zaterdag 25 februari 2017, week 08


Downloaden voor Windows Phone

Downloaden voor Windows 8

U bent nu hier: Games | Chronologisch: uit

Laatste updatecontrole: vandaag om 19u15
 

9lives

Verbergen Tonen
25/02 17u00  FACTS bouwt feestje met DJ Hodor [img:1 left title:Met de Rave of Thrones ben je anderhalf uur zoet.]Je leest het goed, gisteren maakte de organisatie van Vlaanderens grootste comic convention bekend dat de afterparty, beter bekend als FACTS: The Sequel, op gang wordt getrapt door Kristian Nairn. En laat het duidelijk zijn: ja, da's inderdaad Hodor uit de HBO-adaptatie van A Song of Ice and Fire: Game of Thrones. Om de officiële website van het evenement te quoteren: 'None other than actor and DJ Kristian Nairn, aka Hodor in Game of Thrones, will ‘carry you’ through the fandom experience of a lifetime with his 1,5-hour Rave of Thrones, The Rebirth DJ set.' Hodor draait dus anderhalf uur plaatjes in een set die hij zelf Rave of Thrones doopt. Als dat maar goed komt. Hopelijk gaan er in dit feestje enkel de dansschoenen aan, en niet de vele deelnemers. De aankomende FACTS vindt zoals gewoonlijk plaats in Flanders Expo in Gent, op 1 en 2 april. Het feestje vindt plaats op de nacht van zaterdag 1 april. Een kaartje voor FACTS: The Sequel kost je minstens 15 euro.
24/02 18u00  Mass Effect Andromeda vs Game of Thrones Lees meer >
24/02 18u00  Deus Ex: Mankind Divided - A Criminal Past-launch trailer Lees meer >
24/02 17u45  De Ghosts hebben je nodig in open bèta Wildlands Sommigen weten het misschien al, anderen niet of zijn het rats vergeten maar sinds gisteren kan je namelijk gratis aan de slag met de open bèta van Ghost Recon Wildlands, en dit op je favoriete platform. Bekwaam je in de jacht op de leden van het meedogenloze Santa Blanca-kartel, geniet van alles wat de open spelwereld te bieden heeft of hang gewoon even lekker de toerist uit in Bolivia. Ghost Recon Wildlands biedt voor elk wat wils, maar komt echt het beste aan zijn trekken als je de game met je makkers speelt.
24/02 16u30  9lives sprak met Raphael Colantonio (Arkane Studios) over Prey 'De hardware-wedloop wordt een beetje belachelijk.'[img:1 left title:Raphael Colantonio]In Austin, Texas, waar de Amerikaanse poot van Arkane Studios gevestigd is, wordt er momenteel keihard de laatste hand gelegd aan Prey. Maar Raphael Colantonio, de creatieve kracht achter de gameontwikkelaar, spreekt ons toe vanuit zijn standplaats in Lyon, waar na de sluiting van de Amerikaanse poot het werk gewoon verder wordt gezet. De ontwikkeling van een game, zeker niet een met de artistieke waarden die Arkane aandraagt, staat bijna nooit stil wanneer je aan twee kanten van de aardbol gevestigd bent. 'Dishonored 2 werd vooral gemaakt vanuit Lyon, en deze game wordt vooral vanuit Austin gemaakt', zegt Colantonio. 'Er zijn een paar mensen in Frankrijk die aan de game werken, maar dat is slechts een handvol. Dat komt vooral omdat onze studio enorm gegroeid is: tot het einde van Dishonored bestond Arkane in essentie uit één team, dat verdeeld was over twee locaties. Maar om de teams aan beide kanten van de oceaan te doen groeien hebben we onze activiteiten moeten opsplitsen. Op den duur werden we aan de twee zijden zo groot dat ze elk een eigen game aankonden.' Waarom wilden jullie terugkeren naar een schone lei met de Prey-franchise?
24/02 16u30  Aoc agon ag352qcx ReviewNieuwe toestellen ontvangen is altijd leuk, of het nu gaat om een nieuwe console, een 65”-televisie of een gaming monitor die dubbel zo groot is als mijn persoonlijk scherm. Het is dan nog geen ‘gewoon’ scherm, maar een UltraWide curved gaming monitor van 35” met een MVA-paneel en een beeldverversing van 200 Hertz. De nadruk ligt dus duidelijk op het gamen, waarbij gebruiksgemak dan centraal staat. Zo heeft het scherm een curve van 2000 millimeter, zodat elke hoek van het scherm zich op dezelfde afstand van de ogen zou bevinden en kan de monitor in hoogte versteld worden. Da's al goed nieuws. [img:2] Een stukje degelijkheid Qua aansluitingen blijft het bij dit scherm vrij traditioneel. Met een DisplayPort, HDMI-poort, DVI- en VGA-aansluitingen sluit je de nodige hardware aan op de monitor. Daarnaast vind je ook twee 3.5 mm input en output audio jacks terug en twee USB 3.0-poorten, waarvan eentje quick charge ondersteunt. De monitor beschikt tevens over een ingebouwde speaker van 5W waarvan de audiokwaliteit best wel deftig is. Echt hoogkwalitatieve hoge geluiden of een diepe bass moet je niet verwachten, evenals enige vorm van bioscoopervaring. Maar het simpel luidsprekersetje doet z'n werk zonder teveel blabla of boemboem. Er werd echter wel aan de ‘professionele’ gamers gedacht, want rechtsboven het scherm zit een haak om je headset op te hangen.
24/02 16u00  Hitman Elusive Targets #21 “The Surgeons” is nu beschikbaar Deze keer zal Agent 47 de taak krijgen om “The Surgeons” aka Pavel Frydel en Akane Akenawa te doden. De missie zal slechts een week beschikbaar zijn. Als optioneel doel zal je ook kunnen kiezen om beide targets te doden door middel van een virale infectie. Je zal geen tweede kans krijgen om deze missie te herbeginnen, dus make it count. Elusive Targets 21 is beschikbaar op PS4, Xbox One en pc.
24/02 16u00  Verken vanaf nu de Denali in Alaska in Steep De gratis Alaska-update zal in totaal zo'n 21 uitdagingen, twee nieuwe invitationals, een extra Mountain Story en elke twee weken verscheidene nieuwe uitdagingen aan deze titel toevoegen. Breng je één van de vele community-uitdagingen tot een goed einde, dan krijg je er vanaf nu trouwens ervaringspunten voor. Het maximaal te behalen niveau zal stijgen van 25 naar 30 en deze patch zal ook verscheidene bugfixes bevatten. Hieronder een lijst met de patch notes: NEW FEATURES
24/02 13u45  Je unlockt een Trophy in Nier: Automata door... ...onder het rokje van het hoofdpersonage te glurenDat er in Japan een soort 'slipjescultuur/fetisj' is, dat is een publiek geheim. En blijkbaar weet ontwikkelaar Platinum Games dat als geen ander, want het team drijft er bij deze graag de spot mee. Onze Raf was trouwens serieus onder de indruk van deze titel. Op 10 maart kunnen we de game met z'n allen checken op PlayStation 4 en pc.  ニーアオートマタ、2Bさんをローアングルで眺めてたらめっちゃ嫌がられた上にトロフィーががが(;´Д`) pic.twitter.com/Tw7uyl2lOL — たまやん (@tamayan22) 23 februari 2017
24/02 13u45  Gamer heeft bijna elke NES-game uitgespeeld op 3 jaar tijd Kusielczuk trapte zijn project af op 28 mei 2014 en doorheen de jaren wist hij enkele serieus zware titels te overbruggen. Om Mircale Piano Teachin System - een soort educatieve kindertitel om piano te leren - had de man 91 uren nodig (en kon hij nadien nog op de piano tokkelen ook!). Andere titels die bloed, zweet en tranen hebben gekost? 39 uren in Championship Pool, 37,5 uren in Ikari Warriors en meer dan 16 uren in Q*Bert. Al die tijd heeft de Mexicaanse Pool zijn speelsessies uitgezonden via Twitch. 'Ik was als een kind met het idee om een berg te beklimmen zonder echt nagedacht te hebben over de mogelijke gevolgen. Dus ging ik er compleet voor. Wanneer ik bij de 50ste titel was aanbeland, besefte ik pas dat m'n project jaren zou duren', zo liet Kusielczuk optekenen in een interview. Op 26 februari zal hij zijn laatste speelsessie streamen. De volledige lijst, inclusief zijn bevindingen qua moeilijkheidsgraad per titel, kan je hier terugvinden. 't Is de moeite!
24/02 13u15  Streamer heeft bijna elke NES-game in drie jaar tijd uitgespeeld Kusielczuk trapte zijn project af op 28 mei 2014 en doorheen de jaren wist hij enkele serieus zware titels te overbruggen. Om Mircale Piano Teachin System - een soort educatieve kindertitel om piano te leren - had de man 91 uren nodig (en kon hij nadien nog op de piano tokkelen ook!). Andere titels die bloed, zweet en tranen hebben gekost? 39 uren in Championship Pool, 37,5 uren in Ikari Warriors en meer dan 16 uren in Q*Bert. Al die tijd heeft de Mexicaanse Pool zijn speelsessies uitgezonden via Twitch. 'Ik was als een kind met het idee om een berg te beklimmen zonder echt nagedacht te hebben over de mogelijke gevolgen. Dus ging ik er compleet voor. Wanneer ik bij de 50ste titel was aanbeland, besefte ik pas dat m'n project jaren zou duren', zo liet Kusielczuk optekenen in een interview. Op 26 februari zal hij zijn laatste speelsessie streamen. De volledige lijst, inclusief zijn bevindingen qua moeilijkheidsgraad per titel, kan je hier terugvinden. 't Is de moeite!
24/02 13u15  We wisten het voorheen nog niet, maar... "Blijkbaar willen we keigraag een echt vliegende Mario"Geen fan van Mario? Wel, dan is er nog steeds de Yoshi-versie. De mannen en vrouwen van Kotaku wisten met hun enthousiasme in ieder geval ook geen blijf. Vorig jaar heeft hetzelfde bedrijf achter deze vliegende Mario ook een Mario-drone op de markt gebracht, maar die vloog als zoete broodjes over de toonbank. We zullen dus snel moeten zijn als we er eentje willen scoren. [img:1 title:Copyright Kotaku]
24/02 12u00  Split-screen voor alle toekomstige first-person Halo-titels? [img:1 left title:Halo 5: Guarians kende geen split-screen modus. Een foute keuze, bekent 343 Industries nu.]Tot op heden zijn nog niet alle Halo FPS-titels uitgerust met de split-screen optie om lokale schietpartijen te beslechten. Met name Halo 5 kwam in opspraak bij fans doordat ontwikkelaar 343 de modus links liet liggen. Die fout wil de studio nu rechtzetten, vertelt ook studiobaas Josh Holmes. Alle komende FPS-titels krijgen er daarom wel één. 'We know that for many of our fans, Halo has meant playing together with friends in the same room,' zegt Holmes. De studiodirecteur legt uit waarom de laatste game geen split-screen kreeg: 'With Halo 5 we are delivering massive scale environments, improved AI behaviour, increased visual and gameplay fidelity... something that truly takes advantage of a new platform. Many of our ambitious goals for Halo 5 would be compromised in a split-screen setting and the time spent optimising and addressing split-screen-specific issues would take focus from building other parts of the game.' Een split-screen zou inbreuk doen op de overweldigende schaal en indrukwekkende spelelementen uit de titel. De community zag het echter anders en keurde de keuze spontaan af. 343-bestuurder Bonnie Ross legt tijdens een keynote op de DICE-conferentie uit dat de studio nu zijn fouten inziet. 'We've also had a lot of learnings along the way. When we fell down with multiplayer launch of MCC, or when we didn't put split-screen in with Halo 5, it was incredibly painful for the community and for us. It erodes trust with the community, as the community is a part of our world-building.'
24/02 11u00  Resident Evil-veteraan Chris Redfield verschijnt in volgende RE7-DLC [img:1 small-left]Redfield was één van de twee speelbare personages in de eerste Resident Evil-titel en keerde daarna herhaaldelijk terug naar de serie. In de volgende downloadbare uitbreiding voor Resident Evil 7: Biohazard voegt hij ook de nieuwe game in de reeks aan dat lijstje toe. De volgende downloadbare aflevering van de succesvolle horrortitel krijgt de titel Not A Hero mee. Wat dat net inhoudt, ontdekken we binnenkort. Een concrete releasedatum is er nog niet, maar Capcom belooft dat hij ergens in de lente beschikbaar wordt.
23/02 19u15  Geen Virtual Console bij Nintendo Switch-release [img:1 small-left]Hiermee krijgen heel wat financiële analisten hun gelijk. Deze voorspelden namelijk dat Nintendo de consolekopers bij release eerst zal pushen richting hun assortiment releasegames (lees: Legend of Zelda: Breath of the Wild). Helemaal gek wordt het als men vermoedt dat de service eigenlijk zo goed als klaar is. Vorig jaar werd er namelijk gewerkt aan drie titels die van de service gebruiken zouden maken met het zicht op de consolerelease... Wanneer de Virtual Console-dienst er daadwerkelijk aankomt en of gamers korting zullen krijgen naargelang ze de Virtual Console-game reeds in het verleden kochten, blijft een mysterie.
Laatste update: vandaag om 17u00
Lees meer van 9lives >Gamequarter.be

Verbergen Tonen
25/02 18u00  Nintendo toont volgende week meer indie games tijdens livestream Nintendo heeft aangekondigd op dinsdag 28 februari een livestream te houden waarin indie games voor de Switch worden getoond. Tot nu toe zijn zestig indie games in de maak, waarvan een aantal uitkomt op launch. Op 3 maart komen bijvoorbeeld Fast Racing RMX, Shovel Knight Specter of Torment en Snipperclips uit in de Nintendo eShop. Daarnaast zijn nog andere games in de maak, zoals Stardew Valley. Vermoedelijk gaat Nintendo nog meer indie games aankondigen en releasedata bekendmaken. Op 28 februari om 18:00 uur Nederlandse tijd is de stream te zien op de website van Nintendo.  
25/02 18u00  Snipperclips wordt launchgame Nintendo Switch Nintendo heeft bekendgemaakt dat indie game Snipperclips op 3 maart lanceert met de Nintendo Switch. De game komt uit als download en zal gebundeld worden met de gekleurde Joy-Con-controllers. Snipperclips wordt zal 3 maart te downloaden zijn in de Nintendo eShop. Ook zal de game als limited edition bundel in de winkels liggen met de rode en blauwe Joy-Con-controllers. Hierbij gaat het om een downloadcode. Deze week werd ook bekend dat Shovel Knight: Treasure Trove en Fast Racing RMX ook launchgames worden voor Nintendo’s nieuwe platform. Net als Snipperclips kost Fast Racing RMX 19,99 euro en Shovel Knight zal 39,99 euro kosten.  
25/02 12u30  2Dark komt met nog wat bloederige screenshots Lees meer >
25/02 12u15  Old Time Hockey beukt maart binnen Is EA´s NFL je iets te braaf, maar wil je wel graag digitaal hockey spelen? Dan mag je beginnen met aftellen. Op 28 maart verschijnt namelijk Old Time Hockey voor PlayStation 4 en PC. In Old Time Hockey sla je niet enkel tegen de puck, maar sla je ook andere spelers verrot. Dit gaat gepaard met een aparte comic-stijl, inclusief de BOOMs en BANGs die we hiervan gewend zijn. En als onderstaande video enige indicatie is, kan dat er behoorlijk hard aan toe gaan.
25/02 12u15  Je Japanse games haal je dit weekend bij Good Old Games Word jij blij van uitgevers als Koei Tecmo, Bandai Namco, NIS, Pqube en Idea Factory? Draag jij anime een warm hart toe en zou je het liefste zelf in Japan wonen? Dan is de nieuwste sale van Good Old Games iets voor jou. Op hun webshop kun je namelijk nu tal van games, die zich duidelijk richten op een Japan-georiënteerd publiek, met korting kopen, waaronder YS, Corpse Party, Legend of Heroes, Hatoful Boyfriend en Agarest. De kortingen kunnen oplopen tot 75% en duren nog twee dagen. Sla dus snel je slag door hier te klikken.
24/02 15u15  Hitman's nieuwe Elusive Target is een duo De eerste twintig Elusive Targets van de episodische Hitman brachten ons tal van gewillige slachtoffers in allerlei soorten en maten. Nummertje 21 verdubbelt de pret zelfs, met maar liefst twee doelwitten die uitgeschakeld dienen te worden. Pavel Frydal en Akane Akanawa zijn twee chirurgen die het niet zo nauw nemen met de regels rondom orgaantransplantaties en als gevolg hiervan hebben ze de nodige vijanden. Een van die vijanden is jouw cliënt, die ze niet enkel dood wilt hebben, maar ze ook nog wilt laten lijden als het even kan. Schat je kansen echter goed in, want zoals altijd geldt: je krijgt maar één kans.
24/02 08u00  De nieuwe strijders in Gundam: Battle Operation Next zijn pure nostalgie Enkele dagen geleden schreven we al over Gundam: Online, een free-to-play Gundam-game voor de PC die, ondanks gebrek aan een Engelse versie, vrij populair is in het Westen. Gundam: Battle Operation Next is ongeveer hetzelfde, maar dan op de PlayStation. En net als Gundam Online wordt ook Battle Operation Next met regelmaat voorzien van nieuwe content, zowel van nieuwe Gundam-series, als de klassiekers. Zo brengt de nieuwste update twee iconische robots uit Gundam Wing terug. Fans van de serie zullen de mechs in kwestie waarschijnlijk direct herkennen, maar voor wie nog niet compleet op de hoogte is van het gigantische Gundam-multiversum: de nieuwe toevoegingen zijn Gundam 004: Sandrock en Gundam 005: Shenlong.  
24/02 07u45  Old Time Hockey oogt apart in deze screenshots Lees meer >
23/02 08u30  We zien grootse nieuwe vijanden in deze trailer van Dragon's Dogma: Online In Japan zijn ze al een eeuwigheid bezig met Dragon's Dogma: Online, de free-to-play spin-off van Dragon's Dogma voor de PC, PlayStation 3 en PlayStation 4. Hier in het Westen zitten wij echter nog altijd op de game te wachten. Maar aangezien Capcom afgelopen jaar had aangegeven te kijken naar een Westerse release van de MMORPG, houden wij hoop. Wij delen dan ook graag deze video van de nieuwe update met jullie, in de hoop dat ook jullie de game in de gaten gaan houden.
23/02 08u15  Horizon: Zero Dawn heeft geen laadtijden op de overworld Open world games zijn alom geliefd bij gamers vanwege de enorme vrijheid die ze de spelers geven. Tegelijkertijd brengt dat echter ook enkele frustraties met zich mee, zoals enorm lange laadtijden tussen verschillende delen van de map. Guerilla Games heeft daarom hun team flink aan het werk gezet om hun engine te verbeteren, zodat hun game nooit hoeft te laden wanneer je door de overworld reist. Het bezoeken van specifieke plekken of het activeren van een cutscene zijn hierop de uitzonderingen. Dat, en meer, leren we in onderstaand developers diary.
23/02 08u00  De Dark Knight laat haar kunsten zien in deze trailer van Black Desert: Online Eerder deze maand lieten we jullie al weten dat Pearl Abyss, de ontwikkelaar van MMORPG Black Desert: Online, bekend had gemaakt dat we in maart een nieuwe speelbare klasse zouden krijgen. Deze aankondiging ging gepaard met een teaser. We hoeven vanaf nu echter niet meer naar de teaser te kijken of een idee te hebben van wat de Dark Knight in haar mars heeft. Onderstaande video laat namelijk enkele van haar aanvallen en skills zien en toont aan dat de jonge vrouw een geduchte tegenstander is. En het mooiste is dat iedereen haar kan spelen. De Dark Knight is namelijk onderdeel van een gratis update voor Black Desert: Online die vanaf 1 maart te downloaden is.
22/02 08u15  De screenshots van Shock Tactics geven een goede eerste indruk Lees meer >
22/02 08u00  We krijgen enkele obscure toevoegingen aan Gundam: Online Gundam: Online is helaas nog altijd niet speelbaar in het Engels, maar dat weerhoudt Westerse spelers er niet van om de game alsnog te spelen. De enorme Engelse community van de game is hier het bewijs van. Diezelfde community zal blij zijn dat ze weer vier nieuwe karakters kunnen vrijspelen. Nu we al aan de 42 updates zitten, moet uitgever Bandai Namco steeds dieper in het Gundam-universum graven om die nieuwe karakters te vinden. Zo kwamen ze uit bij de Byarlant Custom uit Gundam: Unicorn, de RX-78-2 + GA-00821 welke vermoedelijk uit de originele Gundam komt, de Gerbera Tetra Kai uit 0083: Stardust Memory en Galluss-J uit zowel Gundam ZZ en Unicorn. Fans zullen vermoedelijk blij zijn dat Gundam: Online ook genoeg aandacht geeft aan de oudere delen in de serie, al vragen we ons af hoeveel robots we uiteindelijk zullen krijgen.
22/02 07u45  Zie hoe Styx tot leven kwam in deze making of-video van Shards of Darkness In slechts drie weken verschijnt Styx: Shards of Darkness voor PC, PlayStation 4 en Xbox One en mogen we opnieuw aan de slag met de kleine goblin. Maar wat maakt nu Styx nu Styx? Dat is waar onderstaande video op in gaat. Verschillende medewerkers van ontwikkelaar Cyanide Studios geven een glimp in het proces van hoe Styx tot leven kwam en illustreren de pilaren die aan de fundering van zijn karakter liggen. Bijdehand, brutaal en met schijt aan de vierde muur; we zouden de kleine groene klier niet anders willen.  
21/02 08u15  Speel Here They Lie nu ook zonder PSVR Als er een genre is dat zich bij uitstek leent voor Virtual Reality, dan is het wel horror. Het is dan ook niet vreemd dat Sony een dergelijke game had klaargestoomd voor de release van de PlayStation VR. Je hebt de VR-bril van Sony echter niet langer nodig om deze game te spelen. Vandaag ontvangt Here They Lie namelijk een patch die het mogelijk maakt om de game op de ouderwetse manier te spelen. Hiernaast wordt er ook PlayStation Pro-support toegevoegd, waardoor de game in 4K-resolutie speelbaar is. Mocht je Here They Lie wel in VR willen spelen, dan is nu misschien het moment om dat te doen. De patch verbetert namelijk ook de VR-tracking en voegt een controller configuration screen, chapter select en ondertiteling toe voor een optimale ervaring mét of zonder Virtual Reality.
Laatste update: vandaag om 18u00
Lees meer van Gamequarter.be >

4Gamers

Verbergen Tonen
25/02 00u15  4fun #271 De frontpage van 4Gamers staat altijd goed gevuld met het meest recente nieuws uit de wonderlijke wereld van videogames en dat nieuws is dan nog eens zeer gevarieerd ook. Er staat groot nieuws tussen, ...12 
25/02 00u15  Onder rokje gluren levert je trophy op in NieR: Automata NieR: Automata is in veel opzichten een typisch Japanse game, getuige daarvan de trophy 'What are you doing?' die je krijgt wanneer je 10 keer onder het rokje van het hoofdpersonage gaat gluren. Niet ...14 
25/02 00u15  Kerel doet er 17 uur over om 1 miljoen keer op muis te klikken Waarschijnlijk zijn er makkelijkere wereldrecords om te verbreken, maar YouTuber Tocen besloot om zo snel mogelijk 1 miljoen keer op zijn muis te klikken. Hij deed het uiteindelijk in 17 uur, 27 minuten ...12 
25/02 00u00  Verloren SNES-games van 10.000 dollar zijn terecht Een week geleden nog berichtten we over Byuu, die het op zich had genomen om elke originele SNES-game die ooit uitgebracht werd te digitaliseren. Het project heeft hem al veel geld gekost, evenals ...11 
24/02 17u30  Alaska-update van Steep nu beschikbaar Het heeft wat voeten in de aarde gehad (en waarschijnlijk ook wat traantjes gekost, als we de trailer bekijken), maar de Alaska-update van Steep is nu beschikbaar. Die voegt een volledig nieuw gebied ...
24/02 17u15  Horizon Zero Dawn krijgt launch trailer De launch is nog een week van ons verwijderd, maar tock krijgen we al een launch trailer van Horizon Zero Dawn. Daarin krijgen we de neergang van een beschaving te zien en de opkomst van hoofdrolspeelster ...
24/02 12u45  Nieuwe Halo shooters krijgen sowieso split-screen Bonnie Ross, hoofd van 343 Industries, heeft tijdens een presentatie gezegd dat de studio veel heeft geleerd van de fouten die het heeft gemaakt bij Halo: The Master Chief Collection en Halo 5: Guardians. ...
24/02 12u15  NIOH viert mijlpaal met gouden outfit NIOH is inmiddels al één miljoen keer over de (virtuele) toonbank gevlogen, zo laat Koei Tecmo weten, en dat vraagt natuurlijk een cadeautje voor de spelers. Een nieuwe update die vandaag wordt uitgerold ...
24/02 12u15  Positieve quotes voor Horizon: Zero Dawn Volgende week wordt Horizon: Zero Dawn officieel gelanceerd, maar inmiddels hebben heel wat gaming sites hun review al gepubliceerd en over het algemeen lijkt de game erg goed ontvangen te worden. Reden ...
24/02 12u15  Snipperclips Europese launch game voor Nintendo Switch Snipperclips, een game waarin je de personages in verschillende vormen moet knippen om zo puzzels op te lossen, is bevestigd als Europese launch game voor de Nintendo Switch. De game zal 19,99 euro kosten ...
24/02 12u15  Gratis Not a Hero DLC voor Resident Evil VII brengt oude bekende terug Voor wie Resident Evil VII nog niet heeft uitgespeeld is dit nieuws eigenlijk een en al spoiler, dus we waarschuwen je nu al: wil je geen spoilers, ...
24/02 12u00  Australian Summer 2017 update voor Civilization VI gelanceerd De Australian Summer 2017 update voor Civilization VI is gelanceerd. Die brengt multiplayer teams met zich mee, evenals ingebakken support voor mods, inclusief dev tools voor modders. Daardoor is het ...
24/02 11u45  Volgende week Last Stand en nieuwe patch voor The Division Ubisoft heeft aangekondigd dat Last Stand, de laatste grote uitbreiding voor The Division, en patch 1.6 volgende week op 28 februari verschijnen voor pc, PS4 en Xbox One. Patch 1.6 is een van de grootste ...
24/02 11u30  Steam Audio aangekondigd Valve heeft Steam Audio aangekondigd. Daar kunnen ontwikkelaars binnenkort gebruik van maken om physics-based audio toe te voegen aan hun games. Momenteel maken heel wat games nog gebruik van 2D-geluid, ...
24/02 11u00  Meer details over Final Fantasy XV: Episode Gladiolus Square-Enix heeft de website van Final Fantasy XV een update gegeven, waardoor meer details naar buiten zijn gekomen omtrent de Episode Gladiolus DLC die er zit aan te komen tegen eind maart. De DLC zal ...
Laatste update: vandaag om 0u15
Lees meer van 4Gamers >

GamersNET.nl

Verbergen Tonen
25/02 18u45  Hoe zien de Nintendo Switch Cartridges er uit? | Unboxing Na de Nintendo Switch zelf en vervolgens ook alle Switch accessoires, unboxen we nu ook de game-kaartjes die in Nint...
25/02 18u00  Wie is je favoriete vrouw in een game? | Goeie Frag Deze week in Goeie Frag de vraag aan de redactieleden wat hun favoriete vrouwelijke karakter is in games. Gaan ze voor stoere dames of toch voor de sentimentele jonkvrouwen? Bekijk hier de verrassingen of de logische keuzes van de guys!...
25/02 17u15  Favoriete vrouwelijke karakter? | Goeie Frag Deze week in Goeie Frag de vraag aan de redactieleden wat hun favoriete vrouwelijke karakter is in games. Gaan ze voor stoere dames of toch voor de sentimentele jonkvrouwen? Bekijk hier de verrassingen of de logische keuzes van de guys!...
25/02 17u15  Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom | Fast Forward 2017 In 2013 verscheen Ni No Kuni: Wrath of the White Witch. De samenwerking tussen Level-5 en St...
25/02 17u00  'Feral Horde Play & Win' evenement loopt dit weekend in Gears of War 4 Je kunt veel zeggen over The Coalition, maar nooit dat ze niet continu vechten om Gears of War levendig te houden. Niet alleen [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201506/gears_of_war_ontwikkelaar_black_tusk_studios_heet_voortaan_the_coalition/]doopte de ontwikkelstudio zich om[/url] tot de thuisbas...
25/02 16u15  Podcast gaat fout? Dani�l, Akeo en Tom in technische chaos! | GamersNET Radio #352 [img]/images/nieuws/2016/1458956310/gnradiolayout-logo.jpg[/img] [b]Aflevering #352[/b] van [b]GamersNET Radio[/b] alweer! In deze zoveelste gaming podcast schuiven [b]Dani�l[/b] en [b]Tom[/b] aan voor een vlotte bespreking van de week, die allesbehalve v...
25/02 16u00  Welke twee krijgers winnen Nioh voor de PlayStation 4? | Prijsvraagwinnaar [img]/images/nieuws/2017/1487158922/nioh-logo.png[/img] Het houdt maar niet op met de [b]winacties en prijsvragen[/b] op GamersNET. Nog altijd kun je dikke [url=https://www.gamersnet.nl/movies/for_honor/win_megavette_goodies_van_for_honor/]For Honor goedhei...
25/02 14u15  Paladins-spelers boos over 'pay-to-win' update Smite-ontwikkelaar Hi-Rez heeft zijn free-to-play shooter Paladins voorzien van een nieuwe update. Deze introduceert Legendary Cards en een in-game betaalmiddel genaamd Essence. Beide kunnen rekenen op weinig enthousiasme vanuit de community. Na de update geven Radiant-kisten je bij dubbele kaar...
25/02 13u45  Multiplayer COD: Infinite Warfare dit weekend gratis op Steam Begin je de bodem van je gamecollectie te zien? Geen nood, want dit weekend kun je je helemaal gratis vermaken met de multiplayer van Call of Duty: Infinite Warfare. De online modus van de game is momenteel volledig gratis te downloaden via [url=http://store.steampowered.com/app/292730/]Steam[/ur...
25/02 11u15  Nieuwe trailer: Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands Ruthless TV Spot In Ghost Recon: Wildlands strijd je tegen het Santa Blanca-kartel. Bovenstaande live-action trailer toont waarom deze mannen een flink pak slaag verdienen....
25/02 11u15  Nieuwe trailer: Hitman Elusive Targets - The Surgeons Trailer Dit weekend lopen er niet ��n, maar twee Elusive Targets rond in Hitman. Je hebt tot 26 februari de tijd om de Surgeons te vermoorden en bovenstaande video vertelt je alles wat je moet weten....
25/02 01u00  Corsair K95 RGB Platinum | Unboxing Slechts een paar dagen na het unboxen van de loodzware HP Omen X trekken we alweer Tom voor de camera voor een video over nieuwe high-tech gear die binnen is gekomen. Corsair heeft namelijk het nieuwe vlaggenschip onder de mechani...16 
25/02 00u15  Chris Redfield keert terug naar Resident Evil dankzij Not A Hero DLC Chris Redfield is ��n van de beroemdste personages uit de Resident Evil-serie, maar schitterde helaas door afwezigheid in het zevende deel. Gelukkig komt daar verandering in met de komst van de gratis Not A Hero DLC. Volgens Capcom voegt het Not A Hero-pakket een extra narratief toe dat losstaat ...13 
25/02 00u15  Beta Ghost Recon: Wildlands geteisterd door ribera-1000b error Ontwikkelaars gebruiken beta's om vroegtijdig bugs te ontdekken en het lijkt erop dat die strategie bij Ghost Recon nu al zijn vruchten afwerpt. Veel spelers hebben momenteel namelijk last van een 'ribera-1000b error'. Zodra deze foutmelding in beeld verschijnt, wordt de game onspeelbaar. Het is zel...13 
25/02 00u15  Pikachu viert vanaf zondag de 21e verjaardag van Pok�mon in Pok�mon GO In januari was het stil rondom Pok�mon GO, maar februari maakt dat ruimschoots goed. Eerst werd er een speciaal [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201702/valentijn_evenement_aangekondigd_voor_pokemon_go/]Valentijn-event[/url] gehouden en vlak daarna werden er ruim tachtig nieuwe Pok�mon vrijgelate...12 
Laatste update: vandaag om 18u45
Lees meer van GamersNET.nl >

InsideGamer

Verbergen Tonen
25/02 10u45  Dit was het nieuws - Nintendo: Zelda-dlc is nog in ontwikkeling (Artikel) In het nieuws van de week bekijken we wekelijks het belangrijkste nieuws. Wat is er deze week allemaal gebeurd in gameland? Geen Virtual Console-games op Switch tijdens launch De Nintendo Switch zal tijdens de lancering nog geen ondersteuning bieden ...
25/02 10u30  WTF Update 323: Undertale, Pokemon & Hitman (Artikel) Het weekend is weer aangebroken! Ook deze week hebben we weer de gekste plaatjes en gifs voor je verzameld. Deze week leren we hoe de camera in games werkt, hoe we ons voelen na het eten en waarom niemand ontastbaar is. Check ze hieronder en namens de ...
24/02 17u15  Horizon Zero Dawn krijgt prachtige launchtrailer (Nieuws) Op 1 maart komt Horizon Zero Dawn uit, maar vandaag komt Guerrilla Games al met een prachtige launchtrailer. De nieuwe beelden tonen een hoop omgevingen waarin Aloy zich zal begeven. Horizon Zero Dawn speelt zich af in een vergane wereld waarin robot...
24/02 16u15  Wat spelen we dit weekend? 25 en 26 februari (Artikel) Yes! Het is weer weekend en dat betekent dat we lekker binnen achter onze consoles of pc kruipen, want buiten is het toch rotweer. Sommigen van ons kunnen al aan de slag met Nintendo's console of Guerrilla's nieuwe meesterwerk, en een enkeling gaat bie...
24/02 14u30  Fumito Ueda's DICE-award inspireert hem voor volgende game (Nieuws) Gisteren ontving Fumito Ueda, ontwikkelaar van The Last Guardian, Shadow of the Colossus en Ico, een prijs voor het beest Trico als beste personage op de DICE Awards 2017. Hierbij hintte hij ook naar de volgende game die hij zal gaan maken. Helaas g...
24/02 14u30  Shovel Knight-dlc en Fast RMX exclusieve lanceringstitels voor de Switch (Nieuws) Nintendo kondigt Fast RMX, Shovel Knight: Specter of Torment en Shovel Knight: Treasure Trove aan als tijdelijk exclusieve titels voor de Nintendo Switch. Ook zal Nintendo meer bekendmaken over indie-titels op de Switch middels een showcasevideo. De ...
24/02 14u00  Play of the Week - Dikke killstreak in Paladins (Artikel) Elke week presenteren we je de Play of the Week en deze week is dat er eentje van Paladins! Vijf kills op een rij, pats boem! Heb je nou ook een mooie play voor de Play of the Week, stuur deze dan naar redactie@InsideGamer.nl. En wil je ook Paladins sp...
24/02 13u45  Snipperclips is launchgame Nintendo Switch (Nieuws) Nintendo heeft aangekondigd dat puzzelgame snipperlclips op 3 maart samen met de Nintendo Switch uitkomt. De game zal verschijnen als download in de eShop en wordt ook beschikbaar als limited edition-bundel met een extra set Joy-Con-controllers. De b...
24/02 13u45  Overwatch wint Game of the Year DICE Awards 2017 (Nieuws) Afgelopen nacht vonden de DICE Awards 2017 plaats in Las Vegas. Overwatch won de Game of the Year-award en ook Uncharted 4 viel in de prijzen. Op de DICE Summit werden prijzen uitgedeeld aan de beste games van vorig jaar. Overwatch won vier prijzen, ...
24/02 13u45  Nieuwe uitbreiding Gravity Rush 2 vanaf 21 maart (Nieuws) De nieuwe uitbreiding voor Gravity Rush 2, The Ark of Time, komt 21 maart uit op PlayStation Network. Dit heeft Sony aangekondigd middels een nieuwe trailer. De uitbreiding bevat een nieuwe verhaallijn, waarin de partner van Kat, Raven, de hoofdrol s...
24/02 13u15  Mass Effect: Andromeda krijgt profiles en squad combo's (Nieuws) Mass Effect: Andromeda krijgt naast de te ontgrendelen skills ook profiles, die bepaalde speelstijlen boosten. Ook kunnen squad-leden nu ook ingezet worden voor combo's. Andromeda kent drie skills: Combat, Tech en Biotics, die niet vastzitten aan een...
24/02 13u15  Alle aankomende Halo-games krijgen voortaan splitscreen (Nieuws) Bonnie Ross, de manager van 343 Industries, heeft op de DICE Summit 2017 het gebrek aan split-screen in Halo 5: Guardians besproken. Ross zegt dat dit pijnlijk was voor de community en dat daarom alle volgende games in de serie splitscreen zullen bevat...
24/02 13u15  Call of Duty: Infinite Warfare gratis speelbaar op Steam (Nieuws) Call of Duty: Infinite Warfare is dit weekend gratis te downloaden op Steam. Spelers kunnen gratis de multiplayer van de game uitproberen. De game is tot en met zondag 26 februari speelbaar en neemt 70 GB in beslag. De voortgang van spelers wordt mee...
24/02 11u30  Insomniac ziet nog steeds potentie in Sunset Overdrive (Nieuws) Ted Price, directeur van Insomniac heeft in een interview met Game Informer aangegeven nog potentie te zien in de Sunset Overdrive-franchise. In het interview werd Ted Price gevraagd waarom er geen vervolg op Sunset Overdrive is. Hij gaf als antwoord...
24/02 11u00  De winnaar van de LG Minibeam UST-prijsvraag (Artikel) Dik een week geleden had je de kans om bij ons de LG Minibeam UST te winnen en vandaag hebben we een winnaar! En de winnaar is...
Laatste update: vandaag om 10u45
Lees meer van InsideGamer >

Gamed

Verbergen Tonen
Laatste update: vandaag om 18u22
Lees meer van Gamed >

FOK!Games

Verbergen Tonen
Laatste update: vandaag om 18u22
Lees meer van FOK!Games >

Eurogamer

Verbergen Tonen
25/02 18u30  Old Time Hockey release bekend Ontwikkelaar V7 Entertainment maakt de releasedatum van Old Time Hockey bekend. De game is vanaf 28 maart beschikbaar voor de pc en de PlayStation 4. Later dit jaar komt de game ook uit voor de Nintendo Switch en de Xbox One.Old Time Hockey is geïnspireerd op het hockey van de jaren '70, toen de sport minder gereguleerd was dan vandaag. Tijdens wedstrijden breken er geregeld gevechten uit tussen spelers. Het is ook mogelijk om te winnen door voldoende tegenstanders te blesseren. De game bevat een verhaalmodus waarin je als klein team de competitie probeert te winnen door middel van het nodige geweld. Daarnaast bevat de titel ook lokale multiplayer en een zogeheten 'beer mode', waarin je de game game met één hand bestuurt.Read more…
25/02 11u45  Nioh 1 miljoen keer verkocht Nioh is een miljoen keer verkocht. Dat meldt Japanse uitgever Koei Tecmo.Het aantal is gebaseerd op zowel fysieke als digitale verkopen. De game weet die mijlpaal binnen drie weken te behalen. Begin februari was namelijk de Nioh release.Als cadeau krijgt iedereen een gouden harnas. De gratis uitrusting zit bij patch 1.04 inbegrepen. Inmiddels is deze update beschikbaar. Latere Nioh updates introduceren PvP en Hard Mode missies.Read more…
25/02 07u30  For Honor verbant cheaters bij het eerste vergrijp Ubisoft verbant spelers uit For Honor bij het eerste vergrijp. Op dit moment zijn er meer dan vierhonderd spelers getroffen.De game gebruikt EasyAntiCheat om hackers en cheaters te herkennen, maar ook diegene die aanstootgevend taalgebruik gebruiken. Zeventig verbannen spelers zijn vanwege het schenden van de gedragsregels weggestuurd.'Nadat EasyAntiCheat een melding maakt worden verdachte accounts nagekeken door het ontwikkelteam. Die sturen vervolgens waarschuwingen, schorsingen en permanente bans uit', aldus een blogpost op de website van Ubisoft. 'Spelers kunnen een onterechte ban aanvechten.'Read more…11 
24/02 21u45  Systeemeisen pc-versie Mass Effect: Andromeda bekend Bioware heeft de systeemeisen voor Mass Effect: Andromeda bekend gemaakt.Minimale systeemeisen:Aanbevolen systeemeisen:Read more…
24/02 17u30  Nieuwe studio BioShock-bedenker officieel onthuld BioShock-Ken Levine heeft zijn nieuwe studio Ghost Story officieel onthuld. Het bedrijf bestaat voornamelijk uit voormalige werknemers van Irrational Games.Irrational heeft in 2014 de deuren gesloten. Sindsdien hebben Levine en zijn team aan een nieuwe game gewerkt. Twee jaar terug liet de ontwikkelaar nog weten dat zijn nieuwe project een 'kleinschalige open wereld-game is.Op de officiële Ghost Story-site staat nu tevens dat de studio aan een 'sci-fi game met RPG elementen' werkt. Het project bevindt zich volgens de site nog in een vroeg stadium. Ghost Story laat tevens weten dat de studio niet aan een nieuwe BioShock-game werkt.Read more…
24/02 17u15  Snipperclips nu een Nintendo Switch launch game Nintendo laat weten dat Snipperclips nu een Nintendo Switch launch game is. De titel lanceert op 3 maart.Snipperclips is enkel digitaal verkrijgbaar via de Nintendo Switch eShop. De game kost 19,99 euro. Gisteren liet Nintendo nog weten dat de Nintendo Switch aanvankelijk geen Virtual Console ondersteuning heeft.Bert speelde begin dit jaar al kort Snipperclips. In zijn Nintendo Switch hands-on preview lees je meer over de game. Een overzicht met Nintendo Switch informatie vind je ook op de site.Read more…
24/02 12u30  Bekijk: Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands - Ruthless Ghost Recon Wildlands is vanaf 7 maart speelbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Ubisoft organiseert dit weekend tevens een Ghost Recon Wildlands open beta. Een overzicht met Ghost Recon Wildlands informatie vind je op de site.Read more…
24/02 12u30  Destiny: Xur locatie en inventory (24 en 25 februari) De locatie en inventaris van Xur uit Destiny voor 24 en 25 februari is bekend.Deze week vind je Xur bij de Crucible Quartermaster. Hij verkoopt Exotic Armor voor Strange Coins, maar ook Weapon Ornaments in ruil voor Silver Dust.Deze week verkoopt hij de volgende voorwerpen:Read more…
24/02 09u45  Assassin's Creed Rogue is backwards compatible op Xbox One De Xbox 360-games Assassin's Creed Rogue, Gyromancer, Space Invaders: Infinity Gene, Moon Diver en The King of Fighters 2002: Unlimited Match zijn vanaf nu backwards compatible op de Xbox One. Dat meldt Microsoft.Assassin's Creed Rogue is de laatste game van de Assassins Creed-reeks op de vorige generatie consoles. Hier lees je de Assassin's Creed Rogue review nog eens.Gyromancer is een puzzelgame à la Puzzle Quest, en Space Invaders: Infinity Gene is een variant op de klassieke arcadeshooter. Moon Diver is een co-op game voor vier spelers en de spirituele opvolger van sidescroller Strider.Read more…
24/02 09u45  Cyborg is speelbaar in Injustice 2 NetherReam Studios onthult Cyborg als speelbaar personage voor Injustice 2. Dat doet de ontwikkelaar aan de hand van een nieuwe trailer. Cyborg was eerder ook al speelbaar in de eerste Injustice-game.In een nieuwe trailer schetst NetherRealm Studios hoe Superman na zijn nederlaag in de eerste game opnieuw probeert om een dictatoriaal regime te installeren. Daarnaast toont de trailer ook de eerste beelden van Cyborg als speelbaar personage.Cyborg is een met robotonderdelen versterkte superheld en lid van de Teen Titans. In de eerste Injustice-game was Cyborg een vechter van het type 'power user'. Read more…
24/02 09u45  Nelly Cootalot: The Fowl Fleet review Stel je voor: je vriendin is jarig en je wilt eens flink uitpakken. Wat doe je dan? Uiteraard maak je een game met haar in de hoofdrol, ook al wilde ze eigenlijk schoenen. Dat was althans Alasdair Beckett-Kings insteek en Nelly Cootalot: Spoonbeaks Ahoy was het eindresultaat van deze liefdesuiting. De freewaregame werd warm onthaald en Beckett-King besloot een vervolg te maken. Nelly Cootalot: The Fowl Fleet is een point-and-click adventure game die met een wankele houten poot op eigen benen staat.Nelly is een reislustige piraat, onder leiding van de inmiddels overleden Captain Bloodbeard. Samen strijden ze tegen Bloodbeards broer Baron Widebeard, die er een handje van heeft om vogels voor zijn snode plannen te kidnappen. Het verhaal wikkelt zich te snel af, zonder adempauze tussendoor. Hierdoor krijg je weinig tijd om de personages te leren kennen. De game bevat een aantal terugkerende personages die Nelly kent, maar je wordt geacht om de vorige game gespeeld te hebben. Zelfs Nelly wordt daardoor onvoldoende uitgediept en als speler blijf je over met oppervlakkige personages waarvan je weet dat ze meer in hun mars hebben. Het script van de game is echter wel goed uitgewerkt, en Beckett-Kings achtergrond als comedian is duidelijk merkbaar. Vooral de dialogen zijn grappig geschreven, en bovendien kundig door de stemacteurs uitgevoerd. Met stip op nummer één staat Tom Baker, beter bekend als de vierde dokter in Doctor Who. Zijn baritonstem komt uit een kleine meerkoet, en dat alleen al is een bron van vermaak. Over de gehele lijn geeft het geslaagde stemmenwerk de game kleur en persoonlijkheid.Read more…
23/02 19u30  LEGO City Undercover release op de Nintendo Switch bekend Ontwikkelaar Traveller's Tales maakt de releasedatum van de Nintendo Switch-versie van LEGO City Undercover bekend. De game lanceert op 7 april op de console.LEGO City Undercover was tot dusver enkel speelbaar op de Wii U. Traveller's Tales liet eerder al weten dat de game dit jaar naar de pc, PlayStation 4 en Xbox One komt. LEGO City Undercover is ook vanaf 7 april verkrijgbaar op deze platformen.Er is meer Nintendo Switch-gerelateerd nieuws. Zo liet Nintendo weten dat de Nintendo Switch aanvankelijk geen Virtual Consol ondersteuning heeft.Read more…
23/02 19u15  Nintendo Switch heeft aanvankelijk geen Virtual Console Nintendo laat weten dat de Nintendo Switch aanvankelijk nog geen ondersteuning voor Virtual Console-games heeft.De Switch eShop wordt op 3 maart officieel geactiveerd. Het is vanaf die datum echter nog niet meteen mogelijk om oudere Nintendo-games aan te schaffen. Volgens Nintendo komt de studio 'in de nabije toekomst meer informatie.'Het bedrijf is wel van plan om volgende week een eShop-presentatie te geven. Tijdens het evenement worden onder andere 60 indie-games getoond die dit jaar op de Switch lanceren. De presentatie vindt op dinsdag 28 februari plaats.Read more…
23/02 19u15  Double Fine kondigt Ooblets aan Uitgever Double Fine kondigt Ooblets aan. De game lanceert in 2018 op de pc en de Xbox One.Double Fine beschrijft Ooblets als 'een combinatie van Pokémon, Animal Crossing en Harvest Moon.' De game heeft onder andere turn-based gevechten en de optie om zelf gewassen te kweken.Er is meer Double Fine-gerelateerd nieuws. Zo heeft de studio eerder deze week Psychonauts: in the Rhombus of Ruin officieel uitgebracht. De game is speelbaar via de PlayStation VR.Read more…
23/02 19u00  Bekijk: Prey - Mimic Madness Prey lanceert begin mei op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. In Bruce zijn Prey preview en Johnny zijn overzicht met Prey informatie lees je meer over de game.Read more…
Laatste update: vandaag om 18u30
Lees meer van Eurogamer >

EvilGamerz

Verbergen Tonen
24/02 16u00  Rabbids Crazy Rush nu gratis beschikbaar in App Store en Google Play Lees meer >
24/02 16u00  Gratis update voegt Alaska toe aan Steep Lees meer >
24/02 10u45  Snipperclips geeft fun een nieuwe vorm, vanaf 3 maart op de Nintendo Switch Lees meer >
24/02 10u00  Japanse line-up eShop bij launch Switch bekend Nintendo heeft de eShop line-up voor de Nintendo Switch bekend gemaakt voor de Switch console. Het betreft onderstaande content die met de launch van de console beschikbaar zal zijn:1-2-Switch (Nintendo)ACA NEOGEO Metal Slug 3 (Hamster)ACA NEOGEO Shock Troopers (Hamster)ACA NEOGEO The King of Fighters'98 (Hamster)ACA NEOGEO Waku Waku 7 (Hamster)ACA NEOGEO World Heroes Perfect (Hamster)Blaster Master Zero (Inti Creates)Dragon Quest Heroes I & II for Nintendo Switch (Square Enix)Ikenie to Yuki no Setsuna (Square Enix)Makai Senki Disgaea 5 (NIS)New Frontier Days: Founding Pioneers (Arc System Works)Nobunaga no Yabou: Souzou with Power-Up Kit (Koei Tecmo)Othello (Arc System Works)Puyo Puyo Tetris (Sega)Snipperclips: Cut It Out, Together! (Nintendo)Soldam: Blooming Declaration (City Connection)Soratobu Bunbun Baan (Poisoft)Super Bomberman R (Konami)Voez (Flyhigh Works)Zelda no Densetsu: Breath of the Wild (Nintendo)
24/02 07u00  PS4 Pro Retro uitverkocht, Slim-model aangekondigd De PlayStation Pro Retro Edition is uitverkocht. Echter komt Colorware met de lancering van een standaard PS4 Retro Edition welke de standaard PS4 Slim SKU betreft met daarop het classic PlayStation logo. Het Slim-model wordt uitgerust met een 500 gigabyte harde schijf, een custom PS4 DualShock 4 controller en de originele verpakking. Hoeveel van deze units gemaakt zullen worden is helaas niet bekend. De SKU is helaas vooralsnog enkel in Amerika verkrijgbaar.
24/02 07u00  Rondleiding door GUI van de Switch De lancering van de Nintendo Switch komt steeds dichterbij. Inmiddels is een video verschenen waarin we de grafische user interface uitgebreid kunnen bewonderen. Het besturingssysteem krijgt een gehele rondleiding. De Switch verschijnt op 3 maart.
24/02 06u45  Mimic Madness video van Prey onthuld Lees meer >
23/02 17u45  Zevental imponerende beelden van Mass Effect Andromeda Mass Effect: Andromeda is het nieuwste deel in de franchise van Mass Effect. Het betreft een ongekend populaire reeks die begon op de PC en Xbox en inmiddels ook op de PlayStation console uit komt. Het nieuwste deel belooft weer een epische storytelling, vette actie en de nodige RPG-elementen. Vandaag zijn er weer enkele screenshots verschenen van de game:
23/02 17u45  Nieuw artikel: For Honor Lees meer >
23/02 16u00  Nintendo eShop, indie-games klaar voor lancering van de Nintendo Switch Lees meer >
23/02 07u15  Nier: Automata Auto Chips feature gameplay De 4Gamers heeft een video van 2 minuten lang van het spel Nier: Automata uitgebracht, waarin Auto Chips wordt laten zien. Protagonist 2B kan skills in de vorm van plug-in chips gebruiken, waaronder Auto Attack, Auto Shoot, Auto Evade, Auto Program en Auto Weapon Switch.
23/02 07u00  Nintendo pakt de Switch zelf uit in video Nintendo heeft een unboxing video uitgebracht waarin het zelf de Nintendo Switch uit de doos haalt. We zien onder andere welke accessoires in de doos aanwezig zijn en hoe de console er exact uitziet. De Switch verschijnt volgende maand op de markt.
23/02 07u00  Jaren 70-game Serial Cleaner verschijnt deze zomer Lees meer >
23/02 07u00  Mede-oprichter van Nintendo America overleden Alan Stone, mede-oprichter van Nintendo America, is overleden op 71-jarige leeftijd. De man had een specifieke vorm van kanker, al is niet bekend gemaakt welke dat precies was. Alan Stone heeft er onder andere voor gezorgd dat Nintendo naast Japan ook bekender werd in Amerika. Hij was tevens CEO bij SEGA Enterprises in 1994 en in 2013 werd hij raad van bestuur bij Nanotech.
23/02 07u00  Dead Rising 4 komt 14 maart naar Steam Capcom heeft bekend gemaakt dat Dead Rising 4 naar Steam komt op 14 maart aanstaande. De PC-versie zal enkel voor het besturingssysteem Windows 10 beschikbaar zijn. Als je het spel pre-ordert op Steam krijg je 20% korting. Bij de game krijg je ook het X-Fists Exo Suit wapen er gratis bij. Dead Rising 4 is een zombiegame waarbij je op allerlei unieke manieren zombies af kunt slachten. Het spel is al verkrijgbaar op de Xbox One.
Laatste update: vrijdag 24 februari 2017, 16u00
Lees meer van EvilGamerz >

Power Unlimited

Verbergen Tonen
25/02 19u00  Pillars of Eternity 2: Deadfire met 4,4 miljoen dollar succesvolste crowdfunding-game sinds 2015 Het duurde even voor de Wacht vandaag zijn fortress of solitude Carnaval-vrij wist te maken, maar ook op deze semi-feestdag is er genoeg gamenieuws te melden. Zoals Pillar of Eternity 2’s succes op Fig, het teasen van een nieuw Overwatch-personage, Pokémons verjaardag in Pokémon Go en meer. Goedemidd- avond!
24/02 14u45  Op wie stemmen Mario en vrienden? 15 maart is het dan zover. Iedere Nederlander boven de 18 mag dan zijn stem laten horen en het lot voor de komende vier jaar van ons land gaan bezegelen. Bas heeft als voorbereiding een opiniepeiling gehouden bij zijn favoriete gamepersonages om te kijken waar zij op stemmen.
24/02 03u30  Ken Levine’s Irrational Games heet vanaf nu Ghost Story Goedemorgen lieve mensen! Fijn om te zien dat de meesten van jullie die helse storm hebben overleefd en alweer gretig klaarzitten voor een portie gamenieuws van de Nachtwacht. Met vannacht: een nieuwe naam voor de studio achter BioShock, filmnieuws over Uncharted, trailers en meer!
23/02 19u00  Katowice podium van IEM-wereldkampioenschap dit weekend Terwijl de LCS deze week een pauze inlast, gaan een aantal grote teams naar Katowice voor het IEM-wereldkampioenschap. Gisteren is het toernooi begonnen, maar vanaf morgen begint de spanning pas echt als de play-off rondes beginnen. Om je op de hoogte te brengen van alles rondom het toernooi in Polen, heeft Brutus een voorbeschouwing geschreven.
23/02 17u00  Mass Effect: Andromeda – Preview Terwijl hij nog druk de awesomeness van Horizon Zero Dawn aan het verwerken is, gaat Wouter naar EA om Mass Effect: Andromeda te bevoelen. De nieuwe actie-RPG van BioWare moet dus echt fucking hard zijn om z'n Zero Dawn-waas te doorbreken!
23/02 14u00  Megasale EA op PSN en alles van de Sims 3 afgeprijsd op Steam - De Dealderdag Als je altijd al Battlefield 1, Titanfall 2, Fifa 17 of een andere EA-game hebt willen spelen op PS4, maar nooit de kans hebt gehad, dan is dit je moment. De uitgever houdt een megasale op PlayStation Network en Steam heeft ook weer een paar mooie titels in de aanbiedingen voor je. Dit alles en meer mooie deals op deze stormachtige donderdag.
23/02 00u00  Borderlands 2 en Evolve nieuwe Games with Gold We beginnen de dag goed met nieuwe gratis games in Games with Gold. Daarnaast wordt Pokémon bijna 21 en delen ze uit. Ook is er nieuws over de nieuwe Club Pinguin Speedrun, yep, dat lees je goed. Nachtwacht, goedemorgen!
22/02 16u00  Vacature Content Coördinator - Kom bij ons werken! Ben jij een creatieve geest met een megatalent voor plannen en een passie voor videogames? Dan zijn wij op zoek naar jou!
22/02 14u15  Mijn droom PC Lees meer >
22/02 05u45  Link uit Ocarina of Time gebaseerd op Hollywood ster Terwijl de kleine uurtjes voorbij tikken en de Wacht nog een uiterste poging probeert te ondernemen om niet in slaap te vallen, is het voor gameliefhebbers weer een mooie ochtend om lekker te speculeren over het uiterlijk van Link uit Ocarina of Time.
21/02 15u45  Halo Wars 2 - Review Acht, jawel, ÁCHT jaar na het spelen van de eerste Halo Wars, mag Wouter aan de slag met diens opvolger. Waarom heeft het zo lang geduurd en waar hebben we op gewacht?
21/02 00u15  Nintendo gebruikers-ID geopend voor registratie De Wacht weet het: jullie willen alleen maar meer lezen over Horizon Zero Dawn. Logisch, iedereen heeft het erover. Hoera voor Holland! Echter, lieve vrienden, is de wereld veel groter dan Nederland. En hij zit vooralsnog niet vol met mechanische superdino’s, maar met nieuws! De Wacht vertelt je er alles over.
20/02 16u15  Horizon Zero Dawn – Review In Horizon Zero Dawn lopen verleden en toekomst door elkaar heen in een opvallende mix van tech en retro, primitief en futuristisch. Wouter besluit daarom ook even de chronologie aan z’n laars te lappen voor z’n review van deze indrukwekkende game.
20/02 15u30  Uncharted en de corrupte savefile Lees meer >
20/02 00u30  Final Fantasy XIV: Stormblood schittert in nieuwe beelden De duisternis heeft het hoofdkwartier van de Wacht omringd en dat betekent dat de digitale pen weer aan het werk gaat. Vandaag komen we erachter waarom NieR: Automata niet naar de Xbox One komt, krijgen we meer inzicht in de doosjes waar de cartridges voor de Nintendo Switch inzitten en ook komt de nieuwe DLC voor Watch Dogs 2 aan bod.
Laatste update: vandaag om 19u00
Lees meer van Power Unlimited >
Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

16x Corsair K95 RGB Platinum | Unboxing25/02 01u00 - GamersNET.nl: Slechts een paar dagen na het unboxen van de loodzware HP Omen X trekken we alweer Tom voor de camera voor een video over nieuwe high-tech gear die binnen is gekomen. Corsair heeft namelijk het nieuwe vlaggenschip onder de mechani...
14x Onder rokje gluren levert je trophy op in NieR: Automata25/02 00u15 - 4Gamers: NieR: Automata is in veel opzichten een typisch Japanse game, getuige daarvan de trophy 'What are you doing?' die je krijgt wanneer je 10 keer onder het rokje van het hoofdpersonage gaat gluren. Niet ...
13x Chris Redfield keert terug naar Resident Evil dankzij Not A Hero DLC25/02 00u15 - GamersNET.nl: Chris Redfield is ��n van de beroemdste personages uit de Resident Evil-serie, maar schitterde helaas door afwezigheid in het zevende deel. Gelukkig komt daar verandering in met de komst van de gratis Not A Hero DLC. Volgens Capcom voegt het Not A Hero-pakket een extra narratief toe dat losstaat ...
13x Beta Ghost Recon: Wildlands geteisterd door ribera-1000b error25/02 00u15 - GamersNET.nl: Ontwikkelaars gebruiken beta's om vroegtijdig bugs te ontdekken en het lijkt erop dat die strategie bij Ghost Recon nu al zijn vruchten afwerpt. Veel spelers hebben momenteel namelijk last van een 'ribera-1000b error'. Zodra deze foutmelding in beeld verschijnt, wordt de game onspeelbaar. Het is zel...
12x 4fun #27125/02 00u15 - 4Gamers: De frontpage van 4Gamers staat altijd goed gevuld met het meest recente nieuws uit de wonderlijke wereld van videogames en dat nieuws is dan nog eens zeer gevarieerd ook. Er staat groot nieuws tussen, ...
12x Kerel doet er 17 uur over om 1 miljoen keer op muis te klikken25/02 00u15 - 4Gamers: Waarschijnlijk zijn er makkelijkere wereldrecords om te verbreken, maar YouTuber Tocen besloot om zo snel mogelijk 1 miljoen keer op zijn muis te klikken. Hij deed het uiteindelijk in 17 uur, 27 minuten ...
12x Pikachu viert vanaf zondag de 21e verjaardag van Pok�mon in Pok�mon GO25/02 00u15 - GamersNET.nl: In januari was het stil rondom Pok�mon GO, maar februari maakt dat ruimschoots goed. Eerst werd er een speciaal [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201702/valentijn_evenement_aangekondigd_voor_pokemon_go/]Valentijn-event[/url] gehouden en vlak daarna werden er ruim tachtig nieuwe Pok�mon vrijgelate...
11x For Honor verbant cheaters bij het eerste vergrijp25/02 07u30 - Eurogamer: Ubisoft verbant spelers uit For Honor bij het eerste vergrijp. Op dit moment zijn er meer dan vierhonderd spelers getroffen.De game gebruikt EasyAntiCheat om hackers en cheaters te herkennen, maar ook diegene die aanstootgevend taalgebruik gebruiken. Zeventig verbannen spelers zijn vanwege het schenden van de gedragsregels weggestuurd.'Nadat EasyAntiCheat een melding maakt worden verdachte accounts nagekeken door het ontwikkelteam. Die sturen vervolgens waarschuwingen, schorsingen en permanente bans uit', aldus een blogpost op de website van Ubisoft. 'Spelers kunnen een onterechte ban aanvechten.'Read more…
11x Verloren SNES-games van 10.000 dollar zijn terecht25/02 00u00 - 4Gamers: Een week geleden nog berichtten we over Byuu, die het op zich had genomen om elke originele SNES-game die ooit uitgebracht werd te digitaliseren. Het project heeft hem al veel geld gekost, evenals ...
9x 2Dark komt met nog wat bloederige screenshots25/02 12u30 - Gamequarter.be: Lees meer >

Statistieken

Artikels:
35927
Gelezen:
27612
Aantal lezers nu:
66


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2017 Naar boven