woensdag 19 september 2018, week 38


U bent nu hier: Meer nieuws van Nu.nl: Achterklap

Laatste updatecontrole: vandaag om 7u00
 

Nu.nl: Achterklap

Verbergen Tonen
19/09 05u15  Blink-182-drummer Travis Barker dient aanklachten in na ongeluk Travis Barker is ontzet dat hij door het ongeluk dat hij heeft gehad niet meer in staat is om te drummen, op tournee te gaan en een normaal leven te leiden. Daarom klaagt de Blink-182-drummer de mensen aan die daarvoor in zijn ogen verantwoordelijk zijn. 11 
18/09 22u45  Justin Bieber brengt publieke serenade aan vriendin Hailey Baldwin Justin Bieber heeft dinsdag een publieke serenade gegeven aan zijn vriendin Hailey Baldwin. De zanger gaf het korte optreden in Londen, vlak naast Buckingham Palace.
18/09 22u15  Kanye West zegt dat hij naar Chicago gaat verhuizen Volgens Kanye West gaat hij met zijn gezin naar Chicago verhuizen. De artiest, die nu in Los Angeles woont, wil zijn nieuwe woonplaats naar eigen zeggen 'nooit meer verlaten'.
18/09 22u00  Kanye West zegt dat hij gaat verhuizen naar Chicago Volgens Kanye West gaat hij met zijn gezin verhuizen naar Chicago. De artiest, die nu in Los Angeles woont, wil zijn nieuwe woonplaats naar eigen zeggen 'nooit meer verlaten'.
18/09 17u00  Zangeres Jessica Simpson in verwachting van derde kindje Jessica Simpson is zwanger. De Amerikaanse zangeres laat dinsdag weten in verwachting te zijn van een meisje.
18/09 13u30  Prinsjesdag: Wie draagt welk hoedje? Op Prinsjesdag, de derde dinsdag in september, spreekt koning Willem-Alexander de troonrede uit. Zoals elk jaar gaat de dag ook gepaard met de hoedjes in alle soorten en maten van vrouwelijke aanwezigen.
18/09 11u30  Fajah Lourens positief ondanks verbroken relatie Fajah Lourens is weer single, maar de 37-jarige fitnessexpert en actrice zit ondanks de verbroken relatie goed in haar vel. 
18/09 09u30  Nikkie Plessen: 'Bekend koppie gaat op gegeven moment tegenwerken' Nikkie Plessen maakt voor haar succesvolle kledingmerk NIKKIE gebruik van haar bekendheid, maar weet ook dat diezelfde bekendheid niet altijd in haar voordeel uitpakt.
18/09 09u15  Nikkie Plessen: 'Bekend koppie gaat op een gegeven moment tegenwerken' Nikkie Plessen maakt voor haar succesvolle kledingmerk NIKKIE gebruik van haar bekendheid, maar weet ook dat diezelfde bekendheid niet altijd in haar voordeel uitpakt.
17/09 22u30  Feyenoord-speler Eric Botteghin verwelkomt tweede zoon Eric Botteghin, die momenteel speelt bij Feyenoord, is voor de tweede keer vader geworden.
17/09 18u30  Soon-Yi Previn verdedigt man Woody Allen in zeldzaam interview Soon-Yi Previn, de vrouw van Woody Allen, heeft voor het eerst in decennia een interview gegeven over haar jonge jaren als adoptiedochter van Mia Farrow en de beschuldigingen van seksueel misbruik aan het adres van Allen.
17/09 16u30  Asia Argento dreigt met juridische stappen tegen Rose McGowan De Italiaanse actrice Asia Argento zegt Rose McGowan aan te klagen als McGowan de uitspraken die ze onlangs deed over Argento in een brief, niet onmiddellijk terugneemt. 
17/09 10u45  Dirigent Jaap van Zweden wil zich op opaschap richten Jaap van Zweden (57) wil zich de komende jaren als chef-dirigent van het New York Philharmonic profileren, maar daarna meer tijd met zijn familie doorbrengen. 
17/09 07u45  Voetballer Berghuis maakt na doelpunt aankomend vaderschap bekend Voetballer Steven Berghuis heeft zondag tijdens de wedstrijd AZ-Feyenoord bekendgemaakt dat hij vader wordt.
17/09 07u30  Ben Affleck werkt volgens broer aan herstel na terugval alcoholverslaving Ben Affleck doet hard zijn best zijn meest recente terugval te boven te komen. Dat zegt zijn broer Casey Affleck over de Batman-acteur die in een kliniek wordt behandeld voor zijn alcoholverslaving.
Laatste update: vandaag om 5u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
17/09 07u30  Albert Verlinde krijgt inderdaad entertainmentrubriek bij SBS6Albert Verlinde heeft, na vele geruchten, bevestigd dat hij weer aan de slag gaat als entertainmentdeskundige. Onlangs tekende hij een tweejarig contract bij John de Mols Talpa, om daar bij SBS6 een dagelijks programma te maken.
17/09 07u15  Ben Affleck werkt volgens broer hard aan herstel na terugval alcoholverslavingBen Affleck doet hard zijn best zijn meest recente terugval te boven te komen. Dat zegt zijn broer Casey Affleck over de Batman-acteur die in een kliniek wordt behandeld voor zijn alcoholverslaving.
17/09 07u00  Friends-acteur Matthew Perry ontslagen uit ziekenhuis na maagoperatieMatthew Perry is na drie maanden uit het ziekenhuis ontslagen. De acteur moest daar onder het mes vanwege een maagdarmperforatie. 
17/09 00u00  Matthew Perry ontslagen uit ziekenhuis na operatie om maagdarmperforatieMatthew Perry is na drie maanden uit het ziekenhuis ontslagen. De acteur moest daar onder het mes vanwege een maagdarmperforatie. 
16/09 21u00  Dalai Lama zegent ongeboren kind van Richard GereActeur Richard Gere en zijn vrouw Alejandra Silva krijgen een kind, met de zegen van de Dalai Lama. Het gerucht dat er een baby voor het koppel op komst is ging al een tijd rond.
16/09 19u30  Carrie Underwood had drie miskramen in twee jaarCarrie Underwood (35) heeft de afgelopen twee jaar drie miskramen gehad. De countryster, die momenteel zwanger is van haar twede kind, zegt hierbij troost te hebben gevonden in haar geloof.
16/09 19u15  Voetballer Berghuis maakt na doelpunt op aankomend vaderschap bekendVoetballer Steven Berghuis heeft zondag tijdens de wedstrijd AZ-Feyenoord bekendgemaakt dat hij vader wordt.
16/09 14u15  Kris Jenner zegt niet meer te willen trouwenKris Jenner gaat hoogstwaarschijnlijk nooit meer trouwen. De moeder van Kim Kardashian deed de onthulling in een podcast van de bekende scheidingsadvocaat Laura Wasser.
16/09 13u45  Voetballer Steven Berghuis hint na doelpunt op aankomend vaderschapVoetballer Steven Berghuis heeft zondag tijdens de wedstrijd AZ-Feyenoord sterk gehint op de komst van een zoon of een dochter. 
16/09 13u30  Voetballer Steven Berghuis hint op aankomend vaderschap tijdens wedstrijdVoetballer Steven Berghuis heeft tijdens de wedstrijd AZ-Feyenoord sterk gehint op de komst van een zoon of een dochter. 
15/09 15u45  Zoon voor fotograaf William RuttenFotograaf William Rutten en zijn vrouw Sarah hebben een zoontje gekregen. De fotograaf maakt op Instagram bekend dat zijn zoon jongeste Wolf Julian Rutten heet.  
15/09 12u15  Tiende kind van komiek Eddie Murphy is jongetjeEddie Murphy en zijn zwangere vriendin Paige Butcher verwachten een jongetje. 
15/09 12u00  Tjitske Reidinga vindt het leven een 'turbulente toestand'Tjitske Reidinga heeft niet het gevoel dat ze het leven beter is gaan begrijpen in de loop der jaren. 'Vrouwen van mijn leeftijd vertellen in interviews dat ze nu veel rustiger zijn. Ze doen uitspraken als: 'Alles valt nu op zijn plek.' Dat heb ik helemaal niet. 
14/09 23u30  Hailey Baldwin ontkent al getrouwd te zijn met Justin BieberHailey Baldwin ontkent al met haar verloofde Justin Bieber voor de wet getrouwd te zijn. Volgens People zijn de twee donderdag in het echt verbonden. 
14/09 23u00  Ariana Grande deelt eerbetoon aan overleden ex-vriend Mac MillerAriana Grande heeft een video gedeeld als eerbetoon aan haar ex-vriend Mac Miller. 'Ik ben dol op je sinds de dag dat ik je ontmoette toen ik 19 was en dan zal ik altijd blijven doen', schrijft de zangeres.
14/09 20u45  Justin Bieber en Hailey Baldwin zijn getrouwdJustin Bieber en Hailey Baldwin zijn donderdag getrouwd. Volgens People trouwden de twee donderdag. 
14/09 20u30  'Justin Bieber en Hailey Baldwin zijn getrouwd'Justin Bieber en Hailey Baldwin zijn donderdag getrouwd. Volgens People trouwden de twee donderdag. 
14/09 19u15  Carrie Underwood lag drie dagen in Duits ziekenhuisCarrie Underwood heeft twee concerten in Groot-Brittannië vorige week af moeten zeggen, omdat ze een heftig virus had opgelopen. 
14/09 19u00  Bradley Cooper droomde altijd van vaderschapBradley Cooper droomde jarenlang van het vaderschap. 'Het heeft mijn ogen geopend om met de dag te leven en om in het heden te leven.' 
14/09 16u45  Roddeloverzicht: Meghan is 'zwanger' en Glennis blijft zichzelfMeghan Markle gezien met 'zwangere buik', Sylvie Meis klaagt Sabia Boulahrouz aan en Glennis Grace blijft, in ieder geval op sociale media, zichzelf. Een overzicht van de entertainmentwereld afgelopen week.
14/09 11u30  'Model Slick Woods kort na modeshow Rihanna bevallen van zoon'Slick Woods, het zwangere model dat woensdag meeliep in de modeshow van Rihanna, zou kort na het evenement zijn bevallen.
14/09 10u00  Leontine Borsato leerde van man Marco positiever te zijnLeontine Borsato heeft van haar echtgenoot Marco geleerd om positiever in het leven te staan. De zanger heeft een optimistische kijk op het leven, wat de actrice en presentatrice als prettig ervaart.
14/09 09u30  Robbie Williams en vrouw 'stuk relaxter' bij derde babyRobbie Williams en zijn vrouw Ayda Field zijn volgens de zanger een stuk 'relaxter' met hun onlangs geboren derde kind dan bij hun eerste baby.
14/09 09u00  Fidan Ekiz wordt 'vrolijk' van celebrityverhalenFidan Ekiz leest graag verhalen over bekende sterren als Brad Pitt en de Kardashian-familie. De talkshowpresentatrice en journalist 'wordt vrolijk van verhalen over gezeik in hun leven, en succes'.
14/09 08u00  Sylvie Meis klaagt Sabia Boulahrouz aan na uitspraken over kankerSylvie Meis klaagt Sabia Boulahrouz aan nadat laatstgenoemde in een realityserie en op sociale media de presentatrice indirect beschuldigde te hebben gelogen over de borstkanker die ze had in 2009.
14/09 07u15  Robbie Williams en vrouw stuk 'relaxter' bij derde babyRobbie Williams en zijn vrouw Ayda Field zijn volgens de zanger een stuk 'relaxter' met hun derde kind, dat onlangs geboren werd, dan bij hun eerst. 
14/09 05u30  Sex and the City-actrice Cynthia Nixon verliest gouverneursverkiezingenActrice Cynthia Nixon is er niet in geslaagd de Democratische kandidaat voor het gouverneurschap van New York te worden.
13/09 19u00  Piet Paulusma ontslagen uit ziekenhuis na vervolgoperatiePiet Paulusma heeft het ziekenhuis verlaten nadat hij vorige week vrijdag opnieuw is geopereerd. De weerman is sinds donderdag weer thuis.
13/09 17u00  Christina Aguilera ziet duet met Britney Spears 'best zitten'Christina Aguilera zou een duet met Britney Spears best zien zitten. De zangeres denkt dat ze de eeuwige geruchten, dat zij en Spears rivalen zouden zijn, daarmee de kop zou indrukken.
13/09 11u00  Kate Moss voelt zich niet prettig bij naakt poserenHoewel ze gedurende haar modellencarrière meerdere malen uit de kleren gegaan is tijdens een fotoshoot, voelde Kate Moss zich hier nooit prettig bij. Als tiener voelde ze zich zelfs onder druk gezet om topless of naakt te poseren. 
13/09 10u45  Kate Moss voelde zich tijdens carrière niet prettig bij naakt poserenHoewel ze gedurende haar modellencarrière meerdere malen uit de kleren gegaan is tijdens een fotoshoot, voelde Kate Moss zich hier nooit prettig bij. Als tiener voelde ze zich zelfs onder druk gezet om topless of naakt te poseren. 
13/09 07u30  Manager was bang voor overdosis Justin BieberScooter Braun, de manager van Justin Bieber, heeft een lange periode in angst gezeten dat zijn pupil ten onder zou gaan aan overmatig drank-en drugsgebruik. 
12/09 21u15  Sky News publiceert videobeelden van ongepast gedrag Harvey WeinsteinVoor het eerst sinds hij is beschuldigd van verkrachting en seksuele intimidatie, zijn er videobeelden uitgelekt waarop het gedrag van filmproducent Harvey Weinstein te zien is.
12/09 19u00  Achterklapjournaal: Ex Anne boos op Pechtold | Froger hekelt GordonIn het Achterklapjournaal praten NU.nl-redacteuren Lara Zevenberg en Jesse Taat je bij over de laatste nieuwtjes uit de roddelbladen.
12/09 18u45  Achterklapjournaal: Ex-man Anne boos op Pechtold | Gordon nooit meer topperIn het Achterklapjournaal praten NU.nl-redacteuren Lara Zevenberg en Jesse Taat je bij over de laatste nieuwtjes uit de roddelbladen.
12/09 16u15  Luuk Ikink opnieuw vader gewordenSimone Wijnands, de partner van Luuk Ikink, is voor de tweede keer bevallen. Het kindje heeft de naam Jelka Henriëtta Ikink gekregen.
12/09 12u15  Frank Lammers zou aanbod voor 'irritante reclame' meteen afwijzenFrank Lammers zegt 'meteen nee' als hij het aanbod zou krijgen om René Froger op te volgen en te acteren in een commercial voor een bekende opticien.
12/09 11u00  Charlie Puth vindt dat hij overleden Mac Miller 'beter had moeten helpen'Charlie Puth verwijt zichzelf dat hij zijn vriend Mac Miller niet genoeg heeft geholpen tijdens diens strijd tegen zijn drugsverslaving. De rapper overleed vorige week op 26-jarige leeftijd, vermoedelijk aan de gevolgen van een overdosis.
12/09 09u45  Charlie Puth had overleden vriend Mac Miller 'beter moeten helpen'Charlie Puth verwijt zichzelf dat hij zijn vriend Mac Miller niet genoeg heeft geholpen tijdens diens strijd tegen zijn drugsverslaving. Miller overleed vorige week op 26-jarige leeftijd, vermoedelijk aan de gevolgen van een overdosis.
12/09 09u00  Voormalig F1-coureur Giedo van der Garde vader gewordenGiedo van der Garde en zijn vrouw Denise zijn voor de eerste keer ouders geworden. Het stel kreeg maandag 11 september zoon Jaxx Gi.
12/09 08u30  Limp Bizkit-zanger Fred Durst gaat scheidenNa een huwelijk van zes jaar gaan rocker Fred Durst en zijn Oekraïense vrouw Kseniya uit elkaar. De twee hebben hun scheiding aangevraagd.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

11x Blink-182-drummer Travis Barker dient aanklachten in na ongeluk19/09 05u15 - Nu.nl: Achterklap: Travis Barker is ontzet dat hij door het ongeluk dat hij heeft gehad niet meer in staat is om te drummen, op tournee te gaan en een normaal leven te leiden. Daarom klaagt de Blink-182-drummer de mensen aan die daarvoor in zijn ogen verantwoordelijk zijn. 
2x Ben Affleck werkt volgens broer aan herstel na terugval alcoholverslaving17/09 07u30 - Nu.nl: Achterklap: Ben Affleck doet hard zijn best zijn meest recente terugval te boven te komen. Dat zegt zijn broer Casey Affleck over de Batman-acteur die in een kliniek wordt behandeld voor zijn alcoholverslaving.
2x Nikkie Plessen: 'Bekend koppie gaat op gegeven moment tegenwerken'18/09 09u30 - Nu.nl: Achterklap: Nikkie Plessen maakt voor haar succesvolle kledingmerk NIKKIE gebruik van haar bekendheid, maar weet ook dat diezelfde bekendheid niet altijd in haar voordeel uitpakt.
2x Fajah Lourens positief ondanks verbroken relatie18/09 11u30 - Nu.nl: Achterklap: Fajah Lourens is weer single, maar de 37-jarige fitnessexpert en actrice zit ondanks de verbroken relatie goed in haar vel. 
2x Zangeres Jessica Simpson in verwachting van derde kindje18/09 17u00 - Nu.nl: Achterklap: Jessica Simpson is zwanger. De Amerikaanse zangeres laat dinsdag weten in verwachting te zijn van een meisje.
2x Kanye West zegt dat hij naar Chicago gaat verhuizen18/09 22u15 - Nu.nl: Achterklap: Volgens Kanye West gaat hij met zijn gezin naar Chicago verhuizen. De artiest, die nu in Los Angeles woont, wil zijn nieuwe woonplaats naar eigen zeggen 'nooit meer verlaten'.
2x Justin Bieber brengt publieke serenade aan vriendin Hailey Baldwin18/09 22u45 - Nu.nl: Achterklap: Justin Bieber heeft dinsdag een publieke serenade gegeven aan zijn vriendin Hailey Baldwin. De zanger gaf het korte optreden in Londen, vlak naast Buckingham Palace.
1x Limp Bizkit-zanger Fred Durst gaat scheiden12/09 08u30 - Nu.nl: Achterklap: Na een huwelijk van zes jaar gaan rocker Fred Durst en zijn Oekraïense vrouw Kseniya uit elkaar. De twee hebben hun scheiding aangevraagd.
1x 'Model Slick Woods kort na modeshow Rihanna bevallen van zoon'14/09 11u30 - Nu.nl: Achterklap: Slick Woods, het zwangere model dat woensdag meeliep in de modeshow van Rihanna, zou kort na het evenement zijn bevallen.
1x Kanye West zegt dat hij gaat verhuizen naar Chicago18/09 22u00 - Nu.nl: Achterklap: Volgens Kanye West gaat hij met zijn gezin verhuizen naar Chicago. De artiest, die nu in Los Angeles woont, wil zijn nieuwe woonplaats naar eigen zeggen 'nooit meer verlaten'.

Statistieken

Artikels:
32502
Gelezen:
8895
Aantal lezers nu:
42


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven