dinsdag 23 juli 2019, week 30


U bent nu hier: Meer nieuws van Gamequarter.be

Laatste updatecontrole: vandaag om 20u15
 

Gamequarter.be

Verbergen Tonen
23/07 11u15  ONINAKI laat zich weer zien Volgende maand verschijnt ONINAKI, een nieuwe RPG van Bravely Default-, Kingdom Hearts- en NieR-uitgever Square Enix, voor PC, PlayStation 4 en Nintendo Switch. Maar desondanks wordt er nog maar weinig over het spel gepraat. Omdat wij de game wel met argusogen in de gaten houden, delen we graag deze trailer met jullie, die naast wat Japanse expositie ook een hoop gameplay bevat. Want wie weet; misschien wordt een enkeling van jullie ook wel enthousiast.13 
23/07 08u15  Plants VS Zombies: Garden Warfare 3 lijkt in de maak Het lijkt erop dat Electronic Arts bezig is met het maken van een derde deel in de Garden Warfare-serie. Dat blijkt uit invites voor een closed alpha die verschillende gamers hebben ontvangen. In de invite valt te lezen dat ''Je bent uitgenodigd om deel te nemen aan de nieuwe PvZ shooter (codenaam Picnic) playtest voor Xbox One of PlayStation 4. Gemaakt door het team dat PvZ Garden Warfare heeft gemaakt, heeft Picnic Closed Alpha een eerste glimp van de game, dat wil je niet missen.'' De implicaties zijn dus duidelijk, al weten we het pas zeker eens iemand beelden van de alpha deelt. Hebben jullie al uitnodigingen?  
23/07 08u00  Bespaar op 505 Games bij IndieGala Hou je portemonnee, PayPal-inlog of creditcard bij de hand, want IndieGala heeft met momenteel een 505 Games-sale. Daarmee doelen we overigens op de uitgever, niet het aantal games dat afgeprijsd is... 505 Games is allicht niet de grootste uitgever, maar heeft desondanks enkele redelijk bekende titels naar PC gebracht. Je kunt daarom hier tot 90% besparen op titels als Portal Knights, Abzû en Assetto Corsa. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door 505 Games of IndieGala, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
23/07 08u00  Digital Foundry heeft alle vertrouwen in Astral Chain In vijf weken verschijnt Astral Chain, de nieuwste game van de studio achter Bayonetta, Metal Gear: Revengeance en Madworld. En daarom mocht Digital Foundry afreizen naar Frankfurt om alvast ermee aan de slag te gaan. Het resultaat is een kleine hoeveelheid gameplay en een zeer positieve impressie, welke beiden worden gedeeld in deze video. Ook wordt er kort over het technische aspect gesproken, maar omdat ze natuurlijk niet al hun apparatuur mee mochten nemen, gaat dit veel minder diep dan we van het team gewend zijn.
22/07 15u00  Picard keert terug naar het witte doek Kirk en Picard zijn zonder twijfel de bekendste en meest geliefde kapiteinen van de Star Trek-franchise en fans zijn al jaren verdeeld over wie de kroon mag dragen. Star Trek: Picard, waarin Patrick Stewart zijn oude rol weer op zich neemt, kan allicht uitkomst bieden. In deze eerste trailer zien we hoe Picard een rustig leven achter zich laat om opnieuw op avontuur te gaan met een gloednieuwe crew. Ondertussen zien we bekende gezichten als Data en Seven of Nine hun opwachting maken en wordt duidelijk dat de Borg een belangrijke rol gaan spelen in dit verhaal.
22/07 07u15  Het einde van Fortnite's negende seizoen is in beeld gebracht De wereld van Fortnite is er een die voortdurend verandert. En met het einde van het negende seizoen, krijgt het speelveld opnieuw een make-over. Ditmaal zijn het het monster Doggus en de mech Cattus die aan de grondslag van deze veranderingen liggen. Want eens de eerste de map betreedt, gaan de twee de strijd met elkaar aan, waarbij grote stukken land permanent veranderd worden. Een speler legde dit spektakel vast en zette het online. Drie keer raden wat je hieronder kunt vinden.
22/07 07u00  Je hebt nog even de tijd om te profiteren van de juli-kortingen op PSN Als het op game-releases aankomt, is juli een nogal teleurstellende maand. Dat is echter het perfecte moment om oudere releases op te pikken die destijds tussen je vingers door zijn geglipt. Bij Sony denken ze hier hetzelfde over en daarom organiseert men 'Kortingen in juli', waarbij je kunt besparen op 154 producten, waaronder Assassin's Creed, A Plague Tale, Battlefield en LEGO. Benieuwd of er iets voor jou tussen zit? Kijk dan zelf eens hier. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Sony of de betrokken uitgevers en ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
22/07 07u00  My Melody is de nieuwste collectie van Animal Crossing: Pocket Camp Als je ooit Animal Crossing: Pocket Camp hebt gespeeld, heb je ongetwijfeld weleens het gevoel gehad dat het aantal collectibles eindeloos is. En in zeker zin is dat ook zo. Men blijft immers maar nieuwe content toevoegen. De nieuwste collectie heet My Melody is gericht op de vrouwelijke gamer, met veel roze en hartjes die de kledij en het meubilair sieren. My Melody is vanaf vandaag en tot 2 september te bemachtigen, dus begin maar snel met in-game koekjes vreten.
21/07 13u15  De cast van The Witcher spreekt zich uit Of de vooruitzichten voor Netflixs The Witcher-serie positief zijn, daar zijn de meningen over verdeeld. Maar het feit is dat de mensen die daadwerkelijk met de productie bezig zijn zich nog maar nauwelijks hebben laten horen. Daarom krijgen ze in deze video zelf de kans om te spreken.
21/07 13u15  Gloomhaven oogt al veelbelovend in Early Access Lees meer >
21/07 12u30  FunQuarter #269                                                                    Wanneer deeltje drie?                                                                         True                                                               Go Ditto!                                                                          Zelfs Sims schrikken van die prijs                                                             Gelukkig is dit een parodie                                                                         FUCK!                                                           Die haat kinderen echt                                                          Wallpapers, opslaan voor ware grootte                                                            Die film wil ik zien            
20/07 11u30  Schrik van deze aanbieding van Goosebumps: The Game Goosebumps oftewel Kippenvel was een waar fenomeen in de jaren negentig. De boeken gingen als warme broodjes over de toonbank en ook de serie hield kinderen aan de buis gekluisterd. Het is dan ook niet verrassend dat de franchise nog altijd springlevend is. Er zijn daarom ook meerdere games gebaseerd op de Kippenvel-boeken gemaakt, waarvan je er een nu met flinke korting kunt scoren op PSN. Normaal kost het spel je namelijk € 14,99, maar nu is dat slechts € 4,99. Dat is maar liefst 66% korting. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Wayforward Technologies, Maximum Games of Sony, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
20/07 11u15  Netflix toont eindelijk beelden van The Witcher Er is al de nodige ophef geweest rondom Netflixs The Witcher-serie. Geruchten die tijdens de opnames opdoken schetsten voortdurend een negatief beeld, terwijl niemand zeker wist of deze op waarheid berustten. Nu de release dichterbij komt, krijgen we echter eindelijk een kijkje in de keuken. In deze teaser zien we natuurlijk Geralt, maar ook een jonge Ciri die geconfronteerd wordt met tegenslag en een Yennefer die als beginnende tovenares grote risico's neemt om sterker te worden. Daar The Witcher-serie noch de boeken, noch de games exact volgt kunnen we echter maar moeilijk inschatten hoe alles gaat lopen.
20/07 11u00  Dance Central daagt je uit met drie nieuwe nummers Hoe leuk een dansgame ook is, als je alle nummers meerdere malen gespeeld hebt, is de lol er wel vanaf. Het is daarom belangrijk dat dergelijke spellen regelmatig van nieuwe nummers worden voorzien, hetgeen het team achter Dance Central begrijpt. Daarom heeft die game nu drie nieuwe DLC-nummers, welke ten gehore worden gebracht in deze trailer. Je kunt nu de voetjes van de vloer doen in Bailando van Enrique Inglesias, PSY's Gangnam Style en de Tiësto's Birthday Treatment Remix van John Legends All of Me.
19/07 22u45  Thor kent geen genade in gelekte beelden van Marvel's Avengers Wanneer je wordt uitgenodigd voor een behind closed door-sessie of exclusieve preview van een game, weet je van tevoren dat je (deels) moet zwijgen over wat je hebt gezien. Helaas voor uitgevers houdt echter niet iedereen zich daaraan. Zo belandden deze beelden van Marvel's Avengers op het internet, waarin we Thor tekeer zien met Mjolnir in zijn vuist. Verder lijkt Golden Gate Bridge op de achtergrond zichtbaar, al zijn we daar niet helemaal zeker van.
Laatste update: vandaag om 11u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
19/07 22u15  Dat Prinny's veel te veel regels hebben, bewijst deze videoWie ooit Disgaea 4 gespeeld heeft, weet dat hoofdrolspeler Valvatorez zijn Prinny's nogal afbeult als het op regeltjes aankomt. En hoewel ook wij van mening zijn dat regels gevolgd dienen te worden, kan je ook overdrijven. Deze video dekt immers regel 7899....
19/07 22u15  Season 4 van PUBG introduceert een verhaalPersoonlijk dachten we niet dat het nodig was, maar toch is het er nu: een verhaal voor PlayerUnknown's Battlegrounds, die de vernieuwingen voor Season 4 inluidt. In deze cinematic trailer leren we dat de originele map van de game, Erangal, in 1965 met de grond gelijk werd gemaakt in een oorlog. Slechts een persoon overleefde het slagveld en was voor eeuwig veranderd. Anno 2019 wilt hij anderen de kans geven hetzelfde mee te maken en dus organiseert hij de battle royale games die wij zo goed kennen. Deze nieuwe richting voor de game brengt meer met zich mee dan een verhaal. TS Jang, de Executive Producer van de game, laat weten dat Erangal een make-over krijgt, waarbij een aantal locaties een kleine visuele update krijgen en sommige volledig op de schop worden genomen met onder andere nieuwe gebouwen. Hiernaast kun je tijdens het spelen meer te weten komen over Erangal, al is niet duidelijk hoe dat precies gaat werken.
19/07 07u45  The Shortz & Kerl Traction Railroad komt naar Trainz Railroad Simulator 2019The Shortz & Kerl Traction Railroad, een DLC voor Trainz Model Railroad 2017, is voorzien van een nieuw likje verf en opnieuw uitgebracht voor Trainz Railroad Simulator 2019. Je hoeft echter niet opnieuw je beurs te trekken, daar je de bestaande DLC gratis kan complementeren met deze nieuwe release. Natuurlijk betekent dit wel dat gamers die de originele DLC nog niet bezitten hun beurs moeten trekken en dus graag willen weten of waar ze voor betalen de moeite waard is. Ontwikkelaar N3V Games heeft daarom onderstaande screenshots gedeeld, waarop je kunt zien hoe de baan verbeterd is ten opzichte van de originele release.
19/07 07u30  Gamen in je game? Vanaf volgende week kan het in Grand Theft Auto: OnlineAls je op onze website zit, mogen we aannemen dat je gek bent op videogames. Maar hoe gek precies? Koop je meer spellen dan je kan spelen? Kom je altijd tijd tekort? Zou je het liefste gamen terwijl je al aan het gamen bent? Is het antwoord drie keer ja, dan heeft Rockstar de oplossing. Volgende week opent immers The Diamond Casino & Resort diens deuren in Los Santos. Spelers die Grand Theft Auto: Online spelen kunnen vanaf dat moment genieten van een gloednieuwe locatie met nieuwe verhaalmissies, nieuwe minigames en karakters. En dat allemaal voor noppes, daar dit wordt toegevoegd middels een gratis content update.
19/07 07u30  Fell Seal: Arbiter's Mark komt volgende maand naar Nintendo SwitchFell Seal: Arbiter's Mark komt volgende maand naar de Nintendo Switch. Dat heeft uitgever 1C Entertainment onthuld middels een video op diens persportaal. De video in kwestie toont, behalve een hoop gameplay, citaten van allerlei websites die de PC-, Xbox One-, en PlayStation 4-versies reeds gerecenseerd hebben. En daaruit blijkt wel dat de game zeer de moeite waard moet zijn. Daarom wilden we de releasedate alvast noteren in onze agenda, maar helaas toont die dat nou net weer niet.
18/07 13u15  Wreckfest komt volgende maand naar consolesDat Wreckfest enige tijd na diens succesvolle launch op Steam naar consoles zou komen was al bekend. Maar lange tijd was de vraag wanneer dat precies zou gebeuren. Daar is nu een antwoord op. In onderstaande trailer voor de game, die grotendeels draait om racer Lucky 99, leren we dat de PlayStation 4- en Xbox One-versies van de game zullen verschijnen op 27 augustus. Je hebt dus nog iets meer dan een maand om in vorm te komen.
18/07 11u00  Xenon Racer heeft er weer wat tracks bijTrotse bezitters van Xenon Racer opgelet: wie nu inlogt op het spel zal kosteloos nieuwe content kunnen downloaden. Deze content bestaat uit vier tracks die gebaseerd zijn op het Amerikaanse Nevada en een nieuwe Helix Wing Car. En beide zie je voorbijkomen in deze trailer.
18/07 08u00  De Lenovo Tab 4 8 Plus is nu afgeprijsd bij iBOODKomt ook jouw vakantie er weer aan en zoek je naar een fijne tablet om je mobiele games op te spelen? Dan hebben wij allicht wel het device voor jou. Bij iBOOD is vandaag namelijk de Lenovo Tab 4 8 Plus te koop. En iedereen die iBOOD kent, weet dat alles wat zij verkopen met flinke kortingen over de toonbank gaat. Dit speeltje is daar geen uitzondering op. Normaal betaal je € 299,99 voor een exemplaar, maar enkel vandaag krijg je daar 39% korting op. Dat betekent dat je al voor € 169,95 klaar bent. Maar let op: op is op. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Lenovo of iBOOD, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
18/07 07u45  Betalingen zijn nog altijd niet mogelijk op MangaGamerEerder deze maand schreven we over de webwinkel van MangaGamer, die op dat moment reeds die dagen kampte met problemen met betalingen. We beloofden jullie toen, dat we jullie op de hoogte zouden houden van nieuwe ontwikkelingen. Pas nu, twee weken later, zijn die er.Op Twitter en via diens nieuwsbrief laat men weten dat de problemen spijtig genoeg nog altijd aanhouden en dat men als een workaround de optie biedt om via tegoed te betalen. Gamers kunnen via support@mangagamer.com een e-mail sturen om via PayPal tegoed aan diens account te laten toevoegen, zodat alsnog betalingen kunnen worden verricht. Over wanneer de storing is opgelost en wat de oorzaak is, is helaas wederom geen uitspraak gedaan.  Due to the ongoing issues with our payment processor, customers are welcome to reach out to our support team via email (support@mangaganer.com) to setup a manual PayPal payment for MG Points, which work like store credit, that could then be used instead of a credit card!— MangaGamer (@MangaGamer) 18 juli 2019
17/07 16u00  Juventus FC laat zich nu ook in actie zienGisteren werd al onthuld dat Juventus FC een belangrijke partner is voor Konami bij het ontwikkelen van eFootball PES 2020. De club heeft namelijk exclusieve rechten aan de opvolger van Pro Evolution Soccer verstrekt. Maar daar daden meer zeggen dan woorden, neemt Konami geen genoegen met de trailer van gisteren. In plaats daarvan laat het nu een complete match met Juventus zien, waarbij ze het opnemen tegen de PES Legends. Die wedstrijd vind je hieronder.
17/07 13u30  Resident Evil 5 komt in oktober naar Nintendo SwitchDe Nintendo Switch-versie van Resident Evil 5 komt in oktober naar de console toe. Dat heeft het officiële Twitter-account van de serie laten weten. De game verschijnt om precies te zijn op 29 oktober op de eShop, tegelijkertijd met de Switch-versie van Resident Evil 6. Hiernaast krijgen ze in Amerika ook nog een fysieke versie van Resident Evil 4, welke downloadcodes voor 5 en 6 bevat. Die versie gaat echter spijtig genoeg niet naar Europa komen. Pack your bags – Resident Evil 5 and Resident Evil 6 start their globetrotting adventure on Nintendo Switch on October 29th!More info on these co-op classics: https://t.co/g3BlexZpGG pic.twitter.com/Ua7cFKjVaZ— Resident Evil (@RE_Games) 16 juli 2019
17/07 13u30  Ben jij al klaar voor de tech test van Gears of War 5Vanaf het moment dat The Coalition liet weten wanneer de tech tests voor Gears of War 5 van start gaan en wat voor specs onze PC's ervoor nodig zouden hebben, tellen we af naar het moment dat de servers voor ons open gaan. Helaas wordt dat wachten nu wat lastiger, dankzij de nieuwste trailer voor de game. Hierin zien we mensen en Locust het tegen elkaar opnemen in wat een realistische multiplayer match moet voorstellen. We zien verschillende wapens en zelfs mechanics op deze manier de revue passeren, waardoor nu nóg meer zin hebben om er zelf mee aan de slag te gaan.
17/07 07u15  Fury's verhaal gaat verder met de launch trailer van Keepers of the VoidDarksiders III bleek niet het vervolg te zijn waar iedereen halsreikend naar uit zat te kijken, maar deed het desondanks goed aan de kassa. Het zal dan ook niemand verwonderen dat THQ Nordic Games DLC voor het spel heeft besteld. Een van die DLC is Keepers of the Void, welke nu gelanceerd is. En dat gaat gepaard met een eigen launch trailer, die een voorproefje geeft van de omgevingen en vijanden die je in deze uitbreiding zult gaan zien. Lukt het jou om deze te trotseren om jouw deal met The Demon Merchant te vervullen?
17/07 07u00  De Kickstarter-campagne van Theropods bevat een hoop artworkLees meer >
17/07 07u00  SEGA blaast Super Monkey Ball nieuw leven inSEGA heeft aangekondigd dat Super Monkey Ball later dit jaar een comeback maakt. Helaas niet met een gloednieuwe game, maar wel met een HD-versie van Banana Blitz, die origineel voor de Wii verscheen. Onderstaande trailer, die ons leert wat de gebeurtenissen van de game in gang zet, laat ons weten dat het spel op 29 oktober 2019 verschijnt voor Xbox One, Nintendo Switch en PlayStation 4. Een digitale Steam-versie zal later in de winter volgen.
16/07 16u00  Je kunt nu bij Wehkamp besparen op een Apple iPadNu steeds meer videogame-series een mobiele spin-off krijgen en companion apps steeds meer genormaliseerd worden, ontkom je er bijna niet meer aan om ook te gamen op smart devices. En waarom zou je dat dan niet doen met tablet? Verkies jij bij smart devices Apple boven Android, dan is de nieuwe aanbieding van Wehkamp allicht wel interessant voor jou. Daar krijg je namelijk het 2018-model van de iPad nu met korting. Voor het 32GB-model betaal je normaal gesproken € 358,-, maar nu slechts € 339,-. Dat is geen gigantische besparing, maar alle beetjes helpen. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Wehkamp of Apple , noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
16/07 13u30  PES 2020 kondigt samenwerking met Juventus FC aaneFootball PES 2020 heeft komend jaar als enige console videogame toestemming om de naam, emblemen en het stadium van Juventus FC te gebruiken. Dat kondigt Konami, de uitgever van het spel, aan. eFootball is, voor zij die het nog niet wisten, de nieuwe naam van de Pro Evolution Soccer-serie, waarmee Konami voor een frisse start lijkt gaan. De kans is echter groot dat we desondanks nog wel enkele video's gaan krijgen als die hieronder, waarmee samenwerkingen worden aangekondigd.
16/07 10u45  We zien ze vliegen in de launch trailer van Fugl VRZolang als dat de mens zijn gedachtegoed vast kan leggen, droomt het ervan te vliegen als een vogel. Dankzij virtual reality is die droom dichterbij dan ooit. Vanaf 11 juli zelfs heel letterlijk, want toen verscheen Fugl VR. En zoals de naam al doet vermoeden speel je hierin een vogel, waarmee je vrij rond kunt vliegen in een grote open wereld. Probeer alleen niet te crashen.
16/07 07u45  Tales of Crestoria wordt een beetje anders in het WestenDe Westerse versie van Tales of Crestoria wordt allicht een beetje anders dan de Japanse. Dat blijkt uit een skit die op Anime Expo 2019 werd getoond. Hierin hebben Miselle en Kanata het over wat je als held nodig hebt om door te breken in het Westen. En ze concluderen dat Kanata in ieder geval wat extra spieren nodig heeft. Maar hiernaast hebben ze het ook over een nieuw achtergrondverhaal, radioactieve spinnen en een superheldennaam. Laten we dus hopen dat Miselle haar zin niet krijgt, anders krijgen we nog een compleet andere game.
16/07 07u45  De screenshots van Date A Live: Rio Reincarnation blijven maar komenLees meer >
16/07 07u30  De eerste Yo-Kai Watch komt naar Nintendo SwitchTerwijl wij nog altijd wachten op de Engelstalige release van Yo-Kai Watch 4, zijn ze in Japan alweer uit aan het kijken naar de vijfde game. Maar voor het zover is krijgen ze eerst opnieuw de eerste. Level-5 heeft dit aangekondigd via een Japanse serie op YouTube, waar werd onthuld dat de remake van Yo-Kai Watch zal gaan verschijnen op de Nintendo Switch. Of wij die game ook gaan krijgen valt nog te bezien, maar gezien het feit dat de games tot nu toe, met een flinke vertraging, nog altijd hier zijn verschenen, achten wij de kans groot.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

13x ONINAKI laat zich weer zien23/07 11u15 - Gamequarter.be: Volgende maand verschijnt ONINAKI, een nieuwe RPG van Bravely Default-, Kingdom Hearts- en NieR-uitgever Square Enix, voor PC, PlayStation 4 en Nintendo Switch. Maar desondanks wordt er nog maar weinig over het spel gepraat. Omdat wij de game wel met argusogen in de gaten houden, delen we graag deze trailer met jullie, die naast wat Japanse expositie ook een hoop gameplay bevat. Want wie weet; misschien wordt een enkeling van jullie ook wel enthousiast.
7x Digital Foundry heeft alle vertrouwen in Astral Chain23/07 08u00 - Gamequarter.be: In vijf weken verschijnt Astral Chain, de nieuwste game van de studio achter Bayonetta, Metal Gear: Revengeance en Madworld. En daarom mocht Digital Foundry afreizen naar Frankfurt om alvast ermee aan de slag te gaan. Het resultaat is een kleine hoeveelheid gameplay en een zeer positieve impressie, welke beiden worden gedeeld in deze video. Ook wordt er kort over het technische aspect gesproken, maar omdat ze natuurlijk niet al hun apparatuur mee mochten nemen, gaat dit veel minder diep dan we van het team gewend zijn.
7x Bespaar op 505 Games bij IndieGala23/07 08u00 - Gamequarter.be: Hou je portemonnee, PayPal-inlog of creditcard bij de hand, want IndieGala heeft met momenteel een 505 Games-sale. Daarmee doelen we overigens op de uitgever, niet het aantal games dat afgeprijsd is... 505 Games is allicht niet de grootste uitgever, maar heeft desondanks enkele redelijk bekende titels naar PC gebracht. Je kunt daarom hier tot 90% besparen op titels als Portal Knights, Abzû en Assetto Corsa. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door 505 Games of IndieGala, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
7x Plants VS Zombies: Garden Warfare 3 lijkt in de maak23/07 08u15 - Gamequarter.be: Het lijkt erop dat Electronic Arts bezig is met het maken van een derde deel in de Garden Warfare-serie. Dat blijkt uit invites voor een closed alpha die verschillende gamers hebben ontvangen. In de invite valt te lezen dat ''Je bent uitgenodigd om deel te nemen aan de nieuwe PvZ shooter (codenaam Picnic) playtest voor Xbox One of PlayStation 4. Gemaakt door het team dat PvZ Garden Warfare heeft gemaakt, heeft Picnic Closed Alpha een eerste glimp van de game, dat wil je niet missen.'' De implicaties zijn dus duidelijk, al weten we het pas zeker eens iemand beelden van de alpha deelt. Hebben jullie al uitnodigingen?  
1x De eerste Yo-Kai Watch komt naar Nintendo Switch16/07 07u30 - Gamequarter.be: Terwijl wij nog altijd wachten op de Engelstalige release van Yo-Kai Watch 4, zijn ze in Japan alweer uit aan het kijken naar de vijfde game. Maar voor het zover is krijgen ze eerst opnieuw de eerste. Level-5 heeft dit aangekondigd via een Japanse serie op YouTube, waar werd onthuld dat de remake van Yo-Kai Watch zal gaan verschijnen op de Nintendo Switch. Of wij die game ook gaan krijgen valt nog te bezien, maar gezien het feit dat de games tot nu toe, met een flinke vertraging, nog altijd hier zijn verschenen, achten wij de kans groot.
1x We zien ze vliegen in de launch trailer van Fugl VR16/07 10u45 - Gamequarter.be: Zolang als dat de mens zijn gedachtegoed vast kan leggen, droomt het ervan te vliegen als een vogel. Dankzij virtual reality is die droom dichterbij dan ooit. Vanaf 11 juli zelfs heel letterlijk, want toen verscheen Fugl VR. En zoals de naam al doet vermoeden speel je hierin een vogel, waarmee je vrij rond kunt vliegen in een grote open wereld. Probeer alleen niet te crashen.
1x PES 2020 kondigt samenwerking met Juventus FC aan16/07 13u30 - Gamequarter.be: eFootball PES 2020 heeft komend jaar als enige console videogame toestemming om de naam, emblemen en het stadium van Juventus FC te gebruiken. Dat kondigt Konami, de uitgever van het spel, aan. eFootball is, voor zij die het nog niet wisten, de nieuwe naam van de Pro Evolution Soccer-serie, waarmee Konami voor een frisse start lijkt gaan. De kans is echter groot dat we desondanks nog wel enkele video's gaan krijgen als die hieronder, waarmee samenwerkingen worden aangekondigd.
1x Je hebt nog even de tijd om te profiteren van de juli-kortingen op PSN22/07 07u00 - Gamequarter.be: Als het op game-releases aankomt, is juli een nogal teleurstellende maand. Dat is echter het perfecte moment om oudere releases op te pikken die destijds tussen je vingers door zijn geglipt. Bij Sony denken ze hier hetzelfde over en daarom organiseert men 'Kortingen in juli', waarbij je kunt besparen op 154 producten, waaronder Assassin's Creed, A Plague Tale, Battlefield en LEGO. Benieuwd of er iets voor jou tussen zit? Kijk dan zelf eens hier. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Sony of de betrokken uitgevers en ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
0x De screenshots van Date A Live: Rio Reincarnation blijven maar komen16/07 07u45 - Gamequarter.be: Lees meer >
0x Tales of Crestoria wordt een beetje anders in het Westen16/07 07u45 - Gamequarter.be: De Westerse versie van Tales of Crestoria wordt allicht een beetje anders dan de Japanse. Dat blijkt uit een skit die op Anime Expo 2019 werd getoond. Hierin hebben Miselle en Kanata het over wat je als held nodig hebt om door te breken in het Westen. En ze concluderen dat Kanata in ieder geval wat extra spieren nodig heeft. Maar hiernaast hebben ze het ook over een nieuw achtergrondverhaal, radioactieve spinnen en een superheldennaam. Laten we dus hopen dat Miselle haar zin niet krijgt, anders krijgen we nog een compleet andere game.

Statistieken

Artikels:
31342
Gelezen:
34028
Aantal lezers nu:
47


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven