woensdag 19 september 2018, week 38


U bent nu hier: Meer nieuws van Computeridee.nl

Laatste updatecontrole: vandaag om 7u30
 

Computeridee.nl

Verbergen Tonen
18/09 14u15  Vriendelijk robotje Vector wil maatje zijn Lang niet iedereen zit om de komst van robots te springen, maar uit onderzoeken blijkt dat we ze eerder een kans geven zodra ze een vriendelijke uitstraling hebben. Ontmoet Vector.
18/09 14u15  Sony UBP-X500: Compacte UHD bluray-speler Televisies worden telkens platter en randapparatuur kan dan ook niet achterblijven. Deze UBP-X500 is slechts 32 cm breed en 21 cm diep.
17/09 13u45  Microsoft verwijdert voorkeursmelding Edge In de laatste versie van de preview-build voor Windows 10 heeft Microsoft de meldingen die aangeven dat je beter Edge kan gebruiken dan bijvoorbeeld Chrome of Firefox, weer uitgeschakeld.
17/09 12u15  'Handleidingen worden nauwelijks gelezen' Ieder apparaat wordt geleverd met een handleiding, de ene wat dikker dan de andere. Deze wordt echter zelden gelezen, blijkt uit een onderzoek uit 2014 dat nu opnieuw in de belangstelling is gekomen doordat het een Ig Nobelprijs in de wacht heeft gesleept.
17/09 10u45  Google trekt stekker uit e-maildienst Inbox Google trekt begin volgend jaar de stekker uit de experimentele e-maildienst Inbox. Inmiddels zijn veel functies van Inbox ook in Gmail beschikbaar, waardoor het volgens Google geen nut heeft om beide diensten te onderhouden.
17/09 09u45  OnePlus ontwikkelt smart-tv Techbedrijven richten zich zelden op slechts één productcategorie en ook OnePlus wil daarin niet achterblijven. Naast smartphones heeft het bedrijf nu zijn zinnen gezet op het ontwikkelen van een smart-tv, die nu nog de naam OnePlus TV draagt.
14/09 13u45  Nintendo gaat draadloze NES-controllers verkopen voor de Switch Ken je ze nog, de NES-spelletjes van tig jaar geleden? Nintendo blaast deze spelletjes nieuw leven in door ze speelbaar te maken op zijn moderne Switch-spelcomputer. De fabrikant start volgende week met de verkoop van draadloze NES-controllers waarmee je op de Switch kunt gamen.
14/09 12u15  Win de racegame V-Rally 4 Racen over asfalt? Kinderspel. Dwars door de bossen en de bergen terwijl de modder je om de oren vliegt? Dat is pas stoer! En met de game V-Rally 4 van Kylotonn Racing Games doe je dat gewoon vanuit je luie stoel - dat scheelt weer een carwash.
14/09 12u00  De OnePlus 6T heeft geen hoofdtelefoonaansluiting In navolging van fabrikanten als Apple, Motorola en HTC schrapt ook OnePlus de bekende 3,5mm-hoofdtelefoonaansluiting op zijn nieuwste smartphone. De nog onaangekondigde OnePlus 6T laat de audiopoort weg om een betere accuduur te garanderen, zegt de directeur van het bedrijf.
14/09 11u30  General Mobile presenteert middenklasse Android One-smartphone De Turkse smartphonefabrikant General Mobile heeft een nieuwe middenklasse telefoon onthuld. De GM9 Pro beschikt over een groot oled-beeldscherm en draait op de standaard Android-versie. General Mobile gebruikt het Android One-programma en garandeert jarenlang beveiligingsupdates en twee Android-updates.
12/09 21u15  Apple presenteert iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr en Apple Watch Vandaag heeft Apple de Apple Watch 4 en nieuwe iPhones aangekondigd tijdens het speciale evenement in het Steve Jobs Theater op de Apple Campus in Cupertino. Zoals verwacht komt het bedrijf dit jaar niet uit met twee, maar met maar liefst drie iPhones, de iPhone Xs, de iPhone Xs Max en de iPhone Xr.
12/09 17u00  Microsoft raadt installeren andere browsers af in nieuwste Windows 10-versie De nieuwste testversie van Windows 10 raadt gebruikers af om een andere browser te installeren. Wie bijvoorbeeld Chrome of Firefox wil downloaden, wordt een grote melding voorgeschoteld dat Microsoft Edge al geïnstalleerd is. De browser die volgens Microsoft 'de veiligste en snelste browser voor Windows 10' is.
12/09 16u15  Europees Parlement oordeelt: uploaderfilter komt er In het kader van auteursrechtenbescherming zet het Europees Parlement zijn plannen voort om een uploadfilter verplicht te stellen. Critici maken zich zorgen om de gevolgen: het internet van morgen kan er beduidend anders uitzien dan het internet van vandaag.
12/09 10u45  Smartwatch minder vaak opladen door Snapdragon Wear 3100 Qualcomm kondigt de Snapdragon Wear 3100-chip aan voor smartwatches, als opvolger van de inmiddels twee jaar oude Wear 2100-chipset. De belangrijkste focus ligt daarbij op het verlengen van de accuduur, hét heikele punt bij veel slimme klokjes.
12/09 10u00  Tieners: 'Liever chatten dan met elkaar praten' Amerikaanse tieners geven de voorkeur aan chatberichtjes op sociale media wanneer ze met hun vrienden kletsen. Ze kiezen daar liever voor dan persoonlijk met elkaar in gesprek te gaan, blijkt uit een nieuw onderzoek.
Laatste update: dinsdag 18 september 2018, 14u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
Geen oude hoofdpunten gevonden.


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

1x OnePlus ontwikkelt smart-tv17/09 09u45 - Computeridee.nl: Techbedrijven richten zich zelden op slechts één productcategorie en ook OnePlus wil daarin niet achterblijven. Naast smartphones heeft het bedrijf nu zijn zinnen gezet op het ontwikkelen van een smart-tv, die nu nog de naam OnePlus TV draagt.
1x Google trekt stekker uit e-maildienst Inbox17/09 10u45 - Computeridee.nl: Google trekt begin volgend jaar de stekker uit de experimentele e-maildienst Inbox. Inmiddels zijn veel functies van Inbox ook in Gmail beschikbaar, waardoor het volgens Google geen nut heeft om beide diensten te onderhouden.
0x Tieners: 'Liever chatten dan met elkaar praten'12/09 10u00 - Computeridee.nl: Amerikaanse tieners geven de voorkeur aan chatberichtjes op sociale media wanneer ze met hun vrienden kletsen. Ze kiezen daar liever voor dan persoonlijk met elkaar in gesprek te gaan, blijkt uit een nieuw onderzoek.
0x Smartwatch minder vaak opladen door Snapdragon Wear 310012/09 10u45 - Computeridee.nl: Qualcomm kondigt de Snapdragon Wear 3100-chip aan voor smartwatches, als opvolger van de inmiddels twee jaar oude Wear 2100-chipset. De belangrijkste focus ligt daarbij op het verlengen van de accuduur, hét heikele punt bij veel slimme klokjes.
0x Europees Parlement oordeelt: uploaderfilter komt er12/09 16u15 - Computeridee.nl: In het kader van auteursrechtenbescherming zet het Europees Parlement zijn plannen voort om een uploadfilter verplicht te stellen. Critici maken zich zorgen om de gevolgen: het internet van morgen kan er beduidend anders uitzien dan het internet van vandaag.
0x Microsoft raadt installeren andere browsers af in nieuwste Windows 10-versie12/09 17u00 - Computeridee.nl: De nieuwste testversie van Windows 10 raadt gebruikers af om een andere browser te installeren. Wie bijvoorbeeld Chrome of Firefox wil downloaden, wordt een grote melding voorgeschoteld dat Microsoft Edge al geïnstalleerd is. De browser die volgens Microsoft 'de veiligste en snelste browser voor Windows 10' is.
0x Apple presenteert iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr en Apple Watch12/09 21u15 - Computeridee.nl: Vandaag heeft Apple de Apple Watch 4 en nieuwe iPhones aangekondigd tijdens het speciale evenement in het Steve Jobs Theater op de Apple Campus in Cupertino. Zoals verwacht komt het bedrijf dit jaar niet uit met twee, maar met maar liefst drie iPhones, de iPhone Xs, de iPhone Xs Max en de iPhone Xr.
0x General Mobile presenteert middenklasse Android One-smartphone14/09 11u30 - Computeridee.nl: De Turkse smartphonefabrikant General Mobile heeft een nieuwe middenklasse telefoon onthuld. De GM9 Pro beschikt over een groot oled-beeldscherm en draait op de standaard Android-versie. General Mobile gebruikt het Android One-programma en garandeert jarenlang beveiligingsupdates en twee Android-updates.
0x De OnePlus 6T heeft geen hoofdtelefoonaansluiting14/09 12u00 - Computeridee.nl: In navolging van fabrikanten als Apple, Motorola en HTC schrapt ook OnePlus de bekende 3,5mm-hoofdtelefoonaansluiting op zijn nieuwste smartphone. De nog onaangekondigde OnePlus 6T laat de audiopoort weg om een betere accuduur te garanderen, zegt de directeur van het bedrijf.
0x Win de racegame V-Rally 414/09 12u15 - Computeridee.nl: Racen over asfalt? Kinderspel. Dwars door de bossen en de bergen terwijl de modder je om de oren vliegt? Dat is pas stoer! En met de game V-Rally 4 van Kylotonn Racing Games doe je dat gewoon vanuit je luie stoel - dat scheelt weer een carwash.

Statistieken

Artikels:
32689
Gelezen:
9990
Aantal lezers nu:
48


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven