woensdag 13 november 2019, week 46


U bent nu hier: Meer nieuws van Autovisie

Laatste updatecontrole: vandaag om 19u15
 

Autovisie

Verbergen Tonen
13/11 16u15  Duik in de prijslijst: Renault Captur, standaard versus fully loaded De Renault Captur is al jaren een van de populairste auto’s van Nederland. Het is aan de nieuwe generatie om dat succes voort te zetten. Die nieuwe Renault Captur is er vanaf 21.590 euro, maar die prijs kan flink oplopen, zo blijkt na een duik in de prijslijst. De verschillen tussen de basisversie en het topmodel zijn groot, ook op visueel vlak.
13/11 16u00  Een Ford Puma ST komt eraan Het was nog even de vraag of er met de wederopstanding van de Ford Puma ook een hete versie van zou komen. Maar nu lijkt dat zeker het geval, inclusief motor uit de Fiesta ST.10 
13/11 14u30  Oldtimer Morris Commercial komt terug als volledig elektrische bus In 1960 stopte Morris Commercial met de productie van de bekende Britse bus. Nu wordt het model nieuw leven ingeblazen met de Morris Commercial JE. Een moderne en volledig elektrische variant van het oude icoon.
13/11 11u45  Land Rover Defender wordt mishandeld in beelden nieuwe James Bond-film De nieuwe Land Rover Defender moet bestand zijn tegen het wat betere gooi- en smijtwerk. Op de set van de nieuwe James Bond-film No Time To Die krijgt de auto precies dat voor z'n kiezen.
13/11 10u15  Dakloze McLaren Elva is super cool Geen dak, kleine deuren, geen rijramen en geen voorruit, maar wel climate control. De McLaren Elva is geen sportwagen voor softies. Precies 399 wereldburgers zullen vanaf volgend jaar ervaren hoe het is om de wind direct in het gezicht te voelen. Of toch niet?
13/11 09u00  Tesla's Europese gigafactory komt in Berlijn De kogel is door de kerk, Elon Musk, CEO van Tesla, is eruit. De gigafactory die gepland stond voor Europa komt niet waar men dacht. De Tesla-baas liet via Twitter weten dat de volgende Tesla-fabriek bij Berlijn gebouwd wordt.12 
12/11 16u30  Coalitie akkoord over verlaging maximumsnelheid naar 100 km/h De kogel is door de kerk: het pakket aan maatregelen om de stikstofuitstoot te verlagen bevat een verlaging van de maximumsnelheid naar 100 km/h voor alle Nederlandse snelwegen. 's Nachts mag er nog wel 130 km/h gereden worden.
12/11 13u30  Vertraging door files wordt komende vijf jaar alleen maar erger Met de auto naar je werk gaat alleen maar langer duren. Het Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid berekende dat we in 2024 op 23% meer wachttijd moeten rekenen. 
12/11 12u15  Elektrische scooter steeds populairder, Autovisie doet test! De elektrische scooter is aan een flinke opmars bezig. Bijna 1 op de 8 verkochte nieuwe scooters in 2019 is elektrisch. Dat blijkt uit cijfers van Rai Vereniging en Bovag. 
12/11 11u00  Het nieuwe Autovisie Jaarboek is er, en u kunt het winnen! Het nieuwe jaar komt langzaam maar zeker dichterbij en dat betekent dat we weer een nieuw Autovisie Jaarboek uitbrengen. Om dat te vieren geven we er tien weg!
12/11 10u45  Dit is de nieuwe Kia Optima De nieuwe Kia Optima is officieel nog niet geïntroduceerd. We weten dus eigenlijk niet hoe die auto eruit gaat zien. Of toch wel? Kia toonde gisteren de Kia K5 voor de Zuid-Koreaanse markt, en dat is eigenlijk een Optima.
12/11 08u15  Nieuwe Skoda Octavia kruipt richting grote broer Gisteren werd in Praag de nieuwe Skoda Octavia gepresenteerd. Die auto is een stukje langer en breder dan z'n voorganger, maar heeft vooral veel trekjes van de Superb gekregen. 
11/11 17u15  Mercedes-Benz gaat 1.100 banen schrappen, bevriest lonen De bezuinigingen hakken er flink in bij het Duitse Daimler, moederbedrijf van Mercedes-Benz. Volgende maatregel is het naar huis sturen van 1.100 medewerkers en het vastzetten van de lonen.
11/11 14u30  Ford Capri maakt mogelijk comeback Steeds vaker blazen autofabrikanten oude automodellen nieuw leven in. Ford doet dat ook, en het lijkt er nu op dat de Ford Capri een zeer geschikte kandidaat is om opnieuw uitgebracht te worden.
11/11 11u45  Officieel: Mercedes-Benz gaat elektrische versie G-Klasse maken Even leek het erop dat de G-Klasse uit het assortiment van Mercedes-Benz zou verdwijnen, maar niets blijkt minder waar: er komt een volledig elektrische variant aan.
Laatste update: vandaag om 16u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
11/11 09u15  Mogelijk opkoopregeling oude vervuilende auto's door stikstofprobleemAuto's van vijftien jaar en ouder zijn verantwoordelijk voor een derde van de stikstofuitstoot in het verkeer. Dat probleem wil de overheid aanpakken. Er wordt nu gekeken naar onder andere een opkoopregeling voor deze vervuilende youngtimers.
10/11 19u15  Peters Proefrit: Volkswagen Lupo GTIDe Volkswagen Lupo GTI is van de leukste GTI’s die Volkswagen ooit heeft gemaakt. Een compact sportertje volgens klassiek recept. Met een laag gewicht, compacte afmetingen en voldoende kracht wist hij de tijden van de eerste generatie Golf GTI te laten herleven. In deze nieuwe aflevering van Peters Proefrit vertelt Autovisie-testredacteur Peter Hilhorst waarom. 
10/11 11u15  Koopwijzer: occasion Kia Cee'dDe Kia Cee’d is een Europese auto van Koreaanse kwaliteit. Hier vind je alles wat je moet weten voordat je een occasion koopt.
09/11 16u30  Kia gaat niet mee met rigoureuze werkwijze VolkswagenKia was er altijd al duidelijk over: er is niet één aandrijflijn voor de toekomst. Terwijl veel andere fabrikanten vol inzetten op elektrische auto's, houdt Kia vast aan zijn visie. 
09/11 10u00  Autovisie Kennisquiz: welke generatie Volkswagen Golf?Volkswagen heeft alweer de achtste generatie Volkswagen Golf gepresenteerd. De eerste generatie Golf verscheen in 1974. Sindsdien passeerden diverse Golf-generaties de revue. Weet jij bij het zien van deze detailfoto’s direct om welke generatie Volkswagen Golf het gaat? Succes!
08/11 17u15  Porsche was Mercedes te snel af - Sjoerds Weetjes #156Mercedes-AMG had graag een andere naam gegeven aan de vierdeurs coupé die het maakt, maar door Porsche kon dat helaas niet. Hoe dat zit, vertelt Sjoerd je in deze aflevering van Sjoerds Weetjes.
08/11 14u30  Volkswagen komt met elektrische stationwagen in 2021Volkswagen breidt zijn elektrofamilie rap uit. Voor 2021 heeft het nu de komst van de ID. Space Vizzion, een elektrische stationwagen, aangekondigd. 
08/11 11u45  Tesla Model 3 is officieel de efficiëntste elektrische autoEfficiënt gebruik maken van wat je hebt, daar draait het om bij elektrische auto's. En uit onderzoek blijkt dat de Tesla Model 3 daar het beste in is. Het is de efficiëntste elektrische auto die je nu kunt kopen.
08/11 09u45  Lamborghini en MIT ontwikkelen nieuwe supercondensatortechnologieLamborghini liet met de Sián al zien bezig te zijn met supercondesatortechnologie, en de Italianen hebben nu met MIT (Massachusetts Institute of Technology) de volgende stap gezet in de ontwikkeling hiervan.
07/11 19u00  Rolls-Royce geeft Cullinan Black Badge make-over en meer vermogenNa de Wraith, de Ghost en de Dawn, moet ook de Rolls-Royce Cullinan geloven aan de Black Badge make-over. Voor de gelegenheid geeft de Britse fabrikant het slagschip ook wat extra vermogen.
07/11 17u00  Zwaardere straffen voor dronken bestuurdersMet een slokje teveel op achter het stuur kruipen doe je niet. Degene die het niet zo nauw nemen met de regels kunnen binnenkort rekenen op zwaardere straffen, waaronder een jaar celstraf.
07/11 12u30  Nieuwe Audi R8 RWD met achterwielaandrijving wordt standaardEen Audi R8 is vanaf nu niet meer standaard vierwielaangedreven. Audi voegt namelijk een achterwielaangedreven versie toe aan het reguliere aanbod: de Audi R8 RWD.
07/11 09u45  Elon Musk bevestigt: Tesla Pickup komt op 21 novemberNog twee weken wachten en het wordt eindelijk duidelijk hoe de Tesla Pickup eruit ziet. Elon Musk laat namelijk via Twitter weten dat hij op 21 november het doek van zijn nieuwste creatie, de cybertruck, trekt.
07/11 00u00  PSA: elektrische auto slecht voor auto-industrieDe snelle opkomst van elektrische auto's heeft een negatieve invloed op de auto-industrie. Dat zegt Helen Lees, hoofd van elektrische auto's en connectiviteit bij PSA, tijdens het Auto Futures-evenement.
06/11 17u00  Duik in de prijslijst: duurste optie op Lexus LCDe Lexus LC is wat je noemt een speciale auto. Onderscheidend design, een romige V8 of hybride aandrijflijn en bijzonder comfortabele rijeigenschappen. Eén optie op de Lexus LC is bijzonder, want voor die optie betaal je maar liefst 10.895 euro.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

12x Tesla's Europese gigafactory komt in Berlijn13/11 09u00 - Autovisie: De kogel is door de kerk, Elon Musk, CEO van Tesla, is eruit. De gigafactory die gepland stond voor Europa komt niet waar men dacht. De Tesla-baas liet via Twitter weten dat de volgende Tesla-fabriek bij Berlijn gebouwd wordt.
10x Een Ford Puma ST komt eraan13/11 16u00 - Autovisie: Het was nog even de vraag of er met de wederopstanding van de Ford Puma ook een hete versie van zou komen. Maar nu lijkt dat zeker het geval, inclusief motor uit de Fiesta ST.
9x Land Rover Defender wordt mishandeld in beelden nieuwe James Bond-film13/11 11u45 - Autovisie: De nieuwe Land Rover Defender moet bestand zijn tegen het wat betere gooi- en smijtwerk. Op de set van de nieuwe James Bond-film No Time To Die krijgt de auto precies dat voor z'n kiezen.
8x Oldtimer Morris Commercial komt terug als volledig elektrische bus13/11 14u30 - Autovisie: In 1960 stopte Morris Commercial met de productie van de bekende Britse bus. Nu wordt het model nieuw leven ingeblazen met de Morris Commercial JE. Een moderne en volledig elektrische variant van het oude icoon.
6x Dakloze McLaren Elva is super cool13/11 10u15 - Autovisie: Geen dak, kleine deuren, geen rijramen en geen voorruit, maar wel climate control. De McLaren Elva is geen sportwagen voor softies. Precies 399 wereldburgers zullen vanaf volgend jaar ervaren hoe het is om de wind direct in het gezicht te voelen. Of toch niet?
1x Tesla Model 3 is officieel de efficiëntste elektrische auto08/11 11u45 - Autovisie: Efficiënt gebruik maken van wat je hebt, daar draait het om bij elektrische auto's. En uit onderzoek blijkt dat de Tesla Model 3 daar het beste in is. Het is de efficiëntste elektrische auto die je nu kunt kopen.
1x Duik in de prijslijst: Renault Captur, standaard versus fully loaded13/11 16u15 - Autovisie: De Renault Captur is al jaren een van de populairste auto’s van Nederland. Het is aan de nieuwe generatie om dat succes voort te zetten. Die nieuwe Renault Captur is er vanaf 21.590 euro, maar die prijs kan flink oplopen, zo blijkt na een duik in de prijslijst. De verschillen tussen de basisversie en het topmodel zijn groot, ook op visueel vlak.
0x Duik in de prijslijst: duurste optie op Lexus LC06/11 17u00 - Autovisie: De Lexus LC is wat je noemt een speciale auto. Onderscheidend design, een romige V8 of hybride aandrijflijn en bijzonder comfortabele rijeigenschappen. Eén optie op de Lexus LC is bijzonder, want voor die optie betaal je maar liefst 10.895 euro.
0x PSA: elektrische auto slecht voor auto-industrie07/11 00u00 - Autovisie: De snelle opkomst van elektrische auto's heeft een negatieve invloed op de auto-industrie. Dat zegt Helen Lees, hoofd van elektrische auto's en connectiviteit bij PSA, tijdens het Auto Futures-evenement.
0x Elon Musk bevestigt: Tesla Pickup komt op 21 november07/11 09u45 - Autovisie: Nog twee weken wachten en het wordt eindelijk duidelijk hoe de Tesla Pickup eruit ziet. Elon Musk laat namelijk via Twitter weten dat hij op 21 november het doek van zijn nieuwste creatie, de cybertruck, trekt.

Statistieken

Artikels:
30877
Gelezen:
35168
Aantal lezers nu:
6


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven