zondag 5 april 2020, week 14


U bent nu hier: Games | Chronologisch: uit

Laatste updatecontrole: vandaag om 4u45
 

9lives

Verbergen Tonen
Laatste update: zaterdag 4 april 2020, 10u15
Lees meer van 9lives >


Gamequarter.be

Verbergen Tonen
30/03 06u15  Ys: Memories Of Celceta laat zich op PS4 van zijn beste kant zien Lees meer >
30/03 06u15  Bramimond staat centraal in het nieuwe evenement van Fire Emblem: Heroes Nu Fire Emblem: Heroes al geruime tijd te krijgen is, is het logisch dat de bekendste karakters al in de game zitten. Nintendo moet daarom steeds dieper in het vat reiken om nieuwe karakters eruit te trekken.Daarom hebben ze nu Bramimond The Enigma uit Fire Emblem: The Blazing Blade tevoorschijn getoverd, die centraal staat in een nieuw evenement dat morgen begint en tot tien april loopt. De mysterieuze man is echter niet de enige die je meer gaat zien in deze periode. Ook de boost rate van Fjorm, Robin, Tiki, Roy, Alm, Micaiah, Camilla, Thrasir, Altina, Peony en Mamori is verhoogd.            
30/03 06u15  Releasedate The Dark Pictures Anthology: Little Hope mogelijk gelekt Het lijkt erop dat de releasedate van The Dark Pictures Anthology: Little Hope buiten uitgever Bandai Namco om op straat is komen te liggen. Op de webwinkel van retailer Saturn was namelijk korte tijd een releasedate te zien. De complete pagina is ondertussen verwijderd, maar zoals we weten verdwijnt niets helemaal van het internet. Volgens de pagina zal Little Hope op 15 juni verschijnen voor € 30,-, hetgeen in lijn ligt met het eerder aangegeven zomer van 2020. Desondanks adviseren we om de datum met een korreltje zout te nemen tot Supermassive Games of Bandai Namco die bevestigt.
30/03 00u15  FunQuarter #305                                                              Een vreemde video                                                                         RIP                                                            Klinkt goed!                                                                        Erg herkenbaar                                                             Fuck the What?                                                                           By god...                                                           Nog meer?                                                                  Wallpapers, opslaan voor ware grootte                                                               Russische klootzak            
Laatste update: maandag 30 maart 2020, 6u15

4Gamers

Verbergen Tonen
Laatste update: maandag 30 maart 2020, 9u15

InsideGamer

Verbergen Tonen
05/04 00u15  Review: Batman: Arkham Origins - Blackgate Lees meer >
04/04 13u15  IGN houdt digitaal E3-evenement IGN komt begin juni met Summer of Gaming, een digitaal evenement met aankondigingen van grote uitgevers.
04/04 13u15  Naughty Dog onderzoekt verschillende opties distributie The Last of Us Part 2 Naughty Dog onderzoekt verschillende opties voor de distributie van The Last of Us Part 2. Dat zegt regisseur Neil Druckmann in een interview met PlayStation Blogcast.
04/04 13u15  PlatinumGames doet alsnog vierde aankondiging Na haar 1 aprilgrap zegt PlatinumGames alsnog een aankondiging te doen voor de Platinum 4.
04/04 13u15  ESA werkt aan 'herinterpretatie' E3 2021 E3 2021 vindt van 15 tot en met 17 juni plaats. Dat kondigde de Electronic Software Association gisteren aan.
04/04 08u15  WTF-update: Een unieke Fall Out-cover en een Mario-koelkast? De stagiaires van de gaming-redactie zijn deze week weer in de donkerste hoeken van het internet gedoken om de: raarste, grappigste en leukste memes te vinden. Hier zijn een aantal hoogtepunten van hun vondsten.
03/04 17u15  Nieuwe screenshots voor Witchbrook verschenen Er zijn een aantal nieuwe screenshots verschenen van Witchbrook. De afbeeldingen zijn te vinden op de website van de game.
03/04 16u15  Wat spelen we dit weekend? 4 en 5 april Het wordt heerlijk weer dit weekend, maar mensen: geniet er voorzichtig van. Blijf vooral zo veel mogelijk binnen en als je er toch bent: ga lekker gamen. Maar wat spelen wij dan dit weekend en wat spelen jullie?
03/04 16u15  Ontwikkeling Commandos-game voor next-gen consoles gestart De ontwikkeling van de nieuwe Commandos-game voor de next-gen consoles is gestart. Dat maakt de uitgever Kalypso Media bekend in op hun website.
03/04 14u15  Ontwikkeling Commandos-game voor PlayStation 5 gestart De ontwikkeling van de nieuwe Commandos-game voor de PlayStation 5 is gestart. Dat maakt de uitgever Kalypso Media bekend in op hun website.
03/04 14u15  Update: Lege kavel-bug Animal Crossing: New Horizons gerepareerd Door een pas uitgebrachte update is de lege kavel-bug in Animal Crossing: New Horizons gerepareerd. Dat blijkt uit de patch notes van de update.
03/04 14u15  Fanmade trailer van Paper Zelda uitgekomen Het YouTube-kanaal 64 Bits heeft een fanmade trailer gemaakt van The Legend of Zelda volledig in de stijl van Paper Mario. De video is nu op YouTube te bekijken.
03/04 12u15  Live om 15:00 - Lucas ontdekt Tokio in Persona 5 Royal Het is vrijdag en dat betekent dat we met een goede stream het weekend in gaan! Vandaag om 15:00 uur gaat Lucas aan de slag met Persona 5 Royal.
03/04 10u15  Moon Studios werkt aan een action-rpg In een interview met onze collega's van PU.nl heeft een van de medewerkers van het ontwikkelteam, Boris Hiestand, gesteld dat Moon Studio's (dat onder andere Ori and The Blind Forest en The Will of the Wisps maakte) nu bezig is met een action-rpg.
03/04 09u15  Roguelike platformer Rogue Legacy krijgt een vervolg Cellar Door Games heeft Rogue Legacy 2, een vervolg op de populaire roguelike platformer, aangekondigd.
Laatste update: vandaag om 0u15
Lees meer van InsideGamer >

Gamed

Verbergen Tonen
04/04 12u15  Resident Evil 8 brengt verse geruchten Afgelopen januari doken er geruchten op over Resident Evil 8, zo zou de game nog jaren bij ons vandaan liggen en zouden we in de schoenen stappen van Ethan Winters, protagonist van het zevende deel. Vandaag zijn er wederom nieuwe geruchten opgedoken.
04/04 11u15  [E3] ESA richt zich op 2021, komt dit jaar niet met digitaal evenement Het zal weinigen ontgaan zijn dat de E3 dit jaar niet door zal gaan in zijn traditionele vorm. In plaats daarvan wilde de organisator, de Entertainment Software Association, een andere invulling aan het evenement geven maar inmiddels kan er een streep door deze plannen worden gezet.
04/04 11u15  IGN kondigt digitaal evenement Summer of Gaming aan Nu de E3 geannuleerd is kijken veel bedrijven naar andere invullingen om hun aankondigingen naar buiten te brengen. Ook de website IGN werkt hieraan mee en zij komen begin juni met een 'Summer of Gaming' digitaal evenement dat draait om nieuws, previews, interviews met ontwikkelaars en meer rondom aankomende games en de nieuwe consoles.
04/04 11u15  Gears 5 brengt Batista terug Het is Wrestlemania weekend, het grootste jaarlijkse worstelevenement dat door het coronavirus helaas zonder publiek zal worden uitgevochten. Een gebeurtenis die ook in de game-industrie niet onopgemerkt voorbij gaat.
03/04 11u15  John Wick Hex in mei naar de PlayStation 4 Afgelopen oktober verscheen John Wick Hex op de PC via de Epic Games Store, ontwikelaar Bithell Games heeft nu bekend gemaakt dat hun spel vanaf 5 mei ook op de PlayStation 5 te spelen is.
03/04 11u15  Platinum Games teast nieuwe aankondiging Ontwikkelaar Platinum Games kwam de laatste maanden met vier aankondigingen. Het betrof The Wonderful 101: Remastered, Project G.G. en de bekendmaking van een studio in Tokyo. De laatste aankondiging was er echter één met een minder serieuze noot.
03/04 11u15  Vijftal games verlaten Xbox Game Pass Goed en slecht nieuws gaan soms hand in hand. Zo ook bij Xbox Game Pass waar we naast twee nieuwe toevoegingen ook leren dat vijf games de service binnenkort zullen verlaten.
03/04 10u15  Skater XL verschijnt in juli Skatefans komen de laatste tijd bepaald niet aan hun trekken en dus duikt Easy Day Studios in dit gat met de release van Skater XL, een game die in juli zal verschijnen op de PC, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.
03/04 10u15  Ga op avontuur met Kara in Windbound Als indie studio moet je goed je best doen om op te vallen binnen de game-industrie. De Australische ontwikkelaar 5 Lives Studios weet dit voor elkaar te krijgen met Windbound, een rogue-like third person survival adventure die draait om jagen, verkennen en craften.
03/04 10u15  [Update] The Last of Us: Part II uitgesteld Veel gamers hebben 29 mei groots omcirkeld in hun agenda, dit is namelijk de dag waarop The Last of Us: Part II had moeten verschijnen. Een datum waar we helaas een streep door kunnen zetten.
03/04 10u15  Man of Medan voegt tweede gratis Friends Pass toe Vorig jaar verscheen The Dark Pictures: Man of Medan, een game die je samen met een vriend kon beleven in de Multiplayer Shared story door gebruik te maken van de Friends Pass. Alsof dit nog niet genoeg is voegt de ontwikkelaar nóg een Pass toe.
02/04 20u15  The Last of Us: Part II uitgesteld Veel gamers hebben 29 mei groots omcirkeld in hun agenda, dit is namelijk de dag waarop The Last of Us: Part II had moeten verschijnen. Een datum waar we helaas een streep door kunnen zetten.
02/04 16u15  Xbox Series X moet nog altijd in 2020 verschijnen De Xbox Series X console bestaat uit vele kleinere onderdelen die voornamelijk afkomstig zijn uit China. Toen het coronavirus de fabrieken aldaar plat legde was het dan ook de vraag of dit gevolgen zou hebben voor de geplande release in 2020.
02/04 15u15  Gearbox keert beloofde bonussen aan Borderlands 3 ontwikkelaars niet uit? Vorig jaar verscheen Borderlands 3, een game die enthousiast werd ontvangen en waar we inmiddels meer tijd in kunnen steken door de komst van downloadable content. Toch lijkt er bij de ontwikkelaars weinig reden tot enthousiasme, de website Kotaku komt namelijk met het nieuws dat toegezegde bonussen niet volledig worden uitgekeerd door Bethesda.
02/04 15u15  Uncharted 4 en DiRT Rally 4 bij PlayStation Plus De maand maart stond in het teken van Shadow of the Colossus en Sonic Forces als we kijken naar de te verkrijgen games bij PlayStation Plus. Ook de maand april heeft twee titels voor ons in petto staan en het gaat niet om de minste games.
Laatste update: zaterdag 4 april 2020, 12u15
Lees meer van Gamed >

FOK!Games

Verbergen Tonen
Laatste update: zondag 29 maart 2020, 15u15

Eurogamer

Verbergen Tonen
04/04 11u15  Datum E3 2021 bekend De Entertainment Software Association (ESA) maakt alvast de datum voor de E3-beurs in 2021 bekend. Volgend jaar gaat de beurs door van 15 tot en met 17 juni. Dit jaar zou de beurs normaal gezien plaatsvinden in Los Angeles van 9 tot en met 11 juni, maar door de aanhoudende problemen met het coronavirus is het evenement afgelast.Eerder hintte de ESA naar een online evenement ter vervanging van de normale beurs, maar daar is momenteel geen nieuwe informatie over. IGN kondigde intussen wel al een eigen online evenement aan waar onder andere 2K, Square Enix, SEGA en Bandai Namco aan deelnemen.De E3-beurs is trouwens lang niet het enige coronaslachtoffer. Intussen is ook QuakeCon 2020 afgelast. Ook de release van verschillende games zoals The Last of Us Part 2 is door de coronacrisis uitgesteld.Lees meer...
04/04 11u15  Streamingdienst Project Tempo van Amazon gaat in 2021 van start The New York Times heeft nieuwe informatie over Project Tempo, de nieuwe streamingdienst van Amazon. Die krijgt volgens de Amerikaanse krant in 2021 een eerste versie.Zo lezen we dat Amazon momenteel meer dan honderd miljoen dollar investeert in de streamingdienst. Dat het bedrijf van Jeff Bezos investeert in een eigen gamingplatform is niet zo verwonderlijk als je weet dat de gamingindustrie in 2020 naar alle waarschijnlijkheid een omzet van ongeveer 160 miljard dollar draait. Dat bedrag is meer dan het dubbele van de wereldwijde omzet van de muziekindustrie (19 miljard dollar) en de box office in de filmindustrie (43 miljard dollar) samen.Naast die grote investering maakt vice-president Mike Frazzini ook bekend dat het bedrijf probeert om 'het beste van Amazon naar de gamingindustrie te brengen'. Daarom werkt het bedrijf onder andere aan een eigen multiplayershooter, Crucible. De release van die game is evenwel uitgesteld tot in mei omwille van het coronavirus.Lees meer...
04/04 08u15  Final Fantasy 7 Remake - 5 dingen die je moet weten Na meer dan 23 jaar keren Cloud, Barret, Aerith en Tifa opnieuw terug in Final Fantasy 7 Remake. Daarin verkennen we de iconische stad Midgar in zijn volledige glorie. Om jullie volledig wegwijs te maken in de game lees je hier vijf dingen die je over de game moet weten. Tijdens het ontwikkelingsproces heeft Square Enix voor een remake gekozen met een zo hoog mogelijke kwaliteit en tal van extra's. Om daarin te slagen kiest het bedrijf voor meerdere games of episodes. In de eerste episode ligt de focus volledig op de iconische stad Midgar. Die bevat nu meer toegankelijke gebieden en om ons alvast warm te maken toont de maker dat in de Final Fantasy 7 Remake opening cinematic.Met de remake wil Square Enix niet alleen ervaren spelers, maar ook nieuwe fans aandoen. Dat proberen ze door de huidige gamestandaarden te halen en het verhaal van Cloud en Sephiroth met meer details te vertellen. Zo hoopt het bedrijf iedereen hetzelfde magische gevoel te geven dat ze ook met het origineel opwekten.Lees meer...
03/04 20u15  Call of Duty: Warzone en Modern Warfare geven Battle Pass-niveaus cadeau Naast een gratis weekend krijgen Battle Pass-bezitters van Call of Duty: Warzone en Call of Duty: Modern Warfare momenteel tien niveaus voor die Battle Pass cadeau. Dat kondigt Infinity Ward aan via zijn blog.Om die gratis niveaus te krijgen, moet je voor maandagochtend Modern Warfare of Warzone opstarten. In het Just For You-gedeelte van de winkelpagina kun je vervolgens de extra niveaus ontgrendelen.Wie nog geen Battle Pass bezit, krijgt eveneens de kans om de tien niveaus te ontvangen. Daarvoor moet je wel voor 5 april de Battle Pass kopen. De extra levels zijn een leuke verrassing als je weet dat het tweede seizoen van de game bijna ten einde loopt. Dit is dus een van de laatste kansen om de bijbehorende beloningen te verwerven.Lees meer...
03/04 20u15  Darkest Dungeon krijgt PvP dankzij The Butcher's Circus-uitbreiding Ontwikkelaar Red Hook Studios maakt via Twitter bekend dat de nieuwste DLC voor Darkest Dungeon The Butcher's Circus heet. Die DLC introduceert onder andere een arena-achtige PvP-modus.De nieuwste uitbreiding voor Darkest Dungeon komt in de loop van mei uit. Daarin nemen teams van vier spelers het tegen elkaar op in de The Butcher's Circus-arena van New Hamlet. De bedoeling is om een zo'n hoog mogelijke plaats in de ranglijst te verwerven.Daarnaast verzamelen spelers ook componenten om hun persoonlijke banner samen te stellen en verzamel je sieraden om strategisch in te zetten. Ten slotte krijgt de uitbreiding thematische achtergrondmuziek, horen we grapjes van Wayne June en bevat de The Butcher's Circus meer geluidseffecten. Meer informatie over de game vind je in onze Darkest Dungeon review. Lees meer...
03/04 20u15  Call of Duty: Modern Warfare multiplayer krijgt gratis weekend Dit weekend test je de Call of Duty: Modern Warfare multiplayer gratis uit. Dat maakt Activision bekend via de blog van het bedrijf.Wie Call of Duty: Warzone bezit, krijgt van 3 tot 6 april eveneens gratis toegang tot de andere multiplayermodi van de game. Vanaf 19 uur vanavond krijg je toegang tot de Stocked Up, Locked Down 24/7 Playlist. In die playlist test je de maps Atlas Superstore (10v10) en Shoot House (6v6) en de game modes Kill Confirmed, Domination, Hardpoint en Headquarters. Wie Call of Duty: Modern Warfare dit weekend koopt, mag al de gemaakte progressie bovendien behouden. Dat betekent dat je gekochte of gekregen voorwerpen, je rangschikking en je Battle Pass-voortgang gewoon mee kan nemen. Iedereen die tijdens de periode overgaat tot de aankoop van een digitale versie van de game krijgt ook het XRK Weapons Pack als beloning. Die bevat de assault rifle en een handgun blauwdruk.Lees meer...
03/04 17u15  Final Fantasy 7 Remake - Release date, gameplay, trailers Op 15 juni 2015 - tijdens E3 in Los Angeles - kreeg menige Final Fantasy-fan een zeer aangename verrassing: Square Enix meldde namelijk dat het werkt aan de langverwachte Final Fantasy 7 Remake voor een nieuwe generatie hardware en gamers. Inmiddels zijn we begin april en staat de release voor de deur. Hoog tijd om alle gekende feiten van Final Fantasy 7 Remake op een rij te zetten. Hier lees je alles wat we weten. Inhoud Net als het origineel vertelt Final Fantasy 7 Remake het verhaal van huurling Cloud Strife. De organisatie Avalanche contracteert Cloud om tegen Shinra te vechten, een globaal energieconcern dat geen oog heeft voor het welzijn van de planeet. Vroeger maakte Cloud deel uit van Shinra´s leger, genaamd Soldier. Tijdens hun strijd tegen Shinra komen Cloud en Avalanche ook een oude bekende tegen: de legendarische strijder Sephiroth die zich om mysterieuze redenen tegen iedereen heeft gekeerd.Lees meer...
03/04 14u15  The Last of Us Part 2 en Iron Man VR uitgesteld Sony Interactive Entertainment stelt de release van The Last of Us Part 2 en Marvel's Iron Man VR tot nader order uit. Dat maken Sony en Naughty Dog bekend via Twitter. Beide bedrijven vrezen immers voor logistieke problemen vanwege de coronacrisis. Daardoor zouden mogelijk niet alle exemplaren tijdig bij de spelers geraken. Daarnaast meldt Sony nog dat alle andere geplande releases voorlopig wel doorgaan. Eerder vervroegden webwinkels ook al de verkoop van Final Fantasy 7 Remake.Ontwikkelaar Naughty Dog verspreidde nadien nog een persbericht op Twitter met meer uitleg. Daarin lezen we dat het bedrijf de beslissing om The Last of Us Part 2 release voor de tweede keer uit te stellen, betreurt, zeker nu het bezig is om de 'laatste bugs' weg te werken. Daarnaast benadrukt Naughty Dog dat het bedrijf de gezondheid van zijn medewerkers voorop stelt.Lees meer...
03/04 11u15  Rogue Legacy 2 aangekondigd. Ontwikkelaar Cellar Door maakt officieel bekend dat er een opvolger voor Rogue Legacy in de maak is. Rogue Legacy 2 was al op 1 april aangekondigd, waardoor er wat twijfel bestond over de geloofwaardigheid van het bericht. Cellar Door bevestigt nu dat de game wel degelijk in ontwikkeling is.Rogue Legacy 2 is net zoals zijn voorganger een roguelike waarin elk nieuw personage een afstammeling is van je vorige ridder. Het is dan ook mogelijk om bepaalde vaardigheden over te dragen naar de volgende generatie. De nieuwe game introduceert onder andere de Ranger als nieuwe klasse. Daarnaast is ook de grafische stijl volledig veranderd. Het is nog niet duidelijk wanneer en voor welke platformen de game uitkomt. De ontwikkelaar belooft dat er de komende dagen meer informatie volgt. Ben je ondertussen op zoek naar een andere uitstekende roguelike? Dan kunnen we Dead Cells van harte aanbevelen.Lees meer...
03/04 00u15  Doom Eternal review - Verdoomd goed De Doom Eternal review van Carl neemt je mee naar de diepste hellekrochten, op aarde en daarbuiten. Wat hebben Johnny Cash en Doom met elkaar gemeen? Ze maakten allebei een comeback van jewelste. In 2016 zette de reboot van Doom met zijn hypersnelle en brutale actie de reeks weer volledig op de kaart. Hoe bouw je echter verder op een geslaagde heruitvinding? De Texanen van id Software lossen de hooggespannen verwachtingen moeiteloos in. Doom Eternal verliest nooit uit het oog waarom de reboot zo succesvol was, maar voegt daar briljant leveldesign, een focus op mobiliteit en meer strategische lagen aan toe. Het eindresultaat is een bom van een game.Doom Eternal steunt op dezelfde funderingen als zijn voorganger: een terugkeer naar de snelheid die shooters van weleer zo kenmerkt, inclusief strakke controls en een stapel wapens die je nooit hoeft te herladen. De reboot had al enkele innovatieve ideeën die strategie toevoegen aan de old school formule: verzwakte demonen maak je af via Glory Kills, die er niet alleen cool uitzien maar je ook broodnodige health opleveren. Zwakkere Undead en Imps laat je dan weer kennismaken met je Chainsaw om ammo te krijgen. Doom Eternal voegt daar nog extra strategische lagen aan toe. Je hebt nu namelijk ook een Flame Belcher (lees: vlammenwerper) die ervoor zorgt dat vijanden armor plates laten vallen. Als je bovendien genoeg Glory Kills uitvoert, krijg je een Blood Punch die je melee-aanval plots het dodelijkste wapen in je arsenaal maakt. Lees meer...
02/04 14u15  Nieuwe details Pokémon Sword en Shield-uitbreidingspas onthuld Via een Nintendo Direct Mini lossen Nintendo en Game Freak meer details over het eerste deel van de Pokémon Sword en Shield-uitbreidingspas. De nieuwe content speelt zich af op The Isle of Armor en heeft tal van verrassingen voor je in petto.Op The Isle of Armor trainen jij en je Pokémon in een dojo onder het toeziend oog van meester Mustard. Wanneer je in je opzet slaagt, krijg je de legendarische Pokémon Kubfu en start er een nieuwe uitdaging in een van de twee Towers of Two Fists. Als je de Tower of Darkness of de Tower of Waters voltooit, evolueert Kubfu in Urshifu. In de eerste toren leert die Pokémon bovendien Single Strike Style, in de tweede toren Rapid Strike Style.Naast dat nieuwe avontuur krijgen de eindevoluties van je starters hun eigen Gigantamax-vormen en specifieke aanvallen. Zo krijgt Rillaboom Drum Solo, leert Cinderace Fireball en kent Inteleon ineens Hydrosnipe . Wanneer een van die Pokémon zo'n aanval doet, is hij tijdelijk immuun voor de aanvallen van zijn kleinere tegenstanders. Verder krijg je dankzij de uitbreidingspas meer kapsels, kledij en League Card-aanpassingsopties in de vorm van achtergronden, effecten en kaders.Lees meer...
02/04 13u15  webwinkels vervroegen verkoop Final Fantasy 7 Remake Verschillende webwinkels starten vroeger met de verspreiding van hun fysieke exemplaren van Final Fantasy 7 Remake. Eerder deze week meldde Square Enix al dat de game vervroegd wordt verscheept naar sommige landen om ervoor te zorgen dat iedereen zijn of haar game op tijd heeft. Verschillende winkels voegen nu de daad bij het woord en beginnen alvast met de verspreiding.Wie Final Fantasy 7 Remake op bol.com koopt, mag de game vanaf morgen in de bus verwachten. Ook andere winkels zoals Game Mania en Amazon laten weten dat ze deze week nog beginnen met de game te verspreiden.De digitale release van de game blijft voorlopig op 10 april, al is ook dat onder voorbehoud. Square Enix laat je immers vanaf vandaag al de game preloaden, terwijl dat normaal gezien pas vanaf 7 april kon. Mogelijk heeft dat te maken met de vertraagde downloadsnelheden voor het PlayStation Network, maar evengoed wordt de digitale release van de game vervroegd.Lees meer...
02/04 13u15  QuakeCon 2020 is afgelast Het jaarlijkse evenement QuakeCon 2020 is afgelast. dat maken Bethesda en id Software in een gezamenlijke verklaring bekend.Volgens de verklaring heeft het coronavirus te veel onzekerheden veroorzaakt. Beide bedrijven waren eerder nog met elkaar in gesprek of er een andere oplossing mogelijk was. 'De afgelopen weken hebben we veel tijd besteed aan het bespreken van hoe we dit jaar nog vooruitgang kunnen boeken met QuakeCon,' aldus Bethesda en id Software. 'Vooral omdat het de vijfentwintigste editie is.'Lees meer...
02/04 11u15  Dit zijn de gratis PlayStation Plus games in april Sony heeft de PlayStation Plus-games voor de maand april bekendgemaakt. Volgende maand zijn Uncharted 4: A Thief's End en Dirt Rally 2.0 gratis beschikbaar voor wie een PlayStation Plus-abonnement heeft.Uncharted 4: A Thief's End is het slotstuk van de serie en haal alles uit de kast om Nathan Drake het afscheid te gunnen dat hij verdient. De game overklast zijn voorgangers op zowat elk vlak, zoals je leest in Carls Uncharted 4: A Thief's End review.Ook Dirt Rally 2.0 is een sequel in een voor velen legendarische reeks en haalt jou en je wagen opnieuw door het stof. De game is een uitstekende om tijdens de lockdown toch wat van de buitenlucht te genieten, al was Carl niet helemaal overtuigd in zijn Dirt Rally 2.0 review.Lees meer...
02/04 01u15  Dishonored: The Role-Playing Game vanaf nu beschikbaar Ontwikkelaar Modiphius Entertainment biedt vanaf nu het digitale handboek van Dishonored: The Role-Playing Game te koop aan. Dat is een tabletop RPG die zich afspeelt in hetzelfde universum als de Dishonored-games. Normaal gezien zou de tabletop RPG pas komende zomer uitkomen, maar de ontwikkelaar stelt de digitale versie dus al vroeger ter beschikking.Het digitale regelboek kost 15 pond (16 euro). Voor dat bedrag krijg je 308 pagina's met de regels van de game en een uit vier delen bestaand scenario genaamd The Oil Trail. De fysieke versie van het regelboek komt later dit jaar uit en kost 35 pond (38 euro). Wie nu alvast de digitale versie koopt, krijgt eveneens korting bij de aankoop van die fysieke versie.In Dishonored: The Role-Playing Game kruip je in de huid van een assassin of andere avonturier en verken je samen met je vrienden gebieden uit de games zoals Dunwall en Karnaca. Net zoals in de games spelen Chaos en Void Powers een belangrijke rol.Lees meer...
Laatste update: zaterdag 4 april 2020, 11u15
Lees meer van Eurogamer >

EvilGamerz

Verbergen Tonen
03/04 19u15  Digitale Pre-load Final Fantasy VII Remake begint binnenkort in Europa Met nog maar één week te gaan tot de lancering van FINAL FANTASY VII REMAKE, stelt Square Enix Ltd., de digitale pre-load in Noord-Amerika en Japan vanaf vandaag beschikbaar in de PlayStation Store. Binnenkort komt deze digitale pre-load ook beschikbaar in Europa en Australië, om ervoor te zorgen dat spelers direct de straten van Midgar kunnen betreden wanneer de game op 10 april wereldwijd wordt uitgebracht. Fans die de digitale versie van de game hebben ge-pre-orderd in Europa en Australië kunnen de notificaties van PlayStation Network checken om te zien wanneer hun pre-load beschikbaar is. “Omdat veel mensen thuis moeten blijven vanwege de COVID-19-pandemie, kan dit gevolgen hebben voor de bandbreedte van je internet. Daarom willen we al onze fans wat extra tijd geven om de game te downloaden,” aldus Yoshinori Kitase, de producer van de game.
03/04 15u15  Rayman Mini Season 2 nu beschikbaar via Apple Arcade De eerste post-launch update voor Rayman Mini, Season 2, is nu beschikbaar via Apple Arcade en is speelbaar op iPhone, iPad, Mac en Apple TV-apparaten.Season 2 introduceert wekelijkse uitdagingen die zich iedere week in een andere wereld afspelen. Spelers moeten bijvoorbeeld zo lang mogelijk blijven lopen en tegelijkertijd zoveel mogelijk Lums verzamelen. Daarnaast krijgen spelers doelen die ze kunnen voltooien om hun awesomeness-niveau te verhogen en zo nieuwe kostuums te ontgrendelen.In Rayman Mini volgen spelers Rayman op een legendarisch avontuur terwijl hij krimpt tot de grootte van een mier. Om deze spreuk ongedaan te maken, reist Rayman door een macro-fotografische wereld waarin hij vriendelijke bondgenoten tegenkomt en epische bazen verslaat. Deze snelle platformer bevat 48 unieke levels en werpt spelers in verbazingwekkende gebieden, inclusief een prachtige rivier, een spinnennest en een konijnenhol.Rayman Mini is exclusief beschikbaar via Apple Arcade.
03/04 13u15  John Wick Hex krijgt PS4-release De fans van John Wick kunnen uit gaan kijken naar de PlayStation 4-release. Het spel komt namelijk uit op 5 mei aanstaande voor de console. Er zijn geen aankondigingen geweest voor de Switch en Xbox One. Die versies lijken vooralsnog dus uitgesloten te zijn. John Wick Hex is de eerste console game in de franchise gebaseerd op de films.
03/04 11u15  GTA Online: Driedubbele beloningen bij de Arena War Serie en meer De GTA Online-update van deze week bevat een groot aantal Dubbele en Driedubbele beloningen, plus voertuigkortingen en de nieuwste voertuig hoofdprijs bij het Lucky Wheel. Belangrijkste punten voor deze week zijn: • De Arena War Series deelt nu Driedubbele Beloningen uit• Zowel de Sawmill als La Fuente Blanca Time Trials bieden nu Driedubbele Beloningen• Alle Simeon Premium Deluxe Repo Work missies betalen Dubbele Beloningen• De Pegassi Tempesta is de nieuwste Lucky Wheel-hoofdprijs• Alle drie varianten van de Arena Sasquatch krijgen 60% korting en de Arena Workshop 50% korting• Korting op geselecteerde voertuigen, waaronder: 60% korting op de Ocelot Stromberg, 50% korting op de Grotti X80 Proto en 40% korting op zowel de Invade & Persuade RC Tank als de RC Bandito• Twitch Prime-voordelen, waaronder: 75% korting op alle stijlen van zowel de Arena ZR380 als MTL Cerberus
03/04 10u15  Deep Silver onthult Indie-game Windbound voor diverse systemen Deep Silver maakt bekend dat de nieuwe indie IP Windbound op 28 augustus digitaal beschikbaar komt voor het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem, Xbox One, het alles-in-een-games-en-entertainmentsysteem van Microsoft, de Nintendo Switch en pc. Windbound wordt gemaakt door de Australische ontwikkelaar 5 Lives Studios. Het betreft een prachtige, rogue-like third person survival-avontuur dat draait om jagen, verkennen en craften. De speler neemt de rol aan Kara, die na een schipbreuk op een onbekend land aanspoelt en daar moet leren zich aan te passen om te overleven, en ondertussen ook nog eens de mysteriën van een groep vergeten eilanden moet ontrafelen. Windbound geeft een nieuwe draai aan het survivalgenre door zich te richten op nomadisch jagen en verkennen, waarbij spelers hun eigen boten kunnen bouwen voor een meeslepende zeilervaring. De game kan vrijwel eindeloos opnieuw gespeeld worden, dankzij de procedureel gegenereerde wereld, de uiteenlopende beesten in je omgeving en het modulaire bouwen van boten. 5 Lives Studios is opgericht door vijf veteranen uit de industrie die eerder aan diverse genres en franchises werkten. Hun debuuttitel, Satellite Reign, was gefinancierd door de succesvolste Australische Kickstarter-campagne ooit voor een videogame, met een opbrengst van meer dan 705.000 dollar. Toen Satellite Reign in 2015 verscheen, werd de game warm ontvangen met hoge cijfers en diverse awards. Verhaal:Reis naar de verboden eilanden en ontrafel hun geheimen. Wanneer je na een schipbreuk aanspoelt op een onbekend eiland, moet je de omgeving verkennen, je aanpassen en de gevaren van land en zee overwinnen om te overleven. Jij bent de krijger Kara. Nadat je op zee werd overvallen door een heftige storm, spoelde je bij de rest van je stam vandaan. Nadat je overboord was geslagen, werd je overgeleverd aan de genade van het woeste water, dat je meevoerde naar de Forbidden Islands, een mysterieus paradijs. Zonder boot, voedsel of gereedschap, kun je alleen op je wil en vaardigheden vertrouwen om te overleven en de rijke bronnen van dit prachtige eiland te ontdekken. Craft gereedschap en wapens om te jagen en je te beschermen tegen de even wilde als fantastische wezens in je omgeving. Tijdens het verkennen van de verschillende eilanden en de ruïnes die zich daarop bevinden, worden geheimen uit het verleden en flarden van de toekomst onthuld. Wanneer je alle mysteriën van de eilanden weet te ontrafelen, ontdek je misschien wel meer dan de weg naar huis. Kenmerken: Ontrafel de geheimen van de eilanden Vertrek op een persoonlijk avontuur en ontdek de geschiedenis van de idyllische Forbidden Islands; elk ervan bevat een sleutel tot een mysterie en onverwachte onthullingen. Verken zo ver het oog kan zien Koers naar de horizon en baan je een weg van eiland naar eiland, met elk hun eigen beesten, landschappen en uitdagingen. Leef van het land Ga in de woeste natuur van elk eiland op zoek naar grondstoffen om diverse gereedschappen en wapens te kunnen craften, en gebruik die tools om te jagen en je boot te verbeteren. Wanneer de grondstoffen schaars worden, is het tijd om naar het volgende eiland te varen. Bouw je perfecte vaartuig Je boot is je belangrijkste metgezel op deze reis. Bouw je eigen vaartuig met zorg om de verraderlijke wateren te kunnen trotseren en van eiland naar eiland te kunnen varen. Ontwerp je boot zo dat hij is opgewassen tegen verraderlijke winden, monsterlijke golven en dodelijke zeewezens.
03/04 10u15  Ontsnap uit Raccoon City in Resident Evil 3, vanaf vandaag wereldwijd verkrijgbaar Capcom, een leidende wereldwijde ontwikkelaar en uitgever van videogames, maakt bekend dat de hooggeprezen survival horror game Resident Evil 3 nu wereldwijd verkrijgbaar is. Deze nieuwste uitgave in de Resident Evil-franchise, die inmiddels goed is voor 95 miljoen verkochte games, levert het zenuwslopende slot van de Raccoon City-saga, beleefd vanuit het perspectief van één van de meest iconische videogame-heldinnen ooit, Jill Valentine. Raccoon City en haar macabere bewoners komen tot leven met gedetailleerde hd-graphics en gemoderniseerde gameplay-mechanics met behulp van de RE Engine die eerder werd gebruikt voor hooggewaardeerde titels als Resident Evil 2, Resident Evil 7 biohazard en Devil May Cry 5. Resident Evil 3 biedt naast de campaign voor één speler ook toegang tot de asymmetrische 4-vs-1 online multiplayer game Resident Evil Resistance. De game is in Noord-Amerika en Europa nu fysiek en als digitale download verkrijgbaar voor het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem en de Xbox One-familie van apparaten inclusief Xbox One X, en als digitale download op Steam. Het bloedstollende verhaal van Resident Evil 3 volgt op de gebeurtenissen in het vorig jaar verschenen, prijswinnende Resident Evil 2. Als S.T.A.R.S.-lid Jill Valentine moeten spelers in Resident Evil 3 zien te ontsnappen uit een stad die van binnenuit is verwoest door zombies en andere monsterlijke wezens. Haar grootste bedreiging wordt echter gevormd door het onstopbare en gruwelijke intelligente biowapen Nemesis – één van de beruchtste tegenstanders uit de serie. Jill staat er bij haar pogingen uit de stad te ontsnappen niet alleen voor – spelers kunnen een deel van de chaos in Raccoon City ook beleven vanuit het perspectief van de onverwachte bondgenoot Carlos Oliveira, een lid van de Umbrella Biohazard Countermeasure Service (U.B.C.S.) wiens missie het is om burgers te evacueren. Naast de campaign voor een enkele speler biedt Resident Evil 3 toegang tot Resident Evil Resistance. In deze asymmetrische 4-vs-1 online multiplayer game moet een groep van vier Survivors strategisch samenwerken om binnen de tijd te ontsnappen aan de duivelse experimenten van een meedogenloze Mastermind. Elk van de selecteerbare Survivors kan naast diverse wapens unieke vaardigheden gebruiken om de rest van het team te helpen aan het macabere scenario te ontsnappen. Achter elke hoek en in elke schaduw kunnen ze geconfronteerd worden met de Mastermind, die een deck met kaarten gebruikt om monsters, biowapens en valstrikken te plaatsen en de omgeving te manipuleren, dit alles om de Survivors te overweldigen. Beruchte schurken uit de Resident Evil-franchise, inclusief Alex Wesker, Annette Birkin en Ozwell E. Spencer, brengen als Mastermind allemaal hun eigen speciale stijl van kwellingen mee. Voor het eerst in de serie kunnen spelers als Masterminds legendarische biowapens gebruiken, zoals de verschrikkelijke Tyrant en de gemuteerde G-Birkin. Op 17 april verschijnt een gratis update voor een crossover tussen Resident Evil 3 en Resident Evil Resistance die Jill Valentine als speelbare Survivor toevoegt aan de multiplayer-game. Meer informatie over komende Resident Evil Resistance-content volgt binnenkort.
02/04 17u15  Microsoft blij met Xbox Series X-prijs Microsoft is blij met de prijsstelling van de Xbox Series X. In een interview met de IGN liet Phil Spencer van Microsoft weten dat ook de specificaties goed opwegen tegen de kracht van de console. 'Ik voel me goed bij de prijs die we gaan neerzetten. Ik voel me sowieso sterk als ik denk over het totaalpakket van de Xbox Series X. We houden onze ogen wagenwijd open zodra de lancering plaatsvindt en we kijken ook naar de competitie. We hebben een plan dat kan overwinnen.'
02/04 14u15  Career mode uit de doeken gedaan in MotGP 20 MotoGP 20 heeft weer een nieuwe video gekregen van Milestone. Het spel komt op 23 april aanstaande uit voor diverse platformen.
02/04 14u15  F1-coureurs kruipen op 5 april achter het stuur voor de Formula 1 Virtual Australian GP Vanwege de huidige situatie rondom COVID-19 zullen de geplande Formule 1-races tot nader order mogelijk verplaatst worden naar later dit jaar. Gelukkig is er nu een andere manier om toch van de spanning en sensatie van F1 te genieten; komende zondag 5 april zal de tweede Formula 1 Virtual GP gehouden worden op het virtuele Australische Albert Park circuit in F1® 2019, het officiële spel van het 2019 FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP ontwikkeld door Codemasters. Dit keer wordt de grid o.a. gevuld door maar liefst vijf F1-coureurs: Charles Leclerc, Alex Albon, George Russell, Lando Norris en Nicholas Latifi. Aanstaande zondag 5 april om 21:00 uur Nederlandse tijd zal de Virtual GP gereden worden. Meekijken kan live via Ziggo Sport en de officiële Formula 1 YouTube-, Twitch- en Facebookpagina’s. De race zal ongeveer 1,5 uur duren, waarvan een deel bestaat uit een kwalificatieronde om de gridpositie te bepalen gebaseerd op de snelste rondetijd. Door gevarieerde niveaus onder de deelnemers wordt de game zo ingesteld dat de race zo eerlijk en vermakelijk mogelijk zal verlopen. De eerste virtuele race, de F1® Bahrain Virtual Grand Prix, werd gehouden op zondag 22 maart en trok gemiddeld 1,3 miljoen kijkers. De volledige grid werd gevuld met professionele racers waaronder McLaren ster Lando Norris en HAAS coureur Nico Hülkenberg, maar ook sporters zoals golfer Ian Poulter en ex-wielrenner Chris Hoy. F1 2019 Anniversary Edition is sinds 28 juni 2019 verkrijgbaar op de PlayStation 4 Computer Entertainment system, de Xbox One familie apparaten inclusief Xbox One X en Windows PC. In F1 2019 was voor het eerst de FIA Formula 2 Championship speelbaar, samen met een spannende nieuwe verhaalmodus.
02/04 12u15  Milestone onthult Managerial Career-functies voor MotoGP 20 Vandaag heeft Milestone een nieuwe MotoGP20-trailer uitgebracht die de belangrijkste functies toont van de gloednieuwe Managerial Career. De nieuwe Career Mode plaatst spelers in de laarzen van een professionele coureur voor een meeslepende en progressieve game-ervaring die zich zowel op als buiten de baan afspeelt. Net als in de echte MotoGP is het niet genoeg om gewoon de snelste op het circuit te zijn, alleen met de beste beslissingen en een doordachte strategie kunnen spelers kampioen worden. Net als in de werkelijkheid is de personal manager aan het hoofd van het team van groot belang als het aankomt op sponsorships en contracten. Spelers kunnen aanbiedingen ontvangen van zowel echte teams als van nieuwe teams die door de speler zelf zijn gemaakt, en moeten goed kijken naar de betrokkenheid en verwachtingen van deze teams voordat ze een beslissing nemen. Als spelers een nieuw team kiezen, kunnen ze het uiterlijk van hun coureur en motor zelf vormgeven met verschillende graphic editors voor het aanpassen van de helm, racenummer, rugpatch, stickers en motorkleuren. De vaardigheden van de personal manager komen bijvoorbeeld van pas als de speler hem de opdracht geeft een sterker team te vormen, of een beter salaris te bedingen. Wat de snelheid op de baan betreft, is het technisch personeel dat de speler kiest van invloed op de prestaties van de motorfiets; de meest bekwame technici zullen betere en snellere motorfietsen maken, maar natuurlijk zijn die ook een stuk duurder dan de rest. Wat het juiste evenwicht is tussen budget en prestaties? Dat mogen spelers zelf uitvogelen! On-track tests tijdens het weekend leveren belangrijke gegevens op voor technische ontwikkelingen, maar het is afhankelijk van de synergie tussen de monteurs hoeveel van die kennis daadwerkelijk gebruikt kan worden om nieuwe onderdelen te maken. Elke monteur heeft weer andere vaardigheden op andere gebieden, dus is teamwerk essentieel. Door deelname aan de winter- en mid-season-tests kunnen spelers hun motorfietsen ontwikkelen, waarbij ze kunnen kiezen voor maximaal drie verschillende pakketten met verschillende combinaties van engines en frames, om aldus de perfecte instellingen voor het seizoen te vinden. Zodra het seizoen begint, kunnen spelers ook de prestaties van verschillende onderdelen verbeteren, ontwikkelpunten verdienen en uitgeven, en R&D-personeel inzetten om het hoogste niveau te bereiken. Aerodynamica, elektronica, motorvermogen en brandstofverbruik zijn slechts enkele voorbeelden van de vele technische onderdelen die spelers kunnen managen om hun motorfietsen te verbeteren. Milestone maakt voor het eerst ook bekend dat na de lancering gloednieuwe functies naar de game komen die de content van de Managerial Career-gameplay verder ondersteunen en uitbreiden; binnenkort worden meer details over deze post-launch-content onthuld! MotoGP20 verschijnt op 23 april voor PlayStation 4, Xbox One, Windows PC/STEAM, Google Stadia en Nintendo Switch.
02/04 11u15  NBA-spelers nemen het tegen elkaar op in het allereerste NBA 2K Players Tournament Brooklyn Nets' Kevin Durant en Atlanta Hawks' Trae Young zullen samen met andere NBA-spelers vanaf 3 april de strijd aan gaan op ESPN. De winnaar mag $100.000 doneren aan een goed doel om steun te bieden aan alle inspanningen en hulp rondom het coronavirus. 2K, de National Basketball Association (NBA) en de National Basketball Players Association (NBPA) hebben gister het NBA 2K Players Tournament aangekondigd - een NBA 2K20-toernooi tussen 16 huidige NBA-spelers. Vanaf vrijdag 3 april zullen topspelers als Kevin Durant van Brooklyn Nets en Trae Young van Atlanta Hawks op ESPN en ESPN2 de strijd met elkaar aan gaan in een single-elimination, player-only toernooi op Xbox One. De winnaar zal bekroond worden tot de ultieme NBA 2K20 kampioen. Daarnaast zal de winnaar in naam van 2K, de NBA en de NBPA $100.000 mogen doneren aan een goed doel naar keuze om steun te bieden aan alle inspanningen en hulp rondom het coronavirus.'We zijn dolblij over onze samenwerking met de NBA en NBPA om basketbal wereldwijd weer bij de fans terug te brengen en om hen een steuntje in de rug te bieden in deze onzekere tijden,' aldus Jason Argent, 2K Senior Vice President, Sports Strategy and Licencing. 'Entertainment, en vooral sport, biedt de mogelijkheid om mensen bij elkaar te brengen - inclusief atleten, fans en familie - en we hopen dat iedereen van het toernooi zal genieten.'We kunnen niet wachten om samen met de NBPA en 2K met het eerste 'NBA 2K Players Tournament' te beginnen en door te gaan met onze voortdurende poging om verbonden te blijven met NBA fans wereldwijd, terwijl we tegelijkertijd iets kunnen terugdoen in deze crisistijden,' zegt Matt Holt, NBA SVP of Global Partnerships.'Dit toernooi biedt een unieke kans voor onze spelers om het tegen elkaar op te nemen en tegelijkertijd hun goede doel te steunen en zich bij hun fans te betrekken,' zegt Josh Goodstadt EVP of Licencing voor THINK450, de commerciële tak van de NBPA. 'We kijken ernaar uit om samen met 2K en de NBA deze ervaring leven in te blazen voor de gehele NBA community.'Spelers zullen online de strijd aangaan in NBA 2K20 volgens een speelschema dat gebaseerd is op de seeding van de spelers, welke bepaald is door de NBA 2K rating en de periode van bezit. Voordat het toernooi van start gaat, mag iedere speler acht van de momenteel beste NBA teams kiezen waar hij één keer mee mag spelen. Als twee dezelfde teams tegenover elkaar komen te staan, heeft het uit-team het voordeel van de eerste keuze. De eerste twee rondes zullen single elimination zijn en de halve finales en de finale zullen in een 'best of three'-opzet gespeeld worden. De volledige bracket kun je hieronder vinden:Speler Seeding:1. Kevin Durant, Brooklyn Nets (96)2. Trae Young, Atlanta Hawks (90)3. Hassan Whiteside, Portland Trail Blazers (87)4. Donovan Mitchell, Utah Jazz (87)5. Devin Booker, Phoenix Suns (86)6. Andre Drummond, Cleveland Cavaliers (85)7. Zach LaVine, Chicago Bulls (85)8. Montrezl Harrell, LA Clippers (85)9. Domantas Sabonis, Indiana Pacers (85)10. Deandre Ayton, Phoenix Suns (85)11. DeMarcus Cousins (81)12. Michael Porter Jr., Denver Nuggets (81)13. Rui Hachimura, Washington Wizards (79)14. Patrick Beverley, LA Clippers (78 )15. Harrison Barnes, Sacramento Kings (78 )16. Derrick Jones Jr., Miami Heat (78 ) *Deelnemende spelers zijn aan verandering onderhevig.De coverage van het toernooi zal op 4 april om 1:00 CEST beginnen op ESPN met de uitzending van de match tussen Jones Jr. (16) en Durant (1). Jones Jr. en Durant zullen beide met één van hun van tevoren gekozen teams spelen. Jones Jr. kan daarom kiezen uit de Boston Celtics, Brooklyn Nets, Dellas Mavericks, LA Clipper, Los Angeles Lakers, Miami Heat, Milwaukee Bucks en Philadelphia 76ers. Durant heeft de keuze uit Brooklyn Nets, Chicago Bulls, Dellas Mavericks, Golden State Warriors, Houston Rockets, LA Clippers, Oklahoma City Thunder en Utah Jazz.Aanvullende matches zullen worden uitgezonden tot en met 12 april. Iedere game in het toernooi is te zien op NBA.com, in de NBA app en op de socials van 2K en NBA waaronder Twitter (@NBA2K, @NBA), Twitch (@NBA2K,@NBA), YouTube (@NBA2K, @NBA) en Facebook (@NBA2K, @NBA). Fans kunnen ook NBA 2K, NBA en NBPA volgen voor tune-in informatie, commentaar en hoogtepunten. Ook kunnen ze deelnemen aan het gesprek met de hashtag #NBA2KTourney.Schema: Ronde 1Zaterdag 4 april: • 1:00 – 1:30 CEST: NBA 2K Players Tournament Preview Show • 1:30 – 2:30 CEST: Derrick Jones Jr. (16) vs. Kevin Durant (1)Zaterdag 4 april: 2:30 – 5:30 CEST Zondag 5 april: 18:00 – 20:00 CEST KwartfinaleWoensdag 8 april: 1:00 – 5:00 CEST Halve finales en finale:Zaterdag 11 april en/of zondag 12 april: aankondiging voor de tijden volgt.
02/04 09u15  Wasteland 3 uitgesteld naar augustus Het coronavirus zorgt er voor dat diverse games op dit moment uitstel ervaren. Het is inmiddels ook de beurt aan Wasteland 3. InXile laat weten dat het spel helaas niet meer op 18 mei uit komt, maar dat de release is verschoven naar 28 augustus van dit jaar. De studio laat weten de extra tijd te zullen gebruiken om de game verder te verbeteren en de feedback van fans in het spel te verwerken.
02/04 09u15  Final Fantasy VII Remake vereist 100 gig harde schijfruimte De Role Playing Game Final Fantasy VII Remake zal ten minste 100 gigabyte aan ruimte van de harde schijf van de PlayStation 4 weg snoepen. Dat is bekend gemaakt middels de verpakking van de game. Het spel bestaat ook uit 2 discs, waarvan een installatie disc en een game disc om het spel te spelen. Het spel komt uit op 10 april aanstaande en is een remake gebaseerd op de oudere versie.
02/04 09u15  Gratis PS Plus games voor april bekend De geruchten klopten, de gratis PlayStation Plus games voor april zijn Uncharted 4: A Thief's End en DiRT Rally 2.0. Beide games zijn gratis beschikbaar voor PlayStation Plus leden. Beide games waren in het verleden zeer succesvolle games. Vooral Uncharted 4 is voor veel mensen een game om met plezier aan terug te denken. Heb je de games dus nog niet gespeeld? Dan is dit je kans. De titels zullen vanaf 7 april gratis zijn.
02/04 09u15  Meer details over nieuwe Red Dead Online content Er zijn meer details bekend gemaakt omtrent de nieuwe content voor Red Dead Online. Er keert voor een beperkte tijd een partij kleding items terug naar de Wheeler, Rawson & Co. Catalogus, waaronder:• Gator Hat• Squat Stovepipe Top Hat• Winter Shotgun Coat• Benbow Jacket• Ortega Vest• Tied Pants• Strickland Boots• Calhoun Boots• Vaquero Baroque SpursALLE ITEMS ZIJN BESCHIKBAAR TOT 13 APRIL, DUS KOOP ZE NU HET KAN.SHOWDOWN SERIES: NAME YOUR WEAPONPronk met je wapenbeheersing in deze nieuwe variant: hoe lastiger het wapen is waarmee je de finale klap uitdeelt, des te meer punten je krijgt. De serie bevat nieuwe en meer vluchtige wapenuitrustingen, nieuwe point values en meer explosies. Locaties: Fort Mercer, Heartlands Oil Field, Tall Trees.BONUSSEN EN OP RANK-GEBASEERDE BELONINGEN Burgerwachten die het onvriendelijke terrein afspeuren op zoek naar ongewenste gasten ontvangen 50% extra cash bij alle Bounty uitbetalingen, waaronder ook Legendary Bounties.Ondertussen krijgen Collectors een Role XP-bonus van 100% bij Salvage Collector Free Roam Events, de Condor Egg en bij het verkopen van complete sets. Je kunt tot en met 6 april speciale op rank-gebaseerde beloningen verdienen:• BEREIK RANK 10: Krijg een gratis Hunting Bow & 50% korting op een Shotgun naar keuze.• BEREIK RANK 20: Krijg de Bounty Hunter Licence met 5 Gold Bars korting, en 50% korting op een Revolver naar keuze.• BEREIK RANK 30: Krijg een gratis Machete als beloning en 50% korting op een Repeater naar keuze.• BEREIK RANK 40: Krijg 40% korting op een Stable Stall, en 40% korting op een Horse van de Stables naar keuze. • BEREIK RANK 50: Krijg een gratis Character Appearance Change, 50% korting op Coats onder Rank 15 en 40% korting op een Tent.• BEREIK RANK 60: Alle spelers hoger dan Rank 60 ontvangen een gratis Navy Revolver, 40% korting op een Camp Dog, 50% korting op een Stable Stall, én 5 gratis Moonshine Mash Refills.KORTINGEN EN VOORDELENEr zijn deze week verschillende kortingen om van te profiteren, waaronder 5 Gold Bars korting op de Collector’s Bag of de Bounty Hunter Licence, plus 80% korting op alle Collector Maps, 70% korting op Criollo en Breton Horses, 50% korting op alle Collector en Bounty Hunter-kleding, en 40% korting op de Bounty Wagon.PlayStation Plus-leden ontvangen een beloning van 3 gratis Ability Cards naar keuze.
Laatste update: vrijdag 3 april 2020, 19u15
Lees meer van EvilGamerz >

Power Unlimited

Verbergen Tonen
05/04 00u15  Square Enix benadrukt dat digitale versie Final Fantasy VII Remake niet eerder uitkomt Hoewel sommige dolgelukkige fans nu al Final Fantasy VII Remake kunnen spelen, zal de digitale release niet vervroegd worden. Verder in deze Nachtwacht: Legends of Runeterra heeft een releasedatum, Saints Row: The Third Remastered duikt op en DLC-productie Rocksmith stopgezet. Goedemorgen!
04/04 12u15  Modern Warfare 2 Remastered is een nostalgische facelift We wisten al min of meer dat er een remaster van Call of Duty: Modern Warfare 2 aankwam, dus daarom is het extra fijn dat Activision hem zonder poespas online gooide. Jacco downloadde de game en genoot met volle teugen van deze nostalgische facelift.
04/04 00u15  PlatinumGames gaat binnenkort nóg een nieuwe aankondiging doen PlatinumGames heeft nóg een aankondiging in petto, Skater XL komt in juli naar PC en consoles en Rogue Legacy krijgt een vervolg. Dat en meer in deze nieuwe Nachtwacht!
03/04 12u15  Wat als… de next-gen consoles worden uitgesteld? In de rubriek ‘Wat als…?’ kijken we naar belangrijke gebeurtenissen in de game-industrie en stellen we ons voor wat er zou zijn gebeurd als ze heel anders waren verlopen. Of, zoals in deze aflevering, naar mogelijke toekomstige gebeurtenissen. Michel vraagt zich namelijk af of de PS5 en Xbox Series X uitgesteld kunnen worden en wat dat voor gevolgen heeft.
03/04 10u15  Deadpool vanaf vandaag in Fortnite, releasedatum voor If Found en John Wick Hex naar PS4 Het is nog onbekend wanneer hij precies komt binnenvaren, maar er staan genoeg gamers al heen en al weer te zwaaien: Deadpool maakt vandaag zijn opwachting in Fortnite. Wat hij precies komt doen? Dat weet hij waarschijnlijk zelf niet eens. Lees erover in de gloednieuwe N8W8.
03/04 01u15  Deadpool vanaf vandaag in Fortnite, releasedatum voor It Found en John Wick Hex naar PS4 Het is nog onbekend wanneer hij precies komt binnenvaren, maar er staan genoeg gamers al heen en al weer te zwaaien: Deadpool maakt vandaag zijn opwachting in Fortnite. Wat hij precies komt doen? Dat weet hij waarschijnlijk zelf niet eens. Lees erover in de gloednieuwe N8W8.
02/04 14u15  Live: Tjeerd speelt Resident Evil 3 Ja, echt. We hebben Tjeerd zo gek gekregen om een horror-game te gaan spelen. Waarom hij ja heeft gezegd weet geen mens, maar dat dit top entertainment gaat worden weten we wel zeker! Dus ga er maar even lekker voor zitten en geniet mee hoe Tjeerd zijn luier volkakt tijdens het spelen van de remake van Resident Evil 3.
02/04 14u15  Dealderdag: Rise of the tomb Raider, Dragon Ball Fighterz en Monster Hunter Het is weer tijd voor een gloednieuwe Dealderdag. Dat betekent dat we ook vandaag weer de beste koopjes van de week op een rijtje hebben gezet, en samenwerking met onze vrienden van Budgetgaming. Dus, als je Rise of the tomb Raider, Dragon Ball Fighterz, Monster Hunter of een van de vele andere games nog niet hebt, dit is je kans!
02/04 12u15  Resident Evil is een erg onderschatte serie ’Hoe kan een franchise als Resident Evil nou onderschat genoemd worden!? Rot toch een eind op met je klikbeet!’ Ik zie het jullie al met gebalde vuist jegens het scherm schreeuwen. Maar sta mij toe om mijn ogenschijnlijk bizarre statement te ondersteunen met een semi-nuchter relaas.
02/04 01u15  Xbox Series X: Microsoft heeft nog geen plan B voor de launch De dag is aangebroken waarop we nieuws weer enigszins serieus kunnen nemen en waarop we mogelijk horen of er nou wel of niet een nieuwe Ducktales-game komt. Maar er speelt veel meer: lees het in de N8W8!
01/04 13u15  Zes toffe, goedkope Nintendo Switch-games In deze tijden van thuiszitten krijgen we gelukkig van diverse kanalen gratis games toegeschoven (dank u, Ubi), maar uiteindelijk zal je waarschijnlijk toch hier en daar wel eens een nieuwe game kopen. Goed nieuws: je hoeft er niet lang op te wachten én je hoeft er geen 57 euro aan kwijt te zijn. Deze steengoede games haal je nu uit de Nintendo eShop.
01/04 12u15  Vijf toffe, betaalbare spellen Switch-games In deze tijden van thuiszitten krijgen we gelukkig van diverse kanalen gratis games toegeschoven (dank u, Ubi), maar uiteindelijk zal je waarschijnlijk toch hier en daar wel eens een nieuwe game kopen. Goed nieuws: je hoeft er niet lang op te wachten én je hoeft er geen 57 euro aan kwijt te zijn. Deze steengoede games haal je nu uit de Nintendo eShop.
01/04 00u15  Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered nu uit op PlayStation 4 1 april, kikker in je bil! Zo, daar is de waarschuwing voor mensen die met een aantal grappenmakers in huis wonen. Gisteravond, toen iedereen een aankondiging nog serieus kon nemen, zijn er nog een aantal titels bevestigd. MW2 Campaign Remastered is nu uit, Minecraft Dungeons heeft een releasedatum en nog meer in deze Nachtwacht!
31/03 13u15  Resident Evil 3 review (PS4) - Veel overeenkomsten, veel veranderingen Het voelt als de dag van gisteren dat Samuel aan de slag mocht met de remake van Resident Evil 2. En dat klopt ook: die verscheen namelijk slechts een jaar geleden. Toch hoor je onze Spanjaard niet klagen over de bizar snelle uitgave van dit vervolg, want de twee games vormen een mooi, Raccoon City-vormig tweeluik.
31/03 10u15  Alle belangrijke gamereleases van april 2020 op een rij Ook deze maand zit weer vol met gamereleases. In de maand april kunnen we uitkijken naar onder andere Resident Evil 3, Fallout 76: Wastelanders, Trials of Mana en Predator: Hunting Grounds. Lees snel verder voor alle belangrijke gamereleases van april!
Laatste update: vandaag om 0u15
Lees meer van Power Unlimited >Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

2x Gears 5 brengt Batista terug04/04 11u15 - Gamed: Het is Wrestlemania weekend, het grootste jaarlijkse worstelevenement dat door het coronavirus helaas zonder publiek zal worden uitgevochten. Een gebeurtenis die ook in de game-industrie niet onopgemerkt voorbij gaat.
2x Review: Batman: Arkham Origins - Blackgate05/04 00u15 - InsideGamer: Lees meer >
2x Square Enix benadrukt dat digitale versie Final Fantasy VII Remake niet eerder uitkomt05/04 00u15 - Power Unlimited: Hoewel sommige dolgelukkige fans nu al Final Fantasy VII Remake kunnen spelen, zal de digitale release niet vervroegd worden. Verder in deze Nachtwacht: Legends of Runeterra heeft een releasedatum, Saints Row: The Third Remastered duikt op en DLC-productie Rocksmith stopgezet. Goedemorgen!
1x Twee Tomb Raider-games tijdelijk gratis te downloaden voor de pc29/03 01u15 - Eurogamer: Square Enix biedt tijdelijk twee gratis Tomb Raider-games aan voor de pc. Nog tot en met maandag kun je zowel Tomb Raider (2013) als Lara Croft and the Temple of Osiris gratis downloaden via Steam of via de Square Enix Store.De uitgever is naar eigen zeggen ontroerd door de inspanningen die veel mensen momenteel leveren om het coronavirus een halt toe te roepen.Via de gratis game wil Square Enix die mensen dan ook een hart onder de riem steken.Tomb Raider kwam in 2013 uit en vormde het begin van een uitstekende nieuwe trilogie die heel wat inspiratie haalde bij de Uncharted-games. Ook opvolgers Rise of the Tomb Raider en Shadow of the Tomb Raider staan momenteel overigens sterk afgeprijsd op Steam.Lees meer...
1x FunQuarter #30530/03 00u15 - Gamequarter.be:                                                              Een vreemde video                                                                         RIP                                                            Klinkt goed!                                                                        Erg herkenbaar                                                             Fuck the What?                                                                           By god...                                                           Nog meer?                                                                  Wallpapers, opslaan voor ware grootte                                                               Russische klootzak            
1x Releasedate The Dark Pictures Anthology: Little Hope mogelijk gelekt30/03 06u15 - Gamequarter.be: Het lijkt erop dat de releasedate van The Dark Pictures Anthology: Little Hope buiten uitgever Bandai Namco om op straat is komen te liggen. Op de webwinkel van retailer Saturn was namelijk korte tijd een releasedate te zien. De complete pagina is ondertussen verwijderd, maar zoals we weten verdwijnt niets helemaal van het internet. Volgens de pagina zal Little Hope op 15 juni verschijnen voor € 30,-, hetgeen in lijn ligt met het eerder aangegeven zomer van 2020. Desondanks adviseren we om de datum met een korreltje zout te nemen tot Supermassive Games of Bandai Namco die bevestigt.
1x Bramimond staat centraal in het nieuwe evenement van Fire Emblem: Heroes30/03 06u15 - Gamequarter.be: Nu Fire Emblem: Heroes al geruime tijd te krijgen is, is het logisch dat de bekendste karakters al in de game zitten. Nintendo moet daarom steeds dieper in het vat reiken om nieuwe karakters eruit te trekken.Daarom hebben ze nu Bramimond The Enigma uit Fire Emblem: The Blazing Blade tevoorschijn getoverd, die centraal staat in een nieuw evenement dat morgen begint en tot tien april loopt. De mysterieuze man is echter niet de enige die je meer gaat zien in deze periode. Ook de boost rate van Fjorm, Robin, Tiki, Roy, Alm, Micaiah, Camilla, Thrasir, Altina, Peony en Mamori is verhoogd.            
1x Ys: Memories Of Celceta laat zich op PS4 van zijn beste kant zien30/03 06u15 - Gamequarter.be: Lees meer >
1x Giveaway: nieuwe Shadow Arena beta keys30/03 09u15 - 4Gamers: Shadow Arena, een arena fighter spin-off van Black Desert, verschijnt ergens in de eerste helft van dit jaar voor pc, gevolgd door een release voor consoles. Op 17 april krijgt de game een laatstebèta. ...
1x Mortal Shell02/04 13u15 - 9lives: Lees meer >

Statistieken

Artikels:
15977
Gelezen:
6059
Aantal lezers nu:
1


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2020 Naar boven