dinsdag 23 juli 2019, week 30


U bent nu hier: Meer nieuws van Belg.be

Laatste updatecontrole: vandaag om 17u15
 

Belg.be

Verbergen Tonen
23/07 17u15  Blauwalgen waargenomen in Evergem Blauwalgen waargenomen in Evergem Op maandag 22 juli werd blauwalg vastgesteld in de vijver in de Reigerstraat (Ertvelde). Daarom roept het gemeentebestuur op om gesloten waterlopen (vijvers) te vermijden. Wie in contact komt met blauwalgen, kan last krijgen van irritaties, hoofdpijn of misselijkheid. Andere klachten zijn hoofdpijn, maag- en darmklachten en in sommige gevallen zelfs […] Het bericht Blauwalgen waargenomen in Evergem verscheen eerst op Belg.be.
19/07 10u15  DJ Ward speelt voor het 10de jaar op rij op Tomorrowland. Kortessemse (DJ) Ward Houbrechts speelt dit weekend voor het 10de jaar op rij op Tomorrowland. Dit en volgend weekend kan je in Boom op De Schorre terecht voor de 15de editie van het uitverkochte Tomorrowland, goed voor 400.000 bezoekers. Nu zaterdag komt de uit Kortessem afkomstige DJ Ward Houbrechts voor het 10de jaar op rij in actie op het bekendste […] Het bericht DJ Ward speelt voor het 10de jaar op rij op Tomorrowland. verscheen eerst op Belg.be.
18/07 22u00  Mathias Vergels scoort met ‘Helena’ een Zomerhit-nominatie Mathias Vergels scoort met ‘Helena’ een Zomerhit-nominatie, ‘Soloartiest’ en ‘Doorbraak’ Het duurde even voor de 26-jarige Mathias Vergels zijn weg vond in de muziekwereld, maar ruim twee jaar na de release van ‘Margherita’ en ‘Hotel Mama’, zorgt ‘Helena’ voor zijn eerste hit. “De tweede eigenlijk, want ‘Wij alleen’ was ook goed voor een top 10-notering […] Het bericht Mathias Vergels scoort met ‘Helena’ een Zomerhit-nominatie verscheen eerst op Belg.be.
18/07 21u45  Kat Kerkhofs gaat door als DJ KitKat Na haar felgesmaakte debuut op Werchter: Kat Kerkhofs gaat door als DJ KitKat Katrin (Kat) Kerkhofs, die al bewees van zowat alle markten in de entertainmentwereld thuis te zijn, maakte tijdens de afgelopen editie van Rock Werchter – totaal onverwacht – een wel zeer opgemerkt debuut als dj. Kat en manlief Dries Mertens kroonden zich […] Het bericht Kat Kerkhofs gaat door als DJ KitKat verscheen eerst op Belg.be.
18/07 21u30  De Jakobsladder De zevende Vandiesel-thriller van Dirk Vanderlinden De Jakobsladder’ is geïnspireerd op de vijftigste verjaardag van de maandlanding dit jaar. Het verhaal begint dus in het jaar 1969, waar tijdens die bewuste nacht van 21 op 22 juli het leven van een kleine jongen compleet overhoopgegooid wordt. Vijftig jaar later weet hij nog steeds niet wat er toen precies gebeurd is. Daarom […] Het bericht De Jakobsladder De zevende Vandiesel-thriller van Dirk Vanderlinden verscheen eerst op Belg.be.
16/07 16u45  Robert Falcon klaar voor waanzinnig Tomorrowland Robert Falcon (24 – Lier) klaar voor waanzinnig Tomorrowland-drieluik Voor het derde jaar op rij mag de 24-jarige dj/producer Robert Falcon uit Lier (Koningshooikt) zich opmaken om te schitteren op Tomorrowland en deze keer mag hij z’n borst zelfs 3 keer natmaken. Zo mag de getalenteerde Falcon op donderdag 18 juli achter de draaitafels kruipen op één van de Tomorrowland Party […] Het bericht Robert Falcon klaar voor waanzinnig Tomorrowland verscheen eerst op Belg.be.
16/07 16u00  16e Vijverfestival Dilbeek groot succes -Dilbeek 13 juli 2019-Het gratis Vijverfestival in en rond het gemeentelijk park van Dilbeek staat al jaren aan de top met een uitgebreid programma waarop voor elk familielid aan zijn trekken komt. Dat bewees ook de op vrijdagavond geprogrammeerde Gunter Neefs op het Pattatenveld. Met groot succes want jaar na jaar zakken rond de tienduizend […] Het bericht 16e Vijverfestival Dilbeek groot succes verscheen eerst op Belg.be.
16/07 11u15  Dirk Nyberg met debuutsingle ‘We zijn weg’! Dirk Nyberg gaat vol voor muzikale droom met debuutsingle ‘We zijn weg’! “Ik heb er tot mijn 51ste mee gewacht, maar ben er nu helemaal klaar voor!” Eind april vond in zaal Thierbrau te Torhout de finale plaats van de zangwedstrijd ‘Danny Fabry zoekt talent voor Ment’. Winnaar van de eerste editie van deze nieuwe zoektocht naar […] Het bericht Dirk Nyberg met debuutsingle ‘We zijn weg’! verscheen eerst op Belg.be.
16/07 10u45  Bert Gabriëls fileert de eindemaands-actualiteit op De Parkies Stand-up comedian Bert Gabriëls fileert de #Eindemaands-actualiteit op De Parkies: “Met dank aan ex-Vlaams parlementsvoorzitter ‘Suske’, Kris Van Dijck!  Voor wie houdt van muziek en gezelligheid zijn er in juli en augustus De Parkies. Op meer dan 15 locaties in Vlaanderen kan je gedurende 7 weken terecht op het kleinste, grootste festival van België, dat […] Het bericht Bert Gabriëls fileert de eindemaands-actualiteit op De Parkies verscheen eerst op Belg.be.
Laatste update: vandaag om 17u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
Geen oude hoofdpunten gevonden.


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

0x Bert Gabriëls fileert de eindemaands-actualiteit op De Parkies16/07 10u45 - Belg.be: Stand-up comedian Bert Gabriëls fileert de #Eindemaands-actualiteit op De Parkies: “Met dank aan ex-Vlaams parlementsvoorzitter ‘Suske’, Kris Van Dijck!  Voor wie houdt van muziek en gezelligheid zijn er in juli en augustus De Parkies. Op meer dan 15 locaties in Vlaanderen kan je gedurende 7 weken terecht op het kleinste, grootste festival van België, dat […] Het bericht Bert Gabriëls fileert de eindemaands-actualiteit op De Parkies verscheen eerst op Belg.be.
0x Dirk Nyberg met debuutsingle ‘We zijn weg’!16/07 11u15 - Belg.be: Dirk Nyberg gaat vol voor muzikale droom met debuutsingle ‘We zijn weg’! “Ik heb er tot mijn 51ste mee gewacht, maar ben er nu helemaal klaar voor!” Eind april vond in zaal Thierbrau te Torhout de finale plaats van de zangwedstrijd ‘Danny Fabry zoekt talent voor Ment’. Winnaar van de eerste editie van deze nieuwe zoektocht naar […] Het bericht Dirk Nyberg met debuutsingle ‘We zijn weg’! verscheen eerst op Belg.be.
0x 16e Vijverfestival Dilbeek groot succes16/07 16u00 - Belg.be: -Dilbeek 13 juli 2019-Het gratis Vijverfestival in en rond het gemeentelijk park van Dilbeek staat al jaren aan de top met een uitgebreid programma waarop voor elk familielid aan zijn trekken komt. Dat bewees ook de op vrijdagavond geprogrammeerde Gunter Neefs op het Pattatenveld. Met groot succes want jaar na jaar zakken rond de tienduizend […] Het bericht 16e Vijverfestival Dilbeek groot succes verscheen eerst op Belg.be.
0x Robert Falcon klaar voor waanzinnig Tomorrowland16/07 16u45 - Belg.be: Robert Falcon (24 – Lier) klaar voor waanzinnig Tomorrowland-drieluik Voor het derde jaar op rij mag de 24-jarige dj/producer Robert Falcon uit Lier (Koningshooikt) zich opmaken om te schitteren op Tomorrowland en deze keer mag hij z’n borst zelfs 3 keer natmaken. Zo mag de getalenteerde Falcon op donderdag 18 juli achter de draaitafels kruipen op één van de Tomorrowland Party […] Het bericht Robert Falcon klaar voor waanzinnig Tomorrowland verscheen eerst op Belg.be.
0x De Jakobsladder De zevende Vandiesel-thriller van Dirk Vanderlinden18/07 21u30 - Belg.be: De Jakobsladder’ is geïnspireerd op de vijftigste verjaardag van de maandlanding dit jaar. Het verhaal begint dus in het jaar 1969, waar tijdens die bewuste nacht van 21 op 22 juli het leven van een kleine jongen compleet overhoopgegooid wordt. Vijftig jaar later weet hij nog steeds niet wat er toen precies gebeurd is. Daarom […] Het bericht De Jakobsladder De zevende Vandiesel-thriller van Dirk Vanderlinden verscheen eerst op Belg.be.
0x Kat Kerkhofs gaat door als DJ KitKat18/07 21u45 - Belg.be: Na haar felgesmaakte debuut op Werchter: Kat Kerkhofs gaat door als DJ KitKat Katrin (Kat) Kerkhofs, die al bewees van zowat alle markten in de entertainmentwereld thuis te zijn, maakte tijdens de afgelopen editie van Rock Werchter – totaal onverwacht – een wel zeer opgemerkt debuut als dj. Kat en manlief Dries Mertens kroonden zich […] Het bericht Kat Kerkhofs gaat door als DJ KitKat verscheen eerst op Belg.be.
0x Mathias Vergels scoort met ‘Helena’ een Zomerhit-nominatie18/07 22u00 - Belg.be: Mathias Vergels scoort met ‘Helena’ een Zomerhit-nominatie, ‘Soloartiest’ en ‘Doorbraak’ Het duurde even voor de 26-jarige Mathias Vergels zijn weg vond in de muziekwereld, maar ruim twee jaar na de release van ‘Margherita’ en ‘Hotel Mama’, zorgt ‘Helena’ voor zijn eerste hit. “De tweede eigenlijk, want ‘Wij alleen’ was ook goed voor een top 10-notering […] Het bericht Mathias Vergels scoort met ‘Helena’ een Zomerhit-nominatie verscheen eerst op Belg.be.
0x DJ Ward speelt voor het 10de jaar op rij op Tomorrowland.19/07 10u15 - Belg.be: Kortessemse (DJ) Ward Houbrechts speelt dit weekend voor het 10de jaar op rij op Tomorrowland. Dit en volgend weekend kan je in Boom op De Schorre terecht voor de 15de editie van het uitverkochte Tomorrowland, goed voor 400.000 bezoekers. Nu zaterdag komt de uit Kortessem afkomstige DJ Ward Houbrechts voor het 10de jaar op rij in actie op het bekendste […] Het bericht DJ Ward speelt voor het 10de jaar op rij op Tomorrowland. verscheen eerst op Belg.be.
0x Blauwalgen waargenomen in Evergem23/07 17u15 - Belg.be: Blauwalgen waargenomen in Evergem Op maandag 22 juli werd blauwalg vastgesteld in de vijver in de Reigerstraat (Ertvelde). Daarom roept het gemeentebestuur op om gesloten waterlopen (vijvers) te vermijden. Wie in contact komt met blauwalgen, kan last krijgen van irritaties, hoofdpijn of misselijkheid. Andere klachten zijn hoofdpijn, maag- en darmklachten en in sommige gevallen zelfs […] Het bericht Blauwalgen waargenomen in Evergem verscheen eerst op Belg.be.

Statistieken

Artikels:
30584
Gelezen:
27686
Aantal lezers nu:
68


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven