dinsdag 11 december 2018, week 50


U bent nu hier: Meer nieuws van Computeridee.nl

Laatste updatecontrole: vandaag om 1u45
 

Computeridee.nl

Verbergen Tonen
11/12 00u00  Google: Beschermen jonge kijkers prioriteit YouTube Google zegt vandaag de dag al veel te doen om ervoor te zorgen dat jonge kijkers niet per ongeluk aanstootgevende YouTube-video's onder ogen krijgen. Dit nadat CDA-kamerlid Harry van der Molen eerder pleitte voor het introduceren van de Kijkwijzer op het online videoplatform.
11/12 00u00  Dit zijn de winnaars van de Tech Awards 2018 De Tech Awards zijn een gezamenlijk initiatief van Computer!Totaal, PCM, Zoom.nl, Computer Idee, BesteProduct.nl, MacWorld.nl, Power Unlimited, Insidegamer.nl en Gamer.nl. Van de duizenden nieuwe producten die afgelopen jaar zijn ge├»ntroduceerd en getest zijn er 139 bekroond met een Tech Award.
10/12 11u45  Nieuwe smartphone-trend: camera-gaatje in scherm Hoe meer scherm, hoe beter. Onder dat motto doen smartphone-fabrikanten er alles aan om de selfie-camera opnieuw te plaatsen, zodat schermranden tot een minimum beperkt kunnen worden. Na de 'notch' (inkeping) lijkt een nieuwe trend een camera die in het scherm zelf verwerkt zit.
10/12 11u15  Mozilla niet blij met browser-dominantie Google Dat Microsoft Edge straks op Chromium laat draaien is goed nieuws voor de noodlijdende browser en uiteraard is ook Google in zijn nopjes. Mozilla ziet de toekomst minder rooskleurig in en waarschuwt voor nog meer dominantie van Google op de browser-markt.
10/12 10u15  Nieuwe smartphone-trend: 'camera-gaatje' in scherm Hoe meer scherm, hoe beter. Onder dat motto doen smartphone-fabrikanten er alles aan om de selfie-camera opnieuw te plaatsen, zodat schermranden tot een minimum beperkt kunnen worden. Na de 'notch' (inkeping) lijkt een nieuwe trend een camera die in het scherm zelf verwerkt zit.
08/12 00u00  500 miljoen klantgegevens gestolen bij hotel-hack Hackers hebben persoonlijk gegevens in handen gekregen van 500 miljoen hotelgasten van de hotelketen Marriott, dat ook vestigingen in Nederland heeft. Al sinds 2014 hadden zij ongeoorloofd toegang tot de systemen van Marriott.
07/12 10u15  Microsoft Edge-browser in de kern op de schop Om ervoor te zorgen dat Edge concurrerende browsers bij kan benen, neemt Microsoft de standaard browser van Windows 10 in de kern op de schop. Binnenkort draait deze op een nieuwe engine, namelijk Chromium. Net zoals Google Chrome.
07/12 09u45  Win een Fossil Q Venture of Q Explorist-smartwatch Wanneer er nieuwe versies van smartwatches uitkomen, dan geldt meestal dat er extra sensoren zijn ingebouwd. Dat is ook het geval bij de vierde generatie van de Fossil Q Venture (links) en de Fossil Q Explorist (rechts).
07/12 00u00  Neem een frisse duik met de Ricoh WG-60-camera Onderwaterfotografie is een vak apart. Dergelijke camera's moeten uiteraard niet alleen waterdicht zijn, ze krijgen ook te maken met lastige lichtomstandigheden.
06/12 10u15  Snuffelen bedrijven straks door je banksaldo? Mag Google snuffelen in je bankafschriften? Die vraag lijkt absurd, maar vanaf volgend jaar gelden er nieuwe regels. Banken zijn dan verplicht derde partijen toegang te geven. Dat werpt de vraag op wie er bij je gegevens mogen komen.
05/12 11u00  Extra ogen op het dark web door cybervrijwilligers Naar schatting wordt krap 60 procent van de websites op het dark web gebruikt voor illegale doeleinden, en om dat beter in kaart te brengen houden er bij de Nederlandse politie vanaf vandaag 14 'cybervrijwilligers' een extra oogje in het zeil.
05/12 10u45  Opmars Chinese smartphones niet te stuiten Het afgelopen kwartaal zijn er meer smartphones verkocht dan in dezelfde periode vorig jaar, wat puur te danken is aan de opmars van goedkope toestellen uit China. Bij Samsung en Apple ziet het er minder rooskleurig uit.
05/12 10u15  'Chinese smartphones aan opmars bezig' Het afgelopen kwartaal zijn er meer smartphones verkocht dan in dezelfde periode vorig jaar, wat puur te danken is aan de opmars van goedkope toestellen uit China. Bij Samsung en Apple ziet het er minder rooskleurig uit.
04/12 10u15  Bose Home Speaker 500 ondersteunt Alexa Draadloze speakers lijken tegenwoordig niet compleet zonder ingebouwde spraakassistent. De Bose Home Speaker 500 ondersteunt dan ook Amazon Alexa.
Laatste update: vandaag om 0u00


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
Geen oude hoofdpunten gevonden.


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

6x Dit zijn de winnaars van de Tech Awards 201811/12 00u00 - Computeridee.nl: De Tech Awards zijn een gezamenlijk initiatief van Computer!Totaal, PCM, Zoom.nl, Computer Idee, BesteProduct.nl, MacWorld.nl, Power Unlimited, Insidegamer.nl en Gamer.nl. Van de duizenden nieuwe producten die afgelopen jaar zijn geïntroduceerd en getest zijn er 139 bekroond met een Tech Award.
6x Google: Beschermen jonge kijkers prioriteit YouTube11/12 00u00 - Computeridee.nl: Google zegt vandaag de dag al veel te doen om ervoor te zorgen dat jonge kijkers niet per ongeluk aanstootgevende YouTube-video's onder ogen krijgen. Dit nadat CDA-kamerlid Harry van der Molen eerder pleitte voor het introduceren van de Kijkwijzer op het online videoplatform.
0x Bose Home Speaker 500 ondersteunt Alexa04/12 10u15 - Computeridee.nl: Draadloze speakers lijken tegenwoordig niet compleet zonder ingebouwde spraakassistent. De Bose Home Speaker 500 ondersteunt dan ook Amazon Alexa.
0x 'Chinese smartphones aan opmars bezig'05/12 10u15 - Computeridee.nl: Het afgelopen kwartaal zijn er meer smartphones verkocht dan in dezelfde periode vorig jaar, wat puur te danken is aan de opmars van goedkope toestellen uit China. Bij Samsung en Apple ziet het er minder rooskleurig uit.
0x Opmars Chinese smartphones niet te stuiten05/12 10u45 - Computeridee.nl: Het afgelopen kwartaal zijn er meer smartphones verkocht dan in dezelfde periode vorig jaar, wat puur te danken is aan de opmars van goedkope toestellen uit China. Bij Samsung en Apple ziet het er minder rooskleurig uit.
0x Extra ogen op het dark web door cybervrijwilligers05/12 11u00 - Computeridee.nl: Naar schatting wordt krap 60 procent van de websites op het dark web gebruikt voor illegale doeleinden, en om dat beter in kaart te brengen houden er bij de Nederlandse politie vanaf vandaag 14 'cybervrijwilligers' een extra oogje in het zeil.
0x Snuffelen bedrijven straks door je banksaldo?06/12 10u15 - Computeridee.nl: Mag Google snuffelen in je bankafschriften? Die vraag lijkt absurd, maar vanaf volgend jaar gelden er nieuwe regels. Banken zijn dan verplicht derde partijen toegang te geven. Dat werpt de vraag op wie er bij je gegevens mogen komen.
0x Neem een frisse duik met de Ricoh WG-60-camera07/12 00u00 - Computeridee.nl: Onderwaterfotografie is een vak apart. Dergelijke camera's moeten uiteraard niet alleen waterdicht zijn, ze krijgen ook te maken met lastige lichtomstandigheden.
0x Win een Fossil Q Venture of Q Explorist-smartwatch07/12 09u45 - Computeridee.nl: Wanneer er nieuwe versies van smartwatches uitkomen, dan geldt meestal dat er extra sensoren zijn ingebouwd. Dat is ook het geval bij de vierde generatie van de Fossil Q Venture (links) en de Fossil Q Explorist (rechts).
0x Microsoft Edge-browser in de kern op de schop07/12 10u15 - Computeridee.nl: Om ervoor te zorgen dat Edge concurrerende browsers bij kan benen, neemt Microsoft de standaard browser van Windows 10 in de kern op de schop. Binnenkort draait deze op een nieuwe engine, namelijk Chromium. Net zoals Google Chrome.

Statistieken

Artikels:
31791
Gelezen:
2440
Aantal lezers nu:
33


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven