vrijdag 23 juni 2017, week 25


Downloaden voor Windows Phone

Downloaden voor Windows 8

U bent nu hier: Games | Chronologisch: uit

Laatste updatecontrole: vandaag om 5u15
 

9lives

Verbergen Tonen
22/06 23u30  Overwatch neemt duplicates in loot boxen aan [img:1 small-left]Kaplan vertelde namelijk dat op de PTR (Public Test Realm) momenteel geëxperimenteerd wordt met de balans in de lootboxen, met name dan het aantal duplicates terugschroeven. Minder duplicates betekent uiteraard ook minder credits, maar dat zou dan weer gecompenseerd worden met een verhoging van de kans op zuivere credits. De verandering is reeds doorgevoerd op de PTR en Kaplan roept dan ook op het geheel te testen en feedback te geven. In de nieuwe update die samen met de duplicate-oplossing komt, zou het tevens mogelijk zijn highlight clips permanent op te slaan. Dit was een feature die velen met open armen zullen ontvangen. Wanneer de update wordt doorgevoerd, is op dit moment niet geweten.
22/06 23u15  Steep skiet vanaf 5 december 2017 richting de Olympische Spelen Steep: Road to the Olympics wordt de officiële game van de Olympische Winterspelen in PyeongChang 2018. Road to the Olympics wordt een uitbreiding voor Steep waarin spelers vanaf 5 december zullen worden uitgedaagd mee te doen aan de Olympische Winterspelen op PlayStation 4, Xbox One en pc. In de uitbreiding kunnen spelers de Zuid-Koreaanse bergen verkennen terwijl ze het leven van een atleet op zich nemen. Daarbij zijn ook de bergen van Japan te ontdekken, waar uitzonderlijke omstandigheden voor unieke belevenissen zorgen. De uitbreiding omvat naast de gewone modi ook enkele erkende Olympische disciplines: afdaling, slopestyle, halfpipe, reuzenslalom, super G en big air. Het is nog wachten tot 5 december voor we met de uitbreiding aan de slag kunnen.
22/06 17u00  Vampyr E3 2017: demo en presentatieVampyr, een verhaalgedreven third person single player-rollenspel met een bloedrood randje, neemt ons mee naar het jaar 1918. De Eerste Wereldoorlog zit er op en legerchirurg Jonathan Reid keert terug naar zijn woon- en werkplaats Londen. Geen overbodige luxe zo blijkt. Londen is namelijk in de greep van de Spaanse griep. De Spaanse griep was een beruchte griep-pandemie uit de jaren 1918-1919. Deze wereldwijde epidemie eiste naar schatting 20 tot 100 miljoen levens, een aantal dat het totale dodental van de Eerste Wereldoorlog ruimschoots overtreft. Het virus dat de Spaanse griep veroorzaakte was van het type H1N1. Zeg nu nog dat je niets leert uit videogames…[img:3] Welcome back mister Reid Als gevolg van de Spaanse griep vallen de Londenaars als vliegen en liggen de straten vol met rottende lijken. Geen prettige thuiskomst voor Reid, al denken ze daar in het Pembroke hospitaal anders over. Reids overste is maar al te blij dat een van zijn beste chirurgen weer aan de slag kan. Al moet wel gezegd worden dat Reid een duister geheim met zich meedraagt. Bovendien verloopt niet alles zoals gepland. Het hospitaal krijgt namelijk te maken met een macaber individu dat patiënten ontvoert, en het enige dat hij achterlaat is een bloederig spoor. Het teken voor Reid om in actie te komen, en in opdracht van zijn vriend en mentor dokter Swansea, tevens een vampierenkenner, te onderzoeken wat er aan de hand is. Dat is echter niet het enige waar Reid mee te maken krijgt. Hij moet namelijk ook uitkijken voor de Guard of Priwen, een groep zelfverklaarde vampierjagers die zichzelf heeft voorgenomen om Londen te zuiveren van vampieren. En ook dat is niet alles. Daarbovenop dwalen er vampiermutaties door de straten van Londen, genaamd Skals.[img:1]
22/06 16u30  Hunting Simulator Wandelsimulator 2.0?In Hunting Simulator ga je aan de slag als een doorgewinterd jager en tracht je aan de hand van opdrachten bepaalde dieren te doden. In het begin beschik je enkel over een standaard jachtgeweer. Na een tijd komen hier ook: een verrekijker, een fluitje dat dierengeluiden nabootst, nieuwe vizieren en wapens bij. Dit zorgt voor voldoende afwisseling. Natuurlijk moet je er redelijk wat missies hebben opzitten voor je dit kan doen. Maar zijn die missies boeiend genoeg? [img:2] Doordachte aanpak vereist
22/06 16u30  Wolfenstein II - E3-aankondigingstrailer Wolfenstein II: The New Colossus, ontwikkeld door MachineGames, stuurt je naar het door nazi gecontroleerde Amerika waar je de missie krijgt de wereld te redden uit de handen van het kwaadaardige rijk.Je kruipt in de huid van BJ Blazkowicz, ook wel eens “Terror-Billy” genoemd, lid van de Resistance, gesel van het nazirijk, en mensheids laatste hoop op vrijheid. Vecht terug tegen de nazi’s in iconische locaties zoals het kleine stadje Roswell, New Mexico, de straten van New Orleans en een post-nucleair Manhattan. Voorzie jezelf van de nodige badass wapens en schiet jezelf een weg doorheen legioenen aan geavanceerde nazisoldaten, cyborgs en über soldiers met tal van nieuwe vaardigheden in de actievolle first-person shooter. Enkel jij beschikt over het lef, de wapens en voldoende gezond verstand om elke nazi in zicht te vermoorden en de tweede Amerikaanse Revolutie in te zetten.Wolfenstein II: The New Colossus, het langverwachte vervolg op de geprezen first-person shooter Wolfenstein: The New Order, verschijnt wereldwijd op 27 oktober 2017 voor PlayStation 4, Xbox One, en pc. Er verschijnt ook een Wolfenstein II: The New Colossus Collector's Edition, die een 12-inch actiefiguur van BJ Blazkowicz bevat, naast een steelbook en 9'x14' Blitzmensch-poster. Hieronder de trailer van die Collector's Edition.
22/06 15u45  Skull & Bones krijgt single player-modus Wij konden de PvP-modus, genaamd Loot Hunt, waarin twee teams van 5 het tegen mekaar opnemen in piratenschepen, onderverdeeld in vier klassen, aan de tand voelen. Daar lees je alles over in onze hands-on special. Er werd reeds gefluisterd dat deze modus slechts het tipje van de ijsberg was, en dat de game ook en single player-modus mét verhaallijn aan boord zou hebben. En dat nieuws is nu officieel. Getuige daarvan de woorden van een Ubisoft-spreekbuis: 'Skull and Bones will offer a narrative campaign which will be integrated into the game and will not be something aside of the multiplayer experience. In this campaign, players will encounter iconic characters and memorable rival pirates. More details will be shared at a later date.' Onze nieuwsgierigheid is alvast gewekt.  
22/06 15u30  Negen minuten 4K-racegenot in Forza Motorsport 7-trailer Gisteren geraakte overigens bekend dat Forza Motorsport 7 weleens het grootste Xbox One-spel ooit zal worden, in installatie-omvang althans. Meer dan 100GB zal je nodig hebben om Turn 10 Studios' nieuwste racespel op je console te installeren. Daar tegenover staan natuurlijk de adembenemende graphics; voor wat hoort wat zeg maar.
22/06 15u00  Ook Nvidia Shield pakt uit met zomerkoopjes Van het verkennen van de bekroonde wereld van The Witcher 3: Game of the Year tot het ontsnappen aan hordes zombies op een afgelegen strandresort in Dead Island Riptide: Definitive Edition, er zit voor ieder wat wils in het aanbod. Hieronder een greep uit het aanbod: • The Witcher 3: Game of the Year – 50% (EUR €24.99)• Mad Max – 66% (EUR €6.79)• Homefront The Revolution – 66% (€10.19)• Shadow Warrior 2 – 25% (EUR €27.74)• Resident Evil Revelations 2 – 50% (EUR €14.99)• Metro Last Light Redux – 75% (EUR €4.99)• Massive Chalice – 80% (EUR €3.99)• Dead Island Riptide Definitive Edition - 66% (EUR €6.79) [img:1]
22/06 15u00  Weg met die boom akkerdjie! [img:1 left]Een aantal weken geleden postte Reddit-gebruiker SprayAndPlay het verzoek om één, we herhalen één, boom te verwijderen uit een multiplayer map van Tripwire's pc-shooter Rising Storm 2: Vietnam. En kijk, vandaag kunnen we zeggen dat de boom verdwenen is! De reden van zijn verzoek? In de game kan je namelijk vliegen met de legendarische Huey’s (helikopters). Nu wil het toeval dat er in de buurt van die boom een landingszone is, die hij graag gebruikt, en waar hij meteen dekking zoekt achter de bomen. Dit omdat er zich in de buurt van de zone een doelwit bevindt. Met andere woorden, de boom staat er maar te staan, en je kan er toch niets mee doen. De speler houdt er namelijk van om extreem laag en razendsnel aangevlogen te komen met zijn Huey, een 180-te draaien, snel te landen, zijn meegereisde G.I.'s te droppen en vliegensvlug weer te verdwijnen voor een RPG zijn helikopter naar de schroothoop blaast. Probleem is echter dat die ene boom pal in het midden van de rivier staat, en bovendien te smal is om achter te schuilen voor zijn G.I.'s. Dus weg ermee! Hij verwoordde het zo: 'It’s such a small issue I know. Like this one tree in some irrelevant part of one map but it serves no purpose. It’s too small and thin for cover, it’s directly in the middle of a big pathway from the river. Replace it with a rock or something that won’t snap my [helicopter’s] blades in half.' En wat deed Tripwire? Inderdaad, via een patch die verscheen op 20 juni namen zij de boom weg... Als dat geen service is!
22/06 14u45  Dan toch L.A Noire Remaster deze zomer? L.A. Noire, een op de Black Dahlia-moord geïnspireerde detective-thriller van Team Bondi, uitgegeven door Rockstar Games wist vriend en vijand te verrassen. Dit in het bijzonder door de speciale techniek die gebruik werd voor de gezichtsanimaties. De geruchten rond een mogelijke remaster worden alsmaar luider, al werd er voor, tijdens en ook na de E3 met geen woord over gerept. Volgens een geloofwaardige bron op Twitter, zou een remastered edition van L.A Noire zelfs verschijnen op Nintendo Switch, terwijl een andere het heeft over een release op PlayStation 4 en Xbox One. Er dan wel van uitgaand dat PS4 en Xbox One de geüpgrade versie krijgen, en Nintendo Switch een gewone versie aangezien deze niet sterker is dan de Xbox 360 en PS3, de platformen waarop de game in 2011 furore maakte. Daarbovenop zou de game, net zoals de next-gen versie van GTA V over een FPS-view beschikken, en zelfs VR-ondersteuning voor PS VR. Maar nogmaals, dit alles werd niet bevestigd door Rockstar of Team Bondi.  
22/06 14u15  Winterse taferelen in nieuwe Game of Thrones Season 7-trailer Lees meer >
22/06 14u15  Dead by Daylight telt 1,8 miljoen verkochte exemplaren Dead by Daylight is een asymmetrisch multiplayer horror-spel waarin een bloeddorstige moordenaar het opneemt tegen vier onschuldige slachtoffers. Deze slachtoffers moeten op hun beurt dan weer proberen te ontsnappen uit de klauwen van deze psychopaat. Op het eerste zicht lijkt dit gemakkelijk, maar omdat de omgevingen continu veranderen, is dit moeilijker dan het lijkt. Dead by Daylight verscheen vorig jaar in juni via Steam en het duurde iets langer dan een jaar om de mijlpaal van bijna twee miljoen verkochte exemplaren te bereiken.
22/06 13u45  Dead by Daylight telt 1.8 miljoen verkochte exemplaren Dead by Daylight is een asymmetrisch multiplayer horror-spel waarin een bloeddorstige moordenaar het opneemt tegen vier onschuldige slachtoffers. Deze slachtoffers moeten op hun beurt dan weer proberen te ontsnappen uit de klauwen van deze psychopaat. Op het eerste zicht lijkt dit gemakkelijk, maar omdat de omgevingen continue veranderen, is dit moeilijker dan het lijkt. Dead by Daylight verscheen vorig jaar in juni via Steam en het duurde iets langer als een jaar om de mijlpaal van bijna twee miljoen verkochte exemplaren te bereiken.
22/06 13u45  Een eerste blik op de campagnemap van Total War: Warhammer 2 Creative Assembly pakt uit met een nieuwe verbluffende video die ons meeneemt voor een reis doorheen de twee contintenten uit Total War: Warhammer II’s gigantische campagnemap. Raf kon de game hands-on spelen op E3 en zijn bevindingen lees je in zijn hands-on preview.
22/06 10u45  A Plague Tale: Innocence Body: A Plague Tale: Innocence neemt ons mee naar het jaar 1349, het jaar waarin het Middeleeuwse Frankrijk getroffen werd door een van de vreselijkste en dodelijkste ziektes uit de geschiedenis: de Zwarte Pest. Deze gruwelijke ziekte staat niet voor niets bekend als de Zwarte Dood…
Laatste update: donderdag 22 juni 2017, 23u30
Lees meer van 9lives >Gamequarter.be

Verbergen Tonen
22/06 10u45  De Steam Summer Sale gaat vanavond van start De portomonnee van menig gamer zal vanavond getrokken worden, want de Steam Summer Sale gaat om zeven uur van start. Dat onthulde PayPal zojuist op hun Britse website. PayPal lijkt misschien een rare bron voor aankondigingen rondom Steam, maar onthulde in 2014 én 2015 ook al de startdata van zowel de Summer als Winter Sale. De kans dat deze tijden kloppen is dan ook erg groot, vooral omdat ze tevens aansluiten op eerdere geruchten van andere bronnen. De reden dat deze informatie nu al bij PayPal ligt is waarschijnlijk een speciale actie van de dienst, waarbij Britse gebruikers vijf pond extra korting krijgen wanneer ze hun aankoop via PayPal afrekenen. Een vergelijkbare aanbieding is helaas niet beschikbaar voor de Benelux.
22/06 08u30  De Dutch Game Awards worden dit jaar uitgereikt op Firstlook De Dutch Game Awards, Nederlands eigen prijzenfestival voor videogames, zal dit jaar samen vallen met game-beurs Firstlook. Dat heeft Blammo Events, de organisatie echter Firstlook, vandaag aangekondigd. De reden voor deze samenwerking is dat zowel de DGA als Firstlook dit jaar hun tienjarige jubileum vieren. En een feestje is natuurlijk altijd leuker als je hem samen viert. Om die reden mogen gamers uit Nederland dit jaar voor het eerst meebeslissen over wie dit jaar een van de felbegeerde uilenbeeldjes mee naar huis mag nemen. Hiernaast worden maar liefst twee nieuwen prijzen uitgereikt voor Beste Virtual Reality game en de Life Time Achievement Award. In september zullen de genomineerde ontwikkelaars in zestien categorieën worden onthuld. Een maand later, wanneer Firstlook gehouden wordt, ontdekken we echter pas wie daadwerkelijk de winnaars zijn.
22/06 08u15  In Albion: Online komen grondstoffen tot leven In enkele weken zal Albion: Online, een populaire MMORPG, eindelijk Early Access verlaten en een nieuw leven starten als een volledige game. Voor het zover is kreeg de game echter een grootse update en nu nog een kleintje. Deze update voegt vijf nieuwe boss fights toe aan de game, welke door de ontwikkelaar worden omschreven als grondstoffen die tot leven komen. Door deze wezens te verslaan kun je deze grondstoffen oogsten en vervolgens gebruiken om krachtige uitrusting te smeden. Wees echter gewaarschuwd, want Old White, Ancient Ent, Rock Giant, Enormous Dryad en Ore Colossus zijn niet van plan zonder slag of stoot neer te gaan.
21/06 21u30  Dompel jezelf onder in de wereld van Total War: Warhammer II De wereld van Warhammer is groots; gigantisch zelfs. En met elke nieuwe golf miniaturen groeit de lore verder. Dat Creative Assembly een introductievideo voor Total War: Warhammer II maakt, wordt dan ook zeer op prijs gesteld. De video in kwestie geeft ons een eerste kijkje op de campaign map van de game en vertelt een beetje over het overkoepelende verhaal. Het leeuwendeel van de video wordt echter besteedt aan twee van de speelbare facties, de High Elves en Lizardmen, en belangrijke figuren in hun maatschappij. Interessant voor Warhammer-veteranen en informatief voor nieuwkomers dus.
21/06 11u30  Stap in de wereld van professional gaming met Ctrl voor de PSVR Bij Virtual Reality denken wij gamers natuurlijk als eerste aan onze favoriete hobby. VR biedt echter wel meer mogelijkheden, zoals films en VR-ervaringen. Ctrl is hier het perfecte voorbeeld van. In deze kortfilm volgen we een professionele gamer genaamd Liam tijdens een belangrijk fictioneel toernooi. Gedurende dit twintig minuten durende avontuur blijkt echter dat er veel meer op het spel staat dan enkel eer en een titel. En jij maakt het van dichtbij mee met de kracht van Virtual Reality. Ctrl verscheen al eerder voor de Gear VR, waar het hoge ogen gooide, getuige de accolades in deze launch trailer van de PSVR-versie.
21/06 08u00  Diablo III's Rise of the Necromancer DLC komt zeer spoedig Zeventien jaar hebben we moeten wachten, maar over zes dagen is het dan toch eindelijk zover. Op 27 juni 2017 mogen we wederom met een necromancer aan de slag in een Diablo-game. Dat maakt Blizzard bekend in een nieuwe video. In de video in kwestie zien we dat Rise of the Necromancer meer toevoegt dan enkel een nieuwe speelbare klasse. De DLC pack geeft je namelijk ook toegang tot het Golem-huisdier, nieuwe outfits, twee extra character slots, een nieuwe vlieg en meer.
21/06 08u00  Wordt een moderne monsterjager in Hunt: Showdown Een poos geleden kondigde Crytek een game genaamd Hunt: Horrors of the Gilded Age aan. Na de onthulling werd het echter al snel erg stil rondom het project. Op de E3 bleek dat het niet dood is. Niet enkel was de game zichtbaar op de beurs, maar het was er ook nog eens speelbaar. En gelukkig zijn daar beelden van. Uit deze beelden blijkt dat Hunt nu door het leven gaat als Hunt: Showdown, een coöperatieve monsterjager-game waarbij je als speler gebruik maakt van vuurwapens. Nu is een monster natuurlijk altijd slechts nieuws, maar dat is niet het enige dat je in deze game moet vrezen. Andere spelerteams proberen het doel voor jou te doden en verder is het speelveld bezaaid met zombies. Ga jij met de beloning aan de haal?
21/06 00u45  Bethesda heeft wel zin in Virtual Reality Dat Bethesda VR wel ziet zitten wisten we al een geruime tijd. Tijdens hun E3-conference vorige week kwamen we er echter pas achter wat de uitgever concreet van plan is. Tijdens deze show kondigde de uitgever maar liefst twee VR-delen van hun populaire franchises aan, te weten DOOM VR en Fallout 4 VR. En mocht je dat vergeten zijn, dan sturen ze bij deze een herinnering.
20/06 00u45  Conan valt spoedig je Xbox One aan Nadat de Early Access van Conan: Exiles van start ging op Steam, werd al snel duidelijk dat de game de potentie had om een nieuwe grote naam te worden in het MMO-genre. En met de komst van een Xbox One-versie heeft ontwikkelaar Funcom diens kansen verdubbeld. In onderstaande video van de game leren we dat deze console-versie al spoedig onze kant op komt. Vanaf 16 augustus kunnen spelers namelijk met het spel aan de slag. Op dezelfde dag krijgen zowel PC- als Xbox One-spelers bovendien gratis DLC, die een nieuwe regio toevoegt. Ook hiervan zien we beelden terug.
20/06 00u30  Je herkent Pokémon: GO nog amper in deze nieuwe screenshots Lees meer >
20/06 00u30  Game Mania gooit nu nog Call of Duty: Black Ops III in de aanbieding Bij Call of Duty-games lijken de meeste gamers een zeker spreekwoord na te leven. Dit spreekwoord stelt dat uit het oog ook uit het hart betekent. En met de komst van Call of Duty: WWII probeert Game Mania dat moment voor te zijn. De grootste gamespecialist van de Benelux gooit namelijk Call of Duty: Black Ops III, de afsluiter van Treyarch's trilogie, in de uitverkoop. In plaats van € 54,98 betaal je nu € 29,98 voor een nieuw exemplaar van de game. Dat is overigens vijf euro duurder dan een tweedehands exemplaar, dat altijd € 24,98 kost. Mocht je echter staan op een eerstehands versie, dan kun je jouw bestelling hier plaatsen.
19/06 08u30  Ontdek Senko no Ronde 2's Shinobu in deze trailer Twee maanden geleden kondigde Kadokawa Games aan dat Senko no Ronde 2 dit jaar wereldwijd zou worden uitgebracht. Sindsdien werd het echter vrij stil...tot nu. De week na de E3 heeft Degica Games, de Westerse uitgever van Senko no Ronde 2 namelijk een hele stapel video's van de game geüploaded. Een hiervan, die van het karakter Shinobu, willen we met jullie delen.
19/06 08u00  Crash was ook op de E3 aanwezig Bij de E3 denken we allemaal aan gloednieuwe onthullingen van games die we voorlopig nog niet gaan spelen. De Crash Bandicoot N.Sane Trilogy was echter ook op de beurs te zien en staat al om de hoek. In de elf resterende dagen tot de release moeten we helaas doorbijten, wat niet makkelijker wordt na het zien van onderstaande E3-video van de game. Het kijken ervan is dan ook op eigen risico.
19/06 08u00  Wordt the last man standing in The Darwin Project Lees meer >
18/06 01u00  FunQuarter #160                                  Waarom flash games ooit zo populair waren                                                                   Rogers snapt het niet                                       Misschien wel mijn persoonlijke favoriet                                                  Een goede trainer kan het met Eevee gekund                                                                  TOASTY!                                                                   Nog meer videogame-logica                                       Hoeveel easter eggs heeft deze game wel niet                                                               Wallpapers, opslaan voor ware grootte                                                  In dit geval was vroeger zeker beter                        
Laatste update: donderdag 22 juni 2017, 10u45
Lees meer van Gamequarter.be >

4Gamers

Verbergen Tonen
22/06 15u45  Pokémon van Pokémon GO cheaters gedragen zich abnormaal Niantic, de makers van Pokémon GO, hebben een nieuwe manier gevonden om valsspelen in Pokémon GO te ontmoedigen. Eerder kregen cheaters als een (tijdelijke) ban en konden ze geen zeldzame Pokémon meer ...
22/06 12u45  Hands-on preview: Call of Duty: WWII Call of Duty: WW II Call of Duty heeft in de loop der jaren veel gewelddadige toekomstbeelden geschetst; strijdvelden waarin drones elkaar kapotschieten, tanks niet rijden maar zweven en soldaten meer ...
22/06 12u30  Angela Merkel gaat Gamescom openen Koelnmesse, organisator van Gamescom, en de German Trade Association of Interactive Entertainment Software, sponsor van het evenement, hebben met enige trots aangekondigd dat niemand minder dan bondskanselier ...
22/06 12u30  Wolfenstein, Dishonored en The Evil Within krijgen nieuwe comics Bethesda en Titan Comics hebben aangekondigd dat ze nieuwe comics op de markt gaan brengen, gebaseerd op The Evil Within, Wolfenstein en Dishonored. Die van The Evil Within en Wolfenstein verschijnen ...
22/06 12u15  Coverster en trailer voor NHL 18 EA heeft de coverster voor NHL 18 onthuld en dat is Conner McDavid. Ook werd een eerste gameplay trailer voor de game onthuld, evenals een lijstje met features. NHL 18 GAME FEATURES EA SPORTS NHL® 18 ...
22/06 11u15  Sonic film verschijnt in 2019 Gamefilms laten vaak lang op zich wachten en bij de Sonic film is dat niet anders. Inmiddels is het alweer een tijd geleden dat we daar nog iets over gehoord hebben, maar Sega heeft nu een update gegeven ...
22/06 10u15  Skull & Bones krijgt verhaalgedreven campaign Skull & Bones, dat afgelopen E3 door Ubisoft onthuld werd als een game die verder bouwt op de naval battles van Assassin's Creed IV: Black Flag, lijkt in eerste instantie te focussen op PvP multiplayer ...
22/06 10u00  Get Even is klaar om geheimen prijs te geven Pc-spelers kunnen via Steam reeds aan de slag met Get Even, terwijl het voor PS4- en Xbox One-spelers nog wachten is tot morgen. Hieronder alleszins al de launch trailer. In ...
22/06 10u00  Dynasty Warriors 9 dropt eerste trailer Koei Tecmo heeft een eerste trailer vrijgegeven van Dynasty Warriors 9, dat niet verrassend de meest ambitieuze game in de reeks tot nu toe is. Heel veel laat de trailer nog niet zien, maar we zien toch ...
22/06 09u45  MOBA Master X Master gelanceerd Vandaag vandaag kunnen we aan de slag met de MOBA Master X Master van NCSOFT West. De game is uniek dankzij het tagsysteem, waarbij spelers constant kunnen wisselen tussen twee personages tijdens ...
21/06 16u45  The Elder Scrolls Online: Morrowind The Elder Scrolls Online: Morrorwind [geschreven door Kenneth] The Elder Scrolls Online draait ondertussen al een paar jaar mee. In die tijd zijn al heel wat uitbreidingen en veranderingen de revue gepasseerd. ...
21/06 16u30  Total War: Warhammer II laat campaign map zien Creative Assembly heeft een video online gegooid waarin we voor het eerst de campaign map van Total War: Warhammer II te zien krijgen. Concreet krijgen we twee continenten te zien, maar uiteraard worden ...
21/06 16u30  Sega Forever brengt klassieke games gratis naar smartphones Sega heeft Sega Forever aangekondigd. Sefa Forever is een initiatief dat klassieke games van Sega gratis beschikbaar stelt voor iOS en Android. Nu reeds zijn vijf games beschikbaar (Sonic The Hedgehog, ...
21/06 16u15  Artwork Bully 2 gelekt? Onlangs werd Bully 2: Kevin's Back Jack gespot en nu is blijkbaar wat (oud) artwork van de game opgedoken. In hoeverre dit authentiek is, is niet bekend, maar het ziet er echt genoeg uit om het vermelden ...
21/06 16u00  Pillars Of Eternity: Complete Edition aangekondigd voor PS4 en Xbox One Bij Obsidian zitten ze niet stil. Zo wordt gewerkt aan Pillars of Eternity II: Deadfire en later dit jaar verschijnt er ook nog DLC voor Tyranny. Nu is aangekondigd dat de eerste Pillars of Eternity in ...
Laatste update: donderdag 22 juni 2017, 15u45
Lees meer van 4Gamers >

GamersNET.nl

Verbergen Tonen
23/06 01u15  Ontwikkelaar A Way Out: PlayStation 4 is feitelijk een vijf jaar oude pc A Way Out was voor velen een hoogtepunt van de afgelopen E3. Josef Fares, de leidinggevende van ontwikkelaar Hazelight, is echter niet alleen bekend om deze game, maar ook om zijn directheid. In een interview met [url=https://www.engadget.com/2017/06/11/the-passion-behind-the-prison-break-in-a-way-o...29 
23/06 00u15  Win een fraaie Funko van Assassin's Creed en een poster van The Crew! | Prijsvraagvrijdag [center][img]/images/nieuws/2016/1482337049/prvrvrlogo-ubi.jpg[/img][/center] Het is weer vrijdag en dus is het tijd voor een nieuwe Prijsvraagvrijdag! Meedoen is zoals altijd extreem makkelijk: laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht en je maakt meteen kans op de p...30 
22/06 23u15  Gyms in Pok�mon GO zijn weer online Zojuist zijn de Gyms in Pok�mon GO weer live gegaan, nadat ze de afgelopen paar dagen offline zijn geweest voor een [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201706/raids_aangekondigd_voor_pokemon_go/]grote verbouwing[/url]. Het nieuwe Gym-systeem is daarmee in werking getreden: elke Gym kan nu zes (in p...
22/06 22u00  Firmware-versie 4.71 voor PlayStation 4 verbetert opnieuw 'prestatiekwaliteit' Iedere gamer kent het wel: firmware- of software-updates. Ze zijn nodig om een console (of pc) up-to-date te houden, maar soms voegen ze ook nieuwe features toe. In het geval van de PlayStation 4 is het echter al een tijdje geleden dat een nieuwe firmware-versie ook nieuwe functionaliteit met zich m...
22/06 22u00  Nintendo verhoogt Switch-leveringen in juli en augustus Het was eigenlijk onvermijdelijk: ondanks dat Nintendo beloofde dat er bij de launch [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201701/nintendo_belooft_geen_tekort_aan_switch_consoles_bij_launch/]geen voorraadtekort[/url] zou zijn voor de Nintendo Switch, is het apparaat nog altijd behoorlijk schaars en m...
22/06 21u15  Assassin's Creed Origins - Nieuwe combat is welkom | Preview Als groot fan van Assassin's Creed was het lang wachten voor Peter. Origins moet het extra jaar ontwikkeltijd waard zijn en hoewel we nog ...
22/06 16u45  De E3 was een flop! | Hot Koffie Show De E3 was drukker dan ooit qua bezoekers, maar ook rustiger dan ooit qua games. Daarnaast werd er heel veel getoond wat pas in 2018 verschijnt. Maakt dat van de E3 een flop? Daniel en Peter vragen het zich af. ...
22/06 16u00  NVIDIA SHIELD Summer Sale brengt veel korting op streambare games De [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/shield_tv/]NVIDIA SHIELD TV[/url] werd eerder al met enige lof ontvangen op GamersNET, maar wordt deze zomer ook nog eens voorzien van een hevig afgeprijsde catalogus. Onder het mom van de [url=https://www.nvidia.com/nl-nl/shield/summer-game-sale/]NVIDIA SHIE...
22/06 12u15  Power Rangers-transformatie ��n-op-��n nagemaakt in Halo 5: Forge | Lunchtip [center][img]http://gamersnet.nl/design/lunchtiplogo_2016.jpg[/img][/center] Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal...
22/06 12u15  Bondskanselier Angela Merkel zal Gamescom 2017 openen Op 22 augustus aanstaande is het zover; dan opent Gamescom 2017 diens deuren voor duizenden gamers. En dit jaar moet dat helemaal feestelijk worden, aangezien bondskanselier Dr. Angela Merkel voor het eerst de eer op haar mag nemen om de Duitse game-beurs in te wijden. Later deze zomer zal de eerste...
22/06 11u45  Loot Gaming - Mei: Road Rage | Unboxing Het is weer tijd voor een nieuwe unboxing op GamersNET! Ditmaal van de Loot Gaming van mei, die helemaal in het teken staat van Road Rage! Daniel pakt het pakket uit en mocht je zelf interesse hebben? Bestel het pakket via [url=https://www.lootcrate.com/subscription-crates/gaming/?clickid=1ZKUuKUOrW...
22/06 09u30  Forza Motorsport 7 | Video Preview Met de Xbox One X verschijnt ook Forza Motorsport 7. Wat is er nieuw? Tom ging op onderzoek uit tijdens de E3 en laat Peter alles weten in deze preview....
22/06 07u45  Sea of Thieves - Vangt de hype-boot nog wind in de zeilen? | Hands-on Preview Voor een derde keer mocht onze Brabantse piraat Tom aanschuiven voor een hands-on met Sea of Thieves, het nieuwe passieproject van Rare. Vor...
22/06 02u30  Uncharted-serie waarschijnlijk niet ten einde na The Lost Legacy Het leek erop dat de Uncharted-serie binnenkort op zijn einde loopt: Uncharted 4 rondde de verhaallijn van Nathan Drake af en The Lost Legacy zou met een focus op Chloe Frazer de serie be�indigen. Shaun Escayg, de schrijver en regisseur achter The Lost Legacy, heeft echter gezegd dat hij Uncharted v...
22/06 01u30  Ubisoft bevestigt dat Skull and Bones een verhaalmodus krijgt De E3 van 2017 is afgelopen, maar dat wil niet zeggen dat we alle informatie al hebben die de verschillende uitgevers bereid zijn te delen. [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201706/ubisoft_onthult_het_nieuwe_piratenspel_skull_bones/]Skull and Bones[/url] was een van de grote verrassingen van de b...
Laatste update: vandaag om 1u15
Lees meer van GamersNET.nl >

InsideGamer

Verbergen Tonen
22/06 16u00  Kwartier gameplay van Engelse versie Yakuza 6 verschenen (Nieuws) IGN heeft een ongeveer kwartier aan gameplay van Yakuza 6 geplaatst. De video betreft een kijkje naar de Engelse versie van de game. Yakuza 6 draait wederom om vechten, het triadeverhaal en Tokio ontdekken. In de gameplay video is onder andere te zi...
22/06 15u45  Microsoft doet zeer veel indiegames in de aanbieding (Nieuws) Microsoft houdt op dit moment een ID@Xbox Sale in de Xbox Live Marketplace. Een grote hoeveelheid aan games is in de aanbieding. Behalve een hoop indie games is een aantal grote titels en in-game valuta in de aanbieding. Kijk op Budgetgaming.nl voor...
22/06 15u30  PlayStation houdt Double Discounts-uitverkoop (Nieuws) In de PlayStation Store houdt Sony op dit moment een grote uitverkoop. Diverse grote titels voor PS4 en Vita zijn in de aanbieding, met dubbele kortingen voor PlayStation Plus-abonnees. Hieronder is een selectie van de beste deals te vinden. Kijk ...
22/06 15u15  IG in L.A. - Step up your boom in Crackdown 3 (Artikel) Ron mocht op E3 2017 heel even aan de slag met Crackdown 3 en misschien was de speelsessie iets te veel van het goede in zo'n korte tijd. Kijk onderstaande preview over de waanzin van Crackdown 3 en check ook de geschreven preview.
22/06 14u45  Get Even review - Stop de paspop (Recensie) Indiestudio The Farm 51 slaat met Get Even een heel andere weg in dan we gewend zijn: eerder maakte het NecroVisioN, Painkiller: Hell & Damnation en Deadfall Adventures. De verleiding moet voor de studio groot geweest zijn weer veel met schieten te...
22/06 14u15  Nieuwe update Team Fortress 2 verbetert balans (Nieuws) Ondanks dat Team Fortress 2 bijna tien jaar oud is, heeft Valve een nieuwe patch aangekondigd die de balans van de game moet verbeteren. Valve zegt op dit moment nog te werken aan de aanpassingen en benadrukt dat de lijst nog niet geheel compleet is...
22/06 14u15  Programmeur zet Super Mario Bros. over naar augmented reality (Nieuws) Ontwikkelaar en programmeur Abhishek Singh heeft Super Mario Bros. weten over te zetten naar augmented reality. De game is gemaakt in Unity3D en draait op de Hololens van Microsoft. In de video loopt Singh door Central Park in New York City, waar he...
22/06 12u15  Wat komt er uit in 2017 en 2018? - De belangrijkste gamereleases op een rij (Artikel) Tijdens de afgelopen E3 is er een behoorlijke hoeveelheid aan games over ons heen gekomen, en we moeten toegeven dat we zelf ook een beetje het overzicht zijn kwijtgeraakt. Hieronder zijn daarom de belangrijkste games van dit jaar en 2018 op een rijtje...
22/06 11u45  Dataminers vinden 'Legendary Raid Tickets' in Pokémon Go (Nieuws) Via datamining hebben Pokémon Go-spelers wellicht ontdekt hoe legendarische Pokémon kunnen worden gevangen. Spelers zouden de Pokémon eerst moeten verslaan in een legendary raid, waarna ze de kans krijgen om hem te vangen. Hiervoor zou een legend...
22/06 10u45  Update: Steam Summer Sale begint vanavond om 19:00 uur (Nieuws) De Steam Summer Sale gaat vanavond om 19:00 uur van start. Dat heeft PayPal bekendgemaakt. PayPal kondigde in 2014 en 2015 ook al de startdata van de Steam Summer Sale en Winter Sale aan. Het is dus een betrouwbare bron. Op een Britse pagina laat Pay...
22/06 10u45  Epics Fortnite wordt fysiek uitgegeven door Gearbox (Nieuws) Gearbox zorgt ervoor dat er een fysieke editie van Epics Fortnite in Europese winkels komt te liggen. De game komt op 21 juli in de winkels te liggen, vier dagen voordat het spel digitaal verschijnt. Daarbij heeft Epic al aangekondigd dat Fortnite in...
22/06 10u15  Update Snake Pass voegt leaderboards en time trials toe op Nintendo Switch (Nieuws) Sumo Digital heeft een nieuwe update uitgebracht voor Snake Pass. De Nintendo Switch-versie krijgt onder andere leaderboards en time trials. De andere versies van de game hadden de features al, maar na de update is het op de Switch ook mogelijk om le...
22/06 10u15  Eerste beelden Beyond Good & Evil 2 vandaag beschikbaar (Nieuws) Vandaag worden de eerste gameplaybeelden van Beyond Good & Evil 2 getoond. Dit heeft bedenker Michel Ancel laten weten in een Instagrampost . De gameplay werd ook getoond op E3 2017, maar werd alleen voor journalisten getoond achter gesloten deu...
22/06 09u15  Pokémon Go maakt zichtbaar welke pokémon gevangen zijn via cheats (Nieuws) Het is nu zichtbaar welke pokémon in Pokémon Go gevangen zijn met cheatsoftware. Deze pokémon krijgen een streep bij hun naam. Daardoor kan iedereen zien dat de pokémon niet op eigen krachten zijn gevangen, maar met behulp van niet goedgekeurde softw...
22/06 09u00  Sega Forever brengt klassieke games gratis naar iOS en Android (Nieuws) Met Sega Forever komen er klassieke Sega-games geheel gratis naar smartphones. Vanaf vandaag zijn de eerste vijf games beschikbaar. Iedereen met een iPhone of Android kan vanaf vandaag de games Sonic the Hedgehog, Phantasy Star 2, Altered Beast, Comi...
Laatste update: donderdag 22 juni 2017, 16u00
Lees meer van InsideGamer >

Gamed

Verbergen Tonen
Laatste update: donderdag 22 juni 2017, 8u03
Lees meer van Gamed >

FOK!Games

Verbergen Tonen
Laatste update: vandaag om 2u01
Lees meer van FOK!Games >

Eurogamer

Verbergen Tonen
22/06 15u15  Super Mario Odyssey - Release, gameplay en alles wat we weten De Nintendo Switch maakt mede dankzij de overtuigende The Legend of Zelda: Breath of the Wild een sterke start. Nu is het de beurt aan Mario om die trend door te zetten. Eerst is de Italiaanse loodgieter in Mario + Rabbids: Kingdom Battle te zien en later dit jaar maakt hij zijn opwachting in Super Mario Odyssey. Daarin wil Nintendo je de open wereld van Super Mario Sunshine en Super Mario 64 laten ontdekken, alsook de sfeer van beide games recreëren. Hier lees je alles wat je over Mario's nieuwste avontuur moet weten.De Super Mario Odyssey release valt op 27 oktober 2017. De game komt exclusief voor de Switch uit. Na zestien Super Mario-games weten we allemaal wel hoe het er in Mushroom Kingdom aan toegaat. In Super Mario Odyssey is dat niet anders. Bowser heeft Princess Peach wederom gevangengenomen en dit keer lijkt hij genoeg te hebben van het eeuwige kat-en-muisspel. In zijn eentje besluit hij de volgende stap in hun relatie te zetten en een grootse bruiloft voor te bereiden. Zoals gebruikelijk is het aan Mario om dat te voorkomen en Princess Peach uit de klauwen van Bowser te bevrijden.Read more…
22/06 15u15  Red Dead Redemption 2 - Release, gameplay en alles wat we weten Het internet ontplofte even op 18 oktober 2016. Na twee kleine teasers maakte ontwikkelaar Rockstar Games namelijk bekend dat het werkt aan Red Dead Redemption 2, het vervolg op de openwereldwestern Red Dead Redemption uit 2010. De eerste game was een commercieel en kritisch succes en toonde Rockstars visie op het Wilde Westen. Dit nieuwe deel belooft gebruik te maken van de extra kracht die de nieuwe generatie consoles biedt, maar wat weten we over deze sequel? Wij zetten alle informatie tot dusver bekend voor je op een rijtje.De Red Dead Redemption 2 release is uitgesteld. De game zou oorspronkelijk in het najaar van 2017 lanceren, maar wordt naar het jaar daarop doorgeschoven. De Red Dead Redemption 2 release staat nu voor de 'lente van 2018' en in het 'fiscaal jaar 2019' gepland, wat op april of mei neerkomt.De westerngame komt voor de PlayStation 4 en Xbox One uit. Rockstar Games heeft nog geen melding gemaakt van een pc-versie van Red Dead Redemption 2.Read more…
22/06 14u30  Cities: Skylines komt naar de PlayStation 4 Uitgever Paradox Interactive laat weten dat Cities: Skylines naar de PlayStation 4 komt. De game is vanaf 15 augustus speelbaar op de console.De PlayStation 4-versie van Cities: Skylinesheeft onder andere een aangepaste interface. De PlayStation 4-versie bevat ook standaard de After Dark DLC voor de game. Cities: Skylines is in 2015 uitgebracht voor de pc. De game is eerder dit jaar ook op de Xbox One gelanceerd. Eerder dit jaar gaf ontwikkelaar Colossal Order de gratis Pearls from the East DLC weg omdat Cities: Skylines meer dan 3,5 miljoen keer is verkocht.Read more…
22/06 14u15  Pillars of Eternity: Complete Edition onthuld voor PS4 en Xbox One Uitgever Paradox Interactive en ontwikkelaar Obsidian Entertainment kondigen Pillars of Eternity: Complete Edition aan. De game lanceert op 29 augustus op de PlayStation 4 en de Xbox One.De Complete Edition van Pillars of Eternity heeft onder andere een aangepaste interface en aangepaste controls gekregen om de game beter speelbaar op consoles te maken. Paradox Arctic is verantwoordelijk voor deze aanpassingen.Het pakket bestaat verder uit Pillars of Eternity en alle extra content die tot nu toe voor de game is uitgebracht. Zo heb je in de Complete Edition onder andere toegang tot beide delen van de White March DLC voor Pillars of Eternity.Read more…
22/06 14u00  Cook, Serve, Delicious! 2!! release bekend Ontwikkelaar David Galindo maakt de releasedatum van Cook, Serve, Delicous! 2!! bekend. De game lanceert op 24 augustus op de pc.Cook, Serve, Delicious! 2!! introduceert onder andere de optie om op elk moment een lokale co-op modus te activeren. Deze feature maakt het mogelijk om meerdere spelers aan de campaign van de game mee te laten doen. Je krijgt tevens de optie om je eigen restaurant vorm te geven. Zo heb je nu de beschikking over meer dan 100 objecten. In de eerste game kon je enkel tussen zes verschillende stijlen kiezen.Read more…
22/06 13u45  Ubisoft: 'Skull & Bones heeft een verhaalmodus' Ubisoft laat in een interview met gamesite PC Gamer weten dat Skull & Bones een verhaalmodus heeft.In het gesprek meldt de studio dat er een 'narratieve campaign' in de game zit. Deze campaign 'is in de game geïntegreerd en staat niet los van de multiplayermodus in Skull & Bones.' In de verhaalmodus kom je 'iconische personages' en 'memorabele rivaliserende piraten' tegen.Verder geeft Ubisoft nog aan dat de studio tijdens de E3 enkel de Loot Hunt-modus in Skull & Bones heeft onthuld. Volgens de studio is de getoonde content 'slechts het topje van de ijsberg wat betreft features en modi.'Read more…
22/06 10u00  Pokémon GO krijgt nieuwe anti-cheat-maatregelen Ontwikkelaar Niantic voert de strijd tegen valsspelers in Pokémon GO op. Vanaf nu krijgen Pokémon die je met behulp van third part software vangt een markering in je inventaris.Volgens Niantic reageren deze Pokémon 'niet altijd zoals je verwacht.' Met de maatregel wil de ontwikkelaar de game voor iedereen eerlijk houden met het oog op de Pokémon GO raids die deze zomer lanceren.Er is nog meer Pokémon GO nieuws. Zo onthulde Niantic recentelijk dat Pokémon GO PvP battles krijgt.Read more…
21/06 17u30  Bekijk: Total War: Warhammer 2 - First look at Campaign Map Total War: Warhammer 2 is een standalone uitbreiding van Total War: Warhammer. De game bevat onder andere de Lizardmen en de High Elves als nieuwe facties. De Total War: Warhammer 2 release is later dit jaar.Read more…
21/06 17u30  Get Even review Huurling Cole Black is in de war. Nadat het op het nippertje mislukt om het leven van een ontvoerde vrouw te redden, verliest hij de grip op de realiteit. Terwijl hij gedwongen wordt een VR-headset te dragen die hem zijn herinneringen opnieuw laat beleven, hangt hem één vraag constant boven het hoofd: 'Wat is echt?' Daarop vind je antwoord in Get Even van The Farm 51, de Poolse studio die eerder voor Painkiller: Hell & Damnation verantwoordelijk was. Get Even blijkt een game met zoveel verschillende gezichten dat zelfs de eigen makers moeite hebben om het te classificeren.In de eerste plaats is het een first-person stealthgame met shooter- en horrorelementen en een belangrijke focus op een verhaal waarbij je acties op het verdere verloop invloed hebben. Maar het is ook een detectivegame waarbij je de camera in je smartphone gebruikt om aanwijzingen te vinden of om puzzels in de omgeving op te lossen. En dan is er nog de Corner Gun, een wapen waarmee je om hoekjes kunt schieten. De ontwikkelaars verweven al die ingrediënten tot een game die zich niet zomaar in een hokje laat stoppen en daardoor juist een heel eigen gezicht heeft.De Corner Gun is de grootste verdienste van The Farm 51. Het wapen vraagt een nieuwe benadering en gooit daarmee je vertrouwde speelstijl overhoop, net zoals de Gravity Gun dat in Half-Life 2 deed. Een vergelijking met de third-person shooter Wanted (2009) is dan ook op zijn plaats. In die filmgame had je curve shots ter beschikking, kogels die met een grote boog alsnog in het voorhoofd van de vijanden eindigden. Het experimenteren daarmee tilde de verder vrij simpele shooter-gameplay naar een hoger niveau. Hetzelfde geldt voor Get Even.Read more…
21/06 15u15  Exacte tijden Destiny 2 beta bekend De exacte data en tijden voor de Destiny 2 bèta zijn bekendgemaakt.Let erop dat de data en tijden verschillen van platform tot platform, en dat het plaatsen van een pre-order eveneens een invloed heeft. De exacte uren vind je hieronder.Destiny 2 bèta - PlayStation 4 startRead more…
21/06 15u00  Gran Turismo Sport release gelekt De releasedatum van Gran Turismo Sport is gelekt. De game komt uit op 16 november.Die informatie is gelekt in het Britse Official PlayStation Magazine. Sony heeft nog niet gereageerd op het lek.Read more…
21/06 14u45  Gerucht: L.A. Noire Remastered ondersteunt virtual reality L.A. Noire Remastered is volgens geruchten in ontwikkeling en ondersteunt virtual reality.De betrouwbare bron Yan2295 maakte eerst melding van het bestaan van de remaster in januari, een tweede anonieme bron bevestigde het gerucht. Rockstar reageerde niet op deze geruchten.Beide bronnen vermeldden dat de remaster uitkomt op de PlayStation 4 en Xbox One, alsook op de Switch. Op alle platformen krijgt L.A. Noire Remastered een first-person modus, vergelijkbaar met de Grand Theft Auto 5 remaster.Read more…
21/06 13u30  Startdatum Steam Summer Sale 2017 officieel onthuld Online betaaldienst PayPal heeft de startdatum van de Steam Summer Sale 2017 onthuld. De uitverkoop start op 22 juni.Het is op dit moment niet bekend hoe lang de Summer Sale precies duurt. Vorig jaar duurde de sale van 23 juni tot 4 juli. Steam is enkele jaren geleden ook gestopt met het organiseren van flash sales. Alle kortingen blijven gedurende de uitverkoop even hoog.Er is meer Valve-gerelateerd nieuws. Zo hebben meerdere schrijvers in het afgelopen half jaar de studio verlaten. Onlangs besloot Portal-schrijver Jay Pinkerton om bij Valve te stoppen.Read more…
21/06 12u15  Bekijk: Uncharted: The Lost Legacy - E3 2017 Extended Gameplay Uncharted: The Lost Legacy is een standalone spin-off voor Uncharted 4: A Thief's End. De game draait om Chloe Fraser en haar zoektocht naar een kostbare slagtand in India. In ons overzicht met Uncharted: The Lost Legacy info lees je meer over de game.Read more…
21/06 10u30  .Hack//G.U Last Recode aangekondigd De .Hack//G.U-trilogie krijgt een geremasterde versie voor de pc en de PlayStation 4 onder de naam .Hack//G.U Last Recode. De oorspronkelijke games lanceerden in 2006 en 2007 voor de PlayStation 2.De .Hack//G.U-games zijn singleplayer action-RPG's die zich binnen een MMORPG afspelen. Daardoor is het ook mogelijk om bijvoorbeeld uit te loggen uit de MMORPG-wereld om je emails te checken.De remastered versie bevat .hack//G.U. Rebirth, Reminisce, en Redemption. De nieuwe versies ondersteunen 1080p-graphics, breedbeeld opties en een framerate van 60fps. Read more…
Laatste update: donderdag 22 juni 2017, 15u15
Lees meer van Eurogamer >

EvilGamerz

Verbergen Tonen
22/06 16u30  Wolfenstein II E3-aankondingstrailer Lees meer >
22/06 14u30  Steep skiet vanaf 5 december 2017 richting de Olympische Spelen Lees meer >
22/06 13u45  Dynasty Warriors 9 krijgt debuut trailer Dynasty Warriors 9 verschijnt voor de PlayStation 4 in japan. Een Europese en Amerikaanse release zijn nog niet aangekondigd, al wordt wel verwacht dat het spel ook op dit platform uit gaat komen. Een debuut trailer van het spel is inmiddels verschenen:
22/06 12u30  PlayStation 4 firmware 4.71 gelanceerd Sony heeft weer een nieuwe versie van haar firmware beschikbaar gesteld voor de PlayStation 4. Versie 4.71 bevat kwaliteit en systeemperformance verbeteringen. Nieuwe features zijn niet toegevoegd zoals vermeld staat in de changelog. Firmware 4.71 kan nu gedownload worden op de console.
22/06 11u15  Pokemon Trading Card Game: Sun & Moon - Burning Shadows uitbreiding 4 augustus Lees meer >
22/06 07u00  SEGA klassiekers gratis voor de mobiel te downloaden SEGA brengt klassieke games naar de mobiel en tablet. Het betreft SEGA Forever, een collectie van oude SEGA games. De games kunnen offline gespeeld worden en zijn gratis, maar bevatten wel advertenties. Deze kun je weghalen voor 1,99 Euro. De eerste 5 games die uitkomen zijn titels die uit kwamen voor de Mega Drive en Genesis. Ze kunnen voor Android en iOS gedownload worden. Meer titels volgen in de nabije toekomst.Sonic the HedgehogPhantasy Star IIComix ZoneKid ChameleonAltered Beast
22/06 07u00  Dev: PS4 voelt als een 5 jaar oude PC De director van de game A Way Out is niet al te positief over de kracht van de PlayStation 4. Via de Engadget laat Josef Fares in een interview weten dat de PlayStation 4 voelt als een PC van 5 jaren oud. Hij legt het verder uit:'Wil je de waarheid? De machine is niet zo krachtig als je denkt. Het is als een 5 jaar oude PC. Als consoles zo krachtig zouden zijn als de huidige PC's, dan zou je compleet andere games zien. De meeste developers maken hun games zo dat ze werken op de console.'
22/06 07u00  Veel grootse games krijgen korting in PlayStation Store Lees meer >
22/06 06u45  Get Even krijgt launch trailer Get Even werd een flinke maand uitgesteld na de gebeurtenissen in Manchester. Maar nu komt de game eindelijk uit voor de PC, Xbox One en PlayStation 4. Hoe kunnen we de naderende lancering van morgen beter vieren dan met een launch trailer?
22/06 06u45  Footage van Yakuza 6: The Song of Life De eerste video van de game Yakuza 6: The Song of Life is gepost met gameplay. De game verschijnt voor de PlayStation 4 in begin 2018 en was op de E3 van dit jaar ook al aanwezig. De footage betreft de Engelse, Westerse versie van de game.
21/06 17u30  Cities: Skylines komt naar PS4 in augustus Cities: Skylines komt op 15 augustus naar de PlayStation 4. Dat hebben ontwikkelaar Colossal Order en uitgever Paradox Interactive bekend gemaakt. De steden bouwmanagement game verscheen eerder al voor de PC en Xbox One. In 2015 kwam het spel uit voor de PC gevolgd door de Xbox One-versie in april van dit jaar. Het spel verkocht tot dusver maarliefst 3.5 miljoen maal en is erg populair.
21/06 12u30  Bleszinski: LawBreakers komt naar PS4 door hogere install-base Lees meer >
21/06 12u30  Nieuw artikel: Get Even Lees meer >
21/06 07u00  PS4 Media remote komt volgende maand uit in Amerika Sony heeft aangekondigd dat het een nieuwe Media Remote beschikbaar zal stellen in Amerika in juli van dit jaar. De afstandsbediening zal 24,99 Dollar gaan kosten op Amazon en GameStop en komt om precies te zijn uit op 18 juli. De remote moet simpel in gebruik zijn en heeft een strak en compact design. Hij werkt via bluetooth en maakt zo verbinding met de PlayStation 4. De media remote moet vooral functioneel zijn bij het gebruik van apps op de PS4 en bij het kijken van Blu-Ray media. De 2 AAA-batterijen voor de randapparatuur zullen niet bijgesloten worden.
21/06 06u45  EA verkleint lokale teams en zet marketing hub op EA heeft plannen om een marketing hub op te zetten in Geneva wat een hoofdkwartier van het concern zal gaan worden voor de internationale marketing van het bedrijf. Het bedrijf zou daarbij diverse lokale kantoren verkleinen, waaronder in de UK. Hoeveel werknemers er daardoor bij lokale kantoren moeten verdwijnen is nog niet bekend. EA lijkt daarmee haar public relations kantoren te willen centraliseren.
Laatste update: donderdag 22 juni 2017, 16u30
Lees meer van EvilGamerz >

Power Unlimited

Verbergen Tonen
23/06 04u15  Beyond Good and Evil 2 prototype gameplay vrijgegeven Goedemorgen! Nou, het is zo ver hoor, het eerste sprankeltje gameplay van de meest gehypte game van de E3 is hier. Is al die hype terecht? Verder in de Wacht vandaag: trailers van Ever Oasis, Hellblade en Dissidia Final Fantasy NT! Als dat niet lekker wakker worden is...22 
22/06 15u15  Alle belangrijke gamereleases van 2017 en later Het najaar van 2017 zit pittig vol goede games. Dit zijn alle belangrijke gamereleases van 2017 en later overzichtelijk onder elkaar.
22/06 14u15  Deze legendarische Pokémon kun je deze zomer in Pokémon Go verwachten Legendarische pokémon zijn onderweg naar Pokémon Go, maar welke kun je verwachten? Wij zetten op een rijtje welke er zijn en waarom ze zo sterk zijn.
22/06 13u45  De grote PU Screenshot Challenge Dit je kans om je virtuele fotografieskills op de proef te stellen. Schiet jij mooiere in-game plaatjes dan wie dan ook? Doe dan mee met de grote Power Unlimited Screenshot Challenge!
22/06 04u45  Microsoft geeft uitleg over True 4K Microsoft legt in deze Nachtwacht uit wat True 4K op de Xbox One X nu eigenlijk betekent en het antwoord zal je verbazen! Verder nieuws over L.A. Noire, Final Fantasy XV, Cities: Skylines, Crash Bandicoot, virtual reality en Nex Machina.
21/06 14u15  De evolutie van de rallygame Graddus weet zeker dat hij een geweldige rallycoureur zou zijn. Wat, grootspraak van iemand die fysiek nog nét op doel kan staan in z'n bierteam? Kijk maar naar zijn rondetijden in DiRT 4! Of elke andere rallygame die ooit is verschenen...
21/06 12u00  Alle verbeteringen in Star Wars Battlefront 2 Twee jaar geleden kwam EA met Star Wars Battlefront op de proppen. Een bekende naam met een nieuwe uitvoering. Deze game heeft ontzettend veel kritiek te verduren gehad en nu lijkt het erop dat EA echt geleerd heeft van de fouten uit het eerste deel.
21/06 00u15  Uitgebreide gameplay van Uncharted: The Lost Legacy In deze behoorlijk volle Nachtwacht meer dan negen minuten aan gameplay van de nieuwe Uncharted 4-uitbreiding, nieuws over de release van Detroit: Become Human, een nieuwe Overwatch-map, Crytek's nieuwe game in actie, een nieuwe fanfilm rondom The Witcher en nog veel meer.
20/06 14u15  E3: Awkward, awesome en aandoenlijkheden De E3 is voorbij en dit heeft weer voor de nodige memorabele momenten gezorgd. Vandaag blikken we een keer niet terug naar de grootste games, maar juist naar de pijnlijkste, leukste en schattigste momenten!
20/06 13u30  Maak kans op vrijkaarten voor Wonder Woman en een poster gesigneerd door Doutzen Kroes Wonder Woman lijkt in haar eentje de films van de DCEU weer op de kaart te zetten. De film is onder luid gejuich ontvangen en wij mogen acht vrijkaarten, vier door Doutzen Kroes gesigneerde posters en vier gouden flessen weggeven.
20/06 04u45  ‘Xbox One X is geen bullshit’ Als we Microsoft mogen geloven, zijn developers rete enthousiast over de Xbox One X en de Wacht heeft alle details. Verder nieuws over Uncharted: The Lost Legacy, Spider-Man, PlayStation VR, E3 bezoekersaantallen, Nintendo Switch en Need for Speed: Payback.
19/06 15u15  Bravo Team – E3 2017 mini-preview Lees meer >
19/06 13u30  The Inpatient – E3 2017 mini-preview Lees meer >
19/06 10u30  E3 2017: Hoogte- en dieptepunten volgens de redactie Het grootste game-event van het jaar is jammer genoeg alweer voorbij, maar gelukkig heeft het ons genoeg gebracht om over na te praten. We sluiten natuurlijk niet af zonder de welgevormde meningen van de PU redacteuren te peilen! Wat vonden zij van E3 2017?
19/06 05u30  Metal Gear Survive uitgesteld naar begin 2018 De week van de E3 is afgelopen en nu moeten we nog 358 nachten wachten op de volgende. Niet getreurd, de Wacht heeft nog een aantal nieuwtjes gevonden om je in ieder geval deze nacht mee door te laten komen. Goedemorgen!!!
Laatste update: vandaag om 4u15
Lees meer van Power Unlimited >
Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

30x Win een fraaie Funko van Assassin's Creed en een poster van The Crew! | Prijsvraagvrijdag23/06 00u15 - GamersNET.nl: [center][img]/images/nieuws/2016/1482337049/prvrvrlogo-ubi.jpg[/img][/center] Het is weer vrijdag en dus is het tijd voor een nieuwe Prijsvraagvrijdag! Meedoen is zoals altijd extreem makkelijk: laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht en je maakt meteen kans op de p...
29x Ontwikkelaar A Way Out: PlayStation 4 is feitelijk een vijf jaar oude pc23/06 01u15 - GamersNET.nl: A Way Out was voor velen een hoogtepunt van de afgelopen E3. Josef Fares, de leidinggevende van ontwikkelaar Hazelight, is echter niet alleen bekend om deze game, maar ook om zijn directheid. In een interview met [url=https://www.engadget.com/2017/06/11/the-passion-behind-the-prison-break-in-a-way-o...
28x Spoken in oma's huis23/06 01u46 - FOK!Games: Lees meer >
26x Killing Floor tijdelijk gratis23/06 02u01 - FOK!Games: Lees meer >
22x Beyond Good and Evil 2 prototype gameplay vrijgegeven23/06 04u15 - Power Unlimited: Goedemorgen! Nou, het is zo ver hoor, het eerste sprankeltje gameplay van de meest gehypte game van de E3 is hier. Is al die hype terecht? Verder in de Wacht vandaag: trailers van Ever Oasis, Hellblade en Dissidia Final Fantasy NT! Als dat niet lekker wakker worden is...
8x Overwatch neemt duplicates in loot boxen aan22/06 23u30 - 9lives: [img:1 small-left]Kaplan vertelde namelijk dat op de PTR (Public Test Realm) momenteel geëxperimenteerd wordt met de balans in de lootboxen, met name dan het aantal duplicates terugschroeven. Minder duplicates betekent uiteraard ook minder credits, maar dat zou dan weer gecompenseerd worden met een verhoging van de kans op zuivere credits. De verandering is reeds doorgevoerd op de PTR en Kaplan roept dan ook op het geheel te testen en feedback te geven. In de nieuwe update die samen met de duplicate-oplossing komt, zou het tevens mogelijk zijn highlight clips permanent op te slaan. Dit was een feature die velen met open armen zullen ontvangen. Wanneer de update wordt doorgevoerd, is op dit moment niet geweten.
2x Steep skiet vanaf 5 december 2017 richting de Olympische Spelen22/06 23u15 - 9lives: Steep: Road to the Olympics wordt de officiële game van de Olympische Winterspelen in PyeongChang 2018. Road to the Olympics wordt een uitbreiding voor Steep waarin spelers vanaf 5 december zullen worden uitgedaagd mee te doen aan de Olympische Winterspelen op PlayStation 4, Xbox One en pc. In de uitbreiding kunnen spelers de Zuid-Koreaanse bergen verkennen terwijl ze het leven van een atleet op zich nemen. Daarbij zijn ook de bergen van Japan te ontdekken, waar uitzonderlijke omstandigheden voor unieke belevenissen zorgen. De uitbreiding omvat naast de gewone modi ook enkele erkende Olympische disciplines: afdaling, slopestyle, halfpipe, reuzenslalom, super G en big air. Het is nog wachten tot 5 december voor we met de uitbreiding aan de slag kunnen.
2x Gyms in Pok�mon GO zijn weer online22/06 23u15 - GamersNET.nl: Zojuist zijn de Gyms in Pok�mon GO weer live gegaan, nadat ze de afgelopen paar dagen offline zijn geweest voor een [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201706/raids_aangekondigd_voor_pokemon_go/]grote verbouwing[/url]. Het nieuwe Gym-systeem is daarmee in werking getreden: elke Gym kan nu zes (in p...
1x Microsoft geeft uitleg over True 4K22/06 04u45 - Power Unlimited: Microsoft legt in deze Nachtwacht uit wat True 4K op de Xbox One X nu eigenlijk betekent en het antwoord zal je verbazen! Verder nieuws over L.A. Noire, Final Fantasy XV, Cities: Skylines, Crash Bandicoot, virtual reality en Nex Machina.
1x Ubisoft bevestigt dat Skull and Bones een verhaalmodus krijgt22/06 01u30 - GamersNET.nl: De E3 van 2017 is afgelopen, maar dat wil niet zeggen dat we alle informatie al hebben die de verschillende uitgevers bereid zijn te delen. [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201706/ubisoft_onthult_het_nieuwe_piratenspel_skull_bones/]Skull and Bones[/url] was een van de grote verrassingen van de b...

Statistieken

Artikels:
32161
Gelezen:
17217
Aantal lezers nu:
34


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2017 Naar boven