woensdag 22 augustus 2018, week 34


U bent nu hier: Meer nieuws van Gamequarter.be

Laatste updatecontrole: vandaag om 0u00
 

Gamequarter.be

Verbergen Tonen
21/08 00u30  World War 3 barst in alle hevigheid los in nieuwe screenshots Lees meer >
21/08 00u15  Falcon Age vliegt in 2019 naar PlayStation 4 en PlayStation VR Hoewel de PlayStation VR vooralsnog echt grote klappers mist om twijfelaars te overtuigen om het apparaat in huis te halen, is er geen tekort aan spellen voor het device. En de stroom lijkt voorlopig ook niet droog te komen liggen. Falcon Age bijvoorbeeld, verschijnt volgend jaar voor de VR-bril van Sony, al is het ook zonder te spelen. Maar laten we even eerlijk zijn, als je de optie hebt om je hand daadwerkelijk te bewegen om een valk op te vangen, dan slaan je dat toch niet af?
21/08 00u15  Reis naar de wereld van Touhou Luna Nights met deze screenshots van de Early Access Lees meer >
20/08 07u30  De nieuwe patch voor Not Tonight pakt vervelende bugs aan Wanneer een game verschijnt, is die bij voorkeur uitvoerig getest om alle veelvoorkomende bugs weg te werken vóór de release. Helaas gebeurt dit echter steeds minder. En hoewel dat een kwalijke zaak is bij grote uitgevers, is het begrijpelijker voor indie-ontwikkelaar, die simpelweg geen testteam kunnen bekostigen. Veel van dat soort ontwikkelaars opteren daarom voor het beste alternatief: bugs die gevonden worden razendsnel patchen. Zo ook indie-ontwikkelaar No More Robots. Die lanceert namelijk binnen enkele dagen een patch voor Not Tonight, hun nieuwste spel, dat de meest gemelde problemen verhelpt. Mocht jij dus last hebben gehad van de volgende issues, dan kun je je hart nu gerust ophalen: - Fix for incident portraits on Visas- Fix for Face drop clubbers occasionally giving incidents for clothing (where body was swapped from incident clothing to face drop clothing)- For some where they can't see expected resolutions, a resolution dialog can be bought up by pressing and holding shift whilst launching the game- Some tweaks to hand management to hopefully reduce/eliminate the chance of soft locking when switching queues and denying clubbers quickly- Missing character on font.- Balancing tweaks, where certain levels are a little too tricky- Guestlist V4 should unlock at the right time (and retrospectively unlock for everyone who missed it)
20/08 07u15  De nieuwe trailer voor Pokémon: Let's Go toont nieuwe mega's Dankzij de Pokémon: Let's Go Eevee & Pikachu-trailer van afgelopen week weten we dat mega evoluties terugkeren in de spin-off-titel die later dit jaar moet verschijnen. Immers zagen we duidelijk Mega Venasaur, Mega Charizard X & Y en Mega Blastoise voorbijkomen. Maar dat zijn natuurlijk verre van de enige Pokémon van de eerste generatie die kunnen mega evolueren. Deze trailer toont daarom nog twee van dat soort Pokémon en neemt daarbij direct enkele van de beruchtste. Mega Kangaskhan maakt korte metten met een Ninetales, terwijl mega Gyarados hetzelfde doet met een Slowbro.
20/08 07u00  De Archos 5.7” is lekker goedkoop bij iBOOD Wie Android zegt, spreekt in veel gevallen eigenlijk enkel over de toestellen van Samsung. En dat terwijl er veel meer fabrikanten zijn die het besturingssysteem van Google in hun smartphones verwerken. Archos is er daar een van. Een van de toestellen van die fabrikant is de 5.7''; een mobiel monster met een Qualcomm Snapdragon 835 Octa-Core processor en 8 GB RAM, wat het uitermate geschikt maakt voor mobiel gamen. En met 128 GB intern geheugen kun je heel wat van dat soort spelletjes downloaden om van te genieten op het 2040 x 1080 scherm. Zoals je kan verwachten kost een toestel met dergelijke voordelen een aardige duit. Op een normale dag mag je hiervoor € 499,- paraat hebben. Maar vandaag is geen normale dag. Wie namelijk voor 5 uur hier een exemplaar bestelt, krijgt 30% korting en hoeft dus maar € 349,95 af te rekenen. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door iBOOD of Archos, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
19/08 23u30  Burnout: Paradise - Remastered komt dinsdag naar PC, nu al beschikbaar via Origin Access Burnout: Paradise - Remastered verscheen eerder dit jaar voor PlayStation 4 en Xbox One en wist daar behoorlijk hoge ogen te gooien. PC-gamers waren daarom enigszins zuur dat zij de game niet mochten ontvangen. Wie geduld heeft, wordt er echter voor beloond. Criterion, de ontwikkelaar achter de Burnout-serie, heeft namelijk bekend gemaakt dat de PC-versie van het spel vanaf dinsdag te koop is. Wie echter een lid is van Origin Access, kan nu al met het spel aan de slag. Basisleden van het Access-programma mogen het spel vanaf nu tien uur uitproberen, terwijl zij die betalen voor een Premier-abonnement het spel volledig mogen doorspelen. Laat het rubber dus maar branden!
19/08 23u15  Alles zien wat Grand Theft Auto V te bieden heeft? Daar heb je maar tien uur voor nodig! Grand Theft Auto V is...best wel een grote game. Veruit het grootste gedeelte van de spelers die het ooit heeft opgestart, heeft nooit het einde van het verhaal gezien, laat staan alles wat de wereld te bieden heeft.  ToriksLV is er daar echter niet een van, getuige zijn onvoorstelbare 100% run van de game. Deze speedrunner wist in tien uur, vijftien minuten en 44 seconden alle collectibles in de game te verzamelen, het verhaal tot een goed einde te brengen en alle sidemissions door te spelen, wat goed is voor een nieuw wereldrecord. En na het bekijken van de speedrun kunnen we niet anders concluderen als dat die verdiend is. Niet enkel demonstreert hij dat hij een prima uitgestippeld plan heeft om zo efficiënt mogelijk met zijn tijd om te gaan, maar Toriks bewijst ook een excellente beheersing te hebben van voertuigen en vuurwapens, waardoor hij elke seconde ten volste benut. Tien uur is natuurlijk een flinke zit, maar zij die GTAV een warm hart toedragen zullen ongetwijfeld van de ene in de andere verbazing vallen.
19/08 18u00  Vuur haalt maar weinig uit tegen het schild van Rainbow Six: Siege's Clash Operators Maverick en Clash zijn de twee nieuwste toevoegingen aan Rainbow Six: Siege en dat betekent ingrijpende veranderingen aan de competitieve meta-game. De vaardigheden van de nieuwe karakters kunnen immers bestaande strategieën nutteloos maken of juist versterken. Clash haar schild letterlijk onder vuur nemen valt echter ongetwijfeld in de eerste categorie. Het bewijs hiervan wordt geleverd door GameSpot, die besloot deze trage zondag wat op te leuken met een beetje onzin in de game van Ubisoft. En aangezien wij ook best wel melig zijn, doen wij wel mee.
19/08 09u30  Voel je als een vis in het water met deze trailer van Megaquarium Er was een tijd dat elk denkbaar beroep zijn eigen ''tycoon'' game kreeg. Het begon allemaal met Rollercoaster Tycoon, maar ging al snel over in games als Fastfood Tycoon en Toilet Tycoon. Een aquariumsimulator ontbrak vooralsnog echter. In september komt daar een einde aan, want dan verschijnt Megaquarium op Steam. Van deze game plaatsten we gisteren al een aantal screenshots, maar nu tuimelden we ook op een trailer. En die delen we natuurlijk graag met jullie.
19/08 09u30  Elvenar herinnert ons aan zijn bestaan Promotie-acties zijn meestal bedoeld om de sales van een game te boosten net voor de launch of in de periode dat die te reserveren is. Je ziet daarom ook maar zelden trailers van een game na de eerste weken na release. Maar zelden is niet nooit.Deze korte video van Elvenar, een free-to-play mobiele en browsergame is hiervan een voorbeeld. Dit spel ontvangt namelijk ruim drie jaar na release nog een korte video om nieuwe spelers aan te trekken.
19/08 09u15  FunQuarter #221                                                                 Nu eindelijk op PC                                                                           Iedere keer!         Omdat wij te weinig personeel hebben om ze allen te recenseren                                                                                 Wie snapt deze referentie?                                                             Tja, Star Wars he                                                                             DAAAAD!!!                                                 Het vervolg op de video van vorige week                                                                Wallpapers, opslaan voor ware grootte                                                               RnGODDAMNIT!                                                              
18/08 19u00  Vijf dingen die wij willen zien in Smash Ultimate Super Smash Bros. Switch De zesde game in de Super Smash Bros.-serie, Super Smash Bros. Ultimate, verschijnt pas aankomende december voor de Nintendo Switch. Maar nu al lijkt het de game te worden die het overgrote deel van de community tevreden gaat stellen. Zo keren bijvoorbeeld de geavanceerde moves uit Melee dit keer terug als bewuste mechanieken, in plaats van happy accidents. En dat is nog niet alles. Snake, de Ice Climbers, Pichu en vele andere fanfavorieten die eerder waren afgevallen maken een comeback en worden vergezeld door iconische figuren als Simon Belmont en Chrom en langverzochte fanfavorieten als Dark Samus, King K. Rool en Ridley. Toch hebben wij nog een klein lijstje van vijf dingen die wij graag terug zouden zien in de game. En nee, daar zit Waluigi niet bij! De Nintendo Direct van afgelopen week leerde ons dat de game ruim honderd stages bevat! Een duizelingwekkend aantal dat boven alle eerdere games uit torent, zelfs als je DLC toevoegt! Maar toch hopen we op meer. We hopen dat Ultimate zijn naam niet enkel eer aandoet door alle karakters die ooit in de serie hebben gezeten hun opwachting te laten maken, maar ook alle stages terug laat komen, al zij het in aangepaste vorm. Is dat niet haalbaar bij release, dan wachten we graag! De Subspace Emissary uit Super Smash Bros. Brawl is een van leukste herinneringen die ik persoonlijk aan de serie heb en het gebrek aan een vergelijkbare mode om karakters vrij te spelen in de daarop volgende delen ervaar ik nog steeds als een gemis. Ik heb echter goede hoop dat iets dergelijks in de game zit. Die groene, onherkenbaar gemaakte mode uit de laatste Direct is immers wel heel erg verdacht… Super Smash Bros. for 3DS and Wii U waren de eerste games die gebruik maakten van de nog altijd immens populaire amiibo van Nintendo. Hun daadwerkelijke toepassing was echter… teleurstellend. Een NPC die je zelf kon trainen en mee kon nemen klonk in theorie best grappig, maar de praktijk leerde al snel dat hier weinig aan was. Dat kan beter! Waarom kunnen we amiibo niet bijvoorbeeld gebruiken als fysieke assist trophies? Dat je eens per gevecht je zelf getrainde vechter op het veld kan roepen om je te ondersteunen, en dat die dat blijft doen tot die van de stage geknikkerd wordt? Natuurlijk zou dit bij de opties uitgezet moeten kunnen worden als je zelf geen amiibo hebt, zodat het de balans niet verstoort, maar het zou je plastic aankopen een stuk nuttiger maken dan dat ze waarschijnlijk nu zijn. Vooral omdat de Smash-lijn veruit de grootste is. In 2019 verschijnen nieuwe delen in de Pokémon-serie, wat ons bij de achtste generatie Pokémon brengt. Voor wij daar wat van terug zien in Smash zijn we echter al heel wat jaartjes verder. Zonde! Waarom gebruikt Nintendo Smash Ultimate niet als een uithangbord voor zijn nieuwe games met content updates? Vier de release van een nieuwe game met een nieuwe assist trophy of trophy die je in-game vrij kunt spelen bijvoorbeeld? En als het een echt grote release is, misschien zelfs een tijdelijk te proberen nieuw speelbaar karakter of nieuwe stage, welke vervolgens overgaat in… Ja, ik weet dat niemand van DLC houdt. Maar zo erg hoeft het helemaal niet te zijn. Als de basisgame goed genoeg gevuld is – en daar zal toch niemand meer aan twijfelen bij dit spel – dan is er niets mis mee om aanvullende content tegen een redelijk prijsje aan te bieden. En ik hoop dat dit ook bij Ultimate gebeurt. Tot nu toe hebben immers pas dertien van de vijftig karakters van ons vorige verlanglijstje hun weg naar de game gevonden. Aan het werk Sakurai!
18/08 17u45  Dit zijn alle Summer skins die je nu kunt vrijspelen in Overwatch Lees meer >
18/08 17u30  Omdat het weekend altijd beter kan: hier zijn screenshots van Red Dead Redemption 2 Lees meer >
Laatste update: dinsdag 21 augustus 2018, 0u30


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
18/08 09u15  Volleybalgame The Spike komt naar het WestenThe Spike, een mobiele volleybalgame, komt naar het Westen. Dit heeft indie-ontwikkelaar Eric Kwon bekend gemaakt via social media.Zoals je allicht al hebt gezien in onderstaande video, is The Spike van origine Koreaans. Het spel wordt echter nu ook klaargestoomd voor een Engelse release, die binnen afzienbare tijd zou moeten plaatsvinden.
18/08 09u00  Fell Seal: Arbiter's Mark laat zich weer eens zienLees meer >
18/08 08u45  Run je eigen aquarium in MegaquariumLees meer >
17/08 21u45  Leg nazi's om met deze aanbieding van Wolfenstein II: The New ColossusHoewel iedereen het momenteel over DOOM en Rage heeft, kunnen we natuurlijk niet vergeten dat Bethesda nóg een grote FPS-naam in huis heeft. Wolfenstein II: The New Colossus is nu bijna een jaar beschikbaar, maar is spijtig genoeg nog behoorlijk prijzig via de meeste kanalen. Maar niet via Fanatical. Daar is het jongste avontuur van B.J. Blaskowicz namelijk de Star Deal; wat betekent dat het gedurende 24 uur sterk afgeprijsd is. Maar liefst 67% wordt van de prijs afgesnoept, zodat je geen € 59,99, maar € 19,99 hoef te betalen. Veel goedkoper gaat het voorlopig niet worden! Dus wacht niet te lang, want op is op. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Fanatical, Machine Games of Bethesda, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
17/08 07u45  Beetje vroeg? Hier is de Gamescom trailer van Battlefield VGamescom begint volgende week dinsdag en onze redactie kijkt daar al met smart naar uit. Electronic Arts was echter nog enthousiaster en wist zichzelf niet meer te bedwingen. Het resultaat: een Gamescom trailer ruim voor aanvang. In deze video van Battlefield V zien we hoe soldaten elkaar te lijf gaan in tanks, vliegtuigen en met allerlei soorten vuurwapens, terwijl ze onder andere Rotterdam veranderen in een slagveld. Maar goed dat het digitaal is.
17/08 07u30  Dit wapen komt binnenkort naar PlayerUnknown's BattlegroundsFanatieke PlayerUnknown's Battlegrounds-spelers kunnen hun hart vasthouden. De ontwikkelaar van de game heeft namelijk bekendgemaakt dat het spoedig een nieuw schietijzer aan de game toe gaat voegen. Het nieuwe wapen is de Beryl M762, een schietijzer die in de assault rifle-categorie valt. Hij is zwakker dan de AKM, maar heeft minder spreiding in de kogels en vuurt sneller. Hierdoor is die echter wel moeilijker in gebruik. Maar oefening baart nog altijd kunst. De kans is daarom groot dat de meta-game van het Battle Royale-spel op zijn kop wordt gezet.
17/08 07u30  Gear.Club Unlimited 2 is exclusief voor Nintendo SwitchHoewel de Nintendo Switch een geweldig apparaat is, is er geen zonder tekortkomingen. Een voorbeeld van een veelgehoorde klacht van eigenaars van de spelcomputer, is dat het aanbod aan non- Nintendo exclusives wat magertjes is. Maar iets is beter dan niets. In het verlengde van dit gezegde is hier nu Gear.Club Unlimited 2, het vervolg op de oorspronkelijk mobiele race-game, die tevens voor de Nintendo Switch verscheen, maar daar weinig indruk wist te maken. Dit vervolg brengt daar echter hopelijk verandering in. Niet enkel is deze game namelijk vanaf het begin af aan ontwikkeld met de Nintendo Switch in het achterhoofd, maar de game lijkt ook nog exclusief voor de console te zijn.
16/08 07u45  Ontdek een berg indiegames met de Indie Revelation BundleOp het moment dat ik dit nieuwsbericht schrijf, ben ik volop bezig met het voorbereiden op Gamescom. De helft van onze redactie zit de komende week op het event, waar we allerlei soorten games mogen bekijken én spelen, om jullie te kunnen voorzien van een berg previews. Het type games dat in de Indie Revelation Bundle van IndieGala zit, zien we echter waarschijnlijk niet de revue passeren. Deze goedkoop gemaakte games missen immers vaak het budget voor dergelijke PR, waardoor ze het moeten hebben van dergelijke acties. Zo krijg je voor slechts $1 al: Mind Maze Replica Dangerous Skies 80's Edition Natuurlijk is een bundel met slechts drie games amper een bundel te noemen en dus is er ook een tweede tier voor $3.99. Daarin krijg je niet enkel deze drie games, maar ook: Alter Cosmos Seraph Reveal Deployment Helltown We Are the Dwarves Mims Beginning Arena of the Gods Klinkt deze bundel als jouw volgende aankoop? Of wil je er meer over weten? Dan kun je hier klikken om het naar IndieGala te gaan. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Indiegala of de betrokken uitgevers en ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
16/08 07u45  J. Jonah Jameson moet ook op PlayStation 4 niets van Spider-Man hebbenIn de wereld van Spider-Man is het absoluut niet fijn om een superheld te zijn. Figuren als de Kingpin, Green Goblin en Sandman staan onze held constant naar het leven, wat hem meer dan eens met de nodige blauwe plekken en erger heeft opgezadeld. Niemand is echter lastiger dan J. Jonah Jameson. Ook in de snel naderende PlayStation 4-game van de Marvel-held is de baas van de Daily Bugle spinnemans niet goed gezind, iets wat wel blijkt uit de nieuwste video voor de game. Hier horen we Peter Parker en JJJ met elkaar debatteren over of Spider-Man wel of niet een gevaar voor New York is, terwijl ze ondertussen tussen neus en lippen door de gameplay aanprijzen. PR met klasse dus.
16/08 07u15  Wie een graf graaft voor een ander...speelt mogelijk Graveyard KeeperDe magie van videogames is dat het ons dingen laat doen die we anders nooit zouden (kunnen) doen. Dankzij allerlei soorten simulators hebben we al pretparken kunnen bouwen, fastfoodketens kunnen runnen, de boer uit kunnen hangen en rondgerend als een geit. Bij ons weten zijn we echter niet eerder grafdelvers geweest. Dit is echter wel de rol die je vervult in Graveyard Keeper, een nieuwe resourcement management game van uitgever Tinybuild, die nog het meeste weg heeft van een duistere versie van games als Harvest Moon of Stardew Valley. Heb je nu geen idee wat je je daarbij moet voorstellen? Dan kan onderstaande trailer je daarbij helpen. Deze toont namelijk allerlei aspecten van de gameplay, zoals vissen, gewassen verbouwen en natuurlijk graven graven.
15/08 12u30  Feyenoord en Ajax krijgen eigen editie van FIFA 19EA Sports heeft in samenwerking met AFC Ajax en Feyenoord bekendgemaakt met speciale edities te komen van FIFA 19. Beide voetbalclubs krijgen een eigen versie van het spel, waarbij vooral het doosje een heuse make-over krijgt. Verder bevat het spel nogal wat bonussen die gelijk staan aan de andere Champions Edities van het spel. Zo zul je tot twintig Jumbo Premium Goud-pakketten kunnen ontvangen (één per week voor twintig weken lang). Daarnaast mag je één UEFA Champions League gouden speler in ontvangst nemen (kies één van de vijf gouden spelers met 80-83 rating van gekwalificeerde teams). Ook beschik je voor zeven FUT-wedstrijden over C. Ronaldo en Neymard en heb je speciale kits tot je beschikking. De Champions Editie kost je een slordige 85 euro en geeft je de mogelijkheid om drie dagen voor de releasedatum te spelen. Er zijn ook goedkopere versies beschikbaar, mede afhankelijk van je console. De Feyenoord-editie is via deze link te bestellen. Voor de ajacieden onder ons kun je hierheen.
15/08 08u45  Swing mee met de Super Smash Bros. Ultimate-versie van Gangplank GalleonToen vorige week de Super Smash Bros. Ultimate Direct voorbij was, draaiden fans massaal door. Sommige vanwege de toevoeging van Simon Belmont, sommige vanwege de vele nieuwe items en sommige vanwege de ruim negenhonderd nummers die in de game zitten. Mocht jij net als GameXplain het benauwd krijgen van de geremixte versie van Gangplank Galleon, de track die tijdens de reveal van King K. Rool werd gedraaid, dan hebben wij nu goed nieuws voor je. Het YouTube-kanaal heeft namelijk verschillende snippets aan elkaar gemixt. Swingen maar!
15/08 08u15  Fernz Gate doet denken aan de RPG's van vroegerOldskool RPG Fernz Gate verscheen in 2017 voor mobiele devices en werd toen goed ontvangen. Het is dan ook niet vreemd dat uitgever Kemco hierop voort wilt bouwen met een port naar PC, PlayStation 4 en PlayStation Vita. Om deze port kracht bij te zetten, werd een trailer in elkaar gezet, waarin de combat, wereld en karakters kort aan bod komen. En zoals je waarschijnlijk al had geraden, kun je die video hieronder vinden.
15/08 08u00  De nieuwste video van The Quiet Man is kort, maar krachtigSoms zeggen woorden meer dan daden, maar in veel gevallen is een flinke stoot in het eetorgaan met geen woorden te beschrijven. Zo ook in The Quiet Man, al heeft dat meer te maken met het gebrek aan geluid.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

0x De nieuwste video van The Quiet Man is kort, maar krachtig15/08 08u00 - Gamequarter.be: Soms zeggen woorden meer dan daden, maar in veel gevallen is een flinke stoot in het eetorgaan met geen woorden te beschrijven. Zo ook in The Quiet Man, al heeft dat meer te maken met het gebrek aan geluid.
0x Fernz Gate doet denken aan de RPG's van vroeger15/08 08u15 - Gamequarter.be: Oldskool RPG Fernz Gate verscheen in 2017 voor mobiele devices en werd toen goed ontvangen. Het is dan ook niet vreemd dat uitgever Kemco hierop voort wilt bouwen met een port naar PC, PlayStation 4 en PlayStation Vita. Om deze port kracht bij te zetten, werd een trailer in elkaar gezet, waarin de combat, wereld en karakters kort aan bod komen. En zoals je waarschijnlijk al had geraden, kun je die video hieronder vinden.
0x Swing mee met de Super Smash Bros. Ultimate-versie van Gangplank Galleon15/08 08u45 - Gamequarter.be: Toen vorige week de Super Smash Bros. Ultimate Direct voorbij was, draaiden fans massaal door. Sommige vanwege de toevoeging van Simon Belmont, sommige vanwege de vele nieuwe items en sommige vanwege de ruim negenhonderd nummers die in de game zitten. Mocht jij net als GameXplain het benauwd krijgen van de geremixte versie van Gangplank Galleon, de track die tijdens de reveal van King K. Rool werd gedraaid, dan hebben wij nu goed nieuws voor je. Het YouTube-kanaal heeft namelijk verschillende snippets aan elkaar gemixt. Swingen maar!
0x Feyenoord en Ajax krijgen eigen editie van FIFA 1915/08 12u30 - Gamequarter.be: EA Sports heeft in samenwerking met AFC Ajax en Feyenoord bekendgemaakt met speciale edities te komen van FIFA 19. Beide voetbalclubs krijgen een eigen versie van het spel, waarbij vooral het doosje een heuse make-over krijgt. Verder bevat het spel nogal wat bonussen die gelijk staan aan de andere Champions Edities van het spel. Zo zul je tot twintig Jumbo Premium Goud-pakketten kunnen ontvangen (één per week voor twintig weken lang). Daarnaast mag je één UEFA Champions League gouden speler in ontvangst nemen (kies één van de vijf gouden spelers met 80-83 rating van gekwalificeerde teams). Ook beschik je voor zeven FUT-wedstrijden over C. Ronaldo en Neymard en heb je speciale kits tot je beschikking. De Champions Editie kost je een slordige 85 euro en geeft je de mogelijkheid om drie dagen voor de releasedatum te spelen. Er zijn ook goedkopere versies beschikbaar, mede afhankelijk van je console. De Feyenoord-editie is via deze link te bestellen. Voor de ajacieden onder ons kun je hierheen.
0x Wie een graf graaft voor een ander...speelt mogelijk Graveyard Keeper16/08 07u15 - Gamequarter.be: De magie van videogames is dat het ons dingen laat doen die we anders nooit zouden (kunnen) doen. Dankzij allerlei soorten simulators hebben we al pretparken kunnen bouwen, fastfoodketens kunnen runnen, de boer uit kunnen hangen en rondgerend als een geit. Bij ons weten zijn we echter niet eerder grafdelvers geweest. Dit is echter wel de rol die je vervult in Graveyard Keeper, een nieuwe resourcement management game van uitgever Tinybuild, die nog het meeste weg heeft van een duistere versie van games als Harvest Moon of Stardew Valley. Heb je nu geen idee wat je je daarbij moet voorstellen? Dan kan onderstaande trailer je daarbij helpen. Deze toont namelijk allerlei aspecten van de gameplay, zoals vissen, gewassen verbouwen en natuurlijk graven graven.
0x J. Jonah Jameson moet ook op PlayStation 4 niets van Spider-Man hebben16/08 07u45 - Gamequarter.be: In de wereld van Spider-Man is het absoluut niet fijn om een superheld te zijn. Figuren als de Kingpin, Green Goblin en Sandman staan onze held constant naar het leven, wat hem meer dan eens met de nodige blauwe plekken en erger heeft opgezadeld. Niemand is echter lastiger dan J. Jonah Jameson. Ook in de snel naderende PlayStation 4-game van de Marvel-held is de baas van de Daily Bugle spinnemans niet goed gezind, iets wat wel blijkt uit de nieuwste video voor de game. Hier horen we Peter Parker en JJJ met elkaar debatteren over of Spider-Man wel of niet een gevaar voor New York is, terwijl ze ondertussen tussen neus en lippen door de gameplay aanprijzen. PR met klasse dus.
0x Ontdek een berg indiegames met de Indie Revelation Bundle16/08 07u45 - Gamequarter.be: Op het moment dat ik dit nieuwsbericht schrijf, ben ik volop bezig met het voorbereiden op Gamescom. De helft van onze redactie zit de komende week op het event, waar we allerlei soorten games mogen bekijken én spelen, om jullie te kunnen voorzien van een berg previews. Het type games dat in de Indie Revelation Bundle van IndieGala zit, zien we echter waarschijnlijk niet de revue passeren. Deze goedkoop gemaakte games missen immers vaak het budget voor dergelijke PR, waardoor ze het moeten hebben van dergelijke acties. Zo krijg je voor slechts $1 al: Mind Maze Replica Dangerous Skies 80's Edition Natuurlijk is een bundel met slechts drie games amper een bundel te noemen en dus is er ook een tweede tier voor $3.99. Daarin krijg je niet enkel deze drie games, maar ook: Alter Cosmos Seraph Reveal Deployment Helltown We Are the Dwarves Mims Beginning Arena of the Gods Klinkt deze bundel als jouw volgende aankoop? Of wil je er meer over weten? Dan kun je hier klikken om het naar IndieGala te gaan. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Indiegala of de betrokken uitgevers en ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
0x Gear.Club Unlimited 2 is exclusief voor Nintendo Switch17/08 07u30 - Gamequarter.be: Hoewel de Nintendo Switch een geweldig apparaat is, is er geen zonder tekortkomingen. Een voorbeeld van een veelgehoorde klacht van eigenaars van de spelcomputer, is dat het aanbod aan non- Nintendo exclusives wat magertjes is. Maar iets is beter dan niets. In het verlengde van dit gezegde is hier nu Gear.Club Unlimited 2, het vervolg op de oorspronkelijk mobiele race-game, die tevens voor de Nintendo Switch verscheen, maar daar weinig indruk wist te maken. Dit vervolg brengt daar echter hopelijk verandering in. Niet enkel is deze game namelijk vanaf het begin af aan ontwikkeld met de Nintendo Switch in het achterhoofd, maar de game lijkt ook nog exclusief voor de console te zijn.
0x Dit wapen komt binnenkort naar PlayerUnknown's Battlegrounds17/08 07u30 - Gamequarter.be: Fanatieke PlayerUnknown's Battlegrounds-spelers kunnen hun hart vasthouden. De ontwikkelaar van de game heeft namelijk bekendgemaakt dat het spoedig een nieuw schietijzer aan de game toe gaat voegen. Het nieuwe wapen is de Beryl M762, een schietijzer die in de assault rifle-categorie valt. Hij is zwakker dan de AKM, maar heeft minder spreiding in de kogels en vuurt sneller. Hierdoor is die echter wel moeilijker in gebruik. Maar oefening baart nog altijd kunst. De kans is daarom groot dat de meta-game van het Battle Royale-spel op zijn kop wordt gezet.
0x Beetje vroeg? Hier is de Gamescom trailer van Battlefield V17/08 07u45 - Gamequarter.be: Gamescom begint volgende week dinsdag en onze redactie kijkt daar al met smart naar uit. Electronic Arts was echter nog enthousiaster en wist zichzelf niet meer te bedwingen. Het resultaat: een Gamescom trailer ruim voor aanvang. In deze video van Battlefield V zien we hoe soldaten elkaar te lijf gaan in tanks, vliegtuigen en met allerlei soorten vuurwapens, terwijl ze onder andere Rotterdam veranderen in een slagveld. Maar goed dat het digitaal is.

Statistieken

Artikels:
29473
Gelezen:
26
Aantal lezers nu:
44


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven