dinsdag 25 september 2018, week 39


U bent nu hier: Meer nieuws van Gazet van Antwerpen: Media & Cultuur pagina 5

Laatste updatecontrole: vandaag om 1u00
 

Gazet van Antwerpen: Media & Cultuur

Verbergen Tonen
25/09 00u00  Marthe van K3 openhartig in bedgeheimen: “Ik zie Viktor nog graag” In bedgeheimen praat Marthe van K3 over de recente breuk tussen haar en Viktor Verhulst. “Wetende dat je allebei pijn hebt door die beslissing, helpt wel”, vertelt ze tegen James. Marthe praat ook over het stresserende leven met K3 en de haatreacties die ze krijgt op social media.
24/09 23u45  Linkse oppositie haalt slag niet thuis: geen praktijktesten op Antwerpse huurmarkt Er komen geen praktijktesten op de Antwerpse huurmarkt. De Antwerpse gemeenteraad stemde gisteravond de motie van Groen-gemeenteraadslid Ikrame Kastit daaromtrent weg.
24/09 23u45  Vrouw zwaargewond met steekwonden naar ziekenhuis overgebracht In de Sprangweelstraat in de wijk Schoonbroek is maandagmiddag een 55-jarige vrouw gewond geraakt. Ze verklaarde aan de politie dat ze door twee mannen werd aangevallen en met een mes gestoken werd. Er zouden echter sterke aanwijzingen zijn dat die verklaring niet klopt en ze zichzelf verwondde. De vrouw werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht, ze verkeerde niet in levensgevaar.
24/09 23u30  Belofte maakt schuld: Gert Verhulst gaat voortaan kaal door het leven Na de weddenschap vorige week in ‘Gert Late Night’, is Peter Van de Veire met veel plezier het haar van Gert Verhulst komen knippen. Belofte maakt schuld.
24/09 23u30  Charleroi kwalificeert zich na onrustige avond met Israëlische supporters België maakt nog steeds kans op drie deelnemers aan de Champions League. Charleroi kwalificeerde zich na Antwero Giants ook voor de tweede voorronde. Oostende is rechtstreeks geplaatst.
24/09 23u00  Niemand wil ervan weten en toch houdt May vast aan haar brexit-plan De Britse eerste minister Theresa May heeft haar regering maandag opgeroepen haar “kalmte te bewaren” en vast te houden aan het plan dat op Mays landgoed Chequers is aangenomen om de brexit in goede banen te leiden. Ze biedt zo het hoofd aan toenemende druk, van de EU maar ook van haar eigen partijgenoten, om haar plannen om te gooien of op zijn minst bij te sturen.
24/09 23u00  Opvallende uitspraak Kris Peeters (CD&V) bij Gert Late Night: “Met 5% burgemeester worden? Ja” In Gert Late Night was vicepremier Kris Peeters te gast op de boot van Gert Verhulst en James Cooke, samen met de meisjes van K3. Kris Peeters deed meteen een opmerkelijke uitspraak over de verkiezingsslag in Antwerpen: jawel, ook als hij bijvoorbeeld maar vijf procent haalt, zou hij het burgemeestersschap durven claimen als hij nodig is voor de coalitie.
24/09 23u00  Voedselagentschap neemt 9 ton hamburgers in beslag Het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) heeft bij Viangro in Anderlecht 9 ton hamburgers in beslag genomen. Dat meldt de Franstalige openbare omroep RTBF maandagavond. Het bedrijf had volgens de RTBF 1.800 kilogram niet-conform vlees gemengd met 7.200 kilogram van een ander lot.
24/09 22u45  En dan moet één boer plots de pyjama gaan kiezen van kandidate ‘Boer Zkt Vrouw’: “Deze was voor het geval dat...” Een Belgische (speed)date is één ding, maar een vakantie op de boerderij in Noorwegen, Canada, Australië en Duitsland zijn een andere kluif. Want dan leven de dames plots wel héél dicht bij hun boer. En daarvoor hebben de vrouwen heel wat dingen bij: van hun “werkbotten” tot een sexy pyjama.
24/09 22u15  Modric is “Speler van het Jaar” en verbreekt als eerste tienjarige dominantie van Ronaldo en Messi De Kroaat Luka Modric is maandag in Londen tijdens de uitreiking van The Best FIFA Football Awards verkozen tot beste speler van het afgelopen seizoen. Voor het eerst sinds 2007 werd een van de twee belangrijkste individuele onderscheidingen toegekend aan iemand anders dan Lionel Messi of Cristiano Ronaldo.
24/09 22u15  Courtois verkozen tot “FIFA Keeper van het Jaar”, Hazard enige Belg in “Elftal van het Jaar” Maandagavond werden in Londen The Best FIFA Football Awards uitgereikt. Thibaut Courtois werd er verkozen tot FIFA Keeper van het Jaar. Eden Hazard haalde als eerste Belg ooit het Wereldelftal van het Jaar. Daarin was bizar genoeg geen plaats voor Courtois. Ook niet voor De Bruyne en Lukaku, die ook tot de 55 genomineerden behoorden. Speler van het Jaar werd Luka Modric. De Kroaat is de eerste voetballer die één van de twee belangrijkste individuele internationale voetbalonderscheidingen wint sinds Messi en Ronaldo de prijzen onder elkaar verdeelden vanaf 2007.
24/09 22u00  LIVESTREAM. Courtois verkozen tot “FIFA Keeper van het Jaar”, Hazard enige Belg in “Elftal van het Jaar” Maandagavond werden in Londen The Best FIFA Football Awards uitgereikt. Thibaut Courtois werd er verkozen tot FIFA Keeper van het Jaar. Eden Hazard haalde als eerste Belg ooit het Wereldelftal van het Jaar. Daarin was bizar genoeg geen plaats voor Courtois. Ook niet voor De Bruyne en Lukaku, die ook tot de 55 genomineerden behoorden. Speler van het Jaar werd Luka Modric. Bekijk het gala hieronder via de LIVESTREAM.
24/09 21u15  LIVESTREAM. Thibaut Courtois verkozen tot FIFA Keeper van het Jaar Maandagavond werden in Londen The Best FIFA Football Awards uitgereikt. Thibaut Courtois, die afgelopen zomer het WK in Rusland verliet met de titel van beste doelman, werd er ook verkozen tot FIFA Keeper van het Jaar. Bekijk het gala hieronder via de LIVESTREAM.
24/09 21u00  LIVESTREAM. Wordt Courtois verkozen tot “Keeper van het Jaar”? Vanavond worden in Londen The Best FIFA Football Awards uitgereikt. Thibaut Courtois, die afgelopen zomer het WK in Rusland verliet met de titel van beste doelman, is een van de drie kanshebbers om de prijs van keeper van het jaar in de wacht te slepen. Bekijk het gala hieronder via de LIVESTREAM.
24/09 20u15  Zo gaat het er aan toe in het WK Rubik’s Cube In de Amerikaanse stad Boston verzamelden afgelopen weekend de ‘snelste vingers ter wereld’ om te strijden voor de titel van Wereldkampioen Rubik’s Cube. De atleten kwamen uit alle windstreken en dongen naar de titel in verschillende categorieën. Ze namen het tegen elkaar om zo snel mogelijk de kubus te maken en probeerden onder meer op uitgeroepen te worden tot de deelnemer met de “snelste handen”. Voor het eerst was er ook een ronde waarin enkel vrouwen het tegen elkaar mochten opnemen.
Laatste update: vandaag om 0u00


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
Geen oude hoofdpunten gevonden.
1 2 3 4


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

7x Marthe van K3 openhartig in bedgeheimen: “Ik zie Viktor nog graag”25/09 00u00 - Gazet van Antwerpen: Media & Cultuur: In bedgeheimen praat Marthe van K3 over de recente breuk tussen haar en Viktor Verhulst. “Wetende dat je allebei pijn hebt door die beslissing, helpt wel”, vertelt ze tegen James. Marthe praat ook over het stresserende leven met K3 en de haatreacties die ze krijgt op social media.
4x Linkse oppositie haalt slag niet thuis: geen praktijktesten op Antwerpse huurmarkt24/09 23u45 - Gazet van Antwerpen: Media & Cultuur: Er komen geen praktijktesten op de Antwerpse huurmarkt. De Antwerpse gemeenteraad stemde gisteravond de motie van Groen-gemeenteraadslid Ikrame Kastit daaromtrent weg.
4x Vrouw zwaargewond met steekwonden naar ziekenhuis overgebracht24/09 23u45 - Gazet van Antwerpen: Media & Cultuur: In de Sprangweelstraat in de wijk Schoonbroek is maandagmiddag een 55-jarige vrouw gewond geraakt. Ze verklaarde aan de politie dat ze door twee mannen werd aangevallen en met een mes gestoken werd. Er zouden echter sterke aanwijzingen zijn dat die verklaring niet klopt en ze zichzelf verwondde. De vrouw werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht, ze verkeerde niet in levensgevaar.
3x Belofte maakt schuld: Gert Verhulst gaat voortaan kaal door het leven24/09 23u30 - Gazet van Antwerpen: Media & Cultuur: Na de weddenschap vorige week in ‘Gert Late Night’, is Peter Van de Veire met veel plezier het haar van Gert Verhulst komen knippen. Belofte maakt schuld.
3x Charleroi kwalificeert zich na onrustige avond met Israëlische supporters24/09 23u30 - Gazet van Antwerpen: Media & Cultuur: België maakt nog steeds kans op drie deelnemers aan de Champions League. Charleroi kwalificeerde zich na Antwero Giants ook voor de tweede voorronde. Oostende is rechtstreeks geplaatst.
2x Opvallende uitspraak Kris Peeters (CD&V) bij Gert Late Night: “Met 5% burgemeester worden? Ja”24/09 23u00 - Gazet van Antwerpen: Media & Cultuur: In Gert Late Night was vicepremier Kris Peeters te gast op de boot van Gert Verhulst en James Cooke, samen met de meisjes van K3. Kris Peeters deed meteen een opmerkelijke uitspraak over de verkiezingsslag in Antwerpen: jawel, ook als hij bijvoorbeeld maar vijf procent haalt, zou hij het burgemeestersschap durven claimen als hij nodig is voor de coalitie.
1x De man achter de zware proeven in ‘Expeditie Robinson’: “Ja, ik word vaak een sadist genoemd”20/09 14u30 - Gazet van Antwerpen: Media & Cultuur: “Mijn uitgangspunt is: als je een toren van tien meter hoog kunt maken, kan je er ook één bouwen van twintig meter.” Jan Rutgers (59) bedenkt de proeven van ‘Expeditie Robinson’ en gaat graag tot het gaatje. Zoals vanavond, met een rad dat doet denken aan een middeleeuws foltertuig. “Je kunt het beter wat gevaarlijker maken. Dan blijven de deelnemers tenminste alert.”
1x Smeulende batterij legt treinverkeer uur lang stil19/09 21u45 - Gazet van Antwerpen: Media & Cultuur: Een batterij van de trein die op weg was naar het rangeerstation in Turnhout, raakte woensdagavond oververhit in het station. “De trein was leeg, dus we hebben niemand moeten evacueren”, vertelt Gert Bax, majoor van de brandweerzone Taxandria.
1x "Frans sneuvelde maand voor Wapenstilstand"19/09 18u45 - Gazet van Antwerpen: Media & Cultuur: Onder impuls van de werkgroep Groote Oorlog en de gemeente, werden woensdag op de kerkhoven van Zandhoven, Massenhoven en Pulderbos de vergeten helden uit de Eerste Wereldoorlog herdacht.
0x Niemand wil ervan weten en toch houdt May vast aan haar brexit-plan24/09 23u00 - Gazet van Antwerpen: Media & Cultuur: De Britse eerste minister Theresa May heeft haar regering maandag opgeroepen haar “kalmte te bewaren” en vast te houden aan het plan dat op Mays landgoed Chequers is aangenomen om de brexit in goede banen te leiden. Ze biedt zo het hoofd aan toenemende druk, van de EU maar ook van haar eigen partijgenoten, om haar plannen om te gooien of op zijn minst bij te sturen.

Statistieken

Artikels:
31690
Gelezen:
924
Aantal lezers nu:
24


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven