woensdag 24 mei 2017, week 21


Downloaden voor Windows Phone

Downloaden voor Windows 8

U bent nu hier: Games | Chronologisch: uit

Laatste updatecontrole: vandaag om 13u30
 

9lives

Verbergen Tonen
23/05 20u00  Overwatch Anniversary Event gaat van start Er zijn meer dan honderd verschillende items te verzamelen waaronder skins, sprays en emotes. Ter gelegenheid van het evenment werden ook drie nieuwe Arena-kaarten geïntroduceerd: Castillo, Black Forest en Necropolis. Loot verzamelen is dus de boodschap! Het event start vandaag en duurt tot 12 juni.
23/05 16u30  Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge FilmreviewDe tweede keer dat Johnny Depps Jack Sparrow werd vastgebonden aan de mast van een schip was ik helemaal klaar met Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge, een vijfde aflevering uit de ooit sympathieke reeks blockbusterfilms. Het is, net als de vier eerdere exploten van Sparrow en de zijnen, een typisch over-the-top-actievehikel waarin het oorspronkelijke Disneylandritje dat in 1967 werd geopend (en dat ook de inspiratie vormde voor videogames als The Secret of Monkey Island) in een ouderwetse, complexloze avonturenfilm werd gegoten. Waarmee op zich niks mis is, natuurlijk. En qua sfeerschepping (zoals die bestorming van de levende doden op dat vermaledijde schip in het begin!) zet deze 320 miljoen dollar kostende superproductie van zijn voorgangers verder.[img:2 title:Henry Turner (Brenton Thwaites) is maar een beetje een kwast, en Carina Smyth (Kaya Scodelario) loopt eigenlijk alleen maar wat irritant en betweterig te wezen.] Nooit wat nieuws Maar waar regisseur Gore Verbinski's originele trilogie de sierlijke piratenactie uit klassieke swashbuckler-films met Douglas Fairbanks en Errol Flynn meesterlijk mixte met de CGI-fantasy van een Lord of the Rings en de nooit aflatende gevarenstructuur van avonturenklassiekers als Indiana Jones and the Temple of Doom, is Salazar's Revenge (de in Belgische zalen gekozen titel voor een film die in het merendeel van de wereld als Dead Men Tell No Tales door het leven gaat) maar een armetierig dingetje.
23/05 16u00  GTA V ging meer dan 80 miljoen keer over de toonbank [img:1 left] GTA V van Rockstar verscheen voor het eerst in september 2013 voor PS3 en Xbox 360, later kwam er ook een versie voor PS4, Xbox One en PC. Het duurde dus ongeveer vier jaar voordat deze titel de mijlpaal van tachtig miljoen verkochte exemplaren bereikte. Dit is gelijk ook het vierde meest verkochte spel allertijden, na Wii Sports (82 miljoen exemplaren), Minecraft (122 miljoen exemplaren) en Tetris (495 miljoen exemplaren). Volgens CEO Strauss Zelnick is 75% van het totaal aantal verkochte exemplaren van Grand Theft Auto V een fysieke kopie. Het online-luik echter overstijgt alle verwachtingen van Take-Two en zorgt voor de meeste inkomsten. Andere spellen uit het Take-Two-assortiment zoals Mafia III, Civilization VI en NBA 2K17 zijn samen goed voor 15 miljoen verkochte eenheden. Hierdoor is de Civilization-franchise goed voor een totaal van 40 miljoen kopieën. NBA 2K17 daarentegen is de best verkochte sport-videospel van het bedrijf.
23/05 13u00  Dragon's Dogma: Dark Arisen komt naar Xbox One én PlayStation 4 Maar daar komt binnenkort misschien dan toch verandering in. Dragon's Dogma: Dark Arisen, een coole actie-RPG die zowel jij, als ikzelf, echt wel eens een kans moet geven zou namelijk naar PS4 en Xbox One komen in Japan. Dark Arisen, zelf een uitbreiding op het originele Dragon's Dogma, zou nog dit jaar verschijnen op beide consoles in Japan meent het befaamde Famitsu te weten. Deze release zou de vijfde verjaardag van het origineel, dat in 2012 verscheen, in de bloemetjes moeten zetten. Dark Arisen verscheen vorig jaar op pc, en wij hopen dan ook dat de next-gen consoleversies naar onze contreien komen, want voorlopig is dat geen zekerheid...  
23/05 12u00  Gigantische content-update Torment: Tides of Numenera nu live Het goede nieuws bovendien is dat deze massieve content update helemaal gratis is voor de Torment: Tides of Numenera-spelers. Naast een nieuwe questlijn kunnen ze ook rekenen op game balance tweaks, updates, aanpassingen, verbeteringen en ga zo nog maar even door. Ontwikkelaar inXile, die we ook kennen van het heerlijke Wasteland, heeft de update eerst vorige week op pc vrijgegeven. Deze week is het dus de beurt aan de consoleversies om van deze content-update te genieten. Deze gratis update die dus door het leven gaat als 'Servant of the Tides“, brengt ook Oom mee, een gloednieuwe companion met een eigen unieke questlijn en extra features waaronder de Voluminous Codex. Je weet dus wat je te doen staat vanavond!
23/05 11u30  "Weer met de koevoet door Half-Life" RetromaniaEen videogame met een held die eruitziet als je chemieleraar in de middelbare school: ros, zo'n eigenlijk nooit modieus geweest ringbaardje, en een bril met bokaalglazen. Wie zou er in 1998 hebben gedacht dat Gordon Freeman een van de meest memorabele (anti)helden uit de videogamegeschiedenis zou worden? Maar de geschiedenis spreekt voor zich. Half-Life staat ondertussen, samen met zijn opvolger Half-Life 2 (2004) en spin-offs Portal (2007) en Portal 2 (2011) gebeiteld als een van de titels die videogames een voetje gaven in hun klim naar een erkend artistiek medium, en dat heeft de game aan zijn enigmatische protagonist te danken. Niet dat Freeman ineens een everyman-held was: je kroop als speler in de huid van een personage dat toch voor een pak slimmer doorging als een gewone sterveling, en daardoor een grotere kans op overleven had.[img:1] Maar de game brak wel voor het eerst met het idee dat je een alfamannetje met een breed carrure en zware wapens moest spelen, en gooide zijn vertelling in een structuur die wat verder ging dan het typische stramien van schieten - deur openen - schieten - sleutels vinden - schieten - lift bedienen - schieten: je werd ertoe uitgenodigd om je omgeving te analyseren, de aard van je held indachtig. Pendelrit Het verschil dat Half-Life maakte met andere first person-games uit die tijd (onthou dat de eerste Doom's en Quakes nog maar vers in het geheugen lagen) begon al in de monorail aan het begin van de game: waarom moest je bijgod eerst de pendelrit van je personage ondergaan voordat er iets van actie in het spel kwam? Omdat je op die manier ten eerste rustig de besturing onder de knie kreeg, en je ten tweede meteen kon gewennen aan de wat rustigere cadans van Half-Life.[img:2]
23/05 10u00  Niantic: "Zomer wordt 'legendarisch' voor Pokémon GO" [img:1 left]In een interview met Duitse pers heeft John Hanke, de CEO van ontwikkelaar Niantic, laten weten dat we 'zeker meer 'legendarische' zaken zullen zien dit jaar'. De Marketing Lead bij Niantic, Archit Bhargava, liet dan zelfs verstaan dat dit zelfs deze zomer zal zijn. Nadat Pokémon GO een prijs wegkaapte tijdens de Annual Webby Awards voor beste mobiele game van 2017 besloot Bhargava z'n speech met de woorden: 'Deze zomer wordt legendarisch!'. Benieuwd of we dus tijdens de zomermaanden met Articuno, Zapdos en Moltres aan de slag kunnen.
23/05 09u45  Far Cry 5 Body: Zo zou Far Cry 5 zich afspelen in een Amerikaanse setting. De Amerikaanse staat Montana staat centraal, onder meer omdat de game zich zal afspelen in het in Montana gelegen fictieve stadje Hope County.
23/05 08u30  Zeven nieuwe screenshots van Red Dead Redemption 2 'Het spijt ons moest deze vertraging teleurstelling losweken, maar we geloven hard in het principe van een game af te leveren wanneer die volledig klaar is. We kijken er wel naar uit om jullie meer details rond Red Dead Redemption 2 mee te geven in de loop van deze zomer,' zo klinkt het bij Rockstar. Het nieuws hoeft niet als een verrassing te komen - hey, it's Rockstar - maar stiekem was er toch altijd dat klein sprankeltje hoop dat we dit jaar nog aan de slag zouden kunnen gaan met deze titel. Bij deze dus: volgend voorjaar weer de cowboylaarzen aan! Yihaa! [img:1] [img:2] [img:3] [img:4] [img:5] [img:6] [img:7]
22/05 21u30  Teasers maken ons klaar voor Far Cry 5-aankondiging Ubisoft publiceerde een aantal teasers die een klein beetje prijsgeven over hun nieuwste project. Zo zou Far Cry 5 zich afspelen in een Amerikaanse setting. De Amerikaanse staat Montana staat centraal, onder meer omdat de game zich zal afspelen in het in Montana gelegen fictieve stadje Hope County. De officiële onthulling volgt vrijdag om 15:00. Zorg dat je geen moment mist en volg alles op de voet op 9lives.
22/05 18u00  For Honor Season Two: Shadow & Might Een weekendje hakken...Nadat ik eerst de volledige single player had uitgespeeld en een factie had gekozen (Vikings), begaf ook ik me op de online slagvelden om me er een weg naar rijkdom en glorie te hacken. Net als vele andere dappere krijgers ondervond ook ik last tijdens de matchmaking, had ik last van disconnects, ervoer ik de geniepige tricks van (laffe) tegenstanders en kreeg ik regelmatig een speer, zwaard of bijl door mijn kop geramd. Opgeven staat echter niet in deze oude krijger en ijzervreter zijn woordenboek… Dus haalde ik opnieuw mijn harnas uit de kast, scherpte ik mijn gladius, streek ik de pluimen op mijn helm glad en zorgde ik ervoor dat mijn harnas harder schitterde dan de zomerzon die we dezer dagen mogen genieten. Ave Centurion! Oefening baart kunst en het lukte me de voorbije weken al aardig om mijn mannetje te staan met de Viking Raider. Tot nu toe was deze überstoere Viking mijn main… Ik zeg tot nu toe want, damn wat is die heerlijke bruut van een Centurion (Ridders) een heerlijke Romein om mee aan de slag te gaan. Ik ben immers een grote fan van Ryse: Son of Rome, waar ik ook heerlijke tijden beleefde in de multiplayer, en het was dan ook niet meer dan logisch dat ik meteen met de Centurion aan de slag zou gaan. Centurions houden van close combat. Dit omdat ze met hun Gladius niet echt van ver kunnen aanvallen, geen keus hebben en dus moeten proberen om met korte stevige uithalen de tegenstander onder druk te zetten zodat deze zijn stamina leegloopt, zijn verdediging verzwakt of hij uit balans geraakt. Lukt je dit, dan kan de Centurion hem afmaken met een welgemikte tijgersprong, daarbij de tegenstander doorborend met een zwaardsteek recht door het hart.[img:1]
22/05 17u30  Statik IJzersterke VR-puzzelsStatik lanceerde eind vorige maand voor PlayStation VR en niemand minder dan de studio achter het schitterende Little Nightmares staat aan de wieg. Ze brachten op erg korte tijd dus twee games uit, maar mij hoor je niet klagen. Collega Ard was lovend over Little Nightmares en laat mij in deze review even lovend over Statik zijn. De Zweedse ontwikkelstudio startte echter klein: met downloadbare content voor LittleBigPlanet en de opvolger ervan, terwijl ze later ook meegeholpen hebben aan Tearaway Unfolded en LittleBigPlanet 3. Ze zijn geen onbekenden in het wereldje dus, en dat is te zien aan de kwaliteit die ze afgelopen maand twee keer hebben geleverd. [img:1] 'Zoektetzelf!' In Statik ontwaak je in een laboratoriumachtige omgeving met je handen die vastzitten in een of ander vreemd toestel. Op een paar meter van jou zit iemand met een onherkenbaar gemaakt gezicht in een witte labojas. Hij stelt jou vragen, terwijl je ondertussen dat vreemde ding aan je handen van naderbij bekijkt. Wat is de bedoeling? Al snel probeer je enkele knopjes op je controller uit en zie je op een desk een aantal dingen bewegen en lampjes oplichten. Eens alle lichtjes branden, worden er enkele luikjes van de box rond je handen geopend. De eerste puzzel is een feit. Opnieuw probeer je zowat alle knoppen uit en bekijk je op de box welke knop  van je controller welke in-game functie activeert. Het doel wordt al snel duidelijk: alle drie de lichtjes op de box moeten branden. Dat lukt, waarna een ticket wordt afgedrukt dat gescand wordt door een robot. De eerste puzzel is geslaagd.
22/05 16u30  LocoRoco Remastered Heerlijk tussendoortjeIk ben fan van het kleine werk. Denk daarbij aan Song of the Deep, Abzû en het onlangs uitgebrachte The Sexy Brutale. En hoewel er een grote studio achter Locoroco schuilt, kan die game in hetzelfde schuitje qua kleinschaligheid geplaatst worden. De game dateert al van zo'n kleine elf jaar geleden maar werd eerder deze maand opnieuw uitgebracht voor PlayStation 4 met het 'Remastered'-label. Dat betekent dat de graphics naar hedendaagse standaarden werden aangepast. Wie de PS4 Pro inclusief 4K-televisietoestel heeft, krijgt zelfs 4K-beelden te zien. Maar wat is LocoRoco Remastered nu precies? [img:1] Een en al schattigheid In de hoofdrol vind je de schattige, gele LocoRoco terug, terwijl hun o zo vrolijke leventje verstoord wordt door het achterbakse Moja Corps. Aangezien die gele bolletjes geen heldenstatus hebben, en niet echt te vinden zijn om  zelf het heft in handen te nemen, besluit de planeet hen een handje te helpen. Als speler krijg je dus de controle over de planeet, waarbij je het landschap met behulp van de schouderknoppen naar links of rechts kunt kantelen. Op die manier rollen de LocoRoco vooruit en moet je het einde van elk level zien te halen. Hoewel de omgevingen erg kleurrijk zijn, schuilt er gevaar achter enkele hoekjes. Een bedrieglijk boeltje dus, waardoor jij als speler op elk moment uit je doppen moet kijken. Je krijgt echter ook de kans om de LocoRoco zelf te besturen. Druk je op beide schouderknoppen, dan springt het gele ding de lucht in. Het schattige straalt ervan af.
22/05 16u00  Ronald speelde Middle-earth: Shadow of War "Ik heb m'n hands-on gerokken tot de laatste minuten"Vergeet die min of meer gescripte bossfight met de overlord van het fort dat je ging innemen: de ware vijand tijdens mijn korte speelsessie in Middle-earth: Shadow of War was een kolossale Uruk-Hai-krijger die alles in zich had om een anonieme, snel aan repen gehakte tegenstander te zijn, maar ineens naam en faam kreeg in mijn versie van de game omdat hij mijn personage Talion niet één keer, maar twee keer van kant wist te maken in de strijd. Tijdens de tweede daarvan pikte hij ook nog eens het krachtige zwaard waarmee ik zijn broeders aan tripjes had helpen hakken. De Shadow of War-gameplay-ervaring die me vergund was in Parijs duurde maar een klein uur, maar ik heb dat gerokken tot de laatste minuten - tot de pr-mens die me op de trip begeleidde me aan m'n mouw kwam trekken dat het tijd was om terug op de Thalys te stappen - om die rotzak toch nog omgelegd te krijgen.[img:2]
22/05 11u15  Er is een reusachtige MMO in Minecraft gemaakt Het team heeft er ondertussen al vier jaren aan full-time werk op zitten en hopen met de verkoop van in-game items de servers en geleverde arbeid te bekostigen. De wereld is in ieder geval reusachtig en de eerste gameplay feedback klinkt alvast positief. Het is free-to-play, al moet je natuurlijk wel Minecraft in je bezit hebben. Meer details kan je op de officiële website terugvinden. [img:1]
Laatste update: dinsdag 23 mei 2017, 20u00
Lees meer van 9lives >Gamequarter.be

Verbergen Tonen
24/05 08u30  Mafia III's Unturned DLC laat zich zien in nieuwe screenshots Lees meer >10 
24/05 08u00  Valve heeft de makers van Kerbal Space Program niet overgenomen De afgelopen dagen ging het gerucht dat Valve ontwikkelaar Squad, bekend van de game Kerbal Space Program, zou hebben ingelijfd. Squad heeft nu laten weten dat hier niets van waar is. Het nieuws werd de wereld in gebracht door een  Game Dev Unchained podcast met Roger Lundeen, voormalig Valve environmental designer, die de overname noemde. ''Ze kopen nog steeds mod teams op,'' aldus Lundeen. ''De modders die Kerbal Space Program maakte, die hebben ze allemaal banen gegeven.'' Dat deze uitspraak voor waar werd aangenomen is op het eerste gezicht niet opmerkelijk. Een voormalig Valve-medewerker die met naam en toenaam genoemd wordt, lijkt immers een goede bron. Dat hij Kerbal Space Program een mod noemt, terwijl het een op zichzelf staande game is, had echter al wat belletjes moeten laten rinkelen. Dat Lundeen hierna aangeeft dat de overname vier tot zes maanden geleden was, is minimaal net zo opmerkelijk. Nieuws als dit blijft immers nooit zo lang geheim, vooral niet als een bedrijf als Valve, dat nauwlettend in de gaten gehouden wordt door fans. Valve zelf wilde bij navraag dan ook enkel kwijt dat er inderdaad mensen overgenomen waren en dat details zouden volgen. En die zijn er nu dankzij Squad. De ontwikkelaar die zou zijn overgenomen heeft op zijn forum een statement de wereld ingestuurd in een poging de kwestie op te helderen: ''We willen duidelijk maken dat Squad niet opgaat in Valve en dat we blijven voortbestaan als een onafhankelijke studio met het kernteam van Kerbal Space Program dat bij Squad blijft, waar we hard werken aan de verbeterde KSP voor de consoles, update 1.3 en de Making History-uitbreiding. De KSP-community hoeft zich geen zorgen te maken over of dit impact heeft op de game. Betreffende de ontwikkelaars die naar Valve gaan; het is belangrijk om in acht te nemen dat we meerdere mensen in dienst hebben gehad de afgelopen jaren. En het is gebruikelijk bij ontwikkelaars dat die mensen komen en gaan. Als sommige van hun naar Valve zijn gegaan, is dat op hun eigen houtje en wensen we hun veel succes in huidige en toekomstige bezigheden.'' Als dit statement waar is, is het duidelijk: Squad is geen onderdeel van Valve geworden, enkel een paar diens voormalige werknemers. Lundeen heeft zich dan dus verkeerd uitgedrukt of overdreven. We hopen spoedig meer te horen van Valve betreffende deze kwestie, zodat we een definitief antwoord hebben.    
24/05 01u00  Leer creatief schelden met de screenshots van de consoleversie van Oh...Sir!! The Insult Simulator Lees meer >12 
23/05 08u00  Zie Destiny 2's Warlock Dawnblade in actie Zo stil als dat Bungie zich hield over Destiny 2, zoveel informatie komt nu op ons af sinds de onthulling. Niet vreemd natuurlijk, als je je bedenkt dat de pers al uitgebreid met de game aan de slag heeft gemogen. Zo maakten onze concullega's van GameSpot onderstaande gameplayvideo, waarin we de Warlock Dawnblade class in actie zien en een sneak preview krijgen van diens skill tree.
23/05 01u00  Ga mee met de stroom in Far Cry 5 Soms willen we even weg van de drukte van het dagelijkse levens. De smartphones uitzetten, de auto laten staan en geen televisie in mijlen te vinden hebben. Echt tot rust komen dus, zoals dat kan in Hope County. Veel over deze plek weten we niet, maar onderstaande trailer van Far Cry 5, die zich er zal afspelen, schetst in ieder geval een positief beeld. Probeer alleen niet op het lijk te letten dat langsdrijft.
23/05 00u45  De beste indietitels van dit moment vind je nu in de Best of Indie Legends Bundle Wij gamers houden van klagen en dan vooral over games. De reboot van serie X is niet goed, deze game moet een vervolg krijgen, mijn backlog wordt maar groter en groter...en groter met de Best of Indie Legends Bundle. Maar wat zit er dan in deze legendarische bundel? Nou, wat te denken van Steam keys voor de volgende tien producten: Viscera Cleanup Detail Viscera Cleanup Detail: House of Horror (DLC) UnEpic Insurgency Freedom Planet Skullgirls Skullgirls: 2nd Encore (DLC) Lethal League Robot Roller: Disco Derby Dodgeball Memoria De belangrijkste vragen die nu nog resten zijn natuurlijk: hoe duur in de bundel en waar kan ik hem kopen? De antwoorden daarop zijn € 3,79 en hier.
22/05 08u00  Wynncraft is een MMO ín Minecraft Lees meer >
22/05 08u00  Het regent lof in de accolades trailer van Little Nightmares Als je het onze eigen Sander van Genderen mag vragen, was Little Nightmares zeer de moeite waard. En die mening delen reviewers wereldwijd met onze redactie. Dat zien we in de accolades trailer van de game. In deze korte video zien we scores en citaten voorbij komen van websites als Polygon, Eurogamer, 9Lives en IGN Spain, wat bewijst dat de game allerlei verschillende mensen wist te bekoren. Bandai Namco zal dus wel blij zijn dat ze deze indie-titel hebben ingelijfd.
22/05 00u30  De Aussie update van Day of Infamy in detail beschreven Afgelopen donderdag presenteerden we jullie al met een video van de Aussie update van Day of Infamy, welke in tien seconden door de nieuwe content heen vloog. Dat ging sommige mensen echter iets te snel. Voor zij die het liever rustig aan doen hebben wij daarom de patch notes erbij gezocht en de nieuwe content hieronder opgesomd: Nieuwe kaart: Rhineland Nieuwe units met authentieke voice acting en de iconische Slouch Hat 2/17th Battalion: een nieuwe Australische unit voor de Commonwealth-factie The Black Watch: een Schotse eenheid voor de Commonwealth-factie 761ste Tank Battalion ''Black Panthers'': een Afrikaan-Amerikaanse unit voor het leger van de VS 272ste Volksgrenadier divisie: Nieuwe bruine camouflage voor de Duitse Wehrmacht-factie Nieuw Owen Submachinegeweer beschikbaar voor de Commonwealth-factie op maps waar Australische units beschikbaar zijn Nieuwe melee wapens als boksbeugels, een schep en het mes van een Commando Nieuwe weapon skins en cloth wraps om vrij te spelen voor de K98, Lee Enfield, Springfield en Garand rifles. De skins worden ontgrendeld door doelstellingen per geweer te voltooien Een aangepast rankingsysteem met vier nieuwe ranks (Luitenant, Kapitein, Majoor en Kolonel) Het nieuwe Tour-systeem dat spelers toestaat hun rank te resetten na het behalen van een miljoen punten en met aanvullende eisen
21/05 22u15  Maak je klaar voor mobiele games met de Samsung Galaxy Tab A (2016) 10.1''-aanbieding van Wehkamp Met de aankondiging van een mobiele Zelda-game zijn een hoop gamers opeens bereid om hun smartphones  te gebruiken als gamedevices. Mocht je echter niet genoeg hebben aan het scherm van je telefoon, dan is een tablet een mogelijke investering. Dat een dergelijke investering niet duur hoeft te zijn, dat bewijst Wehkamp. De webwinkel die zowel in België als Nederland levert heeft namelijk een van zijn Samsung tablets in de uitverkoop gezet. De Samsung Galaxy Tab A (2016) 10.1'' met 16GB intern geheugen is namelijk nu voor € 208,- bereikbaar. Helaas is dit wel versie zonder 4G-ondersteuning, dus je bent wel enigszins beperkt in je handelen. Is dat een acceptabel gemis voor je? Dan kun je hier klikken om naar de productpagina te gaan.
21/05 18u00  Endless Space 2 is geland Aspirant astronauten kunnen hun lol op. Endless Space 2, een van de meest belovende sci-fi games van de afgelopen jaren, is namelijk eindelijk uit Early Access. Een prestatie als deze mag natuurlijk niet stilletjes voorbij gaan en daarom heeft Sega een launch trailer in elkaar laten zetten, welke ons een voorproefje van het verhaal geeft en ons laat zien hoe cool gevechten in de ruimte kunnen zijn.
21/05 17u15  Geneshift zet vanaf volgende week Early Access op stelten Geneshift, de overdreven top-down shooter van Nik Nak Studios, zal vanaf maandag beschikbaar zijn op Steam middels het Early Access-programma. Dat meldt GameSpot op basis van een persbericht van het bedrijf. In het bericht wordt tevens gemeld dat Geneshift $10 zal gaan kosten, wat in de praktijk meestal betekend dat wij € 9,99 mogen betalen. Daarvoor krijgen we het singleplayer-avontuur van Geneshift en de multiplayer-modi voor maximaal vier spelers. De laatste kun je echter ook proberen in de gratis demo die nu op Steam te vinden is.
21/05 15u00  Blizzard's Jeff Kaplan vertelt over Overwatch's tanks Ondanks dat Overwatch geen story mode heeft, is er geen tekort aan lore rond de helden en schurken van het spel. Tracer valt op vrouwen, Genji en Hanzo zijn broers en Mei zou wel eens getrouwd kunnen zijn. Voor informatie van een hele andere orde hoef je echter niet naar theoriekanalen op YouTube of comics van Overwatch te zoeken. Jeff Kaplan van Blizzard vertelt namelijk enkele feitjes over D.Va, Winston, Reinhardt, Roadhog, Orisa en Zarya in deze video.
21/05 10u30  FunQuarter #156                                                                 So many memes                                                                        Dark Souls in a nutshell                                                            Zei er iemand Dark Souls?                                                                           Countryballs FTW                                                             Bunch of n00bs                                                                       Wanneer je teveel van motors houdt                                                             Wie kende deze al?                                                                   Wallpapers, opslaan voor ware grootte                                                            Nog meer memes!            
21/05 10u30  Hier is een muzikaal voorproefje van Spider-Man: Homecoming Hoewel Spider-Man al zijn opwachting heeft gemaakt in de nodige videogames, is het alter-ego van Peter Parker nog altijd vooral bekend in de wereld van comics, tekenfilms en natuurlijk films. In de laatste categorie wordt nu gewerkt aan Spider-Man Homecoming, waarvan een muzikale teaser is vrijgegeven. In de video in kwestie zien we de componist van de film, Michael Giacchino‏, terwijl hij een orkest begeleidt dat een wel heel bekend deuntje speelt. Fans van het eerste uur zullen het natuurlijk direct herkennen, maar het is de intro van de originele Spider-Man cartoon. Of dit deuntje ook werkelijk in de film gaat verschijnen is natuurlijk afwachten, maar het zou wel een leuke easter egg zijn.
Laatste update: vandaag om 8u30
Lees meer van Gamequarter.be >

4Gamers

Verbergen Tonen
24/05 13u30  Bigben en Eko Software kondigen Rugby 18 aan Bij ons is rugby niet meteen de meest populaire sport, maar in bepaalde landen is het vrijwel een religie en dus is het niet zo bizar dat er ook games worden gemaakt met rugby in de hoofdrol. In dat opzicht ...
24/05 12u00  Komt Sega met een eigen subscription service? Er zijn aanwijzingen dat Sega op de proppen gaat komen met een subscription service, zij het mogelijk enkel voor mobile games. Sega heeft namelijk verschillende social media accounts aangemaakt voor iets ...
24/05 12u00  Positieve quotes voor Prey Voor de lancering van een game wordt tegenwoordig een launch trailer online gegooid en enige tijd na de release wordt vaak nog een zogenaamde accolade trailer voorzien. Die zit vol scores en positieve ...
24/05 11u45  CSGO lanceert Operation Hydra Valve heeft het Operation Hydra event gelanceerd voor Counter-Strike: Global Offensive. Het evenement duurt tot september en is toegankelijk voor alle spelers, al levert een Hydra Pass van 5,99 dollar ...
24/05 11u15  Keystone is nieuwe game van makers Warframe Digital Extremes, de makers van Warframe en The Darkness 2, hebben een nieuwe game aangekondigd: Keystone. De game brengt een combinatie van first-person shooting en card deck building. Voorlopig is de ...
24/05 11u15  Trackmania Lagoon nu beschikbaar Vanaf vandaag is Trackmania Lagoon, de vierde omgeving voor de game, beschikbaar op pc. In die nieuwe omgeving kunnen spelers racen op verhoogde tracks op tropische eilanden. De uitbreiding komt ...
24/05 11u00  Mario x Rabbids RPG voor Nintendo Switch gelekt Ubisoft heeft naar eigen zeggen nog één onaangekondigde Switch game in ontwikkeling en hoewel Ubisoft zelf er nog niet veel over heeft gelost, weten we allemaal stiekem wel al dat het om een Mario x ...
24/05 00u15  Valve werft team achter Kerbal Space Program aan Via een podcast is aan het licht gekomen dat Valve ongeveer een half jaar geleden het team achter Kerbal Space Program heeft aangeworven om bij Valve aan de slag te gaan. Valve heeft het nieuws bevestigd, ...15 
24/05 00u15  Focus Home Interactive stelt E3 line-up voor Focus Home Interactive heeft onthuld waarmee het dit jaar naar E3 trekt. De volgende games zullen van de partij zijn:15 
24/05 00u15  PS4 krijgt Raiden V: Director's Cut Ruim een jaar geleden verscheen Raiden V al voor Xbox One en nu ziet het ernaar uit dat de game ook naar PS4 komt in de vorm van een Director's Cut. Bij Amazon hebben ze die namelijk opgelijst staan voor ...14 
24/05 00u15  Disgaea 5 Complete mogelijk op weg naar pc Later deze week verschijnt Disgaea 5 Complete voor de Nintendo Switch en het ziet ernaar uit dat de game ook naar pc komt. Er is namelijk een ESRB-rating uitgedeeld aan een pc-versie van Disgaea ...15 
24/05 00u15  Spirituele opvolger voor El Shaddai We wisten al dat er een grote aankondiging van het team achter El Shaddai (2011) zat aan te komen en nu is aangekondigd dat aan een spirituele opvolger wordt gewerkt. De nieuwe game heet The Lost Child ...17 
24/05 00u15  The Elder Scrolls Online: Morrowind begint om 11:00 ZeniMax Online Studios heeft aangekondigd dat de servers van The Elder Scrolls Online: Morrowind live gaan op 6 juni om 11:00. De servers gaan wereldwijd gelijktijdig live, zodat iedereen er op hetzelfde ...15 
24/05 00u00  Mirage: Arcane Warfare viert lancering met twee trailers Torn Banner Studios, de makers van Chivalry, heeft de nieuwe multiplayer combat action game Mirage: Arcane Warfare gelanceerd. Om die lancering te vieren werden er ook meteen twee nieuwe trailers ...10 
23/05 17u30  Injustice 2 Injustice 2 [gespeeld op PS4] [geschreven door Arno] In 2013 bracht NetherRealm Studios (NRS) Injustice: Gods Among Us uit, een over-the-top ...
Laatste update: vandaag om 13u30
Lees meer van 4Gamers >

GamersNET.nl

Verbergen Tonen
24/05 12u45  Overwatch spelen in Job Simulator is aardig knullig | Lunchtip [center][img]http://gamersnet.nl/design/lunchtiplogo_2016.jpg[/img][/center] Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal...
24/05 11u45  Grand Theft Auto 5 meer dan 80 miljoen keer verscheept [url=https://www.gamersnet.nl/columns/grand_theft_auto_v_new_gen/]Grand Theft Auto 5[/url] is inmiddels meer dan 80 miljoen keer verscheept, zo laat Take Two weten in haar rapport van het fiscale jaar 2017. De game is sinds de laatste meting [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201702/grand_theft_au...
24/05 11u15  Red Dead Redemption 2 verschijnt pas na maart 2018 Het viel niet geheel als een verrassing uit de lucht toen [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201705/red_dead_redemption_2_verschijnt_voorjaar_2018/] Red Dead Redemption 2 werd uitgesteld[/url], eerder deze week. In plaats van een release dit najaar moet de western van Rockstar Games in de lente va...
24/05 11u00  Days Gone pakt groots uit op E3 Heb je [url=https://www.gamersnet.nl/movies/days_gone/e3_2016_gameplay_demo/]Days Gone[/url] nog in het vizier, de zombie-survival game van Sony Bend voor de PlayStation 4? De game werd vorig jaar op de E3 onthuld, maar daarna is de game redelijk stilgevallen. De game zou op de E3 dit jaar een grote...
24/05 09u45  Get Even uitgesteld door aanslag in Manchester De psycho-thriller [url=https://www.gamersnet.nl/previews/get_even_hands_on_amputaties_lsd_en_veel_vragen/]Get Even[/url] van ontwikkelaar The Farm 51 wordt een maand uitgesteld. De reden voor het uitstel is zowel triest als respectvol. Na de vreselijke aanslag eergisteren in Manchester vinden The F...
24/05 09u45  Meer artwork en informatie van Mario + Rabbids Kingdom Battle uitgelekt Dat informatie van Ubisoft-titels vaak al voor de offici�le onthulling op straat ligt, dat is ondertussen geen geheim meer. Ook over de Switch-game Mario + Rabbids Kingdom Battle blijven de nieuwe details binnenstromen, terwijl we voor een offici�le aankondiging van Ubisoft nog moeten wachten tot de...
24/05 09u30  Prey - De psychedelische sleeper hit van het jaar | Review Tom uitte zijn liefde voor Prey al eerder aan de hand van hands-on demo's en onze video review, maar nu volgt ook de uiteindelijke recensie. Waarom is Arkane Studios' nie...
23/05 22u00  Switch-versie LEGO Marvel Super Heroes 2 loopt vlot; co-op met twee Joy-Cons onderweg? Met het verstoten van de laatste generatie consoles (en handhelds) maakt ontwikkelaar TT Games ruimte om juist de ontwikkeling voor [url=https://www.gamersnet.nl/previews/lego_marvel_super_heroes_2/]LEGO Marvel Super Heroes 2[/url] op de Nintendo Switch aan te nemen. Juist nu de 'zwakkere' consoles ...
23/05 20u00  Mogelijke afbeelding gelekt van vermeende Switch-game Mario + Rabbids Kingdom Battle De geruchten over een potenti�le cross-over tussen Nintendo's Super Mario en Ubisofts Raving Rabbids gaan al langer de rondte en met [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201705/mario_rabbids_kingdom_battle_geruchten_nemen_toe_verschijnt_mogelijk_op_switch/]Mario + Rabbids Kingdom Battle[/url] is zel...
23/05 19u45  Aankondiging voor Verdun op komst; wordt Rusland toegevoegd? Eerste Wereldoorlog-shooter Verdun gaat al een tijdje mee, maar nog altijd is er een trouwe spelersbasis. Ontwikkelaars M2H en Blackmill Games onderhouden de game dan ook nog altijd, en op Steam vindt morgen een nieuwe [url=http://steamcommunity.com/games/242860/events/1259165729476874375]onthulling...
23/05 19u00  Games with Gold van juni 2017 zijn o.a. Watch Dogs en Assassin's Creed 3 De maand mei duurt nog maar een weekje en dus onthult Microsoft traditiegetrouw alvast de Games with Gold voor de volgende maand. Xbox One-bezitters kunnen vanaf 1 juni aan de slag met Speedrunners. Daarnaast is [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/watch_dogs/]Watch_Dogs[/url] van 16 juni tot en me...
23/05 18u45  Op een gigantische 4K-resolutie gamen met de Philips BDM4037UW? | GamersNET Gear De van origine Brabantse glorie begeeft zich richting GamersNET! Van Philips ontvingen wij de gigantische BM4037UW monitor (annex televisiescherm), en wie anders dan onze eigen Brabo Tom om die aan de tand te voelen? Hoe is het om op een 40 inch 4K-scherm te gamen en wat moet dat je zoal kosten? ...
23/05 15u15  LEGO Marvel Super Heroes 2 - Poogt het tij te keren en manipuleren | Preview Met de tweede Guardians-film vers in de bioscoop, is het niet gek dat Warner Bros. nog een graantje van de Marvel-populariteit probeer...
23/05 15u00  Up2Date: PlayStation Network - Gwent: The Witcher Card Game, RiME en Get Even [img]/images/nieuws/2014/1407249207/playstation-up2date-logo.jpg[/img] Een nieuwe week, een nieuwe vulling voor de PlayStation Store. Dit is de [b]Up2Date[/b] voor de PlayStation 4, PlayStation 3 en PlayStation Vita. Deze week even geen PlayStation Plus-content, maar wel is de beta...
23/05 13u00  Nieuwe trailer: Marvel Heroes Omega Open Beta PS4 Trailer Vanaf vandaag is de open beta van Marvel Heroes Omega, de consolevariant van de pc-game Marvel Heroes, beschikbaar op de PlayStation 4. Ook Xbox One-eigenaren kunnen aan de slag met deze free-to-play-game, maar zullen hiervoor tot eind juni moeten wachten. ...
Laatste update: vandaag om 12u45
Lees meer van GamersNET.nl >

InsideGamer

Verbergen Tonen
24/05 13u30  Bandai Namco verplaatst Get Even uit respect voor slachtoffers aanslag Manchester (Nieuws) Bandai Namco heeft de releasedatum van Get Even verplaatst naar 23 juni uit respect voor de recente aanslag bij het concert in Manchester. De survival-horrorgame zou eigenlijk komende vrijdag verschijnen. 'Vanwege de recente gebeurtenissen en uit re...
24/05 13u15  Op Verzoek - De beste gaming-memes (Artikel) Memes en games gaan al vele jaren hand in hand. Ieder jaar duiken er wel belachelijke, maffe of grappige dingen op in games die in een razend tempo over het internet vliegen. Wij hebben deze week de allerbeste memes uitgezocht en leggen gelijk even uit...
24/05 12u00  Overwatch Anniversary-evenement van start gegaan - Trailer (Nieuws) Blizzard heeft een trailer uitgebracht voor het Anniversary-evnement in Overwatch. De beelden tonen de nieuwe skins en andere items waarmee spelers de verjaardag van de succesvolle hero-shooter kunnen vieren. Het evenement biedt driehonderd nieuwe i...
24/05 11u45  Update: kijk hier de Call of Duty WW2-livestream terug (Nieuws) Update: Kijk hieronder de livestream van over terug. De video geeft een kijkje in de studio waarin de volledige game is opgenomen. Ook komen acteurs Jeffrey Pierce, Josh Duhamel, Brett Zimmerman aan het woord over acteren in de game. In verschillen...
24/05 11u45  GTA 5 is 80 miljoen keer verscheept, meer updates GTA Online onderweg (Nieuws) In een vergadering heeft de CEO van Take-Two, Strauss Zelnick, medegedeeld dat GTA 5 80 miljoen keer is verscheept. Net als de vorige maanden overtrof de game alle verwachtingen van de uitgever. GTA Online is volgens Zelnick een belangrijke factor g...
24/05 09u45  Daedalic Entertainment games line-up 2017 – Adventuregames 2.0 (Artikel) Daedalic Entertainment is niet de bekendste uitgever of ontwikkelaar, maar aan deze eigenzinnige studio in Hamburg hebben we toch een aantal parels als Machinarium, Depiona en Tales of Monkey Island te danken. InsideGamer was te gast bij Daedalic om te...
24/05 09u00  Steam-versie Wonder Boy: The Dragon's Trap komt begin juni uit (Nieuws) Wonder Boy: The Dragon's Trap is vanaf 8 juni verkrijgbaar op Steam. De game, die inmiddels al een maand verkrijgbaar is voor Switch, PlayStation 4 en Xbox One, is een remaster van een Sega Master System-game uit 1989 genaamd Wonder Boy 3. In de ga...
24/05 09u00  Battlefield 1-uitbreiding voegt voor het eerst vrouwelijke soldaat toe (Nieuws) Battlefield 1-uitbreiding The Name of the Tsar voegt een vrouwelijke soldaat toe aan de multiplayer van de game. Dat liet community manager Dan Mitre weten op Twitter . De nog naamloze soldaat is onderdeel van Rusland's vrouwenleger 'van de dood'. D...
24/05 09u00  Games With Gold van juni met o.a. Watch Dogs en Speedrunners (Nieuws) Microsoft heeft de Games With Gold voor juni bekendgemaakt, waaronder Ubisoft's openwereldgame Watch Dogs. Iedereen met een Xbox Live Gold-abonnement kan van 1 tot en met 30 juni gratis Speedrunners downloaden op Xbox One. Van 16 juni tot en met 15 j...
24/05 08u45  Eerste details free-to-play shooter Keystone van makers Warframe (Nieuws) Digital Extremes, de ontwikkelaar van Warframe en The Darkness 2, werkt aan de free-to-play shooter Keystone. Hoewel nog weinig bekend is, heeft de ontwikkelaar eerste artwork en een beschrijving vrijgegeven. De game is een 'competitieve first person...10 
24/05 08u45  Dragon's Dogma: Dark Arisen voor PS4 en Xbox One aangekondigd (Nieuws) Capcom's actie-rpg Dragon's Dogma: Dark Arisen krijgt dit najaar een versie voor PlayStation 4 en Xbox One. Capcom kondigde het nieuws aan via Twitter , al heeft het bedrijf vooralsnog niet meer details gegeven. Als releaseperiode werd alleen dit n...
24/05 08u30  Info en art van Mario + Rabbids: Kingdom Battle uitgelekt (Nieuws) De Switch-game Mario + Rabbids: Kingdom Battle lijkt echt te bestaan, zo blijkt uit uitgelekte artwork van de game. Er gingen al geruime tijd geruchten dat deze game in de maak was, maar de artwork en enkele interne informatieplaatjes lijken dit nu ...12 
23/05 16u30  LawBreakers krijgt PlayStation 4-versie (Nieuws) Boss Key heeft een PlayStation 4-versie van LawBreakers aangekondigd . De shooter van Cliff Bleszinski en Arjan Brussee was voorheen een exclusieve pc-titel. Voorheen zei de studio dat het een partner nodig had om de consoleversie te laten maken, m...
23/05 16u00  Update: Take-Two-aandeel stijgt weer na uitstel Red Dead Redemption 2 (Nieuws) Update: De aandelen van Take-Two zijn inmiddels weer gestegen nadat het bedrijf investeerders informeerde met sterke verkoopcijfers en een groei in inkomsten in het vierde kwartaal van het fiscale jaar. Origineel bericht: Na het uitstel zijn de aande...
23/05 15u45  Update: Aandelen Take-Two stijgen weer na uitstel Red Dead Redemption 2 (Nieuws) Update: De aandelen van Take Two zijn inmiddels weer gestegen nadat het bedrijf investeerders informeerde met sterke verkoopcijfers en een groei in inkomsten in het vierde kwartaal van het fiscale jaar. Origineel bericht: Na het uitstel zijn de a...
Laatste update: vandaag om 13u30
Lees meer van InsideGamer >

Gamed

Verbergen Tonen
Laatste update: vandaag om 10u24
Lees meer van Gamed >

FOK!Games

Verbergen Tonen
Laatste update: vandaag om 1u55
Lees meer van FOK!Games >

Eurogamer

Verbergen Tonen
24/05 10u00  Overwatch Anniversary Event voegt drie nieuwe maps toe Het Anniversary Event voor Overwatch voegt drie nieuwe maps aan de game toe. Dat meldt ontwikkelaar Blizzard in een update. Eerder maakte de studio al bekend dat Overwatch meer dan honderd nieuwe items krijgt ter ere van het eenjarige bestaan van de game.De nieuwe maps zijn bedoeld voor kleinere spelmodi in de Arena Mode. Black Forest bevind zich naast het kasteel van Eichenwalde en ligt vol met met vernietigde Bastions. Read more…
24/05 06u45  Red Dead Redemption 2 komt niet in maart 2018 uit Read more…10 
24/05 06u30  Gerucht: Mario + Rabbids Kingdom Battle gameplay gelekt Volgens geruchten is er een afbeelding van Mario + Rabbids Kingdom Battle gelekt. Daarnaast zijn er ook details over de gameplay gelekt.Het lek suggereert dat er acht speelbare personages zijn, die bovendien voor het eerst vuurwapens gebruiken. De game mixt turn-based gevechten met de ontdekking van vier werelden. De verhaalmodus moet zo'n twintig uur lang zijn.Volgens de afbeeldingen wordt de game op de E3-beurs aangekondigd, en komt in augustus voor de Nintendo Switch uit. Ubisoft werkt aan Mario + Rabbids Kingdom Battle. Nintendo en Ubisoft hebben nog niet gereageerd op de geruchten.Read more…14 
23/05 20u00  Battlefield 1 krijgt vrouwelijke soldaten De In the Name of the Tzar DLC voor Battlefield 1 voegt vrouwelijke soldaten toe de game toe. Dat maakt EA-medewerker Dan Mitre bekend.Het vrouwelijke personage komt er in de vorm van de Russische Scout-klasse, die gebaseerd is het eerste Russische vrouwenbataljon des doods. Dat is een gevechtseenheid met enkel vrouwen die is opgericht in de nasleep van de Februarirevolutie in 1917.Op de E3-beurs van volgende maand licht EA de nieuwe DLC verder toe. Op de site lees je intussen nog eens onze Battlefield 1 review.Read more…
23/05 18u15  Dit zijn de gratis Xbox Live Gold games in juni Microsoft onthult de Games With Gold voor de maand juni. Eigenaars van een Xbox One of een Xbox 360 die een Xbox Live Gold abonnement hebben, kunnen in juni de volgende games downloaden:Speedrunners is de hele maand juni beschikbaar als gratis download. Watch Dogs is gratis van 16 juni tot en met 15 juli. Ook krijgt iedereen gratis DLC voor de Phantom Dust remaster.Op de Xbox 360 is Assassin's Creed 3 van 1 tot en met 15 juni gratis. Van 16 tot en met 30 juni is Dragon Age: Origins gratis beschikbaar. Beide games zijn dankzij backwards compatibility ook speelbaar op de Xbox One.Read more…
23/05 15u15  Gerucht: Spider-Man-acteur speelt Nathan Drake in Uncharted film Filmsite Deadline meldt dat Tom Holland (Spider-Man: Homecoming) is gecast als Nathan Drake in de Uncharted film.Verder laat de site weten dat de verhaallijn van de Uncharted film is aangepast. De film draait nu om de eerste ontmoeting tussen Nathan Drake en Victor 'Sully' Sullivan. Vorig jaar raakte al bekend dat Shawn Levy de Uncharted film regisseert.Filmstudio Sony Pictures probeert al enige tijd een Uncharted film te maken. Zo dook in 2010 het gerucht op dat Mark Wahlberg de rol van Nathan Drake in een Uncharted film speelt. De productie van dat project is echter gestaakt.Read more…
23/05 14u15  Eerste Far Cry 5 teaser trailers onthuld Ontwikkelaar Ubisoft heeft een aantal teaser treailers voor Far Cry 5 onthuld. In het viertal korte filmpjes is onder andere te zien dat de game zich in de Amerikaanse staat Montana afspeelt. Verder onthullen de filmpjes dat het fictieve Hope County een belangrijke rol speelt in Far Cry 5. Ubisoft laat tevens weten dat de studio van plan is om op 26 mei meer over Far Cry 5 te onthullen. Eerder kondigde de studio Far Cry 5 al officieel aan. De game lanceert voor maart 2018.Read more…
23/05 14u00  Valve lijft team achter Kerbal Space Program in Ontwikkelaar Valve heeft het team achter Kerbal Space Program aangenomen. Dat meldt ex-Valve-medewerker Roger Lundeen tijdens de Game Dev Unchained podcast.Volgens Lundeen heeft Valve het complete team 'modders' achter Kerbal Space Program een baan aangeboden. Een voorlichter van Valve heeft inmiddels bevestigd dat het team 'enige tijd geleden bij Valve is komen werken.'Het is op dit moment niet bekend wat de nieuwe taak van het team binnen Valve precies is. Valve heeft zelf enkel gemeld dat er 'binnenkort meer details worden onthuld.'Read more…
23/05 13u45  Dragon's Dogma: Dark Arisen komt naar de PS4 en Xbox One Het Japanse tijdschrift Famitsu heeft onthuld dat Dragon's Dogma: Dark Arisen in het najaar naar de PlayStation 4 en de Xbox One komt.Dragon's Dogma is oorspronkelijk enkel voor de PlayStation 3 en de Xbox 360 uitgebracht. Ontwikkelaar Capcom heeft later ook Dragon's Dogma: Dark Arisen uitgebracht. Deze versie van de game bevat een extra zone, alle DLC, extra wapens en een fast travel-optie. Dragon's Dogma: Dark Arisen is een actie-RPG met een middeleeuwse fantasy-setting. De game is sinds 2015 al speelbaar op de pc. De PlayStation 4- en Xbox One-versie van Dragon's Dogma: Dark Arisen heeft nog geen officiële releasedatum.Read more…
23/05 07u45  Red Dead Redemption 2 release uitgesteld Rockstar Games laat weten dat Red Dead Redemption 2 is uitgesteld tot de lente van 2018. Eerder had de ontwikkelaar een releasedatum in de herfst van dit jaar vooropgesteld.'Dit epische verhaal in het kloppend hart van de Verenigde Staten wordt de eerste Rockstar game die van de grond af is opgebouwd voor de nieuwste generatie consoles. We hebben extra tijd nodig om onze fans de best mogelijke ervaring te bieden,' aldus Rockstar.Red Dead Redemption 2 is in ontwikkeling voor de PlayStation 4 en de Xbox One. Op de site lees je alvast alle Red Dead Redemption 2 info.Read more…
23/05 07u00  PlayStation Network vandaag tijdelijk offline Het PlayStation Network is vandaag tijdelijk offline vanwege onderhoud.Sony verricht onderhoud aan de servers. Daarom kun je van 7u tot 8u 's ochtends niet inloggen met je PlayStation account, of gebruikmaken van diensten die een internetverbinding nodig hebben. Het PlayStation Network onderhoud werd eerder al aangekondigd. Honger je naar meer PlayStation nieuws? Dan lees je hier nog eens alle Days Gone info.Read more…
22/05 21u00  The Elder Scrolls Online: Morrowind verwelkomt je met nostalgie The Elder Scrolls Online draait inmiddels alweer drie jaar mee en in die tijd is er een hoop toegevoegd aan de MMORPG. Het enige wat al die tijd uitbleef, was het iconische continent Morrowind. De gelijknamige uitbreiding voegt het eiland Vvardenfell toe aan de game, alsook een nieuwe klasse. De gesloten bèta spreekt vooral je nostalgie aan, maar het is moeilijk om te bepalen of Morrowind opnieuw een grote schare fans naar The Elder Scrolls weet te trekken.De uitbreiding doet zijn uiterste best om meteen nostalgie in je aan te wakkeren. Je start op een boot die aanmeert bij Seyda Neen, net als vijftien jaar geleden. Alles ziet eruit zoals je je het herinnert, en het is een genot om Vvardenfell opnieuw te ontdekken in de grafische stijl van The Elder Scrolls Online. Haast blindelings vind je je weg naar bekende steden zoals Balmora, Gnisis en Vivec. De unieke flora en fauna bekleden de omgeving en maken de nostalgietrip compleet. Welkom terug in Morrowind.Niet alles is echter exact zoals je je het herinnert. De game speelt zich namelijk zevenhonderd jaar voor The Elder Scrolls 3 af, en die sprong in de tijd is duidelijk zichtbaar. Allereerst is Vvardenfell lang niet zo grauw en dof, aangezien de vulkaan in de Ashlands nog niet de tijd heeft gehad om het hele land met as te bedekken. De omgevingen zijn daarom over het algemeen zonniger en groener. Het meest opvallende verschil is de stad Vivec, die op dat moment nog in aanbouw is. Sommige aanpassingen zijn noodzakelijk om de grote hoeveelheid spelers te accommoderen, zoals bredere wegen in de steden. Read more…
22/05 17u45  Destiny 2 heeft geen Grimoire Cards Bungie heeft laten weten dat Destiny 2 geen Grimoire Cards heeft. Deze kaarten werden in de eerste Destiny gebruikt om de verhaallijn van de game uit te diepen.In een interview met Forbes meldt Destiny-schrijver Steve Cotton dat de Grimoire Cards zijn verwijderd omdat de studio de achtergrondinformatie dit keer in de game zelf wil stoppen. 'We willen dat mensen dit keer de verhalen zelf kunnen vinden', aldus Cotton. 'Alle verhaallijnen in Destiny 2 worden verteld middels Adventures, door personages in de wereld, door de campaign en door scanbare objecten die je in de hele game kunt tegenkomen.'Read more…
22/05 17u30  The Walking Dead: Season 3 - Episode 5 release bekend Ontwikkelaar Telltale heeft de releasedatum van The Walking Dead: Season 3 - Episode 5: From the Gallows onthuld. De episode lanceert op 30 mei.Volgens Telltale-medewerker Scott Butterworth 'balanceert Richmond in Episode 5 op het randje van de afgrond.' Volgens de ontwikkelaar 'zijn jouw beslissingen bepalend voor het vertrouwen dat Javi heeft gewonnen bij de andere personages in de game.' Telltale bracht de vorige episode van het derde seizoen van The Walking Dead eind april uit. De studio werkt op dit moment tevens aan een Guardians of the Galaxy-game.Read more…
22/05 17u30  LawBreakers komt naar de PlayStation 4 Ontwikkelaar Boss Key Productions laat weten dat LawBreakers ook naar de PlayStation 4 komt. De game was eerder al aangekondigd voor de pc.Vorig jaar raakte al bekend dat LawBreakers niet langer free-to-play is. De basisgame kost nu 29,99 dollar. Volgens Boss Key heeft de game geen Season Pass. Alle toekomstige updates voor LawBreakers zijn gratis.De game bevat echter wel de mogelijkheid om loot boxes aan te schaffen. Deze bevatten enkel cosmetische items. Boss Key benadrukt dat LawBreaksers geen 'pay-to-win' features bevat.Read more…
Laatste update: vandaag om 10u00
Lees meer van Eurogamer >

EvilGamerz

Verbergen Tonen
24/05 12u15  BigBen en Eko Software kondigen Rugby 18 aan Lees meer >
24/05 07u30  Bungie: PS4 Pro niet krachtig genoeg om Destiny 2 op 60 fps te draaien Destiny 2 zal draaien met 30 frames per seconden op de PlayStation 4 Pro en dat heeft een reden volgens Bungie. Alhoewel de PS4 Pro een krachtige console is, blijkt deze niet krachtig genoeg om het spel met 60 frames per seconde te verwerken. Dat hebben althans Luke Smith en Mark Noseworthy via de IGN gezegd in een interview.'Ik bedoel, we kunnen hier diep op in gaan en jij (Mark) weet hier meer over. De console, de PS4 Pro, is superkrachtig, maar het kan de game Destiny 2 niet draaien op 60 frames per seconde. Onze game bevat zoveel physics simulaties waarbij collision van de speler invloed kan hebben, dat er niet genoeg paardenkracht over is. Het ligt vooral aan de kant van de CPU (processor). We hebben meer monsters, meer AI etc. die actief zijn in het spel. Je kunt om de hoek lopen, een granaat gooien, iemand in het gezicht slaan en voeg daar nog eens 5, 6 of 7 spelers in een public event aan toe. Dat is ontzettend intensief voor de hardware.'
24/05 07u15  Xbox Live gratis games voor juni bekend Lees meer >
24/05 07u15  Eerste reviews voor Tekken 7 van Famitsu De eerste reviews van Tekken 7 zijn uitgebracht door de Famitsu. De 4 redacteuren waren redelijk eensgestemd over de game en gaven allemaal een 9 uit 10 score voor de game. Ook diverse anders games werden op de testbank gelegd:Tekken 7 (PS4/Xbox One, Bandai Namco): 9 / 9 / 9 / 9 - (36/40)Galaxy Blaster (3DS, Rcmadiax): 4 / 3 / 4 / 3 - (14/40)Mini Golf Resort (3DS, Teyon): 4 / 6 / 6 / 4 - (20/40)Doukutsujima (3DS, Smileboom): 6 / 8 / 7 / 7 - (28/40)Death Mark (PS Vita, Experience): 8 / 8 / 8 / 7 - (31/40)Tsukitomo. Tsukiuta 12 Memories (PS Vita, Bandai Namco): 7 / 7 / 7 / 8 - (29/40)10 
24/05 07u15  EDGE beoordeelt The Surge, Prey en Get Even De EDGE heeft weer diverse games beoordeeld, waaronder het aankomende Get Even, Prey, The Surge en Rime.Rime (PS4/Xbox One, Grey Box): 9Prey (PS4/Xbox One, Bethesda): 8Get Even (PS4/Xbox One, Bandai Namco): 6The Surge (PS4/Xbox One, Deck 13): 6What Remains of Edith Finch (PS4, Sony): 9Strafe (PS4, Devolver Digital): 8Statik (PS4, Tarsier Studios): 9Puyo Puyo Tetris (Switch, Sega): 8Guardians of the Galaxy - Tangled Up in Blue (PS4/Xbox One, Telltale): 511 
24/05 07u15  Het begin van een groot avontuur - Utawarerumono: Mask of Deception is nu beschikbaar Lees meer >
23/05 16u30  Sony praat over Scorpio en Switch, maar vertrouwt op huidige positionering Sony Interactive Entertainment Deputy President Tsuyoshi Kodera heeft zich uitgelaten over diverse onderwerpen, waaronder de Nintendo Switch en Project Scorpio. Via de DualShockers laat de man zich uit over de concurrentie.'De markt wordt weer geactiveerd met de komst van concurrentie. Sony is altijd waakzaam voor concurrentie maar we weten alle onzekerheid weg te nemen over de positie van PlayStation op de core markt.'De man laat desalniettemin weten dat de Scorpio en Switch kunnen zorgen voor een verlies van de userbase. Verder gaat hij ook in op de prijs van PlayStation VR. Als er een hoger volume verkocht wordt van de headset, kan er ook gekeken worden naar een prijsverlaging van de apparatuur. Verder wordt er gekeken naar feedback van gebruikers om de hardware en software verder te kunnen verbeteren voor de toekomst.
23/05 16u15  Ervaar nu de bloedstollende sensatie van Rally Cross in DiRT 4 Lees meer >
23/05 13u45  The Witcher 2 gratis bij closed beta van Gwent Iedereen die deelneemt aan de gesloten beta van Gwent krijgt daarbij een exemplaar van The Witcher 2 cadeau. Het betreft een gratis downloadcode voor het spel. De closed beta is inmiddels klaar en begint morgen voor PC-gebruikers. Ook Xbox One- en PS4-users kunnen dan aan de slag. The Witcher 2: Assassin's of Kings verscheen enkele jaren geleden al voor de PC en werd later opgevolgd door The Witcher 3.
23/05 12u00  Vitality Rockyy is de FIFA 17 Ultimate Team-kampioen Lees meer >
23/05 07u30  Gran Turismo Sport 4K draait op relatief hogere resolutie Gran Turismo Sport lijkt indrukwekkend te gaan worden op de PlayStation 4. Volgens een onderzoek van de Digital Foundry, welke we ook kunnen nalezen via PSLifestyle zal het spel een 4K checkerboard resolutie ondersteunen. Deze zal echter een render resolutie supporten van 1800p, daar waar veel PS4 Pro games op 4K een resolutie van 1440p realiseren. Verder zal het spel op 1080p (full HD) een framerate hebben van 60 frames per seconde. Dit zal op de PS4 Pro het geval zijn doordat er gebruik gemaakt wordt van de extra kracht van de GPU.
23/05 07u30  Systeemvereisten voor Tekken 7 Bandai Namco heeft de systeemeisen voor Tekken 7 bekend gemaakt. Het gaat om de PC-vereisten van het spel:Minimale vereisten:OS: Windows 7/8/10 (64-bit OS required)Processor: Intel Core Intel Core i3-4160 @ 3.60GHz or equivalentMemory: 6 GB RAMGraphics: NVIDIA GeForce GTX 660 2GB, GTX 750Ti 2GB, or equivalentDirectX: Version 11Network: Broadband Internet connectionStorage: 60 GB available spaceSound Card: DirectX compatible soundcard or onboard chipsetAanbevolen vereisten:OS: Windows 7/8/10 (64-bit OS required)Processor: Intel Core i5-4690 3.5 GHz or equivalentMemory: 8 GB RAMGraphics: NVIDIA GeForce GTX 1060 equivalent or higherDirectX: Version 11Network: Broadband Internet connectionStorage: 60 GB available spaceSound Card: DirectX compatible soundcard or onboard chipset
23/05 07u15  LawBreakers komt ook naar de PlayStation 4 LawBraekers, de aankomende multiplayer first person shooter van Cliff Blesinzki, zal ook naar de PlayStation 4 gaan komen. Het spel werd eerder al door Nexon aangekondigd voor de PC, maar zal nu dus ook naar de console gaan komen. Het spel moet tegelijk met de PC-versie later dit jaar verschijnen voor een retail prijs van 29,99 Dollar. Toekomstige updates zullen gratis zijn en een season pass zal niet gaan uitkomen. Ook pay-to-win zal niet van toepassing zijn.
23/05 07u15  Red Dead Redemption 2 uitgesteld, wel nieuwe screenshots Red Dead Redemption 2 zal 2017 niet meer gaan halen. Dat heeft Rockstar officieel bekend gemaakt in een statement. De game zal nu in de lente van 2018 uit gaan komen voor de Xbox One en PlayStation 4. De uitgever laat weten dat er meer tijd nodig is om de best mogelijke game ervaring te kunnen leveren. Wel zijn er enkele nieuwe screenshots uitgeleverd:
23/05 07u15  Koch Media en THQ Nordic kondigen partnerschap aan Lees meer >
Laatste update: vandaag om 12u15
Lees meer van EvilGamerz >

Power Unlimited

Verbergen Tonen
24/05 13u15  De geschiedenis van Superman in games Er heerst een vloek op Superman-games. Alie is niet bijgelovig, maar toen ze deze feature schreef, kwam ze tot de pijnlijke ontdekking dat de Man of Steel nog niet echt eer aan is gedaan. Van het slechtste tot het beste; lees snel meer over de geschiedenis van Superman in games.
24/05 00u15  Dragon's Dogma: Dark Arisen komt naar Xbone en PS4 Nieuws is niet altijd vrolijk, daarom heeft de Wacht extreem lang gezocht naar positieve zaken om zo een beetje yin yang te zijn. In deze verse N8W8 onder andere: de Games with Gold voor juni, Dragon's Dogma: Dark Arisen en het artwork van Mario + Rabbids. Lees, kijk en huiver, lieve vrinden.14 
23/05 16u15  Top 50 beste racegames! (Nr. 40 t/m 31) - van Metropolis Street Racer tot Flat Out 2 Dag twee van de top 50 beste racegames brengt ons nummer 40 t/m 31. De discussies liepen gisteren al soms heet op, maar houd in gedachten dat de gehele redactie op deze top 50 gestemd heeft en dat het dus niet alleen de schuld van Wouter is ;)
23/05 13u15  Welke game heeft de redactie de meeste uren in gestopt Iedereen heeft wel een game die veruit de meeste uren van je leven overnemen. Op de redactie zijn we natuurlijk niet anders en daarom bespreken we vandaag de game die ons het meeste tijd heeft gekost.
23/05 02u00  Far Cry 5 teaser trailers De Nachtwacht zit propvol met niet 1, niet 2, niet 3, maar 4 teaser trailers van Far Cry 5! Daarnaast Days Gone op de E3, Rockstar reageert op een idioot, Mortal Kombat easter eggs in Injustice 2, uitleg over Destiny 2 op de console en een Tekken 7 character trailer.
22/05 17u00  Top 50 beste racegames! (Nr. 50 t/m 41) - van A2 Racer tot Street Rod Wouter heeft zich compleet in het racegame genre ondergedompeld, speciaal voor de F1 en Racegames special (die nog steeds in de betere boekzaken ligt), en een top 50 van de allerbeste racegames aller tijden samengesteld. Vandaag pakken we de eerste tien, morgen de volgende, tot we vrijdag bij de Top 10 aanbelanden. Dus riemen om en racen maar!
22/05 16u15  Top 50 beste racegames! (Nr. 50 t/m 41) Deze week staat volledig in het teken van racegames. Wouter heeft zich volledig in het genre ondergedompeld en een top 50 van de allerbeste racegames aller tijden samengesteld. Vandaag pakken we de eerste tien, morgen de volgende tien, tot we vrijdag eindelijk bij de enige echte Nr. 1 aanbelanden. Dus riemen om en racen maar!
22/05 16u00  Top 50 beste racegames! (Nr. 50 tot 41) Deze week staat in het teken van racegames! Wouter heeft zich volledig in het genre ondergedompeld en een top 50 van de allerbeste racegames aller tijden samengesteld. Vandaag pakken we de eerste tien, morgen de volgende tien, tot we vrijdag eindelijk bij de enige echte Nr. 1 aanbelanden. Dus riemen om en racen maar!
22/05 14u15  Vijf ideeën voor een Pokémon-game op de Nintendo Switch Veel redacteuren zijn helemaal in hun nopjes met het draagbare speelplezier dat de Nintendo Switch biedt, maar er mogen nog wel wat games bij. Aangezien hij inmiddels een Aerodactyl heeft in Pokémon GO en zijn vriendin de volledige (living) Pokédex van Omega Ruby bezit, vond Marvin het wel tijd worden om ongegeneerd vijf ideeën voor een Pokémon Switch-game aan GameFreak te presenteren.
22/05 12u15  Versla onze snelste tijden in Mario Kart 8 Deluxe - een zomerse track voor zomers weer! Daar gaan we weer! Start je motoren en maak je klaar voor een nieuwe race, want deze zomerse tijden vragen om een zomerse track in de derde week van het Mario Kart 8 Deluxe klassement.
22/05 05u30  Paladins passeert grens van 11 miljoen spelers Het weekend zit er alweer op, maar gelukkig hoeft er dit keer maar drie dagen geploeterd te worden om een gevoel van vrijheid te creëren. In deze Nachtwacht zie je een coole hond, een kat die zin heeft in wijn en waarschijnlijk dingen die ook daadwerkelijk met games te maken hebben.
21/05 14u00  Geruchten over Switch-versie COD: WWII In deze Weekendwacht geruchten over een mogelijke Switch-versie van Call of Duty: WWII, een trailer over het verhaal in Star Wars: Battlefront 2, nieuws over een nieuwe Terminator-film, de aankomende game van de makers van Resogun en nog veel meer.
20/05 15u00  Destiny 2 krijgt geen dedicated servers Terwijl er op dit moment in Second Life konijnen dood neervallen doordat het konijnenvoer er door een rechtszaak uit moest worden gehaald, richt de WKNDW8 zich liever op vrolijkere dingen. Gelukkig zijn die er volop! Wat een feest, weer een nieuwe WeekendWacht!
19/05 15u45  Verborgen en opvallende details uit de Destiny 2 gameplay reveal Nu de wereld weet hoe Destiny 2 eruit ziet en het duidelijk is welke richting het spel op gaat, is het afwachten tot Bungie meer details over de game bekendmaakt. Of zat er stiekem al best veel informatie in de gameplay reveal?
19/05 15u45  Versla onze snelste tijden in Mario Kart 8 Deluxe! - De uitslag van week 2! Zoals je misschien al in de weekvlogs hebt gemerkt, zijn we hier op de redactie niet vies van een goed potje Mario Kart 8 Deluxe. We hebben daarom besloten onszelf en de community uit te dagen om te zien wie de beste Mario Karter is!
Laatste update: vandaag om 13u15
Lees meer van Power Unlimited >
Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

17x Spirituele opvolger voor El Shaddai24/05 00u15 - 4Gamers: We wisten al dat er een grote aankondiging van het team achter El Shaddai (2011) zat aan te komen en nu is aangekondigd dat aan een spirituele opvolger wordt gewerkt. De nieuwe game heet The Lost Child ...
15x Valve werft team achter Kerbal Space Program aan24/05 00u15 - 4Gamers: Via een podcast is aan het licht gekomen dat Valve ongeveer een half jaar geleden het team achter Kerbal Space Program heeft aangeworven om bij Valve aan de slag te gaan. Valve heeft het nieuws bevestigd, ...
15x Focus Home Interactive stelt E3 line-up voor24/05 00u15 - 4Gamers: Focus Home Interactive heeft onthuld waarmee het dit jaar naar E3 trekt. De volgende games zullen van de partij zijn:
15x Disgaea 5 Complete mogelijk op weg naar pc24/05 00u15 - 4Gamers: Later deze week verschijnt Disgaea 5 Complete voor de Nintendo Switch en het ziet ernaar uit dat de game ook naar pc komt. Er is namelijk een ESRB-rating uitgedeeld aan een pc-versie van Disgaea ...
15x The Elder Scrolls Online: Morrowind begint om 11:0024/05 00u15 - 4Gamers: ZeniMax Online Studios heeft aangekondigd dat de servers van The Elder Scrolls Online: Morrowind live gaan op 6 juni om 11:00. De servers gaan wereldwijd gelijktijdig live, zodat iedereen er op hetzelfde ...
14x Gerucht: Mario + Rabbids Kingdom Battle gameplay gelekt24/05 06u30 - Eurogamer: Volgens geruchten is er een afbeelding van Mario + Rabbids Kingdom Battle gelekt. Daarnaast zijn er ook details over de gameplay gelekt.Het lek suggereert dat er acht speelbare personages zijn, die bovendien voor het eerst vuurwapens gebruiken. De game mixt turn-based gevechten met de ontdekking van vier werelden. De verhaalmodus moet zo'n twintig uur lang zijn.Volgens de afbeeldingen wordt de game op de E3-beurs aangekondigd, en komt in augustus voor de Nintendo Switch uit. Ubisoft werkt aan Mario + Rabbids Kingdom Battle. Nintendo en Ubisoft hebben nog niet gereageerd op de geruchten.Read more…
14x Dragon's Dogma: Dark Arisen komt naar Xbone en PS424/05 00u15 - Power Unlimited: Nieuws is niet altijd vrolijk, daarom heeft de Wacht extreem lang gezocht naar positieve zaken om zo een beetje yin yang te zijn. In deze verse N8W8 onder andere: de Games with Gold voor juni, Dragon's Dogma: Dark Arisen en het artwork van Mario + Rabbids. Lees, kijk en huiver, lieve vrinden.
14x PS4 krijgt Raiden V: Director's Cut24/05 00u15 - 4Gamers: Ruim een jaar geleden verscheen Raiden V al voor Xbox One en nu ziet het ernaar uit dat de game ook naar PS4 komt in de vorm van een Director's Cut. Bij Amazon hebben ze die namelijk opgelijst staan voor ...
12x Info en art van Mario + Rabbids: Kingdom Battle uitgelekt (Nieuws)24/05 08u30 - InsideGamer: De Switch-game Mario + Rabbids: Kingdom Battle lijkt echt te bestaan, zo blijkt uit uitgelekte artwork van de game. Er gingen al geruime tijd geruchten dat deze game in de maak was, maar de artwork en enkele interne informatieplaatjes lijken dit nu ...
12x Leer creatief schelden met de screenshots van de consoleversie van Oh...Sir!! The Insult Simulator24/05 01u00 - Gamequarter.be: Lees meer >

Statistieken

Artikels:
36331
Gelezen:
29215
Aantal lezers nu:
80


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2017 Naar boven