woensdag 29 maart 2017, week 13


Downloaden voor Windows Phone

Downloaden voor Windows 8

U bent nu hier: Meer nieuws van Gamequarter.be

Laatste updatecontrole: vandaag om 21u00
 

Gamequarter.be

Verbergen Tonen
29/03 09u30  Old Time Hockey lijkt nu al in de smaak te vallen Dat een game een launch trailer krijgt, is eigenlijk meer regel dan uitzondering. En dat die na enige tijd gevolgd wordt door een accolades video, daar kijken we ook niet meer van op. We zien echter niet vaak dat de twee gecombineerd worden. Toch is dat exact wat we zien in de launch trailer van Old Time Hockey, die citaten van onder andere COG Connected in hun video verwerkt. De game lijkt dus, in ieder geval bij deze websites, in de smaak te vallen.
29/03 09u30  Prompto lijkt niet blij met zijn eigen DLC Prompto kennen Final Fantasy XV-spelers natuurlijk als de clown, de grappenmaker, dat karakter dat zelden iets serieus lijkt te nemen. Daar zien we echter niets van terug in deze video. In deze korte teaser voor de volgende Final Fantasy XV-DLC, episode Prompto, zien we namelijk dat de joker duidelijk overstuur is wanneer hij zijn pistool richt op een doelwit dat hij uit moet schakelen. Wie dat is, dat zien we dan weer helaas niet.
29/03 09u15  You got the power in Prey Over iets meer dan een maand verschijnt Prey, de first-person shooter met een twist. In deze science-fiction game heb je namelijk niet enkel beschikking over vuurwapens, maar ook over speciale krachten. Een klein gedeelte van deze krachten en wapens zie je in onderstaande trailer voor de game. Hierin zien we onder andere dat we lijken kunnen transformeren, machines kunnen hacken en vuur en bliksem kunnen afvuren. En met 44 skills in totaal, belooft Prey nog genoeg andere verrassingen in huis te hebben.10 
28/03 10u15  Destiny 2 is eindelijk officieel geteased Destiny 2 is tussen neus en lippen door herhaaldelijk door Bungie benoemd via zowel officiële als onofficiële kanalen en we wisten dus al dat de game eraan zat te komen. Een grootschalige onthulling lijkt echter niet ver weg meer. Dit valt op te maken uit een teaser-afbeelding die het bedrijf de wereld in gestuurd heeft en die het logo van de tweede Destiny-game toont. Nu zegt dit in principe nog niet veel betreffende een onthulling, ware het niet dat het logo identiek is aan die op posters die vorige week over het internet gingen. Deze posters zouden zijn geleverd bij grote winkelketens om te gebruiken na de onthulling en zouden stiekem door een medewerker gefotografeerd zijn. Omdat het logo overeenkomt met de posters van dit lek, is het vrijwel zeker dat de posters echt zijn. En deze worden natuurlijk niet maanden van tevoren gestuurd. Een onthulling zal dan ook vermoedelijk op zeer korte termijn plaatsvinden.
28/03 10u00  Alles van Xbox is vandaag in de aanbieding bij bol.com Neem je je al tijden voor een Xbox One te halen, maar komt het er om de een of andere reden maar niet van? Dan is dit misschien wel het zetje dat je nodig hebt. Webwinkel bol.com heeft namelijk enkel vandaag het volledige Xbox-assortiment in de uitverkoop gegooid. Alle varianten van de Xbox One en Xbox 360, tal van accessoires en controllers, Xbox Live Gold-abonnementen en games die door Microsoft zelf zijn uitgegeven krijgen allen 10% korting, bovenop de kortingen die eventueel al gelden voor Xbox One-bundels zoals die met FIFA 17 of Forza: Horizon 3. Wil je weten welke artikelen allemaal deelnemen aan deze actie? Dan kun je hier klikken om een lijstje te krijgen.  
28/03 09u45  Criminaliteit viert hoogtij in de screenshots van Beat Cop Lees meer >
27/03 13u00  Lethal League komt in mei naar consoles In 2014 spraken we met medewerkers van Team Reptile, een indie-ontwikkelaar die vlak daarvoor de game Lethal League op Steam had losgelaten. In dit gesprek vertelde ze ons dat ze bezig waren om  de game te porten naar consoles. Nu, drie jaar later, is dat klaar. Op 10 mei zal het liefdeskind van Super Smash Brothers en trefbal namelijk verschijnen op de Xbox One en PlayStation 4 als een digital only release. Team Reptile maakte dat uit het niets bekend middels onderstaande video.  
27/03 12u30  Minecraft krijgt een nieuwe minigame De aantrekkingskracht van Minecraft zit hem in de vrijheid om te bouwen wat je wilt. Dat kan echter altijd beter en dus laat Mojang je vanaf morgen door deze wereld heen vliegen met vleugels voor je avatar. Met deze vleugels kun je deelnemen in een glide minigame, waarin je je karakter door ringen moet leiden om een parkoers af te leggen. Een klein stukje hiervan zien we in onderstaande video, welke ondanks de Japanse titel in het Engels is. Het bedrijf belooft tevens in deze video spoedig meer tracks toe te voegen waar je jouw vleugels op kunt spreiden.;
27/03 12u15  Sony werkt mogelijk aan een nog kleinere PlayStation 4 In 2016 mocht de PlayStation 4-familie met de komst van de PlayStation 4 Pro en Slim twee nieuwe gezinsleden verwelkomen. Bij Sony houden ze echter schijnbaar wel van gezinsuitbreiding en naar verluidt komt er daarom nog een revisie. Het Japanse bedrijf zou namelijk aan een nóg kleinere console werken, al is het niet duidelijk of hiermee gedoeld wordt op de reguliere PS4- of de Pro-versie. Dit meldt een Taiwanees blad genaamd Digitimes. Gezien het feit dat het overgrote deel van de PlayStation 4 in Taiwan gemaakt wordt, is het plausibel dat een van de werknemers daar uit de school is geklapt tegenover een reporter. Echter ontbreken verdere details, waardoor we adviseren dit nieuws met een korreltje zout te nemen.
26/03 17u15  Shiness: The Lightning Kingdom komt met kleurrijke screenshots Lees meer >
26/03 13u00  FunQuarter #149                                                                    Bewbs                                                                         Dem skills                                                            Op naar seizoen 2                                                                        Wie kent deze nog?                                                             Uit den ouden doosch                                                                         Skillshot                                         Wanneer je het helemaal gehad hebt                                                                Wallpapers, opslaan voor ware grootte                                                              Amateurs...                        
26/03 12u30  De geruchten bleken waar: StarCraft krijgt een HD-remake StarCraft II en diens uitbreidingen verbeterden alles wat de originele game zo goed maakte. Toch bleven gamers massaal vragen om een remake van de eerste game. En die komt er nu. Blizzard lijkt goed naar de fans geluisterd hebben, want na het bestuderen van onderstaande video lijkt het erop dat enkel de graphics van een update worden voorzien. De balans, units en de lay-out van de game zullen dus niet worden gewijzigd.
26/03 12u30  Dit is de opening van Rain World Wanneer een game opent met een cutscene, is dat meestal om achtergrondinformatie te geven of om de toon van het verhaal te zetten. De openingscutscene van Rain World doet het tweede, al is ons niet duidelijk wat er precies gebeurd is. We hoeven niet lang te wachten op het vervolg van deze video, want over twee dagen verschijnt Rain World op  Steam en PSN. Op de tweede is de game overigens ook al te reserveren.
26/03 04u00  FunQuarter #150                                                             Make America great again                                                                      De Resident Evil VII VR-experience                                                              Toch niet echt het einde                                                                         En zoveel micro-transacties!                                                            Vlees noch vis                                                                 Hier zijn geen woorden voor nodig                                                           Alles wordt beter met een portal gun                                                              Wallpapers, opslaan voor ware grootte                                                             Ik wil wel weer een nieuwe             
25/03 10u45  Capcom wilt studenten helpen met het ontwikkelen van games Capcom, de uitgever van titels als Street Fighters, Devil May Cry, Resident Evil, Megaman en Viewtful Joe, is wereldwijd een grote naam in de game-industrie. Het bedrijf heeft dan ook al jaren ervaring onder de gordel en bergen kennis in huis. En die wilt het nu aanwenden om mensen te helpen. Mensen die overwegen om in de game-industrie te gaan werken kunnen daarom al hun vragen stellen via een comment op dit artikel, waarna Capcom's Tracey Saretsky en Kevin de Leon hun best gaan doen om al deze vragen te behandelen in een livestream en vervolgens ook schriftelijk via een blogpost. Nu zullen onze lezers, die met name woonachtig zijn in Nederland en België, natuurlijk weinig hebben aan studieadvies. Maar kennis over hoe bepaalde aspecten van de game-industrie in elkaar steken, kunnen wel helpen voor zij die bijvoorbeeld plannen om een eigen ontwikkelaar op te starten.
Laatste update: vandaag om 9u30Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
25/03 10u30  Styx krijgt haat en liefde in deze accolades trailerEen accolades trailer is traditioneel bedoeld om te bewijzen hoe goed een game ontvangen wordt door de pers. Styx heeft echter zoals altijd schijt aan de regels en pakt het daarom helemaal anders aan. De citaten die in deze video voorbij vliegen bevatten daarom teksten als ''Utterly awful jokes'', die niet in Styx's voordeel spreken. Gelukkig zijn slechts enkele outlets Styx niet gunstig gezind, zoals de rest van dezelfde video bewijst.
25/03 10u30  Capcom gaat de online multiplayer van Street Fighter V op de schop nemenStreet Fighter V is een uitstekende fighting game...zolang het je het offline speelt. Eens je je waagt aan de online multiplayer is het echter een verre van optimale ervaring. Capcom erkent dit en gaat daarom het achterliggende systeem vernieuwen. Met vernieuwen bedoelt de uitgever niet dat ze wat tweaks gaan doen of een patch doorvoeren. Volgens de website van Capcom is het Capcom Fighter Network van de grond af aan opnieuw opgebouwd, zodat de problemen die het systeem nu plagen spoedig verleden tijd zullen zijn. Naast het oplossen van problemen, zal het nieuwe CFN ook nieuwe functies bevatten. Zo zal het huidige Rage Quit Penalty System verder worden uitgebreid, zodat de beste en slechtste spelers niet enkel een icoon langs de naam hebben, maar ook met gelijkaardige spelers worden gematched. Op het gebied van verbeteringen moet gedacht worden aan kortere laadtijden tussen matches en tijdens matchmaking en het juist laden van country flags. Hiernaast worden stats preciezer bijgehouden en getoond op je profiel en kan de in-game commentator van de matches op basis hiervan zijn commentaar aanpassen. De rest van de vernieuwingen zijn wat kleiner van aard. Zo kan je spelers blokkeren, is er een tijdlijn met je prestaties en kun je vrienden op CFN makkelijker beheren. Wanneer deze nieuwe versie van CFN wordt uitgerold is nog niet bekend, maar gezien het feit dat de bèta spoedig van start gaat, zal dit vermoedelijk niet lang duren.
24/03 10u15  Blizzard praat je bij met deze video over World of Warcraft patch 7.2World of Warcraft is niet meer zo populair als dat het ooit was, maar de MMORPG heeft desondanks nog altijd miljoenen spelers die de game (semi-)dagelijk spelen. Blizzard komt daarom nu met hun grootste content update ooit om die spelers bezig te houden. Patch 7.2 voegt nieuwe World Quests en zeldzame vijanden toe, een nieuwe dungeon voor vijf spelers, aangepaste loot en natuurlijk tweaks en bugfixes. Verder gaat het verhaal weer wat verder en kun je meer achievements binnen hengelen. Dit en meer komt aan bod in deze video die alles over de patch toelicht.
24/03 09u45  Rain World's slugcat kruipt over je scherm in deze screenshotsLees meer >
24/03 08u45  Playtonic neemt afstand van JonTron en verwijdert zijn stem uit Yooka-LayleeDat je het recht hebt om alles te zeggen wat je wilt, betekent niet dat het verstandig is om dat ook te doen. Dat ondervond Jon Jafari, online beter bekend als YouTuber JonTron, onlangs aan de lijve. De ex-Game Grump raakte al op 12 maart in opspraak, toen hij op Twitter reageerde op een uitspraak van politicus Steve King. Deze uit Iowa afkomstige man stelde namelijk dat de Verenigde Staten niet groots kunnen worden met de kinderen van immigranten, iets waar Jafari zich bij aansloot. Zoals we ook zagen bij PewDiePie, moet het internet maar weinig hebben van dit soort uitspraken en dus werd JonTron al snel het mikpunt van een hoop kritiek en boosheid. De YouTuber besloot daarom aan te sluiten bij professioneel streamer Destiny om over het punt te debatteren. Omdat dit bericht met name gaat over de gevolgen van Jon's acties, gaan we wat volgde even kort samenvatten als volgt: een hele hoop racistische, ongefundeerde uitspraken waar zelfs Trump, Wilders of Le Pen nog rooie oortjes van zouden krijgen. En, zoals je kon verwachten, nog veel meer onvrede en verbijstering vanuit toeschouwers. Onder deze toeschouwers bevonden zich mensen van Yooka-Laylee-ontwikkelaar Playtonic, die zich niet konden vinden in de standpunten JonTron. Ze hebben daarom besloten er openlijk afstand van te nemen, door Jon's stem uit hun aankomende game te verwijderen. ''JonTron is een getalenteerde videomaker waar we oorspronkelijk, twee jaar geleden, graag mee samenwerkte als stemacteur in onze game,'' aldus een vertegenwoordiger van het bedrijf. ''Echter, gezien de recente ontwikkelingen rondom zijn persoonlijke standpunten, hebben we besloten om zijn stem in de game middels een update te verwijderen. We willen graag duidelijk stellen dat we Jontron's persoonlijke standpunten niet goedkeuren of ondersteunen en dat, als een externe partij, hij niet de mening van Playtonic in enige capaciteit vertegenwoordigd. Playtonic is een studio die diversiteit in alle vormen viert en ernaar streeft om games te maken waar iedereen van kan genieten. Daarom betreuren we enige connectie die gemaakt kan worden, waardoor spelers zich niet 100% comfortabel voelen in onze wereld of die ze afleidt van de ongelofelijke liefde en positiviteit van onze fans en Kickstarter-backers.''
23/03 18u37  Alexander de Grote marcheert naar Civilization 6Ondanks dat de mensheid pas relatief kort op deze aardbol is, hebben we al een rijk en divers cultureel verleden. Het is dan ook lastig om dit alles in één game te vangen. Om toch zo veel mogelijk van deze volkeren bij elkaar te brengen in Civilization VI, wordt de game spoedig voorzien van DLC. Deze DLC zal onder andere Alexander de Grote en zijn volk, de Macedoniërs, toevoegen aan de game. Alexander stond bekend als de grootste veroveraar van zijn tijd en het is dan ook niet verwonderlijk dat het karakter gebouwd is rond het voeren van oorlog. Zo blijven troepen onder leiding van Alexander langer gemotiveerd op het slagveld en voorziet de Hellenistic Fusion, een unieke vaardigheid van dit ras, je van bonussen waneer je een district overneemt. Wat voor bonus dit exact is, hangt van het veroverde district af. Ook heeft Macedonië twee nieuwe units, de Hypaspist en de Hetairoi, die respectievelijk de swordsman en horseman vervangen, en het Basilikoi Paides, die je Science geeft zolang je maar blijft vechten.
23/03 18u37  De ontwikkelaars van Musou Stars gaan volledig uit hun dak in deze videoJapanners en vage video's gaan samen als Britten en thee. We kijken er dan ook al niet raar meer van op dat volwassen mannen in tienermeisjes transformeren. Dit is slechts een van de dingen die gebeurd in deze video voor Musou Stars, een crossover game van Koei Tecmo waarin onder andere personages uit Dynasty Warriors, Deception, Atelier, Samurai Warriors en Ninja Gaiden samen het slagveld betreden. Tot op heden is er niets bekend over een Westerse release van de game, maar gezien nagenoeg alle series die in de game vertegenwoordigd zijn ook in het Westen verschijnen achten wij de kans wel groot dat dit nog gaat komen.
23/03 18u37  Capcom kijkt terug op Resident Evil VII in deze videoMet Resident Evil VII: Biohazard heeft Capcom eindelijk de serie teruggebracht naar zijn horror-roots. En het blijkt dat we dat grotendeels aan een man te danken hebben: Jun Takeuchi. De koers die Resident Evil VII gevaren heeft, werd namelijk pas uitgestippeld toen Takeuchi aan het roer kwam te staan. Tot op dat punt was de game bedoeld als een opvolger van Resident Evil 6, met gelijkaardige gameplay. Dit en meer leren we in deze Making Of-video.
23/03 18u37  Radiant Historia komt naar de 3DSRadiant Historia, een van de best ontvangen DS-games, krijgt een remake. Dat kondigt uitgever Atlus aan in het Japanse magazine Famitsu. Radiant Historia was, ondanks alle lof die het oogstte, een culthit die vandaag de dag massaal door verzamelaars gezocht wordt. De prijs van een exemplaar van deze game kan dan ook al snel de € 100,- passeren. Gamers die simpelweg de game willen spelen hoeven echter mogelijk niet meer zo diep in de buidel te tasten, want aan de horizon is een remake te zien. Op het moment van schrijven is de 3DS-versie van Radiant Historia enkel aangekondigd voor Japan. Gezien het feit dat Atlus het grootste deel van hun games naar het Westen brengt en dat Radiant Historia een van de weinige games is waarvan ze extra exemplaren hebben gemaakt, lijkt het echter waarschijnlijk dat de aankondiging van een Engelse versie slechts een kwestie van tijd is.
23/03 18u37  Haal de beste games van Paradox Interactive nu met korting in huisMet de komst van platformen zoals Steam, PlayStation Network, Good Old Games en Xbox Live is het veel makkelijker geworden om als uitgever naam te maken in de game-industrie. Je hebt geen gigantisch budget meer nodig om games te laten maken en verspreiden, waardoor meer mensen de gok durven te wagen en uitgevers als paddenstoelen uit de grond schieten. Een van de succesverhalen van deze nieuwe generatie uitgevers, is Paradox Interactive. En hun grootste hits koop je nu met korting op Bundle Stars. Klik daarom hier en koop games als Cities: Skylines, Pillars of Eternity, Stellaris en hun DLC tegen spotprijsjes.
23/03 18u37  Blade & Soul gaat op de schop met Secret of the StratusBlade & Soul-fans mogen zich alvast in de handjes wrijven. Op 12 april komt arc 7 van het verhaal namelijk naar de game toe in de vorm van de nieuwe uitbreiding: Secret of the Stratus. Buiten het nieuwe verhaal, krijgen spelers ook een nieuw gebied om te verkennen, die gevuld is met quests om uit te voeren. Hiernaast wordt ook het skillsysteem volgens de website op de schop genomen, zodat die makkelijker te gebruiken is.
22/03 00u00  Je hebt een flink arsenaal tot je beschikking in Sniper: Ghost Warrior 3Lees meer >
1Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

10x You got the power in Prey29/03 09u15 - Gamequarter.be: Over iets meer dan een maand verschijnt Prey, de first-person shooter met een twist. In deze science-fiction game heb je namelijk niet enkel beschikking over vuurwapens, maar ook over speciale krachten. Een klein gedeelte van deze krachten en wapens zie je in onderstaande trailer voor de game. Hierin zien we onder andere dat we lijken kunnen transformeren, machines kunnen hacken en vuur en bliksem kunnen afvuren. En met 44 skills in totaal, belooft Prey nog genoeg andere verrassingen in huis te hebben.
8x Prompto lijkt niet blij met zijn eigen DLC29/03 09u30 - Gamequarter.be: Prompto kennen Final Fantasy XV-spelers natuurlijk als de clown, de grappenmaker, dat karakter dat zelden iets serieus lijkt te nemen. Daar zien we echter niets van terug in deze video. In deze korte teaser voor de volgende Final Fantasy XV-DLC, episode Prompto, zien we namelijk dat de joker duidelijk overstuur is wanneer hij zijn pistool richt op een doelwit dat hij uit moet schakelen. Wie dat is, dat zien we dan weer helaas niet.
8x Old Time Hockey lijkt nu al in de smaak te vallen29/03 09u30 - Gamequarter.be: Dat een game een launch trailer krijgt, is eigenlijk meer regel dan uitzondering. En dat die na enige tijd gevolgd wordt door een accolades video, daar kijken we ook niet meer van op. We zien echter niet vaak dat de twee gecombineerd worden. Toch is dat exact wat we zien in de launch trailer van Old Time Hockey, die citaten van onder andere COG Connected in hun video verwerkt. De game lijkt dus, in ieder geval bij deze websites, in de smaak te vallen.
1x Je hebt een flink arsenaal tot je beschikking in Sniper: Ghost Warrior 322/03 00u00 - Gamequarter.be: Lees meer >
1x Radiant Historia komt naar de 3DS23/03 18u37 - Gamequarter.be: Radiant Historia, een van de best ontvangen DS-games, krijgt een remake. Dat kondigt uitgever Atlus aan in het Japanse magazine Famitsu. Radiant Historia was, ondanks alle lof die het oogstte, een culthit die vandaag de dag massaal door verzamelaars gezocht wordt. De prijs van een exemplaar van deze game kan dan ook al snel de € 100,- passeren. Gamers die simpelweg de game willen spelen hoeven echter mogelijk niet meer zo diep in de buidel te tasten, want aan de horizon is een remake te zien. Op het moment van schrijven is de 3DS-versie van Radiant Historia enkel aangekondigd voor Japan. Gezien het feit dat Atlus het grootste deel van hun games naar het Westen brengt en dat Radiant Historia een van de weinige games is waarvan ze extra exemplaren hebben gemaakt, lijkt het echter waarschijnlijk dat de aankondiging van een Engelse versie slechts een kwestie van tijd is.
1x De ontwikkelaars van Musou Stars gaan volledig uit hun dak in deze video23/03 18u37 - Gamequarter.be: Japanners en vage video's gaan samen als Britten en thee. We kijken er dan ook al niet raar meer van op dat volwassen mannen in tienermeisjes transformeren. Dit is slechts een van de dingen die gebeurd in deze video voor Musou Stars, een crossover game van Koei Tecmo waarin onder andere personages uit Dynasty Warriors, Deception, Atelier, Samurai Warriors en Ninja Gaiden samen het slagveld betreden. Tot op heden is er niets bekend over een Westerse release van de game, maar gezien nagenoeg alle series die in de game vertegenwoordigd zijn ook in het Westen verschijnen achten wij de kans wel groot dat dit nog gaat komen.
1x Capcom gaat de online multiplayer van Street Fighter V op de schop nemen25/03 10u30 - Gamequarter.be: Street Fighter V is een uitstekende fighting game...zolang het je het offline speelt. Eens je je waagt aan de online multiplayer is het echter een verre van optimale ervaring. Capcom erkent dit en gaat daarom het achterliggende systeem vernieuwen. Met vernieuwen bedoelt de uitgever niet dat ze wat tweaks gaan doen of een patch doorvoeren. Volgens de website van Capcom is het Capcom Fighter Network van de grond af aan opnieuw opgebouwd, zodat de problemen die het systeem nu plagen spoedig verleden tijd zullen zijn. Naast het oplossen van problemen, zal het nieuwe CFN ook nieuwe functies bevatten. Zo zal het huidige Rage Quit Penalty System verder worden uitgebreid, zodat de beste en slechtste spelers niet enkel een icoon langs de naam hebben, maar ook met gelijkaardige spelers worden gematched. Op het gebied van verbeteringen moet gedacht worden aan kortere laadtijden tussen matches en tijdens matchmaking en het juist laden van country flags. Hiernaast worden stats preciezer bijgehouden en getoond op je profiel en kan de in-game commentator van de matches op basis hiervan zijn commentaar aanpassen. De rest van de vernieuwingen zijn wat kleiner van aard. Zo kan je spelers blokkeren, is er een tijdlijn met je prestaties en kun je vrienden op CFN makkelijker beheren. Wanneer deze nieuwe versie van CFN wordt uitgerold is nog niet bekend, maar gezien het feit dat de bèta spoedig van start gaat, zal dit vermoedelijk niet lang duren.
1x FunQuarter #15026/03 04u00 - Gamequarter.be:                                                             Make America great again                                                                      De Resident Evil VII VR-experience                                                              Toch niet echt het einde                                                                         En zoveel micro-transacties!                                                            Vlees noch vis                                                                 Hier zijn geen woorden voor nodig                                                           Alles wordt beter met een portal gun                                                              Wallpapers, opslaan voor ware grootte                                                             Ik wil wel weer een nieuwe             
1x Dit is de opening van Rain World26/03 12u30 - Gamequarter.be: Wanneer een game opent met een cutscene, is dat meestal om achtergrondinformatie te geven of om de toon van het verhaal te zetten. De openingscutscene van Rain World doet het tweede, al is ons niet duidelijk wat er precies gebeurd is. We hoeven niet lang te wachten op het vervolg van deze video, want over twee dagen verschijnt Rain World op  Steam en PSN. Op de tweede is de game overigens ook al te reserveren.
0x Blade & Soul gaat op de schop met Secret of the Stratus23/03 18u37 - Gamequarter.be: Blade & Soul-fans mogen zich alvast in de handjes wrijven. Op 12 april komt arc 7 van het verhaal namelijk naar de game toe in de vorm van de nieuwe uitbreiding: Secret of the Stratus. Buiten het nieuwe verhaal, krijgen spelers ook een nieuw gebied om te verkennen, die gevuld is met quests om uit te voeren. Hiernaast wordt ook het skillsysteem volgens de website op de schop genomen, zodat die makkelijker te gebruiken is.

Statistieken

Artikels:
29153
Gelezen:
44250
Aantal lezers nu:
51


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2017 Naar boven