dinsdag 23 juli 2019, week 30


U bent nu hier: Meer nieuws van Nieuws.nl pagina 3

Laatste updatecontrole: vandaag om 17u45
 

Nieuws.nl

Verbergen Tonen
23/07 17u30  Fuglsang na val uit de Tour NÎMES (ANP) - Wielrenner Jakob Fuglsang is afgestapt in de Ronde van Frankrijk. De Deense klassementsrenner van Astana kwam ten val in de zestiende etappe met start en finish in Nîmes en besloot af te stappen. Ook Sunweb-renner Cees Bol was betrokken bij de valpartij, maar hij stapte weer op de fiets. Het bericht Fuglsang na val uit de Tour verscheen eerst op Nieuws.nl.
23/07 17u30  Niemand bestraft voor omkopen gedeputeerde HAARLEM (ANP) - Niemand is bestraft voor het omkopen van de Noord-Hollandse oud-gedeputeerde Ton Hooijmaijers. Drie verdachten zijn dinsdag vrijgesproken. Bij twee anderen is het Openbaar Ministerie niet-ontvankelijk verklaard, maar zij krijgen wel een boete van 1000 euro voor het bezit van een valse factuur uit 2007. Het bericht Niemand bestraft voor omkopen gedeputeerde verscheen eerst op Nieuws.nl.
23/07 17u15  Roompot stopt sponsoring wielerteam MOORDRECHT (ANP) - Roompot stopt na dit seizoen met de sponsoring van de wielerploeg Roompot-Charles. Dat laat het management van het procontinentale team weten. Het bericht Roompot stopt sponsoring wielerteam verscheen eerst op Nieuws.nl.
23/07 17u15  Verzorgster verdacht van stelen 56.000 euro ROTTERDAM (ANP) - In Rotterdam heeft de politie een 35-jarige vrouw aangehouden die ruim 56.000 euro gestolen zou hebben van kwetsbare ouderen. Ze werkte als ouderenbegeleider in een zorginstelling en had de beschikking over hun bankpassen. Het bericht Verzorgster verdacht van stelen 56.000 euro verscheen eerst op Nieuws.nl.
23/07 17u00  Ehrens laat springruiter Schuttert debuteren ERMELO (ANP) - Bondscoach Rob Ehrens laat springruiter Frank Schuttert debuteren op het Europees kampioenschap, dat volgende maand in Rotterdam wordt gehouden. De tweevoudig nationaal kampioen verschijnt aan de start met Lyonel. Hij kwam vorig jaar (met Chinati's Champion) al wel op de wereldtitelstrijd uit. Het bericht Ehrens laat springruiter Schuttert debuteren verscheen eerst op Nieuws.nl.
23/07 17u00  Dinsdag alleen nog 10 km Rolstoel4daagse ENSCHEDE (ANP) - De Twentse Rolstoel4daagse wordt woensdag ingekort vanwege de hitte. Dinsdag werden de 70 kilometer en 50 kilometer al geschrapt, woensdag vervalt ook de 22 kilometer. Alleen de 10 kilometer blijft nog over. Ook is de traditionele intocht in het centrum van Delden afgelast vanwege de warmte. Het bericht Dinsdag alleen nog 10 km Rolstoel4daagse verscheen eerst op Nieuws.nl.
23/07 16u45  Schap besproeit dijken tegen scheuren HOUTEN (ANP) - Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden (HDSR) is woensdag begonnen met het besproeien van de veendijken in het westelijk deel van Utrecht. Dat is nodig omdat de dijken door droogte en zeer hoge temperaturen makkelijk kunnen uitdrogen. Dan gaan ze scheuren en kunnen ze gaan schuiven. Het bericht Schap besproeit dijken tegen scheuren verscheen eerst op Nieuws.nl.
23/07 16u45  Elzerman uitgeschakeld op 50 meter school GWANGJU (ANP) - Ties Elzerman is bij de WK zwemmen in het Zuid-Koreaanse Gwangju uitgeschakeld op de 50 meter schoolslag. De Nederlands recordhouder drong wel door tot de halve finales, maar daarin kon hij niet boven zichzelf uitstijgen. Elzerman eindigde in zijn heat als achtste en laatste en noteerde een tegenvallende 27,61 seconden. Die tijd bleek overall na de halve finales de zestiende, waarmee hij ook geen ticket voor de Olympische Spelen in Tokio veiligstelde. Het bericht Elzerman uitgeschakeld op 50 meter school verscheen eerst op Nieuws.nl.
23/07 16u15  Strooiwagens de weg op om asfalt te koelen NOORDENVELD (ANP) - Noordenveld in Drenthe, Beek (Limburg) en Arnhem sturen de komende dagen strooiwagens de weg op. Strooizout zorgt ervoor dat het asfalt wat afkoelt. Dat voorkomt dat het asfalt gaat plakken en beschadigt. Het bericht Strooiwagens de weg op om asfalt te koelen verscheen eerst op Nieuws.nl.
23/07 16u15  Hof geeft ook hoge straffen liquidatie Leiden DEN HAAG (ANP) - Twee mannen uit Noord-Holland hebben in hoger beroep voor een liquidatie in Leiden dezelfde hoge straffen gekregen als de rechtbank vorig jaar al had opgelegd. De hoogste straf van 25 jaar is voor een 26-jarige man uit Westzaan; zijn 37-jarige kompaan uit Heerhugowaard kreeg 22 jaar cel. De straf is ook conform de eis die het Openbaar Ministerie voor het gerechtshof Den Haag tegen de ontkennende verdachten had geëist. Het bericht Hof geeft ook hoge straffen liquidatie Leiden verscheen eerst op Nieuws.nl.
23/07 16u00  Wall Street opent hoger na cijferstroom NEW YORK (ANP) - De aandelenbeurzen in New York zijn dinsdag met winst geopend, waarmee werd voortgeborduurd op de kleine plussen van een dag eerder. Beleggers op Wall Street verwerkten een fikse hoeveelheid bedrijfsresultaten van grote namen als bijvoorbeeld frisdrankproducent Coca-Cola, defensieconcern Lockheed Martin, industrieconglomeraat United Technologies en motorfietsenbouwer Harley-Davidson. Het bericht Wall Street opent hoger na cijferstroom verscheen eerst op Nieuws.nl.
23/07 15u45  RDW doet aangifte handel kentekengegevens VEENDAM (ANP) - Op internet wordt mogelijk gehandeld in de privégegevens van Nederlandse automobilisten. De Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) heeft daarom maandag aangifte gedaan bij de politie. Dat liet de organisatie dinsdag weten na een bericht van RTL Nieuws. Het bericht RDW doet aangifte handel kentekengegevens verscheen eerst op Nieuws.nl.
23/07 15u30  IMF snijdt in groeiramingen wereldeconomie WASHINGTON (ANP) - Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) heeft zijn groeivoorspellingen voor de wereldeconomie verder verlaagd. Mede door de aanhoudende handelsoorlog is het daarbij onzeker of het in de ramingen opgenomen groeiherstel voor 2020 realistisch is. Hiervoor is het nodig dat de situatie in enkele probleemmarkten stabiliseert en de Verenigde Staten en China vooruitgang boeken bij het oplossen van hun handelsvete, zegt het IMF. Het bericht IMF snijdt in groeiramingen wereldeconomie verscheen eerst op Nieuws.nl.
23/07 15u30  Waarschuwing voor gasgeisers in caravans DEN HAAG (ANP) - De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) waarschuwt voor de butaan/propaan gasgeisers MoveFlame 2 en MoveFlame 3, die sinds 2018 worden verkocht. Vermoedelijk zijn ze ook in caravans, campers en vakantiehuisjes geïnstalleerd. Ze kunnen ook gewoon in huizen zijn aangebracht. Het bericht Waarschuwing voor gasgeisers in caravans verscheen eerst op Nieuws.nl.
23/07 15u00  DAF-moeder Paccar blijft goed presteren BELLEVUE (ANP) - De Amerikaanse vrachtwagenfabrikant Paccar heeft in het tweede kwartaal opnieuw geprofiteerd van de sterke vraag naar vrachtwagens. Ook verkocht het bedrijf veel vrachtwagenonderdelen. Het moederbedrijf van het Nederlandse DAF voerde de omzet daardoor op tot recordhoogte. Het bericht DAF-moeder Paccar blijft goed presteren verscheen eerst op Nieuws.nl.
Laatste update: vandaag om 17u30


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
Geen oude hoofdpunten gevonden.
1 2


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

9x Tropische dag in grote delen van het land23/07 04u30 - Nieuws.nl: DEN HAAG (ANP) - Nederland maakt zich op voor een tropische dag. Er worden temperaturen verwacht boven de 30 graden. Alleen aan de kust wordt het iets minder warm. Het wordt zonnig en de zonkracht kan op sommige plaatsen uitkomen op 7. Het bericht Tropische dag in grote delen van het land verscheen eerst op Nieuws.nl.
8x Voor de Alpen zijn eerst de sprinters aan zet23/07 04u30 - Nieuws.nl: NÎMES (ANP) - Voordat het peloton koers zet richting de Alpen, hebben de renners in de zestiende etappe met start en finish in Nîmes een relatief makkelijke dag op het programma staan. Dat is vooral fijn voor de renners die na een rustdag altijd moeite hebben om weer het juiste ritme te vinden. Het bericht Voor de Alpen zijn eerst de sprinters aan zet verscheen eerst op Nieuws.nl.
7x Materiaalpech treft zeilster Bouwmeester23/07 11u00 - Nieuws.nl: SAKAIMINATO (ANP) - Zeilster Marit Bouwmeester is op de voorlaatste dag van het WK Laser Radial voor de kust van het Japanse Sakaiminato van de derde naar de vierde plaats gezakt. De olympische kampioene in deze boot eindigde in de twee races van dinsdag als twaalfde en negende. De Friezin kwam netto op 68 punten te staan. De Deense Anne-Marie Rindon nam de leiding over en heeft 57 punten. Het bericht Materiaalpech treft zeilster Bouwmeester verscheen eerst op Nieuws.nl.
7x Randstad daalt op groen Damrak23/07 09u30 - Nieuws.nl: AMSTERDAM (ANP) - De Amsterdamse aandelenbeurs is dinsdag met winst geopend. Ook de andere Europese beurzen begonnen in het groen. De beurshandel stond vooral in het teken van de aanhoudende stroom van bedrijfsresultaten. Op het Damrak werd uitzender Randstad lager gezet na een tegenvallend kwartaalbericht. Het bericht Randstad daalt op groen Damrak verscheen eerst op Nieuws.nl.
7x ACM: geen boetes bij tariefafspraken zzp’ers23/07 07u30 - Nieuws.nl: DEN HAAG (ANP) - Om zich te verzekeren van een minimuminkomen kunnen zzp'ers, zelfstandigen zonder personeel, voortaan gezamenlijk afspraken maken. Markten werken niet goed als zij door lage uurtarieven onder het bestaansminimum komen, zegt de Autoriteit Consument & Markt (ACM). Die komt met een leidraad, een richtlijn voor tariefafspraken. Het bericht ACM: geen boetes bij tariefafspraken zzp’ers verscheen eerst op Nieuws.nl.
6x Ehrens laat springruiter Schuttert debuteren23/07 17u00 - Nieuws.nl: ERMELO (ANP) - Bondscoach Rob Ehrens laat springruiter Frank Schuttert debuteren op het Europees kampioenschap, dat volgende maand in Rotterdam wordt gehouden. De tweevoudig nationaal kampioen verschijnt aan de start met Lyonel. Hij kwam vorig jaar (met Chinati's Champion) al wel op de wereldtitelstrijd uit. Het bericht Ehrens laat springruiter Schuttert debuteren verscheen eerst op Nieuws.nl.
6x Dinsdag alleen nog 10 km Rolstoel4daagse23/07 17u00 - Nieuws.nl: ENSCHEDE (ANP) - De Twentse Rolstoel4daagse wordt woensdag ingekort vanwege de hitte. Dinsdag werden de 70 kilometer en 50 kilometer al geschrapt, woensdag vervalt ook de 22 kilometer. Alleen de 10 kilometer blijft nog over. Ook is de traditionele intocht in het centrum van Delden afgelast vanwege de warmte. Het bericht Dinsdag alleen nog 10 km Rolstoel4daagse verscheen eerst op Nieuws.nl.
6x RIVM waarschuwt voor zomersmog23/07 12u15 - Nieuws.nl: BILTHOVEN (ANP) - Het RIVM waarschuwt dat de kwaliteit van de lucht woensdag slecht zal zijn als gevolg van smog. Mensen die hier gevoelig voor zijn kunnen maar beter binnen blijven en zware lichamelijke inspanningen beperken. Het bericht RIVM waarschuwt voor zomersmog verscheen eerst op Nieuws.nl.
6x Studenten klaar voor record met ligfiets23/07 11u45 - Nieuws.nl: DELFT (ANP) - Studenten van de TU Delft onthullen zaterdag een nieuwe hightech ligfiets, waarmee het wereldrecord van 121,8 kilometer per uur in het klassement voor vrouwen verbroken moet gaan worden. Het studententeam doet in september mee aan de World Human Powered Speed Challenge in Nevada (Verenigde Staten), een internationale competitie waarin snelle aerodynamische fietsen en topsporters strijden om de hoogste snelheid. Het bericht Studenten klaar voor record met ligfiets verscheen eerst op Nieuws.nl.
6x Damrak wint terrein23/07 10u15 - Nieuws.nl: AMSTERDAM (ANP) - De Amsterdamse aandelenbeurs won dinsdag terrein. Ook de andere Europese beurzen stonden in het groen. De beurshandel stond vooral in het teken van de aanhoudende stroom van bedrijfsresultaten. Op het Damrak ging fitnessketen Basic-Fit hard omlaag na resultaten. Uitzender Randstad maakte zijn openingsverlies binnen drie kwartier goed. Het bericht Damrak wint terrein verscheen eerst op Nieuws.nl.

Statistieken

Artikels:
30748
Gelezen:
28908
Aantal lezers nu:
65


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven