zaterdag 18 januari 2020, week 03


U bent nu hier: Meer nieuws van Elsevier.nl

Laatste updatecontrole: vandaag om 15u45
 

Elsevier.nl

Verbergen Tonen
18/01 12u15  Geachte Johan van Laarhoven: niet piepen, maar brommen Publicist en communicatieadviseur Onno Aerden geeft wekelijks ongevraagd advies aan iemand in het nieuws. Deze week aan de voormalige coffeeshophouder Johan van Laarhoven. Pijnlijk dat die juist in Thailand werd vastgezet, maar zijn veroordeling snijdt gewoon hout. Drie dagen. Zo lang was u vrijwel permanent in beeld. Op nieuwssites, televisiezenders ? redacteuren van de televisietalkshows … Continued The post Geachte Johan van Laarhoven: niet piepen, maar brommen appeared first on Elsevierweekblad.nl.
17/01 21u45  Liever een goede school zonder innovatieve poespas Scholen experimenteren steeds meer met innovatieve onderwijsconcepten. Maar uit resultaten van het onderzoek Beste scholen 2020 blijkt geenszins dat scholen met een vernieuwende onderwijsvisie beter presteren dan reguliere scholen. Verstandige schoolkiezers laten zich niet inpalmen door leuke extraatjes, maar kijken eerst naar de onderwijsresultaten. Kies een school, begin met de feiten. Lees meer en vergelijk … Continued The post Liever een goede school zonder innovatieve poespas appeared first on Elsevierweekblad.nl.
17/01 21u45  Een halve eeuw persconferentie na de ministerraad Piet de Jong (KVP) begon in 1970 met de persconferentie van de minister-president na de ministerraad, deze week precies een halve eeuw geleden. Zijn verre opvolger Mark Rutte (VVD) vindt het ?een van de leukste momenten van de week,? zei hij op zijn eigen 250 of 280ste persconferentie, daarover waren zijn medewerkers het niet eens … Continued The post Een halve eeuw persconferentie na de ministerraad appeared first on Elsevierweekblad.nl.
17/01 17u00  Federer wordt miljardair. Welke sporters gingen hem voor? Roger Federer staat volgens het Amerikaanse tijdschrift Forbes op het punt miljardair te worden ? in Amerikaanse dollars welteverstaan. Daarmee voegt de Zwitserse tennisser zich in een kort, maar illuster rijtje miljardairs die hun kapitaal vergaarden in de sport. De vier supergrootverdieners op een rij. Michael Jordan Zowel sportief als commercieel heeft Michael Jordan, inmiddels … Continued The post Federer wordt miljardair. Welke sporters gingen hem voor? appeared first on Elsevierweekblad.nl.
17/01 16u00  ?Het is tijd voor een ministerie van Digitale Zaken? D66-Kamerlid Kees Verhoeven vindt dat Nederland een apart ministerie van Digitale Zaken moet krijgen. Daarvoor pleitte hij donderdag in het NPO Radio 1-programma Spraakmakers. Zijn pleidooi volgde op een cyberaanval op het Medisch Centrum Leeuwarden en de gemeente Zutphen woensdag. Verhoeven wil dat de overheid strenger gaat optreden als de digitale veiligheid in het geding … Continued The post ‘Het is tijd voor een ministerie van Digitale Zaken’ appeared first on Elsevierweekblad.nl.
17/01 16u00  Missie Irak mogelijk hervat, links hekelt ?begrip? kabinet voor doden Soleimani Na de militaire escalatie tussen de Verenigde Staten en Iran, waarvan Irak het voornaamste toneel is, wil Nederland de trainingsmissie in Irak mogelijk hervatten. Het handelen van het kabinet in de Iran-crisis stuit op weerstand in de Tweede Kamer. Zo zijn D66, GroenLinks, PvdA en SP boos dat minister Bijleveld (Defensie) en minister Blok (Buitenlandse … Continued The post Missie Irak mogelijk hervat, links hekelt ‘begrip’ kabinet voor doden Soleimani appeared first on Elsevierweekblad.nl.
17/01 16u00  Khamenei?s ?dag van Allah?: een miraculeuze mislukking De dag van de vergeldingsactie voor de liquidatie van Soleimani is vrijdag door Irans hoogste leider Khamenei uitgeroepen tot ‘dag van Allah’. Als dat klopt, is Allah de ayatollahs niet gunstig gezind, schrijft Afshin Ellian: de aanval op Amerikaanse militairen in Irak faalde op wonderbaarlijke wijze. Ayatollah Khamenei sprak vanochtend tijdens het vrijdaggebed in Teheran … Continued The post Khamenei’s ‘dag van Allah’: een miraculeuze mislukking appeared first on Elsevierweekblad.nl.
17/01 11u15  ?Het lijkt me beter dat Badr voor Marokko uitkomt? De Nederlandse Boksbond wil alles in het werk stellen om Badr Hari (35), die als kickbokser voor Marokko uitkomt, als bokser naar de Olympische Spelen te sturen om Nederland te vertegenwoordigen. We vroegen onze lezers of het gezien zijn criminele verleden ? Hari werd veroordeeld voor diverse zware mishandelingen ? wel gepast is om hem … Continued The post ‘Het lijkt me beter dat Badr voor Marokko uitkomt’ appeared first on Elsevierweekblad.nl.
16/01 18u00  Plaveit Poetin pad voor levenslang leiderschap? Lees meer >
16/01 13u30  Drugscrimineel Van Laarhoven vrijgelaten en onderweg naar Nederland De Tilburgse coffeeshopbaas Johan van Laarhoven (59) is in Thailand vrijgelaten uit de gevangenis en donderdag om 6.15 uur Nederlandse tijd in Bangkok op het vliegtuig gezet naar Schiphol. Van Laarhoven was vijf jaar geleden in Thailand tot 103 jaar celstraf veroordeeld wegens het witwassen van de inkomsten van zijn coffeeshops in Tilburg en Den … Continued The post Drugscrimineel Van Laarhoven vrijgelaten en onderweg naar Nederland appeared first on Elsevierweekblad.nl.
16/01 13u30  ?Laten we eerst maar eens Chinese producten boycotten? Het twintigste seizoen van Wie is de Mol?, het spelprogramma waarin (semi-)bekende Nederlanders opdrachten uitvoeren en moeten ontdekken wie de mol is in hun midden, is zaterdag van start gegaan op NPO 1. Het programma is, met medewerking van de Chinese overheid, opgenomen in China. We vroegen onze lezers, ook gezien de verontwaardiging over de … Continued The post ‘Laten we eerst maar eens Chinese producten boycotten’ appeared first on Elsevierweekblad.nl.
16/01 13u30  De Basisbaan? Klinkt goed, maar niet doen De basisbaan rukt op, van gemeentelijke plannen naar een heuse oplossing voor alle 1 miljoen Nederlanders die nu aan de zijlijn staan. Het idee is zonder twijfel sympathiek. Toch is het de verkeerde route, schrijft Marijn Jongsma. Het pleidooi voor de basisbaan is onderdeel van een nieuw rapport van de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid … Continued The post De Basisbaan? Klinkt goed, maar niet doen appeared first on Elsevierweekblad.nl.
16/01 13u30  ?Badr Hari hoort niet thuis op Olympische Spelen? Lees meer >
16/01 09u45  Oud-ambassadeur, vlieger en schrijver Jan Breman overleden Oud-ambassadeur, vlieger en schrijver Jan Breman is dinsdag 7 januari op 93-jarige leeftijd overleden in Wassenaar. Bij uitgeverij Elsevier verschenen twee boeken van zijn hand, Vliegers zijn liegers en zijn memoires De tuinman van Aden. Breman was van 1977 tot 1982 Permanent Vertegenwoordiger bij de Raad van Europa in Straatsburg. In 1982 werd hij benoemd … Continued The post Oud-ambassadeur, vlieger en schrijver Jan Breman overleden appeared first on Elsevierweekblad.nl.
15/01 18u30  Briljant koppelde Scruton het schone aan het dagelijks leven Het was een slechte week voor reactionaire brompotten. Mijnheer Aart kwam om in het verkeer en Sir Roger Scruton overleed op de leeftijd van 75 jaar aan de gevolgen van kanker. Het is misschien een beetje onaardig om te zeggen, maar het is maar goed dat grootheden van bepaalde vakgebieden eens in de zoveel tijd … Continued The post Briljant koppelde Scruton het schone aan het dagelijks leven appeared first on Elsevierweekblad.nl.
Laatste update: vandaag om 12u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
15/01 18u30  Toelichting bij Beste scholen 2020Elsevier Weekblad beoordeelt de prestaties van alle middelbare scholen in Nederland. Dit jaar gebeurt dat voor de achttiende keer. Vergelijk snel en overzichtelijk de scholen met vwo en gymnasium, havo en vmbo in de buurt. Van alle scholen is per schoolsoort een compleet rapport van de resultaten beschikbaar. Beste scholen 2020 Ga naar Beste scholen … Continued The post Toelichting bij Beste scholen 2020 appeared first on Elsevierweekblad.nl.
15/01 14u45  Zonder vleierij bereik je niets in IrakIn Irak kom je niet ver zonder stroop te smeren. Zo slaagde Leo Kwarten erin een bezoek te brengen aan het kopstuk van een Iraakse terreurbeweging. ?Mooi handschrift heb je,? glimlacht de man tegenover me. Hij geeft me mijn notitieschrift terug. De man heet Naim al-Abboudi. Met zijn confectiepak, getrimd baardje en diploma Arabische literatuur … Continued The post Zonder vleierij bereik je niets in Irak appeared first on Elsevierweekblad.nl.
15/01 14u45  ?Compleet de weg kwijt daar in Amsterdam?De gemeente Amsterdam gaat de schulden van zo?n 150 jongeren overnemen. In een pilot van een jaar gaat de gemeente met schuldeisers onderhandelen en koopt de schulden bij hen af. Is een gemeente verantwoordelijk voor de schulden van jongeren?, vroegen we u. In de rubriek Reacties op de stelling lichten we een aantal reacties uit. … Continued The post ‘Compleet de weg kwijt daar in Amsterdam’ appeared first on Elsevierweekblad.nl.
15/01 14u45  ?China is geen goede locatie voor Wie is de Mol??De jaarlijkse kijkcijferhit Wie is de Mol? ging afgelopen zaterdag weer van start. In de twintigste editie moeten tien min of meer bekende Nederlanders opdrachten uitvoeren en ontdekken wie de mol is in hun midden. Voor het zogenoemde ?porseleinen jubileum? doet het televisieprogramma dit jaar China aan. In de eerste aflevering was er nadrukkelijk aandacht … Continued The post ‘China is geen goede locatie voor Wie is de Mol?’ appeared first on Elsevierweekblad.nl.
15/01 14u45  Geen totaalverbod vuurwerk, wel meer handhavingHet kabinet is eruit: er komt geen totaalverbod op vuurwerk, maar het consumentenvuurwerk wordt wel verder aan banden gelegd. Het kabinet volgt daarmee, ruim twee jaar na dato, het advies van de Onderzoeksraad Voor Veiligheid. Die bepleitte in december 2017 een verbod op vuurwerk dat ‘veel letsel veroorzaakt, uitnodigt tot gevaarlijk gedrag en overlast geeft’. … Continued The post Geen totaalverbod vuurwerk, wel meer handhaving appeared first on Elsevierweekblad.nl.
14/01 18u15  Historische uitspraak in voordeel van klimaatactivisten: bank bezetten niet illegaalEen opmerkelijke uitspraak van de rechtbank in Lausanne: klimaatactivisten die een bank hebben bezet, zijn vrijgesproken. Volgens de rechter is burgerlijke ongehoorzaamheid gezien de ‘klimaatnoodtoestand’ gerechtvaardigd. Het vonnis kan verstrekkende gevolgen hebben in het voordeel van de positie van klimaatactivisten, bijvoorbeeld van Extinction Rebellion, dat in 2020 vaker zogenoemde die-ins wil houden. Zwitserse rechter spreekt … Continued The post Historische uitspraak in voordeel van klimaatactivisten: bank bezetten niet illegaal appeared first on Elsevierweekblad.nl.
14/01 18u15  Roger Scruton: een grootse denkerDe Engelse filosoof Roger Scruton (75) stierf zondag. Daarmee is misschien wel de grootste denker van onze tijd niet meer, schrijft Jelte Wiersma. Scruton laat behalve een oeuvre van vijftig boeken en honderden artikelen een wereldwijde schare leerlingen na die in zijn geest werken aan een renaissance van liefde en schoonheid. ?Als je depressief wordt … Continued The post Roger Scruton: een grootse denker appeared first on Elsevierweekblad.nl.
14/01 16u00  ?Het old boys network heeft zijn werk goed gedaan?De hoogste baas van de Belastingdienst Jaap Uijlenbroek staat voor een gevoelige overstap naar de gemeente Den Haag. Hij is bij de Belastingdienst weggestuurd naar aanleiding van de toeslagenaffaire, maar gaat mogelijk in Den Haag aan de slag als gemeentesecretaris. Schaadt de overstap het aanzien van de ambtenarij?, vroegen we u. Of is Uijlenbroek wel … Continued The post ‘Het old boys network heeft zijn werk goed gedaan’ appeared first on Elsevierweekblad.nl.
14/01 16u00  Hoe VVD oud-staatssecretaris aan nieuwe baan hielpVVD?er Frans Weekers moest in 2014 aftreden in de nasleep van de Bulgarenfraude. Zo kwam hij aan zijn nieuwste baan. De Tweede Kamer nam Weekers in 2014 op de korrel omdat Bulgaren en Roemenen fraudeerden met fiscale toeslagen. Vervolgens voerde Weekers zo?n strenge controle in, dat gezinnen in Nederland te lang op hun geld moesten … Continued The post Hoe VVD oud-staatssecretaris aan nieuwe baan hielp appeared first on Elsevierweekblad.nl.
14/01 16u00  ?Een gemeente is niet verantwoordelijk voor schulden jongeren?De gemeente Amsterdam gaat de schulden van zo’n 150 jongeren overnemen. In een pilot van een jaar gaat de gemeente met schuldeisers onderhandelen en koopt de schulden bij hen af. Vervolgens lossen de jongeren bij de gemeente een bedrag af dat is gebaseerd op de hoogte van hun inkomen. Wethouder Marjolein Moorman (PvdA) gaat zo … Continued The post ‘Een gemeente is niet verantwoordelijk voor schulden jongeren’ appeared first on Elsevierweekblad.nl.
14/01 16u00  Zonder vlijerij bereik je niets in IrakIn Irak kom je niet ver zonder stroop te smeren. Zo slaagde Leo Kwarten erin een bezoek te brengen aan het kopstuk van een Iraakse terreurbeweging. ?Mooi handschrift heb je,? glimlacht de man tegenover me. Hij geeft me mijn notitieschrift terug. De man heet Naim al-Abboudi. Met zijn confectiepak, getrimde baardje en diploma Arabische literatuur … Continued The post Zonder vlijerij bereik je niets in Irak appeared first on Elsevierweekblad.nl.
14/01 11u15  ?Het old boys network heeft zijn werk weer goed gedaan?De hoogste baas van de Belastingdienst Jaap Uijlenbroek staat voor een gevoelige overstap naar de gemeente Den Haag. Hij is bij de Belastingdienst weggestuurd naar aanleiding van de toeslagenaffaire, maar gaat mogelijk in Den Haag aan de slag als gemeentesecretaris. Schaadt de overstap het aanzien van de ambtenarij?, vroegen we u. Of is Uijlenbroek wel … Continued The post ‘Het old boys network heeft zijn werk weer goed gedaan’ appeared first on Elsevierweekblad.nl.
13/01 17u45  Strengere maatregelen tegen asielzoekers: is dit het omslagpunt?Steeds meer politici durven een fel standpunt in te nemen in het migratiedebat of zijn bereid tot het nemen harde maatregelen. In Rotterdam pleit de VVD voor een quotum voor statushouders. En in Harderwijk blijkt een strenge aanpak van criminele asielzoekers effectief. Vier ontwikkelingen in het migratiedebat. Bert Wijbenga De Rotterdamse VVD-wethouder van Integratie Bert … Continued The post Strengere maatregelen tegen asielzoekers: is dit het omslagpunt? appeared first on Elsevierweekblad.nl.
13/01 16u30  ?Beloon baas Belastingdienst niet met topfunctie bij gemeente?De hoogste baas van de Belastingdienst staat voor een gevoelige overstap naar de gemeente Den Haag. Jaap Uijlenbroek is bij de Belastingdienst weggestuurd naar aanleiding van de toeslagenaffaire. Van mogelijk duizenden ouders werd onterecht de kinderopvangtoeslag stopgezet, terwijl zij daarop wel recht hadden. De overstap van Uijlenbroek is nog niet officieel bevestigd. Toch hebben partijen … Continued The post ‘Beloon baas Belastingdienst niet met topfunctie bij gemeente’ appeared first on Elsevierweekblad.nl.
13/01 16u30  Massaprotesten in Iran tegen regime: ?Amerika is niet onze vijand?Lees meer >
13/01 16u30  Praat Nederlands met me! (in winkels en horecagelegenheden)Lees meer >
13/01 13u00  En de winnaar van de talkshowoorlog is ?De eerste week van de ‘talkshowoorlog’ zit erop. Op vier van de vijf avonden won Op1 de strijd om de kijker van Jinek, maar volgens Gerry van der List zijn de talkshows min of meer inwisselbaar. Toch heeft de ‘oorlog’ wel een voordeel voor de kijker. Kees Verhoeven behoort niet tot de scherpzinnigste twitteraars van … Continued The post En de winnaar van de talkshowoorlog is … appeared first on Elsevierweekblad.nl.
12/01 15u30  Waarom de wereld gematigd reageerde op een Amerikaanse liquidatieHet echte Iran was eerder zichtbaar in de anti-regeringsdemonstraties van zaterdag dan in de miljoenen mensen die gedwongen en kunstmatig de dood van Soleimani beweenden, schrijft Philip van Tijn. Hij vindt het bovendien hoopvol dat de wereld relatief gematigd reageerde op de Amerikaanse liquidatie. Als morgen Rob Bauer door een raket van een buitenlandse mogendheid … Continued The post Waarom de wereld gematigd reageerde op een Amerikaanse liquidatie appeared first on Elsevierweekblad.nl.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

9x Geachte Johan van Laarhoven: niet piepen, maar brommen18/01 12u15 - Elsevier.nl: Publicist en communicatieadviseur Onno Aerden geeft wekelijks ongevraagd advies aan iemand in het nieuws. Deze week aan de voormalige coffeeshophouder Johan van Laarhoven. Pijnlijk dat die juist in Thailand werd vastgezet, maar zijn veroordeling snijdt gewoon hout. Drie dagen. Zo lang was u vrijwel permanent in beeld. Op nieuwssites, televisiezenders ? redacteuren van de televisietalkshows … Continued The post Geachte Johan van Laarhoven: niet piepen, maar brommen appeared first on Elsevierweekblad.nl.
2x Missie Irak mogelijk hervat, links hekelt ?begrip? kabinet voor doden Soleimani17/01 16u00 - Elsevier.nl: Na de militaire escalatie tussen de Verenigde Staten en Iran, waarvan Irak het voornaamste toneel is, wil Nederland de trainingsmissie in Irak mogelijk hervatten. Het handelen van het kabinet in de Iran-crisis stuit op weerstand in de Tweede Kamer. Zo zijn D66, GroenLinks, PvdA en SP boos dat minister Bijleveld (Defensie) en minister Blok (Buitenlandse … Continued The post Missie Irak mogelijk hervat, links hekelt ‘begrip’ kabinet voor doden Soleimani appeared first on Elsevierweekblad.nl.
1x ?Het lijkt me beter dat Badr voor Marokko uitkomt?17/01 11u15 - Elsevier.nl: De Nederlandse Boksbond wil alles in het werk stellen om Badr Hari (35), die als kickbokser voor Marokko uitkomt, als bokser naar de Olympische Spelen te sturen om Nederland te vertegenwoordigen. We vroegen onze lezers of het gezien zijn criminele verleden ? Hari werd veroordeeld voor diverse zware mishandelingen ? wel gepast is om hem … Continued The post ‘Het lijkt me beter dat Badr voor Marokko uitkomt’ appeared first on Elsevierweekblad.nl.
1x Khamenei?s ?dag van Allah?: een miraculeuze mislukking17/01 16u00 - Elsevier.nl: De dag van de vergeldingsactie voor de liquidatie van Soleimani is vrijdag door Irans hoogste leider Khamenei uitgeroepen tot ‘dag van Allah’. Als dat klopt, is Allah de ayatollahs niet gunstig gezind, schrijft Afshin Ellian: de aanval op Amerikaanse militairen in Irak faalde op wonderbaarlijke wijze. Ayatollah Khamenei sprak vanochtend tijdens het vrijdaggebed in Teheran … Continued The post Khamenei’s ‘dag van Allah’: een miraculeuze mislukking appeared first on Elsevierweekblad.nl.
1x ?Het is tijd voor een ministerie van Digitale Zaken?17/01 16u00 - Elsevier.nl: D66-Kamerlid Kees Verhoeven vindt dat Nederland een apart ministerie van Digitale Zaken moet krijgen. Daarvoor pleitte hij donderdag in het NPO Radio 1-programma Spraakmakers. Zijn pleidooi volgde op een cyberaanval op het Medisch Centrum Leeuwarden en de gemeente Zutphen woensdag. Verhoeven wil dat de overheid strenger gaat optreden als de digitale veiligheid in het geding … Continued The post ‘Het is tijd voor een ministerie van Digitale Zaken’ appeared first on Elsevierweekblad.nl.
1x Federer wordt miljardair. Welke sporters gingen hem voor?17/01 17u00 - Elsevier.nl: Roger Federer staat volgens het Amerikaanse tijdschrift Forbes op het punt miljardair te worden ? in Amerikaanse dollars welteverstaan. Daarmee voegt de Zwitserse tennisser zich in een kort, maar illuster rijtje miljardairs die hun kapitaal vergaarden in de sport. De vier supergrootverdieners op een rij. Michael Jordan Zowel sportief als commercieel heeft Michael Jordan, inmiddels … Continued The post Federer wordt miljardair. Welke sporters gingen hem voor? appeared first on Elsevierweekblad.nl.
1x Een halve eeuw persconferentie na de ministerraad17/01 21u45 - Elsevier.nl: Piet de Jong (KVP) begon in 1970 met de persconferentie van de minister-president na de ministerraad, deze week precies een halve eeuw geleden. Zijn verre opvolger Mark Rutte (VVD) vindt het ?een van de leukste momenten van de week,? zei hij op zijn eigen 250 of 280ste persconferentie, daarover waren zijn medewerkers het niet eens … Continued The post Een halve eeuw persconferentie na de ministerraad appeared first on Elsevierweekblad.nl.
1x Liever een goede school zonder innovatieve poespas17/01 21u45 - Elsevier.nl: Scholen experimenteren steeds meer met innovatieve onderwijsconcepten. Maar uit resultaten van het onderzoek Beste scholen 2020 blijkt geenszins dat scholen met een vernieuwende onderwijsvisie beter presteren dan reguliere scholen. Verstandige schoolkiezers laten zich niet inpalmen door leuke extraatjes, maar kijken eerst naar de onderwijsresultaten. Kies een school, begin met de feiten. Lees meer en vergelijk … Continued The post Liever een goede school zonder innovatieve poespas appeared first on Elsevierweekblad.nl.
0x Waarom de wereld gematigd reageerde op een Amerikaanse liquidatie12/01 15u30 - Elsevier.nl: Het echte Iran was eerder zichtbaar in de anti-regeringsdemonstraties van zaterdag dan in de miljoenen mensen die gedwongen en kunstmatig de dood van Soleimani beweenden, schrijft Philip van Tijn. Hij vindt het bovendien hoopvol dat de wereld relatief gematigd reageerde op de Amerikaanse liquidatie. Als morgen Rob Bauer door een raket van een buitenlandse mogendheid … Continued The post Waarom de wereld gematigd reageerde op een Amerikaanse liquidatie appeared first on Elsevierweekblad.nl.
0x En de winnaar van de talkshowoorlog is ?13/01 13u00 - Elsevier.nl: De eerste week van de ‘talkshowoorlog’ zit erop. Op vier van de vijf avonden won Op1 de strijd om de kijker van Jinek, maar volgens Gerry van der List zijn de talkshows min of meer inwisselbaar. Toch heeft de ‘oorlog’ wel een voordeel voor de kijker. Kees Verhoeven behoort niet tot de scherpzinnigste twitteraars van … Continued The post En de winnaar van de talkshowoorlog is … appeared first on Elsevierweekblad.nl.

Statistieken

Artikels:
29507
Gelezen:
27049
Aantal lezers nu:
48


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2020 Naar boven