zaterdag 23 februari 2019, week 08


U bent nu hier: Meer nieuws van Nu.nl: Achterklap

Laatste updatecontrole: vandaag om 15u30
 

Nu.nl: Achterklap

Verbergen Tonen
23/02 14u00  R. Kelly aangeklaagd: Wat is er tot nu toe gebeurd? R. Kelly is, nadat hij al door meerdere vrouwen werd beschuldigd van misbruik, nu aangeklaagd voor tien gevallen van seksueel misbruik. NU.nl zet op een rij wat er de laatste jaren is gebeurd rondom de eens gevierde R&B zanger die, indien schuldig bevonden, een celstraf wacht van drie tot zeven jaar.
23/02 13u30  Vijfjarige dochter Kim Kardashian en Ye West op tijdschriftcover North West, de dochter van Kim Kardashian en Ye West, staat op vijfjarige leeftijd al op de cover van een tijdschrift. Ze staat prominent op de voorkant van het Amerikaanse tijdschrift WWD Beauty Inc.12 
23/02 11u45  Vijfjarige dochter Kim Kardashian en Kanye West op tijdschriftcover North West, de dochter van Kim Kardashian en Kanye West, staat op vijfjarige leeftijd al op de cover van een tijdschrift. Ze staat prominent op de voorkant van het Amerikaanse tijdschrift WWD Beauty Inc.
23/02 11u30  Lil' Kleine heeft anderhalve slaapkamer in gebruik als inloopkast Lil' Kleine, die volgende week zijn kledinglijn Jorik uitbrengt, heeft inmiddels een grote kledingcollectie opgebouwd. Samen met zijn vriendin Jamie Vaes heeft hij anderhalve slaapkamer in gebruik voor het opbergen van zijn kleding, en die ruimte is volgens de rapper inmiddels te klein geworden.
23/02 11u00  Sylvie Meis: 'Karl Lagerfeld eiste dat hij een jurk voor me ging maken' Sylvie Meis heeft goede herinneringen aan Karl Lagerfeld, die eerder deze week op 85-jarige leeftijd overleed. Volgens de presentatrice hadden de twee een goede band, en had de ontwerper zelfs een keer speciaal voor de Nederlandse een jurk gemaakt.
23/02 10u30  Zus van rapper T.I. overleden na auto-ongeluk De zus van de Amerikaanse rapper T.I. is vrijdag overleden aan de gevolgen van een ernstig auto-ongeluk in Atlanta. Bronnen dicht bij de familie vertellen aan TMZ dat Precious Harris (66) mogelijk een paal raakte met haar auto, waarna ze een astma-aanval zou hebben gekregen.
23/02 10u00  Nederlandse Miss Teenager Universe (20) in coma na hartstilstand Miss Teenager Universe 2017 Lotte van der Zee wordt sinds woensdag in een kunstmatige coma gehouden nadat zij een hartstilstand kreeg. Dat hebben de ouders van het twintigjarige model op haar Instagram-pagina geplaatst.
23/02 08u45  Voor seksueel misbruik aangeklaagde R. Kelly meldt zich bij politie Chicago R. Kelly heeft zich volgens Variety vrijdagavond bij een politiebureau in Chicago gemeld. De planning is dat de Amerikaanse r&b-artiest zaterdag verhoord zal worden.
23/02 08u00  Vader van filmmaker Theo van Gogh overleden Johan van Gogh, de vader van de vermoorde filmmaker Theo van Gogh, is donderdag overleden. Zijn familie heeft dat zaterdag bekendgemaakt in een overlijdensadvertentie in het NRC. Hij was 96 jaar.12 
23/02 04u45  R. Kelly meldt zich op politiebureau Chicago na aanklacht misbruik R. Kelly heeft zich vrijdagavond gemeld bij een politiebureau in Chicago. Dat meldt Variety. De planning is dat hij op zaterdag verhoord zal worden.13 
23/02 04u30  R. Kelly meldt zichzelf op politiebureau Chicago R. Kelly heeft zichzelf vrijdagavond gemeld bij een politiebureau in Chicago. Dat meldt Variety. De planning is dat hij op zaterdag verhoord zal worden.12 
23/02 01u00  'Zus van rapper T.I. overleden na auto-ongeluk in Atlanta' De zus van de Amerikaanse rapper T.I. is op vrijdag overleden aan de gevolgen van een ernstig auto-ongeluk in Atlanta. Bronnen dichtbij de familie vertellen aan TMZ dat Harris mogelijk met haar auto een paaltje raakte, waarna ze een astma-aanval zou hebben gekregen.
22/02 20u00  R. Kelly aangeklaagd in tien gevallen van seksueel misbruik R. Kelly is aangeklaagd in tien gevallen van seksueel misbruik. Dat meldt de Chicago Sun Times na inzage in rechtsdocumenten van de rechtbank in het Amerikaanse Cooke County.
22/02 17u45  Rechter bepaalt: Huis ouders Yuri van Gelder op slot na drugsvondst Een rechter heeft bepaald dat het huis van de ouders van Yuri van Gelder in Waalwijk op slot moet. Dat meldt het Brabants Dagblad.
22/02 17u30  Huis ouders Yuri van Gelder definitief op slot na drugsvondst Een rechter heeft bepaald dat het huis van de ouders van Yuri van Gelder in Waalwijk definitief op slot moet. Dat meldt het Brabants Dagblad.
Laatste update: vandaag om 14u00


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
22/02 15u45  Roddeloverzicht: Gespierde Giel en gesteggel over De LuizenmoederGiel Beelen is helemaal opgepompt, Khloé Kardashian wordt nu ook door 'familie' bedrogen en er is gesteggel over De Luizenmoeder. Een overzicht van de entertainmentwereld afgelopen week.
22/02 15u30  Henny Huisman heeft muziek voor begrafenis al uitgezochtHenny Huisman staat nog midden in het leven, maar heeft al de nodige voorbereidingen voor zijn begrafenis getroffen. De 67-jarige presentator wil graag er muziek van Ted Neeley op zijn uitvaart gespeeld wordt.
22/02 14u00  Feyenoord-speler Steven Berghuis voor het eerst vader gewordenSteven Berghuis is voor het eerst vader geworden. De dochter van de Feyenoord-aanvaller werd donderdag geboren.
22/02 12u45  Feyenoord-speler Steven Berghuis vader gewordenSteven Berghuis is voor het eerst vader geworden. De dochter van de speler van Feyenoord werd donderdag geboren.
22/02 12u15  Modellen beschuldigen Temptation-verleidster Chloë van oplichtingChloë Vranken (21), die vorig jaar als verleidster te zien was in Temptation Island, ligt onder vuur. Ze zou veertien modellen voor haar kledinglijn hebben opgelicht, volgens de YouTube-serie BOOS.
22/02 12u00  Modellen beschuldigen Temtation-verleidster Chloë van oplichtingChloë Vranken (21), die vorig jaar als verleidster te zien was in Temptation Island, ligt onder vuur. Ze zou veertien modellen voor haar kledinglijn hebben opgelicht volgens de YouTube-serie BOOS.
22/02 11u15  Miley Cyrus: 'Donald Trump feliciteerde me met mijn twerkoptreden'Miley Cyrus kreeg naar eigen zeggen een telefoontje van Donald Trump na haar fameuze optreden bij de MTV VMA's, waar ze een twerkdansje uitvoerde tegen zanger Robin Thicke.
22/02 10u45  Acteur Jussie Smollett geeft zichzelf aan, zou aanval hebben verzonnenEmpire-acteur Jussie Smollett heeft zichzelf donderdag in Chicago aangegeven bij de politie. De acteur zei eerder mishandeld te zijn, maar zou volgens de politie de aanval in scène hebben gezet, wegens 'onvrede over zijn salaris'.
22/02 10u15  PSV-icoon Romário komt naar Eindhoven met carnavalDe legendarische oud-voetballer Romário, die tussen 1988 en 1993 bij PSV speelde, komt met carnaval drie dagen naar Eindhoven.
22/02 10u15  Khloé Kardashian lijkt relatiebreuk met Tristan Thompson te bevestigenKhloé Kardashian bevestigt de geruchten rond haar relatiebreuk op Instagram. Haar ex en basketballer Tristan Thompson zou zijn vreemdgegaan met de beste vriendin van Kardashians halfzus Kylie Jenner.
22/02 10u00  Oud-PSV'er Romário komt naar Eindhoven met carnavalOud-voetballer Romário, die tussen 1988 en 1993 bij PSV speelde, komt met carnaval drie dagen naar Eindhoven.
22/02 09u00  Oud-PSV'er Romario naar Eindhoven met carnavalOud-voetballer Romario, die tussen 1988 en 1993 bij PSV speelde, komt met carnaval drie dagen naar Eindhoven.
22/02 06u45  Bindi en Robert Irwin herdenken vader 'Crocodile Hunter' SteveSteve Irwin, de Australiër die wereldwijd bekend werd als 'The Crocodile Hunter', zou vrijdag 57 jaar oud zijn geworden. De dierenliefhebber wordt herdacht door zijn kinderen Bindi Sue en Robert, die beiden een bericht op Instagram postten.
22/02 03u45  'Meghan Markle wilde cadeaus niet openen tijdens babyshower'Meghan Markle de geschenken die ze tijdens haar babyshower in New York kreeg nog niet openmaken. Dat zegt Gayle King, presentatrice van het Amerikaanse programma CBS This Morning en tevens beste vriendin van Oprah Winfrey.
22/02 00u15  Acteur Jussie Smollett op borgtocht vrij na mogelijk in scène gezette aanvalOnder massale belangstelling van de pers is Jussie Smollett donderdag weer op vrije voeten gekomen. De rechter in Chicago besloot dat de acteur op borgtocht kan worden vrijgelaten.
21/02 22u00  Nog eens twee vrouwen beschuldigen R. Kelly van seksueel misbruikKelly is door nog eens twee vrouwen beschuldigd van misbruik. Op een persconferentie die donderdag werd gehouden, vertelden zij als tiener door hem te zijn misbruikt.
21/02 22u00  Erven Michael Jackson zetten aanklacht tegen producent documentaire doorDe erfgenamen van de in 2009 overleden Michael Jackson zetten hun aanklacht tegen HBO door. De zender is de producent van de documentaire Leaving Neverland waarin twee mannen de zanger beschuldigen van seksueel misbruik.
21/02 21u30  Erfgenamen Michael Jackson zetten aanklacht tegen producent documentaire doorDe erfgenamen van de in 2009 overleden Michael Jackson zetten hun aanklacht tegen HBO door. De zender is de producent van de documentaire Leaving Neverland waarin twee mannen de zanger beschuldigen van seksueel misbruik.
21/02 21u15  Erfgenamen zetten aanklacht door tegen zender van Michael Jackson-docuDe erfgenamen van de in 2009 overleden Michael Jackson zetten hun aanklacht tegen HBO door, de producent van Leaving Neverland waarin twee mannen de zanger beschuldigen van seksueel misbruik.
21/02 17u00  Acteur Jussie Smollett geeft zichzelf aan, bekent aanval te hebben verzonnenEmpire-acteur Jussie Smollett heeft zich donderdag in Chicago aangegeven bij de politie. De acteur zei eerder mishandeld te zijn, maar bekent de aanval nu in scène te hebben gezet, wegens 'onvrede over zijn salaris'.
21/02 17u00  Patricia Paay met schuldeisers in gesprek over beslagleggingPatricia Paay gaat verder in gesprek met de schuldeisers die in december beslag legden op de schadevergoeding die de oud-zangeres van GeenStijl zou krijgen. Na een zitting in Breda besloten beide partijen twee weken de tijd te willen nemen om te zien of er overeenstemming bereikt kan worden.
21/02 16u30  Patricia Paay in gesprek met schuldeisers over beslagleggingPatricia Paay gaat verder in gesprek met de schuldeisers die in december beslag legden op de schadevergoeding die de oud-zangeres van GeenStijl zou krijgen. Na een zitting in Breda besloten beide partijen dat ze twee weken de tijd willen nemen om te zien of er een overeenstemming kan komen.
21/02 16u30  Khloé Kardashian bevestigt relatiebreuk Tristan ThompsonKhloé Kardashian bevestigt de geruchten rond de relatiebreuk met Tristan Thompson op Instagram. De basketballer zou zijn vreemdgegaan met de beste vriendin van Kardashians halfzus Kylie Jenner.
21/02 15u30  Acteur Jussie Smollett aangehouden op verdenking van doen valse aangifteEmpire-acteur Jussie Smollett is donderdag in Chicago aangehouden op verdenking van het doen van een valse aangifte.
21/02 13u15  'Blac Chyna en Soulja Boy na relatie van een paar weken uit elkaar'Blac Chyna en rapper Soulja Boy zijn na een relatie van een paar weken weer uit elkaar. Volgens TMZ zouden de twee ruzie hebben gekregen over Chyna's ex: rapper Tyga.
21/02 13u00  Jussie Smollett aangehouden op verdenking van doen valse aangifteEmpire-acteur Jussie Smollett is donderdag in Chicago aangehouden op verdenking van het doen van een valse aangifte.
21/02 12u00  Naomi van As heeft 'niks te klagen' over pasgeboren dochterNaomi van As heeft naar eigen zeggen 'niks te klagen' over haar dochter Kae Robin Kramer, die in oktober werd geboren.
21/02 11u30  Naomi van As heeft 'niks te klagen' met pasgeboren dochterNaomi van As heeft naar eigen zeggen 'niks te klagen' met haar dochter Kae Robin Kramer, die in oktober werd geboren.
21/02 09u30  In de bladen: Zoon Pechtold geboren | Maroeska verkeerd neergezetOp NU.nl bespreken we elke week smeuïge verhalen uit de entertainmentbladen. Bronnen melden dat het kind van Alexander Pechtold en Anne Lok is geboren en Maroeska reageert op uitlatingen van Weekend. Redacteuren Lara Zevenberg en Jesse Taat praten je helemaal bij in de rubriek In de bladen.
21/02 09u15  In de bladen: Zoon Pechtold geboren | Maroeska weer boosOp NU.nl bespreken we elke week smeuïge verhalen uit de entertainmentbladen. Bronnen melden dat het kind van Alexander Pechtold en Anne Lok is geboren en Maroeska reageert op uitlatingen van Weekend. Redacteuren Lara Zevenberg en Jesse Taat praten je helemaal bij in de rubriek In de bladen.
21/02 09u00  Acteur Jussie Smollett verdacht van valse aangifte over mishandelingJussie Smollett wordt verdacht van het doen van een valse aangifte over een vermeende mishandeling, zo heeft de politie van de Amerikaanse stad Chicago laten weten na een gesprek met de advocaten van de Empire-acteur.
21/02 08u00  'Kylie Jenner wijst beste vriendin de deur na geruchten over vreemdgaan'Jordyn Woods is vertrokken uit het huis van Kylie Jenner. De beste vriendin van de realityster woonde bij haar in, maar zou niet langer welkom zijn nadat ze volgens bronnen een avond heeft doorgebracht met Tristan Thompson, de vriend van Jenners halfzus Khloé Kardashian.
21/02 07u45  Acteur Jussie Smollet verdacht van valse aangifte over mishandelingEmpire-acteur Jussie Smollet wordt door de politie verdacht van het doen van een valse aangifte over een vermeende mishandeling.
21/02 07u45  Birgit Schuurman en Arne Toonen na tien jaar uit elkaarBirgit Schuurman en Arne Toonen hebben na een huwelijk van tien jaar besloten uit elkaar te gaan. Het stel is samen de ouders van zoon Chico.
21/02 00u00  Acteur Jussie Smollet wordt verdacht van valse aangifte over mishandelingEmpire-acteur Jussie Smollet wordt door de politie verdacht van het doen van een valse aangifte over een vermeende mishandeling.
20/02 22u15  Rapper Ronnie Flex heeft zijn hand gebrokenRonnie Flex heeft zijn hand gebroken. Een reden voor de breuk, geeft de 26-jarige rapper niet.
20/02 18u45  In de bladen: Zo heet 'Pechtolds kind' | Maroeska weer boosOp NU.nl bespreken we elke week smeuïge verhalen uit de entertainmentbladen. Bronnen melden dat het kind van Alexander Pechtold en Anne Lok is geboren en Maroeksa reageert op uitlatingen van Weekend. Redacteuren Lara Zevenberg en Jesse Taat praten je helemaal bij in de rubriek In de bladen.
20/02 18u15  In de bladen: 'Kind Pechtold geboren' | Maroeska weer boosOp NU.nl bespreken we elke week smeuïge verhalen uit de entertainmentbladen. Bronnen melden dat het kind van Alexander Pechtold en Anne Lok is geboren en Maroeksa reageert op uitlatingen van Weekend. Redacteuren Lara Zevenberg en Jesse Taat praten je helemaal bij in de rubriek In de bladen.
20/02 18u15  Zender FOX weerspreekt geruchten over ontslag acteur Jussie SmollettJussie Smollett, de acteur uit Empire die zou zijn mishandeld door twee mannen, wordt na de ophef die hierdoor is ontstaan niet uit de serie geschreven. Eerder gingen geruchten dat dit wel het geval zou zijn, maar zender FOX weerspreekt dit.
20/02 14u15  Zieke Erwin Olaf moet regie internationale boekverfilming afblazenFotograaf Erwin Olaf heeft de vergevorderde plannen voor zijn speelfilmdebuut stop moeten zetten. Lichamelijke klachten dwongen hem om de verfilming van Arthur Japins Een schitterend gebrek aan zich voorbij te laten gaan.
20/02 09u45  Ivo Niehe had vroeger 'werkelijk geen idee' wat hij met zijn leven moestTV Show-presentator Ivo Niehe had toen hij jong was 'werkelijk geen idee' wat hij met zijn leven moest.
20/02 09u15  Ivo Niehe (72) had vroeger geen idee wat hij met zijn leven moestTV Show-presentator Ivo Niehe had toen hij jong was 'werkelijk geen idee' wat hij met zijn leven moest.
20/02 09u00  Zangeres Hind vierde kerst met familie StalloneHind Laroussi werkt sinds een paar jaar keihard aan een carrière in de Verenigde Staten. Hoewel ze het heel zwaar heeft, zijn er ook positieve kanten: ze vierde Kerstmis met de familie van Sylvester Stallone.
20/02 08u45  Herman den Blijker dacht niet ouder dan dertig te wordenHerman den Blijker had in zijn jonge jaren niet verwacht dat hij de dertig zou passeren. De chef-kok hield er jarenlang een ongezonde levensstijl op na.
20/02 00u45  Lady Gaga verbreekt verloving met Christian CarinoLady Gaga heeft haar verloving met Christian Carino verbroken. Dat zegt het management van de zangeres tegen het Amerikaanse tijdschrift People.
19/02 23u15  'Khloé Kardashian verbrak relatie nadat Tristan Thompson vreemdging'Khloé Kardashian zou haar relatie met Tristan Thompson hebben verbroken. De basketballer zou zijn vreemdgegaan met de beste vriendin van Kardashians halfzus Kylie Jenner.
19/02 22u45  'Khloé Kardashian verbreekt relatie na vreemdgaan Tristan Thompson'Khloé Kardashian zou haar relatie met Tristan Thompson hebben verbroken. De basketballer zou zijn vreemdgegaan met de beste vriendin van Kardashians halfzus Kylie Jenner.
19/02 20u30  Hans Klok geëerd met koninklijke onderscheidingHans Klok is dinsdag onderscheiden als Officier in de Orde van Oranje-Nassau. De illusionist kreeg het lintje uitgereikt door Elbert Roes, burgemeester van de gemeente Bloemendaal.
19/02 17u30  Gwyneth Paltrow omschrijft omstreden Harvey Weinstein als 'pestkop'Gwyneth Paltrow, die eerder vertelde seksueel lastig gevallen te zijn door de van misbruik beschuldigde filmproducent Harvey Weinstein, heeft nog meer nare ervaringen met hem. De actrice vertelt dat ze regelmatig ruzie met hem had.
19/02 15u45  Zieke Ozzy Osbourne zegt shows af om thuis te kunnen herstellenOzzy Osbourne (70), die eerder in het ziekenhuis werd opgenomen met ernstige complicaties in zijn luchtwegen, kan voorlopig nog niet optreden. Op advies van de dokter moet hij de komende zes weken herstellen en dat heeft als gevolg dat zijn tour ook in maart niet doorgaat.
19/02 14u30  Giel Beelen definitief veroordeeld wegens rijden onder invloedDe veroordeling van Giel Beelen wegens rijden onder invloed is definitief. Dat heeft de Hoge Raad in Den Haag dinsdag bepaald.
19/02 13u45  Karl Lagerfelds (85) twee grote liefdes: mode en kat ChoupetteHij was een van de meest iconische gezichten uit de modewereld. Met zijn eeuwige zonnebril, witte paardenstaart en zwarte pak met stropdas konden ook niet-modekenners hem al snel voor de geest halen. Een profiel van Karl Lagerfeld, die dinsdag op 85-jarige leeftijd overleed.
19/02 13u30  Karl Lagerfeld (85) twee grote liefdes: mode en kat ChoupetteHij was een van de meest iconische gezichten uit de modewereld. Met zijn eeuwige zonnebril, witte paardenstaart en zwarte pak met stropdas konden ook niet-modekenners hem al snel voor de geest halen. Een profiel van Karl Lagerfeld, die dinsdag op 85-jarige leeftijd overleed.
19/02 12u30  Karl Lagerfeld (85) had twee grote liefdes: mode en kat ChoupetteHij was een van de meest iconische gezichten uit de modewereld. Met zijn eeuwige zonnebril, witte paardenstaart en zwarte pak met stropdas konden ook niet-modekenners hem al snel voor de geest halen. Een profiel van Karl Lagerfeld, die dinsdag overleed op 85-jarige leeftijd.
19/02 12u15  René Froger zou graag 15 kilo lichter zijnRené Froger wil graag 15 kilo afvallen, mede met het oog op de fietstocht die hij komende zomer gaat ondernemen.
19/02 12u00  René Froger zou graag vijftien kilo lichter zijnRené Froger wil graag vijftien kilo afvallen, mede met het oog op de fietstocht die hij komende zomer gaat ondernemen.
19/02 11u15  Sanne Vogel kijkt liever niet naar 'al die ellende' in het journaalSanne Vogel kijkt liever niet naar het journaal. De actrice en theaterregisseur (Hartenstraat, Raaf) wordt er 'treurig' van 'kan er zelfs om huilen', zegt ze in een interview in de VARAgids.
19/02 10u45  Kjeld Nuis vindt aandacht van media na relatiebreuk 'best moeilijk'Kjeld Nuis krijgt sinds de aankondiging dat hij en zijn vriendin Jill uit elkaar zijn veel meer aandacht van de roddelpers. De schaatser vindt die aandacht niet altijd prettig.
19/02 10u45  Sylvie Meis treft schikking met Duitse zender na uitlatingen Sabia BoulahrouzSylvie Meis heeft een schikking getroffen met ProSieben. De presentatrice had de Duitse zender aangeklaagd nadat haar voormalige hartsvriendin Sabia Boulahrouz in de realityserie Global Gladiators had gesuggereerd dat Meis loog over de borstkanker die ze in 2009 had.
19/02 10u30  Sanne Vogel kijkt liever niet naar het journaalActrice en theaterregisseur Sanne Vogel (Hartenstraat, Raaf) kijkt liever niet naar het journaal. 'Ik word daar zo treurig van en kan er zelfs om huilen', zegt ze in een interview in de VARAGids.
19/02 05u30  Pete Davidson zegt show in New Jersey om onbekende reden afAfgelopen vrijdag kondigde Pete Davidson een nieuwe stand-up comedian show aan, die hij dinsdag zou geven in een theater in New Jersey. Fans keken echter vreemd op toen de show op maandag werd afgezegd. Dit meldt Page Six.
18/02 23u30  Politica Lilian Marijnissen heeft relatie met sportverslaggever Bart NollesSP-fractievoorzitter Lilian Marijnissen heeft sinds kort een relatie met sportverslaggever Bart Nolles.
18/02 20u30  Politicus Lilian Marijnissen heeft relatie met sportverslaggever Bart NollesSP-fractievoorzitter Lilian Marijnissen heeft sinds kort een relatie met sportverslaggever Bart Nolles.
18/02 20u30  Man die Frits Wester bedreigde krijgt werkstraf en contactverbodDe man die Frits Wester sinds 2014 per e-mail heeft bedreigd, is maandag veroordeeld tot een werkstraf van zestig uur, waarvan twintig uur voorwaardelijk.
18/02 20u15  Man die Frits Wester bedreigde met dood krijgt werkstraf en contactverbodFrits Wester is sinds 2014 per mail bedreigd. De man die deze berichten verstuurde, genaamd Remco J., is maandag veroordeeld tot een werkstraf van zestig uur waarvan twintig uur voorwaardelijk.
18/02 19u15  Rapper Boef in hoger beroep om rijontzegging aan te vechtenBoef, die eind januari is veroordeeld tot achttien maanden rijontzegging en een geldboete van 6.500 euro, gaat in hoger beroep. De artiest moest voorkomen wegens meerdere snelheidsovertredingen die hij in 2016 beging.
18/02 19u00  Rapper Boef in hoger beroep om rjjontzegging aan te vechtenBoef, die eind januari is veroordeeld tot achttien maanden rijontzegging en een geldboete van 6.500 euro, gaat in hoger beroep. De artiest moest voorkomen wegens meerdere snelheidsovertredingen die hij in 2016 beging.
18/02 17u30  De zussen Kardashian registreren namen kinderen als merknaamKim en Khloe Kardashian en Kylie Jenner hebben de namen van hun kinderen geregistreerd als merknaam. De realitysterren zouden de namen van Saint, North, Chicago, True en Stormi willen gebruiken in een reeks merchandiseproducten.
18/02 17u00  Kardashian-zussen registreren namen kinderen als merknaamKim en Khloe Kardashian en Kylie Jenner hebben de namen van hun kinderen geregistreerd als merknaam. De realitysterren zouden de namen van Saint, North, Chicago, True en Stormi willen gebruiken in een reeks merchandiseproducten.
18/02 16u15  Gaby Blaaser samen met Temptation-verleider na breuk dj QuintinoActrice en influencer Gaby Blaaser (32), die vier jaar samen was met Quintino, is niet meer samen met de dj. Ze heeft nu een relatie met Jaimy Dorenbosch (21), bekend als verleider uit het realityprogramma Temptation Island.
18/02 12u15  'Jury moet betrouwbaarheid Smollett in mishandelingszaak beoordelen'Een jury zal moeten beoordelen hoe betrouwbaar Empire-acteur Jussie Smollet is in de mishandelingszaak waarin de Empire-acteur centraal staat.
18/02 08u45  Ketnet-musicalster (18) overlijdt na elektrocutie bij spoorlijn in BelgiëArne Decock, bekend van Belgische jeugdzender Ketnet, is zaterdagnacht op achttienjarige leeftijd om het leven gekomen doordat hij werd geëlektrocuteerd door een elektriciteitspaal naast een spoorlijn. Het voorval gebeurde in de Belgische plaats Boom.
18/02 07u45  Aaron Carter wil contactverbod voor vermeende stalkerAaron Carter gaat een contactverbod aanvragen voor een vrouw die hem, zo beweert hij, al twee jaar stalkt. De voormalig kindster laat zondag op Twitter weten dat hij voor zijn leven vreest.
18/02 07u45  Karin Bloemen door dieet 25 kilo aan lichaamsgewicht kwijtKarin Bloemen is door een stevig dieet ruim 25 kilo aan lichaamsgewicht kwijt. De zangeres is na een operatie aan haar knieën gestart met afvallen.
18/02 07u30  Karin Bloemen door dieet al 25 kilo aan lichaamsgewicht kwijtKarin Bloemen is door een stevig dieet al ruim 25 kilo aan lichaamsgewicht kwijt. De zangeres is na een operatie aan haar knieën gestart met afvallen.
18/02 06u00  Aaron Carter klaagt stalker aanAaron Carter gaat een contactverbod aanvragen voor een vrouw die hem, zo beweert hij, al twee jaar stalkt. De voormalig kindster laat zondag op Twitter weten dat hij voor zijn leven vreest.
17/02 22u30  Onbekende man duwt in New York wassen beeld P. Diddy omverEen nog onbekende man heeft in Madame Tussauds in New York het wassen beeld van rapper P. Diddy, echte naam Sean Combs, expres omver geduwd.
17/02 19u00  Ketnet-ster (18) overlijdt na elektrocutie bij spoorlijn in BelgiëArne Decock, bekend van Belgische jeugdzender Ketnet, is zaterdagnacht op achttienjarige leeftijd om het leven gekomen doordat hij werd geëlektrocuteerd door een elektriciteitspaal naast een spoorlijn. Het voorval gebeurde in het Belgische plaatsje Boom.
17/02 11u00  Glee-acteur Darren Criss geeft jawoordGlee-acteur Darren Criss is dit weekend met zijn verloofde Mia Swier getrouwd. Het stel gaf elkaar zaterdag het jawoord in een hotel in New Orleans.
17/02 09u15  Amerikaanse countryzangeres Miranda Lambert opnieuw getrouwdMiranda Lambert is opnieuw getrouwd. De 35-jarige Amerikaanse countryzangeres meldt op haar Instagrampagina dat ze in het huwelijksbootje is gestapt met Brendan McLoughlin, die ze 'de liefde van haar leven' noemt.
16/02 14u15  Amerikaanse zanger Beck gaat na bijna vijftien jaar scheidenDe Amerikaanse muzikant Beck gaat scheiden. Beck Hansen, zoals hij voluit heet, en zijn vrouw Marissa Ribisi gaan na bijna vijftien jaar uit elkaar, zo meldt TMZ.
16/02 14u00  Amerikaanse zanger Beck gaat scheidenDe Amerikaanse muzikant Beck gaat scheiden. Beck Hansen, zoals hij voluit heet, en zijn vrouw Marissa Ribisi gaan na bijna 15 jaar uit elkaar, zo meldt TMZ.
16/02 12u00  Maarten van Rossem denkt niet dat er 'iets' is na de doodMaarten van Rossem is ervan overtuigd dat er niets is na de dood. 'Dat is een hele geruststelling, want in zo'n hiernamaals heb je geen enkele garantie op een bestaan dat je bevalt.'
16/02 11u45  Maarten van Rossum denkt niet dat er 'iets' is na de doodMaarten van Rossum is ervan overtuigd dat er niets is na de dood. 'Dat is een hele geruststelling, want in zo'n hiernamaals heb je geen enkele garantie op een bestaan dat je bevalt.'
16/02 11u00  Twee verdachten in mishandelingszaak Jussie Smollett weer op vrije voetenDe twee mannen die vrijdag werden gearresteerd vanwege hun vermeende betrokkenheid bij de mishandeling van de Amerikaanse acteur Jussie Smollett, zijn weer op vrije voeten.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

13x R. Kelly meldt zich op politiebureau Chicago na aanklacht misbruik23/02 04u45 - Nu.nl: Achterklap: R. Kelly heeft zich vrijdagavond gemeld bij een politiebureau in Chicago. Dat meldt Variety. De planning is dat hij op zaterdag verhoord zal worden.
12x R. Kelly meldt zichzelf op politiebureau Chicago23/02 04u30 - Nu.nl: Achterklap: R. Kelly heeft zichzelf vrijdagavond gemeld bij een politiebureau in Chicago. Dat meldt Variety. De planning is dat hij op zaterdag verhoord zal worden.
12x Vader van filmmaker Theo van Gogh overleden23/02 08u00 - Nu.nl: Achterklap: Johan van Gogh, de vader van de vermoorde filmmaker Theo van Gogh, is donderdag overleden. Zijn familie heeft dat zaterdag bekendgemaakt in een overlijdensadvertentie in het NRC. Hij was 96 jaar.
12x Vijfjarige dochter Kim Kardashian en Ye West op tijdschriftcover23/02 13u30 - Nu.nl: Achterklap: North West, de dochter van Kim Kardashian en Ye West, staat op vijfjarige leeftijd al op de cover van een tijdschrift. Ze staat prominent op de voorkant van het Amerikaanse tijdschrift WWD Beauty Inc.
9x Zus van rapper T.I. overleden na auto-ongeluk23/02 10u30 - Nu.nl: Achterklap: De zus van de Amerikaanse rapper T.I. is vrijdag overleden aan de gevolgen van een ernstig auto-ongeluk in Atlanta. Bronnen dicht bij de familie vertellen aan TMZ dat Precious Harris (66) mogelijk een paal raakte met haar auto, waarna ze een astma-aanval zou hebben gekregen.
9x R. Kelly aangeklaagd: Wat is er tot nu toe gebeurd?23/02 14u00 - Nu.nl: Achterklap: R. Kelly is, nadat hij al door meerdere vrouwen werd beschuldigd van misbruik, nu aangeklaagd voor tien gevallen van seksueel misbruik. NU.nl zet op een rij wat er de laatste jaren is gebeurd rondom de eens gevierde R&B zanger die, indien schuldig bevonden, een celstraf wacht van drie tot zeven jaar.
8x Voor seksueel misbruik aangeklaagde R. Kelly meldt zich bij politie Chicago23/02 08u45 - Nu.nl: Achterklap: R. Kelly heeft zich volgens Variety vrijdagavond bij een politiebureau in Chicago gemeld. De planning is dat de Amerikaanse r&b-artiest zaterdag verhoord zal worden.
8x Vijfjarige dochter Kim Kardashian en Kanye West op tijdschriftcover23/02 11u45 - Nu.nl: Achterklap: North West, de dochter van Kim Kardashian en Kanye West, staat op vijfjarige leeftijd al op de cover van een tijdschrift. Ze staat prominent op de voorkant van het Amerikaanse tijdschrift WWD Beauty Inc.
7x Nederlandse Miss Teenager Universe (20) in coma na hartstilstand23/02 10u00 - Nu.nl: Achterklap: Miss Teenager Universe 2017 Lotte van der Zee wordt sinds woensdag in een kunstmatige coma gehouden nadat zij een hartstilstand kreeg. Dat hebben de ouders van het twintigjarige model op haar Instagram-pagina geplaatst.
6x 'Zus van rapper T.I. overleden na auto-ongeluk in Atlanta'23/02 01u00 - Nu.nl: Achterklap: De zus van de Amerikaanse rapper T.I. is op vrijdag overleden aan de gevolgen van een ernstig auto-ongeluk in Atlanta. Bronnen dichtbij de familie vertellen aan TMZ dat Harris mogelijk met haar auto een paaltje raakte, waarna ze een astma-aanval zou hebben gekregen.

Statistieken

Artikels:
32101
Gelezen:
24548
Aantal lezers nu:
11


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven