woensdag 18 juli 2018, week 29


U bent nu hier: Meer nieuws van Gelderlander

Laatste updatecontrole: vandaag om 14u00
 

Gelderlander

Verbergen Tonen
18/07 14u00  Koos Alberts maanden uit running wegens kwaadaardige blaaskanker Levensliedzanger Koos Alberts (71) heeft door ziekte al zijn optredens tot en met september dit jaar moeten annuleren. Volgens zijn management zijn vorige week kwaadaardige tumoren uit de blaas van de Ik verscheurde je foto-vocalist verwijderd en moet hij worden nabehandeld met chemotherapie.
18/07 13u30  LIVE: Spektakel gegarandeerd bij eerste zware aankomst bergop Aankomst bergop op La Rosière Start om 14.05, finish rond 17.30 Verliest Van Avermaet gele trui? Wat kunnen Dumoulin en Kruijswijk?
18/07 13u30  Social media gaan los op bizar optreden van stomdronken rockband NIJMEGEN - Wat het hoogtepunt van de week op het Valkhof Festival had moeten worden, draaide uit op een fiasco. De bandleden van de Amerikaanse band Parquet Courts - op papier de grote publiekstrekker van het festival - stonden gisteravond straalbezopen op het podium en maakten ruzie met elkaar én het publiek: ,,Waar doen jullie moeilijk over, het is toch een gratis festival?’’
18/07 13u15  ‘Je kunt het je niet meer veroorloven niet in vrouwen te investeren’ Een flinke groep olympiërs uit het schaatsen zoekt nog naar een sponsor, in het vrouwenwielrennen, waar Trek gisteren bekendmaakte in te stappen, gaat het op sponsorgebied juist voorspoedig. ,,Vrouwenwielrennen zit in de lift.”
18/07 13u15  Neerslagtekort naar recordhoogte, maar geen problemen met drinkwater Het neerslagtekort is in heel Nederland verder toegenomen. De verwachting is dat het tekort in de komende periode zal stijgen naar 266 mm. Dat is vergelijkbaar met het recordjaar 1976. Code geel, wat staat voor een dreigend watertekort, blijft van kracht.
18/07 13u15  Beekse Bergen biedt 100.000 fans 'knuffelen met luipaarden' een alternatief Safaripark De Beekse Bergen wil echt iets doen voor de bijna 100.000 mensen die zich op Facebook hebben aangemeld voor de activiteit 'knuffelen met luipaarden'. Dat evenement kwam voort uit de veelbesproken actie van een Frans gezin, dat bij de jachtluipaarden uit hun auto stapte.
18/07 13u00  Blok: Suriname is mislukte staat vanwege etnische opdeling Minister Stef Blok (Buitenlandse Zaken) heeft tijdens een bijeenkomst in Den Haag keihard uitgehaald naar Suriname, dat volgens hem een 'failed state' is vanwege de 'etnische opdeling'. Dat blijkt uit videobeelden die Zembla in handen heeft.
18/07 13u00  Rechter schorst president-commissaris Eneco President-commissaris Edo van den Assem van energiebedrijf Eneco is door de Ondernemerskamer van het gerechtshof in Amsterdam geschorst. De rechter zal een vervanger aanwijzen. Ook moet er een onderzoek komen naar de gang van zaken binnen de Rotterdamse onderneming.
18/07 12u45  Einde Nederlandsch-Indisch Leger herdacht bij Bronbeek in Arnhem ARNHEM - Veteranen hebben woensdagochtend op het terrein van het Koninklijk Tehuis voor Oud-Militairen en Museum Bronbeek in Arnhem de opheffing van het Koninklijk Nederlandsch-Indisch Leger herdacht.
18/07 12u45  Diskwalificatie dreigt voor lopers die met supersoaker schieten NIJMEGEN - Vier deelnemers aan de Vierdaagse hebben in de ochtenduren van de Dag van Wijchen een waarschuwing gekregen omdat ze hun mede-wandelaars met een supersoaker natspoten.
18/07 12u45  Groninger krijgt geldboete voor schrijven nepnieuws over Joling De 34-jarige Groninger die eind vorig jaar op zijn satirisch bedoelde site Nieuwsbom nepnieuws over een opgerolde wietplantage bij Gerard Joling verspreidde, is vandaag door de rechtbank in zijn woonplaats veroordeeld tot een deels voorwaardelijk geldboete van 750 euro. Volgens de officier van justitie en de rechter was het onzinbericht dat de man schreef en publiceerde zo realistisch dat de goede naam van zanger er door is aangetast.
18/07 12u45  Inspectie: meerdere klachten over te hete werkplek Werknemers doen deze warme periode inmiddels wekelijks meldingen over oververhitte arbeidsomstandigheden. Vakbond FNV zegt dat het risico van een warme werkplek nog te vaak onderschat wordt. De Inspectie SZW kreeg deze maand tot nu toe acht berichten binnen over bedrijven waar het op de werkvloer te heet zou zijn.
18/07 12u30  Ex-drugshandelaar wil Endstra's laten lijden: 'Net als hij mij' ,,Ik wil hem pijn laten lijden, net als hij mij. Hij heeft mijn leven verkankerd, natuurlijk wil ik een schadevergoeding.'' Dat zei voormalig xtc-handelaar Ronald van Essen vandaag aan het slot van een procedure bij het gerechtshof in Amsterdam tegen de de erfgenamen van de in 2004 geliquideerde vastgoedbaron Willem Endstra.
18/07 12u30  Overlastvergoeding voor Groningers met aardbevingsschade Mensen met erkende schade door de gaswinning in Groningen kunnen een overlastvergoeding van 250 euro krijgen. Dat heeft de Tijdelijke Commissie Mijnbouwschade Groningen bepaald.
18/07 12u30  Inspectie: meerdere klachten over te hete werkplekken Werknemers doen deze warme periode inmiddels wekelijks meldingen over oververhitte arbeidsomstandigheden. De Inspectie SZW kreeg deze maand tot nu toe acht berichten binnen over bedrijven waar het op de werkvloer te heet zou zijn. Het gaat in de meeste gevallen om winkels. Ook over bouw- en vervoersbedrijven komen meldingen binnen.
Laatste update: vandaag om 14u00


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
18/07 12u15  Rovende butler verdiende 605.000 euro door wisseltruc met juwelen van gastenDe 'rovende butler' van het gerenommeerde hotel Huis ter Duin in Noordwijk dreigt 605.000 euro terug te moeten betalen aan justitie. Dat is het bedrag wat hij verdiende door juwelen van klanten uit de kluisjes te halen, te vervangen door glazen replica's en 'de echte' te verkopen.
18/07 12u00  Inspectie tikt bedrijven op de vingers omdat werkplek te heet isWerknemers doen deze warme periode inmiddels wekelijks meldingen over oververhitte arbeidsomstandigheden. De Inspectie SZW heeft deze maand tot nu toe acht bedrijven op de vingers getikt omdat het op de werkvloer inderdaad te heet was. Het gaat in de meeste gevallen om winkels. Ook over bouw- en vervoersbedrijven komen meldingen binnen.
18/07 12u00  Cliff Richard wint privacyzaak van Britse omroep BBCCliff Richard (77) heeft de rechtszaak gewonnen die hij tegen de BBC had aangespannen. De Britse publieke omroep moet de zanger 210.000 pond, ruim 235.000 euro, schadevergoeding betalen.
18/07 12u00  Hitte baart organisatie Spelen zorgenMet nog iets langer dan twee jaar te gaan voor de olympische openingsceremonie bij Tokio 2020 baart een intense hittegolf in Japan de organisatoren de nodige zorgen.
18/07 12u00  Vergiftigde Belgische zanger na maanden weer uit ziekenhuisDe in Wit-Rusland geboren Vlaamse zanger Andrei Lugovski (35), die de afgelopen zeven maanden in het ziekenhuis lag nadat hij was vergiftigd, is weer thuis. Volgens zijn familie heeft hij nog een lange revalidatie voor de boeg. ,,Zijn zicht is nog slecht en hij moet veel opnieuw leren'', vertelde zijn zus vandaag aan de Belgische zender VRT.
18/07 11u45  Max Verstappen in Duitsland: één race, één podiumVoorafgaand aan alle 21 Formule 1-races duikt AD Sportwereld per circuit in het track record van Max Verstappen. Deel 11: Hockenheim.
18/07 11u45  Luckassen: Op de bank zitten, het vrat aan mePSV werd vorig seizoen kampioen, maar Derrick Luckassen (23) vond het niet het makkelijkste jaar in zijn carrière. Logisch, omdat hij niet veel speelde. ,,Toch heb ik genoten van de titel en het feest. Ik pik de positieve punten mee.”
18/07 11u45  Trapeze-act America's Got Talent gaat op pijnlijke wijze foutZeker 11 miljoen tv-kijkers in de Verenigde Staten hebben gisteren vol afgrijzen gezien hoe de trapeze-act bij America's Got Talent van acrobatenechtpaar Mary Wolfe (32) en Tyce Nielsen (29) op pijnlijke wijze fout ging. Halverwege hun optreden, op het moment dat een geblinddoekte Nielsen zijn vrouw moest opvangen, glipte ze door zijn vingers waarna de vrouw keihard op het podium smakte.
18/07 11u45  Rijkswaterstaat waarschuwt: 'Pas op met barbecue langs rivier'GENDT/ ELST - Jongeren trekken met het warme weer graag naar strandjes aan de Waal om te barbecueën. Rijkswaterstaat waarschuwt voor brandgevaar.
18/07 11u30  Op naar de zon! Pakken we de auto, trein, bus of toch het vliegtuig?Wat is de mooiste, goedkoopste, snelste of milieuvriendelijkste manier om op ons vakantieadres te komen? We kiezen voor een vergelijking de Spaanse Costa Brava als vakantiebestemming. En we willen komende week weg! Op naar Blanes, per auto, bus, trein of vliegtuig.
18/07 11u30  Barry Atsma en het mysterie van Hitlers bronzen paardenColumniste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op televisie.
18/07 11u15  Pakken we de auto, trein, bus of toch het vliegtuig naar de zon?Wat is de mooiste, goedkoopste, snelste of milieuvriendelijkste manier om op ons vakantieadres te komen? We kiezen voor een vergelijking de Spaanse Costa Brava als vakantiebestemming. En we willen komende week weg! Op naar Blanes, per auto, bus, trein of vliegtuig.
18/07 11u15  SCS Laag-Soeren waarschijnlijk niet meer 'enige voetbalclub zonder elftal'LAAG-SOEREN - De kans dat SCS uit Laag-Soeren weer een voetbalteam krijgt, is 'heel groot'. Dat meldt het bestuur van de vereniging die de laatste jaren liefkozend 'de enige voetbalclub van Nederland zonder elftal' werd genoemd.
18/07 11u00  Kabinet hoopt met miljoeneninjectie aantal zelfmoorden terug te dringenHet kabinet trekt twee miljoen euro extra uit in een ultieme poging om het aantal zelfmoorden en zelfmoordpogingen terug te dringen. Dat heeft staatssecretaris Paul Blokhuis (Volksgezondheid) vanmorgen laten weten.
18/07 10u45  Brussel legt Google recordboete op van 4,3 miljard euroDe Europese Unie heeft Google een miljardenboete van 4,3 miljard euro opgelegd vanwege misbruik van de machtspositie van Android, zijn besturingssysteem voor smartphones. Dat meldt persbureau Bloomberg.
18/07 10u45  Platanen groeien uit hun jasje: overal ligt schorsROTTERDAM - Wegen, grasvelden en fietspaden liggen bezaaid met boomschors. Erg? Welnee, de platanen groeien juist beter dan ooit door het warme weer.
18/07 10u45  Veel online support voor Dionne StaxBOXMEER/NIJMEGEN - Alleen al het woordje 'Binnen', van NOS-presentatrice Dionne Stax levert de Boxmeerse een kleine 500 likes op op Twitter. Het tekent de populariteit van Stax, die dit jaar voor de 10de keer de Vierdaagse van Nijmegen loopt.
18/07 10u30  Brandweer ontsnapt aan gevaar als energiebedrijf stroom niet afsluitBij het blussen van een transformatorhuis van ProRail in Hilversum afgelopen zaterdag is een groep brandweermensen ernstig in gevaar gebracht. Dit kwam doordat energiebedrijf Liander ten onrechte liet weten dat de stroom op afstand was afgesloten. ProRail doet onderzoek naar het voorval.
18/07 10u30  Mijn happy end voor De Kunstdetective: Barry AtsmaColumniste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op televisie.
18/07 10u30  Walter wandelt 7 uur om eerste werkdag te beginnen: baas geeft hem eigen autoOm zijn eerste werkdag op tijd te beginnen, besloot de Amerikaan Walter Carr onlangs te voet naar zijn werk te vertrekken. Het zou een tocht van dertig kilometer zijn, waar hij zo’n zeven uur over zou doen. Zijn volharding bleef niet onopgemerkt. De ceo van het bedrijf was zo ontroerd door de stunt dat hij de sleutels van zijn eigen auto aan de jongeman gaf.
18/07 10u15  'Ariana Grande kopieert schaamteloos couturier Jean-Paul Gaultier'De nieuwe clip van Ariana Grande's single God Is A Woman heeft heel wat stof doen opwaaien. De zangeres zou volgens het Instagram-account Diet Prada wel heel erg goed hebben gekeken naar een oude campagnefoto van de Franse mode-ontwerper Jean-Paul Gaultier uit 1993. Volgens Diet Prada is de gelijkenis verbluffend.
18/07 10u00  Singer-songwriter Jason Mraz geeft volgend jaar concert in NederlandJason Mraz is volgend jaar te zien in AFAS Live. De Amerikaanse singer-songwriter geeft op zondag 3 maart een concert in de Amsterdamse concerthal.
18/07 10u00  Lex Gaarthuis presenteert nieuwe avondshow op Radio 10Radio 10 verbreedt de programmering met een nieuwe doordeweekse avondshow van negen uur 's avonds tot middernacht. Vanaf maandag 3 september presenteert Lex Gaarthuis (34) het nieuwe programma Laat met Lex waarin hij samen met de luisteraars terugblikt op de dag.
18/07 10u00  Slagter rijdt met oranje helm ter ere van 100ste geboortedag MandelaDe wielrenners van Dimension Data Qhubeka, dat in Zuid-Afrika als ploeg is geregistreerd, rijden in de elfde etappe van de Tour de France met een oranje helm.
18/07 10u00  Walter wandelt 30 kilometer om eerste werkdag te beginnen: baas geeft hem eigen autoOm zijn eerste werkdag op tijd te beginnen, besloot de Amerikaanse Walter Carr onlangs te voet naar zijn werk te vertrekken. Het zou een tocht van dertig kilometer zijn, waar hij zo’n zeven uur over zou doen. Zijn volharding bleef niet onopgemerkt. De CEO van het bedrijf was zo ontroerd door de stunt dat hij de sleutels van zijn eigen auto aan de jongeman gaf.
18/07 09u45  Walter wandelt 30 kilometer om eerste werkdag te beginnen: CEO geeft eigen auto als bedankjeOm zijn eerste werkdag op tijd te beginnen, besloot de Amerikaanse Walter Carr onlangs te voet naar zijn werk te vertrekken. Het zou een tocht van dertig kilometer zijn, waar hij zo’n zeven uur over zou doen. Zijn volharding bleef niet onopgemerkt. De CEO van het bedrijf was zo ontroerd door de stunt dat hij de sleutels van zijn eigen auto aan de jongeman gaf.
18/07 09u45  Vierdaagsefeesten stapelen record op record: wéér meer bezoekersNIJMEGEN - De Vierdaagsefeesten trokken tot nu toe al 840.000 bezoekers. Ook de dindag was goed voor een recordbezoek: er kwamen 200.000 mensen feestvieren in Nijmegen.
18/07 09u45  Politie waarschuwt zwemmers in het Pools, Arabisch en DuitsTIEL - Te veel Polen en Syriërs verdrinken in onze grote rivieren. De politie maakt zich zorgen en waarschuwt de zwemmers in hun eigen taal. Dat doen ze op posters en tijdens patrouilles langs zwemplekken.
18/07 09u30  Musk zegt sorry na pedo-opmerkingZakenman Elon Musk heeft op Twitter excuses aangeboden aan de reddingsduiker die hij uitmaakte voor pedofiel. De Brit Vernon Unsworth had de toorn van de Tesla-baas over zich afroepen door kritiek te uiten op het aanbod van Musk een miniduikboot beschikbaar te stellen bij de reddingsoperatie in Thailand, waar voetballers vastzaten in een grot.
18/07 09u15  Feyenoord gelooft in mooi seizoen: 'We willen de titel pakken'Feyenoord gelooft in een prachtig seizoen. Ook al vertrok aanvoerder Karim El Ahmadi. Het nieuwe trainingscomplex voelt als een extra aankoop. En Van Persie en Berghuis zijn nu al in topvorm.
18/07 09u00  Eerste pikante duocover voor Kylie Jenner en vriend Travis ScottDe 20-jarige realityster en mediapersoonlijkheid Kylie Jenner (20) en haar levenspartner, rapper Travis Scott (26), hebben zich voor de eerste keer samen laten vereeuwigen voor de cover van een blad. De twee staan op de voorpagina van het Amerikaanse tijdschrift GQ waarin een openhartig interview met de tortelduifjes staat.
18/07 08u45  Waarom Tom Dumoulin weer alleen is in de bergenThijs Zonneveld beschrijft waarom het voor Sunweb helemaal niet zo gemakkelijk is om betere klimmers te halen om kopman Tom Dumoulin in de Tour de France te ondersteunen.
18/07 08u45  Vierdaagse-onderzoek leert: langer leven door elke dag kwarkNIJMEGEN – Ouderen die iedere ochtend en avond wat yoghurt, melk of kwark eten, leven gemiddeld gezonder én langer zelfstandig. Dat blijkt uit onderzoek onder lopers van de Vierdaagse in 2017, waarvan het Radboudumc de uitkomsten woensdag wil presenteren.
18/07 08u30  Andere rol trainer De Jong bij FC UtrechtJean-Paul de Jong, die sinds januari als hoofdcoach werkzaam was bij FC Utrecht, gaat in een nieuwe rol het seizoen in de eredivisie in.
18/07 08u15  Vandaag de eerste aankomst bergop in de TourNa de eerste Alpenrit in deze Tour de France volgt vandaag de eerste etappe met een aankomst bergop. Het is een korte rit, slechts 108 kilometer, maar daarom niet minder zwaar.
18/07 08u15  Mandela's brieven van troost en hoopIn de 27 jaar dat Nelson Mandela vast zat, schreef hij honderden brieven vanuit de gevangenis. Ze hielden hem geestelijk op de been in een uitzichtloze situatie. De brieven, die nu gebundeld zijn, tonen hem als strijder en liefhebbende gezinsman. Vandaag is zijn honderdste geboortedag.
18/07 08u00  Dionne Stax blijkt al jaar nieuwe vriend te hebbenDionne Stax (33) blijkt al ongeveer een jaar een liefdesrelatie te hebben. Volgens de nieuwslezers, zo vertelde ze vanmorgen op de radio, heeft ze haar vriend in de kroeg leren kennen. ,,We hebben het heel gezellig'', aldus Stax die verder niets over haar privéleven wil zeggen.
18/07 07u45  Voormalig adviseur: 'Geen president zette zichzelf ooit erger voor schut dan Trump'Geen Amerikaanse president heeft zichzelf zo voor schut gezet op het wereldtoneel als Donald Trump de afgelopen dagen, meent Nicholas Burns, voormalig Ruslandadviseur en NAVO-ambassadeur van het Witte Huis. De poging van Trump om de schade te repareren ontmoet ondertussen veel scepsis.
18/07 07u45  Passagier filmde vliegtuigcrash Aviodrome-toestel van binnenuitEen inzittende heeft het dodelijke vliegtuigongeluk met de historische Convair 340 vorige week in Zuid-Afrika van binnenuit gefilmd. Dat meldt luchtvaartnieuws.nl. Op de videobeelden is te zien hoe de linkermotor in brand vliegt, niet veel later crasht het vliegtuig. Daarbij kwam één inzittende om het leven.10 
18/07 07u45  Kapitaal Ajax staat nu wel op het veldMet het aantrekken van Daley Blind zit Ajax in een andere situatie dan in voorgaande jaren. In het kwalificatieduel voor de Champions League met Sturm Graz (woensdag 25 juli) staat er eindelijk weer eens een elftal mét ervaring.
18/07 07u45  PEC Zwolle mikt met aandelen op vaste plek in top 6PEC Zwolle opent de aanval op de top 6 van de eredivisie. Het bestuur wil voor dat doel voor 20 miljoen euro aandelen uitgeven.
18/07 07u45  Aantal meldingen seksueel geweld Brabant-Oost blijft maar stijgen, ziekenhuis wil helpenDEN BOSCH/ EINDHOVEN - Het aantal meldingen van seksueel misbruik in Brabant-Oost blijft in 2018 onverminderd hoog. De Spoedeisende Hulp van het Catharinaziekenhuis in Eindhoven heeft het hiermee te druk. Het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) in Den Bosch onderzoekt nu of het kan helpen.
18/07 07u45  NS zorgt dat reizigers hoofd koel houdenOm ervoor te zorgen dat reizigers met tropische temperaturen in een koele trein kunnen zitten, heeft NS de prioriteit van treinairco’s verhoogd. Als een airco defect raakt gaat de trein zo snel mogelijk voor reparatie van het spoor.
18/07 07u30  Mamma Mia! Here We Go Again in première in AmsterdamActeurs Jeremy Irvine, Alexa Davies, Hugh Skinner, Jessica Keenan Wynn en Josh Dylan waren gisteren in Amsterdam aanwezig bij de feestelijke première van Mamma Mia! Here We Go Again. De feelgoodfilm met ABBA-hits werd voor het eerst vertoond in Pathé Tuschinski. Bij de première waren ook veel bekende Nederlanders aanwezig. Zo liepen onder anderen Soy Kroon, Antje en Romy Monteiro en Albert Verlinde over de rode loper.
18/07 07u30  Heteren treurt om verdwenen zwanenfamilie: 'Een groot gemis'HETEREN - Tot afgelopen weekend waren ze nog met zijn tienen, twee volwassen zwanen met hun acht jongen in de vijver aan de Steenovenlaan in Heteren. Zondagochtend is die idylle voorbij, de ouders en drie jongen zijn verdwenen, tot groot verdriet van omwonenden.
18/07 07u30  Filmen om de dood af te werenVandaag wordt regisseur Paul Verhoeven 80, morgen begint hij aan zijn 29ste speelfilm: het erotische drama Benedetta, over een lesbische Italiaanse non uit de Renaissance. Verhoeven is bepaald niet de enige hoogbejaarde regisseur die het filmen niet kan laten.
18/07 07u30  Politie samen met brandweer de Rijn op in strijd tegen te hard varenDRIEL/ RANDWIJK/ WAGENINGEN - Gemeenten doen gezamenlijk beroep op Rijkswaterstaat om op de Rijn bestuurders van speedboten en jetski's, maar ook andere recreanten in de gaten te houden.
18/07 07u30  Dit krijgen de renners in de tweede Alpenrit voor de kiezenDe eerste kennismaking met de Alpen verliep gisteren nog afwachtend. Maar de rit van vanmiddag naar La Rosière heeft een aankomst bergop en nodigt wellicht ook klassementsrenners uit op jacht te gaan naar de ritzege of tijdwinst.
18/07 07u15  WaterHet nadeel van warme dagen die misschien te warm zijn, is dat er veel over gepraat wordt. Weet niet meer wat ik moet zeggen als iemand verzucht: ,,Warm hè.” Ja, je kunt zeggen dat het alleen maar een verzuchting is die verder niets voorstelt, en ook geen gedachtewisseling hoeft los te maken, maar toch.
18/07 07u15  Laura Dekker uit Buren wil de beste balkunstenares ter wereld wordenBUREN - Laura Dekker (17) uit Buren is een kunstenares met een voetbal. De kersverse Nederlands kampioene freestyle wil de beste van de wereld worden.
18/07 07u15  Getuigen spreken elkaar tegen in Winterswijkse hamermoordWINTERSWIJK/ZUTPHEN - De zoektocht van het Openbaar Ministerie naar nieuwe getuigen in de moord op de Winterswijkse Deme Lulaj heeft veel verklaringen opgeleverd. Maar ze spreken elkaar allemaal tegen. Is er nu wel of geen sprake van bloedwraak?
18/07 07u15  Vanaf vandaag moeten er langs de Vierdaagseroute invalidentoiletten staanRolstoelers die meedoen aan de Vierdaagse overwegen de organisatie voor het College voor de Rechten van de Mens te slepen. Hun grootste bezwaren: ze moeten vooraf tekenen dat ze afzien van extra voorzieningen en kunnen onderweg niet naar het toilet. Veel rolstoelers zeggen onderweg bewust weinig te drinken in de hoop dat ze dan geen sanitaire stop hoeven te maken.
18/07 07u15  NS verhoogt prioriteit van treinaircoOm ervoor te zorgen dat reizigers met tropische temperaturen in een koele trein kunnen zitten, heeft NS de prioriteit van treinairco’s verhoogd. Als een airco defect raakt gaat de trein zo snel mogelijk voor reparatie van het spoor.
18/07 07u15  De Duitse toeristen zijn terug en ze vinden het hier fantastisch!Ze zijn weer terug, de Duitse toeristen. En met velen. Jarenlang leken onze oosterburen Turkse en andere zuidelijke kusten te verkiezen boven de stranden aan de Hollandse Noordzeekust. Wat is er zo fijn aan Nederland? Even buurten bij onze buren op het strand van Zandvoort.
18/07 07u00  Rolstoelers dreigen Vierdaagse voor gerecht te slepenNIJMEGEN - Rolstoelers die meedoen aan de Vierdaagse overwegen de organisatie voor het College voor de Rechten van de Mens te slepen. Hun grootste bezwaren: ze moeten vooraf tekenen dat ze afzien van extra voorzieningen en kunnen onderweg niet naar het toilet.
18/07 06u30  Rechter: opname minder asielzoekers mag nietNederland moet mogelijk meer asielzoekers opnemen nu het Spaanse hooggerechtshof heeft geoordeeld dat Spanje zich aan EU-vluchtelingenafspraken moet houden. Dat stelt stichting We Gaan Ze Halen, die dat eerder al probeerde via een Nederlandse rechter af te dwingen.10 
18/07 06u15  Voortrekkersrol voor sportvrouw met gevulde baarmoederNynke de Jong schrijft drie keer per week over wat haar bezighoudt.10 
18/07 05u45  Spanje scherpt wetgeving rondom seksueel geweld aan: 'alleen ja betekent ja'In Spanje wordt de wetgeving rondom verkrachting en aanranding aangescherpt. Dat heeft de Spaanse minister-president Pedro Sanchez aan het parlement medegedeeld. Seks zonder expliciete instemming wordt in de nieuwe wet aangemerkt als verkrachting: 'alleen ja betekent ja'.
18/07 05u15  Hema ziet franchiser als blok aan beenHema heeft de zelfstandige ondernemers, de franchisers, die de winkelketen mede groot hebben gemaakt, de wacht aangezegd. Ze zouden te inhalig zijn. De franchisers zijn zich van geen kwaad bewust.11 
18/07 04u00  Batwoman is eerste lesbische superheldin met eigen tv-serieBatwoman krijgt haar eigen televisieserie op het Amerikaanse kanaal The CW. Het wordt de eerste superheldenserie met een homoseksueel hoofdpersonage.16 
18/07 03u45  Ex-zangeres Destiny's Child opgenomen in psychiatrische kliniekMichelle Williams heeft zichzelf vrijwillig laten opnemen in een psychiatrische kliniek. De Destiny's Child-zangeres, die onlangs nog met haar collega's Beyoncé Knowles en Kelly Rowland te zien was op het Amerikaanse festival Coachella, kampt al geruime tijd met depressies en zoekt hiervoor hulp. Dit meldt TMZ.19 
18/07 03u30  Weeshuizen opgericht door Moeder Teresa onderzocht na babydiefstalDe Indiase overheid is een onderzoek gestart naar de weeshuizen die werden opgericht door de Katholieke organisatie Missionaries of Charity. Deze werd opgericht door Moeder Teresa. Medewerkers van één van de weeshuizen worden verdacht van het stelen en doorverkopen van baby’s.21 
18/07 03u15  Groot onderzoek naar bedreiging brandweerbaasEen Team Grootschalige Opsporing - dat zich alleen buigt over grote zaken als moord of criminele organisaties - onderzoekt een van de doodsbedreigingen tegen brandweercommandant Leen Schaap. De Amsterdamse burgemeester Femke Halsema pakt de brandweercrisis met spoed op.18 
18/07 01u45  Model op de catwalk in Miami promoot borstvoeding in het openbaarMara Martin was één van de 16 modellen op de catwalk tijdens een modeshow van sporttijdschrift Sports Illustrated in Miami. Ze viel echter niet alleen op door haar gouden glitterbikini; ze was het enige model dat ondertussen borstvoeding gaf aan haar vijf maanden oude baby.13 
18/07 01u30  Democraten willen publieke hoorzitting van team-Trump na uitspraken over RuslandIn de Verenigde Staten zijn de Democraten niet te spreken over de poging van president Donald Trump om terug te komen op zijn uitspraken over Rusland in Helsinki. ,,Hij probeert onderuit te komen van wat hij gisteren heeft gezegd. Het is 24 uur te laat en op de verkeerde plaats', reageert de leider van de Democraten in de Senaat, Chuck Schumer, op Twitter. Hij roept op tot een publieke hoorzitting van het team van Trump.14 
18/07 00u30  Franse vrouwen betast en geïntimideerd in feestgedruis WK finaleIn het feestgedruis na de winst van Frankrijk op het WK voetbal zijn tientallen vrouwen geïntimideerd, aangerand of aangevallen. Dat melden ze op Twitter onder de hashtag #metoofoot.16 
17/07 23u30  Schip vaart zich vast bij IJsselbrug DoesburgDOESBURG - Vrachtschip Tranquilo is dinsdagavond vastgelopen op de IJssel bij Doesburg, ter hoogte van de IJsselbrug. Het schip, dat over de Nederrijn bij Arnhem de IJssel was opgevaren kwam bij Doesburg met de voorkant op de grond.14 
17/07 23u15  Indiaas meisje door achttien man misbruiktDe Indiase politie heeft achttien mannen gearresteerd die een meisje van twaalf herhaaldelijk zouden hebben verkracht. Onder de verdachten zijn bewakers, liftmonteurs en loodgieters die in het gebouw werkten waar het meisje woonde in de stad Chennai.16 
17/07 22u45  'Bedreiging burgemeester was waarschuwing'De bedreiging in februari van burgemeester Wil Houben van het Zuid-Limburgse Voerendaal lijkt een waarschuwing tegen de gemeente en andere diensten die betrokken zijn bij de bestrijding van criminaliteit in die plaats.
17/07 22u45  Trump over ontmoeting met Poetin: ik versprak meDe Amerikaanse president Donald Trump zegt dat hij zich gisteren heeft versproken tijdens de persconferentie na zijn ontmoeting met de Russische president Vladimir Poetin. Trump kwam vandaag terug op de ontmoeting in reactie op de heftige kritiek die hij na zijn uitspraken had gekregen, ook van partijgenoten.
17/07 22u15  Zweden geteisterd door 'grootste bosbranden in moderne historie'Zweden beleeft een van de warmste, droogste en daarmee ook meest verwoestende zomers ooit. Er woeden momenteel zo'n 80 bosbranden. De Zweedse overheidsorganisatie die belast is met burgerbescherming en rampenplannen spreekt van ''s lands ergste bosbrandsituatie in de moderne historie'.
17/07 21u45  Pete Philly slechtste deelnemer ooit in De Slimste MensPedro Philip Monzón, beter bekend als zanger-rapper Pete Philly, heeft vanavond een flater geslagen in het spelletjesprogramma De Slimste Mens. Philly hield tijdens de puzzelronde zo weinig punten over dat hij extra seconden kreeg toebedeeld om überhaupt de finale te kunnen spelen.
17/07 21u45  FC Twente dankzij gemeente en miljoeneninjectie geredNa wekenlang onderhandelen hebben FC Twente en de gemeente Enschede een akkoord. Door helpende hand van de gemeente en een miljoeneninjectie van investeerders, gaat de club niet failliet. Er is zelfs geld voor nieuwe spelers.
17/07 21u30  Hoteleigenaar daagt meer dan 1.000 slachtoffers van schietpartij Las Vegas voor de rechtbankDe meer dan duizend slachtoffers van de massale schietpartij in Las Vegas afgelopen oktober worden aangeklaagd door de eigenaren van het Mandalay Bay Hotel and Casino. De slachtoffers zijn verbijsterd.
17/07 21u30  Grote brand Zaltbommel door brand in vrachtwagen, vuur bedwongenZALTBOMMEL - Op het industrieterrein aan het Van Voordenpark langs de A2 in Zaltbommel heeft dinsdagavond een zeer grote brand gewoed. Dat werd rond 20.00 uur gemeld. Het vuur was even na 21.00 uur bedwongen, aldus de brandweer.
17/07 21u15  Jouw Vrouw Mijn Vrouw terug op SBS6Het programma Jouw vrouw, mijn vrouw krijgt een nieuw leven op SBS6. De zender is op zoek naar vrouwen die bereid zijn een week in een ander gezin met andere leefregels te wonen.
17/07 21u15  Beduidend minder uitvallers op de eerste dag dan in de vorige twee editiesNIJMEGEN - De eerste wandeldag van de Nijmeegse Vierdaagse zit erop. Duizenden wandelaars trotseerden de hitte op hun tocht door de Betuwe.
17/07 21u00  Slachtoffers schietpartij Las Vegas aangeklaagd door eigenaren hotelDe meer dan duizend slachtoffers van de massale schietpartij in Las Vegas afgelopen oktober worden aangeklaagd door de eigenaren van het Mandalay Bay Hotel and Casino. De slachtoffers zijn verbijsterd.
17/07 21u00  Minitsunami treft Mallorca: Duitse vader verdrinkt, zoontjes geredEen zogenoemde meteotsunami heeft op Mallorca het leven gekost aan een Duitse toerist. De man (53) verdronk door de plotseling opkomende vloedgolven, die ontstaan door snelle luchtdrukverandering. Zijn zoontjes van acht - een tweeling - konden worden gered. De plotselinge vloedgolven veroorzaakten veel schade. Ook op buureiland Menorca.
17/07 21u00  Elon Musk: van superheld tot internettrolTesla-baas Elon Musk ligt onder vuur. Afgelopen weekend maakte hij een Britse grotduiker, die meedeed aan de reddingsactie van de Thaise voetballertjes, uit voor pedofiel. Zijn botte pogingen om critici de mond te snoeren doen het imago van de flamboyante visionair geen goed.
17/07 20u45  Zeer grote brand in Zaltbommel, tegenover chemische fabriek SachemZALTBOMMEL - Op het industrieterrein aan het Van Voordenpark langs de A2 in Zaltbommel woedt dinsdagavond een zeer grote brand. Dikke zwarte rookwolken zijn tot in de wijde omtrek te zien.
17/07 20u30  Wielrenner geraakt door aanhanger van passerende auto en valtAALTEN - Een wielrenner is in het ziekenhuis beland nadat hij samen met twee andere wielrenners ten val kwam op de Legtersdijk in Aalten. Een van de drie Duitse mannen werd aangetikt door de aanhanger van een passerende auto en kwam zo op het asfalt terecht.
17/07 20u15  Supermarkt neemt maatregelen om winkels te bevoorraden met voldoende waterNu het warme weer aanhoudt en er op sommige plekken weinig water uit de kraan komt, neemt de consumptie van mineraalwater flink toe. Een aantal supermarkten neemt extra maatregelen om de voorraad in de winkels op peil te houden, blijkt uit een rondgang.
17/07 20u15  Zeshonderd wandelaars moeten de strijd staken na de eerste wandeldagNIJMEGEN - De eerste wandeldag van de Nijmeegse Vierdaagse zit erop. Duizenden wandelaars trotseerden de hitte op hun tocht door de Betuwe.
17/07 20u00  Nikkie showt haar strakke billen en Monica Geuze heeft baby-tattooKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.
17/07 20u00  Groenewegen net op tijd binnen bij eerste bergetappeDylan Groenewegen hoeft de Tour de France niet te verlaten. De sprinter van LottoNL-Jumbo, al goed voor twee ritzeges, kende zoals voorspeld een zware dag in de Alpen. Hij werd gehinderd door de gevolgen van een val in de kasseienrit van zondag en raakte al snel achterop.
17/07 19u45  Alaphilippe vergeet teleurstellingen: 'Dit is geweldig'Twee jaar geleden was hij er al dichtbij, maar vandaag in le Grand-Bornand slaagde Julian Alaphilippe in zijn opzet.
17/07 19u30  NZa: Wachttijden psychische hulp nog steeds te hoogDe wachttijden in de geestelijke gezondheidszorg (ggz) zijn nog steeds te hoog. Het is niet gelukt de wachttijden per 1 juli onder de norm te brengen die was afgesproken. Dat is teleurstellend, vindt de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).
17/07 19u15  Dierenorganisaties vrezen voor toekomst van de leeuwDierenorganisaties maken zich grote zorgen om de toekomst van de leeuw. Ze zijn bang dat, net als bij de tijgers, het veelvuldig fokken van de dieren uiteindelijk zorgt voor intensiever stropen. In Zuid-Afrika leeft zelfs nog maar een kwart van de dieren in het wild.
17/07 19u15  'Verdriet om MH17 voelt als een knellend harnas'Duizend nabestaanden herdachten vandaag de ramp met vlucht MH17. Ze zochten troost en bemoediging bij elkaar. Want ook vier jaar later is de pijn onveranderd groot.
17/07 19u00  Groenewegen ternauwernood op tijd binnenDylan Groenewegen hoeft de Tour de France niet te verlaten. De sprinter van LottoNL-Jumbo, al goed voor twee ritzeges, kende zoals voorspeld een zware dag in de Alpen. Hij werd gehinderd door de gevolgen van een val in de kasseienrit van zondag en raakte al snel achterop. Een halve minuut voordat de tijdlimiet was verstreken, iets meer dan 34 minuten achter ritwinnaar Julian Alaphilippe, bereikte Groenewegen de finish in Le Grand-Bornand.
17/07 19u00  Dumoulin: Tegenwind en ploeg als Sky maken aanvallen lastigHet liefst was Tom Dumoulin in de slotfase van de eerste bergetappe van de Ronde van Frankrijk nog even in de aanval gegaan. ,,Maar op de laatste klim stond er veel tegenwind', zei hij voor de camera van de NOS.
17/07 19u00  Mollema heeft teveel last van de rug en verliest tijd: 'Het was afzien'Bauke Mollema heeft in de tiende etappe van de Tour de France 51 seconden verloren op zijn concurrenten voor het klassement. De renner van Trek moest op de slotklim, de Col de la Colombière, de groep met klassementsrenners laten gaan. Hij ondervond nog te veel last van zijn rug, die hij zondag bezeerde bij een val in de rit naar Roubaix.
17/07 19u00  Hoekstra pakt foutief gebruik uitzonderingsregel bonussen aanBanken en verzekeraars maken verkeerd gebruik van de uitzonderingen op het bonusplafond van 20 procent van het salaris. Zij geven bepaalde medewerkers een hogere bonus, terwijl dat eigenlijk niet de bedoeling is.
17/07 19u00  Gesink wil vaker in de aanval: 'Mijn niveau is echt goed'Robert Gesink ging in de aanval tijdens de tiende etappe van de Ronde van Frankrijk. De klimmer van LottoNL-Jumbo maakte een goede indruk, maar miste de explosiviteit om de Fransman Julian Alaphilippe van de ritzege af te kunnen houden.
17/07 18u45  Zeshonderd wandelaars moeten Vierdaagse staken na eerste dagNa de eerste dag van de Nijmeegse Vierdaagse is de tocht al klaar voor 607 wandelaars. De tocht gaat morgen verder met 43.873 lopers. Vorig jaar vielen 792 deelnemers uit op de eerste wandeldag.
17/07 18u45  Gesink wil vaker in de aanval: Mijn niveau is echt goedRobert Gesink ging in de aanval tijdens de tiende etappe van de Ronde van Frankrijk. De klimmer van LottoNL-Jumbo maakte een goede indruk, maar miste de explosiviteit om de Fransman Julian Alaphilippe van de ritzege af te kunnen houden.
17/07 18u45  NPO wil coördinator Journalistiek aanstellenDe NPO denkt na over het aanwijzen van een genrecoördinator Journalistiek. Op deze manier krijgen journalistieke programma’s als Zembla, Tegenlicht, Andere Tijden en EenVandaag een meer beschermde status bij de publieke omroep.
17/07 18u45  Thomas Markle wil het goedmaken met Meghan: 'Ik móet haar zien'Thomas Markle, de vader van hertogin Meghan Markle, vliegt mogelijk naar het Verenigd Koninkrijk om de verstoorde relatie met zijn dochter te herstellen. Markle, die in Mexico woont en gezondheidsproblemen heeft, zegt het 'niets te kunnen schelen' dat Meghan kwaad is.
17/07 18u30  Zwoegen om genoeg leraren te vinden voor nieuwe schooljaarBasisscholen vragen parttime leraren meer te werken, proberen extra onderwijsassistenten aan te nemen en zetten leraren voor de klas die nog een opleiding volgen. Zo proberen ze het lerarentekort na de zomervakantie de baas te zijn.
17/07 18u30  'NPO wil genrecoördinator Journalistiek aanstellen'De NPO denkt na over het aanwijzen van een genrecoördinator Journalistiek. Op deze manier krijgen journalistieke programma’s als Zembla, Tegenlicht, Andere Tijden en EenVandaag een meer beschermde status bij de publieke omroep.
17/07 18u30  Een rijstrook A326 open ter hoogte van Wijchen door ongevalWIJCHEN - Door een ongeluk met een auto en een vrachtwagen is de A326 dicht bij de afslag naar Bergharen. Dat meldt de ANWB rond 17.30 uur. Daardoor ontstaat er enige file in de richting van de aansluiting met de A50 en Ravenstein.
17/07 18u15  Guus Meeuwis en Brabantse worstenbroodjes zijn nu emoticonsHet begon eigenlijk als 1 april-grap, maar werd realiteit. Brabant heeft zijn eigen emoticons, 'Braboticons' genoemd. Onder meer Guus Meeuwis, Schrobbelèr, de kruikenzeiker en Roy Donders kregen een make-over.
17/07 18u00  Thomas Markle wil naar Kensington Palace: 'Ik móet Meghan zien'Thomas Markle, de vader van hertogin Meghan Markle, vliegt mogelijk naar het Verenigd Koninkrijk om de verstoorde relatie met zijn dochter te herstellen. Markle, die in Mexico woont en gezondheidsproblemen heeft, zegt het 'niets te kunnen schelen' dat Meghan kwaad is.
17/07 18u00  Dronken Nederlandse (21) in Canada veroordeeld na verstoren vluchtEen 21-jarige vrouw uit Nederland is in Canada veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie weken wegens het verstoren van een Air Canada-vlucht. De werkloze Elke v.d.V. moet ook een boete van een paar duizend euro betalen. Ze schopte stennis aan boord toen ze geen alcohol meer kreeg waardoor het vliegtuig een tussenlanding moest maken, melden Canadese media.
17/07 18u00  Zeldzaam grote groep dolfijnen gespot in NoordzeeEen bijzondere waarneming voor de onderzoekers van het Museum voor Natuurwetenschappen in Brussel. Ze hebben gisterenmiddag een zeldzaam grote groep van 25 dolfijnen met kalfjes gespot voor de Vlaamse kust. De tuimelaars zijn mogelijk ook voor onze kust te zien.
17/07 18u00  A326 dicht ter hoogte van Wijchen door ongevalWIJCHEN - Door een ongeluk met een auto en een aanhanger is de A326 dicht bij de afslag naar Bergharen. Dat meldt de ANWB rond 17.30 uur. Daardoor ontstaat er enige file in de richting van de aansluiting met de A50.
17/07 18u00  KNVB experimenteert met ABBA-penaltyserie, onvrede bij FeyenoordDe KNVB start komend seizoen een experiment met de zogenoemde ABBA-strafschoppenserie. De procedure (waarbij team A begint met een strafschop, vervolgens team B twee keer aan de beurt is, vervolgens weer team A twee keer, enzovoort) zal voor het eerst van kracht zijn bij de strijd om de Johan Cruijff Schaal tussen PSV en Feyenoord op 4 augustus.
17/07 17u30  Groenewegen meest gezochte wielrenner op GoogleDe twee ritzeges in de Tour de France hebben van Dylan Groenewegen de meest gezochte renner in Nederland op Google gemaakt. De zoekmachine maakt na ruim een week de balans op. De 25-jarige topsprinter uit Amsterdam lost Tom Dumoulin af, al kan dat nu de Tour in de bergen is beland, snel veranderen.
17/07 17u16  Smetvrees en zes andere angsten die een topvakantie in de weg staanEindelijk breekt de vakantie aan, even geen werk, geen stress. Hoewel, sommige mensen voelen juist meer spanningen in de zomermaanden. Deze zeven angsten staan een topvakantie in de weg. Misschien herkenbaar?
17/07 17u00  Vierdaagse trekt stekker uit lopers-appEr komt dit jaar geen app meer voor Vierdaagselopers die een Apple-mobiel gebruiken. Na dagenlang gepruts van de ontwikkelaar bleek de app dinsdag nog niet te werken. Voor marsleider Henny Sackers reden om de stekker uit de app te trekken.
17/07 17u00  Paniek slaat toe bij vriendin André HazesDe paniek slaat toe bij Monique Westenberg, de vriendin van zanger André Hazes, als ze tijdens haar debuut als interieurstyliste niet tevreden is over een door haar gekozen meubelcombinatie. ,,Ik vind het er helemaal niet bij passen'', verzucht ze in het programma Sterren Houden Huis, dat vanavond om 20.34 uur te zien is op RTL 4.
17/07 16u45  Goudse kaas straks 30 procent goedkoper naar JapanGoudse en andere kaas kan straks bijna 30 procent goedkoper naar Japan, wijn 15 procent. Dat en nog veel meer is het directe gevolg van de grootste handelsovereenkomst ooit die EU-president Donald Tusk, Commissievoorzitter Juncker en de Japanse premier Abe vandaag in Japan ondertekenden.
17/07 16u45  'Europese Unie legt Google nieuwe miljardenboete op'De Europese Commissie bereidt zich voor om Google morgen een nieuwe miljardenboete op te leggen. Ditmaal vanwege misbruik van de machtspositie van Android, zijn besturingssysteem voor smartphones. Dat melden diverse bronnen.
17/07 16u45  Noodkreet Yesse (18) helpt: hij wordt niet dakloosNIJMEGEN - Grote opluchting: Yesse de Boo wordt niet dakloos. Na het overlijden van zijn moeder kreeg de 18-jarige Nijmegenaar te horen dat hij de huurwoning in Nijmegen-Oost binnen een half jaar moest verlaten. Dankzij een veel gedeelde emotionele noodkreet op Facebook kwam Standvast Wonen vandaag alsnog in actie. Samen gaan ze op zoek naar een nieuwe woning.
17/07 16u30  Belgen met Van Avermaet en Van Aert naar EK wielrennen in GlasgowGreg Van Avermaet neemt deel aan het EK wielrennen op de weg, volgende maand in Glasgow. Net als Nederland heeft België ook een vermaard veldrijder in de EK-selectie. Het is wereldkampioen Wout van Aert, die in Schotland Mathieu van der Poel tegenkomt. Normaal treffen zijn elkaar als crossers.
17/07 16u30  Zes jaar cel voor jihadstrijder Victor D.Jihadstrijder Victor D. uit Heeten is vandaag veroordeeld tot zes jaar gevangenisstraf wegens deelname aan een terroristische organisatie. Dat heeft de rechtbank in Rotterdam bepaald. De straf is conform de eis.
17/07 16u16  KNVB experimenteert met ABBA-penaltyserieDe KNVB start komend seizoen een experiment met de zogenoemde ABBA-strafschoppenserie. De procedure (waarbij team A begint met een strafschop, vervolgens team B twee keer aan de beurt is, vervolgens weer team A twee keer, enzovoort) zal voor het eerst van kracht zijn bij de strijd om de Johan Cruijff Schaal tussen PSV en Feyenoord.
17/07 16u16  Netflix laat oorlogsfilm Bankier van Verzet wereldwijd zienNetflix gaat de Nederlandse oorlogsfilm Bankier van het Verzet streamen. De bioscoophit met in de hoofdrollen Barry Atsma, Jacob Derwig en Pierre Bokma is vanaf 11 september wereldwijd te zien bij de streamingdienst, met uitzondering van China. In Nederland en België is de film pas volgend jaar te zien bij Netflix.
17/07 16u16  Gelderlanders mogen meedenken over nieuwe commissarisInwoners van de provincie Gelderland mogen meedenken over het type commissaris van de Koning dat de huidige commissaris Clemens Cornielje gaat opvolgen.
17/07 16u00  Zoontje Fresku buiten levensgevaar 'na oproep om gebeden'Het gaat beter met het zoontje van de Brabantse rapper Fresku (31). De artiest riep zijn volgers drie dagen geleden op om voor de kleine Rayaan te bidden. Hij is inmiddels buiten levensgevaar, zo laat zijn management weten.
17/07 16u00  LIVE: Gesink dicht op loodzware klim gat met koplopers, Froome rijdt lek• Etappe 10: 158,5 kilometer van Annecy naar Le Grand-Bornand • Bekijk hier de vooruitblik van Thijs Zonneveld • Behoudt Greg van Avermaet het geel? • Tom Dumoulin vijftiende op 2'03
17/07 15u45  Droogte dwingt waterschappen tot actie: 'Record 1976 gaat eraan'De droogte houdt aan: drinkwaterbedrijven zien de waterdruk dalen, waterschappen moeten dijken nat houden, en experts vrezen voor een explosie van blauwalg en botulisme. Morgen komen er mogelijk landelijke maatregelen.
17/07 15u45  Slachtoffers MH17-vliegramp herdachtNabestaanden uit binnen- en buitenland hebben in Vijfhuizen de 298 slachtoffers van de MH17-vliegramp herdacht. Ze deden dat bij het Nationaal Monument MH17. Rond het moment dat de Boeing 777 van Malaysia Airlines vier jaar geleden neerstortte, waren de ongeveer duizend aanwezigen een minuut stil.
17/07 15u45  LIVE: Gesink sluit aan bij koplopers, Alaphilippe alleen verder• Etappe 10: 158,5 kilometer van Annecy naar Le Grand-Bornand • Bekijk hier de vooruitblik van Thijs Zonneveld • Greg van Avermaet voor de laatste keer in het geel? • Tom Dumoulin vijftiende op 2'03
17/07 15u30  Vitesse boekt tegen Lokomotiv Moskou eerste zege onder SloetskiVitesse heeft zijn eerste zege geboekt onder de nieuwe Russische trainer Leonid Sloetski. De Arnhemmers wonnen in het Oostenrijkse Klagenfurt de oefenwedstrijd tegen de Russische kampioen Lokomotiv Moskou met 3-0. Thomas Bruns, Roy Beerens en Alexander Büttner scoorden.
17/07 15u30  Estelle flaneert in luchtig setje en Roxeanne showt geboortekaartjeKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.
17/07 15u30  Slot op drugspand aan Dennenoord in AaltenAALTEN - Een woonhuis aan de Dennenoord in Aalten is gesloten voor de duur van drie maanden door burgemeester Anton Stapelkamp. In het huis werd in mei een wietkwekerij gevonden.
17/07 15u30  Dit is hoe Merel (31) en Daan (31) omgaan met hun open relatieOver gemak en ongemak in een relatie. Merel (31) heeft een open relatie met Daan (31). Intiem zijn met een ander mag, maar wel na overleg.
17/07 15u30  LIVE: Gesink begint met kleine achterstand aan loodzware klim• Etappe 10: 158,5 kilometer van Annecy naar Le Grand-Bornand • Bekijk hier de vooruitblik van Thijs Zonneveld • Greg van Avermaet voor de laatste keer in het geel? • Tom Dumoulin vijftiende op 2'03
17/07 15u15  Teambaas Mercedes: Minder punten gescoord dan gehooptMercedes heeft te veel fouten gemaakt in het eerste deel van het Formule 1-seizoen. Dat zegt teambaas Toto Wolff van de Duitse renstal in aanloop naar de Grand Prix van Duitsland zondag. ,,We hebben minder punten gescoord dan we hoopten en dat was voor een belangrijk deel eigen schuld. Er is één troost; we hebben nog steeds de snelste auto.''
17/07 15u15  Drie Arnhemmers opgepakt bij invallen om drugshandelARNHEM - Vanwege een langer lopend onderzoek naar drugshandel en -productie is de politie maandagmiddag meerdere woningen in Arnhem-Zuid binnengevallen. Daarbij werden een 23-jarige vrouw en twee mannen (29 en 56 jaar oud) uit Arnhem opgepakt door een arrestatieteam. De 56-jarige was bezig met de productie van drugs toen hij werd aangehouden, meldt de politie.
17/07 15u15  Wageningse Van Vleuten wint na Giro Rosa ook La CourseAnnemiek van Vleuten heeft net als vorig jaar La Course gewonnen, de eendaagse wedstrijd voor vrouwen die de tegenhanger is van de Tour de France. Na een 15 kilometer lange achtervolging na de top van La Colombière versloeg ze Anna van der Breggen op de finishlijn in het Alpendorp Le Grand-Bornand.
17/07 15u00  Politie valt woningen in Arnhem-Zuid binnen om drugshandel, drie Arnhemmers opgepaktARNHEM - Vanwege een langer lopend onderzoek naar drugshandel en -productie is de politie maandagmiddag meerdere woningen in Arnhem-Zuid binnengevallen. Daarbij werden een 23-jarige vrouw en twee mannen (29 en 56 jaar oud) uit Arnhem opgepakt door een arrestatieteam. De 56-jarige was bezig met de productie van drugs toen hij werd aangehouden, meldt de politie.
17/07 15u00  Marechaussee doet grote drugsvangst op marinierskazerne DoornDe Koninklijke Marechaussee heeft gisteren een grote partij cocaïne gevonden op de marinierskazerne in Doorn. Dat meldt de Marechaussee vanmiddag in een korte verklaring.
17/07 15u00  LIVE: Kopgroep gehalveerd na eerste klim, Gesink en Slagter missen de boot• Etappe 10: 158,5 kilometer van Annecy naar Le Grand-Bornand • Bekijk hier de vooruitblik van Thijs Zonneveld • Greg van Avermaet voor de laatste keer in het geel? • Tom Dumoulin vijftiende op 2'03
17/07 14u45  Marechaussee vindt partij drugs op marinierskazerne DoornDe Koninklijke Marechaussee heeft vandaag een partij drugs aangetroffen op de marinierskazerne in Doorn.
17/07 14u45  Dief die wekenlang vrouwenkleding van waslijnen trok in kraag gevatOplettende inwoners van het Limburgse Vlodrop hebben na enkele weken een mysterieuze kledingdief op heterdaad betrapt. De man had het vooral gemunt op vrouwenkleding, meldt 1Limburg.
17/07 14u31  Boeren willen burgers voorlichten over bedrijfHAPS/BEERS - Burgers laten zien wat boeren precies doen met hun kippen, varkens, koeien en andere dieren op de boerderij. Door hen uitleg te geven over wat zich afspeelt op de boerderij. Dat is het idee achter Boert Bewust, een project van agrariërs dat in 2013 het licht zag in de Vallei en onlangs ook in onder meer het Rijk van Nijmegen en het Land van Maas en Waal gestalte kreeg. Later dit jaar moet dit ook van de grond komen in het Land van Cuijk.
17/07 14u31  Vitesse sluit in de Alpen af met overtuigende zege op Lokomotiv MoskouKLAGENFURT – Vitesse stapt vol vertrouwen het vliegtuig in na het trainingskamp in Oostenrijk. In Klagenfurt versloeg de Arnhemse club dinsdagmiddag de kampioen van Rusland, Lokomotiv Moskou. De cijfers in de Alpen waren overtuigend: 3-0.
17/07 14u31  Vrouw smeerde sambal op vagina van rivale en krijgt bijna half jaar celDe 38-jarige vrouw uit het Brabantse Zundert die vorig jaar december sambal in de vagina van een vriendin smeerde en haar haren afknipte, hoeft niet terug de cel in.
17/07 14u15  Dit Nederlandse gezin woont in een dorp dat niet bestaatZe vonden het in iets kleins of iets groots. Ze vonden het dichtbij of ver weg, opeens of na lang wachten. In deze zomerserie vertellen mensen hoe zij hun geluk vonden of hervonden. Vandaag: de familie Scheltus, die in Spanje een verlaten dorp kocht en het al 23 jaar aan het opknappen is.
17/07 14u15  'Als Daan weg is, ligt jaloezie op de loer'Over gemak en ongemak in een relatie. Merel (31) heeft een open relatie met Daan (31). Intiem zijn met een ander mag, maar wel na overleg.
17/07 14u15  Brabantse smeerde sambal op vagina van rivale en krijgt bijna half jaar celDe 38-jarige vrouw uit het Brabantse Zundert die vorig jaar december sambal in de vagina van een vriendin smeerde en haar haren afknipte, hoeft niet terug de cel in.
17/07 14u15  Nieuwe film van en met Linda de Mol onderwegLinda de Mol, Will Koopman en Frank Houtappels, de makers van de Gooische Vrouwen-films, hebben de handen ineengeslagen voor een nieuwe film. April, May en June moet in 2019 in de bioscoop verschijnen, zo heeft distributeur Independent Films bekendgemaakt.
17/07 14u15  Ambulances rukken uit voor Vierdaagselopers; drie lopers naar ziekenhuisBEMMEL - Verschillende ambulances zijn uitgerukt om deelnemers aan de Vierdaagse te helpen. Inmiddels zijn drie lopers afgevoerd naar het ziekenhuis. Wat de precieze klachten zijn, is niet bekend.
17/07 14u15  LIVE: Mooie groep met Gesink, Sagan, Slagter en Van Avermaet op avontuur• Etappe 10: 158,5 kilometer van Annecy naar Le Grand-Bornand • Bekijk hier de vooruitblik van Thijs Zonneveld • Greg van Avermaet voor de laatste keer in het geel? • Tom Dumoulin vijftiende op 2'03
17/07 14u00  Nieuwe film Linda de Mol onderwegLinda de Mol, Will Koopman en Frank Houtappels, de makers van de Gooische Vrouwen-films, hebben de handen ineengeslagen voor een nieuwe film. April, May en June moet in 2019 in de bioscoop verschijnen, zo heeft distributeur Independent Films bekendgemaakt.
17/07 14u00  Ambulances rukken uit voor VierdaagselopersBEMMEL - Verschillende ambulances zijn uitgerukt om deelnemers aan de Vierdaagse te helpen. Wat de precieze klachten zijn, is niet bekend. Mogelijk dat de warmte de lopers parten speelt.
17/07 14u00  Consumentenclub daagt Air France-KLM: 'Klanten worden op kosten gejaagd'De Belgische consumentenorganisatie Test-Aankoop spant in België een rechtszaak aan tegen Air France-KLM, omdat die passagiers 'nodeloos op kosten jaagt'. Reizigers die een deel van hun ticket niet hebben gebruikt, komen niet meer aan boord zonder bij te betalen, aldus Test-Aankoop.
17/07 13u45  Dj Lyzza woest op hiphopfestival dat 'misbruikartiesten' boektDe Amsterdamse dj en producer Lyzza is woest op de organisatie van hiphopfestival Appelsap dat 11 augustus plaatsvindt in de hoofdstad. Lyzza annuleerde haar optreden, omdat er volgens haar artiesten voor het evenement zijn geboekt, die beschuldigd zijn van seksueel misbruik en intimidatie. Ze is boos dat Appelsap haar standpunt omschreef als 'afgezegd wegens persoonlijke omstandigheden'.
17/07 13u45  LIVE: Nog voor de start valpartij in peloton• Etappe 10: 158,5 kilometer van Annecy naar Le Grand-Bornand • Bekijk hier de vooruitblik van Thijs Zonneveld • Greg van Avermaet voor de laatste keer in het geel? • Tom Dumoulin vijftiende op 2'03
17/07 13u15  Consumentenclub sleept Air France-KLM voor de rechterDe Belgische consumentenorganisatie Test-Aankoop spant in België een rechtszaak aan tegen Air France-KLM, omdat die passagiers 'nodeloos op kosten jaagt'. Passagiers die een deel van hun ticket niet hebben gebruikt, mogen niet aan boord zonder extra te betalen, aldus Test-Aankoop.
17/07 13u15  LIVE: Aanhaken of afhaken in eerste échte bergetappe• Etappe 10: 158,5 kilometer van Annecy naar Le Grand-Bornand • Bekijk hier de vooruitblik van Thijs Zonneveld • Greg van Avermaet voor de laatste keer in het geel? • Tom Dumoulin vijftiende op 2'03
17/07 13u15  Zelfmoord na chantage met naaktbeelden: zaak met Ulftenaar wordt opgeschortBEILEN/ ULFT - Een 20-jarige inwoner van Beilen heeft een einde aan zijn leven gemaakt, nadat hij werd gechanteerd door een man (23) uit Ulft die onder valse voorwendselen naaktbeelden van hem had gekregen.
17/07 13u00  'Nuttig zijn, daar geniet ik van'Hij was jarenlang de hoop van Nederland in de grote rondes. De klassementsambities zijn inmiddels overboord. Robert Gesink (32) wil in een vrije rol een rit winnen in de bergen, en deed deze Tour al veel werk voor zijn ploeggenoten.
17/07 13u00  Tolhoek en Bennett langer bij Lotto-JumboAntwan Tolhoek fietst de komende twee jaar ook voor de Nederlandse ploeg Lotto-Jumbo.
17/07 12u45  Van Vleuten wint titanenstrijd met Van der Breggen in La CourseAnnemiek van Vleuten heeft voor de tweede keer in haar carrière La Course gewonnen. De olympisch kampioene, in 2015 ook al de beste in de Franse koers, hield na 112,5 kilometer in finishplaats Le Grand Bornand landgenote Anna van der Breggen nipt achter zich. De rit ging deels over hetzelfde parcours dat de mannen vandaag afwerken in de Tour de France.
17/07 12u45  Experts verwachten 'explosie' van blauwalg door het warme weerVaak vliegen de blauwalgmeldingen ons bij hoge temperaturen om de oren, maar nu valt het ondanks het warme weer nog mee. Maar dat is stilte voor de storm, volgens experts.
17/07 12u45  Top en flop na rentree bij Ajax: van Rijkaard tot MidoMet Daley Blind keert er weer een Ajacied terug op het oude nest. Lang niet alle comebacks waren succesvol. We zetten vijf tops en flops op een rij.
17/07 12u45  Bedenker nepnieuws Joling voor rechter: 'hij accepteert excuses niet'Het nepnieuws dat de politie eind vorig jaar een wietplantage zou hebben opgerold in de Aalsmeerse woning van Gerard Joling, komt de bedenker ervan misschien duur te staan. De rechtbank in Groningen buigt zich morgen over de zaak die de zanger aanspande tegen Daniël Knevelman (34). ,,Gerard accepteert mijn nederige excuses voor het satirisch bedoelde bericht helaas nog steeds niet.''
17/07 12u45  Hof: Rusland moet 20.000 euro betalen aan Pussy RiotRusland moet drie leden van Pussy Riot een schadevergoeding van duizenden euro's betalen. Het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM) oordeelt dat de rechten van de vrouwen zijn geschonden tijdens de rechtszaak over hun 'punkgebed' in een Russische kerk in 2012.
17/07 12u15  Femke Halsema: Bedreiging brandweerbaas onacceptabelDe Amsterdamse burgemeester Femke Halsema noemt de doodsbedreigingen aan het adres van brandweercommandant Leen Schaap 'onacceptabel'. Ze heeft contact gehad met Schaap en zegt de crisis bij de Amsterdamse brandweer met voorrang te behandelen.
17/07 12u15  Forse tegenvaller voor Vitesse: Mount naar Derby CountySANKT VEIT AN DER GLAN - Vitesse grijpt naast toptalent Mason Mount. De Engelse jeugdinternational wordt dit seizoen door Chelsea verhuurd aan Derby County. Daar zwaait Frank Lampard als trainer de scepter.
17/07 12u15  Zelfmoord na chantage met naaktbeelden: verdachte uit Ulft voor rechterBEILEN/ULFT - Een 20-jarige inwoner van Beilen heeft een einde aan zijn leven gemaakt, nadat hij werd gechanteerd door een man (23) uit Ulft die onder valse voorwendselen naaktbeelden van hem had gekregen, zo meldt Dagblad van het Noorden.
17/07 12u15  Vier jaar geleden werd MH17 neergehaald: 'Mijn dochter blijft 17'Vandaag vier jaar geleden werd vlucht MH17 neergehaald door een Russische Buk-raket boven Oost-Oekraïne. De herdenkingsdienst in Vijfhuizen vanmiddag krijgt een extra lading nu onlangs formeel Rusland als schuldige is aangewezen. ,,De wereld gaat door, maar voor ons nabestaanden niet.''
17/07 12u00  Vandaag vier jaar geleden werd MH17 neergehaald: 'mijn dochter blijft 17'Vandaag vier jaar geleden werd vlucht MH17 neergehaald door een Russische Buk-raket boven Oost-Oekraïne. De herdenkingsdienst in Vijfhuizen vanmiddag krijgt een extra lading nu onlangs formeel Rusland als schuldige is aangewezen. ,,De wereld gaat door, maar voor ons nabestaanden niet.''
17/07 11u15  Klarendal krijgt eigen tv-serie: 'Allang geen achterstandswijk meer'ARNHEM - Klarendal is onderwerp van een twaalfdelige televisieserie. De angst van bewoners van de Arnhemse wijk om als tokkies te worden afgeschilderd, is ongegrond, zegt de programmamaker.
17/07 11u15  De laatste gezinsvakantie voor Vera (12): 'We weten dat het einde nadert'Vera Poos (12) lijdt aan een dodelijke stofwisselingsziekte. Haar ouders en haar broers hebben Vera meegenomen naar Disneyland Parijs. Het zou weleens hun laatste gezinsvakantie kunnen zijn geweest.
17/07 11u15  Waterbedrijf waarschuwt voor 'slap straaltje' en bruin water uit de kraanMensen in Friesland, Overijssel en Flevoland kunnen last hebben van lagere waterdruk. Er wordt fors meer leidingwater verbruikt, waardoor de druk automatisch afneemt. Ook kan het drinkwaterbedrijf, in deze delen van het land is dat Vitens, zelf nog aan de waterkraan draaien: 'Als we de druk een beetje verlagen, besparen we zo twintig procent'.
17/07 11u00  De Slimste Mens start met 1,1 miljoen kijkersHet twaalfde seizoen van De Slimste Mens is van start gegaan met 1,1 miljoen kijkers. Dat blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. In de eerste aflevering waren acteur Cas Jansen, schaatser Jan Blokhuijsen en cabaretière Lonneke Dort te gast.
17/07 11u00  FNV dreigt met zondagsdiensten in ziekenhuizenFNV dreigt met hardere acties bij universitaire ziekenhuizen als werkgevers niet tegemoetkomen aan de (loon)eisen van de vakbond. ,,De stiptheidsacties zullen opgeschaald worden naar het draaien van zondagsdiensten op doordeweekse dagen'', luidt de waarschuwing.
17/07 10u45  Eerste echte test voor Dumoulin, Kruijswijk en MollemaNa de eerste negen doldwaze dagen in de Tour zijn de tijds-verschillen minimaal. Daar komt vanaf vandaag, tijdens de eerste van drie Alpenritten, verandering in. De Tour begint opnieuw.
17/07 10u45  Reclamespotje over Lieke Martens roert tot tranen toeColumniste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op televisie.
17/07 10u45  Blunder Vierdaagse: geen wc-papier bij rustpostSLIJK-EWIJK - De duizenden wandelaars die deze ochtend bij de eerste rustplaats van deze Vierdaagse stoppen, moeten hopen dat ze niet hoeven te poepen. Het probleem: het wc-papier is op.
17/07 10u15  Fans worden met vervolg ABBA-musicalfilm op wenken bediendHet duurt even voordat ze in beeld komt, maar dan heb je ook wat: Cher. In de vervolgfilm op de ABBA-musical Mamma Mia! (2009) maakt de zangeres haar entree als de grootmoeder van het hoofdpersonage Sophie (Amanda Seyfried) die bij de opening van haar Griekse restaurant niet echt op haar zit te wachten. ,,Je bent niet uitgenodigd”, bijt zij haar toe. ,,Schat, dat zijn altijd de beste feestjes”, luidt het gevatte antwoord van de platinablonde oma.
17/07 10u15  Wéér meer bezoekers VierdaagsefeestenNIJMEGEN - De Vierdaagsefeesten stevenen af op een nieuw bezoekrecord: voor de derde dag op rij werd een dagrecord gebroken: de maandag trok 10.000 mensen meer dan vorig jaar. Al met al waren er gisteren naar schatting 195.000 feestvierders in Nijmegen.
17/07 10u15  Waterbedrijf waarschuwt voor 'slap straaltje' uit de kraanMensen in Friesland, Overijssel en Flevoland kunnen last hebben van lagere waterdruk. Er wordt fors meer leidingwater verbruikt, waardoor de druk automatisch afneemt. Ook kan het drinkwaterbedrijf, in deze delen van het land is dat Vitens, zelf nog aan de waterkraan draaien: 'Als we de druk een beetje verlagen, besparen we zo twintig procent'.
17/07 10u00  'Ons land behoort juist tot de top'Europa loopt helemaal niet achter op het gebied van kunstmatige intelligentie. Amsterdam ontwikkelt zich zelfs tot een hotspot, zegt Michelle Gregory van Elsevier.
17/07 10u00  Alle 14- tot 18-jarigen krijgen oproep voor prik tegen dodelijke bacterieHet kabinet gaat 650.000 extra tieners oproepen voor de vaccinatie tegen de dodelijke infectieziekte meningokokken. Met de inenting van deze groep kinderen tussen de 14 en 17 jaar probeert het kabinet de opmars van meningokokken type W in te dammen. ,,Het gaat om een uitzonderlijke grote inentingscampagne'', verklaart het RIVM.
17/07 09u45  Waterbedrijf waarschuwt voor slap straaltje uit de kraanMensen in het noorden en oosten van het land kunnen last hebben van lagere waterdruk. Er wordt fors meer water verbruikt, waardoor de druk automatisch afneemt. Ook kan drinkwaterbedrijf Vitens zelf nog aan de waterkraan draaien: 'Als we de druk een beetje verlagen, besparen we zo twintig procent'.
17/07 09u45  Nog nooit zó snel eerste deelnemer Vierdaagse bij finishNIJMEGEN - De eerste Vierdaagsedeelnemer is al binnen: Ronald van Dort (36) uit Ridderkerk. Hij kwam al om 8.15 uur aan op finishlocatie De Wedren. In zijn rolstoel. Het is waarschijnlijk de snelste Vierdaagsedeelnemer ooit.
17/07 09u30  Criterium Heerlen dolblij met komst DumoulinHet mocht wat kosten, maar het wielercriterium van Heerlen is er in geslaagd Tom Dumoulin aan de start te krijgen. De organisatie bracht het heuglijke nieuws vandaag naar buiten; de Limburger doet 3 augustus - de week na de Tour de France - mee.
17/07 09u30  Oproep aan Vierdaagselopers zich te gedragen werkt nietNIJMEGEN - Aan de oproep aan de deelnemers aan de vanochtend gestarte Vierdaagse om zich onderweg te gedragen, lijkt geen gehoor te worden gegeven. Wandelaars stappen massaal weilanden, bermen en bosjes in om hun behoefte te doen.
17/07 09u30  Brandstichters verwoesten stapel hout voor bouwdorp van Culemborgse jeugdCULEMBORG - Aan de Eemweg in Culemborg is in de nacht van maandag op dinsdag een stapel pallets in brand gestoken. Deze stonden klaar voor Culemborgse kinderen, die daar deze dinsdagochtend hutten zouden komen bouwen.
17/07 09u15  'Een goede taart kan goddelijk smaken'Taart en een voedselallergie is geen handige combinatie. Zonde, want bij een feestje hoort voor veel mensen een taartje. Of je moet een baksel van Amélie eten. Taarten met als enige toevoeging een enorme bak plezier.
17/07 09u15  Zon en zee? Doe niets in je uppie!De zomervakantie is nog maar net begonnen en er zijn dit weekend zeker drie verdrinkingsdoden te betreuren. Mariska Hol, expert in zwemveiligheid, maakt zich zorgen. Haar negen geboden voor veilig zwemplezier.
17/07 09u15  Eva Jinek: 'Doodknuffelen' schattige diertjes is volstrekt normaalDe momenteel zwangere talkshowpresentatrice Eva Jinek (40) blijkt een bijna onbedwingbare neiging te hebben om jonge dieren 'dood te knuffelen'. ,,Zodra ik een kitten zie, vind ik die zó tergend lief en schattig dat ik ‘m het liefst wil vermorzelen met mijn hele lichaamsgewicht. Of het beest op wil eten'', aldus Jinek die inmiddels een wetenschappelijke verklaring heeft gevonden voor haar gevoel voor met name jonge poesjes.
17/07 09u15  Vieze buitenlandse diesel in Arnhem niet welkom, maar bekeuren is lastigARNHEM - Buitenlandse chauffeurs met dieselauto's die niet zijn toegestaan in de milieuzone in en rond het Arnhemse centrum gaan zeker niet vrijuit. Alleen het beboeten, dat is nog een lastige zaak. Dat gebeurt niet of nauwelijks, waardoor buitenlanders vrij spel hebben.
17/07 09u00  Eva Jinek: Ik weet eindelijk waarom ik schattige diertjes wil 'doodknuffelen'De momenteel zwangere talkshowpresentatrice Eva Jinek (40) blijkt een bijna onbedwingbare neiging te hebben om jonge dieren 'dood te knuffelen'. ,,Zodra ik een kitten zie, vind ik die zó tergend lief en schattig dat ik ‘m het liefst wil vermorzelen met mijn hele lichaamsgewicht. Of het beest op wil eten'', aldus Jinek die inmiddels een wetenschappelijke verklaring heeft gevonden voor haar gevoel voor met name jonge poesjes.
17/07 09u00  Crisis bij brandweer laait opEen dildorel, miljoenendouceurs en nu zelfs doodsbedreigingen. Een langlopend conflict bij de Amsterdamse brandweer ontvlamt.
17/07 09u00  Achttien WK-goals dingen mee naar mooisteWereldvoetbalbond FIFA heeft achttien doelpunten geselecteerd die aanspraak maken op de titel mooiste goal van het WK in Rusland.
17/07 09u00  Liefst 650.000 tieners krijgen oproep voor prik tegen dodelijke bacterieHet kabinet gaat 650.000 extra tieners oproepen voor de vaccinatie tegen de dodelijke infectieziekte meningokokken. Met de inenting van deze groep kinderen tussen de 14 en 17 jaar probeert het kabinet de opmars van meningokokken type W in te dammen. ,,Het gaat om een uitzonderlijke grote inentingscampagne'', verklaart het RIVM.
17/07 08u30  Gerbrands in turbulente zomer de stabiele factor bij PSVPSV-directeur Toon Gerbrands zag in de afgelopen periode veel dingen veranderen bij de landskampioen. Zelf blijft hij. ,,Ik ben niet te koop.”
17/07 08u30  Duizenden extra tieners krijgen oproep voor prik tegen dodelijke bacterieHet kabinet gaat 650.000 extra tieners oproepen voor de vaccinatie tegen de dodelijke infectieziekte meningokokken. Met de inenting van deze groep kinderen tussen de 14 en 17 jaar probeert het kabinet de opmars van meningokokken type W in te dammen.
17/07 08u15  Twee voor de prijs van éénColumnist Thijs Zonneveld keek zondag even niet naar de Tour de France, maar naar de Giro Rosa.
17/07 08u15  650.000 kinderen krijgen prik tegen dodelijke meningokok-bacterieHet kabinet gaat 650.000 extra tieners oproepen voor de vaccinatie tegen de dodelijke infectieziekte meningokokken. Met de inenting van deze groep kinderen tussen de 14 en 17 jaar probeert het kabinet de opmars van meningokokken type W in te dammen.
17/07 08u00  Dodental door hittegolf Japan loopt opEen intense hittegolf in Japan heeft de afgelopen dagen aan zeker veertien mensen het leven gekost. Duizenden personen moesten worden behandeld in ziekenhuizen nadat ze onwel waren geworden door de hoge temperaturen, berichten Japanse media. Het kwik steeg maandag op sommige plaatsen tot boven de 39 graden.
17/07 08u00  Superster Cher (72) speelt oma in Mamma Mia! Here We Go AgainZelfs de sterren van de filmmusical Mamma Mia! Here We Go Again - onder wie Meryl Streep en Pierce Brosnan - waren onder de indruk toen Cher voor het eerst op de set verscheen. ,,Het respect droop ervanaf. Zij is een icoon.’’
17/07 08u00  Paris Jackson verbaasd over ophef over haar biseksualiteitParis Jackson (20) kijkt ervan op dat er zoveel reacties komen op haar opmerking dat ze op mannen en vrouwen valt. Volgens het model heeft zij nooit een geheim gemaakt van haar seksuale voorkeuren.
17/07 07u45  Ik heb nauwelijks geld op zak; Als het even kan, betaal ik met m’n pinpasNIJMEGEN - Vals geld duikt steeds minder vaak op. Dat blijkt uit cijfers van de politie Oost-Nederland en de Nederlandsche Bank (DNB). Toch blijft het oppassen geblazen. Valsemunters slaan hun slag het liefst in de horeca en op festivals. Die treffen maatregelen: ze laten bezoekers met de pinpas (contactloos) betalen.
17/07 07u45  Zo ziet het lichaam van Bob Jungels eruit na de kasseienritBob Jungels postte gisteravond op Instagram een foto waarin hij zijn gehavende lichaam toont vol blauwe plekken en wondjes na valpartijen in de negende Tour etappe van zondag. De enerverende rit door Noord-Frankrijk ging over tientallen kilometers kasseienstroken.
17/07 07u45  Johnny Depp sluit deal met ex-managersPirates of the Caribbean-ster Johnny Depp (55) is tot een akkoord gekomen met zijn voormalige management. Eerder klaagde hij The Management Group (TMG) aan voor fraude en eiste hij 25 miljoen dollar van het bedrijf.
17/07 07u45  Madonna bezoekt ziekenhuis in MalawiMadonna (59) is met haar zes kinderen neergestreken in het Afrikaanse land Malawi. Het gezin brengt daar een bezoek aan het Mercy James Institute for Pediatric Surgery, de ziekenhuisvleugel die de zangeres daar precies een jaar geleden opende.
17/07 07u30  Minder vals geld door contactloos betalen, festivals en horeca blijven scherpNIJMEGEN - Vals geld duikt steeds minder vaak op. Dat blijkt uit cijfers van de politie Oost-Nederland en de Nederlandsche Bank (DNB). Toch blijft het oppassen geblazen. Valsemunters slaan hun slag het liefst in de horeca en op festivals. Die treffen maatregelen: ze laten bezoekers met de pinpas (contactloos) betalen.
17/07 07u30  Streamingdienst Netflix niet blij met 'maar' 5 miljoen nieuwe abonneesNetflix heeft in het afgelopen kwartaal minder nieuwe abonnees weten te bereiken dan het bedrijf gehoopt.
17/07 07u30  Dit krijgt het peloton vandaag voor de kiezen in de AlpenHet peloton trekt vandaag in de tiende etappe van de Tour de France de Alpen in. De renners krijgen in de eerste van drie bergetappes op rij meteen zwaar klimwerk te verduren. De rit van Annecy naar Le Grand-Bornand is 158,5 kilometer lang en telt vijf beklimmingen, waarvan drie van eerste en één van buitencategorie.
17/07 07u15  Het is goed mis tussen de harde kern van NEC en burgemeester BrulsNIJMEGEN - De vijandschap tussen de harde kern van de Nijmeegse voetbalvereniging NEC (HKN) en burgemeester Hubert Bruls heeft een kookpunt bereikt. De HKN'ers eisen dat Bruls 'oprot' uit Nijmegen. Een oproep waaraan de burgemeester zelf 'geen woorden vuil wil maken'.
17/07 07u15  Ploegen zijn klaar met UCIDe UCI maakte een janboel van de zaak Froome, tot grote ergernis van de professionele wielerploegen. Zij roepen de internationale wielerunie nu, na maanden van onduidelijkheid en chaos, ter verantwoording. ,,De wielersport is onnodig zwaar beschadigd.’’
17/07 07u15  Commandant brandweer door eigen personeel met dood bedreigdDe Amsterdamse brandweercommandant Leen Schaap wordt door zijn eigen personeel met de dood bedreigd. Schaap, die al twee jaar niet wordt gepruimd op de werkvloer, heeft twee keer aangifte gedaan. De recherche onderzoekt de bedreigingen.
17/07 07u00  Dit krijgen de renners vandaag in de Alpen voor hun kiezenIn de tiende etappe van de Ronde van Frankrijk maken de renners vandaag voor de eerste keer kennis met de Alpen.
17/07 06u45  Voor goedkoper huren moet je naar Friesland en DrentheWie naarstig op zoek is naar een betaalbare huurwoning, kan altijd nog uitwijken naar het noorden van het land. Overal stijgen de huren, behalve in Friesland en Drenthe. Het verschil met een woning in Amersfoort ligt al gauw op vele honderden euro’s per maand, voor exact dezelfde woonoppervlakte. Dat blijkt uit cijfers van verhuursite Pararius.
17/07 06u45  Trein Amsterdam kort stilgelegd wegens verdachte omstandigheidDe politie in Amsterdam heeft vanochtend even na 06.00 uur op station Lelylaan een trein stilgelegd 'in verband met een verdachte omstandigheid'. Het gaat om de trein tussen Hoorn en Schiphol.
17/07 06u30  Trein Amsterdam stilgelegd wegens verdachte omstandigheidDe politie in Amsterdam heeft dinsdagochtend even na 06.00 uur op station Lelylaan een trein stilgelegd 'in verband met een verdachte omstandigheid'. Het gaat om de trein tussen Hoorn en Schiphol.
17/07 06u15  Zoeven we straks allemaal elektrisch naar Rome?Nynke de Jong schrijft drie keer per week over wat haar bezighoudt.
17/07 06u15  Winkels ook in Biblebelt open op zondagSteeds meer gemeenten, ook in de Bijbelgordel, staan het winkeliers toe om iedere zondag geopend te zijn. Dat blijkt uit nieuw onderzoek van Detailhandel Nederland in 358 plaatsen. De belangenclub verwacht dat binnen vijf tot tien jaar overal de winkeltijden vrij zijn gegeven.
17/07 05u45  Max blijft populairste naam voor hond, Luna op één bij katMax is alweer voor het derde achtereenvolgende jaar de populairste hondennaam. De naam dankt zijn populariteit vermoedelijk aan het succes van Max Verstappen in de Formule 1. Luna is favoriet bij kattenbezitters.
17/07 05u15  Egyptisch parlement laat met nieuwe mediawet sociale media controlerenHet Egyptische parlement heeft een nieuwe mediawet goedgekeurd die de overheid toelaat om accounts op sociale media te controleren. Doel is, naar eigen zeggen, de strijd tegen 'nepnieuws'. Dat maakte het parlement op zijn officiële website bekend.
17/07 04u45  De Nijmeegse Vierdaagse is begonnenVanaf een bomvolle Wedren in het centrum van Nijmegen is de 102de editie van de Vierdaagse van start gegaan. Om 04:00 uur gaf de nieuwe marsleider Henny Sackers voor het eerst het startschot, waarna de 50-kilometerlopers massaal vertrokken.
17/07 04u15  Vaticaan: Gewijde maagd hoeft niet echt maagd te zijnEr is binnen de katholieke kerk grote ophef ontstaan over een document dat het Vaticaan heeft gepubliceerd waarin wordt gesteld dat maagdelijkheid geen absolute vereiste is voor vrouwen die als Gewijde Maagd door het leven willen gaan. Vrouwen die zich al verbonden hebben tot een leven als 'bruid van Christus' reageren geschokt.
17/07 03u30  'Ook je enkel laten afzetten bij Schiphol gaat straks geld kosten'Schiphol wil reizigers die met de auto naar Schiphol gebracht worden, mogelijk volgend jaar al fors meer laten betalen. Het afzetten van reizigers in de 'kiss & ride'-zone gaat in rekening gebracht worden om de chaos in piekuren en de vervuiling op de drukke luchthaven terug te dringen.
17/07 03u15  Poetin geeft Westen schuld van verslechterde betrekkingenDe Russische machthebber Vladimir Poetin houdt het Westen verantwoordelijk voor de slechte betrekkingen met Rusland. Poetin verwijst daarbij - niet voor het eerst - naar de uitbreiding van de NAVO naar het oosten, het ex-Joegoslaviëconflict in de jaren negentig, en de ontwikkelingen in Oekraïne.
17/07 03u15  Commandant brandweer met de dood bedreigdDe Amsterdamse brandweercommandant Leen Schaap wordt door zijn eigen personeel met de dood bedreigd. Schaap, die al twee jaar niet wordt gepruimd op de werkvloer, heeft twee keer aangifte gedaan. De recherche onderzoekt de bedreigingen.
17/07 02u30  FARC-leider weigert Senaatszetel omdat regering vredesakkoord niet naleeftDe voormalige leider van de guerrillabeweging FARC, Ivan Marquez, weigert in de Senaat plaats te nemen. Dat doet hij uit onvrede met de regering, die volgens hem het vredesakkoord dat de rebellen in 2016 afsloten met president Juan Manuel Santos, niet naleeft.
17/07 01u30  Kindermoordenaar na dertig jaar ontmaskerd door moderne dna-techniekDertig jaar na de moord op de 8-jarige April Tinsley is de vermoedelijke dader eindelijk opgepakt. Volgens de politie gaat het om de 59-jarige John D. Miller. De man werd zondag in de Amerikaanse stad Fort Wayne gearresteerd en heeft inmiddels bekend.
17/07 00u45  Opvarenden toeristenboot Hawaii gewond door 'lavabom'Zeker 22 opvarenden van een rondvaartboot zijn gewond geraakt toen een grote klont hete lava op het vaartuig terecht kwam. Het is het zwaarste ongeluk sinds de recente uitbarsting van de vulkaan Kilauea op Hawaii, zegt de brandweer.
17/07 00u30  Opvarenden toeristenboot gewond door 'lavabom'Zeker 22 opvarenden van een rondvaartboot zijn gewond geraakt toen een grote klont hete lava op het voertuig terecht kwam. Het is het zwaarste ongeluk sinds de recente uitbarsting van de vulkaan Kilauea op Hawaii, zegt de brandweer.
17/07 00u30  Daley Blind keert terug naar AjaxDaley Blind stapt van Manchester United over naar Ajax. Beide clubs bevestigden gisteravond dat er overeenstemming is bereikt over de terugkeer van Blind naar Amsterdam.
17/07 00u15  Grote podia druk, organisatie waarschuwt Faberplein te mijdenNIJMEGEN - Het is op de derde dag van de Vierdaagsefeesten opnieuw druk op de Waalkade. De organisatie waarschuwde rond elf uur mensen een ander podium op te zoeken. Even voor middernacht was het druk op het Faberplein waar Bennie Solo op trad. De organisatie raadde mensen aan het plein te mijden.
17/07 00u00  Manchester United bevestigt terugkeer Blind naar AjaxDaley Blind keert terug naar Ajax. Manchester United bevestigde vanavond dat de clubs overeenstemming hebben bereikt over de transfer.
16/07 23u45  Manchester United bevestigt transfer Blind naar AjaxDaley Blind keert terug naar Ajax. Manchester United bevestigde vanavond dat de clubs overeenstemming hebben bereikt over de transfer.
16/07 23u15  Vierdaagsefeesten weer drukbezocht: 'Ga niet naar de Waalkade'NIJMEGEN - Het is op de derde dag van de Vierdaagsefeesten opnieuw druk op de Waalkade. De organisatie waarschuwt mensen een ander podium op te zoeken.
16/07 23u15  Politiehonden ziek door slootwaterDe politie in Noord-Holland waarschuwt hondenbezitters hun huisdier niet in sloten te laten zwemmen om verkoeling te zoeken. Aanleiding is dat de twee politiehonden Aaron en Bart ziek zijn geworden, nadat ze in het water waren geweest.
16/07 22u15  VS pakt vermeende Russische spionne opEen 29-jarige Russische vrouw is in Washington gearresteerd op verdenking van spionage. Deze Maria Boetina is volgens het Amerikaanse ministerie van Justitie geïnfiltreerd in politieke groepen.
16/07 22u15  Dit is het favoriete WK-elftal van de bezoekersDe prestatie van Thibau Courtois tegen Brazilië, de knal van Benjamin Pavard tegen Argentinië of toch de uitzonderlijke prestatie van Luka Modric? Er viel in Rusland heel wat te genieten. Wij vroegen de lezers wat hún topelftal van het WK was.
16/07 22u00  Stervoetbalster Lieke Martens in nieuwe pindakaas-commercialStervoetbalster en Oranjeleeuwin Lieke Martens (25) is de hoofdpersoon in de nieuwe reclamespot van Calvé pindakaas. Ze is de opvolgster van sporthelden als Evert van Benthem, Pieter van den Hoogenband en Robin van Persie.
16/07 22u00  Dit is het favoriete WK-elftal van de AD-lezersDe prestatie van Thibau Courtois tegen Brazilië, de knal van Benjamin Pavard tegen Argentinië of toch de uitzonderlijke prestatie van Luka Modric? Er viel in Rusland heel wat te genieten. Wij vroegen de lezers wat hún topelftal van het WK was.
16/07 22u00  Veel MTV-nominaties voor Cardi B en BeyoncéCardi B en Beyoncé hebben dit jaar de meeste nominaties voor de MTV Video Music Awards 2018 in de wacht gesleept. Dat maakte moederbedrijf Viacom vandaag bekend.
16/07 22u00  Bokser Floyd Mayweather troeft George Clooney af op rijkenlijst ForbesDe Amerikaanse profbokser Floyd Mayweather is de bestbetaalde entertainer van de afgelopen twaalf maanden (juni 2017 tot en met juni 2018). Hij haalde een totaalbedrag van 285 miljoen dollar binnen (circa 243 miljoen euro), voornamelijk dankzij zijn veelbesproken gevecht tegen Conor McGregor (kampioen mixed martial arts) in augustus.
16/07 22u00  Knudde-album brengt bijna 5000 euro op voor Spieren voor SpierenDe originele tekeningen van het nieuwe stripalbum Knudde naar 't WK hebben vandaag op een speciale veiling bijna 5000 euro opgeleverd. De opbrengst gaat naar Spieren voor Spieren, een stichting die geld inzamelt voor de financiering van wetenschappelijk onderzoek naar neuromusculaire ziekten.
16/07 22u00  Droogte en drone onthullen nieuwe 'Stonehenge' in IerlandDe extreme droogte bezorgde een Ierse amateurhistoricus de ontdekking van zijn leven. Met zijn drone vond Anthony Murphy een gigantisch 5000 jaar oud monument.
16/07 22u00  Vijftien dagen cel voor Pussy Riot na actie tijdens WK-finaleEen rechtbank in Moskou heeft een celstraf van vijftien dagen opgelegd aan leden van de Russische punkband Pussy Riot die tijdens de WK-finale het veld op renden. Dat heeft de band via Facebook bekendgemaakt.
16/07 22u00  Tegenslag in voorbereiding Superboeren: 'Om gek van te worden'De Graafschap ondervindt deze week in de voorbereiding op het nieuwe seizoen in de eredivisie enige tegenslag.
16/07 22u00  Cabaretier Jasper van Kuijk getrouwdCabaretier Jasper van Kuijk (42) is dit weekend getrouwd. De komiek plaatste vandaag een foto op Instagram waarop hij met zijn bruid aan een tafel zit. '#JustMarried' plaatst hij er als tekst bij. 'Heel gelukkig en ietwat wazig aan het nagenieten'.
16/07 22u00  Amerikanen geschokt door 'verraad' Trump in gesprek met PoetinWashington reageert geschokt op het optreden van Donald Trump in zijn persconferentie met Vladimir Poetin. ,,Imbeciel, hij zit volledig in de zak van Poetin.”
16/07 22u00  Poll: Wie wint de Tour?Chris Froome en Vincenzo Nibali. Dat zijn de renners die Tom Dumoulin de grootste kansen toedicht op de Tourzege, zei hij op de eerste rustdag. De kopman van Sunweb is op 2'03 van klassementsleider Greg van Avermaet ook nog in de race om het geel naar Parijs te rijden. Wie staat er volgens u op 29 juli op de hoogste trede? Stem mee via onze poll!
16/07 21u30  Marco Borsato: Nederland moet gevluchte kinderen blijven opvangenMarco Borsato vindt dat Nederland het Verdrag voor de Rechten van het Kind moet naleven. Het irriteert de ambassadeur van War Child dat de discussie over vluchtelingen in Nederland doorlopend wordt vernauwd tot 'de vraag of we ze wel of niet moeten opvangen'.
16/07 21u00  Amerikanen geschokt door 'verrader' Trump in gesprek met PoetinWashington reageert geschokt op het optreden van Donald Trump in zijn persconferentie met Vladimir Poetin. ,,Imbeciel, hij zit volledig in de zak van Poetin.”
16/07 20u30  Sieneke: Ik heb echt niks te maken met dat opgerolde drugslabSha-la-lie-zangeres Sieneke Baum-Peeters (26) heeft het nog steeds erg moeilijk met de arrestatie, vorige week, van drie familieleden op verdenking van betrokkenheid bij een drugslab in Nijmegen. ,,Ik word aangekeken op dingen waar ik niks mee te maken heb'', reageert ze vandaag.
16/07 20u30  80-jarige Belg grijpt naast gratis WK-tv omdat hij geen internet heeftDe 80-jarige Willy Mertens uit het Belgische Tienen blijft met een kater achter van het WK. Dat heeft niet alleen te maken met de verloren halve finale van de Rode Duivels, maar vooral met het feit dat hij zijn tv niet krijgt terugbetaald van Krëfel. De firma beloofde bij meer dan 15 doelpunten van de Belgen de tv's, aangekocht tussen 26 april tot 17 juni, terug te betalen.
1 2 3 4 5


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

21x Weeshuizen opgericht door Moeder Teresa onderzocht na babydiefstal18/07 03u30 - Gelderlander: De Indiase overheid is een onderzoek gestart naar de weeshuizen die werden opgericht door de Katholieke organisatie Missionaries of Charity. Deze werd opgericht door Moeder Teresa. Medewerkers van één van de weeshuizen worden verdacht van het stelen en doorverkopen van baby’s.
19x Ex-zangeres Destiny's Child opgenomen in psychiatrische kliniek18/07 03u45 - Gelderlander: Michelle Williams heeft zichzelf vrijwillig laten opnemen in een psychiatrische kliniek. De Destiny's Child-zangeres, die onlangs nog met haar collega's Beyoncé Knowles en Kelly Rowland te zien was op het Amerikaanse festival Coachella, kampt al geruime tijd met depressies en zoekt hiervoor hulp. Dit meldt TMZ.
18x Groot onderzoek naar bedreiging brandweerbaas18/07 03u15 - Gelderlander: Een Team Grootschalige Opsporing - dat zich alleen buigt over grote zaken als moord of criminele organisaties - onderzoekt een van de doodsbedreigingen tegen brandweercommandant Leen Schaap. De Amsterdamse burgemeester Femke Halsema pakt de brandweercrisis met spoed op.
16x Batwoman is eerste lesbische superheldin met eigen tv-serie18/07 04u00 - Gelderlander: Batwoman krijgt haar eigen televisieserie op het Amerikaanse kanaal The CW. Het wordt de eerste superheldenserie met een homoseksueel hoofdpersonage.
16x Franse vrouwen betast en geïntimideerd in feestgedruis WK finale18/07 00u30 - Gelderlander: In het feestgedruis na de winst van Frankrijk op het WK voetbal zijn tientallen vrouwen geïntimideerd, aangerand of aangevallen. Dat melden ze op Twitter onder de hashtag #metoofoot.
16x Indiaas meisje door achttien man misbruikt17/07 23u15 - Gelderlander: De Indiase politie heeft achttien mannen gearresteerd die een meisje van twaalf herhaaldelijk zouden hebben verkracht. Onder de verdachten zijn bewakers, liftmonteurs en loodgieters die in het gebouw werkten waar het meisje woonde in de stad Chennai.
14x Democraten willen publieke hoorzitting van team-Trump na uitspraken over Rusland18/07 01u30 - Gelderlander: In de Verenigde Staten zijn de Democraten niet te spreken over de poging van president Donald Trump om terug te komen op zijn uitspraken over Rusland in Helsinki. ,,Hij probeert onderuit te komen van wat hij gisteren heeft gezegd. Het is 24 uur te laat en op de verkeerde plaats', reageert de leider van de Democraten in de Senaat, Chuck Schumer, op Twitter. Hij roept op tot een publieke hoorzitting van het team van Trump.
14x Schip vaart zich vast bij IJsselbrug Doesburg17/07 23u30 - Gelderlander: DOESBURG - Vrachtschip Tranquilo is dinsdagavond vastgelopen op de IJssel bij Doesburg, ter hoogte van de IJsselbrug. Het schip, dat over de Nederrijn bij Arnhem de IJssel was opgevaren kwam bij Doesburg met de voorkant op de grond.
13x Model op de catwalk in Miami promoot borstvoeding in het openbaar18/07 01u45 - Gelderlander: Mara Martin was één van de 16 modellen op de catwalk tijdens een modeshow van sporttijdschrift Sports Illustrated in Miami. Ze viel echter niet alleen op door haar gouden glitterbikini; ze was het enige model dat ondertussen borstvoeding gaf aan haar vijf maanden oude baby.
11x Hema ziet franchiser als blok aan been18/07 05u15 - Gelderlander: Hema heeft de zelfstandige ondernemers, de franchisers, die de winkelketen mede groot hebben gemaakt, de wacht aangezegd. Ze zouden te inhalig zijn. De franchisers zijn zich van geen kwaad bewust.

Statistieken

Artikels:
31999
Gelezen:
23125
Aantal lezers nu:
43


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven