woensdag 18 juli 2018, week 29


U bent nu hier: Meer nieuws van Elsevier.nl

Laatste updatecontrole: vandaag om 14u30
 

Elsevier.nl

Verbergen Tonen
18/07 00u00  Huis van de week: herenhuis op fietsafstand van de zee Iedere week recenseert Elsevier Weekblad een bijzonder huis in Nederland. Deze week een herenhuis in Scheveningen op fietsafstand van de zee. Jarenlang werd dit herenhuis in de oude dorpskern van Scheveningen bewoond door studenten. Begin dit jaar besloot de eigenaar, een particuliere belegger, het te verkopen. Een beslissing die op goedkeuring kan rekenen van de … Continued The post Huis van de week: herenhuis op fietsafstand van de zee appeared first on Elsevierweekblad.nl.16 
17/07 00u00  Maak het uzelf makkelijk! Administratie bijhouden, boodschappen doen, strijken. Wie heeft daar nou zin in? Wees gerust. U kunt meer uitbesteden dan u denkt. Met deze tips houdt u meer tijd over voor leuke dingen. Ga met uw muis over de afbeelding en klik op de nummers om de voorbeelden te bekijken. The post Maak het uzelf makkelijk! appeared first on Elsevierweekblad.nl.
16/07 00u00  Nederland voegt zich bij Brusselse strijd tegen wattenstaafjes Nederland sluit zich aan bij de strijd tegen plastic zwerfafval op land en in zee. Het kabinet werkt aan een ban op wegwerpplastic zoals wattenstaafjes, rietjes en plastic bestek en borden. Staatssecretaris Stientje van Veldhoven (D66) van Milieu wil begin 2019 een ?Plastic Pact? sluiten met producenten en verkopers, meldt het AD zaterdag. Kabinet wil … Continued The post Nederland voegt zich bij Brusselse strijd tegen wattenstaafjes appeared first on Elsevierweekblad.nl.
15/07 00u00  Belasting op aardgas gaat fors omhoog De energiebelasting op aardgas gaat de komende twaalf jaar met ongeveer 75 procent omhoog. Door tegelijk de belasting op stroom met meer dan de helft te verlagen, wil de overheid Nederlanders massaal aan de warmtepomp krijgen. Dit op voorspraak van oud-PvdA-leider Diederik Samsom, die de ‘klimaattafel Gebouwde Omgeving’ over de verwarming van huizen leidt. Samsom … Continued The post Belasting op aardgas gaat fors omhoog appeared first on Elsevierweekblad.nl.
15/07 00u00  Bankafschrift bewaren bij papieren schenking? Lees meer >
14/07 00u00  Het heilige geloof van Marc van der Chijs in bitcoin Ondernemer Marc van der Chijs (45) ziet kansen waar anderen ze niet zien. Hij verdiende miljoenen in China. Nu stort hij zich volledig op de wereld van bitcoin en blockchain. Toen Marc van der Chijs vijf jaar geleden zijn videoplatform Tudou voor vele miljoenen aan de Chinese techgigant Alibaba verkocht, dacht hij aan vervroegd pensioen. … Continued The post Het heilige geloof van Marc van der Chijs in bitcoin appeared first on Elsevierweekblad.nl.
13/07 00u02  Merkel en Macron openen ?nieuw hoofdstuk? voor eurozone De Duitse bondskanselier Angela Merkel en de Franse president Emmanuel Macron zijn het eens over de creatie van een nieuw budget voor de eurozone. Het maakt deel uit van een groter plan waar ze eerder mee wilden komen. Dat werd echter vertraagd door de trage Duitse coalitievorming in maart. Macron en Merkel bereidden zich dinsdag … Continued The post Merkel en Macron openen ‘nieuw hoofdstuk’ voor eurozone appeared first on Elsevierweekblad.nl.
12/07 00u00  De mens achter: Dobbi Lees meer >
11/07 00u00  Europees Parlement houdt extra uitgaven geheim Lees meer >
Laatste update: vandaag om 0u00


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
Geen oude hoofdpunten gevonden.


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

16x Huis van de week: herenhuis op fietsafstand van de zee18/07 00u00 - Elsevier.nl: Iedere week recenseert Elsevier Weekblad een bijzonder huis in Nederland. Deze week een herenhuis in Scheveningen op fietsafstand van de zee. Jarenlang werd dit herenhuis in de oude dorpskern van Scheveningen bewoond door studenten. Begin dit jaar besloot de eigenaar, een particuliere belegger, het te verkopen. Een beslissing die op goedkeuring kan rekenen van de … Continued The post Huis van de week: herenhuis op fietsafstand van de zee appeared first on Elsevierweekblad.nl.
5x Europees Parlement houdt extra uitgaven geheim11/07 00u00 - Elsevier.nl: Lees meer >
5x Maak het uzelf makkelijk!17/07 00u00 - Elsevier.nl: Administratie bijhouden, boodschappen doen, strijken. Wie heeft daar nou zin in? Wees gerust. U kunt meer uitbesteden dan u denkt. Met deze tips houdt u meer tijd over voor leuke dingen. Ga met uw muis over de afbeelding en klik op de nummers om de voorbeelden te bekijken. The post Maak het uzelf makkelijk! appeared first on Elsevierweekblad.nl.
4x De mens achter: Dobbi12/07 00u00 - Elsevier.nl: Lees meer >
0x Merkel en Macron openen ?nieuw hoofdstuk? voor eurozone13/07 00u02 - Elsevier.nl: De Duitse bondskanselier Angela Merkel en de Franse president Emmanuel Macron zijn het eens over de creatie van een nieuw budget voor de eurozone. Het maakt deel uit van een groter plan waar ze eerder mee wilden komen. Dat werd echter vertraagd door de trage Duitse coalitievorming in maart. Macron en Merkel bereidden zich dinsdag … Continued The post Merkel en Macron openen ‘nieuw hoofdstuk’ voor eurozone appeared first on Elsevierweekblad.nl.
0x Het heilige geloof van Marc van der Chijs in bitcoin14/07 00u00 - Elsevier.nl: Ondernemer Marc van der Chijs (45) ziet kansen waar anderen ze niet zien. Hij verdiende miljoenen in China. Nu stort hij zich volledig op de wereld van bitcoin en blockchain. Toen Marc van der Chijs vijf jaar geleden zijn videoplatform Tudou voor vele miljoenen aan de Chinese techgigant Alibaba verkocht, dacht hij aan vervroegd pensioen. … Continued The post Het heilige geloof van Marc van der Chijs in bitcoin appeared first on Elsevierweekblad.nl.
0x Bankafschrift bewaren bij papieren schenking?15/07 00u00 - Elsevier.nl: Lees meer >
0x Belasting op aardgas gaat fors omhoog15/07 00u00 - Elsevier.nl: De energiebelasting op aardgas gaat de komende twaalf jaar met ongeveer 75 procent omhoog. Door tegelijk de belasting op stroom met meer dan de helft te verlagen, wil de overheid Nederlanders massaal aan de warmtepomp krijgen. Dit op voorspraak van oud-PvdA-leider Diederik Samsom, die de ‘klimaattafel Gebouwde Omgeving’ over de verwarming van huizen leidt. Samsom … Continued The post Belasting op aardgas gaat fors omhoog appeared first on Elsevierweekblad.nl.
0x Nederland voegt zich bij Brusselse strijd tegen wattenstaafjes16/07 00u00 - Elsevier.nl: Nederland sluit zich aan bij de strijd tegen plastic zwerfafval op land en in zee. Het kabinet werkt aan een ban op wegwerpplastic zoals wattenstaafjes, rietjes en plastic bestek en borden. Staatssecretaris Stientje van Veldhoven (D66) van Milieu wil begin 2019 een ?Plastic Pact? sluiten met producenten en verkopers, meldt het AD zaterdag. Kabinet wil … Continued The post Nederland voegt zich bij Brusselse strijd tegen wattenstaafjes appeared first on Elsevierweekblad.nl.

Statistieken

Artikels:
32159
Gelezen:
24035
Aantal lezers nu:
45


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven