zondag 5 april 2020, week 14


U bent nu hier: Meer nieuws van Gamequarter.be

Laatste updatecontrole: vandaag om 6u30
 

Gamequarter.be

Verbergen Tonen
30/03 06u15  Ys: Memories Of Celceta laat zich op PS4 van zijn beste kant zien Lees meer >
30/03 06u15  Bramimond staat centraal in het nieuwe evenement van Fire Emblem: Heroes Nu Fire Emblem: Heroes al geruime tijd te krijgen is, is het logisch dat de bekendste karakters al in de game zitten. Nintendo moet daarom steeds dieper in het vat reiken om nieuwe karakters eruit te trekken.Daarom hebben ze nu Bramimond The Enigma uit Fire Emblem: The Blazing Blade tevoorschijn getoverd, die centraal staat in een nieuw evenement dat morgen begint en tot tien april loopt. De mysterieuze man is echter niet de enige die je meer gaat zien in deze periode. Ook de boost rate van Fjorm, Robin, Tiki, Roy, Alm, Micaiah, Camilla, Thrasir, Altina, Peony en Mamori is verhoogd.            
30/03 06u15  Releasedate The Dark Pictures Anthology: Little Hope mogelijk gelekt Het lijkt erop dat de releasedate van The Dark Pictures Anthology: Little Hope buiten uitgever Bandai Namco om op straat is komen te liggen. Op de webwinkel van retailer Saturn was namelijk korte tijd een releasedate te zien. De complete pagina is ondertussen verwijderd, maar zoals we weten verdwijnt niets helemaal van het internet. Volgens de pagina zal Little Hope op 15 juni verschijnen voor € 30,-, hetgeen in lijn ligt met het eerder aangegeven zomer van 2020. Desondanks adviseren we om de datum met een korreltje zout te nemen tot Supermassive Games of Bandai Namco die bevestigt.
30/03 00u15  FunQuarter #305                                                              Een vreemde video                                                                         RIP                                                            Klinkt goed!                                                                        Erg herkenbaar                                                             Fuck the What?                                                                           By god...                                                           Nog meer?                                                                  Wallpapers, opslaan voor ware grootte                                                               Russische klootzak            
Laatste update: maandag 30 maart 2020, 6u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
Geen oude hoofdpunten gevonden.


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

1x FunQuarter #30530/03 00u15 - Gamequarter.be:                                                              Een vreemde video                                                                         RIP                                                            Klinkt goed!                                                                        Erg herkenbaar                                                             Fuck the What?                                                                           By god...                                                           Nog meer?                                                                  Wallpapers, opslaan voor ware grootte                                                               Russische klootzak            
1x Releasedate The Dark Pictures Anthology: Little Hope mogelijk gelekt30/03 06u15 - Gamequarter.be: Het lijkt erop dat de releasedate van The Dark Pictures Anthology: Little Hope buiten uitgever Bandai Namco om op straat is komen te liggen. Op de webwinkel van retailer Saturn was namelijk korte tijd een releasedate te zien. De complete pagina is ondertussen verwijderd, maar zoals we weten verdwijnt niets helemaal van het internet. Volgens de pagina zal Little Hope op 15 juni verschijnen voor € 30,-, hetgeen in lijn ligt met het eerder aangegeven zomer van 2020. Desondanks adviseren we om de datum met een korreltje zout te nemen tot Supermassive Games of Bandai Namco die bevestigt.
1x Bramimond staat centraal in het nieuwe evenement van Fire Emblem: Heroes30/03 06u15 - Gamequarter.be: Nu Fire Emblem: Heroes al geruime tijd te krijgen is, is het logisch dat de bekendste karakters al in de game zitten. Nintendo moet daarom steeds dieper in het vat reiken om nieuwe karakters eruit te trekken.Daarom hebben ze nu Bramimond The Enigma uit Fire Emblem: The Blazing Blade tevoorschijn getoverd, die centraal staat in een nieuw evenement dat morgen begint en tot tien april loopt. De mysterieuze man is echter niet de enige die je meer gaat zien in deze periode. Ook de boost rate van Fjorm, Robin, Tiki, Roy, Alm, Micaiah, Camilla, Thrasir, Altina, Peony en Mamori is verhoogd.            
1x Ys: Memories Of Celceta laat zich op PS4 van zijn beste kant zien30/03 06u15 - Gamequarter.be: Lees meer >

Statistieken

Artikels:
15977
Gelezen:
6059
Aantal lezers nu:
1


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2020 Naar boven