zaterdag 21 april 2018, week 16


U bent nu hier: Meer nieuws van De Morgen pagina 4

Laatste updatecontrole: vandaag om 5u45
 

De Morgen

Verbergen Tonen
20/04 22u30  Democratische partij klaagt Trump-campagne, Wikileaks en Rusland aan wegens samenzwering De Amerikaanse Democratische partij sleept de Trump-campagne, Rusland, de geheime diensten, Wikileaks, leden van de Trump-familie (maar niet Donald Trump zelf) en verschillende tussenpersonen voor de rechter in New York. De Democraten zien duidelijke aanwijzingen dat het Trump-team, via een hack van de partijcomputers, met de Russen heeft samengespannen om de verkiezingen te winnen.
20/04 22u15  Collega's vreesden voor levensstijl Avicii: "Als hij maar niet tot het clubje van 27 toetreedt" De Zweedse hit-dj en producer Avicii (28) is dood aangetroffen in Oman. De oorzaak is nog niet bekend. Avicii – echte naam: Tim Bergling – worstelde in het verleden met het sterrendom en gezondheidsproblemen door excessief drankgebruik.
20/04 21u30  Bij iedereen die 'soumission' roept bij elk Grieks yoghurtpotje dat gefotoshopt wordt, blijft het nu pijnlijk stil Bart Eeckhout is opiniërend hoofdredacteur van De Morgen.
20/04 21u15  Peiling: "CD&V haalt slechts 2 procent in Antwerpen" Het debacle met de joods-orthodoxe kandidaat Aron Berger vertaalt zich in een slecht resultaat voor de Antwerpse CD&V in een peiling van Het Laatste Nieuws. Daarbij vroeg de krant vandaag en gisteren 800 Antwerpenaren op welke partij zij nu zouden stemmen. Slechts 2 procent kiest voor CD&V. 67 procent van de ondervraagden zegt dat dit hun beeld van CD&V heeft verslechterd.
20/04 21u15  Antwerpse Open Vld zet Joodse student op lijst Naast de vertrouwde gezichten van schepen van Onderwijs Claude Marinower en districtsschepen Samuel Markowitz, pakt Open Vld in Antwerpen straks uit met nog minstens één andere Joodse kandidaat: de jonge Joseph Steimetz. 
20/04 20u30  Eurovisiesongfestival van 2012 in Azerbeidjan ontsnapte aan aanslagen en ontvoering Tijdens het Eurovisiesongfestival van 2012 in Azerbeidjan zijn meerdere aanslagen verijdeld door de Israëlische veiligheidsdiensten. Dat schrijft de toenmalige Israëlische perschef Alon Amir in het boek Three Minutes of Eternity. 
20/04 20u30  Als wij maar geen mieren worden in de ogen van de robots Stijn Bruers is moraalfilosoof, auteur van Morele illusies en medeoprichter van Effectief Altruïsme Vlaanderen
20/04 20u15  Alcohol, pijnstillers en opnames: de opkomst en neergang van Avicii Naar aanleiding van het overlijden van Avicii publiceren we dit stuk uit 2017 over de documentaire True Stories, waarin de dj lange tijd werd gevolgd, nog eens.
20/04 20u15  Zweedse artiest Avicii (28) overleden De Zweedse artiest Avicii is op 28-jarige leeftijd overleden. Dat meldt de Zweedse krant Dagens Nyheter.
20/04 19u45  Zweedse artiest 'Avicii' (28) overleden De Zweedse artiest Avicii is op 28-jarige leeftijd overleden. Dat meldt de Zweedse krant Dagens Nyheter.
20/04 19u30  Portret van de politieke pineut: "Als Kris Peeters in Antwerpen op zijn gezicht gaat, is het voorbij voor hem" Het wordt een rustige week, spiegelt Kris Peeters maandag zijn partijbestuur voor. 48 uur en de even kortstondige passage van de ultraorthodoxe jood Aron Berger bij CD&V Antwerpen later, wordt het einde van zijn eigen politieke loopbaan voorspeld. Maar het drama van Kris Peeters is ook dat van zijn partij.
20/04 19u15  Trump wil Amerika’s dodelijkste drone aan andere landen leveren om terroristen op te jagen Bondgenoten en partners van de VS moeten makkelijker aan wapens kunnen komen, en dan vooral aan Amerikaanse wapens. Dat vindt de Amerikaanse president Trump, die de regels voor de aanschaf van wapens door andere landen heeft versoepeld. Mensenrechtenorganisaties maken zich zorgen.
20/04 19u00  Belgen met Spaanse roots sceptisch over excuses ETA: "Het is zoals Dutroux die 'sorry' zegt" De Baskische afscheidingsbeweging ETA vraagt vergiffenis aan haar slachtoffers. In Vilvoorde, waar een grote Spaanse gemeenschap woont, reageren ze sceptisch. 'Eerst jarenlang bommen gooien, iedereen bang maken en dan sorry zeggen, dat is makkelijk.'
20/04 19u00  Waar organiseren Kim en Trump top? Vliegtuig van Noord-Koreaanse leider raakt niet verder dan Mongolië Waar gaan de Amerikaanse president Trump en Noord-Koreaans staatshoofd Kim Jong-un elkaar ontmoeten voor hun historische top? Die laatste heeft namelijk geen vliegtuig dat in staat is om verder te vliegen dan pakweg Mongolië.
20/04 18u00  Exploderende mier ontdekt op Borneo Wetenschappers hebben op het Aziatische eiland Borneo een mier ontdekt die zichzelf laat ontploffen, om vijanden af te weren. 
Laatste update: vrijdag 20 april 2018, 22u30


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
Geen oude hoofdpunten gevonden.
1 2 3


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

5x Democratische partij klaagt Trump-campagne, Wikileaks en Rusland aan wegens samenzwering20/04 22u30 - De Morgen: De Amerikaanse Democratische partij sleept de Trump-campagne, Rusland, de geheime diensten, Wikileaks, leden van de Trump-familie (maar niet Donald Trump zelf) en verschillende tussenpersonen voor de rechter in New York. De Democraten zien duidelijke aanwijzingen dat het Trump-team, via een hack van de partijcomputers, met de Russen heeft samengespannen om de verkiezingen te winnen.
5x Peiling: "CD&V haalt slechts 2 procent in Antwerpen"20/04 21u15 - De Morgen: Het debacle met de joods-orthodoxe kandidaat Aron Berger vertaalt zich in een slecht resultaat voor de Antwerpse CD&V in een peiling van Het Laatste Nieuws. Daarbij vroeg de krant vandaag en gisteren 800 Antwerpenaren op welke partij zij nu zouden stemmen. Slechts 2 procent kiest voor CD&V. 67 procent van de ondervraagden zegt dat dit hun beeld van CD&V heeft verslechterd.
5x Antwerpse Open Vld zet Joodse student op lijst20/04 21u15 - De Morgen: Naast de vertrouwde gezichten van schepen van Onderwijs Claude Marinower en districtsschepen Samuel Markowitz, pakt Open Vld in Antwerpen straks uit met nog minstens één andere Joodse kandidaat: de jonge Joseph Steimetz. 
5x Portret van de politieke pineut: "Als Kris Peeters in Antwerpen op zijn gezicht gaat, is het voorbij voor hem"20/04 19u30 - De Morgen: Het wordt een rustige week, spiegelt Kris Peeters maandag zijn partijbestuur voor. 48 uur en de even kortstondige passage van de ultraorthodoxe jood Aron Berger bij CD&V Antwerpen later, wordt het einde van zijn eigen politieke loopbaan voorspeld. Maar het drama van Kris Peeters is ook dat van zijn partij.
5x Waar organiseren Kim en Trump top? Vliegtuig van Noord-Koreaanse leider raakt niet verder dan Mongolië20/04 19u00 - De Morgen: Waar gaan de Amerikaanse president Trump en Noord-Koreaans staatshoofd Kim Jong-un elkaar ontmoeten voor hun historische top? Die laatste heeft namelijk geen vliegtuig dat in staat is om verder te vliegen dan pakweg Mongolië.
4x Collega's vreesden voor levensstijl Avicii: "Als hij maar niet tot het clubje van 27 toetreedt"20/04 22u15 - De Morgen: De Zweedse hit-dj en producer Avicii (28) is dood aangetroffen in Oman. De oorzaak is nog niet bekend. Avicii – echte naam: Tim Bergling – worstelde in het verleden met het sterrendom en gezondheidsproblemen door excessief drankgebruik.
4x Belgen met Spaanse roots sceptisch over excuses ETA: "Het is zoals Dutroux die 'sorry' zegt"20/04 19u00 - De Morgen: De Baskische afscheidingsbeweging ETA vraagt vergiffenis aan haar slachtoffers. In Vilvoorde, waar een grote Spaanse gemeenschap woont, reageren ze sceptisch. 'Eerst jarenlang bommen gooien, iedereen bang maken en dan sorry zeggen, dat is makkelijk.'
4x Exploderende mier ontdekt op Borneo20/04 18u00 - De Morgen: Wetenschappers hebben op het Aziatische eiland Borneo een mier ontdekt die zichzelf laat ontploffen, om vijanden af te weren. 
3x Bij iedereen die 'soumission' roept bij elk Grieks yoghurtpotje dat gefotoshopt wordt, blijft het nu pijnlijk stil20/04 21u30 - De Morgen: Bart Eeckhout is opiniërend hoofdredacteur van De Morgen.
3x Eurovisiesongfestival van 2012 in Azerbeidjan ontsnapte aan aanslagen en ontvoering20/04 20u30 - De Morgen: Tijdens het Eurovisiesongfestival van 2012 in Azerbeidjan zijn meerdere aanslagen verijdeld door de Israëlische veiligheidsdiensten. Dat schrijft de toenmalige Israëlische perschef Alon Amir in het boek Three Minutes of Eternity. 

Statistieken

Artikels:
31914
Gelezen:
6039
Aantal lezers nu:
25


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven