zondag 5 april 2020, week 14


U bent nu hier: Meer nieuws van FOK!sport

Laatste updatecontrole: vandaag om 6u00
 

FOK!sport

Verbergen Tonen
29/03 20u15  Succespaard Bayro van eventingruiter Lips overleden Het paard Bayro van eventingruiter Tim Lips is op veertienjarige leeftijd overleden. Het paard overleed aan de gevolgen van koliek. De combinatie Lips en Bayro was de afgelopen jaren de beste en meest succesvolle Nederlandse combinatie in de internationale eventingsport.
29/03 19u15  FOK!sport discussie van de dag: hoe verder met de Eredivisie dit seizoen? In deze dagen van de coronacrisis is vrijwel alle sport stilgelegd waardoor de redactieleden van FOK!sport zwetend en met klamme handjes achter hun beeldschermen zitten van de afkickverschijnselen. We missen de live sport, maar discussiëren over sport en de hot topics in de sportwereld kan altijd. Daarom gaan we voorlopig regelmatig een discussie van de dag sturen waarbij we nieuwsgierig zijn naar jullie mening.
29/03 17u15  'IOC en Japan hebben nieuwe datum voor Olympische Spelen' De Olympische Spelen in Tokio, die vanwege de coronacrisis uitgesteld werden naar volgend jaar, zouden van start gaan op 23 juli en eindigen op 8 augustus 2021. Het Internationaal Olympisch Comité (IOC) en het Japanse organisatiecomité willen het besluit op korte termijn bekendmaken, zo meld onder meer NHK, de Japanse publieke omroep. De Paralympische Spelen zouden in 2021 worden verzet naar 24 augustus tot en met 5 september.
29/03 15u15  Zinderende klimstrijd om olympische tickets De Olympische Spelen gaan dit jaar niet door en zijn verschoven naar volgend jaar, maar eerder in de maand werden nog wel de nodige OKT's gehouden. Zo ook in het sportklimmen, waar in Los Angeles het Pan-Amerikaans kampioenschap klimmen op het programma stond, met bij de vrouwen en mannen ook één olympisch startbewijs op het spel.
Laatste update: zondag 29 maart 2020, 20u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
Geen oude hoofdpunten gevonden.


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

0x Zinderende klimstrijd om olympische tickets29/03 15u15 - FOK!sport: De Olympische Spelen gaan dit jaar niet door en zijn verschoven naar volgend jaar, maar eerder in de maand werden nog wel de nodige OKT's gehouden. Zo ook in het sportklimmen, waar in Los Angeles het Pan-Amerikaans kampioenschap klimmen op het programma stond, met bij de vrouwen en mannen ook één olympisch startbewijs op het spel.
0x 'IOC en Japan hebben nieuwe datum voor Olympische Spelen'29/03 17u15 - FOK!sport: De Olympische Spelen in Tokio, die vanwege de coronacrisis uitgesteld werden naar volgend jaar, zouden van start gaan op 23 juli en eindigen op 8 augustus 2021. Het Internationaal Olympisch Comité (IOC) en het Japanse organisatiecomité willen het besluit op korte termijn bekendmaken, zo meld onder meer NHK, de Japanse publieke omroep. De Paralympische Spelen zouden in 2021 worden verzet naar 24 augustus tot en met 5 september.
0x FOK!sport discussie van de dag: hoe verder met de Eredivisie dit seizoen?29/03 19u15 - FOK!sport: In deze dagen van de coronacrisis is vrijwel alle sport stilgelegd waardoor de redactieleden van FOK!sport zwetend en met klamme handjes achter hun beeldschermen zitten van de afkickverschijnselen. We missen de live sport, maar discussiëren over sport en de hot topics in de sportwereld kan altijd. Daarom gaan we voorlopig regelmatig een discussie van de dag sturen waarbij we nieuwsgierig zijn naar jullie mening.
0x Succespaard Bayro van eventingruiter Lips overleden29/03 20u15 - FOK!sport: Het paard Bayro van eventingruiter Tim Lips is op veertienjarige leeftijd overleden. Het paard overleed aan de gevolgen van koliek. De combinatie Lips en Bayro was de afgelopen jaren de beste en meest succesvolle Nederlandse combinatie in de internationale eventingsport.

Statistieken

Artikels:
15977
Gelezen:
6059
Aantal lezers nu:
1


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2020 Naar boven