zondag 5 april 2020, week 14


U bent nu hier: Meer nieuws van Emerce

Laatste updatecontrole: vandaag om 5u00
 

Emerce

Verbergen Tonen
04/04 10u15  No code: de democratisering van softwarecreatie De wens om steeds sneller nieuwe diensten te testen, de nood tot digitale transformatie en een gebrek aan programmeurs. Er lijkt een perfect storm te ontstaan voor no code: software ontwikkelen zonder dat er kennis van programmeren nodig is. Gartner voorspelt dan ook enorme groei en een partij als Netflix lijkt zijn aannamebeleid er al op aan te passen. Welke kansen biedt deze snelgroeiende markt?
04/04 09u15  Hands-on: Arlo Ultra en Arlo Pro 3 Het vergelijken en testen van bewakingscamera’s komt aardig overeen met het testen van smartphones. De keuze was in het begin nog beperkt en na verloop van tijd kwam de strijd om de unieke kenmerken, maar ondertussen biedt elke fabrikant hetzelfde pakket en blijven de belangrijkste pijlers voor vergelijken over: prijs, kwaliteit, compatibiliteit en betrouwbaarheid. Laat Arlo nou net op drie van deze vier goed scoren.
04/04 07u15  Infographic: houdt het internet stand onder corona? Een niet onaanzienlijk deel van de wereldbevolking zit thuis als gevolg van het coronavirus en dat heeft gevolgen voor het internetverkeer dat fors is gestegen. Zo ook in de VS, waar het internet is uitgevonden. Peak Usage Is Now The Norm, staat te lezen in onderstaande infographic.
04/04 06u15  Rechtbanken gaan experimenteren met Skype en ‘telehoren’ Nu de rechtszalen leeg zijn wil de Raad voor de rechtspraak gaan experimenteren met het volgen van rechtszaken via Skype.
03/04 22u15  Amazon stelt Prime Day minstens een maand uit Amazon verplaatst zijn zomerse koopjesfeest Prime Day naar augustus vanwege het coronavirus. Het uitstel kost Amazon volgens een interne memo 100 tot 300 miljoen dollar.
03/04 20u15  Streep door Cannes Lion 2020 Het reclame- en marketingfestival Cannes Lion, dat al van juni naar oktober was verplaatst, gaat dit jaar niet door. De organisatie meldt dat het evenement pas weer in juni 2021 wordt gehouden.
03/04 15u15  Amerikaanse winkels Apple blijven tot mei gesloten Apple gaat zijn Amerikaanse winkels toch niet al in april weer openen, zo blijkt uit een memo van hoofd Retail & People Deirdre O'Brien waaruit 9to5Mac citeert. Op zijn vroegst gaan de winkels begin mei open.
03/04 15u15  PostNL kampt met ziekteverzuim en achterstanden PostNL erkent dat het bedrijf als gevolg van de coronamaatregelen kampt met een hoog ziekteverzuim. Vanwege de extra drukte is er een achterstand bij de pakketbezorging ontstaan.
03/04 14u15  Essent en energiedirect.nl selecteren Accenture Interactive als nieuw bureau Accenture Interactive gaat aan de slag voor Essent en energiedirect.nl. Het bedrijf brengt de communicatiestrategie, campagne-ontwikkeling en -realisatie onder bij het team van Accenture Interactive in Amsterdam.
03/04 13u15  Aanbod Eventbrite verschuift naar online evenementen De omzet van ticketsite Eventbrite moet in tijden dat nagenoeg alle festivals en evenementen wereldwijd zijn afgelast fors zijn gedaald. Daarover communiceert het bedrijf liever niet: wel dat de vraag van consumenten naar online evenementen in maart is vertienvoudigd.
03/04 13u15  Mogelijk aparte Apple app voor wachtwoorden Apple lijkt te werken aan een aparte applicatie voor het opslaan van wachtwoorden. Dat valt af te leiden uit gelekte code van iOS 14 die in juni wordt gepresenteerd.
03/04 12u15  Steeds meer besmettingen bij dc’s Amazon Bij zeker dertig distributiecentra van Amazon in de VS zijn besmettingen van het coronavirus geconstateerd. Werknemers maken zich steeds meer zorgen, zo blijkt uit een inventarisatie van GeekWire.
03/04 11u15  Doelstellingen Videoland blijven ongewijzigd Bij de televisie- en radiobusiness rekent RTL Group op teruglopende resultaten in deze en komende maanden. Bij Videoland en TV Now in Duitsland zijn de doelstellingen, en daarmee de verwachtingen, ongewijzigd.
03/04 10u15  NYT bevestigt: Amazon werkt aan rivaal Google Stadia Amazon lijkt te werken aan een cloudgebaseerd gameplatform dat moet concurreren met Google Stadia. Volgens The New York Times gaat het om Project Tempo. Vorig jaar al gingen er geruchten dat Amazon met een eigen streamingdienst zou komen.
03/04 09u15  Noren houden dagelijkse competitie e-sports In de strijd tegen de verveling en om een gevoel van sportieve verwantschap te creëeren worden er in Noorwegen sinds kort dagelijkse competites e-sports gehouden met Fifa20 en Fortnite.
Laatste update: zaterdag 4 april 2020, 10u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
03/04 09u15  Dutch Digital Agencies bezorgd om overheidsmaatregel werkbehoudDutch Digital Agencies (DDA), de belangenorganisatie voor digitale bureaus in Nederland, is teleurgesteld over de uitwerking van de Noodmaatregel Overbrugging Werkbehoud-regeling. Ze stuurt een brandbrief aan de overheid omdat met name jonge, snelgroeiende digitale bedrijven in de portemonnee worden getroffen.
03/04 08u15  23,4 miljard dollar besteed aan apps, dankzij coronaHet verplicht thuiszitten blijkt zeer gunstig uit te pakken voor de appwinkels van Apple en Google. In het eerste kwartaal is voor 23,4 miljard dollar besteed aan apps, 20 procent meer dan een jaar eerder, zo blijkt uit cijfers van App Annie.
03/04 08u15  Fitbit Charge met geïntegreerde GPSFitbit mag dan tegenwoordig van Google zijn, het maakt nog steeds producten onder eigen naam. Deze week werd de Charge 4 gelanceerd, de eerste activiteitentracker van het bedrijf met een geïntegreerde GPS.
03/04 06u15  ACM stelt regels op voor vouchersDe ACM heeft uitgangspunten geformuleerd voor branches die nadenken over het aanbieden van vouchers, bijvoorbeeld omdat evenementen of vakanties worden uitgesteld. Bedrijven willen hiermee faillissementen voorkomen die ontstaan als consumenten massaal hun geld terugvragen.
03/04 01u15  Bijna drie op de vijf Nederlanders maakt gebruik van online platformsVan de Nederlanders van 12 jaar of ouder heeft 58 procent in 2019 wel eens gebruik gemaakt van online platforms om goederen of diensten te bestellen of uit te wisselen. Het vaakst bestelden mensen maaltijden, kochten tweedehands goederen of boekten een accommodatie via zo’n online platform. Dit blijkt uit onderzoek ICT-gebruik van huishoudens en personen 2019 van CBS.
02/04 19u15  Minder Nederlanders kochten in 2019 over de grensMinder Nederlanders kochten in 2019 over de grens. Het aantal van 4,6 miljoen cross-border shoppers in Nederland is een daling van 8 procent ten opzichte van 2018, toen het er nog 5 miljoen waren. Dat blijkt uit cijfers van de Thuiswinkel Markt Monitor, het onderzoek naar online consumentenbestedingen in Nederland.
02/04 17u15  Mac en Windows apps voor Facebook MessengerFacebook heeft zojuist de Messenger app vrijgegeven voor Windows en Mac. Die laatste is ook al te vinden in de Nederlandse Mac App Store.
02/04 16u15  Proef met 5G in Amsterdam Zuidoost afgeblazenEen eerder aangekondigde proef met 5G in Heesterveld in Amsterdam Zuidoost gaat voorlopig niet door. Het stadsbestuur wil eerst met de bewoners van de wijk in gesprek gaan, zo meldt Het Parool.
02/04 15u15  Amsterdamse boekwinkels: bestel bij ons!Amsterdammers kopen hun boeken bij een Amsterdamse boekwinkel, in de winkel of online. Onder die strijdkreet slaan 21 hoofdstedelijke boekhandels, waaronder Linnaeus Boekhandel en American Book Center, de handen ineen.
02/04 14u15  BERT en FiftyTwoDegreesNorth verder als DoopDe Enschedese creatieve bureaus FiftyTwoDegreesNorth en BERT Creative Agency en Pineappletree uit Naarden gaan verder als Doop.
02/04 14u15  Betaalleverancier CCV geeft klanten gratis webshopRetailers die door het coronavirus hun fysieke zaken hebben moeten sluiten, krijgen van hun betaalleverancier CCV gratis een webshop.
02/04 13u15  Funda organiseert virtuele bezichtigingen van huizenFunda helpt makelaars om toch bezichtingen van koophuizen te laten inplannen ondanks de beperkingen die het coronavirus met zich meebrengt. De huizensite helpt met het organiseren van virtuele rondleidingen.
02/04 13u15  WE Fashion gaat verkopen op bol.comModeretailer WE Fashion zet veertienduizend kledingstukken op bol.com en vergroot daarmee zijn digitale bereik met meer dan tien miljoen winkelbezoekers.
02/04 12u15  Icecat rondt overname Franse dataspecialist afDe Nederlandse dataleverancier voor het e-commercekanaal Icecat heeft de overname van het Franse Cedemo afgerond.
02/04 12u15  Nederlandse techspelers gaan coronacrisis te lijf met hackathonKomend weekend komt de snelgroeiende beweging #hackthecrisis naar Nederland. Van 3 tot en met 5 april organiseren vrijwilligers uit de Nederlandse startup- en techgemeenschap, geleid door The Next Web (TNW) en Innofest, een online hackathon om met innovatieve oplossingen te komen ter bestrijding van de corona-pandemie.
02/04 11u15  Capayable stopt met achteraf betalen, klanten naar BillinkBetaalbedrijf Capayable stopt per 1 mei 2020 met zijn achterafbetaaldienst. De klanten gaan per die datum over naar branchegenoot Billink. De onderneming zelf hernoemt zich en gaat door als In3.
02/04 11u15  WE Fashion wordt partner van bol.comWE Fashion gaat zijn collectie ook aanbieden via bol.com. Vanaf vandaag is de volledige MEN, WOMEN en KIDS collectie verkrijgbaar via het platform.
02/04 10u15  Trunkrs breidt bezorgingscapaciteit voor versproducten uitTrunkrs breidt de bezorgingscapaciteit voor versproducten per direct uit in heel Nederland. Het bedrijf biedt de voedselsector de mogelijkheid om hun producten bij klanten thuis te laten bezorgen.
02/04 09u15  Twee miljard euro omzetverlies voor Belgische reissectorDe Belgische reisbureaus becijferen hun omzetverlies tot midden april als gevolg van de coronamaatregelen op zo'n 2 miljard euro.
02/04 09u15  ‘YouTube werkt aan rivaal TikTok’YouTube werkt naar verluidt aan een rivaal van TikTok, de enorm populaire video-app van ByteDance. De nieuwe dienst genaamd Shorts zou nog voor het einde van het jaar moeten uitkomen.
02/04 09u15  Nederlandse techspelers gaan coronacrises te lijf met hackathonKomend weekend komt de snelgroeiende beweging #hackthecrisis naar Nederland. Van 3 tot en met 5 april organiseren vrijwilligers uit de Nederlandse startup- en techgemeenschap, geleid door The Next Web (TNW) en Innofest, een online hackathon om met innovatieve oplossingen te komen ter bestrijding van de corona-pandemie.
02/04 08u15  Consumentenbond wil garanties voor luchtvaartvouchersConsumenten die een voucher van hun luchtvaartmaatschappij krijgen, mogen niet met lege handen komen te staan als die maatschappij failliet […]
02/04 07u15  Picnic opent al in mei nieuw distributiecentrum in ApeldoornPicnic neemt sneller dan gepland een nieuw distributiecentrum in Apeldoorn in gebruik door de toegenomen drukte. Alleen al de afgelopen week nam het bedrijf ruim driehonderd extra mensen aan om meer bestellingen te verwerken, meldt het AD vanochtend.
02/04 07u15  Sneltest coronavirus kan wellicht ook met stemanalyseOveral worden sneltesten ontwikkeld voor het coronavirus, maar die hebben allemaal als nadeel dat bloed of speeksel moet worden afgenomen die moeten worden onderzocht op antistoffen. Cordio Medical is samen met Haifa's Rambam Hospital een geheel andere aanpak aan het onderzoeken: met kunstmatige intelligentie kan de stem van mogelijke virusdragers op afstand worden geanalyseerd.
02/04 06u15  453.000 Nederlanders hebben thuis geen internetVan de inwoners van Nederland van 12 jaar of ouder heeft 3 procent thuis geen toegang tot internet. Vijf jaar eerder had nog 7 procent thuis geen internet. Dat blijkt uit het CBS-onderzoek ICT-gebruik van huishoudens en personen.
01/04 18u15  AP: Gebruik telecomdata tegen corona kan alléén met wetLocatiegegevens gebruiken om de overheid te helpen in de strijd tegen het coronavirus kan alleen als daar een wettelijke regeling voor bestaat. Dat zegt de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) in reactie op ideeën om locatiegegevens van burgers in te zetten om verspreiding van het virus te remmen.
01/04 15u15  Airbnb betaalt gedupeerde verhuurders in totaal 250 miljoen dollarAibnb betaalt 250 miljoen dollar aan verhuurders die door COVID-19 zijn geraakt. Het platform besloot eerder geen annuleringskosten in rekening te brengen voor reserveringen tot 31 mei.
01/04 14u15  Downloads apps videoconferencing door het dakDe downloads van apps voor videoconferencing gaan door het dak, zo laten cijfers van marktonderzoeker App Annie zien. Afhankelijk van de app en het land gaat het om een factor tien tot dertig.
01/04 14u15  Covid effect: Hamstergedrag kalmeert, maar supermarkten blijven overeindHet aanvankelijke hamstergedrag lijkt gekalmeerd in Nederland, zo constateert Nielsen Connect Benelux, dat wekelijks de omzet van supermarkten bijhoudt. Mensen passen zich meer aan het nieuwe ritme aan. Toch vormen de supermarkten ongeveer de enige branche die mogelijk ongeschonden uit de crisis komt.
01/04 13u15  Uber geeft korting op vervoer zorgpersoneelUber lanceert woensdag een nieuw initiatief voor Nederland: UberMedics. Zorgmedewerkers krijgen (25 procent) korting op ritten via het Uber platform en bestellingen via Uber Eats. Het platform introduceert het initiatief uit solidariteit met zorgmedewerkers.
01/04 13u15  Tencent en Huawei starten mobiele gamingdienstHet Chinese Tencent gaat samen met Huawei een cloud gaming-dienst opzetten, zo meldt Reuters.
01/04 13u15  E-mail aanbieder van illegale ebooks gestoptEen illegale aanbieder van e-books is gestopt nadat hij een waarschuwing van Stichting BREIN had gekregen.
01/04 12u15  Peddler lanceert coalitie met lokale winkeliers in AmsterdamStartup Peddler is samen met diverse lokale winkels in Amsterdam het initiatief Lokaal Amsterdam gestart om de lokale economie in moeilijke tijden te ondersteunen.
01/04 11u15  Online dankzij corona (tijdelijk) het belangrijkste verkoopkanaal voor elektronica in BelgiëVoor het eerst in de geschiedenis is online het belangrijkste verkoopkanaal voor elektronica in België: liefst 64 procent van alle omzet kwam van het internet, blijkt uit onderzoek van GfK. De sector wist daardoor de omzet stabiel te houden, ondanks het wegvallen van de fysieke verkoop.
01/04 11u15  Oprichter Simen Schimmel weg bij GreetzOprichter Simen Schimmel verlaat na vijftien jaar zijn bedrijf Greetz voor een nieuw ondernemersavontuur.
01/04 11u15  Proximus lanceert 5G in tientallen gemeentesProximus start vandaag als eerste operator in België met 5G, te beginnen in 30 gemeenten.
01/04 10u15  Cybercriminelen storten zich op Zoom-videomeetingsCheck Point Research, het Threat Intelligence-team van Check Point Software Technologies, waarschuwt voor een techniek waarmee een hacker actieve Zoom-videogesprekken kan volgen.
01/04 10u15  Gijs van der Togt naar Blauw GrasGijs van der Togt vervult sinds kort de rol van Strategy Director bij social content bureau Blauw Gras. Ook heeft hij naast oprichters Erjon Tuenter en Erik Wiese, Isaac Diepenhorst (Account Director) en Bart Visser (Creative Director) plaatsgenomen in het managementteam.
01/04 09u15  Ondanks thuiswerken blijft energierekening laag, dataverkeer bereikt piekHoewel veel woningen in Nederland door het coronavirus een voltijd thuis, school, sport- en werkplek zijn geworden, is het energieverbruik niet erg toegenomen. Dat zegt energiebedrijf Essent.
01/04 08u15  Amerikaanse adverteerders: ‘Corona doet meer pijn dan bankencrisis’Driekwart van zeker 400 in de VS geconsulteerde adverteerders en advertentiebureaus verwachten dat de coronacrisis hen ernstiger raakt dan de bankencrisis van 2008. Bijna de helft van de adverteerders snijdt nu al in budgetten voor het tweede en derde kwartaal, zo blijkt uit onderzoek van het de onafhankelijke branchevereniging voor digitaal adverteren IAB.
01/04 08u15  Astro Slide, de moderne Psion palmtopHerinnert u zich deze nog? In de jaren negentig waren de personal digital assistants niet aan te slepen. Vooral de Psion palmtop was in trek, een apparaat met een heel prettig toetsenbordje.
01/04 08u15  ‘Alle retailsectoren zien aantal aankopen achteruitgaan door coronacrisis’Waar aan het begin van de coronacrisis de supermarkten, bouwmarkten en tuincentra nog een grote plus lieten zien, is dit nu echt verleden tijd. Dat zegt Stocard, het bedrijf achter de walletapp waarin consumenten hun klantenkaarten kunnen bewaren. De app heeft 3 miljoen Nederlandse gebruikers.
01/04 07u15  Spotify: Social distancing verandert onze muzieksmaakIn tijden van crisis verandert ook de muzieksmaak, zo constateert Spotify. Het platform nam van 19 tot 25 maart significante […]
01/04 06u15  Horeca vraagt ingrijpen regering ‘oneerlijke handelspraktijken’ boekingsplatformsHoreca Nederland heeft dinsdag in een brief aan staatssecretaris Keijzer gevraagd om de 'oneerlijke handelspraktijken' van boekingsplatforms te stoppen.
31/03 21u15  Weerapp Dark Sky in handen van AppleApple heeft voor een onbekend bedrag het bedrijf Dark Sky overgenomen. Dark Sky maakt een app met hyperlokale weerinformatie. Het bedrijf heeft eigen weerdienst.
31/03 15u15  Budget smartphone iPhone 9 lijkt aanstaandeDe nog niet aangekondigde iPhone 9, de budgettelefoon die al geruime tijd wordt verwacht, ligt misschien al vanaf 5 april in de Amerikaanse winkels.
31/03 15u15  ABN AMRO deelt rekenkracht in strijd tegen coronaABN AMRO draagt bij in de strijd tegen het coronavirus door rekenkracht beschikbaar te stellen voor medisch onderzoek. Het zogeheten Dataistic Center, een initiatief van ABN AMRO en Dell Technologies, deelt sinds kort rekenkracht via het platform Folding@Home.
31/03 14u15  Xiaomi: impact corona nog beheersbaarHet Chinese Xiaomi heeft 2019 positief afgesloten met een 27 procent hogere omzet, die vooral buiten China werd gerealiseerd.
31/03 12u15  Axivate Capital stelt 10 miljoen euro beschikbaar voor zorgsectorAxivate Capital van Bas Rasker (Eliza was here, Zoover.com en Weeronline.nl) en Andreas Ezinga (KPMG, Plain Vanilla Investments, Ballorig), stelt per direct een bedrag van tenminste 10 miljoen euro beschikbaar voor investeringen in de zorg.
31/03 11u15  Zalando ziet tijdelijk af van verkoopcommissiesWinkeliers in Nederland en Duitsland hoeven tot eind mei geen verkoopcommissies te betalen voor het verkopen van kleding via Zalando.
31/03 11u15  Nieuwswaarde rond corona neemt in derde week duidelijk afDe nieuwswaarde rond de coronacrisis lijkt in de derde week duidelijk af te nemen. Die conclusie trekt Niels Bruinsma (Abovo) mede op basis van het zoekvolume van Google Trends.
31/03 10u15  Winkelstraten liggen er verlaten bij, maar sierteelt leeft opDe Nederlandse winkelstraten liggen er na de maatregelen rond het coronavirus verlaten bij. Afgelopen week was het 79 procent rustiger dan vorig jaar en ook zelfs rustiger dan een week eerder, zo blijkt uit gegevens van bureau RMC.
31/03 09u15  Lancering internetaanbieder Freedom Internet vertraagdDe nieuwe uit de achterban van XS4ALL voortgekomen internetaanbieder Freedom Internet zou gisteren worden gelanceerd, maar heeft die deadline vanwege de coronacrisis niet gehaald.
31/03 09u15  Browser Edge ondersteunt synchronisatie van extensiesMicrosofts nieuwe browser (Chromium) Edge ondersteunt nu ook de synchronisatie van extensies, iets dat Firefox, Chrome en diverse andere browsers al langer hebben.
31/03 08u15  Digitale bureaus houden gratis online spreekurenEen groep van tientallen grote digitale bureaus in Nederland gaat gratis online spreekuren houden voor kleine ondernemers, scholen en verpleeghuizen.
31/03 08u15  Groeiend verzet tegen Big Brother-tools voor coronaPrivacyvoorvechters maken zich zorgen over een app waarmee inwoners van Bellevue, Washington (bij Seattle) aan de politie kunnen melden waar zich groepen burgers bevinden. Net als in andere Amerikaanse staten worden burgers geacht in huis te blijven om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Net als in Nederland geldt in Washington een samenscholingsverbod.
31/03 07u15  Een ‘Waze’ om winkelstress te vermijdenAan ondernemerschap geen gebrek tijdens de coronacrisis. Het Belgische Accurat, dat locatiegegevens verzamelt en 'slim verwerkt', lanceert de ShopSafe App. Consumenten zien op de smartphone hoe druk het is in de winkels in de buurt.
31/03 06u15  Thuiswinkel.org: Winkeliers, houd geen uitverkoopBelangenvereniging voor webwinkels Thuiswinkel.org roept zijn leden op om geen kortingsacties met uitverkoop te houden tot 1 juni.
30/03 19u15  Skype groeit naar 40 miljoen gebruikersNagenoeg alle chat- en beldiensten profiteren van de coronacrisis en Skype is geen uitzondering. Maandag maakte Microsoft bekend dat Skype dagelijks door 40 miljoen mensen wordt gebruikt, een stijging van 70 procent vergeleken met een maand eerder.
30/03 15u15  Hostingbedrijven Hostnet en one.com bundelen krachtenHostingbedrijven Hostnet en het Deense one.com bundelen de krachten om zo hun aandeel in de Benelux te versterken.
30/03 15u15  Amazon doet tv-campagne voor Prime VideoAmazon is in Nederland een reclamecampagne begonnen voor zijn videodienst Prime Video, dat een stuk goedkoper is dan Netflix en Videoland.
30/03 14u15  TNO gaat via app welbevinden van werkend Nederland gedurende de crisis monitorenTNO lanceert de zogeheten HowAmI-app waarbij men het welbevinden van werkend Nederland gedurende de crisis kan monitoren. Wekelijks worden adviezen geformuleerd en gedeeld om werknemers én werkgevers te helpen zo goed mogelijk te blijven functioneren in deze crisis.
30/03 13u15  Amazon werknemers in Staten Island dreigen werk neer te leggen vanwege virusWerknemers van Amazon in Staten Island, New York leggen maandag het werk neer nadat zes tot zeven besmettingen met het coronavirus zijn geconstateerd. Zij vinden dat de retailer hen te weinig bescherming biedt.
30/03 13u15  Mediamarkt vraagt overheidssteun in DuitslandDe Duitse German electronicaretailer Ceconomy is in gesprek met de Duitse overheid over een financieel steunpakket van twee miljard euro. Het moederbedrijf van Mediamarkt en Saturn bevestigt de gesprekken.
30/03 12u15  Topcentrum E-commerce opent loket voor gedupeerde ondernemersTopcentrum E-commerce in Zwolle wil de noodlijdende winkels, restaurants, reisorganisaties, zorgverleners en fitnesscentra uit de regio helpen met een alternatief afzetkanaal.
30/03 11u15  Klanten van Delta, KPN en Ziggo het meest honkvastKlanten met een triple play pakket bij Delta, KPN en Ziggo zijn het minst vaak van plan om van aanbieder te wisselen. Bij deze merken is daarnaast ook de minste instroom te zien. Dat blijkt uit het recente Triple Play Insights rapport van Telecompaper.
30/03 11u15  Geert Rietbergen verlaat Emakina GroepMet directe ingang is Geert Rietbergen gestopt bij Emakina Groep. De Executive Vice President was binnen het bureaunetwerk sinds 2017 verantwoordelijk voor de overnames.
30/03 11u15  Surseance voor satellietbedrijf OneWebSatellietbedrijf OneWeb is, zoals al werd verwacht, op papier failliet verklaard. Als gevolg van COVID-19 heeft de onderneming geen financiering kunnen regelen.
30/03 09u15  NVPI Audio onderzoekt gevolgen COVID-19De door de overheid afgekondigde verlenging van de maatregelen tot 1 juni gaat bedrijfseconomisch grote impact hebben voor de muziekindustrie. Daarom is NVPI Audio aangesloten bij de nieuw opgerichte alliantie ENCORE – de Nederlandse Creatieve Industrie Alliantie – om samen in overleg met de overheid te inventariseren wat er specifiek nodig is voor de muziekindustrie.
30/03 09u15  Makelaars organiseren Online HuizendagenHet onafhankelijke woningplatform Roxxle organiseert met 2000 deelnemende makelaars de Online Huizendagen.
30/03 08u15  Coronacrisis beïnvloedt online koopgedrag in VSIn de VS, inmiddels het land met de meeste corona-infecties, wordt sinds de noodtoestand meer online besteld. Maar daar profiteren niet alle webwinkels van, zo blijkt uit onderzoek van Listrak en anderen.
30/03 08u15  Kodak lanceert ’s werelds grootste legpuzzelGezelschapsspellen worden naar verluidt massaal besteld in deze tijden van verplicht thuiszitten. Laat Kodak nu een puzzel hebben met niet minder dan 51.300 stukjes. Daar kom je de dagen wel mee door.
30/03 07u15  JouwWeb: verdubbeling aantal nieuwe webshopsWebsiteplatform JouwWeb uit Eindhoven ziet al twee weken een verdubbeling van het aantal nieuwe webshops.
30/03 06u15  Amazon.nl verlengt retourtermijn bestellingenDe Duitse en Nederlandse Amazon winkels hebben vanwege de coronavirus de retourtermijn van verkochte producten verlengd.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

1x Rechtbanken gaan experimenteren met Skype en ‘telehoren’04/04 06u15 - Emerce: Nu de rechtszalen leeg zijn wil de Raad voor de rechtspraak gaan experimenteren met het volgen van rechtszaken via Skype.
0x Amazon.nl verlengt retourtermijn bestellingen30/03 06u15 - Emerce: De Duitse en Nederlandse Amazon winkels hebben vanwege de coronavirus de retourtermijn van verkochte producten verlengd.
0x JouwWeb: verdubbeling aantal nieuwe webshops30/03 07u15 - Emerce: Websiteplatform JouwWeb uit Eindhoven ziet al twee weken een verdubbeling van het aantal nieuwe webshops.
0x Kodak lanceert ’s werelds grootste legpuzzel30/03 08u15 - Emerce: Gezelschapsspellen worden naar verluidt massaal besteld in deze tijden van verplicht thuiszitten. Laat Kodak nu een puzzel hebben met niet minder dan 51.300 stukjes. Daar kom je de dagen wel mee door.
0x Coronacrisis beïnvloedt online koopgedrag in VS30/03 08u15 - Emerce: In de VS, inmiddels het land met de meeste corona-infecties, wordt sinds de noodtoestand meer online besteld. Maar daar profiteren niet alle webwinkels van, zo blijkt uit onderzoek van Listrak en anderen.
0x Makelaars organiseren Online Huizendagen30/03 09u15 - Emerce: Het onafhankelijke woningplatform Roxxle organiseert met 2000 deelnemende makelaars de Online Huizendagen.
0x NVPI Audio onderzoekt gevolgen COVID-1930/03 09u15 - Emerce: De door de overheid afgekondigde verlenging van de maatregelen tot 1 juni gaat bedrijfseconomisch grote impact hebben voor de muziekindustrie. Daarom is NVPI Audio aangesloten bij de nieuw opgerichte alliantie ENCORE – de Nederlandse Creatieve Industrie Alliantie – om samen in overleg met de overheid te inventariseren wat er specifiek nodig is voor de muziekindustrie.
0x Surseance voor satellietbedrijf OneWeb30/03 11u15 - Emerce: Satellietbedrijf OneWeb is, zoals al werd verwacht, op papier failliet verklaard. Als gevolg van COVID-19 heeft de onderneming geen financiering kunnen regelen.
0x Geert Rietbergen verlaat Emakina Groep30/03 11u15 - Emerce: Met directe ingang is Geert Rietbergen gestopt bij Emakina Groep. De Executive Vice President was binnen het bureaunetwerk sinds 2017 verantwoordelijk voor de overnames.
0x Klanten van Delta, KPN en Ziggo het meest honkvast30/03 11u15 - Emerce: Klanten met een triple play pakket bij Delta, KPN en Ziggo zijn het minst vaak van plan om van aanbieder te wisselen. Bij deze merken is daarnaast ook de minste instroom te zien. Dat blijkt uit het recente Triple Play Insights rapport van Telecompaper.

Statistieken

Artikels:
15977
Gelezen:
6059
Aantal lezers nu:
1


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2020 Naar boven