maandag 16 september 2019, week 38


U bent nu hier: Meer nieuws van Belg.be

Laatste updatecontrole: vandaag om 14u00
 

Belg.be

Verbergen Tonen
14/09 10u45  Daens, de musical overschrijdt de kaap van 100.000 tickets In mei van dit jaar stelde Studio 100 de nieuwe, spectaculaire versie van de succesmusical Daens voor die in 2020 te zien zal zijn. Na de spektakel-musical 40-45 sluit het publiek ook deze voorstelling in de armen want intussen zijn er op minder dan vijf maanden voor de première al meer dan 100.000 tickets de […] Het bericht Daens, de musical overschrijdt de kaap van 100.000 tickets verscheen eerst op Belg.be.
13/09 16u45  Dana Rexx brengt Vaya Con Diaz terug Dana Rexx brengt Vaya Con Diaz terug  met ‘Time Flies’ Nadat Diviide het nummer ‘Like I Love You’ van Lost Frequencies remixte en hem tijdens zijn live show ondersteunde op het podium op Tomorrowland, vestigt het producersduo nu hun aandacht op het laatste nummer van Dana Rexx en levert een drum & bass-renditie met een neo-80s getinte vibe af, die meteen […] Het bericht Dana Rexx brengt Vaya Con Diaz terug verscheen eerst op Belg.be.
13/09 15u45  La Cage Aux Folles’ nu ook in Capitole Gent. Koen Crucke: “Hier zit ik al maanden op te wachten!” Sterrencast van La Cage Aux Folles maakte kennis met het script en decor.  Hij wou zo graag ‘La Cage Aux Folles’ spelen in Gent en op 7 december gaat dat gebeuren, want dan staat Koen Crucke met zijn collega’s in Capitole Gent. Vanaf morgen, zaterdag […] Het bericht La Cage Aux Folles’ nu ook in Capitole Gent. verscheen eerst op Belg.be.
13/09 15u30  Gratis event Retro Antwerp rolt dit weekend de rode loper uit voor Guy De Pré Met meer dan 40.000 bezoekers werd de 3de Retro Sur Mer eind juli in Wenduine opnieuw een voltreffer en recordeditie. Organisator Radar Events verplaatst dit weekend diezelfde nostalgische retro- en vintagesfeer naar het Antwerpse Havenhuis en organiseert op zaterdag 14 en zondag 15 september de eerste editie van het gratis festival Retro Antwerp op het Zaha Hadidplein. “Muziek, […] Het bericht Gratis event Retro Antwerp rolt dit weekend de rode loper uit voor Guy De Pré verscheen eerst op Belg.be.
12/09 17u45  Passen gevaarlijke hondenrassen in deze maatschappij Lijst gevaarlijke hondenrassen – Gevaarlijke hondenrassen, passen deze nog in onze maatschappij ? De vraag die mensen vaak stellen: “Is er nog plaats voor gevaarlijke hondenrassen in deze maatschappij”. Ja natuurlijk is er plaats voor deze hondenrassen in onze maatschappij. We kunnen de vraag anders stellen, “WAAROM zou er geen plaats zijn voor een goed […] Het bericht Passen gevaarlijke hondenrassen in deze maatschappij verscheen eerst op Belg.be.
12/09 15u00  CD&V Dilbeek herdenkt 50 jaar eerstesteenlegging Westrand In 1967 besliste de gemeenteraad van Dilbeek, op voorstel van burgemeester Philip Vergels en Jan De Craen, om een groot ontmoetingscentrum te bouwen.  In 1968 tekende Ingenieur-architect Alfons Hoppenbrouwers het ontwerp.  Op vrijdag 13 september 1969 – exact 50 jaar geleden – werd het eerste beton ontkist door Frans van Mechelen, minister van Nederlandse Cultuur, […] Het bericht CD&V Dilbeek herdenkt 50 jaar eerstesteenlegging Westrand verscheen eerst op Belg.be.
12/09 14u30  Actie ‘Stop de kooien’ sluit af met 1,5 miljoen handtekeningen Grootste Europees burgerinitiatief ooit: ‘Stop de kooien’ sluit af met 1,5 miljoen handtekeningen Ook 90.000 Belgen tekenen de petitie voor kooiverbod landbouwdieren Brussel, 12 september 2019 – De grootste Europese petitie ooit voor de bescherming van landbouwdieren, zette gisterenavond klokslag middernacht (11 september 00:00) de teller stil. Het Europees Burgerinitiatief Stop de kooien zamelde op 12 maanden tijd in […] Het bericht Actie ‘Stop de kooien’ sluit af met 1,5 miljoen handtekeningen verscheen eerst op Belg.be.
12/09 13u45  Bruisend Schepdaal feest 2019 Tradiegetrouw sluiten ze in Schepdaal de zomer af met een spetterend feestweekend.  Op 13, 14 en 15 september vindt de 12e editie plaats van SCHEPDAAL FEEST. Een driedaags dorpsfeest met de jaarmarkt als hoogtepunt. Op vrijdag trekken ze ten volle kaart van de jeugd.  Meerder top Dj’s laten het marktplein van Schepdaal knallen op de […] Het bericht Bruisend Schepdaal feest 2019 verscheen eerst op Belg.be.
12/09 13u00  Sasha & Davy: “Toen zag ik jou’ is een perfect radioliedje!” Sasha & Davy hadden het voorspeld: “Toen zag ik jou’ is een perfect radioliedje!” Wedden dat je nog steeds moeiteloos kan meezingen met ‘ra, ra, ra, radio’, de zomerhit van Sasha & Davy? De voorbije maanden was het populaire koppel niet meer weg te branden van de radio en werd er overal luidkeels meegezongen met […] Het bericht Sasha & Davy: “Toen zag ik jou’ is een perfect radioliedje!” verscheen eerst op Belg.be.
12/09 12u30  Snelle klaagt het pesten aan in zijn hitsingle ‘Reünie’. Meer dan 8 miljoen Spotify-streams én ruim 3,5 miljoen YouTube-views heeft Snelle ondertussen al gescoord met ‘Reünie’, zijn nieuwste single. Net als zijn collega-artiesten Boef, Frenna en Lil’Kleine neemt de populaire Snelle geen blad voor de mond en snijdt hij een actueel onderwerp aan: pesten. In zijn schooltijd was hij regelmatig het mikpunt van pesterijen […] Het bericht Snelle klaagt het pesten aan in zijn hitsingle ‘Reünie’. verscheen eerst op Belg.be.
12/09 12u15  Sam Gooris op Wieze Oktoberfeesten Sam Gooris trekt basketbottinekes aan voor optreden op Wieze Oktoberfeesten Jean-Marie Pfaff verwelkomt schoonzoon Sam Gooris op vrijdag 18 oktober in Heimat Wieze “Als ik mijn schoonvader mag geloven, kunnen ze in Wieze een stevig feestje bouwen!” Het belooft op 18 oktober een wel zéér bijzondere openingsavond van de Wieze Oktoberfeesten 2019 te worden. Naast […] Het bericht Sam Gooris op Wieze Oktoberfeesten verscheen eerst op Belg.be.
11/09 00u00  Elvis Komt tot leven in Het Witte Paard te Blankenberge Op zaterdag 21 september om 20.30u kan men in het Witte Paard te Blankenberge terecht voor een ode aan de veel te vroeg overleden King of rock’n rol Elvis Presley. Niemand minder dan de bekende Elvis imitator Steve Ryckier zorgt die avond in het Witte Paard voor een ongelooflijke show ter nagedachtenis van het 50 […] Het bericht Elvis Komt tot leven in Het Witte Paard te Blankenberge verscheen eerst op Belg.be.
11/09 00u00  Mayken en Mayken, kijken naar Bruegel 13 en 14 september, 20 uur Auditorium van kunstacademie Dil’Arte Kamerijklaan 50, Dilbeek We stellen een theatervoorstelling voor waarin niet Pieter Bruegel, maar wel zijn schoonmoeder en zijn vrouw voor het voetlicht treden. Zij doen leven en werk uit de doeken van de vermaarde schilder en humanist die 450 jaar geleden overleed. Mayken Verhulst en […] Het bericht Mayken en Mayken, kijken naar Bruegel verscheen eerst op Belg.be.
11/09 00u00  3de ‘Leive Vloms’ haalde meer dan 18.000 euro op voor strijd tegen MS. Maandagvoormiddag hebben de organisatoren van ‘Leive Vloms’ op het terras van Bar Rustic op de Oude Markt van Leuven, het bedrag bekendgemaakt dat ze hebben opgehaald voor de strijd tegen en het onderzoek naar Multiple Sclerose. Tijdens de Leuvense Jaarmarkt, die samenvalt met de nationale MS-week, mocht hoofdarts Tom Meurrens van het Nationaal MS Center […] Het bericht 3de ‘Leive Vloms’ haalde meer dan 18.000 euro op voor strijd tegen MS. verscheen eerst op Belg.be.
09/09 20u30  Europees president Michel bekritiseert Belgische premier Michel “Vanuit Plopsacoo tikt de toekomstig Europees raadsvoorzitter Charles Michel de Belgisch premier Charles Michel op de vingers. Het niveau van de Belgische politiek blijft verbazen, het begrotingsdebat verdient meer sérieux”, reageren N-VA-fractievoorzitter Peter De Roover en Kamerlid Sander Loones op de uitspraken van Charles Michel. De twee N-VA’ers verwachten meer sérieux van de premier, in […] Het bericht Europees president Michel bekritiseert Belgische premier Michel verscheen eerst op Belg.be.
Laatste update: zaterdag 14 september 2019, 10u45


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

0x Wegens grote belangstelling wordt de hitmusical MAMMA MIA! nu al verlengd met 2 weken.09/09 15u00 - Belg.be: Wegens grote belangstelling (en uitverkochte voorstellingen) wordt de speelperiode van de hitmusical MAMMA MIA! nu al verlengd met 2 weken. Over exact 6 maanden vindt in de Antwerpse Stadsschouwburg de officiële première plaats van de hitmusical MAMMA MIA! Wegens de grote vraag naar tickets, worden de voorstellingen opnieuw verlengd, dit keer met 2 volledige weken […] Het bericht Wegens grote belangstelling wordt de hitmusical MAMMA MIA! nu al verlengd met 2 weken. verscheen eerst op Belg.be.
0x Europees president Michel bekritiseert Belgische premier Michel09/09 20u30 - Belg.be: “Vanuit Plopsacoo tikt de toekomstig Europees raadsvoorzitter Charles Michel de Belgisch premier Charles Michel op de vingers. Het niveau van de Belgische politiek blijft verbazen, het begrotingsdebat verdient meer sérieux”, reageren N-VA-fractievoorzitter Peter De Roover en Kamerlid Sander Loones op de uitspraken van Charles Michel. De twee N-VA’ers verwachten meer sérieux van de premier, in […] Het bericht Europees president Michel bekritiseert Belgische premier Michel verscheen eerst op Belg.be.
0x 3de ‘Leive Vloms’ haalde meer dan 18.000 euro op voor strijd tegen MS.11/09 00u00 - Belg.be: Maandagvoormiddag hebben de organisatoren van ‘Leive Vloms’ op het terras van Bar Rustic op de Oude Markt van Leuven, het bedrag bekendgemaakt dat ze hebben opgehaald voor de strijd tegen en het onderzoek naar Multiple Sclerose. Tijdens de Leuvense Jaarmarkt, die samenvalt met de nationale MS-week, mocht hoofdarts Tom Meurrens van het Nationaal MS Center […] Het bericht 3de ‘Leive Vloms’ haalde meer dan 18.000 euro op voor strijd tegen MS. verscheen eerst op Belg.be.
0x Mayken en Mayken, kijken naar Bruegel11/09 00u00 - Belg.be: 13 en 14 september, 20 uur Auditorium van kunstacademie Dil’Arte Kamerijklaan 50, Dilbeek We stellen een theatervoorstelling voor waarin niet Pieter Bruegel, maar wel zijn schoonmoeder en zijn vrouw voor het voetlicht treden. Zij doen leven en werk uit de doeken van de vermaarde schilder en humanist die 450 jaar geleden overleed. Mayken Verhulst en […] Het bericht Mayken en Mayken, kijken naar Bruegel verscheen eerst op Belg.be.
0x Elvis Komt tot leven in Het Witte Paard te Blankenberge11/09 00u00 - Belg.be: Op zaterdag 21 september om 20.30u kan men in het Witte Paard te Blankenberge terecht voor een ode aan de veel te vroeg overleden King of rock’n rol Elvis Presley. Niemand minder dan de bekende Elvis imitator Steve Ryckier zorgt die avond in het Witte Paard voor een ongelooflijke show ter nagedachtenis van het 50 […] Het bericht Elvis Komt tot leven in Het Witte Paard te Blankenberge verscheen eerst op Belg.be.
0x Sam Gooris op Wieze Oktoberfeesten12/09 12u15 - Belg.be: Sam Gooris trekt basketbottinekes aan voor optreden op Wieze Oktoberfeesten Jean-Marie Pfaff verwelkomt schoonzoon Sam Gooris op vrijdag 18 oktober in Heimat Wieze “Als ik mijn schoonvader mag geloven, kunnen ze in Wieze een stevig feestje bouwen!” Het belooft op 18 oktober een wel zéér bijzondere openingsavond van de Wieze Oktoberfeesten 2019 te worden. Naast […] Het bericht Sam Gooris op Wieze Oktoberfeesten verscheen eerst op Belg.be.
0x Snelle klaagt het pesten aan in zijn hitsingle ‘Reünie’.12/09 12u30 - Belg.be: Meer dan 8 miljoen Spotify-streams én ruim 3,5 miljoen YouTube-views heeft Snelle ondertussen al gescoord met ‘Reünie’, zijn nieuwste single. Net als zijn collega-artiesten Boef, Frenna en Lil’Kleine neemt de populaire Snelle geen blad voor de mond en snijdt hij een actueel onderwerp aan: pesten. In zijn schooltijd was hij regelmatig het mikpunt van pesterijen […] Het bericht Snelle klaagt het pesten aan in zijn hitsingle ‘Reünie’. verscheen eerst op Belg.be.
0x Sasha & Davy: “Toen zag ik jou’ is een perfect radioliedje!”12/09 13u00 - Belg.be: Sasha & Davy hadden het voorspeld: “Toen zag ik jou’ is een perfect radioliedje!” Wedden dat je nog steeds moeiteloos kan meezingen met ‘ra, ra, ra, radio’, de zomerhit van Sasha & Davy? De voorbije maanden was het populaire koppel niet meer weg te branden van de radio en werd er overal luidkeels meegezongen met […] Het bericht Sasha & Davy: “Toen zag ik jou’ is een perfect radioliedje!” verscheen eerst op Belg.be.
0x Bruisend Schepdaal feest 201912/09 13u45 - Belg.be: Tradiegetrouw sluiten ze in Schepdaal de zomer af met een spetterend feestweekend.  Op 13, 14 en 15 september vindt de 12e editie plaats van SCHEPDAAL FEEST. Een driedaags dorpsfeest met de jaarmarkt als hoogtepunt. Op vrijdag trekken ze ten volle kaart van de jeugd.  Meerder top Dj’s laten het marktplein van Schepdaal knallen op de […] Het bericht Bruisend Schepdaal feest 2019 verscheen eerst op Belg.be.
0x Actie ‘Stop de kooien’ sluit af met 1,5 miljoen handtekeningen12/09 14u30 - Belg.be: Grootste Europees burgerinitiatief ooit: ‘Stop de kooien’ sluit af met 1,5 miljoen handtekeningen Ook 90.000 Belgen tekenen de petitie voor kooiverbod landbouwdieren Brussel, 12 september 2019 – De grootste Europese petitie ooit voor de bescherming van landbouwdieren, zette gisterenavond klokslag middernacht (11 september 00:00) de teller stil. Het Europees Burgerinitiatief Stop de kooien zamelde op 12 maanden tijd in […] Het bericht Actie ‘Stop de kooien’ sluit af met 1,5 miljoen handtekeningen verscheen eerst op Belg.be.

Statistieken

Artikels:
31902
Gelezen:
24799
Aantal lezers nu:
76


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven