vrijdag 23 maart 2018, week 12


U bent nu hier: Meer nieuws van Computeridee.nl

Laatste updatecontrole: vandaag om 6u00
 

Computeridee.nl

Verbergen Tonen
22/03 14u15  TomTom Rider 550 speciaal voor motormuizen TomTom lanceert een nieuw navigatiesysteem dat zich richt op motorrijders, de TomTom Rider 550.
22/03 10u15  UBP-X700 UHD-speler speelt niet alleen schijfjes af Om 4K-films op een blu-ray-disc af te spelen, heb je een uhd-speler nodig. Sony brengt daarvan een nieuwe versie uit, de UBP-X700. Die heeft ondersteuning voor de nieuwste beeldtechnieken, zoals HDR10 en Dolby Vision.
21/03 15u30  Vive Focus vr-bril lanceert later dit jaar HTC maakt bekend dat zijn virtual reality-bril Vive Focus later dit jaar wereldwijd beschikbaar wordt gesteld. De standalone headset is sinds eind vorig jaar al in China te koop.
21/03 12u00  Livestreamen op YouTube voortaan makkelijker Een livestream op YouTube is voortaan binnen enkele klikken opgestart, zonder dat je daarvoor nog extra software nodig hebt. Op deze manier wordt het voor gebruikers veel eenvoudiger om zichzelf online uit te zenden.
21/03 11u15  'Illegaal downloaden en streamen neemt juist toe' Hoewel auteursrechtenorganisaties er zoveel mogelijk aan doen om internetpiraterij tegen te gaan, blijft illegaal downloaden en streamen onverminderd populair. Websites die dit aanbieden, worden juist vaker bezocht dan een jaar geleden.
21/03 10u00  Kiezen of delen: Sleepwet en gemeenteraad Vandaag vinden zowel de gemeenteraadsverkiezingen als het raadgevend referendum voor de nieuwe Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten (ook wel 'sleepwet' in de volksmond) plaats. Weet je al wat - en waar je gaat stemmen? Zo nee, dan hebben we wat online hulpmiddelen voor je op een rij gezet. Waaronder uiteraard een stemwijzer.
20/03 14u15  Clear View Standing Cover is veelzijdige hoes voor Galaxy S9 Smartphones die zo duur zijn als de Galaxy S9 en S9+, kunnen een stevige beschermhoes goed gebruiken. Samsung verkoopt er dan ook verschillende, die op maat gemaakt zijn voor zijn nieuwste toptoestellen.
20/03 10u15  SP500-sportdoppen Sony laten omgevingsgeluid door De nieuwe SP500-oordoppen van Sony zijn draadloos, maar zitten wel met een kabeltje rond de nek. Dat heeft doorgaans toch onze voorkeur, zo raak je ze niet zomaar kwijt.
20/03 00u15  Blokkade op basis van locatie opgeheven voor online shoppen Vanaf 21 maart is er geen blokkade meer op online producten en diensten in de EU. Dat betekent dat webshops ongeacht de locatie van de bezoeker, altijd dezelfde producten moeten tonen en dat inwoners van EU-landen niet meer mogen worden uitgesloten van het kopen van producten op websites uit een ander EU-land.
19/03 17u00  Piratenpartij kaapt wifi in de trein van NS Treinreizigers door heel Nederland werden verrast bij het inloggen op het gratis wifi-netwerk van NS. Door een slimme omleiding van de Piratenpartij Amsterdam komt men niet op de startpagina van het NS maar op een site gemaakt door de partij die de onveiligheid van het netwerk aan de tand voelt. De Piratenpartij hoopt hiermee meer mensen te beïnvloeden om aanstaande woensdag tegen de sleepwet te stemmen.
19/03 15u30  HTC start verkoopt Vive Pro-headset HTC is de verkoop gestart van de Vive Pro, die de virtual reality-bril Vive opvolgt. Deze voorganger is nu tevens goedkoper geworden. Het prijsverschil is fors en er zijn veel verborgen kosten, dus let goed op.
19/03 11u00  Prijsvechter Huawei P20 Lite nu uit in Nederland Huawei maakt bekend dat zijn P20 Lite-smartphone vanaf vandaag ook in Nederland te koop is. Opvallend is dat de krachtigere P20 nog niet eens uit is, maar ook dat de Lite-versie al hele degelijke specificaties voor de prijs biedt.
19/03 10u30  'Microsoft dringt Edge op aan Windows Mail-gebruikers' Wie de standaard mail-app in Windows 10 gebruikt, kan dit in de toekomst mogelijk alleen nog in combinatie met de Edge-browser. Microsoft experimenteert daarmee in een nieuwe testversie van het besturingssysteem.
19/03 10u15  Firefox slaat wachtwoorden niet veilig genoeg op Mozilla's hoofdwachtwoord-functie in Firefox is al jarenlang niet veilig genoeg. Het gebruikt een verouderde encryptietechniek die gemakkelijk te kraken is. Dat geldt ook voor Mozilla's mailsoftware Thunderbird.
19/03 09u45  'Firefox slaat wachtwoorden niet veilig genoeg op' Mozilla's hoofdwachtwoord-functie in Firefox is al jarenlang niet veilig genoeg. Het gebruikt een verouderde encryptietechniek die gemakkelijk te kraken is. Dat geldt ook voor Mozilla's mailsoftware Thunderbird.
Laatste update: donderdag 22 maart 2018, 14u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

1x 'Firefox slaat wachtwoorden niet veilig genoeg op'19/03 09u45 - Computeridee.nl: Mozilla's hoofdwachtwoord-functie in Firefox is al jarenlang niet veilig genoeg. Het gebruikt een verouderde encryptietechniek die gemakkelijk te kraken is. Dat geldt ook voor Mozilla's mailsoftware Thunderbird.
0x Win een USB-C Hub 5-in-one van Xtorm16/03 09u15 - Computeridee.nl: Heb je een laptop gekocht waar een usb-c-aansluiting op zit? Dan kun je daar de functionaliteit van uitbreiden met een apparaatje als de USB-C Hub 5-in-one van Xtorm.
0x Google: Vorig jaar 39 miljoen malafide Android-apps gestopt16/03 10u15 - Computeridee.nl: Vorig jaar identificeerde de Play Protect-dienst van Google 39 miljoen potentieel malafide app-installaties. Sinds 2016 vindt er op de achtergrond bij Android-smartphones dagelijks in plaats van wekelijks een virusscan plaats, en dat blijkt ook wel nodig.
0x Jaarwisseling zonder mobiel internet op Bali16/03 11u00 - Computeridee.nl: Inwoners van Bali hebben zaterdag 24 uur lang geen mobiel internet. Dan is het namelijk tijdens de Balinese jaarwisseling de dag van de stilte, tijd voor zelfreflectie. En het liefst zonder mobiele telefoons.
0x Samsung Galaxy S9 en S9 Plus krijgen Disney animoji16/03 11u30 - Computeridee.nl: Samsung komt, net als Apple, met een animoji-functie. Het gaat om de Samsung Galaxy S9 en S9 Plus. Veel van Samsungs animoji zien er een stuk griezeliger uit dan de karakters van Apple, maar niet allemaal … Samsung heeft namelijk een partnerschap met Disney, waardoor je kan veranderen in Mickey Mouse.
0x 'Ouderen vaker voor sleepwet dan jongeren'16/03 15u45 - Computeridee.nl: Ouderen vinden het over het algemeen minder zorgelijk dat de AIVD meer bevoegdheden krijgt tot aftappen van telefoon- en internetverkeer dan jongeren, en stemmen daardoor aanstaande woensdag eerder vóór de nieuwe wet dan tegen.
0x Firefox slaat wachtwoorden niet veilig genoeg op19/03 10u15 - Computeridee.nl: Mozilla's hoofdwachtwoord-functie in Firefox is al jarenlang niet veilig genoeg. Het gebruikt een verouderde encryptietechniek die gemakkelijk te kraken is. Dat geldt ook voor Mozilla's mailsoftware Thunderbird.
0x 'Microsoft dringt Edge op aan Windows Mail-gebruikers'19/03 10u30 - Computeridee.nl: Wie de standaard mail-app in Windows 10 gebruikt, kan dit in de toekomst mogelijk alleen nog in combinatie met de Edge-browser. Microsoft experimenteert daarmee in een nieuwe testversie van het besturingssysteem.
0x Prijsvechter Huawei P20 Lite nu uit in Nederland19/03 11u00 - Computeridee.nl: Huawei maakt bekend dat zijn P20 Lite-smartphone vanaf vandaag ook in Nederland te koop is. Opvallend is dat de krachtigere P20 nog niet eens uit is, maar ook dat de Lite-versie al hele degelijke specificaties voor de prijs biedt.
0x HTC start verkoopt Vive Pro-headset19/03 15u30 - Computeridee.nl: HTC is de verkoop gestart van de Vive Pro, die de virtual reality-bril Vive opvolgt. Deze voorganger is nu tevens goedkoper geworden. Het prijsverschil is fors en er zijn veel verborgen kosten, dus let goed op.

Statistieken

Artikels:
33692
Gelezen:
8159
Aantal lezers nu:
42


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven