woensdag 19 september 2018, week 38


U bent nu hier: Games | Chronologisch: uit

Laatste updatecontrole: vandaag om 7u30
 

9lives

Verbergen Tonen
18/09 16u45  Darksiders III Lekker herkenbare hack 'n slashOp gamescom werd al snel duidelijk dat het tweede waar is: Darksiders III ziet er niet alleen uitzonderlijk trouw uit aan zijn voorgangers, de game speelt duidelijk ook nog steeds op dezelfde manier. Waar het genre met titels als Dark Souls meer richting een logge, en realistischere manier van combat evolueerde (kijk maar naar God of War), houdt het team achter deze reeks halstarrig vast aan de goede oude brede lenshoek. En dat is fijn, want zo behoud je een beter overzicht over de strijd, en zijn combo's lekker vloeiend aan elkaar te rijgen. Just like in the good old days, dus. [img:2] Als een graphic novel Dat wil niet zeggen dat Darksiders helemaal in de tijd is blijven stilstaan. Visueel lijkt deze game helemaal in zijn vorm te komen met de scherpe tekenstijl die in de betere graphic novel niet zou misstaan. De duistere personages die de serie kenmerken zien er enger en gedetailleerder dan ooit uit, en de particle effects die doorheen de combat over je netvlies vrolijk in het rond springen, zijn prachtig. Maar de grootste verandering – aldus de makers – is de manier waarop de spelwereld opgebouwd is. Deze keer maakt de game optimaal gebruik van hedendaagse developmenttechnologie, waardoor alles grootser, mooier en natuurlijker aanvoelt. En dat willen de makers voornamelijk in de map van het spel weerspiegelen. Waar je voorheen in Darksiders steeds van level naar level voortbewoog en de spelwereld van de games eerder gesegmenteerd was, speel je nu in één grote map die niet alleen visueel aan elkaar hangt, maar ook effectief zo te verkennen is. Visueel lijkt deze game helemaal in zijn vorm te komen met de scherpe tekenstijl die in de betere graphic novel niet zou misstaan.
18/09 13u30  Dying Light 2 De toekomst van storytelling in games?Ik weet het: dat zijn heel wat grote woorden bij elkaar voor een intro over een zombie-game anno 2018. Laat me dan ook meteen eerlijk zijn, zodat ik je niet misleid met deze enthousiaste preview; ik had tot voor gamescom dit jaar nog nooit Dying Light gespeeld. Ik wist wel waar de game over ging, en wat zowat de key-takeaways waren van het eerste deel (ja hoor, ik doe altijd mijn research voor ik een game ga bekijken tijdens gamescom), en was tot dusver niet overtuigd dat het helemaal mijn dada was. Zombies? Meh. Parcour? Goh, we hebben toch Assassin's Creed al dat ons een shitload aan straatacrobatie wist voor te schotelen. Open world? Niet bepaald de meest compelling sales pitch voor een game in dit decennium. Het is dan ook maar door wat geschuif en gepuzzel in onze planningen, dat Joeri (onze gamescom-papa die braaf onze jaarlijkse afspraakjes op het evenement regelt) mij of all people deze hands-off demo liet bijwonen. En ik ben hem er uiterst dankbaar voor. Door deze demo heb ik me de eerste game alvast aangeschaft, en ik heb daar nog geen seconde spijt van gehad. [img:1]
18/09 10u45  New Gundam Breaker verschijnt deze maand nog op Steam Fans van de manga/anime/games zullen dus ook op pc hun eigen Gunpla kunnen bouwen en van die typisch Japanse robotgevechten kunnen aangaan. De Steam-versie zou alle PlayStation 4-updates tot patch 1.04 bevatten en eveneens twee nieuwe locaties bevatten: het klaslokaal en de studentendirectiekamer. Alle toekomstige DLC's zullen trouwens gratis beschikbaar gesteld worden. En daar kan ik wel achter staan eigenlijk.
18/09 10u30  Over een mogelijk vervolg op de monsterhit Spider-Man Wat zoveel wil zeggen als 'er komt hoogstwaarschijnlijk nog meer DLC en een sequel, maar ik mag nog niets bevestigen'. Over die eerste wist Intihar nog te zeggen dat we serieus wat verrassende plottwists mogen verwachten. Persoonlijk zie ik een optreden van Venom wel zitten, zeker met de film met in de hoofdrol Tom Hardy in het verschiet (zie trailer hieronder). Wat willen jullie vooral zien in de nieuwe content en een (waarschijnlijke) nieuwe Spider-Man-game?  
17/09 13u15  Grand Theft Auto V is vandaag 5 jaar geworden "Time flies when you're having fun"Ontwikkelaar Rockstar toonde de wereld op 2 november 2011 bovenstaande video en het internet stond in rep en roer. Ondertussen is het filmpje al goed voor bijna 53 miljoen views op Rockstars officiële YouTube-kanaal. Volgens de laatste cijfers zou Grand Theft Auto V meer dan 95 miljoen keer over de al dan niet digitale toonbank gegaan zijn, verspreid over de releases op PlayStation 3, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 4 en pc.  In financiële cijfers? Wel, GTA V is verantwoordelijk voor een omzet van meer dan 60 miljard dollar. Niet slecht als je weet dat de ontwikkeling van de game zo'n 278 miljoen dollar bedroeg. In ieder geval hou ik aan het spel zelf mooie herinneringen over, ook al heb ik me nooit echt gewaagd aan de GTA Online. Vice City blijft mijn persoonlijke numero uno, maar deel vijf kwam toch mooi in de buurt. Bij jullie?
15/09 10u00  Destruction Derby Raw Retromania[img:3 left]Soms krijgt een videogame een betrekkelijk lage reviewscore omdat hij schijnbaar weinig toevoegt aan de gameplay van één of twee eerdere edities. Destruction Derby Raw (2000), een late titel voor de eerste PlayStation, was er zo een: op Metacritic reeg hij slechts een geaggregeerde score van 69 procent bij elkaar, met als een van de belangrijkste kritieken dat hij niets echt nieuws toevoegde aan de formule. 'Er valt lol te trappen in Destruction Derby Raw, maar verwacht niet dat het je banden doet springen', opperde één van de reviewers. De formule werd gewoon wat verdergezet na Destruction Derby (1995) en Destruction Derby 2 (1996), zo luidde het. Maar dat Destruction Derby Raw over een doorgedreven upgradesysteem beschikte, een element dat pas enkele jaren later belangrijk zou worden in racegames (op vroege vogels als Road Rash II na natuurlijk)? Dat werd blijkbaar niet als belangrijk beschouwd. Maar de nieuwe 'Smash 4 $'-modus, een soort career mode waarin je voor harde pegels speelt waarmee je constant wagens moet zien te upgraden, was een stevige innovatie in zijn tijd. Ook al omdat er op langere termijn een soort van overlevingselement in zat: het spel eindigde pas wanneer al je wagens waren kapotgereden én je geen geld meer had voor een nieuwe.
15/09 10u00  Op zoek naar een gaming televisie? Vier dingen die je moet weten voor je een nieuwe tv koopt1. 8K staat alweer voor de deur Dan had je eindelijk geïnvesteerd in een nieuwe 4K-tv om het beeld van je PlayStation 4 Pro of je Xbox One X het beste tot zijn recht te doen komen, en wat gebeurt er? Fabrikanten als Samsung, LG Electronics en Sharp komen ineens met 8K-schermen op de markt. Toestellen die nòg eens vier keer meer pixels op het scherm toveren dan 4K-toestellen. Ze komen momenteel op de markt voor prijzen tussen 5.000 en liefst 15.000 euro, dus ze zijn alleen voor de échte liefhebbers. Die zitten ook nog met het feit dat er letterlijk géén content bestaat voor die resolutie: de toestellen van Samsung, bijvoorbeeld, upscalen videobeelden vanaf HD- of 4K-kwaliteit door er extra pixels bij te 'verzinnen'. Dat is niet hoe het werkt bij games, die veel te dynamisch zijn om de upscalingtechnologie te laten volgen. Wat wèl zou gaan is een ordentelijk uit de kluiten gewassen gamingpc op zo'n 8K-tv aansluiten, en er dan aangepaste games op spelen. CD Projekt Red bewees al dat The Witcher 3 prima draait op een 8K-monitor, dus stel je dat eens voor op een 75 inch-tv. Men had er wel een systeem met viér videokaarten voor nodig, dus dan zou je al snel in de 20.000 euro's zitten om een game te spelen. Maar het kàn, dus. Verdict: Wachten. Gewoon wachten. Het duurt nog jàren voordat 8K echt zal worden omarmd door de game-industrie.[img:1]
14/09 19u30  Call of Duty: Black Ops IIII omarmt zijn pc-rekruten "Er is geen snap-to aim-assist in de pc-versie juist?"We konden op de voorbije gamescom de jongens achter de pc-versie van Black Ops IIII enkele vragen te stellen. We spraken met Thomas Wilson, Creative Director bij Beenox die de pc-versie voor zijn rekening neemt en Jonathan Moses, Senior Producer Treyarch, die het hele Call of Duty: Black Ops IIII-plaatje overziet. [img:2 small-left title:Thomas Wilson - Creative Director & Co-Studio Head Beenox]Eerst en vooral, respect voor de toewijding aan de versie voor het platform waarop ik Call of Duty leerde kennen. Mij hoef je dus niet meer te overtuigen van het belang van het pc-luik, maar wat motiveerde jullie als ontwikkelaar en uitgever? Thomas Wilson: “Eerst en vooral was er de vraag uit de spelersgemeenschap en dat is eigenlijk al genoeg. Tegelijkertijd willen we met onze game graag zoveel mogelijk spelers de best mogelijke Call of Duty-ervaring geven en dat doe je niet door een consoleversie zo maar even snel te porten naar een pc-game. Voor zoiets heb je een team nodig dat zich vooral daarop toelegt. Natuurlijk werken wij (Beenox,nvdr) daarvoor nauw samen met Treyarch om de console- en de pc-versies op één lijn te houden, maar tegelijk willen we de pc-speler die beleving geven die hij of zij vandaag verwacht”. Wat zijn volgens jullie dan die verwachtingen? Jonathan Moses: “Dat draait vooral om customization. Een pc-gamer verwacht een grotere flexibiliteit en meer opties om de spelbeleving helemaal naar zijn hand te zetten”. Heb je het nu op mechanische opties of inhoudelijke elementen?
14/09 16u00  Call of Duty: Blackops IIII omarmt zijn pc-rekruten "Er is geen snap-to aim-assist in de pc-versie juist?"We konden op de voorbije gamescom de jongens achter de pc-versie van Black Ops IIII enkele vragen te stellen. We spraken met Thomas Wilson, Creative Director bij Beenox die de pc-versie voor zijn rekening neemt en Jonathan Moses, Senior Producer Treyarch, die het hele Call of Duty: Black Ops IIII-plaatje overziet. [img:2 small-left title:Thomas Wilson - Creative Director & Co-Studio Head Beenox]Eerst en vooral, respect voor de toewijding aan de versie voor het platform waarop ik Call of Duty leerde kennen. Mij hoef je dus niet meer te overtuigen van het belang van het pc-luik, maar wat motiveerde jullie als ontwikkelaar en uitgever? Thomas Wilson: “Eerst en vooral was er de vraag uit de spelersgemeenschap en dat is eigenlijk al genoeg. Tegelijkertijd willen we met onze game graag zoveel mogelijk spelers de best mogelijke Call of Duty-ervaring geven en dat doe je niet door een consoleversie zo maar even snel te porten naar een pc-game. Voor zoiets heb je een team nodig dat zich vooral daarop toelegt. Natuurlijk werken wij (Beenox,nvdr) daarvoor nauw samen met Treyarch om de console- en de pc-versies op één lijn te houden, maar tegelijk willen we de pc-speler die beleving geven die hij of zij vandaag verwacht”. Wat zijn volgens jullie dan die verwachtingen? Jonathan Moses: “Dat draait vooral om customization. Een pc-gamer verwacht een grotere flexibiliteit en meer opties om de spelbeleving helemaal naar zijn hand te zetten”. Heb je het nu op mechanische opties of inhoudelijke elementen?
14/09 14u00  Praga Goes Gaming | Assassin's Creed Odyssey Lees meer >
14/09 13u15  Dying Light: Bad Blood nu in Steam Early Access "12 go in. 1 comes out"Deze razendsnelle competitieve en van parkours-elementen voorziene multiplayer titel bevat bovendien ook een aparte mix van PvP- en PvE-elementen, terwijl de ziel van de bekende Dying Light-gameplay behouden blijft. Heb je de smaak te pakken en zin in meer, dan is er ook het Founders Pack, dat bevat onderstaande features: Dying Light: Bad Blood (game) Exclusief masker: Golden Founder 3 exclusieve legendarische wapenskins: Golden Neckslicer (dolk), Golden Bonecleaver (kapmes) en Golden Skullopener (cricketbat). 1000 Blood bucks, het gamegeld dat je uit kunt geven in de winkel van de game Bonus: 3 exclusieve legendarische skins, verspreid over 3 maanden Hoe dat er allemaal aan toegaat zie je in deze nieuwe trailer.
14/09 10u45  Civilization VI (Switch) Body: In het bijhorende persbericht lezen we alvast dat we vier nieuiwe scenario's rond vier beschavingen kunnen spelen, zijnde de Vikingen, Perzische, Australische en Poolse beschavingen. Naast de vier nieuwkomers zijn er uiteraard nog steeds de bevat de 24 reeds bestaande.
14/09 10u30  Civilization VI doet het binnenkort ook op Switch Lees meer >
14/09 10u00  Lara Croft verwent deelnemers Battle of Thor obstacle run Cosplayer Dutch Lara zorgde met haar verpersoonlijking van Lara Croft voor mooie beelden na de Battle of Thor. Daar poseerde zij samen met de atleten na afloop voor een banner van Shadow of the Tomb Raider. Uiteraard was dit een promostunt voor de nieuwste Tomb Raider-game die vanaf vandaag in de rekken ligt.
14/09 09u45  Wat brengt Assassin's Creed Odyssey ons na launch? [img:1 left]Het Assassin’s Creed post-launch plan bevat de Season Pass met twee grote, episodische verhaallijnen en Assassin’s Creed III Remastered. Daarbovenop krijgen alle Assassin’s Creed Odyssey-spelers toegang tot gratis content, waaronder de verhaalgedreven en episodische ‘Lost Tales of Greece’ plus dagelijkse en wekelijkse in-game events. Het Assassin’s Creed Odyssey post-launch plan is het grootste en meest ambitieuze uit de franchise tot nu toe. Het geeft de spelers meer verhalende content dan ooit tevoren, in een gloednieuw episodisch formaat, voor de twee grote verhaallijnen in de Season Pass. Spelers krijgen de mogelijkheid om meteen in een nieuwe episode te duiken als deze verschijnt, of de avonturen in hun geheel te spelen eens alle episodes beschikbaar zijn. Naar analogie met de game, krijgen de spelers zelf de keuze hoe ze deze content beleven. De Assassin’s Creed Season Pass bevat: Verhaallijn 1 – Legacy of the First Blade: Dit episodisch avontuur laat spelers kennismaken met de eerste held die ooit het iconische ‘hidden blade’ hanteerde en zo de geschiedenis voorgoed heeft veranderd. Spelers ontdekken meer van het achtergrondverhaal van de Assassins en waarom ze kiezen om te vechten vanuit de schaduw. Vanaf december 2018 wordt er ongeveer elke zes weken een episode uitgebracht. Verhaallijn 2 – The Fate of Atlantis: In deze tweede verhaallijn nemen spelers het op tegen goddelijke wezens en ontsluieren ze de geheimen van de legendarische gezonken stad. In een spannende saga vol verrassende wendingen komen spelers nog meer in aanraking met de Griekse mythologie en de Eerste Beschaving. Vanaf het voorjaar van 2019 wordt er ongeveer elke zes weken een episode uitgebracht.
Laatste update: dinsdag 18 september 2018, 16u45
Lees meer van 9lives >


Gamequarter.be

Verbergen Tonen
19/09 07u30  Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk is nu hier Labyrinth of Refrain, de nieuwste game van NIS' interne studio, is nu hier! Dus is het tijd voor een launch trailer. In de video maken we kennis met de belangrijkste figuren van dit verhaal: de heks Baba Yaga, haar leerling Luca en een magisch boek dat niet enkel informatie, maar ook een ziel bevat. Dit trio zal moeten afreizen naar het Labyrinth of Refrain, om het duistere geheim dat in diens dieptes ligt bloot te leggen. En het is aan jou om deze expeditie te leiden en het dodental niet verder op te laten lopen. Veel succes!
19/09 00u45  De ideale Warner Bros-bundel bouw je zelf bij Fanatical Bundels op websites als Humble Bundle, IndieGala en Go Go Bundle bieden uitstekende kansen om je gameverzameling een flinke boost te geven voor een relatief lage prijs. Maar dan moet je wel in zijn voor allerlei soorten en maten games. Anders blijft een aanzienlijk deel van je aankoop immers digitaal stof happen. Maar voor dat probleem is een oplossing. Bij Fanatical kun je nu namelijk zelf kiezen welke games je gezamenlijk koopt, met de Warner Bros Pick & Mix-bundel. Voor € 10,29 mag je drie games van uitgever Warner Bros uitzoeken, waarbij je keuze hebt uit de volgende titels: Batman: Arkham Asylum - Game of the Year Edition Batman: Arkham City - Game of the Year Edition Batman: Arkham Origins Mad Max LEGO Marvel's Avengers LEGO Star Wars: The Force Awakens LEGO Jurassic World LEGO The Movie: The Videogame LEGO Batman Trilogy Injustice: Gods Among Us - Ultimate Edition Mortal Kombat: Komplete Edition Gauntlet Scribblenauts: Unlimited Scribblenauts: Unmasked LEGO Marvel Super Heroes Zie jij jouw trio (of allicht zelfs meer) al staan? Dan kun je uiterlijk over een week hier klikken om van de aanbieding te profiteren. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Fanatical, Warner Bros of de betrokken ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.10 
19/09 00u15  Senran Kagura: Reflexions Ondanks verwoede pogingen van de uitgever, wordt Nintendo nog altijd geassocieerd met videogames voor kinderen. Nu helpt het natuurlijk niet dat de boegbeelden van het bedrijf Mario, Link en Pikachu zijn, maar dit imago is voornamelijk te danken aan de terughoudendheid van de Japanse gigant als het aankomt op games met volwassen content. Langzaam maar zeker is het daar echter op terug aan het komen. En zo kan het gebeuren dat games als Bayonetta, The Binding of Isaac, Agony en Senran Kagura: Reflexions naar de Nintendo Switch komen. Trouwe lezers van onze site weten allicht al dat ik persoonlijk een haat-liefde verhouding heb met de Senran Kagura-serie van Marvelous. Ik hou van de kleurrijke karakters en de grafische stijl, maar kan de vulgariteit van de serie maar moeilijk verdragen (zoals je dus wel kon raden, zijn sommige beelden in dit artikel NSFW). En dat is jammer, want ontwikkelaar Tamsoft heeft meermaals bewezen dat ze best een geinig spelletje kunnen maken, zonder dat ze op tetten ter grootte van uiers hoeven te vertrouwen. Die boodschap had het team achter Reflexions echter niet ontvangen. Handjes vasthouden Wanneer het spel begint staan we oog in oog met Asuka, de hoofdpersoon van de Senran Kagura-serie en het meisje dat op nagenoeg al het bronmateriaal staat in haar kenmerkende ‘’ninja-outfit’’. Ditmaal staat ze echter niet met de kunai in de aanslag klaar om een missie te voltooien. In plaats daarvan staat ze na schooltijd al blozend uit het raam van een leeg klaslokaal te staren, wachtend tot jij arriveert. Zoals je kon verwachten eindigt dit gesprek in een nogal klungelige uiting van haar gevoelens richting jou als speler. Gelukkig ben jij echter meer dan in staat om deze gevoelens te beantwoorden op de enige logische manier: het krampachtig masseren van haar handen!? 1, 2, 3, 1, 2, 3 Met respectievelijk de linker- en rechter-JoyCon’s selecteer je delen van Asuka’s handen, waar je met een druk op de knop begint te masseren in de hoop haar sweet spot te vinden. Ondertussen trillen de JoyCons ritmisch in jouw handen, hetgeen haar alsmaar snellere hartslag moet simuleren. Handmassages zijn namelijk, schijnbaar, erg opwindend en doen haar gedachten afdwalen naar wat uitgebreidere fysieke ontspanningssessies in allerlei scenario’s. Ik zeg dan wel dat de scenario’s verschillen, maar feitelijk is de enige verandering esthetisch in aard. Asuka draagt een ander pakje en soms ben je in een andere locatie, maar verder komt het altijd op hetzelfde neer: ze wilt een massage van je. Maar ditmaal geen handmassage. In plaats daarvan streel, knijp en sla je op plekken van haar lichaam, zoals haar middenrif, dijen, armen en natuurlijk de twee monsterlijke melkmachines die haar rug ongetwijfeld kwellen, in de hoop zo verschillende reacties uit te lokken. Dit laat op zijn beurt een onzichtbare meter vollopen, die je laat overgaan naar het derde soort massage. Van deze ‘’speciale’’ massage zijn verschillende varianten, welke je al spelend ontgrendeld, maar ze hebben allen een ding met elkaar gemeen. En dat is dat ze gevaarlijk dicht bij de tiener haar intieme zone komen en heel sterk insinueren dat er meer gebeurt dan enkel masseren. Zelfs de nieuwe Nintendo zou een rechttoe-rechtaan pornosimulator niet toestaan op diens console, maar een metaforische benadering ervan lijkt a-okay te zijn. En dan de rest van de content Het doel van deze drie massagevormen, die elkaar in een loep afwisselen, is om een emotionele connectie te maken met Asuka. Afhankelijk van welke massages je in haar erotische fantasieën uitvoert kun je verschillende eindes krijgen, welke je per stuk hooguit een half uur kosten. Zo kon het dan ook gebeuren dat ik de belangrijkste content na amper twee uur al gezien had. Je kunt dan nog verder gamen om nieuwe voorwerpen vrij te spelen, om hiermee Asuka’s uiterlijk naar smaak te finetunen, of in andere modes duiken waarin je haar bijvoorbeeld kunt laten modeleren, maar deze zijn weinig meer dan gimmicks voor fetisjisten en bevestigen maar weer eens dat Tamsoft vrouwen als weinig meer ziet dan lustobjecten. En dat is een uiterst onsmakelijke manier om seksualiteit in videogames te benaderen. Bah. Conclusie:  Senran Kagura: Reflexions recenseren als een game voelt raar. Het spel heeft namelijk amper gameplay. En hoewel ik dat gewend bent van de visual novels die ik met regelmaat onder handen neem, heeft ook maar weinig anders dan mooie graphics. De ‘’massages’’ zijn duidelijk niets anders dan een excuus om je fysiek te laten zijn met de dames, zonder dat alle alarmbellen gaan rinkelen bij Nintendo, en bieden totaal geen vermaak of uitdaging. Het is alsof je Warioware speelt, maar dan met slechts drie matige minigames die je twee uur zoet moeten houden.
18/09 07u45  Dead Or Alive 6 komt met een sexy special edition De Dead Or Alive-serie is berucht om diens overmatig seksuele weergave van het vrouwelijke geslacht en daarom besloot Team Ninja om de jiggle physics en andere aspecten rondom de borstenpartij van de vrouwen substantieel terug te schroeven voor het zesde deel. Maar die boodschap heeft het Japanse marketingteam klaarblijkelijk niet gekregen. Het bedrijf heeft immers bekend gemaakt dat de Japanse special edition, die door het leven gaat als het Strongest Package, namelijk een drietal pikante muismatten zal bevatten. Op een eentje kun je je pols laten rusten op de boezem van Honoka, terwijl een andere de billen van Marie Rose bevat. Welke wulpse dame de derde siert, dat is nog even een verrassing. Naast de muismatten krijg je ook de game, soundtrack, artbook, badges, een downloadcode voor de Digital Deluxe Edition van het spel en een vijftal posters die, net als de muismatten, toch wel sterk de nadruk leggen op het vrouwelijk schoon. En daarvoor betaal je omgerekend zo'n € 200,-.
18/09 07u30  Maak kennis met het Divinity-universum met deze sale van Good Old Games België staat bekend om een hoop dingen. Belgische frieten, chocolade en wafels zijn bijvoorbeeld wereldwijd bekend, terwijl Brussel natuurlijk ook nog het hoofdkantoor van de Europese Unie huisvest. Waar het echter niet om bekend staat, zijn diens videogames. Nu betekent dit natuurlijk niet dat er geen games zijn van Belgische bodem. Net zoals in elk land zijn er ook in België verschillende ontwikkelaars ontstaan die hopen door te breken op een internationaal podium. Tot nu toe is Larian Studios, met zijn Divinity-serie, echter de enige die het gelukt is. Desondanks geniet de serie maar relatief weinig bekendheid. Hopelijk komt daar nu verandering in, met de Divinity sale bij Good Old Games, waarin vijf games in de serie worden verkocht met kortingen tot 90%! Concreet komt dit neer op de volgende aanbiedingen: Divinity: Original Sin - Enhanced Edition (75% korting, van $46.30 voor $11.57) Beyond Divinity (80% korting, van $5.99 naar $1.19) Divine Divinity (80% korting, van $5.99 naar $1.19) Divinity 2: Director's Cut (90% korting, van $19.99 naar $1.99) Divinity: Dragon Commander (90% korting, van $39.99 naar $3.99) Heb jij interesse om kennis te maken met deze franchise, of wil je je verzameling juist uitbreiden? Dan heb je nog zes dagen om hier te klikken en te profiteren van deze deals. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door CD Projekt, Larian Studios of Bandai Namco, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
18/09 00u45  Ga (vooral niet) kopje onder met de screenshots van KURSK Lees meer >
17/09 19u30  Pro Evolution Soccer 2019 Iedereen heeft wel iemand in zijn of haar omgeving die er altijd met de eer vandoor gaat. Iemand die altijd aan het langste eind trekt en aan het eind van de rit de grootste glimlach op zijn of haar gezicht heeft. Onze vriend Donald Duck heeft het daarin misschien wel het zwaarst van allemaal, omdat zijn neef Guus Geluk werkelijk alles voor zijn neus kan wegkapen. Dit doet Guus niet met een kapitaal vermogen, maar met een dosis geluk. Het kapitale vermogen van Electronic Arts (de Guus Geluk in dit verhaal), zorgt er wel voor dat PES (Donald Duck) telkens weer met een bittere nasmaak zit. Alhoewel, wellicht is die nasmaak inmiddels al vervangen door een permanente zure bek. Oh, wat verlangt Konami weer naar de hoogtijdagen, zo’n decennia geleden. Waarin gameplay hoogtij vierde en de licenties nog redelijk van de partij waren. De altijd gretige achterban produceerde binnen no-time option files die alle licenties weer tevoorschijn toverde. De slimmeriken onder ons wisten die option files dan op hun game toe te passen, maar de doorsnee gamer was niet eens op de hoogte van de mogelijkheid in zijn geheel. Inmiddels zijn we een flink aantal jaartjes verder. Qua licenties wist PES jarenlang te pronken met de UEFA Europa League en UEFA Champions League, maar dat is voorbij. Suikeroom Electronic Arts heeft ook deze licenties met een grote zak geld binnengehengeld. Dit na onder andere een langdurige deal met de Premier League van Engeland. Konami werd in het nauw gedreven en besloot simpelweg zoveel mogelijk licenties van andere landen binnen te harken, maar dit zijn over het algemeen licenties waar niemand iets om geeft. Denk aan de competities van Australië en Denemarken. Grote competities als Duitsland, Engeland en Spanje zijn niet gelicenseerd. De Duitse competitie ontbreekt zelfs nagenoeg in zijn geheel. Een zorgwekkende ontwikkeling, die PES wat dat betreft dan ook aan de rand van de afgrond brengt. Overleven op gameplay  Het forceert Konami met PES 2019 om dat te doen wat ze eigenlijk al jaren doen: overleven door fantastische gameplay te bieden. Dit jaar nog meer dan anders. Want de licenties zijn, zoals gezegd, eigenlijk niet om over naar huis te schrijven. Onder andere de technologie Visible Fatique moet een frisse wind opleveren, waarnaast de passing, het schot en alle andere aspecten vanzelfsprekend weer zijn gefinetuned. Visible Fatique toont de vermoeidheid van spelers, waardoor wisselen belangrijker is dan ooit. Niet wisselen vergroot de kans op blessures aanzienlijk, en dat wil je, zeker in de Master League, ten alle tijden voorkomen. Het moet dan ook gezegd worden dat de kleine aanpassingen in de gameplay wederom goed uitpakken. De alinea over gameplay in een recensie van PES draait altijd weer uit op dezelfde conclusie: het is steengoed. Elk jaar weer leg ik dezelfde bewering op tafel: qua gameplay is PES echt de grote broer van FIFA. Waar FIFA al vrij snel scripted aanvoelt, daar doe je er bij PES aanzienlijk langer over om alle geprogrammeerde spelsituaties te herkennen. Het gevoel van ‘’oh, dit heb ik eerder exact hetzelfde gezien’’, is bij FIFA snel aanwezig, terwijl dit bij PES doorgaans even op zich laat wachten. Wat dat betreft is het antwoord op de vraag of PES een aanschaf waard is onveranderd: alleen als je gameplay boven álles zet. Blijven hangen in de gloriedagen  Want naast gameplay weet FIFA op alle gebieden PES te kijk te zetten. De Master League biedt weinig tot niets bijzonders ten opzichte van de carrièremodus van FIFA. De menu’s van PES 2019 voelen zeer gedateerd aan, ondanks de toch altijd weer goede soundtrack. Qua modi weet PES 2019 niet te verrassen, sterker nog, er is niets nieuws aan de zon. Online weet PES al jaren qua verbinding stabiel te presteren, maar matchmaking kent de nodige problemen. Zo ben je nagenoeg verplicht om een topteam te kiezen, want wanneer je een middelmatig team kiest om online te gaan, zul je niet aan een middelmatig team worden gekoppeld. Geen enkele keer wist ik een gelijkwaardig team te vinden. Elke keer speelde ik met mijn bescheiden elftal tegen kanshebbers voor de Champions League. Mocht dit een keer niet zo zijn, dan kwam ik een MyClub-team tegen (tegenhanger van FIFA Ultimate Team), wat doorgaans nog sterker was dan de doorsnee topploeg van Europa. Nee, eerlijk is de matchmaking in PES 2019 zeker niet. Conclusie:  PES 2019 weet maar op één gebied echt te imponeren: de gameplay. Op het gebied van presentatie scoort het spel ver onder de maat. Niet de gameplay, maar de algehele presentatie van het spel heeft een serieuze make-over nodig, en die blijft uit. Omdat Pro Evolution Soccer 2019 in de kern nog steeds een degelijk spel is en met vrienden zeer vermakelijk kan zijn, is het spel geen onvoldoende waard.  Konami moet wel bij zichzelf te rade gaan wat het met PES 2020 gaat doen, want deze weg vervolgen is een weg naar de afgrond.
17/09 08u15  Krijg een kijk op de Early Access van Lawless Lands, met deze screenshots Lees meer >
17/09 08u00  Geef je oren een voorproefje van Heartbound Ergens dit jaar zou Heartbound moeten verschijnen, een non-traditionele RPG van ontwikkelaar Pirate Software. En je kunt nu al een demo proberen via Steam. Voor het bedrijf is dit echter niet voldoende en daarom houdt het zijn volgers voortdurend op de hoogte van de voortgang op de game. Zo ook met deze video, welke een nieuw nummer van de soundtrack ten gehore brengt.
17/09 08u00  Je hebt een maag van staal nodig voor Ace Combat 7 in VR Virtual reality games zijn, helaas, niet voor iedereen weggelegd. Veel mensen worden immers misselijk door de games, terwijl andere simpelweg bepaalde titels moeten vermijden. Na het zien van onderstaande trailer van Ace Combat 7: Skies Unknown, is duidelijk dat ook deze titel er niet een is die iedereen zomaar oppakt. Net als bij echte straaljagers zit er namelijk flink tempo in en maak je allerlei maagdraaiende manoeuvres om te voorkomen dat je uit de lucht wordt geschoten. En dat dan in VR!
16/09 15u00  De Early Access van Hentai Case Opening is absoluut not safe for work Lees meer >
16/09 12u45  Bespaar nu 20% op alles bij OtakuBundle Normaal wanneer we schrijven over een aanbieding, schrijven we over een specifieke game of  bundel of over een sale die in het teken staat van een uitgever of bepaald genre van games. Ditmaal hoeven we ons echter niet te specificeren. Tot 1 oktober krijg je namelijk 20% korting op OtakuBundle op elke aankoop die je doet! En die korting is niet eens eenmalig. Zolang als dat je bij het afrekenen de code summer2018 gebruikt, bespaar je automatisch een vijfde van de aankoopprijs van je product(en). Makkelijker gaat het niet worden! Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door OtakuBundle of de betrokken uitgevers en ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
16/09 12u45  FunQuarter #225                                                                 Nintendo laait het vuur op!?                                                                             Sugoi!                                                             Best catchy ook nog                                                                         Call the cops!                                                             Net als vroeger                                                                        Spreekt voor zich                                                           What the actual fuck                                                                 Wallpapers, opslaan voor ware grootte                                                            Een dubbele afsluiter            
15/09 17u00  Hero Wars komt met een wel nietszeggende video Een trailer, of die nu voor een videogame, film of televisieserie is, moet jou als kijker lekker maken voor wat het ook is dat het adverteert. Dat kan met actie, mysterie of humor, om slechts enkele voorbeelden te noemen. Bij Hero Wars hebben ze dat echter niet begrepen.Afgelopen nacht kwamen de makers van het spel namelijk met onderstaande trailer aanzetten, welke in principe voor zich spreekt. Of juist niet...
15/09 12u30  Werken in het OV? Het kan met LOTUS-Simulator Lees meer >
Laatste update: vandaag om 7u30
Lees meer van Gamequarter.be >

4Gamers

Verbergen Tonen
18/09 19u45  [LIVE] 4Gamers speelt Destiny 2: Forsaken Met Forsaken heeft Destiny 2 zijn grootste uitbreiding tot nu toe gekregen. De uitbreiding zou een frisse wind doorheen de game en de community moeten laten waaien en om dat te vieren is september Destiny-maand ...
18/09 16u00  Nintendo Switch Fortnite bundel op komst Nintendo heeft aangekondigd dat op 5 oktober een nieuwe Nintendo Switch bundel wordt gelanceerd. Deze staat in het teken van Fortnite en bevat naast een Nintendo Switch console ook 1.000 V-Bucks ...
18/09 16u00  Releasedatum voor NBA 2K Playgrounds 2 NBA 2K Playgrounds 2 heeft een releasedatum gekregen, zijnde 16 oktober. Ook werd een nieuwe trailer vrijgegeven. De game verschijnt voot pc, PS4, Xbox One en Nintendo Switch.
18/09 16u00  Releasedatum voor Thronebreaker: The Witcher Tales en GWENT CD projekt RED heeft een releasedatum geplakt op zowel de finale release van GWENT: The Witcher Card Game als Thronebreaker: The Witcher Tales, namelijk 23 oktober. Onlangs werd onthuld dat Thronebreaker: ...
18/09 15u15  Een oud landhuis in horrorgame Silver Chains In de lente van 2019 verschijnt Silver Chains voor pc, PS4, Xbox One en Nintendo Switch. De nieuw aangekondigde horrorgame speelt zich af in een Engels herenhuis aan het begin van de 20ste eeuw. Uiteraard ...
18/09 14u45  Downward Spiral: Horus Station nu ook beschikbaar voor PS4 Downward Spiral: Horus Station verscheen eerder dit jaar al voor pc met optionele VR-ondersteuning en nu is de game ook beschikbaar voor PS4 met optionele ondersteuning voor PlayStation VR. Het ...
18/09 14u45  South Park: The Stick of Truth volgende week naar Nintendo Switch South Park: The Stick of Truth verschijnt volgende week, op 25 september, voor de Nintendo Switch, zo heeft Ubisoft laten weten. De Switch-versie is dan digitaal (en enkel digitaal) verkrijgbaar voor ...
18/09 14u45  Nieuwe trailer 2de episode The Walking Dead: The Final Season Telltale heeft een nieuwe trailer vrijgegeven van de tweede episode van The Walking Dead: The Final Season. Die verschijnt volgende week op 25 september. Op 6 november volgt nog een derde episode. De ...
18/09 14u30  "Penis van Trump lijkt op Toad van Mario Kart" Volgende maand komt Stormy Daniels, de pornoactrice die net voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016 zwijggeld zou hebben ontvangen om een seksuele affaire met Donald Trump stil te houden, ...
18/09 11u45  Pre-order bonus voor Persona 3: Dancing in Moonlight en Persona 5: Dancing in Starlight Op 4 december verschijnen Persona 3: Dancing in Moonlight en Persona 5: Dancing in Starlight voor PS4 en nu is aangekondigd dat voor elke game een pre-order bonus wordt voorzien. Een pre-order levert ...
18/09 11u15  Premium Edition voor Tales of Vesperia: Definitive Edition Bandai Namco heeft een Premium Edition onthuld van Tales of Vesperia: Definitive Edition. Die Premium Edition verschijnt samen met de game op 11 januari 2019 voor PS4, Xbox One en Nintendo ...
18/09 11u15  New Gundam Breaker volgende week naar Steam New Gundam Breaker, dat eerder al voor PS4 verscheen, komt op 25 september via Steam naar pc, zo is aangekondigd. De pc-versie bevat dan meteen alle PS4 updates tot patch 1.04, terwijl ook enkele nieuwe ...
18/09 11u15  Releasedatum voor Tetris Effect Tetris Effect, dat enkele maanden geleden werd aangekondigd voor PS4 en PlayStation VR, heeft een releasedatum gekregen, zijnde 9 november. Tetris Effect is de nieuwe game van de maker van REZ en Lumines. ...
18/09 11u00  Resonance of Fate krijgt 4K/HD Edition Resonance of Fate krijgt een 4K/HD Edition voor pc en PS4, zo heeft tri-Ace aangekondigd. De opgepoetste versie verschijnt wereldwijd op 18 oktober. De originele game verscheen in 2010 voor PS3 en Xbox ...
18/09 10u45  Sea of Thieves: Forsaken Shores verschijnt iets later Normaal zou de Broken Shores DLC voor Sea of Thieves morgen, op 19 september, verschijnen, maar dat feestje gaat niet door. De content update is uitgesteld naar volgende week en staat nu gepland voor ...
Laatste update: dinsdag 18 september 2018, 19u45
Lees meer van 4Gamers >

GamersNET.nl

Verbergen Tonen
15/09 00u00  Frostpunk krijgt gratis People and Automatons-update om inwoners namen te geven Onze Soraya was prima te spreken over [url=https://www.gamersnet.nl/movies/frostpunk/indie_spotlight/]Frostpunk[/url], een cross-over tussen het survival-genre en een citybuilder. Daarbij merkte ze onder meer op dat de binding met je inwoners behoorlijk sterk wordt. Dat wordt nu vermoedelijk alleen ...
15/09 00u00  FIFA 19 krijgt survival- en scheidsrechterloze modi Als je een wat oudere gamer bent, heb je vast en zeker herinneringen aan de oude FIFA-games, waarin je de scheidsrechters kon uitschakelen, zodat je iedere speler van de tegenstander naar de ziekenboeg kon trappen zonder daarbij ook maar ��n gele kaart te krijgen. In [url=https://www.gamersnet.nl/ga...
15/09 00u00  Nieuwe trailer: Persona Q2: New Cinema Labyrinth - First Japanese Trailer We [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201808/persona_q2_new_cinema_labyrinth_onthuld/]berichtten[/url] er gisteren al over, maar [url=https://www.gamersnet.nl/games/persona_q2/]Persona Q2 New Cinema Labyrinth[/url] is onthuld. In deze eerste (Japanse) trailer leren we meer over het verhaal en krij...
15/09 00u00  Nieuwe trailer: Street Fighter 5 - Sagat Reveal Trailer Net als de kersvers aangekondigde [url=https://www.gamersnet.nl/movies/street_fighter_5/g_reveal_trailer]G[/url], treed ook Sagat vandaag [url=https://www.gamersnet.nl/games/street_fighter_5/]Street Fighter 5[/url] binnen. Aan zijn moveset is weinig veranderd: hij heeft nog steeds zijn iconische Tig...
15/09 00u00  Nieuwe trailer: Street Fighter 5 - G Reveal Trailer G is een mysterieuze nieuwe toevoeging aan [url=https://www.gamersnet.nl/games/street_fighter_5/]Street Fighter 5[/url]. Deze bebaarde man wil de president van de wereld worden en poogt dat door zijn boodschappen op social media te delen. Waar doet ons dat toch aan denken? Hij is vanaf vandaag verkr...
15/09 00u00  Tekken 7 kondigt tweede seizoen aan met Negan uit The Walking Dead Naast de populariteit van [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/dragon_ball_fighterz/]Dragon Ball FighterZ[/url] blijft Bandai Namco nog volop pompen met die andere iconische vechtreeks; in het specifiek [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/tekken_7/]Tekken 7[/url]. Op digitaal vechttoernooi EVO 20...
15/09 00u00  Nieuwe trailer: Tekken 7 - Season Pass 2 Reveal (feat. Negan from The Walking Dead) Vechtersspel Tekken 7 krijgt een volwaardig tweede 'seizoen' aan content. Onder de zogenaamde Season Pass 2 vallen onder meer ...
15/09 00u00  Panthera Evo is Razers nieuwe fightstick voor eSporters Wie een beetje fatsoenlijk wil knokken in games, is vaak het beste af met een [i]dedicated[/i] fightstick voor het genre. Razer doet daarvoor nu een nieuwe, hoogwaardige duit in het zakje, met de [url=https://www.razer.com/gaming-controllers/razer-panthera-evoRazer]Panthera Evo[/url]. In vol ornaat ...
15/09 00u00  Season Pass en gratis content voor We Happy Few onthuld Tijdens de [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201806/overzicht_dit_was_de_e3_persconferentie_van_microsoft/]Microsoft-persconferentie[/url] op de [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201806/alles_over_de_e3_2018/]afgelopen E3[/url] werd bekendgemaakt dat [url=https://www.gamersnet.nl/previews/we_h...
15/09 00u00  Fire Emblem Heroes brengt geschat 400 miljoen dollar in het laatje Achttien maanden geleden lanceerde [url=https://www.gamersnet.nl/games/fire_emblem_heroes/]Fire Emblem Heroes[/url] , een mobiele adaptie van Nintendo's succesvolle strategische RPG-reeks, en het spel blijkt een consistent en grandioos succes. Na een jaar haalde Heroes bijna 300 miljoen dollar op; n...
15/09 00u00  Horizon: Zero Dawn krijgt eigen bordspel De avonturen van de open-wereld RPG [url=https://www.gamersnet.nl/games/horizon_zero_dawn/]Horizon: Zero Dawn[/url] zullen worden omgezet in een heus bordspel. Bordspelbouwer Steamforged Games werkt aan de board game-versie, waarbij ze nauw samenwerken met Sony. Binnenkort zal Horizon: Zero Dawn - T...
15/09 00u00  SoulCalibur 6 verwelkomt Astaroth en Seong Mi-Na Vlak voor de [url=https://www.gamersnet.nl/games/tekken_7/]Tekken 7[/url]-finale op EVO 2018, kondigde Bandai Namco nog een tweetal personages aan voor die nieuwe game van hun andere vechtreeks: [url=https://www.gamersnet.nl/games/soul_calibur_6/]SoulCalibur 6[/url]. Nu weten we dat klassieke person...
15/09 00u00  Nieuwe trailer: SoulCalibur 6 - Astaroth and Seong Mi-Na EVO 2018 Reveal trailer Astaroth en Seong Mi-Na keren terug in [url=https://www.gamersnet.nl/games/soul_calibur_6/]SoulCalibur 6[/url], zo wist Namco Bandai te bevestigen tijdens fighting game-evenement EVO 2018. Gigantische bijl of naginata, welk wapen heeft jouw voorkeur?...
15/09 00u00  Dead or Alive 6 teaset Hitomi en Leifang; onthulling op Gamescom 2018 Tijdens de diverse fight game-toernooien van EVO 2018 werd er flink wat afgemat, zo ook bij [url=https://www.gamersnet.nl/games/dead_or_alive_last_round/]Dead or Alive 5: Last Round[/url], die een plekje als 'side tournament' kreeg. Na de Grand Finals toonde Koei Tecmo silhouetten van twee personage...
15/09 00u00  Pok�mon RPG voor Nintendo Switch uitgesteld naar eind 2019 Sinds zijn [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201707/pokemon_rpg_voor_nintendo_switch_verschijnt_in_2018_of_later_aldus_nintendo/]aankondiging[/url], is het enige nieuws over de aankomende 'main line' Pok�mon RPG voor de Nintendo Switch dat van uitstellen. Zo ook nu. Eerder stond de verwachte rele...
Laatste update: zaterdag 15 september 2018, 0u00
Lees meer van GamersNET.nl >

InsideGamer

Verbergen Tonen
18/09 16u30  Nintendo-fans in verwarring over 'Peachette' Tijdens de laatste Nintendo Direct kreeg het publiek een eerste blik van het nieuwste Nintendo-personage, Peachette. Peachette zal haar eerste opwachting maken in New Super Mario Bros. U Deluxe, maar met Peachette kun je niet direct spelen. Je moet eerst als Toadette spelen om vervolgens via een nieuwe power-up, de Super Crown, te veranderen in Peachette.
18/09 15u15  Bekijk nu de nieuwe Captain Marvel Trailer De eerste trailer van de nieuwe Marvel-film over het origine verhaal van Captain Marvel is vrijgegeven. De film draait in maart 2019 in de bioscoop.
18/09 14u15  Nieuwe locaties en beelden van Red Dead Redemption 2 De open wereld van Red Dead Redemption 2 lijkt steeds groter wat betreft opbouw en locaties. Rockstar Games heeft op zijn website zeven nieuwe steden onthuld met bijpassende onderschriften en foto's.
18/09 13u45  Cyberpunk 2077-sidequests krijgen diepte en betekenis Volgens een artikel over Cyberpunk 2077 in Edge magazine, gaan personages en kleine gebeurtenissen die weinig tijd krijgen in de main story meer diepte krijgen in sidequests.
18/09 12u15  Fortnite-item 'Port-A-Fortress' aangekondigd Epic kondigt een nieuw item aan voor Fornite: de Port-A-Fortress. Dit is een uitgebreide versie van de Port-A-Fort, dat ook kan worden gebruikt voor het maken van een fort. Een releasedatum voor dit item is nog niet bekend. De dagelijkse nieuwsupdate van Fortnite kondigde aan dat het item 'de verdediging naar een nieuwe hoogte brengt'.
18/09 11u00  Strange Brigade review – De brigade blijft te gewoon Egypte kennen we in de meeste games als achtergrond waarin grootheden als Cleopatra en Toetanchamon opereerden. Dat geldt ook voor Strange Brigade, waarin je in de jaren 30 van de vorige eeuw het land verkent op zoek naar schatten. Schatten die niet bepaald makkelijk te bereiken zijn, maar gelukkig kun je versterking inroepen.
18/09 09u00  South Park: The Stick of Truth verschijnt volgende week op Switch South Park: The Stick of Truth komt op 25 september uit op de Switch.
17/09 17u00  Eerste foto van Joaquin Phoenix als de Joker De eerste foto van Joaquin Phoenix als de Joker is te zien op Instagram van regisseur Todd Phillips. In de opkomende film over de aartsvijand van Batman gaat Phoenix gekleed als Arthur Fleck alias de Joker.
17/09 17u00  Deze NES-games zijn speelbaar op Nintendo Switch Online Nintendo heeft de lijst onthuld van NES-games die voor de Nintendo Switch Online speelbaar worden. Per maand worden er drie extra NES-games toegevoegd aan deze lijst.
17/09 15u30  What to buy-guide: budget game pc Het aanschaffen van een game pc van je zuurverdiende centjes is altijd spannend, vooral als je het allemaal zelf samen stelt. Past het wel? Is het wel de juiste keus? Had ik ergens geld kunnen besparen? Allemaal vragen die de meeste pc-gamers waarschijnlijk wel herkennen.
17/09 15u15  Super Mario Party preview IG – Noem het gerust een Mario Fissa Als er een spin-off van Super Mario is die wel een opfrisbeurt kon gebruiken, dan is het Mario Party wel. Sinds het eerste deel op de Nintendo 64 heeft deze reeks gezelschapsspellen met ieder nieuw deel iets van zijn charme verloren. Daar lijkt nu eindelijk verandering in te komen. Super Mario Party – het eerste deel voor de Switch – voelt nu al als de meest vernieuwende game uit de serie in tijden.
17/09 15u00  Win een PS4-kopie van Divinity: Original Sin 2 Het is weer eens tijd voor een prijsvraag! Deze keer kan er een PS4-versie van Divinity: Original Sin 2 worden gewonnen. In totaal mogen wij van Insidegamer.nl maar liefst vijf exemplaren weggeven. Dus twijfel niet en doe mee!
17/09 14u15  Nintendo biedt abonnees exclusieve Splatoon 2-gear Nintendo biedt gebruikers exclusieve Splatoon 2-gear wanneer ze een 12 maanden-abonnement nemen voor Nintendo Switch Online. De aanbieding bestaat uit een online t-shirt en online Squidkid V-schoenen voor de spelers.
17/09 14u15  EA wil Fifa 19 minder verwarrend maken voor de speler EA doet haar best om Fifa 19 minder verwarrend te maken voor de spelers. In de 'Pitch Notes'-blog komt EA met nieuwe artikelen over verschillende onderwerpen binnen Fifa 19. Uitgaande van de feedback die spelers geven aan EA, probeert EA deze duidelijk te maken in een nieuwe Pitch Note. De laatste Pitch Note ging over de 'Chemistry' en de invloed hiervan op de spelersbeoordeling binnen Fifa 19.
17/09 11u15  De Bioscoopstoel #86 – The Ballad of Buster Scruggs en The Beach Bum De laatste film- en serienieuwtjes vind je in De Bioscoopstoel, de wekelijkse rubriek op InsideGamer waarin redacteur Michel de interessantste nieuwtjes en trailers behandelt.
Laatste update: dinsdag 18 september 2018, 16u30
Lees meer van InsideGamer >

Gamed

Verbergen Tonen
Laatste update: vandaag om 0u06
Lees meer van Gamed >

FOK!Games

Verbergen Tonen
Laatste update: vandaag om 0u37
Lees meer van FOK!Games >

Eurogamer

Verbergen Tonen
18/09 21u45  Data Nederlands en Belgisch Splatoon 2-kampioenschap bekendgemaakt Nintendo heeft de data voor het Belgisch en Nederlands Splatoon 2-kampioenschap bekendgemaakt. In België vindt de finale plaats tijdens Gameforce in Mechelen op zondag 14 oktober. In Nederland gaat de finale door tijdens het Firstlook Festival in Utrecht op zondag 7 oktober.In België kunnen spelers zich zowel online als offline kwaliferen. De offline kwalificaties vinden plaats op zaterdag 8 september om 19:00 uur en zondag 23 september om 16:00 uur. De offline kwalificaties gaan door tijdens FACTS in Gent op 29 en 30 september. Meer informatie vind je op de Nintendo website.Ook in Nederland is het mogelijk om je zowel offline als online te kwalificeren voor de finale. De online kwalificaties gaan door op zaterdag 15 september om 19:00 uur en zondag 30 september om 16:00 uur. Offline kun je je kwalificeren tijdens het Firstlook Festival op 6 en 7 oktober. Meer info vind je eveneens op de Nintendo website.Read more…
18/09 20u00  Fallout 76 - Release, gameplay, multiplayer en alles wat we weten Tijdens een speciale livestream onthulde Bethesda Fallout 76. Een nieuwe game binnen het Fallout-universum, maar dan met een twist. De game is namelijk een multiplayergame.Bovendien is Fallout 76 een prequel, aangezien de game zich voor alle andere Fallout-games afspeelt. Director Todd Howard belooft met Fallout 76 een echte softcore survival-ervaring. Hier lees je alles wat je moet weten. Inhoud Read more…
18/09 18u30  Immortal: Unchained review - legt zichzelf aan de ketting Sander durfde de Immortal: Unchained review wel aan, na zijn uitstapjes naar Lordran en omstreken. Bovendien is vernieuwing in het genre altijd aanlokkelijk. Maar, zo blijkt, je moet van goede huize komen om kwaliteit neer te zetten.De Zweedse ontwikkelaar Toadman Interactive biedt een interessant voorstel: wat nou als je in een Soulsborne-game met geweren vecht? De mogelijkheid is er zeker om een frisse wind door het genre blazen. Immortal: Unchained is de invulling van dat voorstel. Je doorkruist futuristische en grimmige scifiwerelden, strijdt in tactische gevechten waarin je geweren en mêleewapens moeiteloos afwisselt, komt oog in oog te staan met memorabele eindbazen en geniet van de diepgaande, belonende en bikkelharde gameplay die zo kenmerkend is voor het genre. Een fantastisch voorstel, waar er echter maar weinig van terechtkomt.Immortal: Unchained doet zijn uiterste best om je te paaien. Nadat je je zelfgemaakte technoviking door de tutorial hebt geloodst, kun je genieten van goed uitgedacht leveldesign dat onderzoek en herspelen beloont. Je vindt geregeld shortcuts terug naar veilige ruimtes en sluiproutes naar verborgen schatkamers. Met de Ceruleum Decree-sleutels die je op je pad vindt, kun je gesloten deuren en schatkisten openen. Vaak kom je die eerder tegen dan dat je genoeg sleutels verzameld hebt, dus notities maken en later terugkomen is van groots belang aangezien je flink wordt beloond voor de moeite. De levels zijn daardoor memorabel in hun complexiteit en zeer genietbaar om je doorheen te worstelen.Read more…
18/09 16u15  FIFA 19 packs - Dit zijn de pack odds in de Benelux Vorige week nog raakte bekend dat België een strafonderzoek naar EA opent wegens FIFA loot boxes, vandaag toont EA hoe het openen van FIFA 19 Ultimate Team packs in zijn werk gaat - en hoeveel kans op de GOAT je nu eigenlijk maakt.Concreet krijg je voor je aankoop - in dit geval van een premium gold pack - te zien hoeveel kans je maakt op een speler met +75, +82 of +84 in statistieken. De kansen zijn steeds in percentages uitgedrukt, maar niet alles lijkt glashelder.Zo zijn er de zeldzame Ones to Watch-kaarten, die volgens EA in minder dan 1 percent van de gevallen voorkomen. Ook is het niet duidelijk of bijvoorbeeld een +90 zeldzamer is dan een +84. De percentages zijn overigens niet cumulatief. Dit betekent dat de kans op een sterspeler hetzelfde blijft naarmate je meer packs opent.Read more…
18/09 15u45  Gwent: The Witcher Card Game release bekendgemaakt CD Projekt Red heeft de releasedatum van Gwent: The Witcher Card Game en Thronebreaker: The Witcher Tales bekendgemaakt. Beide games lanceren op 23 oktober voor de pc en op 4 december voor de PlayStation 4 en de Xbox One. De bèta-versie van Gwent: The Witcher Card Game is al sinds 2016 beschikbaar als free-to-play game. Ook na de release blijft de game gratis speelbaar. Ter ere van die release krijgt de game een grote update genaamd Homecoming. Die verandert onder andere de visuele stijl van de game en brengt het aantal lanen terug van drie naar twee.Thronebreaker: The Witcher Tales is een single-player variant op Gwent die volledig losstaat van de free-to-play game. Thronebreaker biedt volgens CD Projekt Red 'meer dan dertig uur aan content' en vertelt het verhaal van Meve, de koningin van Lyria en Rivia. Het is momenteel nog niet geweten hoeveel Thronebreaker kost.Read more…
18/09 15u30  Nieuwe Red Dead Redemption 2 locaties onthuld Rockstar heeft nieuwe gebieden en plaatsen uit Red Dead Redemption 2 onthuld. En net als in het eerste deel belooft de spelwereld erg divers te worden.Valentine is een typisch western stadje, inclusief bruine saloon, omgeven door vruchtbare grond. Annesburg gaat daarentegen gebukt onder de vervuiling van de primitieve koolindustrie. Saint Denis is dan weer een metropool waarin alles kan en alles mag. Lagras ligt diep in de moerassen verscholen en de inwoners zijn niet echt tuk op buitenstaanders.Meer details vind je op de website van Rockstar zelf. Hier zijn alvast enkele screenshots.Read more…
17/09 22u00  EA doet FIFA 19 Ultimate Team chemistry uit de doeken In zijn gloednieuwe serie genaamd The Pitch Notes doet EA bekende en minder bekende systemen in FIFA 19 uit de doeken. Vandaag aan de beurt: FIFA Ultimate Team chemistry.Terwijl voorgaande delen chemistry bij spelers nooit volledig hebben uitgelegd, tracht FIFA 19 de werking en het belang ervan zo helder mogelijk voor te stellen. Zo kan je invloeden op de eigenschappen van een voetballer in een squad op zijn 'bio'-pagina terugvinden.Je ziet basisstatistieken, met daarnaast of een bepaalde chemistry een positieve dan wel een negatieve invloed heeft op de prestaties van de speler. Een voorbeeld: met de Marksman en individuele chemistry krijgt Juventus-spits Dybala een duidelijke boost in zijn Finishing-, Long Shots- en Volleys-vaardigheden.Read more…
17/09 17u15  Dit zijn de meest verrassende nieuwe FIFA 19 features De FIFA 19 demo is sinds vorige week speelbaar en is niet alleen een zoethoudertje tot de release op 28 september, maar toont ook enkele nieuwe features die de game te bieden heeft.Zo kun je na het scoren van een doelpunt met een druk op de cirkeltoets (PlayStation 4) een willekeurige viering doen, en dus niet altijd dezelfde schoenenpoetser. Ga je liefst zo snel mogelijk verder met voetballen? Dan druk je gewoon de schoudertoetsen in om meteen naar de aftrap te gaan.Door het nieuwe Timed Finishing-systeem vereisen plaatsballen bovendien een andere input (L1 + R1). Getimede schoten hebben extra kracht, maar zijn moeilijker uit te voeren. Natuurlijk kun je de techniek ook compleet negeren.Read more…
17/09 16u45  Zestien landen voeren samen de strijd tegen gokken in videogames op De gokcommissies van zestien verschillende landen voeren samen de strijd op tegen gokken in videogames. In de eerste plaats richten de commissies zich op websites waar je kunt gokken met in-game items. Daarnaast viseert de groep echter ook in-game voorwerpen zoals loot boxes.In de eerste plaats willen de deelnemende landen 'de risico's aanpakken die ontstaan wanneer de grens tussen gokken en gamen vervaagt'. Onder andere sites waarop je voorwerpen uit FIFA en Dota 2 kunt vergokken, worden onderzocht. Vorig jaar nog is er op een YouTuber veroordeeld voor het aanzetten tot illegaal gokken via dergelijke sites.Naast die sites komen echter ook de games zelf in het visier. Zo willen de commissies ervoor zorgen dat 'features zoals loot boxes niet ingaan tegen de nationale anti-gokwetgeving'. Volgens woordvoerder Neil McArthur willen de deelnemende landen bovendien 'ouders bewust maken van de mogelijke risico's die hun kinderen lopen'.Read more…
17/09 16u00  WIN 5x Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition voor PlayStation 4 WINNAARS BEKEND! Na lang beraadslagen en het grondig analyseren van jullie antwoorden, heeft onze niet-zo-onschuldige hand de volgende winnaars gekozen:De winnaars worden binnenkort door ons gecontacteerd!Zin in een enorm diepgaande role-playing game, die je volledig in co-op met maximum drie vrienden kunt spelen? Goed nieuws! In samenwerking met uitgever Bandai Namco geven wij 5 exemplaren van Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition op PlayStation 4 weg.Read more…
17/09 16u00  WIN 5x Naruto To Boruto: Shinobi Striker voor PlayStation 4 WINNAARS BEKEND! Na alle seizoenen van Naruto nog eens opnieuw te bekijken, hebben we in ware ninjastijl de volgende winnaars gekozen:De winnaars worden binnenkort door ons gecontacteerd!Altijd al gedroomd om samen met een team slaags te raken in het Naruto-universum? Dat kan perfect! In samenwerking met uitgever Bandai Namco geven wij namelijk 5 exemplaren van Naruto To Boruto: Shinobi Striker op PlayStation 4 weg.Read more…
17/09 12u15  Switch Online-abonnement vereist wekelijkse check-in Nintendo laat weten dat het Switch Online-abonnement een wekelijkse check-in vereist om NES-games te kunnen blijven spelen. Je moet iedere zeven dagen minimaal een keer inloggen om toegang tot de bibliotheek te behouden.Dat staat volledig los van wanneer je abonnement afloopt. De dienst wijkt daarmee af van de concurrentie. Op zowel de PlayStation 4 als de Xbox One kun je onbeperkt offline spelen, zolang je de games maar wel hebt gedownload. Je hebt echter geen Nintendo Switch Online nodig voor Fortnite of andere free-to-play games. Nintendo heeft ook NES-controllers voor de Switch aangekondigd, speciaal voor de NES-games en alleen beschikbaar voor abonnees. Read more…
17/09 11u45  Fortnite krijgt Port-A-Fortress granaat Epic Games laat op de Fortnite Twitter-pagina weten dat de game een Port-A-Fortress granaat krijgt. De nieuwe toevoeging werkt hetzelfde als de reeds bestaande Port-A-Fort granaat, maar resulteert in een groter gebouw.Vermoedelijk is dat gebouw groot genoeg om met een klein team in te kunnen schuilen. Je hoeft slechts de granaat te gooien en het verschijnt direct, zonder dat je eerst zelf je handen uit de mouwen moet steken. Read more…
17/09 10u30  Shadow Tactics: Blades of the Shogun toegevoegd aan Origin Access Electronic Arts heeft negen nieuwe games toegevoegd aan Origin Access. Zo maakt Shadow Tactics: Blades of the Shogun vanaf nu deel uit van de abonnementsdienst. Daarnaast zijn onder andere ook Samorost 3 en SHENZHEN I/O toegevoegd.Volgende games zijn vanaf nu speelbaar via Origin Access:Origin Access kost 3,99 euro per maand of 24,99 euro per jaar en krijgt regelmatig nieuwe games. Zo zijn vorig jaar Battlefield 1 en Titanfall 2 toegevoegd aan Origin Access. Eerder dit jaar is ook Origin Access Premier gestart.Read more…
16/09 18u30  Treyarch pakt teamkills in Black Ops 4 Blackout aan De Call of Duty: Black Ops 4 Blackout beta is momenteel in volle gang en Treyarch lijkt naar feedback te luisteren. Zo tracht de ontwikkelaar door een aanpassing in het looting-systeem teamkills te ontmoedigen.Snoodaards die een wapenbroeder in de rug schieten, kunnen deze voortaan niet langer looten. Tegelijk raadt Treyarch aan spelers die met opzet teamleden doden te rapporteren via het 'social menu' van Blackout. Wie zich meermaals aan 'friendly fire' schuldig maakt, ontvangt een ban.Verder zijn enkele audiobugs weggeëffend en krijgt 'armor' een eigen meter net boven de gezondheidsbalk. Spelersaantallen werden ten slotte lichtjes opgetrokken - van 80 naar 88 spelers in één game - in aanloop naar de release op 12 oktober.Read more…
Laatste update: dinsdag 18 september 2018, 21u45
Lees meer van Eurogamer >

EvilGamerz

Verbergen Tonen
19/09 07u30  Capcom sluit Dead Rising-studio Het gaat wat minder de laatste tijd met Capcom. Het bedrijf heeft een verlies gemaakt van 40 miljoen Dollar en dat zorgt voor herstructureringen van het bedrijf. Dat heeft vooral impact op de Vancouver-studio. Deze is namelijk gesloten. Niet alleen de projecten van deze studio zijn dus geannuleerd, maar ook de hele ontwikkelaar moet de deur sluiten. Capcom Vancouver was vooral verantwoordelijk voor de Dead Rising-serie. Dead Rising 4 deed het tegenvallend en ook de mobiele versie van Puzzle Fighter deed het niet geweldig. Alle medewerkers worden ontslagen. Slechts een enkeling mag blijven tot januari 2019 wegens 'logistieke' redenen.
19/09 07u30  Nvidia toont weer wat gameplay van Metro Exodus Om haar videokaart-prestaties te demonstreren, heeft Nvidia wat meer gameplay getoond van de game Metro Exodus. Daarin wordt de RTX-technologie verder uitgediept op de PC.
19/09 07u30  Nieuw artikel: Slime Rancher Lees meer >
19/09 07u15  SEGA Mega Drive Classics komt naar Switch SEGA Europe Ltd. is verheugd om aan te kondigen dat SEGA Mega Drive Classics, na een succesvolle lancering op PlayStation 4 en Xbox One eerder dit jaar, deze winter zowel digitaal als fysiek zal worden uitgebracht op Nintendo Switch met enkele gloednieuwe functies.Op de hielen van de SEGA AGES titels aankondiging, die tijdens de Tokyo Gaming show zullen lanceren, zal SEGA deze winter geweldige klassiekers naar de draagbare Switch brengen. Retro fans kunnen nu eindelijk de Mega Drive collectie spelen onderweg naar school of werk, in de lunch pauze of eigenlijk overal! SEGA Mega Drive Classics heeft meer dan 50 retro favorieten in elk genre: arcade action, shooters, beat’m ups, puzzels en verborgen juweeltjes, met een groot aantal moderne functies. Exclusief voor de Nintendo Switch kunnen spelers nu tegen elkaar spelen in de lokale coop-modus op hetzelfde scherm en, indien gewenst, elke Joy-Con individueel gebruiken. Bekende functies zoals online multiplayer, achievements, mirror modes, rewind en save states zijn allemaal een onderdeel van de verzameling die iedereen opnieuw kan beleven. De fysieke editie van SEGA Mega Drive Classics is nu beschikbaar voor pre-order. Details van de digitale pre-order worden binnenkort bekendgemaakt.
19/09 07u15  Running Back, gratis liveseries en kortingen in GTA Online De volgende in de serie van heruitgevonden klassieke GTA Online Adversary Modes is Running Back (Remix)—Precies op tijd voor het Amerikaanse Football seizoen, spelers kunnen hun driving skills testen in Tezeracts met rivaliserende teams, waarbij je om de beurt een ondermaatse Panto (de runner) moet verdedigen of alles in het werk moet stellen om ze van de end zone af te houden. Bij het bereiken van de end zone of het andere team juist tegen te houden vergt samenwerken en snel handelen en dat bij 7 verschillende tracks, welke allemaal Dubbele GTA$ & RP uitkeren tot en met 1 oktober.Ondertussen kunnen spelers die moves willen maken via ongeoorloofde trade deals deze week een 25% speed boost krijgen voor Nightclub Warehouse & Biker Business productie, waarbij Nightclub eigenaren een dubbele Boost in Nightclub populariteit krijgen.Door simpelweg elk moment in te loggen vanaf vandaag tot en met 24 september zrogt ervoor dat je de Santo Capra Coins Livery voor de HVY Menacer & Pegassi Oppressor Mk II gratis unlocked.Deze week zijn er ook verschillende kortingen voor een verscheidenheid aan voertuigen en business properties, inclusief de recent uitgebrachte Declasse Scramjet en geselecteerde business properties.
19/09 07u15  Transference nu verkrijgbaar in VR en non-VR De psychologische thriller Transference is nu verkrijgbaar voor € 24,99 als volledige VR-ervaring voor PlayStation VR, Oculus Rift en HTC Vive. Spelers zonder VR-hardware genieten echter ook van Transference op PlayStation 4, Xbox One en PC. Transference is ontwikkeld door Ubisoft Montreal in samenwerking met SpectreVision, het productiebedrijf dat is opgericht door Elijah Wood, Daniel Noah en John C. Waller.In Transference navigeren spelers door een digitale recreatie van de geest en proberen ze de geheimen van een verdacht en angstaanjagend huis te onthullen. Tijdens het verkennen en het oplossen van de mysteries van het huis, kruisen spelers de weg met een gezin waar elk familielid een verhaal en een uniek perspectief heeft op de gebeurtenissen die begraven liggen in hun herinneringen. Voor spelers die dit niet meteen aandurven, is er een gratis demo beschikbaar. The Walter Test Case, een prequel op de volledige game, is gratis beschikbaar voor PlayStation VR (in VR) en PlayStation 4 (non-VR).
18/09 15u30  Nintendo Switch Fortnite-bundel met in-game tegoed en speciale content verschijnt op 5 oktober Fans van de populaire game Fortnite die de game overal en altijd willen spelen, staat iets moois te wachten. Op 5 oktober verschijnt namelijk een nieuwe Nintendo Switch-bundel met speciale game-items in de winkels. De set bevat een Nintendo Switch-systeem, 1.000 V-Bucks (de in-game valuta van Fortnite) en de Double Helix-bundel – bestaande uit een unieke Character Outfit, Back Bling, Glider en Pickaxe. De V-Bucks kunnen spelers besteden aan een Battle Pass die extra in-game content aan de free-to-play-game toevoegt, maar er zijn ook andere in-game items voor te koop.In Fortnite op de Nintendo Switch moet je proberen als laatste over te blijven tijdens een Battle Royale met 100 spelers. Bouw enorme forten en wees je tegenstanders te slim af om je Victory Royale te verdienen. Werk samen met vrienden in dezelfde kamer of waar ook op de wereld. Er verschijnen regelmatig updates voor Fortnite die nieuwe spelstanden, kostuums en items toevoegen, zoals de komende Season 6-content. Fortnite voor de Nintendo Switch is gratis te downloaden in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch.
18/09 15u30  Scribblenauts Mega Pack is nu verkrijgbaar Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag de lancering aangekondigd van het Scribblenauts Mega Pack, een nieuwe verzameling van twee topspellen, met daarin vernieuwde versies van Scribblenauts Unlimited en Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure, plus nieuwe content voor beide spellen. Het spel is nu digitaal beschikbaar voor de Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, Xbox One en Xbox One X met een aanbevolen verkoopprijs van € 29,99.Scribblenauts Unlimited is een enorme, side-scrolling open wereld game met supergedefinieerde en met de hand getekende omgevingen en voorwerpen. Spelers helpen Maxwell, de held van het spel, om lastige puzzels en uitdagingen op te lossen door de meest willekeurige voorwerpen te laten verschijnen, van een 'reusachtige zweefbus' tot een 'microbiële vuurtornado'. Scribblenauts Unlimited is vernieuwd met twee bonuslevels, ondersteunt het online delen van voorwerpen die de speler heeft gemaakt, biedt een geüpdatet modus voor twee spelers en bevat tevens het gebruiksvriendelijke “sunflower” style tekstinvoersysteem.Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure combineert de grenzeloze creativiteit van Scribblenauts™ met duizenden personages en voorwerpen uit de DC-wereld, allemaal getekend in de kenmerkende Scribblenauts-stijl. Maxwell gaat op een fantasierijke en komische missie met DC-superhelden en -superschurken en bezoekt daarbij beroemde DC-locaties zoals GOTHAM CITY™, METROPOLIS™, ATLANTIS™ en twee nieuwe bonuslocaties: TITANS TOWER (die wordt aangevallen door de geduchte demon Trigon) en BELLE REVE, de operatiebasis voor Task Force X. Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure is eveneens geüpdatet met honderden nieuwe personages, voorwerpen en kostuums uit de DC-wereld, waaronder Sun Boy, Tawky Tawny en El Dorado. Volop genieten dus voor vurige DC-fans. Scribblenauts Unlimited en Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure zijn geclassificeerd als PEGI 12 met geanimeerd geweld & komische streken.
18/09 13u00  Forse line-up van Sony voor de TGS Sony heeft de line-up bekend gemaakt van de aankomende Tokyo Game Show. Het evenement vindt binnenkort plaats en we mogen weer de nodige trailers verwachten.PlayStation VRAce Combat 7: Skies Unknown (Bandai Namco) – Playable, TrailerBeat Saber (Beat Games) – Playable, TrailerTetris Effect (Enhance Games) – Playable, TrailerDisaster Report 4 Plus: Summer Memories (Granzella) – Playable, TrailerSpace Channel 5 VR: Kinda Funky News Flash! (G-rounding, Inc.) – Playable, TrailerAstro Bot: Rescue Mission (SIE) – Playable, TrailerDeracine (SIE) – Playable, TrailerEverybody’s Golf VR (SIE) – Playable, TrailerKill-X (SIE) – TrailerTheater Room VR (SIE) – PlayableRyan Marks: Revenge Mission (SIE) – Playable, TrailerFinal Assault (Smilegate Entertainment / Phase Lock Interactive) – Playable, TrailerFocus on You (Smilegate Entertainment) – TrailerKingdom Hearts: VR Experience (Square Enix) – TrailerDark Eclipse (Sunsoft) – Playable, TrailerPlayStation 4Caravan Stories (Aiming) – TrailerKill la Kill the Game: IF (Arc System Work) – TrailerCatherine: Full Body (Atlus) – Playable, Trailer (also on PS Vita)Utawarerumono Zan (Aquaplus) – TrailerAce Combat 7: Skies Unknown (Bandai Namco) – Playable, TrailerDigimon Survive (Bandai Namco) – TrailerGod Eater 3 (Bandai Namco) – Playable, TrailerJump Force (Bandai Namco) – Playable, TrailerOne Piece: World Seeker (Bandai Namco) – Playable, TrailerSoulcalibur VI (Bandai Namco) – TrailerTokyo Ghoul: re Call to Exist (Bandai Namco) – TrailerFallout 76 (Bethesda Softworks) – TrailerCapcom Beat ‘Em Up Collection (Capcom) – TrailerDevil May Cry 5 (Capcom) – Playable, TrailerMega Man 11 (Capcom) – TrailerOnimusha: Warlords (Capcom) – TrailerResident Evil 2 (Capcom) – Playable, TrailerStreet Fighter 30th Anniversary Collection (Capcom) – TrailerVarnir of the Dragon Star: Ecdysis of the Dragon (Compile Heart) – TrailerProject Awakening (Cygames) – TrailerEarth Defense Force: Iron Rain (D3 Publisher) – Playable, TrailerAnthem (Electronic Arts) – TrailerBattlefield V (Electronic Arts) – TrailerFIFA 19 (Electronic Arts) – Playable, TrailerFortnite (Epic Games) – Playable, TrailerSekiro: Shadows Die Twice (From Software) – Playable, TrailerCrystar (FuRyu) – TrailerDogfighter: World War 2 (Iggymob) – TrailerGungrave G.O.R.E. (Iggymob) – TrailerLoveR (Kadokawa Games) – TrailerRoot Letter: Last Answer (Kadokawa Games) – Trailer (also on PS Vita)RPG Maker MV (Kadokawa Games) – TrailerDead or Alive 6 (Koei Tecmo) – Playable, TrailerNelke & the Legendary Alchemists: Ateliers of the New World (Koei Tecmo) – TrailerWarriors Orochi 4 (Koei Tecmo) – Playable, TrailerKnives Out (NetEase Games) – TrailerThe Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV ~The End of Saga~ (Nihon Falcom) – TrailerRed Dead Redemption 2 (Rockstar Games) – TrailerProject Judge (Sega) – Playable, TrailerShenmue I & II (Sega) – TrailerCall of Duty: Black Ops IIII (SIE) – Playable, TrailerConcrete Genie (SIE) – TrailerDays Gone (SIE) – Playable, TrailerDeath Stranding (SIE) – TrailerDreams Universe (SIE) – TrailerGhost of Tsushima (SIE) – TrailerMonkey King: Hero is Back (SIE) – TrailerSamurai Shodown (SNK) – TrailerConception Plus: Ore no Kodomo wo Undekure! (Spike Chunsoft) – TrailerDragon Quest Builders 2 (Square Enix) – Playable, TrailerFinal Fantasy: Crystal Chronicles Remastered (Square Enix) – TrailerJust Cause 4 (Square Enix) – TrailerKingdom Hearts III (Square Enix) – Playable, TrailerThe Last Remnant Remastered (Square Enix) – TrailerLeft Alive (Square Enix) – TrailerMillion Arthur: Arcana Blood (Square Enix) – TrailerWorld of Final Fantasy Maxima (Square Enix) – TrailerAssassin’s Creed Odyssey (Ubisoft) – TrailerThe Division 2 (Ubisoft) – TrailerSkull & Bones (Ubisoft) – TrailerDeemo Reborn (Unties) – TrailerHitman 2 (Warner Bros. Japan) – TrailerStage Schedule20 september11:00 tot 12:00 – Dreams Universe12:40 tot 13:40 – PlayStation Network14:20 tot 15:20 – Call of Duty: Black Ops IIII16:00 tot 16:40 – Days Gone22 september11:00 tot 11:40 – Resident Evil 212:00 tot 13:00 – e-Sports X Blue Stage Live Relay: Fortnite13:40 tot 14:20 – God Eater 315:00 tot 16:00 – e-Sports X Blue Stage Live Relay: Call of Duty: Black Ops IIII16:10 tot 16:50 – Sekiro: Shadows Die Twice23 september11:00 tot 11:40 – Project Judge12:00 tot 12:40 – Warriors Orochi 413:00 tot 13:40 – Kingdom Hearts III14:00 tot 14:50 – Let’s Play SIE WWS Titles with Shuhei Yoshida!15:30 tot 16:40 – Death Stranding
18/09 12u45  South Park: The Stick of Truth volgende week naar Switch South Park: The Stick of Truth komt op 25 september uit voor de Nintendo Switch. Het betreft een al vrij oude game die eerder ook al overgezet werd naar de Xbox One en PlayStation 4. The Fractured But Whole kwam ook al naar de Switch, weliswaar later dan de overige versies. Het spel kwam in 2014 officieel uit en werd ontwikkeld door Obsidian Entertainment. Toen lanceerde de titel op de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.
18/09 07u30  The Missing krijgt releasedatum De releasedatum van The Missing, een paranormale game voor de PC, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch, is bekend gemaakt. Het spel zal namelijk op 11 oktober aanstaande uit gaan komen. In het spel is het de bedoeling om allerlei uitdagende raadsels op te lossen. Je kunt daarbij ledematen gebruiken om obstakels te ontwijken. Daarnaast kun je verwondingen overleven die je normaal gesproken fataal zouden zijn.
18/09 07u30  Tetris Effect krijgt releasedatum en ondersteunt PS VR Tetris Effect zal op 9 november uit gaan komen voor de PlayStation 4. Dat heeft ontwikkelaar Enhance Games bekend gemaakt. Het spel zal tevens ondersteuning bieden voor PlayStation Virtual Reality brillen en zal draaien in 4K met een framerate van 60 frames per seconde. Het spel bevat daarnaast 30 verschillende stages elk met z'n eigen muziek, geluidseffecten en achtergrond.
18/09 07u30  Horrorgame Silver Chains aangekondigd Uitgever Headup Games en developer Cracked Heads Games hebben aangekondigd dat de game Silver Chains gaat komen voor de PC, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het betreft een survival horrorgame die voor de lente van 2019 gepland staat. De first person shooter draait om het leven van Peter, die in een verlaten mansion in Engeland wakker wordt. Hij weet niet hoe hij daar komt en realiseert dat hij alleen is. Door het oplossen van puzzels moet hij zien te ontsnappen.
18/09 07u15  Dompel je onder in de fantasy wereld tijdens Castlefest Winter Edition 2018 Voor de vijfde keer wordt het landgoed van Kasteel Keukenhof omgetoverd tot een betoverende winterse fantasiewereld met onder andere elfen, trollen, tovenaars en goblins. Dit jaar belooft de Castlefest Winter Edition, op 24 en 25 november, nog magischer te worden dan voorgaande jaren, met een grotere tent, meer akoestische optredens, een uitgebreide schrijversmarkt, bijzondere Middeleeuwse markten en nog meer beleving. Luid de winter op unieke wijze in met de Castlefest Winter Edition. De zomereditie van Castlefest neemt nog altijd in populariteit toe met afgelopen jaar ruim 41.500 bezoekers. Deze winter kunnen alle liefhebbers van fantasy, muziek en magische festivals zich opnieuw onderdompelen in de betoverende wereld van Castlefest. Het sfeervolle festival biedt bezoekers muziek, acts, schrijversmarkt, workshops, bordspellen en verschillende activiteiten voor kinderen. De Castlefest Winter Edition is niet alleen interessant voor liefhebbers van fantasy. Met verschillende podia, van Middeleeuwse Rock tot Indie, kampvuren, vertellers die je meenemen naar een andere wereld, verwarmde terrassen en vele stands biedt Castlefest Winter Edition voor ieder wat wils. Jong tot oud kan zich verliezen in de magische winterse wereld. Waan je twee dagen lang in een unieke wereld waar fantasie werkelijkheid wordt. Castlefest Winter Edition vindt plaats op 24 en 25 november en wordt gehouden op het landgoed bij Kasteel Keukenhof te Lisse.
18/09 07u15  Premium Edition Tales Of Vesperia nu verkrijgbaar als pre-order Na de aankondiging dat TALES OF VESPERIATM: Definitive Edition in Europa op 11 januari 2019 verschijnt, onthult BANDAI NAMCO Entertainment Europe dat de Premium Edition nu verkrijgbaar is als pre-order.De Premium Edition bevat de volgende inhoud: een exemplaar van de game, 4 CD soundtrack, artbook, set verzamelkaarten, pin badge set, Chibi Chara stickers set en een Repede Metalcase. Fans van de serie kunnen deze gelimiteerde editie vanaf vandaag pre-orderen. TALES OF VESPERIA: Definitive Edition bevat een verbeterde schermresolutie, nieuwe personages, events en kostuums die vroeger alleen in Japan zijn verschenen, alsook twee nieuwe speelbare teamgenoten. Flynn Scifo, de rivaal van het hoofdpersonage en beste vriend, en Patty Fleur, een jonge piraat op zoek naar haar verloren geheugen. TALES OF VESPERIA: Definitive Edition maakt gebruik van een gespecialiseerde versie van het TALES OF series' Linear Motion Battle System. Spelers hebben de controle over één personage in real-time gevechten terwijl de overige drie teamgenoten bestuurd worden door A.I.. Spelers kunnen wisselen tussen de vier personages op elk moment en gebruikmaken van fysieke aanvallen, magic artes en zelfs krachtige Mystic Artes.TALES OF VESPERIA: Definitive Edition verschijnt op 11 januari 2019 voor Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en PC (digitaal).
Laatste update: vandaag om 7u30
Lees meer van EvilGamerz >

Power Unlimited

Verbergen Tonen
18/09 12u15  Iconische filmregisseurs: Stanley Kubrick Zijn films zijn zo briljant, dat we soms de helft ervan niet begrijpen. Denk bijvoorbeeld aan 2001: A Space Odyssey. Stanley Kubrick is niet meer onder ons, maar hij maakte stuk voor stuk klassiekers die nog veel worden vertoond. LauraJenny is zeer gefascineerd door deze man. Tijd om zijn film-erfgoed te bespreken!
18/09 06u15  PUBG krijgt tijdelijke grafische downgrade PUBG loopt nog steeds voor geen meter op de Xbox One X en de developer gaat eindelijk drastische maatregelen nemen! Alle info in deze Nachtwacht met verder veel nieuws over de next-gen consoles, Assassin’s Creed: Odyssey, Shadow of the Tomb Raider en Kingdom Hearts 3.
17/09 17u15  Beeld van Joaquin Phoenix' Joker en Batgirl TV-serie - Super Power Unlimited Op deze schitterende maandagmiddag brengt Power Unlimited je alle nieuwtjes en geruchten uit de superheldenwereld van de televisie en de film in de gloednieuwe rubriek Super Power Unlimited! Vandaag komt de regisseur van de Joker-film met de eerste foto van het titelpersonage, is er een gerucht over een Batgirl-serie en is er nog hoop voor een bloeddorstige Venom.
17/09 14u30  Een Zak Vol Monsters – Deel 8: zo voltooi je Gen 1 in Pokémon Go, gegarandeerd geluk en meer Marvin gaat vrolijk door met Pokémon Go en ziet deze maand een wens uitkomen: iedereen kan Gen 1 nu voltooien! Niantic gooit er namelijk update na update uit, en dat komt de mobiele game alleen maar ten goede. Nu moet alleen zijn gezondheid nog even meezitten...
17/09 12u30  Win een PS4-copy van Divinity: Original Sin 2 Het is weer tijd om dingen weg te gaan geven! Deze keer maak je kans op een PS4-copy van Divinity: Original Sin 2. Als je in de prijzen wil vallen, lees dan even verder.
17/09 03u00  Bethesda zegt dat Wolfenstein 3 er absoluut nog aan zit te komen Pete Hines belooft dat we Wolfenstein 3 nog zeker te spelen krijgen, Fortnite zorgt voor scheidingen in het Verenigd Koninkrijk en Downwell komt naar de Switch. Dit en meer in de N8W8 van 17 september 2018!
16/09 17u30  1-Up: PlayStation All-Stars Battle Royale In deze serial blikt Johan terug op gesneuvelde gameseries die een tweede leven verdienen. Waarom verdient deze specifieke serie het om gereanimeerd te worden? Wat ging er de eerste keer mis? En hoe kunnen we er voor zorgen dat het deze keer wél een succes gaat worden?
16/09 13u00  Nintendo Switch Online niet nodig voor Fortnite Laura mocht dan definitief zijn bijgekomen van de Nintendo Direct afgelopen week, de man die vandaag de verantwoordelijkheid over de Weekendwacht heeft is daar nog helemaal niet van bijgekomen! Daarom beginnen we direct met een Nintendo-nieuwtje!
16/09 12u45  Nintendo Switch Online niet nodig voor Fornite Laura mocht dan definitief zijn bijgekomen van de Nintendo Direct afgelopen week, de man die vandaag de verantwoordelijkheid over de Weekendwacht heeft is daar nog helemaal niet van bijgekomen! Daarom beginnen we direct met een Nintendo-nieuwtje!
15/09 13u15  Maakt Forza Horizon 4-studio een nieuwe game van Berserk? Ben je weer een beetje bijgekomen van Nintendo Direct? Hopelijk wel, want de wereld draait door en er is alweer een heleboel niet-Nintendo-nieuws te melden. Een mogelijke game van Berserk bijvoorbeeld.
15/09 12u45  De toekomst van Toys-To-Life: Amiibo en Starlink Een poosje geleden schreef Karim over geflopte toys-to-life franchises als Disney Infinity, LEGO Dimensions en met name Skylanders. Echter is het niet alleen maar kommer en kwel en hij gaat je in deze feature haarfijn uitleggen hoe dat zit.
14/09 15u15  Hardware Hitjes: duurdere iPhones en goedkoper geheugen Apple heeft afgelopen woensdag tijdens hun jaarlijkse evenement de iPhone Xs, Xs Max en Xr aangekondigd. Verder krijgen de nieuwe generatie Xbox en Playstation ‘iets speciaals’ en wordt geheugen mogelijk goedkoper. Dat en meer lees je in deze Hardware Hitjes.
14/09 12u15  Najaar Videogame Verlanglijst: Blind, Vrally 4 en The Last Remnant Remastered Het wordt kouder, Gamescom is achter de rug en volgende week begint de herfst. Dat betekent dat je nu écht moet gaan beginnen aan je verlanglijst. LauraJenny helpt je een handje door je te vertellen wat er nog aankomt dit jaar (heel veel!).
14/09 06u15  Al het belangrijkste nieuws van de Nintendo Direct! Goedemorgen lieve mensen, welkom op deze mooie vrijdag en bij een nieuwe Nachtwacht! Het was een avond en nacht vol verrassingen, met name te danken aan Nintendo en een beetje aan Ubisoft. Lees snel verder voor het meest sappige nieuws en de beste trailers uit de Nintendo Direct en meer!
13/09 14u15  What to buy-guide: budget game-PC Altijd al een dikke game-PC willen hebben, maar heb je geen geld voor een kant en klare computer? In deze what to buy-guide lees je welke componenten jij nodig hebt om de perfecte game-PC zelf samen te stellen.
Laatste update: dinsdag 18 september 2018, 12u15
Lees meer van Power Unlimited >Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

12x Anthem krijgt gratis verhalende DLC19/09 00u06 - Gamed: Lees meer >
10x De ideale Warner Bros-bundel bouw je zelf bij Fanatical19/09 00u45 - Gamequarter.be: Bundels op websites als Humble Bundle, IndieGala en Go Go Bundle bieden uitstekende kansen om je gameverzameling een flinke boost te geven voor een relatief lage prijs. Maar dan moet je wel in zijn voor allerlei soorten en maten games. Anders blijft een aanzienlijk deel van je aankoop immers digitaal stof happen. Maar voor dat probleem is een oplossing. Bij Fanatical kun je nu namelijk zelf kiezen welke games je gezamenlijk koopt, met de Warner Bros Pick & Mix-bundel. Voor € 10,29 mag je drie games van uitgever Warner Bros uitzoeken, waarbij je keuze hebt uit de volgende titels: Batman: Arkham Asylum - Game of the Year Edition Batman: Arkham City - Game of the Year Edition Batman: Arkham Origins Mad Max LEGO Marvel's Avengers LEGO Star Wars: The Force Awakens LEGO Jurassic World LEGO The Movie: The Videogame LEGO Batman Trilogy Injustice: Gods Among Us - Ultimate Edition Mortal Kombat: Komplete Edition Gauntlet Scribblenauts: Unlimited Scribblenauts: Unmasked LEGO Marvel Super Heroes Zie jij jouw trio (of allicht zelfs meer) al staan? Dan kun je uiterlijk over een week hier klikken om van de aanbieding te profiteren. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Fanatical, Warner Bros of de betrokken ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
9x Senran Kagura: Reflexions19/09 00u15 - Gamequarter.be: Ondanks verwoede pogingen van de uitgever, wordt Nintendo nog altijd geassocieerd met videogames voor kinderen. Nu helpt het natuurlijk niet dat de boegbeelden van het bedrijf Mario, Link en Pikachu zijn, maar dit imago is voornamelijk te danken aan de terughoudendheid van de Japanse gigant als het aankomt op games met volwassen content. Langzaam maar zeker is het daar echter op terug aan het komen. En zo kan het gebeuren dat games als Bayonetta, The Binding of Isaac, Agony en Senran Kagura: Reflexions naar de Nintendo Switch komen. Trouwe lezers van onze site weten allicht al dat ik persoonlijk een haat-liefde verhouding heb met de Senran Kagura-serie van Marvelous. Ik hou van de kleurrijke karakters en de grafische stijl, maar kan de vulgariteit van de serie maar moeilijk verdragen (zoals je dus wel kon raden, zijn sommige beelden in dit artikel NSFW). En dat is jammer, want ontwikkelaar Tamsoft heeft meermaals bewezen dat ze best een geinig spelletje kunnen maken, zonder dat ze op tetten ter grootte van uiers hoeven te vertrouwen. Die boodschap had het team achter Reflexions echter niet ontvangen. Handjes vasthouden Wanneer het spel begint staan we oog in oog met Asuka, de hoofdpersoon van de Senran Kagura-serie en het meisje dat op nagenoeg al het bronmateriaal staat in haar kenmerkende ‘’ninja-outfit’’. Ditmaal staat ze echter niet met de kunai in de aanslag klaar om een missie te voltooien. In plaats daarvan staat ze na schooltijd al blozend uit het raam van een leeg klaslokaal te staren, wachtend tot jij arriveert. Zoals je kon verwachten eindigt dit gesprek in een nogal klungelige uiting van haar gevoelens richting jou als speler. Gelukkig ben jij echter meer dan in staat om deze gevoelens te beantwoorden op de enige logische manier: het krampachtig masseren van haar handen!? 1, 2, 3, 1, 2, 3 Met respectievelijk de linker- en rechter-JoyCon’s selecteer je delen van Asuka’s handen, waar je met een druk op de knop begint te masseren in de hoop haar sweet spot te vinden. Ondertussen trillen de JoyCons ritmisch in jouw handen, hetgeen haar alsmaar snellere hartslag moet simuleren. Handmassages zijn namelijk, schijnbaar, erg opwindend en doen haar gedachten afdwalen naar wat uitgebreidere fysieke ontspanningssessies in allerlei scenario’s. Ik zeg dan wel dat de scenario’s verschillen, maar feitelijk is de enige verandering esthetisch in aard. Asuka draagt een ander pakje en soms ben je in een andere locatie, maar verder komt het altijd op hetzelfde neer: ze wilt een massage van je. Maar ditmaal geen handmassage. In plaats daarvan streel, knijp en sla je op plekken van haar lichaam, zoals haar middenrif, dijen, armen en natuurlijk de twee monsterlijke melkmachines die haar rug ongetwijfeld kwellen, in de hoop zo verschillende reacties uit te lokken. Dit laat op zijn beurt een onzichtbare meter vollopen, die je laat overgaan naar het derde soort massage. Van deze ‘’speciale’’ massage zijn verschillende varianten, welke je al spelend ontgrendeld, maar ze hebben allen een ding met elkaar gemeen. En dat is dat ze gevaarlijk dicht bij de tiener haar intieme zone komen en heel sterk insinueren dat er meer gebeurt dan enkel masseren. Zelfs de nieuwe Nintendo zou een rechttoe-rechtaan pornosimulator niet toestaan op diens console, maar een metaforische benadering ervan lijkt a-okay te zijn. En dan de rest van de content Het doel van deze drie massagevormen, die elkaar in een loep afwisselen, is om een emotionele connectie te maken met Asuka. Afhankelijk van welke massages je in haar erotische fantasieën uitvoert kun je verschillende eindes krijgen, welke je per stuk hooguit een half uur kosten. Zo kon het dan ook gebeuren dat ik de belangrijkste content na amper twee uur al gezien had. Je kunt dan nog verder gamen om nieuwe voorwerpen vrij te spelen, om hiermee Asuka’s uiterlijk naar smaak te finetunen, of in andere modes duiken waarin je haar bijvoorbeeld kunt laten modeleren, maar deze zijn weinig meer dan gimmicks voor fetisjisten en bevestigen maar weer eens dat Tamsoft vrouwen als weinig meer ziet dan lustobjecten. En dat is een uiterst onsmakelijke manier om seksualiteit in videogames te benaderen. Bah. Conclusie:  Senran Kagura: Reflexions recenseren als een game voelt raar. Het spel heeft namelijk amper gameplay. En hoewel ik dat gewend bent van de visual novels die ik met regelmaat onder handen neem, heeft ook maar weinig anders dan mooie graphics. De ‘’massages’’ zijn duidelijk niets anders dan een excuus om je fysiek te laten zijn met de dames, zonder dat alle alarmbellen gaan rinkelen bij Nintendo, en bieden totaal geen vermaak of uitdaging. Het is alsof je Warioware speelt, maar dan met slechts drie matige minigames die je twee uur zoet moeten houden.
7x 14 Miljoen spelers voor Final Fantasy XIV19/09 00u06 - Gamed: Lees meer >
7x Metal Wolf Chaos XD19/09 00u06 - Gamed: Lees meer >
5x Europese autoriteiten gaan de strijd aan tegen lootboxes19/09 00u37 - FOK!Games: Lees meer >
4x Katamari Damacy krijgt een remaster14/09 10u15 - 4Gamers: Katamari Damacy, een third-person puzzle-action game die in 2004 verscheen voor PS2, krijgt een remaster in de vorm van Katamari Damacy Reroll. De remaster verschijnt komende winter voor de Nintendo Switch. ...
3x Insurgency: Sandstorm release uitgesteld12/09 09u45 - Eurogamer: Ontwikkelaar New World Interactive maakt bekend dat de Insurgency: Sandstorm release is uitgesteld. De game stond voor 18 september gepland, maar komt nu op 12 december voor de pc uit. De pre-order bèta die momenteel gaande is wordt verlengd.'We zijn tevreden over de feedback voor wat betreft de gameplay. Echter hebben we besloten de game uit te stellen op basis van de geconstateerde technische problemen. We gaan dat eerst aanpakken en ervoor zorgen dat de game beter draait', aldus de studio.Iedereen die de game vooraf bestelt, krijgt tien procent korting. Daarnaast krijg je direct toegang tot de bèta. Tot slot is er nog tien procent extra korting tot eind maart volgend jaar voor de eigenaren van Insurgency.Read more…
3x Warhammer: Chaosbane toont eerste gameplay12/09 16u45 - 4Gamers: Er is een eerste gameplay video vrijgegeven van Warhammer: Chaosbane, dat eerder dit jaar werd aangekondigd. Het is de eerste action-RPG in het Warhammer universum en de game wordt ontwikkeld door Eko ...
3x Dying Light: Bad Blood nu in Steam Early Access14/09 13u15 - 9lives: "12 go in. 1 comes out"Deze razendsnelle competitieve en van parkours-elementen voorziene multiplayer titel bevat bovendien ook een aparte mix van PvP- en PvE-elementen, terwijl de ziel van de bekende Dying Light-gameplay behouden blijft. Heb je de smaak te pakken en zin in meer, dan is er ook het Founders Pack, dat bevat onderstaande features: Dying Light: Bad Blood (game) Exclusief masker: Golden Founder 3 exclusieve legendarische wapenskins: Golden Neckslicer (dolk), Golden Bonecleaver (kapmes) en Golden Skullopener (cricketbat). 1000 Blood bucks, het gamegeld dat je uit kunt geven in de winkel van de game Bonus: 3 exclusieve legendarische skins, verspreid over 3 maanden Hoe dat er allemaal aan toegaat zie je in deze nieuwe trailer.

Statistieken

Artikels:
32689
Gelezen:
9990
Aantal lezers nu:
44


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven