zaterdag 23 februari 2019, week 08


U bent nu hier: Games | Chronologisch: uit

Laatste updatecontrole: vandaag om 16u15
 

9lives

Verbergen Tonen
23/02 10u00  The Division 2's endgame gameplay trailer Lees meer >
23/02 08u00  Leer te overleven in nieuwe gameplay-video van Left Alive Lees meer >
22/02 16u45  YouTuber Syroop en William Boeva spelen Anthem Lees meer >
22/02 14u00  Anthem Lees meer >
22/02 12u15  Het is Doomsday Week in GTA Online Lees meer >
22/02 11u00  Microsoft stelt op E3 2019 twee nieuwe Projet Scarlet-consoles voor Lees meer >
22/02 10u30  Bowser neemt Nintendo of America over Lees meer >
21/02 14u30  Duo slaagt er als eerste in om Anthems Stronghold te clearen op hoogste moeilijkheidsgraad Lees meer >
21/02 13u30  Hoe cool is Apex Legends’ nieuwste wapen? Te cool! Lees meer >
21/02 12u30  WIN de Collector's Edition van Jump Force (twv 300 euro) Ben je een fan van het Jump Force-universum, Naruto, One Piece, Dragon Ball Z en een pak andere anime-kleppers? Dan is deze unieke Collector's Edition ongetwijfeld spek voor jouw hongerige bek! De Jump Force Collector's Edition (PS4) is er dan een voor de echte fans! Deze ultieme verzamelaarseditie bevat: Het spel Exclusieve figurine van 30 cm hoog van Goku, Luffy en Naruto Season Pass (met negen nieuwe personages) Drie art boards (28 x 28 cm) Steelbook Verzamelaarsdoos Waarde: 300 euro Wedstrijdvraag: Praga was aanwezig op het Jump Force launch event in Gent. Welke DJ speelt daar ten dans? Tip: In onderstaande video laat Praga je weten op wiens muziek hij aan het dansen is.   Tip schiftingsvraag: Onze Far Cry New Dawn-goodie wedstrijd werd ondertussen al zo'n 600 keer bekeken. Antwoord * Schiftingsvraag: Hoeveel juiste antwoorden ontvangen we? * Leeftijd * E-mail * 9lives nickname * Voornaam * Familienaam * Adres Straatnaam * Huisnummer * Postcode * Woonplaats * Land *
21/02 12u15  Praga Goes Gaming | Jump Force launch event Lees meer >
21/02 12u00  Red Dead Online bèta-update is volgende week beschikbaar Lees meer >
21/02 09u45  De game is nog niet uit, maar er wordt wel al gewerkt aan een serie rond Skull & Bones Lees meer >
21/02 09u00  Het is net zes jaar geleden dat de PlayStation 4 werd voorgesteld Lees meer >
21/02 08u15  Tyler “Ninja” Blevins' populariteit in vrije val Lees meer >
Laatste update: vandaag om 10u00
Lees meer van 9lives >


Gamequarter.be

Verbergen Tonen
23/02 12u30  Nieuwe patch voor Clocker lost game breaking bugs op Het is altijd vervelend om tijdens het spelen van een game geconfronteerd te worden met bugs. Maar pas echt vervelend wordt het wanneer de bugs dermate hinderlijk worden, dat je de game niet fatsoenlijk meer kan spelen. Dit was het geval bij Clocker. De nadruk hierbij ligt op ''was'', want volgens een update van het ontwikkelteam zouden de bugs in kwestie verholpen moeten zijn. Dit valt te lezen in de patch notes: 1. Fix bug that turn on/off light will make light worker's time continue run.2. Add effect when some NPC that cannot be control in football field.3. Fix bug that footbal will move in wrong time.4. Fix bug that student in classroom 2nd floor sometimes cannot see the girl.5. Fix bug that mouse have wrong sorting relationship with wall.6. Fix bug that waitress outside of cafe will show ... in a wrong stage.7. Fix bug that the watch ui for cat master display wrong. De ontwikkelaar adviseert om je game vanaf het laatste checkpoint te starten als je reeds vastzat. Op deze manier zou je nu alsnog verder moeten kunnen.
23/02 12u15  Grand Heist zet Call of Duty: Black Ops IV op zijn kop Heb je alles wat Call of Duty: Black Ops IV je te bieden heeft langzamerhand wel gezien? Ben jij toe aan wat nieuws? Dan hoef je daar niet lang meer op te wachten! Grand Heist verschijnt aankomende dinsdag en brengt een hoop nieuws met zich mee. In deze trailer van de DLC zien we nieuwe karakters, skins, wapens en natuurlijk maps voorbijkomen terwijl de kogels ons om de oren vliegen. En natuurlijk zijn er ook explosies in overvloed!
23/02 10u15  Probeer nu zelf de open beta van Trials: Rising Aankomende dinsdag verschijnt Ubisofts Trials: Rising voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. Maar voor het zover is, gaan de deuren nog een keer voor iedereen open. Om ons aan deze beta te herinneren is er nu een trailer online gezet, waarin YouTubers en echte BMX-pro's elkaar uitdagen. Wat dit te maken heeft met de beta weten we niet, maar we stellen de reminder op prijs.
22/02 08u00  Haal een beetje Mega Man naar Street Fighter met de nieuwe costume-DLC Zoals vrijwel elke fighting game, wordt Street Fighter V overspoeld met DLC die extra vechters en kostuums aan de game toevoegen. En komende dinsdag verschijnen er weer twee, welke gamers ongetwijfeld zullen herkennen. Deze twee pakjes veranderen Ryu en Sakura in respectievelijk Mega Man en Roll uit de Mega Man-serie. In deze trailer zie je hoe de kostuums er in-game uitzien.
22/02 08u00  Maak goedkoop kennis met Slave's Sword 2 Kagura Games, een vertaler en verkoper van Japanse erotisch (getinte) games, timmert hard aan de weg. Er gaat tegenwoordig geen maand voorbij waarop het bedrijf niet minimaal een game uitbrengt op Steam. Zo krijgen we deze maand Slave's Sword 2. Zoals meestal het geval is, gaat deze release gepaard met een launch korting. Ditmaal is die korting 15%, waardoor je niet € 12,49, maar € 10,61 betaalt voor een exemplaar van de game. Deze actie loopt tot 29 februari. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Valve, Circle Poison of Kagura Games, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
22/02 08u00  Reggie Fils-Aime gaat met pensioen, zegt fans vaarwel Satoru Iwata, Shigeru Miyamoto en Reggie Fils-Aime. Deze drie mannen kunnen worden gezien als het gezicht van Nintendo. Na april blijft echter slechts nog een van hun over. De Regginator, zoals fans de baas van Nintendo of America ook wel eens noemen, heeft namelijk aangekondigd op 15 april op 57-jarige leeftijd met pensioen te gaan. In deze videoboodschap blikt hij terug op wat Nintendo voor hem betekent heeft en bedankt hij ons dat wij er een deel van hebben uitgemaakt. Tenslotte stelt hij zijn opvolger aan ons voor: Doug Bowser. Bowser is net als Reggie reeds een belangrijk figuur binnen Nintendo of America en is op dit moment nog Senior Vice President of Sales & Marketing. Belangrijker nog: hij is iemand die al herhaaldelijk op het podium heeft gestaan om zijn enthousiasme te delen en dezelfde hands-on aanpak als Reggie hanteert. Of his body ready is? Dat gaan we spoedig zat ontdekken.
21/02 14u30  Red Dead Online krijgt komende week een flinke update Red Dead Online, het online component van Red Dead Redemption 2, zal aankomende dinsdag een forse update ontvangen die nieuwe spelmodi, mechanieken, challenges en wapens toevoegt aan de game. De sterren van deze content patch heten Smoke, Spoils of War en Plunder, drie nieuwe modi voor Showdown. Hierin moeten spelers respectievelijk tassen vinden en bezorgen, elkaar beroven en zo lang mogelijk overleven. Hiernaast komen er target races, waarin je te paard op doelwitten moet schieten. En zoals iedereen die RDR2 ooit gespeeld heeft je zal kunnen zeggen, kan dat soms behoorlijk pittig zijn. Het evenement genaamd Fool's Gold Free Roam wordt ook dinsdag naar de game gebracht en geeft spelers de kans een Golden Armor te winnen. Dit biedt extra bescherming tegen vijandelijk vuur, maar valt wel erg op, waardoor je een makkelijker doelwit bent. Enkele kleinere toevoegingen komen in de vorm van Fishing Challenges, de Evans Repeater Rifle en Rare Shotgun en nieuwe kledij om je cowboy in uit te dossen. Yeehaw!
21/02 07u15  De singleplayer van Welcome to Princeland speel je nu gratis dankzij IndieGala Dat websites als Humble Bundle, IndieGala en Fanatical gratis games weggeven, daar kijken we langzamerhand niet meer van op. Bij ons weten is dit echter de eerste keer dat we schrijven over een giveaway waarin slechts een deel van een spel wordt uitgedeeld. De versie van Welcome to Princeland die je nu gratis kunt downloaden via IndieGala, bevat namelijk enkel de singleplayer van de game. De coöperatieve spelmodi, lokale multiplayer en online multiplayer zijn nergens te bekennen, hetgeen ook direct op de pagina in kwestie wordt uitgelegd. Vermoedelijk is hiervoor gekozen, zodat zij die zich vermaken met de game, de volledige versie alsnog kopen. Maar een gegeven paard mag je niet in de bek kijken.
21/02 07u00  De MP5A2 maakt zijn intrede in Insurgency: Sandstorm De MP5A2, een submachinegeweer van Duitse makelij, komt naar Insurgency: Sandstorm. Dit blijkt uit een nieuwe trailer voor de game. In de trailer zien we dat dit wapen behoorlijk accuraat en dodelijk is en op twee manieren herladen kan worden, afhankelijk van de situatie. Het is dan ook niet verrassend dat de speler de ene na de andere vijand ermee omlegt. Wanneer de update met dit wapen precies live gaat is nog niet bekend.
21/02 07u00  Microsoft en Paradox Interactive introduceren cross-platform mods Paradox Interactive, de uitgever van games als Cities: Skylines, Stellaris en Hearts of Iron, gaat samenwerken met Microsoft aan een project genaamd Paradox mods. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt op diens website. Paradox Mods is een service die gebruikers een makkelijk platform geeft om hun mods te delen met anderen en was tot op heden enkel voorbehouden aan de PC-versies van de games. Als gevolg van deze samenwerking kunnen mods nu echter ook worden gedownload naar de Xbox One-versies van de games in kwestie. Op het moment van schrijven is Surviving Mars de enige game die het delen van mods tussen de twee platformen ondersteunt, maar later dit jaar zullen meer games aan de dienst worden toegevoegd. Welke games dit zijn, is niet bekendgemaakt.
20/02 22u00  Er is geen ruimte voor fouten in de screenshots van Tech Support: Error Unknown Lees meer >
20/02 10u45  Trotseer de sneeuw met PUBG's Zima In de besneeuwde Vikendi-map van PlayerUnknown's Battlegrounds kan het soms lastig zijn om weg te komen als je onder vuur ligt. Sneeuwscooters bieden immers niet veel bescherming en alles steekt af tegen de witte achtergrond. PUBG Corp haalt daarom de Zima naar het spel; een auto die geschikt is om deze barre omstandigheden te trotseren. De Zima is reeds te vinden op de test servers van het spel. Wanneer hij naar de volledige game komt is nog niet bekend.
20/02 08u00  Total War: Three Kingdoms legt Records Mode uit In Total War: Three Kingdoms kun je zoals altijd historische veldslagen naspelen. Maar ditmaal kun je dat op twee manieren. Dit legt een nieuwe trailer voor de game uit. Je kunt de game op Romance Mode spelen en een rooskleurige versie van de geschiedenis krijgen, waarin jouw karakters actief deelneemt aan de strijd, niet makkelijk sterft en waarin je troepen niet al te snel moe worden. Of je speelt de Records Mode, die trouwer is aan de werkelijkheid en waarin je heel wat meer factoren hebt waar je rekening mee moet houden.
20/02 07u45  Enkel grote games doen mee aan de nieuwe sale op PSN Hoewel wij als redactie van GameQuarter ons best doen om zoveel mogelijk games te coveren, is het feit dat een aanzienlijk deel van jullie vooral komt voor nieuws over de toptitels. Op PSN is het niet anders en daarom organiseerde PlayStation een sale waar alleen de grote namen aan mee mogen doen. Wie hier klikt ziet de 46 producten die deelnemen aan deze sale en wordt verwelkomd door spellen als Red Dead Redemption 2, Overwatch, Spyro: Reignited Trilogy, WWE 2K19 en Destiny. Toptitels dus, die je met kortingen tot 77% aan je verzameling toe kan voegen. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Sony of de betrokken uitgevers en ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
20/02 07u45  Devotion ondersteunt voorlopig geen Windows 7 meer Het zal je maar gebeuren: je brengt als kleine indie-ontwikkelaar met volle moed een game op Steam uit, waarna een grote bug aan het licht komt die de game voor een substantieel deel van je spelers onspeelbaar maakt. Dit gebeurde RedCandleGames, de makers van Devotion. Als je het spel op Windows 7 speelt, wordt de bug in de game getriggerd. Zo bevestigt de ontwikkelaar op Steam. Helaas is een oplossing of workaround echter niet voor handen. En hoewel volop wordt gewerkt aan een fix, heeft men voor nu besloten om Windows 7 niet langer onder de ondersteunde OS'sen te zetten zolang als dat dit niet verholpen is, daar de bug dermate gamebreaking is dat je het schijnbaar niet kunt spelen. Een rigoureuze zet natuurlijk, maar wel eentje die respect verdient. En nu maar hopen dat ze snel een oplossing vinden.
Laatste update: vandaag om 12u30
Lees meer van Gamequarter.be >

4Gamers

Verbergen Tonen
23/02 00u15  4fun #370 De frontpage van 4Gamers staat altijd goed gevuld met het meest recente nieuws uit de wonderlijke wereld van videogames en dat nieuws is dan nog eens zeer gevarieerd ook. Er staat groot nieuws tussen, ...14 
23/02 00u15  Ster uit Sex Education (Netflix) aan de slag bij esports team Asa Butterfield, de acteur die we kennen van The Boy in the Striped Pyjamas en Netflix-serie Sex Education, is voortaan onderdeel van esports organisatie Panda Global. Hij is er 'brand ambassador' en ...16 
23/02 00u00  Binnenkort te koop: een Zelda Triforce wekker Eind maart wordt een Triforce Alarm Clock gelanceerd. Die ziet er uiteraard uit als een Triforce uit The Legend of Zelda en heeft het A Link to the Past theme tune als alarmdeuntje. Het prijskaartje bedraagt ...13 
22/02 12u00  "Tijdens E3 onthulling nieuwe Xbox consoles, release in 2020" Er is weer wat meer informatie naar buiten gekomen omtrent de next-gen plannen van Microsoft, concreet dan wat de onthulling en release betreft. Bij JeuxVideo zijn ze namelijk te weten gekomen dat Microsoft ...
22/02 11u45  Japanse minister bedankt Pikachu Tarō Kōno, de Japanse minister van Buitenlandse Zaken, heeft Pikachu een officieel certificaat gegeven als blijk van dank voor de inspanningen die de iconische Pokémon heeft geleverd als ambassadeur ...
22/02 11u45  "Xbox Game Pass komt naar Nintendo Switch" De laatste tijd doen hardnekkige geruchten de ronde over een sterkere samenwerking tussen Microsoft en Nintendo. Microsoft zelf had eerder deze maand al aangegeven dat het Xbox Live naar mobile en Nintendo ...
22/02 11u30  Pokémon GO: binnenkort kan je van team veranderen Wie Pokémon GO speelt, moet in het begin kiezen voor Team Instinct, Team Mystic of Team Valor, op basis waarvan je dan met je teamgenoten Gyms kan veroveren en verdedigen, en kan deelnemen aan speciale ...
22/02 11u30  Productie live-action Halo tv-serie begint dit jaar Betaalzender Showtime heeft aangekondigd dat de productie van hun live-action Halo tv-serie later dit jaar begint. Ook werd een nieuwe regisseur aangekondigd. Eerder was Rupert Wyatt, bekend ...
22/02 11u15  Vive Focus Plus aangekondigd HTC heeft de Vive Focus Plus aangekondigd als nieuwe versie van de Vive Focus, een draadloze standalone virtual reality headset. Aan de headset zelf is niet veel veranderd qua specs, al is in het design ...
22/02 10u15  Je eigen kaart in Super Dragon Ball Heroes World Mission Bandai Namco heeft een nieuwe trailer gelost van Super Dragon Ball Heroes World Mission, dat op 5 april verschijnt voor pc en Nintendo Switch. De trailer biedt een overzicht van de Card Creation-modus, ...
22/02 10u00  Reggie gaat op pensioen, Bowser neemt zijn plaats in Reggie Fils-Aime, de iconische president van Nintendo of America, gaat op pensioen. 15 april is zijn laatste werkdag en daarna wordt hij vervangen door senior vice president of sales and marketing ...
22/02 10u00  Stevige herstructurering bij Guild Wars studio ArenaNet ArenaNet, de studio die zich momenteel nog bezighoudt met Guild Wars 2, heeft een grote herstructurering aangekondigd. Doordat de games van de studio inmiddels al wat ouder zijn en nieuwe projecten vertraging ...
22/02 09u45  Ontslagen bij Australische studio van EA Er zijn onstlagen gevallen bij FireMonkeys, een Australische studio van EA die in 2012 werd opgericht door IronMonkey Studios en FireMint samen te voegen. Met zo'n 200 werknemers was het een van ...
22/02 09u45  Oprichter van Avalanche Studios neemt afscheid Christofer Sundberg, oprichter van Avalanche Studios (Just Cause, Mad Max, ...), heeft aangekondigd dat hij de studio eind april verlaat. Wat zijn volgende avontuur precies inhoudt, is niet bekend. Er ...
22/02 09u30  Nieuwe vijanden in The Division 2 endgame Ubisoft heeft een nieuwe trailer gelost van The Division 2, bedoeld om de endgame nog eens in de schijnwerpers te plaatsen. Begin deze maand werd de endgame van The Division 2 al eens uitgebreid voorgesteld, ...
Laatste update: vandaag om 0u15
Lees meer van 4Gamers >

GamersNET.nl

Verbergen Tonen
22/02 00u00  Frostpunk krijgt gratis People and Automatons-update om inwoners namen te geven Onze Soraya was prima te spreken over [url=https://www.gamersnet.nl/movies/frostpunk/indie_spotlight/]Frostpunk[/url], een cross-over tussen het survival-genre en een citybuilder. Daarbij merkte ze onder meer op dat de binding met je inwoners behoorlijk sterk wordt. Dat wordt nu vermoedelijk alleen ...
22/02 00u00  FIFA 19 krijgt survival- en scheidsrechterloze modi Als je een wat oudere gamer bent, heb je vast en zeker herinneringen aan de oude FIFA-games, waarin je de scheidsrechters kon uitschakelen, zodat je iedere speler van de tegenstander naar de ziekenboeg kon trappen zonder daarbij ook maar ��n gele kaart te krijgen. In [url=https://www.gamersnet.nl/ga...
22/02 00u00  Nieuwe trailer: Persona Q2: New Cinema Labyrinth - First Japanese Trailer We [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201808/persona_q2_new_cinema_labyrinth_onthuld/]berichtten[/url] er gisteren al over, maar [url=https://www.gamersnet.nl/games/persona_q2/]Persona Q2 New Cinema Labyrinth[/url] is onthuld. In deze eerste (Japanse) trailer leren we meer over het verhaal en krij...
22/02 00u00  Nieuwe trailer: Street Fighter 5 - Sagat Reveal Trailer Net als de kersvers aangekondigde [url=https://www.gamersnet.nl/movies/street_fighter_5/g_reveal_trailer]G[/url], treed ook Sagat vandaag [url=https://www.gamersnet.nl/games/street_fighter_5/]Street Fighter 5[/url] binnen. Aan zijn moveset is weinig veranderd: hij heeft nog steeds zijn iconische Tig...
22/02 00u00  Nieuwe trailer: Street Fighter 5 - G Reveal Trailer G is een mysterieuze nieuwe toevoeging aan [url=https://www.gamersnet.nl/games/street_fighter_5/]Street Fighter 5[/url]. Deze bebaarde man wil de president van de wereld worden en poogt dat door zijn boodschappen op social media te delen. Waar doet ons dat toch aan denken? Hij is vanaf vandaag verkr...
22/02 00u00  Tekken 7 kondigt tweede seizoen aan met Negan uit The Walking Dead Naast de populariteit van [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/dragon_ball_fighterz/]Dragon Ball FighterZ[/url] blijft Bandai Namco nog volop pompen met die andere iconische vechtreeks; in het specifiek [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/tekken_7/]Tekken 7[/url]. Op digitaal vechttoernooi EVO 20...
22/02 00u00  Nieuwe trailer: Tekken 7 - Season Pass 2 Reveal (feat. Negan from The Walking Dead) Vechtersspel Tekken 7 krijgt een volwaardig tweede 'seizoen' aan content. Onder de zogenaamde Season Pass 2 vallen onder meer ...
22/02 00u00  Panthera Evo is Razers nieuwe fightstick voor eSporters Wie een beetje fatsoenlijk wil knokken in games, is vaak het beste af met een [i]dedicated[/i] fightstick voor het genre. Razer doet daarvoor nu een nieuwe, hoogwaardige duit in het zakje, met de [url=https://www.razer.com/gaming-controllers/razer-panthera-evoRazer]Panthera Evo[/url]. In vol ornaat ...
22/02 00u00  Season Pass en gratis content voor We Happy Few onthuld Tijdens de [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201806/overzicht_dit_was_de_e3_persconferentie_van_microsoft/]Microsoft-persconferentie[/url] op de [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201806/alles_over_de_e3_2018/]afgelopen E3[/url] werd bekendgemaakt dat [url=https://www.gamersnet.nl/previews/we_h...
22/02 00u00  Fire Emblem Heroes brengt geschat 400 miljoen dollar in het laatje Achttien maanden geleden lanceerde [url=https://www.gamersnet.nl/games/fire_emblem_heroes/]Fire Emblem Heroes[/url] , een mobiele adaptie van Nintendo's succesvolle strategische RPG-reeks, en het spel blijkt een consistent en grandioos succes. Na een jaar haalde Heroes bijna 300 miljoen dollar op; n...
22/02 00u00  Horizon: Zero Dawn krijgt eigen bordspel De avonturen van de open-wereld RPG [url=https://www.gamersnet.nl/games/horizon_zero_dawn/]Horizon: Zero Dawn[/url] zullen worden omgezet in een heus bordspel. Bordspelbouwer Steamforged Games werkt aan de board game-versie, waarbij ze nauw samenwerken met Sony. Binnenkort zal Horizon: Zero Dawn - T...
22/02 00u00  SoulCalibur 6 verwelkomt Astaroth en Seong Mi-Na Vlak voor de [url=https://www.gamersnet.nl/games/tekken_7/]Tekken 7[/url]-finale op EVO 2018, kondigde Bandai Namco nog een tweetal personages aan voor die nieuwe game van hun andere vechtreeks: [url=https://www.gamersnet.nl/games/soul_calibur_6/]SoulCalibur 6[/url]. Nu weten we dat klassieke person...
22/02 00u00  Nieuwe trailer: SoulCalibur 6 - Astaroth and Seong Mi-Na EVO 2018 Reveal trailer Astaroth en Seong Mi-Na keren terug in [url=https://www.gamersnet.nl/games/soul_calibur_6/]SoulCalibur 6[/url], zo wist Namco Bandai te bevestigen tijdens fighting game-evenement EVO 2018. Gigantische bijl of naginata, welk wapen heeft jouw voorkeur?...
22/02 00u00  Dead or Alive 6 teaset Hitomi en Leifang; onthulling op Gamescom 2018 Tijdens de diverse fight game-toernooien van EVO 2018 werd er flink wat afgemat, zo ook bij [url=https://www.gamersnet.nl/games/dead_or_alive_last_round/]Dead or Alive 5: Last Round[/url], die een plekje als 'side tournament' kreeg. Na de Grand Finals toonde Koei Tecmo silhouetten van twee personage...
22/02 00u00  Pok�mon RPG voor Nintendo Switch uitgesteld naar eind 2019 Sinds zijn [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201707/pokemon_rpg_voor_nintendo_switch_verschijnt_in_2018_of_later_aldus_nintendo/]aankondiging[/url], is het enige nieuws over de aankomende 'main line' Pok�mon RPG voor de Nintendo Switch dat van uitstellen. Zo ook nu. Eerder stond de verwachte rele...
Laatste update: vrijdag 22 februari 2019, 0u00
Lees meer van GamersNET.nl >

InsideGamer

Verbergen Tonen
23/02 11u00  Update: Het geheim van Fortnite: Battle Royale Season 8 Het nieuwe seizoen van Fortnite: Battle Royale staat voor de deur. Over een week start Season 8 en zoals altijd verschijnen er op verschillende websites van uiteenlopende reputaties allerlei geruchten en speculaties. Wij doen ook wat voorzichtige voorspellingen over het achtste seizoen van Fortnite, gebaseerd op wat er in het huidige seizoen is voorgevallen. Hier een kleine update van wat er al gebeurd is en wat nog gaat komen.
23/02 09u15  WTF Update: Bowser neemt Nintendo over Het lijkt erop dat we als nieuwsredactie de hele dag serieus rapporteren over videogames, maar eigenlijk zitten we de hele dag op social media grappige video's, gifjes en plaatjes te kijken. Hier een selectie van de leukste in een nieuwe WTF Update, met onder andere Bowser die Nintendo overneemt!
22/02 16u45  Binnenkort wordt van team wisselen met Pokémon Go mogelijk Wie Pokémon Go speelt weet dat het mogelijk is om in het begin je team te kiezen. Samen met je team kan je uitdagingen aangaan en doelen behalen. Maar niet iedereen vindt nog uitdagingen binnen hun huidige team. Voor die personen hebben we goed nieuws. Je kan van team wisselen.
22/02 16u30  Wat spelen we dit weekend? 23 en 24 februari De afgelopen twee weken zijn er behoorlijk knappers uitgekomen wat games betreft. En hoewel sommigen van ons er wél op duiken (zoals Michel en Dennis met Far Cry New Dawn), kiezen anderen voor 'klassiekers' als Overwatch en Smash Bros. Wat spelen jullie dit weekend?
22/02 15u00  Command and Conquer Remaster soundtrack via stemronde Electronic Arts is druk bezig met de remasters voor Command & Conquer Tiberian Dawn en Red Alert. Frank Klepacki zal opnieuw de soundtrack verzorgen, maar vraagt fans hierbij om input. Doordat C&C naast PC ook op de PlayStation en Sega Saturn is verschenen, zijn er namelijk verschillende versies van de soundtrack.
22/02 14u45  Ex-ontwikkelaars van Verdwenen Rockstar-project Agent spreken In een recent interview met Polygon hebben anonieme oud-werknemers van de Rockstar San Diego Studio aangegeven dat de ontwikkeling van de gecancelde game Agent minder soepel ging dan de bedoeling was. Achter de schermen moest het team te hard werken, draaiden ze veel overuren en sommige medewerkers stopten zelfs vanwege stress. Eén medewerker zei dat er ook een soort angstcultuur heerste.
22/02 12u00  Soundtrack Command and Conquer Remaster via stemronde Electronic Arts is druk bezig met de remasters voor Command & Conquer Tiberian Dawn en Red Alert. Frank Klepacki zal opnieuw de soundtrack verzorgen, maar vraagt fans hierbij om input. Doordat C&C naast PC ook op de PlayStation en Sega Saturn is verschenen, zijn er namelijk verschillende versies van de soundtrack.
22/02 12u00  Gerucht: Microsoft brengt Xbox Game Pass en Xbox-games naar Nintendo Switch Volgens YouTube-kanaal Direct-Feed Games is er een samenwerking tussen Microsoft en Nintendo op komst. Microsoft zou Xbox Game Pass en Project xCloud gaan ondersteunen op de Switch en een first-party-indiegame zou op het platform worden uitgebracht.
22/02 11u45  Gerucht: Microsoft brengt Xbox Game Pass en games naar Nintendo Switch Volgens YouTube-kanaal Direct-Feed Games is er een samenwerking tussen Microsoft en Nintendo op komst. Microsoft zou Xbox Game Pass en Project xCloud gaan ondersteunen op de Switch en een first-party-indiegame zou op het platform worden uitgebracht.
22/02 11u30  De beste filmpjes met Nintendo’s Reggie Fils-Aime Vanaf 16 april is Reggie Fils-Aime niet langer directeur van Nintendo Amerika. De beste man gaat dan met pensioen, en zijn grote schoenen worden gevuld door Doug Bowser. Tijd om de leukste filmpjes van ‘de Regginator’ erbij te pakken!
22/02 11u00  Win vette headsets tijdens onze lekker lange Anthem-stream Anthem is op dit moment hot en we kunnen het dan ook niet laten om vanaf 12:00 een hele middag de game te streamen samen met onze zustersites PU.nl en Gamer.nl. En dat niet alleen; we geven ook twee hele indrukwekkende draadloze headsets weg.
22/02 09u15  Gunman Clive-ontwikkelaar komt met nieuwe 2D-shooter voor Switch Bertil Hörberg, de bedenker van de Gunman Clive-franchise, heeft zijn nieuwe game onthuld: Mechstermination Force voor de Switch.
21/02 16u30  Nieuw Apex Legends-wapen is nu beschikbaar Apex Legends heeft een nieuw wapen. Het geweer heet de Havoc en gebruikt energiemunitie. Respawn Entertainment bouwde de spanning al op door een kleine preview van het wapen te geven en nu is het voor iedereen beschikbaar in de game.
21/02 14u45  Lekker: 'Binnenkort Pokémon Switch-nieuws' Twitter-gebruiker Mug zegt dat er 'binnenkort' Pokémon-nieuws verschijnt. Hoewel de lekker geen waardevolle reputatie heeft opgebouwd, zijn er redenen om het account in de gaten te houden.
21/02 14u00  Halo Infinite komt later om team te sparen De lancering van Halo 5 laat nog iets langer op zich wachten. Bonnie Ross, vicepresident van Microsoft en hoofd van ontwikkelaar 343 Studios gaf dit aan in een interview over de game. Deze keuze is voornamelijk gemaakt om het team te sparen.
Laatste update: vandaag om 11u00
Lees meer van InsideGamer >

Gamed

Verbergen Tonen
Laatste update: vandaag om 0u12
Lees meer van Gamed >

FOK!Games

Verbergen Tonen
Laatste update: vandaag om 16u10
Lees meer van FOK!Games >

Eurogamer

Verbergen Tonen
23/02 12u45  PS5 backwards compatibility speculaties aangewakkerd Sony heeft weer een patent aangevraagd waarmee de PlayStation 5 mogelijk backwards compatibility kan ondersteunen. Er is onder de naam van Mark Cerny begin deze maand een soortgelijke patent aangevraagd. De patent suggereerde dat de PS5 in theorie PS1-, PS2-, PS3- en PS4-titels kan ondersteunen.Let wel, een aangevraagde patent is geen garantie dat de technologie beschikbaar is bij het uiteindelijke product. Bedrijven kunnen bij voorbaat een patent aanvragen als voorzorgsmaatregel om de competitie voor te zijn. Hoewel dit allemaal speculaties zijn, is het wel opvallend dat er al twee patenten kort op elkaar zijn aangevraagd en beide door de systeemontwerper van de PlayStation 5. Lees meer...
23/02 12u45  Avalanche Studios oprichter stapt op Avalanche Studios-oprichter en -leidinggevende Christofer Sundberg stopt ermee na 16 jaar dienst. Dat laat de topman via Twitter weten.Sundberg laat in een tweet weten dat hij afscheid van het team heeft genomen en dat hij eind april vertrekt. Sundberg heeft verder geen statements gemaakt over wat zijn volgende plannen zijn.Avalanche Studios is in 2003 opgericht door Christofer Sundberg en Linus Blomberg. De studio heeft naam gemaakt met de Just Cause-serie en is nu bezig met de ontwikkeling van Rage 2. Lees meer...
23/02 12u45  Overwatch teaset nieuwe personage Augustin. Overwatch heeft in een Twitterbericht de komst van een nieuwe held voor de game geteased. Het gaat om een personage genaamd Jean-Baptiste Augustin. Hij is een Talon die op de vlucht is voor ene D.Cuerva. In een brief die Cuerva naar Augustin schrijft, kom je te weten dat Augustin een uitstekende schutter is die zich aan elke situatie kan aanpassen. Verder wordt Augustin beschreven als een medic.Aangezien Overwatch al Ana als ondersteunde scherpschutter heeft die gespecialiseerd is lange afstanden, is het waarschijnlijk dat Augustin juist sterk in de kortere afstanden is. Lees meer...
23/02 12u30  Dreams voor de PS4 krijgt een betaalde Early Access Media Molecule heeft aangekondigd dat Dreams een beperkte en betaalde Early Access krijgt voor de PlayStation Store. De Early Access voor de game wordt deze lente gelanceerd met een volledige release later dit jaar gepland.De ontwikkelaar vertelt in een PlayStation Blog post dat ze de game in handen van enthousiaste fans willen hebben zodat ze feedback kunnen krijgen en ze de game kunnen opschonen.Aangezien het een Early Access betreft heeft de game niet alle functies die in de volledige game beschikbaar zijn. Wel zijn alle Dream tools beschikbaar die Media Molecule gebruikt heeft om hun content te maken. Lees meer...
23/02 10u00  Anakin Skywalker maakt opwachting in Star Wars: Battlefront 2 Na Grievous, Obi-Wan en Count Dooku maakt nu ook Anakin Skywalker zijn opwachting in Star Wars: Battlefront 2. De Jedi is vanaf 27 februari speelbaar voor de prijs van 35 duizend in-game credits. Samen met Anakin is ook het 501st Battalion Clone Legion Armour beschikbaar.Anakin wordt omschreven als 'één van de sterkste helden in de game'. Met aanvallen als Passionate Strike, Heroic Imapact, Pull Dominance en Retribution lijkt het DLC-personage vooral offensief erg krachtig. Zijn outfits variëren ten slotte van het standaard Jedi Knight-kostuum tot de outfit die hij in Revenge of the Sith draagt.De DLC maakt onderdeel uit van de Star Wars: Battlefront 2 roadmap die vorig jaar werd onthuld. Hier lees je nog eens Johnny's Star Wars: Battlefront 2 review.Lees meer...
23/02 09u30  Epic Games overweegt Fortnite respawn-systeem voor Season 8 Epic Games overweegt een respawn-systeem in Fortnite: Battle Royale te implementeren en bekijkt hoe het in Season 8 teamcommunicatie verder kan verbeteren. Dat laat topman Zack Estep weten in een AMA op Reddit.Respawnen binnen Squads ligt al een tijdje op de ontwerptafel, maar Epic wil de impact ervan op gameplay voldoende kunnen inschatten. Vermoedelijk is de positieve receptie van het respawn-systeem in Apex Legends de ontwikkelaar ook niet ontgaan. 'Kijk uit naar verdere updates tijdens Season 8', aldus Estep.Hoe dan ook zijn er verbeteringen voor teamcommunicatie onderweg. 'We bekijken altijd hoe we kaartaanduidingen en onderlinge communicatie kunnen verbeteren', zo stelt ontwerper Eric Williamson. Denk aan een uitgebreid ping-systeem zoals in Apex Legends, om die ene grote concurrent te noemen.Lees meer...
23/02 07u45  Bouw een zwevende stad in Airborne Kingdom Ontwikkelaar The Wandering Band kondigt Airborne Kingdom aan, een stedenbouwer met als onderscheidende factor dat alle gebouwen in de lucht zweven. De studio bestaat deels uit ex-medewerkers van Visceral Games, dat eerder onder andere voor de Dead Space-serie verantwoordelijk was.De grafische stijl doet erg denken aan de intro van Game of Thrones, zoals je in onderstaande video ziet. Omdat je stad geen vaste plek heeft, kun je er mee de wereld rond vliegen om zo andere bevolkingen te treffen. Daar kun je mee handelen en ze kunnen ook in jouw stad komen wonen. Verder ben je op zoek naar mysterieuze artefacten, die een verhalend element vormen. Het team haalt onder meer inspiratie uit Anno, Frostpunk, en FTL. Vooralsnog is de game enkel in ontwikkeling voor pc en Mac, met daarna mogelijk ook een versie voor consoles. De release is pas ergens in 2020.Lees meer...
22/02 21u45  God Eater 3 review - Geen verandering van spijs In de God Eater 3 review gaat Sander met gezonde eetlust de Ashlands in om een stel recalcitrante Aragami de scherpe kant van z'n zwaard te laten zien. Maar na het voorgerecht roept hij al om de rekening.De God Eater-reeks draait al een paar jaar mee. Hoewel er HD-remasters van de PlayStation Portable- en PlayStation Vita-games zijn, is de reeks nog nooit specifiek voor de console ontwikkeld. Ontwikkelaar Bandai Namco breekt met deze traditie en brengt God Eater 3 exclusief naar de pc en PlayStation 4, waar het oog in oog staat met het moderne gamelandschap. De studio geeft aan niet alleen rekening te houden met nieuwe fans, maar ook met de feedback van veteranen die tegenwoordig meer van de Monster Hunter-achtige actie-RPG verwachten. Vooral daarom is het zo opvallend dat God Eater 3 nauwelijks verschilt van de handheldgames van vroeger.Het verhaal van God Eater 3 treedt ditmaal op de voorgrond, na de opmerkelijke afwezigheid van een plot in het vorige deel. Jij bent een gevangene die met jouw team wordt verplicht om te vechten tegen Aragami, monsterlijke wezens die een verwoeste wereld nog onveiliger maken. Maar al gauw krijg je de kans om een nieuw leven te starten aan boord van het transportschip Crysanthemum. Wat volgt is een verhaal vol politieke intrige, het belang van eigen wil en een overdaad aan animecliches. Het is weliswaar geen uniek verhaal, maar het hoge tempo en de interessante plotwendingen weten je aandacht te houden. Lees meer...
22/02 16u45  Anthem kopen - 5 dingen die je moet weten Na eenmaal te zijn uitgesteld is BioWare's nieuwste game eindelijk gelanceerd, dus poets je Javelin en boek een enkeltje richting de wereld van Anthem. Hier lees je vijf dingen die je over de game moet weten.Hier lees je Sander zijn Anthem review.Waar je in elke andere online multiplayergame een guild moet opzetten om gemakkelijk met je vrienden te spelen, hoeft dat in Anthem niet. Het Alliance-systeem groepeert je automatisch met de mensen uit je vriendenlijst. Je werkt dan samen aan een hoger Alliance level, wat meteen inhoudt dat je regelmatig beloond wordt met geld. Hoe meer vrienden, hoe meer poen.Lees meer...
22/02 16u00  Gerucht: Microsoft stelt opvolger Xbox One voor op E3 2019 Volgens de Franse website JeuxVideo stelt Microsoft tijdens de E3 2019 de opvolger voor de Xbox One voor. De opvolger zou twee verschillende modellen krijgen, die worden ontwikkeld onder de codenamen Lockhart en Anaconda. De release van de consoles zou voor eind 2020 zijn.De Lockhart zou een goedkopere variant zijn zonder disc drive zijn en kan dus enkel gedownloade of gestreamde games spelen. De Lockhart is bovendien ook minder krachtig, en richt zich vooral op een 1080p-resolutie. De duurdere Anaconda zou wel een disc drive krijgen en bedoeld zijn om games te spelen met een 4K-resolutie.Beide consoles zouden bovendien standaard een SSD krijgen voor snellere laadtijden. Nog volgens JeuxVideo zou de duurdere Anaconda ongeveer 500 euro kosten, vergelijkbaar met lanceringsprijs van de Xbox One X. Daarnaast zou eind 2020 ook Halo Infinite uitkomen als launc title voor de nieuwe consoles.Lees meer...
22/02 10u15  Fortnite updates - v7.40 LTM Sword Fight en vaulted Infinity Blade Fortnite is nu al maanden lang de grootste game ter wereld. Iedereen kent het, en zo goed als iedereen speelt het; zij het op pc, consoles of zelfs op je smartphone. Dat onvoorstelbare succes heeft de game niet alleen te denken aan de enorm solide gameplay en verslavende battle royale formule, maar ook aan de constante interessante updates die ontwikkelaar Epic Games blijft toevoegen.Van nieuwe wapens en cosmetische items, tot spelmodi die maar eventjes beschikbaar zijn en zelfs drastische veranderingen aan de complete map: de constante stroom aan updates blijft Fortnite fris en verrassend houden. Hoeveel games ken jij soms die in-game raketlanceringen en EDM-concerten hebben?In dit artikel geven we je een overzicht van alle nieuwe Fortnite updates. We vertellen je wat er wordt toegevoegd en wat er verdwijnt uit de game. Zo ben jij steeds mee met wat er gebeurt in de grootste en meest populaire battle royale game.Lees meer...
22/02 09u45  Ontslagen dreigen bij Guild Wars 2-ontwikkelaar ArenaNet Ontwikkelaar ArenaNet maakt bekend dat er binnenkort meerdere jobs binnen de studio verdwijnen. Volgens de Guild Wars 2-ontwikkelaar maken de ontslagen deel uit van een bredere 'organisatorische herstructurering' binnen moederbedrijf NCSoft. Het is nog onduidelijk hoeveel jobs er op het spel staan, maar het zou vooral over functies binnen het publishing-departement gaan. De ontslagen zijn volgens ArenaNet het rechstreekse gevolg van de annulering van een nog niet publiek aangekondigde game.Volgens de ontwikkelaar is het niet langer mogelijk om met hun oudere en steeds minder winstgevende games dezelfde resultaten te boeken. ArenaNet benadrukt wel dat de toekomstige content en ondersteuning voor Guild Wars en Guild Wars 2 niet in het gedrang komt.Lees meer...
22/02 07u15  Reggie Fils-Aimé verlaat Nintendo Reggie Fils-Aimé legt op 15 april zijn taken neer als hoofd van de Amerikaanse tak van Nintendo. Hij vervulde die rol de afgelopen 13 jaar en werkte in totaal 15 jaar voor Nintendo. Nu gaat hij vervroegd met pensioen om meer tijd te kunnen spenderen aan zijn familie en vrienden.Fils-Aime werd door de jaren heen een van de boegbeelden van Nintendo, samen met Satoru Iwata en Shigery Miyamoto. Dit kwam vooral door de markante E3-optredens, zoals de keer dat hij op een Wii Balance Board stapte met de gevleugelde uitspraak 'My body is ready'. Nadat dit een meme werd, maakte Fils-Aime daar nog regelmatig grapjes over. Zo ook in onderstaande afscheidsvideo.Reggie wordt opgevolgd door Doug Bowser, die sinds 2015 bij Nintendo werkt als marketing-baas. 'Met zo'n achternaam is er geen betere persoon denkbaar om het stokje over te nemen', besluit Fils-Aime. 'En geloof me, my body is still ready.'Lees meer...
21/02 15u00  Anthem review - Anthe-climax In de Anthem review duikt Sander diep in de wereld van Bastion, waarin hij echter al gauw merkt dat de chaotische planeet een eindeloos gevecht tegen repetitieve gameplay en oninteressant missiedesign verschuilt.Er is voor Bioware een nieuw tijdperk aangebroken. De studio ging van diepgaande RPG's zoals Baldur's Gate 2 en Knights of the Old Republic, naar de memorabele verhalen van Mass Effect en Dragon Age. Het volkslied voor dit nieuwe tijdperk is Anthem, een shared-world shooter die de aanstekelijke loot grind van games als Destiny wil combineren met een persoonlijk en emotioneel aangrijpend verhaal. Dat alles wordt prachtig weergegeven door de Frostbite-engine, die de chaotische wereld van Bastion presenteert. Hoewel de graphics inderdaad dik in orde zijn, is er onder de oppervlakte maar weinig positiefs over Anthem te zeggen.Combat vormt de hoofdmoot van wat je doet in Anthem, en dat is meteen het eerste struikelblok voor de game. Om met het goede nieuws te beginnen: de feel van de game zit goed, en je merkt zijn oorsprong op in de vlotte controls van Mass Effect: Andromeda. Al gauw ontdek je echter dat de combat zo diep is als een plasje water, want hoewel kleureffecten en damage numbers in elk gevecht in het rond spatten, zijn er geen skills om extra diepgang te creëren. De enige moves die voor variatie zorgen zijn je abilities per Javelin, maar daarvan zijn er zo weinig dat het amper de moeite waard is om ze te vermelden. Datzelfde geldt voor de wapentypes, die elk maar drie of vier soorten kennen. Uiteindelijk is het enige lichtpunt het combosysteem, waarbij je via skills bijvoorbeeld een vijand in brand steekt en vervolgens bevriest, en zo extra schade doet. Baanbrekend is het echter evenmin, en Anthem geeft bovendien nooit een duidelijke uitleg over hoe dat systeem werkt. Door het complete gebrek aan diepgang zijn de gevechten bijgevolg monotoon en vergetelijk.Lees meer...
21/02 14u15  Dirt Rally 2.0 review - Doet geen stof opwaaien De Dirt Rally 2.0 review van Carl bekijkt of Codemasters opnieuw een legendarische rallygame heeft gemaakt. Het antwoord is niet volledig positief.De Dirt-reeks bevindt zich op een vreemde plek. Na enkele veelbelovende maanden in Early Access verblufte het afgewerkte Dirt Rally in 2016 met waanzinnig gedetailleerd rijgedrag dat de intensiteit en complexiteit van rally volledig vatte. Twee jaar later volgde echter Dirt 4, dat een soort tussenstop tussen Rally en de hoofdreeks vormde. De hybride van ontwikkelaar Codemasters miste doel, zoals je in de Dirt 4 review kon lezen. Dirt Rally 2.0 wil de reeks nu weer op de rails krijgen door terug te keren naar de hyperfocus van de eerste Rally. Het eindresultaat slaagt erin om de visie weer scherp te stellen, ook al verkwanselt Rally 2.0 de lessen die het kon leren uit Dirt 4 en kampt het met een ernstig gebrek aan content.De eerste tekenen zijn nochtans enorm positief. Zodra je achter het stuur kruipt, is het duidelijk dat de ziel van de eerste Rally intact is. Je moet constant spelen met het gewicht van je wagen om heelhuids door bochten te geraken en slechts één vergissing betekent dat tien minuten hard werk verloren gaan. Dat is verre van een verwijt: Dirt Rally 2.0 is racen op het scherpst van de snee en een kampioenschap winnen voelt ook echt als een triomf. In mijn oorspronkelijke Dirt Rally review noemde ik de game de Dark Souls onder de racegames en dat geldt ook zeker voor deze sequel.Lees meer...
Laatste update: vandaag om 12u45
Lees meer van Eurogamer >

EvilGamerz

Verbergen Tonen
22/02 17u45  Kies het luchtruim, Freelancers! Anthem wordt vandaag gelanceerd Vandaag lanceerden Electronic Arts Inc. en BioWare officieel Anthem. Spelers kunnen nu hun Javelins aantrekken en zich volledig laten meeslepen door deze gloednieuwe wereld in teams van vier. Spelers stappen in de rol van Freelancers en werken samen om hun kracht te ontketenen met ongelofelijke vaardigheden en gecoördineerd teamwork. Ze moeten een onverslaanbaar team vormen door gebruik te maken van de unieke sterke punten en eigenschappen van elke Javelin.'Ik heb hetzelfde gevoel als toen we de Mass Effect-trilogie lanceerden,' zegt Casey Hudson, General Manager van BioWare. 'Ik ben gespannen, benieuwd en heel trots op wat ons team heeft bereikt. Ik hoop echt dat onze spelers genieten van wat we gecreëerd hebben en ik kijk nu al uit naar de talloze verhalen die we de komende weken en maanden zullen vertellen in de wereld van Anthem.'Anthem bevat fantastische personages en een uitgebreide geschiedenis, die spelers in staat stelt zich te verdiepen in de wereld en haar mysteries. Daarnaast wordt de wereld veranderd door het regelmatig uitbrengen van nieuwe content, zodat de ervaring altijd spannend en nieuw blijft aanvoelen. In de game nemen spelers het op tegen de kwaadaardige Monitor, de leider van de militaristische Dominion, die probeert de krachten der schepping en vernietiging in zijn macht te krijgen. De Freelancers moeten de plannen van de Monitor om de Anthem of Creation in handen te krijgen zien te dwarsbomen en voorkomen dat de hele wereld verscheurd wordt door totale chaos.De lancering is pas het begin voor Anthem, want de game blijft groeien en evolueren door middel van gratis live service-contentupdates. Alleen al de komende 90 dagen worden er nieuwe missies, nieuwe beloningen, een nieuwe Stronghold en meer toegevoegd aan de game. Maar de belangrijkste toevoeging wordt de introductie van de eerste Cataclysm, een gebeurtenis die de wereld totaal verandert en voor een hele nieuwe ervaring zorgt. Geleidelijk verschijnen er in de game nieuwe verhalen, personages en schurken, zodat er altijd wel iets nieuws te beleven valt voor spelers.
22/02 15u45  Leer te overleven in de nieuwe, uitgebreide gameplay-video van Left Alive Square Enix Ltd., geeft spelers vandaag een uitgebreide blik op de gameplay van LEFT ALIVE® in een nieuwe video over de diverse gameplay mechanics en strategieën die spelers kunnen gebruiken om te overleven.LEFT ALIVE verplaatst spelers naar de door oorlog verscheurde stad Novo Slava, waar ze het opnemen tegen het overweldigende leger van de vijand. Spelers kunnen vijanden direct bestrijden met krachtige wapens of juist sluipend en craftend een weg door de omgeving zoeken. Spelers worden uitgedaagd alle opties om te overleven te verkennen.Spelers die uitkijken naar LEFT ALIVE kunnen de MECH EDITION exclusief in de Square Enix Online Store pre-orderen. Deze MECH EDITION kost € 159,99 en bevat de ‘Survival Pack’-DLC, een hardcover art book van 80 pagina’s, een exclusieve Steelbook® Case met mech-ontwerpen door Yoji Shinkawa van KOJIMA PRODUCTIONS en Takayuki Yanase en een exclusieve VOLK-action figure met verwisselbare accessoires, zoals wapens en handen, ontworpen door Takayuki Yanase.
22/02 14u30  Lost Planet games nu speelbaar op Xbox One Microsoft heeft bekend gemaakt dat diverse Lost Planet games en Resident Evil: Code Veronica X speelbaar zijn op de Xbox One. De games zijn backwards compatibel gemaakt op de console.- Resident Evil: Code Veronica X- Lost Planet: Extreme Condition- Lost Planet 2- Lost Planet 3- Lost Planet: Extreme Condition Colonies Edition
22/02 13u45  Belangrijke update Pokemon TV-app The Pokémon Company International heeft een geheel nieuw ontwikkelde Pokémon TV-app uitgebracht met een gloednieuwe gebruikersinterface en tal van nieuwe functies waardoor je nog eenvoudiger kunt browsen en Pokémon-animaties kunt bekijken. Om dit te vieren, kan de nieuwe Pokémon-animatiefilm, Pokémon the Movie: The Power of Us, voor korte tijd op Pokémon TV worden bekeken. Pokémon TV is een digitaal streamingplatform waarin een bibliotheek met afleveringen geboden wordt van de wereldwijd populaire Pokémon the Series. Daarnaast kunnen tijdelijk Pokémon-animatiefilms worden bekeken. De herziene versie van deze gratis app is beschikbaar op mobiele telefoons en tablets die geschikt zijn voor iOS en Android. Hierdoor krijgen fans op gebruiksvriendelijke wijze overal vanaf hun favoriete apparaat toegang tot animatiefilms. De update komt ook beschikbaar voor Pokemon.com, Roku, Apple TV, Amazon Fire TV en speciale smart-tv's. “We zijn razend enthousiast dat we een geheel vernieuwde Pokémon TV-ervaring kunnen bieden waarmee fans probleemloos kunnen genieten van de avonturen van Ash en Pikachu”, vertelt J.C. Smith, senior director van de afdeling Consumentenmarketing bij The Pokémon Company International. “We streven ernaar om Pokémon TV dé locatie te maken waar Pokémon-animatiefilms bekeken kunnen worden, en we willen graag dit aanbod nog vergroten zodat onze fans kunnen genieten van een boeiende entertainmentervaring.” Naast de uitgebreide updates van de gebruikersinterface is de Pokémon TV-belevenis nog uitgebreid met diverse inhoud en functies zoals: • Een compleet aanbod van afleveringen voor ononderbroken viewing: Fans kunnen elke aflevering bekijken van Pokémon the Series: Indigo League, Pokémon the Series: Sun & Moon, Pokémon the Series: Sun & Moon—Ultra Adventures, Pokémon Generations en Pokémon Origins op Pokémon TV. Sommige gearchiveerde afleveringen en alle toekomstige afleveringen van Pokémon the Series worden ook in hun geheel uitgebracht op de app.• Naadloos streamen met geschikte mediaplayer: inhoud van Pokémon TV kan nu worden verzonden naar tv's die gebruikmaken van een via Bluetooth aangesloten apparaat. Ook wordt met die nieuwe functie “continu kijken” de volgende aflevering automatisch gestart na een korte aftelprocedure.• Mogelijkheid om onbeperkt afleveringen en films te downloaden: Fans kunnen nu een onbeperkt aantal afleveringen en films op een apparaat downloaden en opslaan om gemakkelijker offline te kijken. Na de download is de inhoud maximaal 7 dagen beschikbaar. De nieuwste versie van Pokémon TV kan gratis gedownload worden in de App Store en Google Play.
22/02 12u00  Doomsday week in GTA Online en meer events Het begon als niet veel meer dan een mythe: gefluister op het dark web dat topingenieurs van Principe bezig waren met hun eerste supercar. Toen werd de mythe een legende: met een paar gelekte foto’s die zo provocatief waren, dat het bezit ervan als federale misdaad werd gezien. Toen werd de legende een gerucht: een auto zó exclusief, dat niemand haar daadwerkelijke bestaan kon bevestigen. En nu, dankzij jou, staat dat gerucht op het punt om een nogal problematische krantenkop te worden. We introduceren de Principe Deveste Eight, nu beschikbaar bij Legendary Motorsport. Er is meer dan één manier waarop jij en je squad veel geld kunnen verdienen deze week. Vorder in je carriere als post-apocalyptische voertuigenoorlog met Verdubbelde GTA$ en RP in de Arena War Serie, de hele week lang. Daarbij, lanceer jezelf naar elke Doomsday Heist finales om 2X GTA$ and RP payloads te scoren. Haast je naar een IAA-basis onder het Sattelite Relay Station in de woestijn. Buitenlandse agenten vallen overheidsservers aan en proberen deze te hacken - ze moeten gestopt worden. Start een missie op een buitenlandse onderzeeër die voor de kust op de loer ligt. Eén team schuift door een luchtsluis en schakelt de sub uit, terwijl de andere vijandige agenten in een vliegtuig daarboven afhoudt. Een raketlanceerbasis is in de verkeerde handen gevallen. Bestorm de basis, maak ‘m zo leeg mogelijk, stop de lancering van de kernkop en red de dag. Om de release van Principe’s allereerste uitstapje naar de 4-wielige markt vast te leggen, speel dan deze week om het Principe Black T-shirt te ontgrendelen. Door GTA Online ergens dit weekend op zaterdag 23- of zondag 24 februari te spelen, kom je in aanmerking voor de vierde en laatste GTA$250K bonus van deze maand, welke wordt uitgekeerd als je inlogt volgend weekend.Daarbij, als je GTA online 16- of 17 februari hebt gedownload, kun je je openstaande GTA$250K claimen door dit weekend te spelen. Organiseer je eigen Doomsday Heist met kortingen op faciliteiten, en upgrades voor faciliteiten:• Faciliteiten – 30% korting• Renovaties voor faciliteiten – 30% korting• Hangars – 40% kortingDaarbij, krijg 30% korting op de met wapens uitgeruste Doomsday-voertuigen en meer:• Mammoth Avenger• Imponte Deluxo• Mammoth Thruster• TM-02 Khanjali• Ocelot Stromberg• RCV• Buckingham Akula• Volatol • HVY Barrage• HVY Chernobog• P-996 Lazer
22/02 10u45  Tom Clancy’s The Division 2 Endgame Trailer Ontdek meer over de meedogenloze Black Tusk en meer in de Endgame Trailer van Tom Clancy’s The Division 2:
22/02 09u15  Nieuwe trailer vrijgegeven Super Dragon Ball Heroes World Mission Bandai Namco Entertainment heeft een nieuwe trailer onthuld van SUPER DRAGON BALL HEROES WORLD MISSION, waarin spelers een overzicht krijgen van de Card Creation modus en hoe zij hun eigen personagekaart kunnen maken en inzetten.
22/02 09u15  Nieuw artikel: DiRT 2.0 Lees meer >
22/02 08u30  Sony registreert wederom patent voor backwards compatibiliteit Sony heeft een nieuw patent geregistreerd in Japan welke backwards compatibiliteit voor de PlayStation 5 lijkt mogelijk te maken. Het patent werd deze week geregistreerd door Sony. De titel van het patent luidt 'Simulation of legacy bus operation for backward compatibiliteit'. Deze werd samen geregistreerd met het 'CPUID impersonating'-patent. Via de Gearnuke lezen we dat Mark Cerny de lead architect van de PS5 zal zijn. Hij was ook al in de lead bij de ontwikkeling van de PS4.
22/02 08u15  Topman bij Nintendo vertrekt na 15 jaar Reggie Fils-Aime, maarliefst 15 jaren actief bij Nintendo, heeft besloten het bedrijf te verlaten. Marketingdirecteur Doug Bowser zal hem opvolgen. Fils-Aime was maarliefst 13 jaren actief als directeur van het concern. Hij was veel te zijn bij persconferenties als de E3. Na 15 jaren vindt de man het wel genoeg geweest en wil hij zich meer concentreren op zijn privé-leven.
21/02 15u45  HTC Vive kondigt VIVE Focus Plus voor premium VR-ervaringen aan HTC VIVE heeft vandaag de nieuwste premium virtualreality-hardware voor de zakelijke klanten, VIVE Focus Plus, aangekondigd. Vive heeft de bestaande zes-graden vrijheid (6DoF) Focus-headset geüpgraded om dual 6DoF-controllers te integreren, waardoor gebruikers naadloos kunnen communiceren met hun virtuele omgeving met dezelfde vrijheid als pc-VR-apparaten. Deze verbetering maakt ook de overdracht van bestaande pc-VR-content eenvoudiger voor ontwikkelaars, terwijl het fysiek draagbaar en gebruiksvriendelijker is. “Bij Vive vormt de aankondiging van de Focus Plus een volgende stap binnen onze toewijding om de VR-markt voor zowel bedrijven als eindklanten volledig te updaten en verbeteren”, aldus Paul Brown, General Manager bij HTC Europa. “De uitrol van de Focus Plus baant de weg voor een diepere immersie, realistischere traingen en simulatie en een makkelijkere portering van ervaringen van de computer naar de autonome categorie.” De Focus Plus doet de grenzen tussen de werkelijkheid en virtual reality vervagen en biedt gebruikers nog meer comfort en volledige ondersteuning voor professioneel gebruik. De Focus Plus zit makkelijker op het hoofd, biedt comfort en ondersteunt de uitgebreide VR-sessies die professionele consumenten nodig hebben. De headset is ook uitgerust met allerlei professionele mogelijkheden zoals Kiosk Mode, Gaze Support en apparaatbeheertools om meerdere headsets tegelijkertijd te registreren, monitoren en beheren. De headset is vanaf het tweede kwartaal van 2019 verkrijgbaar op online in 25 markten wereldwijd en wordt ondersteund in 19 talen. In Europa wordt het product gecombineerd met Advantage, een bedrijfslicentie en garantie voor commercieel gebruik. Gebruikers zullen toegang hebben tot de groeiende bibliotheek van het pas aangekondigde Viveport Infinity, dat aangedreven wordt door het VIVE WAVE-platform met content van VIVEPORT. Het is de eerste onbeperkte abonnementsdienst voor VR. Voor een lage maandelijkse prijs krijgen gebruikers toegang tot een uitgebreid aanbod van games, apps, experiences, en meer. Naast Vive Focus Plus is Viveport Infinity compatibel met hoogwaardige computergebaseerde VR-systemen en alle headsets met WAVE-ondersteuning. Wanneer de dienst gelanceerd wordt op 2 april kunnen leden één account gebruiken op al hun VR-apparaten. Nieuwe innovatieve controllersDe Focus Plus heeft twee intuïtieve ‘inside-out’ 6DoF-controllers voor headsetgebruikers die een analoge trigger hebben om objecten aan te sturen of drukgevoelige interacties te besturen, voor een echt immersieve ervaring. Bovendien is de overdracht van pc-gebaseerde VR naar Vive Focus Plus, met behulp van het WAVE-platform en SDK-tools, relatief eenvoudig voor ontwikkelaars. Bedrijven van over de hele wereld zoals SimForHealth en Immersive Factory werken al aan de implementatie van Focus Plus voor medische trainingen en veiligheidssimulaties. Deze alles-in-eenoplossing wordt aangedreven door het Qualcomm Snapdragon 835 Mobile VR-platform, zodat zakelijke markten op nieuwe en doeltreffende manieren kunnen samenwerken en concurreren.'In onze toewijding aan veiligheid en gezondheid op het werk, hebben we ons hele Hazard Spotting assortiment eenvoudig overgezet van de Vive Pro naar de Vive Focus Plus om onze grote bedrijfsimplementaties te vergemakkelijken', aldus Olivier Pierre, COO en oprichter van Immersive Factory. 'Vive Focus Plus dompelt onze klanten perfect onder in realistische omgevingen die volledige beweging mogelijk maken, wat het onthouden van processen en procedures ondersteunt en het gedrag verbetert door consequenties te koppelen aan hun acties. De aanwezigheid van een professionele, stand-alone headset is erg belangrijk om virtual reality breed te integreren en in te zetten voor de training van het personeel in grote groepen, in fabrieken over de hele wereld, die de apparatuur voorheen als een barrière zagen.' 'Met de Vive Focus Plus van HTC, die een high-end processor en een 3K AMOLED-scherm heeft, kunnen we realistische 3D-omgevingen creëren voor onze medische en verpleegkundige simulatoren, waardoor de trainingsresultaten voor HCP’s verbeterd zijn zonder de kabels of aangesloten computers,' zegt Olivier Gardinetti , CTO bij SimforHealth. 'Dankzij de 6DOF-controllers kunnen specifieke medische interacties beter uitgevoerd worden dan met de reguliere 3DOF-controllers. De simulators van Simforhealth bieden nu een betere, meer comfortabele gebruikerservaring.'
21/02 15u45  Eerste cijfers Anthem vallen licht tegen De eerste reviews van Anthem zijn uitgekomen. Het gaat om vrij tegenvallende cijfers tot dusver. Het spel komt deze week uit en leek tot dusver redelijk wat bugs te hebben. Inmiddels lijkt Bioware met een patch wel een en ander opgelost te hebben.Gamespot – 6CGMagazine – 7JeuxActu – 14/20Leadergamer – 3/5The Digital Fix – 7Destructoid – 7Flickering Myth – 5.5
21/02 11u45  Red Dead Online Beta: Nieuwe modes, verbeteringen en wat er gaat komen Volgende week breidt de Red Dead Online Beta-frontier uit met nieuwe Free Roam Events, een groot aantal nieuwe Showdown-modi en nieuwe races als onderdeel van de eerste titelupdate op dinsdag 26 februari. Deze update biedt ook een nieuwe batch aan wapens, kleding en emotes voor je personage, evenals een reeks verbeteringen en tegoeden die we vorige week omschreven. Ook kun je vanaf dinsdag 26 februari uitkijken naar wekelijkse nieuwe content en speciale aanbiedingen.Nieuwe GameplayNieuwe toevoegingen omvatten het Fool’s Gold Free Roam Event, waarbij spelers strijden om een opzichtig en beschermend pak van Golden Armour te bemachtigen. Vecht om de drager van het pak te overwinnen om zo punten te verdienen en de bewapening als de jouwe te claimen. Vervolgens zijn de rollen omgedraaid, en verdien je punten voor kills terwijl je het pak draagt.Competitive Challenges krijgt een verse vangst met de Fishing Challenges. Fishing Challenges worden uitgesplitst naar type, kies voor een utidaging en je krijgt de benodigde uitrusting om te kunnen concurreren, inclusief de hengel, kunstaas en aas dat specifiek bedoeld is voor het uitdagingstype: of het nu krekels zijn voor een rivieruitdaging, rivierkreeften voor het moeras of wormen voor meren. Ga vervolgens naar een geschikte waterpartij om deel te nemen - ook wordt je beschermd tegen overlast van boosaardige bandieten terwijl je de uitdaging aangaat. Je wint als je in totaal het hoogste gewicht aan vis vangt.Verder zijn er drie nieuwe Showndown Modes op komst waarin spelers en teams strijden om tassen te verzamelen en leveren en buit van elkaar te stelen om te overleven. Blijf op de hoogte voor meer informatie over Up in Smoke, Spoils of War en Plunder. Er komt ook meer variatie in races, met Target Races waarbij spelers te paard op doelwitten schieten om voorbij checkpoints te komen terwijl ze langs een spoor naar de finish racen. Nieuwe WapensB.D. en Co. is het hoogwaardige, hoge capaciteit Evans Repeater- geweer aan het uitrollen. De Zeldzame Shotgun is het nieuwste variant van de krachtige longarm met dubbele loop van D.D. Packenbush. Het model heeft een antieke vervaagde koperen afwerking, en een kunstige versierde laadkamer. Beide wapens zijn beschikbaar via de Wheeler & Rawson-Catalogus en bij lokale wapensmeden.Nieuwe Kleding en EmotesEen breed scala aan nieuwe kleding om je personage verder aan te passen - van de met slang versierde Diamondback-hoed tot het met bont versierde Rutledge-vest - is in aantocht, met nieuwe outfits, jassen, laarzen, jassen, handschoenen, hoeden, vesten en meer. Naast alle kleding die je kunt kopen wanneer jij daar zin in hebt, houd de winkels en Catalogus in de gaten voor speciale, unieke items die komen en gaan. Een scala aan nieuwe Emotes is ook op komst - van begroetingen tot reacties en bespottingen.PS4 Early Access ContentNaast de nieuwe Target Races, hebben Playstation 4-spelers vervroegde toegang tot Open Target Races, waarbij je op een open plek kunt strijden om te paard de meeste doelwitten te elimineren. Verder krijgen PS4-spelers vervroegde toegang tot de Jawbone Knife: een uniek slagwapen met een handvat dat kunstig is gesneden uit de resten van de kaak van een gedood dier, evenals een reeks nieuwe kledingopties en 3 nieuwe Emotes. Deze Week Bonus XP Speel de Red Dead Online Beta deze hele week om 20% extra XP te verdienen op alle activiteiten voorafgaand aan de lancering van de nieuwe updates of 26 februari. Zorg er ook voor dat je de wekelijkse nieuwe bonussen, giveaways, kortingen en content updates in de gaten houdt, terwijl we doorgaan met het bouwen, in balans brengen en evolueren van de wereld van Red Dead Online.
21/02 07u30  The World Next Door komt 28 maart uit The World Next Door lanceert op de Nintendo Switch in de Nintendo eShop en voor de PC en Mac via Steam, de Humble Store en GOG op 28 maart aanstaande. De prijs van de game zal 14,99 Dollar zijn, omgerekend waarschijnlijk 14,99 Euro. Dat hebben VIZ Media en developer Rose City Games bekend gemaakt. Het spel combineert een emotionele manier van verhaal vertellen met thrilling action en indie gaming.
21/02 07u15  PS4-exclusive Days Gone laat zich weer zien De Japanse tak van Sony heeft een nieuwe trailer uitgebracht van de game Days Gone. Het spel komt binnenkort exclusief naar de PlayStation 4 console.
Laatste update: vrijdag 22 februari 2019, 17u45
Lees meer van EvilGamerz >

Power Unlimited

Verbergen Tonen
23/02 10u15  Zelda remakes die we na Link’s Awakening willen zien The Legend of Zelda: Link’s Awakening krijgt een remake voor de Nintendo Switch, want nieuwe Zelda’s maken is moeilijk dus geniet van deze opgewarmde magnetronmaaltijd met een nieuwe kwak saus erop! Je krijgt er namelijk nog veel meer en PeterKoelewijn (magnetronmaaltijd connaisseur) weet welke hij wil!
22/02 14u15  Anthem – Review in Progress Wouter probeert iets waar hij zich meestal niet aan waagt: een zogeheten ‘review in progress’. Want Anthem, dat is een… bijzonder game, eentje die speciale aandacht verdient. Oh en misschien wat meer tijd en liefde. Maar dat heeft een beetje een dubbele betekenis…
22/02 13u45  De beste fighting games voor Nintendo Switch – Smack My Switch Up! Op de PU-redactie zijn we dol op vechten, maar blauwe plekken maken je altijd zo lelijk dus lossen we conflicten liever op met een fighting game. PeterKoelewijn verzamelt de beste Switch-games voor vechtersbazen!
22/02 10u15  Review: Jump Force Toen we op de redactie vroegen wie Hisoka Morroh is, was Samuel de enige die enthousiast (lees: überhaupt) zijn hand opstak, dus het is geen verrassing dat hij degene is die met Jump Force naar huis mocht. Hier zijn volledige oordeel.
22/02 00u15  Nintendo’s Reggie Fils-Aime gaat in april met pensioen Het is duidelijk dat ze bij de Amerikaanse tak van Nintendo heel anders met mensen omgaan. Waar die arme Miyamoto al 66 jaar is en gewoon stug doorwerkt, stapt Reggie straks op de leeftijd van 57 jaar al in de plezierjacht die pensioen heet. Wie zijn opvolger is, dat lees je in de N8W8! Enne, grapje Miyamoto, lekker doorgaan alsjeblieft!
21/02 12u15  De Vette Vijf: PlayStation Portable In de rubriek 'De Vette Vijf' kijkt PU-redacteur Michel naar zijn eigen gamecollectie en pikt hij er een oud platform uit, om vervolgens zijn vijf favoriete games voor dat platform te bepalen. Deze maand is het de beurt aan de allereerste handheld van Sony, de PlayStation Portable, oftewel de PSP.
21/02 03u15  Shawn Layden kijkt terug op The Game Awards In deze Wacht kijkt Shawn Layden terug op het belangrijke moment tijdens The Game Awards en prijst Microsoft en Nintendo! Daarnaast geruchten over Bayonetta in Mortal Kombat 11 en nieuws over Square Enix, Devil May Cry 5, VR op de next-gen Xbox en Early Access release voor Dreams.
20/02 14u15  De beste wapens in Apex Legends Apex Legends is nog maar een paar weken uit, dus iedereen is waarschijnlijk nog zoekende naar favoriete wapens. Om jou daarmee op weg te helpen heeft Tjeerd alvast wat tips voor je. Zo weet je in een oogopslag welk schietijzer je moet kiezen om als winnaar uit de strijd te komen.
20/02 12u15  De gekste controllers ooit – Waarom Lees Ik Dit? Controllers, ze… uhm… besturen je games! En zonder controller kan je niet gamen. Kijk maar naar de Kinect. Anyway PeterKoelewijn heeft de gekste controllers ooit verzameld. Nee jij schrijft lekkere intro’s!
20/02 00u15  Nieuwe mock-up illustraties van Super Nintendo World in Universal Studios Japan We krijgen een beter beeld van hoe Super Nintendo World er in Universal Studios Japan uit gaat zien, de makers van Furi komen met een nieuwe stijlvolle game en er zijn meer ontwikkelingen rondom het Scalebound Switch-gerucht. Dat en meer in de nieuwe Nachtwacht.
19/02 14u45  Apex Legends Tips Tricks en Secrets Meer dan 25 miljoen spelers hebben inmiddels al geproefd aan Apex Legends, de immens populaire liefdesbaby van Respawn Entertainment. Maar om echt te proeven aan de smaak van overwinning is het soms niet voldoende om robot-aim te hebben. Tjeerd geeft je tips voor Apex Legends die je misschien niet eens wist.
19/02 13u15  Meer dan videogames: Call of Duty Sommige franchises hebben nou eenmaal meer te bieden dan alleen de videogame. Er zijn bijvoorbeeld films, series, cardgames of boeken van, waardoor je veel meer met je favoriete franchise kan doen dan alleen de game spelen. Vandaag neemt Karim Call of Duty onder de loep in deze serial!
19/02 10u15  Crackdown 3 - Review Sinds Crackdown 3's aankondiging is Graddus twee keer verhuist, heeft hij 1713 keer van Tjeerd gewonnen in FIFA en ontdekte hij - slik - zijn eerste grijze haar. Is het ondanks dit laaaaange ontwikkeltraject toch nog wat geworden?
19/02 00u15  Gerucht: Scalebound wordt Nintendo Switch-exclusive Weet je nog dat er ooit keihard werd gewerkt aan een game genaamd Scalebound? Microsoft trok de stekker eruit, maar het lijkt erop dat Victor Frankenstein is langsgeweest. Scalebound schijnt nu namelijk te worden gemaakt voor Nintendo Switch.
18/02 17u15  Batfleck over zijn vertrek, Captain Marvel, Loki en Black Widow - Super Power Unlimited Welkom bij Super Power Unlimited, dé rubriek die wekelijks al het geeky nieuws voor je op een rijtje zet. Vandaag vertelt Ben Affleck over zijn afscheid als Batman, lijkt het verhaal van de Loki-serie bekend en wordt de Black Widow-film in Engeland opgenomen.
Laatste update: vandaag om 10u15
Lees meer van Power Unlimited >Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

16x Ster uit Sex Education (Netflix) aan de slag bij esports team23/02 00u15 - 4Gamers: Asa Butterfield, de acteur die we kennen van The Boy in the Striped Pyjamas en Netflix-serie Sex Education, is voortaan onderdeel van esports organisatie Panda Global. Hij is er 'brand ambassador' en ...
15x Nieuwe video van Nintendo Labo23/02 00u12 - Gamed: Lees meer >
14x NBA 2K19 met Neighborhood trailer23/02 00u12 - Gamed: Lees meer >
14x 4fun #37023/02 00u15 - 4Gamers: De frontpage van 4Gamers staat altijd goed gevuld met het meest recente nieuws uit de wonderlijke wereld van videogames en dat nieuws is dan nog eens zeer gevarieerd ook. Er staat groot nieuws tussen, ...
13x Binnenkort te koop: een Zelda Triforce wekker23/02 00u00 - 4Gamers: Eind maart wordt een Triforce Alarm Clock gelanceerd. Die ziet er uiteraard uit als een Triforce uit The Legend of Zelda en heeft het A Link to the Past theme tune als alarmdeuntje. Het prijskaartje bedraagt ...
13x For Honor Marching Fire krijgt Open Test23/02 00u12 - Gamed: Lees meer >
12x NBA 2K19 The Prelude nu gratis te spelen23/02 00u12 - Gamed: Lees meer >
12x Let's Sing 2019 aangekondigd23/02 00u12 - Gamed: Lees meer >
9x Zelda remakes die we na Link’s Awakening willen zien23/02 10u15 - Power Unlimited: The Legend of Zelda: Link’s Awakening krijgt een remake voor de Nintendo Switch, want nieuwe Zelda’s maken is moeilijk dus geniet van deze opgewarmde magnetronmaaltijd met een nieuwe kwak saus erop! Je krijgt er namelijk nog veel meer en PeterKoelewijn (magnetronmaaltijd connaisseur) weet welke hij wil!
9x Dreams voor de PS4 krijgt een betaalde Early Access23/02 12u30 - Eurogamer: Media Molecule heeft aangekondigd dat Dreams een beperkte en betaalde Early Access krijgt voor de PlayStation Store. De Early Access voor de game wordt deze lente gelanceerd met een volledige release later dit jaar gepland.De ontwikkelaar vertelt in een PlayStation Blog post dat ze de game in handen van enthousiaste fans willen hebben zodat ze feedback kunnen krijgen en ze de game kunnen opschonen.Aangezien het een Early Access betreft heeft de game niet alle functies die in de volledige game beschikbaar zijn. Wel zijn alle Dream tools beschikbaar die Media Molecule gebruikt heeft om hun content te maken. Lees meer...

Statistieken

Artikels:
32257
Gelezen:
25860
Aantal lezers nu:
52


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven