woensdag 22 augustus 2018, week 34


U bent nu hier: Meest gelezen | Chronologisch: uit

Laatste updatecontrole: vandaag om 0u00
 
4x Drukte op en rond Schiphol door treinstoringOp Schiphol was het dinsdagavond buitengewoon druk als gevolg van de treinstoring in de regio Amsterdam. Voor reizigers die met het vliegtuig aankwamen, waren er zeer beperkt treinen beschikbaar voor de reis naar huis. Voor bussen en taxi’s stonden lange rijen. Eerder op de avond was het vooral druk op de perrons van het Centraal Station van de hoofdstad en andere treinstations in de regio. (21/08 23u45 - Reformatisch Dagblad)
4x Pas 26ste op de wereldranking, maar toch is Serena Williams 17e reekshoofd op de US OpenSerena Williams werd dinsdag als 17e reekshoofd aangeduid voor het US Open, het vierde en laatste Grand Slam van het seizoen. De 36-jarige Amerikaanse, zes keer winnares in Flushing Meadows, is pas 26e op de wereldranglijst, maar de organisatoren hielden rekening met haar lange afwezigheid. De voormalige nummer een van de wereld beviel in september van een dochter. (21/08 23u45 - Gazet van Antwerpen: Wetenschap)
4x Bonaventure overleeft eerste kwalificatieronde US Open, Zanevska ligt eruitYsaline Bonaventure (WTA-126) heeft zich dinsdag in New York gekwalificeerd voor de tweede ronde van de kwalificaties op het US Open. Voor Maryna Zanevska (WTA-219) zit het vierde en laatste grandslamtoernooi van het seizoen er al op. (21/08 23u45 - Gazet van Antwerpen: Wetenschap)
4x Sandrine Tas pakt twee Europese titels in het skeeleren op de wegSandrine Tas heeft dinsdag op de Europese skeelerkampioenschappen in Oostende twee titels op de weg aan haar palmares toegevoegd. Ze won de 200 meter tegen de klok en de puntenkoers. Afgelopen week was de 22-jarige Oostendse op de piste ook al goed voor vier keer goud. (21/08 23u45 - De Standaard - Sport)
4x Bonaventure overleeft eerste kwalificatieronde US Open, Zanevska ligt eruitYsaline Bonaventure (WTA-126) heeft zich dinsdag in New York gekwalificeerd voor de tweede ronde van de kwalificaties op het US Open. Voor Maryna Zanevska (WTA-219) zit het vierde en laatste grandslamtoernooi van het seizoen er al op. (21/08 23u45 - Het Belang van Limburg)
4x PSV op zucht van Champions LeaguePSV behaalde na een dolle slotfase een goeie uitgangspositie voor het bereiken van de groepsfase van de Champions League. Het versloeg met 2-3 de Wit-Russische kampioen BATE Borisov. Jasse Tuominen zette de thuisploeg vroeg in de eerste helft op voorsprong maar na doelpunten van Gaston Pereiro (vanop penalty) en uitblinker Hirving Lozano leek de Eindhovense club op een overtuigende 1-2-zege af te stevenen. (21/08 23u45 - Het Belang van Limburg)
4x Pas 26ste op de wereldranking, maar toch is Serena Williams 17e reekshoofd op de US OpenSerena Williams werd dinsdag als 17e reekshoofd aangeduid voor het US Open, het vierde en laatste Grand Slam van het seizoen. De 36-jarige Amerikaanse, zes keer winnares in Flushing Meadows, is pas 26e op de wereldranglijst, maar de organisatoren hielden rekening met haar lange afwezigheid. De voormalige nummer een van de wereld beviel in september van een dochter. (21/08 23u45 - Gazet van Antwerpen: Sport)
4x Bonaventure overleeft eerste kwalificatieronde US Open, Zanevska ligt eruitYsaline Bonaventure (WTA-126) heeft zich dinsdag in New York gekwalificeerd voor de tweede ronde van de kwalificaties op het US Open. Voor Maryna Zanevska (WTA-219) zit het vierde en laatste grandslamtoernooi van het seizoen er al op. (21/08 23u45 - Gazet van Antwerpen: Sport)
4x Sandrine Tas pakt twee Europese titels in het skeeleren op de wegSandrine Tas heeft dinsdag op de Europese skeelerkampioenschappen in Oostende twee titels op de weg aan haar palmares toegevoegd. Ze won de 200 meter tegen de klok en de puntenkoers. Afgelopen week was de 22-jarige Oostendse op de piste ook al goed voor vier keer goud. (21/08 23u45 - Gazet van Antwerpen: Sport)
4x Pas 26ste op de wereldranking, maar toch is Serena Williams 17e reekshoofd op de US OpenSerena Williams werd dinsdag als 17e reekshoofd aangeduid voor het US Open, het vierde en laatste Grand Slam van het seizoen. De 36-jarige Amerikaanse, zes keer winnares in Flushing Meadows, is pas 26e op de wereldranglijst, maar de organisatoren hielden rekening met haar lange afwezigheid. De voormalige nummer een van de wereld beviel in september van een dochter. (21/08 23u45 - Gazet van Antwerpen)


3x Complete treinchaos rondom Amsterdam, ook woensdag nog hinderUPDATE 23.38 - Het treinverkeer rond Amsterdam heeft nog steeds te kampen met de gevolgen van een grote sein- en wisselstoring. Rond 21.30 uur reden er wel weer mondjesmaat treinen van en naar het Centraal Station. De NS verwacht niet dat de storing dinsdag nog wordt opgelost maar denkt wel alle reizigers thuis te kunnen brengen. (21/08 23u45 - De Telegraaf)
3x Sandrine Tas pakt twee Europese titels in het skeeleren op de wegSandrine Tas heeft dinsdag op de Europese skeelerkampioenschappen in Oostende twee titels op de weg aan haar palmares toegevoegd. Ze won de 200 meter tegen de klok en de puntenkoers. Afgelopen week was de 22-jarige Oostendse op de piste ook al goed voor vier keer goud. (21/08 23u45 - Gazet van Antwerpen: Wetenschap)
3x PSV op zucht van Champions LeaguePSV behaalde na een dolle slotfase een goeie uitgangspositie voor het bereiken van de groepsfase van de Champions League. Het versloeg met 2-3 de Wit-Russische kampioen BATE Borisov. Jasse Tuominen zette de thuisploeg vroeg in de eerste helft op voorsprong maar na doelpunten van Gaston Pereiro (vanop penalty) en uitblinker Hirving Lozano leek de Eindhovense club op een overtuigende 1-2-zege af te stevenen. (21/08 23u45 - Gazet van Antwerpen: Wetenschap)
3x Van Bommel blijft kritisch: 'Hadden veel meer moeten scoren'Mark van Bommel betreurt dat PSV verzuimd heeft de genadeklap uit te delen op bezoek bij BATE Borisov (2-3 zege). Toch is de trainer trots op veerkracht die zijn jonge ploeg twee keer toonde in het eerste duel van de play-offs voor de Champions League. (21/08 23u45 - Voetbal International)
3x Van Bommel ziet 'toverstafje' bij PSVMark van Bommel beleefde een enerverende avond bij zijn eerste Europese wedstrijd als trainer van PSV. (21/08 23u45 - Telegraaf: Sport)
3x Zverev stelt Lendl aan als coachLees meer > (21/08 23u45 - Telegraaf: Sport)
3x Benfica blijft steken op gelijkspel tegen PAOKBenfica heeft in de play-offs van de Champions League tegen PAOK Thessaloniki geen goede uitgangspositie kunnen creëren voor de return in Griekenland. In Lissabon bleven de Portugezen steken op 1-1. (21/08 23u45 - Telegraaf: Sport)
3x Pas 26ste op de wereldranking, maar toch is Serena Williams 17e reekshoofd op de US OpenSerena Williams werd dinsdag als 17e reekshoofd aangeduid voor het US Open, het vierde en laatste Grand Slam van het seizoen. De 36-jarige Amerikaanse, zes keer winnares in Flushing Meadows, is pas 26e op de wereldranglijst, maar de organisatoren hielden rekening met haar lange afwezigheid. De voormalige nummer een van de wereld beviel in september van een dochter. (21/08 23u45 - De Standaard: Wetenschap)
3x Bonaventure overleeft eerste kwalificatieronde US Open, Zanevska ligt eruitYsaline Bonaventure (WTA-126) heeft zich dinsdag in New York gekwalificeerd voor de tweede ronde van de kwalificaties op het US Open. Voor Maryna Zanevska (WTA-219) zit het vierde en laatste grandslamtoernooi van het seizoen er al op. (21/08 23u45 - De Standaard: Wetenschap)
3x Sandrine Tas pakt twee Europese titels in het skeeleren op de wegSandrine Tas heeft dinsdag op de Europese skeelerkampioenschappen in Oostende twee titels op de weg aan haar palmares toegevoegd. Ze won de 200 meter tegen de klok en de puntenkoers. Afgelopen week was de 22-jarige Oostendse op de piste ook al goed voor vier keer goud. (21/08 23u45 - De Standaard: Wetenschap)
3x Pas 26ste op de wereldranking, maar toch is Serena Williams 17e reekshoofd op de US OpenSerena Williams werd dinsdag als 17e reekshoofd aangeduid voor het US Open, het vierde en laatste Grand Slam van het seizoen. De 36-jarige Amerikaanse, zes keer winnares in Flushing Meadows, is pas 26e op de wereldranglijst, maar de organisatoren hielden rekening met haar lange afwezigheid. De voormalige nummer een van de wereld beviel in september van een dochter. (21/08 23u45 - De Standaard - Sport)
3x Bonaventure overleeft eerste kwalificatieronde US Open, Zanevska ligt eruitYsaline Bonaventure (WTA-126) heeft zich dinsdag in New York gekwalificeerd voor de tweede ronde van de kwalificaties op het US Open. Voor Maryna Zanevska (WTA-219) zit het vierde en laatste grandslamtoernooi van het seizoen er al op. (21/08 23u45 - De Standaard - Sport)
3x PSV-trainer Van Bommel is 'toverstaf' dankbaar na knappe zege op BATEPSV-trainer Mark van Bommel was erg opgelucht na de uitzege van zijn ploeg in de play-offs van de Champions League tegen BATE Borisov (2-3). De coach zag zijn ploeg namelijk dramatisch beginnen. (21/08 23u45 - Nu.nl: Sport)
3x Ex-campagneleider Trump deels schuldig bevonden, ex-advocaat bekent overtredingPaul Manafort, de ex-campagneleider van president Donald Trump, is veroordeeld voor fraude. Ondertussen bekende Trumps ex-advocaat Michael Cohen overtredingen op de wet voor campagnefinanciering. (21/08 23u45 - Knack)
3x Ivan Lendl wordt coach van Alexander ZverevAlexander Zverev heeft Ivan Lendl aangesteld als coach. De achtvoudige grandslamwinnaar begeleidde eerder al Andy Murray in twee periodes. (21/08 23u45 - Het Laatste Nieuws: Sport)
3x PSV zonder Rigo wint na attractief slot op het veld van BATE Borisov en neemt optie op CL-groepsfase, Svilar ziet Benfica niet verder geraken dan drawPSV heeft een uitstekende zaak gedaan in de heenmatch van de laatste voorronde van de Champions League. De Nederlandse kampioen ging op het veld... (21/08 23u45 - Het Laatste Nieuws: Sport)
3x Pas 26ste op de wereldranking, maar toch is Serena Williams 17e reekshoofd op de US OpenSerena Williams werd dinsdag als 17e reekshoofd aangeduid voor het US Open, het vierde en laatste Grand Slam van het seizoen. De 36-jarige Amerikaanse, zes keer winnares in Flushing Meadows, is pas 26e op de wereldranglijst, maar de organisatoren hielden rekening met haar lange afwezigheid. De voormalige nummer een van de wereld beviel in september van een dochter. (21/08 23u45 - Het Belang van Limburg)
3x Sandrine Tas pakt twee Europese titels in het skeeleren op de wegSandrine Tas heeft dinsdag op de Europese skeelerkampioenschappen in Oostende twee titels op de weg aan haar palmares toegevoegd. Ze won de 200 meter tegen de klok en de puntenkoers. Afgelopen week was de 22-jarige Oostendse op de piste ook al goed voor vier keer goud. (21/08 23u45 - Het Belang van Limburg)
3x Pas 26ste op de wereldranking, maar toch is Serena Williams 17e reekshoofd op de US OpenSerena Williams werd dinsdag als 17e reekshoofd aangeduid voor het US Open, het vierde en laatste Grand Slam van het seizoen. De 36-jarige Amerikaanse, zes keer winnares in Flushing Meadows, is pas 26e op de wereldranglijst, maar de organisatoren hielden rekening met haar lange afwezigheid. De voormalige nummer een van de wereld beviel in september van een dochter. (21/08 23u45 - Gazet van Antwerpen: In de rand)
3x Bonaventure overleeft eerste kwalificatieronde US Open, Zanevska ligt eruitYsaline Bonaventure (WTA-126) heeft zich dinsdag in New York gekwalificeerd voor de tweede ronde van de kwalificaties op het US Open. Voor Maryna Zanevska (WTA-219) zit het vierde en laatste grandslamtoernooi van het seizoen er al op. (21/08 23u45 - Gazet van Antwerpen: In de rand)
3x Sandrine Tas pakt twee Europese titels in het skeeleren op de wegSandrine Tas heeft dinsdag op de Europese skeelerkampioenschappen in Oostende twee titels op de weg aan haar palmares toegevoegd. Ze won de 200 meter tegen de klok en de puntenkoers. Afgelopen week was de 22-jarige Oostendse op de piste ook al goed voor vier keer goud. (21/08 23u45 - Gazet van Antwerpen: In de rand)
3x PSV op zucht van Champions LeaguePSV behaalde na een dolle slotfase een goeie uitgangspositie voor het bereiken van de groepsfase van de Champions League. Het versloeg met 2-3 de Wit-Russische kampioen BATE Borisov. Jasse Tuominen zette de thuisploeg vroeg in de eerste helft op voorsprong maar na doelpunten van Gaston Pereiro (vanop penalty) en uitblinker Hirving Lozano leek de Eindhovense club op een overtuigende 1-2-zege af te stevenen. (21/08 23u45 - Gazet van Antwerpen: In de rand)
3x Pas 26ste op de wereldranking, maar toch is Serena Williams 17e reekshoofd op de US OpenSerena Williams werd dinsdag als 17e reekshoofd aangeduid voor het US Open, het vierde en laatste Grand Slam van het seizoen. De 36-jarige Amerikaanse, zes keer winnares in Flushing Meadows, is pas 26e op de wereldranglijst, maar de organisatoren hielden rekening met haar lange afwezigheid. De voormalige nummer een van de wereld beviel in september van een dochter. (21/08 23u45 - Gazet van Antwerpen: Media & Cultuur)
3x Bonaventure overleeft eerste kwalificatieronde US Open, Zanevska ligt eruitYsaline Bonaventure (WTA-126) heeft zich dinsdag in New York gekwalificeerd voor de tweede ronde van de kwalificaties op het US Open. Voor Maryna Zanevska (WTA-219) zit het vierde en laatste grandslamtoernooi van het seizoen er al op. (21/08 23u45 - Gazet van Antwerpen: Media & Cultuur)
3x Sandrine Tas pakt twee Europese titels in het skeeleren op de wegSandrine Tas heeft dinsdag op de Europese skeelerkampioenschappen in Oostende twee titels op de weg aan haar palmares toegevoegd. Ze won de 200 meter tegen de klok en de puntenkoers. Afgelopen week was de 22-jarige Oostendse op de piste ook al goed voor vier keer goud. (21/08 23u45 - Gazet van Antwerpen: Media & Cultuur)
3x PSV op zucht van Champions LeaguePSV behaalde na een dolle slotfase een goeie uitgangspositie voor het bereiken van de groepsfase van de Champions League. Het versloeg met 2-3 de Wit-Russische kampioen BATE Borisov. Jasse Tuominen zette de thuisploeg vroeg in de eerste helft op voorsprong maar na doelpunten van Gaston Pereiro (vanop penalty) en uitblinker Hirving Lozano leek de Eindhovense club op een overtuigende 1-2-zege af te stevenen. (21/08 23u45 - Gazet van Antwerpen: Media & Cultuur)
3x Pas 26ste op de wereldranking, maar toch is Serena Williams 17e reekshoofd op de US OpenSerena Williams werd dinsdag als 17e reekshoofd aangeduid voor het US Open, het vierde en laatste Grand Slam van het seizoen. De 36-jarige Amerikaanse, zes keer winnares in Flushing Meadows, is pas 26e op de wereldranglijst, maar de organisatoren hielden rekening met haar lange afwezigheid. De voormalige nummer een van de wereld beviel in september van een dochter. (21/08 23u45 - Gazet van Antwerpen: Economie)
3x Bonaventure overleeft eerste kwalificatieronde US Open, Zanevska ligt eruitYsaline Bonaventure (WTA-126) heeft zich dinsdag in New York gekwalificeerd voor de tweede ronde van de kwalificaties op het US Open. Voor Maryna Zanevska (WTA-219) zit het vierde en laatste grandslamtoernooi van het seizoen er al op. (21/08 23u45 - Gazet van Antwerpen: Economie)
3x Sandrine Tas pakt twee Europese titels in het skeeleren op de wegSandrine Tas heeft dinsdag op de Europese skeelerkampioenschappen in Oostende twee titels op de weg aan haar palmares toegevoegd. Ze won de 200 meter tegen de klok en de puntenkoers. Afgelopen week was de 22-jarige Oostendse op de piste ook al goed voor vier keer goud. (21/08 23u45 - Gazet van Antwerpen: Economie)
3x PSV op zucht van Champions LeaguePSV behaalde na een dolle slotfase een goeie uitgangspositie voor het bereiken van de groepsfase van de Champions League. Het versloeg met 2-3 de Wit-Russische kampioen BATE Borisov. Jasse Tuominen zette de thuisploeg vroeg in de eerste helft op voorsprong maar na doelpunten van Gaston Pereiro (vanop penalty) en uitblinker Hirving Lozano leek de Eindhovense club op een overtuigende 1-2-zege af te stevenen. (21/08 23u45 - Gazet van Antwerpen: Economie)
3x Bonaventure overleeft eerste kwalificatieronde US Open, Zanevska ligt eruitYsaline Bonaventure (WTA-126) heeft zich dinsdag in New York gekwalificeerd voor de tweede ronde van de kwalificaties op het US Open. Voor Maryna Zanevska (WTA-219) zit het vierde en laatste grandslamtoernooi van het seizoen er al op. (21/08 23u45 - Gazet van Antwerpen)
3x Sandrine Tas pakt twee Europese titels in het skeeleren op de wegSandrine Tas heeft dinsdag op de Europese skeelerkampioenschappen in Oostende twee titels op de weg aan haar palmares toegevoegd. Ze won de 200 meter tegen de klok en de puntenkoers. Afgelopen week was de 22-jarige Oostendse op de piste ook al goed voor vier keer goud. (21/08 23u45 - Gazet van Antwerpen)
3x PSV op zucht van Champions LeaguePSV behaalde na een dolle slotfase een goeie uitgangspositie voor het bereiken van de groepsfase van de Champions League. Het versloeg met 2-3 de Wit-Russische kampioen BATE Borisov. Jasse Tuominen zette de thuisploeg vroeg in de eerste helft op voorsprong maar na doelpunten van Gaston Pereiro (vanop penalty) en uitblinker Hirving Lozano leek de Eindhovense club op een overtuigende 1-2-zege af te stevenen. (21/08 23u45 - Gazet van Antwerpen)
3x Leuk, die oude kisten, maar zijn ze wel veilig?Er deden zich recent diverse ongelukken voor met historische vliegtuigen. Hoe groot is het risico dat er in West-Brabant een oude kist uit de lucht valt? ,,Vliegen met Ryanair is even riskant als een vlucht met onze Beaver.'' (18/08 16u30 - BN/DeStem)
2x Ex-advocaat Trump pleit schuldig aan overtreden wet campagnefinancieringTrumps ex-advocaat Michael Cohen pleitte dinsdag schuldig aan overtredingen op de wet voor campagnefinanciering. Ondertussen werd Paul Manafort, de ex-campagneleider van president Donald Trump, door een jury veroordeeld voor fraude. (22/08 00u00 - Knack)
2x "Een podcast over het nucleair akkoord met Iran doet me beter lopen dan pompende muziek": de favoriete podcasts van Riadh BahriPodcasts, tot voor kort leek het iets voor een select clubje ingewijden, maar intussen is het audioformat bijzonder populair. Het aanbod is dan ook enorm, en vooral: het biedt voor elk wat wils. Deze week laten we enkele VRT-medewerkers aan het woord over hun favoriete podcasts. Vandaag: VRT NWS-journalist Riadh Bahri. (22/08 00u00 - VRT NWS)
2x Permanent gesloten: ontspanningscentrum Marcel Malderez in Sint-Genesius-RodeLees meer > (22/08 00u00 - VRT NWS)
2x Duizenden reizigers balen na storing treinverkeer: 'Ja, het is chaos'In en rond Amsterdam zijn vanavond duizenden treinreizigers gestrand. Op het spoor was een grote technische storing. Bijna de hele avond reed er geen enkele trein, nu gebeurt dat mondjesmaat. (21/08 23u45 - RTL.nl)
1x Amerikaanse gezondheidssite: "Vagina is niet gender-inclusief, noem het voorgat"Bij seksuele voorlichting moeten we het niet langer hebben over 'vagina', dat woord is een te vrouwelijke en medische term. Het orgaan kan daarom... (22/08 00u00 - Het Laatste Nieuws: Wetenschap)
1x Leven in Amsterdam staat gelijk aan 9 sigarettenpakjes per jaarWonen in Amsterdam is even slecht voor je gezondheid als het roken van gemiddeld 183 sigaretten per jaar. Het autoverkeer is de belangrijkste bron van vervuiling. Dit blijkt uit onderzoek van de in Brussel gevestigde organisatie Transport & Environment. (22/08 00u00 - GezondheidsNet)
1x Lendl aan de slag als coach van Duitser Alexander ZverevAlexander Zverev heeft Ivan Lendl aangesteld als coach. De achtvoudig winnaar van een Grand Slam-toernooi begeleidde eerder Andy Murray al in twee termijnen. (22/08 00u00 - Nu.nl: Sport)
1x Lendl moet Zverev aan grandslamsucces helpenTennisser Alexander Zverev heeft Ivan Lendl aangesteld als coach. De achtvoudig winnaar van een grandslamtoernooi begeleidde eerder Andy Murray al in twee termijnen. (22/08 00u00 - AD: Sport)
1x Van Bommel na knotsgekke zege PSV: 'Dit kan ik niet beschrijven'Mark van Bommel moest even bijkomen na de 3-2 overwinning van PSV op BATE Borisov in de Champions League. De Eindhovenaren hadden in een knotsgekke slotfase nog de gelijkmaker om de oren gekregen en waren eerder in de wedstrijd al met 1-0 achtergekomen en werden toen overlopen. 'Als je ziet hoe we terugkomen, dat kan ik niet beschrijven', zei hij op de persconferentie na de wedstrijd. 'We kregen die penalty en opeens was het vertrouwen terug. In het begin waren we onder de indruk van de tegenstander. Ze speelden erg agressief.' Uitermate tevreden Na de 2-1 voorsprong had PSV uit moeten lopen naar 3-1, 4-1 of zelfs 5-1, maar diverse grote kansen werden niet benut. Van Bommel: 'Daar doe je jezelf gewoon tekort. Maar als je ziet dat we in de slotfase van 2-2 toch nog op 3-2 komen, moet je gewoon uitermate tevreden zijn.' De coach, die zijn Europese debuut maakte als hoofdtrainer, had daar een flink aandeel in. De winnende goal werd gemaakt door een speler die hij net had laten invallen: Donyell Malen. Afgelopen weekend was er tegen Fortuna Sittard eenzelfde scenario met Dante Rigo. 'Daar ben je als coach natuurlijk heel blij mee, maar het mooiste is dat je ziet dat iedereen het elkaar gunt. Het maakt niet uit wie er scoort, iedereen juicht', aldus Van Bommel. (22/08 00u00 - NOS: Sport)
1x De sport van dinsdag bij de NOSHet lijkt een en al malaise met het Nederlandse clubvoetbal in Europa, maar PSV en Ajax kunnen zich allebei nog plaatsen voor de groepsfase van de Champions League. De landskampioen is vandaag als eerste aan de beurt. PSV treedt om 21.00 uur in Wit-Rusland aan tegen BATE Borisov voor de eerste wedstrijd in de play-offs om een plek in het hoofdtoernooi van het miljoenenbal. De wedstrijd is live te volgen in Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1 en via het liveblog op NOS.nl en de NOS-app. In het late Journaal, om 23.55 uur op NPO 1, is een samenvatting te zien. Ajax Ajax, dat al twee voorrondes heeft overleefd, is woensdag aan de beurt. De Amsterdammers treffen, eerst thuis, Dinamo Kiev. In de tv-uitzendingen van vandaag, op de radio bij Langs de Lijn En Omstreken en uiteraard online blikken we vooruit op het belangrijke duel in de Johan Cruijff Arena. (22/08 00u00 - NOS: Sport)
1x Van Bommel: "Herstellen ons na een heel slecht begin"PSV-trainer Mark van Bommel schrok van zijn ploeg in de openingsfase tegen BATE Borisov, toen zijn ploeg het heel lastig had met de Wit-Russische tegenstander. De coach zag zijn manschappen op een 1-0 achterstond komen, maar is tevreden met de veerkracht die is getoond. De 2-3 zege stemt hem tevreden. (22/08 00u00 - FC update)
1x CL-playoffs: Benfica valt tegen, remise voor SalzburgBenfica was in de derde voorronde van de Champions League nog te sterk voor Fenerbahçe, maar het is nog maar de vraag of de Portugezen de groepsfase van het toernooi gaan bereiken. Dinsdagavond bleef het thuis steken op een 1-1 gelijkspel tegen PAOK Saloniki. (22/08 00u00 - FC update)
1x Waarschijnlijk geen CL voor Hleb, maar wel voor Dante RigoLees meer > (21/08 23u52 - Sport.be)
1x Liu zwemt wereldrecord uit 'superpaktijdperk' uit de boekenLees meer > (21/08 23u52 - FOK!sport)
1x PSV wint van BATE zonder genadeklap uit te delenLees meer > (21/08 23u52 - FOK!sport)
1x Gemiste kansen breken PSV niet op na krankzinnige slotfaseLees meer > (21/08 23u51 - VoetbalZone)
1x Benfica incasseert dure goal; duel zonder fans eindigt doelpuntloos in BelgradoLees meer > (21/08 23u51 - VoetbalZone)
1x ?Het is altijd lekker als je uit je eerste balcontact kan scoren?Lees meer > (21/08 23u51 - VoetbalZone)
1x Van Bommel heeft handen vol: ?Dit leer je niet op de trainerscursus?Lees meer > (21/08 23u51 - VoetbalZone)
1x Ex-advocaat Trump beschuldigt president onder ede: "Ik betaalde in zijn opdracht zwijggeld aan porno-actrice om verkiezingen te beïnvloeden"Michael Cohen, de voormalig advocaat van de Amerikaanse president Donald Trump, heeft voor de rechtbank in New York schuldig gepleit voor de... (21/08 23u30 - Het Laatste Nieuws)
1x PSG'er voor 50 miljoen naar FC Barcelona?Adrien Rabiot kan op concrete belangstelling van FC Barcelona rekenen. Volgens Mundo Deportivo zijn de Catalanen bereid een transfersom van 50 miljoen euro op tafel te gooien. (21/08 23u30 - Voetbal België)
1x Nog geen duidelijkheid over Lionel MessiLees meer > (21/08 23u30 - Voetbal België)
1x 🎥 De belangrijkste nieuwtjes van dinsdag 21 augustus: De Bock, Diaby, Limbombe, Denayer, Vrancken, Sa, Niakaté, Vranjes, De Witte...Iedere dag zetten we de opvallendste nieuwsfeiten uit het voetballandschap voor u op een rijtje. Ook op deze dinsdag 21 augustus gebeurde er weer heel wat in binnen- en buitenland. Wat precies? Dat komt u allemaal te weten in onderstaande compilatievideo! (21/08 23u30 - Voetbalkrant)
1x Kortom - Pjanic verlengt, selectie Oranje Leeuwinnen bekendIn onderstaand overzicht lees je de hele dag door een korte weergave van nieuwtjes uit de internationale en de vaderlandse voetbalwereld. (21/08 23u30 - Voetbal International)
1x Matchwinner Malen: 'Was mijn eerste balcontact'Donyell Malen stond dinsdag uiteraard glunderend de pers te woord na zijn winnende 2-3 tijdens het uitduel met BATE Borisov. (21/08 23u30 - Voetbal International)
1x PSV op zucht van Champions LeaguePSV behaalde na een dolle slotfase een goeie uitgangspositie voor het bereiken van de groepsfase van de Champions League. Het versloeg met 2-3 de Wit-Russische kampioen BATE Borisov. Jasse Tuominen zette de thuisploeg vroeg in de eerste helft op voorsprong maar na doelpunten van Gaston Pereiro (vanop penalty) en uitblinker Hirving Lozano leek de Eindhovense club op een overtuigende 1-2-zege af te stevenen. (21/08 23u30 - De Standaard - Sport)
1x Alleen Kerkhove bereikt tweede ronde kwalificaties US OpenLesley Kerkhove heeft dinsdag de tweede ronde van het kwalificatietoernooi voor de US Open bereikt. Voor Scott Griekspoor, Thiemo de Bakker en Bibiane Schoofs zit het toernooi er na één voorronde al op. (21/08 23u30 - Nu.nl: Sport)
1x Ex-campagneleider Trump deels schuldig bevonden, ex-advocaat bekend overtredingPaul Manafort, de ex-campagneleider van president Donald Trump, is veroordeeld voor fraude. Ondertussen bekende Trumps ex-advocaat Michael Cohen overtredingen op de wet voor campagnefinanciering. (21/08 23u30 - Knack)
1x PSV op zucht van Champions LeaguePSV behaalde na een dolle slotfase een goeie uitgangspositie voor het bereiken van de groepsfase van de Champions League. Het versloeg met 2-3 de Wit-Russische kampioen BATE Borisov. Jasse Tuominen zette de thuisploeg vroeg in de eerste helft op voorsprong maar na doelpunten van Gaston Pereiro (vanop penalty) en uitblinker Hirving Lozano leek de Eindhovense club op een overtuigende 1-2-zege af te stevenen. (21/08 23u30 - Gazet van Antwerpen: Sport)
1x Malen maakt eerste goal voor PSV: "Mijn eerste balcontact"Even leek PSV toch met een 2-2 gelijkspel van het veld te moeten stappen tegen BATE Borisov, totdat Donyell Malen als invaller zijn ploeg bij de hand nam. Zeer snel na de 2-2 van BATE kopte hij de 2-3 tegen de touwen. Hij is uiteraard content met zijn invalbeurt. (21/08 23u30 - FC update)
1x Rijkswaterstaat verspilde miljoen euro aan nutteloze speedbotenRijkswaterstaat heeft een miljoen euro uitgegeven aan twee speedboten die niet voldoen. Minister Van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat heeft dat aan de Tweede Kamer gemeld na een WOB-verz... Lees verder... (21/08 23u15 - WaarMaarRaar.nl)
1x Amerikaanse gezondheidssite: 'Vagina is niet gender-inclusief, noem het voorgat'Bij seksuele voorlichting moeten we het niet langer hebben over 'vagina', dat woord is een te vrouwelijke en medische term. Het orgaan kan daarom beter 'gat aan de voorkant' worden genoemd. ,,Dat is een gender-inclusieve uitdrukking die ook tegemoet komt aan transseksuelen.' (21/08 22u45 - Gelderlander)
1x Nieuw topman Air France-KLM gaat maximaal 4,25 miljoen verdienenDe nieuwe topman van Air France-KLM, Ben Smith, gaat minimaal negen ton per jaar verdienen. Dat kan met bonussen oplopen tot maximaal 4,25 miljoen. De luchtvaartcombinatie onthulde het salaris dat Ben Smith volgend jaar krijgt op haar website. (21/08 22u45 - BN/DeStem)
1x Storing verholpen, treinen langzaam op gangAMSTERDAM (ANP) - De sein- en wisselstoring die het treinverkeer rond Amsterdam stillegde is opgelost. Het treinverkeer komt langzaam weer op gang, aldus ProRail. Het zal nog wel enige tijd verstoord blijven, maar NS verwacht dat de meeste gestrande reizigers dinsdagavond nog thuis kunnen komen. Het bericht Storing verholpen, treinen langzaam op gang verscheen eerst op Nieuws.nl. (21/08 20u45 - Nieuws.nl)
1x Pinot na deceptie in Giro terug in VueltaMÁLAGA (ANP) - De Franse wielrenner Thibaut Pinot gaat het weer proberen. De 28-jarige klimmer van Groupama-FDJ doet mee aan de Ronde van Spanje, waarin hij als kopman van zijn ploeg van start gaat. Pinot lag eerder dit jaar in de Ronde van Italië op koers voor een podiumplaats, maar in de laatste bergrit ging het helemaal mis. De nummer drie van het klassement verloor op de voorlaatste dag van de Giro ruim drie kwartier en werd na de etappe met uitdrogingsverschijnselen afgevoerd naar het ziekenhuis. Het bericht Pinot na deceptie in Giro terug in Vuelta verscheen eerst op Nieuws.nl. (21/08 20u15 - Nieuws.nl)
1x Treinverkeer Amsterdam nog hele dag verstoordSCHIPHOL (ANP) - Het treinverkeer rond Amsterdam is de rest van de avond flink verstoord. Door een grote storing in het besturingssysteem kunnen dinsdag geen treinen van en naar Amsterdam, Schiphol en stations in de omgeving rijden, melden de Nederlandse Spoorwegen. Het bericht Treinverkeer Amsterdam nog hele dag verstoord verscheen eerst op Nieuws.nl. (21/08 20u15 - Nieuws.nl)
1x Storing legt treinverkeer rond Amsterdam platSCHIPHOL (ANP) - Door een grote sein- en wisselstoring rijden dinsdagavond geen treinen van en naar Amsterdam, Schiphol en stations in de omgeving. Hoe lang de storing gaat duren is onduidelijk. Spoorbeheerder ProRail meldt dat reizigers rekening moeten houden met twee uur vertraging. Het bericht Storing legt treinverkeer rond Amsterdam plat verscheen eerst op Nieuws.nl. (21/08 20u00 - Nieuws.nl)
1x Europese beurzen houden winst vastAMSTERDAM (ANP) - De Europese beurzen zijn dinsdag overwegend met kleine winsten gesloten. Na een afwachtend begin gingen de koersen gedurende de dag de plus in. Beleggers keken vooral uit naar het handelsoverleg tussen China en de Verenigde Staten. De Londense beurs viel uit de toon met een klein verlies. Het bericht Europese beurzen houden winst vast verscheen eerst op Nieuws.nl. (21/08 18u00 - Nieuws.nl)
1x Bertens meldt zich op valreep af in New HavenNEW HAVEN (ANP) - Tennisster Kiki Bertens heeft zich op de valreep afgemeld voor het WTA-toernooi van New Haven. De winnares van het prestigieuze toernooi van Cincinnati is volgens de organisatie ziek. Het bericht Bertens meldt zich op valreep af in New Haven verscheen eerst op Nieuws.nl. (21/08 17u45 - Nieuws.nl)
1x Dader steekpartij huisartsenpraktijk gezochtHILVERSUM (ANP) - De politie is naarstig op zoek naar een 34-jarige verdachte die betrokken was bij een steekincident in een huisartsenpraktijk in Loosdrecht. Daardoor raakte dinsdag een huisarts gewond, zo heeft de politie bevestigd. Zijn identiteit is intussen bekend. Het bericht Dader steekpartij huisartsenpraktijk gezocht verscheen eerst op Nieuws.nl. (21/08 16u30 - Nieuws.nl)
1x Gaan we straks betalen voor onze wasbeurtOnderzoekers van de TU Delft en Lund University (Zweden) hebben in de praktijk aangetoond dat betalen per wasbeurt leidt tot zuiniger gebruik van wasmachines. De wetenschappers publiceren hierover in ... Lees verder... (21/08 15u15 - WaarMaarRaar.nl)
1x IK KAN HIER NIET KEREN 20 procent van de mensen schreeuwt tegen navigatieEr zijn weinig dingen zo frustrerend als de kalme navigatiestem die jou midden op de snelweg doodleuk vertelt dat je om moet draaien. Uit nieuw onderzoek blijkt dat 20 procent van de mensen in dit soo... Lees verder... (21/08 13u15 - WaarMaarRaar.nl)
1x Man United frustreert Mourinho met wanvertoning bij BrightonManchester United heeft zondagavond een pijnlijke nederlaag geleden op bezoek bij Brighton & Hove Albion. De ploeg van Davy Pröpper was te sterk voor de vice-kampioen van vorig seizoen. (19/08 19u00 - Voetbal International)
1x Federer en Djokovic tegenover elkaar in finale CincinnatiNovak Djokovic treedt zondag in de finale van het masterstoernooi in Cincinnati aan tegen Roger Federer. Federer speelde zaterdag een gemakkelijke halve finale tegen de Belg David Goffin, die na ruim een uur opgaf wegens een schouderblessure. (19/08 04u30 - BN/DeStem)
1x Oplichtersduo meldt zich na ‘gratis’ etenASSEN (ANP) - Bij de politie in Assen hebben zich een man en een vrouw gemeld die werden gezocht wegens oplichting en flessentrekkerij. Ze hadden onder meer bij enkele restaurants gegeten zonder te betalen, maar ook proletarisch in hotels geslapen. Het bericht Oplichtersduo meldt zich na ‘gratis’ eten verscheen eerst op Nieuws.nl. (17/08 13u45 - Nieuws.nl)
1x Hogere resultaten tractorbouwer DeereMOLINE (ANP/BLOOMBERG) - De Amerikaanse fabrikant van landbouwmachines Deere heeft in het afgelopen kwartaal flink meer winst en omzet geboekt, geholpen door de gunstige marktomstandigheden in de landbouw. Wel heeft het bedrijf te kampen met stijgende grondstof- en transportkosten. Het bericht Hogere resultaten tractorbouwer Deere verscheen eerst op Nieuws.nl. (17/08 13u15 - Nieuws.nl)
1x 4,6 miljoen EU-burgers beoordeelden zomertijdBRUSSEL (ANP) - Meer dan 4,6 miljoen EU-burgers hebben via een online-enquête hun mening over de zomertijd gegeven. Dat heeft de Europese Commissie bekendgemaakt na afloop van de internetraadpleging, die donderdagavond sloot. Sinds de lancering op 4 juli konden inwoners van de EU in hun eigen taal hun voorkeur en argumenten kenbaar maken. Het bericht 4,6 miljoen EU-burgers beoordeelden zomertijd verscheen eerst op Nieuws.nl. (17/08 13u15 - Nieuws.nl)
1x Gaslek in ouderencomplex DrachtenDRACHTEN (ANP) - De 156 bewoners van een ouderencomplex in Drachten zijn naar elders gebracht omdat er in het pand een gaslek is. Netbeheerder Liander is bezig het lek te dichten. Het bericht Gaslek in ouderencomplex Drachten verscheen eerst op Nieuws.nl. (17/08 13u15 - Nieuws.nl)
1x Kleine verliezen op Europese beurzenAMSTERDAM (ANP) - De meeste Europese beurzen lieten vrijdag kleine verliezen zien. Beleggers bleven voorzichtig en hielden de ontwikkelingen rond Turkije in de gaten. Op het Damrak werd tankopslagbedrijf Vopak afgestraft na tegenvallende cijfers. Het halfjaarbericht van chemicaliëndistributeur IMCD viel wel in goede aarde. Het bericht Kleine verliezen op Europese beurzen verscheen eerst op Nieuws.nl. (17/08 12u15 - Nieuws.nl)
1x Langste serie warme dagen sinds 2003AMSTERDAM (ANP) - Met 20,1 graden Celsius in De Bilt is vrijdag een record gebroken. Het is de 54e warme dag op rij. Hiermee is het record van de langste serie warme dagen uit 2003 met een dag verbeterd. De laatste keer dat de temperatuur in Nederland onder de 20 graden bleef was op 24 juni, toen het niet warmer werd dan 17,7 graden. Het bericht Langste serie warme dagen sinds 2003 verscheen eerst op Nieuws.nl. (17/08 12u15 - Nieuws.nl)
1x Blok wil verder praten met beledigd SurinameDEN HAAG (ANP) - Minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken wil verder praten met Suriname, dat nog altijd boos is over de beledigende uitspraken die de minister vorige maand deed. Blok heeft de voormalige Nederlandse kolonie al zijn excuses aangeboden, maar Suriname neemt daarmee geen genoegen. Het bericht Blok wil verder praten met beledigd Suriname verscheen eerst op Nieuws.nl. (17/08 11u45 - Nieuws.nl)
1x Amsterdams eerbetoon Franklin al uitverkochtAMSTERDAM (ANP) - Het eerbetoon aan de overleden Amerikaanse soulzangeres Aretha Franklin vrijdagavond in het Concertgebouw in Amsterdam is in een mum van tijd uitverkocht. ,,Tot en met de laatste stoel', aldus een woordvoerder. Het bericht Amsterdams eerbetoon Franklin al uitverkocht verscheen eerst op Nieuws.nl. (17/08 11u30 - Nieuws.nl)
1x Atlete Krumins loopt Dam tot DamloopAMSTERDAM (ANP) - Atlete Susan Krumins loopt op 23 september de Dam tot Damloop. De winnares van het zilver op de EK in Berlijn op de 10.000 meter hoopt zich ook te kunnen onderscheiden op de 10 Engelse mijlen van Amsterdam naar Zaandam. Het bericht Atlete Krumins loopt Dam tot Damloop verscheen eerst op Nieuws.nl. (17/08 10u45 - Nieuws.nl)
1x Acties in de maak bij KLMAMSTERDAM (ANP) - Piloten van KLM gaan actievoeren in een roep om betere arbeidsvoorwaarden, nu de luchtvaartmaatschappij een laatste cao-bod van pilotenbond VNV van de hand heeft gewezen. Volgens de vakbond wordt ook in het laatste voorstel dat KLM donderdagavond deed ,,te weinig geluisterd naar de zorgen en bezwaren die al jaren leven bij de vliegers'. Hoe de acties eruit komen te zien, maakte de bond niet bekend. Staken werd wel als effectief middel bestempeld. Het bericht Acties in de maak bij KLM verscheen eerst op Nieuws.nl. (17/08 10u45 - Nieuws.nl)
1x Volkswagen gaat productie Wolfsburg verhogenWOLFSBURG (ANP/DPA) - Volkswagen is van plan de productie bij de hoofdlocatie in Wolfsburg flink op te voeren. De productie moet daar stijgen tot 1 miljoen auto's per jaar. Het bericht Volkswagen gaat productie Wolfsburg verhogen verscheen eerst op Nieuws.nl. (17/08 09u45 - Nieuws.nl)
1x Leeuwarden in de ban van de reuzenLEEUWARDEN - Lang hebben ze er in Leeuwarden naar uitgekeken en nu komen ze dan eindelijk: de drie reuzenpoppen van het Franse straattheatergezelschap Royal de Luxe. Hun wandeling door de stad moet een van de hoogtepunten van het evenement Leeuwarden Culturele Hoofdstad van Europa worden. Het bericht Leeuwarden in de ban van de reuzen verscheen eerst op Nieuws.nl. (17/08 06u30 - Nieuws.nl)
0x Wall Street hoger geslotenLees meer > (22/08 00u07 - Beurs.nl)
0x FIFA?s Best 2018: wie zijn de genomineerden en hoe wordt er gestemd?Lees meer > (22/08 00u07 - VoetbalZone)
0x 1ste eigenaar is Porsche 911 GT2 RS alweer beuDaar gaan we weer. Maar zolang merken van zeer gewilde, sterk gelimiteerde exoten er geen tien geboden à la Ford GT op nahouden, zullen gelukkige kopers van het eerste uur blijven handelen met voorkennis. Deze niet te versmaden Porsche 911 GT2 RS is het volgende en meest recente voorbeeld. (22/08 00u00 - Autowereld)
0x Buitenspelen met de 4-deurs BMW 8-serie Gran CoupéVolgens BMW is de nieuwe, vanaf 24 november bij de dealer verkrijgbare 8-serie niet de directe vervanger van de uitgezwaaide 6-serie. Dat kan het Beierse merk wel reppen, maar de op termijn beschikbare carrosserievarianten vertellen wat anders. Hier gaat de vierdeurs 8-serie Gran Coupé! (22/08 00u00 - Autowereld)
0x Ook woensdag hinder treinverkeer AmsterdamHet treinverkeer rond Amsterdam heeft woensdag hoe dan ook te kampen met de gevolgen van de grote sein- en wisselstoring van dinsdagavond. Volgens de Nederlandse Spoorwegen is de treinenloop onzeker, ook als de storing aankomende nacht wordt opgelost. (22/08 00u00 - Reformatisch Dagblad)
0x Aretha Franklin had geen testamentDe Queen of Soul liet vorige week het leven op 76-jarige leeftijd aan de gevolgen van alvleesklierkanker. Hoewel haar gezondheid de laatste maanden steeds verder achteruitging, heeft Aretha Franklin nooit een testament op laten stellen. (22/08 00u00 - De Telegraaf: Privé)
0x Woensdag in Plage PréféréeTwee singer-songwriters komen langs. (22/08 00u00 - Showbizzsite)
0x Lendl moet Zverev aan grandslamsucces helpenTennisser Alexander Zverev heeft Ivan Lendl aangesteld als coach. De achtvoudig winnaar van een grandslamtoernooi begeleidde eerder Andy Murray al in twee termijnen. (22/08 00u00 - BN/DeStem)
0x Wie is Pierre Gasly? Een blik op Max’ nieuwe teammaatJe suis Pierre. Sinds gisteren is het officieel: Red Bull opteert ervoor om Pierre Gasly volgend jaar naast Max Verstappen te installeren in haar ‘grote team’ Red Bull Racing. Dit jaar komt de Fransman nog uit voor de tweede equipe Toro Rosso, maar net als Vettel, Verstappen en Kvyat het vóór hem deden, maakt hij […] (22/08 00u00 - Autoblog.nl)
0x Politie vindt vermiste rusthuisbewoners terug op metalfestivalTwee bejaarde mannen zijn afgelopen weekend uit hun rusthuis weggeglipt om naar Wacken Open Air te gaan, het grootste metalfestival ter wereld. (22/08 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar)
0x Alonso neemt afscheid van Formule 1Fernando Alonso is volgend jaar niet in de Formule 1 te bewonderen. (22/08 00u00 - Autosport)
0x Alonso neemt afscheid van Formule 1Fernando Alonso is volgend jaar niet in de Formule 1 te bewonderen. (22/08 00u00 - Autovisie)
0x Treinverkeer rond Amsterdam woensdag nog onzeker, sowieso hinderHet besturingssysteem van het treinverkeer rondom Amsterdam Centraal is dinsdagavond verstoord. Reizigers moeten woensdag nog rekening houden met veel hinder. (22/08 00u00 - Nu.nl)
0x Cohen bekent dat Trump en hij zwijggeld betaalden aan pornoster DanielsMichael Cohen, de voormalig advocaat van de Amerikaanse president Donald Trump, heeft toegegeven dat Trump en hij zwijggeld hebben betaald aan pornoster Stormy Daniels. Dat zei hij toen hij een schuldbekentenis aflegde aan justitie in New York. (22/08 00u00 - Nu.nl)
0x Wow! Nicole Kidman onherkenbaar veranderd voor nieuwe filmrolNicole Kidman is met een korte bruine pruik en een stevige laag make-up bijna onherkenbaar in de misdaadfilm ‘Destroyer’. Daarin speelt ze een... (22/08 00u00 - Het Laatste Nieuws: Showbizz)
0x Lendl moet Zverev aan grandslamsucces helpenTennisser Alexander Zverev heeft Ivan Lendl aangesteld als coach. De achtvoudig winnaar van een grandslamtoernooi begeleidde eerder Andy Murray al in twee termijnen. (22/08 00u00 - De Stentor)
0x Leive Vloms bevestigt: 12.000 Passanten doneren voor strijd tegeb Multiple Sclerose(Foto: House of Entertainment) Leive Vloms bevestigt: 12.000 Passanten doneren voor strijd tegeb Multiple Sclerose en genieten van Sam Gooris, Sergio en verraste Willy Sommers. Met 12.000 waren de passanten die vrijdagavond langskwamen op de 2de editie van ‘Leive Vloms’, het Leuvense schlagerfestival dat plaatsvond op de Oude Markt. “Ondanks de tropische temperaturen en de aanhoudende […] Het bericht Leive Vloms bevestigt: 12.000 Passanten doneren voor strijd tegeb Multiple Sclerose verscheen eerst op Belg.be. (22/08 00u00 - Belg.be)
0x Volkswagen Amarok nu als Dark LabelVolkswagen bedrijfswagens introduceert de Amarok Dark Label in Nederland. Deze speciale uitvoering valt op met zijn speciale donkere kleuren en exclusieve designdetails. De Amarok Dark Label is leverbaar met verschillende uitvoeringen van de 3.0 V6 TDI motor, ook met 8-traps automaat. (22/08 00u00 - Autozine)
0x Opel maakt prijzen nieuwe Combo bekendDe nieuwe Opel Combo Tour is vanaf nu te bestellen voor prijzen die beginnen bij 28.327 euro. De eerste exemplaren arriveren in november bij de Nederlandse Opel-dealers.De Opel Combo Tour profiteert van een compleet nieuwe voertuigarchitectuur, waarmee de personenautovariant veelzijdiger is dan voorheen. De Combo Tour is behalve als de standaardversie met een lengte van 4,4 meter ook leverbaar als 35 centimeter langere lengte 2-uitvoering. Beide versies zijn beschikbaar met vijf of zeven zitplaatsen. (22/08 00u00 - Autozine)
0x Milieucertificaat voor nieuwe A-KlasseDe Mercedes-Benz modellen A180 d en A200 hebben de TUV validatie-audit voor het Environmental Certificate met succes voltooid. Het milieucertificaat is gebaseerd op een levenscyclus-assessment waarbij de onafhankelijke experts van TUV Sud (de Duitse technische inspectie-autoriteit) de milieu-impact van een personenauto beoordelen gedurende de gehele levenscyclus. Meer details over het milieucertificaat is te vinden in de documentatie-serie Life Cycle. (22/08 00u00 - Autozine)
0x Lendl moet Zverev aan grandslamsucces helpenTennisser Alexander Zverev heeft Ivan Lendl aangesteld als coach. De achtvoudig winnaar van een grandslamtoernooi begeleidde eerder Andy Murray al in twee termijnen. (22/08 00u00 - AD.nl)
0x Ook woensdag hinder treinverkeer Amsterdam, ook als grote storing wordt opgelostProRail verwacht niet dat de grote storing in de besturingssystemen van de verkeersleidingspost in Amsterdam vanavond nog wordt opgelost. Wel is het treinverkeer sinds 21:30 weer mondjesmaat op gang gekomen. (22/08 00u00 - de Volkskrant)
0x Mondjesmaat treinen rond Amsterdam; morgen mogelijk ook problemenHet treinverkeer rondom Amsterdam ligt al uren plat door een storing bij ProRail in het besturingssysteem van de seinen en wissels. De storing leek rond 20.30 uur opgelost, maar de systemen vielen daarna opnieuw uit. Er rijden inmiddels mondjesmaat treinen, maar de verwachting is dat de storing deze avond niet meer opgelost wordt. In alle vijf de richtingen rijdt nu gemiddeld een keer per uur een trein. De seinen en wissels voor deze treinen worden door medewerkers van ProRail handmatig bediend. NS en ProRail verwachten zo alle reizigers die nu nog op de stations staan thuis te kunnen brengen. #treinpoolen Mensen die ergens naar toe willen in de regio Amsterdam, krijgen het advies hun reis uit te stellen of alternatief vervoer te zoeken, bijvoorbeeld door te liften via de hashtag #treinpoolen. Voor gestrande reizigers die niet op eigen gelegenheid verder kunnen reizen, worden oplossingen gezocht, schrijft NS op zijn website. De NS en ProRail weten nog niet of de problemen morgenochtend zijn opgelost. Reizigers krijgen morgenvroeg het advies om de reisplanner te raadplegen. Reizigers op Amsterdam Centraal balen van de storing, maar ze kunnen nog lachen, ziet verslaggever Ardy Stemerding: Op Schiphol is het inmiddels zo volgelopen met mensen die niet weg kunnen van de luchthaven dat de hulpdiensten zijn opgeroepen om de mensenmassa in goede banen te leiden. 'Het station op Schiphol is afgesloten en op het plein ervoor is het erg druk geworden', meldt Robbert Pouw van de Veiligheidsregio Kennemerland. Ook is er veel drukte bij de bussen en zijn er files rond Schiphol ontstaan. 'Alle vluchten gaan gewoon door, maar de passagiers die anders met de trein zouden komen of vertrekken, doen dat nu met auto's. Daardoor slibben de wegen rondom Schiphol langzaam dicht. Mensen die nu nog naar Schiphol moeten, raad ik aan om voor de zekerheid een uur eerder te vertrekken', zegt Pouw. De ANWB roept automobilisten die op Schiphol passagiers afzetten op om gestrande reizigers een lift te geven. Winkeldief Eerder vandaag werd het treinverkeer in de Schipholtunnel stilgelegd omdat een winkeldief de Schipholtunnel was ingerend. Tussen 17.45 uur en 18.30 reed er al geen enkele trein van of naar Schiphol Airport. De dief is door de marechaussee opgepakt. Door dit incident stonden er nog veel gestrande treinen rondom Schiphol. (22/08 00u00 - NOS.nl)
0x Hebben slimme apparaten ook slimme eigenaren nodig?In 2020 wordt verwacht dat we 13,5 miljard apparaten aan het internet koppelen, maar ook dat een kwart van de cyberaanvallen gebeuren op Internet of Things-apparaten. Als jij in een Jeep zit die wordt stilgelegd door een hacker, roept dat vragen op over slimme apparaten. Niet alleen over veiligheid, maar ook over verantwoordelijkheid. Wie is aansprakelijk? (22/08 00u00 - PCMweb)
0x Windows op Chromebooks is niet goed voor jouManipulatieve zet van Google, of blijft deze feature in de ontwikkelfase? (22/08 00u00 - ComputerWorld)
0x Samsung verstoort GPU-markt voor HPC en AIChipmaker zou Nvdia-man inzetten voor GPU-ontwikkeling. (22/08 00u00 - ComputerWorld)
0x Frostpunk krijgt gratis People and Automatons-update om inwoners namen te gevenOnze Soraya was prima te spreken over [url=https://www.gamersnet.nl/movies/frostpunk/indie_spotlight/]Frostpunk[/url], een cross-over tussen het survival-genre en een citybuilder. Daarbij merkte ze onder meer op dat de binding met je inwoners behoorlijk sterk wordt. Dat wordt nu vermoedelijk alleen ... (22/08 00u00 - GamersNET.nl)
0x FIFA 19 krijgt survival- en scheidsrechterloze modiAls je een wat oudere gamer bent, heb je vast en zeker herinneringen aan de oude FIFA-games, waarin je de scheidsrechters kon uitschakelen, zodat je iedere speler van de tegenstander naar de ziekenboeg kon trappen zonder daarbij ook maar ��n gele kaart te krijgen. In [url=https://www.gamersnet.nl/ga... (22/08 00u00 - GamersNET.nl)
0x Nieuwe trailer: Persona Q2: New Cinema Labyrinth - First Japanese TrailerWe [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201808/persona_q2_new_cinema_labyrinth_onthuld/]berichtten[/url] er gisteren al over, maar [url=https://www.gamersnet.nl/games/persona_q2/]Persona Q2 New Cinema Labyrinth[/url] is onthuld. In deze eerste (Japanse) trailer leren we meer over het verhaal en krij... (22/08 00u00 - GamersNET.nl)
0x Nieuwe trailer: Street Fighter 5 - Sagat Reveal TrailerNet als de kersvers aangekondigde [url=https://www.gamersnet.nl/movies/street_fighter_5/g_reveal_trailer]G[/url], treed ook Sagat vandaag [url=https://www.gamersnet.nl/games/street_fighter_5/]Street Fighter 5[/url] binnen. Aan zijn moveset is weinig veranderd: hij heeft nog steeds zijn iconische Tig... (22/08 00u00 - GamersNET.nl)
0x Nieuwe trailer: Street Fighter 5 - G Reveal TrailerG is een mysterieuze nieuwe toevoeging aan [url=https://www.gamersnet.nl/games/street_fighter_5/]Street Fighter 5[/url]. Deze bebaarde man wil de president van de wereld worden en poogt dat door zijn boodschappen op social media te delen. Waar doet ons dat toch aan denken? Hij is vanaf vandaag verkr... (22/08 00u00 - GamersNET.nl)
0x Tekken 7 kondigt tweede seizoen aan met Negan uit The Walking DeadNaast de populariteit van [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/dragon_ball_fighterz/]Dragon Ball FighterZ[/url] blijft Bandai Namco nog volop pompen met die andere iconische vechtreeks; in het specifiek [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/tekken_7/]Tekken 7[/url]. Op digitaal vechttoernooi EVO 20... (22/08 00u00 - GamersNET.nl)
0x Nieuwe trailer: Tekken 7 - Season Pass 2 Reveal (feat. Negan from The Walking Dead)Vechtersspel Tekken 7 krijgt een volwaardig tweede 'seizoen' aan content. Onder de zogenaamde Season Pass 2 vallen onder meer ... (22/08 00u00 - GamersNET.nl)
0x Panthera Evo is Razers nieuwe fightstick voor eSportersWie een beetje fatsoenlijk wil knokken in games, is vaak het beste af met een [i]dedicated[/i] fightstick voor het genre. Razer doet daarvoor nu een nieuwe, hoogwaardige duit in het zakje, met de [url=https://www.razer.com/gaming-controllers/razer-panthera-evoRazer]Panthera Evo[/url]. In vol ornaat ... (22/08 00u00 - GamersNET.nl)
0x Season Pass en gratis content voor We Happy Few onthuldTijdens de [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201806/overzicht_dit_was_de_e3_persconferentie_van_microsoft/]Microsoft-persconferentie[/url] op de [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201806/alles_over_de_e3_2018/]afgelopen E3[/url] werd bekendgemaakt dat [url=https://www.gamersnet.nl/previews/we_h... (22/08 00u00 - GamersNET.nl)
0x Fire Emblem Heroes brengt geschat 400 miljoen dollar in het laatjeAchttien maanden geleden lanceerde [url=https://www.gamersnet.nl/games/fire_emblem_heroes/]Fire Emblem Heroes[/url] , een mobiele adaptie van Nintendo's succesvolle strategische RPG-reeks, en het spel blijkt een consistent en grandioos succes. Na een jaar haalde Heroes bijna 300 miljoen dollar op; n... (22/08 00u00 - GamersNET.nl)
0x Horizon: Zero Dawn krijgt eigen bordspelDe avonturen van de open-wereld RPG [url=https://www.gamersnet.nl/games/horizon_zero_dawn/]Horizon: Zero Dawn[/url] zullen worden omgezet in een heus bordspel. Bordspelbouwer Steamforged Games werkt aan de board game-versie, waarbij ze nauw samenwerken met Sony. Binnenkort zal Horizon: Zero Dawn - T... (22/08 00u00 - GamersNET.nl)
0x SoulCalibur 6 verwelkomt Astaroth en Seong Mi-NaVlak voor de [url=https://www.gamersnet.nl/games/tekken_7/]Tekken 7[/url]-finale op EVO 2018, kondigde Bandai Namco nog een tweetal personages aan voor die nieuwe game van hun andere vechtreeks: [url=https://www.gamersnet.nl/games/soul_calibur_6/]SoulCalibur 6[/url]. Nu weten we dat klassieke person... (22/08 00u00 - GamersNET.nl)
0x Nieuwe trailer: SoulCalibur 6 - Astaroth and Seong Mi-Na EVO 2018 Reveal trailerAstaroth en Seong Mi-Na keren terug in [url=https://www.gamersnet.nl/games/soul_calibur_6/]SoulCalibur 6[/url], zo wist Namco Bandai te bevestigen tijdens fighting game-evenement EVO 2018. Gigantische bijl of naginata, welk wapen heeft jouw voorkeur?... (22/08 00u00 - GamersNET.nl)
0x Dead or Alive 6 teaset Hitomi en Leifang; onthulling op Gamescom 2018Tijdens de diverse fight game-toernooien van EVO 2018 werd er flink wat afgemat, zo ook bij [url=https://www.gamersnet.nl/games/dead_or_alive_last_round/]Dead or Alive 5: Last Round[/url], die een plekje als 'side tournament' kreeg. Na de Grand Finals toonde Koei Tecmo silhouetten van twee personage... (22/08 00u00 - GamersNET.nl)
0x Pok�mon RPG voor Nintendo Switch uitgesteld naar eind 2019Sinds zijn [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201707/pokemon_rpg_voor_nintendo_switch_verschijnt_in_2018_of_later_aldus_nintendo/]aankondiging[/url], is het enige nieuws over de aankomende 'main line' Pok�mon RPG voor de Nintendo Switch dat van uitstellen. Zo ook nu. Eerder stond de verwachte rele... (22/08 00u00 - GamersNET.nl)
0x Acolytes keren deze week terug naar WarframeTenno-strijders met de drang om meer unieke [i]loot[/i] te scoren, worden deze week weer goed verwend in [url=https://www.gamersnet.nl/games/warframe/]Warframe[/url]. Gedurende dezer dagen zullen op alle platformen de zogenaamde Acolytes weer terugkeren in de co�peratieve online game, waarvan speler... (22/08 00u00 - GamersNET.nl)
0x Nieuwe trailer: Broken Sword: The Serpent's Curse Switch PromoBroken Sword: The Serpent's Curse komt in september naar de Switch. Bekijk nu deze trailer met een promo van de nieuwe versie.... (22/08 00u00 - GamersNET.nl)
0x Broken Sword: The Serpent's Curse komt naar de SwitchBroken Sword 5: The Serpent's Curse verschijnt op 21 september voor de Nintendo Switch. Dit nieuws werd door Revolution Software en Ravenscourt naar buiten gebracht. De game is een point&click actie-avontuur en verscheen oorspronkelijk voor iOS, Android en de PlayStation Vita in 2013. Enkele jaren l... (22/08 00u00 - GamersNET.nl)
0x Meer dan 1,5 miljoen spelers voor Detroit: Become HumanDetroit: Become Human is een pareltje voor de PlayStation 4. Zo kon je al lezen in onze [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/detroit_become_human/]uitgebreide review[/url] en bekijken in onze [url=https://www.gamersnet.nl/movies/detroit/video_review/]video review[/url]. Behoorlijk wat gamers hebben... (22/08 00u00 - GamersNET.nl)
0x Liu zwemt wereldrecord uit 'superpaktijdperk' uit de boekenLees meer > (21/08 23u52 - FOK!)
0x PSV wint van BATE zonder genadeklap uit te delenLees meer > (21/08 23u52 - FOK!)
0x Ex-advocaat Trump noemt president indirect als samenzweerderLees meer > (21/08 23u52 - FOK!)
0x Zware aardbeving bij VenezuelaLees meer > (21/08 23u52 - FOK!)
0x Madonna: ’Ik was nooit van plan een eerbetoon te brengen aan Aretha!’Madonna mocht maandagavond een eerbetoon brengen aan Aretha Franklin tijdens de MTV Video Music Awards, maar haalde zich de woede op de hals, omdat haar toespraak helemaal over haarzelf ging. De Queen of Pop bijt nu van zich af. „Mijn speech was nooit bedoeld als tribute!” (21/08 23u30 - De Telegraaf: Privé)
0x Van Bommel na hectische CL-vuurdoop: 'Dit leer je niet op de cursus'Mark van Bommel was na de nipte overwinning bij BATE Borisov trots op de reactie van zijn ploeg na een slechte beginfase. De trainer van PSV zag - mede door dat dramatische begin - evenwel genoeg verbeterpunten. (21/08 23u30 - BN/DeStem)
0x Net als zaterdag doet een 'jonkie' het voor PSV: 'Mooi dat ik 'm mag maken'Zaterdag tegen Fortuna Sittard was het Dante Rigo, vanavond in Borisov Donyell Malen. Weer zorgde een jonge invaller voor de late winnende treffer bij PSV. ,,Dat ik 'm mag maken is natuurlijk mooi.' (21/08 23u30 - BN/DeStem)
0x Brexit-onderhandelaars beloven nu echt vaart te makenBrussel en Londen zullen vanaf nu ‘continu’ onderhandelen over de komende brexit. Dat zei EU-hoofdonderhandelaar Michel Barnier na een ontmoeting met zijn Britse evenknie, brexit-minister Dominic Raab. (21/08 23u30 - Trouw)
0x PSV op zucht van Champions LeaguePSV behaalde na een dolle slotfase een goeie uitgangspositie voor het bereiken van de groepsfase van de Champions League. Het versloeg met 2-3 de Wit-Russische kampioen BATE Borisov. Jasse Tuominen zette de thuisploeg vroeg in de eerste helft op voorsprong maar na doelpunten van Gaston Pereiro (vanop penalty) en uitblinker Hirving Lozano leek de Eindhovense club op een overtuigende 1-2-zege af te stevenen. (21/08 23u30 - De Standaard: Wetenschap)
0x Voormalige advocaat Donald Trump pleit schuldig aan betalen zwijggeld en fraudeMichael Cohen, de voormalige advocaat van Donald Trump, heeft dinsdagavond schuldig gepleit aan bankfraude en het schenden van federale campagneregels. Cohen had daarover een akkoord bereikt met zijn aanklagers. De uitspraak volgt op 12 december. (21/08 23u30 - De Standaard: Wetenschap)
0x Van Bommel na hectische CL-vuurdoop: 'Dit leer je niet op de cursus'Mark van Bommel was na de nipte overwinning bij BATE Borisov trots op de reactie van zijn ploeg na een slechte beginfase. De trainer van PSV zag - mede door dat dramatische begin - evenwel genoeg verbeterpunten. (21/08 23u30 - De Stentor)
0x Net als zaterdag doet een 'jonkie' het voor PSV: 'Mooi dat ik 'm mag maken'Zaterdag tegen Fortuna Sittard was het Dante Rigo, vanavond in Borisov Donyell Malen. Weer zorgde een jonge invaller voor de late winnende treffer bij PSV. ,,Dat ik 'm mag maken is natuurlijk mooi.' (21/08 23u30 - De Stentor)
0x Carlo Boszhard maakt nieuw seizoen De TV KantineTelevisiemaker Carlo Boszhard heeft dinsdag voor twee jaar bijgetekend bij RTL. Dat heeft de zender bekendgemaakt. (21/08 23u15 - De Telegraaf: Privé)
0x Al met al een prima avond voor PSV in BorisovDoor de zege in Wit-Rusland heeft PSV een uitstekende uitgangspositie. De Champions League lonkt. (21/08 23u15 - NRC.nl: Wetenschap)
0x Trump-adviseur Manafort schuldig aan fraudeEen Amerikaanse jury heeft de oud-campagneleider van president Trump schuldig bevonden aan onder meer fraude. (21/08 23u15 - NRC.nl: Wetenschap)
0x Ex-advocaat Trump beschuldigt president onder ede: "Ik betaalde in zijn opdracht zwijggeld aan pornoactrice om verkiezingen te beïnvloeden"Michael Cohen, de voormalig advocaat van de Amerikaanse president Donald Trump, heeft voor de rechtbank in New York schuldig gepleit voor de... (21/08 23u15 - Het Laatste Nieuws)
0x Trump in de problemen door ex-medewerkersDe Amerikaanse president Trump is verder in de politieke en juridische problemen geraakt. Een jury van een federale rechtbank in Virginia heeft Paul Manafort, de voormalig campagneleider van Trump, schuldig bevonden aan fraude. Vrijwel tegelijkertijd legde Michael Cohen, ex-advocaat van de president, een schuldbekentenis af. Hij zegt 'in opdracht van een presidentskandidaat' te hebben gehandeld. (21/08 23u15 - Gelderlander)
0x Auto belandt op dak bij ongeval op A12, weg weer openBENNEKOM - Door een ongeval waarbij meerdere personenauto's betrokken zijn, is op de A12 bij Bennekom vanavond lange tijd slechts één rijstrook in de richting Arnhem open geweest. Bij de aanrijding is een auto op zijn dak beland en is voor zover bekend één betrokkene gewond geraakt. (21/08 23u15 - Gelderlander)
0x Trump in de problemen door ex-medewerkersDe Amerikaanse president Trump is verder in de politieke en juridische problemen geraakt. Een jury van een federale rechtbank in Virginia heeft Paul Manafort, de voormalig campagneleider van Trump, schuldig bevonden aan fraude. Vrijwel tegelijkertijd legde Michael Cohen, ex-advocaat van de president, een schuldbekentenis af. Hij zegt 'in opdracht van een presidentskandidaat' te hebben gehandeld. (21/08 23u15 - BN/DeStem)
0x Statistieken: Zege PSV in Wit-RuslandPSV heeft in Wit-Rusland een grote stap gezet richting het hoofdtoernooi van de Champions League. (21/08 23u15 - Telegraaf: Sport)
0x Voormalige advocaat Donald Trump pleit schuldig aan betalen zwijggeld en fraudeMichael Cohen, de voormalige advocaat van Donald Trump, heeft dinsdagavond schuldig gepleit aan bankfraude en het schenden van federale campagneregels. Cohen had daarover een akkoord bereikt met zijn aanklagers. De uitspraak volgt op 12 december. (21/08 23u15 - De Standaard)
0x Treinverkeer rond Amsterdam lange tijd platDoor een grote storing hebben veel treinreizigers in Amsterdam op dinsdagavond grote problemen gehad. De NS beloofde om 22.30 uur dat elke reiziger op de stations thuis zou komen. Door een storing op de verkeersleidingpost van Prorail kwamen alle treinen in de omgeving van Amsterdam rond kwart voor acht 's avonds stil te staan, met grote drukte op vooral het Centraal Station en Amsterdam Zuid tot (21/08 23u15 - Het Parool)
0x Lees terug: liveblog verstoring treinverkeerDoor een grote storing in het besturingssysteem van Prorail kunnen dinsdag geen treinen van en naar Amsterdam, Schiphol en stations in de omgeving rijden. Volg alle updates hier live. (21/08 23u15 - Het Parool)
0x Nog steeds grote storing rond Amsterdam, slechts enkele trein vertrektHet besturingssysteem van het treinverkeer rondom Amsterdam Centraal is dinsdagavond opnieuw verstoord. Enkele treinen zijn rond 21.30 uur weer vertrokken. (21/08 23u15 - Nu.nl)
0x Al met al een prima avond voor PSV in BorisovDoor de zege in Wit-Rusland heeft PSV een uitstekende uitgangspositie. De Champions League lonkt. (21/08 23u15 - NRC Handelsblad)
0x Trump-adviseur Manafort schuldig aan fraudeEen Amerikaanse jury heeft de oud-campagneleider van president Trump schuldig bevonden aan onder meer fraude. (21/08 23u15 - NRC Handelsblad)
0x Ex-campagneleider Trump deels schuldig bevonden, onder meer aan fraudePaul Manafort, de ex-campagneleider van president Donald Trump, is veroordeeld voor fraude. De jury bevond hem evenwel maar schuldig aan acht van de achttien feiten die hem ten laste waren gelegd. (21/08 23u15 - Knack)
0x FT België. Drie duels schorsing voor Vranjes, die topper tegen Club mist - Imke Courtois en co schrijven met eerste Futsal-zege geschiedenisHoelang ligt die bepaalde middenvelder in de lappenmand? Wie moet toekijken vanop het strafbankje? En welke zomeraankoop moet het waarmaken? Al het... (21/08 23u15 - Het Laatste Nieuws: Sport)
0x De booming business van online spermadonoren onder de loep: bekijk hier 'Telefacts Zomer' volledig'Deur-aan-deur zaaddonoren.' Honderden mannen bieden online hun sperma aan. Het is voor veel vrouwen een nieuwe manier om snel zwanger te worden.... (21/08 23u15 - Het Laatste Nieuws: Showbizz)
0x Trump in de problemen door ex-medewerkersDe Amerikaanse president Trump is verder in de politieke en juridische problemen geraakt. Een jury van een federale rechtbank in Virginia heeft Paul Manafort, de voormalig campagneleider van Trump, schuldig bevonden aan fraude. Vrijwel tegelijkertijd legde Michael Cohen, ex-advocaat van de president, een schuldbekentenis af. Hij zegt 'in opdracht van een presidentskandidaat' te hebben gehandeld. (21/08 23u15 - De Stentor)
0x Scooterrijder ernstig gewond bij ongeval met auto in BoxtelBij een ongeval in Boxtel is dinsdagavond een scooterrijder zwaargewond geraakt. Het slachtoffer werd rond 19.10 uur op de Hobbendonkseweg geschept door een auto. (21/08 23u15 - Blik op Nieuws)
0x Geen explosief of verdachte aangetroffen na onderzoek EOD en arrestatieteamOp de legerplaats Oldebroek is dinsdagmiddag een verdacht pakketje aangetroffen. Dit maakte de Marechaussee bekend. (21/08 23u15 - Blik op Nieuws)
0x Nog geen witte rook voor bouw van nieuw FeyenoordstadionEr is nog geen witte rook voor de bouw van een nieuw stadion voor Feyenoord. Wél is de businesscase voor een toekomstige voetbaltempel in Rotterdam-Zuid ‘haalbaar en weloverwogen’, stelt de International Stadia Group (ISG) die het ondernemingsplan voor het 63.000 plekken tellende bouwwerk doorlicht. (21/08 23u15 - AD: Sport)
0x Trump in de problemen door ex-medewerkersDe Amerikaanse president Trump is verder in de politieke en juridische problemen geraakt. Een jury van een federale rechtbank in Virginia heeft Paul Manafort, de voormalig campagneleider van Trump, schuldig bevonden aan fraude. Vrijwel tegelijkertijd legde Michael Cohen, ex-advocaat van de president, een schuldbekentenis af. Hij zegt 'in opdracht van een presidentskandidaat' te hebben gehandeld. (21/08 23u15 - AD.nl)
0x Nog geen witte rook voor bouw van nieuw FeyenoordstadionEr is nog geen witte rook voor de bouw van een nieuw stadion voor Feyenoord. Wél is de businesscase voor een toekomstige voetbaltempel in Rotterdam-Zuid ‘haalbaar en weloverwogen’, stelt de International Stadia Group (ISG) die het ondernemingsplan voor het 63.000 plekken tellende bouwwerk doorlicht. (21/08 23u15 - AD.nl)
0x Dit doen Amerikanen allemaal in de baas z'n tijdBesteed jij al jouw tijd op kantoor aan werk? Als je ook weleens iets anders doet, ben je niet de enige. In de VS wordt de meeste tijd verspild aan eten en drinken, gevolgd door werk uitvoeren voor een andere baan. (21/08 23u15 - AD.nl)
0x Na knappe zege kan PSV het licht van de Champions League al zienPSV kan het licht boven het podium van de Champions League al zien door de kieren. Het moet de deur naar het sportieve en financiële walhalla van het clubvoetbal alleen nog opengooien. Dat kan nog best lastig zijn, volgende week in Eindhoven, want het voetbal in de play-offs tegen Bate Borisov was dinsdag te wisselvallig om zich zeker te wanen. (21/08 23u15 - Volkskrant: Sport)
0x Jury acht oud-campagneleider Trump schuldig aan fraudeDe voormalige campagneleider van Donald Trump, Paul Manafort, is schuldig bevonden aan fraude. De jury acht hem op acht punten schuldig, bij de overige tien aanklachten kon de jury niet tot een eensluidende conclusie komen. Manafort is schuldig bevonden aan belastingfraude, bankfraude en het verbergen van geld op een geheime buitenlandse rekening. De jury deed er vier dagen over om tot een beslissing te komen. Eerder vanavond werd bekend dat Trumps voormalige privé-advocaat, Michael Cohen, een schuldbekentenis heeft afgelegd in het onderzoek naar bankfraude, belastingontduiking en het overtreden van regels rond campagnefinanciering, (21/08 23u15 - NOS.nl)
0x Voormalig advocaat Trump bekent schuld in ruil voor strafverminderingDe voormalig privé-advocaat van president Trump, Michael Cohen, heeft bekend schuldig te zijn aan bankfraude, belastingontduiking en het overtreden van regels rond campagnefinanciering. Hij heeft dat gedaan in ruil voor strafvermindering. Cohen was jarenlang de privé-advocaat van Trump. Zijn schuldbekentenis kan mogelijk ook Trump in de problemen brengen. Hij bekende namelijk ook schuldig te zijn aan het overtreden van regels rond campagnefinanciering, door betalingen aan porno-actrice Stormy Daniels en ex-Playboy-model Karen McDougal. Beide vrouwen zeggen een buitenechtelijke relatie met Trump te hebben gehad. Cruciale getuige? Cohen is een potentieel cruciale getuige voor speciaal aanklager Robert Mueller, die mogelijke Russische inmenging bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen onderzoekt, zegt correspondent Arjen van der Horst. Trump heeft altijd ontkend daar iets mee te maken te hebben gehad. Het is niet duidelijk of Cohen ook verklaringen zal afleggen in het onderzoek van Mueller. Mocht hij aan dat onderzoek meewerken, dan kan hij mogelijk nog meer strafvermindering tegemoet zien, schrijft The New York Times. Cohen kwam in het vizier van de aanklagers in New York door speciaal aanklager Robert Mueller. Die kwam in zijn onderzoek informatie op het spoor over Cohen en speelde dat door aan de FBI. In april viel de FBI het kantoor, het huis en de hotelkamer van Cohen in New York binnen. De Amerikaanse politiedienst zou onder meer op zoek zijn geweest naar documenten over betalingen aan porno-actrice en stripper Stormy Daniels, die beweert in 2006 een relatie met Trump te hebben gehad. Cohen betaalde Daniels een maand voor de verkiezingen in 2016 130.000 euro, mogelijk zodat zij zou zwijgen over haar seksuele relatie met Trump. Ook aan voormalig Playboy-model Karen McDougal werd zwijggeld betaald. (21/08 23u15 - NOS.nl)
0x Mondjesmaat treinen rond Amsterdam, maar storing vanavond niet opgelostHet treinverkeer rondom Amsterdam ligt al uren plat door een storing bij ProRail in het besturingssysteem van de seinen en wissels. De storing leek rond 20.30 uur opgelost, maar de systemen vielen daarna opnieuw uit. Er rijden inmiddels mondjesmaat treinen, maar de verwachting is dat de storing deze avond niet meer opgelost wordt. In alle vijf de richtingen rijdt nu gemiddeld een keer per uur een trein. De seinen en wissels voor deze treinen worden door medewerkers van ProRail handmatig bediend. NS en ProRail verwachten zo alle reizigers die nu nog op de stations staan thuis te kunnen brengen. #treinpoolen Mensen die ergens naar toe willen in de regio Amsterdam, krijgen het advies hun reis uit te stellen of alternatief vervoer te zoeken, bijvoorbeeld door te liften via de hashtag #treinpoolen. Voor gestrande reizigers die niet op eigen gelegenheid verder kunnen reizen, worden oplossingen gezocht, schrijft NS op zijn website. Reizigers op Amsterdam Centraal balen van de storing, maar ze kunnen nog lachen, ziet verslaggever Ardy Stemerding: Op Schiphol is het inmiddels zo volgelopen met mensen die niet weg kunnen van de luchthaven dat de hulpdiensten zijn opgeroepen om de mensenmassa in goede banen te leiden. 'Het station op Schiphol is afgesloten en op het plein ervoor is het erg druk geworden', meldt Robbert Pouw van de Veiligheidsregio Kennemerland. Ook is er veel drukte bij de bussen en zijn er files rond Schiphol ontstaan. 'Alle vluchten gaan gewoon door, maar de passagiers die anders met de trein zouden komen of vertrekken, doen dat nu met auto's. Daardoor slibben de wegen rondom Schiphol langzaam dicht. Mensen die nu nog naar Schiphol moeten, raad ik aan om voor de zekerheid een uur eerder te vertrekken', zegt Pouw. De ANWB roept automobilisten die op Schiphol passagiers afzetten op om gestrande reizigers een lift te geven. Winkeldief Eerder vandaag werd het treinverkeer in de Schipholtunnel stilgelegd omdat een winkeldief de Schipholtunnel was ingerend. Tussen 17.45 uur en 18.30 reed er al geen enkele trein van of naar Schiphol Airport. De dief is door de marechaussee opgepakt. Door dit incident stonden er nog veel gestrande treinen rondom Schiphol. (21/08 23u15 - NOS.nl)
0x Gewezen campagneleider Trump veroordeeld wegens oplichting en belastingontduikingPaul Manafort, Trumps gewezen campagneleider, werd dinsdagavond schuldig gevonden aan acht aanklachten wegens oplichting en belastingontduiking. De veroordeling sterkt speciaal aanklager Mueller in zijn onderzoek naar de president. (21/08 23u15 - Het Nieuwsblad)
0x CL-playoffs: Benfica valt tegen, Salzburg speelt gelijkBenfica was in de derde voorronde van de Champions League nog te sterk voor Fenerbahçe, maar het is nog maar de vraag of de Portugezen de groepsfase van het toernooi gaan bereiken. Dinsdagavond bleef het thuis steken op een 1-1 gelijkspel tegen PAOK Saloniki. (21/08 23u15 - FC update)
0x Jury acht Manafort schuldig aan fraudeEen jury van een federale rechtbank in de Amerikaanse staat Virginia heeft Paul Manafort, de voormalig campagneleider van president Trump, schuldig bevonden aan fraude. (21/08 23u00 - Reformatisch Dagblad)
0x Hilversumse SP-leider reageert op steekpartijen: ’Uitverkoop?’De Hilversumse SP-fractieleider Bianca Verweij heeft dinsdag een opmerkelijke tweet de wereld ingestuurd. Dit deed ze nadat bekend werd dat er opnieuw iemand was neergestoken in ’t Gooi. (21/08 23u00 - De Telegraaf)
0x Thaise koningin Sirikit blijft voorlopig in ziekenhuisDe Thaise koningin Sirikit (86) is hersteld van de griep. Dat heeft het Bureau van de Koninklijke Hofhouding dinsdag bekendgemaakt. De weduwe van de in oktober 2016 overleden koning Bhumibol werd zondag opgenomen in het Chulalongkorn-ziekenhuis in Bangkok omdat ze ernstig hoestte en koorts had. (21/08 23u00 - De Telegraaf: Privé)
0x Duitse actrice klaagt Weinstein aan voor verkrachtingDe Duitse actrice Emma Loman heeft filmproducent Harvey Weinstein aangeklaagd omdat hij haar in 2006 tijdens het festival van Cannes zou hebben verkracht. De nieuwe aanklacht komt bovenop de zaken in New York waarvoor Weinstein al voor de rechter is verschenen. (21/08 23u00 - De Telegraaf: Privé)
0x Ex-advocaat Trump beschuldigt president: "Betaalde in zijn opdracht zwijggeld aan pornoactrice om verkiezingen te beïnvloeden"Michael Cohen, de voormalig advocaat van de Amerikaanse president Donald Trump, heeft voor de rechtbank in New York schuldig gepleit voor de... (21/08 23u00 - Het Laatste Nieuws)
0x Benfica wacht pittig klusje, Red Bull Salzburg doet goede zakenBenfica is nog allerminst zeker van de groepsfase van de Champions League. Het speelde in de heenwedstrijd in de play-offs thuis teleurstellend gelijk tegen PAOK Saloniki. Voor Red Bull Salzburg ziet het er - na een remise bij Rode Ster Belgrado - goed uit. (21/08 23u00 - BN/DeStem)
0x Kampioen PSV redt de Nederlandse eer en staat met één been in Champions LeaguePSV had vanavond heel wat druk op de schouders voor het duel tegen Bate Borisov. Drie Nederlandse clubs zijn al uitgeschakeld in Europa en bovendien is het al zeven jaar geleden dat een Eredivisieclub nog via voorrondes in de Champions League geraakte, maar de Eindhovenaren zijn er nu wel dichtbij. (21/08 23u00 - Voetbalkrant)
0x VI Live: PSV wint na vier jaar weer op vreemde bodem in EuropaIn VI Live volgen we het topvoetbal in binnen- en buitenland op de voet. Deze dinsdagavond ligt de focus op de eerste wedstrijd van PSV tegen BATE Borisov in de play-offs voor de Champions League. (21/08 23u00 - Voetbal International)
0x PSV zet grote stap richting Champions League na doldwaze slotfasePSV heeft dinsdagavond een belangrijke stap richting het hoofdtoernooi van de Champions League gezet. (21/08 23u00 - Voetbal International)
0x Nog een laatste blik op de schapen, en ze zijn klaar voor het OfferfeestSchapenhandelaar Bouna verkocht dit jaar 150 dieren. Voor zover hij weet zijn ze allemaal gezond, een voorwaarde voor halal. (21/08 23u00 - Trouw)
0x Miljoenenbal lonkt voor PSV na zege bij BATEPSV heeft het ticket voor de Champions League voor het grijpen. De landskampioen won dinsdagavond bij BATE Borisov het eerste duel voor een plek in het miljoenenbal. Na een lastig begin kon PSV uiteindelijk met een 3-2 overwinning op zak terugreizen naar Eindhoven. (21/08 23u00 - Telegraaf: Sport)
0x Gewezen campagneleider Trump veroordeeld wegens oplichting en belastingontduikingPaul Manafort, Trumps gewezen campagneleider, werd dinsdagavond veroordeeld wegens oplichting en belastingontduiking. Het sterkt speciaal aanklager Mueller in zijn onderzoek naar de president. (21/08 23u00 - De Standaard)
0x Gewezen campagneleider Trump veroordeeld wegens oplichting en belastingontduikingPaul Manafort, Trumps gewezen campagneleider, werd dinsdagavond veroordeeld wegens oplichting en belastingontduiking. Het sterkt speciaal aanklager Mueller in zijn onderzoek naar de president. (21/08 23u00 - De Standaard: Wetenschap)
0x Bemelmans en Bonaventure winnen vlot in kwalificaties US OpenDeze week gaan de voorrondes in de US Open van start. Ruben Bemelmans en Ysaline Bonaventure overleefde de eerste ronde, voor Maryna Zanevska is het al afgelopen. (21/08 23u00 - Sporza)
0x Reacties na zege PSV bij BATE Borisov in play-offs voor CLPSV heeft dinsdag het heenduel in de play-offs van de Champions League tegen BATE Borisov met 2-3 gewonnen. De return is volgende week woensdag in Eindhoven. Volg alles in ons liveblog. (21/08 23u00 - Nu.nl: Sport)
0x PSV dicht bij groepsfase Champions League na uitzege bij BATEPSV heeft dinsdag een grote stap gezet naar de groepsfase van de Champions League. De landskampioen won in Wit-Rusland het eerste duel in de play-offs met 2-3 van BATE Borisov. (21/08 23u00 - Nu.nl: Sport)
0x PSV dicht bij groepsfase Champions League na uitzege bij BATEPSV heeft dinsdag een grote stap gezet naar de groepsfase van de Champions League. De landskampioen won in Wit-Rusland het eerste duel in de play-offs met 2-3 van BATE Borisov. (21/08 23u00 - Nu.nl)
0x Trumps ex-campagneleider Manafort schuldig bevonden aan fraudeEen jury van een federale rechtbank in de Amerikaanse staat Virginia heeft Paul Manafort, de voormalig campagneleider van president Trump, schuldig bevonden aan fraude.  (21/08 23u00 - Nu.nl)
0x Malen zet PSV op voorsprong in play-offduel CL met BATE BorisovPSV speelt dinsdag om 21.00 uur het heenduel in de play-offs van de Champions League tegen BATE Borisov. De return is volgende week woensdag in Eindhoven. Volg alles in ons liveblog. (21/08 23u00 - Nu.nl)
0x Student vindt peperdure sportwagens in garage omaJe zou maar de garage van je oma binnenlopen en geen rommel, maar twee (flink!) waardevolle objecten aantreffen: da’s toch even schrikken. Het overkwam een Amerikaanse student, die op een zeldzame Lamborghini en Ferrari stuitte. De twee sportwagens zouden samen bijna een half miljoen waard zijn. (21/08 23u00 - Metro)
0x Eagles stoten in VS "Thriller" als bestverkopende album van de eerste plaatsDe Californische rockband Eagles hebben Michael Jackson in de Verenigde Staten van de eerste plaats verdrongen voor de titel van bestverkopende album aller tijden. 'Their Greatest Hits 1971-1975' stuurde 'Thriller' van Jackson naar de tweede plaats. Dat heeft de Recording Industry Association of America (RIAA) bekendgemaakt. (21/08 23u00 - VRT NWS)
0x PSV zonder Rigo wint na erbarmelijk begin en attractief slot op het veld van BATE Borisov en neemt flinke optie op CL-groepsfasePSV heeft een uitstekende zaak gedaan in de heenmatch van de laatste voorronde van de Champions League. De Nederlandse kampioen ging op het veld... (21/08 23u00 - Het Laatste Nieuws: Sport)
0x Sluiproute per ongeluk ook afgesloten voor fietstoeristenDoor het steeds drukkere verkeer op de grens van Hasselt, Diepenbeek, en Kortessem zoeken tal van automobilisten er de laatste tijd naar alternatieve routes. Tussen de driehoek Verbindingslaan, E313 en Hasseltsesteenweg mag het verkeer daarom niet meer door de binnenstraatjes van Nietelbroeken rijden. Het verbod geldt uiteraard voor auto’s, maar ook voor fietsers. En dat is sneu, want ook het fietsroutenetwerk is daardoor verboden terrein voor tweewielers. (21/08 23u00 - Het Belang van Limburg)
0x Brengen schuldbekentenissen ex-advocaat Trump de president in nauwe schoentjes?Michael Cohen (51), de ex-advocaat van Donald Trump, heeft een schuldbekentenis afgelegd tegenover de procureur in Manhattan. Dat melden verschillende Amerikaanse media. Zo zou hij onder meer toegegeven dat hij betrokken was in verschillende fiscale vehikels, dat hij campagnegelden heeft misbruikt en vrouwen heeft omgekocht. Zijn verklaringen kunnen de Amerikaanse president alvast in nauwe schoentjes brengen. (21/08 23u00 - Het Belang van Limburg)
0x PUGB 1.0 komt in september uit voor Xbox One met speciale controllerPUGB Corporation en Microsoft maakten vandaag bekend dat de 1.0-versie van PlayerUnknown's Battlegrounds (PUGB) vanaf 4 september beschikbaar is voor de Xbox One. Tegelijk is een 'PUGB limited edition... (21/08 23u00 - GadgetZone)
0x Benfica wacht pittig klusje, Red Bull Salzburg doet goede zakenBenfica is nog allerminst zeker van de groepsfase van de Champions League. Het speelde in de heenwedstrijd in de play-offs thuis teleurstellend gelijk tegen PAOK Saloniki. Voor Red Bull Salzburg ziet het er - na een remise bij Rode Ster Belgrado - goed uit. (21/08 23u00 - De Stentor)
0x Geen explosieven in 'verdachte pakketje' op legerbasis Oldebroek, onderzoek nog in volle gangIn het 'verdachte pakketje' op de legerbasis in Oldebroek zijn geen explosieven gevonden. De Koninklijke Marechaussee heeft nog in onderzoek waar het pakketje vandaan komt en hoe het daar terecht is gekomen. (21/08 23u00 - De Stentor)
0x Bitcoin ETF: een doorslag voor bitcoin?De Amerikaanse Securities and Exchanges Commission (SEC) bepaalt 23 augustus of het mogelijk is om te handelen in bitcoin ETFs. (21/08 23u00 - Blik op Nieuws)
0x PSV ruikt Champions League na winst in Wit-RuslandPSV heeft in Wit-Rusland een goede uitgangspositie gecreëerd om het hoofdtoernooi van de Champions League te halen. In de play-offs werd BATE Borisov met 3-2 verslagen. Volgende week is de return in Eindhoven. BATE begon sterk, overrompelde PSV en kwam via Jasse Tuominen na negen minuten op 1-0. Het was al de vierde kans voor de Wit-Russen. PSV kreeg na een halfuur spelen een buitenkans om terug in de wedstrijd te komen. De bal ging op de stip na een handsbal. Gastón Pereiro faalde niet en tekende voor de gelijkmaker. De Jong huizenhoog over In de tweede helft kregen beide ploegen kansen, maar Hirving Lozano maakte na dik een uur het verschil. Hij krulde van afstand de bal knap binnen. Na de treffer kreeg PSV kansen op meer, maar die werden niet benut. De grootste kans kwam op naam van Luuk de Jong, maar hij schoot oog in oog met Denis Stsjerbitski huizenhoog over. BATE kwam in de slotfase ineens terug. Jeroen Zoet kon de bal eenvoudig vastpakken, maar koos ervoor de bal weg te boksen. Aleksander Hleb - voormalig speler van Barcelona en Arsenal - schoot fraai de gelijkmaker binnen. Donyell Malen maakte een minuut later de fout van Zoet goed, hij kopte de 3-2 binnen uit een voorzet van Angelino. BATE kreeg nog twee kansen, maar PSV liet de overwinning niet meer glippen. (21/08 23u00 - NOS: Sport)
0x Jury acht oud-campagnevoorzitter Trump schuldig aan fraudeDe voormalige campagnevoorzitter van Donald Trump is schuldig bevonden aan fraude. De jury acht hem op acht punten schuldig, bij de overige tien aanklachten kon de jury niet tot een eensluidende conclusie komen. Ex-campagnevoorzitter Paul Manafort is schuldig bevonden aan belastingfraude, bankfraude en het verbergen van geld op een geheime buitenlandse rekening. De jury deed er vier dagen over om tot een beslissing te komen. (21/08 23u00 - NOS.nl)
0x Beroep afgewezen: Servisch gezin dat opgesloten zit in Steenokkerzeel wordt gerepatrieerdHet beroep van het Servische gezin dat in het gesloten centrum 127bis in Steenokkerzeel opgesloten zit, is afgewezen. Het gezin kan en zal worden gerepatrieerd, meldt staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken dinsdagavond aan Belga. (21/08 23u00 - Het Nieuwsblad)
0x Winnend en wisselvallig PSV boekt goed resultaat bij BATEPSV heeft in Wit-Rusland een uitstekende uitgangspositie verschaft voor de return van de play-offs voor de Champions League. Na een slecht eerste half uur kwamen de Eindhovenaren op achterstand. Pas na een pingel van Gastón Pereiro begon PSV te voetballen en het resulteerde de tweede helft in legio kansen, een uitstekende goal van Hirving Lozano, een fout van Jeroen Zoet en invaller Donyell Malen als matchwinner: 2-3. (21/08 23u00 - FC update)
0x 'Nederlands' Swansea City speelt gelijk tegen Leeds UnitedHet Nederlands getinte Swansea City heeft dinsdagavond de punten gedeeld met Leeds United in het Championship: 2-2. Het betekent het eerste puntenverlies voor het Leeds United van Marcelo Bielsa, dat goed begonnen was aan het seizoen. (21/08 23u00 - FC update)
0x Genyn na nieuwe Europese titel: 'Dit had ik niet verwacht na heupoperatie'Lees meer > (21/08 22u50 - Sport.be)
0x BEURZEN Wall Street sluit met winstLees meer > (21/08 22u50 - Beurs.nl)
0x Wall Street sluit met winstLees meer > (21/08 22u50 - Beurs.nl)
0x Voedselinspectie sluit twee restaurants van ribbetjesketen Amadeus Lees meer > (21/08 22u50 - De Tijd)
0x Sarah Jessica Parker baseert kledinglijn op tweedehandsjesZe mag dan wel bekend zijn geworden als echt fashionista in Sex & the City, is het echte leven houdt actrice Sarah Jessica Parker juist erg van tweedehandsjes. Sterker nog, haar nieuwe kledinglijn is zelfs gebaseerd op tweedehands kleding. (21/08 22u45 - De Telegraaf: Privé)
0x De VVD worstelt zichtbaar met dividendbelastingCoalitiepartners zagen er allang niets in. Geldt ook voor de premier dat hij de dividendtaks toch wil handhaven? (21/08 22u45 - NRC.nl: Wetenschap)
0x Voormalig advocaat Trump bekent belastingfraudeDe FBI verdenkt de 51-jarige Cohen van bankfraude, belastingfraude en het overtreden van regels rondom campagnefinanciën. (21/08 22u45 - NRC.nl: Wetenschap)
0x FAVV neemt voedingssupplement uit handel: er zit cannabis inHet Federaal Voedselagentschap (FAVV) roept een voedingssupplement uit de handel omdat er THC in zit, de belangrijkste psychoactieve stof in... (21/08 22u45 - Het Laatste Nieuws: Wetenschap)
0x FAVV neemt voedingssupplement uit handel: er zit cannabis inHet Federaal Voedselagentschap (FAVV) roept een voedingssupplement uit de handel omdat er THC in zit, de belangrijkste psychoactieve stof in... (21/08 22u45 - Het Laatste Nieuws)
0x Ex-advocaat Trump Michael Cohen pleit schuldig aan illegale campagnefinancieringMichael Cohen, de voormalig advocaat van de Amerikaanse president Donald Trump, heeft voor de rechtbank in New York schuldig gepleit op acht... (21/08 22u45 - Het Laatste Nieuws)
0x Brengen schuldbekentenissen ex-advocaat Trump de president in nauwe schoentjes?Michael Cohen (51), de ex-advocaat van Donald Trump, heeft een schuldbekentenis afgelegd tegenover de procureur in Manhattan. Dat melden verschillende Amerikaanse media. Zo zou hij onder meer toegegeven dat hij betrokken was in verschillende fiscale vehikels, dat hij campagnegelden heeft misbruikt en vrouwen heeft omgekocht. Zijn verklaringen kunnen de Amerikaanse president alvast in nauwe schoentjes brengen. (21/08 22u45 - Gazet van Antwerpen: Wetenschap)
0x Nieuw topman Air France-KLM gaat maximaal 4,25 miljoen verdienenDe nieuwe topman van Air France-KLM, Ben Smith, gaat minimaal negen ton per jaar verdienen. Dat kan met bonussen oplopen tot maximaal 4,25 miljoen. De luchtvaartcombinatie onthulde het salaris dat Ben Smith volgend jaar krijgt op haar website. (21/08 22u45 - Gelderlander)
0x Amerikaanse gezondheidssite: 'Vagina is niet gender-inclusief, noem het voorgat'Bij seksuele voorlichting moeten we het niet langer hebben over 'vagina', dat woord is een te vrouwelijke en medische term. Het orgaan kan daarom beter 'gat aan de voorkant' worden genoemd. ,,Dat is een gender-inclusieve uitdrukking die ook tegemoet komt aan transseksuelen.' (21/08 22u45 - BN/DeStem)
0x Nederlandse champignonsector beleeft nieuwe sanering: het ‘witte goud’ is zijn glans kwijtAls de kaalslag doorzet houdt Nederland geen champignonkwekerij over, vreest de Land- en Tuinbouw-organisatie LTO. Kwekers krijgen te weinig voor hun paddestoel en de concurrentie van Polen is moordend. (21/08 22u45 - Volkskrant Economie)
0x 🎥 Hazard zit op hete kolen... Voor duel in vijfde ronde van Beker van BelgiëDe Beker van België zit nog in een vroege fase, maar voor Eden Hazard en zijn broers wordt dé topper komend weekend al gespeeld. De hele familie kijkt namelijk reikhalzend uit naar de derby Stade Brainois-AFC Tubeke. (21/08 22u45 - Voetbalkrant)
0x VI Live: PSV verzuimt genadeklap aan BATE uit te delenIn VI Live volgen we het topvoetbal in binnen- en buitenland op de voet. Deze dinsdagavond ligt de focus op de eerste wedstrijd van PSV tegen BATE Borisov in de play-offs voor de Champions League. (21/08 22u45 - Voetbal International)
0x Nederlands getint Swansea maakt einde aan foutloze status Bielsa bij LeedsLeeds United is dinsdagavond tegen het eerste puntenverlies in het Championship aangelopen sinds de aanstelling van Marcelo Bielsa deze zomer. (21/08 22u45 - Voetbal International)
0x Wall Street sluit met winstDe aandelenbeurzen in New York zijn dinsdag in de plus gesloten. De S&P 500 bereikte tussentijds zelfs een recordstand. Beleggers keken uit naar de handelsgesprekken tussen de Verenigde Staten en China die op het punt staan te beginnen. Daarnaast verwerkten ze opvallende uitspraken van de Amerikaanse president Donald Trump over het beleid van de Federal Reserve. (21/08 22u45 - De Financiële Telegraaf)
0x Voormalige advocaat Donald Trump veroordeeld voor belastingfraudeMichael Cohen, de voormalige advocaat van Donald Trump, is dinsdagavond veroordeeld voor belastingfraude. Hij had schuldig gepleit aan bankfraude en het schenden van federale campagneregels. (21/08 22u45 - De Standaard)
0x LIVE: NS verwacht iedereen thuis te krijgenDoor een grote storing in het besturingssysteem van Prorail kunnen dinsdag geen treinen van en naar Amsterdam, Schiphol en stations in de omgeving rijden. Volg alle updates hier live. (21/08 22u45 - Het Parool)
0x Besturingssysteem rond Amsterdam weer verstoord, slechts enkele trein vertrektHet besturingssysteem van het treinverkeer rondom Amsterdam Centraal is dinsdagavond opnieuw verstoord. Enkele treinen zijn rond 21.30 uur weer vertrokken. (21/08 22u45 - Nu.nl)
0x Voormalig advocaat Trump bekent schuld in fraudezaakMichael Cohen, de voormalig advocaat van de Amerikaanse president Donald Trump, heeft een schuldbekentenis afgelegd aan justitie in New York. (21/08 22u45 - Nu.nl)
0x De VVD worstelt zichtbaar met dividendbelastingCoalitiepartners zagen er allang niets in. Geldt ook voor de premier dat hij de dividendtaks toch wil handhaven? (21/08 22u45 - NRC Handelsblad)
0x Voormalig advocaat Trump bekent belastingfraudeDe FBI verdenkt de 51-jarige Cohen van bankfraude, belastingfraude en het overtreden van regels rondom campagnefinanciën. (21/08 22u45 - NRC Handelsblad)
0x Amerikaanse milieuautoriteit stelt alternatief voor klimaatplan van Obama voorIn het nieuwe plan mogen staten zelf regelgeving opstellen voor klimaatbescherming. Critici vrezen dat in staten met een kolenindustrie milieumaatregelen vrijwel geheel zullen verdwijnen. (21/08 22u45 - Knack)
0x Wall Street sluit met winstNEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York zijn dinsdag in de plus gesloten. De SP 500 bereikte tussentijds zelfs een recordstand. Beleggers keken uit naar de handelsgesprekken tussen de Verenigde Staten en China die op het punt staan te beginnen. Daarnaast verwerkten ze opvallende uitspraken van de Amerikaanse president Donald Trump over het beleid van de Federal Reserve. (21/08 22u45 - IEX.NL)
0x Bemelmans en Bonaventure nemen eerste horde in kwalificaties US Open, Zanevska ligt eruitRuben Bemelmans (ATP 129) heeft zich in New York geplaatst voor de tweede ronde van de kwalificaties op de US Open, het vierde en laatste... (21/08 22u45 - Het Laatste Nieuws: Sport)
0x Brengen schuldbekentenissen ex-advocaat Trump de president in nauwe schoentjes?Michael Cohen (51), de ex-advocaat van Donald Trump, heeft een schuldbekentenis afgelegd tegenover de procureur in Manhattan. Dat melden verschillende Amerikaanse media. Zo zou hij onder meer toegegeven dat hij betrokken was in verschillende fiscale vehikels, dat hij campagnegelden heeft misbruikt en vrouwen heeft omgekocht. Zijn verklaringen kunnen de Amerikaanse president alvast in nauwe schoentjes brengen. (21/08 22u45 - Gazet van Antwerpen: Sport)
0x Brengen schuldbekentenissen ex-advocaat Trump de president in nauwe schoentjes?Michael Cohen (51), de ex-advocaat van Donald Trump, heeft een schuldbekentenis afgelegd tegenover de procureur in Manhattan. Dat melden verschillende Amerikaanse media. Zo zou hij onder meer toegegeven dat hij betrokken was in verschillende fiscale vehikels, dat hij campagnegelden heeft misbruikt en vrouwen heeft omgekocht. Zijn verklaringen kunnen de Amerikaanse president alvast in nauwe schoentjes brengen. (21/08 22u45 - Gazet van Antwerpen: In de rand)
0x Brengen schuldbekentenissen ex-advocaat Trump de president in nauwe schoentjes?Michael Cohen (51), de ex-advocaat van Donald Trump, heeft een schuldbekentenis afgelegd tegenover de procureur in Manhattan. Dat melden verschillende Amerikaanse media. Zo zou hij onder meer toegegeven dat hij betrokken was in verschillende fiscale vehikels, dat hij campagnegelden heeft misbruikt en vrouwen heeft omgekocht. Zijn verklaringen kunnen de Amerikaanse president alvast in nauwe schoentjes brengen. (21/08 22u45 - Gazet van Antwerpen: Media & Cultuur)


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

4x Drukte op en rond Schiphol door treinstoring21/08 23u45 - Reformatisch Dagblad: Op Schiphol was het dinsdagavond buitengewoon druk als gevolg van de treinstoring in de regio Amsterdam. Voor reizigers die met het vliegtuig aankwamen, waren er zeer beperkt treinen beschikbaar voor de reis naar huis. Voor bussen en taxi’s stonden lange rijen. Eerder op de avond was het vooral druk op de perrons van het Centraal Station van de hoofdstad en andere treinstations in de regio.
4x Pas 26ste op de wereldranking, maar toch is Serena Williams 17e reekshoofd op de US Open21/08 23u45 - Gazet van Antwerpen: Wetenschap: Serena Williams werd dinsdag als 17e reekshoofd aangeduid voor het US Open, het vierde en laatste Grand Slam van het seizoen. De 36-jarige Amerikaanse, zes keer winnares in Flushing Meadows, is pas 26e op de wereldranglijst, maar de organisatoren hielden rekening met haar lange afwezigheid. De voormalige nummer een van de wereld beviel in september van een dochter.
4x Bonaventure overleeft eerste kwalificatieronde US Open, Zanevska ligt eruit21/08 23u45 - Gazet van Antwerpen: Wetenschap: Ysaline Bonaventure (WTA-126) heeft zich dinsdag in New York gekwalificeerd voor de tweede ronde van de kwalificaties op het US Open. Voor Maryna Zanevska (WTA-219) zit het vierde en laatste grandslamtoernooi van het seizoen er al op.
4x Sandrine Tas pakt twee Europese titels in het skeeleren op de weg21/08 23u45 - De Standaard - Sport: Sandrine Tas heeft dinsdag op de Europese skeelerkampioenschappen in Oostende twee titels op de weg aan haar palmares toegevoegd. Ze won de 200 meter tegen de klok en de puntenkoers. Afgelopen week was de 22-jarige Oostendse op de piste ook al goed voor vier keer goud.
4x Bonaventure overleeft eerste kwalificatieronde US Open, Zanevska ligt eruit21/08 23u45 - Het Belang van Limburg: Ysaline Bonaventure (WTA-126) heeft zich dinsdag in New York gekwalificeerd voor de tweede ronde van de kwalificaties op het US Open. Voor Maryna Zanevska (WTA-219) zit het vierde en laatste grandslamtoernooi van het seizoen er al op.
4x PSV op zucht van Champions League21/08 23u45 - Het Belang van Limburg: PSV behaalde na een dolle slotfase een goeie uitgangspositie voor het bereiken van de groepsfase van de Champions League. Het versloeg met 2-3 de Wit-Russische kampioen BATE Borisov. Jasse Tuominen zette de thuisploeg vroeg in de eerste helft op voorsprong maar na doelpunten van Gaston Pereiro (vanop penalty) en uitblinker Hirving Lozano leek de Eindhovense club op een overtuigende 1-2-zege af te stevenen.
4x Pas 26ste op de wereldranking, maar toch is Serena Williams 17e reekshoofd op de US Open21/08 23u45 - Gazet van Antwerpen: Sport: Serena Williams werd dinsdag als 17e reekshoofd aangeduid voor het US Open, het vierde en laatste Grand Slam van het seizoen. De 36-jarige Amerikaanse, zes keer winnares in Flushing Meadows, is pas 26e op de wereldranglijst, maar de organisatoren hielden rekening met haar lange afwezigheid. De voormalige nummer een van de wereld beviel in september van een dochter.
4x Bonaventure overleeft eerste kwalificatieronde US Open, Zanevska ligt eruit21/08 23u45 - Gazet van Antwerpen: Sport: Ysaline Bonaventure (WTA-126) heeft zich dinsdag in New York gekwalificeerd voor de tweede ronde van de kwalificaties op het US Open. Voor Maryna Zanevska (WTA-219) zit het vierde en laatste grandslamtoernooi van het seizoen er al op.
4x Sandrine Tas pakt twee Europese titels in het skeeleren op de weg21/08 23u45 - Gazet van Antwerpen: Sport: Sandrine Tas heeft dinsdag op de Europese skeelerkampioenschappen in Oostende twee titels op de weg aan haar palmares toegevoegd. Ze won de 200 meter tegen de klok en de puntenkoers. Afgelopen week was de 22-jarige Oostendse op de piste ook al goed voor vier keer goud.
4x Pas 26ste op de wereldranking, maar toch is Serena Williams 17e reekshoofd op de US Open21/08 23u45 - Gazet van Antwerpen: Serena Williams werd dinsdag als 17e reekshoofd aangeduid voor het US Open, het vierde en laatste Grand Slam van het seizoen. De 36-jarige Amerikaanse, zes keer winnares in Flushing Meadows, is pas 26e op de wereldranglijst, maar de organisatoren hielden rekening met haar lange afwezigheid. De voormalige nummer een van de wereld beviel in september van een dochter.

Statistieken

Artikels:
29473
Gelezen:
26
Aantal lezers nu:
43


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven