dinsdag 23 juli 2019, week 30


U bent nu hier: Meer nieuws van Nu.nl: Achterklap

Laatste updatecontrole: vandaag om 17u15
 

Nu.nl: Achterklap

Verbergen Tonen
23/07 12u15  Justitie: Voorbereiding op rol geen reden voor strafvermindering Grives Het Belgische openbaar ministerie ziet in de verklaring van Imanuelle Grives geen reden voor strafvermindering. De actrice werd zondag op het festival Tomorrowland aangehouden op verdenking van het bezit en verhandelen van drugs, maar zei zich voor te bereiden op een rol.
23/07 11u45  OM: 'Drugshandel Grives ter voorbereiding op rol geen reden strafvermindering' Het Belgische OM ziet in de verklaring van Imanuelle Grives geen reden tot strafvermindering. De actrice werd zondag op het festival Tomorrowland aangehouden op verdenking van het bezit en verhandelen van drugs, maar zei zich voor te bereiden op een rol.
23/07 09u00  Crisismanager R. Kelly stapt op na uitspraken over pedofielen De man die verantwoordelijk is voor het managen van crisissituaties in de carrière van R. Kelly heeft zijn ontslag aangeboden. Darrell Johnson zegt vanwege 'persoonlijke redenen' te vertrekken, enkele uren nadat hij in een interview zei zijn dochter nooit alleen te zullen laten met iemand die verdacht wordt van pedofilie.
22/07 22u30  James Bond-acteur David Hedison (92) overleden Acteur David Hedison is donderdag op 92-jarige leeftijd overleden, zo maakte zijn management maandag bekend. De Amerikaan was bekend van onder meer zijn rol als Felix Leiter in twee James Bond-films.
22/07 20u15  Peter R. de Vries vindt verhaal met drugs gepakte Grives ongeloofwaardig Peter R. de Vries gelooft niet dat Imanuelle Grives drugs bij zich had ter voorbereiding op een rol. Dat zegt de misdaadverslaggever maandagavond in RTL Boulevard.
22/07 20u00  Chelsea Clinton bevallen van een zoon Chelsea Clinton, de dochter van de voormalige Amerikaanse president Bill en oud-presidentskandidaat Hillary Clinton, is maandag bevallen van een zoon. Dat laat de 39-jarige Amerikaanse via Twitter weten.
22/07 19u45  Peter R. de Vries vindt verhaal Grives 'ongeloofwaardig' Misdaadverslaggever Peter R. de Vries gelooft niet dat Imanuelle Grives drugs bij zich had ter voorbereiding op een rol. Dit zegt hij maandagavond in de uitzending van RTL Boulevard.
22/07 19u15  Chelsea Clinton bevallen van zoon Chelsea Clinton, de dochter van Bill en Hillary, is bevallen van een zoon. Dit laat de Amerikaanse via Twitter weten.
22/07 17u45  Actrice Imanuelle Grives opgepakt met grote hoeveelheid drugs De Nederlandse actrice Imanuelle Grives (34) is zondag opgepakt op festival Tomorrowland omdat zij een grote hoeveelheid drugs, waaronder zo'n honderd XTC-pillen en twintig gram cocaïne, bij zich had.
22/07 17u15  Imanuelle Grives opgepakt met grote hoeveelheid drugs De Nederlandse actrice Imanuelle Grives is dit weekend opgepakt op festival Tomorrowland omdat zij een grote hoeveelheid drugs, waaronder XTC-pillen en cocaïne, bij zich had.
22/07 12u15  Boer Zoekt Vrouw-deelnemer Olke is getrouwd met Hilda Boer Olke, die in 2016/2017 meedeed aan Boer Zoekt Vrouw, is getrouwd. De van oorsprong Nederlandse boer die een ranch heeft in Texas, heeft zijn jawoord gegeven aan Hilda.
22/07 12u00  Oprah Winfrey inspireerde Sylvana Simons tot beëindigen relatie Sylvana Simons kon met behulp van de uitspraken van Oprah Winfrey een einde maken aan een gewelddadige relatie, zegt ze in het programma Tims tent: maar dan een bungalow met sterren.
22/07 10u15  Trump had 'goed telefoongesprek' met Zweedse premier over A$AP Rocky De Amerikaanse president Donald Trump heeft 'een heel goed telefoongesprek' gehad met de Zweedse minister-president Stefan Löfven over A$AP Rocky, liet Trump zaterdag weten in een tweet.
22/07 09u30  Oprah Winfrey inspireerde Sylvana Simons relatie te beëindigen Sylvana Simons kon met behulp van de uitspraken van Oprah Winfrey een einde maken aan een gewelddadige relatie. Dat zegt ze in het programma Tims tent: maar dan een bungalow met sterren.
22/07 07u30  Kensington Palace deelt nieuwe foto's voor zesde verjaardag prins George Prins George viert maandag zijn zesde verjaardag en ter gelegenheid daarvan heeft Kensington Palace een paar nieuwe foto's van de Britse prins gedeeld.
Laatste update: vandaag om 12u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
22/07 07u30  'Acteur Joaquin Phoenix en actrice Rooney Mara zijn verloofd'Acteur Joaquin Phoenix en actrice Rooney Mara zijn verloofd na een relatie van ruim drie jaar. Bronnen rondom het stel zeggen dat tegen Us Weekly.
21/07 18u30  Trump had 'goed telefoongesprek' met Zweedse premier over ASAP RockyDe Amerikaanse president Donald Trump heeft 'een heel goed telefoongesprek' gehad met de Zweedse minister-president Stefan Löfven over ASAP Rocky, liet Trump zaterdag weten in een tweet.
21/07 14u30  Soulja Boy verandert levensstijl na tijd in gevangenisRapper Soulja Boy heeft grote veranderingen gemaakt in zijn levensstijl nadat hij drie maanden vast zat in de gevangenis. Hij spreekt meerdere mensen niet meer en beperkt daarnaast zijn tijd op sociale media. Dit meldt de website TMZ.
20/07 14u30  Van misbruik beschuldigde Ryan Adams verbreekt mediastilteRyan Adams, die in februari van dit jaar door meerdere vrouwen is beschuldigd van seksueel machtsmisbruik, heeft sinds lange tijd weer iets geplaatst op zijn sociale media. De Amerikaanse muzikant schrijft in een bericht dat hij 'veel te zeggen heeft' en dat binnenkort ook gaat doen.
20/07 10u45  Saskia Noort vindt het lastig om 'mediastel' te zijn met andere BN'erSaskia Noort, die begin dit jaar haar relatie met collega-auteur Kluun verbrak, vindt het lastig om samen te zijn met een andere bekende Nederlander. De thrillerschrijfster merkt dat er dan een strijdgevoel in hun verhouding ontstaat.
20/07 10u15  Met kanker gediagnosticeerde Bob Fosko is niet bang voor de doodBob Fosko (62), bij wie begin dit jaar slokdarmkanker werd ontdekt, weet niet hoe lang hij nog heeft te leven. In gesprek met de Volkskrant vertelt De Raggende Manne-zanger dat hij niet zo bang is 'voor wat er met hem gaat gebeuren'.
20/07 08u15  Melania Trump: 'ASAP Rocky komt snel weer naar huis'Tijdens een persmoment in het Witte Huis heeft first lady Melania Trump zich uitgesproken over ASAP Rocky. De rapper, die twee weken geleden gearresteerd werd in Zweden en daar sindsdien vastzit, zal volgens Trump snel terugkeren naar huis.
19/07 21u30  Melania Trump: 'A$AP Rocky komt snel weer naar huis'Tijdens een persmoment in het Witte Huis heeft first lady Melania Trump zich uitgesproken over A$AP Rocky. De rapper, die twee weken geleden gearresteerd werd in Zweden en daar sindsdien vastzit, zal volgens Trump snel weer naar huis terugkeren.
19/07 20u45  Jamai Loman haalt tijdens Vierdaagse 10.000 euro op voor zijn stichtingJamai Loman heeft vrijdagmiddag de Nijmeegse Vierdaagse uitgelopen. Daarmee haalde hij meer dan 10.000 euro op voor de Stichting Overwinnaars, die hij oprichtte na zijn niertransplantatie van vorig jaar.
19/07 20u15  Jamai Loman haalt tijdens Vierdaagse 10.000 euro op voor stichtingJamai Loman heeft vrijdagmiddag de Nijmeegse Vierdaagse uitgelopen. Daarmee haalde hij meer dan 10.000 euro op voor de Stichting Overwinnaars, die hij oprichtte na zijn niertransplantatie van vorig jaar.
19/07 20u00  Jamai Loman haalt tijdens Nijmeegse Vierdaagse 10.000 euro op voor stichtingJamai Loman heeft vrijdagmiddag de Nijmeegse Vierdaagse uitgelopen. Daarmee haalde hij meer dan 10.000 euro op voor de Stichting Overwinnaars, die hij oprichtte na zijn niertransplantatie van vorig jaar.
19/07 19u45  Richard Groenendijk getrouwd met vriend MarkoRichard Groenendijk is vrijdag getrouwd met zijn vriend Marko. De twee gaven elkaar het jawoord in het bijzijn van vrienden en familie.
19/07 19u30  Jamai Loman loopt 103e editie Nijmeegse Vierdaagse uitJami Loman heeft de Nijmeegse Vierdaagse uitgelopen. De zanger en presentator liep vrijdagmiddag de finish over tijdens de 103e editie van het populaire wandelevenement.
19/07 15u45  Koninklijke familie poseert voor jaarlijkse zomerfoto'sWillem-Alexander, Máxima en hun drie dochters Amalia (15), Alexia (14) en Ariane (12) hebben vrijdagmiddag voor de pers geposeerd voor hun jaarlijkse zomerfotoshoot. Zij deden dit voor het eerst bij Huis ten Bosch, waar zij in februari naartoe verhuisden.
19/07 15u45  Roddeloverzicht: Gaby 'jaagt' op voetballers en Beyoncé negeert OlcayGaby Blaaser zit achter voetballers aan, Carice van Houten meldt zichzelf aan voor nominatie en Beyoncé negeert Olcay Gulsen. Een overzicht van het entertainmentnieuws van deze week.
19/07 11u15  Zweedse aanklager wil A$AP Rocky nog langer in voorarrest houdenA$AP Rocky blijft, als het aan de aanklager ligt, nog langer in voorarrest. De rapper wordt momenteel vastgehouden in Zweden nadat er beelden opdoken waarin te zien is hoe hij een man slaat en schopt.
19/07 11u00  Cabaretduo Yentl en de Boer tegelijkertijd in verwachtingYentl Schieman en Christine de Boer, beter bekend als het cabaretduo Yentl en de Boer, verwachten allebei hun eerste kindje. De twee laten vrijdag weten dat zij ongeveer op dezelfde datum uitgerekend zijn.
19/07 09u30  Zweedse aanklager wil ASAP Rocky nog langer in voorarrest houdenASAP Rocky blijft, als het aan de aanklager ligt, nog langer in voorarrest. De rapper wordt momenteel vastgehouden in Zweden nadat er beelden opdoken waarin te zien is hoe hij een man slaat en schopt.
19/07 08u15  Familie Meiland voelt zich genoodzaakt mensen te weren van landgoedDe familie Meiland kan inmiddels niet anders dan mensen te weren van het landgoed bij het kasteel waar ze een bed and breakfast in hebben. Er komen zoveel ongenode gasten langs dat het niet meer te combineren valt.
19/07 08u00  Mattie Valk heeft sinds kort een nieuwe relatieRadio-dj Mattie Valk heeft sinds kort een nieuwe geliefde. De 34-jarige Valk is sinds enige tijd samen met Jamy, die hij al langer kende.
19/07 07u30  Kim Kardashian lobbyde bij Trump voor vrijlating ASAP RockyKim Kardashian en haar man Kanye West hebben naar verluidt een goed woordje gedaan bij de Amerikaanse president Donald Trump voor rapper ASAP Rocky, die vastzit in een Zweedse gevangenis.
19/07 04u00  Acteur Eddie Murphy overweegt terugkeer als stand-upperKomiek Eddie Murphy vertelde in het programma van collega-komiek Jerry Seinfeld dat hij erover denkt weer stand-up comedy te gaan doen.
18/07 17u30  'Kim Kardashian lobbyde bij Trump voor vrijlating ASAP Rocky'Kim Kardashian en haar man Kanye West hebben naar verluidt een goed woordje gedaan bij president Donald Trump voor rapper ASAP Rocky, die vastzit in een Zweedse gevangenis.
18/07 17u15  'Kim Kardashian en Kanye West lobbyden bij Trump voor vrijlating ASAP Rocky'Kim Kardashian en haar man Kanye West hebben naar verluidt een goed woordje gedaan bij president Donald Trump voor rapper ASAP Rocky, die vastzit in een Zweedse gevangenis.
18/07 12u45  Realityster Amanda Balk weer terug bij ex na hennepschandaalRealityster Amanda Balk is weer terug bij haar ex Stavros T.. Dat laat ze weten via een bericht op haar eigen Instagram-account.
18/07 12u00  'Bradley Cooper en Irina Shayk gaan voogdij over dochter delen'Bradley Cooper en Irina Shayk, die vorige maand aankondigden uit elkaar te gaan, hebben besloten om de voogdij over hun dochter Lea gelijkwaardig te delen. Ook zou het koppel bij elkaar in de buurt gaan wonen.
18/07 10u45  Kevin Spacey niet langer vervolgd in enige lopende aanrandingszaakDe rechtszaak waarin Kevin Spacey wordt beschuldigd van aanranding, is geseponeerd, meldt Reuters. De zaak gaat volgens rechtsdocumenten niet door wegens de 'onbeschikbaarheid van de aanklager'.
18/07 08u45  Sylvie Meis zoenend gezien met mogelijke nieuwe geliefdeSylvie Meis is zoenend op de foto gezet met haar mogelijke nieuwe geliefde. De 41-jarige presentatrice vormt volgens diverse Duitse media nu een koppel met kunstenaar Niclas Costello (40).
18/07 08u45  In de bladen: Estelle 'krijgt' privé-eiland | Wesley verdedigt YolantheOp NU.nl bespreken we elke week smeuïge verhalen uit de entertainmentbladen. Deze week hebben we het over Estelle Cruijff, die dolgelukkig zou zijn met de steenrijke miljonair Laurent Hompes, en gaan we op zoek naar antwoorden op vragen over het huwelijk van Yolanthe Sneijder-Cabau en Wesley Sneijder.
18/07 08u30  Sylvie Meis zoenend gezien met mogelijk nieuwe geliefdeSylvie Meis is zoenend op de foto gezet met haar mogelijk nieuwe geliefde. De 41-jarige presentatrice vormt volgens diverse Duitse media nu een koppel met kunstenaar Niclas Costello (40).
17/07 23u15  Aanrandingszaak tegen Kevin Spacey geseponeerdDe rechtszaak waarin Kevin Spacey wordt beschuldigd van aanranding is geseponeerd, meldt Reuters.
17/07 22u45  Aanrandingszaak tegen Kevin Spacey verworpen door rechterDe rechtszaak waarin Kevin Spacey wordt beschuldigd van aanranding is verworpen door de rechter, meldt TMZ.
17/07 21u30  Rod Stewart spreekt steun uit voor gearresteerde rapper ASAP RockyRod Stewart heeft zijn steun uitgesproken voor ASAP Rocky, die in een gevangenis in Stockholm zit. De Amerikaanse rapper zou onder onmenselijke omstandigheden worden vastgehouden.
17/07 20u15  In de bladen: Privé-eiland voor Estelle? | Scheiding Wes en Yo rond?Op NU.nl bespreken we elke week smeuïge verhalen uit de entertainmentbladen. Deze week hebben we het over Estelle Cruijff, die dolgelukkig zou zijn met de steenrijke miljonair Laurent Hompes, en gaan we op zoek naar antwoorden op vragen over het huwelijk van Yolanthe Sneijder-Cabau en Wesley Sneijder.
17/07 14u00  Gordon heeft na overlijden van zus beter contact met broer gekregenDe band tussen Gordon (51) en zijn broer Johnny is sterker geworden na het overlijden van hun zus Lydia. De twee waren langere tijd gebrouilleerd.
17/07 13u30  Gordon heeft na overlijden zus beter contact gekregen met broerDe band tussen Gordon (51) en zijn broer Johnny is sterker geworden na het overlijden van hun zus Lydia. De twee waren langere tijd gebrouilleerd.
17/07 11u00  Zangeres Naaz kan zich slecht voelen door op sociale media te kijkenNaaz vindt dat mensen op sociale media eerlijker zouden moeten zijn en niet alleen geluksmomenten moeten delen. De zangeres merkt dat ze zich slecht kan voelen door het vertekende beeld dat mensen van hun leven schetsen.
17/07 11u00  Dries Roelvink moest dagindeling compleet omgooien voor radiocolumnsDries Roelvink heeft zijn dagindeling volledig moeten omgooien sinds hij dagelijks met een column op NPO Radio 1 te horen is. Dat vertelt hij woensdag in een interview met Panorama.
17/07 09u30  Gordon gaat Trouwen-kandidaat Rogier weer vader van dochterRoger van der Linden, die bekend werd door zijn deelname aan het programma Gordon gaat Trouwen, heeft weer een dochter gekregen. Hij heeft haar de naam Yael Mariëtte gegeven, vertelt zijn management aan Shownieuws.
17/07 09u00  Miljuschka Witzenhausen zet knop om tijdens samenwerking met vriendMiljuschka Witzenhausen, die ook samenwerkt met haar regisserende vriend Philip, moet een knop omzetten wanneer zij zich samen op de werkvloer bevinden. Daardoor is het makkelijker om kritiek van hem te ontvangen, vindt de presentatrice.
17/07 08u30  Zangeres Naaz kan zich slecht voelen door te kijken op sociale mediaNaaz vindt dat mensen eerlijker zouden moeten zijn op sociale media en niet alleen geluksmomenten moeten delen. De zangeres merkt dat ze zich slecht kan voelen door het vertekende beeld dat mensen geven van hun leven.
17/07 08u15  Dries Roelvink moest dagindeling compleet omgooien voor radio-columnsDries Roelvink heeft zijn dagindeling volledig moeten omgooien sinds hij dagelijks met een column bij Radio 1 te horen is. Dat vertelt hij woensdag in een interview met Panorama.
17/07 07u45  R. Kelly mag uitspraak in seksueel misbruik-zaak niet in vrijheid afwachtenZanger R. Kelly mag de uitspraak van zijn rechtszaak niet in vrijheid afwachten. R. Kelly is volgens zijn aanklagers een gevaar voor de samenleving en in het bijzonder voor minderjarige meisjes.
17/07 05u15  Modern Family-actrice Sarah Hyland verloofd met vriend Wells AdamsSarah Hyland heeft zich verloofd met haar vriend Wells Adams. De Modern Family-actrice plaatste op Instagram een fotoreportage van het aanzoek van de realityster.
16/07 21u30  R. Kelly mag uitspraak niet in vrijheid afwachtenZanger R. Kelly mag de uitspraak van zijn rechtszaak niet in vrijheid afwachten. Dit meldt de website The Rolling Stone. Kelly is volgens zijn aanklagers een gevaar voor de samenleving en in het bijzonder voor minderjarige meisjes.
16/07 21u15  R. Kelly mag uitspraak niet afwachten in vrijheidZanger R.Kelly mag de uitspraak van zijn rechtszaak niet in vrijheid afwachten. Dit meldt de website The Rolling Stone. Kelly is volgens zijn aanklagers een gevaar voor de samenleving en in het bijzonder voor minderjarige meisjes.
16/07 19u15  Rodanya van Temptation Island in verwachtingRodanya Kelsey, die deelnam aan het programma Temptation Island, is in verwachting. Dit maakte de realityster bekend op haar Instagram.
16/07 19u00  Rodanya van Temptation zwangerRodanya Kelsey, die deelnam aan het programma Temptation Island, is in verwachting. Dit maakte de realityster bekend op haar Instagram.
16/07 14u45  Frank Masmeijer tekent geen hoger beroep aan in drugszaakFrank Masmeijer, die eind juni hoorde dat hij wegens zijn betrokkenheid bij een cocaïnedeal is veroordeeld tot een celstraf van negen jaar, gaat niet in cassatie. Zijn advocaat Kris Vincke zegt in het AD dat de oud-presentator 'zich aan zijn straf schikt'.
16/07 13u30  Jandino Asporaat last theater- en tv-pauze van half jaar inJandino Asporaat zal het komende half jaar geen klussen voor theater of televisie doen. De presentator en komiek gaat een half jaar 'vakantie' nemen, waarin hij eigen projecten gaat opstarten.
16/07 11u45  Jandino Asporaat last theater- en tvpauze in van half jaarJandino Asporaat zal het komende half jaar geen klussen doen voor theater of televisie. De presentator en komiek gaat een half jaar 'vakantie' nemen, waarin hij eigen projecten gaat opstarten.
16/07 10u30  'Politie onderzocht winkelplein Nipsey Hussle ten tijde van overlijden'De politie in de Amerikaanse stad Los Angeles had ten tijde van het overlijden van Nipsey Hussle een onderzoek lopen naar het pleintje met winkels waarop de rapper een aantal zaken had, meldt The New York Times maandag.
16/07 09u30  Whoopi Goldberg (63) mag vanwege slecht zicht niet meer autorijdenActrice Whoopi Goldberg mag niet meer zelf autorijden. Haar zicht is te slecht om veilig achter het stuur te stappen, zegt ze in haar talkshow The View.
16/07 08u00  Acteur Alfred van den Heuvel en echtgenote uit elkaarAlfred van den Heuvel en zijn vrouw Debbie zijn sinds enige tijd uit elkaar. De acteur, bekend van Kinderen geen bezwaar en Ook dat nog!, woont nu weer in Nederland.
16/07 07u15  'Politie deed onderzoek naar wijk Nipsey Hussle ten tijde van zijn dood'De politie in de Amerikaanse stad Los Angeles had een onderzoek lopen naar de wijk waarin Nipsey Hussle een winkel had, ten tijde van de dood van de rapper. Dat meldt de New York Times maandag.
16/07 05u15  'Politie deed onderzoek naar Nipsey Hussle ten tijde van zijn dood'De politie in de Amerikaanse stad Los Angeles had een onderzoek lopen naar Nipsey Hussle ten tijde van de dood van de rapper. Dat meldt de New York Times maandag.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

8x Crisismanager R. Kelly stapt op na uitspraken over pedofielen23/07 09u00 - Nu.nl: Achterklap: De man die verantwoordelijk is voor het managen van crisissituaties in de carrière van R. Kelly heeft zijn ontslag aangeboden. Darrell Johnson zegt vanwege 'persoonlijke redenen' te vertrekken, enkele uren nadat hij in een interview zei zijn dochter nooit alleen te zullen laten met iemand die verdacht wordt van pedofilie.
6x Justitie: Voorbereiding op rol geen reden voor strafvermindering Grives23/07 12u15 - Nu.nl: Achterklap: Het Belgische openbaar ministerie ziet in de verklaring van Imanuelle Grives geen reden voor strafvermindering. De actrice werd zondag op het festival Tomorrowland aangehouden op verdenking van het bezit en verhandelen van drugs, maar zei zich voor te bereiden op een rol.
5x OM: 'Drugshandel Grives ter voorbereiding op rol geen reden strafvermindering'23/07 11u45 - Nu.nl: Achterklap: Het Belgische OM ziet in de verklaring van Imanuelle Grives geen reden tot strafvermindering. De actrice werd zondag op het festival Tomorrowland aangehouden op verdenking van het bezit en verhandelen van drugs, maar zei zich voor te bereiden op een rol.
1x Imanuelle Grives opgepakt met grote hoeveelheid drugs22/07 17u15 - Nu.nl: Achterklap: De Nederlandse actrice Imanuelle Grives is dit weekend opgepakt op festival Tomorrowland omdat zij een grote hoeveelheid drugs, waaronder XTC-pillen en cocaïne, bij zich had.
1x Chelsea Clinton bevallen van een zoon22/07 20u00 - Nu.nl: Achterklap: Chelsea Clinton, de dochter van de voormalige Amerikaanse president Bill en oud-presidentskandidaat Hillary Clinton, is maandag bevallen van een zoon. Dat laat de 39-jarige Amerikaanse via Twitter weten.
0x 'Politie deed onderzoek naar Nipsey Hussle ten tijde van zijn dood'16/07 05u15 - Nu.nl: Achterklap: De politie in de Amerikaanse stad Los Angeles had een onderzoek lopen naar Nipsey Hussle ten tijde van de dood van de rapper. Dat meldt de New York Times maandag.
0x 'Politie deed onderzoek naar wijk Nipsey Hussle ten tijde van zijn dood'16/07 07u15 - Nu.nl: Achterklap: De politie in de Amerikaanse stad Los Angeles had een onderzoek lopen naar de wijk waarin Nipsey Hussle een winkel had, ten tijde van de dood van de rapper. Dat meldt de New York Times maandag.
0x Acteur Alfred van den Heuvel en echtgenote uit elkaar16/07 08u00 - Nu.nl: Achterklap: Alfred van den Heuvel en zijn vrouw Debbie zijn sinds enige tijd uit elkaar. De acteur, bekend van Kinderen geen bezwaar en Ook dat nog!, woont nu weer in Nederland.
0x Whoopi Goldberg (63) mag vanwege slecht zicht niet meer autorijden16/07 09u30 - Nu.nl: Achterklap: Actrice Whoopi Goldberg mag niet meer zelf autorijden. Haar zicht is te slecht om veilig achter het stuur te stappen, zegt ze in haar talkshow The View.
0x 'Politie onderzocht winkelplein Nipsey Hussle ten tijde van overlijden'16/07 10u30 - Nu.nl: Achterklap: De politie in de Amerikaanse stad Los Angeles had ten tijde van het overlijden van Nipsey Hussle een onderzoek lopen naar het pleintje met winkels waarop de rapper een aantal zaken had, meldt The New York Times maandag.

Statistieken

Artikels:
30584
Gelezen:
27686
Aantal lezers nu:
70


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven