vrijdag 15 december 2017, week 50


U bent nu hier: Meer nieuws van Belg.be

Laatste updatecontrole: vandaag om 1u15
 

Belg.be

Verbergen Tonen
15/12 00u00  Blijven stilstaan met de dronewetgeving is achteruitgaan Blijven stilstaan met de dronewetgeving is achteruitgaan Na 1,5 jaar ervaring met de dronewetgeving in dit land, richt minister Bellot (mobiliteit) een technische werkgroep op met de sector (directoraat-generaal van de luchtvaart en luchtverkeersleider Belgocontrol) om de wetgeving bij te sturen. Dat blijkt uit een parlementaire vraag van Kamerlid Bert Wollants. Het gaat daarbij o.a. […] Het bericht Blijven stilstaan met de dronewetgeving is achteruitgaan verscheen eerst op Belg.be.13 
15/12 00u00  Wafelenbak voor het goede doel in Haaltert Wafelenbak voor het goede doel Op woensdag 6 december bakt het gemeentepersoneel, de bestuursleden van de gemeentelijke adviesraden, de burgemeester en schepenen opnieuw wafels voor jou en ten voordele van het goeie doel. Bestel vóór 4 december je pakketjes wafels. Tussen 13 en 17 u. kan je je bestelde wafels komen afhalen aan het gemeentehuis, […] Het bericht Wafelenbak voor het goede doel in Haaltert verscheen eerst op Belg.be.13 
14/12 00u00  Wafelenbak gemeente Haaltert brengt 1600 Euro op 1600 euro opbrengst Wafelenbak gemeente Haaltert Op 6 december 2017 organiseerde gemeentebestuur Haaltert een Wafelenbak voor het goede doel. Het gemeentepersoneel, de bestuursleden van de gemeentelijke adviesraden, de burgemeester en schepenen bakten een hele dag lang meer dan 3000 wafels in het gemeentehuis. Dat bracht dit jaar 1600 euro op voor Brussenkamp en Schoonderhaege vzw. […] Het bericht Wafelenbak gemeente Haaltert brengt 1600 Euro op verscheen eerst op Belg.be.
14/12 00u00  Een nieuwe naam voor de voormalige kerk Hemelrijk in Denderleeuw Een nieuwe naam voor de voormalige kerk Hemelrijk…, de inwoners van Denderleeuw kiezen voor “De Palaver” De gemeente Denderleeuw startte deze zomer de zoektocht naar een nieuwe naam voor de voormalige kerk Hemelrijk. Inwoners konden namen insturen en tijdens de maand september was er de mogelijkheid om te stemmen op een shortlist van 5 namen. […] Het bericht Een nieuwe naam voor de voormalige kerk Hemelrijk in Denderleeuw verscheen eerst op Belg.be.
14/12 00u00  Onthaal van nieuwe bedrijven in Geraardsbergen Onthaal van nieuwe bedrijven in Geraardsbergen. Op maandag 4 december 2017 werden alle nieuwe bedrijven van de voorbije twee jaar uitgenodigd op het stadhuis om hen een warm onthaal toe te wensen in Geraardsbergen. Onder de 375 uitgenodigde bedrijven werden verstaan alle nieuwe vestigingen in Geraardsbergen. Deze lijst van ondernemingen uit de Kruistpuntbank van Ondernemingen […] Het bericht Onthaal van nieuwe bedrijven in Geraardsbergen verscheen eerst op Belg.be.
14/12 00u00  Aanpak obesitas door overheid – De wereld op zijn kop Aanpak obesitas door overheid “wereld op zijn kop” Mensen die te dik zijn en hun probleem in een vroeger stadium willen aanpakken, blijven in de kou. Kamerlid Yoleen Van Camp reageert verbolgen: “Mensen met overgewicht kunnen best hun probleem laten ontsporen tot ze effectief obesitas hebben, pas dan krijgen ze steun. Dat is de wereld […] Het bericht Aanpak obesitas door overheid – De wereld op zijn kop verscheen eerst op Belg.be.
13/12 02u45  Commotie rond verkeersborden bebouwde in Aalst Verkeersborden bebouwde kom Aalst Stad Aalst zal één van de komende weken beslissen over de visualisatie van de borden die de bebouwde kom aanduiden. Eerder was er reeds beslist dat ook de naam van de verschillende dorpen (deelgemeenten) op deze borden zal voorkomen. Over de grote van het lettertype en of nu eerst den naam […] Het bericht Commotie rond verkeersborden bebouwde in Aalst verscheen eerst op Belg.be.
13/12 02u30  N-VA Haaltert zet zich in voor de Warmste Week N-VA Haaltert zet zich in voor de Warmste Week Het is alweer de periode van de kerstmarkten, glühwein, kaarsjes en geschenkjes. Op zondag 17 december organiseert De Plesj zijn kerstmarkt op het Sint-Goriksplein. De N-VA-afdeling van Groot-Haaltert zal er van 15u tot 21u met een heuse chocobar aanwezig zijn. Er zal niet alleen warme chocolademelk […] Het bericht N-VA Haaltert zet zich in voor de Warmste Week verscheen eerst op Belg.be.
10/12 00u00  Ongeveer 7000 toeschouwers voor 33e Night Of The proms   -Antwerpen 22-11-2017- Na Hasselt en de Ethias Arena, was het gisteren aan het Sportpaleis van Antwerpen om de 33e editie van Te Night Of The proms te ontvangen. Ongeveer 7000 toeschouwers mocht Kobe Ilsen gisteren welkom heten in de grootste muziektempel van Antwerpen. De ingrediënten voor een prachtige muzikale avond waren opnieuw aanwezig. Het […] Het bericht Ongeveer 7000 toeschouwers voor 33e Night Of The proms verscheen eerst op Belg.be.
08/12 19u45  Sint vergeet Dilbeekse senioren niet -Dilbeek 4,5,6 december 2017- Op dinsdag, woensdag en donderdag was het in de westrand weer verzamelen geblazen voor onze Dilbeekse senioren. Zoals ieder jaar stond er weer een wervelende top-show op het programma naar aanleiding van het bezoek van de Sint. Het thema voor dit jaar was “de Sint smeedt familiebanden”. als openingsnummer speelden de […] Het bericht Sint vergeet Dilbeekse senioren niet verscheen eerst op Belg.be.
08/12 13u30  Jan Ruusbroec school verwelkomen Sint en Piet -Ruisbroek 5 december 2017- Gans de school had er naar uitgekeken en eindelijk was het zover! 5 december de dag dat de Sint de Ruusbroec school in Ruisbroek zou bezoeken! Vol ongeduld en met een kloppend hart stonden de kinderen van de school de Sint en Piet op te wachten. Eindelijk was het dan zover […] Het bericht Jan Ruusbroec school verwelkomen Sint en Piet verscheen eerst op Belg.be.
Laatste update: vandaag om 0u00


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
Geen oude hoofdpunten gevonden.


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

13x Wafelenbak voor het goede doel in Haaltert15/12 00u00 - Belg.be: Wafelenbak voor het goede doel Op woensdag 6 december bakt het gemeentepersoneel, de bestuursleden van de gemeentelijke adviesraden, de burgemeester en schepenen opnieuw wafels voor jou en ten voordele van het goeie doel. Bestel vóór 4 december je pakketjes wafels. Tussen 13 en 17 u. kan je je bestelde wafels komen afhalen aan het gemeentehuis, […] Het bericht Wafelenbak voor het goede doel in Haaltert verscheen eerst op Belg.be.
13x Blijven stilstaan met de dronewetgeving is achteruitgaan15/12 00u00 - Belg.be: Blijven stilstaan met de dronewetgeving is achteruitgaan Na 1,5 jaar ervaring met de dronewetgeving in dit land, richt minister Bellot (mobiliteit) een technische werkgroep op met de sector (directoraat-generaal van de luchtvaart en luchtverkeersleider Belgocontrol) om de wetgeving bij te sturen. Dat blijkt uit een parlementaire vraag van Kamerlid Bert Wollants. Het gaat daarbij o.a. […] Het bericht Blijven stilstaan met de dronewetgeving is achteruitgaan verscheen eerst op Belg.be.
0x Jan Ruusbroec school verwelkomen Sint en Piet08/12 13u30 - Belg.be: -Ruisbroek 5 december 2017- Gans de school had er naar uitgekeken en eindelijk was het zover! 5 december de dag dat de Sint de Ruusbroec school in Ruisbroek zou bezoeken! Vol ongeduld en met een kloppend hart stonden de kinderen van de school de Sint en Piet op te wachten. Eindelijk was het dan zover […] Het bericht Jan Ruusbroec school verwelkomen Sint en Piet verscheen eerst op Belg.be.
0x Sint vergeet Dilbeekse senioren niet08/12 19u45 - Belg.be: -Dilbeek 4,5,6 december 2017- Op dinsdag, woensdag en donderdag was het in de westrand weer verzamelen geblazen voor onze Dilbeekse senioren. Zoals ieder jaar stond er weer een wervelende top-show op het programma naar aanleiding van het bezoek van de Sint. Het thema voor dit jaar was “de Sint smeedt familiebanden”. als openingsnummer speelden de […] Het bericht Sint vergeet Dilbeekse senioren niet verscheen eerst op Belg.be.
0x Ongeveer 7000 toeschouwers voor 33e Night Of The proms10/12 00u00 - Belg.be:   -Antwerpen 22-11-2017- Na Hasselt en de Ethias Arena, was het gisteren aan het Sportpaleis van Antwerpen om de 33e editie van Te Night Of The proms te ontvangen. Ongeveer 7000 toeschouwers mocht Kobe Ilsen gisteren welkom heten in de grootste muziektempel van Antwerpen. De ingrediënten voor een prachtige muzikale avond waren opnieuw aanwezig. Het […] Het bericht Ongeveer 7000 toeschouwers voor 33e Night Of The proms verscheen eerst op Belg.be.
0x N-VA Haaltert zet zich in voor de Warmste Week13/12 02u30 - Belg.be: N-VA Haaltert zet zich in voor de Warmste Week Het is alweer de periode van de kerstmarkten, glühwein, kaarsjes en geschenkjes. Op zondag 17 december organiseert De Plesj zijn kerstmarkt op het Sint-Goriksplein. De N-VA-afdeling van Groot-Haaltert zal er van 15u tot 21u met een heuse chocobar aanwezig zijn. Er zal niet alleen warme chocolademelk […] Het bericht N-VA Haaltert zet zich in voor de Warmste Week verscheen eerst op Belg.be.
0x Commotie rond verkeersborden bebouwde in Aalst13/12 02u45 - Belg.be: Verkeersborden bebouwde kom Aalst Stad Aalst zal één van de komende weken beslissen over de visualisatie van de borden die de bebouwde kom aanduiden. Eerder was er reeds beslist dat ook de naam van de verschillende dorpen (deelgemeenten) op deze borden zal voorkomen. Over de grote van het lettertype en of nu eerst den naam […] Het bericht Commotie rond verkeersborden bebouwde in Aalst verscheen eerst op Belg.be.
0x Aanpak obesitas door overheid – De wereld op zijn kop14/12 00u00 - Belg.be: Aanpak obesitas door overheid “wereld op zijn kop” Mensen die te dik zijn en hun probleem in een vroeger stadium willen aanpakken, blijven in de kou. Kamerlid Yoleen Van Camp reageert verbolgen: “Mensen met overgewicht kunnen best hun probleem laten ontsporen tot ze effectief obesitas hebben, pas dan krijgen ze steun. Dat is de wereld […] Het bericht Aanpak obesitas door overheid – De wereld op zijn kop verscheen eerst op Belg.be.
0x Onthaal van nieuwe bedrijven in Geraardsbergen14/12 00u00 - Belg.be: Onthaal van nieuwe bedrijven in Geraardsbergen. Op maandag 4 december 2017 werden alle nieuwe bedrijven van de voorbije twee jaar uitgenodigd op het stadhuis om hen een warm onthaal toe te wensen in Geraardsbergen. Onder de 375 uitgenodigde bedrijven werden verstaan alle nieuwe vestigingen in Geraardsbergen. Deze lijst van ondernemingen uit de Kruistpuntbank van Ondernemingen […] Het bericht Onthaal van nieuwe bedrijven in Geraardsbergen verscheen eerst op Belg.be.
0x Een nieuwe naam voor de voormalige kerk Hemelrijk in Denderleeuw14/12 00u00 - Belg.be: Een nieuwe naam voor de voormalige kerk Hemelrijk…, de inwoners van Denderleeuw kiezen voor “De Palaver” De gemeente Denderleeuw startte deze zomer de zoektocht naar een nieuwe naam voor de voormalige kerk Hemelrijk. Inwoners konden namen insturen en tijdens de maand september was er de mogelijkheid om te stemmen op een shortlist van 5 namen. […] Het bericht Een nieuwe naam voor de voormalige kerk Hemelrijk in Denderleeuw verscheen eerst op Belg.be.

Statistieken

Artikels:
35704
Gelezen:
2865
Aantal lezers nu:
24


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2017 Naar boven