zondag 17 november 2019, week 46


U bent nu hier: Meer nieuws van FOK!Games

Laatste updatecontrole: vandaag om 15u15
 

FOK!Games

Verbergen Tonen
16/11 00u00  Battlegrounds en draken centraal in Hearthstone Dankzij een early acces bèta en al flink wat onthulde kaarten, weten we wat we van de volgende Hearthstone-periode mogen verwachten.
15/11 07u30  Interview Team Paraluna op DreamHack Rotterdam Het cosplayduo Team Paraluna bestaat uit Sophie en Liza. Ze hebben door de jaren heen al vele internationale prijzen in de wacht gesleept. Team Paraluna was op DreamHack Rotterdam aanwezig als juryleden. Zaterdag mocht Liza jureren en zondag was Sophie aan de beurt. Gelukkig hadden de dames achteraf nog even tijd voor een interview.
14/11 22u46  InXile laat meer zien van Wasteland 3 Brian Fargo van InXile Entertainment kwam tegen het einde van X019 het podium op om een nieuwe trailer voor Wasteland 3 aan te kondigen. Het is een langzame trailer waarin niet per se heel veel gameplay wordt getoond maar waar vooral de sfeer wordt geprobeerd goed neer te zetten. Wasteland 3 verschijnt in de lente van 2020.
14/11 22u46  Megaveel games naar Game Pass Houd je tieten vast, want er komen een megaton aan games uit voor de Xbox Game Pass. Mocht je hem nog niet hebben, dan kun je nu voor drie maanden lang voor 1 euro alle games die in de Game Pass zitten uitproberen.
14/11 22u30  Shootergenot CrossfireX komt naar Xbox-consoles In 2020 komt CrossfireX naar Xbox-console als free-to-play multiplayer shooter. Op E3 van dit jaar maakte we al even kort kennis van de console-versie van deze game, nu is er meer bekend. Bekijk alvast wat beelden in de trailers hieronder.
14/11 22u30  Speel Jurassic World Evolution: Return to Jurassic Park in het eggie Voordat de grote XO19 stream begon, liet Microsoft de trailer van Jurassic World Evolution: Return to Jurassic Park zien. De game waarbij je terug gaat naar de hitfilm uit 1993.
14/11 22u15  Speel Jurassic World Evolution: Return to Jurassic World in het eggie Voordat de grote XO19 stream begon, liet Microsoft de trailer van Jurassic World Evolution: Return to Jurassic World zien. De game waarbij je terug gaat naar de hitfilm uit 1993.
14/11 22u15  Flight Simulator vertrekt in 2020 De meest saaie simulator, Flight Simulator, komt in 2020 uit voor de Xbox One en pc. Maar hoe saai de game ook is, Flight Simulator ziet er prachtig uit. En alleen al daarom zou iedereen een rondje moeten vliegen.
14/11 22u15  Eerste gameplay Age of Empires IV getoond EINDELIJK! We hebben gameplay van Age of Empires IV. Ik verklap alvast als groot fan van de franchise dat ik na het zien van gameplay nog veel meer uitkijk naar de terugkeer van de klassieke RTS-serie.
14/11 22u00  Halo: Reach naar Master Chief Collection Halo: Reach komt naar de Master Chief Collection. Je kunt de deze remaster dan ook lekker spelen in 4K. En omdat de game ook in Game Pass zit, kun je straks hem ook oppikken op de pc.
14/11 22u00  Tell Me Why is de nieuwe titel van Dontnod De makers van Life is Strange, Dontnod, komt met een nieuwe game met de naam Tell Me Why. Dat hebben ze zojuist bekendgemaakt tijdens de XO19 die in London wordt gehouden.
14/11 21u45  Psychedelische platformer The Artful Escape aangekondigd The Artful Escape gaat over Francis Vendetti, een talentvolle tiener en veelbelovend gitaarspeler die het opneemt tegen een uitgestorven legende. Veel context is er verder niet, je moet de trailer maar gewoon bekijken.
14/11 21u45  Tell Me Why De makers van Life is Strange, Dotnod, komt met een nieuwe game met de naam Tell Me Why. Dat hebben ze zojuist bekendgemaakt tijdens de XO19 die in London wordt gehouden.
14/11 21u45  Kartrider: Drift is nieuwe gratis MP-racegame voor Xbox One Zojuist kwam Xbox met KartRider: Drift, een free-to-play kart racer waarin spelers het tegen elkaar kunnen opnemen en er veel ruimte is voor driften, snelheid en kart/character customization. Bekijk de trailer hieronder.
14/11 21u45  Bleeding Edge releasedatum bekendgemaakt Bleeding Edge liet zich van zijn beste kant zien tijdens de XO19 presentatie. De trailer is voor een introductie van de personages en niet van de gameplay. 
Laatste update: zaterdag 16 november 2019, 0u00


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
14/11 21u30  Nieuwe content-update The Seabound Soul voor Sea of ThievesThe Seabound Soul is een nieuwe gratis content-update voor Sea of Thieves die zojuist werd onthuld op X019. Nieuwe avonturen liggen op spelers te wachten in deze story-focused uitbreiding. Bekijk hieronder de aankondigingstrailer. 
14/11 21u30  Obsidian komt met nieuwe survivalgame GroundedZojuist heeft Obsidian een nieuwe game aangekondigd tijdens het Xbox-evenement X019. De game heet Grounded en betreft een survivalgame waarin miniatuur-mensen moeten vechten tegen de gevaren van de natuur, waarbij de nodige crafting niet geschuwd wordt. Bekijk de trailer hieronder. 
14/11 21u30  Rare laat Everwilds zienXO19 is al lekker bezig in London en Xbox begon met zijn eerste Worlds Premiere. Developer Rare dropte namelijk zijn nieuwe game Everwild.
14/11 20u01  Kijk vanaf 21:00 mee naar de onthullingen op Inside XboxOver enkele ogenblikken gaat het evenement Inside Xbox van start, ook wel X019 genaamd. Volgens Microsoft de 'grootste Inside Xbox' ooit, al is dat iets wat volgens mij ieder jaar wel wordt gezegd. Desalniettemin zijn de verwachtingen hoog, met hopelijk nieuwe titels van studios die Microsoft recent overnam, en wellicht een eerste blik op Age of Empires 4.
14/11 00u00  Terry Bogard vandaag naar Super Smash Bros. UltimateTijdens E3 werden twee personages aangekondigd voor Super Smash Bros. Ultimate. Met Banjo & Kazooie kunnen we al enige tijd vechten, maar het lange wachten was op Terry Bogard. Dat wachten houdt snel op, want Terry komt vandaag als nieuwste fighter beschikbaar.
13/11 00u00  Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020De Olympische Spelen zijn volgend jaar, dus dan is het ook weer tijd voor een Mario & Sonic at the Olympic Games met dit keer Tokyo 2020 als subtitel.
13/11 00u00  Call of Duty: Modern WarfareDe eerste Call of Duty: Modern Warfare legde in 2007 de lat behoorlijk hoog hoe shooters zou moeten zijn. Call of Duty: Modern Warfare in 2019 legt die lat een stuk hoger. Zelfs zo hoog, dat ik de singleplayer niet één keer, maar twee keer achter elkaar heb gespeeld. En dan ben ik nog niet begonnen over de nieuwe Ground War multiplayer modus.
12/11 07u30  Interview met Rojo en Cazorla (Fortnite)Je kon tegen niemand minder dan Dave “Rojo” Jong (Team Lazarus) Fortnite spelen tijdens DreamHack Rotterdam. Rojo werd tweede bij het WK Fortnite en maakte iets meer dan een miljoen euro buit. Bij de Logitech stand op DreamHack kreeg hij steun van collega Lars “Cazorla” Wiering (ECV Esports).
12/11 07u30  Planet ZooWe weten al dat Frontier geweldige sims kan maken die inspelen op onze nostalgie. Planet Coaster was een gigantisch succes en volgens velen een ware opvolger voor de Rollercoaster Tycoon-serie, en nu komt Frontier met onze volgende dosis jeugdsentiment in een modern jasje aanzetten: Planet Zoo, wat gezien kan worden als de spirituele opvolger van Zoo Tycoon.
12/11 00u00  Vijf gametips voor de maand novemberDe lijst van releases voor november 2019 is behoorlijk omvangrijk, met een aantal langverwachte titels voor verschillende platforms. Zo kunnen pc-gamers bijvoorbeeld eindelijk met Red Dead Redemption 2 aan de slag en komt Kojima's Death Stranding voor PlayStation 4 in de schappen te liggen. Ook verschijnt deze maand Stadia, de gamestreamingdienst van Google. Klik op een afbeelding om naar de pagina van de desbetreffende game te gaan.
12/11 00u00  Fotoverslag + Interview Asterion op DreamHack RotterdamAsterion was de Nederlandse afvaardiging op het DreamHack Rotterdam 2019 Counter-Strike: Global Offensive – toernooi. Helaas verloren ze hun beide wedstrijden, maar ze hebben hun visitekaartje afgegeven. De organisatie van DreamHack heeft dan ook beloofd Asterion vaker uit te nodigen.
11/11 07u00  Plants vs. Zombies: Battle for NeighborvilleWelkom in Neigborville. Het is tijd om lekker los te gaan in misschien wel het grootste slagveld tussen de planten en de zombies. In deze epische strijd tussen leven en dood maak jij het verschil wie er deze wereldoorlog gaat winnen. 
11/11 00u00  Boek Gamegeschiedenis + Interview + WedstrijdDit jaar verscheen het boek “Gamegeschiedenis van Nederland: 1978-2018” van schrijver en gameverzamelaar Tom Lenting. Een bijzondere uitgave, zonder meer. De titel alleen al riep genoeg vragen op, maar gelukkig wilde Lenting een toelichting geven.
11/11 00u00  The Outer WorldsObsidian brengt gamers in 2019 naar het intergalactische front met The Outer Worlds, een RPG in hart en nieren met een boeiende verhaallijn en ditto personages. Wordt Fallout New Vegas overtroffen of gaat die vergelijking mank? Lees het in de FOK!review.
10/11 00u00  Een strijd op leven en dood in World of Warcraft: ShadowlandsIn het Warcraft: what’s next panel werd door Ion Hazzikostas aangekondigd wat we van de nieuwe uitbreiding kunnen verwachten.
10/11 00u00  Blizzard draagt WCS Global Finals op aan overleden Starcraft-commentatorVoor aanvang van de finale van het wereldkampioenschap Starcraft II heeft Blizzard Geoff 'iNcontroL' Robinson herdacht met een speciale video. Tevens wordt het complete toernooi aan de Amerikaanse commentator opgedragen. In de video herdenken spelers, commentatoren en andere prominente personen in de Starcraft-community de voormalige Protoss-speler en roemen onder andere zijn gevoel voor humor en nederigheid.
10/11 00u00  Loot, dungeons en gore in Diablo IVHet was al een tijdje een publiek geheim, maar nu is het eindelijk zo ver: Diablo IV is bevestigd, met onder andere de belofte van veel monsters, bloed en de terugkeer van Lilith, de dochter van Mephisto en de moeder van alle Nephalem. In het panel dat direct volgde op de openingsceremonie werd aangekondigd wat we kunnen verwachten van Diablo IV, en Puddington keek mee.
10/11 00u00  Draken en autochess komen naar HearthstoneTwee grote aankondigingen voor Hearthstone. De eerste is de laatste uitbreiding van The Year of the Dragon en hoe toepasselijk: de uitbreiding heet Descent of Dragons en biedt veel, heel veel draken.
10/11 00u00  Overwatch 2 biedt eindelijk meer verhaalHet Overwatch-team komt met een sequel op Overwatch. Overwatch 2 biedt een uitgebreide campaign, nieuwe lore (daadwerkelijk na de recall van Overwatch!) en uiteraard de player-versus-player gevechten die we kennen van het origineel.
10/11 00u00  World of Warcraft: Shadowlands aangekondigdTijdens Blizzcon heeft Blizzard de achtste uitbreiding voor World of Warcraft aangekondigd. In Shadowlands betreden we voor het eerst het rijk dat alle doden van Warcraft-universum betreden. Dit doen we nadat Sylvanas de helm van de Lich King heeft vernietigd, die de grens tussen deze twee rijken dichthield.
10/11 00u00  Kijk hier de Diablo IV cinematic- en gameplay-trailers terugZoals in onze liveblog al te lezen was trapte BlizzCon qua gamenieuws lekker af met de officiële aankondiging van Diablo IV. Blizzard belooft een lekker duistere, gritty Diablo-game met veel vertrouwde elementen en een aantal verrassingen.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

1x Kijk hier de Diablo IV cinematic- en gameplay-trailers terug10/11 00u00 - FOK!Games: Zoals in onze liveblog al te lezen was trapte BlizzCon qua gamenieuws lekker af met de officiële aankondiging van Diablo IV. Blizzard belooft een lekker duistere, gritty Diablo-game met veel vertrouwde elementen en een aantal verrassingen.
0x World of Warcraft: Shadowlands aangekondigd10/11 00u00 - FOK!Games: Tijdens Blizzcon heeft Blizzard de achtste uitbreiding voor World of Warcraft aangekondigd. In Shadowlands betreden we voor het eerst het rijk dat alle doden van Warcraft-universum betreden. Dit doen we nadat Sylvanas de helm van de Lich King heeft vernietigd, die de grens tussen deze twee rijken dichthield.
0x Overwatch 2 biedt eindelijk meer verhaal10/11 00u00 - FOK!Games: Het Overwatch-team komt met een sequel op Overwatch. Overwatch 2 biedt een uitgebreide campaign, nieuwe lore (daadwerkelijk na de recall van Overwatch!) en uiteraard de player-versus-player gevechten die we kennen van het origineel.
0x Draken en autochess komen naar Hearthstone10/11 00u00 - FOK!Games: Twee grote aankondigingen voor Hearthstone. De eerste is de laatste uitbreiding van The Year of the Dragon en hoe toepasselijk: de uitbreiding heet Descent of Dragons en biedt veel, heel veel draken.
0x Loot, dungeons en gore in Diablo IV10/11 00u00 - FOK!Games: Het was al een tijdje een publiek geheim, maar nu is het eindelijk zo ver: Diablo IV is bevestigd, met onder andere de belofte van veel monsters, bloed en de terugkeer van Lilith, de dochter van Mephisto en de moeder van alle Nephalem. In het panel dat direct volgde op de openingsceremonie werd aangekondigd wat we kunnen verwachten van Diablo IV, en Puddington keek mee.
0x Blizzard draagt WCS Global Finals op aan overleden Starcraft-commentator10/11 00u00 - FOK!Games: Voor aanvang van de finale van het wereldkampioenschap Starcraft II heeft Blizzard Geoff 'iNcontroL' Robinson herdacht met een speciale video. Tevens wordt het complete toernooi aan de Amerikaanse commentator opgedragen. In de video herdenken spelers, commentatoren en andere prominente personen in de Starcraft-community de voormalige Protoss-speler en roemen onder andere zijn gevoel voor humor en nederigheid.
0x Een strijd op leven en dood in World of Warcraft: Shadowlands10/11 00u00 - FOK!Games: In het Warcraft: what’s next panel werd door Ion Hazzikostas aangekondigd wat we van de nieuwe uitbreiding kunnen verwachten.
0x The Outer Worlds11/11 00u00 - FOK!Games: Obsidian brengt gamers in 2019 naar het intergalactische front met The Outer Worlds, een RPG in hart en nieren met een boeiende verhaallijn en ditto personages. Wordt Fallout New Vegas overtroffen of gaat die vergelijking mank? Lees het in de FOK!review.
0x Boek Gamegeschiedenis + Interview + Wedstrijd11/11 00u00 - FOK!Games: Dit jaar verscheen het boek “Gamegeschiedenis van Nederland: 1978-2018” van schrijver en gameverzamelaar Tom Lenting. Een bijzondere uitgave, zonder meer. De titel alleen al riep genoeg vragen op, maar gelukkig wilde Lenting een toelichting geven.
0x Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville11/11 07u00 - FOK!Games: Welkom in Neigborville. Het is tijd om lekker los te gaan in misschien wel het grootste slagveld tussen de planten en de zombies. In deze epische strijd tussen leven en dood maak jij het verschil wie er deze wereldoorlog gaat winnen. 

Statistieken

Artikels:
28587
Gelezen:
18666
Aantal lezers nu:
40


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven