maandag 18 februari 2019, week 08


U bent nu hier: Meer nieuws van De Standaard: Beroemd en Bizar

Laatste updatecontrole: vandaag om 5u45
 

De Standaard: Beroemd en Bizar

Verbergen Tonen
18/02 00u00  Studentengrap veroorzaakt paniek bij booteigenaars Een bizarre brief veroorzaakte gisteren paniek bij enkele booteigenaars in de Flandria Yacht Club in de Brugse jachthaven.12 
17/02 12u00  'We hebben het gesmurft': Zo veel smurfen zag u nog nooit bij elkaar Als u nog blauwe make-up of witte mutsen zoekt, ga dan vooral niet naar het Duitse Lauchkirchen. Daar is zaterdag namelijk een wereldrecordpoging gedaan die de voorraden nogal deed slinken. Liefst 2.762 kwamen er bijeen, het grootst aantal 'smurfen' dat ooit bij elkaar kwam.
16/02 10u15  Jogger vertelt hoe hij poema doodde: ‘Ik wist dat ik iets drastisch moest doen’ Het verhaal ging de wereld rond: een jogger die in de Rocky Mountains aangevallen werd door een poema was erin geslaagd het dier te doden. Een kwestie van zelfverdediging, klonk het. De man heeft nu zijn verhaal gedaan.
16/02 00u00  Kangoeroe huppelt al enkele weken in Kruisem rond Sinds een aantal weken springt in Kruisem een kangoeroe rond. Buurtbewoner Thomas Dhondt zag het dier rondhuppelen in Wannegem-Lede en slaagde erin de kangoeroe te filmen. ‘Hij loopt hier al eventjes rond’, schrijf hij bij de beelden die hij op Facebook deelde. ‘Zeker al een maand.’
15/02 15u15  Journalisten verklaren waarom ze minister De Block blijven filmen Minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open VLD) vraagt zich af waarom de journalisten haar telkens filmen wanneer ze aankomt in de Wetstraat. VRT-journalist Johny Vansevenant heeft de verklaring in de video hierboven.
14/02 16u15  Topstuk van tentoonstelling blijkt waardeloos prul ‘met laagje goudverf uit hobbywinkel’ Een gouden juweel uit 1559 dat sinds vijf jaar in een Nederlands museum hangt, is vals.
14/02 00u00  Ivanka Trump bekritiseert ‘seksistisch kunstwerk’ van stofzuigende lookalike Een lookalike van Ivanka Trump, dochter van president Donald Trump en adviseur in het Witte Huis, die aan het stofzuigen is en ondertussen toeschouwers toeroept om nog wat kruimels te gooien. Dat is het opzet van een nieuw kunstwerk dat momenteel te bezichtigen is in Washington DC.
14/02 00u00  Jennifer Lawrence is verloofd Jennifer Lawrence (28) is verloofd met kunsthandelaar Cooke Maroney (34). Dat heeft haar woordvoerder bevestigd aan Amerikaanse media.
14/02 00u00  ‘Het Geluid’ is na 230 pogingen geraden ‘Het Geluid’, het populaire spelletje van radiozender Qmusic, is na net geen maand en 230 pogingen eindelijk geraden.
14/02 00u00  Premier Michel en zijn vriendin verwachten tweede kindje Heuglijk nieuws voor premier Charles Michel. Hij en zijn vriendin verwachten een tweede kindje.
14/02 00u00  Schooldirecteur vindt opmerkelijke manier om zijn leerlingen te motiveren Elke ochtend doet deze directeur een ochtendroutine samen met zijn leerlingen. De school was de saaie ochtendgymnastiek beu en vond er niets beter op de leerlingen te motiveren met een leuk dansje. In geen tijd gaan deze beelden intussen de wereld rond.
13/02 21u30  Mysterieuze affiches van ‘De Mol’ duiken op in straatbeeld Op verschillende plaatsen in Vlaanderen zijn woensdag affiches opgedoken met daarop de namen van voormalige mollen van het gelijknamige programma: Gilles, Magda, Pieter, Hugo, Eline en Marc. Niet alleen in grote steden als Gent, Mechelen en Hasselt overigens, maar net zo goed in kleinere dorpjes als Kuurne en Zandvoorde.
13/02 00u00  Russisch koppel opgepakt in Maleisië voor act met baby Een man en vrouw met de Russische nationaliteit zijn opgepakt in Maleisië omdat ze bij een act op straat hun baby aan de benen heen en weer zwierden en hem in de lucht gooiden.
13/02 00u00  Acteur Liam Neeson onder vuur na gewelddadige wraakfantasie Liam Neeson heeft in een interview over zijn nieuwe film Cold Pursuit een schokkend verhaal verteld dat zelfs bij zijn medespeler Tom Bateman een heftige reactie opriep. ‘Na de verkrachting van een vriendin wilde ik een zwarte vermoorden’, zei de ‘Taken’-acteur.
13/02 00u00  Driftende rolstoelgebruiker uit Hasselt gaat de wereld rond De Limburgse rolstoelgebruiker Maarten pakt graag uit met een stunt. Toen het vorige week sneeuwde in Hasselt, zag hij een mooie kans. Hij driftte er op los met zijn elektrische rolstoel. De beelden zijn een hit op sociale media.
Laatste update: vandaag om 0u00


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
13/02 00u00  Trevor de eenzame eend is niet meerDe eend Trevor, die bekendstond als ’s werelds eenzaamste eend, is overleden. Doodgebeten door honden.
12/02 16u00  Chimpansee gebruikt omgevallen boom om uit verblijf in zoo te ontsnappen na stormIn de Belfast Zoo in Noord-Ierland is zaterdag een chimpansee uit zijn verblijf ontsnapt na een storm. Een gezin kwam oog in oog te staan met het dier, zoals in de video hierboven te zien is.
12/02 15u15  Politie gebruikt oproerschild om helling af te glijdenIn het Noorse Trondheim ligt er in de wintermaanden doorgaans heel wat sneeuw. De politie van de stad ziet er het plezier van in, zo blijkt uit de video hierboven.
12/02 12u00  Chimpansee ontsnapt met zelfgemaakte 'ladder' uit verblijf in zoo na stormIn de Belfast Zoo in Noord-Ierland is zaterdag een chimpansee uit zijn verblijf ontsnapt na een storm. Een gezin kwam oog in oog te staan met het dier, zoals in de video hierboven te zien is.
12/02 03u00  Fox-nieuwsanker wast handen al tien jaar niet meer ‘omdat bacteriën niet bestaan’Fox-presentator Pete Hegseth gaf dinsdag op tv toe dat hij al tien jaar zijn handen niet meer heeft gewassen ‘omdat bacteriën niet bestaan’. ‘Dat was als grap bedoeld’, liet hij achteraf weten.
12/02 00u00  Mike Pence. Praat altijd. Op de. Zelfde manier.Het Amerikaanse laatavondprogramma ‘The Daily Show’ merkte op dat de Vice-President Mike Pence steeds op dezelfde ritmisch-ingestudeerde manier zijn publiek toespreekt. Voor de comedians was het dan ook een koud kunstje om een reeks speeches van Pence aan elkaar te monteren en er een beat onder te monteren. Het resultaat is een hilarische video die in de Verenigde Staten al het hele weekend viraal gaat.
11/02 07u30  Bevroren kat die ‘tot leven is gewekt’ gaat viraalEen volledig ondergesneeuwde kat die ‘bevroren en levenloos’ werd teruggevonden in het noorden van de Verenigde Staten, heeft haar beproeving onverwacht alsnog overleefd.
11/02 00u00  Luipaardenwelp in handbagage ontdektDe Indiase douane heeft een vliegtuigpassagier betrapt met een luipaardenwelp in zijn handbagage.
11/02 00u00  Belgische klimaatspijbelaars krijgen steun van Leonardo DiCaprioDe Belgische jongeren die afgelopen donderdag al voor de vierde keer spijbelden voor het klimaat, blijven ook in de rest van de wereld niet onopgemerkt.
11/02 00u00  Cambodja wil niet dat u nog langer uw toiletbril versiert met afbeeldingen van Angkor WatCambodja heeft de e-commercegigant Amazon opgeroepen om niet langer toiletbeschermers, badmatten en andere accessoires voor de badkamer te verkopen met illustraties van de Cambodjaanse vlag en het tempelcomplex Angkor Wat. De producten ‘beschadigen de reputatie van het land’.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

12x Studentengrap veroorzaakt paniek bij booteigenaars18/02 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Een bizarre brief veroorzaakte gisteren paniek bij enkele booteigenaars in de Flandria Yacht Club in de Brugse jachthaven.
3x 'We hebben het gesmurft': Zo veel smurfen zag u nog nooit bij elkaar17/02 12u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Als u nog blauwe make-up of witte mutsen zoekt, ga dan vooral niet naar het Duitse Lauchkirchen. Daar is zaterdag namelijk een wereldrecordpoging gedaan die de voorraden nogal deed slinken. Liefst 2.762 kwamen er bijeen, het grootst aantal 'smurfen' dat ooit bij elkaar kwam.
1x Kangoeroe huppelt al enkele weken in Kruisem rond16/02 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Sinds een aantal weken springt in Kruisem een kangoeroe rond. Buurtbewoner Thomas Dhondt zag het dier rondhuppelen in Wannegem-Lede en slaagde erin de kangoeroe te filmen. ‘Hij loopt hier al eventjes rond’, schrijf hij bij de beelden die hij op Facebook deelde. ‘Zeker al een maand.’
1x Jogger vertelt hoe hij poema doodde: ‘Ik wist dat ik iets drastisch moest doen’16/02 10u15 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Het verhaal ging de wereld rond: een jogger die in de Rocky Mountains aangevallen werd door een poema was erin geslaagd het dier te doden. Een kwestie van zelfverdediging, klonk het. De man heeft nu zijn verhaal gedaan.
0x Cambodja wil niet dat u nog langer uw toiletbril versiert met afbeeldingen van Angkor Wat11/02 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Cambodja heeft de e-commercegigant Amazon opgeroepen om niet langer toiletbeschermers, badmatten en andere accessoires voor de badkamer te verkopen met illustraties van de Cambodjaanse vlag en het tempelcomplex Angkor Wat. De producten ‘beschadigen de reputatie van het land’.
0x Belgische klimaatspijbelaars krijgen steun van Leonardo DiCaprio11/02 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: De Belgische jongeren die afgelopen donderdag al voor de vierde keer spijbelden voor het klimaat, blijven ook in de rest van de wereld niet onopgemerkt.
0x Luipaardenwelp in handbagage ontdekt11/02 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: De Indiase douane heeft een vliegtuigpassagier betrapt met een luipaardenwelp in zijn handbagage.
0x Bevroren kat die ‘tot leven is gewekt’ gaat viraal11/02 07u30 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Een volledig ondergesneeuwde kat die ‘bevroren en levenloos’ werd teruggevonden in het noorden van de Verenigde Staten, heeft haar beproeving onverwacht alsnog overleefd.
0x Mike Pence. Praat altijd. Op de. Zelfde manier.12/02 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Het Amerikaanse laatavondprogramma ‘The Daily Show’ merkte op dat de Vice-President Mike Pence steeds op dezelfde ritmisch-ingestudeerde manier zijn publiek toespreekt. Voor de comedians was het dan ook een koud kunstje om een reeks speeches van Pence aan elkaar te monteren en er een beat onder te monteren. Het resultaat is een hilarische video die in de Verenigde Staten al het hele weekend viraal gaat.
0x Fox-nieuwsanker wast handen al tien jaar niet meer ‘omdat bacteriën niet bestaan’12/02 03u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Fox-presentator Pete Hegseth gaf dinsdag op tv toe dat hij al tien jaar zijn handen niet meer heeft gewassen ‘omdat bacteriën niet bestaan’. ‘Dat was als grap bedoeld’, liet hij achteraf weten.

Statistieken

Artikels:
31455
Gelezen:
11537
Aantal lezers nu:
28


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven