zondag 17 november 2019, week 46


U bent nu hier: Meer nieuws van Express.be

Laatste updatecontrole: vandaag om 15u30
 

Express.be

Verbergen Tonen
17/11 13u16  Boeing 737 MAX: de factuur is gepeperd en ze loopt steeds verder op Sinds 13 maart 2019 worden alle vliegtuigen van het type Boeing 737 MAX om veiligheidsredenen wereldwijd aan de grond gehouden. De aanleiding is het neerstorten van twee zulke toestellen in oktober 2018 en maart 2019, waarbij in totaal 346 doden vielen. Boeing zelf raamde de kosten van deze industriële catastrofe – die haar gelijke niet … The post Boeing 737 MAX: de factuur is gepeperd en ze loopt steeds verder op appeared first on Express.
16/11 12u30  France surveillance… Franse fiscus gaat sociale fraude opsporen via Facebook In Frankrijk is het wetsvoorstel 57 goedgekeurd. Het gaat om een zeer controversiële wet. Ze biedt fiscale instanties de mogelijkheid om sociale media en andere digitale platformen te monitoren. Op die manier wil men eventuele aanwijzingen van fiscale fraude opsporen. De Franse staat creëert volgens critici op die manier een algemeen surveillancesysteem. Men stapt af … The post France surveillance… Franse fiscus gaat sociale fraude opsporen via Facebook appeared first on Express.
16/11 12u00  De meest performante beurs ter wereld is de Moscow Exchange. Dit is waarom… Niet de Dow Jones, maar de Moskou Exchange is de meest performante beurs ter wereld. Wanneer de stijging van de aandelen en de uitgekeerde dividenden worden samengesteld is sprake van een stijging van niet minder dan 44% sinds begin januari, waarvan 9% enkel in de maand oktober. De Moscow Exchange overklast de MSCI Index van … The post De meest performante beurs ter wereld is de Moscow Exchange. Dit is waarom… appeared first on Express.
15/11 12u00  La France surveillance… Franse fiscus gaat fiscale fraude opsporen via Facebook In Frankrijk is het wetsvoorstel 57 goedgekeurd. Het gaat om een zeer controversiële wet. Ze biedt fiscale instanties de mogelijkheid om sociale media en andere digitale platformen te monitoren. Op die manier wil men eventuele aanwijzingen van fiscale fraude opsporen. De Franse staat creëert volgens critici op die manier een algemeen surveillancesysteem. Men stapt af … The post La France surveillance… Franse fiscus gaat fiscale fraude opsporen via Facebook appeared first on Express.
15/11 11u30  De omgekeerde wereld: Duitse bank KfW gaat klanten geld toestoppen als ze een hypotheeklening afsluiten Duitse privé-personen en kmo’s kunnen binnenkort profiteren van de negatieve rentetarieven.  Dat schrijft de Frankfurter Allgemeine Zeitung. De staatsbank KfW wil vanaf volgend jaar leningen met negatieve rente verstrekken aan wie bouwt. Wie geld leent krijgt dan meer geld terug dan hij voor de lening betaalt. Volgens Günther Bräunig, de CEO van KfW wordt de … The post De omgekeerde wereld: Duitse bank KfW gaat klanten geld toestoppen als ze een hypotheeklening afsluiten appeared first on Express.
15/11 10u15  La France surveillance… Franse fiscus gaat sociale fraude opsporen via Facebook In Frankrijk is het wetsvoorstel 57 goedgekeurd. Het gaat om een zeer controversiële wet. Ze biedt fiscale instanties de mogelijkheid om sociale media en andere digitale platformen te monitoren. Op die manier wil men eventuele aanwijzingen van fiscale fraude opsporen. De Franse staat creëert volgens critici op die manier een algemeen surveillancesysteem. Men stapt af … The post La France surveillance… Franse fiscus gaat sociale fraude opsporen via Facebook appeared first on Express.
15/11 08u45  La France surveillance… Franse fiscus gaat sociale fraude opsporen op Facebook In Frankrijk is het wetsvoorstel 57 goedgekeurd. Het gaat om een zeer controversiële wet. Ze biedt fiscale instanties de mogelijkheid om sociale media en andere digitale platformen te monitoren. Op die manier wil men eventuele aanwijzingen van fiscale fraude opsporen. De Franse staat creëert volgens critici op die manier een algemeen surveillancesysteem. Men stapt af … The post La France surveillance… Franse fiscus gaat sociale fraude opsporen op Facebook appeared first on Express.
14/11 10u31  Geen geld meer voor onafhankelijke journalistiek? Wij weten nog 120 miljoen liggen! Wie discussies over staatssteun en overheidsmiddelen wil voeren, let best op de grootteorde van de bedragen. Want terwijl iedereen zich focust op de schamele Vlaamse subsidies voor journalistiek, staat federaal de sluis wagenwijd open om de mediaconglomeraten te voorzien van overheidsgeld. In Vlaanderen ontplooit zich een felle maatschappelijke discussie rond het cultuur- en mediabudget. De … The post Geen geld meer voor onafhankelijke journalistiek? Wij weten nog 120 miljoen liggen! appeared first on Express.
13/11 17u15  Trump spaart de Europese auto-industrie. Dit is waarom… De Amerikaanse president Trump maakt zijn dreiging om invoer van Europese auto’s in de VS met 25% te gaan belasten niet hard. De bestaande invoerheffing van 2,5% blijft gewoon gehandhaafd. Begin 2018 had Trump naar verluidt tegen de Franse president Emmanuel Macron gezegd dat hij zijn handelspositie zou volhouden ‘tot er geen Mercedes-Benz meer op … The post Trump spaart de Europese auto-industrie. Dit is waarom… appeared first on Express.
13/11 13u45  Familie slachtoffers Sandy Hook kunnen wapenproducent Remington aanklagen In de Verenigde staten heeft het Hooggerechtshof beslist dat de families van de slachtoffers van de moordpartij in Sandy Hook een rechtszaak mogen beginnen tegen wapenproducent Remington Arms. In december 2012 schoot een twintigjarige man op de Sandy Hook Elementary School in Newtown (Connecticut) 26 mensen dood. 20 daarvan waren kinderen. De dader had eerst … The post Familie slachtoffers Sandy Hook kunnen wapenproducent Remington aanklagen appeared first on Express.
13/11 09u46  Witte Huis gaat bouw van de muur 24/7 livestreamen Het Witte Huis gaat ‘wall cams’ installeren in het grensgebied met Mexico om de bouw van de door president Trump beloofde muur te ‘livestreamen’. Dat schrijft de Washington Post. Op die manier wil de regering Trump de publieke steun voor het project aanzwengelen. Tegen de volgende verkiezingen wil de president honderden kilometers aan bijkomende hekken … The post Witte Huis gaat bouw van de muur 24/7 livestreamen appeared first on Express.
12/11 15u45  Oesters kunnen Hongkong mogelijk tegen stijgende zeespiegel beschermen Mogelijk kunnen oesters de inwoners van Hongkong tegen de gevolgen van klimaatverandering helpen beschermen. Dat zeggen verantwoordelijken van de internationale milieuvereniging Nature Conservancy. Volgens de natuurbeschermers zouden de oesterriffen, die tot drie meter hoog kunnen reiken, kunnen fungeren als een eerste barrière om stormen af te zwakken en de schade in dorpen en steden langsheen … The post Oesters kunnen Hongkong mogelijk tegen stijgende zeespiegel beschermen appeared first on Express.
12/11 14u30  Aston Martin rekent op de hulp van James Bond In No Time To Die, de volgende film rond spion James Bond, zullen vier modellen van de Britse autobouwer Aston Martin hun opwachting maken. Dat heeft de constructeur bevestigd ter gelegenheid van de voorstelling van de resultaten over het derde kwartaal. Naast de klassieke DB5 en V8 Saloon zullen de filmmakers immers ook de beschikking … The post Aston Martin rekent op de hulp van James Bond appeared first on Express.
12/11 10u45  CdH en DéFI rollen mee de rode loper uit: informateur Magnette (PS) stoomt richting regenboogcoalitie Een institutioneel luik in een toekomstig regeerakkoord voor de regenboogcoalitie moet het gezicht van CD&V en Open Vld redden en N-VA eraf rijden. Wat gebeurt er precies? Paul Magnette (PS) stroomt door. Het is wel duidelijk dat hij als informateur z’n rol zeer stevig invult, en eerder een coalitie is aan het maken dan aan het … The post CdH en DéFI rollen mee de rode loper uit: informateur Magnette (PS) stoomt richting regenboogcoalitie appeared first on Express.
11/11 22u45  Race om uw smartphone te vervangen door een slimme bril is aan de gang Verschillende techbedrijven werken aan de ontwikkeling van een slimme bril die uiteindelijk onze smartphone moet vervangen. De huidige modellen zijn nog groot en duur, maar het is slechts een kwestie van tijd vooraleer de prijzen dalen en de modellen kleiner worden. Microsoft, Snap, Facebook, Google, Apple, Magic Leap en Amazon werken alle aan de ontwikkeling … The post Race om uw smartphone te vervangen door een slimme bril is aan de gang appeared first on Express.
Laatste update: vandaag om 13u16


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
Geen oude hoofdpunten gevonden.


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

8x Boeing 737 MAX: de factuur is gepeperd en ze loopt steeds verder op17/11 13u16 - Express.be: Sinds 13 maart 2019 worden alle vliegtuigen van het type Boeing 737 MAX om veiligheidsredenen wereldwijd aan de grond gehouden. De aanleiding is het neerstorten van twee zulke toestellen in oktober 2018 en maart 2019, waarbij in totaal 346 doden vielen. Boeing zelf raamde de kosten van deze industriële catastrofe – die haar gelijke niet … The post Boeing 737 MAX: de factuur is gepeperd en ze loopt steeds verder op appeared first on Express.
1x France surveillance… Franse fiscus gaat sociale fraude opsporen via Facebook16/11 12u30 - Express.be: In Frankrijk is het wetsvoorstel 57 goedgekeurd. Het gaat om een zeer controversiële wet. Ze biedt fiscale instanties de mogelijkheid om sociale media en andere digitale platformen te monitoren. Op die manier wil men eventuele aanwijzingen van fiscale fraude opsporen. De Franse staat creëert volgens critici op die manier een algemeen surveillancesysteem. Men stapt af … The post France surveillance… Franse fiscus gaat sociale fraude opsporen via Facebook appeared first on Express.
0x Race om uw smartphone te vervangen door een slimme bril is aan de gang11/11 22u45 - Express.be: Verschillende techbedrijven werken aan de ontwikkeling van een slimme bril die uiteindelijk onze smartphone moet vervangen. De huidige modellen zijn nog groot en duur, maar het is slechts een kwestie van tijd vooraleer de prijzen dalen en de modellen kleiner worden. Microsoft, Snap, Facebook, Google, Apple, Magic Leap en Amazon werken alle aan de ontwikkeling … The post Race om uw smartphone te vervangen door een slimme bril is aan de gang appeared first on Express.
0x CdH en DéFI rollen mee de rode loper uit: informateur Magnette (PS) stoomt richting regenboogcoalitie12/11 10u45 - Express.be: Een institutioneel luik in een toekomstig regeerakkoord voor de regenboogcoalitie moet het gezicht van CD&V en Open Vld redden en N-VA eraf rijden. Wat gebeurt er precies? Paul Magnette (PS) stroomt door. Het is wel duidelijk dat hij als informateur z’n rol zeer stevig invult, en eerder een coalitie is aan het maken dan aan het … The post CdH en DéFI rollen mee de rode loper uit: informateur Magnette (PS) stoomt richting regenboogcoalitie appeared first on Express.
0x Aston Martin rekent op de hulp van James Bond12/11 14u30 - Express.be: In No Time To Die, de volgende film rond spion James Bond, zullen vier modellen van de Britse autobouwer Aston Martin hun opwachting maken. Dat heeft de constructeur bevestigd ter gelegenheid van de voorstelling van de resultaten over het derde kwartaal. Naast de klassieke DB5 en V8 Saloon zullen de filmmakers immers ook de beschikking … The post Aston Martin rekent op de hulp van James Bond appeared first on Express.
0x Oesters kunnen Hongkong mogelijk tegen stijgende zeespiegel beschermen12/11 15u45 - Express.be: Mogelijk kunnen oesters de inwoners van Hongkong tegen de gevolgen van klimaatverandering helpen beschermen. Dat zeggen verantwoordelijken van de internationale milieuvereniging Nature Conservancy. Volgens de natuurbeschermers zouden de oesterriffen, die tot drie meter hoog kunnen reiken, kunnen fungeren als een eerste barrière om stormen af te zwakken en de schade in dorpen en steden langsheen … The post Oesters kunnen Hongkong mogelijk tegen stijgende zeespiegel beschermen appeared first on Express.
0x Witte Huis gaat bouw van de muur 24/7 livestreamen13/11 09u46 - Express.be: Het Witte Huis gaat ‘wall cams’ installeren in het grensgebied met Mexico om de bouw van de door president Trump beloofde muur te ‘livestreamen’. Dat schrijft de Washington Post. Op die manier wil de regering Trump de publieke steun voor het project aanzwengelen. Tegen de volgende verkiezingen wil de president honderden kilometers aan bijkomende hekken … The post Witte Huis gaat bouw van de muur 24/7 livestreamen appeared first on Express.
0x Familie slachtoffers Sandy Hook kunnen wapenproducent Remington aanklagen13/11 13u45 - Express.be: In de Verenigde staten heeft het Hooggerechtshof beslist dat de families van de slachtoffers van de moordpartij in Sandy Hook een rechtszaak mogen beginnen tegen wapenproducent Remington Arms. In december 2012 schoot een twintigjarige man op de Sandy Hook Elementary School in Newtown (Connecticut) 26 mensen dood. 20 daarvan waren kinderen. De dader had eerst … The post Familie slachtoffers Sandy Hook kunnen wapenproducent Remington aanklagen appeared first on Express.
0x Trump spaart de Europese auto-industrie. Dit is waarom…13/11 17u15 - Express.be: De Amerikaanse president Trump maakt zijn dreiging om invoer van Europese auto’s in de VS met 25% te gaan belasten niet hard. De bestaande invoerheffing van 2,5% blijft gewoon gehandhaafd. Begin 2018 had Trump naar verluidt tegen de Franse president Emmanuel Macron gezegd dat hij zijn handelspositie zou volhouden ‘tot er geen Mercedes-Benz meer op … The post Trump spaart de Europese auto-industrie. Dit is waarom… appeared first on Express.
0x Geen geld meer voor onafhankelijke journalistiek? Wij weten nog 120 miljoen liggen!14/11 10u31 - Express.be: Wie discussies over staatssteun en overheidsmiddelen wil voeren, let best op de grootteorde van de bedragen. Want terwijl iedereen zich focust op de schamele Vlaamse subsidies voor journalistiek, staat federaal de sluis wagenwijd open om de mediaconglomeraten te voorzien van overheidsgeld. In Vlaanderen ontplooit zich een felle maatschappelijke discussie rond het cultuur- en mediabudget. De … The post Geen geld meer voor onafhankelijke journalistiek? Wij weten nog 120 miljoen liggen! appeared first on Express.

Statistieken

Artikels:
28649
Gelezen:
19002
Aantal lezers nu:
47


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven