vrijdag 23 juni 2017, week 25


Downloaden voor Windows Phone

Downloaden voor Windows 8

U bent nu hier: Meer nieuws van Gamequarter.be

Laatste updatecontrole: vandaag om 5u15
 

Gamequarter.be

Verbergen Tonen
22/06 10u45  De Steam Summer Sale gaat vanavond van start De portomonnee van menig gamer zal vanavond getrokken worden, want de Steam Summer Sale gaat om zeven uur van start. Dat onthulde PayPal zojuist op hun Britse website. PayPal lijkt misschien een rare bron voor aankondigingen rondom Steam, maar onthulde in 2014 én 2015 ook al de startdata van zowel de Summer als Winter Sale. De kans dat deze tijden kloppen is dan ook erg groot, vooral omdat ze tevens aansluiten op eerdere geruchten van andere bronnen. De reden dat deze informatie nu al bij PayPal ligt is waarschijnlijk een speciale actie van de dienst, waarbij Britse gebruikers vijf pond extra korting krijgen wanneer ze hun aankoop via PayPal afrekenen. Een vergelijkbare aanbieding is helaas niet beschikbaar voor de Benelux.
22/06 08u30  De Dutch Game Awards worden dit jaar uitgereikt op Firstlook De Dutch Game Awards, Nederlands eigen prijzenfestival voor videogames, zal dit jaar samen vallen met game-beurs Firstlook. Dat heeft Blammo Events, de organisatie echter Firstlook, vandaag aangekondigd. De reden voor deze samenwerking is dat zowel de DGA als Firstlook dit jaar hun tienjarige jubileum vieren. En een feestje is natuurlijk altijd leuker als je hem samen viert. Om die reden mogen gamers uit Nederland dit jaar voor het eerst meebeslissen over wie dit jaar een van de felbegeerde uilenbeeldjes mee naar huis mag nemen. Hiernaast worden maar liefst twee nieuwen prijzen uitgereikt voor Beste Virtual Reality game en de Life Time Achievement Award. In september zullen de genomineerde ontwikkelaars in zestien categorieën worden onthuld. Een maand later, wanneer Firstlook gehouden wordt, ontdekken we echter pas wie daadwerkelijk de winnaars zijn.
22/06 08u15  In Albion: Online komen grondstoffen tot leven In enkele weken zal Albion: Online, een populaire MMORPG, eindelijk Early Access verlaten en een nieuw leven starten als een volledige game. Voor het zover is kreeg de game echter een grootse update en nu nog een kleintje. Deze update voegt vijf nieuwe boss fights toe aan de game, welke door de ontwikkelaar worden omschreven als grondstoffen die tot leven komen. Door deze wezens te verslaan kun je deze grondstoffen oogsten en vervolgens gebruiken om krachtige uitrusting te smeden. Wees echter gewaarschuwd, want Old White, Ancient Ent, Rock Giant, Enormous Dryad en Ore Colossus zijn niet van plan zonder slag of stoot neer te gaan.
21/06 21u30  Dompel jezelf onder in de wereld van Total War: Warhammer II De wereld van Warhammer is groots; gigantisch zelfs. En met elke nieuwe golf miniaturen groeit de lore verder. Dat Creative Assembly een introductievideo voor Total War: Warhammer II maakt, wordt dan ook zeer op prijs gesteld. De video in kwestie geeft ons een eerste kijkje op de campaign map van de game en vertelt een beetje over het overkoepelende verhaal. Het leeuwendeel van de video wordt echter besteedt aan twee van de speelbare facties, de High Elves en Lizardmen, en belangrijke figuren in hun maatschappij. Interessant voor Warhammer-veteranen en informatief voor nieuwkomers dus.
21/06 11u30  Stap in de wereld van professional gaming met Ctrl voor de PSVR Bij Virtual Reality denken wij gamers natuurlijk als eerste aan onze favoriete hobby. VR biedt echter wel meer mogelijkheden, zoals films en VR-ervaringen. Ctrl is hier het perfecte voorbeeld van. In deze kortfilm volgen we een professionele gamer genaamd Liam tijdens een belangrijk fictioneel toernooi. Gedurende dit twintig minuten durende avontuur blijkt echter dat er veel meer op het spel staat dan enkel eer en een titel. En jij maakt het van dichtbij mee met de kracht van Virtual Reality. Ctrl verscheen al eerder voor de Gear VR, waar het hoge ogen gooide, getuige de accolades in deze launch trailer van de PSVR-versie.
21/06 08u00  Diablo III's Rise of the Necromancer DLC komt zeer spoedig Zeventien jaar hebben we moeten wachten, maar over zes dagen is het dan toch eindelijk zover. Op 27 juni 2017 mogen we wederom met een necromancer aan de slag in een Diablo-game. Dat maakt Blizzard bekend in een nieuwe video. In de video in kwestie zien we dat Rise of the Necromancer meer toevoegt dan enkel een nieuwe speelbare klasse. De DLC pack geeft je namelijk ook toegang tot het Golem-huisdier, nieuwe outfits, twee extra character slots, een nieuwe vlieg en meer.
21/06 08u00  Wordt een moderne monsterjager in Hunt: Showdown Een poos geleden kondigde Crytek een game genaamd Hunt: Horrors of the Gilded Age aan. Na de onthulling werd het echter al snel erg stil rondom het project. Op de E3 bleek dat het niet dood is. Niet enkel was de game zichtbaar op de beurs, maar het was er ook nog eens speelbaar. En gelukkig zijn daar beelden van. Uit deze beelden blijkt dat Hunt nu door het leven gaat als Hunt: Showdown, een coöperatieve monsterjager-game waarbij je als speler gebruik maakt van vuurwapens. Nu is een monster natuurlijk altijd slechts nieuws, maar dat is niet het enige dat je in deze game moet vrezen. Andere spelerteams proberen het doel voor jou te doden en verder is het speelveld bezaaid met zombies. Ga jij met de beloning aan de haal?
21/06 00u45  Bethesda heeft wel zin in Virtual Reality Dat Bethesda VR wel ziet zitten wisten we al een geruime tijd. Tijdens hun E3-conference vorige week kwamen we er echter pas achter wat de uitgever concreet van plan is. Tijdens deze show kondigde de uitgever maar liefst twee VR-delen van hun populaire franchises aan, te weten DOOM VR en Fallout 4 VR. En mocht je dat vergeten zijn, dan sturen ze bij deze een herinnering.
20/06 00u45  Conan valt spoedig je Xbox One aan Nadat de Early Access van Conan: Exiles van start ging op Steam, werd al snel duidelijk dat de game de potentie had om een nieuwe grote naam te worden in het MMO-genre. En met de komst van een Xbox One-versie heeft ontwikkelaar Funcom diens kansen verdubbeld. In onderstaande video van de game leren we dat deze console-versie al spoedig onze kant op komt. Vanaf 16 augustus kunnen spelers namelijk met het spel aan de slag. Op dezelfde dag krijgen zowel PC- als Xbox One-spelers bovendien gratis DLC, die een nieuwe regio toevoegt. Ook hiervan zien we beelden terug.
20/06 00u30  Je herkent Pokémon: GO nog amper in deze nieuwe screenshots Lees meer >
20/06 00u30  Game Mania gooit nu nog Call of Duty: Black Ops III in de aanbieding Bij Call of Duty-games lijken de meeste gamers een zeker spreekwoord na te leven. Dit spreekwoord stelt dat uit het oog ook uit het hart betekent. En met de komst van Call of Duty: WWII probeert Game Mania dat moment voor te zijn. De grootste gamespecialist van de Benelux gooit namelijk Call of Duty: Black Ops III, de afsluiter van Treyarch's trilogie, in de uitverkoop. In plaats van € 54,98 betaal je nu € 29,98 voor een nieuw exemplaar van de game. Dat is overigens vijf euro duurder dan een tweedehands exemplaar, dat altijd € 24,98 kost. Mocht je echter staan op een eerstehands versie, dan kun je jouw bestelling hier plaatsen.
19/06 08u30  Ontdek Senko no Ronde 2's Shinobu in deze trailer Twee maanden geleden kondigde Kadokawa Games aan dat Senko no Ronde 2 dit jaar wereldwijd zou worden uitgebracht. Sindsdien werd het echter vrij stil...tot nu. De week na de E3 heeft Degica Games, de Westerse uitgever van Senko no Ronde 2 namelijk een hele stapel video's van de game geüploaded. Een hiervan, die van het karakter Shinobu, willen we met jullie delen.
19/06 08u00  Crash was ook op de E3 aanwezig Bij de E3 denken we allemaal aan gloednieuwe onthullingen van games die we voorlopig nog niet gaan spelen. De Crash Bandicoot N.Sane Trilogy was echter ook op de beurs te zien en staat al om de hoek. In de elf resterende dagen tot de release moeten we helaas doorbijten, wat niet makkelijker wordt na het zien van onderstaande E3-video van de game. Het kijken ervan is dan ook op eigen risico.
19/06 08u00  Wordt the last man standing in The Darwin Project Lees meer >
18/06 01u00  FunQuarter #160                                  Waarom flash games ooit zo populair waren                                                                   Rogers snapt het niet                                       Misschien wel mijn persoonlijke favoriet                                                  Een goede trainer kan het met Eevee gekund                                                                  TOASTY!                                                                   Nog meer videogame-logica                                       Hoeveel easter eggs heeft deze game wel niet                                                               Wallpapers, opslaan voor ware grootte                                                  In dit geval was vroeger zeker beter                        
Laatste update: donderdag 22 juni 2017, 10u45Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
18/06 01u00  Spider-Man krijgt zijn eigen drone?!Een nieuwe Spider-Man game van Insomniac? Graag! Een nieuwe film? Waarom niet! Comics? Die we verslinden we! Maar of we nu echter warm lopen van een drone vragen we ons af. Of we nu wel of niet enthousiast worden maakt overigens niet uit, want de Spider-Man: Homecoming Skyrocket drone is werkelijkheid. Dat blijkt uit onderstaande video die zojuist op Marvel's YouTube-kanaal verscheen en waarin het apparaatje een race tegen een lid van Legendary Shots houdt.
18/06 00u45  Shadow of the Colossus wordt mooier dan ooit op de PlayStation 4Wanneer je het hebt over de beste games voor de PlayStation 2, mogen ICO en Shadow of the Colossus niet ontbreken. Het was dan ook niet verwonderlijk dat deze twee games een tweede leven werd gegund op de PlayStation 3. Het lijkt erop dat tal van mensen desondanks geen kennis hebben gemaakt met deze games. Sony heeft daarom besloten Shadow of the Colossus van de grond af aan opnieuw op te bouwen voor de PlayStation 4. Een eerste voorproefje hiervan zagen we enkele dagen geleden op de E3, met onderstaande trailer.
17/06 12u15  De eerste uitbreiding van Conan: Exiles laat zich zienLees meer >
17/06 12u15  Focus Home Interactive onthult A Plague Tale: Innocence met een intrigerende teaserFocus Home Interactive mag op dit moment dan wel een kleinere uitgever zijn, maar het lijkt  allerminst van plan om dat te blijven. De uitgever van Styx, Farming Simulator en meerdere Warhammer-series bewees dat deze E3 maar weer eens met meerdere onthullingen. Een van die onthullingen werd gedaan met onderstaande teaser video, welke ons meeneemt naar de middeleeuwen. Een tijd waarin ziekte vaak dodelijk was en ratten en de plaag welig tierde. De plaag is echter niet het enige wat ratten met zich meebrengen...
17/06 12u00  Wordt nu lid van PlayStation Plus met deze actieAls je de trotse bezitter van een PlayStation 4 (Pro) bent, ben je hoogstwaarschijnlijk al lid van het PlayStation Plus-programma. Is dat echter niet zo of moet je spoedig verlengen, dan is nu het moment om een jaarabonnement in te slaan. In het kader van Sony's Days of Play-uitverkoop is een abonnement namelijk nu slechts maximaal € 34,99, in plaats van de gebruikelijke € 49,99. Dat is dus een korting van minimaal 30%. Net zoals bij de vorige actie staat het je vrij om je favoriete dealer voor deze actie te gebruiken. Enkele voorbeelden van deelnemende webshops zijn namelijk Intertoys, PSN, Bart Smit  en GameMania.
16/06 12u15  Verken de wereld van H.P. Lovecraft in de E3-trailer van Call of CthulhuHet leven van een privédetective is niet makkelijk. In een verlaten landhuis tref jij, Edward Pierce, sporen aan die wijzen op bovennatuurlijke krachten en vreemde cults. Maar is wat je ziet wel echt? Met de E3-trailer van Call of Cthulhu: The Official Video Game duiken we wederom is de gestoorde wereld van H.P. Lovecraft, waar niets is wat het lijkt. Kun jij vasthouden aan je verstand, of geef je toe aan de waanzin?
16/06 11u15  Kratos luidt Ragnarok in met zijn gloednieuwe E3-trailerTijdens ons liveverslag vertelden we jullie al dat de E3-trailer van de nieuwe God of War het bestaan van de Noorse goden bevestigde en de game van een releasedate voorzag. En nu kunnen we deze beelden met jullie delen. In de trailer zien we de vermoedelijke nieuwe vrouw van Kratos, Jörmungandr de World Serpent, tal van verschillende vijanden die je kunt bevechten en enkele van de God of War's nieuwe technieken. Om te begrijpen hoe ontzettend indrukwekkend dit oogt, moet je echter zelf kijken. 
16/06 11u15  Pro Cycling Manager Season 2017: Le Tour de France schiet uit de startblokkenTerwijl de gemoederen in Los Angeles bedaren, maakt Focus Home Interactive zich klaar voor de launch van een van diens grootste releases van het jaar: Pro Cycling Manager Season 2017: Le Tour de France. De wielrensimulator is ondertussen een bekend naam geworden in het wielrencircuit en zal dus ongetwijfeld weer aardig gaan verkopen. Wie echter nog niet overtuigd is, is dat allicht wel na het zien van de launch trailer.
1Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

1x Kratos luidt Ragnarok in met zijn gloednieuwe E3-trailer16/06 11u15 - Gamequarter.be: Tijdens ons liveverslag vertelden we jullie al dat de E3-trailer van de nieuwe God of War het bestaan van de Noorse goden bevestigde en de game van een releasedate voorzag. En nu kunnen we deze beelden met jullie delen. In de trailer zien we de vermoedelijke nieuwe vrouw van Kratos, Jörmungandr de World Serpent, tal van verschillende vijanden die je kunt bevechten en enkele van de God of War's nieuwe technieken. Om te begrijpen hoe ontzettend indrukwekkend dit oogt, moet je echter zelf kijken. 
1x FunQuarter #16018/06 01u00 - Gamequarter.be:                                  Waarom flash games ooit zo populair waren                                                                   Rogers snapt het niet                                       Misschien wel mijn persoonlijke favoriet                                                  Een goede trainer kan het met Eevee gekund                                                                  TOASTY!                                                                   Nog meer videogame-logica                                       Hoeveel easter eggs heeft deze game wel niet                                                               Wallpapers, opslaan voor ware grootte                                                  In dit geval was vroeger zeker beter                        
0x Pro Cycling Manager Season 2017: Le Tour de France schiet uit de startblokken16/06 11u15 - Gamequarter.be: Terwijl de gemoederen in Los Angeles bedaren, maakt Focus Home Interactive zich klaar voor de launch van een van diens grootste releases van het jaar: Pro Cycling Manager Season 2017: Le Tour de France. De wielrensimulator is ondertussen een bekend naam geworden in het wielrencircuit en zal dus ongetwijfeld weer aardig gaan verkopen. Wie echter nog niet overtuigd is, is dat allicht wel na het zien van de launch trailer.
0x Verken de wereld van H.P. Lovecraft in de E3-trailer van Call of Cthulhu16/06 12u15 - Gamequarter.be: Het leven van een privédetective is niet makkelijk. In een verlaten landhuis tref jij, Edward Pierce, sporen aan die wijzen op bovennatuurlijke krachten en vreemde cults. Maar is wat je ziet wel echt? Met de E3-trailer van Call of Cthulhu: The Official Video Game duiken we wederom is de gestoorde wereld van H.P. Lovecraft, waar niets is wat het lijkt. Kun jij vasthouden aan je verstand, of geef je toe aan de waanzin?
0x Wordt nu lid van PlayStation Plus met deze actie17/06 12u00 - Gamequarter.be: Als je de trotse bezitter van een PlayStation 4 (Pro) bent, ben je hoogstwaarschijnlijk al lid van het PlayStation Plus-programma. Is dat echter niet zo of moet je spoedig verlengen, dan is nu het moment om een jaarabonnement in te slaan. In het kader van Sony's Days of Play-uitverkoop is een abonnement namelijk nu slechts maximaal € 34,99, in plaats van de gebruikelijke € 49,99. Dat is dus een korting van minimaal 30%. Net zoals bij de vorige actie staat het je vrij om je favoriete dealer voor deze actie te gebruiken. Enkele voorbeelden van deelnemende webshops zijn namelijk Intertoys, PSN, Bart Smit  en GameMania.
0x Focus Home Interactive onthult A Plague Tale: Innocence met een intrigerende teaser17/06 12u15 - Gamequarter.be: Focus Home Interactive mag op dit moment dan wel een kleinere uitgever zijn, maar het lijkt  allerminst van plan om dat te blijven. De uitgever van Styx, Farming Simulator en meerdere Warhammer-series bewees dat deze E3 maar weer eens met meerdere onthullingen. Een van die onthullingen werd gedaan met onderstaande teaser video, welke ons meeneemt naar de middeleeuwen. Een tijd waarin ziekte vaak dodelijk was en ratten en de plaag welig tierde. De plaag is echter niet het enige wat ratten met zich meebrengen...
0x De eerste uitbreiding van Conan: Exiles laat zich zien17/06 12u15 - Gamequarter.be: Lees meer >
0x Shadow of the Colossus wordt mooier dan ooit op de PlayStation 418/06 00u45 - Gamequarter.be: Wanneer je het hebt over de beste games voor de PlayStation 2, mogen ICO en Shadow of the Colossus niet ontbreken. Het was dan ook niet verwonderlijk dat deze twee games een tweede leven werd gegund op de PlayStation 3. Het lijkt erop dat tal van mensen desondanks geen kennis hebben gemaakt met deze games. Sony heeft daarom besloten Shadow of the Colossus van de grond af aan opnieuw op te bouwen voor de PlayStation 4. Een eerste voorproefje hiervan zagen we enkele dagen geleden op de E3, met onderstaande trailer.
0x Spider-Man krijgt zijn eigen drone?!18/06 01u00 - Gamequarter.be: Een nieuwe Spider-Man game van Insomniac? Graag! Een nieuwe film? Waarom niet! Comics? Die we verslinden we! Maar of we nu echter warm lopen van een drone vragen we ons af. Of we nu wel of niet enthousiast worden maakt overigens niet uit, want de Spider-Man: Homecoming Skyrocket drone is werkelijkheid. Dat blijkt uit onderstaande video die zojuist op Marvel's YouTube-kanaal verscheen en waarin het apparaatje een race tegen een lid van Legendary Shots houdt.
0x Wordt the last man standing in The Darwin Project19/06 08u00 - Gamequarter.be: Lees meer >

Statistieken

Artikels:
32161
Gelezen:
17217
Aantal lezers nu:
33


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2017 Naar boven