maandag 20 januari 2020, week 04


U bent nu hier: Meer nieuws van Belg.be

Laatste updatecontrole: vandaag om 18u00
 

Belg.be

Verbergen Tonen
20/01 14u30  nieuwe versie van Sneeuwwitje, de musical Maureen krijgt mooi gezelschap in een volledig nieuwe versie van “Sneeuwwitje, de musical”. Vanaf 22 februari kan je in Antwerpen (Theater Elckerlyc), Gent (Capitole), Plopsa De Panne (Proximus Theater) én Hasselt (Ethias Theater) gaan kijken naar een gloednieuwe versie van de musical ‘Sneeuwwitje’, met radiopresentatrice, musicalactrice (‘Troep’) en voormalige Ketnet-‘Held’ Maureen Vanherberghen in haar eerste grote hoofdrol. […] Het bericht nieuwe versie van Sneeuwwitje, de musical verscheen eerst op Belg.be.
20/01 12u30  Musicaltalent en verrassende pinguïnstemmen in Madagascar Musicaltalent en verrassende pinguïnstemmen in beestig familiespektakel ‘Madagascar Elke Buyle, Leendert De Vis, Mike Wauters, Florian Avoux, Brent Pannier en Rogier Komproe vormen hoofdcast beestige, Nederlandstalige feelgood musical ‘Madagascar’  Lieven Scheire, Jean-Marie Dedecker, Dominique Persoone en Gunter Lamoot leveren stemmen voor “West-Vlaamse” pinguïns! Capitole Gent (van  27 februari t/m 1 maart) en de Koningin Elisabethzaal […] Het bericht Musicaltalent en verrassende pinguïnstemmen in Madagascar verscheen eerst op Belg.be.11 
17/01 01u45  Alicante, de parel van de Costa Blanca  Alicante, de parel van de Costa Blanca  Elk jaar opnieuw kiezen heel wat vakantiegangers er voor om een reis te ondernemen naar het Spaanse Alicante. Deze kuststad is terug te vinden aan de Costa Blanca en is de hoofdstad van de gelijknamige provincie. Alicante is op tal van verschillende vlakken erg belangrijk voor de regio […] Het bericht Alicante, de parel van de Costa Blanca  verscheen eerst op Belg.be.
16/01 15u30  4 redenen waarom jij met je vrienden naar Sevilla moet reizen 4 redenen waarom jij met je vrienden naar Sevilla moet reizen Sevilla is één van de meest populaire steden van Spanje. Door de jaren heen is ze dan ook uitgegroeid tot een uitermate geliefde citytripbestemming bij mensen van over de hele wereld. Ondanks het feit dat Sevilla nog steeds in de schaduw staat van Barcelona […] Het bericht 4 redenen waarom jij met je vrienden naar Sevilla moet reizen verscheen eerst op Belg.be.
16/01 00u15  Oversluiten lening: besparen kan iedereen Oversluiten lening: besparen kan iedereen Met het oversluiten van de bestaande lening kun je veel besparen. Helaas weet niet iedereen hier vanaf, waardoor we op de eindstreep nog veel te veel betalen. Heb je een persoonlijke lening of doorlopend krediet lopen? Bespaar tot duizenden euro’s met het oversluiten van de huidige lening. Lening bij de […] Het bericht Oversluiten lening: besparen kan iedereen verscheen eerst op Belg.be.
15/01 12u30  Rieu begint wereldtournee in Antwerpen -Antwerpen 12 januari 2020- Rieu begint traditiegetrouw zijn wereldtournee altijd in het Sportpaleis van Antwerpen, zo ook dit jaar. Wie André Rieu zegt denkt onmiddellijk aan muziek, sfeer en een uitverkocht Sportpaleis. Dat was dit jaar ook niet anders, de man is ondertussen zeventig maar op het podium is daar nog niks van te merken. […] Het bericht Rieu begint wereldtournee in Antwerpen verscheen eerst op Belg.be.
15/01 01u45  Een unieke rondreis beleven? Kies voor deze bestemmingen! Een unieke rondreis beleven? Kies voor deze bestemmingen! Rondreizen zijn tegenwoordig ongelofelijk populair. Dat is ook helemaal niet zo vreemd. Tijdens één enkele reis is het op deze manier namelijk mogelijk om meteen kennis te maken met heel wat verschillende absolute hoogtepunten van het land dat je bezoekt. Zou jij ook graag een op en […] Het bericht Een unieke rondreis beleven? Kies voor deze bestemmingen! verscheen eerst op Belg.be.
14/01 17u30  Drie redenen om jaarlijks de schoorsteen te laten vegen Drie redenen om jaarlijks de schoorsteen te laten vegen Heb je thuis een houtkachel? Dan maak je hier ongetwijfeld veelvuldig gebruik van. Met name op koude herfstdagen en in de winter maakt zo’n kachel vaak overuren. Niet gek ook, want je kunt er een lekkere warme temperatuur mee creëren in huis. Vergeet echter niet om […] Het bericht Drie redenen om jaarlijks de schoorsteen te laten vegen verscheen eerst op Belg.be.
14/01 12u30  Dj-duo GodZijDrank zet de aanval in op de hitlijsten Dj-duo GodZijDrank zet de aanval in op de hitlijsten met après-ski versie van de volksdansklassieker ‘Bal in de straat’! De sirtaki, de indianendans, de macarena, de hucklebuck,… Bij geen enkele feestdj ontbreken ze in de platenbak, iedereen kent ze al generaties lang en op elke feest toveren ze de dansvloer vol met synchroon dansende mensen. […] Het bericht Dj-duo GodZijDrank zet de aanval in op de hitlijsten verscheen eerst op Belg.be.
14/01 12u15  Rob de Nijs staat op 16 januari 2021 in het Antwerpse Sportpaleis Rob de Nijs staat op 16 januari 2021 met ‘Voor het Laatst’ voor het eerst in het Antwerpse Sportpaleis Het is een traditie dat Rob de Nijs bij het begin van het nieuwe jaar nog even zijn verjaardag viert. Vanavond doet hij dat in de Antwerpse Elisabethzaal samen met zijn Pur Sang Band en volgend jaar wordt heel bijzonder, want zaterdag 16 januari 2021 staat […] Het bericht Rob de Nijs staat op 16 januari 2021 in het Antwerpse Sportpaleis verscheen eerst op Belg.be.
14/01 09u00  Cora van Mora brengt feestnummer Snackkoningin wordt ook koningin van de après-ski Cora van Mora brengt feestnummer ‘Knallen met die Ballen’ uit Eindhoven, 10 januari 2020 – Hét Nederlandse reclame-icoon slaat een nieuwe weg in; Cora van Mora gaat in de muziek. De snackkoningin met de zachte ‘g’ en de brede glimlach lanceert vandaag de feestkraker ‘Knallen met die Ballen’. […] Het bericht Cora van Mora brengt feestnummer verscheen eerst op Belg.be.
13/01 16u30  Ambiancetoppers Tielens en D’haeze bundelen krachten Ambiancetoppers Tielens en D’haeze bundelen krachten voor après-ski knaller ‘Dikke Scheisse’ Polonaisekoning Steve Tielens loste in aanloop naar de release van zijn nieuwe album ‘Parels & Duetten’, dat dit voorjaar uitkomt, reeds sfeervolle duetten met Zuster Vaseline, de Nederlandse José Sep en staat momenteel in de hitlijsten met ‘Jij hoort bij mij’, de pakkende duetsingle waarvoor hij Wendy […] Het bericht Ambiancetoppers Tielens en D’haeze bundelen krachten verscheen eerst op Belg.be.
13/01 16u15  I love the 90’s zorgt op 21 maart voor een MEGAstunt I love the 90’s zorgt op 21 maart voor een MEGAstunt en brengt de originele Fiocco na 20 jaar terug samen!   Jan Vervloet: “Elke week vroeg er wel iemand wanneer we nog eens gingen optreden en eindelijk kan ik die vraag positief beantwoorden!” De indringende, herkenbare beat en de eerste twee zinnen – ““I’ve […] Het bericht I love the 90’s zorgt op 21 maart voor een MEGAstunt verscheen eerst op Belg.be.
Laatste update: vandaag om 14u30


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
Geen oude hoofdpunten gevonden.


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

11x Musicaltalent en verrassende pinguïnstemmen in Madagascar20/01 12u30 - Belg.be: Musicaltalent en verrassende pinguïnstemmen in beestig familiespektakel ‘Madagascar Elke Buyle, Leendert De Vis, Mike Wauters, Florian Avoux, Brent Pannier en Rogier Komproe vormen hoofdcast beestige, Nederlandstalige feelgood musical ‘Madagascar’  Lieven Scheire, Jean-Marie Dedecker, Dominique Persoone en Gunter Lamoot leveren stemmen voor “West-Vlaamse” pinguïns! Capitole Gent (van  27 februari t/m 1 maart) en de Koningin Elisabethzaal […] Het bericht Musicaltalent en verrassende pinguïnstemmen in Madagascar verscheen eerst op Belg.be.
7x nieuwe versie van Sneeuwwitje, de musical20/01 14u30 - Belg.be: Maureen krijgt mooi gezelschap in een volledig nieuwe versie van “Sneeuwwitje, de musical”. Vanaf 22 februari kan je in Antwerpen (Theater Elckerlyc), Gent (Capitole), Plopsa De Panne (Proximus Theater) én Hasselt (Ethias Theater) gaan kijken naar een gloednieuwe versie van de musical ‘Sneeuwwitje’, met radiopresentatrice, musicalactrice (‘Troep’) en voormalige Ketnet-‘Held’ Maureen Vanherberghen in haar eerste grote hoofdrol. […] Het bericht nieuwe versie van Sneeuwwitje, de musical verscheen eerst op Belg.be.
1x Ambiancetoppers Tielens en D’haeze bundelen krachten13/01 16u30 - Belg.be: Ambiancetoppers Tielens en D’haeze bundelen krachten voor après-ski knaller ‘Dikke Scheisse’ Polonaisekoning Steve Tielens loste in aanloop naar de release van zijn nieuwe album ‘Parels & Duetten’, dat dit voorjaar uitkomt, reeds sfeervolle duetten met Zuster Vaseline, de Nederlandse José Sep en staat momenteel in de hitlijsten met ‘Jij hoort bij mij’, de pakkende duetsingle waarvoor hij Wendy […] Het bericht Ambiancetoppers Tielens en D’haeze bundelen krachten verscheen eerst op Belg.be.
0x I love the 90’s zorgt op 21 maart voor een MEGAstunt13/01 16u15 - Belg.be: I love the 90’s zorgt op 21 maart voor een MEGAstunt en brengt de originele Fiocco na 20 jaar terug samen!   Jan Vervloet: “Elke week vroeg er wel iemand wanneer we nog eens gingen optreden en eindelijk kan ik die vraag positief beantwoorden!” De indringende, herkenbare beat en de eerste twee zinnen – ““I’ve […] Het bericht I love the 90’s zorgt op 21 maart voor een MEGAstunt verscheen eerst op Belg.be.
0x Cora van Mora brengt feestnummer14/01 09u00 - Belg.be: Snackkoningin wordt ook koningin van de après-ski Cora van Mora brengt feestnummer ‘Knallen met die Ballen’ uit Eindhoven, 10 januari 2020 – Hét Nederlandse reclame-icoon slaat een nieuwe weg in; Cora van Mora gaat in de muziek. De snackkoningin met de zachte ‘g’ en de brede glimlach lanceert vandaag de feestkraker ‘Knallen met die Ballen’. […] Het bericht Cora van Mora brengt feestnummer verscheen eerst op Belg.be.
0x Rob de Nijs staat op 16 januari 2021 in het Antwerpse Sportpaleis14/01 12u15 - Belg.be: Rob de Nijs staat op 16 januari 2021 met ‘Voor het Laatst’ voor het eerst in het Antwerpse Sportpaleis Het is een traditie dat Rob de Nijs bij het begin van het nieuwe jaar nog even zijn verjaardag viert. Vanavond doet hij dat in de Antwerpse Elisabethzaal samen met zijn Pur Sang Band en volgend jaar wordt heel bijzonder, want zaterdag 16 januari 2021 staat […] Het bericht Rob de Nijs staat op 16 januari 2021 in het Antwerpse Sportpaleis verscheen eerst op Belg.be.
0x Dj-duo GodZijDrank zet de aanval in op de hitlijsten14/01 12u30 - Belg.be: Dj-duo GodZijDrank zet de aanval in op de hitlijsten met après-ski versie van de volksdansklassieker ‘Bal in de straat’! De sirtaki, de indianendans, de macarena, de hucklebuck,… Bij geen enkele feestdj ontbreken ze in de platenbak, iedereen kent ze al generaties lang en op elke feest toveren ze de dansvloer vol met synchroon dansende mensen. […] Het bericht Dj-duo GodZijDrank zet de aanval in op de hitlijsten verscheen eerst op Belg.be.
0x Drie redenen om jaarlijks de schoorsteen te laten vegen14/01 17u30 - Belg.be: Drie redenen om jaarlijks de schoorsteen te laten vegen Heb je thuis een houtkachel? Dan maak je hier ongetwijfeld veelvuldig gebruik van. Met name op koude herfstdagen en in de winter maakt zo’n kachel vaak overuren. Niet gek ook, want je kunt er een lekkere warme temperatuur mee creëren in huis. Vergeet echter niet om […] Het bericht Drie redenen om jaarlijks de schoorsteen te laten vegen verscheen eerst op Belg.be.
0x Een unieke rondreis beleven? Kies voor deze bestemmingen!15/01 01u45 - Belg.be: Een unieke rondreis beleven? Kies voor deze bestemmingen! Rondreizen zijn tegenwoordig ongelofelijk populair. Dat is ook helemaal niet zo vreemd. Tijdens één enkele reis is het op deze manier namelijk mogelijk om meteen kennis te maken met heel wat verschillende absolute hoogtepunten van het land dat je bezoekt. Zou jij ook graag een op en […] Het bericht Een unieke rondreis beleven? Kies voor deze bestemmingen! verscheen eerst op Belg.be.
0x Rieu begint wereldtournee in Antwerpen15/01 12u30 - Belg.be: -Antwerpen 12 januari 2020- Rieu begint traditiegetrouw zijn wereldtournee altijd in het Sportpaleis van Antwerpen, zo ook dit jaar. Wie André Rieu zegt denkt onmiddellijk aan muziek, sfeer en een uitverkocht Sportpaleis. Dat was dit jaar ook niet anders, de man is ondertussen zeventig maar op het podium is daar nog niks van te merken. […] Het bericht Rieu begint wereldtournee in Antwerpen verscheen eerst op Belg.be.

Statistieken

Artikels:
30845
Gelezen:
37539
Aantal lezers nu:
60


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2020 Naar boven