woensdag 24 april 2019, week 17


U bent nu hier: Meer nieuws van Belg.be

Laatste updatecontrole: vandaag om 15u45
 

Belg.be

Verbergen Tonen
24/04 00u00  Paul Ricour (Merlina) helpt bij verkoop zelfklevers Rode kruis dilbeek   Paul Ricour Bekend acteur uit verschillende vroegere jeugdseries van tv waaronder Merlina, Postbus X, Interflix en zoveel andere rollen, doet het nu wat kalmer aan. Na zijn personages in de jeugdseries maakte hij zoveel jaar later zijn opwachting als Rogeke de vriend van Yvette (moeder van Simonneke) in thuis. Deze bekende acteur heeft naar […] Het bericht Paul Ricour (Merlina) helpt bij verkoop zelfklevers Rode kruis dilbeek verscheen eerst op Belg.be.
24/04 00u00  Jérémie Vrielynck doet aanval op de hitlijsten met Julie Jérémie Vrielynck (18 – Deerlijk) doet  aanval op de hitlijsten met ‘Julie’ “Ik voel me goed in mijn vel nu en dat hoor je” Met zijn vorige single ‘Mezelf zijn’ legde de achttienjarige Jérémie Vrielynck uit Deerlijk zijn ziel bloot en rekende hij af met het verleden. De creatieve jongeman die het vorig seizoen nog tot in de […] Het bericht Jérémie Vrielynck doet aanval op de hitlijsten met Julie verscheen eerst op Belg.be.13 
24/04 00u00  Boyzone nog een laatste keer op ‘I love the 90’s’ Ronan Keating schitterde met Boyzone nog een laatste keer op ‘I love the 90’s’ 25 Jaar na de wereldwijde doorbraak met ‘Love Me For A Reason’ nam Boyzone zaterdagavond afscheid van het Belgische publiek op ‘I love the 90’s – The party’. Dat voor de 12de keer plaatsvond in de Hasseltse Ethias Arena. “This was really […] Het bericht Boyzone nog een laatste keer op ‘I love the 90’s’ verscheen eerst op Belg.be.12 
21/04 16u15  Extra tickets beschikbaar voor basketball champions league EXTRA TICKETS BESCHIKBAAR VOOR BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE FINAL FOUR OP 3 EN 5 MEI IN SPORTPALEIS   ANTWERPEN – Goed nieuws voor basketminnend België: door de teruggave van te veel bestelde tickets door de deelnemende buitenlandse clubs, zijn er extra plaatsen vrijgekomen voor de Basketball Champions League Final Four 2019 op vrijdag 3 en zondag […] Het bericht EXTRA TICKETS BESCHIKBAAR VOOR BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE verscheen eerst op Belg.be.
19/04 00u00  Geen Paul Severs op Leive Vloms Geen Paul Severs op ‘Leive Vloms’ “Met droefheid hebben we het nieuws vernomen dat Paul Severs is overleden. Het was inderdaad de bedoeling dat Paul zou schitteren op de 3de editie van ‘Leive Vloms’, die vrijdag 2 augustus plaatsvindt op de Oude Markt. De afspraken waren vorig jaar al gemaakt, na onze 2de editie en […] Het bericht Geen Paul Severs op Leive Vloms verscheen eerst op Belg.be.
19/04 00u00  Micha marah start zomer met gloednieuwe single Turks Fruit Micha Marah – ‘Turks Fruit’  Micha Marah kijkt uit naar de zomer en dat mag iedereen weten! Alsof je voor het eerst de snoepwinkel binnenstapt, zo enthousiast word je van de verfrissende zomerse sound van haar nieuwe single ‘Turks Fruit’. Na een passage langs de ietwat frissere Schotse Highlands, deed Micha zich voor haar nieuwe single […] Het bericht Micha marah start zomer met gloednieuwe single Turks Fruit verscheen eerst op Belg.be.
19/04 00u00  Joke van de Velde tekent bij House of Entertainment Joke van de Velde tekent bij House of Entertainment Het blijft bruisen van activiteit bij House of Entertainment. Nadat onlangs Kat Kerkhofs, Ianthe Tavernier en Annelien Coorevits een professionele samenwerking aangingen met het allround entertainmentbedrijf, kiest met Joke van de Velde (Gent) opnieuw een Vlaamse schone voor het ambitieuze huis. Naast haar modellenwerk, is de voormalige Miss België dankzij haar meertaligheid ook een […] Het bericht Joke van de Velde tekent bij House of Entertainment verscheen eerst op Belg.be.
18/04 17u30  Blitzbezoek Theo Francken aan Blankenberge Theo Francken ex-staatssecretaris van asiel en migratie verraste deze middag vriend en vijand door een blitzbezoek aan Blankenberge. Omstreeks 13.30u maakte Theo zijn opwachting samen met Assita Kanko op het Leopold III plein (station van Blankenberge). Het was de bedoeling om de West-Vlaamse N-VA kandidaten voor de verkiezingen van 26 mei een duwtje in de […] Het bericht Blitzbezoek Theo Francken aan Blankenberge verscheen eerst op Belg.be.
18/04 17u15  Blitzbezoek van Theo Francken aan Blankenberge Theo Francken ex-staatssecretaris van asiel en migratie verraste deze middag vriend en vijand door een blitzbezoek aan Blankenberge. Omstreeks 13.30u maakte Theo zijn opwachting samen met Assita Kanko op het Leopold III plein (station van Blankenberge). Het was de bedoeling om de West-Vlaamse N-VA kandidaten voor de verkiezingen van 26 mei een duwtje in de […] Het bericht Blitzbezoek van Theo Francken aan Blankenberge verscheen eerst op Belg.be.
17/04 12u30  Lady linn toegevoegd aan night of the proms aan zee LADY LINN TOEGEVOEGD AAN DE LINE-UP VAN NIGHT OF THE PROMS AAN ZEE Ook Lady Linn komt, naast de eerder aangekondigde artiesten Gérard Lenorman, John Miles, Regi, Milow en Bart Peeters, op donderdag 1 augustus mee op het podium van de allereerste Night of the Proms Summer Edition in Koksijde. Op het Kerkplein van Koksijde-Bad brengen […] Het bericht LADY LINN TOEGEVOEGD AAN NIGHT OF THE PROMS AAN ZEE verscheen eerst op Belg.be.
Laatste update: vandaag om 0u00


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
Geen oude hoofdpunten gevonden.


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

13x Jérémie Vrielynck doet aanval op de hitlijsten met Julie24/04 00u00 - Belg.be: Jérémie Vrielynck (18 – Deerlijk) doet  aanval op de hitlijsten met ‘Julie’ “Ik voel me goed in mijn vel nu en dat hoor je” Met zijn vorige single ‘Mezelf zijn’ legde de achttienjarige Jérémie Vrielynck uit Deerlijk zijn ziel bloot en rekende hij af met het verleden. De creatieve jongeman die het vorig seizoen nog tot in de […] Het bericht Jérémie Vrielynck doet aanval op de hitlijsten met Julie verscheen eerst op Belg.be.
12x Boyzone nog een laatste keer op ‘I love the 90’s’24/04 00u00 - Belg.be: Ronan Keating schitterde met Boyzone nog een laatste keer op ‘I love the 90’s’ 25 Jaar na de wereldwijde doorbraak met ‘Love Me For A Reason’ nam Boyzone zaterdagavond afscheid van het Belgische publiek op ‘I love the 90’s – The party’. Dat voor de 12de keer plaatsvond in de Hasseltse Ethias Arena. “This was really […] Het bericht Boyzone nog een laatste keer op ‘I love the 90’s’ verscheen eerst op Belg.be.
9x Paul Ricour (Merlina) helpt bij verkoop zelfklevers Rode kruis dilbeek24/04 00u00 - Belg.be:   Paul Ricour Bekend acteur uit verschillende vroegere jeugdseries van tv waaronder Merlina, Postbus X, Interflix en zoveel andere rollen, doet het nu wat kalmer aan. Na zijn personages in de jeugdseries maakte hij zoveel jaar later zijn opwachting als Rogeke de vriend van Yvette (moeder van Simonneke) in thuis. Deze bekende acteur heeft naar […] Het bericht Paul Ricour (Merlina) helpt bij verkoop zelfklevers Rode kruis dilbeek verscheen eerst op Belg.be.
2x Extra tickets beschikbaar voor basketball champions league21/04 16u15 - Belg.be: EXTRA TICKETS BESCHIKBAAR VOOR BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE FINAL FOUR OP 3 EN 5 MEI IN SPORTPALEIS   ANTWERPEN – Goed nieuws voor basketminnend België: door de teruggave van te veel bestelde tickets door de deelnemende buitenlandse clubs, zijn er extra plaatsen vrijgekomen voor de Basketball Champions League Final Four 2019 op vrijdag 3 en zondag […] Het bericht EXTRA TICKETS BESCHIKBAAR VOOR BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE verscheen eerst op Belg.be.
0x Lady linn toegevoegd aan night of the proms aan zee17/04 12u30 - Belg.be: LADY LINN TOEGEVOEGD AAN DE LINE-UP VAN NIGHT OF THE PROMS AAN ZEE Ook Lady Linn komt, naast de eerder aangekondigde artiesten Gérard Lenorman, John Miles, Regi, Milow en Bart Peeters, op donderdag 1 augustus mee op het podium van de allereerste Night of the Proms Summer Edition in Koksijde. Op het Kerkplein van Koksijde-Bad brengen […] Het bericht LADY LINN TOEGEVOEGD AAN NIGHT OF THE PROMS AAN ZEE verscheen eerst op Belg.be.
0x Blitzbezoek van Theo Francken aan Blankenberge18/04 17u15 - Belg.be: Theo Francken ex-staatssecretaris van asiel en migratie verraste deze middag vriend en vijand door een blitzbezoek aan Blankenberge. Omstreeks 13.30u maakte Theo zijn opwachting samen met Assita Kanko op het Leopold III plein (station van Blankenberge). Het was de bedoeling om de West-Vlaamse N-VA kandidaten voor de verkiezingen van 26 mei een duwtje in de […] Het bericht Blitzbezoek van Theo Francken aan Blankenberge verscheen eerst op Belg.be.
0x Blitzbezoek Theo Francken aan Blankenberge18/04 17u30 - Belg.be: Theo Francken ex-staatssecretaris van asiel en migratie verraste deze middag vriend en vijand door een blitzbezoek aan Blankenberge. Omstreeks 13.30u maakte Theo zijn opwachting samen met Assita Kanko op het Leopold III plein (station van Blankenberge). Het was de bedoeling om de West-Vlaamse N-VA kandidaten voor de verkiezingen van 26 mei een duwtje in de […] Het bericht Blitzbezoek Theo Francken aan Blankenberge verscheen eerst op Belg.be.
0x Joke van de Velde tekent bij House of Entertainment19/04 00u00 - Belg.be: Joke van de Velde tekent bij House of Entertainment Het blijft bruisen van activiteit bij House of Entertainment. Nadat onlangs Kat Kerkhofs, Ianthe Tavernier en Annelien Coorevits een professionele samenwerking aangingen met het allround entertainmentbedrijf, kiest met Joke van de Velde (Gent) opnieuw een Vlaamse schone voor het ambitieuze huis. Naast haar modellenwerk, is de voormalige Miss België dankzij haar meertaligheid ook een […] Het bericht Joke van de Velde tekent bij House of Entertainment verscheen eerst op Belg.be.
0x Micha marah start zomer met gloednieuwe single Turks Fruit19/04 00u00 - Belg.be: Micha Marah – ‘Turks Fruit’  Micha Marah kijkt uit naar de zomer en dat mag iedereen weten! Alsof je voor het eerst de snoepwinkel binnenstapt, zo enthousiast word je van de verfrissende zomerse sound van haar nieuwe single ‘Turks Fruit’. Na een passage langs de ietwat frissere Schotse Highlands, deed Micha zich voor haar nieuwe single […] Het bericht Micha marah start zomer met gloednieuwe single Turks Fruit verscheen eerst op Belg.be.
0x Geen Paul Severs op Leive Vloms19/04 00u00 - Belg.be: Geen Paul Severs op ‘Leive Vloms’ “Met droefheid hebben we het nieuws vernomen dat Paul Severs is overleden. Het was inderdaad de bedoeling dat Paul zou schitteren op de 3de editie van ‘Leive Vloms’, die vrijdag 2 augustus plaatsvindt op de Oude Markt. De afspraken waren vorig jaar al gemaakt, na onze 2de editie en […] Het bericht Geen Paul Severs op Leive Vloms verscheen eerst op Belg.be.

Statistieken

Artikels:
30523
Gelezen:
21655
Aantal lezers nu:
64


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven