsceremonie Diablo 4 aangekondigd. Het bedrijf heeft alvast een cinematische trailer en een eerste gameplaytrailer getoond. Gameregisseur Luis Barriga laat alvast weten dat de game teruggaat naar de beginselen van de serie en benoemt daarbij het kernwoord 'grimmig'. Barriga laat ook weten dat er nu PvP-zones zijn, iets wat in Diablo 3 ontbrak. De gameplaytrailer presenteerde ook de eerste drie klassen in de game: the Barbarian, Sorceress en Druid. Diablo 4 is in ontwikkeling voor de pc, PlayStation 4 en de Xbox One. De reveal van Diablo 4 volgt op de reveal van Diablo Immortal, die heftige kritiek te verduren kreeg. Lees meer...
Laatste update: vandaag om 16u30
Lees meer van Eurogamer >

EvilGamerz

Verbergen Tonen
13/11 13u30  Wolfenstein: Youngblood update 1.0.7 vrijgegeven MachineGames en Arkane Studios Lyon geven vandaag update 1.0.7 vrij voor Wolfenstein: Youngblood, en bevat de nieuwe Treasure Hunt-missie, nieuwe maps, nieuwe vaardigheden, nieuwe types vijanden, nieuwe Pep Signals en nog veel meer.Nieuwe missie: Treasure Hunt – Het bestuderen van artefacten uit Lab X heeft de locatie onthuld van een tweede Da’at Yichud-kamer. De nazi’s die de kamer al geclaimd hebben, moeten nog diens mysteries ontrafelen, maar misschien dat enkele nazi-jagende badasses dat wel kunnen? Dit is een endgame missie en er wordt geadviseerd minstens level 40 te zijn, zodat je je aan een uitdaging mag wagen!Nieuw missie-type: Treasure Maps – Wanneer je de Treasure Hunt-missie aangaat, ontgrendel je de mogelijkheid om Da’at Yichud Artefacten te zien in de spelwereld. Een aantal verspreide schatkaarten onthullen de locatie van een artefact, dat spelers een paar beloningen oplevert.Nieuwe vaardigheden – Of je nu de nieuwe Silent Killer-vaardigheid neemt om stilletjes terug in de schaduwen te verdwijnen na een moord of de Resilience-vaardigheid om schade van ontploffingen van je af te schudden; update 1.0.7 bevat enkele nieuwe vaardigheden om in je speelstijl te integreren.Nieuwe types vijanden – Neem het op tegen de teleporterende Wurmlochsoldat, de van een turret voorziene Turmhund en de Electrodrohne Tesla drone tijdens je zoektocht naar de recent-onthulde Da’at Yichud-kamer.10 
13/11 05u30  Final Fantasy XIV Shadowbringers Patch 5.11 vanaf vandaag verkrijgbaar Vandaag verschijnt Patch 5.11 voor FINAL FANTASY XIV Online: Shadowbringers. Deze patch moedigt de Warriors of Light aan om samen te werken en de glorie van de stad Ishgard in ere te herstellen.Volgend op de recente release van Patch 5.1, Vows of Virtue, Deeds of Cruelty, kenmerkt Patch 5.11 zich door de Ishgard Restoration-content — een nieuwe gameplay-ervaring die spelers uit verschillende werelden oproept om op diverse manieren samen te werken en de Holy See of Ishgard tot nieuw leven te wekken.Patch 5.11 voegt onder andere de volgende nieuwe uitdagingen en content toe:Nieuwe Ultimate Difficulty-raid, “The Epic of Alexander” – Geïnspireerd door het tragische verhaal van een mechanische god die in een enkele sterfelijke ziel vertrouwde, zal de nieuwste raid op Ultimate-niveau zelfs de meest ervaren spelers zwaar op de proef stellen tijdens hun strijd tegen de vele vijanden uit de Alexander-raid-serie. Nieuwe crafter- en verzamelaar-content, “Ishgard Restoration”  – Spelers van verschillende werelden kunnen samenwerken om het Firmament-district in zijn oude glorie te herstellen. Door het verzamelen en craften van bouwmaterialen of door het voltooien van diverse opdrachten, kan elke speler op zijn eigen, unieke manier bijdragen en diverse beloningen ontvangen voor zijn of haar bijdrages aan het restoratieproject. Nieuwe mounts, minions, emotes, meubels voor huizen, kapsels, en meer. Spelers kunnen de komende maanden nog meer nieuwe content verwachten. Zo zal patch 5.15 deze patch-serie vervolgen met de volgende updates:Nieuwe PvP Frontline-map: “Onsal Hakair (Danshig Naadam)” (Patch 5.15) – Grand Companies zullen hun krachten bundelen met de stammen van de Azim Steppe om te laten zien wat zij waard zijn in de Danshig Naadam. Blue Mage-updates (Patch 5.15) – De level cap van deze limited job wordt verhoogd naar 60. Daarnaast krijgt de Blue Mage nieuwe job-quests, Masked Carnivale-stages en een nieuwe job log.14 
13/11 05u30  Red Dead Online: Nieuwste Legendary Bounty, Wekelijkse Collection Deze week in Red Dead Online, beruchte scherpschutter en bendeleider Red Ben Clempson staat op de Bounty Boards als de nieuwste legendary Bounty voor gelicentieerde Bounty Hunters, terwijl Collectors nu kunnen uitkijken naar de Blood Flower, Chocolate Daisy en Creek Plum om Madam Nazar's nieuwe Herbalist's Collection te voltooien, terwijl ze ook een bonus van 25% ontvangen op RDO$ uitbetalingen bij alle Collector Sets.Ondertussen heeft de Wheeler, Rawson & Co. catalogus nieuwe tijdelijke kleding voor spelers om te checken, waaronder het nieuwe Cardozo Vest, en nieuwe permanente toevoegingen zoals de Dunaway Coat en de Purkiss en Pearrow Hats.Een gratis geheel wit Cardozo Vest wacht op Xbox One- en PlayStation 4-spelers die Club Rank 70 of hoger hebben bereikt, en spelers moeten er rekening mee houden dat 18 november de einddatum markeert voor zowel de Wheeler, Rawson & Co. Club als de Outlaw Pass ' exclusieve beloningen op Xbox One en PlayStation 4.12 
13/11 05u30  Ervaar het grootste voedselgevecht van je leven in PvZ: De strijd om Neighborville Het wordt feest in Neighborville, want EA en PopCap lanceren vandaag de Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville Season’s Eatingz Edition-bundel voor de feestdagen. De bundel bevat de volledige game, en de Season’s Eatingz Edition bevat een aantal voorwerpen met een speciaal thema voor de feestdagen, zoals: Superzeldzaam Wikkelmaïs-kostuum voor Kolonel Maïs Superzeldzaam Bergafwaartse-glijder-kostuum voor Elektrodanser Feestelijke beukers Feestelijke overwinningsplaat De Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville Season’s Eatingz Edition kan digitaal worden aangeschaft voor € 49,99 en bevat het volledige spel en content voor de feestdagen. Voor fans die het spel al hebben, kan de Season’s Eatingz Upgrade worden aangeschaft voor € 9,99 om toegang te krijgen tot alle feestelijke content.Maar wacht, we zijn één ding vergeten! Het voedselgevecht-festival is nu live en de sociale hub Prettig Park is volledig versierd met voedselpracht en praal. Spelers kunnen de prijzenkaart van het voedselgevecht bereiken via de tent van Feestmuts bij het multiplayer-portaal en voorwerpen als emoji's, gebaren, kostuums en meer verdienen. Spelers die tot de helft komen op de kaart, verdienen het superzeldzame sprinkelkostuum voor de wetenschapper, en spelers die het festival geheel voltooien, verdienen de legendarisch Kattenhoed.12 
13/11 05u30  Nieuw artikel: Need for Speed: Heat Lees meer >12 
12/11 14u00  Hooggeprezen RPG-klassieker Romancing Saga 3 nu verkrijgbaar op moderne platformen Square Enix Ltd., maakt bekend dat de RPG-klassieker Romancing SaGa 3 nu digitaal te koop is voor het Nintendo Switch-systeem, het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem, het PlayStation Vita-handheld-entertainmentsysteem, Windows 10, STEAM, de App Store, Google Play, en de Xbox One-familie van apparaten, inclusief Xbox One X.24 jaar na de oorspronkelijke release in Japan, is Romancing Saga 3 nu voor het eerst in het Westen verkrijgbaar, en op moderne platformen. Romancing Saga 3 biedt spelers de vrijheid hun eigen weg te banen door acht verschillende verhaallijnen met acht verschillende hoofdrolspelers, elk met hun eigen motieven en unieke persoonlijkheden. Deze hd-remaster is ontwikkeld door veteranen uit de industrie, inclusief de beroemde ontwikkelaar Akitoshi Kawazu (FINAL FANTASY, Romancing SaGa, SaGa Frontier) en biedt geoptimaliseerde graphics, de nieuwe dungeon “Phantom Maze” om te verkennen en een NEW GAME+ functie. Romancing Saga 3 heeft ook nieuwe verhaallijnen gekregen, waardoor dit de perfecte kans is voor zowel oude fans als nieuwe spelers om van de SaGa-serie te genieten.Om de lancering van Romancing Saga 3 te vieren en nieuwe spelers hartelijk te verwelkomen in dit epische avontuur, is de game tot 4 december 2019 met 20% korting te koop*.
12/11 14u00  PS Now voegt deze maand Persona 5, Middle-earth: Shadow of War en Hollow Knight toe aan streamingservice Deze maand worden gamers met een PlayStation Now-abonnement verwend met drie hits: Persona 5, Middle-Earth: Shadow of War en Hollow Knight. PS Now maakte vorige maand bekend dat de service voor cloudgaming wordt aangeboden tegen lagere prijzen en wordt uitgebreid met meer kaskrakers. PlayStation Now-abonnementen zijn nu verkrijgbaar vanaf € 9,99 per maand en er worden exclusieve titels tijdelijk toegevoegd.Persona 5, Middle-Earth: Shadow of War en Hollow Knight zijn deze maand toegevoegd aan de service, waarvan Persona 5 en Shadow of War op 4 februari 2020 worden verwijderd. Hollow Knight blijft vooralsnog beschikbaar op het streamingplatform. • Persona 5: Is met meer dan 2.7 miljoen sales en meerdere Game of The Year awards een meeslepende JRPG van de hoogste kwaliteit.• Middle-Earth: Shadow of War: In de game uit 2017 beland je als speler in een episch avontuur waarin je Mordor moet domineren, het gevecht met je vijanden aangaat en forten verovert. • Hollow Knight: Een Sucker Punch Productions game en een van de best verkochte PlayStation 4-games tot nu toe. PS Now beschikbaar bij geselecteerde retailersPS Now is al langer beschikbaar via de PlayStation Store, maar sindskort zowel online als offline te vinden bij geselecteerde retailers als MediaMarkt, Game Mania, Startselect, bol.com en Primera. PS Now kan hierdoor cadeau gedaan worden via een cadeaukaart of aangeschaft worden als online voucher code, waarbij een creditcard of PayPal geen vereiste meer is. Dit maakt de service toegankelijk voor een breed publiek. PlayStation NowPlayStation Now is geïntroduceerd in 2014 en geeft gamers de keuze in hoe zij toegang tot hun gamecontent willen hebben. Gamers kunnen ervoor kiezen honderden beschikbare PlayStation 4- (PS4), PlayStation 3- en PlayStation 2-games op hun PS4-systeem of pc's te streamen, of meer dan 300* PS4-games op hun PS4-systeem te downloaden. Sommige gedownloade games ondersteunen DLC en andere door de gebruiker aangeschafte add-ons, evenals verbeteringen voor PS4 Pro. Voor nieuwe klanten is er een gratis proefversie van zeven dagen beschikbaar.
12/11 13u15  Cities: Skylines - Parklife Edition – Vanaf vandaag verkrijgbaar Koch Media en Paradox hebben hun krachten gebundeld om de bekroonde stadsbouwgame Cities: Skylines weer in de winkels te krijgen. Cities: Skylines - Parklife Edition is nu verkrijgbaar bij een beperkt aantal partners voor PlayStation@4, de Xbox One-familie van apparaten inclusief de Xbox One X en pc. De Parklife Edition bevat naast de hoofdgame ook alle gratis DLC en patches, alsmede de Park Life-uitbreiding. Cities: Skylines is een moderne interpretatie van de klassieke stadssimulaties. Het spel introduceert een heleboel nieuwe elementen die je als speler nog beter laten aanvoelen wat de uitdaging van het uitbouwen van een echte stad inhoudt. Belangrijkste kenmerken : Uitdagende simulatie op meerdere niveaus: je eigen stad ontwerpen is makkelijk, maar uitdagend om tot een goed einde te brengen en leefbaar te houden. Als burgemeester ben je verantwoordelijk om op zoek te gaan naar een evenwicht tussen de verschillende basisvoorzieningen (onderwijs, water, elektriciteit, politie, brandweer, gezondheid en vele anderen) en de economie van de stad. De inwoners van je stad reageren realistisch op elke beslissing die je neemt. Uitgebreide verkeerssimulatie: ontwerp en beheer alle transportsystemen te land, ter zee en in de lucht. Zorg voor een efficiënt wegen- en spoornet, bepaal de routes van de bussen en trams, zorg voor een goed bereikbare luchthaven en zo veel meer. Wijken en beleid: wees meer dan alleen maar een ambtenaar op het stadhuis. Door delen van je stad als een wijk te ontwikkelen, ontstaat er een bepaald beleid, waardoor je een ware burgemeester van je eigen stad kunt worden. After Dark: deze uitbreiding draait met name om entertainment en toerisme. Maak gebruik van de dag- en nacht-cyclus en benader het beheer van je stad eens van een andere kant. Bouw je een bruisende stad die 's nachts volledig tot leven komt, of een stad die ten onder gaat aan de gevaren en tegenslagen van de late uurtjes? Parklife: in de nieuwe speelse uitbreiding Parklife, breng je je stad tot leven met nieuwe pretparken, natuurreservaten, stadsparken en dierentuinen. Geef je lege land een nieuwe bestemming met speciaal gemaakte parken en tuinen. Parklife voegt nieuwe manieren toe om te spelen, met een nieuwe parkfunctie en niveaus die de waarde van je parken verhogen, evenals vijf nieuwe maps en een berg nieuwe onderdelen. • Gebruik de nieuwe parkfunctie om parkdistricten aan te leggen op lege grond, en nieuwe stadsdiensten als parkonderhoud, die geluk en effectiviteit vergroot en het niveau van parken verhoogt. • Pas je stad aan met nieuwe gebouwen en onderdelen, waaronder een nieuwe toeristische buslijn, nieuwe dienstgebouwen, nieuwe unieke gebouwen waaronder pretparken, natuurreservaten, stadsparken en dierentuinen • Pas de routes en ticketprijzen aan voor nieuwe rondleidingen is een van de vele toeristische verbeteringen. • Voer drie nieuwe stedelijke beleidsplannen en acht nieuwe parkbeleidsplannen in.
12/11 12u45  Sonic the Hedgehog-film krijgt release Sonic the Hedgehog, de film, heeft een release gekregen. De film zal in theaters te zien zijn op 14 februari van het volgende jaar. Daarnaast is er een trailer verschenen, welke je beneden kunt bekijken:
12/11 12u00  Sonic Mania dev annuleert project Een hoofdontwikkelaar bekend van de Sonic Mania studio heeft een kickstarter opgezet om een game te ontwikkelen genaamd Vertebreaker, een 2D 16-bit graphics game. Hij heeft echter het project geannuleerd. Op Kickstarter bleek er namelijk weinig animo te zijn voor zijn project. In een week tijd werd er namelijk slechts 5% van het doel opgehaald. Simon Thomley, noemt het een gefaald project en bedankt de bijna 500 backers die toch geld hebben gestoken in het project. Hij moest 275.000 Dollar ophalen om te kunnen starten met de ontwikkeling van het spel.
12/11 08u45  Little Witch in the Woods krijgt video Sunny Side Up heeft een nieuwe video van de game Little Witch in the Woods uitgebracht. Het spel komt uit voor de PlayStation 4 en Switch en heeft nog geen releasedatum gekregen.
12/11 08u45  Rockstar op zoek naar ontwikkelaars voor open-wereld game Rockstar Games is op zoek naar ontwikkelaars die mee willen werken aan meerdere projecten. In een omschrijving laat men weten te zoeken naar een animated systems programmer die mee wil werken aan grote open wereld character-based games. Het gaat om titels voor de volgende generatie consoles. Op de website van Rockstar lezen we onder andere:We are looking for an experienced, talented engineer to help us in developing advanced animation systems for large open world character-based games. We are a global team of programmers and researchers who collaborate on pushing the boundaries of character animation on next generation hardware.
12/11 08u30  Line-up van Stadia bekend gemaakt Google heeft de line-up van haar game streaming dienst Stadia bekend gemaakt. Het gaat om de games die vanaf 15 november bij de lancering beschikbaar zullen zijn.Assassin's Creed Odyssey (Ubisoft)Destiny 2: The Collection (Bungie)GYLT (TequilaWorks)Just Dance 2020 (Ubisoft)Kine (Gwen Frey)Mortal Kombat 11 (Warner)Red Dead Redemption 2 (Rockstar Games)Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration (Square Enix)Samurai Shodown (SNK)Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition (Square Enix)Thumper (Drool)Tomb Raider: Definitive Edition (Square Enix)2019Attack on Titan 2: Final Battle (Koei Tecmo)Borderlands 3 (2K Games)Darksiders Genesis (THQ Nordic)Dragon Ball Xenoverse 2 (Bandai Namco)Farming Simulator 19 (Focus Home Interactive)Final Fantasy XV (Square Enix)Football Manager 2020 (Sega)Ghost Recon: Breakpoint (Ubisoft)GRID (Codemasters)Metro Exodus (Deep Silver)NBA 2K20 (2K Games)Rage 2 (Bethesda Softworks)Trials Rising (Ubisoft)Wolfenstein: Youngblood (Bethesda Softworks)
11/11 16u45  Sony laat kracht van PS4 Pro zien in commercial Sony heeft een nieuwe commercial uitgebracht van de PlayStation 4. Het laat de kracht van de PlayStation 4 Pro zien. De console is al enige tijd uit en is momenteel de meest krachtige console van Sony.
11/11 16u45  The Outer Worlds-patch gaat font size vergroten User interfaces worden af en toe steeds kleiner in RPG's, zo ook in The Outer Worlds. In een aankomende patch zal de ontwikkelaar echter de font size gaan vergroten. Dat heeft de ontwikkelaar, Obsidian, bekend gemaakt. Daarnaast zal patch 1.1.1.0 ook crashes oplossen in Tartarus. Developer Obsidian zegt dat de update volgende week moet gaan lanceren voor het spel.The Board would like to bring to your attention information for the upcoming Patch 1.1.1.0. We are expecting to release this patch next week to implement some changes and bug fixes. Please visit our forums for the details: https://t.co/oO5lCB2AVv pic.twitter.com/NZ8AwqE1ot— The Outer Worlds (@OuterWorlds) 7 november 2019
Laatste update: vandaag om 13u30
Lees meer van EvilGamerz >

Power Unlimited

Verbergen Tonen
13/11 16u00  Black Friday-deals: PlayStation 4 Black Friday 2019 komt eraan: dé dag om op zoek te gaan naar goede deals voor games en hardware. Uiteraard doet ook Sony met de PlayStation 4 mee met de aanbiedingen, met onder andere goedkope PS4-games en PS4-consoles. In dit artikel vind je in aanloop naar 29 november de beste Black Friday-deals voor PlayStation 4.
13/11 12u15  The Outer Worlds is overrated en toch leuk Lees meer >
13/11 01u30  Geen EA Access voor Jedi: Fallen Order, Rockstar plaatst vacatures voor open wereldgame en Disney+ hapert Het is een rare nacht qua nieuws, want er wordt vooral heel veel Disney+ gekeken, lijkt het. Als de dienst tenminste live is… Dat en een heleboel meer in een verse N8W8. Met natuurlijk nog wat meer Sonic, die er plotseling een stuk beter uitziet.17 
12/11 16u15  Black Friday-deals: Hardware en PC Black Friday 2019 komt eraan: dé dag om op zoek te gaan naar goede deals voor games en hardware. Op het gebied van hardware en PC-gamen valt er op Black Friday zoals gewoonlijk een hoop te halen. Denk aan 4K-televisies, PC-onderdelen als videokaarten en SSD’s, soundbars en headsets. In aanloop naar Black Friday op 29 november vind je hier de beste Black Friday hardware en PC-deals.
12/11 12u15  Disney Plus tips: The Mandalorian, Lady and the Tramp, Jeff Goldblum, Pixar en meer Disney+ is live! Waar de streaming service eerst nog meldde 12 november zouden verschijnen, staat er nu gewoon dat er nieuwe content is en die komt in allerlei fijne vormen en maten. LauraJenny neemt je mee in de Disney+-tips.
12/11 00u16  De launch-line-up van Google Stadia is bekend Google Stadia komt vandaag uit, Disney+ komt vandaag uit, WWE is in de Ziggodome vanavond, het is een enerverende dag! Google heeft zo vlak voor de release van Google Stadia laten weten welke games er tot de launch behoren. Je Wacht vertelt het je.
11/11 16u16  Kevin Feige doorbreekt stilte over zijn Star Wars-klus - Super Power Unlimited De winter doet langzaam zijn intrede dus waarschijnlijk ben je al lekker aan het knallen in Modern Warfare, aan het bezorgen in Death Stranding of wellicht wacht je op Star Wars Jedi: Fallen Order of een van de Pokémon-games. Uiteraard staat er vandaag ook een gloednieuwe Super Power Unlimited voor je klaar met een hoop nieuws uit de superheldenwereld!
11/11 10u16  Need for Speed: Heat Review - De leukste NFS in jaren? Na meerdere Previews is het dan eindelijk tijd om vol gas te geven met de retail versie van de nieuwe Need For Speed! Is Heat inderdaad een van de leukste Need For Speed games van de afgelopen jaren? Florian komt met het verlossende antwoord.
11/11 00u30  Hideo Kojima is de meest gevolgde gameregisseur op social media Hideo Kojima ontvangt awards voor zijn enorme populariteit op Twitter en Instagram, de productie van de Halo-televisieserie is begonnen en PUBG op PC en consoles krijgt mogelijk clan-ondersteuning. Dat en meer in deze nieuwe Nachtwacht!
10/11 14u15  Overwatch’ Jeff Kaplan ziet Blitzchungs schorsing liever verkort of geschrapt worden Vandaag is er geen tijd om rustig op je gat te zitten - er is te veel gamenieuws! In deze Weekendwacht: Jeff Kaplan wil af van Blitzchung-schorsing, een blik op Rainbow Six Sieges Shifting Tides, een Team Rocket-update voor Pokémon Go, zombies in CoD: Mobile en meer. Goedemiddag.
10/11 12u15  1UP: Pikmin In de serial 1UP kijkt Michel naar gesneuvelde gameseries die eigenlijk een tweede leven verdienen. Deze keer vraagt hij zich af waar in hemelsnaam Nintendo’s unieke, strategische reeks Pikmin is gebleven!
09/11 16u16  Pre-orders PC-versie Death Stranding zijn live Death Stranding is inmiddels meer dan 24 uur live en de Wacht last dan ook een welverdiende Strand-pauze in om een kersverse Weekendwacht voor je klaar te zetten. Vandaag onder andere: PC-versie Death Stranding is al te pre-orderen en de eerste Battle Pass van Call of Duty: Modern Warfare komt in december.
09/11 00u00  Death Stranding Review - Gold Award voor een wandelsimulator Het is zover: Death Stranding, een van de meest mysterieuze, geanticipeerde en volgens onze in-house Kojima-cynicus Wouter ook volledig overhypete games van de laatste jaren, is een feit. Raf kreeg de twijfelachtige eer om uit te checken hoe terecht al die heisa is.
08/11 14u30  Jullie zijn te gek Lees meer >
08/11 12u15  Death Stranding raakt mij zoals geen game dat ooit deed Lees meer >
Laatste update: vandaag om 16u00
Lees meer van Power Unlimited >Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

17x Geen EA Access voor Jedi: Fallen Order, Rockstar plaatst vacatures voor open wereldgame en Disney+ hapert13/11 01u30 - Power Unlimited: Het is een rare nacht qua nieuws, want er wordt vooral heel veel Disney+ gekeken, lijkt het. Als de dienst tenminste live is… Dat en een heleboel meer in een verse N8W8. Met natuurlijk nog wat meer Sonic, die er plotseling een stuk beter uitziet.
14x Final Fantasy XIV Shadowbringers Patch 5.11 vanaf vandaag verkrijgbaar13/11 05u30 - EvilGamerz: Vandaag verschijnt Patch 5.11 voor FINAL FANTASY XIV Online: Shadowbringers. Deze patch moedigt de Warriors of Light aan om samen te werken en de glorie van de stad Ishgard in ere te herstellen.Volgend op de recente release van Patch 5.1, Vows of Virtue, Deeds of Cruelty, kenmerkt Patch 5.11 zich door de Ishgard Restoration-content — een nieuwe gameplay-ervaring die spelers uit verschillende werelden oproept om op diverse manieren samen te werken en de Holy See of Ishgard tot nieuw leven te wekken.Patch 5.11 voegt onder andere de volgende nieuwe uitdagingen en content toe:Nieuwe Ultimate Difficulty-raid, “The Epic of Alexander” – Geïnspireerd door het tragische verhaal van een mechanische god die in een enkele sterfelijke ziel vertrouwde, zal de nieuwste raid op Ultimate-niveau zelfs de meest ervaren spelers zwaar op de proef stellen tijdens hun strijd tegen de vele vijanden uit de Alexander-raid-serie. Nieuwe crafter- en verzamelaar-content, “Ishgard Restoration”  – Spelers van verschillende werelden kunnen samenwerken om het Firmament-district in zijn oude glorie te herstellen. Door het verzamelen en craften van bouwmaterialen of door het voltooien van diverse opdrachten, kan elke speler op zijn eigen, unieke manier bijdragen en diverse beloningen ontvangen voor zijn of haar bijdrages aan het restoratieproject. Nieuwe mounts, minions, emotes, meubels voor huizen, kapsels, en meer. Spelers kunnen de komende maanden nog meer nieuwe content verwachten. Zo zal patch 5.15 deze patch-serie vervolgen met de volgende updates:Nieuwe PvP Frontline-map: “Onsal Hakair (Danshig Naadam)” (Patch 5.15) – Grand Companies zullen hun krachten bundelen met de stammen van de Azim Steppe om te laten zien wat zij waard zijn in de Danshig Naadam. Blue Mage-updates (Patch 5.15) – De level cap van deze limited job wordt verhoogd naar 60. Daarnaast krijgt de Blue Mage nieuwe job-quests, Masked Carnivale-stages en een nieuwe job log.
14x Pokémon Sword & Shield13/11 15u00 - 9lives: Lees meer >
13x Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 202013/11 00u00 - FOK!Games: De Olympische Spelen zijn volgend jaar, dus dan is het ook weer tijd voor een Mario & Sonic at the Olympic Games met dit keer Tokyo 2020 als subtitel.
12x Mario & Sonic at the Olympics 2020 review - gediskwalificeerd13/11 00u00 - Eurogamer: De Olympische Zomerspelen zijn in aantocht en dat betekent dat Mario en Sonic paraat staan om mee te doen. Met vier nieuwe disciplines en een retromodus die de evenementen van de Spelen uit 1964 dunnetjes overdoet, biedt de nieuwste game in de reeks aanzienlijk meer variatie. Uiteindelijk is Mario and Sonic at the Olympics 2020 in de kern echter niet meer dan een zwakke minigamecollectie, waarvan zijn eigen toegankelijkheid het spelplezier bederft. De game bevat meer dan dertig speelbare disciplines, waaronder schermen, zwemmen en badminton. De nieuwste officiële disciplines, namelijk skateboarden, surfen, klimmen en karate, zijn ook vertegenwoordigd. Bovendien kun je in de retromodus de disciplines van de Olympische zomerspelen uit 1964 spelen, compleet met sprite art en klassieke besturing die oudgedienden uit Track and Field herkennen. Daarnaast zijn er ook drie droomwedstrijden die de traditionele Olympische regels aan de laars lappen en vooral voor plezier gaan. Hoewel sommige disciplines in afwezigheid schitteren, bevat Mario and Sonic at the Olympics 2020 dus een gevarieerde en ruime selectie minigames.De game doet zijn best om voor iedereen toegankelijk te zijn. Dat zie je vooral terug in de besturing, die voor nagenoeg elk evenement hetzelfde is. Je hoofdactie zit altijd op A en je zogenaamde Ultimate zit altijd op R. Wijkt de besturing af, dan staan de benodigde knoppen altijd duidelijk in beeld. Daardoor zijn de basisbegrippen van de meer dan dertig minigames gemakkelijk onder de knie te krijgen. Te veel probeert de game je echter te assisteren, door bijvoorbeeld automatisch te lopen tijdens tennis. In andere gevallen is de begeleiding zo stroef dat besturing er minder responsief van wordt, bijvoorbeeld wanneer je sprongen tijdens het skateboarden maakt. Door de game voor een breed publiek toegankelijk te maken, neemt Nintendo spanning en input weg waardoor de game al gauw voorspelbaar en weinig uitdagend wordt.Lees meer...
12x Call of Duty: Modern Warfare13/11 00u00 - FOK!Games: De eerste Call of Duty: Modern Warfare legde in 2007 de lat behoorlijk hoog hoe shooters zou moeten zijn. Call of Duty: Modern Warfare in 2019 legt die lat een stuk hoger. Zelfs zo hoog, dat ik de singleplayer niet één keer, maar twee keer achter elkaar heb gespeeld. En dan ben ik nog niet begonnen over de nieuwe Ground War multiplayer modus.
12x Nieuw artikel: Need for Speed: Heat13/11 05u30 - EvilGamerz: Lees meer >
12x Ervaar het grootste voedselgevecht van je leven in PvZ: De strijd om Neighborville13/11 05u30 - EvilGamerz: Het wordt feest in Neighborville, want EA en PopCap lanceren vandaag de Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville Season’s Eatingz Edition-bundel voor de feestdagen. De bundel bevat de volledige game, en de Season’s Eatingz Edition bevat een aantal voorwerpen met een speciaal thema voor de feestdagen, zoals: Superzeldzaam Wikkelmaïs-kostuum voor Kolonel Maïs Superzeldzaam Bergafwaartse-glijder-kostuum voor Elektrodanser Feestelijke beukers Feestelijke overwinningsplaat De Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville Season’s Eatingz Edition kan digitaal worden aangeschaft voor € 49,99 en bevat het volledige spel en content voor de feestdagen. Voor fans die het spel al hebben, kan de Season’s Eatingz Upgrade worden aangeschaft voor € 9,99 om toegang te krijgen tot alle feestelijke content.Maar wacht, we zijn één ding vergeten! Het voedselgevecht-festival is nu live en de sociale hub Prettig Park is volledig versierd met voedselpracht en praal. Spelers kunnen de prijzenkaart van het voedselgevecht bereiken via de tent van Feestmuts bij het multiplayer-portaal en voorwerpen als emoji's, gebaren, kostuums en meer verdienen. Spelers die tot de helft komen op de kaart, verdienen het superzeldzame sprinkelkostuum voor de wetenschapper, en spelers die het festival geheel voltooien, verdienen de legendarisch Kattenhoed.
12x Red Dead Online: Nieuwste Legendary Bounty, Wekelijkse Collection13/11 05u30 - EvilGamerz: Deze week in Red Dead Online, beruchte scherpschutter en bendeleider Red Ben Clempson staat op de Bounty Boards als de nieuwste legendary Bounty voor gelicentieerde Bounty Hunters, terwijl Collectors nu kunnen uitkijken naar de Blood Flower, Chocolate Daisy en Creek Plum om Madam Nazar's nieuwe Herbalist's Collection te voltooien, terwijl ze ook een bonus van 25% ontvangen op RDO$ uitbetalingen bij alle Collector Sets.Ondertussen heeft de Wheeler, Rawson & Co. catalogus nieuwe tijdelijke kleding voor spelers om te checken, waaronder het nieuwe Cardozo Vest, en nieuwe permanente toevoegingen zoals de Dunaway Coat en de Purkiss en Pearrow Hats.Een gratis geheel wit Cardozo Vest wacht op Xbox One- en PlayStation 4-spelers die Club Rank 70 of hoger hebben bereikt, en spelers moeten er rekening mee houden dat 18 november de einddatum markeert voor zowel de Wheeler, Rawson & Co. Club als de Outlaw Pass ' exclusieve beloningen op Xbox One en PlayStation 4.
12x War of the Visions komt samen met Final Fantasy: Tactics13/11 08u45 - Gamequarter.be: In de tientallen jaren sinds de release van het eerste deel, heeft Final Fantasy al de nodige crossovers en spin-offs voortgebracht. Kingdom Hearts en de Crystal Chronicles zijn hiervan goede voorbeelden, maar ook Final Fantasy: Tactics is nog altijd geliefd.Bij Square Enix weten ze dat en daarom komt er nu een crossover-evenement tussen Final Fantasy: Brave Exvius - War of the Visions en Final Fantasy: Tactics. Dit werd onthuld middels onderstaande teaser, die helaas verder niets ervan laat zien.            

Statistieken

Artikels:
30557
Gelezen:
30748
Aantal lezers nu:
65


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven