maandag 18 februari 2019, week 08


U bent nu hier: Meer nieuws van Express.be

Laatste updatecontrole: vandaag om 4u45
 

Express.be

Verbergen Tonen
17/02 23u11  Levert Groen met Kristof Calvo straks de premier? Het kan? Lees meer >
17/02 22u30  Levert Groen met Kristof Calvo straks de premier? Het kan… Kan Kristof Calvo (Groen) premier worden? Het leek tot voor kort pure fictie, maar het zou straks wel echt gaan kunnen. Want zowel Groen als Ecolo pieken in de peilingen. Volgens de laatste cijfers zouden ze samen de grootste politieke familie worden in de Kamer. En dat betekent dat Kristof Calvo zich mag gaan opmaken … The post Levert Groen met Kristof Calvo straks de premier? Het kan… appeared first on Express.
17/02 22u09  ?Mohammed bin Salman wil Manchester United kopen? Lees meer >
17/02 21u30  “Mohammed bin Salman wil Manchester United kopen” De Saoedische kroonprins Mohammed bin Salman biedt 4,3 miljard euro voor de overname van Manchester United. Dat schrijft de Britse krant The Sun. De kroonprins zou nog voor de start van volgend seizoen de controle over ‘s werelds op twee na meest lucratieve club willen overnemen van de Amerikaanse familie Glazer. Mohammed bin Salman  (MbS) … The post “Mohammed bin Salman wil Manchester United kopen” appeared first on Express.
17/02 15u45  Langdurig verblijf in ruimte brengt menselijk immuunstelsel in verhoogde staat paraatheid Een verblijft van bijna een jaar in de ruimte heeft het immuunsysteem van de Amerikaanse astronaut Scott Kelly in een verhoogde staat van paraatheid gebracht. Ook de activiteit van sommige genen bleek te zijn veranderd. Dat blijkt uit een rapport over een geneeskundig onderzoek van het Amerikaanse ruimtevaartbureau, in samenwerking met het Weill Cornell Medical … The post Langdurig verblijf in ruimte brengt menselijk immuunstelsel in verhoogde staat paraatheid appeared first on Express.
17/02 12u45  Artificiële intelligentie toont massale patentactiviteit Innovaties rond kunstmatige intelligentie hebben de jongste periode een bijzonder sterke groei getoond. Dat blijkt uit een rapport van de World Intellectual Property Organization (Wipo), gebaseerd op gegevens tot drie jaar geleden. De resultaten tonen volgens de organisatie aan dat deze technologieën recent een gigantische stap hebben gezet. Daarbij heeft de sector ook het domein … The post Artificiële intelligentie toont massale patentactiviteit appeared first on Express.
16/02 12u01  VS gaan import buitenlandse wagens als ?een dreiging voor de nationale veiligheid? brandmerken Lees meer >
16/02 11u45  VS gaan import buitenlandse wagens als ‘een dreiging voor de nationale veiligheid’ brandmerken Er is een grote kans dat de Verenigde Staten een heffing op de invoer van buitenlandse wagens zullen doordrukken. Daarbij zou de Amerikaanse regering de import als een bedreiging voor de nationale veiligheid omschrijven. Dat zegt Ambrose Evans-Pritchard, redacteur internationale economie bij de Britse krant The Telegraph. De beslissing zou volgens hem de weg vrij … The post VS gaan import buitenlandse wagens als ‘een dreiging voor de nationale veiligheid’ brandmerken appeared first on Express.
15/02 21u30  De waarheid over stoppen met roken en gewichtstoename Veel mensen die stoppen met roken nemen in het eerstvolgende jaar vier tot kilo in gewicht toe. Vooral in de eerste drie maanden is er een serieuze gewichtstoename. Dat is meer dan wat mensen die stoppen met roken eigenlijk verwachten. Toch wegen die extra kilo’s niet op tegen de voordelen van stoppen met roken. Dagelijks … The post De waarheid over stoppen met roken en gewichtstoename appeared first on Express.
15/02 15u31  13 sportlui die failliet gingen Atleten die ooit succesvol waren en in die tijd een fortuin verdienden, hebben het na hun carrière niet altijd gemakkelijk. De volgende 13 sportfiguren waren dankzij hun prestaties schatrijk, maar hebben hun geld nadien om allerlei redenen verloren. Ook succesvolle sportlui kunnen failliet gaan. 1. Mike Tyson (boksen) Mike Tyson is tot op vandaag één … The post 13 sportlui die failliet gingen appeared first on Express.
15/02 14u12  Wereld heeft 7 morele basisregels Lees meer >
15/02 13u11  25 kenmerken van alfamannen en -vrouwen Lees meer >
15/02 13u11  De online revolutie: EU wil dat Google en Facebook de media gaan betalen Lees meer >
15/02 12u30  Trump roept nationale noodtoestand uit om muur te bouwen. Hij heeft geen andere keuze De Amerikaanse president Donald Trump ondertekent vrijdag een federale begroting die een nieuwe sluiting van overheidsdiensten verhindert. Maar daarin zit onvoldoende geld voor de bouw van de muur die Trump sinds 2015 aan zijn basis belooft. Daarom roept hij tegelijkertijd een nationale noodtoestand uit om aan de Mexicaanse grens die muur te kunnen bouwen. Hij wil op … The post Trump roept nationale noodtoestand uit om muur te bouwen. Hij heeft geen andere keuze appeared first on Express.
15/02 12u30  Frisse lucht in je hotelkamer wordt een betalende optie Een groeiend aantal hotels over de hele wereld bieden hun gasten de optie om kamers met geavanceerde systemen voor luchtzuivering te boeken. Hiermee speelt de sector in op een groeiende bekommernis over de luchtkwaliteit, gedreven door de strijd tegen de klimaatverandering. Dat zegt Shivani Vora, lifestyle-correspondent voor de Amerikaanse krant The New York Times. “Steeds … The post Frisse lucht in je hotelkamer wordt een betalende optie appeared first on Express.
Laatste update: zondag 17 februari 2019, 23u11


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
15/02 10u45  Costa Rica heeft geen leger en is volgens de president daarom het gelukkigste land ter wereldHet Centraal-Amerikaanse land Costa Rica heeft geen leger. Dat vormt een grote verklaring voor de aanzienlijke materiële en mentale rijkdom van het land. Dat heeft Carlos Alvarado Quesada, president van Costa Rica, gezegd. Het land wordt door de Happy Planet Index bestempeld als de meest gelukkige en duurzame natie van de wereld. De Happy Planet … The post Costa Rica heeft geen leger en is volgens de president daarom het gelukkigste land ter wereld appeared first on Express.
14/02 20u30  Hoe werkt een drugskartel? De methode van Joaquín ‘El Chapo’ Guzmán, CEO van SinaloaNa een proces dat 3 maanden heeft geduurd is de 61-jarige Mexicaanse drugskoning Joaquín Guzmán Loera schuldig bevonden aan de hem ten laste gelegde feiten. Hij zal meer dan waarschijnlijk de rest van zijn leven in de gevangenis slijten. Het drugskartel Sinaloa, bijgenaamd La Empresa Tijdens de rechtszaak werd duidelijk hoe het Sinaloa-kartel functioneert. Opmerkelijk daarbij … The post Hoe werkt een drugskartel? De methode van Joaquín ‘El Chapo’ Guzmán, CEO van Sinaloa appeared first on Express.
14/02 16u00  Wereld heeft zeven morele basisregelsDe wereld kent zeven morele basisregels. Dat is de conclusie van een studie van wetenschappers aan de Oxford University, gebaseerd op een analyse van etnografische data van zestig culturen over de hele wereld. De resultaten tonen dat mensen over de hele wereld vergelijkbare sociale problemen hebben, maar ook over een vergelijkbare reeks morele regels beschikken … The post Wereld heeft zeven morele basisregels appeared first on Express.
14/02 15u45  Siësta wordt gestuurd door lichtintensiteitInsecten en zoogdieren beschikken over speciale sensoren om gedurende de dag verschillen in lichtintensiteit te registreren. Deze sensoren beïnvloeden selectief de circadiaanse klok. Daarmee beïnvloeden ze het dagelijkse activiteitenpatroon van het individu. Dat is de conclusie van een onderzoek van wetenschappers aan de Universität Würzburg in Duitsland en de Brandeis University in de Verenigde Staten, … The post Siësta wordt gestuurd door lichtintensiteit appeared first on Express.
14/02 15u27  4 redenen waarom de Russische economie blijft groeien ondanks westerse sanctiesLees meer >
14/02 14u45  Gouverneur Californië: “GAFA’s moeten burgers hun digitaal dividend uitkeren”De Amerikaanse staat Californië wil een digitaal dividend introduceren. De maatregel moet de consument de kans bieden om te delen in de miljarden dollar winsten die de lokale technologiebedrijven verzamelen. Dat heeft Gavin Newsom, gouverneur van Californië, gezegd. Met deze visie sluit Newsom zich aan bij andere politici die oproepen tot hogere heffingen op de … The post Gouverneur Californië: “GAFA’s moeten burgers hun digitaal dividend uitkeren” appeared first on Express.
14/02 13u45  Mijn vader, Pablo EscobarPablo Escobar bleef in 1993 net lang genoeg met zijn zoon aan de telefoon, opdat de Colombiaanse politie hem kon traceren. Minuten later was de meest gewelddadige en beruchtste drugsbaron ooit dood. Neergeschoten op het dak van een gebouw in Medellín. Daarna begon voor Escobars vrouw, zoon en dochter een eindeloze vlucht. Vrezend voor hun leven … The post Mijn vader, Pablo Escobar appeared first on Express.
14/02 12u30  Google en Facebook hebben de media geruïneerd. Nu wil ook Apple zijn deelHet Amerikaanse technologiebedrijf Apple wil een eigen nieuwsabonnement op de markt brengen. Bij de grote uitgevers heerst echter vooral argwaan tegenover de voorwaarden die Apple aan de samenwerking zou willen koppelen. Onder meer vrezen de uitgevers dat Apple een overdreven aandeel van de opbrengsten zal opeisen. Tegelijkertijd wijst men er op dat de uitgevers tevens … The post Google en Facebook hebben de media geruïneerd. Nu wil ook Apple zijn deel appeared first on Express.
14/02 10u45  Dubai: vastgoed is kwart goedkoper dan in 2015Sinds hun piek in het midden van dit decennium zijn de vastgoedprijzen in Dubai met 25 procent gedaald. Dat zegt een rapport van het vastgoedbedrijf Jones Lang LaSalle (JLS). De inzinking ondermijnt een belangrijke pijler van de economie van het emiraat. Dubai is immers sterk afhankelijk van de ontwikkeling van onroerend goed. Het probleem is … The post Dubai: vastgoed is kwart goedkoper dan in 2015 appeared first on Express.
14/02 00u39  ?Inkomensongelijkheidalarmisten begrijpen niet dat het om een tijdelijk fenomeen gaat?Lees meer >
14/02 00u30  “Inkomensongelijkheidalarmisten begrijpen niet dat het om een tijdelijk fenomeen gaat”De concentratie van rijkdom of de inkomensongelijkheid in de Verenigde Staten is sinds de jaren twintig van vorige eeuw nooit groter geweest dan vandaag. Dat blijkt uit onderzoek van Gabriel Zucman, professor Economie aan de Universiteit van Californië (Berkeley), in opdracht van het National Bureau of Economic Research (NBER). De top 1% bezit nu zo’n … The post “Inkomensongelijkheidalarmisten begrijpen niet dat het om een tijdelijk fenomeen gaat” appeared first on Express.
13/02 20u15  7 miljoen Amerikanen zijn gestopt met hun auto af te betalen7 miljoen Amerikanen hebben een achterstand van meer dan 3 maanden op de afbetaling van hun wagen. Dat zijn er 1 miljoen meer dan bij de piek van 2010, toen de VS nog moest beginnen te herstellen van de gevolgen van de financiële crisis. Dat blijkt uit cijfers die de Federal Reserve of New York … The post 7 miljoen Amerikanen zijn gestopt met hun auto af te betalen appeared first on Express.
13/02 18u30  In deze 20 Europese landen verdienen inwoners meeste geldLees meer >
13/02 17u30  Saoedi’s gaan op globale jacht naar olie en gasSaudi-Arabië is voornemens om voor de eerste keer in zijn geschiedenis te investeren in de exploratie en productie van energie. Het land bekijkt daarbij naar de ontginning van olie en gas. Dat heeft Klalid al Falih, minister van energie van Saudi-Arabië en voorzitter van het staatsoliebedrijf Saudi Aramco, in een gesprek met de Britse zakenkrant … The post Saoedi’s gaan op globale jacht naar olie en gas appeared first on Express.
13/02 17u28  In the Closet of the Vatican: ?80% van de priesters in Rome zijn homo?Lees meer >
13/02 17u28  Saoedi?s gaan op globale jacht naar olie en gasLees meer >
13/02 17u00  In the Closet of the Vatican: “80% van de priesters in Rome zijn homo”“80% van de priesters die verbonden zijn aan de Romeinse Curie zijn homo.” Dat staat te lezen in het boek “In the Closet of the Vatican” van de Franse socioloog en journalist Frédéric Martel. Het boek ligt op 21 februari in 20 landen in de boekhandel en werd in 8 talen vertaald. Martel schrijft dat … The post In the Closet of the Vatican: “80% van de priesters in Rome zijn homo” appeared first on Express.
13/02 16u30  U kan nu een deel van de auteursrechten op de film ‘Trading Places’ kopenConsumenten hebben de voorbije periode een uitgelezen kans gekregen om in filmroyalties te beleggen. Het bedrijf Royalty Exchange, gespecialiseerd in de handel in mediarechten, besloot immers om een gedeelte van de royalties op Trading Places, een bijzonder succesvolle komedie uit de jaren tachtig, te veilen. De film betekende onder meer de definitieve doorbraak van hoofdrolspeler … The post U kan nu een deel van de auteursrechten op de film ‘Trading Places’ kopen appeared first on Express.
13/02 16u27  U kan nu een deel van de auteursrechten op de film ?Trading Places? kopenLees meer >
13/02 15u25  Poetin wil Rusland van het internet afsluitenLees meer >
13/02 14u45  Europa is nu plots de zwakste schakel in de wereldeconomieDe industriële productie in de 19 landen van de eurozone kent haar snelste groeivertraging sinds de financiële crisis. De economische groei zal dit jaar met moeite boven de 1% uitkomen, nu ook in Duitsland de economische motor sputtert. Europa en zijn economie zitten alweer in de problemen. Niet de opkomende economieën, maar het Avondland lijkt … The post Europa is nu plots de zwakste schakel in de wereldeconomie appeared first on Express.
13/02 13u30  Hongaarse vrouwen die 4 kinderen baren levenslang vrijgesteld van belastingenIn Hongarije zullen vrouwen met vier of meer kinderen nooit meer inkomstenbelasting moeten betalen. Dat heeft de Hongaarse premier Viktor Orban in een toespraak aan de bevolking beloofd. Zijn plannen vormen een onderdeel van initiatieven die de populatie van het land opnieuw moeten doen groeien. Volgens Orban vormen Hongaarse gezinnen met een groter aantal kinderen … The post Hongaarse vrouwen die 4 kinderen baren levenslang vrijgesteld van belastingen appeared first on Express.
13/02 12u30  Traag internet verhindert doorbraak autonome wagenDe capaciteit van het internet vormt een van de grootste barrières die de doorbraak van de autonome wagen kan afremmen. Dat is de conclusie van een analyse van consulent KPMG over de ontwikkelingen van de zelfrijdende auto in vijfentwintig landen. Andere cruciale punten zijn de kwaliteit van de wegeninfrastructuur, het overheidsbeleid en de acceptatie door … The post Traag internet verhindert doorbraak autonome wagen appeared first on Express.
13/02 00u15  Klimaat en technologie zullen de financiële crisis van 2008 tot een voetnoot in de geschiedenis herleidenDe voorbije 10 jaar geleden hebben politieke crises en hun gevolgen voor de economie de Europese agenda beheerst. Die crises waren een rechtstreeks gevolg van de financiële crisis van 2008. De meeste van de problemen die daaruit zijn voortgekomen blijven tot op vandaag onopgelost. Toch zal de toekomst van de EU meer dan waarschijnlijk worden … The post Klimaat en technologie zullen de financiële crisis van 2008 tot een voetnoot in de geschiedenis herleiden appeared first on Express.
12/02 20u45  Wat is het verschil tussen racisme en antisemitisme?In Frankrijk neemt het antisemitisme weer toe. Het aantal antisemitische incidenten is tussen 2017 en 2018 met ruim 74% gestegen. Het gaat om 183 misdrijven en 358 bedreigingen met antisemitisch karakter. Daarmee wordt voor het eerst sinds 2014 een stijging genoteerd. ‘Juden’ In Parijs is in de nacht van vrijdag op zaterdag met verf ‘Juden’ geschreven … The post Wat is het verschil tussen racisme en antisemitisme? appeared first on Express.
12/02 17u15  Geen enkel land geeft minder om zijn jeugd dan FrankrijkFrankrijk legt een totale desinteresse aan de dag voor zijn kinderen. Dat schrijft Patrick Artus, de hoofdeconoom van de Franse zakenbank Natixis in een rapport aan zijn klanten. Toekomstige generaties worden geconfronteerd met de gevolgen van een reeks evoluties die onvoldoende is bestreden en uiterst ongunstig is, aldus Artus. Voorbeelden daarvan zijn er volop: de … The post Geen enkel land geeft minder om zijn jeugd dan Frankrijk appeared first on Express.
12/02 16u15  6 eigenschappen bepalen of je rijk wordt, ongeacht je leeftijd of inkomen6 eigenschappen bepalen of je rijk wordt, ongeacht je leeftijd of inkomen. Tot die conclusie komt Sarah Stanley Fallaw. Ze is verantwoordelijk voor de onderzoeksdivisie van het Affluent Market Institute. Stanley Fallaw is ook de co-auteur van het boek The Next Millionaire Next Door: Enduring Strategies for Building Wealth, waarvoor ze onderzoek deed naar 600 … The post 6 eigenschappen bepalen of je rijk wordt, ongeacht je leeftijd of inkomen appeared first on Express.
12/02 14u30  De Franse ‘Loi Alimentation’: meer Cola en Nutella verkopen is goed voor de boerenIn Frankrijk werden de retailers verplicht hun prijzen te verhogen. Dat moest leiden tot hogere marges, waarmee ze hun producenten beter zouden kunnen vergoeden. Dat staat in de nieuwe voedselwet die de Franse regering zopas introduceerde. Er is echter al vanuit verschillende hoeken kritiek geleverd op de nieuwe wetgeving. “De nieuwe wet dwingt de Franse … The post De Franse ‘Loi Alimentation’: meer Cola en Nutella verkopen is goed voor de boeren appeared first on Express.
12/02 14u27  De Franse ?Loi Alimentation?: meer Cola en Nutella verkopen is goed voor de boerenLees meer >
12/02 13u25  ?De regering kapot staken??: een staking tegen lopende zakenLees meer >
12/02 13u25  Google buigt voor Poetin en start censuur in RuslandLees meer >
12/02 13u00  “De regering kapot staken?”: een staking tegen lopende zakenDe drie grote vakbonden kiezen voor hard tegen hard, en willen woensdag heel het land plat krijgen. Een nationale staking om meer loon, maar eigenlijk zit de frustratie dieper: nooit kregen de vakbonden greep op de centrumrechtse regering. Zelfs nu de N-VA die ploeg heeft verlaten, blijft de woede. Maar vraag is of het allemaal … The post “De regering kapot staken?”: een staking tegen lopende zaken appeared first on Express.
12/02 12u23  Er zijn steeds minder insecten en dat begint een bedreiging te vormen voor de natuurLees meer >
12/02 12u15  Skype is de minst populaire en meest stressvolle appOp de kantoorvloer genieten zakelijke toepassingen van Microsoft, Salesforce en Amazon Web Services nog steeds de grootste bijval. Dat is de conclusie van een onderzoek van het beveiligingsbedrijf Okta, gebaseerd op een enquête bij nagenoeg zevenduizend werknemers. Opvallend is echter vooral de stijgende concurrentie voor een aantal applicaties van Microsoft. Ook de slechte scores van … The post Skype is de minst populaire en meest stressvolle app appeared first on Express.
12/02 10u45  Mensen met kanker leven steeds langerHet aantal mensen met kanker is de voorbije decennia langzaam toegenomen. Tegelijkertijd zijn echter ook overlevingskansen gevoelig gestegen. Mensen met kanker leven vandaag dan ook langer dan voordien. Dat blijkt uit een rapport van de organisatie Our World in Data. “Wereldwijd leidde kanker in het begin van de jaren negentig van de voorbije eeuw jaarlijks … The post Mensen met kanker leven steeds langer appeared first on Express.
12/02 09u31  Er zijn steeds minder insecten en dat begint de natuur te bedreigenDe wereldwijde populatie insecten kent een sterke inkrimping. Nog voor het einde van deze eeuw dreigt het grootste deel van deze soorten te verdwijnen. Dat zegt een onderzoek van wetenschappers aan de University of Sydney en de China Academy of Agricultural Sciences, gebaseerd op een analyse van meer dan zeventig studies gedurende de voorbije decennia. … The post Er zijn steeds minder insecten en dat begint de natuur te bedreigen appeared first on Express.
12/02 00u04  Salvini: ?Controle over goudreserves overnemen van Banca d?Italia?Lees meer >
12/02 00u00  Salvini: “Controle over goudreserves overnemen van Banca d’Italia”De Italiaanse vice-premier Matteo Salvini wil het Europese financiële establishment in het hart raken. Zondag gaf Salvini aan de Italiaanse centrale bank en de financiële waakhond Consob te willen elimineren. Tegelijkertijd wil hij de mensen die de Italiaanse spaarders hebben benadeeld ‘voor lange tijd achter de tralies  zien’. Maandag gaf hij dan te kennen de … The post Salvini: “Controle over goudreserves overnemen van Banca d’Italia” appeared first on Express.
11/02 20u00  Turkije keert zich af van de islam, ondanks ErdoganPresident Recep Tayyip Erdogan beloofde in 2012 van Turkije opnieuw een islamitisch ‘power house’ te maken. Uit een studie van het onafhankelijke onderzoeksbureau Konda blijkt dat eerder het tegenovergestelde zich voordoet. De voorbije 10 jaar is het atheïstische gedeelte van de bevolking gegroeid van 2% tot 5%. Het aantal mensen dat zichzelf als ‘godsdienstig’ omschrijft … The post Turkije keert zich af van de islam, ondanks Erdogan appeared first on Express.
11/02 18u45  Nederland voorlopig grote winnaar van onzekerheid rond BrexitNederland is voorlopig de grote winnaar van de onzekerheid rond de Brexit. Uit een nieuw rapport van het Netherlands Foreign Investment Agency (NFIA) blijkt dat onze noorderburen de voorbije maanden 42 bedrijven hebben geholpen naar Nederland te verhuizen en dat de Nederlandse regering onderhandelingen voert met nog eens 250 bedrijven. Dat vertaalt zich voorlopig in 291 … The post Nederland voorlopig grote winnaar van onzekerheid rond Brexit appeared first on Express.
11/02 16u00  Schoen vertelt je of je te dik wordtHet Amerikaanse technologiebedrijf Alphabet werkt aan een apparaat dat het gewicht van zijn gebruiker kan meten. Daarbij maken de ontwikkelaars gebruik van schoenen die een gebruiker kunnen waarschuwen wanneer overgewicht dreigt. Het project is in handen van Verily, de gezondheidsdivisie van Alphabet. De schoenen zijn uitgerust met sensoren die informatie verzamelen over het gewicht en … The post Schoen vertelt je of je te dik wordt appeared first on Express.
11/02 16u00  De uitslagen van het Finse experiment met een basisinkomen zijn binnen: het helpt niemand aan werkHet basisinkomen heeft geen effect op de werkgelegenheid. Wel blijken de begunstigden van een beter welzijn te getuigen. Dat is de conclusie van een experiment dat Finland de voorbije twee jaar heeft opgezet. Daarbij kregen tweeduizend werklozen een maandelijks basisinkomen van 560 euro. De onderzoekers waarschuwen wel dat de evaluatie slechts voorlopige resultaten omvat. De … The post De uitslagen van het Finse experiment met een basisinkomen zijn binnen: het helpt niemand aan werk appeared first on Express.
11/02 14u40  IMF ziet 4 donderwolken aan de horizon van de wereldeconomieLees meer >
11/02 14u40  De uitslag van het Finse experiment met een basisinkomen zijn binnen: het helpt niemand aan werkLees meer >
11/02 13u45  Branson al in juli naar de ruimteDe Britse miljardair Richard Branson is van plan om binnen vier of vijf maanden naar de ruimte te reizen. Hij zal daarbij gebruik maken van het ruimteschip dat zijn eigen bedrijf Virgin Galactic heeft gebouwd. Dat heeft Branson zelf aangekondigd. De miljardair liet daarbij plannen blijken om op de vijftigste verjaardag van de eerste maanlanding … The post Branson al in juli naar de ruimte appeared first on Express.
11/02 13u38  Roken enkel nog voor wie ouder is dan? 100?Lees meer >
11/02 13u00  Jeff Bezos: heeft de man die niemands privacy respecteert recht op privacy?Amazonbaas Jeff Bezos is het slachtoffer van een chantagecampagne door een Amerikaans roddelblad. De eigenaar van de National Enquirer heeft banden met president Donald Trump. Dat Jeff Bezos in zijn privé-leven is bespied is verachtelijk. Maar hij krijgt nu wel een koekje van eigen deeg gepresenteerd. Want Amazon en de Amerikaanse overheid bouwen samen aan … The post Jeff Bezos: heeft de man die niemands privacy respecteert recht op privacy? appeared first on Express.
11/02 12u45  Roken enkel nog voor wie ouder is dan… 100?Sigaretten kunnen in de Amerikaanse staat Hawaï snel tot het verleden behoren. Dat zou te danken zijn aan een wetsvoorstel dat de leeftijdsgrens voor de aankoop van het product van jaar tot jaar hoger wil liggen. Op die manier zouden tegen het midden van volgend decennium in de staat alleen nog eeuwelingen legaal sigaretten kunnen … The post Roken enkel nog voor wie ouder is dan… 100? appeared first on Express.
11/02 12u00  Zürich stemt tegen de privatisering van drinkwaterDe inwoners van Zürich hebben hun veto uitgesproken tegen een voorstel om de distributie van hun drinkwater gedeeltelijk te privatiseren. De linkerzijde in het kantonnale parlement had de inwoners gevraagd zich tegen de privatisering te verzetten. Ook milieugroeperingen hadden tegen de impact van de ingreep gewaarschuwd. Uiteindelijk schaarde 54,6 procent van de kiezers zich achter … The post Zürich stemt tegen de privatisering van drinkwater appeared first on Express.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

3x VS gaan import buitenlandse wagens als ?een dreiging voor de nationale veiligheid? brandmerken16/02 12u01 - Express.be: Lees meer >
2x Levert Groen met Kristof Calvo straks de premier? Het kan?17/02 23u11 - Express.be: Lees meer >
1x 4 redenen waarom de Russische economie blijft groeien ondanks westerse sancties14/02 15u27 - Express.be: Lees meer >
1x Costa Rica heeft geen leger en is volgens de president daarom het gelukkigste land ter wereld15/02 10u45 - Express.be: Het Centraal-Amerikaanse land Costa Rica heeft geen leger. Dat vormt een grote verklaring voor de aanzienlijke materiële en mentale rijkdom van het land. Dat heeft Carlos Alvarado Quesada, president van Costa Rica, gezegd. Het land wordt door de Happy Planet Index bestempeld als de meest gelukkige en duurzame natie van de wereld. De Happy Planet … The post Costa Rica heeft geen leger en is volgens de president daarom het gelukkigste land ter wereld appeared first on Express.
1x Frisse lucht in je hotelkamer wordt een betalende optie15/02 12u30 - Express.be: Een groeiend aantal hotels over de hele wereld bieden hun gasten de optie om kamers met geavanceerde systemen voor luchtzuivering te boeken. Hiermee speelt de sector in op een groeiende bekommernis over de luchtkwaliteit, gedreven door de strijd tegen de klimaatverandering. Dat zegt Shivani Vora, lifestyle-correspondent voor de Amerikaanse krant The New York Times. “Steeds … The post Frisse lucht in je hotelkamer wordt een betalende optie appeared first on Express.
1x De online revolutie: EU wil dat Google en Facebook de media gaan betalen15/02 13u11 - Express.be: Lees meer >
1x 25 kenmerken van alfamannen en -vrouwen15/02 13u11 - Express.be: Lees meer >
1x Artificiële intelligentie toont massale patentactiviteit17/02 12u45 - Express.be: Innovaties rond kunstmatige intelligentie hebben de jongste periode een bijzonder sterke groei getoond. Dat blijkt uit een rapport van de World Intellectual Property Organization (Wipo), gebaseerd op gegevens tot drie jaar geleden. De resultaten tonen volgens de organisatie aan dat deze technologieën recent een gigantische stap hebben gezet. Daarbij heeft de sector ook het domein … The post Artificiële intelligentie toont massale patentactiviteit appeared first on Express.
0x Zürich stemt tegen de privatisering van drinkwater11/02 12u00 - Express.be: De inwoners van Zürich hebben hun veto uitgesproken tegen een voorstel om de distributie van hun drinkwater gedeeltelijk te privatiseren. De linkerzijde in het kantonnale parlement had de inwoners gevraagd zich tegen de privatisering te verzetten. Ook milieugroeperingen hadden tegen de impact van de ingreep gewaarschuwd. Uiteindelijk schaarde 54,6 procent van de kiezers zich achter … The post Zürich stemt tegen de privatisering van drinkwater appeared first on Express.
0x Roken enkel nog voor wie ouder is dan… 100?11/02 12u45 - Express.be: Sigaretten kunnen in de Amerikaanse staat Hawaï snel tot het verleden behoren. Dat zou te danken zijn aan een wetsvoorstel dat de leeftijdsgrens voor de aankoop van het product van jaar tot jaar hoger wil liggen. Op die manier zouden tegen het midden van volgend decennium in de staat alleen nog eeuwelingen legaal sigaretten kunnen … The post Roken enkel nog voor wie ouder is dan… 100? appeared first on Express.

Statistieken

Artikels:
31417
Gelezen:
10187
Aantal lezers nu:
31


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven