maandag 14 oktober 2019, week 42


U bent nu hier: Games | Chronologisch: uit

Laatste updatecontrole: vandaag om 20u30
 

9lives

Verbergen Tonen
Laatste update: vandaag om 16u00
Lees meer van 9lives >


Gamequarter.be

Verbergen Tonen
14/10 17u15  Pornhub reageert op Fortnite's ''einde'' Tenzij je onder een steen hebt gelegen de afgelopen 24 uur, heb je ongetwijfeld meegekregen dat Fortnite spelen er momenteel niet in zit. Als de finale van seizoen 10 werd het slagveld in een zwart gat gezogen, hetgeen nu het enige is dat je ziet als je de game opstart.Omdat teneergeslagen gamers nu massaal video's delen waarin ze naar het fenomeen staren, heeft Pornhub besloten erop in te spelen met een Tweet die het concept van subtiliteit overboord gooit. De videowebsite laat namelijk weten dat ''betere gaten heeft om naar te staren''. Juist ja... 10 
14/10 17u00  De Wild Area van Pokémon: Sword & Shield lijkt behoorlijk groot te gaan worden Het Japanse magazine Corocoro is met enige regelmaat goed voor nieuwe onthullingen rondom aankomende Pokémon games, waardoor fans van Game Freaks monsterserie elke nieuwe uitgave doorspitten. En deze maand was het weer prijs, dankzij onderstaande afbeeldingen. In eerste instantie lijkt er niet veel interessants op de afbeelding te staan. Zowel de Pokémon als de karakters die op de pagina schitteren zijn immers al lang en breed onthuld. Maar een klein kaartje aan de linkerzijde blijkt meer te zijn dan gedacht. Hierop is namelijk de Wild Area te zien, de open wereld die al vaker zo prominent in beeld kwam. En wat blijkt? Die is behoorlijk groot! Natuurlijk zie je geen perspectief in deze afbeelding, maar als we het langs de kaart van Galar leggen, hebben we wel idee van wat ons te wachten staat. Zeker weten doen we het echter pas eens het spel volgende maand verschijnt.15 
14/10 08u00  De strijd staat op het punt te beginnen in The Walking Dead Sommige hebben het al niet door, maar The Walking Dead is alweer volop bezig met diens tiende seizoen, waarvan zojuist de tweede aflevering is uitgezonden. En zoals bij elke episode, eindigt die met een preview van wat gaat komen. Hieruit leren dat S10E03 de naam Ghosts mee zal krijgen en dat onze overlevenden zich opmaken voor een gigantische strijd. Dit en meer kun je echter ook zelf zien, daar je de preview hieronder kunt vinden.
14/10 07u45  De twee sterkste Saiyans pronken samen op dit Qwertee-shirt Het is alweer even geleden sinds we voor de laatste keer schreven over een t-shirt van Qwertee. Maar vandaag is een van de t-shirts van de dag weer zó tof, dat we er wel een nieuwtje over moeten pennen. Daarop prijken namen Goku en Vegeta zoals ze oogden bij hun eerste confrontatie. Vegeta draagt nog zijn scouter, terwijl Goku een rooie gloed heeft door zijn gebruik van Kaio-Ken. Mocht je dit shirt willen hebben, dan kan je het tot elf uur morgenavond hier vinden. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Qwertee, noch is die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
14/10 07u45  Fortnite is niet meer, leve Space Invaders! Een van de redenen dat Fortnite al zolang is relevant blijft, is dat Epic Games de game voortdurend blijft omgooien. Ieder seizoen brengt nieuwe verrassingen, waarbij het bedrijf het niet schuwt om het speelveld drastisch aan te passen. Of zoals bij de finale van seizoen 10: volledig weg te blazen. Wie op dit moment op de game inlogt, wordt begroet door een afbeelding van een zwart gat, waar je als speler niets mee kan doen. Maar het blijkt dat wanneer je de Konami code invoert (omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, B, A, Start), je vervolgens een soort Space Invaders kunt spelen, zoals IGN hieronder demonstreert. We betwijfelen of dit een hint is omtrent wat gaat komen, maar zeker weten doen we het pas eens het spel weer live is.10 
13/10 09u45  FunQuarter #281                                                                 Of er komen nog meer seizoenen                                                                           Daar gaat je pakketje                                                              Damn it Rob!                                                                          When gamers unite                                                              Knallende kleintjes                                                                        Kill him!                                  De meeste van deze games ken ik niet eens                                                                   Wallpapers, opslaan voor ware grootte                                                            Moet je maar eens opschieten!            
13/10 00u00  Halloween komt naar Code Vein met deze cosmetics Lees meer >
12/10 23u45  Silent Gentlemen kost nu letterlijk niets bij IndieGala Ben jij niet content met de spreekwoordelijke vloedgolf van gratis games die aanspoelt vanuit de Epic Games Store? Is jouw PC een aardappel die al moeite heeft met sommige flash games? Dan ben jij dé persoon waarvoor IndieGala's freebies-programma in het leven is geroepen. Hier worden namelijk meermaals per week kleine games gratis aangeboden, die je nog kunt draaien op menig rekenmachine. En de nieuwste hiervan is Silent Gentlemen, een RPGmaker game die zich afspeelt in de middeleeuwen. Je kunt die nu hier downloaden.
12/10 23u45  Valfaris pronkt met lovende recensies Afgelopen donderdag verscheen Valfaris op Steam, PlayStation 4 en Nintendo Switch. Dat is genoeg tijd voor menig journalist om het spel door te spelen én van een cijfer te voorzien. En die cijfers liegen er niet om. Perfecte scores en cijfers als 91 uit 100 zijn schering en inslag bij zowel grote als kleine outlets, waar ontwikkelaar Steel Mantis met recht bijzonder trots op is. Het heeft daarom enkele citaten uit dergelijke artikelen genomen en gebundeld in onderstaande collage. Het is jullie gegund!
12/10 21u30  Deze vijf fighters scoor je nu voor één zacht prijsje Fighting games zijn volgens velen net als MMO's: je speelt er doorgaans maar een van. Maar speciaal voor zij die ervan houden om af te wisselen, heeft Fanatical de handen ineengeslagen met Arc System Works. Het resultaat van deze samenwerking is een bundel waarin je vijf verschillende fighting games krijgt voor minder dan wat de spellen doorgaans per stuk kosten. Je betaalt namelijk slechts € 4,55 voor keys voor: Under Night In-Birth: Exe: Late Arcana Hearts 3: Love Max!!! Guilty Gear X2: #Reload INFERNO CLIMBER Guilty Gear Isuka Zie jij hier titels die je niet wilt missen? Dan kun je nog ruim elf dagen hier klikken om de bundel te scoren. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Arc System Works of Fanatical, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
12/10 21u30  Surviving Mars is de nieuwste giveaway op de Epic Games Store De lijst van games die zijn weggeven door de Epic Games Store is langzamerhand langer dan menigeen zijn videogame-collectie. Maar voorlopig komt daar nog geen einde aan. Tot volgende week donderdag kun je zo bijvoorbeeld Surviving Mars van het platform trekken, waarin jij de leiding krijgt over een groep mensen die de rode planeet moet gaan bevolken. Lukt het jou om een kolonie op een andere planeet te stichten? Ontdek het zelf hier.
12/10 21u16  Idea Factory deelt nog wat screenshots van Mary Skelter 2 Lees meer >
12/10 12u30  Dit is de eerste stad van Pokémon: Sword & Shield Nu de release van Pokémon: Sword en Shield bijna hier is, wordt steeds meer informatie over het spel vrijgegeven. In Japan kunnen gamers zelfs al door het eerste dorpje wandelen, hetgeen is vastgelegd. GameXplain wist de handen te leggen op de beelden en deelt deze nu via diens YouTube-kanaal. En zoals je waarschijnlijk al had geraden kun je precies dat hieronder vinden.
12/10 12u15  Alluris kost nu net iets minder Alluris, een kaart game die eerder deze week op Steam verscheen, viert diens launch met 15% korting. Daar de korting een week duurt en de launch gisteren was, betekent dit dat je tot 18 oktober kunt profiteren van een gereduceerde prijs. En daar de verkoopprijs normaliter € 8,19 is, betekent dat dat je de game nu hier kan krijgen voor € 6,96. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door 562 Interactive of Valve, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
12/10 10u00  De illustraties van het 21ste Date A Live-boek zijn nu te bewonderen, tonen ''nieuwe'' Spirit Date A Live is in de eerste plaats een boekenserie en in de tweede plaats een anime-serie. Maar toch schrijven wij erover. Met de release van Date A Live: Rio Reincarnation HD voor PlayStation 4 en Steam heeft de franchise immers ook zijn intrede gemaakt in ons medium. Deze game speelt zich af na het zevende boek, terwijl het derde seizoen van de anime stopt bij deeltje twaalf. De illustraties die je hieronder kunt bewonderen en die wij toelichten gaan echter over deel 21. Je bent dus gewaarschuwd voor spoilers als je de boeken nog niet leest! De eerste drie illustraties tonen een nieuwe Spirit met de codenaam <beast>. Deze is op geen enkele andere wijze eerder voorgekomen in de franchise, waardoor ze ons niet bekend zou moeten voorkomen. Maar fans zal ongetwijfeld een paar dingen opvallen. Zo lijkt de jonge vrouw immers verdacht veel op Takamiya Mio, maar draagt ze een Astral Dress die sterk doet denken aan die van Yatogami Tohka. En dat terwijl deze karakters in de laatste twee boeken het loodje legden. Hiernaast kan ze volgens de cover alle tien de Angels van de heldinnen gebruiken én heet het boek Goodend Tohka. Hoewel we hiermee niets zeker weten, speculeren fans naar aanleiding van deze afbeeldingen er vrolijk op los, waardoor drie prominente theorieën zijn ontstaan. De eerste is dat door het absorberen van Mio's Sephira Crystal Tokha en Mio één entiteit zijn geworden met kenmerken van beide vrouwen. De tweede is dat Mio als de Spirit of Origin terug kon keren uit de wereld waar Ain haar heen heeft gestuurd, maar dat ze elementen van Tokha's krachten heeft opgenomen door eerdergenoemde opname van het Sephira Crystal. Dit zou vergelijkbaar zijn met Kurimi, wiens Astral Dress lichtelijk van uiterlijk veranderde na het absorberen van Nia's Sephira. De derde en laatste theorie is dat dit Tohka is die dankzij Mio's kracht terug kon keren, maar daardoor wel is getransformeerd in de nieuwe Spirit of Origin. En omdat deze kracht origineel van Mio was, heeft diens uiterlijk de overhand genomen. Of een van deze scenario's juist is, zien we eens het boek, dat komende week verschijnt in Japan, een vertaling krijgt van de Westerse fans. De andere afbeeldingen die we met jullie kunnen delen, zijn wat minder spectaculair, maar bieden desondanks een kijkje in wat gaat komen. Zo heeft Kurumi haar oude uiterlijk weer aangenomen, die ze had voor het hele gebeuren met de Spirits, zien we hoe <beast> en Shidou elkaar voor het eerst ontmoeten, zien we dat de jongere generatie (bestaande uit Yoshino, Kotori, Mukuro, Mana en Natsumi) nu samen naar school gaat en dat Ellen tegen alle verwachtingen in weer een opwachting maakt. Het lijkt er dus op dat het weer een boek gaat worden waar een hoop in gebeurd.
Laatste update: vandaag om 17u15
Lees meer van Gamequarter.be >

4Gamers

Verbergen Tonen
14/10 15u30  ReadySet Heroes ReadySet Heroes Gespeeld op PS4 Geschreven door Joeri ReadySet Heroes is een nieuwe partygame die een mix brengt van dungeon crawling en spannende multiplayer actie. Ontwikkelaar Robot Entertainment heeft ...
14/10 12u15  Boos jongetje en Pornhub reageren op het einde van Fortnite De grote events van Fortnite zijn best wel een mooi voorbeeld van hoe je een gezamenlijke ervaring in een gedeelde spelwereld kan creëren voor spelers en de community. Het recentste event had te maken ...
14/10 12u00  Blizzard draait straf voor Hearthstone speler deels terug Nadat afgelopen week heel wat ophef was ontstaan rond het Hongkong-incident heeft Blizzard afgelopen weekend eindelijk gereageerd. Dat gebeurde via J. Allen Brack, president van Blizzard. ...
14/10 11u30  Journey For Elysium verschijnt eind deze maand De Belgische VR-game Journey For Elysium heeft een releasedatum gekregen, zijnde 31 oktober. Het spel wordt dan gelanceerd voor Oculus Rift en HTC Vive. Journey For Elysium is een zwart-wit VR-avontuur ...
14/10 11u30  Ex-schrijver Dragon Age en Baldur's Gate stelt nieuwe game voor David Gaider, voormalig schrijver voor Dragon Age en Baldur's Gate, heeft de eerste game van Summerfall Studios voorgesteld. Summerfall Studios is een studio die hij leidt met Liam Esler, die ooit ...
14/10 11u15  Voormalig CEO van Bungie lanceert twee nieuwe AAA-studio's Harold Ryan, voormalig CEO van Bungie, heeft twee nieuwe AAA-studio's opgericht. Die vallen onder ProbablyMonsters, een nieuw bedrijf dat al enkele jaren bestaat maar pas recent echt actief is geworden. ...12 
14/10 11u00  Season 2 brengt nieuwe moves voor Soulcalibur VI Bandai Namco heeft een trailer gelost om de komst van Season 2 voor Soulcalibur VI te teasen. Wat we er concreet van mogen verwachten zal nog moeten blijken, maar het ziet er alvast naar uit dat er heel ...11 
14/10 10u00  Europa krijgt begin 2020 Brain Training voor Nintendo Switch Recent werd een nieuwe Brain Training game aangekondigd voor Nintendo Switch, zij het op dat moment enkel voor Japan, waar het spel op 27 december verschijnt. Nu is ook een Europese release bevestigd. ...
13/10 00u15  Extreem zeldzame Nintendo PlayStation te koop Je weet het of je weet het niet, maar in een ver verleden hebben Nintendo en Sony samengewerkt om een nieuwe console te lanceren. Dat was in de jaren '80, toen de Compact Disc uitgevonden werd. Nintendo ...
13/10 00u00  Geen koude voeten meer met deze officiële Pokémon slippers In Japan kunnen ze nu hun centjes uitgeven aan officiële Pokémon slippers. Er zijn momenteel drie versies beschikbaar: twee met verschillende Pikachu designs en één met Eevee. Voorlopig ziet het er ...
12/10 00u15  Deze case tovert je smartphone om in een Pokédex In Japan wordt in maart 2020 een smartphone case gelanceerd die je smartphone omtovert in een Pokédex, tenminste qua uiterlijk want met het omhulsel is verder niet echt veel te doen qua functionaliteit. ...
12/10 00u00  Spelshow op Amerikaanse tv blundert over Tetris In de VS heeft het populaire spelprogramma Jeopardy (waarbij kandidaten vragen moeten oplossen in een bepaalde categorie, waar dan een geldprijs aan vast hangt) een blunder begaan aangaande Tetris. ...
11/10 17u30  Concrete Genie Concrete Genie Gespeeld op PS4 Pro Ontwikkelaar Pixelopus zou je kunnen kennen van Entwined, dat nogal gemengde reviews kreeg. Met Concrete Genie was al snel duidelijk dat Pixelopus zich aan een ...
11/10 17u00  Trine 4: The Nightmare Prince Trine 4: The Nightmare Prince Geschreven door Joeri Gespeeld op Nintendo Switch De eerste Trine game verscheen tien jaar geleden en sindsdien is er maar weinig verandert aan het concept. Drie helden met ...
11/10 16u30  Hands-on: Flotsam Post-apocalyptische werelden zijn een favoriete setting voor veel games. De oorzaken van de apocalyps zijn divers: kernwapens, aliens, zombies, besmettelijke ziektes, ... Maar op dit moment lijkt de meest ...
Laatste update: vandaag om 15u30
Lees meer van 4Gamers >

InsideGamer

Verbergen Tonen
14/10 14u45  Wederom foto’s van Super Nintendo World gelekt Twitter-gebruiker L.C.A.Studios deelt een aantal foto’s van Super Nintendo World in Osaka, het nieuwe gedeelte van het park is zichtbaar vanaf de Harry Potter-regio.
14/10 14u30  Vr-ondersteuning komt mogelijk naar Microsoft Flight Simulator In een interview met AVSIM laat Jorg Neumann, het hoofd van Microsoft Flight Simulator, weten dat zij hun uiterste best gaan doen om vr-ondersteuning toe te voegen aan de game.11 
14/10 14u30  Concrete Genie review – Mooi, maar niet memorabel Concrete Genie kan zomaar aan je voorbijgegaan zijn. Deze kleurrijke action-adventure draait niet zozeer om gevechten of overdonderende actie, maar om creativiteit. Als de dromer Ash krijg je namelijk de taak om het vervallen vissersdorpje Denska van een nieuw likje verf te voorzien.10 
14/10 14u30  Vanaf 15:00 uur spelen Tjeerd en Cody hopelijk Fortnite maar waarschijnlijk Fifa 20 Vanmiddag streamen we weer vanaf de redactie van Gamer.nl, InsideGamer en Power Unlimited en gaan wij ons vermaken met Fortnite! Kijk en chat je mee?10 
14/10 14u00  Kijk vanaf 15:00 naar Fortnite met Cody en Tjeerd Vanmiddag streamen we weer vanaf de redactie van Gamer.nl, InsideGamer en Power Unlimited en gaan wij ons vermaken met Fortnite! Kijk en chat je mee?
14/10 13u45  'Geen lootboxen in Call of Duty: Modern Warfare' Infinity Ward heeft bekendgemaakt dat er momenteel geen plannen zijn om met lootboxen te gaan werken in Call of Duty: Modern Warfare.
14/10 13u45  Respawn voegt training-modus toe aan Apex Legends Respawn heeft bekendgemaakt dat Apex Legends een training-modus krijgt. Hier kunnen beginnende spelers oefenen met Apex-materiaal en zichzelf klaarstomen voor het echte werk.
14/10 11u45  Switch-versie en microtransacties voor CYBERPUNK 2077 besproken In een uitgebreid interview met Gamespot laat John Maimas van CD Projekt Red weten dat het waarschijnlijk niet mogelijk is om Cyberpunk 2077 op de Switch te krijgen.
14/10 09u15  Ontwikkelaar van Crackdown 2 maakt games voor Rockstar Ontwikkelaar Ruffian Games zou aan 'aankomende titels' voor Rockstar Games werken.11 
14/10 09u00  Bekijk een uur gameplay van Game Freaks Little Town Hero De aankomende Switch-game Little Town Hero is uitgebreid te zien in een nieuw uitgebrachte gameplayvideo.10 
14/10 09u00  Starbreeze brengt Payday 3 op 2022 of 2023 uit Starbreeze Studios laat weten dat het Payday 3 in 2022 of 2023 wil uitbrengen.10 
14/10 08u45  Meer dan tien miljoen exemplaren van Switch verkocht in Europa Er zijn inmiddels meer dan tien miljoen exemplaren van Nintendo Switch verkocht in Europa.
14/10 08u45  Zwart gat slokt Fortnite op, spelers wachten op 'Chapter 2' Fortnite Battle Royale is gisteren op het einde van seizoen tien opgeslokt door een zwart gat.
13/10 10u15  Blizzard heeft gelijk, maar gaat verschrikkelijk de mist in - Column Recentelijk deed de winnaar van een groot Hearthstone-toernooi, de Asia-Pacific Grand Masters Competition, een opmerkelijke uitspraak. Tijdens het interview na de wedstrijd zette Chung ‘Blitzchung’ Ng Wai een masker op en riep leuzen ter ondersteuning van de demonstranten in Hong Kong. Blizzard pakte de jongeman aan, en heeft in de kern gewoon gelijk, maar ging veel te ver. Vervolgens staat het hele internet in brand, moet alles wat Blizzard maakt kapot en ik denk alleen maar aan hoe games hun onschuld verliezen. Ben ik dan een verwende westerse gamer, of moeten we games niet laten besmetten met de ellende die politiek heet?
13/10 09u15  Q-n-A: Wat is de meest frustrerende game die je ooit hebt gespeeld? We hebben allemaal wel eens een game gespeeld dat het bloed onder je nagels vandaan haalt. Dit weekend zijn we opzoek naar het spel waar jij het meest gefrustreerd van raakt. Het hoeft echt niet te betekenen dat je dit spel niet leuk vond, iets leuks kan ook ontzettend frustrerend zijn natuurlijk. Wij deden een rondje langs de velden op de redactie.
Laatste update: vandaag om 14u45
Lees meer van InsideGamer >

Gamed

Verbergen Tonen
Laatste update: woensdag 9 oktober 2019, 0u13
Lees meer van Gamed >

FOK!Games

Verbergen Tonen
Laatste update: dinsdag 8 oktober 2019, 22u28

Eurogamer

Verbergen Tonen
13/10 11u45  Payday 3 release ten vroegste in 2022 Volgens ontwikkelaar Starbreeze staat de Payday 3 release gepland voor 2022 of 2023. Starbreeze zit sinds vorig jaar in slechte papieren na het floppen van Overkill's The Walking Dead. Volgens het bedrijf zou de release van Payday 3 terug beterschap moeten brengen.Volgens jaar komt ook de mobiele spin-off Payday: Crime War uit. Daarnaast hoopt Starbreeze om nieuwe financiële reserves op te bouwen via enkele interne herstructureringen. Het valt echter af te wachten of dit alles voldoende is om het bedrijf draaiende te houden tot aan de release van Payday 3.De Payday games zijn co-op shooters waarin je samen probeert om een bank te bestelen. In 2017 is de Payday 3 ontwikkeling officieel van start gegaan. Lees meer...
13/10 00u00  Ms. Marvel is speelbaar personage in Marvel's Avengers Tijdens New York Comic-Con hebben Square Enix en Marvel aangekondigd dat Ms. Marvel een speelbaar personage is in Marvel's Avengers. Tijdens de Marvel's Avengers reveal was al onthuld dat ook Iron man, Thor, de Hulk, Captain America en Black Widow speelbaar zijn.Ms. Marvel, oftewel Kamala Khan, is een tienermeisje uit Jersey City. Ze beschikt over polymorph-krachten. Zo kan ze zichzelf groter of kleiner maken en bepaalde ledematen uitrekken. in de game verkrijgt ze haar krachten op A-Day, het moment waarop alles fout loop voor The Avengers.Kamala Khan is in 2013 geïntroduceerd in het Marvel-universum in Captain Marvel #14. Een jaar later kreeg ze haar eigen stripreeks. Vanaf 15 mei 2020 kun je met haar aan de slag, dan lanceert Marvel's Avengers voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.Lees meer...
13/10 00u00  Nieuwe Humble Monthly Bundle bevat Call of Duty: WW2, Crash Bandicoot N. Sane Trilogy en Spyro Reignited Trilogy De early unlocks voor de Humble Monthly Bundle van november zijn onthuld. Voor 12 dollar (11,31 euro) krijg je deze keer vroegtijdige toegang tot Call of Duty: WW2, Crash Bandicoot N. Sane Trilogy en Spyro Reignited Trilogy. Wie de bundel van vorige maand heeft gekocht, is daarvoor dan weer beloond met onder andere Sonic Mania en Planet Alpha.Call of Duty: WW2 is de meest recente game van ontwikkelaar Sledgehammer Games en keert terug naar het slagveld waar het allemaal begon voor de Call of Duty-reeks. Onze Call of Duty: WW2 review lees je op de site. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy en Spyro Reignited Trilogy zijn dan weer de recente remasters van de gelijknamige games voor de originele PlayStation. De Monthly Bundle voor november is zonder enige twijfel een van de meest indrukwekkende tot nu toe. Voor minder dan 12 euro krijg je toegang tot maar liefst 7 uitstekende games. Begin volgende maand komen daar mogelijks nog een paar leuke extraatjes bij.Lees meer...
12/10 11u00  Fortnite Season 11 - bots, release en alles wat je moet weten Nog heel even en we kunnen in Fortnite weer een heel seizoen lang Battle Pass beloningen verdienen. Maar als je een beetje fan bent weet je dat de Fortnite Battle Pass niet het enige is om naar uit te kijken. Er worden opnieuw aanpassingen aan de map gedaan, maar sommigen denken dat we zelfs een volledig nieuwe map krijgen! Bovendien gaat de matchmaking op de schop waardoor je altijd tegen mensen vecht die op jouw niveau zijn. Kortom, we gaan weer een volgeladen seizoen met nieuwe verrassingen tegemoet! In dit artikel lees je alles wat je van Fortnite Season 11 mag verwachten.Onlangs heeft Epic Games uitstel aangekondigd voor de Fortnite Season 11 release. Dat hebben ze gedaan zodat je nog even iets langer aan je Fortnite Season 10 Weekly Challenges kunt werken. Fortnite Season 11 start op 13 oktober en krijgt naar verwachting een volledig nieuwe waslijst aan uitdagingen, skins en Battle Pass beloningen. Een seizoen duurt tien weken en biedt elke week nieuwe uitdagingen waarmee je Battle Stars verdient. Met die Battle Stars stijgt je Battle Pass in level en ontgrendel je dus steeds meer exclusieve loot. Hoe beter je bent, des te hoger je beloning!Als je nu Fortnite opstart, kun je een aantal aanwijzingen vinden die naar aanpassingen aan de Fortnite Map wijzen. Allereerst is er een nieuw laadscherm gevonden door dataminer @ShiinaBR, waarop verschillende personages de Battle Bus afzwaaien. Volgens geruchten betekent de afbeelding dat Fortnite Season 11 een volledig nieuwe map krijgt. Lees meer...
12/10 00u00  Red Dead Redemption 2 pc release bekendgemaakt Rockstar Games maakt bekend dat Red Dead Redemption 2 op 5 november lanceert voor de pc. Tot op heden was de game enkel uit voor de PlayStation 4 en Xbox One. De pc-versie is tijdelijk exclusief verkrijgbaar via de onlangs geïntroduceerde Rockstar Games Launcher en de Epic Games Store. In december volgt de Steam-release.Wie de game tussen 9 oktober en 22 oktober alvast bestelt, mag twee extra Rockstar-games uitkiezen als pre-orderbonus. Het aanbod bestaat uit verscheidene Grand Theft Auto-games (GTA 3, Vice City en San Andreas), Bully: Scholarship Edition, L.A. Noire: The Complete Edition en Max Payne 3: The Complete Edition. Je krijgt automatisch een upgrade naar de Premium Edition en de Special Edition en Ultimate Edition zijn met korting te koop.Buiten die specifieke periode om zijn er ook nog andere pre-orderbonussen beschikbaar die je helpen in Red Dead Redemption 2 zelf, zoals de Outlaw Survival Kit, de War Horse en een smak geld om in-game te spenderen. Je krijgt dan ook 50 Gold Bars om te gebruiken in Red Dead Online. Deze online modus is namelijk ook direct speelbaar op de pc. Lees meer...
12/10 00u00  Gerucht: Apex Legends krijgt Halloween-event Dataminer Shrugtal heeft ontdekt dat Apex Legends binnenkort waarschijnlijk een Halloween-event krijgt. In de meest recente patch zijn aanwijzingen gevonden naar onder andere een nieuwe game mode en vijandige NPC's in de game.Het event heet Fight or Fright en zal een nieuwe modus genaamd Shadowfall introduceren. Daarin komen komen dode spelers terug tot leven als zombies. Daarnaast zijn loot crates geïnfecteerd met spinnen. Ten slotte is het in de nieuwe modus niet de bedoeling om als laatste te overleven, maar om een ruimteschip te bereiken dat je weghaalt van de geïnfecteerde planeet.De modus speelt zich af op de oude King's Canyon map. Bij het begin van de wedstrijd word je vermoedelijk meteen aangevallen door zombies en spinnen. Ten slotte krijgen verschillende personages zoals Gibraltar waarschijnlijk een Halloween-skin.Lees meer...
12/10 00u00  Death Stranding (PS4) - Release, trailer, gameplay en alles wat we weten Met onder meer aangespoelde potvissen, mysterieuze baby's en desolate landschappen houdt Death Stranding de gemoederen flink bezig. Elke trailer levert voorlopig meer vragen dan antwoorden op. Toch belooft Kojima's nieuwste project grensverleggend te worden. Hier lees je alles wat we tot nu toe over de game weten. Inhoud In de nieuwste Death Stranding trailer is de releasedatum eindelijk bekendgemaakt. De game komt op 8 november 2019 uit voor de PlayStation 4. De game kent verschillende uitvoeringen.Lees meer...
12/10 00u00  Detroit: Become Human meer dan 3 miljoen keer verkocht Ontwikkelaar Quantic Dream maakt bekend dat Detroit: Become Human intussen al 3,2 miljoen keer is verkocht. Dat is een nieuwe mijlpaal voor de studio. Met twee miljoen verkochte exemplaren was de game vorig jaar al de snelst verkopende Quantic Dream-game.Detroit: Become Human speelt zich af in de toekomst en stelt de vraag of androids dezelfde rechten hebben als mensen. Het verhaal volgt drie dergelijke androids. Jouw keuzes bepalen hoe het verhaal afloopt en welke personages het al dan niet overleven.Onze Carl was alvast laaiend enthousiast over de game in zijn Detroit: Become Human review. De game komt later dit jaar ook naar de pc via de Epic Games Store, dus dat zal vermoedelijk nog een extra boost geven aan de verkoopcijfers. Een exacte releasedatum voor de pc-versie is er nog niet.Lees meer...
11/10 18u30  Nintendo Switch meer dan 10 miljoen keer verkocht in Europa Uitgever Nintendo laat via Twitter weten dat de Nintendo Switch sinds zijn release in 2017 de kaap van tien miljoen verkochte exemplaren in Europa heeft overschreden. Bovendien is de verkoop ervan met dertig procent gestegen ten opzichte van vorig jaar. Wereldwijd zou de handheld/console reeds 36,87 miljoen keer over de toonbank zijn gegaan. Eind deze maand, wanneer Nintendo een nieuw fiscaal rapport vrijgeeft, worden deze verkoopcijfers geüpdatet.Het succes van de Nintendo Switch in 2019 hangt vermoedelijk samen met de launch van de Switch Lite, die in september op de markt kwam. Verder kan Nintendo zich op enkele succesvolle exclusieve games zoals Super Mario Odyssey, Zelda: Breath of the Wild en recent Link's Awakening beroepen. Hier lees je nog eens Randolfs The Legend of Zelda: Link's Awakening review.Lees meer...
11/10 17u45  Gerucht: Fortnite Chapter Two in aantocht? Het ziet ernaar uit dat Season 11 van Fortnite een nieuw hoofdstuk voor de game vormt. Dat doet een lek via de Italiaanse iOS App Store althans vermoeden.De grootste blikvanger van Fortnite Chapter Two is de ogenschijnlijk nieuwe map, met onder meer boten, een vuurtoren in de verte en een Tilted Towers-achtig gebied (rechts op de afbeelding). Eerder hadden dataminers overigens al dertien nieuwe plaatsnamen in de game ontdekt.Of de Battle Royale zich deze keer op een volledig ander eiland afspeelt, is nog niet zeker. Meer nieuws volgt ongetwijfeld zondag tijdens Fortnites live evenement, dat - wellicht niet ontoevallig - The End heet.Lees meer...
11/10 13u00  Ubisoft werkt aan animatieseries gebaseerd op Watch Dogs en Far Cry: Blood Dragon Volgens The Hollywood Reporter momenteel aan drie nieuwe animatieseries. Veel details zijn er nog niet, maar twee van de series zijn gebaseerd op Watch Dogs en Far Cry: Blood Dragon. Eerder maakte Ubisoft al de Rabbids Invasion serie.De eerste serie heeft nog geen officiële titel, maar is in elk geval een 'cybermystery' dat gericht is op jonge kinderen. Hoewel de serie inspiratie put uit Watch Dogs, speelt het zich af in een volledig nieuw universum. De eerste concept art doet vermoeden dat een jonge hackster de hoofdrol speelt.De Far Cry-serie heeft wel al een titel en zal Captain Laserhawk: A Blood Dragon Vibe heten. Die serie is vooral bedoeld voor jonge volwassenen. Voor dit project werkt Ubisoft samen met Adi Shankar, die eerder voor Netflix de Castlevania-animatieserie maakte. Far Cry: Blood Dragon was een spin-off van Far Cry 3 en was thematisch vooral een knipoog naar actiefilms uit de jaren '80.Lees meer...
11/10 00u00  Gamescom 2019 preview: Humankind zet de geschiedenis op zijn kop Tijdens de afgelopen Gamescom presenteerde de Franse ontwikkelaar Amplitude Studios zijn nieuwe game Humankind aan de wereld. Voor deze 4X-strategygame kiezen de makers van Endless Space en Endless Legend ditmaal voor een historische setting. Wij kregen alvast een uitgebreide introductie en leerden dat Humankind zich van de concurrentie wil onderscheiden door de geschiedenis op zijn kop te zetten.Op het eerste zicht vallen bij Humankind echter vooral de gelijkenissen met de Civilization-serie op. Net zoals in de games van Sid Meier bouw je een beschaving uit en probeer je je tegenstanders te slim af te zijn door hen militair, technologisch of cultureel te overvleugelen. Die race naar de top voert je doorheen zes historische tijdperken, gaande van de prehistorie tot de moderne industriële samenleving. Tot zover weinig nieuws onder de zon. Humankind differentieert zich echter door de manier waarop je je beschaving ontwikkelt. Bij de start van de game kiest iedere speler een van tien beschikbare culturen, die je elk toegang verschaffen tot enkele unieke units en talenten. Zo is de ene beschaving beter in landbouw, terwijl een andere dan weer een streepje voor heeft in gevechten. Als prille Egyptische of Fenicische stam verken je je directe omgeving en leg je de fundamenten voor een (hopelijk) roemrijke toekomst. Wie op het einde van de wedstrijd het meeste Fame heeft verzameld door militaire of culturele mijlpalen te bereiken, mag zich uiteindelijk tot overwinnaar kronen.Lees meer...
11/10 00u00  Ghost Recon: Breakpoint - Release, Gameplay, multiplayer en alles wat we weten Nog heel even en je kunt weer naar hartelust sluipen, infiltreren of als een bezetene zonder vrees voor eigen leven een heel kamp met een helikopter uitroeien. Dat is de belofte van Ghost Recon: Breakpoint, het vervolg op Ghost Recon: Wildlands uit 2017. Uiteraard brengt een vervolg een hoop vernieuwingen met zich mee, en wat dat allemaal precies inhoudt vind je in dit artikel. Je hoeft niet lang meer te wachten tot je aan de slag kunt met Ghost Recon: Breakpoint. De game komt namelijk voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One uit op 4 oktober 2019. Zorg er dan wel voor dat je je huisdier hebt voorzien van een extra lekkere snack ter ere van dierendag, zodat jij ongestoord van de game kunt genieten. Zoals het Ubisoft beaamt zijn er verschillende Ghost Recon: Breakpoint versies verkrijgbaar. Hieronder zetten we ze op een rij:Lees meer...
11/10 00u00  Return of the Obra Dinn komt naar console Ontwikkelaar Lucas Pope laat weten dat Return of the Obra Dinn later deze maand uitkomt voor console. Vanaf 18 oktober is de game beschikbaar voor PlayStation 4, Switch en Xbox One. Return of the Obra Dinn is de tweede game van Pope, eerder maakte hij ook al Papers, Please.In Return of the Obra Dinn speel je als een verzekeringsagent die onderzoekt wat er met het handelsschip The Obra Dinn is gebeurd. Dat schip is enkel dagen geleden plots aangemeerd, nadat het lange tijd vermist was.Met behulp van een magisch horloge herbeleef je de laatste momenten van de verschillende crewleden. Daarnaast differentieert de game zich vooral met een unieke visuele stijl, door Pope zelf omschreven als 1-bit. Lees meer...
10/10 19u30  Hitman-ontwikkelaar IO Interactive werkt aan nieuwe game De Deense ontwikkelaar IO Interactive, verantwoordelijk voor onder meer Hitman: Absolution, Hitman en Hitman 2, werkt aan een tot nader order onbekende game. Dat blijkt uit enkele vacatures van de studio, die achttien nieuwe werknemers voor vestigingen in zowel Denemarken als Zweden zoekt. Uitgever van dienst is wederom Warner Bros.Veel is er nog niet geweten over de game, die voor de pc en consoles lanceert. Het is dus afwachten tot IO zijn nieuwste uit de doeken doet.Hitmans felgesmaakte reboot uit 2016 zette Agent 47 weer op de kaart en deel 2 bouwde netjes verder op dat succes. Hier lees je nog eens Yvo's Hitman 2 review.Lees meer...
Laatste update: zondag 13 oktober 2019, 11u45
Lees meer van Eurogamer >

EvilGamerz

Verbergen Tonen
14/10 16u00  The Outer Worlds pre-load beschikbaar op Xbox One Microsoft heeft bekend gemaakt dat het pre-loaden van The Outer Worlds vanaf nu mogelijk is. Dit is mogelijk op de Xbox One wel te verstaan via Xbox Live. Bezitters van de Xbox Game Pass kunnen het spel ter grootte van 37 gigabyte nu alvast pre-loaden zodat ze bij de launch van 25 oktober aanstaande niet zoveel hoeven te downloaden. De RPG van Obsidian verschijnt ook voor de PC, PS4 en Switch eind van de maand.
14/10 12u15  Daybreak Studios ontslaat wederom mensen De developer van H1Z1 en Planetside 2, Daybreak Studios, heeft weer te maken met een flinke ontslagronde. Het bedrijf laat via Twitter weten dat er mensen helaas het bedrijf moeten verlaten. Men laat weten dat er een structurele optimalisatie moet plaatsvinden op dit moment om de langetermijnvisie te kunnen realiseren. Eerder in december 2018 werden er ook al 60 tot 70 mensen ontslagen bij de studio.
13/10 20u30  Ruffian Games werkt met Rockstar aan nieuwe games Ruffian Games werkt momenteel met Rockstar aan nieuwe, aankomende games. Dat heeft het concern bekend gemaakt op Twitter. Daar vertelt men dat er vacatures open staan. Om wat voor games het gaat is niet bekend. Ruffian Games kennen we onder andere aan producties als Halo Reach voor de Master Chief Collection en werkte ook aan Crackdown 3's 5 vs 5 multiplayer mode Wrecking Zone. Verder was het ook verantwoordelijk voor Crackdown 2.
13/10 20u30  Deck Nine Games werkt aan nieuw project Deck Nine Games werkt aan een nieuwe game in opdracht van Square-Enix. Dat heeft de ontwikkelaar op haar website bekend gemaakt. Deck Nine Games kennen we onder andere van Life is Strange: Before the Storm. Of zij weer aan een nieuwe Life is Strange-game moeten werken is niet duidelijk. Details over het nieuwe project zijn ook nog niet onthuld.
13/10 20u30  Death Stranding filesize bekend gemaakt Death Stranding komt op 8 november aanstaande uit en veel mensen zijn wellicht benieuwd hoeveel harde schijfruimte ze moeten vrij maken voor de game. Het spel heeft 55 gigabytes aan ruimte nodig. Dit is exclusief een eventuele day-one patch die uit zal komen. Onlangs werd bekend dat het spel GOLD is gegaan, waarmee de productie van het spel is afgerond.
13/10 20u15  Kingdom Under Fire II krijgt trailer De game Kingdom Under Fire II heeft een nieuwe trailer gekregen. Het spel is al sinds 2008 in ontwikkeling en lijkt maar niet uit te gaan komen. De nieuwe trailer geeft echter nieuwe hoop.
11/10 14u30  Werewolf The Apocalypse Earthblood laat op 19 oktober zijn tanden zien tijdens PDXCON Werewolf: The Apocalypse – Earthblood wordt ontwikkeld door Cyanide en uitgegeven door Bigben. Nadat de game tijdens E3 2019 al werd aangekondigd, wordt hij onthuld tijdens PDXCON op 18, 19 en 20 oktober in Berlijn. Op zaterdag krijgen fans een exclusieve trailer van de game te zien, waarna Julien Desourteaux, game director bij Cyanide, het podium zal betreden om meer informatie over de game te onthullen tijdens zijn keynote-speech.Werewolf: The Apocalypse is de eerste action-RPG-versie van de iconische role-playing game. Kruip in de huid van Cahal, een verbannen weerwolf, die wordt gedwongen om terug te keren en hulp te bieden aan zijn bedreigde clan. Geef richting aan de vernietigende razernij in hem om af te rekenen met iedereen die onze Moeder Aarde, Gaïa, wil verontreinigen, vernietigen en bederven. Tijdens zijn bloedige zoektocht naar verlossing speelt Cahal een cruciale rol in de Grote Oorlog van de Garou tegen Pentex, een machtig bedrijf dat met zijn activiteiten het evenwicht van de natuur verstoort.
11/10 13u15  Judge Magister Gabranth uit Final Fantasy XII nu verkrijgbaar in Dissidia Final Fantasy Square Enix Ltd.,maakt bekend dat het Gabranth Starter Pack nu verkrijgbaar is. Met dit pakket kunnen spelers de imposante schurk die oorspronkelijk verscheen in FINAL FANTASY XII toevoegen aan zowel DISSIDIA FINAL FANTASY NT als DISSIDIA FINAL FANTASY NT Free Edition voor STEAM en het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem.Gabranth introduceert vandaag een heel nieuwe vechtstijl in de epische arena van DISSIDIA FINAL FANTASY NT. Met zijn unieke en gevarieerde skillset domineert hij tegenstanders om op welke manier dan ook te zegevieren. Gabranth heeft zes verschillende exclusieve EX-vaardigheden en twee algemene EX-vaardigheden, waaronder Prison of Vengeance, Shield Oath en meer, die hij kan gebruiken om zijn bondgenoten te versterken.Het ‘Gabranth Starter Pack’ bevat het iconische personage met drie alternatieve uiterlijken en wapens, en aanvullende speciale chat-berichten. ‘The False General Appearance Set’ is nu ook verkrijgbaar, deze levert drie extra uiterlijken voor het formidabele personage, en het ‘Mace of Themis/Redemption’-wapenpakket, met daarin een uniek vierde wapen.DISSIDIA FINAL FANTASY NT en DISSIDIA FINAL FANTASY NT Free Edition zijn nu verkrijgbaar voor STEAM en het PlayStation 4-systeem.Spelers die meer willen weten over Judge Magister Gabranth kunnen hem ook vinden in FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE, deze titel is nu verkrijgbaar voor STEAM, het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem, het Nintendo Switch-systeem en de Xbox One-familie van apparaten, inclusief de Xbox One X.
11/10 11u00  Systeemeisen voor Red Dead Redemption 2 De systeemeisen van Red Dead Redemption 2 zijn bekend. Het spel komt eind dit jaar nog uit voor de PC en dus kun je jezelf alvast voorbereiden op de vereisten van de game. Deze zijn als volgt:Minimum Requirements- OS: Windows 7 – Service Pack 1 (6.1.7601)- Processor: Intel Core i5-2500K / AMD FX-6300- Memory: 8GB- Graphics Card: Nvidia GeForce GTX 770 2GB / AMD Radeon R9 280 3GB HDD- Space: 150GB- Sound Card: DirectX compatibleRecommended Requirements- OS: Windows 10 – April 2018 Update (v1803)- Processor: Intel Core i7-4770K / AMD Ryzen 5 1500X- Memory: 12GB- Graphics Card: Nvidia GeForce GTX 1060 6GB / AMD Radeon RX 480 4GB- HDD Space: 150GB- Sound Card: DirectX compatible
11/10 08u45  Nieuw in GTA Online: De Ocelot Jugular Sports Car en King of the Hill Mode De Ocelot Jugular is de nieuwste sportwagen op de wegen in Zuid-San Andreas, beschikbaar voor aankoop vanaf vandaag bij Legendary Motorsport voor GTA Online spelers. Daarnaast zijn er dubbele GTA$ & RP beloningen beschikbaar voor iedereen die deelneemt aan de gloednieuwe mode: King of the Hill, waarbij maximaal 16 spelers kunnen strijden in 2 - 4 teams met behulp van een verscheidenheid aan wapens op zeven verschillende maps. Ondertussen delen alle Client Jobs dubbele GTA$ & RP beloningen uit, terwijl Special Cargo Missions deze week 2x GTA$ uitbetalen. Zoals vermeld in het Red Dead Online nieuws van deze week, zien alle spelers met gekoppelde Social Club accounts in Red Dead Online en GTA Online dat het Slaughter Mask is toegevoegd aan hun Red Dead Online garderobe, hiervoor hoef je alleen maar in te loggen in GTA Online vóór 12 december.
11/10 08u00  All Saints Wake evenement keert komende halloween terug naar Final Fantasy XIV Online FINAL FANTASY XIV Online-kunnen komende Halloween griezelig gezelschap verwachten, want het Continental Circus keert terug voor All Saints’ Wake! Dappere avonturiers die zich tussen 17 oktober en 1 november in de bossen van Gridania wagen, kunnen hun gloednieuwe attractie proberen. Maar pas op, want misschien zijn deze merkwaardige Ahriman niet wie ze lijken te zijn… Als onderdeel van het evenement kunnen spelers diverse in-game items verdienen, inclusief:• Circus Resonator – Summon je Circus Ahriman-mount, een door het Continental Circus gefokte voidsent.• Pumpkin Carriage – Een pompoenkoets om je omgeving mee te versieren.• Fantastical All Saints’ Wake Advertisement – Een handgetekend pamflet dat de griezelige tovenarij van All Saints' Wake promoot.Daarnaast worden tijdens het evenement bepaalde items uit eerdere All Saints’ Wake-evenementen verkocht.
11/10 08u00  Square Enix viert de herfst met vele Dissidia Final Fantasy Opera Omnia ingame acties Square Enix Ltd., viert de komst van de herfst met diverse nieuwe promoties voor de populaire mobile-titel DISSIDIA FINAL FANTASY OPERA OMNIA. Met een schat aan nieuwe content om te beleven en vele in-game-beloningen om te verdienen, kunnen zowel nieuwkomers als doorgewinterde spelers deze herfst weer lekker aan de slag met hun favoriete FINAL FANTASY-personages.Hieronder alle details:• Gratis multi-draws: De eerste multi-draw van de Story Draw-banner (beschikbaar tussen nu en 28 oktober) en de eerste multi-draw van de Event-banner (beschikbaar van 14 oktober tot 28 oktober) zijn gratis voor alle spelers.• Nieuwe story quests: Spelers kunnen Noel, oorspronkelijk uit FINAL FANTASY XIII-2, aan hun verzamelingen toevoegen door het voltooien van het nieuwe verhalende hoofdstuk ‘Will of the Hunters’. • Terugkeer van een tijdelijk personage-evenement: Locke, oorspronkelijk uit FINAL FANTASY VI, keert terug via een tijdelijk personage-evenement dat beschikbaar is van nu tot 28 oktober. Spelers die Locke de vorige keer gemist hebben kunnen hem om deze manier toch nog krijgen. Alle spelers kunnen gems en andere kostbare materialen voor het upgraden van personages krijgen door het voltooien van zijn evenement-quests en tijdelijke missies.Nieuwe en terugkerende spelers kunnen uitkijken naar de volgende Start-Dash Campaigns die lopen van nu tot 7 november:• EX Token Exchange: Spelers kunnen tokens verdienen door het voltooien van speciale Event Missions die dagelijks worden toegevoegd tot 19 oktober. Wie alle 10 tokens heeft verdiend kan ze inwisselen voor één EX-wapen naar keuze van een tijdelijk aanbod met populaire personages als Cloud, Squall, Noctis en anderen.• Start-Dash Draw: De eerste multi-draw van deze speciale banner, met 5-sterren-wapens voor Cloud, Lightning en Squall, is gratis voor alle spelers. Nieuwe spelers die na 7 november beginnen, kunnen hun gratis multi-draw uitvoeren binnen zeven dagen na het voltooien van de beginnermissie ‘Equip an ally with a weapon’.• Daily Missions: Tijdens de campaign-periode kunnen spelers extra beloningen verdienen, inclusief shards, crystals, clusters en high shards door het voltooien van dagelijkse missies. Alle Cycle Quests leveren ook dubbele beloningen op, terwijl de World of Illusions: Carbuncle’s Treasures worden geopend voor spelers om extra beloningen te verdienen.• Mog’s Gym: Deze beginner-vriendelijke functie is verlengd om nieuwe spelers te helpen. Spelers kunnen de basis van de game leren in Mog’ s Gym-quests, daarmee verdienen ze Training Medals die ze kunnen inwisselen voor chocobo tail feathers, higher power orbs, higher guard orbs, shards, crystals, clusters en high shards.Naast dit alles kunnen spelers tussen nu en 7 november deelnemen aan het in-game Autumn Festival en leuke Trick-or-Treat coöp-quests voltooien voor Artifact Tokens, die spelers kunnen gebruiken om hun personages te upgraden. Tijdens deze periode kunnen spelers Dissidia Points gebruiken om tijdelijk geanimeerde Halloween-stickers te krijgen voor de coöpstand.
11/10 08u00  Lohan Nexl Blanc voor tweede keer tot wereldkampioen WRC eSports gekroond Volgend op een intens seizoen met 12 kwalificatierondes tussen januari en augustus, is de Franse coureur Lohan 'NEXL' Blanc (20 jaar) voor de tweede keer tot wereldkampioen WRC esports gekroond, na zijn eerste kroning in 2017.Tijdens de grote finale, die werd georganiseerd door WRC Promoter en Bigben, namen negen van de beste coureurs het tegen elkaar op gedurende de Wales Rally GB van afgelopen weekend. Dit was het eerste esports-evenement dat parallel liep aan een echte, officiële competitie. De WRC esports Powered by Hyundai werd live uitgezonden, met commentaar van Becs Williams, de officiële WRC+ All Live-commentator, en René Butler, esport-caster, en vond plaats in het grandioze Llandudno-theater. De spelers streden in het recent uitgebrachte WRC 8, de officiële videogame van het FIA World Rally Championship, onder optimale gaming-omstandigheden dankzij de simulators die werden geleverd door Playseat, Thrustmaster, NVIDIA en Nacon. De deelnemers bezochten ook enkele van speciale rally-stages buiten de e-Sports-competitie.Dit seizoen werd gedomineerd door de Fin Mika 'Mihalo' Laitinen met in totaal 6 gewonnen rondes en 10 podiumplaatsen, maar uiteindelijk eindigde hij op de vijfde plaats, elf seconden achter vierde-prijswinnaar Dylan 'NOEL' Noel. De acht speciale kwalificatiestages werden gewonnen door Nexl (`37’37.775), die voorbleef op 2018-kampioen Jon Armstrong (+23 sec.). Beide kregen in de grote finale gezelschap van Peter 'Subee203' Suborits en 'Noel'.Resultaten kwalificatie-uitdaging. NEXL, de enige speler die zich in vier jaar voor vier finales kwalificeerde, domineerde ook de grote finale die bestond uit vier speciale stages, ondanks een penalty tijdens de eerste ronde (9 seconden vanwege het buiten de baan passeren van de finishlijn). De twee zeer lange speciale stages die volgden gaven hem ruimte de verloren tijd in te halen en een voorsprong te nemen op Jon Armstrong (+ 18 sec.) en Subee (+ 01min02) om het WRC esports Powered by Hyundai-kampioenschap voor een tweede keer te winnen. NEXL won een Hyundai i20 ter waarde van €20.000,-, geleverd door Hyundai Motor Company. Hij kreeg de sleutels van deze auto uit handen van Scott Noh, de directeur van Hyundai Motorsport.Vorig jaar wist de Fransman niet door te dringen tot de finale, ondanks dat hij de titel in 2017 had gewonnen met een controller. 'Ik moest overstappen op het stuurwiel, omdat ik met een controller niet met de rest kon concurreren,” stelde hij.'Ik moest aan die manier van rijden wennen. Ik heb behoorlijk veel getraind en ik rijd er steeds beter mee. Het is de perfecte manier om terug te komen na vorig jaar!”De coureur met de beste tijd op Brenig, de Hongaarse Peter 'Subee203' Suborits, eindigde derde in het algemene klassement, voor de Fransman Dylan 'Noel' Noël.
11/10 08u00  FIFA 20 viert 10 miljoen spelers Sinds de release van EA SPORTS FIFA 20 op EA Access en Origin Access*, spelen meer spelers dan ooit de game al vroegtijdig, met meer dan 10 miljoen spelers die al de strijd tegen elkaar aangaan op de professionele en futsal velden over de hele wereld. Om dit te vieren zullen de spelers die de game spelen voor 17 oktober worden beloond met 8,000 VOLTA COINS om hun avatar te customizen en hun stijl uit te drukken met de nieuwe beschikbare items in de meest recente VOLTA Drop. Bovendien kunnen spelers ook deelnemen aan een nieuwe VOLTA FOOTBALL Squad Building Challenge puzzel om in-game beloningen te verdienen.EA SPORTS FIFA blijft ‘s werelds meest gespeelde sport-game:• FIFA 20 spelers hebben al meer dan 450 miljoen wedstrijden gespeeld, met 1.2 miljard gescoorde doelpunten in alle speltypen.• In FIFA Ultimate Team zijn in de eerste drie weken sinds de lancering meer spelers de strijd tegen elkaar aangegaan dan ooit tevoren, met tot op heden meer dan 272 miljoen gespeelde FUT-wedstrijden. Bovendien zijn er meer dan 138 miljoen wedstrijden gespeeld in Division Rivals, rijgen spelers de overwinningen aaneen in de FUT Champions Weekend League om FUT Champions Verified te worden en zeker te zijn van een plek in de EA SPORTS FIFA 20 Global Series Rankings op The Road to The FIFA eWorld Cup™.• VOLTA FOOTBALL heeft de status van tweede meest populaire modus in FIFA 20 veroverd, met meer dan 5 miljoen avatars die tot op heden zijn gecreëerd en virtuele wedstrijden die zijn gespeeld op veldjes over de hele wereld, waarvan de top 5 locaties bestaan uit Berlijn, Rome, Lagos, London en Cape Town.
10/10 15u30  Warner Bros. Games en IO Interactive werken samen aan nieuwe videogame Warner Bros. Interactive Entertainment en de onafhankelijke gameontwikkelaar IO Interactive hebben vandaag een wereldwijde uitgave- en distributieovereenkomst aangekondigd voor een nieuwe pc- en console game voor spelers over de hele wereld. IO Interactive heeft twee onafhankelijke studio's in Scandinavië: IOI Kopenhagen in Denemarken en de pas geopende IOI Malmö in Zweden. Beide studio's zullen volledig betrokken zijn bij de ontwikkeling van het nieuwe spel in het kader van dit samenwerkingsverband. 'We verheugen ons op het voortzetten van onze relatie met het talentvolle team van IO Interactive”, aldus David Haddad, voorzitter van Warner Bros. Interactive Entertainment. 'IO Interactive heeft een jarenlange ervaring in het ontwikkelen van populaire games en we kijken ernaar uit om samen een nieuwe pc- en console game te ontwikkelen voor spelers van over de hele wereld.” 'In de afgelopen jaren heeft Warner Bros. ons uit de eerste hand laten zien dat ze onze creatieve visie begrijpen en respecteren, en we zetten onze samenwerking graag voort”, aldus Hakan Abrak, CEO, IO Interactive. 'IO Interactive kijkt met trots terug op de creatie van boeiende personages en universums waaraan onze spelers veel plezier kunnen beleven. Het zit in ons DNA. Nu we van start gaan met dit spannende project om samen met Warner Bros. een nieuw universum te creëren voor IOI, zijn we op zoek naar ambitieus talent voor onze teams in Kopenhagen en Malmö om deel te nemen aan deze bijzondere reis.” Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive werkten al eerder samen aan diverse titels binnen de veelgeprezen Hitman-serie, waaronder HITMAN 2 (2018 ), HITMAN: Definitive Edition (2018 ) en HITMAN HD Enhanced Collection (2019).
Laatste update: vandaag om 16u00
Lees meer van EvilGamerz >

Power Unlimited

Verbergen Tonen
14/10 16u31  'Deadpool 3 wacht op groen licht van Marvel Studios' - Super Power Unlimited Het is weer maandag, dus staat er een gloednieuwe Super Power Unlimited voor je klaar met vandaag: Deadpool-scenaristen wachten op groen licht voor Deadpool 3, Ewan McGregor vertelt iets over het verhaal van Birds of Prey en de eerste setfoto's van The Suicide Squad!10 
14/10 13u00  Een Zak Vol Monsters - Deel 20: het eerste betaalde Pokémon Go-evenement, Niantic Wayfarer en meer Shiny-geluk Pokémon Go blijft vernieuwen: niet alleen zit Gen 5 in de games, er zijn hints dat voor het eerst een globaal betaald evenement z'n opwachting maakt. Marvin brengt je op de hoogte van het nieuwste Pokémon Go-nieuws, en pronkt natuurlijk ook even met zijn nieuwe pokémon-aanwinsten.
14/10 00u15  Fortnite is opgeslokt in een groot zwart gat Terwijl iedereen El Camino zit te kijken of Call of Duty Mobile speelt, is er grote paniek in de wereld van Fortnite. De game is mede door toedoen van de Visitor opgezogen in een zwart gat. EEN. ZWART. GAT. Lees hier wat dat mogelijk te betekenen heeft.21 
13/10 15u00  Eerste blik op de Wild Area-map van Pokémon Sword & Shield Pak je vergrootglas en blinddoek er maar bij! Het vergrootglas om de (verrassend grote) Wild Area-map van Pokémon Sword & Shield te kunnen zien, de blinddoek om je onschuldige ogen te schuilen voor meer politiek gelul over Blizzard. Dat en meer gamenieuws lees je in deze Weekendwacht. Goedemiddag!
13/10 12u30  De allerbeste Mario Kart-parcoursen Mario Kart: Tour is inmiddels al meer dan een week uit op smartphones. Een prima excuus om de allerbeste Mario Kart-parcoursen ooit te bepalen. Michel behandelt zijn tien favoriete tracks. Ben jij het er mee eens?
12/10 13u30  Blizzard verlaagt straf van Hearthstone-speler Blitzchung Live terwijl ik in een Blizzard stream peentjes zweet omdat ik niet politiek wil z---en ik ben zojuist ontslagen, is hier de WeekendWacht! Met Brain Training, Sonic the Hedgehog Halloween troep, Witcher 3 graphics op Switch, Final Fantasy VIII spin-off ideeën en Dwayne ‘The Rock’ Johnson op een boot!
11/10 12u45  TV Updates: QD-OLED, G-Sync en PS4 HDR settings In deze bomvolle TV Updates Feature eindelijk de bevestiging dat Samsung aan QD-OLED TV’s gaat werken, eerste geruchten over de CES, 8K keurmerk, Sony CLEDIS update, G-Sync support voor LG OLED TV’s en HDR settings voor de PS4.
11/10 06u31  Far Cry 3: Blood Dragon krijgt animatieserie Goedemorgen lieve mensen! Welkom bij een nieuwe Nachtwacht op deze sprankelende (ahem) vrijdag. Tijd om de werkweek af te sluiten met het laatste sappige gamenieuws, met vandaag, onder andere: Switch verkoopcijfers voor Europa, een nieuwe Nederlandse game en een serie op basis van Blood Dragon! Lekker wakker worden, niet?
10/10 17u30  Echte mensen en dieren doodmaken in The Last of Us Part 2 Over vier maanden komt The Last of Us Part 2 pas uit, maar de hype train heeft het station allang verlaten. In een interview op het PlayStation-blog heeft game director Neil Druckmann een hele hoop nieuwe informatie gedeeld over de game, dus laten we even kijken wat hij allemaal te zeggen had!
10/10 12u15  Wat willen we zien in Project Resistance? Project Resistance werd onthuld tijdens Tokyo Games Show en nu de closed bèta klaar is heeft Resident Evil-fanaat Wimpie een beter beeld van wat hij kan verwachten in de spin-off van Capcom. Uiteraard heeft hij nog wat suggesties voor content die de co-op-game kan brengen.
10/10 11u45  Dealderdag: Borderlands 3, Tekken 7 en meer! Ook deze weken hebben onze vrienden van Budgetgaming ons voorzien van de beste dealtjes, zodat jullie naar hartenlust kunnen gamen zonder je hele bankrekening te plunderen! Mocht je Borderlands 3, Tekken 7, Metro Exodus, Civilization VI of een van de andere games nog niet hebben, dan is dit je kans!
10/10 00u15  Red Dead Redemption 2-systeemeisen voor PC-versie bekend Systeemeisen van de pc-versie van Red Dead Redemption 2, een spel dat wel érg op Cuphead lijkt, een wereldtournee voor Death Stranding en nog veel meer in deze kersverse Nachtwacht!
09/10 12u15  NPC Leven: Dragon Age Inquisition De willekeurige figuren die je gamewereld bevolken, wat bezielt ze en wat spoken ze de hele dag uit? Dat zoekt Alie uit in deze Serial over het leven van NPC’s. Dit keer kijken we of de inwoners van de BioWare-game Dragon Age: Inquisition eigenlijk zelf wel eens wat doen.
09/10 12u01  De vele redenen waarom je naar Rotterdam Games Week moet komen In een van de tofste steden van Nederland wordt het leukste game-evenement van het jaar gehouden: Rotterdam Games Week! Waarom het zo vet is? Nou, wij van Power Unlimited zijn aanwezig, dus is een feestje gegarandeerd, Dreamhack doet mee, je kan droneraces bijwonen, Airsoft-knallen, er zijn legio esports-toernooien en er is een cosplay-kampioenschap!
09/10 00u30  100 miljoen downloads voor Call of Duty: Mobile en Outer Wilds naar PS4 Zit jij al tot over je oren in Call of Duty Mobile? Dan ben je niet de enige. De game schijnt al meer dan 100 miljoen keer te zijn gedownload en dat is een record voor een mobiele titel. Er is meer dan Call of Duty, zo komt de Outer Wilds naar PlayStation 4. Nóg meer? Dat kan, lees verder in deze dikke vette N8W8.
Laatste update: vandaag om 16u31
Lees meer van Power Unlimited >Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

21x Fortnite is opgeslokt in een groot zwart gat14/10 00u15 - Power Unlimited: Terwijl iedereen El Camino zit te kijken of Call of Duty Mobile speelt, is er grote paniek in de wereld van Fortnite. De game is mede door toedoen van de Visitor opgezogen in een zwart gat. EEN. ZWART. GAT. Lees hier wat dat mogelijk te betekenen heeft.
15x De Wild Area van Pokémon: Sword & Shield lijkt behoorlijk groot te gaan worden14/10 17u00 - Gamequarter.be: Het Japanse magazine Corocoro is met enige regelmaat goed voor nieuwe onthullingen rondom aankomende Pokémon games, waardoor fans van Game Freaks monsterserie elke nieuwe uitgave doorspitten. En deze maand was het weer prijs, dankzij onderstaande afbeeldingen. In eerste instantie lijkt er niet veel interessants op de afbeelding te staan. Zowel de Pokémon als de karakters die op de pagina schitteren zijn immers al lang en breed onthuld. Maar een klein kaartje aan de linkerzijde blijkt meer te zijn dan gedacht. Hierop is namelijk de Wild Area te zien, de open wereld die al vaker zo prominent in beeld kwam. En wat blijkt? Die is behoorlijk groot! Natuurlijk zie je geen perspectief in deze afbeelding, maar als we het langs de kaart van Galar leggen, hebben we wel idee van wat ons te wachten staat. Zeker weten doen we het echter pas eens het spel volgende maand verschijnt.
12x Voormalig CEO van Bungie lanceert twee nieuwe AAA-studio's14/10 11u15 - 4Gamers: Harold Ryan, voormalig CEO van Bungie, heeft twee nieuwe AAA-studio's opgericht. Die vallen onder ProbablyMonsters, een nieuw bedrijf dat al enkele jaren bestaat maar pas recent echt actief is geworden. ...
11x Ontwikkelaar van Crackdown 2 maakt games voor Rockstar14/10 09u15 - InsideGamer: Ontwikkelaar Ruffian Games zou aan 'aankomende titels' voor Rockstar Games werken.
11x Season 2 brengt nieuwe moves voor Soulcalibur VI14/10 11u00 - 4Gamers: Bandai Namco heeft een trailer gelost om de komst van Season 2 voor Soulcalibur VI te teasen. Wat we er concreet van mogen verwachten zal nog moeten blijken, maar het ziet er alvast naar uit dat er heel ...
11x Vr-ondersteuning komt mogelijk naar Microsoft Flight Simulator14/10 14u30 - InsideGamer: In een interview met AVSIM laat Jorg Neumann, het hoofd van Microsoft Flight Simulator, weten dat zij hun uiterste best gaan doen om vr-ondersteuning toe te voegen aan de game.
10x Fortnite is niet meer, leve Space Invaders!14/10 07u45 - Gamequarter.be: Een van de redenen dat Fortnite al zolang is relevant blijft, is dat Epic Games de game voortdurend blijft omgooien. Ieder seizoen brengt nieuwe verrassingen, waarbij het bedrijf het niet schuwt om het speelveld drastisch aan te passen. Of zoals bij de finale van seizoen 10: volledig weg te blazen. Wie op dit moment op de game inlogt, wordt begroet door een afbeelding van een zwart gat, waar je als speler niets mee kan doen. Maar het blijkt dat wanneer je de Konami code invoert (omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, B, A, Start), je vervolgens een soort Space Invaders kunt spelen, zoals IGN hieronder demonstreert. We betwijfelen of dit een hint is omtrent wat gaat komen, maar zeker weten doen we het pas eens het spel weer live is.
10x Starbreeze brengt Payday 3 op 2022 of 2023 uit14/10 09u00 - InsideGamer: Starbreeze Studios laat weten dat het Payday 3 in 2022 of 2023 wil uitbrengen.
10x Bekijk een uur gameplay van Game Freaks Little Town Hero14/10 09u00 - InsideGamer: De aankomende Switch-game Little Town Hero is uitgebreid te zien in een nieuw uitgebrachte gameplayvideo.
10x Fortnite eindigt plots: "Het is leuk om mijn kinderen nog eens terug te zien"14/10 10u30 - 9lives: Lees meer >

Statistieken

Artikels:
30474
Gelezen:
34397
Aantal lezers nu:
86


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven