maandag 17 februari 2020, week 08


U bent nu hier: Meer nieuws van Nu.nl: Achterklap

Laatste updatecontrole: vandaag om 16u00
 

Nu.nl: Achterklap

Verbergen Tonen
17/02 12u45  Achterklap-updates | Justin Bieber neemt voorlopig afscheid van snor Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.10 
17/02 10u30  Achterklap-updates | Jennifer Lopez ontspant in bikini Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.11 
17/02 09u45  Achterklap-updates | André Hazes en Bridget Maasland na relatie van drie maanden uit elkaar Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.10 
17/02 09u30  Bridget Maasland en André Hazes bevestigen einde van hun relatie André Hazes en Bridget Maasland zijn na ongeveer drie maanden uit elkaar. Het stel bevestigt dat aan RTL Boulevard.
17/02 07u45  Achterklap-updates | André deelt juryfoto na geruchten over breuk Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.11 
17/02 07u30  Achterklap-updates | Freek deelt vossenfilmpje Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.12 
17/02 07u15  Zanger Ne-Yo gaat scheiden na huwelijk van bijna vier jaar R&B-zanger Ne-Yo en zijn echtgenote Chrystal Renay gaan na een huwelijk van bijna vier jaar scheiden. De zanger houdt nog steeds van zijn vrouw maar hun donkere kanten passen niet bij elkaar, vertelt hij maandag in Private Talk with Alexis Texas.10 
17/02 07u15  Achterklap-updates | Douwe Bob kijkt moeilijk Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.10 
17/02 07u00  Zanger Ne-Yo en zijn vrouw gaan scheiden maar hij houdt nog van haar R&B-zanger Ne-Yo en zijn echtgenote Chrystal Renay gaan na een huwelijk van bijna vier jaar scheiden. De zanger houdt nog steeds van zijn vrouw maar hun donkere kanten passen niet bij elkaar, vertelt hij maandag in Private Talk with Alexis Texas.14 
17/02 05u30  Rico Verhoeven en partner na dertien jaar uit elkaar Kickbokser Rico Verhoeven en zijn partner Jacky Duchenne zijn na een relatie van dertien jaar uit elkaar. Het stel had al relatieproblemen ten tijden van Verhoevens laatste gevecht met Badr Hari, in december, vertelt hij maandag in De Telegraaf.12 
16/02 20u15  Achterklap-updates | Samantha speelt saxofoon Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
16/02 19u45  Achterklap-updates | Maan feliciteert broertje Storm Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
16/02 18u00  Achterklap-updates | Guus Meeuwis laat zijn trouwpak aanmeten Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
16/02 17u00  Achterklap-updates | Dennis Weening trots op nominatie papa van het jaar Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
16/02 13u45  Achterklap-updates | Amy Schumer heeft een embryo na ivf Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
Laatste update: vandaag om 12u45


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
16/02 12u30  Elton John beëindigt concert voortijdig vanwege longontstekingElton John heeft zaterdag wegens gezondheidsklachten zijn concert in Australië voortijdig moeten beëindigen. Via Twitter laat de Britse zanger weten dat hij een longontsteking heeft.
16/02 11u45  Actrice Melissa Fumero bevallen van tweede kindMelissa Fumero (37) is op Valentijnsdag voor de tweede keer moeder geworden. Dit meldt de Amerikaanse actrice, bekend van de komedieserie Brooklyn Nine-Nine, via Instagram.
16/02 11u30  Achterklap-updates | Vriend Caroline Flack deelt zijn verdrietBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
16/02 10u15  Achterklap-updates | Chantal wordt feestelijk toegezongenBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
16/02 09u15  Rosanna Arquette: 'Mensen hebben nog steeds medelijden met Weinstein'Volgens Rosanna Arquette zijn er nog altijd mensen in de filmindustrie die medelijden hebben met Harvey Weinstein, de filmproducent die op dit moment terecht staat wegens beschuldigingen van seksueel misbruik. De actrice was in 2017 een van de eerste vrouwen die zich publiekelijk uitliet over haar nare ervaringen met Weinstein.
16/02 08u30  Achterklap-updates | Miss Montreal doet een kunstje in de windBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
15/02 21u30  Achterklap-updates | Arie gaat toch sporten op zaterdagBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
15/02 21u00  Achterklap-updates | Nikkie op skitrip in de helikopterBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
15/02 15u30  Oma van grote invloed op opvoeding kinderen Kate MiddletonDe manier waarop de oma van Kate Middleton met haar en haar broer en zus omging, is van grote invloed geweest op de opvoeding die ze bij haar eigen kinderen toepast.
15/02 15u00  Koffietijd-styliste had last van beelden in De Wereld Draait DoorInge van der Plas denkt niet graag terug aan de beelden van haar wenkbrauwen die in De Wereld Draait Door werden getoond. De ondernemer laat aan NRC weten dat ze er veel last van had.
15/02 13u15  The Kik-zanger Dave von Raven blij dat zieke vader bij Ahoy-show kon zijnDave von Raven was blij dat zijn zieke vader bij het concert van The Kik in Ahoy kon zijn. De man werd op een brancard naar het podium gereden, vertelt de zanger van de band in Jinek.
15/02 12u30  Dave von Raven blij dat zieke vader bij optreden in Ahoy kon zijnDave von Raven was blij dat zijn zieke vader bij het concert van The Kik in Ahoy kon zijn. De man werd op een brancard naar het podium gereden, vertelt de zanger van de band in Jinek.
15/02 12u15  GTST-acteurs Dorian Bindels en Bertrie Wierenga zijn een koppelGoede Tijden, Slechte Tijden-acteurs Dorian Bindels (27) en Bertrie Wierenga (30) hebben op Instagram bekendgemaakt dat ze een relatie hebben.
15/02 11u00  Acteurs Dorian Bindels en Bertrie Wierenga zijn een koppelDorian Bindels (27) en Bertrie Wierenga (30) hebben bekendgemaakt dat ze een relatie hebben. De acteurs uit Goede Tijden, Slechte Tijden deden dit op Instagram.
15/02 07u45  Kim van Kooten houdt er niet van om talkshowgast te zijnKim van Kooten vindt het niet leuk om gast te zijn in een talkshow op televisie. De actrice en schrijver is naderhand vaak onzeker over haar optreden, vertelt ze in een interview in de Volkskrant.
15/02 04u30  R. Kelly opnieuw aangeklaagd voor seksueel misbruik van minderjarigeDe Amerikaanse r&b-zanger R. Kelly is opnieuw aangeklaagd, is vrijdag gebleken uit documenten van de rechtbank in Chicago. De zanger zou eind jaren negentig gedurende vier jaar een minderjarig meisje hebben misbruikt. Het meisje zou hem hebben ontmoet toen ze pas 14 of 15 jaar oud was.
14/02 21u30  Robbie Williams voor de vierde keer vader gewordenRobbie Williams en zijn vrouw Ayda Field hebben een vierde kind gekregen, genaamd Beau. De baby is ter wereld gekomen met hulp van een draagmoeder.
14/02 21u00  Giel Beelen heeft relatie met Malou uit First DatesGiel Beelen (42) heeft een relatie met Malou (29), aan wie hij werd gekoppeld tijdens de datingshow First Dates. Op Instagram deelt de radio-dj vrijdagavond een filmpje waarin te zien is hoe de twee samen de aflevering bekijken waarin ze elkaar voor het eerst ontmoetten.
14/02 20u15  Achterklap-updates | Gijp viert Valentijn met zijn vriendinBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
14/02 17u45  Achterklap-updates | Lady Gaga stapt in het huwelijksbootje met... zichzelfBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
14/02 17u15  Achterklap-updates | Estelle Cruijff plaatst foto met nieuwe vriendBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
14/02 17u00  Gerard Butler mag namens Sparta fakkel dragen voor Olympische SpelenGerard Butler, mede bekend van zijn rol als koning Leonidas in de film 300, mag namens de Griekse stad Sparta de fakkel dragen in aanloop naar de komende Olympische Spelen in Tokio.
14/02 16u45  Achterklap-updates | Leontine Borsato laat voor het eerst weer wat van zich horenBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
14/02 16u15  Achterklap-updates | Rick van de Westelaken krijgt Valentijnspost van WIDM-fanBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
14/02 16u00  Roddeloverzicht: Matthijs de weekendkracht en Doutzen ruimt lever opMatthijs van Nieuwkerk wordt weekendkracht, Hugo Borst stelt rare vragen aan Ilse DeLange en Doutzen Kroes houdt een grote schoonmaak. Een overzicht van de entertainmentwereld van afgelopen week.
14/02 15u15  Achterklap-updates | Jaimie Vaes schrijft gedicht voor Lil' KleineBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
14/02 15u00  Achterklap-updates | Jaimie Vaes schrijft gedicht voor Lil KleineBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
14/02 13u30  Achterklap-updates | Fajah Lourens in lingerie voor ValentijnBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
14/02 12u30  Katja Schuurman en Freek van Noortwijk krijgen eerste kind samenKatja Schuurman (44) en haar man Freek van Noortwijk (30) krijgen een eerste kind. De actrice noemt op Instagram de komst van haar dochter of zoon 'het mooiste Valentijnscadeau dat we elkaar konden geven'.
14/02 12u00  Freek Vonk bevestigt nieuwe relatie met foto op sociale mediaFreek Vonk heeft vrijdag een foto gedeeld waarop hij te zien is met zijn nieuwe vriendin. De televisiebioloog plaatst op Valentijnsdag een hartje bij de foto op zijn Instagram Story.
14/02 11u30  Achterklap-updates | Gordon gelooft nog in de liefdeBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
14/02 11u00  Achterklap-updates | Rita Ora viert Valentijnsdag na pijnlijke operatieBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
14/02 10u15  Marieke Elsinga deelt op Instagram foto met nieuwe vriendMarieke Elsinga heeft een nieuwe vriend. De radio-dj en presentatrice deelt op Valentijnsdag een foto van zichzelf en haar nieuwe liefde op Instagram.
14/02 09u30  Acteur Mingus Dagelet kreeg 'realitycheck' door kaakabcesMingus Dagelet, bekend van onder meer de films Koning van Katoren en Mannenharten, zegt vrijdag in de Volkskrant dat hij zichzelf 'een beetje verwend' vindt nu hij terugkijkt op het verloop van zijn carrière tot dusver.
14/02 07u30  Acteur Mingus Dagelet kreeg 'reality check' door kaakabcesMingus Dagelet, onder meer bekend door de films Koning van Katoren en Mannenharten, zegt zichzelf 'een beetje verwend' te vinden nu hij terugkijkt op het verloop van zijn carrière. Dat vertelt hij vrijdag aan De Volkskrant.
14/02 07u30  Achterklap-updates | Tim Hofman herdenkt Over mijn lijk-deelnemerBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
14/02 06u45  Giel Beelen in First Dates: 'Mijn date wist het ongemakkelijk te maken'In First Dates gaan 'onbekende' mensen met elkaar op blind date, maar in de Valentijnsspecial die vrijdagavond wordt uitgezonden, gaan voor het eerst vijf bekende Nederlanders uit eten met iemand die ze nog niet kennen. Een van hen is Giel Beelen, die nooit eerder op blind date was geweest en zelf ondervond dat er veel gedoe kan ontstaan rond het betalen van het etentje.
14/02 01u00  Achterklap-updates | Kobe's weduwe hernoemt diens stichtingBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
13/02 23u15  Achterklap-updates | Zoon Guus Meeuwis valt in bij soundcheckBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
13/02 20u45  Achterklap-updates | Samuel L. Jackson ziet zichzelf in zijn cappuccinoBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
13/02 20u15  Enrique Iglesias bevestigt geboorte van derde kind met Anna KournikovaNadat er al eerder geruchten gingen dat Enrique Iglesias een derde kind heeft gekregen, bevestigt de zanger donderdag dat zijn gezin is uitgebreid. De zanger deelt op Instagram een foto van zichzelf en zijn pasgeboren baby.
13/02 20u00  Enrique Iglesias bevestigt komst derde kind met Anna KournikovaNadat er al eerder geruchten gingen dat Enrique Iglesias een derde kind heeft gekregen, bevestigt de zanger donderdag dat zijn gezin is uitgebreid. De zanger deelt een foto van zichzelf en zijn pasgeboren baby.
13/02 19u45  Geldboete voor zwartrijder die oud-nieuwslezer Edvard Niessing beledigdeDe man die oud-nieuwslezer en nu trambestuurder Edvard Niessing op Koningsdag 2018 beledigde, is donderdag door de politierechter veroordeeld tot het betalen van een geldboete van 250 euro. Ook krijgt hij een voorwaardelijke taakstraf van 10 uur opgelegd, meldt Omroep West.
13/02 18u45  Onderzoek naar dood James Brown wegens mogelijk bewijs van moordDe dood van zanger James Brown, die in 2006 overleed aan de gevolgen van een hartaanval, wordt op verzoek van de openbaar aanklager in Atlanta onderzocht. Omdat Browns voormalige woordvoerder zegt te kunnen bewijzen dat hij destijds vermoord is, zal zijn dood nader onderzocht worden.
13/02 16u45  Raymond van het Groenewoud weigerde 'uit recalcitrantie' hit te spelenRaymond van het Groenewoud, die in 1990 een grote hit scoorde met Liefde voor Muziek, wilde dit nummer soms niet voor zijn publiek spelen. De zanger deed dit uit recalcitrantie, omdat hij zich niet op zijn gemak voelde in de Nederlandse feesttenten waar hij toen vaak moest optreden.
13/02 16u45  Achterklap-updates | Salma Hayek baalt van eerste ontmoeting met EminemBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
13/02 16u45  Video | In de bladen: Marco slaapt bij moeder en radiostilte bij LeontineNU.nl-redacteuren Lara Zevenberg en Laura Cuppen bespreken iedere week de opvallendste verhalen uit de roddelbladen. Ook deze week staat de aflevering volledig in het teken van de breuk tussen Marco en Leontine Borsato.
13/02 15u00  Salma Hayek baalt van eerste ontmoeting met EminemBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
13/02 10u30  Modern Family-cast emotioneel bij lezen laatste scriptBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
13/02 10u15  Cast Modern Family emotioneel bij lezen laatste scriptBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
13/02 08u00  Famke Louise zal nooit cosmetische ingreep laten doenFamke Louise wil niet het gebruik van botox of plastische chirurgie steunen of promoten tegenover haar fans. De artieste vindt dat iedereen mooi is op zijn eigen manier, zonder ingrepen.
13/02 07u30  Maan: 'Negatieve opmerking blijft meer hangen dan duizend positieve'Maan de Steenwinkel wil haar fans met de nummers op haar album Onverstaanbaar niet alleen goede muziek bieden, maar ook een stukje van zichzelf laten zien en wat denkvoer meegeven. De zangeres hoopt dat fans erbij stilstaan dat sociale media geen juiste afspiegeling van het leven zijn en dat gemene opmerkingen echt blijven hangen.
13/02 07u30  Katja Schuurman doet de zonnige groetjesBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
13/02 07u30  Prins Charles doneert zijn tuinafval aan modemerk om kleding van te makenHet Britse modemerk Vin + Omi, dat erom bekendstaat liefde voor stijl te combineren met duurzaamheid, is een samenwerking met prins Charles aangegaan. De Britse prins doneert de komende tijd zijn tuinafval aan het merk, zodat er kleding van kan worden gemaakt, meldt People woensdag.
13/02 00u00  Will Smith kijkt terug op optreden uit 1989Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
12/02 23u00  Prins Charles doneert zijn tuinafval aan modemerkHet Britse modemerk Vin + Omi, dat erom bekendstaat hun liefde voor stijl te combineren met hun liefde voor duurzaamheid, is een samenwerking aangegaan met prins Charles. De prins doneert de komende tijd zijn tuinafval aan het merk, zodat er kleding van kan worden gemaakt, meldt People woensdag.
12/02 21u15  'Sophie Turner en Joe Jonas verwachten hun eerste kind'Sophie Turner en Joe Jonas zouden hun eerste kind verwachten. De 23-jarige Game of Thrones-actrice en de 30-jarige zanger gaven elkaar vorig jaar in mei het jawoord.
12/02 20u30  'Sophie Turner en Joe Jonas verwachten eerste kindje'Sophie Turner (23) en Joe Jonas zouden hun eerste kind verwachten. De Game of Thrones-actrice en de zanger (30) gaven elkaar vorig jaar mei het jawoord.
12/02 20u30  Leco van Zadelhoff steunt vriendin Leontine BorsatoBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
12/02 19u30  Chris Brown neemt nieuwe tatoeage in gezichtBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
12/02 19u15  Chris Brown neemt nieuwe tattoo in gezichtBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
12/02 18u00  Jennifer Aniston en Sandra Bullock zien zichzelf wel samen oud wordenSandra Bullock en Jennifer Aniston zijn niet alleen collega's, maar ook goed bevriend. Bullock mocht Aniston interviewen voor Interview Magazine. De twee, die elkaar leerden kennen doordat ze allebei een tijdje met dezelfde acteur hebben gedatet, spraken over hun persoonlijke leven, hun carrière en hoe ze hun toekomst samen zien.
12/02 18u00  In de bladen: Marco slaapt bij moeder en radiostilte bij LeontineNU.nl-redacteuren Lara Zevenberg en Laura Cuppen bespreken iedere week de opvallendste verhalen uit de roddelbladen. Ook deze week staat de aflevering volledig in het teken van de breuk tussen Marco en Leontine Borsato.
12/02 15u00  Johnny de Mol heeft de griepBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
12/02 13u45  Viggo Waas vindt aandacht voor scheiding Marco Borsato hypocrietViggo Waas vindt het hypocriet dat de scheiding van Marco Borsato zo breed wordt uitgemeten in de media, zegt de cabaretier in gesprek met Playboy.
12/02 13u15  Hadewych Minis moet shows verplaatsen na valpartijHadewych Minis moet haar optredens van deze week verplaatsen door een val waarbij ze haar hand brak. De actrice en zangeres zegt woensdag op Instagram dat ze de shows van de komende drie weken zal aanpassen.
12/02 09u15  Backstreet Boys zingen Thong Song a capella met Jimmy FallonDe Backstreet Boys zingen Thong Song van Sisqo samen met talkshowhost Jimmy Fallon en steken het nummer in een ouderwets jasje.
12/02 08u45  Courteney Cox verkleedt zich als Friends-collegaBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
12/02 07u30  Saskia ergert zich aan DWDDBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
12/02 07u15  Marlijn Weerdenburg voelt bewijsdrang doordat ze als kind werd gepestMarlijn Weerdenburg voelt de drang om zich te bewijzen tegen de personen die haar als kind hebben gepest. De presentator heeft door het pesten een knauw opgelopen die haar hele leven bij haar zal blijven, vertelde ze dinsdag in de kappersstoel bij Özcan Akyol in interviewprogramma De Geknipte Gast.
12/02 05u45  Jussie Smollett aangeklaagd voor liegen tegen politie over mishandelingJussie Smollett moet zich op 24 februari verantwoorden voor de rechtbank in Chicago. De acteur zou zich schuldig hebben gemaakt het afgeven van valse verklaringen aan de politie over zijn vermeende mishandeling in januari 2019, blijkt dinsdag uit rechtbankdocumenten in het bezit van FOX Chicago.
11/02 22u45  Marlijn Weerdenburg wist zich geen raad met haar babyNa haar bevalling wist Marlijn Weerdenburg zich even geen raad met haar zoontje. Dit vertelt de 36-jarige actrice in het programma De Geknipte Gast.
11/02 22u45  Olcay is alles voor RuudBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
11/02 21u00  Luca Borsato: 'Geloof niet alles'Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
11/02 19u00  Davina Michelle ziet moederschap als eerste levensdoelDavina Michelle ziet niet haar carrière als zangeres, maar moeder worden als haar eerste levensdoel. Aan Beau Monde vertelt ze dat ze daarvoor gemaakt is.
11/02 18u45  Rick Paul van Mulligen heeft twaalf jaar verkeringBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
11/02 18u15  Rick Paul van Mulligen heeft 12 jaar verkeringBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
11/02 15u30  Adele bijna niet herkend bij afterparty OscarsBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
11/02 15u00  Danny de Munk moest huilen bij inzingen van nieuw levensliedDanny de Munk, die deze week zijn nieuwe single Bij elke slok uitbrengt, raakte emotioneel van slag toen hij het levensliedje moest inzingen. De 49-jarige zanger vertelt in gesprek met Het Parool dat het liedje iets in hem raakte, wat hij 'eerder had weggemoffeld'.
11/02 15u00  Dochter van Dwayne Johnson wil ook worstelaar wordenBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
11/02 13u45  Kim Kardashian denkt dat ze meer kinderen niet aan zou kunnenKim Kardashian zou graag nog meer kinderen willen, maar heeft haar handen vol aan haar twee zoons en twee dochters. In de podcast All's Fair van Laura Wasser vertelt de 39-jarige realityster dat ze vier kinderen wel genoeg vindt.
11/02 13u15  Zangeres Naaz bidt voor de mensen die haar vroeger pesttenZangeres Naaz zegt te bidden voor de mensen die haar vroeger op school hebben gepest. In een interview met Cosmopolitan vertelt ze dat ze met boosheid helemaal niets opschiet.
11/02 11u15  Yolanthe heeft het gezellig op het vliegveldBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
11/02 08u00  Tjitske Reidinga vindt zichzelf soort Bridget Jones als verleidsterTjitske Reidinga vindt zichzelf geen goede verleidster. De actrice zegt maandag in Op1 dat haar verleidingskunsten het meeste lijken op die van de onhandige hoofdpersoon uit de film Bridget Jones filmreeks.
11/02 05u30  Weduwe Kobe deelt filmpje van man en kindBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
10/02 22u15  Viviënne van den Assem vindt het lastig dat ze nooit gestudeerd heeftViviënne van den Assem vindt het af en toe lastig dat ze nooit gestudeerd heeft, vertelt ze in gesprek met Flair. Volgens de presentatrice twijfelt ze daardoor weleens aan haar eigen kunnen.
10/02 22u15  Nicolette en Bas zijn dertien jaar samenBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
10/02 20u45  Hadewych Minis heeft een gebroken handBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
10/02 20u30  Gordon biedt excuses aan voor racistische grap uit 2013Gordon heeft spijt van de racistische grap die hij maakte in Holland's Got Talent in 2013. De presentator bood zijn excuses maandagavond aan in De Wereld Draait Door.
10/02 19u00  William Rutten fotografeert NikkieTutorialsBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
10/02 17u00  Kat van Sanne Vogel waakt over baby'sBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
10/02 15u00  Thomas op grote hoogte | Wendy trots op jarige SemBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
10/02 12u45  De opvallendste en mooiste creaties op de rode loper van de OscarsNaast de prijzen die worden uitgereikt tijdens de Oscars, zijn de jurken en andere outfits misschien wel het meest besproken onderwerp van het jaarlijkse gala. NU.nl zet een aantal van de opvallendste rodelopercreaties op een rij.
10/02 12u45  Muse-zanger Matthew Bellamy en vrouw kondigen komst eerste kind aanMuse-zanger Matthew Bellamy en zijn vrouw Elle Evans krijgen hun eerste kind. Dat maakt Evans zondag op Instagram bekend met de woorden: 'Onze familie groeit... en dat geldt ook voor mijn buik.'
10/02 12u30  Muse-zanger Matthew Bellamy en vrouw kondigen komst eerste baby aanMuse-zanger Matthew Bellamy en zijn vrouw Elle Evans krijgen hun eerste kind. Dat maakt Evans zondag op Instagram bekend met de woorden: 'Onze familie groeit... en dat geldt ook voor mijn buik.'
10/02 12u30  Wendy trots op jarige Sem | Kylie kan niet zittenBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
10/02 11u45  De meest opvallende en mooie creaties op de rode loper van de OscarsNaast de prijzen die worden uitgereikt tijdens de Oscars, zijn de jurken en andere outfits misschien wel het meest besproken onderwerp van het jaarlijkse gala. NU.nl zet een aantal van de meest opvallende rodelopercreaties op een rij.
10/02 11u45  Wendy van Dijk trots op jarige Sem | Kylie Jenner kan niet zittenBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
10/02 09u15  Kylie Jenner kan niet zitten bij Oscars-feestjeBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
10/02 08u45  Joaquin Phoenix citeert overleden broer na Oscar-winstJoaquin Phoenix won zondag de Oscar voor beste acteur voor zijn rol in Joker. In zijn toespraak citeerde Phoenix een gedicht van zijn in 1993 overleden broer River Phoenix.
10/02 07u30  Halle Berry bezoekt MMA-wedstrijd van vriendinBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

14x Zanger Ne-Yo en zijn vrouw gaan scheiden maar hij houdt nog van haar17/02 07u00 - Nu.nl: Achterklap: R&B-zanger Ne-Yo en zijn echtgenote Chrystal Renay gaan na een huwelijk van bijna vier jaar scheiden. De zanger houdt nog steeds van zijn vrouw maar hun donkere kanten passen niet bij elkaar, vertelt hij maandag in Private Talk with Alexis Texas.
12x Rico Verhoeven en partner na dertien jaar uit elkaar17/02 05u30 - Nu.nl: Achterklap: Kickbokser Rico Verhoeven en zijn partner Jacky Duchenne zijn na een relatie van dertien jaar uit elkaar. Het stel had al relatieproblemen ten tijden van Verhoevens laatste gevecht met Badr Hari, in december, vertelt hij maandag in De Telegraaf.
12x Achterklap-updates | Freek deelt vossenfilmpje17/02 07u30 - Nu.nl: Achterklap: Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
11x Achterklap-updates | André deelt juryfoto na geruchten over breuk17/02 07u45 - Nu.nl: Achterklap: Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
11x Achterklap-updates | Jennifer Lopez ontspant in bikini17/02 10u30 - Nu.nl: Achterklap: Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
10x Achterklap-updates | Douwe Bob kijkt moeilijk17/02 07u15 - Nu.nl: Achterklap: Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
10x Zanger Ne-Yo gaat scheiden na huwelijk van bijna vier jaar17/02 07u15 - Nu.nl: Achterklap: R&B-zanger Ne-Yo en zijn echtgenote Chrystal Renay gaan na een huwelijk van bijna vier jaar scheiden. De zanger houdt nog steeds van zijn vrouw maar hun donkere kanten passen niet bij elkaar, vertelt hij maandag in Private Talk with Alexis Texas.
10x Achterklap-updates | André Hazes en Bridget Maasland na relatie van drie maanden uit elkaar17/02 09u45 - Nu.nl: Achterklap: Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
10x Achterklap-updates | Justin Bieber neemt voorlopig afscheid van snor17/02 12u45 - Nu.nl: Achterklap: Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
7x Bridget Maasland en André Hazes bevestigen einde van hun relatie17/02 09u30 - Nu.nl: Achterklap: André Hazes en Bridget Maasland zijn na ongeveer drie maanden uit elkaar. Het stel bevestigt dat aan RTL Boulevard.

Statistieken

Artikels:
31236
Gelezen:
36020
Aantal lezers nu:
62


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2020 Naar boven