dinsdag 23 juli 2019, week 30


U bent nu hier: Meer nieuws van Elsevier.nl

Laatste updatecontrole: vandaag om 19u30
 

Elsevier.nl

Verbergen Tonen
23/07 13u45  Verbouwen een drama? Zo maak je het leuk! Economieredacteur Servaas van der Laan renoveerde samen met zijn vriendin een jarentwintighuis in Rotterdam. Stress? Relatietest? Dat viel reuze mee. Zeven tips om van je verbouwing een succes te maken. 1. Neem de tijd: lang leve de voorpret! Al tijdens de bezichtiging van het huis, een door honderd jaar sociale huur uitgewoond pand, jeukten onze … Continued The post Verbouwen een drama? Zo maak je het leuk! appeared first on Elsevierweekblad.nl.
22/07 00u00  ?Onze slechte concurrentiepositie komt door regelzucht en belastingdruk? Pakketjes uit China worden veel te goedkoop naar Nederland verstuurd, vindt de VVD. Nederlandse ondernemers zijn daardoor de dupe van de opmars van Chinese internetwinkels. Wij vroegen u naar uw mening hierover. In de rubriek Reacties op de stelling lichten we een aantal reacties uit. Alleen reacties die onder eigen naam zijn achtergelaten, komen hiervoor … Continued The post ‘Onze slechte concurrentiepositie komt door regelzucht en belastingdruk’ appeared first on Elsevierweekblad.nl.
21/07 00u00  ?Producten uit China zijn veel te goedkoop? Pakketjes uit China worden veel te goedkoop naar Nederland verstuurd, vindt de VVD. Nederlandse ondernemers zijn daardoor de dupe van de opmars van Chinese internetwinkels. In het AD van donderdag pleit de VVD voor ingrijpen van het kabinet. Dit jaar bestellen Nederlanders naar schatting zo?n 27 miljoen pakketjes in China. Vooral de Chinese internetwinkel Alibaba … Continued The post ‘Producten uit China zijn veel te goedkoop’ appeared first on Elsevierweekblad.nl.
20/07 00u00  Vernieuwing pensioenstelsel: dit betekent het voor u ?Het is ons gelukt,? met die woorden presenteerde minister Wouter Koolmees (D66) het concept-pensioenakkoord woensdag in Den Haag. Na negen jaar onderhandelen wordt het Nederlandse pensioenstelsel vernieuwd, mits de leden van vakbond FNV akkoord gaan. De komende jaren dreigden pensioenkortingen voor miljoenen Nederlanders en er was de politiek veel aan gelegen om dat te voorkomen. … Continued The post Vernieuwing pensioenstelsel: dit betekent het voor u appeared first on Elsevierweekblad.nl.
20/07 00u00  Pretpark Amsterdam: focus alleen op kwaliteitstoeristen Ontwikkelt de binnenstad van Amsterdam zich tot een pretpark? Waar de kwaliteit van het winkelen en uitgaan verloren gaat? In een soort mengelmoes van evenementen en attracties? Bevolkt door schreeuwende bezoekers? Die zich grenzeloos misdragen? Volgens velen klopt dit beeld. En Hans van Tellingen kan het ook zelf beamen. Want sinds 1993 is hij werkzaam … Continued The post Pretpark Amsterdam: focus alleen op kwaliteitstoeristen appeared first on Elsevierweekblad.nl.
20/07 00u00  Waarom stenen winkels winnen (en webwinkels verliezen) Een paar maanden geleden verscheen Waarom stenen winkels winnen. En webwinkels verliezen. Hans van Tellingen schreef dit boek met achttien medeauteurs, allen retailspecialist. Steeds meer deskundigen geloven – en kunnen onderbouwen – waarom stenen winkels zullen winnen. Zij betogen dat een verdienmodel met een webwinkel en thuisbezorging een verliesgevende activiteit zal blijven. In dit artikel … Continued The post Waarom stenen winkels winnen (en webwinkels verliezen) appeared first on Elsevierweekblad.nl.
20/07 00u00  Prijs nieuwbouwhuis rijst pan uit door klimaatregels Met een stortvloed aan klimaatregels drijft de overheid de prijs van nieuwbouwwoningen op. Dat stelt de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) na publicatie van cijfers over de woningmarkt. Het afgelopen kwartaal daalde de verkoop van nieuwe woningen met 13 procent. De verkoop van nieuwbouwhuizen daalt al anderhalf jaar, maar nog niet eerder was de daling … Continued The post Prijs nieuwbouwhuis rijst pan uit door klimaatregels appeared first on Elsevierweekblad.nl.
19/07 14u15  Eigen huis voor onderwijzer en politieagent onbetaalbaar Een huis kopen is de afgelopen jaren voor mensen met een middeninkomen steeds moeilijker geworden. Dat blijkt uit berekeningen van het Economisch Bureau van Rabobank waarover dagblad De Telegraaf schrijft. Het percentage huizenbezitters onder de middeninkomens was in 2012 nog 64,4 procent. Vorig jaar was dat gedaald naar 61,3 procent. Mensen met een middeninkomen zagen … Continued The post Eigen huis voor onderwijzer en politieagent onbetaalbaar appeared first on Elsevierweekblad.nl.
18/07 10u15  ?De bevolking is aangepraat dat er een groot probleem is met pensioenen? Vakbond FNV wil onder geen beding dat de pensioenen volgend jaar gekort worden, al moet dat wel volgens de nieuwe regels. Moeten we ons houden aan de afspraken in het pensioenakkoord?, vroegen we u. Of moeten we terughoudend zijn met maatregelen die achteraf misschien helemaal niet nodig blijken? In de rubriek Reacties op de stelling … Continued The post ‘De bevolking is aangepraat dat er een groot probleem is met pensioenen’ appeared first on Elsevierweekblad.nl.
17/07 15u30  ?Pensioenen mogen niet worden gekort, ook als dat ingaat tegen akkoord? Vakbond FNV neemt een maand na de gemaakte afspraken al afstand van het pensioenakkoord. De vakbond wil onder geen beding dat de pensioenen volgend jaar gekort worden, al moet dat wel volgens de nieuwe regels. ‘Nu korten zou een drama zijn,’ zegt FNV-vicevoorzitter Tuur Elzinga woensdag in een interview in De Telegraaf. In het Pensioenakkoord … Continued The post ‘Pensioenen mogen niet worden gekort, ook als dat ingaat tegen akkoord’ appeared first on Elsevierweekblad.nl.
Laatste update: vandaag om 13u45


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
Geen oude hoofdpunten gevonden.


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

5x Verbouwen een drama? Zo maak je het leuk!23/07 13u45 - Elsevier.nl: Economieredacteur Servaas van der Laan renoveerde samen met zijn vriendin een jarentwintighuis in Rotterdam. Stress? Relatietest? Dat viel reuze mee. Zeven tips om van je verbouwing een succes te maken. 1. Neem de tijd: lang leve de voorpret! Al tijdens de bezichtiging van het huis, een door honderd jaar sociale huur uitgewoond pand, jeukten onze … Continued The post Verbouwen een drama? Zo maak je het leuk! appeared first on Elsevierweekblad.nl.
0x ?Pensioenen mogen niet worden gekort, ook als dat ingaat tegen akkoord?17/07 15u30 - Elsevier.nl: Vakbond FNV neemt een maand na de gemaakte afspraken al afstand van het pensioenakkoord. De vakbond wil onder geen beding dat de pensioenen volgend jaar gekort worden, al moet dat wel volgens de nieuwe regels. ‘Nu korten zou een drama zijn,’ zegt FNV-vicevoorzitter Tuur Elzinga woensdag in een interview in De Telegraaf. In het Pensioenakkoord … Continued The post ‘Pensioenen mogen niet worden gekort, ook als dat ingaat tegen akkoord’ appeared first on Elsevierweekblad.nl.
0x ?De bevolking is aangepraat dat er een groot probleem is met pensioenen?18/07 10u15 - Elsevier.nl: Vakbond FNV wil onder geen beding dat de pensioenen volgend jaar gekort worden, al moet dat wel volgens de nieuwe regels. Moeten we ons houden aan de afspraken in het pensioenakkoord?, vroegen we u. Of moeten we terughoudend zijn met maatregelen die achteraf misschien helemaal niet nodig blijken? In de rubriek Reacties op de stelling … Continued The post ‘De bevolking is aangepraat dat er een groot probleem is met pensioenen’ appeared first on Elsevierweekblad.nl.
0x Eigen huis voor onderwijzer en politieagent onbetaalbaar19/07 14u15 - Elsevier.nl: Een huis kopen is de afgelopen jaren voor mensen met een middeninkomen steeds moeilijker geworden. Dat blijkt uit berekeningen van het Economisch Bureau van Rabobank waarover dagblad De Telegraaf schrijft. Het percentage huizenbezitters onder de middeninkomens was in 2012 nog 64,4 procent. Vorig jaar was dat gedaald naar 61,3 procent. Mensen met een middeninkomen zagen … Continued The post Eigen huis voor onderwijzer en politieagent onbetaalbaar appeared first on Elsevierweekblad.nl.
0x Prijs nieuwbouwhuis rijst pan uit door klimaatregels20/07 00u00 - Elsevier.nl: Met een stortvloed aan klimaatregels drijft de overheid de prijs van nieuwbouwwoningen op. Dat stelt de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) na publicatie van cijfers over de woningmarkt. Het afgelopen kwartaal daalde de verkoop van nieuwe woningen met 13 procent. De verkoop van nieuwbouwhuizen daalt al anderhalf jaar, maar nog niet eerder was de daling … Continued The post Prijs nieuwbouwhuis rijst pan uit door klimaatregels appeared first on Elsevierweekblad.nl.
0x Waarom stenen winkels winnen (en webwinkels verliezen)20/07 00u00 - Elsevier.nl: Een paar maanden geleden verscheen Waarom stenen winkels winnen. En webwinkels verliezen. Hans van Tellingen schreef dit boek met achttien medeauteurs, allen retailspecialist. Steeds meer deskundigen geloven – en kunnen onderbouwen – waarom stenen winkels zullen winnen. Zij betogen dat een verdienmodel met een webwinkel en thuisbezorging een verliesgevende activiteit zal blijven. In dit artikel … Continued The post Waarom stenen winkels winnen (en webwinkels verliezen) appeared first on Elsevierweekblad.nl.
0x Pretpark Amsterdam: focus alleen op kwaliteitstoeristen20/07 00u00 - Elsevier.nl: Ontwikkelt de binnenstad van Amsterdam zich tot een pretpark? Waar de kwaliteit van het winkelen en uitgaan verloren gaat? In een soort mengelmoes van evenementen en attracties? Bevolkt door schreeuwende bezoekers? Die zich grenzeloos misdragen? Volgens velen klopt dit beeld. En Hans van Tellingen kan het ook zelf beamen. Want sinds 1993 is hij werkzaam … Continued The post Pretpark Amsterdam: focus alleen op kwaliteitstoeristen appeared first on Elsevierweekblad.nl.
0x Vernieuwing pensioenstelsel: dit betekent het voor u20/07 00u00 - Elsevier.nl: ?Het is ons gelukt,? met die woorden presenteerde minister Wouter Koolmees (D66) het concept-pensioenakkoord woensdag in Den Haag. Na negen jaar onderhandelen wordt het Nederlandse pensioenstelsel vernieuwd, mits de leden van vakbond FNV akkoord gaan. De komende jaren dreigden pensioenkortingen voor miljoenen Nederlanders en er was de politiek veel aan gelegen om dat te voorkomen. … Continued The post Vernieuwing pensioenstelsel: dit betekent het voor u appeared first on Elsevierweekblad.nl.
0x ?Producten uit China zijn veel te goedkoop?21/07 00u00 - Elsevier.nl: Pakketjes uit China worden veel te goedkoop naar Nederland verstuurd, vindt de VVD. Nederlandse ondernemers zijn daardoor de dupe van de opmars van Chinese internetwinkels. In het AD van donderdag pleit de VVD voor ingrijpen van het kabinet. Dit jaar bestellen Nederlanders naar schatting zo?n 27 miljoen pakketjes in China. Vooral de Chinese internetwinkel Alibaba … Continued The post ‘Producten uit China zijn veel te goedkoop’ appeared first on Elsevierweekblad.nl.
0x ?Onze slechte concurrentiepositie komt door regelzucht en belastingdruk?22/07 00u00 - Elsevier.nl: Pakketjes uit China worden veel te goedkoop naar Nederland verstuurd, vindt de VVD. Nederlandse ondernemers zijn daardoor de dupe van de opmars van Chinese internetwinkels. Wij vroegen u naar uw mening hierover. In de rubriek Reacties op de stelling lichten we een aantal reacties uit. Alleen reacties die onder eigen naam zijn achtergelaten, komen hiervoor … Continued The post ‘Onze slechte concurrentiepositie komt door regelzucht en belastingdruk’ appeared first on Elsevierweekblad.nl.

Statistieken

Artikels:
31160
Gelezen:
32602
Aantal lezers nu:
68


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven