woensdag 12 december 2018, week 50


U bent nu hier: Meer nieuws van EvilGamerz

Laatste updatecontrole: vandaag om 7u00
 

EvilGamerz

Verbergen Tonen
11/12 16u45  Prey: Typhon Hunter met Multiplayer Modus en Escape Room VR-ervaring nu live Vandaag heeft Arkane Studios een dodelijke, nieuwe versie van verstoppertje toegevoegd aan Prey met de uitbreiding Prey: Typhon Hunter, een gratis update voor de prijswinnende titel die een spannende, nieuwe multiplayer modus en een VR-only single player game bevat.Nu beschikbaar voor Prey: Digital Deluxe en de Prey: Mooncrash uitbreiding op PC, PlayStation 4 en Xbox One, bevat Prey: Typhon Hunter twee spannende, nieuwe modi voor Prey:• Prey: Typhon Hunter multiplayer is een intens kat- en muisspel waarin de muizen kunnen veranderen in levenloze objecten – vuilnisbakken, pizzadozen, theepotten, bananen en nog veel meer – die je kunnen doden. Maar als Morgan alle Mimics kan vinden en doden voordat de tijd is verstreken, wint hij de ronde. • TranStar VR: een single player, VR-only escaperoom-achtige campaign die spelers in de schoenen plaatst van TranStar werknemers, waar ze objectives moeten voltooien en ingewikkelde puzzels moeten oplossen in Talos I, slechts enkele dagen voor de gebeurtenissen uit Prey. TranStar VR zal beschikbaar zijn voor zowel PC als PSVR.Spelers die Prey: Digital Deluxe al hebben gekocht, of hun originele versie van Prey hebben geüpgraded met Prey: Mooncrash, zullen beide nieuwe game modi gratis ontvangen. Nieuwe spelers kunnen Prey: Digital Deluxe aanschaffen voor €39,99 om naast de originele game ook alle bijhorende en volgende updates te ontvangen; bestaande Prey-eigenaars kunnen hun game naar Prey: Mooncrash upgraden voor €19,99.
11/12 16u30  Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Year 4 Pass nu verkrijgbaar De Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Year 4 Pass is nu verkrijgbaar. De Year 4 Pass is een VIP-jaarlidmaatschap*, waarmee spelers zeven dagen eerder toegang hebben tot acht nieuwe Operators, die verspreid over het jaar verschijnen. Aanvullende VIP-voordelen zijn:• 8 uniforms en headgear• 1 R6 Lava Charm• 600 R6 Credits• 5% Renown Boost• 10% korting in de In-Game Shop**• Alpha Pack boost van 0.3% Spelers die de Year 4 Pass voor 4 maart 2019 aanschaffen, ontvangen tevens de Volcano Signature wapenskin. Als dank voor hun support, krijgen spelers die in het bezit zijn van de Year 3 Pass 600 R6 Credits extra wanneer zij de Year 4 Pass aanschaffen. Operators Nomad en Kaid nu voor iedereen beschikbaarNomad en Kaid, de gloednieuwe Marokkaanse Operators die al 7 dagen beschikbaar zijn voor spelers met de Year 3 Pass, zijn nu voor alle spelers vrij te spelen met Renown of R6 Credits op PlayStation 4, Xbox One en PC. Nomad en Kaid zijn onderdeel van Operation Wind Bastion, het vierde seizoen van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Year 3. Nomad is een aanvallende Operator die met haar Airjab Launcher verdedigende Operators omver kan blazen. Kaid is een verdedigende Operator die met zijn Rtila Electroclaw metalen objecten vanaf een afstand onder stroom kan zetten. Daarnaast is de gloednieuwe map Fortress toegevoegd en zijn er verschillende gameplayverbeteringen doorgevoerd.
11/12 13u00  Beyond Good and Evil 2 demo gameplay Ubisoft heeft meer laten zien van de game Beyond Good & Evil 2. De video laat pre-alpha gameplay zien van het spel. Het is voor het eerst sinds de E3 2018 demo die toen getoond werd.
11/12 12u45  Famitsu beoordeelt Rainbow Skies en Civilization VI Het Japanse Famitsu heeft weer diverse games beoordeeld. Het gaat om onderstaande lijst met titels:Rainbow Skies (PS4/PS Vita, Sidequest Studios): 7 / 7 / 6 / 7 - (27/40)Super Neptunia RPG (PS4, Idea Factory): 8 / 8 / 7 / 7 - (30/40)Battle Princess Madelyn (PS4/Switch, 3goo): 7 / 7 / 8 / 7 - (29/40)Fallout 76 (PS4/Xbox One, Bethesda): 8 / 8 / 8 / 8 - (32/40)Sid Meier's Civilization VI (Switch, Take-Two): 8 / 7 / 9 / 7 - (31/40)Slime-san: Superslime Edition (PS4/Xbox One/Switch, Headup Games): 8 / 7 / 8 / 7 - (30/40)
11/12 10u45  NieR Automata Game of the YoRHa Edition verschijnt in februari op PlayStation 4 en Steam Square Enix Ltd., maakt vandaag bekend dat de NieR:Automata Game of the YoHRa Edition van de bekroonde en post-apocalyptische actie-RPG op 26 februari 2019 uitkomt voor het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem en pc (Steam).Sinds de oorspronkelijke release van NieR:Automata zijn de verscheepte exemplaren en digitale verkopen samen goed voor ruim drie miljoen exemplaren. De game wordt wereldwijd geprezen om zijn fantastische mix van actierijke en razendsnelle gevechten op 60 fps en de diepe, meeslepende verhaallijn van director YOKO TARO. NieR:Automata is ontwikkeld in samenwerking met PlatinumGames Inc. en levert de perfecte mix van actie en RPG in een prachtige, desolate open wereld. Als de androids 2B, 9S en A2 vechten spelers om de wereld te heroveren voor hun menselijke scheppers.De NieR:Automata Game of the YoRHa Edition bevat naast de basisgame ook een schat aan digitale extra content, inclusief: de Expansion DLC, 6 pod-designs (Grimoire Weiss Pod, Retro Grey Pod Skin, Retro Red Pod Skin en Cardboard Pod Skin) en het Machine Mask-accessoire. Daarnaast ontvangen spelers die de versie voor PlayStation 4 aanschaffen een dynamisch thema, 15 PSN-avatars, de Play System Pod Skin en de Amazarashi Head Pod Skin. Spelers die de game aanschaffen op Steam ontvangen twee wallpapers.NieR:Automata Game of the YoRHa Edition is vanaf 26 februari 2019 digitaal verkrijgbaar voor het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem en pc (Steam). Voor de PlayStation 4 verschijnt ook een fysieke versie.
11/12 07u45  MGM stopt met verfilming van Metro 2033 De productie van de Metro 2033-film is gestaakt. De film zou gebaseerd zijn op het boek van de gelijknamige game franchise maar het verhaal zou niet werken in een Amerikaanse setting. Dmitry Glukhovsky meldt dat hij inmiddels weer de rechten in eigen bezit heeft. Volgens de man was men bang dat het verhaal te generiek ging worden en dat de setting te veel in Moskou afspeelde. Inmiddels is men op zoek naar andere producenten die wel verder willen gaan met de verfilming.
11/12 07u30  Sony: Vraag naar singleplayer games is groot Volgens Sony is de vraag naar singleplayer games groter dan menig een denkt op dit moment. Games als Spider-Man en God of War hebben dat wel bewezen. Volgens SIE Europe's VP en managing director van de UK, Warwick Light, laat via de PS Lifestyle weten dat 2018 het jaar was van Fortnite, maar dat ook de focus meer is komen te liggen op singleplayer games.'Exclusieve titels als God of War, Spider-Man, Detroit en VR titels als Astro Bot deden het erg goed. Er is nog altijd een groot publiek dat graag singleplayer games eist. Spider-Man en God of War hebben dat wel bewezen in de charts. God of War won niet voor niets 5 Golden Joysticks dit jaar.'
11/12 07u30  Tijden veranderen, DOOM is Eternal. Een kwarteeuw is verstreken sinds DOOM uitkwam voor de nietsvermoedende massa. Meer dan twee decennia later heeft de franchise meerdere vervolgen, spin-off’s, films en stripverhalen gekend en heeft het zich kunnen vestigen als onderdeel van de hedendaagse popcultuur. Het komende jaar vieren we 25 jaar openrijten en verscheuren. Vijfentwintig jaar vol mods, gibs, wapens en de meest gepassioneerde, onwrikbare en vurige fanbase aan deze zijde van Phobos. Of je nu je tanden stuk beet in 1993 of als DOOM (2016) je eerste trip naar de hel was, we vragen aan alle DOOM-Slayers uit het verleden, heden en toekomst om samen te komen en één van de entertainment’s meest iconische franchises te vieren.
11/12 07u15  Hikaru Utada en Skrillex bundelen krachten voor opening theme song Kingdom Hearts III Square Enix Ltd., en Disney onthulden vandaag de nieuwe opening movie trailer van KINGDOM HEARTS III, die verschijnt in aanloop naar de release van de game op 29 januari 2019.De opening movie trailer wordt ondersteund door een soundtrack van de wereldberoemde singer-songwriter Hikaru Utada en Skrillex, winnaar van acht Grammy Awards.De trailer bereidt spelers voor op de gebeurtenissen in KINGDOM HEARTS III waarin de ultieme strijd voor licht en leven een episch slot krijgt. Met hulp van zijn trouwe vrienden Donald en Goofy werkt Sora samen met iconische Disney- en Pixar-personages om de duisternis te verslaan en het universum te redden.Skrillex, al voor lange tijd een zelfverklaarde fan van de KINGDOM HEARTS-serie, wilde aanvankelijk een remix verzorgen van Don’t Think Twice, een eerder uitgebrachte track van Hikaru Utada. Maar dankzij de vriendschap van de twee, leidde de samenwerking tot een nieuwe, originele track, Face My Fears, om de release van de game te vieren.Face My Fears verschijnt op 18 januari 2019 en is geproduceerd in samenwerking met Poo Bear, de beroemde platenproducent die eerder de multi-platinum verkopende single What Do You Mean? van Justin Bieber produceerde.KINGDOM HEARTS III laat spelers het avontuur van hun leven beleven in uiteenlopende werelden, die onder andere zijn gebaseerd op Big Hero 6 en Frozen van Walt Disney Animation Studios en Toy Story en Monsters, Inc. van Pixar Animation Studios. Elke wereld is goed voor zijn eigen magische momenten, unieke gameplay-ervaringen en zowel oude als nieuwe, wereldberoemde personages.
11/12 07u15  Ghost Recon Wildlands brengt eerbetoon aan Ghost Recon Future Soldier in Special Operation 3 Als onderdeel van Special Operation 3 introduceert Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands een speciale gratis missie in het thema van Tom Clancy’s Ghost Recon Future Soldier, inclusief iconische personages Scott Mitchell en John Kozak. In deze derde grote update van Year 2 van Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands vormen spelers een team met Mitchell en Kozak voor een gratis tweedelig event dat vanaf morgen, 11 december, beschikbaar is op PlayStation 4, Xbox One en PC.De update brengt ook exclusieve Ghost Recon Future Soldier-content voor de hoofdverhaallijn en de Ghost War PvP-modus, waaronder de twee nieuwe Ghost War-klassen Vanguard en Sharpshooter, naar Wildlands. Vanguard gebruikt sensorgranaten om verborgen vijanden weer te geven en te markeren voor zijn teamgenoten, terwijl Sharpshooter dankzij zijn Long Range Specialist vaardigheid de baan van de kogel kan beïnvloeden. Naast deze twee nieuwe klassen worden er ook twee nieuwe PvP-mappen, Lithium Mine en Outskirts, toegevoegd.Ook de nieuwe PvE-missie Operation Silent Spade maakt zijn intrede. In deze missie doet Ghost-leider Scott Mitchell beroep op Nomad en zijn team om nieuweling John Kozak een complot te helpen onderzoeken dat het Santa Blanca kartel aan een nucleaire dreiging linkt. Deze speciale uitdaging is zowel solo als met maximaal vier spelers in coöp speelbaar.
10/12 14u15  Judgment komt met Dual Audio naar het westen in de zomer van 2019 Judgment (voorheen Project JUDGE) komt in de zomer van 2019 naar het westen! Tijdens de Kinda Funny Games Showcase op 8 december ging een nieuwe trailer voor Judgment in première, waarbij de kijker een wereldprimeur kreeg van Judgment’s Engelse nasynchronisatie. De Engelse VO trailer is nu beschikbaar op het YouTube-kanaal van SEGA. Een met sterren bezaaide voice cast brengt Judgment tot leven. Greg Chun neemt de rol aan van Takayuki Yagami, de protagonist van Judgment, ondersteund door Crispin Freeman, Matthew Mercer, Cherami Leigh, Yuri Lowenthal, James Hong, Ed O’Ross, Amy Walker, Matt Yang King, Fred Tatasciore, Brian Mcnamara, en gastoptredens van SungWon Cho, Cristina Vee, Max Mittleman en nog veel meer. Een Engelse dub in een Yakuza-game? Judgment is de eerste game in het universum van de Yakuza-serie die in meer dan 12 jaar een engelse dub heeft gekregen voor de westerse versie, de laatste was Yakuza voor PlayStation 2 (2006). Als gevolg is er wat extra werk van gemaakt om de engelse dub in Judgment wat ingewikkelder te maken dan de meesten. We wilden ervoor zorgen dat het oorspronkelijke Japanse script van Judgment zo getrouw mogelijk werd overgenomen. Hierbij een overzicht van de functies voor dub/ondertiteling van Judgment:• Dual Audio: Spelers kunnen op elk moment tijdens het spel schakelen tussen de Japanse en Engelse VO-tracks. Ervaar Judgment met de taal van je keuze. • Dubbele ondertitels: ondertitels veranderen op basis van welk audiospoor is geselecteerd – Japans of Engels. Japanse stemondertitelingen worden gepresenteerd op een manier die de traditionele Yakuza-ervaring weergeeft, terwijl Engelse stemondertiteling overeenkomt met het Engelse script. • Lokalisatie Pedigree: de lokalisatie van Judgment is in eigen beheer gedaan door het talentvolle Yakuza-serie lokalisatieteam van SEGA America.
10/12 13u00  Daybreak Studio neemt wederom ontslag van veel medewerkers Er is weer een ontslagronde bij de ontwikkelaar Daybreak Studios, bekend van H1Z1. Het gaat om zo'n 60 tot 70 medewerkers waarvan afscheid genomen wordt. Het aantal mensen dat op straat wordt gezet moet nog wel bevestigd worden door de studio. Het is de tweede ontslagronde dit jaar van het bedrijf. In april werd namelijk ook al een groot aantal mensen op straat gezet. Wat de exacte reden nu is, is niet bekend. Destijds wilde men een betere positie voor de organisatie bewerkstelen voor de toekomst.
10/12 11u00  Nieuw seizoen met gratis content voor COD: Black Ops 4 start 11 december Activision en Treyarch kondigen aan dat het nieuwe content seizoen dinsdag 11 december van start gaat voor alle PS4 spelers, waarbij andere platforms later volgen. De nieuwe content, verspreid over alle verschillende modi in de game, bestaat onder andere uit het volgende: Nieuwe Specialists - Spelers kunnen het gevecht herprogrammeren met Zero, een nieuwe Specialist voor de Multiplayer en Blackout modes. Zero is een gevaarlijke hacker die de vijand kan afleiden of dwarsbomen in de Multiplayer, waardoor ze de loop van het gevecht geheel om kan gooien op cruciale momenten. Spelers kunnen Zero vrijspelen door Tier 1 in de Black Market te voltooien. Nieuwe Blackout locaties en updates - Hijacked is de nieuwste bestemming in Blackout, geïnspireerd op de klassieke multiplayer map uit Black Ops 2. Fans kunnen een luxe yacht plunderen om uitrusting te verzamelen en zich voor te bereiden op een vuurgevecht, op weg naar de eindcirkel. Wanneer spelers weer op het droge zijn kunnen ze ook een nieuw pantservoertuig besturen, genaamd de ARAV. Nieuwe Zombies updates - Een hele reeks nieuwe Zombies-functies worden toegevoegd, waaronder Daily Callings: nieuwe gameplay uitdagingen die spelers bij voltooiing belonen met bonus XP en Nebulium Plasma. Fans kunnen dagelijks de Zombies Barracks bezoeken voor een nieuwe uitdaging om zo hun inkomsten te maximaliseren, sneller te levellen en nog meer Elixers en Talismannen te verzamelen. Vernieuwde Black Market en nieuwe uitrusting - Operatie Absolute Zero vernieuwt de Black Market waar spelers items op nieuwe manieren kunnen verdienen. Ook is er een krachtige nieuw Assault Rifle en een snelvurende SMG toegevoegd aan de collectie die spelers kunnen bemachtigen door de Contraband-stream te spelen. Bovendien kunnen fans nieuwe tactische outfits, personalisatie accessoires, nieuwe Blackout personages en speciale met cadeaupapier ingeplakte wapens verzamelen, net op tijd voor de feestdagen. Nieuw feestdagen evenement - Met Operation Absolute Zero komen ook de feestdagen naar Blackout, met thematische, seizoensgebonden items en de mogelijkheid om sneeuwballen te gooien, zodat spelers feestelijk in de aanval kunnen gaan.
10/12 07u30  Real time strategy game Conan Unconquered aangekondigd Uitgever Funcom en developer Petroglyph hebben aangekondigd dat de real time strategy game Conan Unconquered voor de PC zal gaan uitkomen. Het spel moet in kwartaal 2 van volgend jaar lanceren. Ontwikkelaars van Star Wars: Empire at War en veteranen bekend van de Command & Conquer franchise zullen werken aan het spel. De game speelt zich af in de barbaarse wereld van Conan the Barbarian. Kenmerkende features zullen zijn dat je kunt spelen in 2-speler co-op, legendary heroes kunt unlocken en basissen kunt bouwen.
10/12 07u15  Crash Team Racing Nitro Fueled nu verkrijgbaar als pre-order Crash is terug en sneller dan ooit in Crash Team Racing Nitro-Fueled, een in HD-geremasterde versie van Crash Team Racing. Crash Team Racing Nitro-Fueled verschijnt op 21 juni 2019 en laat spelers voor het eerst ook online tegen elkaar racen. Spelers kunnen uitkijken naar heel veel scheur en powerslide plezier op de PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, Nintendo Switch en de Xbox One.Crash Team Racing Nitro-Fueled is ontwikkeld door Beenox en wordt uitgegeven door Activision. De game is een volledige remaster van de originele Crash racing game en brengt alle bekende personages, karts, tracks en arena’s naar moderne consoles in HD. Fans zien de capriolen van Crash en zijn vrienden in glasheldere graphics terwijl ze door de bochten van alle originele racetracks heen scheuren.De spanning loopt hoog op tijdens races met diverse personages uit de originele serie. Crash, Coco en Dr. Neo Cortex nemen het op tegen het personage Nitros Oxide om onze planeet van de vernietiging te redden. Deze nieuwe versie brengt alle bekende spelstanden terug, inclusief Adventure, Arcade Single Race, Arcade Cup Race, Time Trials en Battle Mode. Je kunt Crash Team Racing Nitro-Fueled zowel online als offline spelen in single- en multiplayer modus.“De liefde die fans voelen voor Crash Team Racing maakt duidelijk dat het meer is dan gewoon een leuke kart racing game en we vinden het geweldig dat we fans eindelijk kunnen laten zien waar we aan hebben gewerkt voor het twintigste jubileum,” zegt Thomas Wilson, co-studiohoofd bij Beenox. “We hebben Crash Team Racing helemaal opnieuw gemaakt, met alle personages en tracks die spelers zich herinneren, maar dan met nieuwe animaties en details die op het originele platform gewoon niet mogelijk waren. We kunnen niet wachten om te zien hoe fans in de online-multiplayer het tegen elkaar gaan opnemen.”Spelers die snel aan de slag willen kunnen als pre-order Crash Team Racing Nitro-Fueled Nitros Oxide Edition bestellen. In deze digitale deluxe editie is het personage Nitros Oxide direct speelbaar in alle spelstanden. Naast de volledige Crash Team Racing Nitro-Fueled game krijgen spelers met deze versie ook o.a. Oxide’s Hovercraft kart en space skins voor Crash, Coco en Cortex. Spelers die niet in het bezit zijn van Crash Team Racing Nitro-Fueled Nitros Oxide Edition kunnen het personage Nitros Oxide en Oxide’s Hovercraft kart vrijspelen door de uitdagingen aan te gaan in de Adventure Mode. Crash Team Racing Nitro-Fueled en de Crash Team Racing Nitro-Fueled Nitros Oxide Edition zijn vanaf vandaag beschikbaar als pre-order.
Laatste update: dinsdag 11 december 2018, 16u45


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
10/12 07u15  Ontketen je kracht in de VIP-demo van Anthem vanaf 25 januariAfgelopen weekend heeft Electronic Arts Inc. de data aangekondigd voor de VIP-demo van Anthem en de open demo. Fans die Anthem pre-orderen en leden van EA Access en Origin Access krijgen toegang tot de VIP-demo op 25 januari 2019†, en alle spelers krijgen de kans om in hun Javelins te stappen en Anthem zelf te ervaren op 1 februari 2019. Beide demo’s zullen beschikbaar zijn op Origin voor PC, Xbox One en PS4.Spelers in de VIP-demo zijn de eerste Freelancers die het op mogen nemen tegen de gevaren in de wereld van Anthem en ze ontvangen een in-game voorwerp als dank voor hun vooruitstrevendheid.'Het is tijd dat de fans aan de slag kunnen met Anthem en om deze ongelooflijke wereld zelf te ervaren', zegt Mike Gamble, Lead Producer van Anthem. 'We hopen dat iedereen geniet van het vliegen en vechten in deze gloednieuwe wereld, waar ons team al zo lang mee bezig is.'
09/12 21u00  Stranger Things 3: The Game aangekondigdStranger Things 3: The Game is aangekondigd op de Game Awards. Het gaat om een beat-em-up game met lichte puzzelelementen gebaseerd op de welbekende Netflix-serie. Het spel komt uit met cross-play voor de Xbox One, Switch en PC. Of de PS4-versie ook cross-play zal hebben is nog niet duidelijk. Een releasedatum voor het spel is nog niet genoemd.
09/12 21u00  Fallout 76 update uitgesteld op consoleBethesda heeft aangekondigd dat update 1.0.2.0 uitgesteld is voor de console. Het gaat om de update voor Fallout 76 die gepland stond voor 11 december maar nu pas op 13 december zal verschijnen. Volgens Bethesda heeft men meer tijd nodig om de update te testen op de Xbox One en PlayStation 4. De update zal onder andere de performance en stabiliteit verder verbeteren. Daarnaast zijn er verbeteringen aangebracht bij het craften, bij het bouwen van je C.A.M.P. en bij workshops. Ook de balans is verder verbeterd. Zo is de damage van automatisch weapons verhoogd met 20% en is de Scorchbeast Queen damage wat verlaagd. De XP-rewards voor high-level creatures is daarnaast verlaagd.
09/12 21u00  Eerste gameplay voor PS4-exclusive Falcon AgeOuterloop Games heeft een eerste gameplay video uitgebracht van de game Falcon Age. Het spel werd in augustus al aangekondigd en is een first person singleplayer action adventure game voor de PS4. De game heeft onder andere ondersteuning voor PlayStation VR en komt volgend jaar uit voor de genoemde console.
07/12 14u00  Farming Simulator 19 verkoopt wereldwijd één miljoen exemplaren in slechts 10 dagenFarming Simulator 19, ontwikkeld door GIANTS Software, heeft zijn status als videogame-fenomeen opnieuw bevestigd door wereldwijd meer dan een miljoen exemplaren te verkopen, in digitale en fysieke vorm, slechts 10 dagen na de release van het spel. Ondanks een releaseperiode die wordt gedeeld met meerdere blockbuster-releases heeft Farming Simulator de top van de lijst bereikt in de VS, VK, Frankrijk, Duitsland en meer. Met de toenemende kwaliteit van de game, grafische vernieuwingen, nieuwe gameplaymogelijkheden en de toevoeging van John Deere aan het rijtje voertuigen, heeft de franchise nieuwe hoogten bereikt om de meest complete landbouwervaring ooit naar oude en nieuwe fans te brengen. “Het is ongelooflijk om de impact van het harde werk van het team te zien. Farming Simulator 19 biedt zoveel nieuwe kansen en onze spelers zijn enthousiast. Nooit eerder heeft een Farming Simulator-spel zo snel dit punt bereikt en we zijn trots en blij dat er zoveel spelers meedoen aan deze geweldige reis”, zegt Christian Amman, CEO van GIANTS Software. “We zijn extreem trots om GIANTS Software te ondersteunen bij de ontwikkeling van de Farming Simulator-franchise. Farming Simulator 19 is eenvoudigweg uitzonderlijk en de verkoop komt daarmee overeen. Giants heeft opnieuw het ongelooflijke talent van de studio getoond om nog meer spelers te bereiken. Dit bevestigt ook de knowhow van de teams bij Focus Home Interactive om franchises naar een nieuw en groter publiek te brengen, waardoor het fantastische werk van de studio voor elk nieuw spel wordt versterkt”, aldus John Bert, COO van Focus Home Interactive.
07/12 14u00  Nieuw artikel: Just Cause 4Lees meer >
07/12 11u15  Mortal Kombat 11 aangekondigdWarner Bros. Interactive Entertainment presenteert vandaag Mortal Kombat 11, de nieuwste game van de bekroonde franchise. De officiële Mortal Kombat 11 aankondigingstrailer geeft een voorproefje van een episch, weergaloos verhaal met een originele muziektrack die in samenwerking met rapper 21 Savage is ontwikkeld. 21 Savage heeft meerdere platina uitgaven op zijn naam staan. Mortal Kombat 11 is ontwikkeld door de bekroonde NetherRealm Studios en komt uit op 23 april 2019 voor PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, Xbox One-serie inclusief Xbox One X, Nintendo Switch en digitaal op PC.Het nummer van 21 Savage dat in de trailer te horen is, heet “Immortal” en wordt vergezeld met scènes van een epische strijd tussen twee iconische figuren: Dark Raiden en Scorpion. Bovendien wordt een nieuw karakter geïntroduceerd die een centrale rol speelt in het verhaal van Mortal Kombat 11.Mortal Kombat 11 verdiept en personaliseert de ervaring zoals nooit tevoren, met een geheel nieuw Custom Character Variation-systeem waarmee spelers de creatieve controle hebben over het bouwen van aangepaste versies van de personagelijst. Daarnaast introduceert het spel ook een nieuw filmisch verhaal dat voortborduurt op de epische saga dat inmiddels zijn 25e jaar ingaat. “Door spelers meer creatieve controle te geven, laat Mortal Kombat 11 zien waarom deze iconische franchise na meer dan 25 jaar zo sterk is en steeds relevanter wordt,” zegt David Haddad, president van Warner Bros. Interactive Entertainment. “Deze game laat het buitengewone talent van NetherRealm Studios zien wat betreft innovatie en het ontwikkelen van epische ervaringen voor onze Mortal Kombat fans én nieuwe spelers.” “Het is fantastisch om eindelijk Mortal Kombat 11 te kunnen aankondigen en om te laten zien waar het team aan heeft gewerkt,” zegt Ed Boon, creatief directeur van NetherRealm Studios. “Ons Custom Character Variation-systeem schept oneindige mogelijkheden waarmee spelers hun favoriete vechters kunnen personaliseren. We kunnen niet wachten tot het januari is zodat we meer van de game kunnen laten zien.”Vanaf 7 december kunnen preorders voor de Mortal Kombat 11 standaardeditie worden geplaatst voor € 69,99. De Mortal Kombat 11 Premium Edition kan ook al worden gepreorderd voor € 99,99. Deze wordt geleverd met de standaard-game en de Kombat Pack. Alle preorders ontvangen het in-game, speelbare personage ‘Shao Kahn’. Degenen die preorders plaatsen voor PlayStation 4 en Xbox One, krijgen bij bepaalde winkels toegang tot de beta, die in maart voor die platforms beschikbaar komen.
07/12 09u45  Far Cry New Dawn verkrijgbaar vanaf 15 februari 2019Vannacht tijdens de Video Game Awards is Far Cry New Dawn onthuld. Far Cry New Dawn, het vervolg op Far Cry 5, speelt zich af in een post-apocalyptische wereld en is vanaf 15 februari 2019 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Far Cry New Dawn is nu te pre-orderen, onder meer in de Ubisoft Store, voor een adviesprijs van € 44,99. Zeventien jaar na een wereldwijde nucleaire ramp, belandt de speler in een bijna onherkenbaar en verwilderd maar prachtig Hope County, Montana. Na de chaos begon het normale leven hier stilaan terug te keren, tot de overlevenden te maken kregen met een nieuw kwaad: The Twins, Mickey en Lou, leiders van de genadeloze Highwaymen bende. Deze tweelingzussen zijn opgegroeid zonder wetten of regels en zijn vastberaden om de overlevenden te beroven van al hun bezittingen. Aan spelers de taak om daar een stokje voor te steken. Spelers bereiden de strijd tegen The Twins voor in thuisbasis Prosperity. Hier starten spelers, samen met de overlevenden, een eigen community, maken ze wapens en voertuigen en trainen ze hun Guns for Hire, onder wie een aantal bekende gezichten. Deze thuisbasis wordt gedurende de game verder uitgebouwd en biedt zo meer mogelijkheden om krachtigere wapens en uitrusting te maken. De thuisbasis is eveneens het startpunt voor Expeditions. Deze avonturen spelen zich af op uiteenlopende, memorabele locaties in de Verenigde Staten. Daar is het aan spelers om waardevolle materialen veilig te stellen en zo snel mogelijk weer weg te glippen, terug naar Hope County. Far Cry New Dawn wordt ontwikkeld door Ubisoft Montreal in samenwerking met Ubisoft Shanghai, Ubisoft Kiev en Ubisoft Bucharest. Dit stand-alone vervolg op Far Cry 5 brengt voor het eerst een post-apocalyptische setting naar de Far Cry-serie. Spelers verzamelen een divers gezelschap Guns en Fangs for Hire of nodigen een vriend uit om hen te helpen in coöp en beleven zo de wildste Far Cry-avonturen tot nu toe.
07/12 09u15  MONOPOLY Fortnite Edition is nu verkrijgbaarIn samenwerking met Epic Games ontwikkelt Hasbro een range van speelgoeditems en spellen gebaseerd op Fortnite, de populaire shootergame. De eerste release in deze lijn is MONOPOLY Fortnite, waarbij het speelbord van het iconische vastgoedspel een waar slagveld wordt.Monopoly FortniteDeze exclusieve, Engelstalige, editie van Monopoly is ontstaan in nauwe samenwerking met Epic Games en is geïnspireerd op de populaire Fortnite videogame. Geen Kalverstraat, maar Title Towers. Algemeen Fonds en Kans zijn vervangen door Trap- en Chest cards. En in dit spel gaat het er niet om hoeveel je bezit, maar of je blijft leven. Daarom moeten spelers in plaats van geld, health points verzamelen. In Monopoly Fortnite claimen 2 tot 7 spelers de welbekende Fortnite locaties, bestrijden ze hun tegenstanders en is het de bedoeling dat je de Storm overleeft. Ben jij Skull Trooper, of Omega? Er zijn maar liefst 27 Fortnite outfits om mee te spelen. Dan is het tijd voor de strijd! Spelers kunnen health packs verzamelen, muren bouwen en hun tegenstanders schade toe brengen. Elke keer als spelers langs Start gaan, laten ze de Storm vrij! Maak dat je weg komt, want anders verlies je health points. De laatste die overeind blijft, wint Victory Royale!
07/12 08u15  Boxshot van nieuwe Far Cry onthuldHet nieuwe boxshot van Far Cry New Dawn is onthuld. Het spel komt begin volgend jaar uit voor diverse platformen en vormt een directe sequel op Far Cry 5, welke eerder dit jaar uit kwam.
07/12 08u00  RAGE 2 krijgt releasedatumDe releasedatum voor RAGE 2 is bekend gemaakt. Het spel zal namelijk op 14 mei 2019 uit gaan komen voor de PC, Xbox One en PlayStation 4. In de post-apocalyptische wereld van RAGE zul je moeten overleven. Het betreft een first person shooter waarin de meest bizarre vijanden je het moeilijk zullen maken. Het spel wordt door ID Software en Avalanche Studios ontwikkeld. ID Software was ook al verantwoordelijk voor het eerste deel, welke destijds ook nog door John Carmack werd mee-ontwikkeld. Hij heeft ID Software inmiddels verlaten.
07/12 08u00  Trailer van Anthem verschenenOp de Game Awards is een nieuwe trailer uitgekomen van Anthem. Het spel verschijnt begin volgend jaar voor de PC, Xbox One en PlayStation 4 en belooft een topper te worden. Bioware werkt momenteel aan het spel.
07/12 08u00  Nieuwe Dragon Age officieel aangekondigdBioware werkt momenteel hard aan de game Anthem. Echter staat er nog een game gepland bij de ontwikkelaar. Het gaat namelijk een nieuwe Dragon Age game. Inmiddels is een eerste teaser van het spel op de Game Awards verschenen:
07/12 08u00  SEGA Mega Drive Classics nu verkrijgbaar op SwitchSEGA Europe Ltd. is verheugd om aan te kondigen dat SEGA Mega Drive Classics nu zowel fysiek als digitaal beschikbaar is op de Nintendo Switch.Retro-fans kunnen nu meer dan 50 favorieten van alle genres opnieuw bezoeken: arcade action, shooteres, beat’m ups, puzzels en andere verbogen pareltjes, allemaal binnen handbereik voor thuis of onderweg. Voor elke spelers is er een klassieke titel om van te genieten met gemoderniseerde functies zoals online multiplayer, achievements, mirror modes, lokale co-op modus, rewind en save states.
06/12 17u15  Teaser: De eindejaarsactie komt er weer aan en dit kun je winnen!Evilgamerz is weer druk bezig met de eindejaarsactie. De tijd dus om iedereen weer blij te maken met vette games om daarmee het jaar goed te beginnen! Daarvoor hebben we met onze uitgevers weer vette prijzen binnen weten te halen die we mogen weggeven aan onze leden. De eindejaarsactie begint binnenkort, maar we willen jullie alvast een kleine blik laten werpen op hetgeen je onder andere kunt winnen!
06/12 17u00  World of Warships duikt binnenkort de gesloten beta in op de PlayStation 4 en Xbox OneAlle handen aan deck! World of Warships: Legends gaat op 21 december de gesloten bèta fase in op de PlayStation 4 en Xbox One. Kapiteins kunnen zich alvast registreren voor de test en krijgen als dank, voor hun hulp tijdens de test, speciale content bij de lancering.De introductie van combat missies zullen ook nieuwe mogelijkheden bieden om speciale items en bonussen vrij te spelen. Spelers kunnen dagelijkse of wekelijkse opdrachten uitvoeren om schepen tot zinken te brengen, XP te spekken en vijanden onder vuur te zetten. Dankzij de toevoeging van voicechat kun je gezellig samen met vrienden missies te volbrengen.Naast de nieuwe content is ook de userinterface verfijnt en aangepast voor de console spelers; dankzij de feedback die alfa testers hebben gegeven. De in-game interface is versimpeld voor een toegankelijkere ervaring en zo zijn er ook andere zaken aangepast om de gevechten soepeler te laten verlopen. Op visueel vlak zijn er verbeteringen aan het water, rook effecten, model schepen uitgevoerd zodat het nog mooier van het beeldscherm afspat.Spelers kunnen zich alvast op de site wowslegends.com opgeven voor de aankomende gesloten bèta weekenden voor World of Warships: Legends en krijgen daarmee leuke in-game beloningen bij de lancering in 2019. De eerste gesloten bèta gaat al op 21 december van start.World of Warships: Legends is compleet opnieuw opgebouwd zodat het zijn volle potentie op de consoles kan gaan bereiken. Gloednieuwe userinterface, intuïtieve gameplay en exclusieve content maakt dit binnenkort een geweldige ervaring voor op de PlayStation 4 en Xbox One wordt.
06/12 16u30  Word de Tomb Raider met de gratis trial van Shadow of the Tomb RaiderSquare Enix presenteert met trots de gratis trial van Shadow of the Tomb Raider. Deze is nu verkrijgbaar op de Xbox One-familie van apparaten, inclusief de Xbox One X, het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem en Windows-pc/Steam. Ervaar het begin van het bepalende avontuur van Lara Croft in de gratis trial van Shadow of the Tomb Raider. Reis met Lara naar Cozumel in Mexico tijdens het Dag van de Doden-feest en haast je samen met haar trouwe vriend Jonah om eerder dan Trinity een verborgen tombe te vinden.Dompel jezelf onder in Lara’s nieuwste avontuur en ontdek waarom de pers dit een spectaculaire conclusie van Lara Crofts oorsprongsverhaal noemt. Spelers die na het voltooien van de trial Shadow of the Tomb Raider aanschaffen, spelen meteen verder vanaf het punt dat ze bereikten, met behoud van al hun vorderingen en vrijgespeelde content.Stap in de grootste, levendigste wereld ooit gemaakt in een Tomb Raider-game, met meer tombes, puzzels en zijmissies dan ooit. Stop de Maya-apocalyps en word de Tomb Raider die Lara voorbestemd was te worden.Shadow of the Tomb Raider is ontwikkeld door een team ervaren Tomb Raider-ontwikkelaars bij Eidos-Montréal, in samenwerking met Crystal Dynamics. De game is nu verkrijgbaar voor de Xbox One-familie van apparaten, inclusief de Xbox One X, het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem en Windows-pc/Steam.
06/12 16u30  Jagged Alliance: Rage! nu beschikbaar voor PC en consoles“Stille nacht … sniper schot … geen alarm, alles kalm. Nog vier stappen en het einde van je beurt…” Met dit nieuwe kerstliedje van Jagged Alliance: Rage! brengen we dit jaar een tactische jungleoorlog naar de feestdagen. Vanaf vandaag kunnen gamers op pc, PlayStation®4 en de Xbox One familie, inclusief de Xbox One X, de levens van hun geliefde Jagged Alliance personages hervatten in een gloednieuw avontuur dat zich 20 jaar na de originele game afspeelt. Ivan Dolvich, Helmut “Grunty” Grunther, Charlene “Raven” Higgins, en meer van de oude Jagged Alliance-crew, zijn uit hun pensioen gehaald om een jungle vol met bandieten, die absoluut kool van de kerstman krijgen, op te ruimen. Ze wringen zich in allerlei bochten voor de campagne. Jagged Alliance: Rage! is een spin-off vol met bizarre personages, explosieve vuurgevechten, tactische stealth en zelfs experimentele drugs-krachten, die zowel solo als online co-op te spelen is. De SRP voor de pc-versie is €19,99 en de console-edities hebben een SRP van €29,99. Jagged Alliance: Rage! wordt uitgegeven door HandyGames, familielid van het THQ Nordic-netwerk. HandyGames treedt op als een onafhankelijke uitgever, met de nadruk op kleine en middelgrote projecten of 3rd-party indie games. Jagged Alliance is terug – Met een nieuw kijk op turn-based tactieken, avontuurlijke elementen en de welbekende eigenzinnige huursoldaten! Deze spin-off speelt 20 jaar na de eerste Jagged Alliance af. Maak een roadtrip door de jungle hel om je geest en lichaam tot het uiterste te testen! Sta samen met een paar bondgenoten tegenover een heel eiland geregeerd door de leider van een drugskartel en zijn gekke leger. Kenmerken: -        2 spelers online co-op modus -        Turn-based tactische gameplay gemengd met avontuurlijke elementen -        Kies uit een verscheidenheid aan tactieken, variërend van stealth tot brute kracht -        Sterke karakterpersoonlijkheden met eigen vaardigheden, verlangens en persoonlijke conflicten -        Rage skills: unieke karaktereigenschappen die krachtiger worden in de loop van het gevecht -        Machtige commandanten coördineren vijandige troepen op het slagveld -        Kom oog in oog te staan met angstaanjagende experimentele drugs en gebruik ze om je vijanden te manipuleren.
06/12 07u00  The Crew 2 Demolition Derby nu gratis beschikbaarDemolition Derby, de tweede grote gratis update voor The Crew 2, is nu beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC. Naast een nieuwe discipline, wordt ook de langverwachte multiplayermodus geïntroduceerd. Demolition DerbyIn de nieuwe Demolition Derby-discipline strijden spelers in twee gloednieuwe arena’s om een plek in de top drie door binnen een bepaalde tijd de hoogste score te behalen. In de Bonneville Salt Flat-arena rijden spelers vol op tegenstanders in terwijl ze moeten voorkomen zelf een prooi te worden van andere racers of obstakels. Op het nieuwe circuit in het hartje van de vliegtuigbegraafplaats in Tucson is het aan spelers om hun tegenstanders compleet van het parcours te beuken. Ook worden er vier nieuwe Demolition Derby-auto’s geïntroduceerd, die bovendien ook buiten deze modus gebruikt kunnen worden en volledig verwoestbaar zijn. MultiplayermodusDe gratis update brengt tevens de langverwachte multiplayermodus naar The Crew 2. Coureurs nemen het op tegen maximaal 7 andere spelers in een variëteit aan disciplines en met een constant evoluerende selectie events verdeeld over de gehele map van de Verenigde Staten. De PvP leagues zijn ideaal voor spelers die willen laten zien dat zij de allerbeste zijn, uiteraard met daarbij passende beloningen. Alsof dat nog niet genoeg nieuwe, gratis content is, worden er ook nog meerdere exclusieve Drift-, Alpha Grand Prix- en Rally Cross-uitdagingen, extra vaardigheden en in-game-activiteiten aan The Crew 2 toegevoegd. Als onderdeel van de maandelijkse nieuwe voertuigen, zijn daarnaast de Audi RS3 LMS - 2017 en de Aeroboat - VS12 - 2018 inmiddels voor alle spelers toegankelijk. De release van Demolition Derby is, na de release van de eerste grote gratis update Gator Rush, de volgende stap in het post-launch plan van The Crew 2. Het ontwikkelteam is vastberaden om in de komende maanden regelmatig nieuwe content te blijven introduceren.
06/12 07u00  Twintig minuten aan gameplay Resident Evil 2 RemakeVolgende maand komt de Resident Evil 2 Remake. In een nieuwe video zien we maarliefst 20 minuten aan gameplay voor het spel. De game komt uit voor de Xbox One en PlayStation 4 en ondersteunt onder andere 4K en draait met een framerate van 60 fps op de Xbox One X en PS4 Pro.
06/12 06u45  Tony Hawk brengt volgende week nieuwe game uitDe nieuwe Tony Hawk game gaat volgende week lanceren. Tony Hawk's Skate Jame bevat een career mode samen met street, vert en park disciplines. Het spel is ontwikkeld door Maplemedia, dat eerder Skateboard Party en Snowboard Party games uitbracht. De laatste game van Tony Hawk, Tony Hawk's Pro Skater 5 faalde hard en scoorde erg lage cijfers. Het is dan ook zaak voor de skater om nu wat beters op de planken te leggen. Ditmaal gaat het echter om een mobiele game voor Android en iOS. De game is free-to-play en zal microtransacties met zich meebrengen.
06/12 06u45  Quake Champions December Update brengt 100-tier Battle Pass, CTF Modus en meer!Enkele van de grootste veranderingen ooit komen in december naar Quake Champions, waaronder een spannende nieuwe manier om voortgang te boeken en exclusieve beloningen te verdienen; een nieuw systeem om Champion-specifieke uitrustingen te verdienen; de komst van de langverwachte Capture The Flag (CTF) modus; een nieuwe map en tonnen bijkomende updates en verbeteringen. Battle PassDe community heeft gevraagd om veranderingen door te voeren op vlak van voortgang en beloningen en in de December Update zitten die erin. Spelers zullen een totaal nieuw systeem vinden om te stijgen in level en voor het krijgen van gratis en premium beloningen, met nóg meer cosmetics en daarbovenop een duidelijk beeld van wat nog behaald kan worden. Het nieuwe systeem wijst spelers gratis de weg naar beloningen maar biedt hen ook de mogelijkheid om te kiezen voor de premium ‘Battle Pass’ die nog meer, exclusieve items vrijspeelt. Spelers verdienen beloningen door te stijgen in level tijdens een seizoen in de Arenas. Meer gedetailleerd: • Hoe meer je speelt, hoe meer beloningen je verdient – ‘frag’ samen met vrienden, stijg in level en krijg bergen vette loot!• Zowel gratis als Battle Pass spelers kunnen skins, shaders, vanities, iconen, naamplaatjes, valuta en loot boxes verdienen; Battle Pass spelers kunnen meer beloningen verdienen en de meeste voorwerpen in de betalende versie zijn volledig nieuw voor het spel.• Elk seizoen bevat een 100-tier ladder, boordevol beloningen• Battle Pass spelers genieten meteen van een extra in-game bonusvoorwerp• Dagelijkse en wekelijkse Challenges zijn in zowel de Battle Pass als de gratis versie aanwezig, maar de Battle Pass bevat wekelijks extra Challenges om meer credit en beloningen te verdienen.De Quake Champions Battle Pass is beschikbaar voor 1,000 Platinum. De toevoeging van de Battle Pass brengt ook bijkomende veranderingen teweeg aan de economie, waaronder het verdwijnen van de Backpacks en Chests, een versterking van de valuta en meer. Alle details omtrent wat er juist verandert en welk effect dit heeft op de spelers, kan je lezen op de online FAQ via volgende link. Champion VooruitgangNaast het doorlopen van de Battle Pass om beloningen te verdienen, kunnen spelers specifieke Champions doen stijgen in level door het voltooien van een resem aan Challenges in het spel. Het volbrengen van Wekelijkse Challenges en het boeken van progressie doorheen de Battle Pass levert de spelers ‘Shards’ op, een valuta die gebruikt kan worden om voorwerpen vrij te spelen die uniek zijn voor elke Champion. Dit systeem laat spelers toe om nog meer beloningen te verdienen en – belangrijker nog – om de Champion te kiezen waarop hun beloningen van toepassing zijn. Capture the Flag en Nieuwe CTF MapCapture the Flag is terug! De community heeft er lang om gevraagd en nu komt de klassieke FPS-modus terug met alle kenmerkende Quake intensiteit. Om je op weg te helpen, zit er een nieuwe map ‘Citadel’ in de update, die speciaal ontworpen is voor CTF. Quake fans met een scherp oog merken misschien op dat voor de map ‘Citadel’ inspiratie werd gehaald uit Quake Live’s ‘Stone Keep’. Maak je klaar om samen te werken en gebruik alle middelen die nodig zijn om je vlag stevig geplant te houden.
06/12 06u45  Assassin’s Creed Odyssey – December Monthly UpdateIn december komt er weer een berg aan nieuwe content naar Assassin’s Creed Odyssey. Hieronder alle reeds verschenen en nog te verwachten content op een rijtje.HUNTED, THE FIRST EPISODE OF THE DLC: LEGACY OF THE FIRST BLADE IS OUTThe first episode Hunted of the first DLC: Legacy of the First Blade was released yesterday on December 4. To have access to the first episode, players must have completed the Naxos’ questline in Episode 7 of the main story of the game and reached character level 28 or above. THIRD EPISODE OF THE LOST TALES OF GREECEThe third episode of the free content The Lost Tales of Greece, called “The Image of Faith” will be available in December. To get started, players need to make sure they are on at least Episode 5, and in the region of Elis. The first quest is called “The Measure of a Man”, and we recommend that your minimum Level is 35.COMMUNITY PHOTOMODE CONTESTFollowing our recent add of tons of new feature to our photo mode in update 1.0.7, we decided to launch on December 10 our first Community Photo Mode Contest. To participate you have to: - Connect to your Ubisoft account on Assassin's Creed dot com ;- Pick a photo from your personal gallery ;- Submit it in the photo mode contest tab.NEW ITEMS - You will be able to play with the Gang Member Crew from Assassin’s Creed Syndicate. - Addition of the Celestial Pack that includes a new gear set, a ghostly mount and a new deadly weapon. As always, this pack will be available in the store and at the Oikos of the Olympians at the same time. NEW FEATURES- Available from level 50, players will now have access to the Mastery level new menu. It allows player to spend ability points on a wide variety of statistical rewards to buff their Hunter, Warrior, and Assassin stats and abilities.- New Weekly Contracts with more diverse objectives.- New Fast Travels pointsAC REBELLIONThe Odyssey event is still available on Assassin’s Creed Rebellion, a free-to-play strategy RPG mobile game from the Assassin’s Creed universe. In this event, Kassandra & Alexios are joining a full roster of legendary characters.
06/12 06u45  Ubisoft onthult teaser voor nieuwe Far CryUbisoft heeft tijdens de Video Game Awards een nieuwe Far Cry game aangekondigd. Details omtrent het nieuwe spel, dat Far Cry 5 moet opvolgen, zijn nog niet onthuld. Enkel een nieuwe teaser is uitgebracht:
05/12 14u30  Battlefield V Tides of War Chapter 1: Overture is nu liveBattlefield V’s ambitieuze post-launch avontuur, Tides of War, is officieel van start gegaan met de release van Chapter 1: Overture. De update is nu live op PC, PS4 en Xbox One. Deze eerste contentrelease levert een nieuwe Battlefield-ervaring af, gevuld met gameplay die in het teken staat van tanks. Ga aan de slag met een spectaculaire nieuwe War Story, de nieuwe multiplayer map Panzerstorm, de customization van voertuigen en meer. Alle post-launch Tides of War content voor Battlefield V is gratis voor alle spelers.Op 14 november werd Battlefield V de eerste game die gebruik maakt van DXR ray tracing. Sindsdien hebben EA en DICE nauw samengewerkt met NVIDIA om DXR Ray Tracing zo snel mogelijk te optimaliseren in de game. Hierbij is de performance verbeterd met maar liefst 50%. GeForce RTX 2080 Ti-gamers zijn nu in staat in om 60+ FPS te behalen op een 1440p resolution mét DXR Raytraced Reflections op Medium-kwaliteit. GeForce RTX 2070-gamers kunnen hiervan genieten met een resolutie van 1080p. Bekijk NVIDIA’s video op GeForce.com om meer te weten te komen over de DXR performance verbeteringen in Battlefield V.Nieuwe War Story: The Last TigerDe nieuwste War Story in Battlefield V laat de speler één van de meest gevreesde tanks uit de Tweede Wereldoorlog besturen: de Tiger I. Stap in de schoenen van een Duitse commandant die zijn troepen leidt, terwijl de Twelfth US Army Group druk zet op de Duitse grens. Vergelijkbaar met alle War Stories in de game wordt hier een verhaal verteld vanuit onverwachte hoek. Denk aan een combinatie van Das Boot en Black Hawk Down om een beeld te krijgen van de toon en actie die DICE in deze War Story neerzet.Nieuwe map: PanzerstormDeze splinternieuwe map is een arena die zich focust op tanks. Spelers rollen over heuvels, kuilen en verhoogde wegen met de ongekende kracht van deze bepantserde voertuigen en laten een pad van vernietiging achter op het platteland. De map neemt de spelers mee naar de plek waar de Duitse, mechanische oorlogsmachines België binnentraden, maar daar stuitten zij op de verdediging van de geallieerden.Practice RangeDICE introduceert de langverwachte Practice Range in Overture. Hier kunnen spelers verschillende wapens en voertuigen leren kennen, inclusief de basiswapens van iedere class, maar ook kunnen zij ‘bombing runs’ uitvoeren met hun favoriete vliegtuigen.
05/12 13u30  Ontwikkeling Unreal Tournament on-holdEpic Games heeft besloten om de ontwikkeling van de nieuwe Unreal Tournament game on-hold te zetten. Het werk aan de game werd al in september van dit jaar gestaakt daar waar het ontwikkelteam nu de aandacht vooral besteedt aan Fortnite. Daarnaast werkt Epic Games aan een nieuwe online store om de concurrentie aan te gaan met Steam. De laatste update omtrent een Unreal Tournament was in 2017.
05/12 13u15  Prijsvraag: Win 5x The Elder Scrolls: Online Doom Wolf mountIn samenwerking met Bethesda mogen we weer een vette prijs weggeven. We mogen namelijk 5 keys uitdelen van The Elder Scrolls: Online Doom Wolf mount voor de PC. In The Elder Scrolls Online kun je terug keren naar Morrowind en dit weekend kun je dat zelfs geheel gratis doen. Wat je moet doen om deze mount te winnen? Geef simpelweg aan via onderstaand formulier dat je wilt winnen. Log dus snel in op onze website en doe mee!
05/12 10u00  Famitsu beoordeelt Just Cause 4 en Battlefield VHet Japanse Famitsu heeft diverse games beoordeeld. Het gaat om onderstaande lijst met games, waaronder Battlefield V en Just Cause 4.Judge Eyes: Shinigami no Yuigon (Project Judge) (PS4, Sega): 9 / 10 / 9 / 9 - (37/40)Just Cause 4 (PS4/Xbox One, Square Enix): 8 / 8 / 8 / 9 - (33/40)God Eater 3 (PS4, Bandai Namco): 8 / 8 / 8 / 8 - (32/40)Thronebreaker: The Witcher Tales (PS4/Xbox One, CD Projekt Red): 8 / 8 / 8 / 8 - (32/40)Battlefield V (PS4/Xbox One, EA): 8 / 9 / 8 / 9 - (34/40)Daedalus: The Awakening of Golden Jazz (PS4/Switch, Arc System Works): 8 / 8 / 8 / 7 - (31/40)Destruction (Switch, Cosen): 7 / 6 / 6 / 6 - (25/40)Peach Ball: Senran Kagura (Switch, Marvelous): 8 / 8 / 8 / 7 - (31/40)Fight of Gods (Switch, PQube): 8 / 8 / 8 / 8 - (32/40)
05/12 10u00  NES-klassiekers aangekondigd voor Nintendo Switch OnlineNintendo heeft bekend gemaakt dat er enkele spelklassiekers voor het Nintendo Switch Online netwerk zullen gaan komen. Het gaat om onderstaande titels die op 12 december uit zullen gaan komen.- Adventures of Lolo- Ninja Gaiden- Wario's Woods
05/12 09u45  Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Operation Wind Bastion nu beschikbaarHet vierde seizoen van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Year 3, Operation Wind Bastion, gaat nu van start op PlayStation 4, Xbox One en PC. Operation Wind Bastion speelt zich af in Marokko en voegt een nieuwe map, Fortress, en twee gloednieuwe Operators, Nomad en Kaid, toe aan de game. Nomad is een aanvallende Operator die met haar Airjab Launcher verdedigende Operators omver kan blazen. Kaid is een verdedigende Operator die met zijn Rtila Electroclaw metalen objecten vanaf een afstand onder stroom kan zetten.Operators Nomad en Kaid zijn nu beschikbaar voor spelers met de Year 3 Pass. Overige spelers spelen deze Operators vanaf 11 december vrij met Renown of R6 Credits. Daarnaast genieten alle spelers vanaf vandaag van een nieuwe map genaamd Fortress en een herontworpen in-game shop. Operation Wind Bastion introduceert daarnaast speciale uniformen en headgear van 11 Pro League Teams. Spelers die deze items aanschaffen, steunen daarmee de desbetreffende teams. Tot slot worden er meerdere gameplayverbeteringen doorgevoerd.
05/12 09u45  Gear.Club Unlimited 2 nu beschikbaar voor Nintendo SwitchGear.Club Unlimited 2 is vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar voor Nintendo Switch. In het langverwachte vervolg op de eerste succesvolle simcade racing game voor Nintendo Switch racen spelers onder verschillende omstandigheden naar de finishlijn. Gear.Club Unlimited 2 kent 250 races, waaronder kampioenschappen, missies en uitdagingen verspreid over bijna 3000 kilometer aan asfalt, natuur, woestijn en kustlijn.Een race winnen begint in de garage, waar spelers hun voertuigen kunnen aanpassen en personaliseren dankzij de zeven verschillende workshops. Beslissingen die je neemt in de garage hebben grote invloed op het gedrag van de auto’s en zijn daarom cruciaal in het winnen van races. Om de gehele race-ervaring af te maken is het ook mogelijk om iedere auto een unieke persoonlijkheid te geven met behulp van de kleuren en stickers.Om de allerbeste te worden in Gear.Club Unlimited 2 kun je jouw eigen Club oprichten en deze samen met je vrienden beheren. Je bent vrij om nieuwe coureurs te werven en het op te nemen tegen rivaliserende Clubs van over de hele wereld. Alleen de allerbeste coureurs krijgen de topplekken op het podium, wat recht geeft op exclusieve en speciale content.Gear.Club Unlimited 2 is ontwikkeld door Eden Games en wordt in de Benelux uitgegeven door Mindscape. De game is vanaf vandaag exclusief beschikbaar voor de Nintendo Switch.
05/12 09u45  Command & Conquer: Rivals is nu wereldwijd beschikbaarBevelhebbers, de oorlog om tiberium is begonnen! Vandaag heeft Electronic Arts Inc. wereldwijd Command & Conquer: Rivals uitgebracht: een dynamisch, real-time actiestrategiespel (RTS) voor Android- en iOS-apparaten. Command & Conquer: Rivals, dat van begin af aan specifiek voor mobiele platformen is gemaakt, biedt innovatieve player versus player (PVP)-gameplay, inclusief een intuïtieve besturing waarmee spelers hun inspanningen kunnen concentreren op strategie en techniek tijdens intense 1v1-gevechten.“De laatste paar maanden hebben we de wereld meer over Command & Conquer laten praten, en dat was echt geweldig om te zien', aldus Michael Martinez, General Manager van Redwood Studios. “We hebben Rivals elke dag met onze community gespeeld, en we hebben er samen voor gezorgd dat het spel zo leuk en gebalanceerd mogelijk is. Ons doel was om iets nieuws te brengen voor mobiele spelers die RTS-games spelen: iets waarmee ze volledige controle krijgen over elke actie en waarmee hun competitieve techniek goed uit de verf komt.”In Command & Conquer: Rivals moeten spelers hun factie naar de overwinning leiden en kiezen uit twee facties: het hi-tech Global Defense Initiative (GDI) of de dynamischere Brotherhood of Nod. De strijd woedt tussen de machtige kolonel Jackson en de populaire Kane. Geheel in de lijn van de iconische RTS-serie zijn planning en tactische uitvoering cruciaal om te winnen. Acties zijn snel en waanzinnig, en elke match vereist een unieke benadering waarbij spelers hun beste combinatie van infanterie, tanks, vliegtuigen en monstermachines moeten creëren om een tegenstander te verdedigen en te ontwijken.Competitie vormt het hart van dit spel met Rivals Champions, een exclusief in-game weekendevenement dat direct na de release beschikbaar is. In Rivals Champions kunnen spelers van alle niveaus meedoen aan een unieke matchmaking-pool met verschillende ranked klassen, en hoe beter een speler presteert, hoe groter de beloningen. Volgend jaar wordt het competitieve spelprogramma van EA uitgebreid met Command & Conquer: Rivals. Rivals Champions, dat is gemodelleerd naar het immens populaire FIFA Ultimate Team Champions in FIFA, is een unieke competitieve spelervaring waarin het ontwikkelingsteam samen met de community een esports-programma voor meerdere continenten start in 2019.
05/12 09u45  Stap de dansvloer op met Persona 3: Dancing in Moonlight en Persona 5: Dancing in StarlightHet is eindelijk tijd om je dansschoenen af te stoffen! Persona 3: Dancing in Moonlight en Persona 5: Dancing in Starlight zijn nu verkrijgbaar voor PlayStation 4. Bust a move en herenig met je favoriete Persona 3 en Persona 5 personages in deze aantrekkelijke, mooie en stuiterende ritmegames. Pre-orders / Day One Edities van Persona 3: Dancing in Moonlight komen met het norse SEES-lid met een hart van goud, Shinjiro Aragaki*! Shinjiro komt met de final boss theme van Persona 3 – Battle Hymn of the Soul. Pre-orders / Day One Edities van Persona 5: Dancing in Starlight komen met je favoriete pannenkoekenliefhebber Goro Akechi! Akechi komt met het hartverscheurende persona awakening theme van Persona 5 – Will Power. Pre-orders van de Endless Night Collection komen met zowel Shinjiro als Akechi. Shinjiro en Akechi kunnen beiden worden gebruikt in P3D en P5D. Voor meer jazzy liedjes en speciale kostuums voor de cast van P3D en P5D is er downloadbare add-on content beschikbaar via verschillende Season Pass opties. Meer informatie en details over de prijs- en bundelopties is te vinden op de ATLUS-website. Club Velvet VIP-behandeling met de Persona Dancing: Endless Night Collection op PS4: Dans op al je favoriete Persona muziek met zowel Persona 3: Dancing in Moonlight en Persona 5: Dancing in Starlight in een exclusief hardcover artbook pakket met character art van Shigenori Soejima. Bevat ook een digitale downloadcode voor Persona 4: Dancing All Night voor de PlayStation 4 – de enige manier om P4D op PS4 te krijgen! Persona 3: Dancing in Moonlight en Persona 5: Dancing in Starlight bevatten: Memorabele soundtrack– Keer terug naar de wereld van Persona 3 en Persona 5 en beleef de mooiste momenten opnieuw met de meest memorabele songs van Shoji Meguro, gecomponeerd door Ryota Kozuka, inclusief gloednieuwe remixes van ATOLS, Lotus Juice,  Taku Takahashik, Jazztronik en meer! In elke game kun je 25 populaire tracks vrijspelen. Dans!– Kies uit verschillende moeilijkheidsniveaus en dans mee met de leden van het SEES en de legendarische Phantom Thieves in een ritmegame-ervaring die je naar eigen smaak kunt aanpassen. Personages kunnen samen met hun partners de dansvloer veroveren en door goed te presteren de 'Fever'-stand activeren. Probeer het eens met verschillende combinaties van je favoriete personages! Engelse en Japanse stemmen– Dankzij de dual audio-opties kies je zelf of je favoriete personages Engels of Japans moeten spreken! Engelse, Franse, Italiaanse, Duitse en Spaanse ondertiteling is ook beschikbaar.- In “Social” kunnen spelers hun sociale relaties met hun favoriete personages verdiepen door middel van gesprekken en mini-events. Wanneer je daarbij aan bepaalde voorwaarden voldoet, komen nieuwe events en items beschikbaar. Verzamel kostuums – Verzamel uiteenlopende kostuums en accessoires en kleed je personages ermee aan om ze nog stijlvoller de dansvloer op te sturen.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

2x Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Year 4 Pass nu verkrijgbaar11/12 16u30 - EvilGamerz: De Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Year 4 Pass is nu verkrijgbaar. De Year 4 Pass is een VIP-jaarlidmaatschap*, waarmee spelers zeven dagen eerder toegang hebben tot acht nieuwe Operators, die verspreid over het jaar verschijnen. Aanvullende VIP-voordelen zijn:• 8 uniforms en headgear• 1 R6 Lava Charm• 600 R6 Credits• 5% Renown Boost• 10% korting in de In-Game Shop**• Alpha Pack boost van 0.3% Spelers die de Year 4 Pass voor 4 maart 2019 aanschaffen, ontvangen tevens de Volcano Signature wapenskin. Als dank voor hun support, krijgen spelers die in het bezit zijn van de Year 3 Pass 600 R6 Credits extra wanneer zij de Year 4 Pass aanschaffen. Operators Nomad en Kaid nu voor iedereen beschikbaarNomad en Kaid, de gloednieuwe Marokkaanse Operators die al 7 dagen beschikbaar zijn voor spelers met de Year 3 Pass, zijn nu voor alle spelers vrij te spelen met Renown of R6 Credits op PlayStation 4, Xbox One en PC. Nomad en Kaid zijn onderdeel van Operation Wind Bastion, het vierde seizoen van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Year 3. Nomad is een aanvallende Operator die met haar Airjab Launcher verdedigende Operators omver kan blazen. Kaid is een verdedigende Operator die met zijn Rtila Electroclaw metalen objecten vanaf een afstand onder stroom kan zetten. Daarnaast is de gloednieuwe map Fortress toegevoegd en zijn er verschillende gameplayverbeteringen doorgevoerd.
1x Hikaru Utada en Skrillex bundelen krachten voor opening theme song Kingdom Hearts III11/12 07u15 - EvilGamerz: Square Enix Ltd., en Disney onthulden vandaag de nieuwe opening movie trailer van KINGDOM HEARTS III, die verschijnt in aanloop naar de release van de game op 29 januari 2019.De opening movie trailer wordt ondersteund door een soundtrack van de wereldberoemde singer-songwriter Hikaru Utada en Skrillex, winnaar van acht Grammy Awards.De trailer bereidt spelers voor op de gebeurtenissen in KINGDOM HEARTS III waarin de ultieme strijd voor licht en leven een episch slot krijgt. Met hulp van zijn trouwe vrienden Donald en Goofy werkt Sora samen met iconische Disney- en Pixar-personages om de duisternis te verslaan en het universum te redden.Skrillex, al voor lange tijd een zelfverklaarde fan van de KINGDOM HEARTS-serie, wilde aanvankelijk een remix verzorgen van Don’t Think Twice, een eerder uitgebrachte track van Hikaru Utada. Maar dankzij de vriendschap van de twee, leidde de samenwerking tot een nieuwe, originele track, Face My Fears, om de release van de game te vieren.Face My Fears verschijnt op 18 januari 2019 en is geproduceerd in samenwerking met Poo Bear, de beroemde platenproducent die eerder de multi-platinum verkopende single What Do You Mean? van Justin Bieber produceerde.KINGDOM HEARTS III laat spelers het avontuur van hun leven beleven in uiteenlopende werelden, die onder andere zijn gebaseerd op Big Hero 6 en Frozen van Walt Disney Animation Studios en Toy Story en Monsters, Inc. van Pixar Animation Studios. Elke wereld is goed voor zijn eigen magische momenten, unieke gameplay-ervaringen en zowel oude als nieuwe, wereldberoemde personages.
1x Prey: Typhon Hunter met Multiplayer Modus en Escape Room VR-ervaring nu live11/12 16u45 - EvilGamerz: Vandaag heeft Arkane Studios een dodelijke, nieuwe versie van verstoppertje toegevoegd aan Prey met de uitbreiding Prey: Typhon Hunter, een gratis update voor de prijswinnende titel die een spannende, nieuwe multiplayer modus en een VR-only single player game bevat.Nu beschikbaar voor Prey: Digital Deluxe en de Prey: Mooncrash uitbreiding op PC, PlayStation 4 en Xbox One, bevat Prey: Typhon Hunter twee spannende, nieuwe modi voor Prey:• Prey: Typhon Hunter multiplayer is een intens kat- en muisspel waarin de muizen kunnen veranderen in levenloze objecten – vuilnisbakken, pizzadozen, theepotten, bananen en nog veel meer – die je kunnen doden. Maar als Morgan alle Mimics kan vinden en doden voordat de tijd is verstreken, wint hij de ronde. • TranStar VR: een single player, VR-only escaperoom-achtige campaign die spelers in de schoenen plaatst van TranStar werknemers, waar ze objectives moeten voltooien en ingewikkelde puzzels moeten oplossen in Talos I, slechts enkele dagen voor de gebeurtenissen uit Prey. TranStar VR zal beschikbaar zijn voor zowel PC als PSVR.Spelers die Prey: Digital Deluxe al hebben gekocht, of hun originele versie van Prey hebben geüpgraded met Prey: Mooncrash, zullen beide nieuwe game modi gratis ontvangen. Nieuwe spelers kunnen Prey: Digital Deluxe aanschaffen voor €39,99 om naast de originele game ook alle bijhorende en volgende updates te ontvangen; bestaande Prey-eigenaars kunnen hun game naar Prey: Mooncrash upgraden voor €19,99.
0x Stap de dansvloer op met Persona 3: Dancing in Moonlight en Persona 5: Dancing in Starlight05/12 09u45 - EvilGamerz: Het is eindelijk tijd om je dansschoenen af te stoffen! Persona 3: Dancing in Moonlight en Persona 5: Dancing in Starlight zijn nu verkrijgbaar voor PlayStation 4. Bust a move en herenig met je favoriete Persona 3 en Persona 5 personages in deze aantrekkelijke, mooie en stuiterende ritmegames. Pre-orders / Day One Edities van Persona 3: Dancing in Moonlight komen met het norse SEES-lid met een hart van goud, Shinjiro Aragaki*! Shinjiro komt met de final boss theme van Persona 3 – Battle Hymn of the Soul. Pre-orders / Day One Edities van Persona 5: Dancing in Starlight komen met je favoriete pannenkoekenliefhebber Goro Akechi! Akechi komt met het hartverscheurende persona awakening theme van Persona 5 – Will Power. Pre-orders van de Endless Night Collection komen met zowel Shinjiro als Akechi. Shinjiro en Akechi kunnen beiden worden gebruikt in P3D en P5D. Voor meer jazzy liedjes en speciale kostuums voor de cast van P3D en P5D is er downloadbare add-on content beschikbaar via verschillende Season Pass opties. Meer informatie en details over de prijs- en bundelopties is te vinden op de ATLUS-website. Club Velvet VIP-behandeling met de Persona Dancing: Endless Night Collection op PS4: Dans op al je favoriete Persona muziek met zowel Persona 3: Dancing in Moonlight en Persona 5: Dancing in Starlight in een exclusief hardcover artbook pakket met character art van Shigenori Soejima. Bevat ook een digitale downloadcode voor Persona 4: Dancing All Night voor de PlayStation 4 – de enige manier om P4D op PS4 te krijgen! Persona 3: Dancing in Moonlight en Persona 5: Dancing in Starlight bevatten: Memorabele soundtrack– Keer terug naar de wereld van Persona 3 en Persona 5 en beleef de mooiste momenten opnieuw met de meest memorabele songs van Shoji Meguro, gecomponeerd door Ryota Kozuka, inclusief gloednieuwe remixes van ATOLS, Lotus Juice,  Taku Takahashik, Jazztronik en meer! In elke game kun je 25 populaire tracks vrijspelen. Dans!– Kies uit verschillende moeilijkheidsniveaus en dans mee met de leden van het SEES en de legendarische Phantom Thieves in een ritmegame-ervaring die je naar eigen smaak kunt aanpassen. Personages kunnen samen met hun partners de dansvloer veroveren en door goed te presteren de 'Fever'-stand activeren. Probeer het eens met verschillende combinaties van je favoriete personages! Engelse en Japanse stemmen– Dankzij de dual audio-opties kies je zelf of je favoriete personages Engels of Japans moeten spreken! Engelse, Franse, Italiaanse, Duitse en Spaanse ondertiteling is ook beschikbaar.- In “Social” kunnen spelers hun sociale relaties met hun favoriete personages verdiepen door middel van gesprekken en mini-events. Wanneer je daarbij aan bepaalde voorwaarden voldoet, komen nieuwe events en items beschikbaar. Verzamel kostuums – Verzamel uiteenlopende kostuums en accessoires en kleed je personages ermee aan om ze nog stijlvoller de dansvloer op te sturen.
0x Command & Conquer: Rivals is nu wereldwijd beschikbaar05/12 09u45 - EvilGamerz: Bevelhebbers, de oorlog om tiberium is begonnen! Vandaag heeft Electronic Arts Inc. wereldwijd Command & Conquer: Rivals uitgebracht: een dynamisch, real-time actiestrategiespel (RTS) voor Android- en iOS-apparaten. Command & Conquer: Rivals, dat van begin af aan specifiek voor mobiele platformen is gemaakt, biedt innovatieve player versus player (PVP)-gameplay, inclusief een intuïtieve besturing waarmee spelers hun inspanningen kunnen concentreren op strategie en techniek tijdens intense 1v1-gevechten.“De laatste paar maanden hebben we de wereld meer over Command & Conquer laten praten, en dat was echt geweldig om te zien', aldus Michael Martinez, General Manager van Redwood Studios. “We hebben Rivals elke dag met onze community gespeeld, en we hebben er samen voor gezorgd dat het spel zo leuk en gebalanceerd mogelijk is. Ons doel was om iets nieuws te brengen voor mobiele spelers die RTS-games spelen: iets waarmee ze volledige controle krijgen over elke actie en waarmee hun competitieve techniek goed uit de verf komt.”In Command & Conquer: Rivals moeten spelers hun factie naar de overwinning leiden en kiezen uit twee facties: het hi-tech Global Defense Initiative (GDI) of de dynamischere Brotherhood of Nod. De strijd woedt tussen de machtige kolonel Jackson en de populaire Kane. Geheel in de lijn van de iconische RTS-serie zijn planning en tactische uitvoering cruciaal om te winnen. Acties zijn snel en waanzinnig, en elke match vereist een unieke benadering waarbij spelers hun beste combinatie van infanterie, tanks, vliegtuigen en monstermachines moeten creëren om een tegenstander te verdedigen en te ontwijken.Competitie vormt het hart van dit spel met Rivals Champions, een exclusief in-game weekendevenement dat direct na de release beschikbaar is. In Rivals Champions kunnen spelers van alle niveaus meedoen aan een unieke matchmaking-pool met verschillende ranked klassen, en hoe beter een speler presteert, hoe groter de beloningen. Volgend jaar wordt het competitieve spelprogramma van EA uitgebreid met Command & Conquer: Rivals. Rivals Champions, dat is gemodelleerd naar het immens populaire FIFA Ultimate Team Champions in FIFA, is een unieke competitieve spelervaring waarin het ontwikkelingsteam samen met de community een esports-programma voor meerdere continenten start in 2019.
0x Gear.Club Unlimited 2 nu beschikbaar voor Nintendo Switch05/12 09u45 - EvilGamerz: Gear.Club Unlimited 2 is vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar voor Nintendo Switch. In het langverwachte vervolg op de eerste succesvolle simcade racing game voor Nintendo Switch racen spelers onder verschillende omstandigheden naar de finishlijn. Gear.Club Unlimited 2 kent 250 races, waaronder kampioenschappen, missies en uitdagingen verspreid over bijna 3000 kilometer aan asfalt, natuur, woestijn en kustlijn.Een race winnen begint in de garage, waar spelers hun voertuigen kunnen aanpassen en personaliseren dankzij de zeven verschillende workshops. Beslissingen die je neemt in de garage hebben grote invloed op het gedrag van de auto’s en zijn daarom cruciaal in het winnen van races. Om de gehele race-ervaring af te maken is het ook mogelijk om iedere auto een unieke persoonlijkheid te geven met behulp van de kleuren en stickers.Om de allerbeste te worden in Gear.Club Unlimited 2 kun je jouw eigen Club oprichten en deze samen met je vrienden beheren. Je bent vrij om nieuwe coureurs te werven en het op te nemen tegen rivaliserende Clubs van over de hele wereld. Alleen de allerbeste coureurs krijgen de topplekken op het podium, wat recht geeft op exclusieve en speciale content.Gear.Club Unlimited 2 is ontwikkeld door Eden Games en wordt in de Benelux uitgegeven door Mindscape. De game is vanaf vandaag exclusief beschikbaar voor de Nintendo Switch.
0x Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Operation Wind Bastion nu beschikbaar05/12 09u45 - EvilGamerz: Het vierde seizoen van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Year 3, Operation Wind Bastion, gaat nu van start op PlayStation 4, Xbox One en PC. Operation Wind Bastion speelt zich af in Marokko en voegt een nieuwe map, Fortress, en twee gloednieuwe Operators, Nomad en Kaid, toe aan de game. Nomad is een aanvallende Operator die met haar Airjab Launcher verdedigende Operators omver kan blazen. Kaid is een verdedigende Operator die met zijn Rtila Electroclaw metalen objecten vanaf een afstand onder stroom kan zetten.Operators Nomad en Kaid zijn nu beschikbaar voor spelers met de Year 3 Pass. Overige spelers spelen deze Operators vanaf 11 december vrij met Renown of R6 Credits. Daarnaast genieten alle spelers vanaf vandaag van een nieuwe map genaamd Fortress en een herontworpen in-game shop. Operation Wind Bastion introduceert daarnaast speciale uniformen en headgear van 11 Pro League Teams. Spelers die deze items aanschaffen, steunen daarmee de desbetreffende teams. Tot slot worden er meerdere gameplayverbeteringen doorgevoerd.
0x NES-klassiekers aangekondigd voor Nintendo Switch Online05/12 10u00 - EvilGamerz: Nintendo heeft bekend gemaakt dat er enkele spelklassiekers voor het Nintendo Switch Online netwerk zullen gaan komen. Het gaat om onderstaande titels die op 12 december uit zullen gaan komen.- Adventures of Lolo- Ninja Gaiden- Wario's Woods
0x Famitsu beoordeelt Just Cause 4 en Battlefield V05/12 10u00 - EvilGamerz: Het Japanse Famitsu heeft diverse games beoordeeld. Het gaat om onderstaande lijst met games, waaronder Battlefield V en Just Cause 4.Judge Eyes: Shinigami no Yuigon (Project Judge) (PS4, Sega): 9 / 10 / 9 / 9 - (37/40)Just Cause 4 (PS4/Xbox One, Square Enix): 8 / 8 / 8 / 9 - (33/40)God Eater 3 (PS4, Bandai Namco): 8 / 8 / 8 / 8 - (32/40)Thronebreaker: The Witcher Tales (PS4/Xbox One, CD Projekt Red): 8 / 8 / 8 / 8 - (32/40)Battlefield V (PS4/Xbox One, EA): 8 / 9 / 8 / 9 - (34/40)Daedalus: The Awakening of Golden Jazz (PS4/Switch, Arc System Works): 8 / 8 / 8 / 7 - (31/40)Destruction (Switch, Cosen): 7 / 6 / 6 / 6 - (25/40)Peach Ball: Senran Kagura (Switch, Marvelous): 8 / 8 / 8 / 7 - (31/40)Fight of Gods (Switch, PQube): 8 / 8 / 8 / 8 - (32/40)
0x Prijsvraag: Win 5x The Elder Scrolls: Online Doom Wolf mount05/12 13u15 - EvilGamerz: In samenwerking met Bethesda mogen we weer een vette prijs weggeven. We mogen namelijk 5 keys uitdelen van The Elder Scrolls: Online Doom Wolf mount voor de PC. In The Elder Scrolls Online kun je terug keren naar Morrowind en dit weekend kun je dat zelfs geheel gratis doen. Wat je moet doen om deze mount te winnen? Geef simpelweg aan via onderstaand formulier dat je wilt winnen. Log dus snel in op onze website en doe mee!

Statistieken

Artikels:
32560
Gelezen:
9314
Aantal lezers nu:
33


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven