woensdag 19 september 2018, week 38


U bent nu hier: Meer nieuws van 9lives

Laatste updatecontrole: vandaag om 7u30
 

9lives

Verbergen Tonen
18/09 16u45  Darksiders III Lekker herkenbare hack 'n slashOp gamescom werd al snel duidelijk dat het tweede waar is: Darksiders III ziet er niet alleen uitzonderlijk trouw uit aan zijn voorgangers, de game speelt duidelijk ook nog steeds op dezelfde manier. Waar het genre met titels als Dark Souls meer richting een logge, en realistischere manier van combat evolueerde (kijk maar naar God of War), houdt het team achter deze reeks halstarrig vast aan de goede oude brede lenshoek. En dat is fijn, want zo behoud je een beter overzicht over de strijd, en zijn combo's lekker vloeiend aan elkaar te rijgen. Just like in the good old days, dus. [img:2] Als een graphic novel Dat wil niet zeggen dat Darksiders helemaal in de tijd is blijven stilstaan. Visueel lijkt deze game helemaal in zijn vorm te komen met de scherpe tekenstijl die in de betere graphic novel niet zou misstaan. De duistere personages die de serie kenmerken zien er enger en gedetailleerder dan ooit uit, en de particle effects die doorheen de combat over je netvlies vrolijk in het rond springen, zijn prachtig. Maar de grootste verandering – aldus de makers – is de manier waarop de spelwereld opgebouwd is. Deze keer maakt de game optimaal gebruik van hedendaagse developmenttechnologie, waardoor alles grootser, mooier en natuurlijker aanvoelt. En dat willen de makers voornamelijk in de map van het spel weerspiegelen. Waar je voorheen in Darksiders steeds van level naar level voortbewoog en de spelwereld van de games eerder gesegmenteerd was, speel je nu in één grote map die niet alleen visueel aan elkaar hangt, maar ook effectief zo te verkennen is. Visueel lijkt deze game helemaal in zijn vorm te komen met de scherpe tekenstijl die in de betere graphic novel niet zou misstaan.
18/09 13u30  Dying Light 2 De toekomst van storytelling in games?Ik weet het: dat zijn heel wat grote woorden bij elkaar voor een intro over een zombie-game anno 2018. Laat me dan ook meteen eerlijk zijn, zodat ik je niet misleid met deze enthousiaste preview; ik had tot voor gamescom dit jaar nog nooit Dying Light gespeeld. Ik wist wel waar de game over ging, en wat zowat de key-takeaways waren van het eerste deel (ja hoor, ik doe altijd mijn research voor ik een game ga bekijken tijdens gamescom), en was tot dusver niet overtuigd dat het helemaal mijn dada was. Zombies? Meh. Parcour? Goh, we hebben toch Assassin's Creed al dat ons een shitload aan straatacrobatie wist voor te schotelen. Open world? Niet bepaald de meest compelling sales pitch voor een game in dit decennium. Het is dan ook maar door wat geschuif en gepuzzel in onze planningen, dat Joeri (onze gamescom-papa die braaf onze jaarlijkse afspraakjes op het evenement regelt) mij of all people deze hands-off demo liet bijwonen. En ik ben hem er uiterst dankbaar voor. Door deze demo heb ik me de eerste game alvast aangeschaft, en ik heb daar nog geen seconde spijt van gehad. [img:1]
18/09 10u45  New Gundam Breaker verschijnt deze maand nog op Steam Fans van de manga/anime/games zullen dus ook op pc hun eigen Gunpla kunnen bouwen en van die typisch Japanse robotgevechten kunnen aangaan. De Steam-versie zou alle PlayStation 4-updates tot patch 1.04 bevatten en eveneens twee nieuwe locaties bevatten: het klaslokaal en de studentendirectiekamer. Alle toekomstige DLC's zullen trouwens gratis beschikbaar gesteld worden. En daar kan ik wel achter staan eigenlijk.
18/09 10u30  Over een mogelijk vervolg op de monsterhit Spider-Man Wat zoveel wil zeggen als 'er komt hoogstwaarschijnlijk nog meer DLC en een sequel, maar ik mag nog niets bevestigen'. Over die eerste wist Intihar nog te zeggen dat we serieus wat verrassende plottwists mogen verwachten. Persoonlijk zie ik een optreden van Venom wel zitten, zeker met de film met in de hoofdrol Tom Hardy in het verschiet (zie trailer hieronder). Wat willen jullie vooral zien in de nieuwe content en een (waarschijnlijke) nieuwe Spider-Man-game?  
17/09 13u15  Grand Theft Auto V is vandaag 5 jaar geworden "Time flies when you're having fun"Ontwikkelaar Rockstar toonde de wereld op 2 november 2011 bovenstaande video en het internet stond in rep en roer. Ondertussen is het filmpje al goed voor bijna 53 miljoen views op Rockstars officiële YouTube-kanaal. Volgens de laatste cijfers zou Grand Theft Auto V meer dan 95 miljoen keer over de al dan niet digitale toonbank gegaan zijn, verspreid over de releases op PlayStation 3, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 4 en pc.  In financiële cijfers? Wel, GTA V is verantwoordelijk voor een omzet van meer dan 60 miljard dollar. Niet slecht als je weet dat de ontwikkeling van de game zo'n 278 miljoen dollar bedroeg. In ieder geval hou ik aan het spel zelf mooie herinneringen over, ook al heb ik me nooit echt gewaagd aan de GTA Online. Vice City blijft mijn persoonlijke numero uno, maar deel vijf kwam toch mooi in de buurt. Bij jullie?
15/09 10u00  Destruction Derby Raw Retromania[img:3 left]Soms krijgt een videogame een betrekkelijk lage reviewscore omdat hij schijnbaar weinig toevoegt aan de gameplay van één of twee eerdere edities. Destruction Derby Raw (2000), een late titel voor de eerste PlayStation, was er zo een: op Metacritic reeg hij slechts een geaggregeerde score van 69 procent bij elkaar, met als een van de belangrijkste kritieken dat hij niets echt nieuws toevoegde aan de formule. 'Er valt lol te trappen in Destruction Derby Raw, maar verwacht niet dat het je banden doet springen', opperde één van de reviewers. De formule werd gewoon wat verdergezet na Destruction Derby (1995) en Destruction Derby 2 (1996), zo luidde het. Maar dat Destruction Derby Raw over een doorgedreven upgradesysteem beschikte, een element dat pas enkele jaren later belangrijk zou worden in racegames (op vroege vogels als Road Rash II na natuurlijk)? Dat werd blijkbaar niet als belangrijk beschouwd. Maar de nieuwe 'Smash 4 $'-modus, een soort career mode waarin je voor harde pegels speelt waarmee je constant wagens moet zien te upgraden, was een stevige innovatie in zijn tijd. Ook al omdat er op langere termijn een soort van overlevingselement in zat: het spel eindigde pas wanneer al je wagens waren kapotgereden én je geen geld meer had voor een nieuwe.
15/09 10u00  Op zoek naar een gaming televisie? Vier dingen die je moet weten voor je een nieuwe tv koopt1. 8K staat alweer voor de deur Dan had je eindelijk geïnvesteerd in een nieuwe 4K-tv om het beeld van je PlayStation 4 Pro of je Xbox One X het beste tot zijn recht te doen komen, en wat gebeurt er? Fabrikanten als Samsung, LG Electronics en Sharp komen ineens met 8K-schermen op de markt. Toestellen die nòg eens vier keer meer pixels op het scherm toveren dan 4K-toestellen. Ze komen momenteel op de markt voor prijzen tussen 5.000 en liefst 15.000 euro, dus ze zijn alleen voor de échte liefhebbers. Die zitten ook nog met het feit dat er letterlijk géén content bestaat voor die resolutie: de toestellen van Samsung, bijvoorbeeld, upscalen videobeelden vanaf HD- of 4K-kwaliteit door er extra pixels bij te 'verzinnen'. Dat is niet hoe het werkt bij games, die veel te dynamisch zijn om de upscalingtechnologie te laten volgen. Wat wèl zou gaan is een ordentelijk uit de kluiten gewassen gamingpc op zo'n 8K-tv aansluiten, en er dan aangepaste games op spelen. CD Projekt Red bewees al dat The Witcher 3 prima draait op een 8K-monitor, dus stel je dat eens voor op een 75 inch-tv. Men had er wel een systeem met viér videokaarten voor nodig, dus dan zou je al snel in de 20.000 euro's zitten om een game te spelen. Maar het kàn, dus. Verdict: Wachten. Gewoon wachten. Het duurt nog jàren voordat 8K echt zal worden omarmd door de game-industrie.[img:1]
14/09 19u30  Call of Duty: Black Ops IIII omarmt zijn pc-rekruten "Er is geen snap-to aim-assist in de pc-versie juist?"We konden op de voorbije gamescom de jongens achter de pc-versie van Black Ops IIII enkele vragen te stellen. We spraken met Thomas Wilson, Creative Director bij Beenox die de pc-versie voor zijn rekening neemt en Jonathan Moses, Senior Producer Treyarch, die het hele Call of Duty: Black Ops IIII-plaatje overziet. [img:2 small-left title:Thomas Wilson - Creative Director & Co-Studio Head Beenox]Eerst en vooral, respect voor de toewijding aan de versie voor het platform waarop ik Call of Duty leerde kennen. Mij hoef je dus niet meer te overtuigen van het belang van het pc-luik, maar wat motiveerde jullie als ontwikkelaar en uitgever? Thomas Wilson: “Eerst en vooral was er de vraag uit de spelersgemeenschap en dat is eigenlijk al genoeg. Tegelijkertijd willen we met onze game graag zoveel mogelijk spelers de best mogelijke Call of Duty-ervaring geven en dat doe je niet door een consoleversie zo maar even snel te porten naar een pc-game. Voor zoiets heb je een team nodig dat zich vooral daarop toelegt. Natuurlijk werken wij (Beenox,nvdr) daarvoor nauw samen met Treyarch om de console- en de pc-versies op één lijn te houden, maar tegelijk willen we de pc-speler die beleving geven die hij of zij vandaag verwacht”. Wat zijn volgens jullie dan die verwachtingen? Jonathan Moses: “Dat draait vooral om customization. Een pc-gamer verwacht een grotere flexibiliteit en meer opties om de spelbeleving helemaal naar zijn hand te zetten”. Heb je het nu op mechanische opties of inhoudelijke elementen?
14/09 16u00  Call of Duty: Blackops IIII omarmt zijn pc-rekruten "Er is geen snap-to aim-assist in de pc-versie juist?"We konden op de voorbije gamescom de jongens achter de pc-versie van Black Ops IIII enkele vragen te stellen. We spraken met Thomas Wilson, Creative Director bij Beenox die de pc-versie voor zijn rekening neemt en Jonathan Moses, Senior Producer Treyarch, die het hele Call of Duty: Black Ops IIII-plaatje overziet. [img:2 small-left title:Thomas Wilson - Creative Director & Co-Studio Head Beenox]Eerst en vooral, respect voor de toewijding aan de versie voor het platform waarop ik Call of Duty leerde kennen. Mij hoef je dus niet meer te overtuigen van het belang van het pc-luik, maar wat motiveerde jullie als ontwikkelaar en uitgever? Thomas Wilson: “Eerst en vooral was er de vraag uit de spelersgemeenschap en dat is eigenlijk al genoeg. Tegelijkertijd willen we met onze game graag zoveel mogelijk spelers de best mogelijke Call of Duty-ervaring geven en dat doe je niet door een consoleversie zo maar even snel te porten naar een pc-game. Voor zoiets heb je een team nodig dat zich vooral daarop toelegt. Natuurlijk werken wij (Beenox,nvdr) daarvoor nauw samen met Treyarch om de console- en de pc-versies op één lijn te houden, maar tegelijk willen we de pc-speler die beleving geven die hij of zij vandaag verwacht”. Wat zijn volgens jullie dan die verwachtingen? Jonathan Moses: “Dat draait vooral om customization. Een pc-gamer verwacht een grotere flexibiliteit en meer opties om de spelbeleving helemaal naar zijn hand te zetten”. Heb je het nu op mechanische opties of inhoudelijke elementen?
14/09 14u00  Praga Goes Gaming | Assassin's Creed Odyssey Lees meer >
14/09 13u15  Dying Light: Bad Blood nu in Steam Early Access "12 go in. 1 comes out"Deze razendsnelle competitieve en van parkours-elementen voorziene multiplayer titel bevat bovendien ook een aparte mix van PvP- en PvE-elementen, terwijl de ziel van de bekende Dying Light-gameplay behouden blijft. Heb je de smaak te pakken en zin in meer, dan is er ook het Founders Pack, dat bevat onderstaande features: Dying Light: Bad Blood (game) Exclusief masker: Golden Founder 3 exclusieve legendarische wapenskins: Golden Neckslicer (dolk), Golden Bonecleaver (kapmes) en Golden Skullopener (cricketbat). 1000 Blood bucks, het gamegeld dat je uit kunt geven in de winkel van de game Bonus: 3 exclusieve legendarische skins, verspreid over 3 maanden Hoe dat er allemaal aan toegaat zie je in deze nieuwe trailer.
14/09 10u45  Civilization VI (Switch) Body: In het bijhorende persbericht lezen we alvast dat we vier nieuiwe scenario's rond vier beschavingen kunnen spelen, zijnde de Vikingen, Perzische, Australische en Poolse beschavingen. Naast de vier nieuwkomers zijn er uiteraard nog steeds de bevat de 24 reeds bestaande.
14/09 10u30  Civilization VI doet het binnenkort ook op Switch Lees meer >
14/09 10u00  Lara Croft verwent deelnemers Battle of Thor obstacle run Cosplayer Dutch Lara zorgde met haar verpersoonlijking van Lara Croft voor mooie beelden na de Battle of Thor. Daar poseerde zij samen met de atleten na afloop voor een banner van Shadow of the Tomb Raider. Uiteraard was dit een promostunt voor de nieuwste Tomb Raider-game die vanaf vandaag in de rekken ligt.
14/09 09u45  Wat brengt Assassin's Creed Odyssey ons na launch? [img:1 left]Het Assassin’s Creed post-launch plan bevat de Season Pass met twee grote, episodische verhaallijnen en Assassin’s Creed III Remastered. Daarbovenop krijgen alle Assassin’s Creed Odyssey-spelers toegang tot gratis content, waaronder de verhaalgedreven en episodische ‘Lost Tales of Greece’ plus dagelijkse en wekelijkse in-game events. Het Assassin’s Creed Odyssey post-launch plan is het grootste en meest ambitieuze uit de franchise tot nu toe. Het geeft de spelers meer verhalende content dan ooit tevoren, in een gloednieuw episodisch formaat, voor de twee grote verhaallijnen in de Season Pass. Spelers krijgen de mogelijkheid om meteen in een nieuwe episode te duiken als deze verschijnt, of de avonturen in hun geheel te spelen eens alle episodes beschikbaar zijn. Naar analogie met de game, krijgen de spelers zelf de keuze hoe ze deze content beleven. De Assassin’s Creed Season Pass bevat: Verhaallijn 1 – Legacy of the First Blade: Dit episodisch avontuur laat spelers kennismaken met de eerste held die ooit het iconische ‘hidden blade’ hanteerde en zo de geschiedenis voorgoed heeft veranderd. Spelers ontdekken meer van het achtergrondverhaal van de Assassins en waarom ze kiezen om te vechten vanuit de schaduw. Vanaf december 2018 wordt er ongeveer elke zes weken een episode uitgebracht. Verhaallijn 2 – The Fate of Atlantis: In deze tweede verhaallijn nemen spelers het op tegen goddelijke wezens en ontsluieren ze de geheimen van de legendarische gezonken stad. In een spannende saga vol verrassende wendingen komen spelers nog meer in aanraking met de Griekse mythologie en de Eerste Beschaving. Vanaf het voorjaar van 2019 wordt er ongeveer elke zes weken een episode uitgebracht.
Laatste update: dinsdag 18 september 2018, 16u45


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
14/09 09u30  Diablo III: Eternal CollectionBody: Zeven unieke en krachtige heldenklassen: Barbarian, Crusader, Demon Hunter, Monk, Necromancer, Witch Doctor en Wizard. Verken het volledige verhaal van Diablo III, van de High Heavens tot de Burning Hells, via 5 spannende akten. Open de wereld van Sanctuary voor eindeloze verkenning in het speltype Adventure, met talloze Bounties en Rifts. Volledig ondersteunde seizoensupdates voor aanvullende exclusieve beloningen, uitdagingen en spelersklassementen om de paar maanden.  
14/09 08u00  Eerste WWE 2K19 gameplay trailerJammer genoeg zit Bernard Vandamme niet in WWE 2K19. Wie er wel in zitten zijn een heleboel supersterren, zowel mannen als vrouwen (diva's). Met deze eerste gameplay trailer voor WWE 2K19 gunt 2K Sports ons een blik op het deelnemersveld.  
13/09 16u45  Nintendo Labo: VoertuigenpakketNintendo schakelt een versnelling hoger!Net zoals bij de vorige twee Nintendo Labo-pakketten start je ook hier met een doos kartonnen platen. Zoals de naam het aangeeft, moet ik nu diverse besturingen bouwen voor drie voertuigen: een auto, een vliegtuig en een duikboot. Ook nu word ik netjes geholpen door de interactieve handleiding. Karton vouwen op de aangeduide vouwlijnen, flapjes vastklikken, touwtje knopen, stickers plakken, … Het bouwen zelf ging zeer vlot omdat het bouwen van elk onderdeel of Toy-Con is onderverdeeld in verschillende etappes. Dat makt het erg makkelijk om te volgen. We deden er, pauzes inbegrepen, zo’n 6 à 7 uur over om de verschillende Toy-Cons af te krijgen. Naast de besturingen voor de drie voertuigen moet je nog een gaspedaal en sleutel bouwen.[img:1] 3, 2, 1… START! Ik start met het pedaal, en deed er zo’n klein uurtje over om het ding af te krijgen. Hier plaats je de linker Joy-Con die ervoor zorgt dat mijn voertuigen vooruit geraken. Het leuke was dat ik (en mijn kinderen) na het voltooien van deze eerste Toy-Con meteen aan de slag kon een eerste spel: de modelbaan. In tegenstelling tot het Robotpakket hoefden we nu niet te wachten tot alles klaar was om te kunnen spelen. In de modelbaan neem je de controle over een auto op een miniatuur racebaan. Door een juiste balans te vinden tussen meer en minder gas te geven, slaag je erin om de race tot een goed einde te brengen. Over sturen hoef je je hier nog geen zorgen te maken, want de wagentjes sturen hier nog helemaal zelf. Het begint vrij makkelijk, maar de moeilijkheidsgraad gaat snel de hoogte in. En dat is meteen een pluspunt, want je krijgt nu effectief wat uitdaging voorgeschoteld. Een leuke extra is dat het stuur en het pedaal gebruikt kunnen worden in Mario Kart 8![img:2]
13/09 16u00  Dragon Majesty-uitbreiding voor Pokémon Trading Card Game is nu uitZoals de naam al zegt, biedt de uitbreiding Dragon Majesty tal van draakachtige Pokémon, inclusief Reshiram-GX, Salamence-GX, Dragonite-GX en natuurlijk Charizard! De speciale Dragon Majesty uitbreiding bevat meer dan 65 kaarten waaronder (en hier komt de lijst, jongens en meisjes!): 6 Pokémon-GX 4 full-art Pokémon-GX 4 zeldzame Rainbow Pokémon-GX 2 nieuwe Prism Star-kaarten 2 full-art Supporter-kaarten Elk boosterpakket bevat 10 kaarten van de uitbreiding, waaronder 2 gegarandeerde foliekaarten én 1 Basic Energy-kaart. Kaarten variëren per pakket. Boosterpakketten uit de Dragon Majesty-uitbreiding zijn alleen beschikbaar via bepaalde Pokémon Trading Card Game-producten, zoals Pokémon-GX-dozen.Vanaf 19 oktober ontvangen trainers die zich al hebben aangemeld voor de nieuwsbrief van de Pokémon Trainer Club een code, die zij dan in hun spel Pokémon Ultra Sun of Pokémon Ultra Moon kunnen inwisselen om een Shiny Poipole te ontvangen. Het Poison-type Ultra Beast Poipole evolueert tot het Poison- en Dragon-type Naganadel als het verhoogde level wordt bereikt na het aanleren van de aanval Dragon Pulse. Je moet je vóór 10 oktober 2018 aanmelden voor een gratis Pokémon Trainer Club-account en er voor kiezen om de newsletter te ontvangen.
13/09 12u00  Het straffe verhaal achter de strafste Rocket League-goal uit de geschiedenisSay WTF?
13/09 11u30  Destiny 2: Forsaken - The Last Wish Raid gaat aanstaande vrijdag live om 19:00Lees meer >
13/09 09u15  Forza Horizon 4Exclusieve hands-on in het hoofdkwartier van F1-renstal McLaren[img:2 left title:Ralph Fulton (Playground Games) wilde graag op de foto met mij.]Het Mclaren Automotive Center is het kloppend hart van de gelijknamige Formule 1-renstal, én de al even gelijknamige exclusieve en peperdure sportwagens. Hun nieuwste model, de McLaren Senna (naar Ayrton Senna) siert dan ook de cover. De ideale locatie dus om de game nog eens te smaken voor hij 2 oktober in de rekken ligt. Voor ik met de game aan de slag mocht, kreeg onze groep een rondleiding door het centrum en wat ik daar te zien kreeg deed mijn hart sneller slaan. Zo kreeg ik alle, echt alle dus, McLaren F1-wagens te zien. De wagens van legendarische piloten als James Hunt, Alain Prost, de stichter van het merk Bruce McLaren, de F1-god himself Ayrton Senna, Kimi ‘Iceman’ Räikkönen, Fernando Alonso, enzovoort. Enkel Stoffel Vandoorne zijn wagen was niet van de partij omdat die nog niet terug was uit Francorchamps. Door de wind, door de regen, dwars door alles heen… Terwijl Forza Horizon 3 ons meenam naar de tot de verbeelding sprekende outback van Australië, brengt Forza Horizon 4 ons dichter bij huis, namelijk het Verenigd Koninkrijk (Engeland, Wales, Schotland, …) Niet meteen landen waar je bergachtige (al dan niet besneeuwde) gebieden, dicht begroeide jungles, uitgestrekte woestijnen of andere Australische verkeerstoestanden aantreft. Daar vond het team echter een zeer creatieve, en deksels geslaagde, oplossing voor, namelijk seizoenen. Elk seizoen duurt in-game een week, en heeft een invloed op elk element uit het spel. In de eerste plaats natuurlijk het rijgedrag en de wegligging van je wagen maar ook op het Horizon-festival zelf.
12/09 17u00  Fortnite verwent PlayStation Plus-leden met exclusieve lootGRATIS![img:1 left]Epic Games pakt immers uit met een PlayStation Plus-exclusive Celebration Pack met daarin een Flappy Glider, Controller Pickaxe en Skydiving Trail. Allemaal voorzien van een PlayStation-tintje trouwens. Kan je niet wachten tot wanneer je straks thuiskomt omdat je bijvoorbeeld nog op school of op kantoor zit, dan kan je deze nu al stiekem binnenhalen via de PSN Store zodat je thuis meteen aan de slag kan.  
12/09 16u45  Oddworld: Stranger's Wrath komt naar Nintendo SwitchOddworld Inhabitants heeft vandaag via zijn Twitter-pagina immers verrassend aangekondigd dat hun klassieker Oddworld: Stranger's Wrath zijn opwachting zal maken op de Nintendo Switch. Stranger's Wrath verscheen in 2005 op Xbox en kreeg een paar jaar later nog een HD make-over op pc, PlayStation 3 en PlayStation Vita. De game zelf laat zich spelen als een aangename mix tussen first- en third person en plaatst de spelers in de huid van een premiejager die, om een dure operatie te betalen, geld moet zien bijeen te scharrelen door te jagen op diverse creaturen. Ik herinner me nog dat ik de game heb uitgespeeld op mijn eerste Xbox en me deksels goed geamuseerd heb. Ik ben dan zelf ook benieuwd naar het Switch-resultaat. Over een release of exacte inhoud werd er jammer genoeg nog niet gesproken.   Surprise! We thought #videogamesday is a good time to announce that pretty soon, Nintendo Switch is going to get a whole lot... Stranger @NintendoUK pic.twitter.com/w6oaE49x8n — Oddworld (@OddworldInc) September 12, 2018
12/09 15u15  Eerste bewegende beelden van A-RPG Warhammer: ChaosbaneDe getoonde missie vindt plaats in de riolen van de keizerlijke hoofdstad Nuln, waar dienaars van de Chaosgod Nurgle zijn binnengedrongen. Hier ontmoeten we de eerste twee speelbare personages van Warhammer: Chaosbane: Konrad Vollen, kapitein van het rijk en specialist in close-combat-aanvallen die veel schade aanrichten, en een Elf-achtige magiër met verwoestende langeafstandsaanvallen.De paar minuten gameplay illustreren het belang van samenwerking tussen de verschillende klassen, elk met hun eigen gameplay en unieke vaardigheden. De spells die in deze video worden gebruikt, zijn slechts een voorbeeld van de 45 vaardigheden die elk personage kan gebruiken. Ook wordt een mechanic onthuld dat uniek is voor Warhammer: Chaosbane: bloodlust. Een verwoestende kracht waarmee je toegang krijgt tot krachtige vaardigheden waarmee je het tij van de strijd kunt keren.Warhammer: Chaosbane is de eerste action-RPG die plaatsvindt in de wereld van Warhammer Fantasy Battles en verwelkomt spelers in het hart van de Oude Wereld, dat nog steeds is getekend door de Grote Oorlog tegen Chaos - een bloederig conflict dat enige tijd eerder plaatsvond. Spelers kunnen de rol aannemen van een mens, high elf, wood elf of dwarf en verschillende iconische locaties verkennen, zoals de vervloekte stad Praag of Nuln, de hoofdstad van het rijk in de tijd waarin het Chaosbane-verhaal zich afspeelt.
12/09 14u45  We geven GRATIS keys weg voor de bèta van Trials RisingJe kan je gratis code claimen via deze Trials Rising-pagina, en daar ook je platform kiezen. Hoe werkt het? Surf naar de Trials Rising-pagina, geef daar deze generieke code in MLJK6YPE88XM, kies je platform (pc, Xbox One of PlayStation 4) en daarna krijg je via mail een unieke code. Pre-load is al beschikbaar dus je hoeft niet te wachten. OPGELET! Keys zolang de voorraad strekt, en first come, first served! Trials Rising wordt ontwikkeld door Ubisoft RedLynx, in samenwerking met Ubisoft Kiev en Ubisoft Odessa, en zou het grootste deel ooit worden in de serie. De game zou meer dan honderd tracks bevatten en stuurt spelers van de Eiffeltoren naar de Chinese Muur, zowel alleen als samen met een vriend of vriendin in de Tandem Bike-modus, waarin twee spelers één voertuig besturen. Spelers ontvangen nu direct een melding wanneer een vriend hun score verslaat en kunnen deze meteen proberen te verbeteren. Door het voltooien van tracks en contracten vergaar je Fame, allemaal met het doel om de ultieme Trials-kampioen te worden. Elke speler streeft zijn of haar carrière na in een League. In de League veroveren spelers een reeks van tracks over de hele wereld voordat ze beginnen aan de Stadium Finals. De Stadium Finals omvatten een groot evenement dat acht spelers tegenover elkaar zet in een eliminatiecompetitie gedurende drie heats. De beste spelers ontgrendelen een nieuwe League en zetten zo hun reis voort.
12/09 13u45  Is jouw pc klaar voor Assassin's Creed Odyssey?Upgraden of niet? Dat is de vraag van vandaag...De fans zullen er ongetwijfeld ook klaar voor zijn, maar de vraag van vandaag is, zeker voor de pc-gamers, of hun beestje voldoet aan de systeemeisen. Vandaag maakte Ubisoft immers de pc-specs bekend van Odyssey. Dus, wat zal het worden? Upgraden of niet? Minimum systeemeisen (30 FPS) Resolutie: 720p Video Preset: Low OS: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versions only) Processor: AMD FX 6300 @ 3.8 GHz, Intel Core i5 2400 @ 3.1 GHz, Ryzen 3 - 1200 Videokaart: AMD Radeon R9 285 (2GB VRAM with Shader Model 5.0) or NVIDIA GeForce GTX 660 RAM-geheugen: 8GB Aanbevolen systeemeisen (30 FPS) Resolutie: 1080p Video Preset: High OS: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versions only) Processor: AMD FX-8350 @ 4.0 GHz, Intel Core i7-3770 @ 3.5 GHz, Ryzen 5 - 1400 Videokaart: AMD Radeon R9 290X (4GB VRAM or more with Shader Model 5.0) or better or NVIDIA GeForce GTX 970 (4GB) RAM-geheugen: 8GB Aanbevolen systeemeisen 4K Resolutie: 4K Video Preset: High OS: Windows 10 (64-bit versions only) Processor: AMD Ryzen 1700X @ 3.8 GHz, Intel Core i7 7700 @ 4.2 GHz Videokaart: AMD Vega 64, NVIDIA GeForce GTX 1080 (8GB VRAM with Shader Model 5.0) RAM-geheugen: 16GB RAM
12/09 13u15  Welke guild slaagt er in als eerste Azeroth's Mythic raid Uldir te clearen?The race is on, en jij kan het live volgen!Met een zware focus op blood magic en het occulte weet Uldir ook op esthetisch vlak potten te breken. Voor Blizzard dus ook hier een stevige pluim. Limit was trouwens reeds een sterke guild in het Legion-tijdperk, de vorige expansion voor World of Warcraft, met heel wat world first records wat betreft de bosses, zeker in de laatste raid van de expansion, namelijk Antorus, the Burning Throne. Deze week krijgen WoW-spelers de kans om op twee nieuwe manieren naar Uldir te reizen. De casual spelers kunnen dat via de LFR (Looking for Raid-feature), een easy mode matchmaking-systeem voor de eerste sectie. Hardcore spelers die gaan uiteraard voor de hoofdprijs, als eerste guild ter wereld de raid op Mythic, nog straffer dan Heroic, te clearen. Momenteel staat Limit trouwens bovenaan met 3/8 bazen gecleared. Daarnaast prijken er nog minstens 10 teams op het leaderboard met een score van maar of minder dan 1/8. Om jullie een idee te geven hoelang zo'n raid kan duren, dat kan gaan van minder dan een dag tot meer dan twee weken. In Legion duurde elke Mythic-raid respectievelijk gemiddeld zo'n 18 uur, drie dagen, elf dagen, negentien dagen en acht dagen. Wie er deze keer zal in slagen om als eerste guild ter wereld de nieuwe Uldir-raid te clearen kan je trouwens live volgen. Je kan de teams middels live updates volgen via deze website. Method, een van 's werelds beste guilds zal hun Mythic raid progressie vanaf vandaag live streamen, dat via deze Mythic Uldir Raid Progress [Method]-pagina.  
12/09 12u00  Destiny 2: Forsaken (deel 1)"De beste DLC die we ooit voor Destiny te zien kregen"Het verhalende gedeelte werd in ieder geval goed bij de horens gevat. Het team achter de lore besloot namelijk enkele ingrijpende veranderingen door te voeren zodat het verhaal wel moest aanslaan. Niemand minder dan Cayde-6 werd het slachtoffer van de zieke scenaristen en hij wordt in het begin van de uitbreiding koelbloeding gedood. De eeuwige grappenmaker werd dan ook uit de Tower verwijderd samen met alle grappen en ongepaste opmerkingen. De dood van Cayde laat een reusachtig gat achter in het universum. Het verhaal moet dus wel heel sterk uit de hoek komen om de dood van Cayde te kunnen rechtvaardigen… Prison Break De lore begint wanneer Cayde-6 en Petra Venj richting Prison of Elders worden gestuurd om er een opstand de kop in te drukken. Eenmaal aangekomen op de plaats delict, blijkt de situatie behoorlijk uit de hand te lopen en is de chaos compleet. Cayde komt daarbij oog in oog te staan met Ulder Sov; de nieuwe leider van de Scorn. De Scorn zijn een hoop gemuteerde Fallen-vijanden die de dood reeds in de ogen keken en bijgevolg nergens voor terugdeinzen. Het is Ulder zélf die een kogel door Caydes - met moppen gevulde - schedel jaagt. Het is aan ons om Cayde te wreken en het achterliggende verhaal van Ulder te ontdekken. Voor het eerst in de geschiedenis van de game voelen de bazen in de uitbreiding fris en origineel aan. 
12/09 12u00  Spider-Man haalt nog straffere toeren uit dan JezusJezus die kon over water lopen, maar wat Spider-Man kan/doet daar hebben we nooit over gelezen of geleerd op school. Bekijk deze video's maar eens, dan snap je meteen waar ik het over heb.     huh pic.twitter.com/JMS2CviA0r — Jan Xanadu (@HBJohnXuandou) September 11, 2018
12/09 11u15  Battlefield 1 Premium Pass nu GRATIS voor iedereen tot 18 september[img:1 left]Electronic Arts en DICE geven de Premium Pass voor Battlefield 1 GRATIS weg, en dit tot 18 september. Voor de goede orde, je kan de Premium Pass dus GRATIS scoren tot 18 september, en daarna blijft alle content van jou! De Battlefield 1 Premium Pass bevat onder andere nieuwe multiplayer maps, 20 nieuwe unlockable wapens, 14 unieke dog tags en 14 Battlefield 1 Superior Battlepacks. Maar dat is nog niet alles! Daarnaast bevat deze ook alle verschenen DLC-packs waaronder They Shall Not Pass, In the Name of the Tsar, Turning Tides en Apocalypse. Waar wacht je nog op? Downloaden die handel!
12/09 10u15  Dr. DisRespect stopt stream na drive-by shooting op z'n huisEen duidelijk geschrokken Beahm wist met z'n woede geen blijf. 'Ik moet de stream nu eindigen, iemand heeft net op ons huis geschoten. Het raam boven is gebroken. Dit is de tweede keer, iemand schoot ook al gisteren op ons fucking huis en nu weer.' De politie is een onderzoek gestart. Op Twitter liet Beahm weten dankbaar te zijn voor alle medeleven. 'Gelukkig is er niemand gewond geraakt. De situatie wordt naar behoren behandeld en opgevolgd. Ondertussen staat een nieuwe stream gepland voor morgen (vandaag, red.).' Het is nog niet geweten of bevestigd of de drive-by shootings iets te maken hebben met de stream zelf.
12/09 08u00  Treyarch heeft nog heel wat in petto voor Black Ops 4's Blackout-modusDat wil Treyarch uiteraard graag vermijden. Een van de redenen van de terugval van PUBG was het feit dat het team niet echt rekening hield met de feedback van de spelers, en sporadisch met updates en nieuwe modi kwam. Epic Games deed het net omgekeerd, het speelde snel in op de wensen van de spelers, en hield het spel fris door constant met nieuwe en verrassende dingen uit te pakken. Treyarch beseft dus maar al te goed dat het na release echt uit zijn pijp zal moeten komen om de community tevreden te houden. Blackout releaset met slechts één speelbare map, en beperkt de spelersaantallen tot 80 per Blackout-match. PUBG en Fortnite gaan tot 100 spelers, PUBG heeft inmiddels drie mappen en ook al heeft Fortnite slechts één map, elk seizoen ziet deze er anders uit. Call of Duty‘s aanpak van Battle Royale-games heeft echter ook een aantal unieke eigenschappen. Denk dan in de eerste plaats aan de toevoeging van bestuurbare helikopters, alsook de introductie van zombies waardoor de spelers steeds op hun hoede moeten zijn en dus niet alleen rekening moeten houden met hun tegenstanders van echt vlees en echt bloed. Zelf zegt Treyarch daar het volgende over: “When we ship the game, it’s halftime at a football game. You’re just starting. You’re not ending. This map will evolve. The modes you can play within it will evolve.” Met deze bèta willen we de funderingen leggen zegt Treyarch studio design director David Vonderhar. Daarna is het aan het team om ervoor te zorgen dat ze constant de vinger aan de pols houden, snel kunnen schakelen en de game sprankelend kunnen houden.
12/09 08u00  Indrukwekkende Forza Horizon 4 Halo Experience Showcase gameplayTijdens de Forza Horizon 4 Halo Experience Showcase dook er niet alleen nieuwe gameplay op maar werd er ook meer informatie gegeven over de kruisbestuiving tussen Forza en Halo. In een nieuwe episode van Forza Monthly krijgen we dus te zien hoe we met de Warthog aan de slag kunnen op een unieke Halo-track. Iets waar de fans van zowel Halo als Forza alleen maar vrolijk van worden vermoeden we.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

3x Dying Light: Bad Blood nu in Steam Early Access14/09 13u15 - 9lives: "12 go in. 1 comes out"Deze razendsnelle competitieve en van parkours-elementen voorziene multiplayer titel bevat bovendien ook een aparte mix van PvP- en PvE-elementen, terwijl de ziel van de bekende Dying Light-gameplay behouden blijft. Heb je de smaak te pakken en zin in meer, dan is er ook het Founders Pack, dat bevat onderstaande features: Dying Light: Bad Blood (game) Exclusief masker: Golden Founder 3 exclusieve legendarische wapenskins: Golden Neckslicer (dolk), Golden Bonecleaver (kapmes) en Golden Skullopener (cricketbat). 1000 Blood bucks, het gamegeld dat je uit kunt geven in de winkel van de game Bonus: 3 exclusieve legendarische skins, verspreid over 3 maanden Hoe dat er allemaal aan toegaat zie je in deze nieuwe trailer.
2x Nintendo Labo: Voertuigenpakket13/09 16u45 - 9lives: Nintendo schakelt een versnelling hoger!Net zoals bij de vorige twee Nintendo Labo-pakketten start je ook hier met een doos kartonnen platen. Zoals de naam het aangeeft, moet ik nu diverse besturingen bouwen voor drie voertuigen: een auto, een vliegtuig en een duikboot. Ook nu word ik netjes geholpen door de interactieve handleiding. Karton vouwen op de aangeduide vouwlijnen, flapjes vastklikken, touwtje knopen, stickers plakken, … Het bouwen zelf ging zeer vlot omdat het bouwen van elk onderdeel of Toy-Con is onderverdeeld in verschillende etappes. Dat makt het erg makkelijk om te volgen. We deden er, pauzes inbegrepen, zo’n 6 à 7 uur over om de verschillende Toy-Cons af te krijgen. Naast de besturingen voor de drie voertuigen moet je nog een gaspedaal en sleutel bouwen.[img:1] 3, 2, 1… START! Ik start met het pedaal, en deed er zo’n klein uurtje over om het ding af te krijgen. Hier plaats je de linker Joy-Con die ervoor zorgt dat mijn voertuigen vooruit geraken. Het leuke was dat ik (en mijn kinderen) na het voltooien van deze eerste Toy-Con meteen aan de slag kon een eerste spel: de modelbaan. In tegenstelling tot het Robotpakket hoefden we nu niet te wachten tot alles klaar was om te kunnen spelen. In de modelbaan neem je de controle over een auto op een miniatuur racebaan. Door een juiste balans te vinden tussen meer en minder gas te geven, slaag je erin om de race tot een goed einde te brengen. Over sturen hoef je je hier nog geen zorgen te maken, want de wagentjes sturen hier nog helemaal zelf. Het begint vrij makkelijk, maar de moeilijkheidsgraad gaat snel de hoogte in. En dat is meteen een pluspunt, want je krijgt nu effectief wat uitdaging voorgeschoteld. Een leuke extra is dat het stuur en het pedaal gebruikt kunnen worden in Mario Kart 8![img:2]
2x Civilization VI doet het binnenkort ook op Switch14/09 10u30 - 9lives: Lees meer >
2x Over een mogelijk vervolg op de monsterhit Spider-Man18/09 10u30 - 9lives: Wat zoveel wil zeggen als 'er komt hoogstwaarschijnlijk nog meer DLC en een sequel, maar ik mag nog niets bevestigen'. Over die eerste wist Intihar nog te zeggen dat we serieus wat verrassende plottwists mogen verwachten. Persoonlijk zie ik een optreden van Venom wel zitten, zeker met de film met in de hoofdrol Tom Hardy in het verschiet (zie trailer hieronder). Wat willen jullie vooral zien in de nieuwe content en een (waarschijnlijke) nieuwe Spider-Man-game?  
2x New Gundam Breaker verschijnt deze maand nog op Steam18/09 10u45 - 9lives: Fans van de manga/anime/games zullen dus ook op pc hun eigen Gunpla kunnen bouwen en van die typisch Japanse robotgevechten kunnen aangaan. De Steam-versie zou alle PlayStation 4-updates tot patch 1.04 bevatten en eveneens twee nieuwe locaties bevatten: het klaslokaal en de studentendirectiekamer. Alle toekomstige DLC's zullen trouwens gratis beschikbaar gesteld worden. En daar kan ik wel achter staan eigenlijk.
1x Battlefield 1 Premium Pass nu GRATIS voor iedereen tot 18 september12/09 11u15 - 9lives: [img:1 left]Electronic Arts en DICE geven de Premium Pass voor Battlefield 1 GRATIS weg, en dit tot 18 september. Voor de goede orde, je kan de Premium Pass dus GRATIS scoren tot 18 september, en daarna blijft alle content van jou! De Battlefield 1 Premium Pass bevat onder andere nieuwe multiplayer maps, 20 nieuwe unlockable wapens, 14 unieke dog tags en 14 Battlefield 1 Superior Battlepacks. Maar dat is nog niet alles! Daarnaast bevat deze ook alle verschenen DLC-packs waaronder They Shall Not Pass, In the Name of the Tsar, Turning Tides en Apocalypse. Waar wacht je nog op? Downloaden die handel!
1x Op zoek naar een gaming televisie?15/09 10u00 - 9lives: Vier dingen die je moet weten voor je een nieuwe tv koopt1. 8K staat alweer voor de deur Dan had je eindelijk geïnvesteerd in een nieuwe 4K-tv om het beeld van je PlayStation 4 Pro of je Xbox One X het beste tot zijn recht te doen komen, en wat gebeurt er? Fabrikanten als Samsung, LG Electronics en Sharp komen ineens met 8K-schermen op de markt. Toestellen die nòg eens vier keer meer pixels op het scherm toveren dan 4K-toestellen. Ze komen momenteel op de markt voor prijzen tussen 5.000 en liefst 15.000 euro, dus ze zijn alleen voor de échte liefhebbers. Die zitten ook nog met het feit dat er letterlijk géén content bestaat voor die resolutie: de toestellen van Samsung, bijvoorbeeld, upscalen videobeelden vanaf HD- of 4K-kwaliteit door er extra pixels bij te 'verzinnen'. Dat is niet hoe het werkt bij games, die veel te dynamisch zijn om de upscalingtechnologie te laten volgen. Wat wèl zou gaan is een ordentelijk uit de kluiten gewassen gamingpc op zo'n 8K-tv aansluiten, en er dan aangepaste games op spelen. CD Projekt Red bewees al dat The Witcher 3 prima draait op een 8K-monitor, dus stel je dat eens voor op een 75 inch-tv. Men had er wel een systeem met viér videokaarten voor nodig, dus dan zou je al snel in de 20.000 euro's zitten om een game te spelen. Maar het kàn, dus. Verdict: Wachten. Gewoon wachten. Het duurt nog jàren voordat 8K echt zal worden omarmd door de game-industrie.[img:1]
0x Indrukwekkende Forza Horizon 4 Halo Experience Showcase gameplay12/09 08u00 - 9lives: Tijdens de Forza Horizon 4 Halo Experience Showcase dook er niet alleen nieuwe gameplay op maar werd er ook meer informatie gegeven over de kruisbestuiving tussen Forza en Halo. In een nieuwe episode van Forza Monthly krijgen we dus te zien hoe we met de Warthog aan de slag kunnen op een unieke Halo-track. Iets waar de fans van zowel Halo als Forza alleen maar vrolijk van worden vermoeden we.
0x Treyarch heeft nog heel wat in petto voor Black Ops 4's Blackout-modus12/09 08u00 - 9lives: Dat wil Treyarch uiteraard graag vermijden. Een van de redenen van de terugval van PUBG was het feit dat het team niet echt rekening hield met de feedback van de spelers, en sporadisch met updates en nieuwe modi kwam. Epic Games deed het net omgekeerd, het speelde snel in op de wensen van de spelers, en hield het spel fris door constant met nieuwe en verrassende dingen uit te pakken. Treyarch beseft dus maar al te goed dat het na release echt uit zijn pijp zal moeten komen om de community tevreden te houden. Blackout releaset met slechts één speelbare map, en beperkt de spelersaantallen tot 80 per Blackout-match. PUBG en Fortnite gaan tot 100 spelers, PUBG heeft inmiddels drie mappen en ook al heeft Fortnite slechts één map, elk seizoen ziet deze er anders uit. Call of Duty‘s aanpak van Battle Royale-games heeft echter ook een aantal unieke eigenschappen. Denk dan in de eerste plaats aan de toevoeging van bestuurbare helikopters, alsook de introductie van zombies waardoor de spelers steeds op hun hoede moeten zijn en dus niet alleen rekening moeten houden met hun tegenstanders van echt vlees en echt bloed. Zelf zegt Treyarch daar het volgende over: “When we ship the game, it’s halftime at a football game. You’re just starting. You’re not ending. This map will evolve. The modes you can play within it will evolve.” Met deze bèta willen we de funderingen leggen zegt Treyarch studio design director David Vonderhar. Daarna is het aan het team om ervoor te zorgen dat ze constant de vinger aan de pols houden, snel kunnen schakelen en de game sprankelend kunnen houden.
0x Dr. DisRespect stopt stream na drive-by shooting op z'n huis12/09 10u15 - 9lives: Een duidelijk geschrokken Beahm wist met z'n woede geen blijf. 'Ik moet de stream nu eindigen, iemand heeft net op ons huis geschoten. Het raam boven is gebroken. Dit is de tweede keer, iemand schoot ook al gisteren op ons fucking huis en nu weer.' De politie is een onderzoek gestart. Op Twitter liet Beahm weten dankbaar te zijn voor alle medeleven. 'Gelukkig is er niemand gewond geraakt. De situatie wordt naar behoren behandeld en opgevolgd. Ondertussen staat een nieuwe stream gepland voor morgen (vandaag, red.).' Het is nog niet geweten of bevestigd of de drive-by shootings iets te maken hebben met de stream zelf.

Statistieken

Artikels:
32689
Gelezen:
9990
Aantal lezers nu:
48


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven