vrijdag 15 december 2017, week 50


U bent nu hier: Games | Chronologisch: uit

Laatste updatecontrole: vandaag om 1u45
 

9lives

Verbergen Tonen
14/12 18u00  Total War: Warhammer II - The Laboratory Hands-on in LondenHerinner je je die epische flashbackscène in The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring, waarin booswicht Sauron met één enkele zwaardhouw een halve heerschaar van zijn belagers de lucht in deed vliegen? In een andere fantasyfranchise, in een ander medium en op het relatief elitaire platform dat gepimpte pc's zijn kun je dat soort scènes nu ook zelf in elkaar draaien. The Creative Assembly, dat Britse zootje ongeregeld achter de Total War-strategiereeks, lanceert morgen The Laboratory, een gratis update voor zijn recente succesgame Total War: Warhammer II, waarmee je allerhande fysische en magische elementen uit de game volledig naar je hand kunt zetten, waardoor je onwaarschijnlijke effecten krijgt op het slagveld.[img:4] Doe nekeer zot Zoals daar zijn: massale units met tien keer meer manschappen dan gewoonlijk. Fysische tweaks, zoals de impact van slagen die kan worden bijgevezen tot duizend procent. Bloed dat tot tweehonderd procent meer het zompige slagveld rood kleurt. En -ondergetekendes persoonlijke favoriet - de zwaartekracht die naar tien procent kan worden getrokken, zodat tegenstanders die net een lel hebben gekregen niet alleen feestelijk de lucht ingaan, maar ook nog eens lang blijven spartelen in het zwerk voordat ze terug tegen de oppervlakte knallen. Dat valt allemaal makkelijk aan te passen door middel van handige schuifregelaars, maar interessanter is de combinatie tussen je tweaks en de keuze van de eenheden die je op het slagveld wilt.
14/12 18u00  Gear.Club Unlimited Peperdure bolides in je broekzakVeel referentiemateriaal is er natuurlijk niet. De meest geduchte concurrent die Gear.Club op dit jonge platform heeft, is Mario met zijn bende kartende belhamels. Wat racen met realistische voertuigen betreft, heeft uitgever Microïds tactisch gekozen: Gear.Club heeft hier voorlopig een monopolie op het genre. Tune je eigen ervaring De racer doet erg arcade aan, maar hoeft dat zeker niet te zijn. De besturing is namelijk helemaal naar eigen smaak te tweaken. Er zijn opties aanwezig voor assists bij het remmen, sturen en slippen. Je kan gebruik maken van voorgebakken schema’s als ‘novice’, ‘normal’ en ‘expert’, maar je kunt ook voor elke soort assist afzonderlijk de graad naar smaak instellen met een slider. Wanneer je alle assists op het hoogst zet, is Gear.Club een game die een pasgeborene nog kan uitspelen. Zet je alle assists uit, dan komt er opeens een behoorlijke leercurve tevoorschijn en verandert de game in een semi-realistische racer. Daarmee heb je behoorlijk veel controle over hoe jij deze titel ervaart, en dat is een goed iets. Je kunt daarnaast ook nog gebruikmaken van een racelijn die aanduidt hoe je het beste kunt rijden en wanneer je moet remmen. Mocht je juist nog meer uitdaging zoeken, dan kun je ervoor kiezen om handmatig te schakelen of de moeilijkheidsgraad van de AI hoger te zetten. Kortom: opties genoeg om de gameplay diepgang te geven. Je kunt de game nog meer arcade maken dan Mario Kart, maar ook serieuzer dan Need for Speed. [img:4]
14/12 16u45  Burnout Paradise Remastered duikt op [img:1 left]Op de website van een Braziliaanse retailer duikt immers totaal onverwacht, en compleet uit het niets, Burnout Paradise Remastered op. De game kan voorbesteld worden, en dit op PlayStation 4 en Xbox One. Het origineel, dat bijzonder succesvol was, verscheen in 2008. Kan het dus zijn dat EA op gepaste wijze de tiende verjaardag van de titel wil vieren? Laat ons hopen dat er snel bevestiging komt want wij hebben er alvast veel zin in om Takedowns uit te voeren in 4K. En opnieuw te genieten van de geweldige soundtrack natuurlijk.
14/12 16u30  Destiny 2: Curse of Osiris Teleurstellend...Bij voorgaande uitbreidingen gaf ik de extra spelcontent meestal het voordeel van de twijfel. Destiny was en is immers nog steeds één van mijn meest favoriete gamefranchises ooit. Repetitieve gevechten, gebroken spelmechanismen en andere mankementen durfde ik dan ook wel eens aan de kant schuiven voor de onderliggende vibe die Destiny mij keer op keer kon bezorgen. Ik hoopte dan ook dat er snel enkele patches zouden volgen, want Destiny is nu eenmaal een game die leeft. Ditmaal moet ik echter de realiteit onder ogen durven zien: deze Curse of Osiris-uitbreiding is een serieus dieptepunt in de Destiny-geschiedenis. En geloof me: dit statement maken als fervente fan van de franchise doet wel een beetje pijn.[img:14] Opgeruimd staat netjes Laat me starten bij het verhaal achter Curse of Osiris. Velen kenden Osiris uit de gelijknamige Trials of Osiris-weekends die het PvP-gedeelte in de eerste telg kleur gaven. Guardians zouden dus oog in oog komen te staan met die mysterieuze held en zijn duistere motieven. Aanvankelijk krijgen we ook een intrigerende Osiris te zien met uiterst charmante Ghost. Die Ghost kreeg trouwens de warme stem mee van Morena Baccarin, jullie wellicht bekend uit Deadpool, Homeland en Gotham. De oude Warlock deed vroeger dienst als Vanguard, maar werd uit de City verbannen nadat hij wat kattenkwaad uithaalde. Daarbij was de in veren uitgedoste man ook leermeester van Ikora. Met het personage (dat propvol boeiende verhalen en anekdotes zit) werd jammer genoeg weinig gedaan. De nieuwe Mercury-zone is de kleinste en saaiste die we in de Destiny-geschiedenis voorgeschoteld kregen.
14/12 16u30  Monster Hunter: World "Eén van de meest ambitieuze en veelbelovende games van volgend jaar."Ik zal niet rond de pot draaien: Monster Hunter World is nu al zonder twijfel één van de meest ambitieuze en veelbelovende games van volgend jaar. Voor de mensen die de franchise nog niet zo goed kennen: In de Monster Hunter-games jaag je alleen of met andere spelers op reusachtige hybridemonsters en verzamel je onderdelen om je uitrusting te versterken en een kans te maken tegen de pittigere beesten. In World is dat niet anders, al is er één grote vernieuwing: je loopt nu rond in een vrij en open gebied zonder een laadscherm te bespeuren.[img:2] Levensecht Dit en de beeldschone graphics zorgen onmiddellijk voor een veel immersievere en indrukwekkende jagerservaring. Rondlopen en de natuur bewonderen is nu aangenamer dan ooit en de locaties hebben er nooit eerder levendiger uitgezien. Waar ik nog het meeste van onder de indruk was, was de impact van de aanvalstechnieken. Zowel die van je wapens als die van de monsters zelf zijn een pak brutaler dankzij de uitstekende geluidseffecten en animaties. Hierdoor worden de gevechten alsmaar intenser, de monsters alsmaar angstaanjagender en je overwinningen alsmaar bevredigender. Monster Hunter World is nu al één van de meest ambitieuze en veelbelovende games van volgend jaar. In de bèta krijgen we zoals vaak bij Monster Hunter-demo's drie quests voorgeschoteld. Eentje liet ons een Great Jagras bevechten en is een ideale oefening voor beginnelingen. Deze grote Iguana is zeker met een team belachelijk snel geveld, wat me aan het begin wat zorgen baarde. Monster Hunter staat namelijk bekend om z'n opgeschroefde moeilijkheidsgraad en langdurige gevechten en dit gevecht duurde nog geen vijf minuten voor het 'Quest Completed'-scherm tevoorschijn kwam.
14/12 16u30  Wolfenstein II: The Adventures of Gunslinger Joe nu beschikbaar In The Adventures of Gunslinger Joe speel je met voormalig professioneel rugbyspeler Joseph Stallion. Je baant je een weg door nazilegioenen door gebruik te maken van je Ram Shackles. Volg hem van de verwoeste ruïnes van Chicago tot zelfs de ruimte in de eerste reeks van drie DLC-pakketten, telkens met een unieke held in de hoofdrol.
14/12 15u30  E-divisie speeldag 8: De mist in... Danny Hazebroek van Utrecht kreeg Jaey Daalhuisen van Feyenoord over de vloer. Danny weet de drie punten thuis te houden en wint deze wedstrijd met 2 – 1. Sandro Cooiman van VVV Venlo trok naar Heerenveen van Niels Krist. Het werd een spannende wedstrijd waar beide teams aan elkaar gewaagd waren. Een terechte 1 – 1 eindstand is hier het verdikt. Aristote Ndunu van AZ zet zijn beste beentje voor tegen een van de topfavorieten, Bryan Hessing van Heracles. Aristote wint de wedstrijd met 3 tegen 1 en door dit verlies moet Heracles de aansluiting met de top van het klassement lossen. Excelsior krijgt PEC Zwolle over de vloer. Levy Frederique, momenteel derde in het klassement  heeft het behoorlijk moeilijk tegen Bob van Uden. Bob wint de wedstrijd met 1 – 3, neemt de punten mee naar Zwolle en bezorgt Levy zijn eerste verliespartij dit seizoen. Ook de nummer twee gaat onderuit. Mitchel Denkers van ADO Den Haag heeft geen antwoord op het aanvallend vermogen van Tony Kok van FC Twente. Tony wint de wedstrijd met 2 tegen 0. Tom Heijnen, de nummer 1 op dit moment verstevigde zijn leidersplaats met een 3 – 1 overwinning tegen Absalom Warkor van Groningen. Door deze winst loopt hij uit op zijn directe concurrenten, Mitchel Denkers van ADO Den Haag en Levy Frederique van Excelsior, respectievelijk de nummers 2 en 3 in het klassement.
14/12 15u30  Predator komt naar Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands Om het dertigjarige bestaan van de Predator-franchise te vieren, ontvangt Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands een heleboel Predator-gerelateerde content: Gratis Predator-uitdaging Van 14 december tot begin januari mogen alle Ghost Recon Wildlands-spelers het opnemen tegen de Predator in de ultieme jacht. Spelers gaan de moeilijkste uitdaging van heel Ghost Recon Wildlands alleen of met maximaal drie anderen aan en proberen de Predator te verslaan. Predator-aanpassingsvoorwerpen Wanneer spelers de Predator verslagen hebben, ontvangen ze exclusieve items, waaronder het Predator-masker. Daarnaast kunnen spelers hun Ghosts aanpassen en bewapenen met het Predator Pack. Vijftien nieuwe aanpassingsvoorwerpen, wapens en een close combat-aanval die gebaseerd zijn op bekende personages uit de originele film, horen ook bij deze uitbreiding. Ghost War PvP-klasse gebaseerd op de Predator Net als hoofdpersoon Dutch uit de originele Predator-film, maakt de nieuwe Ghost War-klasse gebruik van de Battle Rage-vaardigheid. Deze klasse biedt aanvallende spelers op het PvP-slagveld de kans om nieuwe strategieën te creëren. Ghost War-spelers krijgen toegang tot deze nieuwe klasse met behulp van de Ghost War Pass, de Season Pass of door gebruik te maken van hun Prestige-punten.===GALimg:1]===GALimg:2]===GALimg:3]
14/12 13u00  Lara Croft-studio viert kwarteeuw met overzichtsvideo De ontwikkelaar begon zijn 25e jaar in een pas gebouwde, state-of-the-art studio, inclusief een volledig uitgeruste motion capture stage, zes geluidsdichte audioruimtes, een reviewruimte voor dagopnames met een 4K HDR tv-setup, een fotogrammetrie-opnameruimte, een 4K HDR Dolby Atmos-bioscoopzaal, en meer.Crystal Dynamics heeft een divers personeelsbestand met topmannen en -vrouwen uit de industrie, waarvan vele al meer dan 15 jaar in dienst zijn. De ontwikkelaar heeft tijdens zijn 25-jarige avontuur meer dan 30 bekroonde titels ontwikkeld en uitgebracht. Enkele van de populairste franchises zijn Gex, Legacy of Kain en meest recent Tomb Raider, waarvan nu wereldwijd 63 miljoen games zijn verkocht, inclusief 11 miljoen exemplaren van Tomb Raider (2013) en meer dan 7 miljoen exemplaren van Rise of the Tomb Raider. In samenwerking met Marvel werkt de studio momenteel hard aan het veelbelovende ‘Avengers’-project, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
14/12 11u45  Titan Quest in maart op PS4 en Xbox One En blijkbaar hebben ze daar in het Hoge Noorden de smaak helemaal te pakken. THQ Nordic deelt immers mee dat we in maart 2018 Titan Quest mogen verwelkomen op PlayStation 4 én Xbox One. Naast de standaardversie mogen we ook een Collector's Editie verwachten voegt de uitgever er nog aan toe.[img:1]
14/12 11u45  Vanaf vandaag kan je een weekendje gratis knallen in Killing Floor 2 op Steam Je leest het goed: de volgende game die van Steams ‘Free Weekend’ concept gebruik maakt, is Killing Floor 2. Het spel zelf zal ook lekker afgeprijsd worden naar € 13,99. Een dik jaar geleden verscheen het vervolg op het bloedige Killing Floor, van de hand van ontwikkelaar Tripwire, na een uitgebreide Early Access-periode. Onze redacteur Ard, die volledig die Early Access-boot gemist had, was in ieder geval aangenaam verrast door de game. Het gratis weekend komt net op tijd voor het Krampus Christmas-evenement, waarin de game een duistere draai geeft aan het hele ‘gezellige’ kerstgebeuren.
14/12 09u45  Vette mod verandert Links Master Cycle Zero in Sonic The Hedgehog Zoals deze übercoole modificatie van protagonist Link zijn fonkelnieuwe motorfiets, de Master Cycle Zero. Modder en YouTuber WilianZilv bewerkte Link zijn nieuwste voertuig zodanig dat hij veranderde naar Sega's favoriete blauwe mascotte: Sonic The Hedgehog. Dezelfde modder toverde de motorfiets om tot de iconische Grand Theft Auto: San Andreas dirtbike, met Big Smoke standaard achterop. All you had to do, was follow the damn train, CJ!  
14/12 09u30  Rocket League Switch krijgt fysieke versie Naast een gewone fysieke versie die vanaf 25 januari in onze contreien in de rekken ligt, verschijnt er ook een Collector's Edition, en die bevat onderstaand lekkers: Rocket League Full Game Supersonic Fury DLC Pack Revenge of the Battle-Cars DLC Pack Chaos Run DLC Pack Aftershock DLC Car Marauder DLC Car Esper DLC Car Masamune DLC Car Customization Items inspired by DC Comics’ The Flash Limited Art Print by Psyonix Concept Artist, Jay Zhang[img:1]  
14/12 09u15  Probeer Injustice 2 nu gratis Zo kunnen gamers alvast ieder aspect van het spel zelf ervaren, waaronder hoofdstukken 1 tot en met 3 van de boeiende verhaalmodus, alle multiplayer- en online speltypes en de volledige groep basispersonages (met uitzondering van Brainiac). Ook krijgen ze de kans om bepaalde DLC-personages uit te proberen in het singleplayer-multiversum. Tijdens de gratis proefperiode is Injustice™ 2 speciaal voor de feestdagen ook nog eens met korting verkrijgbaar bij deelnemende verkopers.
14/12 09u15  Nieuwe The Last Jedi content nu gratis beschikbaar voor Star Wars Battlefront II Vandaag begint het eerste seizoen met gratis content voor Star Wars Battlefront II. Fans kunnen meteen in de actie duiken en ervaren hoe spannend Star Wars: The Last Jedi is. Finn sluit zich als speelbaar personage aan bij het verzet dat het sterrenstelsel wil bevrijden van de onderdrukking. Kapitein Phasma doet zijn intrede als speelbare slechterik bij The First Order. Beide personages komen beschikbaar voor spelers die tijdens dit seizoen inloggen, dus zonder dat dit Credits kost. Spelers kunnen zich nu ook onderdompelen in de authentieke geluidseffecten en prachtige beelden van twee gloednieuwe locaties uit de film. Neem op Crait deel aan epische 20-tegen-20 Galactic Assault-gevechten of strijd boven de basis van het verzet op de planeet D'Qar tijdens zenuwslopende 12-tegen-12 Starfighter Assault-ruimtegevechten. Om te beginnen met Star Wars Battlefront II The Last Jedi Season moeten spelers eerst kiezen of ze strijden voor het verzet of de First Order. De gekozen kant wordt gekoppeld aan terugkerende uitdagingen die spelers zowel individueel als factiebreed belonen. In Star Wars Battlefront II Resurrection, ook gratis verkrijgbaar als onderdeel van Star Wars Battlefront II The Last Jedi Season, kunnen spelers Iden Versio's avonturen tijdens de opkomst van de First Order voortzetten. Het nieuwe avontuur speelt zich af na het voltooien van de singleplayercampagne en laat Iden naar antwoorden zoeken in drie gloednieuwe hoofdstukken. Tijdens haar zoektocht ontdekt ze geheimen van de First Order die leiden naar de gebeurtenissen in Star Wars: The Last Jedi.
Laatste update: donderdag 14 december 2017, 18u00
Lees meer van 9lives >


Gamequarter.be

Verbergen Tonen
14/12 14u45  Vervelende Intralism-bug wordt opgelost dankzij nieuwe hotfix Games die een jaar uit zijn, zijn meestal niet bijster interessant meer voor diens makers; immers brengt het spel op dat moment nog maar weinig geld in het laadje. Dat is dan ook de reden dat veel games na een paar maanden al geen bugfixes meer krijgen. Bij KHB-soft hebben ze daar geen boodschap aan. Deze kleine ontwikkelaar bracht namelijk gisteren, ruim een jaar na release, gewoon een fix voor hun game uit, die niet enkel een in-game event beëindigde, maar ook drie problemen aanpakte. Volgens de patch notes zijn de volgende issues namelijk opgelost: • Fixed critical bug with map caching (cause of infinite loading) • Fixed rare map updating bug • Fixed subscription bug  
14/12 12u15  The Horus Heresy: Betrayal at Calth brengt Warhammer naar VR Warhammer-fans zullen spoedig hun universum van wel heel dichtbij kunnen verkennen. Steel Wool Studios zal namelijk op korte termijn de eerste virtual reality Warhammer-game naar Steam Early Access brengen. Een aankondiging van dit formaat gaat natuurlijk gepaard met een trailer, welke je hieronder kunt vinden. Deze leert ons dat The Horus Heresy zich tijdens de Calth-periode van de Warhammer-tijdlijn afspeelt, wat de voorbode is van het 40K-universum. Wie niet het geld heeft voor een HTC Vive of Oculus Rift hoeft overigens niet te balen. Betrayal of Calth zal ook beschikbare zijn op een traditionele setup, zodat geen enkele fans van strategische RPG's zich buitengesloten hoeft te voelen.
14/12 08u45  Krijg tien procent korting op het volledige assortiment van Fanatical Nu Kerst zo'n beetje aan de deur staat, beginnen de laatste sales van het jaar als paddenstoelen uit de grond te schieten. Zo ook bij Fanatical, de website die voorheen bekend stond als Bundle Stars. De sale bij Fanatical is ietsjes anders dan dat we gewend zijn. Niet enkel zijn grote hoeveelheden games tijdelijk sterk in prijs verlaagd in overleg met diens ontwikkelaar, maar er wordt nog een extra korting weggegeven van tien procent, die geldig is op alle games. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is de code WINTER10 op te geven wanneer je afrekent. De korting zal dan automatisch worden toegepast op alle voorwerpen in je digitale winkelmandje. En als die goed gevuld is, loopt die korting aardig op. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Fanatical, noch is die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
14/12 08u00  Banken overvallen doe je spoedig ook in de trein met Payday 2 voor Nintendo Switch Sinds diens release heeft de Nintendo Switch al meer ondersteuning gekregen van third party developers dan dat de Wii U in zijn gehele levenscyclus kreeg. Toegegeven, veel releases zijn oude ports, maar die kun je dan tenminste wel overal spelen.Een van die ports werd gisteren aangekondigd en is Payday 2, een game waarin jij en een team een bankoveral plannen en uitvoeren, bij voorkeur met vrienden samen. Een release op de Nintendo Switch, die overal te gebruiken is en zich sterk focust op spelen met vrienden, lijkt dan ook een inkoppertje. Helaas moeten we daar nog even op wachten. De Switch-versie verschijnt namelijk pas 23 februari.Take your heisting on the go! PAYDAY 2 launching for the Nintendo Switch System February 2018 https://t.co/q1bk7Z4yWB #payday2 #switch #nintendo pic.twitter.com/dkFIReWg7j— Starbreeze Studios (@StarbreezeAB) 13 december 2017
14/12 08u00  De launch trailer van ARK: Survival Evolved's Abberration-uitbreiding oogt wel heel bekend De launch trailer van een game of expansion is normaal gesproken een van de belangrijkste video's; een laatste poging om twijfelaars ervan te overtuigen dat jouw product de moeite waard is. Studio Wildcard lijkt er echter niet zó hard aan te trekken. De launch trailer van Abberation, de tweede grote expansion, bestaat namelijk voor een groot deel uit beelden uit een trailer die afgelopen september al online werd gezet, wat betekent dat het maar weinig nieuws toont dat terughoudende gamers over de schreef kan trekken. Jammer, maar de beelden zijn er niet minder indrukwekkend door.
13/12 16u30  Pokémon: Ultra Sun & Ultra Moon Vier generaties lang werd elke nieuwe generatie Pokémon-games na een á twee jaar voorzien van een verbeterde versie van de oorspronkelijke spellen. Red & Blue kregen Yellow, Gold & Silver werden overtroffen door Crystal, Ruby & Sapphire moesten het afleggen tegen Emerald en Diamond & Pearl moesten hun meerdere erkennen in Platinum. Maar toen kwam de vijfde generatie, Black & White, die niet de langverwachte Grey kreeg, maar daadwerkelijke vervolgen in de vorm van Black 2 & White 2. X & Y pakten het weer anders aan, en waren gewoon al de beste ervaring, zonder dat een Z-versie nodig was. En Sun en Moon? Die mixen nu de eerste vijf generaties met maar liefst twee ultieme versies van de oorspronkelijke releases.In Pokémon: Ultra Sun & Ultra Moon reizen we wederom af naar het tropische Alola. Als kersverse immigranten uit de Kanto-regio van de eerste generatie games vestigen jij en je moeder je nabij Ikki Town, wat tevens de thuisbasis is van lokale professor Kukui. Het duurt dan ook niet lang voordat je jouw eerste Pokémon ontvangt en je op reis wordt gestuurd om de Island Challenge te doen, de tropische variant van de welbekende reis om een Pokémon-meester te worden. Een reis die velen van ons al gemaakt hebben in Pokémon Sun en Pokémon Moon, maar die dit keer net een beetje anders loopt. Voordat we het daarover gaan hebben, moeten we echter eerst zij die deze games niet gespeeld hebben up to speed brengen. Even bijkletsen Feitelijk zijn Pokémon: Ultra Sun & Ultra Moon Pokémon-games zoals we ze al sinds de jaren negentig kennen: kleurrijke RPG’s met een lage instapdrempel en een gigantische laag diepgang, die draaien om het vangen, trainen en verzamelen van ondertussen ruim achthonderd wezentjes. De serie heeft echter natuurlijk niet stilgestaan de afgelopen twintig jaar. Pokémon: Sun & Moon, en in het verlengde daarvan Ultra Sun & Ultra Moon, waren de eerste Pokémon-games die lieten zien hoe een écht driedimensionaal Pokémon-avontuur op een handheld eruit moest zien en gaven ons een glimp van de toekomst die de serie te wachten staat op de Nintendo Switch. Tegelijkertijd rekende het ook af met de pijnpunten die de serie al jaren plaagden, zoals HM’s, voorspelbare gym gevechten en het anticlimactische gevoel na het overwinnen van de Pokémon League. Met name dat laatste is belangrijk en was een van de redenen waarom ik het verhaal van die spellen prees. Sun & Moon 2.0 Ondanks dat het verhaal van Sun & Moon naar mijn mening een van de sterkere kanten van de game was, was het verre van perfect. Momenten die in mijn ogen niet logisch waren, anders hadden moeten lopen of beter hadden gekund heb je echter in elke game en waren dan ook niet noemenswaardig genoeg om überhaupt genoemd te worden in de recensie van de originele games. Nu moet ik er toch alsnog aan geloven, daar de nieuwe story content die verweven is met het oorspronkelijke verhaal de meeste van die momenten verbetert, verandert of vervangt, wat de algehele ervaring net dat beetje beter maakt. Tegelijkertijd zijn sommige aanpassingen juist nadelig, maar die zijn de grote uitzondering op de regel. Zo zijn verschillende (Grand) Trials bijvoorbeeld gewijzigd, waardoor ze minder langdradig worden of verrassend zijn voor spelers die de oorspronkelijke games al verslonden, en is er een nieuwe rol weggelegd voor de Ultra Beasts. Ditmaal leren we namelijk meer over een van de werelden waar deze vreemde Pokémon vandaan komen. We mogen zelfs naar verschillende andere dimensies afreizen, al klinkt deze nieuwe toevoeging helaas een stuk spannender dan dat het is. Het enige opwindende hieraan is dat allerlei legendarische Pokémon en Ultra Beasts kunt ontdekken, die Pokémon-veteranen ongetwijfeld al zullen hebben. De echte vraag En daarmee komen we bij waarschijnlijk het belangrijkste deel van de recensie; het antwoord op twee vragen die de meeste lezers van dit artikel zullen hebben: zijn de Ultra-delen beter dan de originele versies en moet ik ze halen als ik die al gespeeld heb? Spijtig heb ik daar echter geen pasklaar antwoord op. Objectief gezien zijn Ultra Moon en Ultra Sun marginaal beter dan de originele games, dankzij een verbeterd verhaal, verbeterde Trials en een viertal exclusieve nieuwe Pokémon, evenals nieuwe vormen van al bestaande wezens, een paar kleine nieuwe gebieden en een minigame genaamd Mantine Surf, waarin je al surfend op het wezen tricks uitvoert om punten  te scoren, die je kunt inwisselen tegen geinige beloningen. Ooh, en er is ook nog iets dat met Roto Loto noemt, wat feitelijk neerkomt op cheats die je in-game kunt gebruiken en je bijvoorbeeld tijdelijk extra geld geeft. Maar is dat nou voldoende om de volle mep voor de games te betalen, terwijl Sun & Moon zelfs nieuw al overal een stuk goedkoper zijn? Dat is een afweging die jij enkel als speler kunt maken. Hetzelfde kan ik eigenlijk zeggen als je de originele Sun & Moon al gespeeld hebt. Ikzelf heb me kostelijk vermaakt met deze verbeterde versie van die games. Maar eerlijkheid gebiedt me ook te zeggen dat ik niet gigantisch veel gemist zou hebben als ik deze versie volledig had overgeslagen. Zo veel voegen Ultra Sun & Ultra Moon namelijk nou ook weer niet toe aan de basisgames. Ook hier geldt dus dat je voor jezelf moet beslissen in hoeverre jij het belangrijk vindt om alles gezien te hebben. En moet je een opfrisser hebben? Dan kun je de recensie van de oorspronkelijke games hier vinden, zodat je zelf een geïnformeerde afweging kan maken. Completionists hoeven het echter niet te doen voor de National Dex, want hoewel de Alola Dex is uitgebreid, is die nog altijd verre van compleet. What gives Nintendo? Conclusie:  Er valt in principe niet zo heel veel te vertellen over Pokémon: Ultra Sun & Pokémon: Ultra Moon, zonder dat ik grote delen van de recensie van de originele game zou kopiëren. Zowel de sterke als de zwakke punten van Sun & Moon maken namelijk een terugkeer, met hooguit minimalistische verbeteringen. De enige noemenswaardige vernieuwingen zijn te vinden in het verhaal en zijn, hoewel vermakelijk, niet voldoende om de game nogmaals aan te schaffen, tenzij je echt een grote Pokémon-fan bent.
13/12 13u15  Je vecht een verloren strijd in They Are Billions Lees meer >
13/12 07u45  Grim Fandango: Remastered is nu gratis via Good Old Games Good Old Games doet zijn naam weer eens eer aan. Het bedrijf van CD Projekt heeft namelijk de handen ineengeslagen met Double Fine Productions om de remake van klassieker Grim Fandango gratis naar de massa te brengen. Wanneer je op deze link klikt, word je naar de homepage van GOG gebracht, waar je een banner zult zien voor het spel. Het enige wat je hoeft te doen is ingelogd te zijn op jouw GOG-account, en indien je die niet hebt het aan te maken, en op de banner te klikken die je ook hieronder ziet. Binnen enkele minuten zal het spel dan worden toegevoegd aan je account, waarna het voor eeuwig in jouw bezit is. Kerst komt vroeg dit jaar!
13/12 07u30  Betrayal at Calth komt naar VR met The Horus Heresy Lees meer >
12/12 16u00  Spottin Games onthult nieuwe gameplay-beelden én releasedate Golem Twee jaar geleden liet VR-game Golem zich voor de eerste keer zien op de PlayStation Experience. Sindsdien werd het echter nogal stil rondom het spel. Deze stilte werd dit jaar op PSX doorbroken, met een interview, gameplay-beelden én een releasedate. Het interview en de gameplay-beelden zie je hieronder en demonstreren hoe de zwaardgevechten in Golem gaan werken. Vertegenwoordigers van ontwikkelaar Spottin Games praten ondertussen met presentatoren van PSX over de gedachtegang achter bepaalde design keuzes, zoals dat je karakter loopt door je hoofd naar voren te leunen. Hoe fijn deze manier van spelen werkt kunnen we spoedig zelf ontdekken. Golem verschijnt namelijk op 13 maart 2018.
12/12 11u30  Screenshots tonen omgevingen van Stand Out: VR Battle Royale Lees meer >
12/12 08u30  Race naar Game Mania voor Need for Speed: Payback Ben jij nog bezig met je last minute kerstaankopen en is jouw suprise partner dol op snelle wagens? Dan heeft Game Mania allicht wel dé aanbieding voor jou. De winkelketen heeft namelijk Need for Speed: Payback tijdelijk in prijs verlaagd. Voor een nieuw exemplaar van de game van Electronic Arts ben je normaal gesproken € 64,98 kwijt, al kan die prijs enigszins variëren van winkel tot winkel. Je betaalt nu echter bij elke Game Mania en hier op de webshop slechts € 44,98. Dat is dus maar liefst € 20,- korting! Als tweedehands games echter geen probleem zijn, is dat nog altijd de beste optie. Je betaalt dan slechts € 39,98. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Electronic Arts of Game Mania, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
12/12 08u15  Detective Pikachu komt mogelijk naar het Westen De 3DS-game Detective Pikachu komt mogelijk naar het Westen. Dat blijkt uit een rating die door Nintendo is aangevraagd bij PEGI, de Europese instantie die games van een leeftijdsrating voorziet.De aanvraag werd door Pokémon-website Serebii gemeld op Twitter, die tevens een print screen van de PEGI-website deelde. Hierbij is een releasedate van 31 december 2020 te zien, al is dat duidelijk bedoeld als placeholder.De aanvraag komt vlak na het nieuws dat Ryan Reynolds de hoofdrol van Pikachu zal vertolken in de gelijknamige film en doet vermoeden dat de Europese release deze allicht zal gaan begeleiden. De kans is echter net zo groot dat deze aanvraag enkel is gedaan voor het geval dat. Nintendo staat hier immers om bekend en deed dit in het verleden ook al met drie Pokémon: Mystery Dungeon-games voor de Wii die nooit hier verschenen. Serebii Update: Detective Pikachu has been rated by the European rating board, PEGI. Note: Release date is a placeholder https://t.co/gDbXkHSvkT pic.twitter.com/ZaM28HOqzI— Serebii.net (@SerebiiNet) 11 december 2017
12/12 08u15  Book of Demons toont nog wat screenshots Lees meer >
11/12 17u45  Hidden Agenda Wie de studio Supermassive Games een beetje heeft gevolgd, weet dat de ontwikkelaar niet vreemd is van een sterk verhaal met angstaanjagende momenten. Dit toonde de ontwikkelaar eerder in Until Dawn. VR spin-off Rush of Blood had qua verhaal niet veel om handen, maar kon wel degelijk eng zijn. Met twee relatief vernieuwende games in de pocket was het tijd om toch maar weer eens wat nieuws te proberen. Het resultaat was Hidden Agenda, waarin de smartphone de hoofdrol speelt. Hidden Agenda is een interactieve detective-game, waarin jij als speler invloed hebt op de gebeurtenissen die zich op het scherm afspelen. In het verhaal van Hidden Agenda ga je op zoek naar The Trapper, die onder andere een collega van het leven heeft beroofd. De zoektocht probeer je te voltooien door met je smartphone aanwijzingen op het scherm te zoeken, hindernissen te ontwijken, maar bovenal keuzes te maken bij de vele dilemma’s. Geloof je het verhaal van de verdachte? Of geloof je er niks van? Vraag je uitstel aan voor de rechtsuitspraak, of geef je er direct een klap op? Kansen genoeg om het lot te bepalen. Met of tegen elkaar In Hidden Agenda kun je samen proberen de dader te vinden. Dit doe je door aan het begin de verhaalmodus te starten. Hierin krijg je eigenlijk dezelfde vragen en gameplay-elementen voorgeschoteld als in de wedstrijdmodus, maar hoef je je om anderen niet druk te maken. Beide modi focussen zich op hetzelfde verhaal. In de wedstrijdmodus krijgt één iemand een ‘Hidden Agenda’, waarbij hij bepaalde dilemma’s moet zien door te drukken. De bijvoorbeeld aan het geloven van een alibi. Ondertussen mogen je vrienden proberen te raden wie de boel aan het saboteren is. Heb je de saboteur met de dubbele agenda door? Dan ontvang je een smak aan punten. Is de saboteur niet geraden? Dan mag de saboteur een leuk puntenaantal bijschrijven. Een leuk concept wat zeker niet ontzien moet worden, maar de praktijk leert wel dat er niet veel aanwijzingen zijn om een saboteur door te hebben. Je speelt de game bij voorkeur in een donkere ruimte om de sfeer wat te verhogen, en daardoor zijn emoties in ieder geval moeilijk af te lezen. Daarnaast zijn de opdrachten die de saboteur in zijn schoenen krijgt geschoven niet zo onwerkelijk. Het kan namelijk zomaar een beslissing zijn waar iedereen zonder discussiëren in mee gaat. Dit maakt het spelen van de saboteur niet altijd even uitdagend. Met de loep op pad Naast de inbreng bij dilemma’s zul je soms op de crime scene actief moeten zijn. Door over het scherm van je smartphone te bewegen met je vinger, kun je met een bolletje op het scherm in een ruimte zoeken naar aanwijzingen. Wanneer het raak is en je hebt iets opvallends gevonden, dan krijg je een take-over, waarmee je bij dilemma’s het heft in handen kunt nemen en een beslissing zelf kunt nemen. Interessant, wanneer het water je als saboteur aan de lippen staat. Naast het zoeken is er nog één element waar snelheid is geboden. Er zijn enkele momenten waarin je moet reageren op commando’s op het scherm. Doe je dit als snelst, dan kun je ook hier weer take-overs verdienen. Even geen overzicht meer De smartphone dient als controller voor de dilemma’s en actiescènes, maar omvat ook een logboek waarin je alles nog eens kunt teruglezen. Wanneer je dit doet is echter de grote vraag. Het is soms best wat informatie die je door de strot wordt geduwd, terwijl het verhaal voortduurt. De enige oplossing is door gezamenlijk het spel te pauzeren, maar dit haalt het tempo en de spanning weer uit het spel. Een dilemma dat zich niet in het verhaal zelf afspeelt, maar daarbuiten. Goed verhaal, voor één keer Dat Hidden Agenda uit de portefeuille van Supermassive Games komt, is al snel te zien. Grafisch is de spel van een goede kwaliteit, net als Until Dawn. Het verhaal kent ook genoeg diepgang om te boeien, maar niet genoeg om het spel nog eens op te starten wanneer je het uit hebt gespeeld. Door verkeerde keuzes kan het wel voorkomen dat je het verhaal niet tot een goed einde brengt. Dit zou de enige reden zijn om het spel nog eens op te starten. Al met al is Hidden Agenda dus een leuk concept, maar geen game waar je tijdens de koude wintermaanden niet omheen kunt. Conclusie:  Hidden Agenda bevat een interessant concept waarbij je met smartphones invloed hebt op het verhaal. Zie het als een interactieve film waar jij directe invloed op uitoefent. Het logboek op de smartphone is leuk gevonden, maar amper bij te houden. De wedstrijdmodus is leuk bedacht, maar voegt niet genoeg toe om echt out-of-the-box te gamen. Het raden van de saboteur berust te vaak op toeval. Het verhaal is vermakelijk en laat je wel opletten, maar trekt niet genoeg om nog een paar keer te doorlopen. Al met al kun je Hidden Agenda zien als een concept met potentie, maar die potentie wordt nog bij lange na niet volledig benut.
Laatste update: donderdag 14 december 2017, 14u45
Lees meer van Gamequarter.be >

4Gamers

Verbergen Tonen
14/12 16u30  Eerste Freedom Chronicle voor Wolfenstein II nu beschikbaar Vanaf vandaag kan je aan de slag met The Adventures of Gunslinger Joe, de eerste van drie Freedom Chronicles uit Wolfenstein II: The New Colossus. Daarin kruip je in de huid van voormalig professioneel ...
14/12 16u00  Predator duikt op in Ghost Recon Wildlands Ghost Recon Wildlands krijgt er vandaag een gevaarlijke vijand bij. Niemand minder dan de Predator, uit de bekende films met onder andere Arnold Schwarzenegger, komt samen met de Jungle Storm Update naar ...
14/12 15u45  Pokémon Crystal komt naar Nintendo 3DS Nintendo heeft aangekondigd dat Pokémon Crystal op 26 januari 2018 verschijnt voor de Nintendo 3DS. Dat gebeurt via de Virtual Console feature. De game zal te koop zijn via de eShop, maar er komt ook ...
14/12 15u45  Take-Two lanceert nieuw label voor kleinere projecten Take-Two Interactive heeft een nieuw publishing label gelanceerd voor kleinere, maar daarom niet minder ambitieuze projecten. Het gaat daarbij veelal om samenwerkingen met ontwikkelaars van buiten de ...
14/12 15u00  Capcom wint gedeeltelijk rechtszaak tegen Koei Tecmo In 2014 werd Koei Tecmo aangeklaagd door Capcom omdat het inbreuk zou plegen op verschillende patenten van Capcom. Koei Tecmo heeft nu laten weten dat het de zaak gedeeltelijk heeft gewonnen, maar dat ...
14/12 14u45  Metal Gear Survive laat wat van singleplayer zien Konami heeft nog eens wat laten zien van Metal Gear Survive, de Metal Gear Solid V spin-off die tevens de eerste nieuwe, grote Metal Gear Solid game is sinds het vertrek van Hideo Kojima. De game brengt ...
14/12 13u45  Microsoft test Xbox party chat voor mobile Via de Xbox Beta app voor Android is Microsoft begonnen met het testen van Xbox party chat voor mobile. Zo kunnen mobiele gebruikers dus gebruik maken van de Xbox party chat. Dit kan in verschillende ...
14/12 13u45  Koei Tecmo wint gedeeltelijk rechtszaak tegen Capcom Koei Tecmo laat weten dat het een rechtszaak die het had aangespannen tegen Capcom gedeeltelijk heeft gewonnen. Volgens Koei Tecmo pleegde Capcom inbreuk op verschillende van hun patenten. Concreet zouden ...
14/12 12u30  Crystal Dynamics viert 25ste verjaardag Crystal Dynamics mag 25 kaarsjes uitblazen en dat wordt onder meer gevierd met een terugblikvideo. De studio kennen we vooral van de Tomb Raider games, maar daarnaast zijn ook Gex en Legacy of Kain bekende ...
14/12 11u45  Nieuwe DLC voor Vermintide nu beschikbaar Vanaf vandaag kan je aan de slag met de nieuwe DLC van Warhammer: End Times - Vermintide. In Death on the Reik krijg je met Reikwald Forest en The River Reik twee nieuwe levels, plus een nieuw wapen, ...
14/12 11u00  Crytek klaagt makers van Star Citizen aan wegens contractbreuk Crytek, bekend van onder meer de CryEngine en de Crysis games, klaagt Cloud Imperium Games en Roberts Space Industries aan. Dat zijn de studio's die verschillende componenten van Star Citizen ontwikkelen. ...
14/12 10u45  Burnout Paradise Remastered gespot Mogelijk zit er een remaster aan te komen van Burnout Paradise. Bij een Braziliaanse retailer zou de game namelijk gespot zijn voor PS4 en Xbox One. Er wordt een releasedatum van 1 maart 2018 vermeld, ...
14/12 10u30  Ellen McLain keert terug als GLaDOS in Bridge Constructor Portal Onlangs werd Bridge Constructor Portal aangekondigd. De game verschijnt op 20 december voor pc en mobile, terwijl begin 2018 ook PS4, Xbox One en Nintendo Switch aan de beurt zijn. Nu is aangekondigd ...
14/12 10u30  Finding Paradise verschijnt vandaag, ontvangt eerste trailer Vandaag verschijnt Finding Paradise, de opvolger van To the Moon, via Steam en dat is voor ontwikkelaar Freebird reden genoeg om dan toch eindelijk eens een eerste echte trailer van de game online te ...
14/12 10u15  Hollowpoint wordt gereanimeerd Geschiedenislesje: Hollowpoint werd in 2014 tijdens Gamescom aangekondigd in het kader van een overeenkomst tussen Paradox Interactive en Sony, waar ook Magicka 2 uit voortkwam. Toen bleef het echter ...
Laatste update: donderdag 14 december 2017, 16u30
Lees meer van 4Gamers >

GamersNET.nl

Verbergen Tonen
15/12 00u30  Company of Heroes 2 tijdelijk gratis in Humble Bundle; uitbreidingen afgeprijsd Dezer koude dagen vormen het [url=https://www.humblebundle.com/store/promo/company-of-heroes-2-weekend]Company of Heroes 2 Weekend bij Humble Bundle[/url] en dat betekent wederom een gratis titel voor duizenden gamers. Tot en met dit weekeinde kun je op de website kosteloos een kopietje van het uite...20 
14/12 23u15  Pok�mon Crystal verschijnt in januari voor 3DS Na het grote succes van de digitale heruitgaves in de Nintendo eShop van [url=https://www.gamersnet.nl/movies/pokemon_gold_version_silver_version/eshop_releasetrailer/]Pok�mon Gold en Silver[/url] (en daarvoor [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201603/pokemon_blue_red_en_yellow_breken_eshop_record...
14/12 22u00  De grote The Last Jedi review | Podracecast #10 [center][img]/images/nieuws/2017/1502969024/starwarspodracecas-logo.jpg[/img][/center] [center]DE PODRACECAST ZIT VOL MET SPOILERS OVER THE LAST JEDI[/center] Coen en Peter zijn natuurlijk op de openingsavond naar Star Wars: Episode 8 - The Last Jedi geweest en ...
14/12 20u30  NU LIVE! Daniel heeft een Doomsday in GTA Online (20:00) [center][img]/images/nieuws/2014/1414058452/logo.jpg[/img][/center] [b]GamersNET LIVE[/b] is onze vaste formule waarin redactieleden livestreamen via [url=http://www.twitch.tv/gamersnetnl]Twitch[/url]! Daarin spelen onder andere Peter, Dani�l en Tom de nieuwste of populai...
14/12 19u15  Vanavond LIVE: Doomsday is hier, de Heist in GTA Online, met Daniel (20:30) [center][img]/images/nieuws/2014/1414058452/logo.jpg[/img][/center] De [b]vrijdagavond[/b] staat tegenwoordig helemaal in het teken van de GamersNET LIVE stream van Dani�l op het [url=http://www.twitch.tv/gamersnetnl]GamersNET Twitch-kanaal[/url]. Na veel sneeuwpret, coll...
14/12 14u45  Cooler Master Benelux bedreigt MSI's mascotte Lucky op social media Wat vriendschappelijk moddergooien naar andere merken, daar zijn we niet vies van binnen de game-wereld. De mascotte van je concurrenten gijzelen en ze uitdagen met een potje gamen echter? Dat hebben we nog nooit gezien. Maar toch, Cooler Master Benelux deed het. Op een markante [url=https://www...
14/12 14u30  Tuinieren binnenkort ook onderdeel van Animal Crossing: Pocket Camp Het gratis te spelen [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/animal_crossing_pocket_camp/]Animal Crossing: Pocket Camp[/url] is een geslaagde smartphone-adaptatie voor de franchise, maar wel een ietwat eentonige. Nintendo heeft de feedback duidelijk gehoord en kondigt nu dan ook aan de gameplay van ni...
14/12 13u30  Nieuwe trailer: Heroes of the Storm 2018 Gameplay Update Spotlight Dat 2018 een [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201711/hanzo_en_alexstrasza_komen_naar_heroes_of_the_storm_2018_brengt_een_hoop_updates/#reacties]hoop updates aan spelmechanieken[/url] zou brengen, dat was sinds Blizzcon 2017 bekend. Dat we die aanpassingen dit jaar al zouden krijgen, was dat echt...
14/12 13u30  Nieuwe trailer: Splatoon 2 - Accolades Trailer [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/splatoon_2/]Splatoon 2[/url] is al een tijd uit, maar Nintendo wil alsnog zijn trots op de positieve ontvangst van de game vieren met een nieuwe trailer. ...
14/12 13u30  Nieuwe trailer: Okami HD - PS4, Xbox One and PC Launch Trailer Okami HD is sinds 12 december opnieuw verkrijgbaar, ditmaal voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Gaan jullie de avonturen van Amaterasu (her)beleven?...
14/12 13u30  Nieuwe video: Nintendo Switch - Een kleurrijk leven De Joy-Con's van de Nintendo Switch zijn nu in allerlei kleuren verkrijgbaar en Nintendo stelt je de vraag: welke combinatie kies jij?...
14/12 13u30  Nieuwe trailer: Xenoblade Chronicles 2 - Accolades Trailer Het is de nieuwste rage in de game-industrie: na de release van een spel nog een trailer eruit gooien met daarin de nadruk op de reacties uit de pers, ook al is een game [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/xenoblade_chronicles_2/]niet uitzonderlijk goed[/url]. ...
14/12 12u45  Vanavond LIVE: Doomsday is hier, de Heist in GTA Online, met Daniel (20:00) [center][img]/images/nieuws/2014/1414058452/logo.jpg[/img][/center] De [b]vrijdagavond[/b] staat tegenwoordig helemaal in het teken van de GamersNET LIVE stream van Dani�l op het [url=http://www.twitch.tv/gamersnetnl]GamersNET Twitch-kanaal[/url]. Na veel sneeuwpret, coll...
14/12 11u45  Ghost Recon Wildlands krijgt de Predator op bezoek Drugsdealers en wapengekletter waren je grootste zorg in [url=https://www.gamersnet.nl/games/tom_clancys_ghost_recon_wild_lands/]Ghost Recon Wildlands[/url], maar door een grote update die vandaag live gaat wordt het allemaal nog een stukje erger. De Predator, bekend van de epische films, gaat Boliv...
14/12 10u45  Nieuwe trailer: Nioh: Complete Edition - Tonfas Highlight Koei Tecmo bewijst dat je in Nioh met een grote diversiteit aan wapens aan de slag kan. [url=https://www.gamersnet.nl/movies/ni_oh/complete_edition_katana_highlight/]Zwaarden[/url], [url=https://www.gamersnet.nl/movies/ni_oh/spear_highlight/]speren[/url], [url=https://www.gamersnet.nl/movies/ni_oh/a...
Laatste update: vandaag om 0u30
Lees meer van GamersNET.nl >

InsideGamer

Verbergen Tonen
14/12 18u30  Eerste update Xenoblade Chronicles 2 komt volgende week (Nieuws) De eerste update voor Xenoblade Chronicles 2 wordt op 22 december uitgebracht. De update lost een aantal bugs op. Opvallend is dat de map in Xenoblade Chronicles 2 wordt verbeterd. Er zijn veel klachten dat het kompas soms de verkeerde kant op wij...
14/12 16u15  Pokémon Crystal in januari naar Nintendo 3DS (Nieuws) Pokémon Crystal komt in januari naar Nintendo 3DS. Nintendo van Europa laat weten dat de game komt volgende maand uit voor Virtual Console. Daarbij is ook een fysiek doosje verkrijgbaar van Pokémon Crystal met daarin een downloadcode voor de game. ...
14/12 14u45  Eerste update Xenoblade Chronicles 2 uitgebracht (Nieuws) De eerste update voor Xenoblade Chronicles 2 is nu live. De update komt twee weken na de release van de game uit en lost een aantal bugs op. Opvallend is dat de map in Xenoblade Chronicles 2 verbeterd is. Er waren veel klachten dat het kompas som...
14/12 14u15  Eerste informatie en bèta onthuld van Metal Gear Survive (Nieuws) In een video van Konami wordt de eerste informatie over de singleplayer van Metal Gear Survive vrijgegeven. Ook is bekend dat de game in januari een bèta krijgt. Producer Yuji Korekado presenteert de video en geeft ons de informatie. Metal Gear Sur...
14/12 14u00  IG GOTY Battle #13 - Call of Duty: WW2 vs. Mario + Rabbids: Kingdom Battle (Artikel) 2017 was een krankzinnig goed jaar voor gamers. Niet alleen lanceerde de Nintendo Switch en de Xbox One X, maar was er op elk platform ook een flinke hoeveelheid games te spelen van uitzonderlijk hoog niveau. Zóveel games dat we het zelf niet aandurven...
14/12 13u45  De Wekelijkse Gamekoopjes: PlayStation 4 Slim in prijs verlaagd (Artikel) Deals! Goedkope en soms zelfs gratis games vind je in deze wekelijkse rubriek met de beste gamekoopjes. In samenwerking met Budgetgaming.nl selecteren we een aantal games die op een wel erg opvallende manier zijn afgeprijsd. Best fijn voor je portemonn...
14/12 12u15  Year 3 Pass Rainbow Six Siege nu beschikbaar (Nieuws) De Year 3 Pass voor Rainbow Six Siege is nu beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Het derde jaar van Rainbow Six Siege gaat 5 maart 2018 van start. De Pass bevat extra credits, verschillende boosts en vroege toegang tot de acht nieuwe oper...
14/12 11u15  Burnout Paradise komt wellicht naar PS4 en Xbox One (Nieuws) Het zou goed kunnen dat een remastered-versie van Burnout Paradise volgend jaar naar PlayStation 4 en Xbox One komt. Volgens een blogpost op GamePress heeft een Braziliaanse retailer namelijk Burnout Paradise op de lijst gezet voor PlayStation 4...
14/12 10u00  Yooka-Laylee (Switch) review – Kleine verbeteringen, maar hetzelfde grote probleem (Recensie) Toen Yooka-Laylee in de lente van dit jaar op PS4, Xbox One en pc verscheen, gaven we de game een 6. Je hebt in deze recensie van de Switch-versie van de driedimensionale platformer misschien al gespiekt naar het cijfer onderaan en warempel, daar pronk...
14/12 09u15  To The Moon-vervolg komt vandaag uit op Steam (Nieuws) Ontwikkelaar Freebird heeft gewerkt aan een vervolg op indiegame To The Moon, dat vanaf vandaag beschikbaar komt. Finding Paradise is officieel de tweede volledige episode in de To The Moon-franchise, al zijn er in de tussentijd wel kleinere spin-off...
14/12 09u00  Winter Wonderland in Overwatch is van start gegaan - Trailer (Nieuws) Overwatch-spelers kunnen inmiddels genieten van het Winter Wonderland-evenement. Blizzard heeft om dat te vieren een trailer uitgebracht. Tijdens dit evenement, dat tot 1 januari 2018 loopt, kunnen spelers legendarische skins downloaden die zijn toeg...
14/12 09u00  Crytek wil makers Star Citizen aanklagen vanwege CryEngine 3-gebruik (Nieuws) Crytek is van plan om de ontwikkelaars achter de ruimtesim Star Citizen voor de rechter te slepen. Star Citizen is de meest succesvolle game die met crowdfunding is gefinancierd ooit. De ruimesim wordt ontwikkeld door Chris Roberts' Cloud Imperium Ga...
14/12 08u45  Fez: Pocket Edition is uit op iOS (Nieuws) De puzzle-platformgame Fez kan vanaf nu onder de noemer Fez: Pocket Edition via iOS gedownload worden. De game kost daar zo'n 5 euro. Fez verscheen sinds 2012 op verschillende platformen, waaronder pc, Xbox 360 en PlayStation 4, maar het is voor het ...
14/12 08u45  Consoleversie van Diablo-achtige Titan Quest aangekondigd (Nieuws) Titan Quest komt op 20 maart 2018 naar PS4 en Xbox One en op een onbekende latere datum naar Switch. Het spel kwam oorspronkelijk in 2006 op pc uit. Deze nieuwe release op consoles gaat 30 euro kosten. De Switch-versie lanceert na de andere consoleve...
14/12 08u45  Star Wars: The Last Jedi review: de eerste indruk! – Wookieeleaks (Artikel) Driewerf hoezee, het moment van de waarheid is daar: de nieuwe Star Wars draait eindelijk in de bios! Dennis was naar een van de eerste voorstellingen en zodoende kunnen we eindelijk onze The Last Jedi review op je beeldbuis toveren.
Laatste update: donderdag 14 december 2017, 18u30
Lees meer van InsideGamer >

Gamed

Verbergen Tonen
Laatste update: donderdag 14 december 2017, 15u15
Lees meer van Gamed >

FOK!Games

Verbergen Tonen
Laatste update: donderdag 14 december 2017, 16u02
Lees meer van FOK!Games >

Eurogamer

Verbergen Tonen
14/12 16u45  Bekijk: Overwatch - Winter Wonderland 2017 trailer Winter Wonderland is een speciaal evenement dat duurt van 12 december tot 1 januari 2018. Gedurende het evenement kun je onder andere speciale skins, hightlight intros en emotes verzamelen. Blizzard organiseerde vorig jaar ook een Winter Wonderland event voor Overwatch.Read more…
14/12 12u30  Payday 2 release op de Nintendo Switch bekend Ontwikkelaar Overkill maakt de releasedatum van Payday 2 op de Nintendo Switch bekend. De game lanceert op 23 februari 2018 op de console.Payday 2 krijgt zowel een fysieke als een digitale versie. Het is op dit moment nog onbekend of de Switch-versie van Payday 2 standaard wordt geleverd met eerder uitgebrachte DLC voor de game. De precieze prijs van de game is ook nog niet onthuld.Payday 2 is oorspronkelijk in 2013 uitgebracht voor de pc. De game is inmiddels ook speelbaar op de PlayStation 4 en de Xbox One.Read more…
14/12 12u15  Xenoblade Chronicles 2 patch past map aan Nintendo laat weten dat Xenoblade Chronicles 2 op 22 december een patch krijgt die onder andere de map in de game aanpast.De update voegt een nieuwe optie toe waarmee je makkelijker kunt in- en uitzoomen als je de map bekijkt. Je kunt ook direct naar het Skip Travel-scherm gaan door op X te drukken. Je hoeft dus niet meer door submenu's te scrollen.Ontwikkelaar Monolith geeft ook aan dat de Tiger! Tiger! minigame een easy mode krijgt. Daarnaast staat in de patch notes dat Xenoblade Chronicles 2 volgend jaar 'een betere minimap' en een New Game Plus feature krijgt. Deze optie wordt middels een gratis update toegevoegd.Read more…
14/12 12u00  Titan Quest aangekondigd voor de Switch, PS4 en Xbox One Uitgever THQ Nordic laat weten dat Titan Quest naar de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One komt. De game lanceert op 20 maart op de consoles.De consoleversie van Titan Quest bevat de basisgame en de Immortal Throne DLC. De game heeft ondersteuning voor online co-op voor maximaal zes spelers. De nieuwe Ragnarok-uitbreiding voor Titan Quest is niet inbegrepen.THQ geeft ook een Collector's Edition van Titan Quest uit. Deze speciale editie bevat een 'premium box', en notitieblok en een replica van een Griekse helm.Read more…
13/12 16u45  Life is Strange komt naar Android en iOS Ontwikkelaar Dontnod laat weten dat Life is Strange vanaf 14 december beschikbaar is voor iOS. Vanaf die dag zijn de eerste drie episodes beschikbaar. De resterende twee episodes komen begin 2018 uit. In diezelfde periode lanceert er ook een versie van de game voor Android-toestellen.De iOS-versie van Life is Strange bevat dezelfde content als de originele versie van de game, maar is aangepast voor besturing met touch controls. Daarnaast is het in deze nieuwe versie mogelijk om iMessage stickers te gebruiken, en is er ook een nieuwe modus om foto's te maken.De eerste episode van de game kost 3,49 euro. De andere episodes koop je als in-app aankopen. Vorige week is ook de Life is Strange: Before the Storm episode 3 release bekendgemaakt. Nathans Life is Strange review lees je op de site.Read more…
13/12 15u15  Ghost Recon: Wildlands krijgt Predator content Ubisoft hint naar de komst van een Predator in Ghost Recon: Wildlands. Het speciale evenement heet Ghost Recon: Wildlands: The Hunt en gaat 14 december van start. Een eindtijd is nog niet bekend.Hoewel het iconische film monster niet bij naam wordt genoemd, laat de trailer weinig ter verbeelding over. Zo zie je mannen in de jungle opgejaagd worden, hangen er gevilde lijken aan bomen en hoor je het welbekende Predator-geluid.De Predator is voor het laatst in Mortal Kombat X te zien geweest. Daar maakte hij deel uit van de Kombat Pack DLC-bundel. Yvo zijn Ghost Recon Wildlands review lees je op de site. Read more…
13/12 15u00  Ghost Recon: Wildlands krijgt een Predator Ubisoft hint naar de komst van een Predator in Ghost Recon: Wildlands. Het speciale evenement heet Ghost Recon: Wildlands: The Hunt en gaat 14 december van start. Een eindtijd is nog niet bekend.Hoewel het iconische film monster niet bij naam wordt genoemd, laat de trailer weinig ter verbeelding over. Zo zie je mannen in de jungle opgejaagd worden, hangen er gevilde lijken aan bomen en hoor je het welbekende Predator-geluid.De Predator is voor het laatst in Mortal Kombat X te zien geweest. Daar maakte hij deel uit van de Kombat Pack DLC-bundel. Yvo zijn Ghost Recon Wildlands review lees je op de site. Read more…
13/12 14u30  Ghost Recon: Wildlands krijgt een Predator op bezoek Ubisoft hint naar de komst van een Predator in Ghost Recon: Wildlands. Het speciale evenement heet Ghost Recon: Wildlands: The Hunt en gaat 14 december van start. Een eindtijd is nog niet bekend.Hoewel het iconische film monster niet bij naam genoemd wordt, laat de trailer weinig ter verbeelding over. Zo zie je mannen in de jungle opgejaagd worden, hangen er gevilde lijken aan bomen en hoor je het welbekende Predator-geluid.De Predator is voor het laatst in Mortal Kombat X te zien geweest. Daar maakte hij deel uit van de Kombat Pack DLC-bundel. Yvo zijn Ghost Recon Wildlands review lees je op de site. Read more…
13/12 11u45  Quake Champions introduceert Keel als nieuwe champion Quake Champions krijgt deze week een nieuwe update die onder andere een nieuwe champion, een nieuwe map en ranked play toevoegt.De nieuwe champion heet Keel. Als actieve vaardigheid schiet Keel een sliert granaten af. De cooldown voor de vaardigheid reduceer je door munitie op te pikken. Wie de Quake Champions Pack bezit, krijgt Keel gratis. Het personage is ook los te koop.De update introduceert eveneens een nieuwe Duel-map genaamd Vale of Pnath. Ook krijgt Quake Champions ranked play en online leaderboards. Read more…
13/12 11u30  Ni No Kuni 2 release opnieuw uitgesteld Ontwikkelaar Level-5 maakt bekend dat de releasedatum van Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom opnieuw is uitgesteld. De game lanceert nu op 23 maart 2018. Eerder had Level-5 de game al uitgesteld van 10 november 2017 naar 19 januari 2018.Volgens Level-5-topman Akihiro Hino bevat Ni No Kuni 2 'heel wat innovaties en nieuwe ideeën'. Daarom is er volgens Hino meer tijd nodig om ervoor te zorgen dat 'alle systemen in de game goed samenwerken en een leuk en samenhangend kader bieden aan de gebruiker'.De eerste Ni no Kuni lanceerde in 2010 voor de Nintendo DS. Later volgende ook een versie voor de PlayStation 3. Onze Marcel speelde de sequel op Gamescom, en was alvast onder de indruk. Zijn Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom preview lees je hier.Read more…
13/12 11u00  Ni No Kuni 2 releasedatum opnieuw uitgesteld Ontwikkelaar Level-5 maakt bekend dat de releasedatum van Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom opnieuw is uitgesteld. De game lanceert nu op 23 maart 2018. Eerder had Level-5 de game al uitgesteld van 10 november 2017 naar 19 januari 2018.Volgens Level-5-topman Akihiro Hino bevat Ni No Kuni 2 'heel wat innovaties en nieuwe ideeën'. Daarom is er volgens Hino meer tijd nodig om ervoor te zorgen dat 'alle systemen in de game goed samenwerken en een leuk en samenhangend kader bieden aan de gebruiker'.De eerste Ni no Kuni lanceerde in 2010 voor de Nintendo DS. Later volgende ook een versie voor de PlayStation 3. Onze Marcel speelde de sequel op Gamescom, en was alvast onder de indruk. Zijn Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom preview lees je hier.Read more…
13/12 10u45  Naughty Dog: 'The Last of Us Part 2 is voor ongeveer de helft klaar' Volgens regisseur Neil Druckmann van Naughty Dog is The Last of Us Part 2 voor 'ongeveer de helft' klaar. Dat heeft hij tijdens de PlayStation Experience 2017 onthuld. Daarnaast zijn de eerste gameplaybeelden volgend jaar op de E3-beurs te zien.Hoewel details over het vervolg schaars blijven, zijn we wel weer iets wijzer geworden. Zo speelt The Last of Us Part 2 zich voor een groot gedeelte in Seattle af. Er is ook een personage zwanger, maar het is vooralsnog onduidelijk wie dat is. Wil je meer weten? Bekijk dan ons overzicht met The Last of Us Part 2 informatie. Vergeet ook niet om de The Last of Us Part 2 Paris Games Week 2017 trailer te bekijken. Read more…
13/12 08u45  Naughty Dog:'The Last of Us Part 2 is voor ongeveer de helft klaar' Volgens regisseur Neil Druckmann van Naughty Dog is The Last of Us Part 2 voor 'ongeveer de helft' klaar. Dat heeft hij tijdens de PlayStation Experience 2017 onthuld. Daarnaast zijn de eerste gameplaybeelden volgend jaar op de E3-beurs te zien.Hoewel details over het vervolg schaars blijven, zijn we wel weer iets wijzer geworden. Zo speelt The Last of Us Part 2 zich voor een groot gedeelte in Seattle af. Er is ook een personage zwanger, maar het is vooralsnog onduidelijk wie dat is. Wil je meer weten? Bekijk dan ons overzicht met alle The Last of Us Part 2 informatie. Vergeet ook niet om van The Last of Us Part 2 Paris Games Week 2017 trailer te genieten. Read more…
13/12 06u45  Civilization 6: Rise and Fall voegt Nederlanders toe Firaxis heeft via een trailer laten weten dat de Nederlanders onderdeel zijn van de Civilization 6: Rise and Fall uitbreiding.De trailer laat de speciale vaardigheden van Koningin Wilhelmina zien. Via Radio Oranje geeft zij loyaliteitsbonussen aan steden die een handelsroute met Nederland hebben. Grote Rivieren heeft bonussen aan Campus- Theater- en Industriegebieden die aan een rivier grenzen.De Polder is de unieke tile improvement van Nederland. Hiermee leg je een vakje water droog om daar vervolgens bonussen voor food, production en housing te krijgen. Tot slot is er de Zeven Provinciën, een schip met tachtig kanonnen waarmee in de zeventiende eeuw werd gevochten.Read more…
13/12 06u30  Grim Fandango Remastered tijdelijk gratis verkrijgbaar GOG.com geeft tijdelijk de pc-versie van Grim Fandango Remastered gratis weg.In deze klassieke adventure game van LucasArts speel je als Manny Calavera, die reisjes naar het hiernamaals verkoopt aan overleden mensen. De remastered-versie bevat verbeterde textures en dynamische lichteffecten, ten opzichte van het origineel uit 1998.Om de game te downloaden heb je alleen een GOG.com account nodig. De site houdt op dit moment tevens een Winter Sale.Read more…
Laatste update: donderdag 14 december 2017, 16u45
Lees meer van Eurogamer >

EvilGamerz

Verbergen Tonen
14/12 16u30  Wolfenstein II: The Adventures of Gunslinger Joe nu beschikbaar Bethesda kondigt vandaag de eerste episode van The Freedom Chronicles aan, The Adventures of Gunslinger Joe. Dit pakket is vanaf nu beschikbaar als download op PlayStation 4, Xbox One en pc. In The Adventures of Gunslinger Joe speel je met voormalig professioneel rugbyspeler Joseph Stallion. Je baant je een weg door nazilegioenen door gebruik te maken van je Ram Shackles. Volg hem van de verwoeste ruïnes van Chicago tot zelfs de ruimte in de eerste reeks van drie DLC-pakketten, telkens met een unieke held in de hoofdrol. Spelers kunnen The Adventures of Gunslinger Joe als onderdeel van The Freedom Chronicles Season Pass aankopen, nu beschikbaar voor € 24,99. Wolfenstein II: The New Colossus lanceerde op 27 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en pc, werd alom geprezen door critici en de community, en won zelfs de prijs voor Best Action Game tijdens de Game Awards dit jaar.
14/12 15u45  Pokemon Crystal komt op 26 januari 2018 naar de Nintendo eShop van de Nintendo 3DS Pokémon Crystal verscheen 17 jaar geleden in Japan en introduceerde toen vele nieuwe en spannende elementen in de Pokémon-franchise. Als uitgebreide versie van Pokémon Gold en Pokémon Silver, was het de eerste Pokémon-game die spelers liet kiezen tussen een mannelijke of vrouwelijke hoofdrolspeler. Ook was het de eerste game die animaties toonde tijdens Pokémon-gevechten. Op 26 januari 2018 komt Pokémon Crystal naar de Nintendo eShop van de Nintendo 3DS-systemen, dezelfde dag verschijnt ook een fysieke, in beperkte oplage verkrijgbare versie in de winkels. Vanaf de dag van de lancering is Pokémon Crystal meteen compatibel met Pokémon Bank, een betaalde dienst die spelers Pokémon uit klassieke Pokémon-games laat overzetten naar de nieuwste games in de serie. Nu Pokémon Crystal ook aan deze dienst is toegevoegd, kunnen spelers Pokémon uit alle hoofddelen in de serie overzetten naar Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon. In deze versie van Pokémon Crystal, krijgen spelers de kans om de mythische Pokémon Celebi te vinden tijdens een evenement dat plaatsvindt na het voltooien van het verhaal. In de originele versie van Pokémon Crystal was Celebi alleen te krijgen met behulp van een speciale accessoire. Net als bij de Nintendo eShop-versies van Pokémon Gold en Pokémon Silver, kan Pokémon Crystal gebruikmaken van de draadloze-communicatie-functie van de Nintendo 3DS-systemen, waarmee spelers samen kunnen genieten van Link Trades en Link Battles. Dankzij de Time Capsule-functie kunnen spelers zelfs ruilen en vechten met Pokémon uit Pokémon Red, Pokémon Blue en Pokémon Yellow: Special Pikachu Edition, die ook verkrijgbaar zijn in de Nintendo eShop voor de Nintendo 3DS. Fans krijgen de kans om hun favoriete Pokémon-games te spelen op een New Nintendo 2DS XL in de stijl van de iconische Pokémon Pikachu, want de New Nintendo 2DS XL Pikachu Edition wordt ook op 26 januari 2018 uitgebracht in Europa. Het systeem wordt geleverd inclusief een 4GB microSDHC-geheugenkaart en een voeding.
14/12 13u15  Firmware 5.03 voor de PS4 gelanceerd Sony heeft nieuwe firmware gelanceerd voor de PlayStation 4. Daarmee komt de software op versie 5.03. Het gaat om een minor update welke weinig nieuws brengt. De update brengt enkel een verbeterde systeemperformance volgens Sony. Ook de stabiliteit zou verder verbeterd zijn. Aanpassingen en nieuwe features zijn er verder niet. De firmware kan nu gedownload worden.
14/12 11u15  Crystal Dynamics viert 25-jarige game-geschiedenis met nieuwe video Crystal Dynamics, de vermaarde ontwikkelaar van de hooggeprezen en wereldberoemde TOMB RAIDER-franchise, heeft een gloednieuwe video uitgebracht met hoogtepunten uit de 25-jarige geschiedenis van Crystal Dynamics.De ontwikkelaar begon zijn 25e jaar in een pas gebouwde, state-of-the-art studio, inclusief een volledig uitgeruste motion capture stage, zes geluidsdichte audioruimtes, een reviewruimte voor dagopnames met een 4K HDR tv-setup, een fotogrammetrie-opnameruimte, een 4K HDR Dolby Atmos-bioscoopzaal, en meer.Crystal Dynamics heeft een divers personeelsbestand met topmannen en -vrouwen uit de industrie, waarvan vele al meer dan 15 jaar in dienst zijn. De marktleidende ontwikkelaar heeft tijdens zijn 25-jarige avontuur meer dan 30 bekroonde titels ontwikkeld en uitgebracht. Enkele van de populairste franchises zijn Gex™, Legacy of Kain en meest recent Tomb Raider, waarvan nu wereldwijd 63 miljoen games zijn verkocht, inclusief 11 miljoen exemplaren van Tomb Raider (2013) en meer dan 7 miljoen exemplaren van Rise of the Tomb Raider®. In samenwerking met Marvel werkt de studio momenteel hard aan het veelbelovende ‘Avengers’-project, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.“Crystal heeft een bijzondere plaats in de gamesindustrie. Meer dan een derde van ons team werkt langer dan 5 jaar voor ons, en vele werken hier al meer dan 20 jaar, waardoor een zeer hecht team is ontstaan,” zegt studiohoofd Ron Rosenberg. “In de loop der jaren hebben vele toppers uit de industrie bij Crystal gewerkt en bijgedragen aan de creatieve cultuur die onze ‘rock star’-ontwikkelaars belichamen en verder ontwikkelen. Vanaf het allereerste begin hebben we ons gericht op het scheppen van geweldige, personage-gedreven games. En 25 jaar later brandt die vlam van innovatie feller dan ooit.”In 2017 heeft Crystal Dynamics de krachten gebundeld met liefdadigheidsorganisaties en de Tomb Raider-community voor voortzetting van de ‘giving back’-campagne, met liefdadigheidscontributies voor GameChanger, Extra Life, en de Alzheimer’s Association.“We bestaan dankzij de vrijgevigheid en liefde van onze geweldige spelers, en het is een groot voorrecht om te kunnen werken voor de beste fans die we ons maar kunnen wensen. Door hun voorbeeld te volgen, kijken we altijd naar de nuttigste manieren om iets terug te geven aan mensen die het nodig hebben en ons geluk te delen,” zegt Scot Amos, Head of Studio bij Crystal Dynamics. “Crystal bestaat om de best mogelijke games te maken… met onze Tomb Raider-geschiedenis en toekomstige Avengers-project, doen we dit omdat we ervan houden mensen blij te maken. En dat is waar het bij geven om draait.”
14/12 07u30  Dev: Xbox One X-GPU vergelijkbaar met high-end PC-videokaart Als het aan Anton Yudintsev ligt, CEO van Gaijin Entertainment, dan kan de Xbox One X grafische processor zich wel meten met de betere videokaarten voor de PC. Via de Gamingbolt laat de man weten dat console developers daarnaast beter toegang hebben tot de hardware door de dunne API-layer. Daardoor kan er sneller en beter code toegewezen worden aan de hardware om te verwerken.'Het is logischer de Xbox One X GPU te vergelijken met een videokaart van AMD, omdat de Xbox One X ook op AMD-architectuur is gebaseerd, maar Nvidia domineert momenteel de PC-markt. Dus ik zou zeggen dat de kracht vergelijkbaar is met die van een GTX1080. Echter de hoeveelheid videogeheugen (RAM) en de bandbreedte zijn erg belangrijk, en daarmee komt het dichtbij de Titan X-serie.'
14/12 07u30  Negental games toegevoegd aan PlayStation Now Sony heeft weer een negental games toegevoegd aan haar streaming dienst PlayStation Now. Het gaat om de onderstaande titels:Dishonored: Die Maske des ZornsSparkle 2Tennis in the FaceMousecraftPang AdventuresKrinkle KrushersSuper Exploding Zoo!Don't die, Mr. Robot!Atari Flashback Classics Vol 1
14/12 07u15  Titan Quest komt in 2018 naar console De klassieker Titan Quest en haar expansion Titan Quest: Immortal Throne zullen naar de Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch gaan komen. De game die eerder voor de PC verscheen wordt daarmee dus opnieuw uitgebracht door THQ Nordic, maar dan op de console. De Xbox en PlayStation editie verschijnen op 20 maart gevolgd door de Switch-versie die later in 2018 zal verschijnen. Een exacte datum voor de laatstgenoemde versie is niet bekend. De standaard editie met Titan Quest en de expansion zal 29,99 Euro gaan kosten. De Collector's Edition zal 119,99 Euro kosten en zal een replica van een Griekse helm met zich meebrengen en diverse andere goodies.
14/12 07u15  Beta Metal Gear Survive aangekondigd, gameplay van singleplayer Konami zal een beta voor de game Metal Gear Survive uit gaan brengen voor de Xbox One en PlayStation 4 van 18 tot 21 januari 2018. Dat heeft het bedrijf bekend gemaakt. De beta maakt het mogelijk om de co-op te spelen met vrienden. Daarnaast heeft Konami een nieuwe gameplay video uitgebracht waarin de singleplayer campaign uit de doeken wordt gedaan.
14/12 07u15  Pokemon kondigt Sun and Moon - Ultra Prism uitbreiding aan The Pokémon Company International heeft vandaag Sun & Moon—Ultra Prism bekendgemaakt, een splinternieuwe uitbreiding voor het Pokémon Trading Card Game die op 2 februari 2018 in ons land zal worden uitgebracht. Inspelend op de verhaallijn van de onlangs verschenen videospellen Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon, is deze nieuwste Pokémon TCG-uitbreiding gesitueerd in een andere versie van Sinnoh, een van de bochtige parallelle regio's die spelers kunnen bereiken als zij door een Ultra Wormhole reizen. In Sun & Moon—Ultra Prism wordt een nieuw spelmechanisme toegevoegd aan Pokémon TCG met de introductie van Prism Star-kaarten. Dit zijn krachtige Pokémon- en Trainer-kaarten die, wanneer zij goed gespeeld worden, het verloop van een wedstrijd dramatisch kunnen veranderen. Vanwege hun grote effect op het spel kan een speler slechts één Prism Star-kaart met een bepaalde naam in zijn deck opnemen (in plaats van de gebruikelijke vier).De Sun & Moon—Ultra Prism-uitbreiding bestaat uit:• Meer dan 150 kaarten, waaronder:o 6 Prism Star-kaarteno 5 Ultra Beasts o 18 full-art-kaarten• Boosterpakketten bestaan uit:o 10 kaarten die zijn geselecteerd uit de uitbreiding, waarvan ten minste 1 kaart met een zeldzame of hogere zeldzaamheid, plus een extra basis Energy-kaart.
14/12 07u15  De Predator komt naar Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Met dank aan FoxNext Games komt de Predator naar Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands. Dit gebeurt tegelijkertijd met de release van de Jungle Storm-update, die vanaf 14 december beschikbaar is op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. Om het dertigjarige bestaan van de Predator-franchise te vieren, ontvangt Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands een heleboel Predator-gerelateerde content:Gratis Predator-uitdaging Van 14 december tot begin januari mogen alle Ghost Recon Wildlands-spelers het opnemen tegen de Predator in de ultieme jacht. Spelers gaan de moeilijkste uitdaging van heel Ghost Recon Wildlands alleen of met maximaal drie anderen aan en proberen de Predator te verslaan.Predator-aanpassingsvoorwerpenWanneer spelers de Predator verslagen hebben, ontvangen ze exclusieve items, waaronder het Predator-masker. Daarnaast kunnen spelers hun Ghosts aanpassen en bewapenen met het Predator Pack. Vijftien nieuwe aanpassingsvoorwerpen, wapens en een close combat-aanval die gebaseerd zijn op bekende personages uit de originele film, horen ook bij deze uitbreiding.Ghost War PvP-klasse gebaseerd op de PredatorNet als hoofdpersoon Dutch uit de originele Predator-film, maakt de nieuwe Ghost War-klasse gebruik van de Battle Rage-vaardigheid. Deze klasse biedt aanvallende spelers op het PvP-slagveld de kans om nieuwe strategieën te creëren. Ghost War-spelers krijgen toegang tot deze nieuwe klasse met behulp van de Ghost War Pass, de Season Pass of door gebruik te maken van hun Prestige-punten.“Bij Ubisoft Paris zijn we al jaren fan van de Predator-film en daarom brengen we de personage graag naar onze game”, aldus Nouredine Abboud, Senior Producer bij Ubisoft. “Deze uitdaging zit bomvol verwijzingen naar de originele Predator-film. We kunnen niet wachten om de reacties van onze spelers te zien!”“De Predator past perfect in de Boliviaanse jungle van Ghost Recon Wildlands en werkt goed samen met de spannende en tactische gameplay van Ubisofts franchise”, aldus Rick Phillips, President van FoxNext Games.Jungle Storm breidt Ghost War uit met de nieuwe Spoorzoeker-klasse, nieuwe uitrustingsvoorwerpen en gameplayupdates voor zowel de basisgame als de PvP-modi. Bovendien strijden spelers met Jungle Storm om bovenaan de ladder te staan door te spelen voor het klassement.Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, ontwikkeld door Ubisoft Paris, is een militaire shooter die zowel alleen als met maximaal drie andere spelers speelbaar is. Spelers hebben de vrijheid om missies te voltooien op de manier die zij willen en krijgen te zien hoe deze keuzes de wereld beïnvloeden. Zo kunnen spelers ervoor kiezen om ’s nachts rond te sluipen of juist overdag met veel lawaai en geweld binnen te vallen. Elke keuze heeft een gevolg en spelers moeten improviseren om alle missies te voltooien. Met Ghost War beleven spelers de ultieme coöp-ervaring in vier-tegen-vier modi. Met een groeiend arsenaal aan klassen, mappen en modi focust Ghost War zich op teamwork, strategie en spannende gevechten.
13/12 18u30  The Last Jedi content nu gratis beschikbaar voor Star Wars Battlefront II Vandaag begint het eerste seizoen met gratis content voor Star Wars Battlefront II. Fans kunnen meteen in de actie duiken en ervaren hoe spannend Star Wars: The Last Jedi is. Finn sluit zich als speelbaar personage aan bij het verzet dat het sterrenstelsel wil bevrijden van de onderdrukking. Kapitein Phasma doet zijn intrede als speelbare slechterik bij The First Order. Beide personages komen beschikbaar voor spelers die tijdens dit seizoen inloggen, dus zonder dat dit Credits kost. Spelers kunnen zich nu ook onderdompelen in de authentieke geluidseffecten en prachtige beelden van twee gloednieuwe locaties uit de film. Neem op Crait deel aan epische 20-tegen-20 Galactic Assault-gevechten of strijd boven de basis van het verzet op de planeet D'Qar tijdens zenuwslopende 12-tegen-12 Starfighter Assault-ruimtegevechten. Om te beginnen met Star Wars Battlefront II The Last Jedi Season moeten spelers eerst kiezen of ze strijden voor het verzet of de First Order. De gekozen kant wordt gekoppeld aan terugkerende uitdagingen die spelers zowel individueel als factiebreed belonen.In Star Wars Battlefront II Resurrection, ook gratis verkrijgbaar als onderdeel van Star Wars Battlefront II The Last Jedi Season, kunnen spelers Iden Versio's avonturen tijdens de opkomst van de First Order voortzetten. Het nieuwe avontuur speelt zich af na het voltooien van de singleplayercampagne en laat Iden naar antwoorden zoeken in drie gloednieuwe hoofdstukken. Tijdens haar zoektocht ontdekt ze geheimen van de First Order die leiden naar de gebeurtenissen in Star Wars: The Last Jedi.Star Wars Battlefront II is gemaakt door drie grote studio's – DICE, Criterion Games en Motive Studios – in samenwerking met Lucasfilm en levert drie keer zoveel content als de voorganger. De game beslaat alle drie tijdperken van de films en laat spelers hun Star Wars-fantasieën uitleven als soldaat aan het front, toppiloot in de ruimte en epische held die op het slagveld heerst.
13/12 15u30  Injustice 2 kondigt gratis proefversie aan voor PlayStation4- en Xbox One-spelers Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment hebben vandaag een gratis proefversie aangekondigd voor het veelgeprezen en succesvolle vechtspel Injustice 2. Van 14 tot en met 18 december 2017 kunnen spelers de gratis proefversie van Injustice 2 downloaden op de PlayStation 4 en Xbox One. Zo kunnen ze alvast ieder aspect van het spel zelf ervaren, waaronder hoofdstukken 1 t/m 3 van de boeiende verhaalmodus, alle multiplayer- en online speltypes en de volledige groep basispersonages (met uitzondering van Brainiac). Ook krijgen ze de kans om bepaalde DLC-personages uit te proberen in het singleplayer-multiversum. Tijdens de gratis proefperiode is Injustice 2 speciaal voor de feestdagen ook nog eens met korting verkrijgbaar bij deelnemende verkopers.Injustice 2, ontwikkeld door de bekroonde NetherRealm Studios, bevat een uitgebreide groep DC-superhelden en -superschurken. Spelers kunnen de ultieme versie van hun favoriete DC-personages samenstellen en verbeteren. Het spel is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc via Steam of de Microsoft Store, met de DLC-personages Red Hood, Sub-Zero, Starfire, Black Manta, Raiden, Hellboy en The Atom nu verkrijgbaar op consoles. Injustice 2 voor mobiel is nu gratis verkrijgbaar op iOS- en Android-toestellen.
13/12 12u45  Analisten verwachten nieuwe Diablo en Overwatch Als het aan analisten ligt van de Goldman Sachs, dan zullen Diablo 4 en Overwatch 2 gaan komen. Activision Blizzard zou beide games uit gaan brengen binnen plusminus 2 jaren. Officieel heeft Activision Blizzard niet bekend gemaakt dat men de franchises uit gaat breiden. Door de bekendmaking van de analisten is het aandeel van de uitgever inmiddels al met 1% gestegen. Diablo 4 wordt eerder verwacht dan Overwatch 2. Zo zou Diablo 4 al in 2019 uit moeten komen.
13/12 11u45  Test vanaf donderdag alvast For Honor dedicated servers Van donderdag 14 december 14:00 uur tot maandag 18 december 14:00 uur testen geïnteresseerden op PlayStation 4, Xbox One en PC alvast de eerste Open Test van For Honors nieuwe dedicated servers, zelfs wanneer zij de game niet bezitten. Alle deelnemers maken bovendien kans op exclusieve in-game prijzen. De Open Test vindt plaats op een testserver die volledig draait op dedicated servers. Deelnemers hebben tijdens de Open Test toegang tot alle Helden in de 1v1-duel-, 4v4 Dominion- en 4v4 Tribute-modi. Vanaf 13 december 14:00 uur pre-loaden geïnteresseerden de testservers alvast gratis op alle platformen. Voor meer informatie over de prijzen die deelnemers tijdens de Open Test kunnen winnen, ga naar: www.forhonorgame.com/opentest.
13/12 07u30  PSN 12 Deals with Christmas met flinke korting voor South Park Sony heeft bekend gemaakt dat South Park: The Fractured But Whole nu in de aanbieding is tot 14 december. Het betreft de 12 Deals of Christmas van Sony waarvan de game onderdeel uitmaakt. Het spel kost normaal gesproken 69,99 Euro maar is nu tijdelijk voor 34,99 Euro verkrijgbaar. De deal is slechts kort van toepassing dus wees er snel bij.
Laatste update: donderdag 14 december 2017, 16u30
Lees meer van EvilGamerz >

Power Unlimited

Verbergen Tonen
14/12 12u15  De beste gamemuziek van 2017 Games kunnen tientallen of zelfs honderden uren duren, dus we mogen blij zijn dat er zoveel getalenteerde componisten meewerken om de vetste muziek bij de gameplay te schrijven. PeterKoelewijn blikt terug op de beste gamesoundtracks van 2017. Geen eye candy maar ear candy!
14/12 11u15  Nioh, Tekken 7 en Wolfenstein 2! - De Dealderdag Het is weer tijd om de mooiste kortingen van de week door te spitten voor leuke deals. Deze hebben we onder andere Nioh, Tekken 7 en Wolfenstein 2: The New Colossus voor je in de aanbieding!
14/12 06u15  Ontwikkeling Death Stranding gaat snel? Hideo Kojima staat er om bekend het niet zo nauw te nemen met deadlines en het budget, maar volgens hem is er niets van waar en gaat de ontwikkeling van Death Stranding juist snel! Verder nieuws over Metroid Prime 4, Mini Hori Gamepad, Onrush, Detroit: Become Human en PlayerUnknown’s Battlegrounds.
13/12 17u15  Even alle Overwatch Winter Games skins op een rijtje De winter is hier sinds het begin van de week en nu ook in de wonderlijke Overwatch-wereld. Zoals gewoonlijk (het is zeker al één keer eerder voorgekomen), beoordeelt Tingle ze allemaal effe.
13/12 12u00  Leestips voor gamers – wintereditie Het aantal ongelukken op straat neemt met rasse schreden toe, en dat kan maar één ding betekenen: winter! Dat betekent ook veel verplichte etentjes en gezelligheid bij de familie, ver weg van je console. Volgens Marvin kun je je echter ook prima tot ander vermaak richten deze kerst, en dat laat hij zien met acht boeken die gamers wel kunnen gebruiken voor de open haard.
13/12 00u15  Hideo Kojima legt gameplay en lore uit van Death Stranding Goedemorgen! Vandaag lees je in de Nachtwacht meer over de gameplay en lore van Death Stranding, is de Nintendo Switch meer dan 10 miljoen(!) keer verkocht, komt Life is Strange naar iOS en Android, hebben we een release datum voor Ni No Kuni II: Revenant Kingdom en nog veel meer!
12/12 16u30  Dick moves in games Vliegende piemels in Second Life, Half-Life 2 gestolen door een hacker, en het Corrupted Blood-incident in World of Warcraft. Gamers zijn best gemeen. Dick moves in games zijn echter niet alleen voorbehouden aan de spelers, ook ontwikkelaars kunnen echte dicks zijn. Denk alleen maar eens aan de universeel gehaten escortmissies.
12/12 14u30  Vraag de PU.nl-redacteur - de antwoorden! De tijd is hier! Jullie mochten vragen stellen, wij geven de antwoorden. Kijk snel hieronder welke vragen zijn uitgekozen en of die van jou er tussen staat!
12/12 11u15  GTA 5: Alles over de Doomsday Heist in GTA Online Zo’n drie jaar na de Heist update van GTA Online, komt er eindelijk een nieuwe Heist uit voor de online modus van Grand Theft Auto V. Tjeerd kreeg al vroeg uitgebreide info over de Doomsday Heist en praat je effe bij over deze update.
12/12 00u15  The Forest naar PS4, Detective Pikachu naar 3DS Zoek je een weg naar buiten? Er is nieuws over A Way Out! Vastgevroren in je huis, de straat niet op durvend door de sneeuw? Geen probleem, de Wacht schotelt je weer een nieuwe N8W8 voor die bol staat van het game- en filmnieuws.
11/12 17u15  Theezakjes en sneeuwval - WeekPUlanning Ja hoor, daar zijn we weer! Vorige week was er eventjes geen WeekPUlanning, want Tingle zat heerlijk in Eindhoven om zijn verjaardag te vieren en had dus een dagje vrij. Maar nu is het weer tijd om jullie in te lichten over wat jullie de komende week allemaal van ons kunnen verwachten!
11/12 16u30  Ready Player One trailer 2: alle referenties en easter eggs: Overwatch, Harley Quinn, Gundam, Street Fighter De tweede trailer van Ready Player One is dit weekend op het net gelanceerd en het is echt wonderbaarlijk hoeveel referenties en easter eggs er in dit stukje promomateriaal voor Steven Spielberg z’n film zitten. Wouter zorgt er met deze feature voor dat je er niet 1 hoeft te missen!
11/12 12u45  Wat heb je aan de nieuwste generatie moederborden? In de afgelopen maanden hebben zowel Intel als AMD een nieuwe generatie CPU’s gelanceerd, met daarbij meerdere nieuwe chipsets. En misschien heb jij ook al gehoord van de Skylake-X, Coffee Lake, Threadripper en Ryzen. Floris vertelt je wat dat allemaal betekent voor de nieuwe generatie moederborden, want wat héb je er nou eigenlijk aan?
11/12 02u45  Nieuwe Ghost of Tsushima details Niemand minder dan Shuhei Yoshida himself heeft een paar nieuwe Ghost of Tsushima details gedeeld! Daarnaast in deze Nachtwacht nieuws over de PSN name change feature, Death Stranding, Blood & Truth, Oculus over de toekomst en een emotionele brief aan Satoru Iwata.
10/12 16u45  The Last of Us: Part II gameplay bevestigd voor E3 2018 Live vanaf Nova Zembla waar het maar niet wil ophouden met sneeuwen, rapporteert de Weekendwacht zich! Met meer info over The Last of Us: Part II, Spider-Man PS4, Soulcalibur VI en nog een andere Spider-Man!
Laatste update: donderdag 14 december 2017, 12u15
Lees meer van Power Unlimited >Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

20x Company of Heroes 2 tijdelijk gratis in Humble Bundle; uitbreidingen afgeprijsd15/12 00u30 - GamersNET.nl: Dezer koude dagen vormen het [url=https://www.humblebundle.com/store/promo/company-of-heroes-2-weekend]Company of Heroes 2 Weekend bij Humble Bundle[/url] en dat betekent wederom een gratis titel voor duizenden gamers. Tot en met dit weekeinde kun je op de website kosteloos een kopietje van het uite...
1x De Predator komt naar Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands14/12 07u15 - EvilGamerz: Met dank aan FoxNext Games komt de Predator naar Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands. Dit gebeurt tegelijkertijd met de release van de Jungle Storm-update, die vanaf 14 december beschikbaar is op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. Om het dertigjarige bestaan van de Predator-franchise te vieren, ontvangt Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands een heleboel Predator-gerelateerde content:Gratis Predator-uitdaging Van 14 december tot begin januari mogen alle Ghost Recon Wildlands-spelers het opnemen tegen de Predator in de ultieme jacht. Spelers gaan de moeilijkste uitdaging van heel Ghost Recon Wildlands alleen of met maximaal drie anderen aan en proberen de Predator te verslaan.Predator-aanpassingsvoorwerpenWanneer spelers de Predator verslagen hebben, ontvangen ze exclusieve items, waaronder het Predator-masker. Daarnaast kunnen spelers hun Ghosts aanpassen en bewapenen met het Predator Pack. Vijftien nieuwe aanpassingsvoorwerpen, wapens en een close combat-aanval die gebaseerd zijn op bekende personages uit de originele film, horen ook bij deze uitbreiding.Ghost War PvP-klasse gebaseerd op de PredatorNet als hoofdpersoon Dutch uit de originele Predator-film, maakt de nieuwe Ghost War-klasse gebruik van de Battle Rage-vaardigheid. Deze klasse biedt aanvallende spelers op het PvP-slagveld de kans om nieuwe strategieën te creëren. Ghost War-spelers krijgen toegang tot deze nieuwe klasse met behulp van de Ghost War Pass, de Season Pass of door gebruik te maken van hun Prestige-punten.“Bij Ubisoft Paris zijn we al jaren fan van de Predator-film en daarom brengen we de personage graag naar onze game”, aldus Nouredine Abboud, Senior Producer bij Ubisoft. “Deze uitdaging zit bomvol verwijzingen naar de originele Predator-film. We kunnen niet wachten om de reacties van onze spelers te zien!”“De Predator past perfect in de Boliviaanse jungle van Ghost Recon Wildlands en werkt goed samen met de spannende en tactische gameplay van Ubisofts franchise”, aldus Rick Phillips, President van FoxNext Games.Jungle Storm breidt Ghost War uit met de nieuwe Spoorzoeker-klasse, nieuwe uitrustingsvoorwerpen en gameplayupdates voor zowel de basisgame als de PvP-modi. Bovendien strijden spelers met Jungle Storm om bovenaan de ladder te staan door te spelen voor het klassement.Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, ontwikkeld door Ubisoft Paris, is een militaire shooter die zowel alleen als met maximaal drie andere spelers speelbaar is. Spelers hebben de vrijheid om missies te voltooien op de manier die zij willen en krijgen te zien hoe deze keuzes de wereld beïnvloeden. Zo kunnen spelers ervoor kiezen om ’s nachts rond te sluipen of juist overdag met veel lawaai en geweld binnen te vallen. Elke keuze heeft een gevolg en spelers moeten improviseren om alle missies te voltooien. Met Ghost War beleven spelers de ultieme coöp-ervaring in vier-tegen-vier modi. Met een groeiend arsenaal aan klassen, mappen en modi focust Ghost War zich op teamwork, strategie en spannende gevechten.
1x Dick moves in games12/12 16u30 - Power Unlimited: Vliegende piemels in Second Life, Half-Life 2 gestolen door een hacker, en het Corrupted Blood-incident in World of Warcraft. Gamers zijn best gemeen. Dick moves in games zijn echter niet alleen voorbehouden aan de spelers, ook ontwikkelaars kunnen echte dicks zijn. Denk alleen maar eens aan de universeel gehaten escortmissies.
1x Sidder en beef in Resident Evil 7 biohazard Gold Edition launch trailer12/12 14u30 - 9lives: Resident Evil 7 biohazard Gold Edition is dus uiteraard geschikt voor iedereen die het reeds verschenen Resident Evil 7 nog niet in huis heeft, en daarbij meteen ook wil genieten van al de reeds verschenen DLC, waaronder Banned Footage Vol. 1 en Banned Footage Vol. 2, maar ook de nieuwste DLC End of Zoe. Daarbovenop kan iedereen vanaf vandaag dus gratis aan de slag met de gratis Not a Hero-DLC. Nog niet vertrouwd met de materie, check dan zeker de launch trailer.
1x Achievements Okami HD12/12 11u47 - Gamed: Lees meer >
1x Insomniac Games praat over Spider-Man10/12 09u01 - FOK!Games: Lees meer >
1x De hoogte- en dieptepunten van 2017 volgens IG-redacteur Jules Schlicher (Artikel)09/12 17u15 - InsideGamer: Het einde van 2017 is weer in zicht en we kunnen best stellen dat het turbulent jaar was. Op gamegebied maar ook daarbuiten. Hoe hebben onze redacteuren het afgelopen jaar ervaren? Dit keer vragen we het aan Jules Schlicher. Toelichting foto: Dit ben i...
1x PSX 2017: Sir Daniel Fortesque is terug in de remaster van MediEvil (Nieuws)09/12 13u00 - InsideGamer: Tijdens PlayStation Experience 2017 heeft Sony een teaser uitgebracht voor een remaster van de eerste MediEvil. In de teaser wordt aangegeven dat het gaat om een volledige remaster en dat er snel meer details zullen volgen. De teaser bevat verder gee...
1x Star Wars Battlefront 2 trailer laat The Last Jedi film content zien08/12 15u45 - Eurogamer: Electronic Arts laat in een Star Wars Battlefront 2 trailer de aankomende The Last Jedi-film content voor de game zien. De update is vanaf 13 december gratis voor iedereen beschikbaar.Zowel Finn als Captain Phasma zijn nieuwe speelbare personages. Er is een nieuwe map op de planeet Crait, die in de Galactic Assault-modus te spelen is. De Starfighter Assault-modus heeft D'Qar als nieuwe map gekregen.Verder wordt de singleplayer campaign met een nieuwe missie uitgebreid, waardoor het aansluit op The Last Jedi. In de trailer is een veel oudere Iden Versio te zien. De missie zelf heet Resurrection.Read more…
1x Nieuwe trailer: Witchfire - The Game Awards 2017 - Reveal Trailer08/12 14u15 - GamersNET.nl: Op de Game Awards is Witchfire aangekondigd, de volgende game van de maker van The Vanishing of Ethan Carter. In de game beloven we flink wat gedrochten te mogen neerschieten....

Statistieken

Artikels:
35705
Gelezen:
3607
Aantal lezers nu:
29


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2017 Naar boven