zaterdag 23 februari 2019, week 08


U bent nu hier: Meer nieuws van Computeridee.nl

Laatste updatecontrole: vandaag om 16u30
 

Computeridee.nl

Verbergen Tonen
22/02 10u15  Facebook trekt stekker uit controversiële vpn-app Facebook stopt met het aanbieden van zijn controversiële vpn-app Onavo Protect. Vorig jaar ontstond er ophef over deze dienst, omdat Facebook er het internetverkeer van gebruikers mee kon inzien. Dit terwijl diezelfde gebruikers de app juist installeerden om online anoniem te blijven.
21/02 14u15  Obsbot Tail-camera volgt zelf mensen en objecten Jezelf filmen terwijl je toch beide handen vrijhoudt? Dat kan binnenkort met de Obsbot Tail van het Chinese Shenzhen.
21/02 12u30  Samsung Galaxy S10 krijgt speciale Instagram Modus Op het Galaxy Unpacked 2019-event werden niet alleen nieuwe smartphones aangekondigd (waaronder de Galaxy Fold, ’s werelds eerste opklapbare smartphone), ook werd een bijzondere samenwerking onthuld: die tussen Samsung en … Instagram!
21/02 12u00  Samsung S10 krijgt speciale Instagram Modus Op het Galaxy Unpacked 2019-event werden niet alleen nieuwe smartphones aangekondigd (waaronder de Galaxy Fold, ’s werelds eerste opklapbare smartphone), ook werd een bijzondere samenwerking onthuld: die tussen Samsung en … Instagram!
21/02 10u15  Cooler Master MM830-muis heeft ingebouwd oled-schermpje De MM830-muis van Cooler Master is een opvallend beestje. Zo zitten er onder de duim vier knoppen in de vorm van een kruis - ook bekend als d-pad of vierpuntsdruktoets.
21/02 09u45  Drie verschillende Galaxy S10 smartphones aangekondigd Het is dit jaar precies tien jaar geleden dat Samsung de allereerste Galaxy S-smartphone op de markt bracht. Omdat het bedrijf, in tegenstelling tot een zekere concurrent, wél consistent is geweest in de nummering van z’n toestellen, betekent het tienjarig jubileum dan ook dat het bedrijf dit jaar de Galaxy S10 aankondigt. En niet één, maar meteen drie!
20/02 20u15  EU-lidstaten gaan akkoord met concepttekst uploadfilter en linktaks Woensdag heeft de Europese Raad ingestemd met de concepttekst van een omstreden wet waarbij het auteursrecht in Europa wordt hervormd. Zo wordt er een uploadfilter geïntroduceerd, waarmee voorkomen moet worden dat auteursrechtelijk materiaal wordt geüpload, bijvoorbeeld naar YouTube.
20/02 12u15  1 zettabyte mobiele data per jaar in 2022 We internetten telkens meer via onze smartphones en als dat zo doorzet, wordt er in 2022 wereldwijd krap 1 zettabyte aan mobiele data verstookt. Oftewel 1 miljard TB, dan wel 1 miljoen miljard MB. Dat becijferde marktanalist Cisco op basis van huidige trends.
20/02 11u00  :-) Heb jij al een emoji-nummerplaat? Heb je altijd al gedroomd van een nummerbord met emoji’s? Vanaf 1 maart kan het. Klein dingetje: je moet er wel voor naar Australië verhuizen …
20/02 10u15  Duidelijkere straffen bij ongepaste YouTube-video's Je mag niet zomaar alles op YouTube zetten, er zijn bepaalde regels om je aan te houden. Doe je dit niet, dan treft YouTube maatregelen. Vanaf 25 februari geldt hiervoor een nieuw beleid, dat bij een eerste overtreding wat milder is.
20/02 00u00  Smart Battery Case voor grootverbruikers iPhone Is je iPhone vaak leeg? Dan schiet Apple te hulp met een hoesje dat je toestel niet alleen tegen valschade beschermd, maar ook een interne accu bezit.
19/02 14u15  GXT 711 Dominus Gaming Desk houdt je drankje vast Een beetje gaming-pc is niet alleen krachtig, maar ziet er ook gelikt uit. Idem voor muis, toetsenbord en koptelefoon. Dus waarom niet ook een bijpassend gaming-bureau?
19/02 13u30  Vrouwen appen meer dan mannen Om een decennium Samsung Galaxy S te vieren – morgen word de nieuwe Galaxy S10-lijn gepresenteerd – heeft het Koreaanse bedrijf onderzoek gedaan naar smartphonewensen én voorkeuren van Nederlanders.
19/02 10u30  Snel internet in Nederland: duurder dan bij de buren Een Engelse vergelijkingssite heeft onderzoek gedaan naar de kosten en de snelheid van breedband internet wereldwijd. In vergelijking met onze directe buren ben je in Nederland gemiddeld (veel) meer kwijt.
19/02 10u30  Sony Glass Sound-speaker past in ieder interieur Je zou het niet zeggen, maar je kijkt hier naar een speaker. De Glass Sound-speaker van Sony, welteverstaan. Vermomd als kamerlamp, zodat deze bij ieder interieur past.
Laatste update: vrijdag 22 februari 2019, 10u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
19/02 00u00  Namen van webshops duidelijker op afschriften bij RabobankBankafschriften waar onbekende namen op staan, zijn voor veel mensen een ergernis. De Rabobank onderneemt sinds vandaag stappen daartegen, door bij een klein deel van de afschriften de daadwerkelijke naam van de webshop te vermelden.
18/02 14u30  Gratis hulp bij belastingaangifte? Computer Idee helpt!De tijd om je belastingaangifte in te vullen is weer aangebroken. En net als vorig jaar helpt Computer Idee je met het invullen. Want met ons gratis handige en geautomatiseerde Excelbestand zie je direct hoeveel je terugkrijgt, of moet betalen.
18/02 14u00  Hulp nodig bij belastingaangifte? Computer Idee helpt!De tijd om je belastingaangifte in te vullen is weer aangebroken. En net als vorig jaar helpt Computer Idee je met het invullen. Want met ons gratis handige Excelbestand zie je direct hoeveel je terugkrijgt, of moet betalen.
18/02 12u15  Computer Idee helpt je ook dit jaar met je aangifte!De tijd om je belastingaangifte in te vullen is weer aangebroken. En net als vorig jaar helpt Computer Idee je met het invullen. Want met ons gratis handige Excelbestand zie je direct hoeveel je terugkrijgt, of moet betalen.
18/02 12u00  Computer Idee helpt je met je aangifte!De tijd om je belastingaangifte in te vullen is weer aangebroken. En net als vorig jaar helpt Computer Idee je met het invullen. Want met ons gratis handige Excelbestand zie je direct hoeveel je terugkrijgt, of moet betalen.
18/02 11u00  Dutch Filmworks in hoger beroep tegen downloadboete-uitspraakDutch Filmworks gaat in hoger beroep om Ziggo opnieuw te dwingen tot het overhandigen van NAW-gegevens van torrent-downloaders. De filmdistributeur moet duidelijker maken wat er met die informatie gedaan wordt en waarom specifiek voor het boetebedrag van 150 euro is gekozen.
18/02 10u15  Samsung stopt ontwikkeling nieuwe blu-rayspelersSamsung werkt niet langer aan nieuwe blu-rayspelers, zo maakt het bedrijf bekend. Later dit jaar zou er een 4K-model lanceren, maar de plannen daarvoor zijn geschrapt. Sony en Panasonic blijven op dit gebied als de grootste spelers achter.
16/02 00u00  Spotify treedt harder op tegen adblockersSpotify past zijn gebruiksvoorwaarden aan, waardoor het voortaan expliciet verboden is om advertenties binnen de gratis versie van de streamingdienst te blokkeren. Ben je in overtreding, dan kan Spotify je account blokkeren.
16/02 00u00  Opera introduceert vpn in mobiele browserWie Opera als mobiele browser gebruikt en daarnaast zijn internetactiviteit wil anonimiseren, heeft binnenkort geen aparte vpn-app meer nodig. Opera zelf krijg namelijk een ingebouwde vpn-functie.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

2x Snel internet in Nederland: duurder dan bij de buren19/02 10u30 - Computeridee.nl: Een Engelse vergelijkingssite heeft onderzoek gedaan naar de kosten en de snelheid van breedband internet wereldwijd. In vergelijking met onze directe buren ben je in Nederland gemiddeld (veel) meer kwijt.
2x Duidelijkere straffen bij ongepaste YouTube-video's20/02 10u15 - Computeridee.nl: Je mag niet zomaar alles op YouTube zetten, er zijn bepaalde regels om je aan te houden. Doe je dit niet, dan treft YouTube maatregelen. Vanaf 25 februari geldt hiervoor een nieuw beleid, dat bij een eerste overtreding wat milder is.
2x :-) Heb jij al een emoji-nummerplaat?20/02 11u00 - Computeridee.nl: Heb je altijd al gedroomd van een nummerbord met emoji’s? Vanaf 1 maart kan het. Klein dingetje: je moet er wel voor naar Australië verhuizen …
1x Samsung stopt ontwikkeling nieuwe blu-rayspelers18/02 10u15 - Computeridee.nl: Samsung werkt niet langer aan nieuwe blu-rayspelers, zo maakt het bedrijf bekend. Later dit jaar zou er een 4K-model lanceren, maar de plannen daarvoor zijn geschrapt. Sony en Panasonic blijven op dit gebied als de grootste spelers achter.
1x Sony Glass Sound-speaker past in ieder interieur19/02 10u30 - Computeridee.nl: Je zou het niet zeggen, maar je kijkt hier naar een speaker. De Glass Sound-speaker van Sony, welteverstaan. Vermomd als kamerlamp, zodat deze bij ieder interieur past.
1x GXT 711 Dominus Gaming Desk houdt je drankje vast19/02 14u15 - Computeridee.nl: Een beetje gaming-pc is niet alleen krachtig, maar ziet er ook gelikt uit. Idem voor muis, toetsenbord en koptelefoon. Dus waarom niet ook een bijpassend gaming-bureau?
1x Smart Battery Case voor grootverbruikers iPhone20/02 00u00 - Computeridee.nl: Is je iPhone vaak leeg? Dan schiet Apple te hulp met een hoesje dat je toestel niet alleen tegen valschade beschermd, maar ook een interne accu bezit.
1x Drie verschillende Galaxy S10 smartphones aangekondigd21/02 09u45 - Computeridee.nl: Het is dit jaar precies tien jaar geleden dat Samsung de allereerste Galaxy S-smartphone op de markt bracht. Omdat het bedrijf, in tegenstelling tot een zekere concurrent, wél consistent is geweest in de nummering van z’n toestellen, betekent het tienjarig jubileum dan ook dat het bedrijf dit jaar de Galaxy S10 aankondigt. En niet één, maar meteen drie!
1x Cooler Master MM830-muis heeft ingebouwd oled-schermpje21/02 10u15 - Computeridee.nl: De MM830-muis van Cooler Master is een opvallend beestje. Zo zitten er onder de duim vier knoppen in de vorm van een kruis - ook bekend als d-pad of vierpuntsdruktoets.
1x Samsung Galaxy S10 krijgt speciale Instagram Modus21/02 12u30 - Computeridee.nl: Op het Galaxy Unpacked 2019-event werden niet alleen nieuwe smartphones aangekondigd (waaronder de Galaxy Fold, ’s werelds eerste opklapbare smartphone), ook werd een bijzondere samenwerking onthuld: die tussen Samsung en … Instagram!

Statistieken

Artikels:
32310
Gelezen:
26124
Aantal lezers nu:
53


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven