woensdag 23 augustus 2017, week 34


Downloaden voor Windows Phone

Downloaden voor Windows 8

U bent nu hier: Meer nieuws van Express.be

Laatste updatecontrole: vandaag om 2u15
 

Express.be

Verbergen Tonen
23/08 01u15  Sex Toy Reviewer verdient niet slecht Online seksshop LoveWoo heeft een vacature lopen voor een ‘Sex Toy Reviewer‘. “Heb je er ooit van gedroomd om seksspeeltjes te testen voor geld?” Als je luidkeels ‘ja’ op die vraag antwoordt, dan is de job echt iets voor jou. Geloof het of niet, maar seksspeeltjes worden dus ook echt getest door proefpersonen. En, misschien […] The post Sex Toy Reviewer verdient niet slecht appeared first on Express [NL].18 
22/08 23u15  10 zaken die u niet wist over de Primera División Eind augustus en begin september starten in Europa de grote voetbalcompetities. Een daarvan is La Liga of de Spaanse Primera División. Is de transfer in extremis van het Braziliaanse wonderkind Neymar naar Paris Saint-Germain een zware aderlating voor FC Barcelona, dan blijft de Spaanse competitie zonder meer een van de meest spectaculaire op het continent.  Wat […] The post 10 zaken die u niet wist over de Primera División appeared first on Express [NL].
22/08 22u15  Jims Fitness opent straks om 7 uur ‘s ochtends Een uurtje naar de gym voor je naar ‘t werk gaat: in de Verenigde Staten is het schering en inslag. En ook in België willen steeds meer mensen een frisse neus halen voor ze zich acht uur lang achter een bureau zetten. Of is het eerder een kwestie van geen tijd meer te hebben op […] The post Jims Fitness opent straks om 7 uur ‘s ochtends appeared first on Express [NL].
22/08 20u15  Grootste fietsenstalling ter wereld komt in Utrecht In het Nederlandse Utrecht is maandag een fietsenstalling geopend, die straks de grootste ter wereld moet worden. De stalling ligt onder het centraal station van Utrecht en telt 3 verdiepingen waar ruim 6.000 fietsen kunnen worden gestald. Tegen 2018 komen daar nog eens 6.500 plekken bij. In totaal is een bedrag van 50 miljoen euro […] The post Grootste fietsenstalling ter wereld komt in Utrecht appeared first on Express [NL].
22/08 20u15  Laatste 2 gemeenschappen die dolfijnen afslachten verbroederen Kazutaka Sangen, de burgemeester van het Japanse Taiji is op bezoek op de Faeröer, een eilandengroep gelegen in de noordelijke Atlantische Oceaan in de driehoek Schotland-Noorwegen-IJsland. In de havenstad Klaksvik zullen Sangen en zijn lokale ambtsgenoot Jogvan Skorheim een document ondertekenen dat van beide plekken zustersteden maakt. Geen wereldnieuws, ware het niet dat beide steden bekend staan als de […] The post Laatste 2 gemeenschappen die dolfijnen afslachten verbroederen appeared first on Express [NL].
22/08 17u15  iPhone en iPad maakten Finland af en het land kruipt maar niet uit het dal De Finse economie is in het tweede kwartaal van dit jaar opnieuw gekrompen. Het bbp ging 0.5% onder de nulgroei, nadat in het eerste kwartaal nog een toename van 1,3% kon worden opgemeten. In de eurozone wordt veel aandacht besteed aan de economische problemen van landen als Spanje, Griekenland en Portugal, maar terwijl die landen […] The post iPhone en iPad maakten Finland af en het land kruipt maar niet uit het dal appeared first on Express [NL].
22/08 16u15  Zwitsers bouwen langste hangbrug ter wereld In de Zwitserse Alpen is de langste hangbrug ter wereld ingehuldigd. De voetgangersbrug is het werk van het Zwitserse Swissrope en is 494 meter lang. Op een bepaald punt bengelt ze 85 meter boven de begane grond- vergelijkbaar met de 30ste verdieping van een flatgebouw. De draagkabels wegen dan weer acht ton.  De brug is voorzien van een […] The post Zwitsers bouwen langste hangbrug ter wereld appeared first on Express [NL].
22/08 16u15  Er is slechts één significante voorspeller van moslimsteun aan geweld Discriminatie, achterstelling, woede tegenover de westerse buitenlandse politiek, onderdrukking van moslims of traumatische ervaringen. Het zijn zaken die vaak worden aangehaald om moslimextremisme en de steun aan islamistisch geweld te verklaren. Uit een lopend onderzoek van Michele Groppi van het Kings College in Londen blijkt dat geen van voormelde zaken ook maar enige rol speelt. De Bron: [Groppi] onderzocht […] The post Er is slechts één significante voorspeller van moslimsteun aan geweld appeared first on Express [NL].
22/08 15u15  Wel een functie maar geen titel voor Brigitte Macron De Franse president Emmanuel Macron geeft zijn echtgenote Brigitte een officiële functie met diplomatieke bevoegdheden. Dat meldt het persbureau AFP. De plannen van Macron konden op heel wat tegenwind bij de Franse bevolking rekenen. Zo werd er een petitie opgezet tegen het first lady-statuut van Brigitte Macron. Het resultaat: meer dan 300.000 handtekeningen, maar daar stoort Macron zich niet aan. Ondanks felle kritiek van […] The post Wel een functie maar geen titel voor Brigitte Macron appeared first on Express [NL].
22/08 15u15  Is het aan Google & co om verwerpelijke neonazi-retoriek te verbieden? Na de gewelddadige confrontatie tussen extreem-rechtse groepen en tegenbetogers in de Amerikaanse stad Charlottesville hebben een aantal grote technologiegroepen beslist om content van radicale organisaties te verwijderen of te blokkeren. Diverse critici stellen echter – zonder het extreem-rechtse gedachtegoed te willen verdedigen – de vraag of deze bedrijven zich het recht zouden mogen toeëigenen te […] The post Is het aan Google & co om verwerpelijke neonazi-retoriek te verbieden? appeared first on Express [NL].
22/08 14u15  Money, money, money… Ook De Niro en Scorcese kiezen nu voor Netflix Op 18 september starten de opnames van ‘The Irishman’, de nieuwste film van Martin Scorsese. In een interview met het vakblad Deadline vertelt Robert De Niro – die voor het eerst sinds 1995 nog eens in een film van Scorsese te zien zal zijn – waarom de deal met Netflix de beste optie was. de film zal […] The post Money, money, money… Ook De Niro en Scorcese kiezen nu voor Netflix appeared first on Express [NL].
22/08 14u15  Afghanistan: Trump verpakt conventionele militaire strategie in populistisch jasje In zijn eerste toespraak voor het Amerikaanse volk als Commander-in-Chief heeft de Amerikaanse president Donald Trump gezegd dat zijn land bijkomende troepen naar Afghanistan zal sturen. “Dit gaat tegen mijn instincten in, maar ik heb geleerd dat de beslissingen die je neemt wanneer je in het Witte Huis zit verschillen van wat je instinct je vertelt.” Trump […] The post Afghanistan: Trump verpakt conventionele militaire strategie in populistisch jasje appeared first on Express [NL].
22/08 14u15  Woestijn is te warm voor zonnepanelen Het emiraat Qatar doet belangrijke inspanningen om bij zijn energievoorziening zoveel mogelijk op duurzame bronnen over te schakelen. Daarbij wordt onder meer bestudeerd op welke manier ook op zonnekracht beroep zou kunnen worden gedaan. Zonnekracht lijkt voor Qatar weliswaar een evidente energiebron, maar toch plaatst de technologie het land voor belangrijke uitdagingen. Het lijkt in […] The post Woestijn is te warm voor zonnepanelen appeared first on Express [NL].
22/08 13u15  Eerste lichtgevend fietspad in België ligt in Dendermonde De Oost-Vlaamse stad Dendermonde start een proefproject om de verkeersveiligheid te verbeteren. De Oost-Vlamingen pakken daarom uit met een lichtgevende fietssuggestiestrook. Die geeft niet enkel ‘s nachts licht, ook overdag is ie duidelijk zichtbaar. Lichtgevende fietspaden of fietssuggestiestroken zijn niet nieuw: Polen en Algerije hebben er al. Ook Nederland experimenteerde al met een lichtgevend fietspad als […] The post Eerste lichtgevend fietspad in België ligt in Dendermonde appeared first on Express [NL].
22/08 13u15  Delvaux opent winkel in duurste winkelstraat van Londen De Belgische groep Delvaux, fabrikant van luxe lederen handtassen, opent een filiaal langs de beroemde New Bond Street in Londen. De komst van de Belgische groep weerspiegelt volgens waarnemers de fundamentele wijzigingen die New Bond Street de voorbije vijf jaar heeft ondergaan en waarbij het straatbeeld steeds meer door absolute luxemerken wordt gedomineerd. Er wordt […] The post Delvaux opent winkel in duurste winkelstraat van Londen appeared first on Express [NL].
Laatste update: vandaag om 1u15Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
22/08 12u15  Theologen betwijfelen of de paus katholiek isPaus Franciscus heeft een aantal hervormingen gepropageerd die als ketterij moeten worden bestempeld. Dat zegt een opmerkelijk verbond van doctrinaire theologen en conservatieve kardinalen naar aanleiding van een aantal pogingen van Franciscus om de geloofsleer van de katholieke kerk over onder meer het huwelijk bij te sturen. Eén van de grote critici van de paus […] The post Theologen betwijfelen of de paus katholiek is appeared first on Express [NL].
22/08 11u15  Cirrus Vision: Goedkoopste privé-jet ter wereld kost minder dan 2 miljoen dollarDe Amerikaanse vliegtuigconstructeur Cirrus Aircraft is begonnen met de wereldwijde distributie van zijn Vision Jet, die met een aankoopprijs van 1,96 miljoen dollar wordt gepromoot als de goedkoopste privé-jet van de wereld. De onderneming ontving voor de Vision Jet, die zeven passagiers kan vervoeren, in mei de nodige vergunningen van de Europese en Amerikaanse luchtvaartauroteiten. […] The post Cirrus Vision: Goedkoopste privé-jet ter wereld kost minder dan 2 miljoen dollar appeared first on Express [NL].
22/08 00u15  Besturingssysteem Android Oreo is enkel voor recente toestellenGoogle lanceerde maandag de Android Oreo, de nieuwste versie van zijn besturingssysteem voor mobiele telefoons en tablet-pc’s. Het gaat al om de achtste versie van het systeem dat in november 2007 voor het eerst werd uitgebracht. De update klinkt veelbelovend met de tagline “safer, smarter en more powerful”, maar de nieuwe versie komt jammer genoeg maar naar een klein deel van de […] The post Besturingssysteem Android Oreo is enkel voor recente toestellen appeared first on Express [NL].
21/08 23u15  Eén Franse retailer heeft het antwoord op AmazonHet model van klassieke retail op zich is voltooid verleden tijd. In de VS vechten shoppingcentra samen met vele winkelketens tegen de ondergang. Bekende namen als Sears, Macy’s, Payless en andere J. Crews kondigden recent sluitingen aan of legden de boeken neer. Waar spenderen consumenten dan wel hun geld? Amazon is het antwoord dat we […] The post Eén Franse retailer heeft het antwoord op Amazon appeared first on Express [NL].
21/08 20u15  China heeft eerste internetrechtbankIn de Chinese stad Hangzhou – de thuisbasis van de Chinese internetreus Alibaba – is vrijdag het allereerste online tribunaal van het land ingehuldigd. De rechtbank wil geschillen oplossen die hun oorsprong vinden op het internet. Wie wil kan rechtstreeks een klacht formuleren op de website van Alibaba, waarna rechters en een jury zich over […] The post China heeft eerste internetrechtbank appeared first on Express [NL].
21/08 20u15  Medialaan zet concurrent voor Netflix in de markt. Echt?Steeds meer mensen zeggen hun tv-abonnement op en kijken enkel nog naar streamingdiensten zoals Netflix. Medialaan, het moederbedrijf van onder andere VTM en Q2, lanceert daarom vandaag de betalende streamingdienst Stievie Premium, waarop je alle grote Vlaamse zenders kan zien voor 9,99 euro per maand. Op die manier wil het bedrijf kijkers terughalen naar de […] The post Medialaan zet concurrent voor Netflix in de markt. Echt? appeared first on Express [NL].
21/08 17u15  Magnette (PS): “Uiteraard ben ik kandidaat om Di Rupo op te volgen”Heeft PS-kopstuk Paul Magnette een eerste stap gezet in de machtsstrijd binnen de PS? Het lijkt er op, want de burgemeester van Charleroi zegt zich “in de komende jaren” kandidaat te willen stellen voor het voorzitterschap van zijn partij. Wel voegt hij er aan toe dat dit enkel kan indien de huidige voorzitter Elio Di […] The post Magnette (PS): “Uiteraard ben ik kandidaat om Di Rupo op te volgen” appeared first on Express [NL].
21/08 16u15  Erdogan heeft geen hackers nodig om buitenlandse verkiezingen te beïnvloedenDe Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft de 3 miljoen Turken die in Duitsland leven opgeroepen niet voor de CDU, noch voor de SPD, noch voor de Groenen te stemmen. Al deze partijen zijn volgens hem vijanden van Turkije. Erdogan verwijt deze partijen hun engagementen met betrekking tot het visumvrij reizen doorheen de EU niet […] The post Erdogan heeft geen hackers nodig om buitenlandse verkiezingen te beïnvloeden appeared first on Express [NL].
21/08 15u15  Strijd tegen terrorisme eist bijkomende maatregelen van autoverhuurbedrijvenGroot-Brittannië en Italië bekijken hoe ze kunnen verhinderen dat gehuurde voertuigen worden ingezet bij terroristische aanslagen, zoals dat recent het geval is geweest in Londen en Barcelona. De aanslag van vorige donderdag in Barcelona werd uitgevoerd met een gehuurde bestelwagen, een techniek die ook bij recente islamistische aanslagen in Londen werd toegepast. Volgens de politie […] The post Strijd tegen terrorisme eist bijkomende maatregelen van autoverhuurbedrijven appeared first on Express [NL].
21/08 14u15  Investeren in zaken die tijd besparen maakt gelukkigMensen die geld uitgeven aan zaken die hen tijd besparen zijn gelukkiger dan mensen die vervelende klussen zelf doen. Dat moet blijken uit een nieuw onderzoek waarover de Proceedings of the National Academy of Science bericht. Een poetsvrouw of tuinier inhuren in plaats van het zelf te doen, opdat je meer vrije tijd hebt, maakt gelukkiger. Volgens de onderzoekers […] The post Investeren in zaken die tijd besparen maakt gelukkig appeared first on Express [NL].
21/08 14u15  Snelste trein ter wereld rijdt straks tussen Beijing en ShanghaiIn China wordt op het einde van de zomer gestart met de diensten van de supersnelle trein Fuxing. De treinen zullen worden ingezet op de verbinding tussen Peking en Shanghai en zullen de afstand van 1.318 kilometer in vierenhalf uur kunnen afleggen. De trein haalt een snelheid van 350 kilometer per uur. Daarmee kan tegenover […] The post Snelste trein ter wereld rijdt straks tussen Beijing en Shanghai appeared first on Express [NL].
21/08 14u15  Duitse onderzoekers ontwikkelen oplosbare melkcapsulesDuitse onderzoekers aan het Martin Luther Universiteit zijn er in geslaagd ‘melkklontjes’ te ontwikkelen, dat zijn oplosbare melkcapsules. Indien het concept aan de wettelijke eisen voldoet betekent dat zonder meer een milieuvriendelijke én praktische doorbraak. Details omtrent de uitvinding werden gepubliceerd in het vakblad Chemical Engineering & Technology. Daarin staat te lezen dat de nieuwe melkcapsules kunnen worden […] The post Duitse onderzoekers ontwikkelen oplosbare melkcapsules appeared first on Express [NL].
21/08 14u15  Ronse: radicalisering begint al in de kleuterklasKleuters in de Dr. Ovide Decroly-school in Ronse lijken te radicaliseren. Dat staat te lezen in een intern document van de school. Het document kreeg de naam ‘Indoctrinatie bij kleuters’. Een juf beschrijft in het document het gedrag van kinderen uit haar klas. Het Laatste “Arabische verzen uit de Koran citeren tijdens de speeltijd. […] The post Ronse: radicalisering begint al in de kleuterklas appeared first on Express [NL].
21/08 14u15  Bitcoin-‘mining’ is overlevingsstrategie van vele VenezolanenIn Venezuela is het delven van bitcoins voor velen inmiddels een overlevingsstrategie geworden. Het land wordt immers geconfronteerd met een gigantische hyperinflatie, waarbij de muntontwaarding inmiddels tot 1.600 procent per jaar is opgelopen. Voor duizenden Venezolaanse burgers is het delven van virtuele munten dan ook een middel geworden om te kunnen overleven. Het blijkt immers […] The post Bitcoin-‘mining’ is overlevingsstrategie van vele Venezolanen appeared first on Express [NL].
21/08 13u15  Luchtvaartmaatschappijen: inkomsten uit extra’s stegen voorbije 10 jaar met meer dan 1.000%Luchtvaartmaatschappijen halen steeds meer inkomsten die worden gerealiseerd met de zogenaamde ancillary revenue, bijkomende diensten die worden aangeboden naast de traditionele verkoop van vliegtuigtickets. Dat is de conclusie van een rapport van analist IdeaWorks Company op basis van gegevens van meer dan zestig luchtvaartmaatschappijen over de hele wereld. Wanneer naar de tien maatschappijen met de […] The post Luchtvaartmaatschappijen: inkomsten uit extra’s stegen voorbije 10 jaar met meer dan 1.000% appeared first on Express [NL].
21/08 12u15  Nog geen enkele Noord-Koreaan is gekwalificeerd voor de Winterspelen in Zuid-Korea en dat is slecht nieuwsDe voorbereiding op de nieuwe editie van de Olympische Winterspelen, die in februari volgend jaar in Zuid-Korea worden georganiseerd, zit op schema, al wordt de politieke situatie in de regio nauwlettend opgevolgd. Dat heeft het Internationaal Olympisch Comité (IOC) bekend gemaakt in een update over het verloop van de voorbereiding van het evenement. Gevreesd wordt […] The post Nog geen enkele Noord-Koreaan is gekwalificeerd voor de Winterspelen in Zuid-Korea en dat is slecht nieuws appeared first on Express [NL].
21/08 11u15  Hoe kinderen van Afrikaanse despoten hun leven documenteren op FacebookKinderen van rijke despoten hebben er geen enkel probleem mee hun weelderige en vaak bandeloze levensstijl op sociale media tentoon te spreiden. Dat zeggen diverse media naar een aantal recente berichten die Robert Mugabe Junior (25) en diens jongere broer Chattunga Bellarmine (21), zonen van de president van Zimbabwe, op het sociale netwerk Instagram hadden […] The post Hoe kinderen van Afrikaanse despoten hun leven documenteren op Facebook appeared first on Express [NL].
20/08 19u15  Chinese luchthavens zijn een ware nachtmerrie. De reden daarvoor is opmerkelijk…Shanghai Pudong International Airport is China’s poort tot de wereld, maar de luchthaven slaagt er maar niet in zijn grootste probleem op te lossen: de onophoudelijke vertragingen die de vluchten er oplopen. Flightstats rangschikte in 2015 de 188 middelgrote en grootste luchthavens ter wereld op stiptheid. Wat bleek? Onder de 20 laatst gerangschikten bevonden zich 14 […] The post Chinese luchthavens zijn een ware nachtmerrie. De reden daarvoor is opmerkelijk… appeared first on Express [NL].
20/08 17u15  Is Barcelona het Molenbeek van het Zuiden?De krant El País besteedt in haar zondageditie 12 volle bladzijden aan de aanslagen in Barcelona en Cambrils. Daarbij is ook aandacht voor Ripoll, een stadje met 11.000 inwoners in de provincie Girona, op een goeie 100 km van de Catalaanse hoofdstad. Het is de plek waar Moussa Oukabir, de 17-jarige terrorist en een aantal […] The post Is Barcelona het Molenbeek van het Zuiden? appeared first on Express [NL].
20/08 15u15  Je kan jezelf trainen om gelukkig te zijnMensen die de tijd nemen om de schoonheid rondom hen te appreciëren zijn gelukkiger dan mensen die er geen moment bij stilstaan en alles tegelijk proberen te doen. Maar wie gelukkig wil worden is verplicht dankbaarheid te tonen voor wat hij heeft. Tot die conclusie komen een reeks auteurs van boeken over geluk, waaronder Dr. Niven […] The post Je kan jezelf trainen om gelukkig te zijn appeared first on Express [NL].
20/08 00u15  Waarom een ganse industrie de leugen van perfectie in stand moet houdenDe schoonheidsindustrie heeft er alle belang bij de leugen van de perfectie in stand te houden. Dat staat te lezen in het boek ‘I thought it was just me (but it isn’t)‘ van auteur Brené Brown, die onderzoekshoogleraar maatschappelijk werk is aan de University of Houston in Texas.  Ons uiterlijk en ons lichaam zijn zowaar […] The post Waarom een ganse industrie de leugen van perfectie in stand moet houden appeared first on Express [NL].
19/08 20u00  Antwerpen: wie file mijdt, wordt beloondAntwerpenaren die hun auto laten staan en tijdens de spitsuren de fiets of het openbaar vervoer nemen, worden vanaf september beloond met lunch- en waardebonnen van de stad. De actie maakt deel uit van het project Spitsmijden dat pendelaars uit de auto wil halen. In Nederland bestaat deze manier van files vermijden al langer, en na de knip van de […] The post Antwerpen: wie file mijdt, wordt beloond appeared first on Express [NL].
19/08 15u00  Anguilla en Ierland hebben de Brexit gemeenAnguilla, een eiland in de Caraïben dat behoort tot de Kleine Antillen en deel uitmaakt van de Britse overzeese gebieden, is een campagne opgestart die het moet beschermen tegen de gevolgen van de Brexit.  De situatie van het eiland is vergelijkbaar met die van Ierland, waar de uitstap uit de EU opnieuw een fysieke grens tussen Noord-Ierland (dat lid is […] The post Anguilla en Ierland hebben de Brexit gemeen appeared first on Express [NL].
19/08 05u00  10 duizelingwekkende feiten over de metro van TokioJapanners noemen het tsukin jigoku, wat zoveel betekent als de ‘forenzenhel’. In elk treinstel zitten honderden mensen als sardines op elkaar gepakt, terwijl ‘treinduwers’ in uniform bijkomende reizigers in de wagons duwen en proberen ongelukken te voorkomen. 10 duizelingwekkende feiten: 1. De metro van Tokio vervoert dagelijks 8,7 miljoen passagiers en is daarmee de drukst […] The post 10 duizelingwekkende feiten over de metro van Tokio appeared first on Express [NL].
19/08 04u00  Dit zijn de 10 snelste liften ter wereld en slechts één staat niet in AziëIn het CTF Finance Center, een wolkenkrabber met een hoogte van 530 meter in de Chinese stad Guangzhou, werd bij het testen van de liften een topsnelheid van 75,6 kilometer per uur geregistreerd. Daarmee is volgens het Japanse bedrijf Hitachi, ontwerper van de liften, een nieuw snelheidsrecord gevestigd. Het vroegere record stond op naam van […] The post Dit zijn de 10 snelste liften ter wereld en slechts één staat niet in Azië appeared first on Express [NL].
19/08 01u00  Waarom staat in een weinig bekende Duitse stad een toren die 246 meter hoog is?Rottweil is een plek die enkel bij liefhebbers van zoutbaden en honden een belletje zal doen rinkelen. De stad ligt in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg en telt een kleine 25.000 inwoners, die voornamelijk fungeert als Kurort (zoutbaden). Ook het hondenras rottweiler is naar de stad vernoemd. Sinds kort staat net buiten het stadje een bijna 250 meter hoge testtoren voor goederenliften van […] The post Waarom staat in een weinig bekende Duitse stad een toren die 246 meter hoog is? appeared first on Express [NL].
18/08 21u00  Rusland verbiedt Jehova’s GetuigenIn Rusland heeft de minister van Justitie de Getuigen van Jehova toegevoegd aan een lijst van verboden instellingen. De minister voert zo een uitspraak van het Hooggerechtshof uit, die in juli in beroep is bevestigd en die de godsdienstige instelling verbiedt en haar eigendommen in beslag laat nemen. Wikipedia: Jehova’s Getuigen geloven dat zij de enige […] The post Rusland verbiedt Jehova’s Getuigen appeared first on Express [NL].
18/08 20u00  You’re fired! Exit BannonDe Amerikaanse president Donald Trump neemt afscheid van Stephen Bannon, een van zijn naaste en meest controversiële adviseurs. De president zal het bericht later op de dag bekendmaken, meldt de doorgaans zeer goed geïnformeerde Drudge Report. Bannon, die door Trump als zijn meester-strateeg werd beschouwd, is de voorbije dagen in opspraak geraakt omdat hij informatie […] The post You’re fired! Exit Bannon appeared first on Express [NL].
18/08 18u00  Financial Times: ‘Amerika is nu een gevaarlijke natie’In een opiniestuk dat de titel ‘America is now a dangerous nation’ meekreeg, vreest Gideon Rachman, een van de meest gerenommeerde journalisten van Groot-Brittannië en hoofdredacteur Buitenlandse Zaken bij de Financial Times, dat de vele crises die het presidentschap van Donald Trump bedreigen, wel eens in een internationaal conflict kunnen uitmonden, een voorkeursrecept van politici […] The post Financial Times: ‘Amerika is nu een gevaarlijke natie’ appeared first on Express [NL].
18/08 17u00  Whisky van 19 euro wint Scotch Whisky MastersDe Glen Marnoch Speyside Single Malt Scotch heeft bij de Spirits Business Scotch Whisky Masters de gouden medaille in de wacht gesleept. Dat is opmerkelijk want de flessen zijn sinds 2011 te koop en kosten amper 19 euro. Ze zijn wel enkel verkrijgbaar in de Aldi-winkels in het Verenigd Koninkrijk. Alcoholische dranken van goedkope discountketens zijn bezig […] The post Whisky van 19 euro wint Scotch Whisky Masters appeared first on Express [NL].
18/08 15u00  Moet een ex- Duits bondskanselier een Russisch staatsbedrijf dienen?Voormalig bondskanselier Gerhard Schröder gaat  in de raad van bestuur van de Russische oliemaatschappij Rosneft  zetelen. Dat bedrijf is de grootste olieproducent ter wereld en is voor de helft in handen van de Russische overheid. Het staat sinds de Russische annexatie van de Krim in 2014 op de lijst van bedrijven die onder de EU-sancties vallen. […] The post Moet een ex- Duits bondskanselier een Russisch staatsbedrijf dienen? appeared first on Express [NL].
18/08 14u00  ‘EU-burger kan ook na Brexit naar het VK zonder visum’EU-burgers die na maart 2019 het Verenigd Koninkrijk willen bezoeken zullen dat waarschijnlijk nog steeds zonder visum kunnen doen. Een maatregel in die zin maakt deel uit van het nieuwe migratiesysteem dat de Britten aan de EU gaan voorleggen bij de Brexit-onderhandelingen. Omdat het VK uit de EU wil stappen, moet het ook zijn migratiebeleid hervormen. […] The post ‘EU-burger kan ook na Brexit naar het VK zonder visum’ appeared first on Express [NL].
18/08 14u00  3 miljoen Noord-Koreanen hebben een smartphone en dat is goed nieuws voor het regimeNoord-Korea is op het gebied van technologie helemaal geen blinde vlek, want vele inwoners beschikken over elektronische communicatiemiddelen. Dat meldt het magazine The Economist, er wel meteen aan toevoegend dat het Noord-Koreaanse regime van diezelfde technologieën gebruik maakt om zijn bevolking te controleren en in lijn te houden met de regels van de leider Kim […] The post 3 miljoen Noord-Koreanen hebben een smartphone en dat is goed nieuws voor het regime appeared first on Express [NL].
18/08 13u00  Ook Bulgarije zet de strijd in tegen ‘goedkoop toerisme’Ook Bulgarije wil een einde maken aan de ongezonde uitwassen van het toerisme. Dat heeft de Bulgaarse vice-premier Valeri Simeonov gezegd naar aanleiding van de politieraid in de kuststad Slantsjev Brjag aan de Zwarte Zee. Slantsjev Brjag wordt onder de naam Sunny Beach vaak de goedkoopste strandbestemming van het Europese toerisme genoemd. Door de lage […] The post Ook Bulgarije zet de strijd in tegen ‘goedkoop toerisme’ appeared first on Express [NL].
18/08 12u00  Ondergang van een Kroatisch bedrijf bedreigt 500.000 jobsKroatië dreigt met een gigantisch economisch probleem geconfronteerd te worden. Aanleiding voor de crisis is de instorting van de Kroatische retailholding Agrokor, die de economie van het land zou decimeren. Het verdwijnen van Agrokor zou in Kroatië, maar ook Servië, Slovenië en Bosnië op de arbeidsmarkt een ware slachting teweeg kunnen brengen. Daarbij zouden niet […] The post Ondergang van een Kroatisch bedrijf bedreigt 500.000 jobs appeared first on Express [NL].
18/08 11u00  Uw baas ziet voortaan wanneer u op LinkedIn zitHet sociale netwerk Linkedin biedt aan zijn gebruikers voortaan ook de mogelijkheid informatie over hun online status bekend te maken. Op die manier wordt aan de andere gebruikers duidelijk gemaakt of men al dan niet op het platform is aangemeld. Gebruikers die geen beroep op de dienst willen doen, moeten de functie manueel uitschakelen. Het […] The post Uw baas ziet voortaan wanneer u op LinkedIn zit appeared first on Express [NL].
18/08 10u00  Kindermeisje en 110.000 euro per jaar verdienen? Hier solliciterenIn Britse media is de voorbije dagen heel wat aandacht besteed aan een advertentie van een vermogend echtpaar, dat op zoek is naar een kinderoppas voor hun vier kinderen. In de advertentie – geplaatst op het gespecialiseerde platform Childcare.co.uk – wordt een riant salaris en allerhande aantrekkelijke voorwaarden geboden om zich gedurende zes dagen per […] The post Kindermeisje en 110.000 euro per jaar verdienen? Hier solliciteren appeared first on Express [NL].
18/08 00u00  Barcelona en het einde van de lichtzinnigheidToeristen waren de voorbije weken vaak kop van jut in Barcelona, maar onder de 13 slachtoffers en de vele gewonden, die donderdag bij de door de terreurorganisatie Islamitische Staat opgeëiste aanslag omkwamen, worden vele toeristen geteld. Ook een Belgische vrouw overleefde de aanslag niet. [Baskische separatisten en Catalaanse anarchisten bonden de voorbije weken samen de […] The post Barcelona en het einde van de lichtzinnigheid appeared first on Express [NL].
17/08 21u00  In Chinese afkickcentra voor internetverslaafden vallen dodenOp 3 augustus zette Liu Dongmei haar 18-jarige zoon Li Ao af bij het Hefei Zhengneng Education centrum. De jongen was alle interesse in wat dan ook kwijtgeraakt, uitgezonderd in het internet. Liu betaalde 3.500 dollar voor een verblijf in een afkickcentrum dat beloofde haar zoon van zijn internetverslaving te verlossen. Twee dagen later was […] The post In Chinese afkickcentra voor internetverslaafden vallen doden appeared first on Express [NL].
17/08 19u00  President buurland Colombia noemt Venezuela nu ‘een dictatuur’In een opiniestuk op Project Syndicate noemt Juan Manuel Santos, de president van Colombia, zijn buurland Venezuela, met wie het een 2.200 kilometer lange grens deelt, ‘een dictatuur’. Santos herinnert de lezer aan de goede banden die Colombia en Venezuela – ondanks grote meningsverschillen op politiek vlak – onderhielden zolang ex-president Hugo Chavez, die in 2013 […] The post President buurland Colombia noemt Venezuela nu ‘een dictatuur’ appeared first on Express [NL].
17/08 19u00  Porsche 917K uit filmklassieker ‘Le Mans’ moet 16 miljoen dollar opbrengenIn Pebble Beach, een bekend toeristisch complex in de buurt van de Noord-Californische badstad Monterrey, vindt elke derde zondag van augustus een oldtimerveiling plaats die de plek omvormt tot één groot automobielmuseum. Op 18 en 19 augustus is het weer zo ver.  Het paradepaardje in de catalogus is dit jaar de Porsche 917K, die door […] The post Porsche 917K uit filmklassieker ‘Le Mans’ moet 16 miljoen dollar opbrengen appeared first on Express [NL].
17/08 18u00  President buurland Colombia noemt Venezuela ‘een dictatuur’In een opiniestuk op Project Syndicate noemt Juan Manuel Santos, de president van Colombia, zijn buurland Venezuela, met wie het een 2.200 kilometer lange grens deelt, ‘een dictatuur’. Santos herinnert de lezer aan de goede banden die Colombia en Venezuela – ondanks grote meningsverschillen op politiek vlak – onderhielden zolang ex-president Hugo Chavez, die in 2013 […] The post President buurland Colombia noemt Venezuela ‘een dictatuur’ appeared first on Express [NL].
17/08 16u00  Porsche 917K uit filmklassieker Le Mans moet 16 miljoen dollar opbrengenIn Pebble Beach, een bekend toeristisch complex in de buurt van de Noord-Californische badstad Monterrey, vindt elke derde zondag van augustus een oldtimerveiling plaats die de plek omvormt tot één groot automobielmuseum. Op 18 en 19 augustus is het weer zo ver.  Het paradepaardje in de catalogus is dit jaar de Porsche 917K, die door […] The post Porsche 917K uit filmklassieker Le Mans moet 16 miljoen dollar opbrengen appeared first on Express [NL].
17/08 16u00  Wereld heeft meer vertrouwen in Poetin dan in TrumpEen meerderheid van mensen in 22 landen, waaronder Duitsland, Frankrijk, Griekenland en Italië, heeft meer vertrouwen in de Russische president Poetin dan in diens Amerikaanse ambtgenoot Trump, wanneer het er op aankomt de juiste beslissingen te nemen op het wereldtoneel. Dat blijkt uit een studie van onderzoeksbureau Pew Research Center. Trump haalt het dan weer […] The post Wereld heeft meer vertrouwen in Poetin dan in Trump appeared first on Express [NL].
17/08 15u00  Qatari’s mogen nu toch op bedevaart in Saoedi-ArabiëSaoedi-Arabië opent zijn grenzen voor bedevaarders uit Qatar. De Golfstaat wordt al sinds juni geboycot door Saoedi-Arabië, Egypte, Bahrein, Jemen, de Verenigde Arabische Emiraten en Libië, maar voor de hadj, de jaarlijkse bedevaart naar Mekka die elke volwassen moslim minstens één keer in zijn leven moet maken, maken de Saoedi’s nu toch een uitzondering. Moslims uit […] The post Qatari’s mogen nu toch op bedevaart in Saoedi-Arabië appeared first on Express [NL].
17/08 14u00  EU-succesverhaal Erasmus trekt ook steeds meer Vlaamse studentenHet Erasmus-programma, dat zijn dertigste verjaardag viert, is één van de grootste successen van de Europese Unie. Het programma, dat aan jongeren de kans biedt in het buitenland studies te volgen, heeft de voorbije drie decennia immers meer dan 3,3 miljoen studenten uit drieëndertig landen en 169 partner-naties bereikt. In eerste instantie was het Erasmus-programma […] The post EU-succesverhaal Erasmus trekt ook steeds meer Vlaamse studenten appeared first on Express [NL].
17/08 13u00  Apple gaat 1 miljard investeren in eigen content, wil Netflix beconcurrerenHet Amerikaanse technologiebedrijf Apple heeft een budget van 1 miljard dollar gereserveerd voor de ontwikkeling van activiteiten op de streamingmarkt. Dat heeft de Amerikaanse zakenkrant The Wall Street Journal gemeld. Door de creatie van eigen televisieseries wil Apple onder meer de concurrentie met bedrijven zoals Netflix en Home Box Office (HBO), maar ook met partijen […] The post Apple gaat 1 miljard investeren in eigen content, wil Netflix beconcurreren appeared first on Express [NL].
17/08 12u00  IMF: “Chinese schuldenberg wordt ‘een gevaar'”De Chinese economie zal de volgende drie jaar weliswaar een snellere groei kennen dan was verwacht, maar dreigt daarbij een gevaarlijke schuldenlast op te bouwen. Die waarschuwing staat in een rapport van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) over de Chinese economie. Opgemerkt wordt dat de Chinese regering tegen eind dit decennium absoluut wil voldoen aan […] The post IMF: “Chinese schuldenberg wordt ‘een gevaar'” appeared first on Express [NL].
17/08 11u00  EU: “5.000 Europese jihadi’s vochten voor IS, 1.300 daarvan zouden terugkomen”Door de ontmanteling van de terroristische groep Daech dreigen uiteindelijk dertienhonderd islamitische strijders naar de Europese Unie te zullen terugkeren. Eén van de grote uitdagingen wordt daarbij een onderscheid te maken tussen figuren die een verdere dreiging voor terroristische aanslagen kunnen vormen en terugkomers die geen gevaar voor de maatschappij meer zullen inhouden. Dat blijkt […] The post EU: “5.000 Europese jihadi’s vochten voor IS, 1.300 daarvan zouden terugkomen” appeared first on Express [NL].
17/08 11u00  Ook Richard Branson pleit nu voor een universeel basisinkomenOok de Britse ondernemer Richard Branson pleit nu voor de introductie van een universeel basisinkomen. Daarmee kan volgens Branson, oprichter van het Virgin-imperium, een opvang gecreëerd worden voor de banen die onder invloed van de technologie gedoemd zijn om te verdwijnen. De Britse miljardair benadrukt dat de wereld volop werkt aan de ontwikkeling van nieuwe […] The post Ook Richard Branson pleit nu voor een universeel basisinkomen appeared first on Express [NL].
17/08 10u00  Russen hackten wifi in luxehotels in 7 Europese landenEen aantal Europese luxehotels zijn de voorbije periode getroffen door cyberaanvallen die informatie over hun gasten hebben proberen te bemachtigen. Dat heeft de Amerikaanse onderneming FireEye, gespecialiseerd in cyberbeveiliging, gezegd. Achter de aanvallen gaat waarschijnlijk Fancy Bear, een groep hackers die gelinkt worden aan de Russische geheime dienst, schuil. Fancy Bear, die eerder ook al […] The post Russen hackten wifi in luxehotels in 7 Europese landen appeared first on Express [NL].
16/08 21u00  CEO’s distantiëren zich van Trump; 2 adviesraden worden per direct ontbondenDe Amerikaanse president Trump doekt abrupt 2 economische adviesraden op, waarin een dertigtal CEO’s van Fortune 500 bedrijven zetelden. De adviesraden waren vooral symbolisch en beperkten zich tot het informeel overleg plegen over jobcreatie en economische groei. Er zaten gezaghebbende CEO’s in van bedrijven als GM, JP Morgan Chase, Dell, Boeing, GE, Pepsi en IBM. Een aantal CEO’s […] The post CEO’s distantiëren zich van Trump; 2 adviesraden worden per direct ontbonden appeared first on Express [NL].
16/08 20u00  Waarom toeristen in Mexico het bewustzijn verliezenIn de Mexicaanse vakantiebestemingen Playa del Carmen en Cancun hebben de autoriteiten bij een raid op hotels, nachtclubs en restaurants meer dan 40.000 liter illegale alcohol in beslag genomen. De politie ging tot de actie over nadat steeds meer gasten melding maakten te zijn overvallen, nadat ze het bewustzijn hadden verloren na het drinken van […] The post Waarom toeristen in Mexico het bewustzijn verliezen appeared first on Express [NL].
16/08 18u00  Maker Angry Birds wil naar de beurs, maar waar blijft het tweede succes?Rovio, de Finse ontwikkelaar van het ongemeen populaire videospel Angry Birds, trekt volgende maand naar de beurs. Een tweede succes is nog niet in zicht. Rovio is bekend omdat het ondertussen 8 jaar geleden ‘Angry Birds’ ontwierp, een videospelletje dat een megasucces werd.  Dat succes werd als een citroen uitgeperst. De film ‘The Angry Birds Movie’ werd […] The post Maker Angry Birds wil naar de beurs, maar waar blijft het tweede succes? appeared first on Express [NL].
16/08 17u00  Gewapende Venezolaanse militairen bedelen in buurland Guyana om etenEen aantal gewapende  Venezolaanse militairen is vorige week de grens met het buurland Guyana overgestoken om er om voedsel te bedelen. Het bericht staat in de Miami Herald. Leden van de Guyaanse politie gingen in het grensgebied nabij de rivier Amacuro op onderzoek uit, nadat ze meldingen binnen kregen over Venezolaanse militairen die er het eten […] The post Gewapende Venezolaanse militairen bedelen in buurland Guyana om eten appeared first on Express [NL].
16/08 16u00  Engelse universiteit onderscheidt 4 types Facebookgebruikers. Tot welke behoor jij?Onderzoekers van de universiteit van Brigham onderscheiden vier categorieën van Facebookgebruikers op basis van bevragingen bij 47 mensen tussen 18 en 32 jaar. Ze kregen een reeks situaties voorgesteld die ze op een schaal van ‘least like me’ tot ‘most like me’ moesten beoordelen. Daarna werd er een dieptegesprek met de respondenten georganiseerd. De vier […] The post Engelse universiteit onderscheidt 4 types Facebookgebruikers. Tot welke behoor jij? appeared first on Express [NL].
16/08 16u00  Meer uitvoer, meer consumptie en meer investeringen… dit is NederlandIn Nederland is het bruto binnenlands product (bbp) in het tweede kwartaal van 2017 met 1,5 % gegroeid ten opzichte van een kwartaal eerder. Dat blijkt uit cijfers van het Centrale Bureau voor Statistiek. De groei is vooral te danken aan de uitvoer en de consumptie van huishoudens. Verder namen ook de investeringen weer toe. Het Nederlandse […] The post Meer uitvoer, meer consumptie en meer investeringen… dit is Nederland appeared first on Express [NL].
16/08 15u00  Homans vernietigt 508 last-minute benoemingen in Gent: “Wet is niet nageleefd”Liesbeth Homans (N-VA) draait een beslissing van het Gentse gemeentebestuur om 508 contractuelen nog snel een statutaire benoeming te geven terug. Die beslissing kan normaal door de gemeentes worden genomen, maar ze druist wel in tegen de algemene lijn van het Zomerakkoord. Volgens Homans heeft Gent gewoon de regels niet gevolgd. Eén van de onderdelen van het Zomerakkoord […] The post Homans vernietigt 508 last-minute benoemingen in Gent: “Wet is niet nageleefd” appeared first on Express [NL].
16/08 15u00  Indonesië start genadeloze oorlog tegen drugsIn Indonesië zijn dit jaar al minstens zestig verdachten van drugshandel door de politie doodgeschoten. Dat blijkt uit cijfers die mensenrechtenorganisatie Amnesty International aan persbureau AP doorspeelde. In vergelijking met 2016 zijn er nu al drie keer zoveel drugsdealers omgebracht. Volgens Amnesty willen de Indonesische autoriteiten het keiharde antidrugsbeleid van de Filipijnen overnemen en vooral buitenlandse smokkelaars in […] The post Indonesië start genadeloze oorlog tegen drugs appeared first on Express [NL].
16/08 14u00  Facebook gaat rechtstreeks in concurrentie met 2dehands.beFacebook start in ons land Facebook Marketplace op, een forum waarop mensen die spullen willen verkopen zoekertjes kunnen plaatsen. Facebook gaat nu rechtstreeks de concurrentie aan met zoekertjessite 2dehands.be, die eigendom is van eBay. Facebook Marketplace Tweedehandsspullen zoeken of zelf verkopen, wordt binnenkort nog eenvoudiger dankzij Facebook. Dat schrijft De Tijd. “Met de dienst Marketplace kan […] The post Facebook gaat rechtstreeks in concurrentie met 2dehands.be appeared first on Express [NL].
16/08 14u00  Wordt de consument misleid? ‘Made in China’ is vaak ‘Made in Noord-Korea’De meeste kledij die we hebben draagt het label ‘made in China’. Toch wordt een groot deel ervan in Noord-Korea gefabriceerd.  De reden daarvoor is even eenvoudig als evident. Chinese textielfabrikanten besteden hun productie steeds vaker uit aan ateliers in Noord-Korea, omdat die tot 75% goedkoper zijn dan de Chinese werkplaatsen. Textiel valt niet onder de handelssancties […] The post Wordt de consument misleid? ‘Made in China’ is vaak ‘Made in Noord-Korea’ appeared first on Express [NL].
16/08 14u00  Beter werkloos dan aan het werk?Een slechte baan is voor de gezondheid een groter probleem dan werkloosheid. Dat blijkt uit een onderzoek van wetenschappers aan de University of Manchester bij duizend Britse werkzoekenden tussen vijfendertig en vijfenzeventig jaar. De onderzoekers zeggen tot de conclusie te zijn gekomen dat laagbetaalde of stresserende banen op de persoonlijke gezondheid minstens een negatieve impact […] The post Beter werkloos dan aan het werk? appeared first on Express [NL].
16/08 13u00  Deze man wil de oorlog in Afghanistan privatiserenEr zouden huurlingen kunnen worden ingeschakeld om de Amerikaanse soldaten in Afghanistan te vervangen. Dat heeft Erik Prince, oprichter van de militaire onderaannemer Blackwater, gezegd in een reactie op de weigering van de Amerikaanse president Donald Trump om het contingent Amerikaanse soldaten in Afghanistan uit te breiden. Op dit ogenblik zijn ongeveer 8.400 Amerikaanse soldaten […] The post Deze man wil de oorlog in Afghanistan privatiseren appeared first on Express [NL].
16/08 12u00  Het Duitse antwoord op ‘Bloed en Bodem’Wanneer ervaren wordt op welke manier in de Verenigde Staten aan het neo-nazistische gedachtegoed ruimte wordt geboden, kan misschien een voorbeeld worden genomen aan Duitsland, waar op geen enkele manier aan etno-nationalistische bewegingen toegevingen worden gedaan. Dat zegt het magazine The Economist in een reactie op de recente gebeurtenissen in de Amerikaanse stad Charlottesville – […] The post Het Duitse antwoord op ‘Bloed en Bodem’ appeared first on Express [NL].
16/08 11u00  Airbnb heeft nu meer kamers in de aanbieding dan ‘s werelds 5 grootste hotelketens samenHet alternatieve hotelplatform Airbnb heeft een nieuwe mijlpaal laten optekenen. Het bedrijf heeft immers een portfolio uitgebouwd waar inmiddels vier miljoen adressen voor overnachtingen worden aangeboden. Airbnb is op dit ogenblik actief in 191 landen en beschikt over een aanbod dat in omvang groter is dan de combinatie van de vijf grootste internationale hotelketens. Marriott […] The post Airbnb heeft nu meer kamers in de aanbieding dan ‘s werelds 5 grootste hotelketens samen appeared first on Express [NL].
16/08 10u00  Vliegen wordt zo eentonig dat we ons te pletter drinkenIn Groot-Brittannië is het aantal arrestaties wegens openbare dronkenschap op luchthavens op één jaar tijd met 50 procent toegenomen. Dat blijkt uit een onderzoek van het Britse televisieprogramma BBC Panorama. In de periode van twaalf maanden tot februari dit jaar werden daarbij in totaal 387 arrestaties verricht. Tijdens de twaalf maanden voordien werden 255 personen […] The post Vliegen wordt zo eentonig dat we ons te pletter drinken appeared first on Express [NL].
16/08 01u00  Amerikaans ministerie van Justitie wil informatie over 1,3 miljoen anti-TrumpbetogersHet Amerikaanse Ministerie van Justitie wil informatie over 1,3 miljoen mensen die eerder dit jaar een website hebben bezocht waar protesten werden georganiseerd ter gelegenheid van de inhuldiging van president Donald Trump. Dat meldt de New York Times op basis van een blogpost van DreamHost, het bedrijf waar DisruptJ20.com – de site in kwestie – gehost werd. […] The post Amerikaans ministerie van Justitie wil informatie over 1,3 miljoen anti-Trumpbetogers appeared first on Express [NL].
16/08 01u00  Milieubeweging ziet forse stijging van schenkingen sinds verkiezing TrumpHet Office of Science and Technology van het Witte Huis moet deze week beslissen of het de finale versie van een lijvig rapport goedkeurt, waarin wordt beschreven hoe de opwarming van de aarde zich ook in de Verenigde Staten laat voelen. Een eerste versie van het rapport werd opgesteld door wetenschappers van liefst 13 verschillende […] The post Milieubeweging ziet forse stijging van schenkingen sinds verkiezing Trump appeared first on Express [NL].
16/08 01u00  Airbnb en de 40 rovers“Waarschijnlijk hebt u al eens gehoord van bedrijven als Airbnb en Uber, die zich graag de pioniers van de deeleconomie noemen. Maar deze bedrijven delen helemaal niets, wat ze doen is de bezittingen en diensten van anderen op één plaats samenbrengen, wat hen toelaat winsten te genereren door het eigendom op te eisen van de […] The post Airbnb en de 40 rovers appeared first on Express [NL].
1Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

18x Sex Toy Reviewer verdient niet slecht23/08 01u15 - Express.be: Online seksshop LoveWoo heeft een vacature lopen voor een ‘Sex Toy Reviewer‘. “Heb je er ooit van gedroomd om seksspeeltjes te testen voor geld?” Als je luidkeels ‘ja’ op die vraag antwoordt, dan is de job echt iets voor jou. Geloof het of niet, maar seksspeeltjes worden dus ook echt getest door proefpersonen. En, misschien […] The post Sex Toy Reviewer verdient niet slecht appeared first on Express [NL].
4x 10 zaken die u niet wist over de Primera División22/08 23u15 - Express.be: Eind augustus en begin september starten in Europa de grote voetbalcompetities. Een daarvan is La Liga of de Spaanse Primera División. Is de transfer in extremis van het Braziliaanse wonderkind Neymar naar Paris Saint-Germain een zware aderlating voor FC Barcelona, dan blijft de Spaanse competitie zonder meer een van de meest spectaculaire op het continent.  Wat […] The post 10 zaken die u niet wist over de Primera División appeared first on Express [NL].
0x Airbnb en de 40 rovers16/08 01u00 - Express.be: “Waarschijnlijk hebt u al eens gehoord van bedrijven als Airbnb en Uber, die zich graag de pioniers van de deeleconomie noemen. Maar deze bedrijven delen helemaal niets, wat ze doen is de bezittingen en diensten van anderen op één plaats samenbrengen, wat hen toelaat winsten te genereren door het eigendom op te eisen van de […] The post Airbnb en de 40 rovers appeared first on Express [NL].
0x Milieubeweging ziet forse stijging van schenkingen sinds verkiezing Trump16/08 01u00 - Express.be: Het Office of Science and Technology van het Witte Huis moet deze week beslissen of het de finale versie van een lijvig rapport goedkeurt, waarin wordt beschreven hoe de opwarming van de aarde zich ook in de Verenigde Staten laat voelen. Een eerste versie van het rapport werd opgesteld door wetenschappers van liefst 13 verschillende […] The post Milieubeweging ziet forse stijging van schenkingen sinds verkiezing Trump appeared first on Express [NL].
0x Amerikaans ministerie van Justitie wil informatie over 1,3 miljoen anti-Trumpbetogers16/08 01u00 - Express.be: Het Amerikaanse Ministerie van Justitie wil informatie over 1,3 miljoen mensen die eerder dit jaar een website hebben bezocht waar protesten werden georganiseerd ter gelegenheid van de inhuldiging van president Donald Trump. Dat meldt de New York Times op basis van een blogpost van DreamHost, het bedrijf waar DisruptJ20.com – de site in kwestie – gehost werd. […] The post Amerikaans ministerie van Justitie wil informatie over 1,3 miljoen anti-Trumpbetogers appeared first on Express [NL].
0x Vliegen wordt zo eentonig dat we ons te pletter drinken16/08 10u00 - Express.be: In Groot-Brittannië is het aantal arrestaties wegens openbare dronkenschap op luchthavens op één jaar tijd met 50 procent toegenomen. Dat blijkt uit een onderzoek van het Britse televisieprogramma BBC Panorama. In de periode van twaalf maanden tot februari dit jaar werden daarbij in totaal 387 arrestaties verricht. Tijdens de twaalf maanden voordien werden 255 personen […] The post Vliegen wordt zo eentonig dat we ons te pletter drinken appeared first on Express [NL].
0x Airbnb heeft nu meer kamers in de aanbieding dan ‘s werelds 5 grootste hotelketens samen16/08 11u00 - Express.be: Het alternatieve hotelplatform Airbnb heeft een nieuwe mijlpaal laten optekenen. Het bedrijf heeft immers een portfolio uitgebouwd waar inmiddels vier miljoen adressen voor overnachtingen worden aangeboden. Airbnb is op dit ogenblik actief in 191 landen en beschikt over een aanbod dat in omvang groter is dan de combinatie van de vijf grootste internationale hotelketens. Marriott […] The post Airbnb heeft nu meer kamers in de aanbieding dan ‘s werelds 5 grootste hotelketens samen appeared first on Express [NL].
0x Het Duitse antwoord op ‘Bloed en Bodem’16/08 12u00 - Express.be: Wanneer ervaren wordt op welke manier in de Verenigde Staten aan het neo-nazistische gedachtegoed ruimte wordt geboden, kan misschien een voorbeeld worden genomen aan Duitsland, waar op geen enkele manier aan etno-nationalistische bewegingen toegevingen worden gedaan. Dat zegt het magazine The Economist in een reactie op de recente gebeurtenissen in de Amerikaanse stad Charlottesville – […] The post Het Duitse antwoord op ‘Bloed en Bodem’ appeared first on Express [NL].
0x Deze man wil de oorlog in Afghanistan privatiseren16/08 13u00 - Express.be: Er zouden huurlingen kunnen worden ingeschakeld om de Amerikaanse soldaten in Afghanistan te vervangen. Dat heeft Erik Prince, oprichter van de militaire onderaannemer Blackwater, gezegd in een reactie op de weigering van de Amerikaanse president Donald Trump om het contingent Amerikaanse soldaten in Afghanistan uit te breiden. Op dit ogenblik zijn ongeveer 8.400 Amerikaanse soldaten […] The post Deze man wil de oorlog in Afghanistan privatiseren appeared first on Express [NL].
0x Beter werkloos dan aan het werk?16/08 14u00 - Express.be: Een slechte baan is voor de gezondheid een groter probleem dan werkloosheid. Dat blijkt uit een onderzoek van wetenschappers aan de University of Manchester bij duizend Britse werkzoekenden tussen vijfendertig en vijfenzeventig jaar. De onderzoekers zeggen tot de conclusie te zijn gekomen dat laagbetaalde of stresserende banen op de persoonlijke gezondheid minstens een negatieve impact […] The post Beter werkloos dan aan het werk? appeared first on Express [NL].

Statistieken

Artikels:
31238
Gelezen:
5033
Aantal lezers nu:
25


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2017 Naar boven