vrijdag 15 december 2017, week 50


U bent nu hier: Meer nieuws van Autovisie

Laatste updatecontrole: vandaag om 1u30
 

Autovisie

Verbergen Tonen
15/12 00u00  Snellader Fastned trekt €12,3 miljoen aan Fastned, de bouwer van een Europees netwerk van snellaadstations, heeft €12,3 miljoen opgehaald met de uitgifte van obligaties.15 
14/12 00u00  Video: BMW i3 met trainingpak Spatbordverbreders, zwarte accenten en bredere wielen. De BMW i3s is het nieuwe sportieve broertje van de - eveneens vernieuwde - i3. Toch is het niet alleen uiterlijk vertoon.
14/12 00u00  ’Uber met korting gekocht’ Het Japanse Softbank wil aandelen van taxi-app tegen 30% korting kopen. Daarmee zou het concern nog $48 miljard waard zijn, waar het bij een eerdere investeringsronde op $68 miljard werd geschat.
14/12 00u00  Consumentenbond: Om tafel met VW voor compensatie De Consumentenbond wil met Volkswagen om tafel om te praten over compensatie voor de sjoemeldieselaffaire. De belangenclub ziet in de boete die de Autoriteit Consument en Markt vandaag heeft uitgedeeld ’munitie’ om de autofabrikant tot een regeling voor gedupeerde automobilisten te bewegen.
13/12 20u15  VIDEO - Superlimo met origami-interieur Waar de grote Duitse drie van hun vlaggenschepen technologische kunststukjes maken, probeert Lexus zijn limousine met traditioneel Japans handwerk aan de man te brengen. Ook al blijft er onderhuids genoeg om over op te scheppen, zoals een geavanceerde hybride aandrijflijn. Autovisie redacteur Dries van den Elzen dompelde zich in Oman onder in de weelde van de nieuwe Lexus LS500h.
13/12 00u00  VIDEO - Betaalbare sportwagen uit Frankrijk Alpine is terug. Het roemruchte sportwagenmerk uit Frankrijk komt met een remake van de auto waar het succesverhaal in de jaren ’60 allemaal mee begon, de A110. De nieuwe deelt niet alleen zijn naam, maar heeft ook dezelfde looks. Autovisie-redacteur Dries van den Elzen gaat op pad met de lichtgewicht tweezits sportcoupé, waarbij de focus ligt op heel veel rijplezier. Hoe goed is de nieuwe sportieve Fransoos?
13/12 00u00  VIDEO - Proefrit met Engelse Ferrari Zeg Lotus Esprit en de meeste mensen zullen meteen de witte Esprit uit The Spy Who Loved Me voor zich zien. Toch reed James Bond niet met de ultieme Esprit, want die auto werd vele jaren later pas gebouwd. Autovisie-redacteur Peter Hilhorst rijdt in deze aflevering met de Esprit V8 uit 2001, voorzien van een 3,5 liter V8 met twee turbo’s.
12/12 00u00  VIDEO - Dwars met vierwielaangedreven BMW M5 Geen achterwielaandrijving meer, maar vierwielaandrijving voor BMW’s nieuwe M5. De 602 pk sterke supersedan wordt er nog een stuk sneller van, maar is hij nog net zo leuk? Autovisie-hoofdredacteur rijdt het topmodel van de 5 Serie op de openbare weg én het circuit om die vraag te beantwoorden.
11/12 00u00  VIDEO - Kijkje in kelder supercardealer Lamborghini’s, Ferrari’s, McLarens en zelfs een Koenigsegg. Stuk voor stuk supercars die je normaal alleen in de meest exclusieve showrooms tegenkomt. Bij supercardealer Deals on Wheels in Dubai staan ze echter in de kelder, de showroom staat namelijk al helemaal vol. Autovisie-redacteur Sjoerd van Bilsen mocht een kijkje nemen onder de exclusieve showroom in Dubai. En wat hij daar allemaal tegenkomt...
10/12 09u15  VIDEO - Spanning zoeken in Volkswagen Polo GTI De cijfers van de nieuwe Volkswagen Polo GTI liegen er niet om: 200 pk, 320 Nm en in 6,7 seconden naar 100 km/h. Toch vertellen ze niet het hele verhaal, want in deze klasse zoek je naar spanning en sensatie, naar puur rijplezier. Autovisie-hoofdredacteur neemt plaats achter het stuur van de Polo GTI en rijdt over de beste stuurmanswegen van Mallorca om antwoord te geven op de vraag: is deze GTI nu speels of serieus? Bekijk de video hieronder en lees het volledige verhaal binnenkort in Autovisie Magazine!
10/12 00u00  VIDEO - Lancia als zaterdagproject Geen vrije zaterdag meer, maar wel een geweldig hobbyproject. Marcel de Goede liep enkele jaren geleden tegen deze Lancia Fulvia aan en toen begon het klussen. Het bleek een ontmoeting die zowel voor Marcel als voor de auto goed heeft uitgepakt.
09/12 11u30  Dwars met Alfa’s super-SUV VIDEO - Vierwielaandrijving, een hoger zwaartepunt en een zwaardere koets. Niet echt wat je wilt horen als het om rijplezier gaat. Bij Alfa Romeo zijn ze echter niet voor een gat te vangen. Autovisie-redacteur Werner Budding rijdt de gloednieuwe Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio en die auto blijkt niet alleen snel, maar ook nog eens enorm speels...
Laatste update: vandaag om 0u00


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
Geen oude hoofdpunten gevonden.


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

15x Snellader Fastned trekt €12,3 miljoen aan15/12 00u00 - Autovisie: Fastned, de bouwer van een Europees netwerk van snellaadstations, heeft €12,3 miljoen opgehaald met de uitgifte van obligaties.
1x Dwars met Alfa’s super-SUV09/12 11u30 - Autovisie: VIDEO - Vierwielaandrijving, een hoger zwaartepunt en een zwaardere koets. Niet echt wat je wilt horen als het om rijplezier gaat. Bij Alfa Romeo zijn ze echter niet voor een gat te vangen. Autovisie-redacteur Werner Budding rijdt de gloednieuwe Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio en die auto blijkt niet alleen snel, maar ook nog eens enorm speels...
1x VIDEO - Lancia als zaterdagproject10/12 00u00 - Autovisie: Geen vrije zaterdag meer, maar wel een geweldig hobbyproject. Marcel de Goede liep enkele jaren geleden tegen deze Lancia Fulvia aan en toen begon het klussen. Het bleek een ontmoeting die zowel voor Marcel als voor de auto goed heeft uitgepakt.
1x VIDEO - Spanning zoeken in Volkswagen Polo GTI10/12 09u15 - Autovisie: De cijfers van de nieuwe Volkswagen Polo GTI liegen er niet om: 200 pk, 320 Nm en in 6,7 seconden naar 100 km/h. Toch vertellen ze niet het hele verhaal, want in deze klasse zoek je naar spanning en sensatie, naar puur rijplezier. Autovisie-hoofdredacteur neemt plaats achter het stuur van de Polo GTI en rijdt over de beste stuurmanswegen van Mallorca om antwoord te geven op de vraag: is deze GTI nu speels of serieus? Bekijk de video hieronder en lees het volledige verhaal binnenkort in Autovisie Magazine!
1x VIDEO - Kijkje in kelder supercardealer11/12 00u00 - Autovisie: Lamborghini’s, Ferrari’s, McLarens en zelfs een Koenigsegg. Stuk voor stuk supercars die je normaal alleen in de meest exclusieve showrooms tegenkomt. Bij supercardealer Deals on Wheels in Dubai staan ze echter in de kelder, de showroom staat namelijk al helemaal vol. Autovisie-redacteur Sjoerd van Bilsen mocht een kijkje nemen onder de exclusieve showroom in Dubai. En wat hij daar allemaal tegenkomt...
1x VIDEO - Dwars met vierwielaangedreven BMW M512/12 00u00 - Autovisie: Geen achterwielaandrijving meer, maar vierwielaandrijving voor BMW’s nieuwe M5. De 602 pk sterke supersedan wordt er nog een stuk sneller van, maar is hij nog net zo leuk? Autovisie-hoofdredacteur rijdt het topmodel van de 5 Serie op de openbare weg én het circuit om die vraag te beantwoorden.
1x VIDEO - Proefrit met Engelse Ferrari13/12 00u00 - Autovisie: Zeg Lotus Esprit en de meeste mensen zullen meteen de witte Esprit uit The Spy Who Loved Me voor zich zien. Toch reed James Bond niet met de ultieme Esprit, want die auto werd vele jaren later pas gebouwd. Autovisie-redacteur Peter Hilhorst rijdt in deze aflevering met de Esprit V8 uit 2001, voorzien van een 3,5 liter V8 met twee turbo’s.
1x VIDEO - Betaalbare sportwagen uit Frankrijk13/12 00u00 - Autovisie: Alpine is terug. Het roemruchte sportwagenmerk uit Frankrijk komt met een remake van de auto waar het succesverhaal in de jaren ’60 allemaal mee begon, de A110. De nieuwe deelt niet alleen zijn naam, maar heeft ook dezelfde looks. Autovisie-redacteur Dries van den Elzen gaat op pad met de lichtgewicht tweezits sportcoupé, waarbij de focus ligt op heel veel rijplezier. Hoe goed is de nieuwe sportieve Fransoos?
1x VIDEO - Superlimo met origami-interieur13/12 20u15 - Autovisie: Waar de grote Duitse drie van hun vlaggenschepen technologische kunststukjes maken, probeert Lexus zijn limousine met traditioneel Japans handwerk aan de man te brengen. Ook al blijft er onderhuids genoeg om over op te scheppen, zoals een geavanceerde hybride aandrijflijn. Autovisie redacteur Dries van den Elzen dompelde zich in Oman onder in de weelde van de nieuwe Lexus LS500h.
0x Consumentenbond: Om tafel met VW voor compensatie14/12 00u00 - Autovisie: De Consumentenbond wil met Volkswagen om tafel om te praten over compensatie voor de sjoemeldieselaffaire. De belangenclub ziet in de boete die de Autoriteit Consument en Markt vandaag heeft uitgedeeld ’munitie’ om de autofabrikant tot een regeling voor gedupeerde automobilisten te bewegen.

Statistieken

Artikels:
35705
Gelezen:
3607
Aantal lezers nu:
22


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2017 Naar boven