donderdag 19 oktober 2017, week 42


U bent nu hier: Games | Chronologisch: uit

Laatste updatecontrole: vandaag om 7u15
 

9lives

Verbergen Tonen
18/10 23u30  PlayStation Store strooit met fikse kortingen [img:1 left] De The Witcher-reeks blaast binnenkort zijn tiende kaarsje uit. Om dit te vieren kun je via de deal van deze week, The Witcher 3 en alle extra’s - waaronder de season pass van het spel - voor tot en met zestig procent korting aankopen via de PS Store. De tweede actie staat volledig in het teken van Halloween en zal tot en met 1 november lopen. Dankzij deze deal zal je tot en met zestig procent kunnen besparen op spellen als: Call of Duty: Black Ops III – Zombies Chronicles, Outlast 2, Resident Evil 7 Biohazard, Mortal Kombat X, Fallout 4 en meer. De volledige lijst van spellen vind je op de officiële pagina van deze actie. We hebben het beste natuurlijk voor het laatst gehouden, want tot en met 25 oktober zullen Star Wars-fans de season pass van Star Wars Battlefront voor maar slechts € 4,99 kunnen aankopen.
18/10 17u16  Warhammer-dev sneert: "Wij gaan GEEN loot boxes verkopen" [img:1 small-left]Dat werd duidelijk uit een bericht dat Fatshark-medewerker Hedge op Reddit plaatste, in een topic over hun aankomende game Warhammer: Vermintide 2. 'Wij gaan GEEN loot boxes in onze game stoppen. We gaan ook geen sleutels verkopen waarmee je loot boxes kan openen. Loot krijg je door middel van gameplay, niet door middel van je portemonnee,' aldus Hedge.Loot boxes zijn de laatste tijd regelmatig reden tot ophef. Veel ontwikkelaars of uitgevers proberen hiermee een extra slaatje uit hun recente games te slaan. Dit zal in ieder geval geen probleem worden in Warhammer: Vermintide 2. Fatshark hoopt de titel in het eerste kwartaal van 2018 op de markt te kunnen brengen. Hieronder kun je alvast wat gameplay bekijken.  
18/10 17u00  Trailer Civilization VI introduceert nieuwe factie [img:1 small-left]Ontwikkelaar Firaxis Games heeft namelijk onthuld dat hun volgende dlc Indonesië als nieuwe factie zal toevoegen. De trailer introduceert Dyah Gitarja als het hoofd van de Indonesische staat. Zij heeft de macht in handen gekregen nadat de originele koning, haar halfbroer Jayanagara, om het leven werd gebracht.Meer informatie over de dlc en het verhaal van Dyah wordt gegeven in de introductietrailer die je hieronder kunt bekijken. Een releasedatum is nog niet bekendgemaakt.  
18/10 16u30  Wie is Kazunori Yamauchi, de man achter Gran Turismo Sport? Welke Gran Turismo is nu de beste Kaz?Welke Gran Turismo volgens hem zelf de beste was? De allereerste, uit 1997, zegt Kazunori Yamauchi, die al sinds dat prille begin - en nog enkele jaren daarvòòr, toen er in alle stilte werd gewerkt aan die pivotale PlayStation-titel - de drijvende kracht achter de reeks racegames is. 'Die eerste titel begon met een droom die geen duidelijke landingsplaats had toen we ermee begonnen', zegt Yamauchi tijdens een lanceringsspeech voor Gran Turismo Sport, de nieuwe game uit de reeks die deze week verschijnt. 'We hebben er vijf jaar aan gewerkt. En dat was een onvergetelijke ervaring.' (Gran Turismo 5, was zijn derde grootste favoriet, vervolgt hij. Gran Turismo 3 de tweede. Maar nu, voegt hij daar snel aan toe, is Gran Turismo Sport zijn nieuwe favoriet, en schuift zijn huidige rangschikking wat op. Het moet ook weer verkopen natuurlijk.) I. Modena Als er dan toch een plaats op de wereld moest worden gekozen voor dat zonet genoemde Gran Turismo Sport-lanceringsevenement, heeft de Noord-Italiaanse stad Modena ongetwijfeld altijd al hoog op de shortlist van Polyphony Digital gestaan, de Japanse studio die de game maakt en al twee decennia lang door Yamauchi wordt geleid. Hier bevindt zich een fabriek van Italiaanse automobielconstructeurs Maserati en Ferrari, én het is ook de geboorteplaats van Enzo Ferrari, de stichter van het Italiaanse sportwagenmerk. Omdat Polyphony Digital erg innige relaties onderhoudt met automobielfabrikanten, is de studio per definitie wereldwijd georganiseerd: vanuit de hoofdzetel in Tokio worden studiereizen en bezoeken ondernomen naar Japanse automobielfabrikanten, vanuit een Amsterdams kantoor de Europese, vanuit een filiaal in Los Angeles de Amerikaanse.
18/10 16u30  Activision bemachtigt luguber patent voor microtransacties Het patent draait met name om microtransacties en de matchmaking van online games. Normaal wordt een speler verbonden met mensen van een gelijkwaardig niveau, maar het patent beschrijft een methode waarmee een nieuwe speler juist verbonden wordt met spelers die al veel ervarener zijn. Hiermee hoopt Activision de nieuwe speler lastige tijden te bezorgen, waardoor deze zich eerder geneigd moet voelen om door middel van microtransacties bijvoorbeeld betere wapens te kopen.[img:1 small-left]Na aanschaf van wapens met echt geld, zal het systeem ervoor zorgen dat de speler juist tijdelijk met veel 'zwakkere' spelers verbonden wordt. Hierdoor zal de speler nog beter presteren en moet deze het gevoel krijgen dat de wapens het geld ook echt waard zijn. Daarmee hoopt de uitgever ervoor te zorgen dat spelers ook vaker met echt geld items zullen kopen.Het patent heeft voor de nodige ophef gezorgd, waarop Activision inmiddels heeft gereageerd. Het bedrijf gaf aan dat het dit patent in oktober 2015 heeft aangevraagd, maar dat het nog nooit van het matchmakingsysteem gebruik heeft gemaakt in een game. 
18/10 16u15  World of Tanks Kennedy’s War-hoofdstuk nu live Deze campagne neemt de spelers mee naar een alternatieve versie van de geschiedenis van de Cubaanse wapenwedloop. De Verenigde Staten en de Sovjet Unie  stonden op het punt om oorlog te voeren nadat de Sovjets nucleaire raketten in Cuba installeerden. Dit met als doel de Verenigde Staten van weerwoord te kunnen dien in de Koude Oorlog. Kennedy’s War is de vierde “War Story”, en samen met de voorgaande campagnes Brothers in Armor, Flashpoint Berlin en Operation Sealion zijn deze allemaal zowel solo als in co-op te spelen, en bevatten ze meer dan 10 uur gameplay.
18/10 15u00  Fire Emblem Warriors Succesvolle fusie?Net zoals Hyrule Warriors de franchises van Dynasty Warriors en The Legend of Zelda samenbracht, is Fire Emblem Warriors een crossover tussen Dynasty Warriors en – you guessed it - Fire Emblem. Op het eerste zicht een twijfelachtige beslissing, want wat hebben deze twee franchises gemeen? Hun combat systemen zijn totaal anders en ogenschijnlijk onverzoenbaar. Toch lukt het Fire Emblem Warriors bijzonder aardig om er een samenhangend geheel van te maken. Vlammend schild De story mode volgt het verhaal van Lianna en haar broer Rowan, de prins en prinses van Aytolis. Wanneer de portaal naar de andere wereld zich opent, wordt het kasteel belaagd door monsters. Hoewel onze twee protagonisten hun moeder noodgedwongen moeten achterlaten, geeft ze hen nog het Schild der Vlammen mee. Gooi nog een sinister plan om de Chaos Dragon te herrijzen - wat enkel verijdeld kan worden met behulp van het Schild der Vlammen, natuurlijk – in de mix en we hebben een doorsnee plot. Dit is natuurlijk gewoon een excuus om tal van personages uit verschillende delen in de reeks te laten terugkeren, zoals Chrom, Lucina, Cordelia, Xander en Sakura. Van de populairste games tot de recenste: oude bekenden uit Fire Emblem Shadow Dragon, Fire Emblem Awakening en Fire Emblem Fates zijn van de partij, naast een aantal nieuwe gezichten die hun opwachting maken.[img:1] Epische veldslagen In typische Dynasty Warriors-stijl moet je ook hier weer generaals verslaan, forten innemen en meutes vijanden achter elkaar afslachten in hoog tempo. Forten met activeerbare Dragon Veins kunnen het veld behoorlijk sterk beïnvloeden, zoals een brug maken waar eerst niets was.
18/10 14u00  Wereldkampioenschap Hearthstone komt naar Amsterdam De winnaar van het evenement gaat naar huis met 250 000 dollar en de tweede en de derde plaats krijgen respectievelijk 150 000 en 100 000 dollar. De ticketverkoop is nog niet van start gegaan en het is tot op heden nog onbekend wanneer deze van start zal gaan. Tickethouders krijgen in ieder geval al na afloop van het evenement een Thrill of Victory kaart. Acht van de zestien spelers zijn al gekwalificeerd, vier moeten zich nog kwalificeren door de halve finales van het HCT Summer Championship te halen en de resterende vier spelers kunnen zich kwalificeren op basis van punten, Hearthstone Competitive Points, die te verdienen zijn in Ranked Play en officiële toernooien.
18/10 14u00  Hoe zot is deze PS4 Gran Turismo Sport-bundel? [img:1 left]Zij pakken namelijk uit met een bundel die, echt waar, een heuse limited-edition 2018 Mazda MX-5 bevat, gepimpt met Gran Turismo en PlayStation logo's, een PlayStation 4 Pro, een PSVR headset met Move controllers, een Thrustmaster T-GT stuurwiel, een Apiga AP1 racing seat, een Bravia 4K HDR TV, 12 maanden PS Plus en uiteraard de game. Er werd slechts één bundel te koop aangeboden, en dit voor het bedrag van $46,600. Deze vond trouwens meteen een koper in de vorm van een autoverzamelaar.
18/10 13u15  Wat brengt Battlefield 1-update Turning Tides? In december mogen we twee nieuwe mappen verwelkomen, namelijk Cape Helles en Achi Baba, een nieuwe operation in Gallipoli (Turkije), voertuigen en meer. In januari verschijnen dan de andere twee mappen op het slagveld, namelijk Heligoland Bight en Zeebrugge, en tevens een nieuwe factie: de British Royal Marines. Wie een beetje vertrouwd is met WOI, en de slag om Gallipoli in Turkije, weet al een beetje wat hem te wachten staat. Zet je schrap voor een landing met amfibievoertuigen op de mappen Cape Helles en Achi Baba. Turning Tides bevat eveneens de Conquest Assault mode, nieuwe service assignments, nieuwe unlocks, specialisaties, zes nieuwe wapens, een vierpersoons destroyer en een C-Class luchtschip. Deze verschijnen allemaal in januari, net als de Infiltrator elite klasse.===GALimg:1]===GALimg:2]===GALimg:3]===GALimg:4]===GALimg:5]
18/10 13u00  Megavette Mario and Rabbids: Kingdom Battle's season pass-update Deze eerste season pass-update, die door het leven gaat als de Ultra Challenge Pack, werd beloofd voor de release van Mario and Rabbids: Kingdom Battle's, tezamen met twee kleinere wapenpacks, genaamd Pixel Pack en Steampunk Pack. Deze packs zijn trouwens reeds beschikbaar en bevatten acht thema-wapens. Info over de tweede update voor de season pass, die eveneens beloofd werd, en die onder andere nieuwe solo challenges, een nieuwe co-op campagne en ook nieuwe verhalende content zou bevatten, is er vandaag nog niet.
18/10 09u15  Plankgas in nieuwe Gran Turismo Sport-trailer De ontwikkeling heeft heel wat voeten in de aarde gehad, want de game werd talloze keren uitgesteld. Vandaag is het echter dé dag, want Gran Turismo Sport ligt sinds vandaag in de winkelrekken. De lancering mag uiteraard niet onopgemerkt voorbij gaan, dus publiceerde Sony een trailer die je klaar moet maken voor de echte strijd.
18/10 09u00  EA sluit deuren van Visceral Games EA maakte bekend dat het Visceral Games gaat sluiten. Die studio kennen we voornamelijk van de Dead Space-franchise en ook Battlefield Hardline en Dante's Inferno waren van hun hand. De sluiting van de studio heeft ook invloed op de lopende projecten. Zo was Visceral Games bezig met een verhalende Star Wars-game waaraan ook voormalig Naughty Dog-medewerkster Amy Hennig meewerkte. Die game wordt overgenomen door EA Vancouver en het personeel van Visceral Games zou zoveel als mogelijk ondergebracht worden bij de verschillende studio's van EA. Een van de redenen van de sluiting van de ontwikkelstudio is dat de verhalende Star Wars-game niet aan de verwachtingen voldoet. Door het veranderende gaminglandschap moet het concept van de game herzien worden, wat zoveel betekent dat er vanaf nul gestart zal worden. Dat vertaalt zich naar een latere releasedatum. In plaats van een geplande release in het fiscale jaar van 2019, zal de game op een later tijdstip verschijnen.
17/10 16u30  The Evil Within 2 Survival-horror-klassiekerIn The Evil Within 2 kruip je wederom in de huid van de aan lager wal geraakte Sebastian Castellanos, en ga je op zoek naar je verdwenen dochter Lily. Al jaren was Sebastian er immers van overtuigd dat zijn dochter Lily was overleden, maar blijkbaar is er dus meer aan de hand. Een corporatie genaamd Mobius vertelt hem namelijk dat haar dood in scene werd gezet en dat ze zijn hulp nodig heeft om te ontsnappen uit een of ander mislukt experiment. Sebastian moet vervolgens een machine in die hem naar Union loodst, een door de machine gecreëerd bewustzijn dat voor enkele trippy toestanden zorgt. [img:4] Union, de ideale vakantiebestemming Oorspronkelijk is Union ontworpen als een doodnormaal stadje in Amerika, maar bepaalde inconsistenties zorgen ervoor dat straten uit elkaar breken en ondersteboven gaan hangen en dat er een heleboel monsters de omgeving terroriseren. Alsof dit niet genoeg drama is voor Sebastian, loopt er nog een krankzinnige seriemoordenaar rond die van z'n moorden kunstwerken maakt. Zo zien we hem bijvoorbeeld op een bepaald moment een foto nemen in een bioscoopzaal op het moment dat hij het hoofd van iedere persoon in de zaal laat exploderen. Compleet geschift dus. Het plot in The Evil Within 2 is nogal recht voor de raap, maar de uitleg is geloofwaardig en draagt bij aan een meeslepende ervaring. De personages die je tegenkomt zijn niet bepaald memorabel, maar de dialogen zorgen voor een vermakelijk B-film-sfeertje dat net als in Resident Evil voor enkele luchtigere momenten kan zorgen in een anders angstaanjagende game. Het verhaal gaat ook in tweede versnelling in de tweede helft en biedt dan enkele interessante twists en een ongelooflijk voldoenende conclusie. [img:3]
17/10 16u30  Star Wars: Rogue Squadron RetromaniaNu we in een klimaat van bijna constante Star Wars-hype leven (kijk, een trailer voor de nieuwe film! Maar eerst Star Wars: Battlefront II! En dan die Han Solo-film!) is het moeilijk om je nog een tijd in te beelden waarin er géén nieuwe verwachtingen waren voor een nieuw bezoek van George Lucas' sterrensaga in de bioscoop. Nochtans is het precies dat wat anderhalf decennium gebeurde in de jaren 80 en 90, toen het tussen Return of the Jedi (1983) en The Phantom Menace (1999) behoorlijk stil bleef rond de filmreeks. Het was in die tijd dat ook andere Star Wars-producten gingen schitteren. Het Expanded Universe, met romans en Marvel- en Dark Horse-strips, vierde zijn hoogtepunt. En de videogame-afdeling van Lucasfilm, het latere LucasArts dus, kwam met een aantal memorabele videogameproducten op de proppen.[img:1] Heroïsche vlieglol De betere daarvan haakten in op dezelfde sentimenten als degene die de films bij fans opriepen. Atari's lunaparkgames naar de drie films (tussen 1983 en 1984), de Super Star Wars-trilogie voor de SNES (1992-1994) en de X-Wing/Tie Fighter-serie voor de pc (1993-1999) behoorden bij het kruim der Star Wars-games uit die tijd (en tout court!) omdat ze terugkoppelden naar de films. Net als Rogue Squadron, een nieuwe gamereeks die LucasArts in 1998, aan het absolute einde van die Star Wars-luwe periode, opstartte voor de Nintendo 64-console en de pc.
Laatste update: woensdag 18 oktober 2017, 23u30
Lees meer van 9lives >


Gamequarter.be

Verbergen Tonen
19/10 07u00  Moonlighter laat zich weer eens zien Lees meer >
19/10 07u00  Er is een hoop DLC voor Dragon Ball: Xenoverse 2 op komst Dragon Ball: Xenoverse 2 zal op korte termijn van een hoop DLC worden voorzien. Dat blijkt uit een artikel van het Japanse magazine V-Jump. Volgens het artikel zullen Android 13 en Tapion, twee karakters die enkel in de films van Dragon Ball Z verschenen, beschikbaar worden gesteld middels een gratis download, naast een costume pack met outfits uit Universe 2 en Universe 11, verwijzend naar Dragon Ball: Super. Ook zal een nieuwe stage genaamd Hero Colosseum als gratis DLC beschikbaar worden gesteld, komt er een nieuw stuk verhaal en keren figure-based battles terug. Op welke termijn dit allemaal gebeurd, dat is echter niet duidelijk.  
19/10 06u45  Een voorproefje van Sea of Thieves' artbook vind je hier Lees meer >11 
18/10 21u00  DLC zorgt voor nieuwe uitdagingen in Mario + Rabbids: Kingdom Battle Oude bekenden keren terug in het Ultra Challenge Pack voor Mario + Rabbids: Kingdom Battle. Chain Chomps, Boo’s, opspattend lava en razende tornado’s worden echter vergezeld door nieuwe vijanden, soms gespeeld door de Rabbids, die het Mario en zijn vrienden moeilijk gaan maken. De DLC zal een nieuwe co-op campagne introduceren, samen met acht extra pittige uitdagingen. Deze nemen ons mee naar klassieke locaties zoals een vulkaan, woestijn en spookhuis. Ben jij er klaar voor om de uitdaging alleen of met vrienden aan te gaan in Mario + Rabbids: Kingom Battle?
18/10 13u30  De koude oorlog warmt op in World of Tanks Dat de koude oorlog nooit tot een derde wereldoorlog heeft geleid is een feit waar we als mensheid heel blij mee mogen zijn. De spanningen destijds hadden ongetwijfeld een allesvernietigende nucleaire oorlog als gevolg gehad. Een oorlog zoals we zien in World of Tanks. In de War Stories mode van de game duiken we ditmaal in de huid van een soldaat genaamd Kennedy, die in Cuba vecht nadat de koude oorlog escaleert. En zoals voorspelt duurt het niet lang voor de eerste atoombom valt.
18/10 13u15  The Surge krijgt nieuwe speeltjes middels gratis DLC Ouders zeggen hun kinderen altijd dat ze niet met vuur moeten spelen. In The Surge wordt dat echter niet enkel aangeraden, maar worden ook nog ijswapens in de mix gegooid. De Fire & Ice Weapon pack, de eerste DLC voor de game, voegt vijf wapens van beide types aan de game toe, waar spelers naar hartenlust vijanden mee kunnen verpulveren. En daarvoor hoef je geen cent te betalen. De pack is namelijk helemaal gratis. De vuurwapens komen van fabrikant MG en zijn bedoeld als militaire wapens. Ze zijn dan ook een stuk krachtiger dan vergelijkbare CREO-creaties, al is de bijkomende elementschade vrij laag. Het tegenovergestelde kan gezegd worden van de ijswapens. Zij hebben juist lage fysieke schade, maar zeer krachtige element stats. Dat is ook niet gek, aangezien CREO R&D ze ontwikkelde om de kou van de ruimte te simuleren. Bovendien geven ze ook een passieve levensbonus. Na het installeren van de DLC zul je een memo en nieuwbrief in je inventory vinden, die hints geven over waar je de wapens kunt verkrijgen. Happy hunting!
18/10 08u15  Mushroom Wars 2 is nu ook speelbaar op Linux Fans zijn belangrijk voor elke community. Zonder consumenten heb je als bedrijf immers geen inkomsten, en zonder inkomsten heb je geen toekomst. Zillion Whales luisterde daarom goed naar de wensen van zijn community. Een van die wensen, ondersteuning voor Operating System Linux, is nu vervuld na slechts tien dagen na release. Dat valt te lezen op het persportaal van de ontwikkelaar. De game werd al ondersteund door zowel Mac als Windows, wat betekent dat het nu op alle grote OS speelbaar is.
18/10 08u00  Overturn lanceert met korting Overturn, een kersverse virtual reality game van YJM Games, viert diens Steamlaunch in stijl. Tot en met 24 oktober 2017 is de game namelijk in prijs verlaagd. Gedurende deze openingsweek betaal je slechts € 25,19 voor het spel, wat neerkomt op een reductie van tien procent ten opzichte van de normale prijs van € 27,99. Dat is allicht niet de grootste korting, maar elke cent is meegenomen toch? Klik daarom hier als je de game in huis wilt halen. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Steam, YJM Games of Studio HG, noch zijn die op de hoogte van het bestaan van dit bericht.
18/10 08u00  Geluk is geen toeval in de nieuwe trailer van The Flash Geluk is volgens vele een ander woord voor toeval; kans zelfs. Dat geldt echter niet in het universum van The Flash. Een vrouw genaamd Hazard kan namelijk het geluk uit haar omgeving onttrekken en maakt het Barry en zijn team daarmee erg moeilijk, vooral om de gevolgen steeds heftiger worden. Is The Flash snel genoeg om een einde aan haar capriolen te maken?
17/10 23u15  Vecht voor vaderlandsliefde in de launch trailer van Wolfenstein II: The New Colossus De release van Wolfenstein II: The New Colossus is nog een kleine tien dagen van ons verwijderd, maar dat is voor Bethesda geen reden om ons langer van een launch trailer te onthouden. Grijp dus de dichtstbijzijnde wapens, zet je war face op en sluit je aan bij het verzet en B.J. Blaskovic om de Verenigde Staten te ontdoen van de bratwurstvretende bezetters. Overleef jij deze oorlog?
17/10 21u30  Zillion Whales stelt de soundtrack van Mushroom Wars 2 beschikbaar als download Krijg je maar geen genoeg van de deuntjes van Mushroom Wars 2, maar zou je ze ook weleens willen horen zonder de strijdende paddenstoelen erdoorheen? Dan ben je niet de enige. Zillion Whales heeft daarom nu de soundtrack van de game als losse download op Steam gezet. Helaas is de download van de soundtrack niet gratis. Spelers die hun handen willen leggen op de creaties van Konstantin Chistyakov, moeten daarvoor € 1,99 neerleggen. Met acht nummers is dit echter in verhouding goedkoper dan menig album op iTunes. Je weet dus waar je moet zijn voor je nieuwe oorlogsmars.
17/10 09u30  Fortnite's Battle Royale mode passeert tien miljoen spelers Hoewel redelijk wat heibel is tussen Fortnite en internetsensatie PlayerUnknown's Battlegrounds, lijken gamers zich daar maar weinig van aan te trekken. In een kleine twee weken tijd passeert het spel van Epic Games namelijk al de magische grens van tien miljoen spelers. Een mijlpaal als dit moet natuurlijk gevierd worden en dus flanste de studio een infographic over de speelsessies tot nu toe in elkaar. En natuurlijk kun je die hieronder vinden.
17/10 09u30  Red South Park van het kwaad in de launch trailer van The Fractured But Whole Laat DC voor wat het is en vergeet Marvel. Vandaag verschijnt dan toch eindelijk de videogame van dé ultieme superheldenfranchise: South Park. Sluit je aan bij Coon & Friends en ga cultisten, corrupte priesters en politieagenten, hoeren en de Freedom Pals te lijf met je bovenmenselijke scheetkrachten, terwijl je het iconische dorpje verkent op zoek naar de vele, vele easter eggs en bekende personages.
17/10 09u15  République VR's soundtrack zal op drie manieren te krijgen zijn Afgelopen week schreven we over de soundtrack van République VR, die met een gratis exemplaar van de game zou komen. Dat is echter niet de enige manier om de muziek te bemachtigen. We vergaten namelijk per abuis te vermelden dat de soundtrack ook op iTunes en CD zou verschijnen, zij het wel zonder de extra's van de vinyl-versie. Dit betekent echter ook dat je voor deze versies slechts $10 betaalt, slechts veertig procent van de $25 van de vinyl-versie.
16/10 15u00  Dying Light wordt verrijkt met nieuwe wapens Dying Light is alweer een aantal jaar beschikbaar, wat in game-termen betekend dat de game alweer verouderd is. Techland lijkt echter nog niet klaar om hun kindje op te geven. In de hoop de game weer even nieuw leven in te blazen werden daarom nieuwe wapens ontwikkeld, welke middels een gratis update aan het spel zullen worden toegevoegd, in de hoop dat gamers hiermee zullen gaan experimenteren. Zo is er bijvoorbeeld de Fenris Axe, een gigantische bijl die combo's opbouwt bij het afhakken van ledematen. Verder is er de Kaui Dagger, die een snelheidsbonus geeft bij parkouracties en de Ace in de Hole revolver, die headshots beloond met een extra krachtige aanval. Naar welke gaat jouw voorkeur uit?
Laatste update: vandaag om 7u00
Lees meer van Gamequarter.be >

4Gamers

Verbergen Tonen
19/10 00u15  Android 13 en Tapion naar Dragon Ball Xenoverse 2 als DLC Via het Japanse V-Jump magazine is wat nieuwe DLC voor Dragon Ball Xenoverse 2 onthuld. Het gaat om Android 13 en Tapion die als DLC-personages gekocht kunnen worden. Verder kunnen spelers zich ook verwachten ...45 
19/10 00u15  Verschillende PlayLink games uitgesteld in Europa Sony heeft laten weten dat enkele PlayLink-games, die je gebruik laten maken van je smartphone voor multiplayer, iets later zullen verschijnen in Europa. Hidden Agenda, Knowledge is Power en SingStar ...45 
19/10 00u15  Project CARS 2 strooit met positieve quotes Ongeveer een maand geleden werd Project CARS 2 gelanceerd en daar worden we nu nog eens aan herinnerd via een trailer waarin heel wat positieve quotes en scores zijn opgenomen. Stiekem hadden we het natuurlijk ...44 
19/10 00u15  Nieuwe War Stories campaign voor World of Tanks gelanceerd Wargaming heeft een nieuwe War Stories campaign gelanceerd voor de consoleversie van World of Tanks. De nieuwe campaign is dus nu te downloaden voor PS4, PS4 Pro, Xbox 360 en Xbox One. Ook de Xbox One ...47 
18/10 15u15  Nieuwe uitdagingen in DLC Mario + Rabbids: Kingdom Battle In het Ultra Uitdagingen-pack, de nieuwe DLC van Mario + Rabbids: Kindom Battle, mag je je verwachten aan acht extra uitdagingen die je vaardigheden stevig zullen op de proef stellen. Daarnaast komt ...
18/10 15u15  Studenten zoeken hulp met bachelorproef rond eSports en reizen Wanneer studenten interesse tonen in games en daar een onderzoek rond willen maken, dan willen wij hen daar best mee helpen. Daarom vragen we jullie om even deze vragenlijst in te vullen en enkele laatstejaarsstudenten ...
18/10 14u30  Studenten zoekt hulp met bachelorproef rond eSports en reizen Wanneer studenten interesse tonen in games en daar een onderzoek rond willen maken, dan willen wij hen daar best mee helpen. Daarom vragen we jullie om even deze vragenlijst in te vullen en enkele laatstejaarsstudenten ...
18/10 12u00  Patent van Activision beschrijft stimuleren microtransacties via matchmaking Er is een patent opgedoken van Activision waarin wordt beschreven hoe spelers worden verleidt tot microtransacties door de wijze waarop matchmaking in zijn werk gaat. Een onervaren speler met low-level ...
18/10 11u45  Warhammer: Vermintide 2 in Q1 2018, toont gameplay Fatshark heeft aangekondigd dat Warhammer: Vermintide II in het eerste kwartaal van 2018 verschijnt voor pc, PS4 en Xbox One. Ook werd een gameplay trailer vrijgegeven, waaruit blijkt dat de game mooi ...
18/10 11u45  Creative Director nieuwe Tomb Raider verlaat Crystal Dynamics Ian Milham, die bij Crystal Dynamics aan de slag was als creative director voor de nieuwe Tomb Raider game, heeft de studio verlaten. Hij is nu aan de slag bij Outpost Games, waar hij weer verenigd wordt ...
18/10 11u30  Cross-platform play op weg naar Halo Wars 2 Later dit jaar nog wordt cross-platform play toegevoegd aan Halo Wars 2, zo is aangekondigd. Spelers op Xbox One en Windows 10 pc's zullen dan samen kunnen spelen. Een concrete releasedatum voor de nieuwe ...
18/10 11u15  Halo 5 krijgt local server support Halo 5: Guardians krijgt deze herfst een update die local server support met zich meebrengt. Op een lokale pc kan dan een server gedraaid worden voor de game, waarmee het spel connectie kan maken. Dat ...
18/10 10u45  EA sluit Visceral Games, Star Wars game naar andere studio Electronic Arts heeft Visveral Games, bekend van Dead Space en Battlefield Hardline, gesloten. Dat de studio wordt opgedoekt hangt samen met de Star Wars game waar Visceral Games aan werkte. Dat zou een ...
18/10 10u00  Sonic Forces laat wat nieuwe gameplay zien Sega heeft wat nieuwe gameplaybeelden van Sonic Forces online gegooid. Om te beginnen zien we hoe een custom personage doorheen de verdediging van een chemische installatie van Eggman tracht te breken ...
18/10 09u45  Game Dev Tycoon volgende maand naar iOS Greenheart Games heeft aangekondigd dat hun Game Dev Tycoon op 28 november verschijnt voor iPhone en iPad. De iOS-versie bevat een nieuwe interface, evenals de '2017 update', die nieuwe game topics ...
Laatste update: vandaag om 0u15
Lees meer van 4Gamers >

GamersNET.nl

Verbergen Tonen
19/10 01u30  Derde generatie lijkt erg dichtbij in Pok�mon GO Begin deze maand zei The Pok�mon Company al dat er [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201710/komt_de_derde_generatie_met_halloween_naar_pokemon_go/]'nieuwe Pok�mon'[/url] naar Pok�mon GO zouden komen tijdens het Halloween-evenement. Hoewel het niet in zoveel woorden werd gezegd, namen veel mensen ...44 
18/10 19u15  Nieuwe trailer: Lady Layton: The Conspiracy of King Millionaire Ariadne Puzzeltrailer Los het op zoals een Layton het betaamt in Layton's Mystery Journey: Katrielle en het mijonairscomplo! De titel is nu beschikbaar voor alle diverse Nintendo 3DS-systemen....
18/10 19u15  Nieuwe trailer: Mario Party: The Top 100 Game Modes - Amiibo Trailer Test je geheugen, snelheid en geluk in een hoop gamemodi in Mario Party: The top 100! Bovenstaande trailer toont ook welke amiibo-figuren welke mogelijkheden voor je bieden....
18/10 17u45  KOOP NU de cd-single Ring of Power Het heeft even geduurd, maar eindelijk is er weer een offici�le cd-single van de GN House Band! In prachtige kwaliteit en in een exclusief hoesje van GamersNET. [url=http://store.gamersnet.nl/index.php/product/ring-of-power-cd-single/]Bestel de single hier[/url] [url=http://store.gamersnet.nl/i...
18/10 16u30  Cuphead | Video Review Na de lovende Cuphead review van onze Tom, komt de Brabander nu ook op de proppen met een recensie per video! Niemand minder dan nieuwe aanwinst Amador schuift aan om deze veelbelovende game te bespreken. Was Cuphead het wachten waard, of komt de...
18/10 14u45  Nieuwe trailer: Hunt: Showdown - Steam Trailer In Hunt: Showdown neem je het niet alleen op tegen angstaanjagende monsters, maar ook tegen andere Bounty Hunters. Jaag in het begin van de 19e eeuw op monsters, dood ze en ontsnap met de buit. Probeer echter niet te sterven: de dood is namelijk permanent. ...
18/10 14u45  Nieuwe trailer: Metroid: Samus Returns - Perstrailer Metroid: Samus Returns werd door de Nederlandse pers uiterst positief onthaald en daar is Nintendo Nederland dan ook trots op. Wij waren in onze [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/metroid_samus_returns/]review[/url] iets kritischer, maar hebben ons alsnog goed met de game vermaakt. ...
18/10 14u15  Jagen op duistere monsters in Hunt: Showdown Het is bijna Halloween, een prima tijd dus om een duistere game aan te kondigen! Hunt: Showdown is een Pvp met Pve-elementen, en laat je op zoek gaan naar angstaanjagende monsters in de duisterste hoeken van de wereld. Spelers jagen in duo's op de monsters, die niet het enige gevaar bieden. Ande...
18/10 13u30  Up2Date: PlayStation Network - South Park: The Fractured But Whole en Life is Strange [img]/images/nieuws/2014/1407249207/playstation-up2date-logo.jpg[/img] Een nieuwe week, een nieuwe vulling voor de PlayStation Store. Dit is de [b]Up2Date[/b] voor de PlayStation 4, PlayStation 3 en PlayStation Vita. Deze week geen PlayStation Plus-games, maar wel zijn games te koo...
18/10 13u15  Day one patch Gran Turismo Sport is nu beschikbaar voor download Vandaag verschijnt [url=https://www.gamersnet.nl/movies/gran_turismo_sport/tv_commercial/]Gran Turismo Sport[/url] officieel en net voor release heeft de racegame van ontwikkelaar Polyphony Digital een day one patch gekregen. Patch 1.02 weegt 12,3GB en voegt behoorlijke grote veranderingen toe. O...
18/10 13u15  Star Wars-game van Visceral vertraagd na sluiten studio EA heeft naar buiten gebracht dat Visceral Games, de studio achter de [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201506/star_wars_game_van_visceral_games_haalt_inspiratie_uit_1313_en_uncharted/]Uncharted-achtige Star Wars game[/url], is opgeschort. De nieuwe titel zou een action-adventure game worden die ...
18/10 13u00  Nieuwe trailer: Sonic Forces - Infinite Boss Battle Gameplay Trailer Sonic Forces is aanstaande en SEGA geeft je een blik van een boss fight. Bereid je maar vast voor op de nodige heftige bazen die je mag gaan verslaan....
18/10 13u00  Nieuwe trailer: Sonic Forces - Chemical Plant Gameplay Trailer Sonic Forces is aanstaande en SEGA laat met deze trailer een stukje gameplay zien in de Chemical Plant. Check de snelheid van de game!...
18/10 13u00  Ontwikkelaar The Evil Within 2 werkt aan updates voor PlayStation 4 Pro en Xbox One X Afgelopen weekend werd bekendgemaakt dat [url=https://www.gamersnet.nl/previews/the_evil_within_2_hands_on/]The Evil Within 2[/url] [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201710/the_evil_within_2_heeft_geen_support_voor_de_playstation_4_pro/] geen PlayStation 4 Pro support[/url] heeft en de console du...
18/10 12u45  Star Wars game van Visceral vertraagd na sluiten studio EA heeft naar buiten gebracht dat Visceral Games, de studio achter de [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201506/star_wars_game_van_visceral_games_haalt_inspiratie_uit_1313_en_uncharted/]Uncharted-achtige Star Wars game[/url], is opgeschort. De nieuwe titel zou een action-adventure game worden die ...
Laatste update: vandaag om 1u30
Lees meer van GamersNET.nl >

InsideGamer

Verbergen Tonen
18/10 17u30  The Fractured but Whole review (PS4) – Schopt kont, vooral voor de fans (Recensie) Een miljard dollar. Wat is nu een betere reden om superheld te worden dan om een miljard dollar op te strijken aan de franchise? Maar helaas voor Coon and Friends is er ook nog een andere franchise, The Freedom Pals, die hetzelfde doel voor ogen hebben...
18/10 17u00  Assassin's Creed Origins-expo volgende week op Utrecht Centraal (Nieuws) Ubisoft organiseert volgende week een expositie op Utrecht Centraal waar je je alvast kan laten onderdompelen in het Egypstische sfeertje van Assassin's Creed Origins. Vanaf dinsdag 24 oktober is de expo gratis te bezoeken op Utrecht Centraal. Fans k...
18/10 15u15  Fire Emblem Warriors review – Volmaakt huwelijk (Recensie) Het musuo-genre heeft in het Westen last van een diepgeworteld stigma; het is volgens velen slechts een reeks repetitieve games waarin geen enkele vorm van uitdaging te vinden is. Zo zou de gameplay bestaan uit enkel eindeloos knoppenrammen en zijn de ...
18/10 15u00  Poll: Wat was de beste game die Visceral ooit gemaakt heeft? (Artikel) Visceral Games zal de deuren sluiten nu de ontwikkelaar is opgeheven door Electronic Arts. De studio maakte voorheen de Dead Space-games en werkte inmiddels al geruime tijd aan een verhalende Star Wars-game. Voormalig Naughty Dog-werkneemster Amy Henni...
18/10 14u30  Offline-modus in GT Sport is nogal beperkt (Nieuws) De offline-modus van Gran Turismo Sport blijkt zeer beperkte content te bevatten. De content die beschikbaar is in de offline-modus van GT Sport blijkt ontzettend gelimiteerd te zijn. Dit zorgde onder andere voor veel problemen voor reviewers ,...
18/10 13u15  Xbox One X-update voor Halo: Master Chief Collection pas in 2018 (Nieuws) Halo: The Master Chief Collection krijgt pas in 2018 een update die gebruikmaakt van de kracht van de Xbox One X. Dat maakte Microsoft bekend tijdens een Halo-livestream . Volgende maand komt de Xbox One X uit en eerder dit jaar kondigde 343 Industr...
18/10 12u30  Japanse stemmen dankzij dlc voor Fire Emblem Warriors (Nieuws) Nintendo heeft bekendgemaakt dat Fire Emblem Warriors bij lancering gratis dlc krijgt om Japanse stemmen in te schakelen. Met deze dlc is Fire Emblem Warriors ook in Nederland te spelen met de Japanse stemmen. De content is beschikbaar vanaf dat de g...
18/10 12u00  Op Verzoek – De grappigste bugs en glitches in games (Artikel) Wij houden er net als eigenlijk alle gamers van als games gewoon werken. Zo min mogelijk glitches en bugs, alsjeblieft, dan kunnen we het meeste van games genieten… toch? Eigenlijk zijn ze vaak nog wel behoorlijk humoristisch. Toegegeven, het kan een s...
18/10 11u15  Nederland telt 290.000 Pokémon Go-spelers die elke dag spelen (Nieuws) In Nederland zijn nog 290.000 Pokémon Go-spelers die elke dag even het spel opstarten. Telecompaper heeft deze cijfers gebaseerd op feiten uit de maand juni van dit jaar. Tussen 1 juni en 1 juli waren er 290.000 Pokémon Go-spelers die elke dag onli...
18/10 11u15  GT Sport-bundel in Taiwan verkrijgbaar voor 40.000 euro (Nieuws) Een zeer gelimiteerde GT Sport-bundel, die alleen in Taiwan verkrijgbaar is, kost bijna 40.000 euro. De gelimiteerde editie van Saints Row 4 in 2013 kwam met een ruimtereis en kostte wel een miljoen dollar. De GT Sport-bundel die uitkomt in Taiwan m...
18/10 11u15  Team Fortress 2 krijgt grote jungle update (Nieuws) Valve komt met een grote update voor Team Fortress 2. De update brengt onder andere nieuwe maps naar de first-person shooter. In de nieuwe Jungle Inferno -update introduceert Valve een nieuw jungle-achtige map genaamd Mercenary Park. In het park st...
18/10 10u30  Dit gaat NIET over Mario Odyssey – Wall Jump Podcast #34 (Artikel) Dit is de podcast die niet over Mario Odyssey gaat. Zou ook niet kunnen, want de game is nog niet uit. Wel hebben we over Orcs, klaar zijn met Destiny 2, The Evil Within 2 en heel misschien ook over...Nee, toch niet. Toch...? Directe RSS feed Op de ho...
18/10 09u00  Indonesië komt als dlc naar Civilization 6 (Nieuws) Indonesië wordt een speelbare factie in Sid Meier's Civilization 6. De samenleving wordt geleid door Dyah Gitarja. Nadat haar halfbroer, koning Jayanagara, in 1328 werd vermoord, kwam zij met de hulp van haar moeder aan de macht. Ze zwaaide de scepte...
18/10 09u00  De diverse moves van Zeku uit Street Fighter 5 - Gameplay (Nieuws) Zeku the Ninja Master is een nieuw personage dat naar Street Fighter 5 komt. Maandag werd hij onthuld en nu is hij uitgebreid in actie te zien in deze nieuwe gameplayvideo. De video wordt voorzien van commentaar door Capcom's community & esports ...
18/10 09u00  Sony richt indielabel op die zelfs games naar Switch en pc brengt (Nieuws) Sony heeft een indielabel opgericht genaamd Unties. Games die onder dit label verschijnen kunnen zelfs op pc en Switch verschijnen. Het label is technisch gezien door Sony's subdivisie Sony Music Entertainment opgericht en dus niet door de gametak va...
Laatste update: woensdag 18 oktober 2017, 17u30
Lees meer van InsideGamer >

Gamed

Verbergen Tonen
Laatste update: woensdag 18 oktober 2017, 15u18
Lees meer van Gamed >

FOK!Games

Verbergen Tonen
Laatste update: woensdag 18 oktober 2017, 15u02
Lees meer van FOK!Games >

Eurogamer

Verbergen Tonen
19/10 07u15  Destiny 2 vanavond offline De Destiny 2-servers worden vanavond offline gehaald voor onderhoud, ten behoeve van een nieuwe patch.Om 17:00 uur kunnen spelers niet meer inloggen, en vanaf 18:00 uur worden reeds ingelogde spelers terug gezet naar het titelscherm. Het onderhoud staat gepland tot 21:00 uur. Om na het onderhoud weer in te kunnen loggen, moet je eerst update 1.0.3.5 downloaden.Vorige week is de Destiny 2 Prestige raid uitgesteld. Deze is gisteren beschikbaar gemaakt.Read more…
19/10 07u00  Moonlighter komt naar de Nintendo Switch Ontwikkelaar Digital Sun maakt bekend dat Moonlighter volgend jaar naar de Nintendo Switch komt. Eerder was de game al aangekondigd voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.In Moonlighter speel je de winkeluitbater in een RPG. Avonturiers kloppen aan op zoek naar steeds sterkere voorwerpen en potions. Die verkrijg je door 's nachts zelf dungeons te verkennen en loot te verzamelen. Ook is het mogelijk om je winkel uit te bouwen door bijvoorbeeld personeel in te huren.Moonlighter lanceert in de loop van 2018. Eerder dit jaar voerde de ontwikkelaar een succesvolle campagne voor de game op Kickstarter.Read more…
19/10 07u00  Nintendo Switch firmware update 4.0 voegt opnamefunctie toe De nieuwste firmware voor de Nintendo Switch voegt de mogelijkheid toe om opnames te maken in games.Door de knop voor screenshots lang ingedrukt te houden neem je de laatste dertig seconden van je gameplay op. Je kunt de clip vervolgens bijknippen en direct op social media posten. Het opnamessyteem werkt niet in alle games. Op dit moment kun je gameplay opnemen van The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Arms, Splatoon 2 en Mario Kart 8 Deluxe.Read more…
18/10 19u00  Resident Evil 7 vier miljoen keer verkocht Capcom maakt bekend dat Resident Evil 7 al meer dan vier miljoen keer over de toonbank is gegaan. De game behaalt daarmee de beoogde verkoopdoelstellingen. Initieel had Capcom een verkoopcijfer van 4 miljoen verkochte exemplaren tegen 31 maart van dit jaar vooropgesteld. Met 3,5 miljoen exemplaren werd die doelstelling toen niet gehaald. Later stelde de uitgever zijn verwachtingen bij naar een totaal verkoopcijfer van 5,5 miljoen exemplaren tegen 31 maart 2018.Resident Evil 7 lanceerde in januari voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Op de site lees je Sanders Resident Evil 7 review.Read more…
18/10 18u30  The Evil Within 2 review Horrorgames associeer je niet snel met een open spelwereld. Vaak is er sprake van een strakke regie, zodat de opbouw naar schrikmomenten helemaal juist is afgesteld. Daar is niets mis mee, want dat is nu eenmaal de aard van het beestje. Toch pakt ontwikkelaar Tango Gameworks het met The Evil Within 2 anders aan. In dit vervolg staan open gebieden en keuzevrijheid voorop, wat des te opvallender is als je de uiterst lineaire voorganger hebt gespeeld. Je wordt niet tot een bepaalde speelstijl gedwongen, maar kiest je eigen pad. Die visie sijpelt in allerlei onderdelen van de game door. Maar met succes?In The Evil Within 2 speel je weer als detective Sebastian Castellanos, die door de mysterieuze Mobius-groepering opnieuw aan het STEM-systeem wordt gekoppeld. Via die machine duik je op Inception-achtige wijze in het onderbewustzijn van anderen. Dit keer in dat van je doodgewaande dochter Lily, die schijnbaar nog leeft en alleen te redden is door haar in deze droomwereld te vinden. Die neemt de vorm aan van het idyllische en typisch Amerikaanse stadje Union, dat duidelijk betere tijden heeft gekend. Door de plotse verdwijning van Lily slaat de simulatie echter op hol, met allerlei psychedelische en angstaanjagende gevolgen. Delen van het dorp zweven ondersteboven door de lucht en de meeste inwoners zijn in bloeddorstige zombies veranderd. De setting leent zich wederom goed voor een hoop variatie in de omgevingen, waardoor je telkens benieuwd blijft wat er op je pad gaat komen. Naarmate de game vordert, kom je in telkens spectaculairdere situaties terecht. Die opbouw is knap gedaan.Read more…
18/10 18u30  Gerucht: Freddy Krueger komt naar Dead by Daylight Freddy Krueger is mogelijks de volgende moordernaar in Dead by Daylight. Dat valt althans af te leiden uit een teaser die ontwikkelaar Behaviour Interactive op YouTube heeft geplaatst.In de teaser zijn onder andere messen te zien die doen denken aan de handschoen van Freddy. De titel van het filmpje is bovendien 'Don't fall asleep', wat lijkt te hinten naar de manier waarop Freddy in A Nightmare on Elm Street-films zijn slachtoffers om het leven brengt.Dead by Daylight lanceerde in 2016 voor de pc, en in juni van dit jaar voor de PlayStation 4 en Xbox One. Eerder bracht Behaviour Interactive ook al Leatherface naar Dead by Daylight.Read more…
18/10 15u00  In Warhammer: Vermintide 2 neem je het tegen Chaos op Ontwikkelaar Fatshark laat weten dat je het in Warhammer: Vermintide 2 tegen Chaos opneemt. Hoewel het vervolg een nieuwe tegenstanders en locaties introduceert zijn de Skaven nog steeds van de partij.Daarnaast keren de vijf helden uit het origineel terug. Iedere held kan nu uit verschillende klassen kiezen, waardoor je het personage meer op jouw eigen speelstijl kunt afstemmen. Verder is het loot-systeem volledig vernieuwd, heeft de game een nieuwe gebruikersinterface en is er ondersteuning voor zowel mods als dedicated servers.Read more…
18/10 13u45  Total War: Warhammer - Mortal Empires release bekend Op de Total War: Warhammer Twitter-account is de Mortal Empires release bekendgemaakt. De gratis uitbreiding voor eigenaars van Total War: Warhammer 1 en 2 is vanaf 26 oktober te downloaden.In Total War: Warhammer - Mortal Empires worden de maps van beide games samengevoegd en herwerkt. Concreet betekent dit dat de Old World van de eerste game verder naar het westen met Lustria, the Southlands, Naggaroth en Ulthuan wordt uitgebreid.De nieuwe map bevat zo 295 settlements en 117 facties aan het begin van de campagne. De spelers kiezen uit 35 Legendary Lords en 25 startposities.Read more…
18/10 12u15  Middle Earth: Shadow of War krijgt 'infinite Shadow Wars' modus Tijdens een livestream heeft Monolith 'infinite Shadow Wars' aangekondigd voor Middle Earth: Shadow of War.In deze modus kun je oneindig lang Shadow Wars spelen, de laatste akte van de game. In Shadow Wars verdedig je jouw forten in de regio's van Mordor tegen alsmaar sterker wordende hordes Orcs.De update komt uit op hetzelfde moment dat ook de Slaughter Tribe wordt toegevoegd aan de game. Sander zijn Middle Earth: Shadow of War review lees je op de site.Read more…
18/10 12u00  Civilization 6 krijgt nieuwe beschavingen Civilization 6 krijgt nieuwe beschavingen, namelijk de Khmer en Indonesië.De Khmer worden geleid door koning Jayavarman VII. De unieke eenheid van deze beschaving is de Domrey, een olifant met een ballista op zijn rug. In plaats van een tempel bouwen zij de Prasat, die missionarissen de Martyr promotie geeft. Koning Jayavarman heeft de unieke vaardigheid 'Monasteries of the King', waarmee zijn eenheden aangrenzende gebieden kunnen overnemen nadat een Holy Site is gebouwd. Aquaducten geven aangrenzende boerderijen een bonus op hun productie.Read more…
18/10 11u45  Bekijk: Wolfenstein 2: The New Colossus - Launch Trailer Wolfenstein 2: The New Colossus lanceert op 27 oktober op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Onlangs is ook een Nintendo Switch-versie van Wolfenstein 2 aangekondigd. Een Wolfenstein 2: The New Colossus preview en een overzicht met Wolfenstein 2: The New Colossus info vind je op de site.Read more…
18/10 10u15  Electronic Arts sluit Dead Space-ontwikkelaar Visceral Games Electronic Arts laat in een persbericht weten Dead Space-ontwikkelaar Visceral Games te sluiten. Daarnaast gaat de Star Wars game van de studio op de schop en wordt de ontwikkeling ondergebracht bij EA Worldwide Studios. De game komt niet langer in 2019 uit.'We willen inspelen op de trends in de markt en een breder publiek aanspreken. Na uitvoerig testen blijkt het huidige concept van de game daar niet aan te voldoen, dus hebben we besloten een andere richting in te slaan', aldus de uitgever. De verhaalgedreven action-adventure was al jaren bij Visceral Games in ontwikkeling. Electronic Arts laat weten de 'visuele pracht' en de 'authenticiteit' te behouden, maar zich nu te richten op een ervaring waar spelers een 'lange tijd' van kunnen genieten.Read more…
17/10 17u30  Sony geeft Nintendo Switch game Tiny Metal uit Sony laat weten dat het bedrijf de game Tiny Metal uitgeeft. De titel wordt gelanceerd op de pc, PlayStation 4, PSVR en Nintendo Switch.Tiny Metal wordt officieel uitgegeven door het bedrijf Unties. Deze ontwikkelaar is echter onderdeel van Sony Music Entertainment. De naam Unties verwijst volgens Sony naar 'de gedachte om de talenten van unieke game-ontwikkelaars van over de hele wereld te ontketenen'. Unties geeft in de toekomst ook games als last Standard, Merkava Avalanche en Deemo Reborn uit. Het is nog onbekend of Sony in de toekomst meer games voor de Nintendo Switch produceert.Read more…
17/10 16u30  GTA Online: Transform Races aangekondigd Rockstar Games heeft GTA Online: Transform Races aangekondigd. In deze gratis uitbreiding worden verschillende soorten voertuigen tijdens dezelfde race gecombineerd.Transform Races zijn nieuwe stunt tracks waarin je tussen land-, zee- en luchtvoertuigen wisselt. Deze nieuwe soort races kun je ook zelf in de Race Creator ontwerpen. De release van Transform Races staat voor later deze maand gepland.Daarnaast belooft Rockstar in de toekomst ook nieuwe Adversary Modes. Condemned is een free-for-all modus waarin je je doodstraf aan andere spelers moet doorgeven voordat de tijd op is. En in Dogfight neem je het in vliegtuigen en helikopters tegen elkaar op.Read more…
17/10 11u45  Bekijk: South Park: The Fractured But Whole - Launch Trailer South Park: The Fractured But Whole lanceert op 17 oktober op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Onlangs is de inhoud van de South Park: The Fractured But Whole season pass onthuld. de systeemeisen van de pc-versie van South Park: The Fractured But Whole vind je ook op de site.Read more…
Laatste update: vandaag om 7u15
Lees meer van Eurogamer >

EvilGamerz

Verbergen Tonen
18/10 22u45  Sony introduceert bijzonder kleine PS4-controller Op het PlayStation Blog heeft Sony splinternieuwe controllers aangekondigd van Hori. Het gaat om officieel gelicenseerde Mini Wired Gamepads voor de PlayStation 4. De controller is 40% kleiner dan een DualShock 4 en heeft een platter design. De randapparatuur kost 29,99 Dollar en zal een miniem touchpad bevatten. Daarnaast bevat de controller ook een motion sensor, stereo headjack, speaker en light bar. Wel is de apparatuur bedraad. Over een Europese release is nog niet gesproken.
18/10 22u30  Slice Dice and Rice komt naar de PS4 Lees meer >
18/10 22u30  Nieuw artikel: RollerCoaster Tycoon Classic Lees meer >
18/10 17u00  Nieuwe War Stories campagne zet tankbestuurder op de rand van een nucleaire oorlog Lees meer >
18/10 13u00  Games line-up Nintendo voor eind 2017 en begin 2018 Nintendo heeft een grafiek uitgebracht van de aankomende games die voor de Nintendo Switch en 3DS uit zullen komen. Het gaat om releases die vallen in de herfst van dit jaar tot en met begin 2018.
18/10 12u15  Mindscape gaat retro met Retro-Bit Lees meer >
18/10 09u15  Evilgamerz streamt eerste halve uur ELEX Op Facebook hadden we het gisteren al geplaatst maar inmiddels zijn we druk bezig met ELEX, een RPG met een grootse omgeving die je kunt ontdekken. Het eerste halve uur van de game laat nog lang niet alle details zien van de RPG, maar geeft je wel alvast inkijk in de gameplay:
18/10 07u30  Halloween event voor Killing Floor 2 Lees meer >
18/10 07u30  Gran Turismo Sport arcade mode gameplay De Gamespot heeft een video uitgebracht waarin we de Arcade mode van Gran Turismo Sport aan het werk kunnen zien. We rijden op de Autodrome Lago Maggiore in een Golf VII GTI '14.
18/10 07u15  Eerste reviews Gran Turismo Sport Lees meer >
18/10 07u15  EA sluit Visceral Games studio Electronic Arts heeft besloten om de studio van Visceral Games te sluiten. Het team wordt zoveel mogelijk verplaatst naar andere projecten en teams binnen Electronic Arts. Het Star Wars actie avontuur was in ontwikkeling bij Visceral Games en had de codenaam Ragtag. EA Vancouver neemt het project over. We kennen Visceral Games vooral van de Dead Space-franchise.
18/10 07u15  Famitsu geeft cijfers aan Mario Odyssey en Forza Het Japanse Famitsu heeft enkele interessante titels beoordeeld deze week, waaronder Super Mario Odyssey, Forza Motorsport 7 en FIFA 18. De lijst is als volgt:Super Mario Odyssey (Switch, Nintendo): 10 / 10 / 9 / 10 - (39/40)Psycho Break (The Evil Within 2) (PS4/Xbox One, Bethesda): 9 / 9 / 8 / 9 - (35/40)Shin Megami Tensei: Deep Strange Journey (3DS, Atlus): 9 / 8 / 8 / 8 - (33/40)Cuphead (Xbox One, Microsoft): 8 / 8 / 8 / 9 - (33/40)Forza Motorsport 7 (Xbox One, Microsoft): 9 / 9 / 9 / 9 - (36/40)Amaekata wa Kanojo Nari ni. (PS4/PS Vita, Entergram): 6 / 6 / 6 / 7 - (25/40)Sora no Folklore (3DS, Kemco): 8 / 7 / 7 / 6 - (28/40)FIFA 18 (PS4/Xbox One/Switch/PS3): 10 / 9 / 9 / 9 - (37/40)Go! Go! Kokopolo 3D: Space Recipe for Disaster (3DS, Tanukii): 8 / 8 / 7 / 6 - (29/40)Idol Time PriPara: Yume All-Star Live! (3DS, Takara Tomy): 8 / 8 / 8 / 7 - (31/40)Nidhogg 2 (PS4, Messhoff): 7 / 7 / 7 / 7 - (28/40)Steam Prison: Nanatsu no Bitoku (PS Vita, HuneX): 8 / 7 / 8 / 7 - (30/40)
17/10 17u30  GTA Online: Transform Races verkrijgbaar Lees meer >
17/10 16u45  Wolfenstein II: The New Colossus - Launch Trailer Lees meer >
17/10 10u15  South Park: The Fractured But Whole nu verkrijgbaar Lees meer >
Laatste update: woensdag 18 oktober 2017, 22u45
Lees meer van EvilGamerz >

Power Unlimited

Verbergen Tonen
19/10 00u15  The Witcher 3: Wild Hunt is nu lekker goedkoop op pc In deze Nachtwacht onder andere fijne dealtjes voor mensen die los willen gaan met The Witcher, een nieuwe update voor Arms, Halo: The Master Chief Collection in 4K en nog veel meer.38 
18/10 16u45  Visceral Games in memoriam de beste momenten in Dead Space The Godfather The Lord of the Rings James Bond Gisteren is het vervelende nieuws naar buiten gekomen dat ontwikkelaar Visceral Games haar deuren moet sluiten na bijna 20 jaar hard gewerkt te hebben aan een paar geweldige games. Als eerbetoon heeft Tingle de beste momenten verzameld van games ontwikkeld door Visceral!
18/10 12u45  Spelen na de Dood: Het Hiernamaals in Games Sterven. We moeten er helaas allemaal een keer aan geloven. Ondertussen doen we dat in games iedere dag al! Meestal houdt ‘t dan op bij het game over scherm, maar zo af en toe gaat het verder. Zie hier de meest interessante interpretaties van het hiernamaals in games.
18/10 01u15  EA sluit Visceral Games; grote veranderingen Star Wars-game De Wachtster had veel zin in Uncharted de Star Wars-editie, maar helaas sluit EA de deuren van Visceral Games... Gelukkig is er ook vrolijker nieuws over Mario + Rabbids Kingdom Battle, Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon en Shadow of War. O, en een uniek bericht over Sony en Nintendo!
17/10 17u15  Rare zonnen in games Zo, hey, hebben jullie die rare zon ook gezien? Wij niet! Wij zitten namelijk verstopt in een bunker ergens in Haarlem. Maar we hebben foto’s gezien en Tingle was zo in shock, dat hij op zoek ging naar rare zonnen in games om zichzelf gerust te stellen.
17/10 14u45  Met welk gamepersonage willen we wel eens een beschuitje eten? Nog 120 dagen tot Valentijn, maar met een beetje looooove kun je niet vroeg genoeg beginnen. Dus PU-redactie, biecht maar op: wie heeft er altijd al warme gevoelens gehad voo Chun-Li? Fat Princess? Of misschien toch voor die lekkere bruine borstelsnor van Mario...?
17/10 14u15  Live: Bladeren met Ed Het is tijd voor de allereerste live uitvoering van Bladeren met Ed! Kom het gezellig bijwonen, lekker hier op de site, of op Twitch.
17/10 03u30  Engelse politie traint met GT Sport De racegames van tegenwoordig zijn zo realistisch dat de Engelse politie besloten heeft agenten te gaan trainen met GT Sport! De Wacht heeft alle details naast nieuws over Star Wars: Battlefront 2, Xbox One X, PlayStation VR en Assassin’s Creed: Origins.
16/10 15u30  South Park: The Fractured But Whole - Review We gaan wéér naar beneden, daar waar South Park is. Dit keer gaan we nog lager dan in The Stick of Truth, want de gescheurde anus moet verkend worden. Wouter verlaagt zich graag tot dit niveau… nou ja, eigenlijk zít hij al op het niveau van South Park: The Fractured But Whole.
16/10 14u15  Wat is Ready Player One? Steven Spielberg werkt momenteel aan de verfilming van Ready Player One, over een jongen die avonturen beleeft in een VR-wereld vol verwijzingen naar games, films, series en muziek. Wordt dit een van de grootste geekfilms ooit? PeterKoelewijn las het boek en praat je bij!
16/10 00u15  Zeku naar Street Fighter V, BlazBlue Cross Tag Battle in 2018 en nieuwe CoD: WWII-trailers Het Zeku-virus slaat toe in Street Fighter V. Er komt een nieuwe ninja naar de vechtgame om het tweede seizoen af te sluiten. Er is ook nieuws over andere spellen, zoals BlazBlue, Call of Duty, Dead End Job en meer. Lees het in een versche, smakelijcke N8W8!
15/10 12u45  GTA Online wordt uitgebreid met Transform Races Bijgekomen van het Pokémon Go-event in Amstelveen? Mooi, want er staat een fijne WKNDW8 voor je klaar. Daarin GTA Online, Hearthstone, Tekken 7, Counter Strike en meer.
15/10 12u15  Moeten Loot Boxes in games verboden worden? Lees meer >
14/10 13u45  Humble Bundle overgenomen door IGN Welkom bij een nieuwe weekendwacht! Vandaag in de wacht: IGN neemt Humble Bundle over, Cuphead meer dan een mijoen keer verkocht, nieuwe details van de Season Pass van South Park: The Fractured But Whole, Pokkén Tournament XL update, BlizCon 2017 in-game loot en meer!
13/10 16u45  De vetste game releases van 2018 Wolfenstein 2, South Park: The Fractured But Whole, Shadow of War, Assassin’s Creed: Origins, Super Mario Odyssey en Star Wars: Battlefront 2 zijn allemaal voorbeelden van vette releases van dit najaar. Florian is echter ongeduldig en kijkt alvast naar de aankomende releases van 2018!
Laatste update: vandaag om 0u15
Lees meer van Power Unlimited >Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

47x Nieuwe War Stories campaign voor World of Tanks gelanceerd19/10 00u15 - 4Gamers: Wargaming heeft een nieuwe War Stories campaign gelanceerd voor de consoleversie van World of Tanks. De nieuwe campaign is dus nu te downloaden voor PS4, PS4 Pro, Xbox 360 en Xbox One. Ook de Xbox One ...
45x Android 13 en Tapion naar Dragon Ball Xenoverse 2 als DLC19/10 00u15 - 4Gamers: Via het Japanse V-Jump magazine is wat nieuwe DLC voor Dragon Ball Xenoverse 2 onthuld. Het gaat om Android 13 en Tapion die als DLC-personages gekocht kunnen worden. Verder kunnen spelers zich ook verwachten ...
45x Verschillende PlayLink games uitgesteld in Europa19/10 00u15 - 4Gamers: Sony heeft laten weten dat enkele PlayLink-games, die je gebruik laten maken van je smartphone voor multiplayer, iets later zullen verschijnen in Europa. Hidden Agenda, Knowledge is Power en SingStar ...
44x Derde generatie lijkt erg dichtbij in Pok�mon GO19/10 01u30 - GamersNET.nl: Begin deze maand zei The Pok�mon Company al dat er [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201710/komt_de_derde_generatie_met_halloween_naar_pokemon_go/]'nieuwe Pok�mon'[/url] naar Pok�mon GO zouden komen tijdens het Halloween-evenement. Hoewel het niet in zoveel woorden werd gezegd, namen veel mensen ...
44x Project CARS 2 strooit met positieve quotes19/10 00u15 - 4Gamers: Ongeveer een maand geleden werd Project CARS 2 gelanceerd en daar worden we nu nog eens aan herinnerd via een trailer waarin heel wat positieve quotes en scores zijn opgenomen. Stiekem hadden we het natuurlijk ...
38x The Witcher 3: Wild Hunt is nu lekker goedkoop op pc19/10 00u15 - Power Unlimited: In deze Nachtwacht onder andere fijne dealtjes voor mensen die los willen gaan met The Witcher, een nieuwe update voor Arms, Halo: The Master Chief Collection in 4K en nog veel meer.
11x Een voorproefje van Sea of Thieves' artbook vind je hier19/10 06u45 - Gamequarter.be: Lees meer >
8x DLC zorgt voor nieuwe uitdagingen in Mario + Rabbids: Kingdom Battle18/10 21u00 - Gamequarter.be: Oude bekenden keren terug in het Ultra Challenge Pack voor Mario + Rabbids: Kingdom Battle. Chain Chomps, Boo’s, opspattend lava en razende tornado’s worden echter vergezeld door nieuwe vijanden, soms gespeeld door de Rabbids, die het Mario en zijn vrienden moeilijk gaan maken. De DLC zal een nieuwe co-op campagne introduceren, samen met acht extra pittige uitdagingen. Deze nemen ons mee naar klassieke locaties zoals een vulkaan, woestijn en spookhuis. Ben jij er klaar voor om de uitdaging alleen of met vrienden aan te gaan in Mario + Rabbids: Kingom Battle?
7x Destiny 2 vanavond offline19/10 07u15 - Eurogamer: De Destiny 2-servers worden vanavond offline gehaald voor onderhoud, ten behoeve van een nieuwe patch.Om 17:00 uur kunnen spelers niet meer inloggen, en vanaf 18:00 uur worden reeds ingelogde spelers terug gezet naar het titelscherm. Het onderhoud staat gepland tot 21:00 uur. Om na het onderhoud weer in te kunnen loggen, moet je eerst update 1.0.3.5 downloaden.Vorige week is de Destiny 2 Prestige raid uitgesteld. Deze is gisteren beschikbaar gemaakt.Read more…
7x Er is een hoop DLC voor Dragon Ball: Xenoverse 2 op komst19/10 07u00 - Gamequarter.be: Dragon Ball: Xenoverse 2 zal op korte termijn van een hoop DLC worden voorzien. Dat blijkt uit een artikel van het Japanse magazine V-Jump. Volgens het artikel zullen Android 13 en Tapion, twee karakters die enkel in de films van Dragon Ball Z verschenen, beschikbaar worden gesteld middels een gratis download, naast een costume pack met outfits uit Universe 2 en Universe 11, verwijzend naar Dragon Ball: Super. Ook zal een nieuwe stage genaamd Hero Colosseum als gratis DLC beschikbaar worden gesteld, komt er een nieuw stuk verhaal en keren figure-based battles terug. Op welke termijn dit allemaal gebeurd, dat is echter niet duidelijk.  

Statistieken

Artikels:
37237
Gelezen:
23503
Aantal lezers nu:
41


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2017 Naar boven