donderdag 19 oktober 2017, week 42


U bent nu hier: Meer nieuws van Belg.be

Laatste updatecontrole: vandaag om 7u15
 

Belg.be

Verbergen Tonen
19/10 00u00  Nasleep fipronilcrisis leidt niet tot grote psychologische problemen “Nasleep fipronilcrisis leidt niet tot grote psychologische en praktische problemen” Dat blijkt uit cijfers die Herman De Croo opvroeg. “Slechts één aanmelding bij de vzw Boeren op een Kruispunt en nog geen enkel bedrijf dat zich eind september bij het VLIF heeft gemeld voor een waarborgregeling. Het lijkt erop dat de psychologische en praktische impact […] Het bericht Nasleep fipronilcrisis leidt niet tot grote psychologische problemen verscheen eerst op Belg.be.15 
19/10 00u00  44e editie Film Fest Gent gestart De 44e editie van Film Fest Gent is vanavond uit de startblokken geschoten met de Belgische première van ‘Insyriated’, de in Berlijn bekroonde speelfilm van landgenoot Philippe Van Leeuw. De regisseur tekende samen met actrice Juliette Navis present op de rode loper. Voor aanvang van de film werd ook een Joseph Plateau Honorary Award uitgereikt […] Het bericht 44e editie Film Fest Gent gestart verscheen eerst op Belg.be.16 
19/10 00u00  Coco Jr. brengt Dinky Toys-hits mee naar Het Schlagerfestival 2018 Coco Jr. brengt Dinky Toys-hits mee naar Het Schlagerfestival 2018 Voor z’n dertiende editie volgend jaar heeft Het Schlagerfestival in Hasselt Coco Jr. gestrikt. De man met de bandana werd wereldberoemd in Vlaanderen in de jaren negentig als frontman van The Dinky Toys. Catchy nummers als ‘I Can’t Keep My Hands Of You’, ‘Out In […] Het bericht Coco Jr. brengt Dinky Toys-hits mee naar Het Schlagerfestival 2018 verscheen eerst op Belg.be.16 
19/10 00u00  Dennis Black Magic nieuwste film in Aalsterse videotheek Dennis Black Magic nieuwste film in België enkel verkrijgbaar in Aalsterse videotheek De nieuwste productie van Black Magic ‘Politie van de Buurt: de Grote Gangbang’ komt binnenkort uit op DVD. De film is een erotische parodie op de populaire VTM-reeks ‘Echte Verhalen: De Buurtpolitie’ en heeft reeds heel wat media aandacht verkregen. Nu de film […] Het bericht Dennis Black Magic nieuwste film in Aalsterse videotheek verscheen eerst op Belg.be.15 
16/10 13u00  Herinrichtingsstudie Geraardsbergsesteenweg in Terjoden Herinrichtingsstudie N460 Geraardsbergsesteenweg in Terjoden De stad Aalst gaat samen met het Agentschap voor Wegen en Verkeer Oost-Vlaanderen de Geraardsbergsesteenweg (N460) in Terjoden aanpakken. Schepen van Openbare Werken, Ann Van de Steen (SD&P) : “Voor de aanleg van de nieuwe steenweg werd een studieopdracht uitgeschreven. De opdracht wordt nu gegund aan studiebureau Sweco. Het bureau […] Het bericht Herinrichtingsstudie Geraardsbergsesteenweg in Terjoden verscheen eerst op Belg.be.
15/10 00u00  Grote opkomst voor infomoment nieuw logiesdecreet Grote opkomst voor infomoment nieuw logiesdecreet HERNE – Vorige week sloegen Pajottenland+ en Toerisme Pajottenland & Zennevallei de handen in elkaar voor een infoavond in verband met het nieuwe logiesdecreet voor logiesuitbaters in de streek. Aan het woord was Geert Martin, diensthoofd Kwaliteit bij Toerisme Vlaanderen en projectleider voor het logiesdecreet dat sinds 1 april […] Het bericht Grote opkomst voor infomoment nieuw logiesdecreet verscheen eerst op Belg.be.
13/10 17u15  Oostende twee dagen in de ban van internationale taptoe -Oostende 6 oktober- Afgelopen vrijdagavond was het verzamelen geblazen in de Versluysdôme te Oostende voor de internationale Belgische taptoe. Deze internationale taptoe doet voor de derde maal op rij Oostende aan. De plaats van afspraak voor deze taptoe was de Versluysdôme, gelegen net voor de Versluysarena (thuisbasis van Basketbalcub Oostende) en het stadion van KV […] Het bericht Oostende twee dagen in de ban van internationale taptoe verscheen eerst op Belg.be.
13/10 00u00  Controles op schijnzelfstandigen werpen vruchten af Controles op schijnzelfstandigen werpen vruchten af Tijdens de afgelopen commissie Sociale Zaken ondervroeg Kamerlid Werner Janssen de staatssecretaris voor Bestrijding van sociale fraude, Philippe De Backer (Open Vld), over de strijd tegen schijnzelfstandigheid. Werner Janssen is tevreden dat de staatssecretaris deze problematiek lijkt aan te pakken. “De staatssecretaris zorgt voor de uitvoering van zijn actieplan […] Het bericht Controles op schijnzelfstandigen werpen vruchten af verscheen eerst op Belg.be.
13/10 00u00  Rij-opleiding – Stop met de vinger te wijzen naar elkaar en vind een oplossing Sinds 1 oktober 2017 zijn de nieuwe Vlaamse regels voor het halen van het rijbewijs van kracht. Zo moet bijvoorbeeld een ouder die zijn zoon of dochter wil leren rijden, eerst zelf drie uur opleiding gaan volgen. Tenminste volgens de Vlaamse regels, want volgens de federale overheid is er sprake van een bevoegdheidsoverschrijding en blijft […] Het bericht Rij-opleiding – Stop met de vinger te wijzen naar elkaar en vind een oplossing verscheen eerst op Belg.be.
13/10 00u00  Fietsvergoeding voor speed pedelecs is een feit Fietsvergoeding voor speed pedelecs is een feit! Vandaag is in de plenaire vergadering van de Kamer de fietsvergoeding voor speed pedelecs definitief goedgekeurd. CD&V-Kamerlid Jef Van den Bergh is heel tevreden dat het er nu effectief van komt. Een jaar geleden diende hij een wetsvoorstel in en bleef hij het dossier op de politieke agenda […] Het bericht Fietsvergoeding voor speed pedelecs is een feit verscheen eerst op Belg.be.
Laatste update: vandaag om 0u00


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
Geen oude hoofdpunten gevonden.


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

16x Coco Jr. brengt Dinky Toys-hits mee naar Het Schlagerfestival 201819/10 00u00 - Belg.be: Coco Jr. brengt Dinky Toys-hits mee naar Het Schlagerfestival 2018 Voor z’n dertiende editie volgend jaar heeft Het Schlagerfestival in Hasselt Coco Jr. gestrikt. De man met de bandana werd wereldberoemd in Vlaanderen in de jaren negentig als frontman van The Dinky Toys. Catchy nummers als ‘I Can’t Keep My Hands Of You’, ‘Out In […] Het bericht Coco Jr. brengt Dinky Toys-hits mee naar Het Schlagerfestival 2018 verscheen eerst op Belg.be.
16x 44e editie Film Fest Gent gestart19/10 00u00 - Belg.be: De 44e editie van Film Fest Gent is vanavond uit de startblokken geschoten met de Belgische première van ‘Insyriated’, de in Berlijn bekroonde speelfilm van landgenoot Philippe Van Leeuw. De regisseur tekende samen met actrice Juliette Navis present op de rode loper. Voor aanvang van de film werd ook een Joseph Plateau Honorary Award uitgereikt […] Het bericht 44e editie Film Fest Gent gestart verscheen eerst op Belg.be.
15x Dennis Black Magic nieuwste film in Aalsterse videotheek19/10 00u00 - Belg.be: Dennis Black Magic nieuwste film in België enkel verkrijgbaar in Aalsterse videotheek De nieuwste productie van Black Magic ‘Politie van de Buurt: de Grote Gangbang’ komt binnenkort uit op DVD. De film is een erotische parodie op de populaire VTM-reeks ‘Echte Verhalen: De Buurtpolitie’ en heeft reeds heel wat media aandacht verkregen. Nu de film […] Het bericht Dennis Black Magic nieuwste film in Aalsterse videotheek verscheen eerst op Belg.be.
15x Nasleep fipronilcrisis leidt niet tot grote psychologische problemen19/10 00u00 - Belg.be: “Nasleep fipronilcrisis leidt niet tot grote psychologische en praktische problemen” Dat blijkt uit cijfers die Herman De Croo opvroeg. “Slechts één aanmelding bij de vzw Boeren op een Kruispunt en nog geen enkel bedrijf dat zich eind september bij het VLIF heeft gemeld voor een waarborgregeling. Het lijkt erop dat de psychologische en praktische impact […] Het bericht Nasleep fipronilcrisis leidt niet tot grote psychologische problemen verscheen eerst op Belg.be.
1x Grote opkomst voor infomoment nieuw logiesdecreet15/10 00u00 - Belg.be: Grote opkomst voor infomoment nieuw logiesdecreet HERNE – Vorige week sloegen Pajottenland+ en Toerisme Pajottenland & Zennevallei de handen in elkaar voor een infoavond in verband met het nieuwe logiesdecreet voor logiesuitbaters in de streek. Aan het woord was Geert Martin, diensthoofd Kwaliteit bij Toerisme Vlaanderen en projectleider voor het logiesdecreet dat sinds 1 april […] Het bericht Grote opkomst voor infomoment nieuw logiesdecreet verscheen eerst op Belg.be.
0x Fietsvergoeding voor speed pedelecs is een feit13/10 00u00 - Belg.be: Fietsvergoeding voor speed pedelecs is een feit! Vandaag is in de plenaire vergadering van de Kamer de fietsvergoeding voor speed pedelecs definitief goedgekeurd. CD&V-Kamerlid Jef Van den Bergh is heel tevreden dat het er nu effectief van komt. Een jaar geleden diende hij een wetsvoorstel in en bleef hij het dossier op de politieke agenda […] Het bericht Fietsvergoeding voor speed pedelecs is een feit verscheen eerst op Belg.be.
0x Rij-opleiding – Stop met de vinger te wijzen naar elkaar en vind een oplossing13/10 00u00 - Belg.be: Sinds 1 oktober 2017 zijn de nieuwe Vlaamse regels voor het halen van het rijbewijs van kracht. Zo moet bijvoorbeeld een ouder die zijn zoon of dochter wil leren rijden, eerst zelf drie uur opleiding gaan volgen. Tenminste volgens de Vlaamse regels, want volgens de federale overheid is er sprake van een bevoegdheidsoverschrijding en blijft […] Het bericht Rij-opleiding – Stop met de vinger te wijzen naar elkaar en vind een oplossing verscheen eerst op Belg.be.
0x Controles op schijnzelfstandigen werpen vruchten af13/10 00u00 - Belg.be: Controles op schijnzelfstandigen werpen vruchten af Tijdens de afgelopen commissie Sociale Zaken ondervroeg Kamerlid Werner Janssen de staatssecretaris voor Bestrijding van sociale fraude, Philippe De Backer (Open Vld), over de strijd tegen schijnzelfstandigheid. Werner Janssen is tevreden dat de staatssecretaris deze problematiek lijkt aan te pakken. “De staatssecretaris zorgt voor de uitvoering van zijn actieplan […] Het bericht Controles op schijnzelfstandigen werpen vruchten af verscheen eerst op Belg.be.
0x Oostende twee dagen in de ban van internationale taptoe13/10 17u15 - Belg.be: -Oostende 6 oktober- Afgelopen vrijdagavond was het verzamelen geblazen in de Versluysdôme te Oostende voor de internationale Belgische taptoe. Deze internationale taptoe doet voor de derde maal op rij Oostende aan. De plaats van afspraak voor deze taptoe was de Versluysdôme, gelegen net voor de Versluysarena (thuisbasis van Basketbalcub Oostende) en het stadion van KV […] Het bericht Oostende twee dagen in de ban van internationale taptoe verscheen eerst op Belg.be.
0x Herinrichtingsstudie Geraardsbergsesteenweg in Terjoden16/10 13u00 - Belg.be: Herinrichtingsstudie N460 Geraardsbergsesteenweg in Terjoden De stad Aalst gaat samen met het Agentschap voor Wegen en Verkeer Oost-Vlaanderen de Geraardsbergsesteenweg (N460) in Terjoden aanpakken. Schepen van Openbare Werken, Ann Van de Steen (SD&P) : “Voor de aanleg van de nieuwe steenweg werd een studieopdracht uitgeschreven. De opdracht wordt nu gegund aan studiebureau Sweco. Het bureau […] Het bericht Herinrichtingsstudie Geraardsbergsesteenweg in Terjoden verscheen eerst op Belg.be.

Statistieken

Artikels:
37237
Gelezen:
23503
Aantal lezers nu:
36


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2017 Naar boven