woensdag 13 november 2019, week 46


U bent nu hier: Meer nieuws van Computeridee.nl

Laatste updatecontrole: vandaag om 19u00
 

Computeridee.nl

Verbergen Tonen
13/11 10u15  Betaaldienst Facebook Pay kijkt mee met al je aankopen Facebook lanceert in de Verenigde Staten Facebook Pay, een nieuwe betaaldienst om binnen apps van Facebook snel en eenvoudig mee af te rekenen. Dat gemak heeft alleen wel een prijs. Facebook houdt precies bij wat je koopt.
13/11 00u00  Leuk: gratis cursus Programmeren in Scratch! Met programmeren kun je niet vroeg genoeg beginnen. Speciaal voor kinderen is er Scratch, een programmeertaal die ze heel snel onder de knie krijgen en waarmee ze op een speelse manier kennismaken met ... programmeren dus. Zeiden we kinderen? Eigenlijk is Scratch voor iederéén leuk om te leren. En dat hoeft niets te kosten: in de online Tech Academy staat nu een gratis cursus Scratch klaar!12 
13/11 00u00  Echo Loop is slimme ring van Amazon Bij wearables denken we automatisch aan horloges en polsbandjes, maar daar blijft het niet bij. De Echo Loop van Amazon is weer wat onopvallender, het betreft namelijk een ring.13 
12/11 14u15  Skullcandy Vert Clip-Anywhere-dopjes raak je niet zomaar kwijt Skullcandy richt zich doorgaans op hippe jongeren maar met de Vert Clip-Anywhere Wireless Earbuds komt men nu ook met oordoppen voor actievelingen.
12/11 10u15  Eminent EM6410-camera op afstand te draaien Het is niet altijd vanzelfsprekend dat een beveiligingscamera alles in beeld krijgt. Op afstand kunnen draaien en kantelen is dan een welkome toevoeging.
12/11 00u00  Slimme speaker Amazon mogelijk getuige in moordzaak Een slimme speaker van Amazon speelt mogelijk een cruciale rol in het oplossen van een Amerikaanse moordzaak. Opgenomen geluidsfragmenten zouden meer inzicht moeten geven in wat er die dag precies gebeurde.
11/11 11u30  XS4All-aanhangers lanceren nieuwe provider: Freedom Internet Nederland is sinds vandaag een internetprovider rijker: Freedom Internet. Deze is opgericht door tegenstanders van KPN's plannen om XS4All als zelfstandige provider op te doeken, het actiecomité XS4ALL Moet Blijven.
11/11 10u15  Dit jaar 200 nepwebshops offline gehaald door politie De Nederlandse politie heeft dit jaar rond de 200 nepwebshops offline gehaald. Wel is dat een stuk minder dan vorig jaar, omdat men selectiever te werk gaat en zich nu vooral op de 'grote jongens' richt.
09/11 00u00  Google is nieuwe eigenaar van Fitbit Google maakt zojuist bekend dat het de nieuwe eigenaar is van wearables-merk Fitbit. Daar is een bedrag van 2,1 miljard dollar voor neergelegd. Bedoeling is dat beide partijen elkaar gaan versterken: Google softwarematig en Fitbit hardwarematig.
08/11 10u15  Win een Tile Essentials-pakket met o.a. twee Tile Stickers Wanneer het op bluetooth-trackers aankomt, is Tile al een poosje een gevestigde naam. Binnen het assortiment van dit merk is de Tile Sticker nu nieuw, rechtsonder op bovenstaande foto.
08/11 00u00  Sandisk Extreme Pro-geheugenkaartje nu tot 1 TB Of je het nu als hobby doet of het wat professioneler aanpakt, in de videowereld is er altijd behoefte aan extra opslagruimte.
06/11 15u45  Trend Micro-werknemer verkocht klantgegevens aan criminelen Sommige klanten van Trend Micro zijn telefonisch benaderd door oplichters, nadat die hun klantgegevens in handen hadden gekregen. Niet door een hack, maar via een medewerker van de antivirus-firma.
06/11 11u30  Malwarebytes 4.0 met nieuwe interface nu te downloaden Malwarebytes 4.0 is uit en deze versie van het bekende antivirusprogramma kenmerkt zich door een hele nieuwe interface. De software ziet er daardoor frisser en overzichtelijker uit.
06/11 10u30  Website overspoelt Firefox met eindeloze pop-ups Cybercriminelen misbruiken een kwetsbaarheid in Firefox via een website die de bezoeker met eindeloze pop-ups bestookt. Op die manier hopen ze potentiële slachtoffers naar hun 'helpdesk' te lokken.
Laatste update: vandaag om 10u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
Geen oude hoofdpunten gevonden.


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

13x Echo Loop is slimme ring van Amazon13/11 00u00 - Computeridee.nl: Bij wearables denken we automatisch aan horloges en polsbandjes, maar daar blijft het niet bij. De Echo Loop van Amazon is weer wat onopvallender, het betreft namelijk een ring.
12x Leuk: gratis cursus Programmeren in Scratch!13/11 00u00 - Computeridee.nl: Met programmeren kun je niet vroeg genoeg beginnen. Speciaal voor kinderen is er Scratch, een programmeertaal die ze heel snel onder de knie krijgen en waarmee ze op een speelse manier kennismaken met ... programmeren dus. Zeiden we kinderen? Eigenlijk is Scratch voor iederéén leuk om te leren. En dat hoeft niets te kosten: in de online Tech Academy staat nu een gratis cursus Scratch klaar!
7x Betaaldienst Facebook Pay kijkt mee met al je aankopen13/11 10u15 - Computeridee.nl: Facebook lanceert in de Verenigde Staten Facebook Pay, een nieuwe betaaldienst om binnen apps van Facebook snel en eenvoudig mee af te rekenen. Dat gemak heeft alleen wel een prijs. Facebook houdt precies bij wat je koopt.
1x XS4All-aanhangers lanceren nieuwe provider: Freedom Internet11/11 11u30 - Computeridee.nl: Nederland is sinds vandaag een internetprovider rijker: Freedom Internet. Deze is opgericht door tegenstanders van KPN's plannen om XS4All als zelfstandige provider op te doeken, het actiecomité XS4ALL Moet Blijven.
0x Website overspoelt Firefox met eindeloze pop-ups06/11 10u30 - Computeridee.nl: Cybercriminelen misbruiken een kwetsbaarheid in Firefox via een website die de bezoeker met eindeloze pop-ups bestookt. Op die manier hopen ze potentiële slachtoffers naar hun 'helpdesk' te lokken.
0x Malwarebytes 4.0 met nieuwe interface nu te downloaden06/11 11u30 - Computeridee.nl: Malwarebytes 4.0 is uit en deze versie van het bekende antivirusprogramma kenmerkt zich door een hele nieuwe interface. De software ziet er daardoor frisser en overzichtelijker uit.
0x Trend Micro-werknemer verkocht klantgegevens aan criminelen06/11 15u45 - Computeridee.nl: Sommige klanten van Trend Micro zijn telefonisch benaderd door oplichters, nadat die hun klantgegevens in handen hadden gekregen. Niet door een hack, maar via een medewerker van de antivirus-firma.
0x Sandisk Extreme Pro-geheugenkaartje nu tot 1 TB08/11 00u00 - Computeridee.nl: Of je het nu als hobby doet of het wat professioneler aanpakt, in de videowereld is er altijd behoefte aan extra opslagruimte.
0x Win een Tile Essentials-pakket met o.a. twee Tile Stickers08/11 10u15 - Computeridee.nl: Wanneer het op bluetooth-trackers aankomt, is Tile al een poosje een gevestigde naam. Binnen het assortiment van dit merk is de Tile Sticker nu nieuw, rechtsonder op bovenstaande foto.
0x Google is nieuwe eigenaar van Fitbit09/11 00u00 - Computeridee.nl: Google maakt zojuist bekend dat het de nieuwe eigenaar is van wearables-merk Fitbit. Daar is een bedrag van 2,1 miljard dollar voor neergelegd. Bedoeling is dat beide partijen elkaar gaan versterken: Google softwarematig en Fitbit hardwarematig.

Statistieken

Artikels:
30802
Gelezen:
34620
Aantal lezers nu:
69


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven