woensdag 12 december 2018, week 50


U bent nu hier: Meer nieuws van Nieuws.nl pagina 3

Laatste updatecontrole: vandaag om 6u30
 

Nieuws.nl

Verbergen Tonen
12/12 06u00  Jos B. voor het eerst voor de rechter MAASTRICHT (ANP) - De strafzaak van Jos B. (56), de man die verdacht wordt van betrokkenheid bij de dood van de 11-jarige Nicky Verstappen in 1998, komt woensdag voor het eerst voor de rechter. Zijn advocaat Gerald Roethof heeft laten weten dat B. van plan is zelf te verschijnen in de rechtbank in Maastricht. Volgens Roethof ontkent B. iets met de dood van de jongen te maken te hebben. Het bericht Jos B. voor het eerst voor de rechter verscheen eerst op Nieuws.nl.
12/12 01u15  Nationale trots over sportprestaties neemt af DEN HAAG (ANP) - Hoewel Nederland op de negende plaats van de internationale medaillespiegel staat en er meer rijksgeld gaat naar topsport, neemt de nationale trots over geleverde sportprestaties af. Op de vraag of een Olympische medaille net zo waardevol is als een schooldiploma reageerde 29 procent van de bevolking in 2007 instemmend, in 2015 was nog slechts 12 procent het daarmee eens. Ook de kijkcijfers voor sportevenementen als het EK en WK voetbal, nemen af, zeker als er geen Nederlandse toppers meedoen. Het bericht Nationale trots over sportprestaties neemt af verscheen eerst op Nieuws.nl.11 
12/12 01u15  Aantal hoge salarissen toegenomen DEN HAAG (ANP) - Ruim een half miljoen huishoudens hadden volgens tellingen van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) vorig jaar een besteedbaar inkomen na belastingen van meer dan 50.000 euro. In 2013 hadden nog 400.000 huishoudens een dergelijk inkomen. Het bericht Aantal hoge salarissen toegenomen verscheen eerst op Nieuws.nl.11 
12/12 01u15  ‘Anne Rigail nieuwe baas Air France’ PARIJS (ANP/BLOOMBERG) - Anne Rigail wordt de nieuwe baas van luchtvaartmaatschappij Air France. Dat meldde Europe1. Volgens de Franse nieuwszender zal haar benoeming woensdagochtend worden aangekondigd. Het bericht ‘Anne Rigail nieuwe baas Air France’ verscheen eerst op Nieuws.nl.11 
12/12 00u15  Blokhuis en Kamer vinden elkaar over keuzehulp DEN HAAG (ANP) - Organisaties die keuzehulp aan ongewenst zwangere vrouwen bieden mogen daarbij niet aansturen op een bepaalde oplossing. Dat vindt staatssecretaris Paul Blokhuis (Volksgezondheid). Hij gaat met de clubs die deze hulp bieden een ,,indringend’’ gesprek voeren om hier voor te zorgen. Het bericht Blokhuis en Kamer vinden elkaar over keuzehulp verscheen eerst op Nieuws.nl.10 
12/12 00u00  Thomsen spaarde met opzet speelsters NANCY (ANP) - Als keepster Katrine Lunde in vorm is en bijna alle ballen tegenhoudt, dan kan geen ploeg winnen van Noorwegen. ,,Dan is het de beste handbalploeg van de wereld met hun snelle uitbraken’’, zei bondscoach Helle Thomsen van de Nederlandse handbalsters gelaten na de afstraffing van 29-16 op het EK in Frankrijk. ,,Noorwegen had volledige controle en wij misten te veel kansen.’’ Het bericht Thomsen spaarde met opzet speelsters verscheen eerst op Nieuws.nl.
12/12 00u00  Handbalster Visser: niet onze dag NANCY (ANP) - Maura Visser had zich meer voorgesteld van de kraker tegen Noorwegen op het EK handbal in Frankrijk, maar dat Oranje zo hard onderuit ging kwam hard aan. ,,Het was niet onze dag. Onze aanval liep totaal niet en zij waren heel goed in de snelle tegenaanval. We gaven de doelpunten wel heel makkelijk weg’’, erkende de routinier van Oranje, die het in de defensie ook niet lukte de ontketende Noorse ploeg af te stoppen. Het bericht Handbalster Visser: niet onze dag verscheen eerst op Nieuws.nl.
12/12 00u00  ‘Geen Nederlanders onder slachtoffers’ DEN HAAG (ANP) - Het ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag heeft geen aanwijzingen dat er Nederlanders zijn onder de slachtoffers in Straatsburg. Het ministerie laat weten dat het de situatie in de Franse stad op de voet volgt en contact heeft met de lokale autoriteiten. Het bericht ‘Geen Nederlanders onder slachtoffers’ verscheen eerst op Nieuws.nl.
11/12 23u45  Advocaat wil dat Jos B. vrijkomt MAASTRICHT (ANP) - Advocaat Gerald Roethof wil dat zijn cliënt Jos B. vrijkomt. Hij zal woensdag aan de rechtbank in Maastricht vragen B. in afwachting van zijn proces op vrije voeten te stellen. Het bericht Advocaat wil dat Jos B. vrijkomt verscheen eerst op Nieuws.nl.
11/12 23u45  Abbingh: wedstrijd tegen Noren snel vergeten NANCY (ANP) - De Nederlandse handbalsters begonnen op het EK met veel vertrouwen aan de wedstrijd tegen Noorwegen, maar werden in Nancy toch weer afgetroefd. Het bericht Abbingh: wedstrijd tegen Noren snel vergeten verscheen eerst op Nieuws.nl.
11/12 22u45  Handbalsters weer afgetroefd door Noorwegen NANCY (ANP) - Noorwegen lijkt een onneembare vesting voor de Nederlandse handbalsters. De ijzersterke Scandinavische ploeg won op het EK in Frankrijk afgetekend met 29-16 en was daarmee voor de vijfde keer op rij te sterk voor Oranje op een groot toernooi. Het bericht Handbalsters weer afgetroefd door Noorwegen verscheen eerst op Nieuws.nl.
11/12 22u30  Grillige handelsdag op Wall Street NEW YORK (ANP) - De aandelenbeurzen in New York lieten dinsdag aan het slot een wisselend beeld zien, met beperkte koersuitslagen. De handelsdag op Wall Street verliep grillig, na schrik op de markt door het dreigement van president Donald Trump over een stop op de regeringsuitgaven (shutdown) als hij geen overeenstemming bereikt met de Democraten over financiering van de muur met Mexico. Verder hielden beleggers de ontwikkelingen rond het Chinees-Amerikaanse handelsconflict in de gaten. Het bericht Grillige handelsdag op Wall Street verscheen eerst op Nieuws.nl.
11/12 21u45  Waterpoloërs onderuit tegen Spanje ALPHEN AAN DEN RIJN (ANP) - De Nederlandse waterpoloërs hebben hun derde wedstrijd in de groepsfase van de World League tegen Spanje verloren. Voor eigen publiek in het zwembad AquaRijn in Alphen aan den Rijn ging Oranje met 7-13 (1-2 2-2 2-5 2-4) onderuit tegen de winnaar van het zilver bij het EK eerder dit jaar. Het bericht Waterpoloërs onderuit tegen Spanje verscheen eerst op Nieuws.nl.
11/12 21u45  Den Bosch verbiedt ballonnen na VVD-actie DEN BOSCH (ANP) - Den Bosch gaat het oplaten van ballonnen verbieden. De gemeenteraad heeft dat dinsdagavond besloten. Directe aanleiding voor het verbod is de veelbekritiseerde actie van de VVD tijdens een landelijke partijbijeenkomst in Den Bosch waarbij vijfhonderd ballonnen werden opgelaten. Het bericht Den Bosch verbiedt ballonnen na VVD-actie verscheen eerst op Nieuws.nl.
11/12 21u45  Kramer maakt rentree in Heerenveen HEERENVEEN (ANP) - Sven Kramer maakt deel uit van de Nederlandse selectie die komend weekeinde meedoet aan de wereldbekerwedstrijd in Heerenveen. De 32-jarige Fries staat op de lijst voor de 5000 meter. Kramer zei zondag in Collalbo nog te twijfelen of hij al snel zijn rentree zou maken, omdat hij nog niet hersteld was van een hardnekkige rugblessure. Het bericht Kramer maakt rentree in Heerenveen verscheen eerst op Nieuws.nl.
Laatste update: vandaag om 6u00


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
Geen oude hoofdpunten gevonden.
1 2


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

11x Nationale trots over sportprestaties neemt af12/12 01u15 - Nieuws.nl: DEN HAAG (ANP) - Hoewel Nederland op de negende plaats van de internationale medaillespiegel staat en er meer rijksgeld gaat naar topsport, neemt de nationale trots over geleverde sportprestaties af. Op de vraag of een Olympische medaille net zo waardevol is als een schooldiploma reageerde 29 procent van de bevolking in 2007 instemmend, in 2015 was nog slechts 12 procent het daarmee eens. Ook de kijkcijfers voor sportevenementen als het EK en WK voetbal, nemen af, zeker als er geen Nederlandse toppers meedoen. Het bericht Nationale trots over sportprestaties neemt af verscheen eerst op Nieuws.nl.
11x Aantal hoge salarissen toegenomen12/12 01u15 - Nieuws.nl: DEN HAAG (ANP) - Ruim een half miljoen huishoudens hadden volgens tellingen van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) vorig jaar een besteedbaar inkomen na belastingen van meer dan 50.000 euro. In 2013 hadden nog 400.000 huishoudens een dergelijk inkomen. Het bericht Aantal hoge salarissen toegenomen verscheen eerst op Nieuws.nl.
11x ‘Anne Rigail nieuwe baas Air France’12/12 01u15 - Nieuws.nl: PARIJS (ANP/BLOOMBERG) - Anne Rigail wordt de nieuwe baas van luchtvaartmaatschappij Air France. Dat meldde Europe1. Volgens de Franse nieuwszender zal haar benoeming woensdagochtend worden aangekondigd. Het bericht ‘Anne Rigail nieuwe baas Air France’ verscheen eerst op Nieuws.nl.
10x Blokhuis en Kamer vinden elkaar over keuzehulp12/12 00u15 - Nieuws.nl: DEN HAAG (ANP) - Organisaties die keuzehulp aan ongewenst zwangere vrouwen bieden mogen daarbij niet aansturen op een bepaalde oplossing. Dat vindt staatssecretaris Paul Blokhuis (Volksgezondheid). Hij gaat met de clubs die deze hulp bieden een ,,indringend’’ gesprek voeren om hier voor te zorgen. Het bericht Blokhuis en Kamer vinden elkaar over keuzehulp verscheen eerst op Nieuws.nl.
4x Advocaat wil dat Jos B. vrijkomt11/12 23u45 - Nieuws.nl: MAASTRICHT (ANP) - Advocaat Gerald Roethof wil dat zijn cliënt Jos B. vrijkomt. Hij zal woensdag aan de rechtbank in Maastricht vragen B. in afwachting van zijn proces op vrije voeten te stellen. Het bericht Advocaat wil dat Jos B. vrijkomt verscheen eerst op Nieuws.nl.
2x Jos B. voor het eerst voor de rechter12/12 06u00 - Nieuws.nl: MAASTRICHT (ANP) - De strafzaak van Jos B. (56), de man die verdacht wordt van betrokkenheid bij de dood van de 11-jarige Nicky Verstappen in 1998, komt woensdag voor het eerst voor de rechter. Zijn advocaat Gerald Roethof heeft laten weten dat B. van plan is zelf te verschijnen in de rechtbank in Maastricht. Volgens Roethof ontkent B. iets met de dood van de jongen te maken te hebben. Het bericht Jos B. voor het eerst voor de rechter verscheen eerst op Nieuws.nl.
2x Thomsen spaarde met opzet speelsters12/12 00u00 - Nieuws.nl: NANCY (ANP) - Als keepster Katrine Lunde in vorm is en bijna alle ballen tegenhoudt, dan kan geen ploeg winnen van Noorwegen. ,,Dan is het de beste handbalploeg van de wereld met hun snelle uitbraken’’, zei bondscoach Helle Thomsen van de Nederlandse handbalsters gelaten na de afstraffing van 29-16 op het EK in Frankrijk. ,,Noorwegen had volledige controle en wij misten te veel kansen.’’ Het bericht Thomsen spaarde met opzet speelsters verscheen eerst op Nieuws.nl.
2x Handbalster Visser: niet onze dag12/12 00u00 - Nieuws.nl: NANCY (ANP) - Maura Visser had zich meer voorgesteld van de kraker tegen Noorwegen op het EK handbal in Frankrijk, maar dat Oranje zo hard onderuit ging kwam hard aan. ,,Het was niet onze dag. Onze aanval liep totaal niet en zij waren heel goed in de snelle tegenaanval. We gaven de doelpunten wel heel makkelijk weg’’, erkende de routinier van Oranje, die het in de defensie ook niet lukte de ontketende Noorse ploeg af te stoppen. Het bericht Handbalster Visser: niet onze dag verscheen eerst op Nieuws.nl.
2x ‘Geen Nederlanders onder slachtoffers’12/12 00u00 - Nieuws.nl: DEN HAAG (ANP) - Het ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag heeft geen aanwijzingen dat er Nederlanders zijn onder de slachtoffers in Straatsburg. Het ministerie laat weten dat het de situatie in de Franse stad op de voet volgt en contact heeft met de lokale autoriteiten. Het bericht ‘Geen Nederlanders onder slachtoffers’ verscheen eerst op Nieuws.nl.
2x ‘Volgende stap naar klimaatakkoord voor kerst’11/12 16u30 - Nieuws.nl: DEN HAAG (ANP) - De regeringspartijen gaan er nog altijd van uit dat volgende week de contouren van een definitief klimaatakkoord zichtbaar worden. Maar het kan nog wel een paar maanden duren voordat duidelijk is welke maatregelen om de CO2-uitstoot terug te dringen daadwerkelijk worden doorgevoerd en welke niet. Het bericht ‘Volgende stap naar klimaatakkoord voor kerst’ verscheen eerst op Nieuws.nl.

Statistieken

Artikels:
32489
Gelezen:
8705
Aantal lezers nu:
44


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven