dinsdag 11 december 2018, week 50


U bent nu hier: Meer nieuws van Emerce

Laatste updatecontrole: vandaag om 0u45
 

Emerce

Verbergen Tonen
10/12 21u15  Stekker gaat al in april uit Google Plus Google gaat zijn sociale netwerk Google Plus al in april sluiten, vier maanden eerder dan gepland, omdat wederom een ernstig lek is ontdekt.
10/12 15u45  Travelport verkocht aan private investeerders Travelport is verkocht aan de private investeerders Siris en Evergreen. Met de overname is een bedrag van 4,4 miljard dollar gemoeid. Siris en Evergreen kopen alle aandelen van Travelport op voor 15,75 dollar per stuk. Dit betekent dat Travelport niet langer beursgenoteerd zal zijn.
10/12 15u00  Nederland warm voor ‘bankieren bij Google’ Meer dan de helft van de consumenten vertrouwt een technologiebedrijf meer dan banken in het algemeen. In Nederland, zo blijkt uit nieuw onderzoek, hebben de banken een nipte voorsprong. Mede door hun investeringen het mobiele kanaal.
10/12 15u00  Essential koopt maker email app Hoewel het bedrijf naar verluidt zelf een koper zoekt, heeft Andy Rubins Essential voor een onbekend bedrag het Amerikaanse CloudMagic ingelijfd, onder meer bekend van de Newton email app. Het is de bedoeling dat Newton onderdeel wordt van een nog te ontwikkelen communicatie-apparaat.
10/12 14u30  JD.com zet winkellab op met Intel JD.com, de belangrijkste rivaal van Alibaba, zet een lab op samen met chipfabrikant Intel. De nadruk komt te liggen op […]
10/12 14u15  Curator: Meer dan 30 partijen willen Jobbird Meer dan dertig partijen hebben zich bij de curator gemeld met interesse om de failliete boedel van Jobbird over te nemen.
10/12 14u00  Italiaanse boete Facebook: 10 miljoen euro voor datamisbruik De Italiaanse toezichthouder voor mededinging heeft Facebook twee boetes opgelegd van in totaal tien miljoen euro voor datamisbruik. De boete […]
10/12 13u00  Duitse pakketdiensten verhogen tarieven De Duitse pakketdiensten DPD en Hermes verhogen in 2019 hun tarieven om de stijgende kosten te dekken. Marktleider Deutsche Post wil om dezelfde reden ook maar mag dat van de toezichthouder niet.
10/12 12u00  Deliveroo lanceert tools voor restaurants Het aantal restaurants dat samenwerkt met maaltijdenbezorger Deliveroo is sinds juni 2018 met duizend toegenomen, een stijging van 67 procent. Het gaat om restaurants die de bezorging zelf verzorgen, restaurants die de bezorging overlaten aan Deliveroo of een mix van beide.
10/12 12u00  a.s.r. kiest voor chatbot CX Company Verzekeraar a.s.r. maakt voortaan gebruik van een chatbot van CX Company. Deze kan ook chatbotdialogen beschikbaar maken bij Facebook Messenger en WhatsApp.
10/12 11u00  Blippar op punt van surseance Meer dan honderd miljoen euro aan venture capital betekent nog steeds niet dat een jong bedrijf automatisch een internationaal succes wordt. Het Engelse Blippar, dat augmented reality maakt, stevent in deze periode af op uitstel van betaling.
10/12 10u15  Versie 5.0 van WordPress verschenen WordPress heeft de alweer vijfde versie van zijn content management software uitgebracht. Belangrijkste toevoeging is de Gutenberg block editor, waarbij gebruikers alleen knoppen te zien krijgen wanneer die relevant zijn.
10/12 09u00  Amac opent zaterdag zijn grootste winkel in Utrecht Amac opent zaterdag zijn grootste winkel in The Wall Utrecht. De 47e vestiging van Amac wordt tevens een van de grootste winkels van een Apple Premium Reseller ter wereld, zegt Amac CEO Ed Bindels.
10/12 08u30  Amazon wil betaalplatform Amazon Pay verder uitrollen Amazon wil zijn betaalplatform Amazon Pay, dat al meer dan tien jaar bestaat, uitbreiden. Het platform wordt nu onder meer gebruikt voor online betalingen, straks moeten consumenten ook in winkels, tankstations en restaurants kunnen betalen.
10/12 08u15  Google test audionieuwsdienst voor voice Google onderzoekt samen met mediabedrijven wat de beste vorm is om gesproken nieuws brengen via 'butlers' als Google Assistent en Home.
Laatste update: maandag 10 december 2018, 21u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
10/12 07u45  Slimme rolgordijnen IKEA verschijnen in februariDe nieuwe Fyrtur- en Kadrilj-rolgordijnen van IKEA zullen in februari beschikbaar zijn. Deze twee gemotoriseerde rolgordijnen zijn te bedienen met de Tradfri-app.
10/12 06u30  Sequoia steekt 21 miljoen in Duitse reisstart-upDe Amerikaanse investeerder Sequoia steekt 21 miljoen euro in online reisbureau Tourlane uit Berlijn.
10/12 06u15  Emerce neemt de uitreiking van de Logistieke Webshop van het Jaar overEmerce neemt de uitreiking van de Logistieke Webshop van het Jaar over van de gelijknamige stichting die eind deze maand ophoudt te bestaan. De prijs werd al twee jaar uitgereikt tijdens E-commerce Live!.
08/12 10u15  Gerrit Reinders (Adcombi): ‘We bieden tegenwicht aan marktplaatsen’De tweede plek van de Emerce Top 10 European Start-up is dit jaar voor Adcombi. De Nederlandse start-up biedt hyperlokale, gepersonaliseerde programmatic advertising die de web-to-store traffic verhoogt.
08/12 07u15  Infographic: Nederlands bedrijfsleven wil supply chain digitaliserenVan de Nederlandse organisaties geeft 54 procent prioriteit aan digitalisering van de toeleveringsketen. Samen met het Verenigd Koninkrijk en Italië loopt ons land hiermee voorop. Het gemiddelde wereldwijd ligt namelijk op 50 procent, zo blijkt uit onderzoek van het Capgemini Research Institute. De grootste drijfveer voor Nederlandse organisaties om de supply chain te digitaliseren, is kostenbesparing, gevolgd door omzetverhoging en ondersteuning van nieuwe zakelijke formules.
08/12 06u30  Slack selecteert Goldman Sachs voor beursgangChatapp Slack heeft Goldman Sachs ingehuurd voor zijn beursgang volgend jaar. Het Amerikaanse bedrijf wil zo'n 10 miljard dollar ophalen.
08/12 06u15  Uber begin 2019 naar de beursTwee dagen nadat Lyft zijn papieren voor een beursgang heeft ingediend bij de U.S. Securities and Exchange Commission heeft zijn grootste rivaal Uber dat ook gedaan. Het Amerikaanse bedrijf gaat begin 2019 naar de beurs.
07/12 15u00  Serious game helpt ouderen bij zorgconsultEIT Digital en partners lanceren vandaag tijdens de EIT Digital Innovation Day, een nieuwe Europese zorginnovatie waarmee ouderen zich thuis kunnen voorbereiden op een gesprek met de huisarts.
07/12 14u00  Verborgen cybergevaar blootgelegd met ‘Excel-visualisatie’Cyberaanvallen vergen maanden van geheime voorbereiding. Om op tijd verdachte activiteit in dataverkeer aan het licht te brengen ontwikkelde informaticus Bram Cappers aan de TU Eindhoven de visualisatietool Eventpad. Deze tool zet de complexe datastromen van een systeem om in een overzichtelijke collectie van gekleurde blokjes die eenvoudig afwijkende of opvallende patronen zichtbaar maakt. Cappers promoveert 4 december aan de TU Eindhoven op zijn tool waarmee hij intussen een startup is begonnen.
07/12 13u00  RTL Group voegt VOD-platformen samenRTL Group gaat de VOD-platformen uit de verschillende landen, zoals Videoland in Nederland, samenvoegen tot één. Topman Bert Habets vraagt 'flexibiliteit' van de lokale RTL-bedrijven, tekenend voor de omvang van de ingreep.
07/12 12u15  Bedrijfsleven laks bij verplichte overstap e-facturatieVanaf 18 april 2019 gaan alle rijks- en lagere overheden helemaal over op het ontvangen van e-facturen. Papier gaat helemaal eruit. Duizenden bedrijven, leveranciers aan de overheden, zijn totaal niet voorbereid.
07/12 11u30  Facebook versoepelt ontwikkelbeleidFacebook gaat geen apps meer op zijn platform weigeren die kerneigenschappen van Facebook zelf kopiëren. De voorwaarden op dit gebied zijn aangepast.
07/12 11u00  China wordt grootste IoT-marktDe markt voor internet of things (IoT) wordt een grote toekomst voorspeld, maar cijfers van telecomleverancier Ericsson laten zien dat dat vooral een Chinees feestje wordt.
07/12 09u45  Coop.nl voegt 5000 recepten toeDe website van Coop.nl is uitgebreid met 5000 nieuwe recepten. Bezoekers kunnen voortaan met één klik de ingrediënten hiervan toevoegen aan hun online boodschappenmand. Coop zegt de eerste supermarkt te zijn die deze optie biedt.
07/12 09u00  Malafide Belgische webshops voortaan sneller offlineWebwinkels met een .be-domeinnaam kunnen vanaf 1 december veel sneller offline worden gehaald. Daartoe gaan DNS Belgium en de FOD Economie nauwer samenwerken.
07/12 08u15  Mozilla niet gelukkig met keuze Chromium voor Microsoft EdgeMozilla, de non-profitorganisatie achter de Firefox browser, zegt niet gelukkig te zijn met de keuze van Microsoft om Googles Chromium als basis van zijn Edge browser te gebruiken. Mozilla spreekt over een 'monopolie'.
07/12 08u00  Consumentenbond verliest navigatiezaakHet College van Beroep van de Stichting Reclame Code heeft een klacht van de Consumentenbond over verouderde navigatieskaarten van autofabrikant Ford afgewezen.
07/12 07u15  Boost Up-dock voor iPhone en Apple WatchDe Belkin Boost Up oplaaddock, die drie apparaten tegelijk kan opladen, is nu exclusief verkrijgbaar bij de Apple Store.
07/12 06u30  Consument: ‘Smartspeaker voor muziek, niet nieuws’Mediaconsumenten gebruiken hun smartspeakers het meest en het liefst om muziek te luisteren. Nieuws en weer roepen ze ook vaak op, maar die diensten genieten weinig waardering. Heel weinig zelfs.
07/12 06u15  Ultimatum PostNL, mogelijk acties vanaf maandagFNV heeft PostNL een ultimatum gesteld. Gaat het bedrijf voor maandag niet akkoord met de eisen van de bond en zijn leden, dan volgen acties.
06/12 16u00  Poolse vuurwerkwebshops uit de luchtOp verzoek van de politie en het Openbaar Ministerie (OM) zijn vier Poolse webshops uit de lucht gehaald die illegaal vuurwerk verkochten. Via deze webshops zijn de afgelopen jaren vele duizenden pakketten met 'levensgevaarlijk vuurwerk' naar Nederland verstuurd.
06/12 15u00  TMG gaat YouTube-kanalen optimaliseren met bureau 5PMTMG sluit een strategisch samenwerkingsverband met het nieuwe YouTube-servicebureau 5PM uit Amsterdam. Het mediabedrijf wil de exploitatie van zijn video's op het videoplatform laten verbeteren.
06/12 14u30  Lyft vraagt beursnotering aanDe Amerikaanse autodeeldienst Lyft heeft een beursnotering aangevraagd bij de toezichthouder op de financiële markt SEC.
06/12 14u15  Frankrijk wil digitaks desnoods nationaal invoerenFrankrijk wil in zijn eentje een digitaks invoeren als daarover in EU verband geen akkoord kan worden bereikt. Dat heeft de Franse minister van Financiën Bruno Le Maire donderdag bekend gemaakt.
06/12 12u45  Alphabet-dochter start dronebezorgingen in FinlandWing, een van de bedrijven van Googles moederbedrijf Alphabet, start een proef met dronebezorgingen in Finland in het voorjaar van […]
06/12 12u00  Philip Padberg (Deliveroo) naar AH.nlPhilip Padberg (36) is de nieuwe directeur van AH.nl. Padberg was de afgelopen drie jaar bij maaltijdbezorger Deliveroo eindverantwoordelijk voor continentaal Europa en Nederland. Hij neemt het stokje over van Selma Postma, die het Amerikaanse Peapod gaat aansturen.
06/12 11u15  Blue Tomato opent winkel in UtrechtDe Europees werkende skate-, ski- en surfwebwinkel Blue Tomato heeft een fysieke winkel geopend in hartje Utrecht, zijn eerste in Nederland.
06/12 10u15  Stekker gaat uit chatapp AlloGoogle stopt in maart 2020 met zijn chatapp Allo. De ontwikkeling daarvan was in april al gepauzeerd. Tegelijk laat Google […]
06/12 09u00  Facebook genomineerd voor Big Brother AwardDe Belastingdienst, Facebook en de Kamer van Koophandel zijn genomineerd voor de Big Brother Awards 2018, de publieksprijs voor de grootste privacyschender van Nederland. De onderscheiding van burgerrechtenorganisatie Bits of Freedom wordt 22 januari uitgereikt op een feestelijke avond in De Rode Hoed.
06/12 08u30  Zelfrijdende taxidienst Waymo One officieel van startAlphabet-dochter Waymo heeft zijn eerste zelfrijdende taxidienst Waymo One gelanceerd. Een proef draaide al enige tijd in de Amerikaanse stad Phoenix.
06/12 08u00  Aanleg glasvezel in Rotterdam gestartL2Fiber Rotterdam is van start met de aanleg van glasvezel in Kralingen. Het bedrijf gaat wijk voor wijk glasvezel aanleggen in de hele gemeente. In totaal gaat het om 295.000 woningen.
06/12 06u15  Omzet appwinkels naar 122 miljard dollar in 2019De omzet van de belangrijkste appwinkels zal volgend jaar 122 miljard dollar passeren. Dat is het bedrag voor aftrek van […]
06/12 06u15  Recordaantallen pakketten bij PostNLDe sorteercentra van PostNL hebben vanaf Black Friday tot aan Sinterklaas ongeveer 12 miljoen pakketten verwerkt. In 2017 werden in diezelfde periode iets minder dan 10 miljoen pakketten verwerkt.
05/12 15u15  Xiaomi wereldwijd grootste fabrikant wearablesXiaomi is de snelstgroeiende fabrikant van wearables, volgens cijfers van IDC. In het derde kwartaal groeide het aandeel met ruim […]
05/12 14u45  ‘Edge browser krijgt Chromium als basis’Microsoft werkt aan een opvolger van zijn Edge browser. Die zal niet langer gebaseerd zijn op EdgeHTML, maar gebruikt Chromium als kern. Chromium is ook de basis van browsers als Google Chrome, Opera en Brave.
05/12 14u00  Alibaba steekt 75 miljoen euro in Europese hubAlibaba steekt 75 miljoen euro in zijn Europese hub in Luik. Woensdag werden de definitieve contracten getekend.
05/12 13u30  Rituals neemt Schiphol over voor campagneRituals is een campagne gestart waarbij bezoekers van Schiphol (zowel voor als na de paspoortcontrole) op de producten van het merk worden gewezen. Hiervoor worden digitale en fysieke hulpmiddelen ingezet, zoals pop-up stores, cadeaukaarten en digitale advertenties. De actieperiode is van 1 november tot en met 31 december.
05/12 12u00  Tencent Music alsnog naar de beursTencent Music Entertainment gaat alsnog naar de beurs. De benodigde papieren zijn deze week bij de autoriteiten ingediend. Het Chinese […]
05/12 12u00  Carrefour test eigen versie Amazon GoHet Franse Carrefour gaat volgend jaar in eigen land een eigen kassaloze winkelconcept lanceren naar het voorbeeld van Amazon Go. Daarbij zorgen camera's en gezichtsherkenning voor een volledig geautomatiseerd afrekensysteem.
05/12 11u00  Politie zet cybervrijwilligers in op het DarkwebVeertien politievrijwilligers volgden gaan vanaf vandaag aan de slag als cybervrijwilliger, onder meer bij het Darkwebteam.
05/12 10u15  Tweede Kamer stemt in met Digitale KluisDe Tweede Kamer heeft ingestemd met een motie van VVD en D66 voor de introductie van een digitale kluis. Daar […]
05/12 09u00  Emerce Engage: ‘Zonder vertrouwen geen klanten’Veel bedrijven zeggen dat ze klantgericht werken, terwijl ze vooral techcentrisch zijn. Om loyale klanten te winnen, moeten deze organisaties eerst naar de onderliggende wensen en behoeften van consumenten kijken om daarna de techniek in te zetten die daar invulling aangeeft.
05/12 09u00  Helft van de Nederlanders koopt Sint-cadeaus nog in fysieke winkelVan de Sinterklaas-vierders kocht 51 procent dit jaar de cadeautjes vooral in fysieke winkels. 26 procent kocht de pakjes vooral online. Dat blijkt uit een enquête van NUpanel onder 4.817 lezers.
05/12 08u00  Nieuwe ontdektool in app wehkampWehkamp heeft een ontdektool toegevoegd aan zijn app. Daarin krijgen klanten elke dag nieuwe artikelen te zien op het gebied van mode, wonen en beauty. Doordat klanten artikelen kunnen liken of wegvegen, wordt de tool steeds slimmer.
05/12 07u45  Nieuwe Nokia’s vandaag al te koopZe worden vandaag in Dubai aangekondigd en zijn nu al te bestellen bij Nederlandse webwinkels: de Nokia 5.1 Plus en […]
05/12 06u45  Neymar, Beckham, Messi lanceren social app OtroDe nieuwe site en app Otro heeft vijftig miljoen dollar venture capital opgehaald. De digitale fanclub biedt onderdak aan exclusieve social uitingen van zeventien van 's werelds bekendste voetballers.
05/12 06u45  Europese programmaticmarkt in 2019 naar 15 miljard dollarAdverteerders geven volgend jaar 14,7 miljard dollar uit aan programmatic ingekochte digitale reclameuitingen. Dat is 19 procent meer dan in 2018, aldus een rapport van OnAudience.com.
04/12 18u15  Jobbird failliet, hoop op doorstartDe rechtbank heeft vanochtend het faillissement over Jobbird uitgesproken. De komende twee weken zoekt de recent aangestelde CTO/CMO Mathijs Jorissen voor de curator naar een investeerder of strategisch koper die het merk en de boedel wil overnemen.
04/12 17u30  Mediapark in Hilversum in de etalageHet Mediapark staat te koop. Dat bevestigen meerdere bronnen aan de Gooi- en Eemlander.
04/12 15u30  Ouderen voorzichtig bij online winkelenBijna de helft van de senioren die online winkelen vindt het lastig om te achterhalen of webwinkel wel veilig is, zo blijkt uit onderzoek van SeniorWeb onder bijna duizend senioren. Ouderen zijn dan ook vrij voorzichtig.
04/12 15u00  Geenstijl: vijfduizend betalende abonneesNieuwssite Geenstijl heeft in de afgelopen tien maanden vijfduizend abonnees aan zich weten te binden. Vandaag begint het een actieve wervingscampagne om meer betalende lezers aan zich te binden.
04/12 14u15  Ao.nl introduceert vernieuwde aansluit- eninstallatieserviceOnlineretailer ao.nl introduceert een vernieuwde aansluit- en installatieservice voor de geleverde producten aan huis. Klanten kunnen een inbouwkoelkast, inbouwvaatwasser, inbouwkookplaat, televisie, wasmachine, droger, kookapparatuur, oven of magnetron volledig laten installeren.
04/12 14u15  Frans Jonker verlaat EventbriteEen kleine twee jaar na de overname van zijn Ticketscript door Eventbrite maakt Frans Jonker bekend dat hij Eventbrite gaat verlaten.
04/12 14u00  Nieuw EU-voorstel voor belasting op advertentie opbrengstenFrankrijk en Duitsland houden vast aan het idee van een digitale belasting, maar willen zich nu beperken tot advertentie opbrengsten van internetreuzen als Google en Facebook.
04/12 13u00  Bijna kink in kabel bij Luikse vestiging AlibabaHet had weinig gescheeld of Alibaba had moeten afzien van zijn hub in Luik. Een aandeelhouder van Liège Airport - Aéroports de Paris - dreigde dwars te liggen omdat Fedex meer ruimte op de luchthaven wil.
04/12 12u00  DDB Unlimited positioneert zich als ‘The Performance Agency’Omnicombureaus Databay, DDB & Tribal en Etcetera fuseren per 1 januari samen tot DDB Unlimited. De nadruk komt te liggen […]
04/12 11u45  Ubisoft neemt Nederlandse hostingaanbieder i3D.net overDe Franse game-ontwikkelaar Ubisoft neemt de Nederlandse hostingaanbieder i3D.net over om zijn dienstverlening te kunnen verbeteren. Het bedrijf blijft volgens […]
04/12 11u15  Ster wil kleinere adverteerders aantrekkenSter start vandaag een campagne om ook kleine adverteerders aan te trekken. Al vanaf 1.000 euro start je al een online bannercampagne.
04/12 10u30  Koopjesdeal.nl grootste non-digital adverteerder Black FridayKoopjesdeal.nl was met 1,8 miljoen euro de adverteerder die het grootste non-digital budget inzette om kopers te trekken voor Black Friday. De webshops van Telfort en Ziggo waren de nummers twee en drie dit jaar.
04/12 10u30  S4 Capital koopt MightyHiveS4 Capital, de eigenaar van MediaMonks uit Hilversum, koopt programmaticspecialist MightHive uit de Verenigde Staten.
04/12 09u45  Amazon Prime leden bestelden 2 miljard artikelen in 2018Leden van Amazon Prime hebben tot nu toe dit jaar 2 miljard artikelen besteld. Ook hebben zich nog nooit zoveel nieuwe leden aangemeld, zo meldt de retailer, overigens zonder concrete cijfers te noemen.
04/12 09u15  Omzet webshops groeit harder dan van fysieke winkelsDe omzet van pure webshops steeg in het derde kwartaal weer harder dan van fysieke winkels. Dit meldt het CBS […]
04/12 09u00  Real time outdoor: ‘Iedere uiting is uniek’Greenhouse Group ontwikkelde voor American Express een outdoorcampagne waarbij iedere uiting in Nederland uniek is. Diezelfde unieke uiting is ook lokaal via social verspreid.
04/12 08u45  ‘Pakketbezorgers intensiveren regiostrategie’Pakketbezorgers passen hun strategieën aan om de e-commerceklant op zijn wenken te bedienen. Pakketjes waar, wanneer en hoe snel die maar wilt. De nadruk bij de bezorgers verschuift van centrale naar regionale fulfillment.
04/12 08u15  ‘Hoge online korting jaagt potentiële klanten weg’Een te hoge online korting jaagt potentiële klanten weg. Ook het plaatsen van positieve recensies van Facebook of Yelp heeft een averechts effect. Dat stelt Zike Cao van Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) naar aanleiding van eigen onderzoek.
04/12 06u30  Helft Amerikanen luisterde podcastsMeer dan 120 miljoen volwassen Amerikanen luisterde afgelopen jaar wel eens naar een podcast. Dat is de helft meer dan vier jaar geleden.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

2x JD.com zet winkellab op met Intel10/12 14u30 - Emerce: JD.com, de belangrijkste rivaal van Alibaba, zet een lab op samen met chipfabrikant Intel. De nadruk komt te liggen op […]
1x Duitse pakketdiensten verhogen tarieven10/12 13u00 - Emerce: De Duitse pakketdiensten DPD en Hermes verhogen in 2019 hun tarieven om de stijgende kosten te dekken. Marktleider Deutsche Post wil om dezelfde reden ook maar mag dat van de toezichthouder niet.
1x Travelport verkocht aan private investeerders10/12 15u45 - Emerce: Travelport is verkocht aan de private investeerders Siris en Evergreen. Met de overname is een bedrag van 4,4 miljard dollar gemoeid. Siris en Evergreen kopen alle aandelen van Travelport op voor 15,75 dollar per stuk. Dit betekent dat Travelport niet langer beursgenoteerd zal zijn.
0x Helft Amerikanen luisterde podcasts04/12 06u30 - Emerce: Meer dan 120 miljoen volwassen Amerikanen luisterde afgelopen jaar wel eens naar een podcast. Dat is de helft meer dan vier jaar geleden.
0x ‘Hoge online korting jaagt potentiële klanten weg’04/12 08u15 - Emerce: Een te hoge online korting jaagt potentiële klanten weg. Ook het plaatsen van positieve recensies van Facebook of Yelp heeft een averechts effect. Dat stelt Zike Cao van Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) naar aanleiding van eigen onderzoek.
0x ‘Pakketbezorgers intensiveren regiostrategie’04/12 08u45 - Emerce: Pakketbezorgers passen hun strategieën aan om de e-commerceklant op zijn wenken te bedienen. Pakketjes waar, wanneer en hoe snel die maar wilt. De nadruk bij de bezorgers verschuift van centrale naar regionale fulfillment.
0x Real time outdoor: ‘Iedere uiting is uniek’04/12 09u00 - Emerce: Greenhouse Group ontwikkelde voor American Express een outdoorcampagne waarbij iedere uiting in Nederland uniek is. Diezelfde unieke uiting is ook lokaal via social verspreid.
0x Omzet webshops groeit harder dan van fysieke winkels04/12 09u15 - Emerce: De omzet van pure webshops steeg in het derde kwartaal weer harder dan van fysieke winkels. Dit meldt het CBS […]
0x Amazon Prime leden bestelden 2 miljard artikelen in 201804/12 09u45 - Emerce: Leden van Amazon Prime hebben tot nu toe dit jaar 2 miljard artikelen besteld. Ook hebben zich nog nooit zoveel nieuwe leden aangemeld, zo meldt de retailer, overigens zonder concrete cijfers te noemen.
0x S4 Capital koopt MightyHive04/12 10u30 - Emerce: S4 Capital, de eigenaar van MediaMonks uit Hilversum, koopt programmaticspecialist MightHive uit de Verenigde Staten.

Statistieken

Artikels:
31750
Gelezen:
1147
Aantal lezers nu:
37


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven