donderdag 13 december 2018, week 50


U bent nu hier: Meer nieuws van De Standaard: Beroemd en Bizar

Laatste updatecontrole: vandaag om 17u15
 

De Standaard: Beroemd en Bizar

Verbergen Tonen
13/12 16u30  Russische 'tv-robot' blijkt gewoon man in pak In Rusland doet robot Boris heel wat stof opwaaien. Hij mocht opdraven om een robotshow op te leuken met dansje. Achteraf bleek dat het ging om een man in een pak.
13/12 00u00  Hond behoedt doelman voor gigantische flater In de Argentijnse derde klasse stond afgelopen weekend het duel tussen Juventus Unida en Defensores de Belgrano op het programma. De thuisploeg won makkelijk met 3-0, maar het had eigenlijk 4-0 moeten zijn. De doelman van de bezoekers wilde uittrappen, maar trapte het leer tegen een spits aan. Die leek te profiteren en te scoren, maar een hond besliste er anders over.
13/12 00u00  9-jarige vecht sneeuwballenverbod aan in gemeenteraad Dane Best is 9 jaar oud, woont in Colorado en gooit al eens graag een sneeuwbal. Maar door een verordening van zijn dorp uit de jaren 1920 kon hij dat enkel illegaal doen. Dane ondernam daarom actie en trok naar de gemeenteraad om het verbod aan te vechten.
13/12 00u00  Fotograaf spot zeldzaam wit rendier in de sneeuw: ‘Magisch moment’ Een Noorse fotograaf heeft op Instagram enkele opvallende foto’s gedeeld van een wit rendier. De man was aan het hiken met enkele vrienden toen hij plots het zeldzame dier tegenkwam. ‘Hij verdween haast in de sneeuw.’
12/12 18u30  Ook met een kajak kan je je perfect uitleven in de sneeuw De Amerikaanse oostkust kreeg een hevige sneeuwstorm te verduren. Begin deze week nog zaten honderdduizenden gezinnen zonder elektriciteit. Maar gelukkig voor de Amerikanen is er naast heel wat sneeuwellende ook sneeuwpret. Dat bewijst deze man op een originele wijze.
12/12 17u15  Bo Van Spilbeeck heeft geslachtsoperatie achter de rug In haar transitie tot vrouw heeft VTM-journaliste Bo Van Spilbeeck (59) al verscheidene chirurgische behandelingen achter de rug. En nu heeft ook de meest ingrijpende operatie plaatsgevonden, vertelde ze woensdag op Qmusic.
12/12 13u45  Vlaamse studente laat vliegtuig landen: ‘Man riskeerde blind te worden’ De Maasmechelse Julia Bels (22), vijfdejaarsstudente geneeskunde, heeft een vliegtuig laten landen omdat een passagier felle pijn aan zijn oog had gekregen. ‘Omdat hij riskeerde blind te worden, raadde ik de copiloot aan om een tussenlanding te maken’, vertelt ze in De Limburger.
12/12 11u15  Chocolade overspoelt straat na lek in fabriek De brandweer in het Duitse stad Werl kreeg een ongewone oproep: door een lek in een chocoladefabriek was een straat overspoeld met chocolade.
12/12 00u00  Cath Luyten en Frank Raes uit elkaar Na een relatie van ruim 15 jaar, waarvan 14 jaar als getrouwd koppel, zijn presentatrice Cath Luyten (41) en sportjournalist Frank Raes (64) uit elkaar.
12/12 00u00  Eva Daeleman verhuist naar Oostende Eva Daeleman, voormalig radio- en televisiepresentatrice, zal in 2019 haar woonplaats Mechelen verlaten.
11/12 15u15  Entree van May bij Merkel gaat de mist in De Britse premier Theresa May is op bezoek bij de Duitse bondskanselier Angela Merkel. Haar entree verliep niet zo vlot als verwacht.
11/12 00u00  Verlovingsring valt in rooster bij aanzoek De politie van New York was de voorbije dagen naarstig op zoek naar een man die zijn huwelijksaanzoek zag uitdraaien op een nachtmerrie. Nadat hij vrijdag zijn vriendin ten huwelijk vroeg op Times Square, liet zijn vriendin het juweel per ongeluk door een rooster in de stoep vallen. De politie kon de ring bemachtigen en trachtte via sociale media de eigenaars terug te vinden. Met succes.
11/12 00u00  Jeanne Schollaert, helft van bekende tweeling, overleden Leuven verliest een monument. Jeanne Schollaert, de helft van de bekende tweeling uit het VTM-programma ‘Het Hart van Vlaanderen’, is overleden. Ze werd 95 jaar.
10/12 14u15  Nederlandse voetbalcommentator heeft er op laatste werkdag geen zin meer in Hij droeg een gedicht voor, zong een lied van Frank Sinatra en wierp zijn licht op de beurskoersen. Maar de voetbalwedstrijd die hij moest becommentariëren negeerde hij volledig.
10/12 00u00  Harry en Meghan verhuizen naar Windsor Prins Harry en zijn echtgenote Meghan zullen begin 2019 naar Windsor verhuizen met het oog op de geboorte van hun eerste kind, dat in de lente verwacht wordt, zo heeft Kensington Palace zaterdag aangekondigd.
Laatste update: vandaag om 16u30


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
10/12 00u00  Drie dingen die Trump toch maar beter niet had gezegd deze weekDe Amerikaanse president Donald Trump staat - op z'n zachtst gezegd - bekend als een flapuit. In bovenstaande beelden verspreekt hij zich jammerlijk wanneer Paradise bezoekt, de stad die door de bosbranden in Californië helemaal van de kaart is geveegd.
09/12 00u00  Trump gooit oortje tolk weg: 'Ik verstond je beter in je eigen taal'De Amerikaanse president Donald Trump is vrijdag door zijn Argentijnse collega Mauricio Macri hartelijk verwelkomd op de G20-top in Buenos Aires. Trump had echter problemen met zijn oortje waar hij de vertaling door hoorde en gooide dat dan maar weg. En dan komt de flapuit in Trump naar boven.
09/12 00u00  Brad Pitt en Angelina Jolie bereiken akkoord over hoederecht kinderenAngelina Jolie en Brad Pitt hebben een akkoord bereikt over het hoederecht voor hun zes kinderen. Dat meldt een advocaat die betrokken is bij de zaak. Door het akkoord wordt een pijnlijke rechtszaak vermeden.
09/12 00u00  Jade wint ‘The Voice Kids’De 14-jarige Jade uit Oostakker heeft vrijdagavond de finale van ‘The Voice Kids’ gewonnen. Ze krijgt een spaarpot van 10.000 euro en mag ook een eigen single opnemen.
08/12 16u30  Egypte start onderzoek naar Deens koppel voor naaktfoto op piramideIn Egypte wordt een gerechtelijk onderzoek gestart naar een koppel uit Denemarken dat één van de piramiden van Gizeh zou beklommen hebben om er naakt te poseren. Het is niet duidelijk of de twee zich nog in Egypte bevinden.
08/12 00u00  'Het juiste spoor, ik walg van mezelf'Ontevreden reizigers, stakingen en de vraag naar een onderzoek naar de rol van de NMBS bij de deportaties tijdens WO II. De Ideale Wereld vroeg uitleg aan de woordvoerder van de NMBS.
07/12 00u00  Stijn Meuris plant comeback met NoordkaapStijn Meuris (53) plant een comeback met zijn band Noordkaap.
06/12 16u45  Koningin Mathilde bezoekt Koninklijk Conservatorium van LuikKoningin Mathilde heeft donderdagmorgen in Luik een bezoek gebracht aan het Conservatoire Royal de Liège in het kader van een tournee die haar eerder naar de koninklijke conservatoria van Antwerpen en Bergen bracht. Mathilde is zelf musicus en erevoorzitter van de Koningin Elisabethwedstrijd.
06/12 00u00  Paus kan lach niet inhouden wanneer jongen met Zwitserse wacht wil spelenPaus Franciscus hield woensdag een audiëntie in het Vaticaan. Tijdens die plechtigheid kwam een klein jongetje het podium opgelopen om de Zwitserse wacht die er stond, even te inspecteren. De paus kon zijn lach niet inhouden en bewonderde het enthousiasme van de doofstomme jongen.
06/12 00u00  Gezichtsherkenning nagelt zakenvrouw onterecht aan schandpaalEen gezichtsherkenningssysteem zag een Chinese ceo door een rood licht stappen. Alleen was de vrouw daar niet.
06/12 00u00  Is dit het grootste rund ter wereld?In Australië is de os Knickers van de slachtbank gered. Waarom? Omdat het dier ronduit gigantisch is.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

6x 9-jarige vecht sneeuwballenverbod aan in gemeenteraad13/12 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Dane Best is 9 jaar oud, woont in Colorado en gooit al eens graag een sneeuwbal. Maar door een verordening van zijn dorp uit de jaren 1920 kon hij dat enkel illegaal doen. Dane ondernam daarom actie en trok naar de gemeenteraad om het verbod aan te vechten.
5x Fotograaf spot zeldzaam wit rendier in de sneeuw: ‘Magisch moment’13/12 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Een Noorse fotograaf heeft op Instagram enkele opvallende foto’s gedeeld van een wit rendier. De man was aan het hiken met enkele vrienden toen hij plots het zeldzame dier tegenkwam. ‘Hij verdween haast in de sneeuw.’
4x Hond behoedt doelman voor gigantische flater13/12 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: In de Argentijnse derde klasse stond afgelopen weekend het duel tussen Juventus Unida en Defensores de Belgrano op het programma. De thuisploeg won makkelijk met 3-0, maar het had eigenlijk 4-0 moeten zijn. De doelman van de bezoekers wilde uittrappen, maar trapte het leer tegen een spits aan. Die leek te profiteren en te scoren, maar een hond besliste er anders over.
3x Russische 'tv-robot' blijkt gewoon man in pak13/12 16u30 - De Standaard: Beroemd en Bizar: In Rusland doet robot Boris heel wat stof opwaaien. Hij mocht opdraven om een robotshow op te leuken met dansje. Achteraf bleek dat het ging om een man in een pak.
2x Ook met een kajak kan je je perfect uitleven in de sneeuw12/12 18u30 - De Standaard: Beroemd en Bizar: De Amerikaanse oostkust kreeg een hevige sneeuwstorm te verduren. Begin deze week nog zaten honderdduizenden gezinnen zonder elektriciteit. Maar gelukkig voor de Amerikanen is er naast heel wat sneeuwellende ook sneeuwpret. Dat bewijst deze man op een originele wijze.
0x Is dit het grootste rund ter wereld?06/12 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: In Australië is de os Knickers van de slachtbank gered. Waarom? Omdat het dier ronduit gigantisch is.
0x Gezichtsherkenning nagelt zakenvrouw onterecht aan schandpaal06/12 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Een gezichtsherkenningssysteem zag een Chinese ceo door een rood licht stappen. Alleen was de vrouw daar niet.
0x Paus kan lach niet inhouden wanneer jongen met Zwitserse wacht wil spelen06/12 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Paus Franciscus hield woensdag een audiëntie in het Vaticaan. Tijdens die plechtigheid kwam een klein jongetje het podium opgelopen om de Zwitserse wacht die er stond, even te inspecteren. De paus kon zijn lach niet inhouden en bewonderde het enthousiasme van de doofstomme jongen.
0x Koningin Mathilde bezoekt Koninklijk Conservatorium van Luik06/12 16u45 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Koningin Mathilde heeft donderdagmorgen in Luik een bezoek gebracht aan het Conservatoire Royal de Liège in het kader van een tournee die haar eerder naar de koninklijke conservatoria van Antwerpen en Bergen bracht. Mathilde is zelf musicus en erevoorzitter van de Koningin Elisabethwedstrijd.
0x Stijn Meuris plant comeback met Noordkaap07/12 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Stijn Meuris (53) plant een comeback met zijn band Noordkaap.

Statistieken

Artikels:
35998
Gelezen:
28571
Aantal lezers nu:
79


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven