vrijdag 15 december 2017, week 50


U bent nu hier: Meer nieuws van EvilGamerz

Laatste updatecontrole: vandaag om 1u30
 

EvilGamerz

Verbergen Tonen
14/12 16u30  Wolfenstein II: The Adventures of Gunslinger Joe nu beschikbaar Bethesda kondigt vandaag de eerste episode van The Freedom Chronicles aan, The Adventures of Gunslinger Joe. Dit pakket is vanaf nu beschikbaar als download op PlayStation 4, Xbox One en pc. In The Adventures of Gunslinger Joe speel je met voormalig professioneel rugbyspeler Joseph Stallion. Je baant je een weg door nazilegioenen door gebruik te maken van je Ram Shackles. Volg hem van de verwoeste ruïnes van Chicago tot zelfs de ruimte in de eerste reeks van drie DLC-pakketten, telkens met een unieke held in de hoofdrol. Spelers kunnen The Adventures of Gunslinger Joe als onderdeel van The Freedom Chronicles Season Pass aankopen, nu beschikbaar voor € 24,99. Wolfenstein II: The New Colossus lanceerde op 27 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en pc, werd alom geprezen door critici en de community, en won zelfs de prijs voor Best Action Game tijdens de Game Awards dit jaar.
14/12 15u45  Pokemon Crystal komt op 26 januari 2018 naar de Nintendo eShop van de Nintendo 3DS Pokémon Crystal verscheen 17 jaar geleden in Japan en introduceerde toen vele nieuwe en spannende elementen in de Pokémon-franchise. Als uitgebreide versie van Pokémon Gold en Pokémon Silver, was het de eerste Pokémon-game die spelers liet kiezen tussen een mannelijke of vrouwelijke hoofdrolspeler. Ook was het de eerste game die animaties toonde tijdens Pokémon-gevechten. Op 26 januari 2018 komt Pokémon Crystal naar de Nintendo eShop van de Nintendo 3DS-systemen, dezelfde dag verschijnt ook een fysieke, in beperkte oplage verkrijgbare versie in de winkels. Vanaf de dag van de lancering is Pokémon Crystal meteen compatibel met Pokémon Bank, een betaalde dienst die spelers Pokémon uit klassieke Pokémon-games laat overzetten naar de nieuwste games in de serie. Nu Pokémon Crystal ook aan deze dienst is toegevoegd, kunnen spelers Pokémon uit alle hoofddelen in de serie overzetten naar Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon. In deze versie van Pokémon Crystal, krijgen spelers de kans om de mythische Pokémon Celebi te vinden tijdens een evenement dat plaatsvindt na het voltooien van het verhaal. In de originele versie van Pokémon Crystal was Celebi alleen te krijgen met behulp van een speciale accessoire. Net als bij de Nintendo eShop-versies van Pokémon Gold en Pokémon Silver, kan Pokémon Crystal gebruikmaken van de draadloze-communicatie-functie van de Nintendo 3DS-systemen, waarmee spelers samen kunnen genieten van Link Trades en Link Battles. Dankzij de Time Capsule-functie kunnen spelers zelfs ruilen en vechten met Pokémon uit Pokémon Red, Pokémon Blue en Pokémon Yellow: Special Pikachu Edition, die ook verkrijgbaar zijn in de Nintendo eShop voor de Nintendo 3DS. Fans krijgen de kans om hun favoriete Pokémon-games te spelen op een New Nintendo 2DS XL in de stijl van de iconische Pokémon Pikachu, want de New Nintendo 2DS XL Pikachu Edition wordt ook op 26 januari 2018 uitgebracht in Europa. Het systeem wordt geleverd inclusief een 4GB microSDHC-geheugenkaart en een voeding.
14/12 13u15  Firmware 5.03 voor de PS4 gelanceerd Sony heeft nieuwe firmware gelanceerd voor de PlayStation 4. Daarmee komt de software op versie 5.03. Het gaat om een minor update welke weinig nieuws brengt. De update brengt enkel een verbeterde systeemperformance volgens Sony. Ook de stabiliteit zou verder verbeterd zijn. Aanpassingen en nieuwe features zijn er verder niet. De firmware kan nu gedownload worden.
14/12 11u15  Crystal Dynamics viert 25-jarige game-geschiedenis met nieuwe video Crystal Dynamics, de vermaarde ontwikkelaar van de hooggeprezen en wereldberoemde TOMB RAIDER-franchise, heeft een gloednieuwe video uitgebracht met hoogtepunten uit de 25-jarige geschiedenis van Crystal Dynamics.De ontwikkelaar begon zijn 25e jaar in een pas gebouwde, state-of-the-art studio, inclusief een volledig uitgeruste motion capture stage, zes geluidsdichte audioruimtes, een reviewruimte voor dagopnames met een 4K HDR tv-setup, een fotogrammetrie-opnameruimte, een 4K HDR Dolby Atmos-bioscoopzaal, en meer.Crystal Dynamics heeft een divers personeelsbestand met topmannen en -vrouwen uit de industrie, waarvan vele al meer dan 15 jaar in dienst zijn. De marktleidende ontwikkelaar heeft tijdens zijn 25-jarige avontuur meer dan 30 bekroonde titels ontwikkeld en uitgebracht. Enkele van de populairste franchises zijn Gex™, Legacy of Kain en meest recent Tomb Raider, waarvan nu wereldwijd 63 miljoen games zijn verkocht, inclusief 11 miljoen exemplaren van Tomb Raider (2013) en meer dan 7 miljoen exemplaren van Rise of the Tomb Raider®. In samenwerking met Marvel werkt de studio momenteel hard aan het veelbelovende ‘Avengers’-project, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.“Crystal heeft een bijzondere plaats in de gamesindustrie. Meer dan een derde van ons team werkt langer dan 5 jaar voor ons, en vele werken hier al meer dan 20 jaar, waardoor een zeer hecht team is ontstaan,” zegt studiohoofd Ron Rosenberg. “In de loop der jaren hebben vele toppers uit de industrie bij Crystal gewerkt en bijgedragen aan de creatieve cultuur die onze ‘rock star’-ontwikkelaars belichamen en verder ontwikkelen. Vanaf het allereerste begin hebben we ons gericht op het scheppen van geweldige, personage-gedreven games. En 25 jaar later brandt die vlam van innovatie feller dan ooit.”In 2017 heeft Crystal Dynamics de krachten gebundeld met liefdadigheidsorganisaties en de Tomb Raider-community voor voortzetting van de ‘giving back’-campagne, met liefdadigheidscontributies voor GameChanger, Extra Life, en de Alzheimer’s Association.“We bestaan dankzij de vrijgevigheid en liefde van onze geweldige spelers, en het is een groot voorrecht om te kunnen werken voor de beste fans die we ons maar kunnen wensen. Door hun voorbeeld te volgen, kijken we altijd naar de nuttigste manieren om iets terug te geven aan mensen die het nodig hebben en ons geluk te delen,” zegt Scot Amos, Head of Studio bij Crystal Dynamics. “Crystal bestaat om de best mogelijke games te maken… met onze Tomb Raider-geschiedenis en toekomstige Avengers-project, doen we dit omdat we ervan houden mensen blij te maken. En dat is waar het bij geven om draait.”
14/12 07u30  Dev: Xbox One X-GPU vergelijkbaar met high-end PC-videokaart Als het aan Anton Yudintsev ligt, CEO van Gaijin Entertainment, dan kan de Xbox One X grafische processor zich wel meten met de betere videokaarten voor de PC. Via de Gamingbolt laat de man weten dat console developers daarnaast beter toegang hebben tot de hardware door de dunne API-layer. Daardoor kan er sneller en beter code toegewezen worden aan de hardware om te verwerken.'Het is logischer de Xbox One X GPU te vergelijken met een videokaart van AMD, omdat de Xbox One X ook op AMD-architectuur is gebaseerd, maar Nvidia domineert momenteel de PC-markt. Dus ik zou zeggen dat de kracht vergelijkbaar is met die van een GTX1080. Echter de hoeveelheid videogeheugen (RAM) en de bandbreedte zijn erg belangrijk, en daarmee komt het dichtbij de Titan X-serie.'
14/12 07u30  Negental games toegevoegd aan PlayStation Now Sony heeft weer een negental games toegevoegd aan haar streaming dienst PlayStation Now. Het gaat om de onderstaande titels:Dishonored: Die Maske des ZornsSparkle 2Tennis in the FaceMousecraftPang AdventuresKrinkle KrushersSuper Exploding Zoo!Don't die, Mr. Robot!Atari Flashback Classics Vol 1
14/12 07u15  Titan Quest komt in 2018 naar console De klassieker Titan Quest en haar expansion Titan Quest: Immortal Throne zullen naar de Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch gaan komen. De game die eerder voor de PC verscheen wordt daarmee dus opnieuw uitgebracht door THQ Nordic, maar dan op de console. De Xbox en PlayStation editie verschijnen op 20 maart gevolgd door de Switch-versie die later in 2018 zal verschijnen. Een exacte datum voor de laatstgenoemde versie is niet bekend. De standaard editie met Titan Quest en de expansion zal 29,99 Euro gaan kosten. De Collector's Edition zal 119,99 Euro kosten en zal een replica van een Griekse helm met zich meebrengen en diverse andere goodies.
14/12 07u15  Beta Metal Gear Survive aangekondigd, gameplay van singleplayer Konami zal een beta voor de game Metal Gear Survive uit gaan brengen voor de Xbox One en PlayStation 4 van 18 tot 21 januari 2018. Dat heeft het bedrijf bekend gemaakt. De beta maakt het mogelijk om de co-op te spelen met vrienden. Daarnaast heeft Konami een nieuwe gameplay video uitgebracht waarin de singleplayer campaign uit de doeken wordt gedaan.
14/12 07u15  Pokemon kondigt Sun and Moon - Ultra Prism uitbreiding aan The Pokémon Company International heeft vandaag Sun & Moon—Ultra Prism bekendgemaakt, een splinternieuwe uitbreiding voor het Pokémon Trading Card Game die op 2 februari 2018 in ons land zal worden uitgebracht. Inspelend op de verhaallijn van de onlangs verschenen videospellen Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon, is deze nieuwste Pokémon TCG-uitbreiding gesitueerd in een andere versie van Sinnoh, een van de bochtige parallelle regio's die spelers kunnen bereiken als zij door een Ultra Wormhole reizen. In Sun & Moon—Ultra Prism wordt een nieuw spelmechanisme toegevoegd aan Pokémon TCG met de introductie van Prism Star-kaarten. Dit zijn krachtige Pokémon- en Trainer-kaarten die, wanneer zij goed gespeeld worden, het verloop van een wedstrijd dramatisch kunnen veranderen. Vanwege hun grote effect op het spel kan een speler slechts één Prism Star-kaart met een bepaalde naam in zijn deck opnemen (in plaats van de gebruikelijke vier).De Sun & Moon—Ultra Prism-uitbreiding bestaat uit:• Meer dan 150 kaarten, waaronder:o 6 Prism Star-kaarteno 5 Ultra Beasts o 18 full-art-kaarten• Boosterpakketten bestaan uit:o 10 kaarten die zijn geselecteerd uit de uitbreiding, waarvan ten minste 1 kaart met een zeldzame of hogere zeldzaamheid, plus een extra basis Energy-kaart.
14/12 07u15  De Predator komt naar Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Met dank aan FoxNext Games komt de Predator naar Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands. Dit gebeurt tegelijkertijd met de release van de Jungle Storm-update, die vanaf 14 december beschikbaar is op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. Om het dertigjarige bestaan van de Predator-franchise te vieren, ontvangt Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands een heleboel Predator-gerelateerde content:Gratis Predator-uitdaging Van 14 december tot begin januari mogen alle Ghost Recon Wildlands-spelers het opnemen tegen de Predator in de ultieme jacht. Spelers gaan de moeilijkste uitdaging van heel Ghost Recon Wildlands alleen of met maximaal drie anderen aan en proberen de Predator te verslaan.Predator-aanpassingsvoorwerpenWanneer spelers de Predator verslagen hebben, ontvangen ze exclusieve items, waaronder het Predator-masker. Daarnaast kunnen spelers hun Ghosts aanpassen en bewapenen met het Predator Pack. Vijftien nieuwe aanpassingsvoorwerpen, wapens en een close combat-aanval die gebaseerd zijn op bekende personages uit de originele film, horen ook bij deze uitbreiding.Ghost War PvP-klasse gebaseerd op de PredatorNet als hoofdpersoon Dutch uit de originele Predator-film, maakt de nieuwe Ghost War-klasse gebruik van de Battle Rage-vaardigheid. Deze klasse biedt aanvallende spelers op het PvP-slagveld de kans om nieuwe strategieën te creëren. Ghost War-spelers krijgen toegang tot deze nieuwe klasse met behulp van de Ghost War Pass, de Season Pass of door gebruik te maken van hun Prestige-punten.“Bij Ubisoft Paris zijn we al jaren fan van de Predator-film en daarom brengen we de personage graag naar onze game”, aldus Nouredine Abboud, Senior Producer bij Ubisoft. “Deze uitdaging zit bomvol verwijzingen naar de originele Predator-film. We kunnen niet wachten om de reacties van onze spelers te zien!”“De Predator past perfect in de Boliviaanse jungle van Ghost Recon Wildlands en werkt goed samen met de spannende en tactische gameplay van Ubisofts franchise”, aldus Rick Phillips, President van FoxNext Games.Jungle Storm breidt Ghost War uit met de nieuwe Spoorzoeker-klasse, nieuwe uitrustingsvoorwerpen en gameplayupdates voor zowel de basisgame als de PvP-modi. Bovendien strijden spelers met Jungle Storm om bovenaan de ladder te staan door te spelen voor het klassement.Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, ontwikkeld door Ubisoft Paris, is een militaire shooter die zowel alleen als met maximaal drie andere spelers speelbaar is. Spelers hebben de vrijheid om missies te voltooien op de manier die zij willen en krijgen te zien hoe deze keuzes de wereld beïnvloeden. Zo kunnen spelers ervoor kiezen om ’s nachts rond te sluipen of juist overdag met veel lawaai en geweld binnen te vallen. Elke keuze heeft een gevolg en spelers moeten improviseren om alle missies te voltooien. Met Ghost War beleven spelers de ultieme coöp-ervaring in vier-tegen-vier modi. Met een groeiend arsenaal aan klassen, mappen en modi focust Ghost War zich op teamwork, strategie en spannende gevechten.
13/12 18u30  The Last Jedi content nu gratis beschikbaar voor Star Wars Battlefront II Vandaag begint het eerste seizoen met gratis content voor Star Wars Battlefront II. Fans kunnen meteen in de actie duiken en ervaren hoe spannend Star Wars: The Last Jedi is. Finn sluit zich als speelbaar personage aan bij het verzet dat het sterrenstelsel wil bevrijden van de onderdrukking. Kapitein Phasma doet zijn intrede als speelbare slechterik bij The First Order. Beide personages komen beschikbaar voor spelers die tijdens dit seizoen inloggen, dus zonder dat dit Credits kost. Spelers kunnen zich nu ook onderdompelen in de authentieke geluidseffecten en prachtige beelden van twee gloednieuwe locaties uit de film. Neem op Crait deel aan epische 20-tegen-20 Galactic Assault-gevechten of strijd boven de basis van het verzet op de planeet D'Qar tijdens zenuwslopende 12-tegen-12 Starfighter Assault-ruimtegevechten. Om te beginnen met Star Wars Battlefront II The Last Jedi Season moeten spelers eerst kiezen of ze strijden voor het verzet of de First Order. De gekozen kant wordt gekoppeld aan terugkerende uitdagingen die spelers zowel individueel als factiebreed belonen.In Star Wars Battlefront II Resurrection, ook gratis verkrijgbaar als onderdeel van Star Wars Battlefront II The Last Jedi Season, kunnen spelers Iden Versio's avonturen tijdens de opkomst van de First Order voortzetten. Het nieuwe avontuur speelt zich af na het voltooien van de singleplayercampagne en laat Iden naar antwoorden zoeken in drie gloednieuwe hoofdstukken. Tijdens haar zoektocht ontdekt ze geheimen van de First Order die leiden naar de gebeurtenissen in Star Wars: The Last Jedi.Star Wars Battlefront II is gemaakt door drie grote studio's – DICE, Criterion Games en Motive Studios – in samenwerking met Lucasfilm en levert drie keer zoveel content als de voorganger. De game beslaat alle drie tijdperken van de films en laat spelers hun Star Wars-fantasieën uitleven als soldaat aan het front, toppiloot in de ruimte en epische held die op het slagveld heerst.
13/12 15u30  Injustice 2 kondigt gratis proefversie aan voor PlayStation4- en Xbox One-spelers Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment hebben vandaag een gratis proefversie aangekondigd voor het veelgeprezen en succesvolle vechtspel Injustice 2. Van 14 tot en met 18 december 2017 kunnen spelers de gratis proefversie van Injustice 2 downloaden op de PlayStation 4 en Xbox One. Zo kunnen ze alvast ieder aspect van het spel zelf ervaren, waaronder hoofdstukken 1 t/m 3 van de boeiende verhaalmodus, alle multiplayer- en online speltypes en de volledige groep basispersonages (met uitzondering van Brainiac). Ook krijgen ze de kans om bepaalde DLC-personages uit te proberen in het singleplayer-multiversum. Tijdens de gratis proefperiode is Injustice 2 speciaal voor de feestdagen ook nog eens met korting verkrijgbaar bij deelnemende verkopers.Injustice 2, ontwikkeld door de bekroonde NetherRealm Studios, bevat een uitgebreide groep DC-superhelden en -superschurken. Spelers kunnen de ultieme versie van hun favoriete DC-personages samenstellen en verbeteren. Het spel is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc via Steam of de Microsoft Store, met de DLC-personages Red Hood, Sub-Zero, Starfire, Black Manta, Raiden, Hellboy en The Atom nu verkrijgbaar op consoles. Injustice 2 voor mobiel is nu gratis verkrijgbaar op iOS- en Android-toestellen.
13/12 12u45  Analisten verwachten nieuwe Diablo en Overwatch Als het aan analisten ligt van de Goldman Sachs, dan zullen Diablo 4 en Overwatch 2 gaan komen. Activision Blizzard zou beide games uit gaan brengen binnen plusminus 2 jaren. Officieel heeft Activision Blizzard niet bekend gemaakt dat men de franchises uit gaat breiden. Door de bekendmaking van de analisten is het aandeel van de uitgever inmiddels al met 1% gestegen. Diablo 4 wordt eerder verwacht dan Overwatch 2. Zo zou Diablo 4 al in 2019 uit moeten komen.
13/12 11u45  Test vanaf donderdag alvast For Honor dedicated servers Van donderdag 14 december 14:00 uur tot maandag 18 december 14:00 uur testen geïnteresseerden op PlayStation 4, Xbox One en PC alvast de eerste Open Test van For Honors nieuwe dedicated servers, zelfs wanneer zij de game niet bezitten. Alle deelnemers maken bovendien kans op exclusieve in-game prijzen. De Open Test vindt plaats op een testserver die volledig draait op dedicated servers. Deelnemers hebben tijdens de Open Test toegang tot alle Helden in de 1v1-duel-, 4v4 Dominion- en 4v4 Tribute-modi. Vanaf 13 december 14:00 uur pre-loaden geïnteresseerden de testservers alvast gratis op alle platformen. Voor meer informatie over de prijzen die deelnemers tijdens de Open Test kunnen winnen, ga naar: www.forhonorgame.com/opentest.
13/12 07u30  PSN 12 Deals with Christmas met flinke korting voor South Park Sony heeft bekend gemaakt dat South Park: The Fractured But Whole nu in de aanbieding is tot 14 december. Het betreft de 12 Deals of Christmas van Sony waarvan de game onderdeel uitmaakt. Het spel kost normaal gesproken 69,99 Euro maar is nu tijdelijk voor 34,99 Euro verkrijgbaar. De deal is slechts kort van toepassing dus wees er snel bij.
Laatste update: donderdag 14 december 2017, 16u30


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
13/12 07u30  Extra content voor de Kerstdagen voor Killing Floor 2Tripwire Interactive heeft bekend gemaakt dat er een speciaal Winter-themed event komt naar Killing Floor 2. Allereerst zal de Krampus Christmas Seasonal update de Holdout map naar de game brengen, genaamd Krampus Lair. Het gaat om een ijzige omgeving vol met caverns. Daarnaast zijn er enkele nieuwe items, waaronder de Freeze Thrower en de UMP SMG. Ook nieuwe skins en uniformen zijn toegevoegd. Verder maakt Tripwire het mogelijk om de game tijdelijk gratis te spelen. Vanaf nu tot 18 december van dit jaar kun je het spel voor de PC downloaden en gratis spelen.
13/12 07u15  Ni no Kuni II: Revenant Kingdom komt laterMensen die niet kunnen wachten op Ni no Kuni II: Revenant Kingdom zullen nog even geduld moeten hebben. Het spel is namelijk uitgesteld van 19 januari 2018 naar 23 maart 2018. Dat hebben Bandai Namco en Level 5 bekend gemaakt. Volgens de ontwikkelaar van de game heeft men extra tijd nodig om te voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de game. Het spel zal voor de PC en PlayStation 4 verschijnen.
13/12 07u15  Wasteland 2: Director’s Cut komt naar de SwitchBrian Fargo, founder van InXile Entertainment, heeft bekend gemaakt op zijn Twitter dat Wasteland 2: Director’s Cut naar de Nintendo Switch zal gaan komen. Een releasedatum is helaas nog niet bekend gemaakt. Wasteland 2: Director’s Cut is momenteel al beschikbaar op de PC, Mac, Linux, Xbox One en PlayStation 4. Het betreft een turn-based actie game die middels kickstarter werd gefinancierd. Een derde deel is ook al in de maak.
13/12 07u15  The Sinking City mengt de twenties met Amerikaanse stadscultuur en het bovennatuurlijkeBigben en Frogwares delen met veel plezier een nieuwe Dev Diary over het creatieve proces achter, en de inspiratiebronnen voor, het maken van de stad Oakmont. Deze stad vormt het decor voor het nieuwe, bovennatuurlijke avontuur dat spelers gaan beleven in The Sinking City.In deze video vertelt Wael Amr, de CEO van Frogwares, over hun visie voor Oakmont. Hij legt uit hoe deze stad, net als de omgeving waarop deze is gebouwd, het mogelijk maakte een onderzoeksgame te maken waarin spelers zelf beslissingen kunnen maken. Daarbij moeten ze steeds bedenken of wat ze ervaren echt is, of bovennatuurlijk.De studio wilde Oakmont even realistisch als verontrustend maken. Katerina Frolova, een architect en stadsplanner en Aleksey Yurkin, de lead level artist, bespreken hoe ze zich daarbij lieten inspireren door gebouwen en bouwstijlen uit de oostkust van de Verenigde Staten. Zo kwamen ze tot een originele visie van de Amerikaanse stad, waarin details en historische nauwkeurigheid spelers helpen om helemaal in de spelwereld op te gaan en Oakmont vrijelijk en op eigen risico te verkennen.The Sinking City vindt plaats in de jaren twintig en draait om avontuur en onderzoek in een open wereld die is geïnspireerd door het werk van de beroemde Amerikaanse horrorschrijver H.P. Lovecraft. De speler stapt in de schoenen van een privédetective die op onderzoek gaat in Oakmont, Massachusetts – een stad die wordt geplaagd door een verontrustende stroom bovennatuurlijke gebeurtenissen. De speler moet ontdekken wat er precies bezit heeft genomen van de stad, en de hoofden van zijn bewoners.De Sinking City is momenteel in productie en verschijnt in 2018 voor pc en consoles.
13/12 07u15  Rainbow Six Siege Year 3 Pass nu verkrijgbaarDe Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Year 3 Pass is nu verkrijgbaar voor €29,99. Als teken van toewijding verrijkt Ubisoft Montreal wederom de algehele multiplayer-ervaring van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege met de groeiende community in het achterhoofd. De Year 3 Pass is namelijk een VIP premium jaarlidmaatschap, waarmee spelers zeven dagen eerder toegang hebben tot acht nieuwe Operators uit Rusland, Frankrijk, Italië, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Marokko, die verspreid over het jaar verschijnen. Andere VIP-voordelen zijn 600 Rainbow Six credits, voortgangboosts, cosmetische items, kortingen in de shop en meer. Daarnaast ontvangen spelers de Damascus Steel Signature weapon skin als zij de Year 3 Pass voor 5 maart 2018 aanschaffen. Spelers die in het bezit zijn van de Year 2 Pass, ontvangen 600 extra Rainbow Six credits als ze de Year 3 Pass aanschaffen. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege heeft onlangs de mijlpaal van 25 miljoen spelers bereikt. Ook is de laatste content van Year 2, Operation White Noise, beschikbaar gemaakt voor al deze spelers. Het blijven investeren in de spelers is van groot belang en daarom zijn de drie nieuwste Operators – Dokkaebi en Vigil van de Zuid-Koreaanse 707th Special Mission Battalion en Zofia van de Poolse GROM – elk met hun eigen, kenmerkende wapens en vaardigheden, vanaf nu door alle spelers zonder Year 2 Pass vrij te spelen met Renown, de in-game currency in Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Rainbow Six Siege, ga naar rainbow6.com.Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.
12/12 19u45  Vanaf nu beschikbaar in GTA Online: The Doomsday HeistAls de inzet zo hoog is, kun je niet anders doen dan blind vertrouwen op de allergrootste criminelen uit de onderwereld van Los Santos. De risico’s zijn enorm en de vijanden zijn niet te stoppen, maar de beloning en de adrenalinekick doen watertanden. Stel je eigen crew samen voor de drie uitgebreide missies in het allergrootste online avontuur ooit: The Doomsday Heist is vanaf nu beschikbaar in GTA Online. The Doomsday ScenarioMiljardair en entrepreneur Avon Hertz en zijn superbrein Clifford stuiten op bewijs dat snode krachten van buitenaf werken aan een plan dat zo duivels is dat het een einde kan maken aan het leven zoals wij het kennen. Om niet nader genoemde redenen heeft Lester Crest de taak om een dodelijk team samen te stellen - en gek genoeg - om te doen wat nodig is om ze te vernietigen. Dat is waar jij begint. Het zal wat geluk, vuurkracht en serieuze samenwerking vergen om deze dreiging aan te pakken, met hulp van Avon, die toegang heeft tot de nieuwste tactische hardware in het dodelijke luchtruim.The Weird Turn ProHet is tijd om je organisatie of motorclub samen te stellen en je voor te bereiden op een nieuw soort oorlog. Ten eerste moet een van de leden een van de nieuwe IAA-faciliteiten hebben, die verborgen zijn onder zuid San Andreas. Hier heb je toegang tot de nieuwe geavanceerde planningsruimte waar je de stappen in kaart brengt om elke missie te starten en te voltooien. Deze keer zullen de operaties iets anders verlopen: teams van 2 tot 4 spelers kunnen nu samenwerken om elke missie te voltooien.Groter, dodelijker en complexer dan ooitAlle drie de grote Heist-acties in The Doomsday Heist bestaan uit het onderhandelen over meerdere meedogenloze freemode voorbereidingsmissies, tactische setup-operaties en experimentele wapens en voertuigen – en elke actie eindigt met een over-the-top finale  en een uitbetaling die groot genoeg is om te delen met je team. In sommige missies kun je in de Freemode de strijd om hulpmiddelen aangaan met andere teams, en MC Presidents kunnen zelfs extra clubleden aantrekken om met een groter team van max 8 spelers je doelen te bereiken. Een nieuwe set toolsAls je dan bent opgeroepen om het einde van de wereld te voorkomen, zorg er dan voor dat je toegang hebt tot de beste beschikbare technologie. MKII-upgrades zijn nu beschikbaar via het Mobile Operations Center of via de Avenger's Weapon Workshop voor de Pump Shotgun, Special Carbine, Marksman Rifle, Heavy Revolver, Bullpup Rifle en SNS Pistol.De Doomsday Heist biedt ook toegang tot de ultieme aanvalswapens: van de futuristische furie van de Khanjali-tank tot de langverwachte Mammoth Thruster - alles wat je nodig hebt om een klein leger neer te halen.Over kleine legers gesproken, als je ‘de Facility’ koopt is het ook mogelijk om een eigen gevechtsteam paraat te hebben staan op oproepbasis, of een Orbital Cannon te plaatsen dat in staat is om elk stuk grond op te slokken. Het duurt lang om het te bewapenen en herladen, maar het is verwoestend bij tactisch gebruik – bijvoorbeeld wanneer de vijand is geclusterd op hetzelfde deel van de kaart. De Orbital Cannon is niet zozeer je laatste redmiddel, maar meer je ultieme wraak, ijskoud geserveerd.The AvengerDus je bent een aspirant-crimineel en jij en je bemanning hebben de opdracht gekregen om een existentiële dreiging af te weren, maar je hebt alleen nog het juiste voertuig nodig? Wat dacht je van een autonoom vliegend, dodelijk, gepantserd voertuig met een interne experimentele wapenzaal, waarmee je je vijand verpletterd? De Avenger heeft dit allemaal en meer. Bewaar het in je Facility en customize het voertuig helemaal in jouw stijl met een voertuigmodewinkel, een wapenatelier en een reeks wrede wapenupgrades. Binnenkort richt jij een geheel nieuw niveau van ravage aan, zonder ooit te hoeven landen. Terugkeer van The Mastermind Challenge en meerThe Doomsday Heist biedt een nieuwe reeks brute uitdagingen, allemaal met een serieuze beloning voor teams die hardcore genoeg zijn om ze te voltooien. De finalemissies hebben alle drie Elite Challenge-doelen voor degenen die de lat serieus hoog willen leggen. Voor de perfectionisten zijn de Criminal Mastermind Challenges terug in alle drie missies van de Heist in teams van 2, 3 of 4 spelers, samen met een gloednieuwe reeks Achievements en Trophies. Nieuwe voertuigen, wapenaanpassingen en meerOntdek een vloot van nieuwe voertuigen. Van beestachtig bewapende voertuigen tot kwieke sportwagens en meer:·       Thruster (Warstock)·       Deluxo (Warstock)·       Stromberg (Warstock)·       RCV (Warstock)·       Chernobog (Warstock)·       Barrage (Warstock)·       Akula (Warstock)·       Khanjali (Warstock)·       Volatol (Warstock)·       Comet Safari (Legendary Motorsport)·       Ocelot Pariah (Legendary Motorsport)·       Coil Raiden (Legendary Motorsport)·       Ubermacht SC1 (Legendary Motorsport)·       Vapid Riata (Southern San Andreas Super Autos)·       Declasse Yosemite (Southern San Andreas Super Autos)The Doomsday Heist beschikt ook over een schat aan nieuwe kleding en persoonlijke aanpassingsmogelijkheden, evenals een verrassing op de radio, net op tijd voor je gevecht om de wereld te redden. Alles is vanaf nu gratis te spelen in de wereld van GTA Online – en er komt nog meer…
12/12 18u15  Fallout 4 VR nu wereldwijd verkrijgbaar voor HTC VIVEMet trots kondigen we aan dat Fallout 4, het legendarische post-apocalyptische avontuur van Bethesda Game Studios en winnaar van meer dan 200 ‘Best Of’-awards, nu wereldwijd verkrijgbaar is in virtual reality op de HTC VIVE. Fallout 4 VR is een echte, volledige open-world game die een ongeëvenaarde hoeveelheid aan VR content aanbiedt aan spelers, waaronder de complete game met gloednieuwe vecht-, crafting- en bouwsystemen die helemaal opnieuw ontworpen zijn voor virtual reality.  Als de enige overlevende van Vault 111 stap jij in een door nucleaire oorlog verwoeste wereld. Iedere seconde is een gevecht om te overleven in de ruïnes van Boston en jij bent geheel vrij in al jouw keuzes. Alleen jij kunt het lot bepalen van het Wasteland. In die gigantische wereld kunnen spelers interageren met honderden locaties, personages en quests. En dat allemaal terwijl ze duizenden items sparen, verbeteren en maken in het meest geavanceerde crafting-systeem ooit. Daarnaast zorgt een gloednieuwe engine voor verbeterde graphics en belichting die het Wasteland zoals nooit tevoren tot leven wekt. Van de vernietigde bossen van de Commonwealth tot de ruïnes van Boston, elke locatie zit bomvol dynamische details. Systeemvereisten: MINIMUM:• OS: Windows 7/8.1/10 (64-bit versies)• Processor: CPU: Intel Core i5-4590 or AMD FX 8350 of beter• Werkgeheugen: 8 GB RAM• Graphics: Nvidia GeForce GTX 1070 / AMD RX Vega 56 of beter• Opslag: 30 GB vrije ruimte AANBEVOLEN:• OS: Windows 7/8.1/10 (64-bit versies)• Processor: CPU: Intel Core i7-6700K or AMD Ryzen 5 1600X• Werkgeheugen: 16 GB RAM• Graphics: Nvidia GeForce GTX 1080 / AMD RX Vega 64• Opslag: 30 GB vrije ruimte Maak zeker dat je over de recentste drivers van NVIDIA en AMD beschikt voor optimale prestaties.
12/12 15u45  Middle-earth: Shadow of War nieuwe update nu verkrijgbaarWarner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag de nieuwe Outlaw Tribe Nemesis Expansion uitgebracht. De rebellerende en opstandige Outlaw tribe bereikt Mordor met zijn eigen unieke wapens, vechtstijl, nieuwe missies, hevige gevechten en een nieuw fort-thema. Allemaal levensecht dankzij het Nemesis-systeem. De downloadbare content (DLC) van de Outlaw Tribe Nemesis Expansion bevat:• Outlaw confrontaties – In de nieuwe missies kunnen spelers bevelhebbers van de Outlaw tribe overbluffen. Elke confrontatie vormt een nieuwe uitdaging die overwonnen moet worden.• Outlaw oorlogsbendes – Help je bondgenoot en versla jouw 'nemesis' in de nieuwe missies waarin bevelhebbers van de Slaughter tribe hun eigen strijdkrachten meebrengen om deel te nemen aan de strijd.• Nieuw fort-thema – De Outlaw tribe kan nu het bevel voeren over forten, die kenmerken kunnen bevatten van deze stam, waaronder thematische monumenten, uitkijkposten en de troonzaal van de Overlord.• Legendarische wapenrusting – Versla legendarische Orks van de Outlaw tribe en bemachtig een nieuwe legendarische wapenrusting met nog grotere uitdagingen.• Zuiveringsacties – Kapiteins van de Outlaw tribe lopen rond Mordor te loeren en plannen dodelijke verrassingsaanvallen om hun land vrij te maken van buitenstaanders. Weer deze aanvallen af om de Orks van de Outlaw tribe te beschermen.De gratis content-update is vandaag ook verkrijgbaar voor iedereen die in het bezit is van Middle-earth: Shadow of War. • Gravewalker moeilijkheid – Een nieuw, hoger moeilijkheidsniveau dat nog uitdagender is dan Nemesis, zonder laatste kansen. [Houd er rekening mee dat de Gravewalker moeilijkheid voorheen Brute moeilijkheid werd genoemd.]De Gravewalker moeilijkheid bevat enkele andere, onlangs uitgebrachte gratis content-updates, waaronder Eindeloze belegering, Opstand, Verbeterde fotomodus en Online vechtkuilen.De Middle-earth: Shadow of War Expansion Pass is nu verkrijgbaar voor € 39,99 of als onderdeel van de Shadow of War Gold Edition voor €109,99. De Slaughter Tribe Nemesis Expansion (nu verkrijgbaar), Outlaw Tribe Nemesis Expansion (nu verkrijgbaar) en Blade of Galadriel Story Expansion (verkrijgbaar vanaf feb. 2018) zijn ook los verkrijgbaar voor €14,99. De Desolation of Mordor Story Expansion (verkrijgbaar vanaf mei 2018) is los verkrijgbaar voor €19,99. Middle-earth: Shadow of War is nu verkrijgbaar voor de Xbox One-spelsystemen, Windows 10-pc via de Windows 10 Store, Steam, PlayStation 4 en PlayStation 4 Pro. De actie-RPG met een open wereld Middle-earth™: Shadow of War™ speelt zich af tussen de gebeurtenissen van The Hobbit en The Lord of the Rings en is een vervolg op het originele verhaal van Middle-earth: Shadow of Mordor. Je komt terecht in een rijkere, persoonlijkere en uitgebreide wereld vol epische helden en schurken, beroemde locaties, originele vijanden, meer persoonlijkheden en een keur aan nieuwe personages met gloednieuwe verhalen.
12/12 15u15  Releasedatum Conan Exiles onthuldFuncom maakt bekend dat Conan Exiles, een open-wereld survival game in de woeste landen van Conan the Barbarian, zijn Early Access-fase verlaat en op 8 mei 2018 wordt gelanceerd, zowel in digitale als fysieke vorm. Voor het leveren van fysieke exemplaren van Conan Exiles aan winkels, bundelt Funcom de krachten met Koch Media. Om de aankondiging te vieren, heeft Funcom een gloednieuwe trailer uitgebracht die ook een blik gunt op een deel van de nieuwe content in de complete versie, inclusief een gloednieuw ecosysteem en een nieuw gevechtssysteem. PRIJZEN VOOR ALLE PLATFORMEN AANGEKONDIGD Funcom heeft ook de prijs van de game voor alle platformen aangekondigd. De pc-versie is verkrijgbaar voor €39.99, de versies voor Xbox One en PlayStation 4 kosten €49.99. De PlayStation 4-versie is pas speelbaar vanaf de officiële lancering op 8 mei 2018. Iedereen die de game vóór de lancering digitaal aanschaft voor pc of Xbox One ontvangt bij de lancering het in-game item Conan’s Royal Armor. Digitale pre-orders voor de PlayStation 4 komen later beschikbaar, en leveren dan ook dit exclusieve item op. PRE-ORDER DE FYSIEKE RETAILVERSIE Het is nu mogelijk de fysieke game voor pc, Xbox One en PlayStation 4 te pre-orderen bij bepaalde retailers. Gamers kunnen ook de Day One Edition pre-orderen. Deze bevat een geprinte kaart van de Exiled Lands, samen met het iconische Conan’s Atlantean Sword als in-game item. Dit item is alleen verkrijgbaar bij pre-orders van de fysieke retailversie. De officiële website wordt de komende week geüpdate met retailers waar de game gepre-orderd kan worden. LIMITED COLLECTOR’S EDITION Tenslotte maakt Funcom met veel plezier bekend dat een Collector’s Edition nu beschikbaar is als pre-order bij geselecteerde retailers. Deze unieke editie bevat een schat aan exclusieve items, zowel fysiek als digitaal, om elke fan van Conan the Barbarian en Conan Exiles tevreden te stellen. De Collector’s Edition bevat: • FIGURINE: 15 cm hoge polyresin-figurine van Conan the Barbarian, gevormd naar de verschijning van Conan uit de filmachtige trailer van Conan Exiles. • SPECIALE COMIC: Full-color gedrukte comic, speciaal voor deze game gemaakt, in samenwerking met Dark Horse Comics. De comic vertelt het verhaal van Conan tijdens een van zijn avonturen in de Exiled Lands. • SOUNDTRACKS: Drie soundtracks met muziek uit Conan Exiles, Age of Conan: Hyborian Adventures en Age of Conan: Rise of the Godslayer. • ARTBOOK: Neem een kijkje achter de schermen en ontdek het geweldige artwork dat de ontwikkelaars gebruikten als gids voor het uiterlijk van de game in dit full-color artbook. • WERELDKAART: Full-color gedrukte kaart van de wereld van Conan Exiles. • DIGITALE COMICS: Code om zes full-color digitale comics van Dark Horse Comics te ontgrendelen, deze vormen samen de volledige verhaallijn van “A Witch Shall Be Born”. • DIGITAAL RPG-BOEK: Code voor het ontgrendelen van het digitale, full-color regelboek van 368 pagina’s dat Modiphius maakte voor hun Conan ‘pen and paper’ role-playing game. Alles wat je nodig hebt om deze game te spelen!
12/12 15u15  Wereldwijd 10 miljoen Nintendo Switch-systemen verkochtOndanks de lancering in maart, niet meteen een populaire maand voor console-lanceringen en terwijl het feest-en-koopseizoen nog in volle gang is, zijn er inmiddels 10 miljoen Nintendo Switch-systemen verkocht aan consumenten van over de hele wereld, gebaseerd op Nintendo’s interne verkoopcijfers. De Nintendo Switch is de eerste console waarmee je zowel op tv als onderweg kunt spelen, zodat spelers hun favoriete games altijd, overal en met iedereen kunnen beleven. Aangezien elke Nintendo Switch wordt geleverd met twee Joy-Con-controllers, kunnen spelers meteen na aanschaf met vrienden en familie genieten van multiplayer-games. Het gevarieerde game-aanbod voor het systeem bevat nu al twee van de hoogst beoordeelde games ooit: Super Mario Odyssey en The Legend of Zelda: Breath of the Wild. De laatste won zelfs tal van prijzen in de categorie Game of the Year tijdens de Game Awards, namelijk de prijs voor “The Game of the Year”, “Best Action/Adventure Game” en “Best Game Direction”. Super Mario Odyssey won de award voor de “Best Family Game”. Tel daarbij multiplayer-toppers als Mario Kart 8 Deluxe, Splatoon 2 en ARMS die je zowel online als met vrienden en familie in dezelfde kamer kunt spelen, plus een immer groeiende lijst geweldige third-party games als Mario + Rabbids Kingdom Battle, FIFA 18, Rocket League, L.A. Noire, The Elder Scrolls V: Skyrim, Golf Story en Stardew Valley, de Nintendo Switch is een topsysteem voor elke speler. “We vinden het geweldig dat fans in heel Europa en over de hele wereld genieten van de spelervaringen die alleen de Nintendo Switch kan bieden, zoals de nieuwste avonturen van Super Mario en Link, en unieke games als 1-2-Switch, waarin spelers niet naar het scherm maar naar elkaar kijken,” zegt Satoru Shibata, president-directeur van Nintendo of Europe. Naast de brede catalogus aan games die dit jaar al beschikbaar zijn voor iedereen, kunnen Nintendo Switch-bezitters uitkijken naar de reeds aangekondigde games die volgend jaar verschijnen, waaronder Kirby Star Allies 3, Dragon Quest Builders en een nieuwe game in de Yoshi-franchise, naast grote third-party games als Wolfenstein II: The New Colossus van Bethesda, Mega Man 11 van Capcom, PROJECT OCTOPATH TRAVELER (werktitel) van Square Enix, Shovel Knight: King of Cards van Yacht Club Games en Morphies Law van Cosmoscope.
12/12 14u00  Xbox Live Deals met Battlefield 1 en Mega ManDe Xbox Live Deals van de week zijn er weer. Het gaat om de onderstaande lijst met kortingen. Content met een sterretje is exclusief voor Xbox Live Gold-members van toepassing.2Dark* – 70% korting6180 the moon* – 33% kortingBattle Islands – Support Engineer & Gold – Add-On – 85% kortingBattle Islands: Commanders – Exclusive Battle Over Berlin Bundle Add-On – 85% kortingBattlefield 1 Premium Pass Add-On – 70% kortingBridge Constructor Stunts* – 50% kortingBridge Constructor* – 67% kortingCaveman Warriors * – 33% kortingDex* – 50% kortingEthan: Meteor Hunter * – 50% kortingFlatOut 4 : Total Insanity* Xbox One Game – 60% kortingGems of War – Sir Gwayne Starter Pack – Add-On – 85% kortingHAWKEN – Starter Pack – Add-On – 85% kortingIron Wings Xbox One Game – 40% kortingMaria The Witch – 50% kortingMega Man Legacy Collection 2 – 33% kortingMega Man Legacy Collection* – 60%NASCAR Heat 2* – 30% kortingPoi* – 33% kortingProminence Poker – Made Bundle – Add-On – 85% kortingRefunct* – 50% kortingStyx: Master of Shadows + Styx: Shards of Darkness*- 75% kortingStyx: Shards of Darkness* – 75% kortingThe Surge* – 60% korting
12/12 12u00  Reis met Cloud naar Midgar in Final Fantasy Brave ExviusSquare Enix Ltd., heeft gisteren de FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS Fan Festa-wereldtoernee afgerond met een grote finale in het Wiltern Theater in Los Angeles. Tijdens de festiviteiten trakteerden producers Kei Hirono en Hiroki Fujimoto bezoekers op een aantal spannende aankondigingen voor komende content, inclusief de langverwachte komst van Cloud als speelbaar personage.Een overzicht van de nieuwe content:• Nieuwe eenheid – Cloud: Vanaf 15 december kunnen spelers deze held uit FINAL FANTASY VII krijgen via Featured en Rare Summons. Tegelijk met de komst van Cloud verschijnt het op FINAL FANTASY VII gebaseerde in-game evenement “Destroy the Reactor”, inclusief de mogelijkheid nieuwe items en uitrusting te bemachtigen.• Nieuwe Trial Boss – Glacial: Tijdens het winterseizoen verschijnt een nieuwe, sterke en ijskoude vijand, Glacial. Wie de uitdaging aandurft, vindt hem in de Chamber of the Fallen. Het verslaan van Glacial wordt beloond met exclusieve bonussen, inclusief de Frozen Crown — een hoofddeksel dat ideaal is voor genezers.• Nieuwe feestseizoenpersonages: Drie nieuwe, bij het feestseizoen passende personages zijn onderweg: Kryla, Christine en Carrie. Later verschijnen ook nog de feestseizoenpersonages van vorig jaar: White Knight Noel en Santa Rosalia. Feestseizoenpersonages zijn slechts beperkte tijd verkrijgbaar, en alleen via de Featured Summon van de feestdagen.• King’s Knight Collaboration: De vier helden uit de populaire mobile game KING’S KNIGHT –Wrath of the Dark Dragon–, die ook verschijnen in FINAL FANTASY XV, sluiten zich aan bij de cast van FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS: Rayjack, Kaliva, Barusa en Toby. Elk van deze vier personages speelt een andere rol in de party, en samen vormen ze een volledig en evenwichtig team om mee op avontuur te gaan.
12/12 10u45  Ontdek Gravels meest competitieve TV-show ooit - de Off-Road MastersVolgend op de recente release van de tweede Dev Diary over Gravel, waarin alle geheimen achter de technische realisatie van de Off-Road Masters werden onthuld, is het nu tijd voor een eerste blik op de Career Mode van Gravel.Een simpele formule voor een explosief resultaat: kies je pad, verbeter je reputatie, oefen je skills en versla de leidende Off-Road Master. De Off-Road Master Show draait om de fraaiste locaties, krachtigste wagens en snelste coureurs, die de heersende kampioenen moeten verslaan.Om elke aflevering van de Off-Road Masters TV Show te voltooien, moeten spelers deelnemen aan een serie evenementen die draaien om verschillende disciplines. Het doel is om als eerste te eindigen in elk evenement en vervolgens de Master te verslaan tijdens een speciaal evenement. Door de kampioen van elke discipline te verslaan, komen spelers steeds dichter bij de finale, waarin ze de heersende Off-Road Master moeten verslaan.Bij het racen in Stadium Circuits, moeten spelers het opnemen tegen Scott Parker, de baas van deze discipline, terwijl Ryan Carter de nummer 1 is in de Wild Rush-evenementen. De kampioen van de Speed Cross-discipline, James Watanabe, zal alles op alles zetten om te voorkomen dat spelers zijn titel veroveren en doorgaan naar het volgende hoofdstuk, de Cross Countries, met Justin Evans als de te kloppen rivaal. Na deelname aan de Stadium Circuits, Wild Rush, Speed Cross en Cross Countries, bereiken spelers het ultieme, laatste hoofdstuk: de Final League tegen Sean Walker, de heersende Off-Road Master, en dat wordt nog een hele uitdaging!Gravel verschijnt op 27 februari 2018 op PS4, Xbox One en pc/STEAM.
12/12 07u30  Launch trailer voor Hori PlayStation Mini gamepadSony heeft de launch trailer gelanceerd van de Hori PlayStation 4 Mini Wired Gamepad. Het betreft een mini-versie van de standaard DualShock 4-controller waarmee je kunt gamen. De controller is onder andere bedraad en heeft geen touchpad zoals de standaard controller.
12/12 07u15  The Last of Us II-ontwikkeling is voor ongeveer de helft klaarDe game Last of Us Part 2 is voor ongeveer 50 tot 60% klaar. Dat heeft game director Neil Druckmann bekend gemaakt. De man liet op de PlayStation Experience via de VG247 weten dat de ontwikkeling gestaag verloopt. 'We hebben een handvol aan levels afgeleverd. Er is echter nog heel wat waaraan gewerkt moet worden. We zijn voor zo'n 50 á 60% klaar.'De man liet weten dat op de E3 van 2018 meer beelden van de game laten zien zullen worden. Dan zullen er ook ingame beelden getoond worden.
12/12 07u15  Gameplay demo voor PS4-game VaneOp de PlayStation Experience is de game Vane laten zien. De game staat gepland voor de PlayStation 4 console en moet in 2018 uit gaan komen.
12/12 07u15  Flinke update voor Quake Championsid Software blijft Quake Champions updaten en verbeteren sinds de Early Access en gebaseerd op de feedback en verzoeken van de community. Volgende donderdag 14 December zal Quake Champions één van de grootste updates tot nu toe krijgen met nieuwe content en features, inclusief een nieuwe Champion, Keel, die terug is sinds Quake 3 Arena en Quake Live; een nieuwe arena voor Duel en 2v2, Vale of Pnath; Leaderboards met rangschikking ; en een massa feestelijke, en tijdelijke eindejaars-getinte gear en maps. De December Update zal het volgende bevatten: • NIEUWE CHAMPION – Keel is Terug! De herboren oorlogsmachine uit Quake 3 Arena Keel komt deze week in het rooster met helden, en hij brengt zijn Grenade Swarm skill mee waarbij hij explosieven lanceert gedurende de game, zo ook de Stockpile vaardigheid. Keel zal gratis zijn voor al wie een full Champions Pack heeft en voor iedereen te koop met platinum in de in-game store. • NIEUW DUEL MAP – Vale of Pnath – Deze week krijgen spelers, nadat hun skills al beproefd werden tijdens de Early Access in de Duel mode, een volgende arena die volledig gewijd is aan 1v1 en 2v2. Vale of Pnath is een heiligdom ter ere van de oude God Ithagnal, gebouwd bovenop verradelijke en met zuur gevulde grotten. Deze nieuwe map is gratis voor alle spelers! • RANKED PLAY & LEADERBOARDS – Quake Champions is de meest intense FPS competitie op om het even welk platform, en de Early Access spelers zullen hun vaardigheden verder kunnen ontwikkelen en zien hoe ze gerangschikt staan tegenover de besten ter wereld. • HOLIDAY CELEBRATION – Vier tijdens de Feestdagen met speciale items waaronder geanimeerde shaders voor wapens en Champions, feestelijke decoraties op Burial Chamber en Corrupted Keep, holiday hat vanities voor Champions en limited edition profieliconen en naamplaten. • CROSSHAIR CUSTOMIZATION –Eén van de meest gevraagde features vanwege de community zal live gaan bij de December update en zal spelers in staat stellen te kiezen uit 40 verschillende crosshair opties waarbij ze ook de kleur van hun voorkeur kunnen aanduiden.
11/12 18u15  Prijsvraag - Win 6x Need for Speed Payback en 2x FIFA 17De zesde en daarmee de op een na laatste eindejaarsprijsvraag gaat van start en ditmaal is het de beurt aan Electronic Arts. Zij hebben wat games ter beschikking gesteld. Wat moet je doen om kans te maken op deze vette prijzen? Simpel: Registreer je op Evilgamerz en vul beneden in welke games en goodies je wilt winnen! Dat mogen er zoveel zijn als je wilt.Uiteraard wordt tevens activiteit op de website gewaardeerd net als mensen die ons liken op onze Facebook, of zelfs onze berichten delen via social media. We wensen iedereen veel succes!Electronic Arts2x Need for Speed Payback (PC)2x Need for Speed Payback (Xbox One)2x Need for Speed Payback (PS4)2x FIFA 17 (Xbox One)Deze prijsvraag loopt tot 23 januari 2018. Redactie en uitgevers die de prijzen beschikbaar hebben gesteld worden uitgesloten van deelname. Wij willen uiteraard ook onze uitgevers en partners die dit mede mogelijk hebben gemaakt hartelijk bedanken!
11/12 16u15  The Atom gooit de bouwblokken van het universum overhoop in de nieuwste Injustice 2-trailerVandaag hebben Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment de trailer onthuld voor de subatomaire manipulator, The Atom. Gewapend met zijn kwantumbiogordel en een wonderbaarlijke kennis van natuurkunde kunnen spelers alle subatomaire krachten van de wetenschapper Ryan Choi gebruiken in de strijd om rechtvaardigheid tegen het regime van Superman. The Atom is vanaf 12 december in de PlayStation Store en Xbox Store verkrijgbaar voor spelers die de Injustice 2 Ultimate Edition, het Injustice 2 Ultimate Pack of Fighter Pack #3 hebben gekocht. Injustice 2 is het superkrachtige vervolg op de topgame Injustice: Gods Among Us, waarin spelers de ultieme versie van hun favoriete DC-personages kunnen bouwen en verbeteren. Injustice 2 bevat talloze DC-superhelden en superschurken. Rust alle beroemde DC-personages naar wens uit met unieke en krachtige uitrustingen die je in het spel verdient. Daarnaast kun je voor het eerst bepalen hoe jouw personages eruitzien, vechten en zich door de verschillende spelversies ontwikkelen.
11/12 15u15  God of War zal tussen 25 en 35 uren in beslag nemenOp de PlayStation Experience 2017 heeft de maker van God of War bekend gemaakt dat de nieuwe game, God of War, zo'n 25 tot 35 uren in beslag zal nemen om te voltooien. Daarnaast zullen nieuwe gameplay beelden binnenkort gaan verschijnen voor de game. Details omtrent de content werden verder helaas niet gegeven, al staat het spel nog altijd gepland voor 2018 voor de PlayStation 4 console.
11/12 15u00  Street Fighter 30th Anniversary Collection aangekondigdCapcom heeft aangekondigd dat men de Street Fighter 30th Anniversary Collection uit zal gaan brengen voor de Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch. De bundel bestaat uit maarliefst 12 delen uit het verleden. Online spelen zal zelfs mogelijk zijn in Hyper Fighting, Street Fighter II: Turbo en Street Fighter Alpha 3.- Street Fighter- Street Fighter II- Street Fighter II: Champion Edition- Street Fighter II: Hyper Fighting- Super Street Fighter II- Super Street Fighter II: Turbo- Street Fighter Alpha- Street Fighter Alpha 2- Street Fighter Alpha 3- Street Fighter III- Street Fighter III: 2nd Impact- Street Fighter III: Third Strike
11/12 10u45  The Evil Within 2 - Gratis Trial beschikbaarVanaf nu kun je de gratis The Evil Within 2 Trial voor PlayStation 4, Xbox One en PC proberen en de eerste schrikwekkende hoofdstukken van de game spelen. Op het einde van de Trial kun je ervoor kiezen om te upgraden naar de volledige game, waarbij je voortgang overgedragen wordt en je kunt verder spelen vanaf waar je gekomen was in de Trial. In deze eerste hoofdstukken kun je van een beklemmende, lineaire ervaring proeven maar ook de meer open straten van Union verkennen. Je kunt ook toegang krijgen tot alle customization options, zodat je Sebastian kunt aanpassen naar je eigen speelstijl.The Evil Within 2 is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC en oogstte al heel wat lof. Als Sebastian Castellanos moet je nog een keer door de hel in de sequel van de succesvolle 2014 survival horror game, ontsproten uit het brein van Shinji Mikami. Neem het op tegen gestoorde monsters in schrikbarende omgevingen, word geconfronteerd met je eigen, ergste nachtmerries en red je dochter.
11/12 08u30  Detroit: Become Human laat zich zien op PSXOp de PlayStation Experience heeft Quantic Dream een nieuwe gameplay video uitgebracht van de game Detroit: Become Human. Het spel komt volgend jaar naar de PlayStation 4 console.
11/12 08u30  Sony neemt het op voor singleplayer gamesOp de PlayStation Experience heeft Sony Interactive Entertainment's America CEO Shawn Layden gezegd dat zij opstaan voor singleplayer games en nog veel toekomst zien hierin. Via de Dualshockers laat de man weten dat er veel liefde is voor verhaalvertellende games. Veel mensen noemen het ook wel singleplayer gaems. 'Het is iets waarin we goed zijn, dus we houden ervan zo'n games te maken.'Ik lees veel dat games toe moeten naar een Games as a Service. Aan de andere kant bewijzen games als Horizon Zero Dawn, God of War, Detroit: Become Human, Uncharted en Last of Us dat we moeten continueren met deze sterke singleplayer games. Dit soort games leveren een magische ervaring. Er zal altijd een markt voor zijn.'
11/12 08u15  Spider-Man krijgt nieuwe achtergrondvideoMarvel Entertainment heeft een nieuwe video gelanceerd waarin Spider-Man wordt laten zien. De game komt voor de PlayStation 4 en wordt door Insomniac Games ontwikkeld. In de video zien we vooral de achtergrond van de game voorbij komen maar we zien ook enkele ingame footage. Het spel staat gepland voor 2018.
10/12 13u30  Eindelijk beelden van The Forest voor PS4Op de PlayStation Experience heeft Sony meer laten zien van The Forest. De game die voor de PC al verscheen als early access game zal ook op de PS4 uitkomen. In de game stort je neer met een vliegtuig. Je bent de enige overlevende en moet zien te overleven in een groot bos.
10/12 13u30  Remaster voor Patapon in de maak voor PS4Handheld gaming wordt steeds minder populair en dus gaat Sony diverse franchises overzetten naar de PlayStation 4. Eerst was het LocoRoco en nu wordt ook Patapon van de PSP overgezet naar de PlayStation 4 console. Sony heeft dit bekend gemaakt op de PS Experience. Patapon 2 lanceerde in 2009. De game zal in 1080p en 4K speelbaar zijn en de release valt in 2018. Verdere details zijn nog niet onthuld.
10/12 13u30  Mogelijkheid wijzigen PSN-naam is in ontwikkeling bij SonySony lijkt werk te gaan maken van de mogelijkheid om je PlayStation Network naam te wijzigen. Op de Gamespot heeft Shawn Layden van Sony gezegd dat er gewerkt wordt aan de feature. Details omtrent een releasedatum van de mogelijkheid werd niet gegeven. De technische implementatie is echter redelijk complex. Wat hij daarmee precies bedoelt is niet duidelijk. Het aanpassen van je PSN-naam lijkt dan ook makkelijker gezegd dan gedaan.
08/12 17u00  Jungle Storm PvP-update Ghost Recon Wildlands vanaf 14 december beschikbaarJungle Storm, de tweede grote gratis update voor de Ghost War PvP-modus van Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, is vanaf 14 december beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.Jungle Storm introduceert meerdere nieuwe PvP-opties, waaronder:• Twee nieuwe klassen beschikbaar in de PvP-modus. Dit zijn de Pathfinder, die uitgerust met een dodelijke kruisboog zelfs door drones onopgemerkt blijft, en een andere klasse, die op 14 december bekendgemaakt wordt.• Speel voor het klassement door met jouw squad tegen anderen te strijden om zo in de ranglijst te stijgen.• Nieuwe maps voor de Elimination- en Uplink-modi.• Nieuwe wapens voor zowel PvP- als PvE-modi.In Ghost War strijden twee teams van vier spelers tegen elkaar in een vier-tegen-vier deathmatch. Ghost War focust zich met het groeiend aantal klassen, mappen en modi op teamwork, strategie en tactiek. De ontwikkelaars blijven deze algehele PvP-ervaring in de toekomst verrijken door meer klassen, mappen en zelfs modi toe te voegen. Alle nieuwe mappen en modi zijn gratis voor alle spelers. Alle nieuwe klassen zijn verkrijgbaar met Prestige Credits en zijn een week eerder beschikbaar voor alle spelers met een Season Pass of Ghost War Pass.
08/12 11u15  Nieuws over Bayonetta 3 en DLC van The Legend of Zelda onthuld tijdens The Games AwardsNintendo ontving dit jaar verschillende prijzen op The Game Awards, namelijk: Game of the Year (The Legend of Zelda: Breath of the Wild), Best Game Direction (The Legend of Zelda: Breath of the Wild), Best Action/Adventure Game (The Legend of Zelda: Breath of the Wild), Best Family Game (Super Mario Odyssey), Best Handheld Game (Metroid: Samus Returns). In het totaal heeft Nintendo 5 awards gewonnen.Maar dat is niet het enige Nintendo-nieuws dat we te weten zijn gekomen op de jaarlijkse prijsuitreikingen. Tijdens het evenement liet Nintendo een trailer zien, waarin aangekondigd werd dat PlatinumGames momenteel bezig is aan de ontwikkeling van Bayonetta 3, en exclusief wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch. Het alom gewaardeerde Bayonetta 2, een game die origineel uitgebracht werd voor de Wii U, en het originele Bayonetta (beide ontwikkeld door PlatinumGames) worden op 16 februari uitgebracht voor de Nintendo Switch. Vanaf de release zullen twee versies van de game beschikbaar zijn. De normale editie bestaat uit een Bayonetta 2-gamecard en een downloadcode voor de originele Bayonetta-game, de Special Edition voor de Europese markt bevat een Bayonetta 2-gamecard, een downloadcode voor de originele Bayonetta-game, een SteelBook, 22 Verse Cards en drie stickervellen. Spelers kunnen de digitale versie aanschaffen via de Nintendo eShop op hun Nintendo Switch-systeem of via de Nintendo-website.Fans van The Legend of the Zelda: Breath of the Wild hebben een blik kunnen werpen op De Ballade der Uitverkorenen, het tweede DLC-pakket dat na de livestream van The Game Awards is uitgebracht. In dit tweede contentpakket dat deel uitmaakt van de Uitbreidingspas, krijgen spelers toegang tot een groot nieuw avontuur met een ongeziene kerker, nieuwe inzichten in de het achterliggende verhaal van de vier Uitverkorenen, en een motorfiets genaamd 'Triforcer Zero' waarmee spelers na het voltooien van dit nieuwe avontuur makkelijker door het landschap van Hyrule kunnen reizen. Met deze DLC krijg je ook toegang tot negen nieuwe pantservoorwerpen, en kun je items zoals geavanceerde hoofdstellen en zadels vinden. Spelers die de Uitbreidingspas aankopen voor € 19,99 ontvangen De Ballade der Uitverkorenen (DLC-pakket 2), en De Meesterproeven (DLC-pakket 1) dat eerder dit jaar uitgebracht werd. In dit evenement was er ook een live-uitvoering met de originele zangeres te zien van 'Jump Up, Super Star!”, een lied uit Super Mario Odyssey.
08/12 10u15  EA en Hazelight introduceren een gratis Friends Pass Trial voor A Way OutVannacht, tijdens The Game Awards 2017, kondigde het team achter de langverwachte verhaalgedreven EA Originals-titel A Way Out aan dat spelers een gratis Friends Pass Trial* kunnen downloaden om samen met een vriend (die het volledige spel al heeft gekocht) te genieten van een volledige coöp-ervaring. A Way Out wordt op 23 maart 2018 uitgebracht als digitale download op de Xbox One, PlayStation 4 en Origin for PC.“A Way Out is een unieke coöp-ervaring. De twee hoofdpersonages, de verwaande Leo die snel naar geweld grijpt, en de beheerste en kalme Vincent, hebben elk hun eigen geschiedenis die spelers tijdens het spel ontdekken. Je moet het genre-overstijgende verhaal spelen met iemand die je kent”, aldus Josef Fares, Writer en Director bij Hazelight. “Het spel is bedoeld om op de bank te worden gespeeld met een vriend(in), maar omdat dat niet voor iedereen is weggelegd, kunnen mensen die de gratis Friends Pass Trial downloaden het volledige spel online spelen met een vriend(in) die het volledige spel in bezit heeft. Je krijgt dan nog steeds dezelfde geweldige ervaring.” De studio achter de bekroonde titel Brothers – A Tale of Two Sons komt nu met het co-op only actie-avontuur A Way Out. Het verhaal over twee unieke personages, Leo en Vincent, begint in de gevangenis, waar de personages een relatie met elkaar moeten opbouwen op basis van vertrouwen. A Way Out is een co-op only game, die je met een vriend(in) op de bank of online moet spelen. Spelers moeten leren samenwerken om Leo en Vincent uit de gevangenis te laten ontsnappen en om ze door het verdere verhaal te navigeren. Koop het spel en kies een vriend(in) die houdt van gevarieerde gameplay en cinematische momenten. Deel daarna de ervaring online via de gratis Friends Pass Trial.Dankzij de unieke en gevarieerde gameplay zal A Way Out verschillende soorten spelers aanspreken. Actie, puzzels, minigames en avontuur zijn verweven in een overtuigend plot dat spelers continu alert zal houden, zonder ook maar één keer in herhaling te vallen.
08/12 10u00  Servers Ace Combat Infinity worden geslotenNa bijna 4 jaren worden de servers van Ace Combat Infinity gesloten. Dat heeft Bandai Namco vandaag bekend gemaakt. De game servers zullen op 31 maart 2018 gesloten worden waarmee het spel dus nie tmeer online speelbaar zal zijn. De game draaide online 3 jaren en 8 maanden. Met de beta test erbij zijn het 4 jaren. Met de komst van de nieuwe Ace Combat game, versie 7, lijkt de focus volledig op die game te gaan liggen. Dat spel komt volgend jaar uit.
08/12 09u00  Prijsvraag: Win 3x Call of Duty en 2x Skylanders starterspackDe vijfde eindejaarsprijsvraag gaat van start en ditmaal is het de beurt aan Activision Blizzard. Zij hebben wat games en goodies ter beschikking gesteld. Wat moet je doen om kans te maken op deze vette prijzen? Simpel: Registreer je op Evilgamerz en vul beneden in welke games en goodies je wilt winnen! Dat mogen er zoveel zijn als je wilt.Uiteraard wordt tevens activiteit op de website gewaardeerd net als mensen die ons liken op onze Facebook, of zelfs onze berichten delen via social media. We wensen iedereen veel succes!Activision Blizzard2x Call of Duty: Infinite Warfare (Xbox One)2x Skylanders Imaginators starterspack met Crash Bandicoot, Dr. Neo, Creation Crystal en Master King Pen3x Call of Duty Infinite Warfare shirt4x Guitar Hero shirtDeze prijsvraag loopt tot 20 januari 2018. Redactie en uitgevers die de prijzen beschikbaar hebben gesteld worden uitgesloten van deelname. Wij willen uiteraard ook onze uitgevers en partners die dit mede mogelijk hebben gemaakt hartelijk bedanken!
08/12 08u15  Sony: We kunnen de Switch niet negerenKazuhiko Takeda, hoofd van de corporate planning bij Sony, heeft gezegd dat de Nintendo Switch zeker een concurrent is van Sony waar op gelet moet worden. Via de PSU laat de man weten dat de Switch ook een bepaald publiek aantrekt wat impact heeft op Sony.'Wat betreft de games business doet de PlayStation 4 het erg goed en we denken het ook sterk te doen rond de feestdagen eind dit jaar. Maar we kunnen de Nintendo Switch niet negeren. Die heeft ook consumenten de aandacht van consumenten aangetrokken. Voor ons is het belangrijk zowel hardware als software te verkopen. We werken eraan om consumenten voortdurend te laten betalen voor content zolang ze daartoe bereid zijn, bijvoorbeeld door betaalde abonnementen en services aan te bieden.'
08/12 08u00  World War Z krijgt trailer voor PC, Xbox One en PS4Op de Game Awards is de game World War Z aangekondigd. Het betreft een zombiegame welke zich deels baseert op het verhaal van de gelijknamige film waarin Brad Pitt de hoofdrol vertolkte. Tevens baseert het verhaal zich op het boek. De game moet voor de PC, Xbox One en PlayStation 4 gaan verschijnen en heeft een eerste trailer gekregen:
08/12 08u00  Dreams van Media Molecule komt in 2018Sony heeft aangekondigd dat Media Molecule's game Dreams zal gaan lanceren in 2018. Dat lag uiteraard al in de lijn der verwachtingen. Op de Game Awards heeft Sony dit bekend gemaakt. Sony heeft daarnaast ook een nieuwe trailer uitgebracht van de game:
08/12 08u00  Metro Exodus krijgt nieuwe trailer4A Games en Deep Silver hebben een nieuwe trailer gelanceerd tijdens de Game Awards show. De game moet verschijnen voor de PC, Xbox One en PlayStation 4 in de herfst van 2018.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

1x Nieuws over Bayonetta 3 en DLC van The Legend of Zelda onthuld tijdens The Games Awards08/12 11u15 - EvilGamerz: Nintendo ontving dit jaar verschillende prijzen op The Game Awards, namelijk: Game of the Year (The Legend of Zelda: Breath of the Wild), Best Game Direction (The Legend of Zelda: Breath of the Wild), Best Action/Adventure Game (The Legend of Zelda: Breath of the Wild), Best Family Game (Super Mario Odyssey), Best Handheld Game (Metroid: Samus Returns). In het totaal heeft Nintendo 5 awards gewonnen.Maar dat is niet het enige Nintendo-nieuws dat we te weten zijn gekomen op de jaarlijkse prijsuitreikingen. Tijdens het evenement liet Nintendo een trailer zien, waarin aangekondigd werd dat PlatinumGames momenteel bezig is aan de ontwikkeling van Bayonetta 3, en exclusief wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch. Het alom gewaardeerde Bayonetta 2, een game die origineel uitgebracht werd voor de Wii U, en het originele Bayonetta (beide ontwikkeld door PlatinumGames) worden op 16 februari uitgebracht voor de Nintendo Switch. Vanaf de release zullen twee versies van de game beschikbaar zijn. De normale editie bestaat uit een Bayonetta 2-gamecard en een downloadcode voor de originele Bayonetta-game, de Special Edition voor de Europese markt bevat een Bayonetta 2-gamecard, een downloadcode voor de originele Bayonetta-game, een SteelBook, 22 Verse Cards en drie stickervellen. Spelers kunnen de digitale versie aanschaffen via de Nintendo eShop op hun Nintendo Switch-systeem of via de Nintendo-website.Fans van The Legend of the Zelda: Breath of the Wild hebben een blik kunnen werpen op De Ballade der Uitverkorenen, het tweede DLC-pakket dat na de livestream van The Game Awards is uitgebracht. In dit tweede contentpakket dat deel uitmaakt van de Uitbreidingspas, krijgen spelers toegang tot een groot nieuw avontuur met een ongeziene kerker, nieuwe inzichten in de het achterliggende verhaal van de vier Uitverkorenen, en een motorfiets genaamd 'Triforcer Zero' waarmee spelers na het voltooien van dit nieuwe avontuur makkelijker door het landschap van Hyrule kunnen reizen. Met deze DLC krijg je ook toegang tot negen nieuwe pantservoorwerpen, en kun je items zoals geavanceerde hoofdstellen en zadels vinden. Spelers die de Uitbreidingspas aankopen voor € 19,99 ontvangen De Ballade der Uitverkorenen (DLC-pakket 2), en De Meesterproeven (DLC-pakket 1) dat eerder dit jaar uitgebracht werd. In dit evenement was er ook een live-uitvoering met de originele zangeres te zien van 'Jump Up, Super Star!”, een lied uit Super Mario Odyssey.
1x De Predator komt naar Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands14/12 07u15 - EvilGamerz: Met dank aan FoxNext Games komt de Predator naar Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands. Dit gebeurt tegelijkertijd met de release van de Jungle Storm-update, die vanaf 14 december beschikbaar is op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. Om het dertigjarige bestaan van de Predator-franchise te vieren, ontvangt Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands een heleboel Predator-gerelateerde content:Gratis Predator-uitdaging Van 14 december tot begin januari mogen alle Ghost Recon Wildlands-spelers het opnemen tegen de Predator in de ultieme jacht. Spelers gaan de moeilijkste uitdaging van heel Ghost Recon Wildlands alleen of met maximaal drie anderen aan en proberen de Predator te verslaan.Predator-aanpassingsvoorwerpenWanneer spelers de Predator verslagen hebben, ontvangen ze exclusieve items, waaronder het Predator-masker. Daarnaast kunnen spelers hun Ghosts aanpassen en bewapenen met het Predator Pack. Vijftien nieuwe aanpassingsvoorwerpen, wapens en een close combat-aanval die gebaseerd zijn op bekende personages uit de originele film, horen ook bij deze uitbreiding.Ghost War PvP-klasse gebaseerd op de PredatorNet als hoofdpersoon Dutch uit de originele Predator-film, maakt de nieuwe Ghost War-klasse gebruik van de Battle Rage-vaardigheid. Deze klasse biedt aanvallende spelers op het PvP-slagveld de kans om nieuwe strategieën te creëren. Ghost War-spelers krijgen toegang tot deze nieuwe klasse met behulp van de Ghost War Pass, de Season Pass of door gebruik te maken van hun Prestige-punten.“Bij Ubisoft Paris zijn we al jaren fan van de Predator-film en daarom brengen we de personage graag naar onze game”, aldus Nouredine Abboud, Senior Producer bij Ubisoft. “Deze uitdaging zit bomvol verwijzingen naar de originele Predator-film. We kunnen niet wachten om de reacties van onze spelers te zien!”“De Predator past perfect in de Boliviaanse jungle van Ghost Recon Wildlands en werkt goed samen met de spannende en tactische gameplay van Ubisofts franchise”, aldus Rick Phillips, President van FoxNext Games.Jungle Storm breidt Ghost War uit met de nieuwe Spoorzoeker-klasse, nieuwe uitrustingsvoorwerpen en gameplayupdates voor zowel de basisgame als de PvP-modi. Bovendien strijden spelers met Jungle Storm om bovenaan de ladder te staan door te spelen voor het klassement.Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, ontwikkeld door Ubisoft Paris, is een militaire shooter die zowel alleen als met maximaal drie andere spelers speelbaar is. Spelers hebben de vrijheid om missies te voltooien op de manier die zij willen en krijgen te zien hoe deze keuzes de wereld beïnvloeden. Zo kunnen spelers ervoor kiezen om ’s nachts rond te sluipen of juist overdag met veel lawaai en geweld binnen te vallen. Elke keuze heeft een gevolg en spelers moeten improviseren om alle missies te voltooien. Met Ghost War beleven spelers de ultieme coöp-ervaring in vier-tegen-vier modi. Met een groeiend arsenaal aan klassen, mappen en modi focust Ghost War zich op teamwork, strategie en spannende gevechten.
0x Metro Exodus krijgt nieuwe trailer08/12 08u00 - EvilGamerz: 4A Games en Deep Silver hebben een nieuwe trailer gelanceerd tijdens de Game Awards show. De game moet verschijnen voor de PC, Xbox One en PlayStation 4 in de herfst van 2018.
0x Dreams van Media Molecule komt in 201808/12 08u00 - EvilGamerz: Sony heeft aangekondigd dat Media Molecule's game Dreams zal gaan lanceren in 2018. Dat lag uiteraard al in de lijn der verwachtingen. Op de Game Awards heeft Sony dit bekend gemaakt. Sony heeft daarnaast ook een nieuwe trailer uitgebracht van de game:
0x World War Z krijgt trailer voor PC, Xbox One en PS408/12 08u00 - EvilGamerz: Op de Game Awards is de game World War Z aangekondigd. Het betreft een zombiegame welke zich deels baseert op het verhaal van de gelijknamige film waarin Brad Pitt de hoofdrol vertolkte. Tevens baseert het verhaal zich op het boek. De game moet voor de PC, Xbox One en PlayStation 4 gaan verschijnen en heeft een eerste trailer gekregen:
0x Sony: We kunnen de Switch niet negeren08/12 08u15 - EvilGamerz: Kazuhiko Takeda, hoofd van de corporate planning bij Sony, heeft gezegd dat de Nintendo Switch zeker een concurrent is van Sony waar op gelet moet worden. Via de PSU laat de man weten dat de Switch ook een bepaald publiek aantrekt wat impact heeft op Sony.'Wat betreft de games business doet de PlayStation 4 het erg goed en we denken het ook sterk te doen rond de feestdagen eind dit jaar. Maar we kunnen de Nintendo Switch niet negeren. Die heeft ook consumenten de aandacht van consumenten aangetrokken. Voor ons is het belangrijk zowel hardware als software te verkopen. We werken eraan om consumenten voortdurend te laten betalen voor content zolang ze daartoe bereid zijn, bijvoorbeeld door betaalde abonnementen en services aan te bieden.'
0x Prijsvraag: Win 3x Call of Duty en 2x Skylanders starterspack08/12 09u00 - EvilGamerz: De vijfde eindejaarsprijsvraag gaat van start en ditmaal is het de beurt aan Activision Blizzard. Zij hebben wat games en goodies ter beschikking gesteld. Wat moet je doen om kans te maken op deze vette prijzen? Simpel: Registreer je op Evilgamerz en vul beneden in welke games en goodies je wilt winnen! Dat mogen er zoveel zijn als je wilt.Uiteraard wordt tevens activiteit op de website gewaardeerd net als mensen die ons liken op onze Facebook, of zelfs onze berichten delen via social media. We wensen iedereen veel succes!Activision Blizzard2x Call of Duty: Infinite Warfare (Xbox One)2x Skylanders Imaginators starterspack met Crash Bandicoot, Dr. Neo, Creation Crystal en Master King Pen3x Call of Duty Infinite Warfare shirt4x Guitar Hero shirtDeze prijsvraag loopt tot 20 januari 2018. Redactie en uitgevers die de prijzen beschikbaar hebben gesteld worden uitgesloten van deelname. Wij willen uiteraard ook onze uitgevers en partners die dit mede mogelijk hebben gemaakt hartelijk bedanken!
0x Servers Ace Combat Infinity worden gesloten08/12 10u00 - EvilGamerz: Na bijna 4 jaren worden de servers van Ace Combat Infinity gesloten. Dat heeft Bandai Namco vandaag bekend gemaakt. De game servers zullen op 31 maart 2018 gesloten worden waarmee het spel dus nie tmeer online speelbaar zal zijn. De game draaide online 3 jaren en 8 maanden. Met de beta test erbij zijn het 4 jaren. Met de komst van de nieuwe Ace Combat game, versie 7, lijkt de focus volledig op die game te gaan liggen. Dat spel komt volgend jaar uit.
0x EA en Hazelight introduceren een gratis Friends Pass Trial voor A Way Out08/12 10u15 - EvilGamerz: Vannacht, tijdens The Game Awards 2017, kondigde het team achter de langverwachte verhaalgedreven EA Originals-titel A Way Out aan dat spelers een gratis Friends Pass Trial* kunnen downloaden om samen met een vriend (die het volledige spel al heeft gekocht) te genieten van een volledige coöp-ervaring. A Way Out wordt op 23 maart 2018 uitgebracht als digitale download op de Xbox One, PlayStation 4 en Origin for PC.“A Way Out is een unieke coöp-ervaring. De twee hoofdpersonages, de verwaande Leo die snel naar geweld grijpt, en de beheerste en kalme Vincent, hebben elk hun eigen geschiedenis die spelers tijdens het spel ontdekken. Je moet het genre-overstijgende verhaal spelen met iemand die je kent”, aldus Josef Fares, Writer en Director bij Hazelight. “Het spel is bedoeld om op de bank te worden gespeeld met een vriend(in), maar omdat dat niet voor iedereen is weggelegd, kunnen mensen die de gratis Friends Pass Trial downloaden het volledige spel online spelen met een vriend(in) die het volledige spel in bezit heeft. Je krijgt dan nog steeds dezelfde geweldige ervaring.” De studio achter de bekroonde titel Brothers – A Tale of Two Sons komt nu met het co-op only actie-avontuur A Way Out. Het verhaal over twee unieke personages, Leo en Vincent, begint in de gevangenis, waar de personages een relatie met elkaar moeten opbouwen op basis van vertrouwen. A Way Out is een co-op only game, die je met een vriend(in) op de bank of online moet spelen. Spelers moeten leren samenwerken om Leo en Vincent uit de gevangenis te laten ontsnappen en om ze door het verdere verhaal te navigeren. Koop het spel en kies een vriend(in) die houdt van gevarieerde gameplay en cinematische momenten. Deel daarna de ervaring online via de gratis Friends Pass Trial.Dankzij de unieke en gevarieerde gameplay zal A Way Out verschillende soorten spelers aanspreken. Actie, puzzels, minigames en avontuur zijn verweven in een overtuigend plot dat spelers continu alert zal houden, zonder ook maar één keer in herhaling te vallen.
0x Jungle Storm PvP-update Ghost Recon Wildlands vanaf 14 december beschikbaar08/12 17u00 - EvilGamerz: Jungle Storm, de tweede grote gratis update voor de Ghost War PvP-modus van Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, is vanaf 14 december beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.Jungle Storm introduceert meerdere nieuwe PvP-opties, waaronder:• Twee nieuwe klassen beschikbaar in de PvP-modus. Dit zijn de Pathfinder, die uitgerust met een dodelijke kruisboog zelfs door drones onopgemerkt blijft, en een andere klasse, die op 14 december bekendgemaakt wordt.• Speel voor het klassement door met jouw squad tegen anderen te strijden om zo in de ranglijst te stijgen.• Nieuwe maps voor de Elimination- en Uplink-modi.• Nieuwe wapens voor zowel PvP- als PvE-modi.In Ghost War strijden twee teams van vier spelers tegen elkaar in een vier-tegen-vier deathmatch. Ghost War focust zich met het groeiend aantal klassen, mappen en modi op teamwork, strategie en tactiek. De ontwikkelaars blijven deze algehele PvP-ervaring in de toekomst verrijken door meer klassen, mappen en zelfs modi toe te voegen. Alle nieuwe mappen en modi zijn gratis voor alle spelers. Alle nieuwe klassen zijn verkrijgbaar met Prestige Credits en zijn een week eerder beschikbaar voor alle spelers met een Season Pass of Ghost War Pass.

Statistieken

Artikels:
35705
Gelezen:
3607
Aantal lezers nu:
27


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2017 Naar boven