woensdag 19 september 2018, week 38


U bent nu hier: Meer nieuws van EvilGamerz

Laatste updatecontrole: vandaag om 11u30
 

EvilGamerz

Verbergen Tonen
19/09 10u00  Sony introduceert PlayStation Classic Sony Interactive Entertainment (SIE) heeft vandaag aangekondigd dat op 3 december 2018 PlayStation Classic, een miniatuur-spelcomputer met de look van de originele PlayStation en voorzien 1 van 20 originele games, in Japan, Noord-Amerika en Europa wordt uitgebracht. PlayStation Classic zal beschikbaar zijn tegen een door de fabrikant voorgestelde verkoopprijs van € 99,99 in Europa. De originele PlayStation maakte in Japan zijn debuut op 3 december 1994 en had door zijn belangrijke innovaties — zoals 3DCG-rendering in real time en het gebruik van cd-roms — een grote invloed op de game-industrie in de jaren 90 en later. Het ontwerp van de PlayStation Classic komt overeen met die van PlayStation, waaronder de toetsenindeling, controllers en de look*1, maar met zijn miniatuurformaat is deze versie 45% kleiner dan de originele console. Voorzien 2 van 20 vooraf geladen PlayStation games zoals Final Fantasy VII (SQUARE ENIX Co., LTD.), Jumping Flash! (SIE), R4 RIDGE RACER TYPE 4, Tekken 3 (BANDAI NAMCO Entertainment Inc.), en Wild Arms (SIE). PlayStation Classic past perfect bij zowel de nostalgische PlayStation fans die veel plezier hebben beleefd met de originele PlayStation als gamers die PlayStation nog niet kennen en die de klassieke PlayStation games uit de jaren 90 willen ontdekken. PlayStation Classic wordt geleverd met een HDMI-kabel voor verbinding met externe displays, zoals tv-monitors, en een USB-kabel voor aansluiting op een USB AC-adapter (apart verkrijgbaar) voor voeding via een stopcontact. Op bepaalde ondersteunde titels kunnen gebruikers met of tegen hun vrienden spelen met de twee controllers die worden meegeleverd. SIE blijft zowel zijn software-portfolio op verschillende PlayStation platformen als zijn netwerkdiensten uitbreiden om entertainmentervaringen te leveren die alleen mogelijk zijn met PlayStation.
19/09 07u30  Capcom sluit Dead Rising-studio Het gaat wat minder de laatste tijd met Capcom. Het bedrijf heeft een verlies gemaakt van 40 miljoen Dollar en dat zorgt voor herstructureringen van het bedrijf. Dat heeft vooral impact op de Vancouver-studio. Deze is namelijk gesloten. Niet alleen de projecten van deze studio zijn dus geannuleerd, maar ook de hele ontwikkelaar moet de deur sluiten. Capcom Vancouver was vooral verantwoordelijk voor de Dead Rising-serie. Dead Rising 4 deed het tegenvallend en ook de mobiele versie van Puzzle Fighter deed het niet geweldig. Alle medewerkers worden ontslagen. Slechts een enkeling mag blijven tot januari 2019 wegens 'logistieke' redenen.
19/09 07u30  Nvidia toont weer wat gameplay van Metro Exodus Om haar videokaart-prestaties te demonstreren, heeft Nvidia wat meer gameplay getoond van de game Metro Exodus. Daarin wordt de RTX-technologie verder uitgediept op de PC.
19/09 07u30  Nieuw artikel: Slime Rancher Lees meer >
19/09 07u15  SEGA Mega Drive Classics komt naar Switch SEGA Europe Ltd. is verheugd om aan te kondigen dat SEGA Mega Drive Classics, na een succesvolle lancering op PlayStation 4 en Xbox One eerder dit jaar, deze winter zowel digitaal als fysiek zal worden uitgebracht op Nintendo Switch met enkele gloednieuwe functies.Op de hielen van de SEGA AGES titels aankondiging, die tijdens de Tokyo Gaming show zullen lanceren, zal SEGA deze winter geweldige klassiekers naar de draagbare Switch brengen. Retro fans kunnen nu eindelijk de Mega Drive collectie spelen onderweg naar school of werk, in de lunch pauze of eigenlijk overal! SEGA Mega Drive Classics heeft meer dan 50 retro favorieten in elk genre: arcade action, shooters, beat’m ups, puzzels en verborgen juweeltjes, met een groot aantal moderne functies. Exclusief voor de Nintendo Switch kunnen spelers nu tegen elkaar spelen in de lokale coop-modus op hetzelfde scherm en, indien gewenst, elke Joy-Con individueel gebruiken. Bekende functies zoals online multiplayer, achievements, mirror modes, rewind en save states zijn allemaal een onderdeel van de verzameling die iedereen opnieuw kan beleven. De fysieke editie van SEGA Mega Drive Classics is nu beschikbaar voor pre-order. Details van de digitale pre-order worden binnenkort bekendgemaakt.
19/09 07u15  Running Back, gratis liveseries en kortingen in GTA Online De volgende in de serie van heruitgevonden klassieke GTA Online Adversary Modes is Running Back (Remix)—Precies op tijd voor het Amerikaanse Football seizoen, spelers kunnen hun driving skills testen in Tezeracts met rivaliserende teams, waarbij je om de beurt een ondermaatse Panto (de runner) moet verdedigen of alles in het werk moet stellen om ze van de end zone af te houden. Bij het bereiken van de end zone of het andere team juist tegen te houden vergt samenwerken en snel handelen en dat bij 7 verschillende tracks, welke allemaal Dubbele GTA$ & RP uitkeren tot en met 1 oktober.Ondertussen kunnen spelers die moves willen maken via ongeoorloofde trade deals deze week een 25% speed boost krijgen voor Nightclub Warehouse & Biker Business productie, waarbij Nightclub eigenaren een dubbele Boost in Nightclub populariteit krijgen.Door simpelweg elk moment in te loggen vanaf vandaag tot en met 24 september zrogt ervoor dat je de Santo Capra Coins Livery voor de HVY Menacer & Pegassi Oppressor Mk II gratis unlocked.Deze week zijn er ook verschillende kortingen voor een verscheidenheid aan voertuigen en business properties, inclusief de recent uitgebrachte Declasse Scramjet en geselecteerde business properties.
19/09 07u15  Transference nu verkrijgbaar in VR en non-VR De psychologische thriller Transference is nu verkrijgbaar voor € 24,99 als volledige VR-ervaring voor PlayStation VR, Oculus Rift en HTC Vive. Spelers zonder VR-hardware genieten echter ook van Transference op PlayStation 4, Xbox One en PC. Transference is ontwikkeld door Ubisoft Montreal in samenwerking met SpectreVision, het productiebedrijf dat is opgericht door Elijah Wood, Daniel Noah en John C. Waller.In Transference navigeren spelers door een digitale recreatie van de geest en proberen ze de geheimen van een verdacht en angstaanjagend huis te onthullen. Tijdens het verkennen en het oplossen van de mysteries van het huis, kruisen spelers de weg met een gezin waar elk familielid een verhaal en een uniek perspectief heeft op de gebeurtenissen die begraven liggen in hun herinneringen. Voor spelers die dit niet meteen aandurven, is er een gratis demo beschikbaar. The Walter Test Case, een prequel op de volledige game, is gratis beschikbaar voor PlayStation VR (in VR) en PlayStation 4 (non-VR).
18/09 15u30  Nintendo Switch Fortnite-bundel met in-game tegoed en speciale content verschijnt op 5 oktober Fans van de populaire game Fortnite die de game overal en altijd willen spelen, staat iets moois te wachten. Op 5 oktober verschijnt namelijk een nieuwe Nintendo Switch-bundel met speciale game-items in de winkels. De set bevat een Nintendo Switch-systeem, 1.000 V-Bucks (de in-game valuta van Fortnite) en de Double Helix-bundel – bestaande uit een unieke Character Outfit, Back Bling, Glider en Pickaxe. De V-Bucks kunnen spelers besteden aan een Battle Pass die extra in-game content aan de free-to-play-game toevoegt, maar er zijn ook andere in-game items voor te koop.In Fortnite op de Nintendo Switch moet je proberen als laatste over te blijven tijdens een Battle Royale met 100 spelers. Bouw enorme forten en wees je tegenstanders te slim af om je Victory Royale te verdienen. Werk samen met vrienden in dezelfde kamer of waar ook op de wereld. Er verschijnen regelmatig updates voor Fortnite die nieuwe spelstanden, kostuums en items toevoegen, zoals de komende Season 6-content. Fortnite voor de Nintendo Switch is gratis te downloaden in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch.
18/09 15u30  Scribblenauts Mega Pack is nu verkrijgbaar Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag de lancering aangekondigd van het Scribblenauts Mega Pack, een nieuwe verzameling van twee topspellen, met daarin vernieuwde versies van Scribblenauts Unlimited en Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure, plus nieuwe content voor beide spellen. Het spel is nu digitaal beschikbaar voor de Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, Xbox One en Xbox One X met een aanbevolen verkoopprijs van € 29,99.Scribblenauts Unlimited is een enorme, side-scrolling open wereld game met supergedefinieerde en met de hand getekende omgevingen en voorwerpen. Spelers helpen Maxwell, de held van het spel, om lastige puzzels en uitdagingen op te lossen door de meest willekeurige voorwerpen te laten verschijnen, van een 'reusachtige zweefbus' tot een 'microbiële vuurtornado'. Scribblenauts Unlimited is vernieuwd met twee bonuslevels, ondersteunt het online delen van voorwerpen die de speler heeft gemaakt, biedt een geüpdatet modus voor twee spelers en bevat tevens het gebruiksvriendelijke “sunflower” style tekstinvoersysteem.Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure combineert de grenzeloze creativiteit van Scribblenauts™ met duizenden personages en voorwerpen uit de DC-wereld, allemaal getekend in de kenmerkende Scribblenauts-stijl. Maxwell gaat op een fantasierijke en komische missie met DC-superhelden en -superschurken en bezoekt daarbij beroemde DC-locaties zoals GOTHAM CITY™, METROPOLIS™, ATLANTIS™ en twee nieuwe bonuslocaties: TITANS TOWER (die wordt aangevallen door de geduchte demon Trigon) en BELLE REVE, de operatiebasis voor Task Force X. Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure is eveneens geüpdatet met honderden nieuwe personages, voorwerpen en kostuums uit de DC-wereld, waaronder Sun Boy, Tawky Tawny en El Dorado. Volop genieten dus voor vurige DC-fans. Scribblenauts Unlimited en Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure zijn geclassificeerd als PEGI 12 met geanimeerd geweld & komische streken.
18/09 13u00  Forse line-up van Sony voor de TGS Sony heeft de line-up bekend gemaakt van de aankomende Tokyo Game Show. Het evenement vindt binnenkort plaats en we mogen weer de nodige trailers verwachten.PlayStation VRAce Combat 7: Skies Unknown (Bandai Namco) – Playable, TrailerBeat Saber (Beat Games) – Playable, TrailerTetris Effect (Enhance Games) – Playable, TrailerDisaster Report 4 Plus: Summer Memories (Granzella) – Playable, TrailerSpace Channel 5 VR: Kinda Funky News Flash! (G-rounding, Inc.) – Playable, TrailerAstro Bot: Rescue Mission (SIE) – Playable, TrailerDeracine (SIE) – Playable, TrailerEverybody’s Golf VR (SIE) – Playable, TrailerKill-X (SIE) – TrailerTheater Room VR (SIE) – PlayableRyan Marks: Revenge Mission (SIE) – Playable, TrailerFinal Assault (Smilegate Entertainment / Phase Lock Interactive) – Playable, TrailerFocus on You (Smilegate Entertainment) – TrailerKingdom Hearts: VR Experience (Square Enix) – TrailerDark Eclipse (Sunsoft) – Playable, TrailerPlayStation 4Caravan Stories (Aiming) – TrailerKill la Kill the Game: IF (Arc System Work) – TrailerCatherine: Full Body (Atlus) – Playable, Trailer (also on PS Vita)Utawarerumono Zan (Aquaplus) – TrailerAce Combat 7: Skies Unknown (Bandai Namco) – Playable, TrailerDigimon Survive (Bandai Namco) – TrailerGod Eater 3 (Bandai Namco) – Playable, TrailerJump Force (Bandai Namco) – Playable, TrailerOne Piece: World Seeker (Bandai Namco) – Playable, TrailerSoulcalibur VI (Bandai Namco) – TrailerTokyo Ghoul: re Call to Exist (Bandai Namco) – TrailerFallout 76 (Bethesda Softworks) – TrailerCapcom Beat ‘Em Up Collection (Capcom) – TrailerDevil May Cry 5 (Capcom) – Playable, TrailerMega Man 11 (Capcom) – TrailerOnimusha: Warlords (Capcom) – TrailerResident Evil 2 (Capcom) – Playable, TrailerStreet Fighter 30th Anniversary Collection (Capcom) – TrailerVarnir of the Dragon Star: Ecdysis of the Dragon (Compile Heart) – TrailerProject Awakening (Cygames) – TrailerEarth Defense Force: Iron Rain (D3 Publisher) – Playable, TrailerAnthem (Electronic Arts) – TrailerBattlefield V (Electronic Arts) – TrailerFIFA 19 (Electronic Arts) – Playable, TrailerFortnite (Epic Games) – Playable, TrailerSekiro: Shadows Die Twice (From Software) – Playable, TrailerCrystar (FuRyu) – TrailerDogfighter: World War 2 (Iggymob) – TrailerGungrave G.O.R.E. (Iggymob) – TrailerLoveR (Kadokawa Games) – TrailerRoot Letter: Last Answer (Kadokawa Games) – Trailer (also on PS Vita)RPG Maker MV (Kadokawa Games) – TrailerDead or Alive 6 (Koei Tecmo) – Playable, TrailerNelke & the Legendary Alchemists: Ateliers of the New World (Koei Tecmo) – TrailerWarriors Orochi 4 (Koei Tecmo) – Playable, TrailerKnives Out (NetEase Games) – TrailerThe Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV ~The End of Saga~ (Nihon Falcom) – TrailerRed Dead Redemption 2 (Rockstar Games) – TrailerProject Judge (Sega) – Playable, TrailerShenmue I & II (Sega) – TrailerCall of Duty: Black Ops IIII (SIE) – Playable, TrailerConcrete Genie (SIE) – TrailerDays Gone (SIE) – Playable, TrailerDeath Stranding (SIE) – TrailerDreams Universe (SIE) – TrailerGhost of Tsushima (SIE) – TrailerMonkey King: Hero is Back (SIE) – TrailerSamurai Shodown (SNK) – TrailerConception Plus: Ore no Kodomo wo Undekure! (Spike Chunsoft) – TrailerDragon Quest Builders 2 (Square Enix) – Playable, TrailerFinal Fantasy: Crystal Chronicles Remastered (Square Enix) – TrailerJust Cause 4 (Square Enix) – TrailerKingdom Hearts III (Square Enix) – Playable, TrailerThe Last Remnant Remastered (Square Enix) – TrailerLeft Alive (Square Enix) – TrailerMillion Arthur: Arcana Blood (Square Enix) – TrailerWorld of Final Fantasy Maxima (Square Enix) – TrailerAssassin’s Creed Odyssey (Ubisoft) – TrailerThe Division 2 (Ubisoft) – TrailerSkull & Bones (Ubisoft) – TrailerDeemo Reborn (Unties) – TrailerHitman 2 (Warner Bros. Japan) – TrailerStage Schedule20 september11:00 tot 12:00 – Dreams Universe12:40 tot 13:40 – PlayStation Network14:20 tot 15:20 – Call of Duty: Black Ops IIII16:00 tot 16:40 – Days Gone22 september11:00 tot 11:40 – Resident Evil 212:00 tot 13:00 – e-Sports X Blue Stage Live Relay: Fortnite13:40 tot 14:20 – God Eater 315:00 tot 16:00 – e-Sports X Blue Stage Live Relay: Call of Duty: Black Ops IIII16:10 tot 16:50 – Sekiro: Shadows Die Twice23 september11:00 tot 11:40 – Project Judge12:00 tot 12:40 – Warriors Orochi 413:00 tot 13:40 – Kingdom Hearts III14:00 tot 14:50 – Let’s Play SIE WWS Titles with Shuhei Yoshida!15:30 tot 16:40 – Death Stranding
18/09 12u45  South Park: The Stick of Truth volgende week naar Switch South Park: The Stick of Truth komt op 25 september uit voor de Nintendo Switch. Het betreft een al vrij oude game die eerder ook al overgezet werd naar de Xbox One en PlayStation 4. The Fractured But Whole kwam ook al naar de Switch, weliswaar later dan de overige versies. Het spel kwam in 2014 officieel uit en werd ontwikkeld door Obsidian Entertainment. Toen lanceerde de titel op de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.
18/09 07u30  The Missing krijgt releasedatum De releasedatum van The Missing, een paranormale game voor de PC, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch, is bekend gemaakt. Het spel zal namelijk op 11 oktober aanstaande uit gaan komen. In het spel is het de bedoeling om allerlei uitdagende raadsels op te lossen. Je kunt daarbij ledematen gebruiken om obstakels te ontwijken. Daarnaast kun je verwondingen overleven die je normaal gesproken fataal zouden zijn.
18/09 07u30  Tetris Effect krijgt releasedatum en ondersteunt PS VR Tetris Effect zal op 9 november uit gaan komen voor de PlayStation 4. Dat heeft ontwikkelaar Enhance Games bekend gemaakt. Het spel zal tevens ondersteuning bieden voor PlayStation Virtual Reality brillen en zal draaien in 4K met een framerate van 60 frames per seconde. Het spel bevat daarnaast 30 verschillende stages elk met z'n eigen muziek, geluidseffecten en achtergrond.
18/09 07u30  Horrorgame Silver Chains aangekondigd Uitgever Headup Games en developer Cracked Heads Games hebben aangekondigd dat de game Silver Chains gaat komen voor de PC, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het betreft een survival horrorgame die voor de lente van 2019 gepland staat. De first person shooter draait om het leven van Peter, die in een verlaten mansion in Engeland wakker wordt. Hij weet niet hoe hij daar komt en realiseert dat hij alleen is. Door het oplossen van puzzels moet hij zien te ontsnappen.
18/09 07u15  Dompel je onder in de fantasy wereld tijdens Castlefest Winter Edition 2018 Voor de vijfde keer wordt het landgoed van Kasteel Keukenhof omgetoverd tot een betoverende winterse fantasiewereld met onder andere elfen, trollen, tovenaars en goblins. Dit jaar belooft de Castlefest Winter Edition, op 24 en 25 november, nog magischer te worden dan voorgaande jaren, met een grotere tent, meer akoestische optredens, een uitgebreide schrijversmarkt, bijzondere Middeleeuwse markten en nog meer beleving. Luid de winter op unieke wijze in met de Castlefest Winter Edition. De zomereditie van Castlefest neemt nog altijd in populariteit toe met afgelopen jaar ruim 41.500 bezoekers. Deze winter kunnen alle liefhebbers van fantasy, muziek en magische festivals zich opnieuw onderdompelen in de betoverende wereld van Castlefest. Het sfeervolle festival biedt bezoekers muziek, acts, schrijversmarkt, workshops, bordspellen en verschillende activiteiten voor kinderen. De Castlefest Winter Edition is niet alleen interessant voor liefhebbers van fantasy. Met verschillende podia, van Middeleeuwse Rock tot Indie, kampvuren, vertellers die je meenemen naar een andere wereld, verwarmde terrassen en vele stands biedt Castlefest Winter Edition voor ieder wat wils. Jong tot oud kan zich verliezen in de magische winterse wereld. Waan je twee dagen lang in een unieke wereld waar fantasie werkelijkheid wordt. Castlefest Winter Edition vindt plaats op 24 en 25 november en wordt gehouden op het landgoed bij Kasteel Keukenhof te Lisse.
Laatste update: vandaag om 10u00


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
18/09 07u15  Premium Edition Tales Of Vesperia nu verkrijgbaar als pre-orderNa de aankondiging dat TALES OF VESPERIATM: Definitive Edition in Europa op 11 januari 2019 verschijnt, onthult BANDAI NAMCO Entertainment Europe dat de Premium Edition nu verkrijgbaar is als pre-order.De Premium Edition bevat de volgende inhoud: een exemplaar van de game, 4 CD soundtrack, artbook, set verzamelkaarten, pin badge set, Chibi Chara stickers set en een Repede Metalcase. Fans van de serie kunnen deze gelimiteerde editie vanaf vandaag pre-orderen. TALES OF VESPERIA: Definitive Edition bevat een verbeterde schermresolutie, nieuwe personages, events en kostuums die vroeger alleen in Japan zijn verschenen, alsook twee nieuwe speelbare teamgenoten. Flynn Scifo, de rivaal van het hoofdpersonage en beste vriend, en Patty Fleur, een jonge piraat op zoek naar haar verloren geheugen. TALES OF VESPERIA: Definitive Edition maakt gebruik van een gespecialiseerde versie van het TALES OF series' Linear Motion Battle System. Spelers hebben de controle over één personage in real-time gevechten terwijl de overige drie teamgenoten bestuurd worden door A.I.. Spelers kunnen wisselen tussen de vier personages op elk moment en gebruikmaken van fysieke aanvallen, magic artes en zelfs krachtige Mystic Artes.TALES OF VESPERIA: Definitive Edition verschijnt op 11 januari 2019 voor Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en PC (digitaal).
17/09 10u00  Teaser trailer van PS4-game S.O.N.PlayStation heeft een nieuwe trailer van de survival horror game S.O.N. uitgebracht. Het spel komt later dit jaar uit voor de PlayStation 4 en is een exclusive voor het platform.
17/09 09u30  Just Cause 4 laat nieuwe video zienAvalanche Studios heeft een nieuwe video gelanceerd van Just Cause 4. In de video kunnen we iets meer zien van de spelwereld in de game. De titel komt in december van dit jaar uit.
17/09 09u30  Lawbreakers officieel down gehaaldDe studio bekend van Lawbreakers, Boss Key Productions, is officieel gesloten. Op Twitter laat developer Josh Rife weten dat hij van mening is dat dit de beste game ooit voor hem is geweest. Met pijn in het hart zijn de servers nu officieel down gegaan. Rife werkt nu aan The Division 2 als senior environment artist. Boss Key Productions werd in 2014 opgericht door Cliff Bleszinski en Arjan Brussee. Wegens financiële problemen moest de studio echter sluiten in mei 2018. Brussee besloot in december 2017 al terug te gaan naar Epic Games.
17/09 09u30  Neem plaats in je bestuurdersstoel met het Nintendo Labo: voertuigenpakketHet is tijd om te rijden, duiken en vliegen met het Nintendo Labo Toy-Con 3: voertuigenpakket, de nieuwe toevoeging in de Nintendo Labo-reeks van interactieve doe-het-zelf-ervaringen, waarbij spelers de kracht van de Nintendo Switch kunnen gebruiken om hun eigen spelervaringen te creëren.Het nieuwe pakket bevat materialen om verschillende unieke Toy-Con mee te bouwen, inclusief een auto, vliegtuig, duikboot, spuitbus en twee sleutels. Maar het bouwen van deze projecten is nog maar het begin van de fun!Het Nintendo Labo: voertuigenpakket biedt toegang tot een exclusieve avontuurstand die een of meer spelers op avontuur stuurt in een grote, mysterieuze wereld met besneeuwde bergen, een futuristische stad en zelfs een archeologische opgravingsplaats. Je kunt je heel makkelijk door deze wereld verplaatsen achter het stuurwiel van de Toy-Con-auto, met de stuurknuppel van het Toy-Con-vliegtuig of met de draaiknoppen van de Toy-Con-duikboot. Het wisselen tussen deze voertuigen gaat snel en handig, spelers hoeven alleen maar de Toy-Con-sleutel te verwisselen om hun tocht over land, door de lucht of door het water te vervolgen.Elk van de drie voertuigen in het Nintendo Labo: voertuigenpakket biedt een andere ervaring, met unieke besturingselementen en speciale acties. Spelers kunnen met de duikboot bijvoorbeeld een grijphaak schieten, met het vliegtuig rollen en raketten schieten en met de auto wheelies uitvoeren en wapens gebruiken. Deze acties zullen goed van pas komen bij de vele mogelijke activiteiten die spelers in de kleurrijke en uitgestrekte spelwereld kunnen ontdekken.In de rallystand moeten spelers langs controlepunten naar de finish racen; de racebaanstand is een racegame waarin spelers elkaar met stootslagen van de weg kunnen beuken; de modelbaan is een klassieke game die enkel met het Toy-Con-pedaal wordt bestuurd; en in de gevechtstand kunnen racers deelnemen aan een een-tegen-een autogevecht met andere spelers.Het Nintendo Labo: voertuigenpakket biedt spelers veel ruimte hun ervaring naar eigen wens aan te passen. Zo kunnen spelers in de verfgarage een Toy-Con-spuitbus maken om de voertuigen en bestuurders in de game een persoonlijk tintje te geven. Wanneer je de Toy-Con-spuitbus zachtjes schudt om de verf te mengen, hoor je zelfs de 'bal' aan de binnenkant tikken. In de Toy-Con-werkplaats kunnen spelers ontdekken hoe Nintendo Labo werkt en experimenteren met nieuwe bouwwerken en manieren om te spelen. Nieuw in de werkplaats is een functie die spelers hun eigen controllers laat maken van alledaagse voorwerpen. Met onverwachte voorwerpen, als een spons en een notitieboekje, kan een handige bouwer bijvoorbeeld een extra Toy-Con-pedaal voor een vriend maken. De mogelijkheden zijn slechts beperkt door de verbeeldingskracht van de gebruiker.Na het downloaden van een update voor Mario Kart 8 Deluxe voor de Nintendo Switch die op 19 september beschikbaar komt, kunnen spelers met de Toy-Con-auto en het Toy-Con-pedaal tegen hun vrienden racen in Mario Kart 8 Deluxe. Je kunt alvast zien hoe het werkt in de Playing Mario Kart 8 Deluxe with the Nintendo Labo: Vehicle Kit at gamescom 2018-video. Spelers kunnen Mario Kart 8 Deluxe ook spelen met de Toy-Con-motor uit het Nintendo Labo: mixpakket.
17/09 09u15  Sony zou werken aan grootste update PSN voor PS5De PlayStation 5 gaat er komen, dat is zeker. Sony is dan ook niet in de relax-modus gegaan nu de PlayStation 4 nog beschikbaar is, maar bereidt zich alvast voor op de nieuwste generatie. Volgens JezCorden van Windows Central is Sony al druk bezig met het werken aan een grotere infrastructuur update voor het PlayStation netwerk. Ook op het gebied van Cloud gaming zou een en ander gaande zijn.Heard a few rumors Sony might be working on a big infrastructure/platform update for PSN in time for PS5. They're not resting on their laurels when it comes to cloud it seems.— Jez (@JezCorden) 13 september 2018
16/09 22u15  Held uit Yu-Gi-Oh! verwelkomt in de line-up van JUMP FORCEBANDAI NAMCO Entertainment Europe kondigt Yu-Gi-Oh! aan als nieuwkomer voor hun aankomende titel JUMP FORCE.JUMP FORCE – waarin de grootste helden en schurken uit 50 jaar geschiedenis van Shueisha’s invloedrijke Japanse Weekly Shonen Jump magazine het uitvechten – verwelkomt de held uit Yu-Gi-Oh!, namelijk Yugi Muto.Yu-Gi-Oh!’s verhaal vindt plaats in een wereld waar een kaartspel - Duel Monsters – onderdeel uitmaakt van het dagelijkse leven. De game kan geluk en rijkdom brengen voor zij die het spel meester zijn, maar ook evengoed het einde betekenen voor de ongelukkigen.  Hoofdpersonage Yugi Muto is een eenzame jongen die graag het kaartspel speelt, maar niet met veel talent is geboren. Na het oplossen van de Millennium Puzzle kruipt de geest van Pharaoh Atem (Dark Yugi) in diens lichaam. Door de hulp van Dark Yugi weet hij in tijden van nood een van de beste Duel Monsters-spelers ter wereld te worden.  Meer info over Yugi’s krachten en vaardigheden volgt snel!     JUMP FORCE verschijnt in 2019 voor PlayStation 4, Xbox One en pc (digitaal).
16/09 18u45  Final Fantasy XV Pocket Edition HD vanaf vandaag verkrijgbaar voor de Nintendo SwitchFINAL FANTASY XV POCKET EDITION HD, de herontworpen FINAL FANTASY XV-ervaring met een schattige tekenstijl en toegankelijke besturing, is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch.Deze toegankelijke hervertelling van het geliefde en hooggeprezen FINAL FANTASY XV verscheen oorspronkelijk voor iOS-, Android- en Windows 10-apparaten en is wereldwijd goed voor meer dan 8,1 miljoen verscheepte exemplaren en digitale verkopen. De gebruikersinterface en besturing van deze versie zijn aangepast en geoptimaliseerd voor consoles. Om de release te vieren, krijgen spelers die de Nintendo Switch-versie tussen vandaag en 20 september kopen een korting van maximaal 40%.In FINAL FANTASY XV POCKET EDITION HD gaan zowel fans als nieuwkomers op reis met kroonprins Noctis en zijn vrienden Prompto, Ignis en Gladiolus, inclusief ingesproken dialogen en getrouw nagemaakte veldslagen. Alle geliefde momenten van FINAL FANTASY XV, zoals het rijden met de Regalia door ontzagwekkende landschappen, het kamperen, het rijden op chocobo en meer, zijn op een heel nieuwe manier te beleven in een nieuwe vormgeving, die voor de consoleversies in HD-resolutie in beeld verschijnt.FINAL FANTASY XV POCKET EDITION HD is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch, en verscheen eerder al voor de Xbox One en het PlayStation®4-systeem.FINAL FANTASY XV POCKET EDITION is ook beschikbaar voor iPhones en iPads met iOS 11.1 of nieuwer, sommige Android-apparaten met Android 5.0 of hoger en UWP (Windows 10).
16/09 18u30  Nieuwe NHL nu verkrijgbaarElectronic Arts Inc. heeft EA SPORTS NHL 19 uitgebracht. In deze game kunnen spelers kennismaken met de World of CHEL, waarin ze buiten kunnen spelen en een reis kunnen maken vanaf open water naar de profs. NHL 19, dat mogelijk wordt gemaakt door de revolutionaire RPM Tech gameplay-technologie, werkt met gloednieuwe botsingsfysica-systemen voor schaatsers die ervoor zorgen dat de game beter oogt, aanvoelt en speelt. Meer dan 200 speelbare ijshockey-legenden bieden fans de mogelijkheid om met en tegen de allerbeste spelers te spelen die ooit het ijs opgingen.“NHL 19 is de eerste game waarin we een ervaring hebben kunnen creëren die verder gaat dan prof-schaatsen, en die fans in staat stelt om van alle vormen van ijshockey te genieten; van bevroren vijvers op parkeerplaatsen en grote buitenfestivals tot de arena's van de profs', aldus Sean Ramjagsingh, Senior Producer, NHL 19. “We zijn ook ongelooflijk enthousiast over het niveau van de innovatie dat RPM Tech toevoegt aan de gameplay. We hebben hier ongelooflijk veel feedback op kunnen krijgen tijdens onze open bèta, zodat NHL 19 het beste EA SPORTS NHL-game is geworden dat we ooit hebben gemaakt.”In NHL 19 kunnen spelers op buitenbanen spelen via het voortgangscentrum World of CHEL, dat EA SPORTS Hockey League, NHL THREES Drop-In en twee nieuwe game modes, NHL ONES and Pro-Am, combineert. In NHL ONES nemen drie spelers het tegen elkaar op in een feestelijk king of the hill-toernooi: een dynamische 1v1v1 free-for-all zonder regels en onderbrekingen. Spelers winnen wedstrijden om te promoveren naar nieuwe buitenlocaties en hun positie in het dagelijkse klassement te verdedigen. Vorderingen en beloningen die je hebt verdiend in World of CHEL kunnen worden toegepast op de Create-A-Character van alle spelers, zodat ze de gameplay kunnen aanpassen met nieuwe spelereigenschappen en vaardigheden, en kan je laten zien wie ze zijn met meer dan 900 nieuwe accessoires.De kern van NHL 19 wordt gevormd door de geavanceerde Real Player Motion (RPM)-technologie in de game, die beweging en animaties verbetert waarop ze worden gepresenteerd. RPM Tech zorgt voor explosief schaatswerk dat beïnvloed is door de snelheid en creativiteit in de sport, waardoor spelers meer controle, een snellere acceleratie en meer respons krijgen als ze zich op en neer over het ijs verplaatsen, resulterend in de meest responsieve gameplay in de geschiedenis van de franchise. RPM Tech wordt gekoppeld aan een nieuw systeem voor botsingsfysica, dat zorgt voor contextgevoeligere bodychecks en grotere en betere botsingen met een ongelooflijke dynamiek. Deze dynamiek is gebaseerd op snelheid, grootte en het raakpunt.Fans kunnen eer betonen aan de sterren uit het verleden dankzij de beschikbaarheid van legenden, inclusief meer dan 200 van de beste spelers aller tijden, waaronder Wayne Gretzky, Mario Lemieux, Patrick Roy, Teemu Selanne, Peter Forsberg, Jean Beliveau en nog veel meer. Spelers kunnen meedoen als Hero Teams, waarin teams van supersterren uit het verleden en het heden worden gecombineerd voor een ultieme fantasy matchup. Speel met de allerbesten uit alle tijdperken in zowel singleplayer als multiplayer modes.De ijshockeycultuur schittert in NHL 19, omdat spelers voor het eerst unieke looks kunnen creëren met lifestyle-uitrusting en kleding. Je kunt op buitenbanen hoodies, jacks, parka's, wintermutsen en nog veel meer dragen, inclusief authentieke kleding van merken als Adidas.
16/09 18u30  Nieuw artikel: Battlefield V - Beta hands onLees meer >
16/09 18u30  Nieuw artikel: Final Fantasy XV - Pocket Edition HDLees meer >
14/09 13u15  Black Clover Quartet Knights nu verkrijgbaarBandai Namco Entertainment Europe onthulde vandaag een laatste trailer om de lancering van BLACK CLOVER QUARTET KNIGHTS op PlayStation 4 en pc (digitaal) te vieren. Vanaf vandaag kunnen fans van over de hele wereld voor het eerst in een videogame vechten als hun favoriete Black Clover-personages. Online modus:Aanpassing en teamplay zullen de sleutelelementen zijn om brute kracht en sterke tegenstanders te overwinnen in spannende 4-vs-4 gevechten verspreid over drie spelmodi. Er is keuze tussen 17 verschillende personages uit het Black Clover-universum, elk met hun specifieke rol (fighter, shooter, supporter en healer) en unieke krachten en vaardigheden voor het team.  Over het verhaal:BLACK CLOVER QUARTET KNIGHTS bevat ook een exclusief nieuw verhaal. Tijdens een zeldzame, hemelse gebeurtenis – een totale eclips die slechts eens per eeuw voorkomt – werd Yami, kapitein van The Black Bull, terug getransformeerd in een tiener. Terzelfdertijd viel Karna, een mysterieuze magiër, de hoofdstad van Clover Kingdom aan, en bracht de wereld zo in oorlog. De deluxe editie van BLACK CLOVER QUARTET KNIGHTS zal digitaal beschikbaar zijn bij lancering. Het zal de basisgame, de Season Pass en bonussen zoals het Black Asta-kostuum, vervroegde toegang tot Young Yami en een herdenkingszegel bevatten. De Season Pass zal ook apart te verkrijgen zijn en bevat 3 DLC’s en 1 DLC-bonus. BLACK CLOVER QUARTET KNIGHTS is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4 en pc (digitaal) via STEAM.
14/09 13u00  Shadow of the Tomb Raider nu wereldwijd verkrijgbaarSquare Enix, Eidos-Montréal en Crystal Dynamics kondigen met trots aan dat Shadow of the Tomb Raider, het nieuwste deel in de veelgeprezen en bekroonde Tomb Raider-serie, nu wereldwijd verkrijgbaar is voor Xbox One-consoles, waaronder Xbox One X, het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem en Windows pc/Steam.Om de release van Shadow of the Tomb Raider te vieren, heeft Square Enix een verbluffende lanceringstrailer uitgebracht, die meer laat zien van de emotionele reis die spelers moeten maken om het beslissende moment van Lara Croft® te ervaren.“Ik ben al vanaf het begin bij de reboot betrokken en ik ben heel blij dat ik de afgelopen jaren sturing aan de serie mocht geven,” zegt Dan Chayer-Bisson, game director bij Eidos-Montréal. 'Shadow of the Tomb Raider levert iets speciaals voor alle fans van de serie, of dit nu je eerste Tomb Raider-ervaring is of elk deel hebt gespeeld. Het team en ik zijn trots op wat we hebben gecreëerd en we hopen dat spelers overal ter wereld genieten van Lara's beslissende moment.'Met Shadow of the Tomb Raider heeft ons ontwikkelteam fantastisch werk geleverd om tot een aangrijpend einde van Lara’s oorsprongsverhaal te komen, terwijl de game ook de andere sterke punten van ons als studio aan het licht brengt,” zegt David Anfossi, studiohoofd bij Eidos-Montréal. 'Eidos-Montréal is goed in het bouwen van boeiende, overtuigende werelden en Shadow of the Tomb Raider zet die traditie op ijzersterke manier voort.”In Shadow of the Tomb Raider moet Lara een dodelijke jungle overleven, angstaanjagende grafkelders overwinnen en haar donkerste uur doorstaan. Terwijl ze zich haast om de wereld te redden van een Maya-apocalyps, verandert Lara in de Tomb Raider die ze voorbestemd was te worden.De game is gemaakt door een team van ervaren Tomb Raider-ontwikkelaars bij Eidos-Montréal, in samenwerking met Crystal Dynamics. De game is nu beschikbaar voor Xbox One-consoles, waaronder Xbox One X, het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem en Windows pc/Steam.
14/09 10u45  NES-klassiekers tot eind 2018 bekend voor Switch OnlineNintendo heeft de line-up bekend gemaakt voor de NES-games die gepland staan tot eind van dit jaar bij de lancering van de online dienst 'Nintendo Switch Online'. Deze lanceert 19 september officieel met 20 klassiekers.Launch Nintendo Switch Online (19-09-2018)Balloon FightBaseballDonkey KongDouble DragonDr. MarioExcitebikeGhosts'n GoblinsGradiusIce ClimberIce HockeyThe Legend of ZeldaMario Bros.Pro WrestlingRiver City RansomSoccerSuper Mario Bros.Super Mario Bros. 3Tecmo BowlTennisYoshiOktober 2018Double Dragon (Spezialversion)Gradius (Spezialversion)NES Open Tournament GolfSolomon's KeySuper Dodge BallSuper Mario Bros. 3 (Spezialversion)November 2018Dr. Mario (Spezialversion)Metroid (Spezialversion)Mighty Bomb JackSuper Mario Bros. (Spezialversion)TwinBeeDecember 2018Adventures of LoloThe Legend of Zelda (Spezialversion)Ninja GaidenWario's Woods
14/09 10u45  Nieuw artikel: Shadow of the Tomb RaiderLees meer >
14/09 10u00  Gebruikers melden PS4 firmware 6.00 online errorsPlayStation 4 firmware 6.00 is uitgekomen voor de console maar er zijn gebruikers die melden dat zich problemen voor doen bij het updaten naar de nieuwe versie. De problemen beginnen meestal wanneer je de update binnen probeert te halen via WiFi. De PSU meldt dan ook dat het aan te raden valt gebruik te maken van een netwerkkabel in plaats van draadloos netwerk. Ook kun je de update via een USB stick overzetten naar de PS4. Gebruikers zouden verschillende scenario's melden op dit moment, waarbij de update niet gedownload kan worden, en ze niet meer online kunnen gaan. Daarnaast worden ook errors met codes SU-42118-6, Ce-36329-3 en ce-30002-5 gemeld. De errors lijken gerelateerd aan oudere PS4-systemen. Inmiddels worden onderstaande workarounds aangeboden:1. Select Notifications on your PS4. Do you see the PS4 update file? If so, delete it and reboot and see if it starts to download again.2. If you don’t already have your PS4 connected by an Ethernet cord, then make sure you do. Then turn it off and power up in Safe Mode. Update Via Internet.3. Make sure any notification relating to the PS4 update 5.55 is deleted. Then download the file onto USB from your PC, making sure you follow the exact instructions under (Update Using A Computer) on the official Sony site.Sony heeft nog niet gereageerd op de meldingen. Hoeveel ze dan ook voorkomen is niet geheel duidelijk.
14/09 09u45  Bekijk nu de Life is Strange 2 Road of Life documentaireLife is Strange 2 Episode 1 komt eraan en verschijnt al op 27 september eind deze maand!De ontwikkelaar van de game vindt het geweldig dat de eerste episode van het gloednieuwe verhaal over roadtrips, broederschap en coming-of-age nu bijna in de handen ligt van spelers over de hele wereld. We hopen dat de reis van Sean en Daniel Diaz voor jou net zo'n geweldige ervaring wordt als voor hen bij Square Enix en DONTNOD Entertainment.Ter voorbereiding op de release heeft men dan ook nog een laatste voorproefje van episode 1 en vertellen ze meer over de richting die ze met Life is Strange 2 zijn ingeslagen. Daarom komen ze vandaag met 'The Road to Life is Strange 2', een korte documentaire over het maken van Life is Strange 2. De documentaire bevat exclusieve, nog niet eerder vertoonde beelden van de game, een geweldige blik achter de schermen en opmerkingen van co-creators Michel Koch, Raoul Barbet en Jean-Luc Cano, evenals andere belangrijke personages van het ontwikkelteam.
14/09 09u45  Bom vol Nintendo Switch aankondigingen gebarstenNintendo heeft in een nieuwe Nintendo Direct-videopresentatie onthuld dat er nieuwe games in twee grote Nintendo-series in ontwikkeling zijn voor de Nintendo Switch. Animal Crossing for Nintendo Switch (voorlopige titel), wat een nieuwe hoofdgame in de Animal Crossing-serie zal zijn, en Luigi’s Mansion 3 (voorlopige titel) worden in 2019 exclusief voor de Nintendo Switch uitgebracht. In de videopresentatie werd ook een Nintendo Switch-hardwarebundel van Super Smash Bros. Ultimate aan het licht gebracht. Ga naar de Nintendo Direct-website om de hele Nintendo Direct-video opnieuw te bekijken.De Nintendo Direct-presentatie toonde zelfs nog meer games die naar de Nintendo Switch komen, waaronder een gigantische collectie klassieke FINAL FANTASY-games, een HD-remake van het zo geliefde Katamari Damacy, en volledig aangepaste versies van populaire bord- en kaartspellen als Carcassonne en Pandemic. Als dat al niet genoeg is, werd er ook meer informatie gegeven over de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice, die op 19 september van start gaat, werden er verschillende Nintendo 3DS-games in de schijnwerpers gezet, en werd er meer bekendgemaakt over reeds aangekondigde Nintendo Switch-games als Yoshi’s Crafted World, DAEMON X MACHINA en Mega Man 11. Dit waren enkele hoogtepunten die in de video zaten:• Animal Crossing for Nintendo Switch (voorlopige titel): er staat voor 2019 een nieuwe hoofdgame in de Animal Crossing-serie, de eerste sinds Animal Crossing: New Leaf in 2013 op de Nintendo 3DS debuteerde, op de planning voor een exclusieve release op de Nintendo Switch.• Isabelle mengt zich in de strijd!: Isabelle uit de Animal Crossing-serie legt haar werk eventjes neer en voegt zich bij de selectie als speelbare vechter in Super Smash Bros. Ultimate.• Luigi’s Mansion 3 (voorlopige titel): het volgende avontuur in de griezelserie is momenteel in ontwikkeling en zal in 2019 exclusief voor de Nintendo Switch worden uitgebracht.• Nintendo Switch Online: met Nintendo Switch Online krijgen leden toegang tot online spelen, een opslagcloud waarin ze spelgegevens van ondersteunde games kunnen opslaan, de groeiende selectie NES-games van NES – Nintendo Switch Online (die ook online gespeeld kunnen worden), speciale aanbiedingen en een smartphone-app waarmee spelers online gamesessies nog leuker kunnen maken. Naast Splatoon 2 zullen meer games met de app ondersteuning krijgen om te voicechatten, waaronder Mario Kart 8 Deluxe, ARMS en Mario Tennis Aces. Nintendo Switch-bezitters worden niet automatisch lid wanneer de service op 19 september van start gaat, dus ze zullen een individueel of familielidmaatschap moeten aanschaffen om in ondersteunde games online te kunnen blijven spelen. Ga naar https://www.nintendo.nl/switchonline voor meer informatie over de service. Vanaf de release kun je twintig NES-games spelen, waaronder Super Mario Bros. 3, The Legend of Zelda, het nieuw aangekondigde Pro Wrestling, dat voor het eerst sinds de release in 1987 verkrijgbaar is, en Ice Hockey. Daarnaast worden er regelmatig meer games toegevoegd. • Nintendo Entertainment System-controllers: Nintendo Entertainment System – Nintendo Switch Online spelen zal nog authentieker aanvoelen als je de nieuwe, draadloze Nintendo Entertainment System-controllers gebruikt. Alleen leden van Nintendo Switch Online kunnen deze controllers kopen. Deze remake van de originele, iconische NES-controller wordt geleverd in een pakket van twee en kost € 59,99. Je kunt de controller opladen door hem vast te maken aan een Nintendo Switch-systeem dat in de houder zit. Leden kunnen deze NES-controllers vanaf 19 september alvast bestellen. Ga voor meer informatie naar https://nintendoswitchonline.nintendo.nl/• New Super Mario Bros. U Deluxe: je kunt met tot wel vier spelers tegelijk genieten van deze opgefriste versie van de klassieke Wii U-game wanneer deze op 11 januari 2019 naar de Nintendo Switch komt. Mario, Luigi en Toad keren terug als speelbare personages en worden bijgestaan door Nabbit en Toadette. Laatstgenoemde kan veranderen in het nieuwe personage Peachette door een superkroon op te pakken. Zo hebben beginners nieuwe manieren tot hun beschikking om samen met vrienden en familie te spelen. New Super Mario Bros. U Deluxe zal ook New Super Luigi U bevatten, de eerste platformgame met Luigi in de hoofdrol, en wordt gratis meegeleverd. De games hebben samen 164 levels die je kunt spelen.• Yoshi’s Crafted World: speel als een schattige Yoshi en reis door een knutselwereld die is opgebouwd uit allerlei huishoudartikelen, zoals dozen en papieren bekertjes, in dit nieuwe platformavontuur voor de Nintendo Switch. Nadat je een level hebt voltooid, kun je aan het einde beginnen en terug naar het begin zien te komen aan de “keerzijde”, de andere kant van het level, om nieuwe geheimen te ontdekken. Yoshi’s Crafted World komt in het voorjaar van 2019 uit voor de Nintendo Switch.• Nintendo Switch Super Smash Bros.™ Ultimate edition: deze komende Nintendo Switch-bundel bevat het Nintendo Switch-systeem, geheel met Joy-Con-controllers en houder in Super Smash Bros Ultimate-stijl, en een downloadcode voor Super Smash Bros. Ultimate. De Nintendo Switch Super Smash Bros.™ Ultimate edition komt uit op 16 november. (Je kunt de downloadcode voor de game niet gebruiken tot de game op 7 december wordt uitgebracht.)• FINAL FANTASY-gekte: er komen HD-versies van enkele van de meest geliefde FINAL FANTASY-games ooit naar de Nintendo Switch, waaronder FINAL FANTASY VII, FINAL FANTASY XII: The Zodiac Age, FINAL FANTASY IX, FINAL FANTASY X en FINAL FANTASY X-2. Dit is de eerste keer dat deze FINAL FANTASY-games op een Nintendo-systeem speelbaar zijn. Daarnaast zal FINAL FANTASY XV Pocket Edition HD eerdaags verkrijgbaar zijn als download in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch en zullen er binnenkort drie andere games uit de FINAL FANTASY-reeks worden uitgebracht voor de Nintendo Switch: de verbeterde editie van WORLD OF FINAL FANTASY MAXIMA komt uit op 6 november, Chocobo’s Mystery Dungeon EVERY BUDDY! komt deze winter uit en de coöp-game FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition, die oorspronkelijk voor de Nintendo GameCube is uitgebracht, komt in 2019 naar de Nintendo Switch en bevat een online multiplayerstand waarvoor je geen kabel nodig hebt. • TOWN (voorlopige titel): Game Freak, de ontwikkelaar van de Pokémon-serie, ontwikkelt een nieuwe RPG die exclusief voor de Nintendo Switch is. In TOWN moeten spelers korte metten maken met een invasie van monsters. De hele game speelt zich af in een klein dorpje. TOWN komt in 2019 uit voor de Nintendo Switch.• Super Mario Party: in de nieuwe stand Beat-baas kunnen tot wel vier spelers elk een Joy-Con ter hand nemen en hun heupen losgooien met ritmische gameplay, terwijl de stand Wilde wateren voor de eerste keer in de serie een coöp-stand voor maximaal vier spelers biedt. Daarnaast heeft de game 80 gloednieuwe minigames, een Weg der uitdagingen voor één speler, de minigamestand Online Mariothon en nog veel meer. Super Mario Party komt op 5 oktober uit voor de Nintendo Switch en je kunt de game alvast bestellen in de Nintendo eShop en op de officiële Super Mario Party-website. Kopers krijgen dan zelfs dubbele gouden punten in My Nintendo zodra de game is uitgebracht.• Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee!: tijdens hun avontuur kunnen spelers hun partner-Pokémon (Pikachu of Eevee) gebruiken om obstakels te overwinnen met geheime technieken. Dat zijn vaardigheden die alleen je partner-Pokémon kan gebruiken. Op die manier kun je bijvoorbeeld bomen omhakken, over water reizen en door de lucht vliegen. Beide games zijn vanaf 16 november exclusief voor de Nintendo Switch verkrijgbaar. Op dezelfde dag zal er ook een bundel met een Nintendo Switch-systeem waarop Pikachu en Eevee zijn afgebeeld, Joy-Con in Pikachu- en Eevee-stijl, een Nintendo Switch-houder met kleurrijke artwork van Pikachu en Eevee, een voorgeïnstalleerde versie van Pokémon: Let’s Go, Pikachu! of Pokémon: Let’s Go, Eevee!, en een Poké Ball Plus-controller worden uitgebracht. • Katamari Damacy REROLL: opgeruimd staat netjes! Er komt een HD-remaster van het klassieke Katamari Damacy naar de Nintendo Switch, geheel met HD-trilfunctie, bewegingsbesturing en multiplayerondersteuning met de Joy-Con. Katamari Damacy REROLL rolt deze winter naar de Nintendo eShop op de Nintendo Switch. • Asmodee Digital: Asmodee Games brengt vanaf december volledig aangepaste versies van de meest populaire bord- en kaartspellen naar de Nintendo Switch, zoals Carcassonne, The Lord of the Rings: Living Card Game, Pandemic, Munchkin en Catan.• DAEMON X MACHINA: in deze stijlvolle actiegame, die voor het eerst op E3 werd onthuld, staan de wereld en haar inwoners op het randje van de afgrond. Spelers zullen als huurling een krachtpak besturen dat een Arsenal wordt genoemd en het opnemen tegen een op hol geslagen kunstmatige intelligentie. Versla vijanden en verzamel onderdelen die je direct kunt uitrusten of terug naar de basis kunt brengen om nieuw wapentuig te ontwikkelen. Verrijk je tactieken door te wisselen tussen projectielen en melee-aanvallen of ga te voet verder om een voordeel in het gevecht te krijgen. DAEMON X MACHINA komt in 2019 uit voor de Nintendo Switch.• Capcom Beat ’Em Up Bundle: enkele van de meest klassieke arcadegames van Capcom, zoals Final Fight, Captain Commando en Knights of the Round, komen naar de Nintendo Switch. Je kunt de games ook lokaal of online met maximaal vier spelers spelen. Deze bundel bevat ook games die nog nooit eerder op spelcomputers voor thuis zijn uitgebracht, zoals Armored Warriors, en Battle Circuit, en is vanaf 18 september verkrijgbaar in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch.• Cities: Skylines: de veelgeprezen stedenbouwgame is nu verkrijgbaar in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch. Dat betekent dat spelers grondstoffen kunnen beheren, de levenskwaliteit kunnen verbeteren, het bedrijfsleven kunnen opbouwen en groei kunnen stimuleren waar en wanneer ze maar willen.• Civilization VI: de veelgeprezen strategiegame komt op 16 november niet zomaar naar de Nintendo Switch: hij komt met een exclusieve draadloze LAN-multiplayerstand voor maximaal vier spelers.• Mega Man 11: Mega Man 11 knalt op 2 oktober naar de Nintendo Switch en er is al een gratis demo verkrijgbaar in de Nintendo eShop. Daarnaast kunnen spelers nuttige in-game items vrijspelen voor in de volledige game door de Mega Man-amiibo van de Super Smash Bros.-serie te gebruiken.• Versie 4-update voor Splatoon 2: vanaf vandaag komt de eerste lading nieuwe wapens uit de Kensa Collection naar Splatoon 2 als onderdeel van de nieuwe versie 4.0-update. Deze bekende wapens zijn gespoten in een stijlvol monotoon ontwerp. Daarnaast komen er flinke Splatfest-aanpassingen. Versie 4.1 komt begin oktober en bevat een nieuw level, nieuwe songs en meer wapens uit de Kensa Collection, inclusief nieuwe sub- en speciale wapens.• Mario Tennis Aces-versie 2.0: nadat spelers op 19 september een gratis update voor de sportgame hebben gedownload, krijgen ze toegang tot een nieuwe online coöp-stand waarin spelers met andere spelers missies kunnen aangaan die slechts een beperkte tijd beschikbaar zijn. Als spelers opdrachten voltooien terwijl deze missies actief zijn, krijgen ze nieuwe outfits, personages met alternatieve kleuren en meer. Je kunt je ook alvast verheugen op nieuwe speelbare personages die naar de tennisbaan zullen komen, zoals Birdo, Shy Guy, Koopa Paratroopa en Petey Piranha.• Diablo III: Eternal Collection: in de Nintendo Switch-versie van deze klassieke actie-RPG worden spelers op een reis door Sanctuarium gestuurd. Hier zullen ze de legers van de hel moeten uitroeien en bergen buit moeten verzamelen met een van de zeven speelbare klassen. Tot wel vier spelers kunnen samen op avontuur gaan in de lokale of online-multiplayerstand. De Nintendo Switch-versie van de game bevat een exclusief cosmetisch Ganondorf-pantser, ondersteuning voor alle huidige amiibo-figuurtjes en meer. Diablo III: Eternal Collection wordt op 2 november uitgebracht.• Starlink: Battle for Atlas: voer verschillende manoeuvres uit en versla het team van Wolf in Star Fox-missies die exclusief zijn voor de Nintendo Switch-versie van de game. Starlink: Battle for Atlas komt op 16 oktober uit voor de Nintendo Switch.• Er komen twee RPG’s!: fans die altijd en overal RPG’s willen spelen hebben geluk. The World Ends with You -Final Remix- van SQUARE ENIX komt uit op 12 oktober, en Xenoblade Chronicles 2: Torna - The Golden Country komt uit op 14 september voor Xenoblade Chronicles 2-bezitters die de Expansion Pass hebben, alvorens de game op 21 september als aparte gamecardversie wordt uitgebracht.• Warframe: spelers kunnen met 38 miljoen andere spelers meedoen aan gratis coöp-ruimteninja-actie wanneer Warframe op 20 november wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch.• Just Dance 2019: met Just Dance op de Nintendo Switch kunnen spelers thuis, in het park of zelfs bij de tandarts swingen op de muziek van Camila Cabello, Bruno Mars en Cardi B. Just Dance 2019 komt uit op 26 oktober.• EA SPORTS FIFA 19: EA SPORTS FIFA 19 nadert met rasse schreden. Begin maar alvast met de warming-up, want de game komt op 28 september uit voor de Nintendo Switch.• Team Sonic Racing: Team Sonic Racing komt deze winter uit voor de Nintendo Switch.• NBA 2K19: de best gewaardeerde basketbalsimulatie-franchise keert terug op de Nintendo Switch met NBA 2K19. De game is nu verkrijgbaar.• NBA 2K Playgrounds 2: maak je maar klaar voor het vervolg op de populaire NBA-arcadegame, want NBA 2K Playgrounds 2 komt dit najaar naar de Nintendo Switch.• LEGO DC Super-Villains: vanwaar die ernst? Speel als The Joker, Harley, Lex Luthor en de rest van het gespuis in LEGO DC Super-Villains. De game wordt op 19 oktober voor de Nintendo Switch uitgebracht.
14/09 09u45  Post-launch plannen Assassin’s Creed Odyssey onthuldDe post-launch plannen voor Assassin’s Creed Odyssey zijn onthuld. De release op 5 oktober 2018 is namelijk slechts het begin van het avontuur in het oude Griekenland. De Season Pass omvat twee grote, episodische verhaalgedreven uitbreidingen én Assassin’s Creed III Remastered. Ook wordt er regelmatig gratis nieuwe content geïntroduceerd door middel van dagelijkse en wekelijkse in-game events en de episodische Lost Tales of Greece-missies.De Assassin’s Creed Odyssey Season Pass omvat het volgende:• Story Arc I - Legacy of the First Blade: vanaf december 2018 gaan spelers met de Season Pass (ongeveer) iedere zes weken aan de slag met een nieuwe episode. Spelers maken kennis met de eerste held met een Hidden Blade en leren meer over de achtergrond van de Assassins.• Story Arc II - The Fate of Atlantis: spelers komen oog in oog te staan met goddelijke wezens en ontdekken de geheimen van de verloren stad Atlantis. Spelers met de Season Pass ontvangen in de lente van 2019 (ongeveer) iedere zes weken een nieuwe episode. • Assassin’s Creed III Remastered:- Beschikbaar vanaf maart 2019- Inclusief alle downloadbare content: Benedict Arnold Missions, Hidden Secrets Pack en Tyranny of King George.- Inclusief Assassin’s Creed Liberation Remastered Assassin’s Creed III Remastered gaat ook los verkrijgbaar zijn.Naast de Season Pass-content, genieten spelers na release tevens van een grote hoeveelheid gratis content:• De episodische The Lost Tales of Greece questlines• Terugkerende dagelijkse en wekelijkse in-game events • New Game Plus• Discovery Tour• Plus nog veel meer…
14/09 03u00  Luigi’s Mansion in oktober naar handheldAls twee spelers de game hebben, kunnen ze samen op griezeltocht gaan in Luigi’s Mansion, een remake van de Nintendo GameCube-klassieker voor de Nintendo 3DS. Deze nieuwe versie van de game heeft ook amiibo-ondersteuning. Als je een van de vier compatibele amiibo scant, kun je onthullen waar Boo’s zich schuilhouden, Luigi genezen als hij met Toad praat en je voordeel doen met andere bonussen. Luigi’s Mansion wordt op 19 oktober voor de diverse Nintendo 3DS-systemen uitgebracht.
14/09 03u00  Mario and Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr.’s Journey aangekondigdEen van de meest geprezen games in de RPG-reeks van Mario & Luigi krijgt een remake op de Nintendo 3DS. Naast dat de graphics van de game zijn opgefrist en de gameplay een opknapbeurt heeft gekregen, kun je ook een zijverhaal beleven met Bowser Jr., waarin hij een leger samenstelt, formaties maakt, zijn bondgenoten ondersteunt met diverse moves en vooral veel chaos veroorzaakt (op de meest vermakelijke manier). Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr.’s Journey zal vanaf 25 januari bewijzen dat twee avonturen beter zijn dan één.
14/09 03u00  Kirby’s Extra Epic Yarn komt naar 3DSDe populaire Wii-game Kirby’s Epic Yarn komt naar de Nintendo 3DS. Elk level uit de originele Wii-versie is van de naald tot de draad weer aanwezig, maar deze Nintendo 3DS-versie is opgelapt met nieuwe functies. Zo kun je grotere bollen garen maken, kun je de wind aanwakkeren om kralen binnen te harken en zijn er twee nieuwe spelstanden waarin de bekende personages King Dedede en Meta Knight hun gezicht laten zien. Kirby’s Extra Epic Yarn komt volgens de planning in 2019 uit voor de diverse Nintendo 3DS-systemen.
13/09 12u00  PS4 firmware 6.00 met aanpassingen beschikbaarPlayStation 4 firmware 6.00 is beschikbaar. Het is een forsere update met enkele nieuwe features voor de console. De firmware weegt 450 MB en zegt vooralsnog enkel dat de systeemperformance wordt verbeterd. In de beta werd echter duidelijk dat er meer opties beschikbaar zijn. Zo is de zoekfunctie verbeterd waardoor je niet meer door de letters heen hoeft te scrollen in de Store. Het wijzigen van het PSN ID is helaas niet beschikbaar. Daarnaast herbouwt de update de database van de console. Een exacte lijst met nieuwe features is nog niet onthuld.
13/09 11u30  Tiental screenshots van Left AliveSquare-Enix heeft op de Tokyo Game Show de game Left Alive aangekondigd. Het spel heeft een eerste teaser gekregen welke je beneden kunt bekijken. Director Toshifumi Nabeshima werkt op dit moment aan de game. Hem kennen we van Armored Core en Chromehounds. Veel details van het spel zijn er nog niet. Wel weten we dat de game in 2018 moet gaan verschijnen voor de PS4. Een Westerse releasedatum is niet onthuld.
13/09 10u00  Destiny 2: Forsaken - The Last Wish Raid aanstaande vrijdag liveStel een team samen... Stuur ze naar het hart van de City. Dood dat wezen en trek zijn hart eruit. Speel Destiny 2: Forsaken - The Last Wish Raid vanaf vrijdag 14 september om 19:00 CEST. De rijkdommen van de Dreaming City wachten op hen die zegevieren. De content zal beschikbaar zijn voor de PC, Xbox One en PlayStation 4.
13/09 10u00  EDGE beoordeelt Spider-Man en Dragon QuestHet Britse EDGE heeft weer diverse games beoordeeld. Het kritische blad geeft deze maand slechts één onvoldoende en wel voor We Happy Few.Spider-Man (PS4, Sony): 8Guacamelee 2 (PS4, Drinkbox): 8Dragon Quest XI (PS4, Square Enix): 6Yakuza Kiwami 2 (PS4, Sega): 7We Happy Few (PS4/Xbox One, Microsoft): 4Strange Brigade (PS4/Xbox One, Rebellion): 6Planet Alpha (PS4/Xbox One/Switch, Team 17): 6Donut County (PS4, Annapurna Interactive): 7Overkooked 2 (PS4/Xbox One/Switch, Team 17): 6
13/09 10u00  Alan Wake krijgt eigen TV-serieAlan Wake zal worden omgezet naar een TV-serie. De game die in 2010 voor het eerst naar de Xbox 360 kwam leende zich al aardig voor een serie en nu is het dan toch eindelijk zover. Het verhaal draait om een schrijver van best-sellers die op bezoek gaat naar het stadje Bright Falls. Daar begint te ellende echter aangezien fictie en werkelijkheid recht door elkaar heen blijken te gaan. Wanneer de serie precies zal gaan verschijnen is nog niet bekend. Contraction Films en Remedy zullen in ieder geval samen gaan werken aan de serie. Peter Calloway zal de leiding op zich nemen en Sam Lake, schrijver van Alan Wake, zal betrokken worden als executive producer.
13/09 09u45  Alan Wake krijgt nieuwe TV-serieAlan Wake zal worden omgezet naar een TV-serie. De game die in 2010 voor het eerst naar de Xbox 360 kwam leende zich al aardig voor een serie en nu is het dan toch eindelijk zover. Het verhaal draait om een schrijver van best-sellers die op bezoek gaat naar het stadje Bright Falls. Daar begint te ellende echter aangezien fictie en werkelijkheid recht door elkaar heen blijken te gaan. Wanneer de serie precies zal gaan verschijnen is nog niet bekend. Contraction Films en Remedy zullen in ieder geval samen gaan werken aan de serie. Peter Calloway zal de leiding op zich nemen en Sam Lake, schrijver van Alan Wake, zal betrokken worden als executive producer.
13/09 09u45  Top 10 beste spelers in FIFA 19 zoals verwachtHet is weer Messi versus Ronaldo wat betreft ratings in FIFA. In FIFA 19 hebben deze 2 spelers namelijk de hoogste rating. Daar waar Messi in de afgelopen jaren wat minder lijkt te presteren, daar vindt EA hem nog gelijkwaardig aan Ronaldo. Laast genoemde vinden we dit jaar bij Juventus.#10 – Toni Kroos (Real Madrid) – 90#9 – David De Gea (Manchester United) – 91#8 – Luis Suarez (FC Barcelona) – 91#7 – Sergio Ramos (Real Madrid) – 91#6 – Eden Hazard (Chelsea) – 91#5 – Kevin De Bruyne (Manchester City) – 91#4 – Luka Modric (Real Madrid) – 91#3 – Neymar Jr. (Paris Saint-Germain) – 92#2 – Lionel Messi (FC Barcelona) – 94#1 – Cristiano Ronaldo (Juventus) – 94
13/09 09u30  Cervantes onthuld in Soul Calibur VIBandai Namco heeft een nieuwe trailer uitgebracht van Soul Calibur VI. Hierin wordt Cervantes onthuld, een character in de game. Het spel staat gepland voor 19 oktober.
13/09 09u15  UNO nu speelbaar via PlayLink op PlayStation 4UNO is nu ook te spelen via PlayLink op PlayStation 4 via een gratis update voor alle UNO-spelers. Spelers spelen met de UNO PlayLink app samen met maximaal 3 vrienden op de bank via hun smartphones. Strijd tegen elkaar of speel in teams. Naast de bekende regels zoals Stapelen, 7-0 en Inspringen, is er nog een huisregel: Draw-To-Match. Spelers trekken dan een kaart tot zij kunnen opleggen. Speel daarnaast nu ook met twee extra dekthema’s: het gekke Rabbids-thema of het winterthema. Geen vrienden? Geen nood! UNO speel je ook online met UNO-fans uit de hele wereld.UNO is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.
12/09 17u00  De Nintendo Direct-presentatie wordt in de nacht van 13 op 14 september uitgezondenDe Nintendo Direct-presentatie, die oorspronkelijk voor vorige week gepland stond, wordt nu in de nacht van donderdag 13 september op vrijdag 14 september om 00:00 uur uitgezonden. De presentatie duurt ongeveer 35 minuten en gaat over games die voor de Nintendo 3DS en de Nintendo Switch worden ontwikkeld.Ga naar de Nintendo Direct-website of het YouTube-kanaal van Nintendo Nederland, want daar wordt de presentatie uitgezonden.Daarnaast zal de komende betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice op 19 september in Europa van start gaan. Iedereen die een Nintendo-account heeft, kan een gratis proefperiode van zeven dagen krijgen. In de Nintendo Direct-uitzending wordt meer bekendgemaakt over de service. Ga naar de Nintendo Switch Online-website voor meer informatie over de service.
12/09 10u45  The Last Guardian-dev werkt aan nieuwe gameFumito Ueda werkt met zijn studio genDesign aan een nieuw spel. De developer, bekend van Shadow of the Colossus en The Last Guardian, meldt in het Japanse Famitsu dat het een game zal worden van het kaliber The Last Guardian of Shadow of the Colossus. Momenteel heeft men al een gameconcept klaar liggen welke wordt uitgetest. Concrete details omtrent het project zijn er nog niet.
12/09 10u15  The Last Remnant Remastered komt in december naar Playstation 4Square Enix Ltd., maakt vandaag bekend dat THE LAST REMNANT Remastered voor het eerst naar een PlayStation-systeem komt. De volledig geremasterde versie verschijnt komende december voor het PlayStation 4 computerentertainmentsysteem.THE LAST REMNANT verscheen oorspronkelijk in 2008 en veroverde toen de harten en geesten van gamers met zijn boeiende verhaal, kleurrijke personages en diepgaande vechtsysteem. THE LAST REMNANT Remastered brengt dit alles fraaier dan ooit in beeld, dankzij de kracht van de Unreal® Engine 4, waardoor je dit meeslepende en boeiende avontuur op de mooist mogelijke manier kunt beleven.THE LAST REMNANT Remastered vertelt het verhaal van een wereld vol Remnants - oude artefacten die hun dragers mysterieuze krachten geven. Maar ondertussen veranderden ze ook de balans van de wereld, wat leidde tot een tijdperk met talloze gevechten tussen degenen die regeerden, en degenen die gehoorzaamden. In deze door oorlog verscheurde fantasiewereld gaan spelers op reis met een jongen die vastbesloten is om de waarheid te ontdekken.THE LAST REMNANT Remastered is vanaf 6 december 2018 digitaal verkrijgbaar voor het PlayStation 4-systeem, voor de prijs van € 19,99.
12/09 10u00  FIFA 19 demo verschijnt morgenDe demo van FIFA 19 zal morgen gaan verschijnen voor de Xbox One en PlayStation 4 console. Dat heeft Electronic Arts bekend gemaakt. In de demo kun je spelen met clubs als Manchester City, Manchester United, PSG, Bayern Munchen, Borussia Dortmund, Tottenham Hotspur, Juventus, Real Madrid, Atletico Madrid en AS Roma. FIFA 19 staat gepland voor 28 september aanstaande.
12/09 09u45  De GTA Online Southern San Andreas Super Autos Inventory Update, Nightclub Kortingen en meerVier nieuwe voertuigen verschijnen deze week in het Southern San Andreas Super Autos’ aanbod, inclusief de Benefactor Serrano, Fathom FQ, Karin BeeJay XL en Emperor Habanero, naast een reeks kansen voor spelers - van bonus items tot Dubbele GTA$ en meer.Ook deze week zijn er unlocks, met de Gefängnis T-Shirt en Sessanta Nove Multi-Color Livery voor de Mammoth Avenger verkrijgbaar voor spelers die voor 17 september inloggen.Trading Places (Remix) blijft dubbele beloningen leveren, naast Business Battles, een 2x Popularity Boost voor het behalen van Nightclub Management Missions, en meer, allemaal tot en met 17 september.You've been casually stealing them ever since you first set foot on the streets of Los Santos. But now you're a crime lord with more underground garage space than you know what to do with, it's time you paid your respects: and what better way to show you remember where you came from than calling every one of these classics your own?Head to Southern San Andreas Super Autos and take delivery of these fine automobiles today:Benefactor SerranoKarin BeeJay XLFathom FQ 2Emperor Habanero
12/09 09u45  Famitsu beoordeelt Tomb Raider en Spider-ManHet Japanse Famitsu heeft haar licht weer weten te schijnen op enkele nieuwe titels, waaronder Shadow of the Tomb Raider en Spider-Man. Beide titels krijgen gelijkwaardige scores van de 4 redacteuren.Shadow of the Tomb Raider (PS4/Xbox One, Square Enix): 9 / 9 / 9 / 9 - (36/40)Xenoblade Chronicles 2: Torna - The Golden Country (Switch, Monolith Soft): 9 / 9 / 8 / 9 - (35/40)Spider-Man (PS4, Sony): 9 / 9 / 9 / 9 - (36/40)Fire Pro Wrestling World (PS4, Spike Chunsoft): 8 / 8 / 8 / 7 - (31/40)F1 2018 (PS4/Xbox One, Codemasters): 9 / 8 / 8 / 8 - (33/40)Steins;Gate Elite (PS4/Switch/PS Vita, Spike Chunsoft): 8 / 8 / 8 / 9 - (33/40)
12/09 09u45  Evilgamerz streamt half uur Final Fantasy XV Pocket Edition HDTer voorbereiding op de review speelde Evilgamerz natuurlijk flink wat uurtjes Final Fantasy XV Pocket Edition. Beneden vind je een stream van een half uur waarin je een impressie krijgt van de game.
12/09 09u30  One Piece World Seeker verschoven naar 2019BANDAI NAMCO Entertainment Europe heeft aangekondigd dat de releasedatum van ONE PIECE WORLD SEEKER verschoven is naar 2019 om de game voor de lancering verder te optimaliseren.“ONE PIECE WORLD SEEKER is de meest ambitieuze ONE PIECE-game ooit. We zijn ons bewust van de grote potentie van de game en we willen zeker zijn dat we de verwachtingen van de fans waarmaken,” aldus Koji Nakajima, Chief Producer bij Bandai Namco Entertainment Inc. “Om deze reden hebben we de moeilijke beslissing genomen de releasedatum op te schuiven en gebruik te maken van de extra ontwikkelingstijd om de game te optimaliseren.”ONE PIECE WORLD SEEKER verschijnt in 2019 voor PlayStation 4, Xbox One en PC als onderdeel van het ONE-PIECE Big Projects 20-jarig jubileum.
12/09 09u30  Ferrari Essentials Pack beschikbaar voor Project CARS 2Slightly Mad Studios en BANDAI NAMCO Entertainment Europe kondigen met trots de release van de vierde en tevens laatste expansion pack voor Project CARS 2 aan: de Ferrari Essentials Pack. De pack is nu los verkrijgbaar of als onderdeel van de Project CARS 2 Season Pass.Beleef alle passie van Maranello's motorsport op Ferrari's eigen mythische test-track, de Pista di Fiorano en treedt in de voetsporen van Scuderia's grootste race legendes. Maak je klaar om op hoge snelheid door de bochten van het Mugello Circuit te racen in acht onweerstaanbare Ferrari iconen, die alle prestaties, acceleratie en jaren van uitmuntende sportieve prestaties die de ‘Prancing Horse' het meest geliefde race icoon van de wereld maken, bevatten.Domineer in sportscar- en GT racing in de Ferrari 250 Testa Rossa en de Ferrari 250 GT Berlinetta. Twee volbloed race legendes die de competitie domineedere in de jaren ´50 en ´60, door het behalen van honderden overwinningen, waaronder algehele winst bij op LE Mans en de World Championship of Makes.Tem de ruwe kracht van de vlammende Ferrari 512 BB LM, een V12 monster die in zijn tijd-perk het ethos van dikke motoren, brute horsepower en grote aero en geluid definieerde.Zoek de grenzen op van de ultieme auto die Enzo Ferrari maakte, de weergaloze Ferrari F40. Een supercar die Ferrari's decennialange ervaring en iconische design belichaamt met een machine zonder dollops of turbo-charged power en een ongekend verlangen om vlammen.Voel het schokken en stoten van spec'-racing op zijn best in de Ferrari F355 Challenge die verder bouwt op de reputatie van de unieke Ferrari Challenge serie- het kampioenschap voor ongekende, bumper-tegen-bumper race actie.Maak je reis door jaren van Ferrari passie compleet met drie van de meest begeerde auto's van deze tijd: de track-only Ferrari FXX K met meer dan 1000 PK en onwaarschijnlijke ‘downforce', de onweerstaanbare Ferrari 458 Speciale A, voor velen een van de meest complete auto's in de wereld en de ronkende, schaamteloze en bevreesde Ferrari F12tdf die gemaakt is door Maranellos technici en testrijders met slechts een doel: jouw vaardig-heden op de proef te stellen.Naast de acht auto's en twee banen zijn er zes Career Events beschikbaar, waarmee Project CARS 2 bestuurders gemotiveerd worden de ziel van de ‘Prancing Horse' te ervaren.Update 7 is nu beschikbaar voor Project CARS 2. DE PROJECT CARS 2 'FERRARI ESSENTIALS PACK': DLC BEVAT:CARS (8) 1957 Ferrari 250 Testa Rossa 1961 Ferrari 250 GT Berlinetta1978 Ferrari 512 BB LM1987 Ferrari F402001 F355 Challenge 2015 Ferrari FXX K2015 458 Speciale A2016 Ferrari F12tdfTRACKS (2) Pista di FioranoMugello Circuit Ferrari Road Car ShowcaseCAREER EVENTS (6)355 Challenge Trophy Classic Touring TrophyFXX K Program ShowcaseFerrari's F40 CelebrationGR.4 Vintage Trophy
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

6x Transference nu verkrijgbaar in VR en non-VR19/09 07u15 - EvilGamerz: De psychologische thriller Transference is nu verkrijgbaar voor € 24,99 als volledige VR-ervaring voor PlayStation VR, Oculus Rift en HTC Vive. Spelers zonder VR-hardware genieten echter ook van Transference op PlayStation 4, Xbox One en PC. Transference is ontwikkeld door Ubisoft Montreal in samenwerking met SpectreVision, het productiebedrijf dat is opgericht door Elijah Wood, Daniel Noah en John C. Waller.In Transference navigeren spelers door een digitale recreatie van de geest en proberen ze de geheimen van een verdacht en angstaanjagend huis te onthullen. Tijdens het verkennen en het oplossen van de mysteries van het huis, kruisen spelers de weg met een gezin waar elk familielid een verhaal en een uniek perspectief heeft op de gebeurtenissen die begraven liggen in hun herinneringen. Voor spelers die dit niet meteen aandurven, is er een gratis demo beschikbaar. The Walter Test Case, een prequel op de volledige game, is gratis beschikbaar voor PlayStation VR (in VR) en PlayStation 4 (non-VR).
5x Running Back, gratis liveseries en kortingen in GTA Online19/09 07u15 - EvilGamerz: De volgende in de serie van heruitgevonden klassieke GTA Online Adversary Modes is Running Back (Remix)—Precies op tijd voor het Amerikaanse Football seizoen, spelers kunnen hun driving skills testen in Tezeracts met rivaliserende teams, waarbij je om de beurt een ondermaatse Panto (de runner) moet verdedigen of alles in het werk moet stellen om ze van de end zone af te houden. Bij het bereiken van de end zone of het andere team juist tegen te houden vergt samenwerken en snel handelen en dat bij 7 verschillende tracks, welke allemaal Dubbele GTA$ & RP uitkeren tot en met 1 oktober.Ondertussen kunnen spelers die moves willen maken via ongeoorloofde trade deals deze week een 25% speed boost krijgen voor Nightclub Warehouse & Biker Business productie, waarbij Nightclub eigenaren een dubbele Boost in Nightclub populariteit krijgen.Door simpelweg elk moment in te loggen vanaf vandaag tot en met 24 september zrogt ervoor dat je de Santo Capra Coins Livery voor de HVY Menacer & Pegassi Oppressor Mk II gratis unlocked.Deze week zijn er ook verschillende kortingen voor een verscheidenheid aan voertuigen en business properties, inclusief de recent uitgebrachte Declasse Scramjet en geselecteerde business properties.
5x Nvidia toont weer wat gameplay van Metro Exodus19/09 07u30 - EvilGamerz: Om haar videokaart-prestaties te demonstreren, heeft Nvidia wat meer gameplay getoond van de game Metro Exodus. Daarin wordt de RTX-technologie verder uitgediept op de PC.
4x SEGA Mega Drive Classics komt naar Switch19/09 07u15 - EvilGamerz: SEGA Europe Ltd. is verheugd om aan te kondigen dat SEGA Mega Drive Classics, na een succesvolle lancering op PlayStation 4 en Xbox One eerder dit jaar, deze winter zowel digitaal als fysiek zal worden uitgebracht op Nintendo Switch met enkele gloednieuwe functies.Op de hielen van de SEGA AGES titels aankondiging, die tijdens de Tokyo Gaming show zullen lanceren, zal SEGA deze winter geweldige klassiekers naar de draagbare Switch brengen. Retro fans kunnen nu eindelijk de Mega Drive collectie spelen onderweg naar school of werk, in de lunch pauze of eigenlijk overal! SEGA Mega Drive Classics heeft meer dan 50 retro favorieten in elk genre: arcade action, shooters, beat’m ups, puzzels en verborgen juweeltjes, met een groot aantal moderne functies. Exclusief voor de Nintendo Switch kunnen spelers nu tegen elkaar spelen in de lokale coop-modus op hetzelfde scherm en, indien gewenst, elke Joy-Con individueel gebruiken. Bekende functies zoals online multiplayer, achievements, mirror modes, rewind en save states zijn allemaal een onderdeel van de verzameling die iedereen opnieuw kan beleven. De fysieke editie van SEGA Mega Drive Classics is nu beschikbaar voor pre-order. Details van de digitale pre-order worden binnenkort bekendgemaakt.
4x Nieuw artikel: Slime Rancher19/09 07u30 - EvilGamerz: Lees meer >
3x Horrorgame Silver Chains aangekondigd18/09 07u30 - EvilGamerz: Uitgever Headup Games en developer Cracked Heads Games hebben aangekondigd dat de game Silver Chains gaat komen voor de PC, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het betreft een survival horrorgame die voor de lente van 2019 gepland staat. De first person shooter draait om het leven van Peter, die in een verlaten mansion in Engeland wakker wordt. Hij weet niet hoe hij daar komt en realiseert dat hij alleen is. Door het oplossen van puzzels moet hij zien te ontsnappen.
3x Scribblenauts Mega Pack is nu verkrijgbaar18/09 15u30 - EvilGamerz: Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag de lancering aangekondigd van het Scribblenauts Mega Pack, een nieuwe verzameling van twee topspellen, met daarin vernieuwde versies van Scribblenauts Unlimited en Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure, plus nieuwe content voor beide spellen. Het spel is nu digitaal beschikbaar voor de Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, Xbox One en Xbox One X met een aanbevolen verkoopprijs van € 29,99.Scribblenauts Unlimited is een enorme, side-scrolling open wereld game met supergedefinieerde en met de hand getekende omgevingen en voorwerpen. Spelers helpen Maxwell, de held van het spel, om lastige puzzels en uitdagingen op te lossen door de meest willekeurige voorwerpen te laten verschijnen, van een 'reusachtige zweefbus' tot een 'microbiële vuurtornado'. Scribblenauts Unlimited is vernieuwd met twee bonuslevels, ondersteunt het online delen van voorwerpen die de speler heeft gemaakt, biedt een geüpdatet modus voor twee spelers en bevat tevens het gebruiksvriendelijke “sunflower” style tekstinvoersysteem.Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure combineert de grenzeloze creativiteit van Scribblenauts™ met duizenden personages en voorwerpen uit de DC-wereld, allemaal getekend in de kenmerkende Scribblenauts-stijl. Maxwell gaat op een fantasierijke en komische missie met DC-superhelden en -superschurken en bezoekt daarbij beroemde DC-locaties zoals GOTHAM CITY™, METROPOLIS™, ATLANTIS™ en twee nieuwe bonuslocaties: TITANS TOWER (die wordt aangevallen door de geduchte demon Trigon) en BELLE REVE, de operatiebasis voor Task Force X. Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure is eveneens geüpdatet met honderden nieuwe personages, voorwerpen en kostuums uit de DC-wereld, waaronder Sun Boy, Tawky Tawny en El Dorado. Volop genieten dus voor vurige DC-fans. Scribblenauts Unlimited en Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure zijn geclassificeerd als PEGI 12 met geanimeerd geweld & komische streken.
3x Capcom sluit Dead Rising-studio19/09 07u30 - EvilGamerz: Het gaat wat minder de laatste tijd met Capcom. Het bedrijf heeft een verlies gemaakt van 40 miljoen Dollar en dat zorgt voor herstructureringen van het bedrijf. Dat heeft vooral impact op de Vancouver-studio. Deze is namelijk gesloten. Niet alleen de projecten van deze studio zijn dus geannuleerd, maar ook de hele ontwikkelaar moet de deur sluiten. Capcom Vancouver was vooral verantwoordelijk voor de Dead Rising-serie. Dead Rising 4 deed het tegenvallend en ook de mobiele versie van Puzzle Fighter deed het niet geweldig. Alle medewerkers worden ontslagen. Slechts een enkeling mag blijven tot januari 2019 wegens 'logistieke' redenen.
2x Sony introduceert PlayStation Classic19/09 10u00 - EvilGamerz: Sony Interactive Entertainment (SIE) heeft vandaag aangekondigd dat op 3 december 2018 PlayStation Classic, een miniatuur-spelcomputer met de look van de originele PlayStation en voorzien 1 van 20 originele games, in Japan, Noord-Amerika en Europa wordt uitgebracht. PlayStation Classic zal beschikbaar zijn tegen een door de fabrikant voorgestelde verkoopprijs van € 99,99 in Europa. De originele PlayStation maakte in Japan zijn debuut op 3 december 1994 en had door zijn belangrijke innovaties — zoals 3DCG-rendering in real time en het gebruik van cd-roms — een grote invloed op de game-industrie in de jaren 90 en later. Het ontwerp van de PlayStation Classic komt overeen met die van PlayStation, waaronder de toetsenindeling, controllers en de look*1, maar met zijn miniatuurformaat is deze versie 45% kleiner dan de originele console. Voorzien 2 van 20 vooraf geladen PlayStation games zoals Final Fantasy VII (SQUARE ENIX Co., LTD.), Jumping Flash! (SIE), R4 RIDGE RACER TYPE 4, Tekken 3 (BANDAI NAMCO Entertainment Inc.), en Wild Arms (SIE). PlayStation Classic past perfect bij zowel de nostalgische PlayStation fans die veel plezier hebben beleefd met de originele PlayStation als gamers die PlayStation nog niet kennen en die de klassieke PlayStation games uit de jaren 90 willen ontdekken. PlayStation Classic wordt geleverd met een HDMI-kabel voor verbinding met externe displays, zoals tv-monitors, en een USB-kabel voor aansluiting op een USB AC-adapter (apart verkrijgbaar) voor voeding via een stopcontact. Op bepaalde ondersteunde titels kunnen gebruikers met of tegen hun vrienden spelen met de twee controllers die worden meegeleverd. SIE blijft zowel zijn software-portfolio op verschillende PlayStation platformen als zijn netwerkdiensten uitbreiden om entertainmentervaringen te leveren die alleen mogelijk zijn met PlayStation.
1x The Last Guardian-dev werkt aan nieuwe game12/09 10u45 - EvilGamerz: Fumito Ueda werkt met zijn studio genDesign aan een nieuw spel. De developer, bekend van Shadow of the Colossus en The Last Guardian, meldt in het Japanse Famitsu dat het een game zal worden van het kaliber The Last Guardian of Shadow of the Colossus. Momenteel heeft men al een gameconcept klaar liggen welke wordt uitgetest. Concrete details omtrent het project zijn er nog niet.

Statistieken

Artikels:
33925
Gelezen:
19711
Aantal lezers nu:
73


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven