zaterdag 25 februari 2017, week 08


Downloaden voor Windows Phone

Downloaden voor Windows 8

U bent nu hier: Meer nieuws van Gamequarter.be

Laatste updatecontrole: vandaag om 19u00
 

Gamequarter.be

Verbergen Tonen
25/02 18u00  Nintendo toont volgende week meer indie games tijdens livestream Nintendo heeft aangekondigd op dinsdag 28 februari een livestream te houden waarin indie games voor de Switch worden getoond. Tot nu toe zijn zestig indie games in de maak, waarvan een aantal uitkomt op launch. Op 3 maart komen bijvoorbeeld Fast Racing RMX, Shovel Knight Specter of Torment en Snipperclips uit in de Nintendo eShop. Daarnaast zijn nog andere games in de maak, zoals Stardew Valley. Vermoedelijk gaat Nintendo nog meer indie games aankondigen en releasedata bekendmaken. Op 28 februari om 18:00 uur Nederlandse tijd is de stream te zien op de website van Nintendo.  
25/02 18u00  Snipperclips wordt launchgame Nintendo Switch Nintendo heeft bekendgemaakt dat indie game Snipperclips op 3 maart lanceert met de Nintendo Switch. De game komt uit als download en zal gebundeld worden met de gekleurde Joy-Con-controllers. Snipperclips wordt zal 3 maart te downloaden zijn in de Nintendo eShop. Ook zal de game als limited edition bundel in de winkels liggen met de rode en blauwe Joy-Con-controllers. Hierbij gaat het om een downloadcode. Deze week werd ook bekend dat Shovel Knight: Treasure Trove en Fast Racing RMX ook launchgames worden voor Nintendo’s nieuwe platform. Net als Snipperclips kost Fast Racing RMX 19,99 euro en Shovel Knight zal 39,99 euro kosten.  
25/02 12u30  2Dark komt met nog wat bloederige screenshots Lees meer >
25/02 12u15  Old Time Hockey beukt maart binnen Is EA´s NFL je iets te braaf, maar wil je wel graag digitaal hockey spelen? Dan mag je beginnen met aftellen. Op 28 maart verschijnt namelijk Old Time Hockey voor PlayStation 4 en PC. In Old Time Hockey sla je niet enkel tegen de puck, maar sla je ook andere spelers verrot. Dit gaat gepaard met een aparte comic-stijl, inclusief de BOOMs en BANGs die we hiervan gewend zijn. En als onderstaande video enige indicatie is, kan dat er behoorlijk hard aan toe gaan.
25/02 12u15  Je Japanse games haal je dit weekend bij Good Old Games Word jij blij van uitgevers als Koei Tecmo, Bandai Namco, NIS, Pqube en Idea Factory? Draag jij anime een warm hart toe en zou je het liefste zelf in Japan wonen? Dan is de nieuwste sale van Good Old Games iets voor jou. Op hun webshop kun je namelijk nu tal van games, die zich duidelijk richten op een Japan-georiënteerd publiek, met korting kopen, waaronder YS, Corpse Party, Legend of Heroes, Hatoful Boyfriend en Agarest. De kortingen kunnen oplopen tot 75% en duren nog twee dagen. Sla dus snel je slag door hier te klikken.
24/02 15u15  Hitman's nieuwe Elusive Target is een duo De eerste twintig Elusive Targets van de episodische Hitman brachten ons tal van gewillige slachtoffers in allerlei soorten en maten. Nummertje 21 verdubbelt de pret zelfs, met maar liefst twee doelwitten die uitgeschakeld dienen te worden. Pavel Frydal en Akane Akanawa zijn twee chirurgen die het niet zo nauw nemen met de regels rondom orgaantransplantaties en als gevolg hiervan hebben ze de nodige vijanden. Een van die vijanden is jouw cliënt, die ze niet enkel dood wilt hebben, maar ze ook nog wilt laten lijden als het even kan. Schat je kansen echter goed in, want zoals altijd geldt: je krijgt maar één kans.
24/02 08u00  De nieuwe strijders in Gundam: Battle Operation Next zijn pure nostalgie Enkele dagen geleden schreven we al over Gundam: Online, een free-to-play Gundam-game voor de PC die, ondanks gebrek aan een Engelse versie, vrij populair is in het Westen. Gundam: Battle Operation Next is ongeveer hetzelfde, maar dan op de PlayStation. En net als Gundam Online wordt ook Battle Operation Next met regelmaat voorzien van nieuwe content, zowel van nieuwe Gundam-series, als de klassiekers. Zo brengt de nieuwste update twee iconische robots uit Gundam Wing terug. Fans van de serie zullen de mechs in kwestie waarschijnlijk direct herkennen, maar voor wie nog niet compleet op de hoogte is van het gigantische Gundam-multiversum: de nieuwe toevoegingen zijn Gundam 004: Sandrock en Gundam 005: Shenlong.  
24/02 07u45  Old Time Hockey oogt apart in deze screenshots Lees meer >
23/02 08u30  We zien grootse nieuwe vijanden in deze trailer van Dragon's Dogma: Online In Japan zijn ze al een eeuwigheid bezig met Dragon's Dogma: Online, de free-to-play spin-off van Dragon's Dogma voor de PC, PlayStation 3 en PlayStation 4. Hier in het Westen zitten wij echter nog altijd op de game te wachten. Maar aangezien Capcom afgelopen jaar had aangegeven te kijken naar een Westerse release van de MMORPG, houden wij hoop. Wij delen dan ook graag deze video van de nieuwe update met jullie, in de hoop dat ook jullie de game in de gaten gaan houden.
23/02 08u15  Horizon: Zero Dawn heeft geen laadtijden op de overworld Open world games zijn alom geliefd bij gamers vanwege de enorme vrijheid die ze de spelers geven. Tegelijkertijd brengt dat echter ook enkele frustraties met zich mee, zoals enorm lange laadtijden tussen verschillende delen van de map. Guerilla Games heeft daarom hun team flink aan het werk gezet om hun engine te verbeteren, zodat hun game nooit hoeft te laden wanneer je door de overworld reist. Het bezoeken van specifieke plekken of het activeren van een cutscene zijn hierop de uitzonderingen. Dat, en meer, leren we in onderstaand developers diary.
23/02 08u00  De Dark Knight laat haar kunsten zien in deze trailer van Black Desert: Online Eerder deze maand lieten we jullie al weten dat Pearl Abyss, de ontwikkelaar van MMORPG Black Desert: Online, bekend had gemaakt dat we in maart een nieuwe speelbare klasse zouden krijgen. Deze aankondiging ging gepaard met een teaser. We hoeven vanaf nu echter niet meer naar de teaser te kijken of een idee te hebben van wat de Dark Knight in haar mars heeft. Onderstaande video laat namelijk enkele van haar aanvallen en skills zien en toont aan dat de jonge vrouw een geduchte tegenstander is. En het mooiste is dat iedereen haar kan spelen. De Dark Knight is namelijk onderdeel van een gratis update voor Black Desert: Online die vanaf 1 maart te downloaden is.
22/02 08u15  De screenshots van Shock Tactics geven een goede eerste indruk Lees meer >
22/02 08u00  We krijgen enkele obscure toevoegingen aan Gundam: Online Gundam: Online is helaas nog altijd niet speelbaar in het Engels, maar dat weerhoudt Westerse spelers er niet van om de game alsnog te spelen. De enorme Engelse community van de game is hier het bewijs van. Diezelfde community zal blij zijn dat ze weer vier nieuwe karakters kunnen vrijspelen. Nu we al aan de 42 updates zitten, moet uitgever Bandai Namco steeds dieper in het Gundam-universum graven om die nieuwe karakters te vinden. Zo kwamen ze uit bij de Byarlant Custom uit Gundam: Unicorn, de RX-78-2 + GA-00821 welke vermoedelijk uit de originele Gundam komt, de Gerbera Tetra Kai uit 0083: Stardust Memory en Galluss-J uit zowel Gundam ZZ en Unicorn. Fans zullen vermoedelijk blij zijn dat Gundam: Online ook genoeg aandacht geeft aan de oudere delen in de serie, al vragen we ons af hoeveel robots we uiteindelijk zullen krijgen.
22/02 07u45  Zie hoe Styx tot leven kwam in deze making of-video van Shards of Darkness In slechts drie weken verschijnt Styx: Shards of Darkness voor PC, PlayStation 4 en Xbox One en mogen we opnieuw aan de slag met de kleine goblin. Maar wat maakt nu Styx nu Styx? Dat is waar onderstaande video op in gaat. Verschillende medewerkers van ontwikkelaar Cyanide Studios geven een glimp in het proces van hoe Styx tot leven kwam en illustreren de pilaren die aan de fundering van zijn karakter liggen. Bijdehand, brutaal en met schijt aan de vierde muur; we zouden de kleine groene klier niet anders willen.  
21/02 08u15  Speel Here They Lie nu ook zonder PSVR Als er een genre is dat zich bij uitstek leent voor Virtual Reality, dan is het wel horror. Het is dan ook niet vreemd dat Sony een dergelijke game had klaargestoomd voor de release van de PlayStation VR. Je hebt de VR-bril van Sony echter niet langer nodig om deze game te spelen. Vandaag ontvangt Here They Lie namelijk een patch die het mogelijk maakt om de game op de ouderwetse manier te spelen. Hiernaast wordt er ook PlayStation Pro-support toegevoegd, waardoor de game in 4K-resolutie speelbaar is. Mocht je Here They Lie wel in VR willen spelen, dan is nu misschien het moment om dat te doen. De patch verbetert namelijk ook de VR-tracking en voegt een controller configuration screen, chapter select en ondertiteling toe voor een optimale ervaring mét of zonder Virtual Reality.
Laatste update: vandaag om 18u00Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
21/02 00u30  De nieuwe Bundle Stars-deals staan in het teken van SegaEr was een tijd waarin Sega een grootmacht was, een bedrijf dat enkel Nintendo als echte concurrent moest dulden. Die tijden zijn echter allang vervlogen en Sega werd een van de vele third-party publishers. Nu klinkt dat natuurlijk heel negatief, maar dat hoeft het niet te zijn. Door hun horizon te verbreden heeft het bedrijf immers vele goeie games kunnen maken, bestaande series kunnen uitbreiden en interessante experimenten kunnen uitvoeren. En die komen allemaal terug in de Sega sale van Bundle Stars. Klik dus snel hier om games in onder andere de Sonic the Hedgehog-, Total War- en House of the Dead-series te scoren met kortingen die kunnen oplopen tot 78%.
21/02 00u15  Speel met woorden in Typoman: RevisedWellicht heb je wel eens van de uitdrukking 'met woorden spelen' gehoord. Dat is exact wat je doet in Typoman: Revised, al hebben we zo'n vermoeden dat dat niet is hoe het spreekwoord bedoeld was. Door de woorden in de spelwereld te veranderen, kun je deze beïnvloeden om je weg te vinden in deze puzzle-platformer die een beetje doet denken aan Limbo. Zo kun je het woord platform als lift gebruiken, als deze tenminste 'On' is.
20/02 23u15  Kijk je ogen uit in de trailer van TheseusTrailers posten is niets bijzonders, immers doen we dit dagelijks om jullie te voorzien van de vetste aankondigingen en de nieuwste gameplay-beelden. Een video welke je in 360 graden kunt bekijken is echter nog altijd een zeldzaamheid. Juist daardoor trok Theseus onze aandacht. Deze duistere interpretatie van het verhaal van de Minotaurus zal volledig in Virtual Reality speelbaar zijn en leent zich hierdoor prima voor een video waarin je zelf rond kijken. We nodigen je dan ook uit het zelf te proberen.
20/02 21u15  Sla maar vast SD-kaarten in, de digitale Switch-games zijn best grootHet overgrote deel van de gamers loopt wel warm voor Nintendo's Switch, maar desondanks zijn er ook wat zorgen. Zo zijn er nog altijd twijfels of Nintendo ditmaal wel hun online services in orde heeft en is het 32GB interne geheugen aan de zeer magere kant. Feitelijk heb je niet eens 32GB, want dit interne geheugen herbergt ook de OS van de console. Hierdoor heb je praktisch gezien slechts 26GB die je kunt gebruiken om games op te slaan. En The Legend of Zelda: The Breath of the Wild, vraagt al meer dan helft hiervan. Dit blijkt uit een overzicht dat op de Japanse Nintendo website verscheen. Hoewel dit lijstje lang niet alle titels toont die op korte termijn gaan verschijnen, geeft het wel een indicatie van hoe snel je door je 26GB heen zult zitten. Je Switch-aankoop kan dus maar beter gepaard gaan met een SD-kaartje of twee. The Legend of Zelda: Breath of the Wild - 13.4 GB Mario Kart 8 Deluxe - 8.00 GB Puyo Puyo Tetris - 1.09 GB Disgaea 5 - 5.92 GB Snipperclips - 1.60 GB I Am Setsuna - 1.40 GB Dragon Quest Heroes I & II - 32.00 GB Nobunaga's Ambition - 5.00 GB  
20/02 08u00  Bethesda Game Studios werkt momenteel aan zeven gamesBethesda Game Studios, de ontwikkelaar van geliefde games als Fallout 4 en The Elder Scrolls V: Skyrim, werkt momenteel aan zeven games. Dit heeft director Todd Howard onthuld in interviews met Glixel en IGN. Twee van deze games werden al officieel onthuld op respectievelijk de E3 van vorig jaar en het Switch-evenement van januari. Daarbij hebben we het natuurlijk over Fallout voor VR-devices van Skyrim voor de Nintendo Switch. Ook bevestigd Howard dat er gewerkt wordt aan een vervolg op Fallout: Shelter, welke iets compleets nieuws zou gaan doen, en noemde hij in een eerder interview al The Elder Scrolls VI.   ''Sommige van deze projecten zijn natuurlijk op een andere schaal,'' aldus Howard. ''We zijn altijd met van alles bezig en eens we vaart maken met iets, is dat waar we op ons gaan focussen.'' Over de laatste drie projecten wilde Howard helaas maar weinig kwijt, behalve dat twee ervan op een grotere schaal zijn dan wat ze ooit eerder hebben gedaan en dat we deze vermoedelijk eerder gaan zien dan het vervolg op Skyrim. Toen hij gevraagd werd naar het type game, zei hij enkel dat het iets anders is dan normaal, maar toch het type game dat mensen met Bethesda associëren.
20/02 07u45  De samoerai hakt zich Final Fantasy XIV: A Realm Reborn binnenVoor een MMORPG gemaakt in Japan, had Final Fantasy XIV: A Realm Reborn een opvallend gebrek aan klassen die hun oorsprong vonden in de Japanse cultuur. Dat zal echter spoedig opgelost worden. Square Enix heeft namelijk op FFXIV FanFest 2017 in Frankfurt beelden getoond van de samoerai, de nieuwe speelbare klasse in hun game. Bewapend met een katana en gekleed in een kimono mag je met deze krijger de wildernis in trekken om monsters met bosjes neer te maaien.
19/02 17u30  We zien een aantal vage minigames in deze 1-2-Switch-commercialGeen Nintendo-launch is compleet zonder een game voor de hele familie en met 1-2-Switch lijkt Nintendo exact dat in handen te hebben. In video's voor de game zagen we al hoe je koeien moet melken, pistolen moet trekken en een baby in slaap moet wiegen om te winnen. De video die Nintendo eerder vandaag online zette, zet echter drie andere minigames in de spotlights. 1-2 Switch wilt ons namelijk ook met virtuele zwaarden laten vechten, ons gezicht laten scheren en een champagnefles openen. En wij maar denken dat het niet gekker kon.
19/02 15u15  Phil Spencer over oude games voor Scorpio, meer Japanse games en backwards compatibilityPhil Spencer van Xbox heeft op Twitter een aantal interessante dingen laten weten over de toekomst van Xbox. Zo gaat hij naar Japan om te overleggen over meer Japanse games, zal Scorpio waarschijnlijk oude games beter afspelen en weet hij niet wanneer Black Ops II backwards compatible wordt. Toen een fan via Twitter vroeg of er meer Japanse games naar de Xbox One zullen komen, gaf hij aan dat hij binnenkort naar Japan gaat om te praten met ontwikkelaars. ‘Ik zal volgende week in Japan zijn om te praten met third-party ontwikkelaars. Het was fantastisch om Final Fantasy XV op Xbox te hebben, maar ik weet dat mensen willen dat ik meer breng.’’ Ook vroeg iemand naar de ervaring van oudere games voor Project Scorpio. Spencer antwoordde daarop: ‘’Onze games, oude en nieuw, moeten laten zien waarom iemand voor Scorpio zou kiezen. Ik ben erg tevreden over de progressie die we daarin maken.’’ Tot slot praatte de man over backwards compatibility. Black Ops II blijft een populaire game, maar helaas is er nog geen bericht over wanneer deze beschikbaar wordt. De lijst van volgende week ziet er volgens hem wel goed uit.
19/02 15u00  FunQuarter #144                                                                 Run plumber run                                                                        Derpiest Pokémon game ever                                                             Majin ras....juist                                                                         Subtiel hoor, Ubisoft                                                             Alle potten kapot!                                                                         En Valve maar lachen!                                                           All punts intended                                                                   Wallpapers, opslaan voor ware grootte                                                                Chief is een...God?            
19/02 15u00  Vroege Nintendo Switch-consoles zijn gestolen volgens NintendoHet Nintendo Switch-systeem dat deze week op YouTube verscheen is volgens Nintendo gestolen van een retailer in de VS. Vervolgens zouden ze weer doorverkocht zijn, waardoor het apparaat op het internet opdook. In een statement aan IGN zegt Nintendo dat de verantwoordelijken inmiddels zijn ontslagen: ‘’Eerder deze week claimden individuen voortijdig een aantal Nintendo Switch-systemen te hebben gekocht. Nintendo heeft uitgewezen dat deze apparaten zijn gestolen in een geïsoleerd incident met werknemers van een Amerikaanse distributeur, met één systeem dat illegaal is doorverkocht. De betrokkenen zijn geïdentificeerd en ontslagen, en worden op dit moment onderzocht.’’ De Nintendo Switch verschijnt 3 maart.  
19/02 10u00  Songbringer brengt ons een futuristisch verledenWanneer we denken aan games die zich afspelen in het verleden, denken we ridders, koningen en samoerai. Gaan we verder terug, dan komen zelfs nog de dinosauriërs aan bod. Maar wat als we nog verder terug gaan? Als we Songbringer mogen geloven, komen we dan in een wereld uit die we technisch gezien als science-fiction zouden beschrijven, vol ongelofelijke technologie en ruimtereizen en een oud kwaad dat per ongeluk uit zijn slaap gewekt wordt.
19/02 09u45  We krijgen de kriebels van de Japanse commercial van Nier: AutomataJapanners zijn vreemd, dat is algemeen bekend. Maar als je toch nog niet overtuigt bent van dit feit, hoef je maar te kijken naar de nieuwe commercial die ze krijgen voor Nier: Automata. De video begint met berg enge kapotte poppen, gevolgd door enkele seconden aan gameplay die feitelijk nauwelijks iets over de game onthullen. Is dat werkelijk effectieve marketing in Japan?
18/02 23u30  Kolin is ijskoud de beste in Street Fighter VSinds de launch van Street Fighter V heeft Capcom de game voortdurend uitgebreid met nieuwe speelbare karakters. Het tweede seizoen van de game begon al goed, met fanfavoriet Akuma die aan de game werd toegevoegd, maar lijkt ook wat obscuurdere paden te belopen. Op 28 februari zal namelijk het tweede karakter worden toegevoegd, welke Street Fighter-fans van het eerste uur zullen herkennen als Kolin uit Street Fighter 3: New Generations. In deze game was de blondine een NPC met een relatief bescheiden rol in het verhaal, maar dankzij deze nieuwe DLC is het nu haar beurt om in de spotlights te staan. Kolin is verre van het sterkste karakter in de game. In plaats daarvan moet ze het hebben van juggling tactics en onvoorspelbare combo's in combinatie met haar krachtige counters, die het herstellen van de stun gauge belemmeren. Dit vertelt Capcom community manager Matt Edwards in onderstaande video.
18/02 17u30  Nieuwe screenshots Final Fantasy VII-remake en Kingdom Hearts III verschenenOp Magic Monaco 2017, een anime-evenement, heeft Square Enix een presentatie gehouden over hun aankomende games Kingdom Hearts III en de Final Fantasy VII-remake. Tijdens de presentatie deelde director Tetsuya Nomura nieuwe afbeeldingen. Na de presentatie deelde Square Enix op Twitter de afbeeldingen van Final Fantasy VII voor het grote publiek. De afbeelding van Kingdom Hearts werd later gedeeld door The Share Players. In alle drie de afbeeldingen is actie te zien, waarbij in de tweede de bossfight met The Guard Scorpion te zien is. De Kingdom Hearts III-afbeelding laat een nieuw type vijand zien waarme Sora in gevecht is. Beide games zullen waarschijnlijk voorlopig nog niet uitkomen, maar we zullen er dit jaar nog wel meer van gaan zien volgens Nomura.            
18/02 16u00  Terraria verkoopt 20 miljoen exemplarenTerraria heeft 20 miljoen exemplaren verkocht, dat heeft ontwikkelaar Re-Logic vandaag gemeld. Het aantal werd al voor het einde van afgelopen jaar bereikt. In 2011 werd de Minecraft-achtige 2D-game uitgebracht voor de pc, en sindsdien is Terraria uitgekomen voor de consoles en handhelds. Volgens Re-logic zijn 8,5 miljoen exemplaren van de game verkocht na update 1.3, die op dit moment in de maak is voor consoles en handhelds. Het team bedankt iedereen die de game heeft gekocht en meegewerkt heeft aan de ontwikkeling en zegt dat er nog genoeg leven in zit: ‘’Terraria is een game, en een franchise, die nog zoveel leven in zich heeft, en we kunnen niet wachten om die plannen voor de komende maanden en jaren met jullie te delen.’’  
18/02 15u30  Video legt wapens en skills Mass Effect: Andromeda uitBioware is een videoserie gestart over de gameplay in Mass Effect: Andromeda. In iedere video wordt een ander aspect van de game uitgelicht, en deze keer zijn dat de wapens en de skills die je kunt gebruiken in de game. De video legt onder andere uit hoe de jetpack werkt, die de combat dynamischer en sneller moet maken. Ook kunnen spelers dekking zoeken achter vrijwel alles, om van daaruit gevechten aan de gaan. De pistolen, shotguns, snipers en assault rifles zijn universeel te gebruiken in de classes, zodat een ander wapen kiezen slechts een kwestie van wisselen is. Ook zijn er verschillen types ammunitie, die in verschillende situaties het effectiefst zijn. Ook wordt een eerste blik gegeven op het skill-systeem. Combat, Tech en Biotics hebben ieder hun eigen skills, die geheel naar keuze kunnen worden geüpgraded. De gameplay aan het einde van de video laat zien hoe deze het beste ingezet kunnen worden. Mass Effect: Andromeda verschijnt 23 maar voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. 
18/02 12u45  Theseus screenshots geven een voorproefje van wat we straks in VR gaan zienLees meer >
18/02 12u30  Bouw je eigen Pokémon met Mega ConstruxOok ik speelde als kind veel met LEGO en gebruikte daarbij mijn fantasie om de meest fantastische avonturen te beleven. Naarmate ik ouder was en games een groter deel van mijn leven gingen uitmaken, gebruikte ik de blokjes echter om Pikachu, Charmander en Graveler te maken. Speciaal voor mensen zoals mij komen The Pokémon Company en Mega Construx nu met een aantal paketten die daadwerkelijk bedoelt zijn om Pokémon mee te bouwen. Ergens deze zomer kunnen we Pikachu, Charizard en een select aantal andere Pokémon van de eerste generatie gaan bouwen, want dan verschijnen de eerste Pokémon Mega Construx. ''Mega Construx brengt de meeslepende wereld van Pokémon tot leven in een van zijn populairste producten voor kinderen vandaag de dag,'' aldus The Pokémon Company International Vice-President of Marketing Colin Palmer. ''We brengen enkel Pokémon-ervaringen van de hoogste kwaliteit naar onze fans wereldwijd en Mega Brands' oog voor detail en doordachte creativiteit met Mega Construx zal ongetwijfeld vreugde brengen aan kinderen en de gepassioneerde Pokémon trainer.''
18/02 08u15  Valve gebruikt een AI om cheaters te vinden in Counter-Strike: Global OffensiveCounter-Strike is op DOTA 2 na de populairste game op Steam. En met zo'n grote groep spelers, kun je er op tellen dat er cheaters bij zitten die de game voor anderen verpesten. Valve hoopt deze cheaters eruit te pikken door een nieuwe AI. Deze AI gaat wedstrijden analyseren terwijl ze gebeuren en zal aan de hand hiervan meldingen maken aan Valve, die vervolgens weer actie kan ondernemen tegen de spelers in kwestie. Zo hoopt het bedrijf met name Spin-bots aan te kunnen pakken. Spin-bots zijn bots die de reguliere aimbots vervangen en spelers 360 graden zicht geven. Hierdoor krijgen ze een oneerlijk voordeel, daar ze een veel beter overzicht van de map hebben dan spelers die de game spelen zoals die hoort. De onthulling van de bot gebeurde opvallend genoeg niet op Steam, maar op Reddit, waar een speler een suggestie deed om de bots uit te roeien middels hard-code, iets wat volgens Valve niet zou werken: ''Zo eerst het slechts nieuws: enige vorm van hard-coded detection leidt tot een race met de makers van cheats. Als ze ontdekken op welke manier je de cheat detecteert, komt het probleem terug. In plaats daarvan moet je het benaderen met machine-learning en die (voortdurend) trainen om het verschil tussen cheaters en normale en zeer goede spelers te herkennen. Het proces van verwerking, training en het classifiseren van spelerdata zet heel wat druk op de hardware, wat betekent dat je wilt dat een andere machine dan de server het werk doet. En omdat we niet van tevoren weten wie dit soort cheat gebruikt, moet je matches in de gaten houden terwijl ze plaats vinden, vanuit het oogpunt van alle tien de spelers. Er worden per dag ruim een miljoen Counter-Strike: Global Offensive matches gespeeld, dus om te voorkomen dat je achterloopt moet je een systeem hebben dat een demo van elke match kan verwerken vanuit het oogpunt van alle spelers, wat momenteel betekent dat je een datacenter nodig hebt dat duizenden CPU's kan ondersteunen.'' Hoewel Valve op Reddit over de toekomst spreekt, heeft het de AI al uitgerold, zij het een vroege build. Deze build heeft echter al meerdere detecties gedaan en doorgezet, met veelbelovende resultaten. Cheaters doen er dus verstandig aan om op hun hoede te zijn.
1Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

9x 2Dark komt met nog wat bloederige screenshots25/02 12u30 - Gamequarter.be: Lees meer >
8x Snipperclips wordt launchgame Nintendo Switch25/02 18u00 - Gamequarter.be: Nintendo heeft bekendgemaakt dat indie game Snipperclips op 3 maart lanceert met de Nintendo Switch. De game komt uit als download en zal gebundeld worden met de gekleurde Joy-Con-controllers. Snipperclips wordt zal 3 maart te downloaden zijn in de Nintendo eShop. Ook zal de game als limited edition bundel in de winkels liggen met de rode en blauwe Joy-Con-controllers. Hierbij gaat het om een downloadcode. Deze week werd ook bekend dat Shovel Knight: Treasure Trove en Fast Racing RMX ook launchgames worden voor Nintendo’s nieuwe platform. Net als Snipperclips kost Fast Racing RMX 19,99 euro en Shovel Knight zal 39,99 euro kosten.  
8x Nintendo toont volgende week meer indie games tijdens livestream25/02 18u00 - Gamequarter.be: Nintendo heeft aangekondigd op dinsdag 28 februari een livestream te houden waarin indie games voor de Switch worden getoond. Tot nu toe zijn zestig indie games in de maak, waarvan een aantal uitkomt op launch. Op 3 maart komen bijvoorbeeld Fast Racing RMX, Shovel Knight Specter of Torment en Snipperclips uit in de Nintendo eShop. Daarnaast zijn nog andere games in de maak, zoals Stardew Valley. Vermoedelijk gaat Nintendo nog meer indie games aankondigen en releasedata bekendmaken. Op 28 februari om 18:00 uur Nederlandse tijd is de stream te zien op de website van Nintendo.  
7x Je Japanse games haal je dit weekend bij Good Old Games25/02 12u15 - Gamequarter.be: Word jij blij van uitgevers als Koei Tecmo, Bandai Namco, NIS, Pqube en Idea Factory? Draag jij anime een warm hart toe en zou je het liefste zelf in Japan wonen? Dan is de nieuwste sale van Good Old Games iets voor jou. Op hun webshop kun je namelijk nu tal van games, die zich duidelijk richten op een Japan-georiënteerd publiek, met korting kopen, waaronder YS, Corpse Party, Legend of Heroes, Hatoful Boyfriend en Agarest. De kortingen kunnen oplopen tot 75% en duren nog twee dagen. Sla dus snel je slag door hier te klikken.
6x Old Time Hockey beukt maart binnen25/02 12u15 - Gamequarter.be: Is EA´s NFL je iets te braaf, maar wil je wel graag digitaal hockey spelen? Dan mag je beginnen met aftellen. Op 28 maart verschijnt namelijk Old Time Hockey voor PlayStation 4 en PC. In Old Time Hockey sla je niet enkel tegen de puck, maar sla je ook andere spelers verrot. Dit gaat gepaard met een aparte comic-stijl, inclusief de BOOMs en BANGs die we hiervan gewend zijn. En als onderstaande video enige indicatie is, kan dat er behoorlijk hard aan toe gaan.
2x De nieuwe strijders in Gundam: Battle Operation Next zijn pure nostalgie24/02 08u00 - Gamequarter.be: Enkele dagen geleden schreven we al over Gundam: Online, een free-to-play Gundam-game voor de PC die, ondanks gebrek aan een Engelse versie, vrij populair is in het Westen. Gundam: Battle Operation Next is ongeveer hetzelfde, maar dan op de PlayStation. En net als Gundam Online wordt ook Battle Operation Next met regelmaat voorzien van nieuwe content, zowel van nieuwe Gundam-series, als de klassiekers. Zo brengt de nieuwste update twee iconische robots uit Gundam Wing terug. Fans van de serie zullen de mechs in kwestie waarschijnlijk direct herkennen, maar voor wie nog niet compleet op de hoogte is van het gigantische Gundam-multiversum: de nieuwe toevoegingen zijn Gundam 004: Sandrock en Gundam 005: Shenlong.  
1x Bethesda Game Studios werkt momenteel aan zeven games20/02 08u00 - Gamequarter.be: Bethesda Game Studios, de ontwikkelaar van geliefde games als Fallout 4 en The Elder Scrolls V: Skyrim, werkt momenteel aan zeven games. Dit heeft director Todd Howard onthuld in interviews met Glixel en IGN. Twee van deze games werden al officieel onthuld op respectievelijk de E3 van vorig jaar en het Switch-evenement van januari. Daarbij hebben we het natuurlijk over Fallout voor VR-devices van Skyrim voor de Nintendo Switch. Ook bevestigd Howard dat er gewerkt wordt aan een vervolg op Fallout: Shelter, welke iets compleets nieuws zou gaan doen, en noemde hij in een eerder interview al The Elder Scrolls VI.   ''Sommige van deze projecten zijn natuurlijk op een andere schaal,'' aldus Howard. ''We zijn altijd met van alles bezig en eens we vaart maken met iets, is dat waar we op ons gaan focussen.'' Over de laatste drie projecten wilde Howard helaas maar weinig kwijt, behalve dat twee ervan op een grotere schaal zijn dan wat ze ooit eerder hebben gedaan en dat we deze vermoedelijk eerder gaan zien dan het vervolg op Skyrim. Toen hij gevraagd werd naar het type game, zei hij enkel dat het iets anders is dan normaal, maar toch het type game dat mensen met Bethesda associëren.
0x Valve gebruikt een AI om cheaters te vinden in Counter-Strike: Global Offensive18/02 08u15 - Gamequarter.be: Counter-Strike is op DOTA 2 na de populairste game op Steam. En met zo'n grote groep spelers, kun je er op tellen dat er cheaters bij zitten die de game voor anderen verpesten. Valve hoopt deze cheaters eruit te pikken door een nieuwe AI. Deze AI gaat wedstrijden analyseren terwijl ze gebeuren en zal aan de hand hiervan meldingen maken aan Valve, die vervolgens weer actie kan ondernemen tegen de spelers in kwestie. Zo hoopt het bedrijf met name Spin-bots aan te kunnen pakken. Spin-bots zijn bots die de reguliere aimbots vervangen en spelers 360 graden zicht geven. Hierdoor krijgen ze een oneerlijk voordeel, daar ze een veel beter overzicht van de map hebben dan spelers die de game spelen zoals die hoort. De onthulling van de bot gebeurde opvallend genoeg niet op Steam, maar op Reddit, waar een speler een suggestie deed om de bots uit te roeien middels hard-code, iets wat volgens Valve niet zou werken: ''Zo eerst het slechts nieuws: enige vorm van hard-coded detection leidt tot een race met de makers van cheats. Als ze ontdekken op welke manier je de cheat detecteert, komt het probleem terug. In plaats daarvan moet je het benaderen met machine-learning en die (voortdurend) trainen om het verschil tussen cheaters en normale en zeer goede spelers te herkennen. Het proces van verwerking, training en het classifiseren van spelerdata zet heel wat druk op de hardware, wat betekent dat je wilt dat een andere machine dan de server het werk doet. En omdat we niet van tevoren weten wie dit soort cheat gebruikt, moet je matches in de gaten houden terwijl ze plaats vinden, vanuit het oogpunt van alle tien de spelers. Er worden per dag ruim een miljoen Counter-Strike: Global Offensive matches gespeeld, dus om te voorkomen dat je achterloopt moet je een systeem hebben dat een demo van elke match kan verwerken vanuit het oogpunt van alle spelers, wat momenteel betekent dat je een datacenter nodig hebt dat duizenden CPU's kan ondersteunen.'' Hoewel Valve op Reddit over de toekomst spreekt, heeft het de AI al uitgerold, zij het een vroege build. Deze build heeft echter al meerdere detecties gedaan en doorgezet, met veelbelovende resultaten. Cheaters doen er dus verstandig aan om op hun hoede te zijn.
0x Bouw je eigen Pokémon met Mega Construx18/02 12u30 - Gamequarter.be: Ook ik speelde als kind veel met LEGO en gebruikte daarbij mijn fantasie om de meest fantastische avonturen te beleven. Naarmate ik ouder was en games een groter deel van mijn leven gingen uitmaken, gebruikte ik de blokjes echter om Pikachu, Charmander en Graveler te maken. Speciaal voor mensen zoals mij komen The Pokémon Company en Mega Construx nu met een aantal paketten die daadwerkelijk bedoelt zijn om Pokémon mee te bouwen. Ergens deze zomer kunnen we Pikachu, Charizard en een select aantal andere Pokémon van de eerste generatie gaan bouwen, want dan verschijnen de eerste Pokémon Mega Construx. ''Mega Construx brengt de meeslepende wereld van Pokémon tot leven in een van zijn populairste producten voor kinderen vandaag de dag,'' aldus The Pokémon Company International Vice-President of Marketing Colin Palmer. ''We brengen enkel Pokémon-ervaringen van de hoogste kwaliteit naar onze fans wereldwijd en Mega Brands' oog voor detail en doordachte creativiteit met Mega Construx zal ongetwijfeld vreugde brengen aan kinderen en de gepassioneerde Pokémon trainer.''
0x Theseus screenshots geven een voorproefje van wat we straks in VR gaan zien18/02 12u45 - Gamequarter.be: Lees meer >

Statistieken

Artikels:
35927
Gelezen:
27612
Aantal lezers nu:
65


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2017 Naar boven