zondag 5 april 2020, week 14


U bent nu hier: Meer nieuws van Gamed

Laatste updatecontrole: vandaag om 5u45
 

Gamed

Verbergen Tonen
04/04 12u15  Resident Evil 8 brengt verse geruchten Afgelopen januari doken er geruchten op over Resident Evil 8, zo zou de game nog jaren bij ons vandaan liggen en zouden we in de schoenen stappen van Ethan Winters, protagonist van het zevende deel. Vandaag zijn er wederom nieuwe geruchten opgedoken.
04/04 11u15  [E3] ESA richt zich op 2021, komt dit jaar niet met digitaal evenement Het zal weinigen ontgaan zijn dat de E3 dit jaar niet door zal gaan in zijn traditionele vorm. In plaats daarvan wilde de organisator, de Entertainment Software Association, een andere invulling aan het evenement geven maar inmiddels kan er een streep door deze plannen worden gezet.
04/04 11u15  IGN kondigt digitaal evenement Summer of Gaming aan Nu de E3 geannuleerd is kijken veel bedrijven naar andere invullingen om hun aankondigingen naar buiten te brengen. Ook de website IGN werkt hieraan mee en zij komen begin juni met een 'Summer of Gaming' digitaal evenement dat draait om nieuws, previews, interviews met ontwikkelaars en meer rondom aankomende games en de nieuwe consoles.
04/04 11u15  Gears 5 brengt Batista terug Het is Wrestlemania weekend, het grootste jaarlijkse worstelevenement dat door het coronavirus helaas zonder publiek zal worden uitgevochten. Een gebeurtenis die ook in de game-industrie niet onopgemerkt voorbij gaat.
03/04 11u15  John Wick Hex in mei naar de PlayStation 4 Afgelopen oktober verscheen John Wick Hex op de PC via de Epic Games Store, ontwikelaar Bithell Games heeft nu bekend gemaakt dat hun spel vanaf 5 mei ook op de PlayStation 5 te spelen is.
03/04 11u15  Platinum Games teast nieuwe aankondiging Ontwikkelaar Platinum Games kwam de laatste maanden met vier aankondigingen. Het betrof The Wonderful 101: Remastered, Project G.G. en de bekendmaking van een studio in Tokyo. De laatste aankondiging was er echter één met een minder serieuze noot.
03/04 11u15  Vijftal games verlaten Xbox Game Pass Goed en slecht nieuws gaan soms hand in hand. Zo ook bij Xbox Game Pass waar we naast twee nieuwe toevoegingen ook leren dat vijf games de service binnenkort zullen verlaten.
03/04 10u15  Skater XL verschijnt in juli Skatefans komen de laatste tijd bepaald niet aan hun trekken en dus duikt Easy Day Studios in dit gat met de release van Skater XL, een game die in juli zal verschijnen op de PC, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.
03/04 10u15  Ga op avontuur met Kara in Windbound Als indie studio moet je goed je best doen om op te vallen binnen de game-industrie. De Australische ontwikkelaar 5 Lives Studios weet dit voor elkaar te krijgen met Windbound, een rogue-like third person survival adventure die draait om jagen, verkennen en craften.
03/04 10u15  [Update] The Last of Us: Part II uitgesteld Veel gamers hebben 29 mei groots omcirkeld in hun agenda, dit is namelijk de dag waarop The Last of Us: Part II had moeten verschijnen. Een datum waar we helaas een streep door kunnen zetten.
03/04 10u15  Man of Medan voegt tweede gratis Friends Pass toe Vorig jaar verscheen The Dark Pictures: Man of Medan, een game die je samen met een vriend kon beleven in de Multiplayer Shared story door gebruik te maken van de Friends Pass. Alsof dit nog niet genoeg is voegt de ontwikkelaar nóg een Pass toe.
02/04 20u15  The Last of Us: Part II uitgesteld Veel gamers hebben 29 mei groots omcirkeld in hun agenda, dit is namelijk de dag waarop The Last of Us: Part II had moeten verschijnen. Een datum waar we helaas een streep door kunnen zetten.
02/04 16u15  Xbox Series X moet nog altijd in 2020 verschijnen De Xbox Series X console bestaat uit vele kleinere onderdelen die voornamelijk afkomstig zijn uit China. Toen het coronavirus de fabrieken aldaar plat legde was het dan ook de vraag of dit gevolgen zou hebben voor de geplande release in 2020.
02/04 15u15  Gearbox keert beloofde bonussen aan Borderlands 3 ontwikkelaars niet uit? Vorig jaar verscheen Borderlands 3, een game die enthousiast werd ontvangen en waar we inmiddels meer tijd in kunnen steken door de komst van downloadable content. Toch lijkt er bij de ontwikkelaars weinig reden tot enthousiasme, de website Kotaku komt namelijk met het nieuws dat toegezegde bonussen niet volledig worden uitgekeerd door Bethesda.
02/04 15u15  Uncharted 4 en DiRT Rally 4 bij PlayStation Plus De maand maart stond in het teken van Shadow of the Colossus en Sonic Forces als we kijken naar de te verkrijgen games bij PlayStation Plus. Ook de maand april heeft twee titels voor ons in petto staan en het gaat niet om de minste games.
Laatste update: zaterdag 4 april 2020, 12u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
02/04 15u15  Geen digitaal event van Bethesda in juniNormaliter zijn de ogen in juni op de game-industrie gericht, deze maand vindt namelijk traditioneel de E3 beurs plaats. Door het coronavirus moeten we het in 2020 helaas zonder het evenement doen, toch besluiten sommige uitgevers om hun geplande ideeën door te laten gaan in een digitale vorm.
01/04 16u15  Wasteland 3 uitgesteld naar augustusHet coronavirus zorgt voor veel onzekerheid, zo ook binnen de game-industrie. Het heeft veel ontwikkelaars doen besluiten om vanuit huis te werken om zo de gezondheid van medewerkers voorop te stellen en het is dan ook niet gek dat dit gevolgen heeft voor gamereleases.
01/04 16u15  QuakeCon 2020 geannuleerdJaarlijks staat in augustus het QuakeCon evenement gepland, echter hebben Bethesda Softworks en id Software het moeilijke besluit moeten nemen om de 2020-uitgave te annuleren.
01/04 16u15  COD: Modern Warfare 2 Remaster nu te spelen op PS4; later op PC en Xbox OneHoewel we jaarlijks een nieuwe Call of Duty mogen verwelkomen blikt Activision ook terug op voorgaande games, bijvoorbeeld met de remaster van Call of Duty: Modern Warfare 2.
01/04 16u15  Minecraft Dungeons verschijnt op 26 meiOntwikkelaar Mojang heeft aangekondigd dat Minecraft Dungeons vanaf 26 mei verkrijgbaar is nadat het spel oorspronkelijk eind april had moeten verschijnen.
01/04 15u15  Project CARS 2 en Fable bij Games with GoldDe maand april brengt ons weer vier nieuwe games waar Xbox Live Gold leden naar uit kunnen kijken. Zoals altijd gaat het om twee Xbox One en twee Xbox 360 titels.
01/04 15u15  Gamescom krijgt een meer digitale focusDoor het coronavirus zal de E3 dit jaar niet door gaan. Het eerstvolgende grote evenement op de agenda is de Gamescom die gepland staat voor augustus en hoewel nog niet zeker is hoe het deze beurs zal vergaan worden er nu al wel maatregelen genomen.
01/04 06u15  Geannuleerd Star Wars 1313 wederom met nieuwe plaatjesStar Wars 1313 bleek in 2012 de opmaat naar de nieuwe next gen consoles die het jaar erop verschenen. 1313 werd echter afgeserveerd toen Disney de LucasArts studio liet sluiten, waarna het over en uit was voor de game.
31/03 16u15  Marvel Future Revolution in trailerEerder deze maand leerden we het bestaan van Marvel Future Revolution kennen, een mobiele open-wereld online RPG voor iOS en Android. In een nieuwe trailer zien we niet alleen wat meer van dit project, tevens gaat de ontwikkelaar in op de visie achter hun game.
31/03 16u15  The Outer Worlds komt 5 juni naar de SwitchOntwikkelaar Obsidian Entertainment bracht vorig jaar de RPG The Outer Worlds uit op de PC, Xbox One en PlayStation 5 en gaven toen al aan dat ook een Nintendo Switch versie niet zou ontbreken. Na een eerder uitstel weten we nu ook wanneer deze versie verschijnt.
31/03 15u15  Stekker uit Official Xbox Magazine getrokkenHet zijn spannende tijden voor gamers, het is immers niet ieder jaar dat er twee nieuwe consoles lanceren. Helaas is er ook slecht nieuws te melden, ondanks de komst van de Xbox Series X zal het Official Xbox Magazine dit niet mee gaan maken.
31/03 15u15  Ondersteunende Resident Evil 3 studio werkt aan bekende Capcom remaster?Ontwikkelaar M-Two had een ondersteunende rol bij de creatie van de Resident Evil 3 Remake die vanaf deze week verkrijgbaar is. Als we een nieuw gerucht mogen geloven is dit niet de enige Capcom game waar ze aan werken.
31/03 15u15  Epos gaat jaar langer door met SK GamingDe laatste twee jaar voorzag EPOS de pro gamers van SK Gaming met hun audioproducten, een samenwerking waarvan we nu leren dat deze met nog een jaar is verlengd.
31/03 06u15  Gamed Gamekalender April 2020Gamed lanceert maandelijks een Gamed Gamekalender zodat je een overzicht hebt van de spellen die de daaropvolgende maand verschijnen. Het is op deze manier gemakkelijk om te weten wanneer je naar de winkel moet hollen.
30/03 18u15  Nintendo komt met meerdere Mario remasters?Een verjaardag moet je vieren, zelfs in deze onzekere tijden. Gelukkig is dit een gedachte die ook Nintendo met ons deelt, het gerucht gaat namelijk dat ze groot uitpakken met de 35-jarige verjaardag van Mario.
30/03 16u15  Modern Warfare 2 Remastered verschijnt morgen?In 2009 verscheen Call of Duty: Modern Warfare 2 en enkele dagen geleden kwamen er wederom geruchten naar voren dat de singleplayer campaign een remaster zou krijgen. Lang lijken we niet te hoeven wachten om hiermee aan de slag te gaan.
30/03 16u15  [Upd.] Uitlevering fysieke versie Final Fantasy VII Remake mogelijk laterHet coronavirus zorgt voor de nodige uitstellen in de game-industrie, gelukkig heeft Square bekend gemaakt dat dit niet het geval zal zijn voor de Final Fantasy VII Remake. Dit betekent echter niet dat de launch mogelijk geheel probleemloos gaat.
30/03 16u15  Studio achter Mafia III werkt aan nieuw IPAfgelopen februari werd bekend dat ontwikkelaar Hanger 13, bekend van Mafia III, aan een nieuwe game werkt en dat ze deze later dit jaar zullen onthullen. Het gerucht ging dat het om Mafia IV zou gaan, toch blijkt dit niet het geval.
30/03 16u15  Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 in ontwikkelingOntwikkelaar CI Games heeft aangekondigd aan Sniper Ghost Warrior Contracts 2 te werken. Hoewel ze een kleiner budget ter beschikking hebben mogen we wel uit kijken naar nieuwe features.
30/03 16u15  NieR Automata komt naar Xbox Game PassGisteren werden de mobiele game NieR Re[in]carnation en NieR Replicant ver.1.22474487139 aangekondigd, een update van het origineel. Het is niet de enige aankondiging om het tienjarig bestaan van de franchise te vieren.
30/03 12u15  Bleeding EdgeOntwikkelaar Ninja Theory heeft meerdere projecten tegelijkertijd in ontwikkeling. Naast Senua's Saga: Hellblade II en het nog mysterieuze Project: Mara gaat het om Bleeding Edge, een game die inmiddels beschikbaar is op de PC en Xbox One.
29/03 12u15  NieR Replicant krijgt ver.1.22474487139-uitgaveWe hebben er weer één! In het rijtje van vreemde gamenamen doet NieR Replicant weinig stof opwaaien, maak je daarentegen een upgrade van de game en noem je deze NieR Replicant ver.1.22474487139 dan stoot je direct door naar de bovenste regionen van bijzondere titels.
29/03 12u15  NieR Re[in]carnation aangekondigdHet in 2017 uitgebrachte NieR wist veel gamers voor zich te winnen en Square-Enix heeft bekend gemaakt dat het spel inmiddels alweer meer dan 4,5 miljoen keer verkocht is. Een feestje dat ze vieren met de aankondiging van een mobiele game.
29/03 12u15  Ryan Reynolds in live-action versie van Dragon's Lair?In de loop der jaren hebben we veel films de overstap zien maken naar games en ook andersom zijn er genoeg voorbeelden van te noemen. De nieuwste in dit rijtje zou zomaar eens Dragon's Lair kunnen worden.
29/03 12u15  Assassin's Creed stemacteur opent eigen studioMet enige regelmaat zien we ontwikkelaars samenkomen om een nieuwe studio te openen en zo aan hun eigen projecten te werken. Het is echter niet vaak dat een stemacteur zijn eigen ontwikkelstudio aankondigt.
29/03 10u15  DOOM EternalLang niet ieder weerzien met een oude bekende weet de magie van vroeger opnieuw te vangen. Anders was dit voor het in 2016 verschenen DOOM. Het liet zien dat ontwikkelaar id Software nog altijd een grootmacht is als het gaat om shooters. Kunnen ze dit kunstje nogmaals flikken met DOOM Eternal?
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

2x Gears 5 brengt Batista terug04/04 11u15 - Gamed: Het is Wrestlemania weekend, het grootste jaarlijkse worstelevenement dat door het coronavirus helaas zonder publiek zal worden uitgevochten. Een gebeurtenis die ook in de game-industrie niet onopgemerkt voorbij gaat.
1x Resident Evil 8 brengt verse geruchten04/04 12u15 - Gamed: Afgelopen januari doken er geruchten op over Resident Evil 8, zo zou de game nog jaren bij ons vandaan liggen en zouden we in de schoenen stappen van Ethan Winters, protagonist van het zevende deel. Vandaag zijn er wederom nieuwe geruchten opgedoken.
0x DOOM Eternal29/03 10u15 - Gamed: Lang niet ieder weerzien met een oude bekende weet de magie van vroeger opnieuw te vangen. Anders was dit voor het in 2016 verschenen DOOM. Het liet zien dat ontwikkelaar id Software nog altijd een grootmacht is als het gaat om shooters. Kunnen ze dit kunstje nogmaals flikken met DOOM Eternal?
0x Assassin's Creed stemacteur opent eigen studio29/03 12u15 - Gamed: Met enige regelmaat zien we ontwikkelaars samenkomen om een nieuwe studio te openen en zo aan hun eigen projecten te werken. Het is echter niet vaak dat een stemacteur zijn eigen ontwikkelstudio aankondigt.
0x Ryan Reynolds in live-action versie van Dragon's Lair?29/03 12u15 - Gamed: In de loop der jaren hebben we veel films de overstap zien maken naar games en ook andersom zijn er genoeg voorbeelden van te noemen. De nieuwste in dit rijtje zou zomaar eens Dragon's Lair kunnen worden.
0x NieR Re[in]carnation aangekondigd29/03 12u15 - Gamed: Het in 2017 uitgebrachte NieR wist veel gamers voor zich te winnen en Square-Enix heeft bekend gemaakt dat het spel inmiddels alweer meer dan 4,5 miljoen keer verkocht is. Een feestje dat ze vieren met de aankondiging van een mobiele game.
0x NieR Replicant krijgt ver.1.22474487139-uitgave29/03 12u15 - Gamed: We hebben er weer één! In het rijtje van vreemde gamenamen doet NieR Replicant weinig stof opwaaien, maak je daarentegen een upgrade van de game en noem je deze NieR Replicant ver.1.22474487139 dan stoot je direct door naar de bovenste regionen van bijzondere titels.
0x Bleeding Edge30/03 12u15 - Gamed: Ontwikkelaar Ninja Theory heeft meerdere projecten tegelijkertijd in ontwikkeling. Naast Senua's Saga: Hellblade II en het nog mysterieuze Project: Mara gaat het om Bleeding Edge, een game die inmiddels beschikbaar is op de PC en Xbox One.
0x NieR Automata komt naar Xbox Game Pass30/03 16u15 - Gamed: Gisteren werden de mobiele game NieR Re[in]carnation en NieR Replicant ver.1.22474487139 aangekondigd, een update van het origineel. Het is niet de enige aankondiging om het tienjarig bestaan van de franchise te vieren.
0x Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 in ontwikkeling30/03 16u15 - Gamed: Ontwikkelaar CI Games heeft aangekondigd aan Sniper Ghost Warrior Contracts 2 te werken. Hoewel ze een kleiner budget ter beschikking hebben mogen we wel uit kijken naar nieuwe features.

Statistieken

Artikels:
15977
Gelezen:
6059
Aantal lezers nu:
1


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2020 Naar boven