vrijdag 15 december 2017, week 50


U bent nu hier: Meer nieuws van 9lives

Laatste updatecontrole: vandaag om 1u15
 

9lives

Verbergen Tonen
14/12 18u00  Total War: Warhammer II - The Laboratory Hands-on in LondenHerinner je je die epische flashbackscène in The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring, waarin booswicht Sauron met één enkele zwaardhouw een halve heerschaar van zijn belagers de lucht in deed vliegen? In een andere fantasyfranchise, in een ander medium en op het relatief elitaire platform dat gepimpte pc's zijn kun je dat soort scènes nu ook zelf in elkaar draaien. The Creative Assembly, dat Britse zootje ongeregeld achter de Total War-strategiereeks, lanceert morgen The Laboratory, een gratis update voor zijn recente succesgame Total War: Warhammer II, waarmee je allerhande fysische en magische elementen uit de game volledig naar je hand kunt zetten, waardoor je onwaarschijnlijke effecten krijgt op het slagveld.[img:4] Doe nekeer zot Zoals daar zijn: massale units met tien keer meer manschappen dan gewoonlijk. Fysische tweaks, zoals de impact van slagen die kan worden bijgevezen tot duizend procent. Bloed dat tot tweehonderd procent meer het zompige slagveld rood kleurt. En -ondergetekendes persoonlijke favoriet - de zwaartekracht die naar tien procent kan worden getrokken, zodat tegenstanders die net een lel hebben gekregen niet alleen feestelijk de lucht ingaan, maar ook nog eens lang blijven spartelen in het zwerk voordat ze terug tegen de oppervlakte knallen. Dat valt allemaal makkelijk aan te passen door middel van handige schuifregelaars, maar interessanter is de combinatie tussen je tweaks en de keuze van de eenheden die je op het slagveld wilt.
14/12 18u00  Gear.Club Unlimited Peperdure bolides in je broekzakVeel referentiemateriaal is er natuurlijk niet. De meest geduchte concurrent die Gear.Club op dit jonge platform heeft, is Mario met zijn bende kartende belhamels. Wat racen met realistische voertuigen betreft, heeft uitgever Microïds tactisch gekozen: Gear.Club heeft hier voorlopig een monopolie op het genre. Tune je eigen ervaring De racer doet erg arcade aan, maar hoeft dat zeker niet te zijn. De besturing is namelijk helemaal naar eigen smaak te tweaken. Er zijn opties aanwezig voor assists bij het remmen, sturen en slippen. Je kan gebruik maken van voorgebakken schema’s als ‘novice’, ‘normal’ en ‘expert’, maar je kunt ook voor elke soort assist afzonderlijk de graad naar smaak instellen met een slider. Wanneer je alle assists op het hoogst zet, is Gear.Club een game die een pasgeborene nog kan uitspelen. Zet je alle assists uit, dan komt er opeens een behoorlijke leercurve tevoorschijn en verandert de game in een semi-realistische racer. Daarmee heb je behoorlijk veel controle over hoe jij deze titel ervaart, en dat is een goed iets. Je kunt daarnaast ook nog gebruikmaken van een racelijn die aanduidt hoe je het beste kunt rijden en wanneer je moet remmen. Mocht je juist nog meer uitdaging zoeken, dan kun je ervoor kiezen om handmatig te schakelen of de moeilijkheidsgraad van de AI hoger te zetten. Kortom: opties genoeg om de gameplay diepgang te geven. Je kunt de game nog meer arcade maken dan Mario Kart, maar ook serieuzer dan Need for Speed. [img:4]
14/12 16u45  Burnout Paradise Remastered duikt op [img:1 left]Op de website van een Braziliaanse retailer duikt immers totaal onverwacht, en compleet uit het niets, Burnout Paradise Remastered op. De game kan voorbesteld worden, en dit op PlayStation 4 en Xbox One. Het origineel, dat bijzonder succesvol was, verscheen in 2008. Kan het dus zijn dat EA op gepaste wijze de tiende verjaardag van de titel wil vieren? Laat ons hopen dat er snel bevestiging komt want wij hebben er alvast veel zin in om Takedowns uit te voeren in 4K. En opnieuw te genieten van de geweldige soundtrack natuurlijk.
14/12 16u30  Destiny 2: Curse of Osiris Teleurstellend...Bij voorgaande uitbreidingen gaf ik de extra spelcontent meestal het voordeel van de twijfel. Destiny was en is immers nog steeds één van mijn meest favoriete gamefranchises ooit. Repetitieve gevechten, gebroken spelmechanismen en andere mankementen durfde ik dan ook wel eens aan de kant schuiven voor de onderliggende vibe die Destiny mij keer op keer kon bezorgen. Ik hoopte dan ook dat er snel enkele patches zouden volgen, want Destiny is nu eenmaal een game die leeft. Ditmaal moet ik echter de realiteit onder ogen durven zien: deze Curse of Osiris-uitbreiding is een serieus dieptepunt in de Destiny-geschiedenis. En geloof me: dit statement maken als fervente fan van de franchise doet wel een beetje pijn.[img:14] Opgeruimd staat netjes Laat me starten bij het verhaal achter Curse of Osiris. Velen kenden Osiris uit de gelijknamige Trials of Osiris-weekends die het PvP-gedeelte in de eerste telg kleur gaven. Guardians zouden dus oog in oog komen te staan met die mysterieuze held en zijn duistere motieven. Aanvankelijk krijgen we ook een intrigerende Osiris te zien met uiterst charmante Ghost. Die Ghost kreeg trouwens de warme stem mee van Morena Baccarin, jullie wellicht bekend uit Deadpool, Homeland en Gotham. De oude Warlock deed vroeger dienst als Vanguard, maar werd uit de City verbannen nadat hij wat kattenkwaad uithaalde. Daarbij was de in veren uitgedoste man ook leermeester van Ikora. Met het personage (dat propvol boeiende verhalen en anekdotes zit) werd jammer genoeg weinig gedaan. De nieuwe Mercury-zone is de kleinste en saaiste die we in de Destiny-geschiedenis voorgeschoteld kregen.
14/12 16u30  Monster Hunter: World "Eén van de meest ambitieuze en veelbelovende games van volgend jaar."Ik zal niet rond de pot draaien: Monster Hunter World is nu al zonder twijfel één van de meest ambitieuze en veelbelovende games van volgend jaar. Voor de mensen die de franchise nog niet zo goed kennen: In de Monster Hunter-games jaag je alleen of met andere spelers op reusachtige hybridemonsters en verzamel je onderdelen om je uitrusting te versterken en een kans te maken tegen de pittigere beesten. In World is dat niet anders, al is er één grote vernieuwing: je loopt nu rond in een vrij en open gebied zonder een laadscherm te bespeuren.[img:2] Levensecht Dit en de beeldschone graphics zorgen onmiddellijk voor een veel immersievere en indrukwekkende jagerservaring. Rondlopen en de natuur bewonderen is nu aangenamer dan ooit en de locaties hebben er nooit eerder levendiger uitgezien. Waar ik nog het meeste van onder de indruk was, was de impact van de aanvalstechnieken. Zowel die van je wapens als die van de monsters zelf zijn een pak brutaler dankzij de uitstekende geluidseffecten en animaties. Hierdoor worden de gevechten alsmaar intenser, de monsters alsmaar angstaanjagender en je overwinningen alsmaar bevredigender. Monster Hunter World is nu al één van de meest ambitieuze en veelbelovende games van volgend jaar. In de bèta krijgen we zoals vaak bij Monster Hunter-demo's drie quests voorgeschoteld. Eentje liet ons een Great Jagras bevechten en is een ideale oefening voor beginnelingen. Deze grote Iguana is zeker met een team belachelijk snel geveld, wat me aan het begin wat zorgen baarde. Monster Hunter staat namelijk bekend om z'n opgeschroefde moeilijkheidsgraad en langdurige gevechten en dit gevecht duurde nog geen vijf minuten voor het 'Quest Completed'-scherm tevoorschijn kwam.
14/12 16u30  Wolfenstein II: The Adventures of Gunslinger Joe nu beschikbaar In The Adventures of Gunslinger Joe speel je met voormalig professioneel rugbyspeler Joseph Stallion. Je baant je een weg door nazilegioenen door gebruik te maken van je Ram Shackles. Volg hem van de verwoeste ruïnes van Chicago tot zelfs de ruimte in de eerste reeks van drie DLC-pakketten, telkens met een unieke held in de hoofdrol.
14/12 15u30  E-divisie speeldag 8: De mist in... Danny Hazebroek van Utrecht kreeg Jaey Daalhuisen van Feyenoord over de vloer. Danny weet de drie punten thuis te houden en wint deze wedstrijd met 2 – 1. Sandro Cooiman van VVV Venlo trok naar Heerenveen van Niels Krist. Het werd een spannende wedstrijd waar beide teams aan elkaar gewaagd waren. Een terechte 1 – 1 eindstand is hier het verdikt. Aristote Ndunu van AZ zet zijn beste beentje voor tegen een van de topfavorieten, Bryan Hessing van Heracles. Aristote wint de wedstrijd met 3 tegen 1 en door dit verlies moet Heracles de aansluiting met de top van het klassement lossen. Excelsior krijgt PEC Zwolle over de vloer. Levy Frederique, momenteel derde in het klassement  heeft het behoorlijk moeilijk tegen Bob van Uden. Bob wint de wedstrijd met 1 – 3, neemt de punten mee naar Zwolle en bezorgt Levy zijn eerste verliespartij dit seizoen. Ook de nummer twee gaat onderuit. Mitchel Denkers van ADO Den Haag heeft geen antwoord op het aanvallend vermogen van Tony Kok van FC Twente. Tony wint de wedstrijd met 2 tegen 0. Tom Heijnen, de nummer 1 op dit moment verstevigde zijn leidersplaats met een 3 – 1 overwinning tegen Absalom Warkor van Groningen. Door deze winst loopt hij uit op zijn directe concurrenten, Mitchel Denkers van ADO Den Haag en Levy Frederique van Excelsior, respectievelijk de nummers 2 en 3 in het klassement.
14/12 15u30  Predator komt naar Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands Om het dertigjarige bestaan van de Predator-franchise te vieren, ontvangt Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands een heleboel Predator-gerelateerde content: Gratis Predator-uitdaging Van 14 december tot begin januari mogen alle Ghost Recon Wildlands-spelers het opnemen tegen de Predator in de ultieme jacht. Spelers gaan de moeilijkste uitdaging van heel Ghost Recon Wildlands alleen of met maximaal drie anderen aan en proberen de Predator te verslaan. Predator-aanpassingsvoorwerpen Wanneer spelers de Predator verslagen hebben, ontvangen ze exclusieve items, waaronder het Predator-masker. Daarnaast kunnen spelers hun Ghosts aanpassen en bewapenen met het Predator Pack. Vijftien nieuwe aanpassingsvoorwerpen, wapens en een close combat-aanval die gebaseerd zijn op bekende personages uit de originele film, horen ook bij deze uitbreiding. Ghost War PvP-klasse gebaseerd op de Predator Net als hoofdpersoon Dutch uit de originele Predator-film, maakt de nieuwe Ghost War-klasse gebruik van de Battle Rage-vaardigheid. Deze klasse biedt aanvallende spelers op het PvP-slagveld de kans om nieuwe strategieën te creëren. Ghost War-spelers krijgen toegang tot deze nieuwe klasse met behulp van de Ghost War Pass, de Season Pass of door gebruik te maken van hun Prestige-punten.===GALimg:1]===GALimg:2]===GALimg:3]
14/12 13u00  Lara Croft-studio viert kwarteeuw met overzichtsvideo De ontwikkelaar begon zijn 25e jaar in een pas gebouwde, state-of-the-art studio, inclusief een volledig uitgeruste motion capture stage, zes geluidsdichte audioruimtes, een reviewruimte voor dagopnames met een 4K HDR tv-setup, een fotogrammetrie-opnameruimte, een 4K HDR Dolby Atmos-bioscoopzaal, en meer.Crystal Dynamics heeft een divers personeelsbestand met topmannen en -vrouwen uit de industrie, waarvan vele al meer dan 15 jaar in dienst zijn. De ontwikkelaar heeft tijdens zijn 25-jarige avontuur meer dan 30 bekroonde titels ontwikkeld en uitgebracht. Enkele van de populairste franchises zijn Gex, Legacy of Kain en meest recent Tomb Raider, waarvan nu wereldwijd 63 miljoen games zijn verkocht, inclusief 11 miljoen exemplaren van Tomb Raider (2013) en meer dan 7 miljoen exemplaren van Rise of the Tomb Raider. In samenwerking met Marvel werkt de studio momenteel hard aan het veelbelovende ‘Avengers’-project, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
14/12 11u45  Titan Quest in maart op PS4 en Xbox One En blijkbaar hebben ze daar in het Hoge Noorden de smaak helemaal te pakken. THQ Nordic deelt immers mee dat we in maart 2018 Titan Quest mogen verwelkomen op PlayStation 4 én Xbox One. Naast de standaardversie mogen we ook een Collector's Editie verwachten voegt de uitgever er nog aan toe.[img:1]
14/12 11u45  Vanaf vandaag kan je een weekendje gratis knallen in Killing Floor 2 op Steam Je leest het goed: de volgende game die van Steams ‘Free Weekend’ concept gebruik maakt, is Killing Floor 2. Het spel zelf zal ook lekker afgeprijsd worden naar € 13,99. Een dik jaar geleden verscheen het vervolg op het bloedige Killing Floor, van de hand van ontwikkelaar Tripwire, na een uitgebreide Early Access-periode. Onze redacteur Ard, die volledig die Early Access-boot gemist had, was in ieder geval aangenaam verrast door de game. Het gratis weekend komt net op tijd voor het Krampus Christmas-evenement, waarin de game een duistere draai geeft aan het hele ‘gezellige’ kerstgebeuren.
14/12 09u45  Vette mod verandert Links Master Cycle Zero in Sonic The Hedgehog Zoals deze übercoole modificatie van protagonist Link zijn fonkelnieuwe motorfiets, de Master Cycle Zero. Modder en YouTuber WilianZilv bewerkte Link zijn nieuwste voertuig zodanig dat hij veranderde naar Sega's favoriete blauwe mascotte: Sonic The Hedgehog. Dezelfde modder toverde de motorfiets om tot de iconische Grand Theft Auto: San Andreas dirtbike, met Big Smoke standaard achterop. All you had to do, was follow the damn train, CJ!  
14/12 09u30  Rocket League Switch krijgt fysieke versie Naast een gewone fysieke versie die vanaf 25 januari in onze contreien in de rekken ligt, verschijnt er ook een Collector's Edition, en die bevat onderstaand lekkers: Rocket League Full Game Supersonic Fury DLC Pack Revenge of the Battle-Cars DLC Pack Chaos Run DLC Pack Aftershock DLC Car Marauder DLC Car Esper DLC Car Masamune DLC Car Customization Items inspired by DC Comics’ The Flash Limited Art Print by Psyonix Concept Artist, Jay Zhang[img:1]  
14/12 09u15  Probeer Injustice 2 nu gratis Zo kunnen gamers alvast ieder aspect van het spel zelf ervaren, waaronder hoofdstukken 1 tot en met 3 van de boeiende verhaalmodus, alle multiplayer- en online speltypes en de volledige groep basispersonages (met uitzondering van Brainiac). Ook krijgen ze de kans om bepaalde DLC-personages uit te proberen in het singleplayer-multiversum. Tijdens de gratis proefperiode is Injustice™ 2 speciaal voor de feestdagen ook nog eens met korting verkrijgbaar bij deelnemende verkopers.
14/12 09u15  Nieuwe The Last Jedi content nu gratis beschikbaar voor Star Wars Battlefront II Vandaag begint het eerste seizoen met gratis content voor Star Wars Battlefront II. Fans kunnen meteen in de actie duiken en ervaren hoe spannend Star Wars: The Last Jedi is. Finn sluit zich als speelbaar personage aan bij het verzet dat het sterrenstelsel wil bevrijden van de onderdrukking. Kapitein Phasma doet zijn intrede als speelbare slechterik bij The First Order. Beide personages komen beschikbaar voor spelers die tijdens dit seizoen inloggen, dus zonder dat dit Credits kost. Spelers kunnen zich nu ook onderdompelen in de authentieke geluidseffecten en prachtige beelden van twee gloednieuwe locaties uit de film. Neem op Crait deel aan epische 20-tegen-20 Galactic Assault-gevechten of strijd boven de basis van het verzet op de planeet D'Qar tijdens zenuwslopende 12-tegen-12 Starfighter Assault-ruimtegevechten. Om te beginnen met Star Wars Battlefront II The Last Jedi Season moeten spelers eerst kiezen of ze strijden voor het verzet of de First Order. De gekozen kant wordt gekoppeld aan terugkerende uitdagingen die spelers zowel individueel als factiebreed belonen. In Star Wars Battlefront II Resurrection, ook gratis verkrijgbaar als onderdeel van Star Wars Battlefront II The Last Jedi Season, kunnen spelers Iden Versio's avonturen tijdens de opkomst van de First Order voortzetten. Het nieuwe avontuur speelt zich af na het voltooien van de singleplayercampagne en laat Iden naar antwoorden zoeken in drie gloednieuwe hoofdstukken. Tijdens haar zoektocht ontdekt ze geheimen van de First Order die leiden naar de gebeurtenissen in Star Wars: The Last Jedi.
Laatste update: donderdag 14 december 2017, 18u00


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
13/12 17u00  We vieren de Okami HD release met ... een releasetrailer natuurlijk!En dat vieren we natuurlijk met een releasetrailer voor de Japanse parel. In Okami speel je de wolf Ameratsu, die met een magische schilderkwast de hele wereld aan kan. Met een streek van de borstel vervolledig je puzzels en verken je de wonderbaarlijke spelwereld van de cell-shaded game. Okami HD is vanaf vandaag beschikbaar op pc, PS4 en Xbox One.
13/12 14u30  Tennis World Tour in mei 2018 naar PS4Op de voorbije PlayStation Experience livestream, kregen we reeds een blik op deze nieuwe telg dankzij wat pre-alpha gameplay van de zogenaamde spirituele opvolger van Top Spin 4 te zien, Tennis World Tour. Dit in een babbel met ontwikkelaar Breakpoint’s Etienne Jacquemain die kwam vertellen hoever het ontwikkelingsproces van de game stond. De makers opteren met Tennis World Tour, op het vlak van gameplay, voor een “true simulation game”-aanpak voor de sport. Om een optimaal niveau van authenticiteit te bereiken werkten ze samen met een aantal professionele tennisspelers om hun moves te registreren op diverse ondergronden. De animaties zijn immers heel belangrijk in dit soort games. Tennis World Tour werd in mei aangekondigd door Breakpoint en Bigben interactive, zou dertig speelbare tennisspelers aan boord hebben waaronder Roger Federer, Gaël Monfils, Angelique Kerber, enzovoort. Voorts verklapte Etienne Jacquemain dat de game, alvast voor PS4, in mei 2018 in de rekken zou liggen.
13/12 13u00  Chaos on DeponiaRufus zet de boel weer op steltenChaos on Deponia is het rechtstreekse vervolg op Deponia, wat zoveel betekent als dat Rufus opnieuw zijn opwachting maakt. Al erg snel krijg je de controle over het personage, want je krijgt een optionele tutorial voorgeschoteld. De toon was daarmee al gezet, want die tutorial bevat enkele grappige noten en leuke verwijzingen naar het eerste deel. En daar waar je in de eerste game enkel een filmpje als tutorial kreeg voorgeschoteld, word je nu wel actief betrokken bij dat onderdeel. Al snel leer je bijvoorbeeld hoe je zaken onderzoekt en hoe je objecten opneemt, maar ook hoe je naar je inventaris gaat en voorwerpen combineert om er een nieuw object van te maken. [img:1] Rufus zet de boel weer op stelten Rufus is niet de enige oude bekende, want ook een deel van de overige personages maakte reeds in de eerste game hun intrede. Zo is Goal nog steeds de crush van Rufus en blijft laatstgenoemde aartsrivaal Cletus achternazitten. Ook Bozo en Doc passeren nogmaals de revue, terwijl we in Chaos on Deponia ook kennismaken met nieuwe personages. In de meeste gevallen is een conversatie voeren met elk van die personages nodig om sommige doelstellingen te voltooien. Goal is tijdens haar reis naar Elysium uit de trein gevallen en in zee beland, waar ze gevonden wordt door Bozo en Doc. Chaos on Deponia is niet voor iemand die graag snel vooruitgang boekt zonder al teveel moeite te willen doen.
13/12 12u15  The Getaway viert 15de verjaardag met live action trailerThe Getaway was een third-person sandbox-achtige action adventure game, die ons meenam naar een open spelwereld (Londen) ontwikkeld door Team Soho, en uitgegeven door Sony Computer Entertainment voor de PlayStation 2. Normaal was de game zelfs een launch titel zijn voor de PS 2, maar hij werd uitgesteld omdat de makers er niet meteen in slaagden om Londen waarheidsgetrouw na te bootsen in een hoge resolutie. De focus in de game lag op twee verschillende personages, elk met een eigen invalshoek. Zo was er enerzijds een ex-bankovervaller genaamd Mark Hammond en anderzijds een politie-agent, Detective Constable Frank Carter. Beide verhaallijnen liepen naast mekaar en kwamen tezamen in het eindplot van de game. In 2004 kreeg de game trouwens nog een sequel genaamd  The Getaway: Black Monday. Om de 15de verjaardag van deze toch wel baanbrekende game te vieren krijgen we een live action-trailer als verjaardagscadeau.
13/12 11u30  Word jij Gravels Off-Road Master?Een simpele formule voor een explosief resultaat: kies je pad, verbeter je reputatie, oefen je skills en versla de regerende Off-Road Master. De Off-Road Master Show draait om de fraaiste locaties, krachtigste wagens en snelste coureurs, die de heersende kampioenen moeten verslaan.Om elke aflevering van de Off-Road Masters TV Show te voltooien, moeten spelers deelnemen aan een reeks evenementen die draaien om verschillende disciplines. Het doel is om als eerste te eindigen in elk evenement en vervolgens de Master te verslaan tijdens een speciaal evenement. Door de kampioen van elke discipline te verslaan, komen spelers steeds dichter bij de finale, waarin ze de heersende Off-Road Master moeten verslaan.Bij het racen in Stadium Circuits, moeten spelers het opnemen tegen Scott Parker, de baas van deze discipline, terwijl Ryan Carter de nummer 1 is in de Wild Rush-evenementen. De kampioen van de Speed Cross-discipline, James Watanabe, zal alles op alles zetten om te voorkomen dat spelers zijn titel veroveren en doorgaan naar het volgende hoofdstuk, de Cross Countries, met Justin Evans als de te kloppen rivaal.Na deelname aan de Stadium Circuits, Wild Rush, Speed Cross en Cross Countries, bereiken spelers het ultieme, laatste hoofdstuk: de Final League tegen Sean Walker, de heersende Off-Road Master, en dat wordt nog een hele uitdaging.
13/12 10u30  Reis met Cloud naar Midgar in Final Fantasy Brave ExviusTijdens de festiviteiten trakteerden producers Kei Hirono en Hiroki Fujimoto bezoekers op een aantal spannende aankondigingen voor komende content, inclusief de langverwachte komst van Cloud als speelbaar personage. Een overzicht van de nieuwe content:
13/12 10u00  Plantronics RIG 100HXVoor de huis-tuin-en-keukengamerDe RIG 100HX is bedoeld voor gamers met een beperkt budget. Met een aankoopprijs van om en bij de 35 euro moet je dus geen high-end headset verwachten, al was ik toch aangenaam verrast van de kwaliteit, zowel qua in- als output. ’t Is geen absolute brol, om het zo te zeggen. [img:2 small-left]Laagvlieger De microfoon slaagt er niet in achtergrondgeluid en ruis weg te filteren. Jammer, maar als je er een beetje rekening mee houdt valt het al bij al nog mee (tenzij er een fanfare in je living passeert natuurlijk). Stemgeluid blijft relatief zuiver zonder overmatig gekraak ondanks dat je stem wel een tikkeltje vreemd/vervormd overkomt – je hoort dat de mic geen kostelijke affaire is. Je kan de microfoon 180° pivoteren rond de as van de oorschelp, waardoor de mic zowel links als rechts van je mond te positioneren is. Het speelt met andere woorden geen rol (ook omdat het een mono model is met slechts 1 oorschelp) hoe je de headset opzet - langs beide kanten lukt perfect. Qua geluidskwaliteit is de RIG 100HX geen hoogvlieger, al ligt dat met zo’n prijskaartje voor de hand. Het is in the end niet de bedoeling om met deze headset intensief naar muziek te gaan luisteren. Waar het wel prima voor geschikt is, is casual online gamen vanuit je luie zetel of op je gemak wat zitten kassen terwijl je toch nog tegen de mensen rondom je kan zeveren. Wie af en toe eens gebruik maakt van voicechat of wie een praktische headset nodig heeft zonder er al te veel aan uit te geven, die zal aan de RIG 100HX meer dan genoeg hebben. Voor gebruik op pc koop je best wel een andere headset. Het lukte me wel om er geluid op te beluisteren, maar niet om de microfoon aan de praat te krijgen.
13/12 09u00  De Kerstman is vermist in een nieuw Runescape-avontuurHij is voor het laatst gezien toen hij op pad ging om zijn mechanische gnoom in een echte jongen te laten veranderen. De quest gaat verder waar een verhaallijn uit november is gestopt, toen spelers op zoek gingen naar onderdelen vinden voor het stuk speelgoed. Als spelers er nu in slagen om de Kerstman te vinden en daarmee het kerstfeest te redden, dan worden zij rijkelijk beloond. Tot 8 januari krijgen keert ook de ‘Festive Aura’ terug in Runescape. Spelers krijgen een 50% experience boost en een ijskoud, cosmetisch effect. De jaarlijkse in-game advent kalender is ook onderweg, dus om volop te profiteren moeten spelers dagelijks inloggen (tot 25 december) om gratis cadeaus te ontvangen.===GALimg:1]===GALimg:2]===GALimg:3]===GALimg:4]   
13/12 09u00  Final Fantasy-helden en –schurken in nieuwe trailer Dissidia Final Fantasy NTIn Dissidia Final Fantasy NT kunnen fans als nooit eerder spelen met hun favoriete Final Fantasy-personages, elk met hun eigen unieke speelstijlen en persoonlijkheden. In de even epische als strategische gevechten, kunnen spelers aan de slag met 28 legendarische helden en schurken, van Lightning tot Cloud, en van Sephiroth tot Kefka.
13/12 08u30  Nieuwe trailer voor het mysterieuze The Sinking CityIn deze video vertelt Wael Amr, de CEO van Frogwares, over hun visie voor Oakmont. Hij legt uit hoe deze stad, net als de omgeving waarop deze is gebouwd, het mogelijk maakte een onderzoeksgame te maken waarin spelers zelf beslissingen kunnen maken. Daarbij moeten ze steeds bedenken of wat ze ervaren echt is, of bovennatuurlijk. De studio wilde Oakmont even realistisch als verontrustend maken. Katerina Frolova, een architect en stadsplanner en Aleksey Yurkin, de lead level artist, bespreken hoe ze zich daarbij lieten inspireren door gebouwen en bouwstijlen uit de oostkust van de Verenigde Staten. Zo kwamen ze tot een originele visie van de Amerikaanse stad, waarin details en historische nauwkeurigheid spelers helpen om helemaal in de spelwereld op te gaan en Oakmont vrijelijk en op eigen risico te verkennen. The Sinking City vindt plaats in de jaren twintig en draait om avontuur en onderzoek in een open wereld die is geïnspireerd door het werk van de beroemde Amerikaanse horrorschrijver H.P. Lovecraft. De speler stapt in de schoenen van een privédetective die op onderzoek gaat in Oakmont, Massachusetts – een stad die wordt geplaagd door een verontrustende stroom bovennatuurlijke gebeurtenissen. De speler moet ontdekken wat er precies bezit heeft genomen van de stad, en de hoofden van zijn bewoners. De Sinking City is momenteel in productie en verschijnt in 2018 voor pc en consoles.
13/12 08u00  10 miljoen Nintendo Switch-consoles verkochtInfo uit persbericht
12/12 18u45  Ni no Kuni II: Revenant Kingdom uitgesteldVia de Facebook-pagina van Bandai Namco DE werd in het Duits aangekondigd dat Ni no Kuni II: Revenant Kingdom met twee maanden wordt uitgesteld en bijgevolg pas op 23 maart zal verschijnen. De uitgever geeft een woordje uitleg over de reden. Zo meldt het bedrijf dat er nieuwe modi geïntroduceerd worden en dat het team wil dat alles perfect werkt. Zo moet de game aan de hoogste kwaliteitsstandaarden van zowel Level-5 als Bandai Namco Entertainment voldoen. [img:1]
12/12 18u00  Star Wars: The Last JediFilmreviewGodmiljààr wat een rollercoasterrit van kosmische proporties is Star Wars: The Last Jedi, de officiële episode VIII in de inmiddels al veertig jaar oude filmreeks. Een rode reus aan het Star Wars-firmament! Een film die - voor een aflevering uit de Star Wars-saga tenminste - klòpt op alle vlakken. De Star Wars-films zijn in essentie een ridderverhaal, een western, een sprookje en een oudheidsmythe in elkaar, en regisseur Rian Johnson trekt dat in The Last Jedi nog een eindje door: hij creëert zelfs zijn eigen fabeldieren om je mee te betoveren, zoals de onverwacht niet al te irritante Porg-beesten die je vast al wel in de trailers hebt gezien. Maar tegelijkertijd is dit centrale deel ook weer erg schatplichtig aan The Empire Strikes Back - nog steeds de beste en donkerste Star Wars-film: er wordt bij momenten een diepe duik in de duisternis van de ziel gemaakt, en dat geldt niet alleen voor de door gewetensconflicten verscheurde slechterik Kylo Renn (Adam Driver), maar evengoed voor protagoniste Rey (Daisy Ridley, die in The Last Jedi pas écht vaste voet heeft gevonden voor haar personage). En zelfs Luke Skywalker (Mark Hamill) laat een compleet nieuwe kant van zichzelf zien.[img:2]
12/12 16u00  Plantronics RIG 400HSBasisprijs, basiseigenschappenDe geluidskwaliteit speelt daar een grote rol in. De Plantronics RIG 400HS is een stereomodel (2 oorschelpen) wat al meteen een enorme boost geeft ten opzichte van de Xbox One mono-tegenhanger. Vergis je niet, ook deze headset is verre van ideaal voor audiofielen of professioneel gebruik. Toch was het casual beluisteren van muziek aangenaam en klonk alles relatief zuiver, enkel de bas is met momenten iets te innemend. Doordat het een on-ear model is, wordt er automatisch iets meer geluid buitengehouden, en persoonlijk voelt het voor mij gewoon veel prettiger om te dragen dan een in-ear of on-ear headset. Stuck in the middle Nochtans is ook hier de pasvorm beperkt tot drie verschillende groottestanden, waardoor de headset hoogstwaarschijnlijk nooit ideaal op je hoofd zal aansluiten. De zachte moussen oorschelpen dragen qua comfort wel hun steentje bij. Zelfs na lange speelsessies blijft onaangename druk op je hoofd en oren grotendeels uit. Buiten de drie hoogtestanden is de headset volledig onaanpasbaar – hij klapt dus niet toe, je kan niets verschuiven of verdraaien. Enkel de microfoon is plooibaar en bovendien volledig ontkoppelbaar. Zo kan je de headset bijvoorbeeld gebruiken om op de trein naar muziek te luisteren zonder rare blikken te vangen.[img:2] Neutraal Op vlak van kwaliteit is de microfoon heel neutraal. Achtergrondgeluid en ruis zijn wel merkbaar maar niet in die mate dat het storend wordt voor je teamgenoten. Uiteraard moet je niet verwachten dat je er super crispe opnames mee kan maken voor latere videobewerking en dergelijke. De 400 HS voert zijn taak (in-game communicatie) prima uit, probeer er verder gewoon niet al te zot mee te doen want dan zal het je teleurstellen.[img:3]
12/12 16u00  Razer Wolverine UltimateVeel controller voor veel geldZodra je de verpakking van de controller opent is het al meteen duidelijk dat je een premium product in je handen hebt: de doos bevat een hard, stoffen opbergtasje waarin de controller, twee extra thumbsticks en een extra D-pad zitten. In de doos vind je ook nog een micro USB-kabel om de controller aan te sluiten op je console of computer, een gebruiksaanwijzing en een boodschap van Min-Liang Tan, mede-oprichter, CEO en creatief directeur van Razer. Wat ook meteen opvalt is dat de micro USB-kabel bestaat uit twee onderdelen. Dit zodat hij zichzelf gemakkelijk loskoppelt wanneer je te ver van je console of computer gaat met je controller.[img:3] Voor ieder wat wils De controller komt met een extra D-pad en twee extra thumbsticks die bestaan uit verschillende hoogtes en vormen. Deze kan je uitwisselen met de standaard D-pad en thumbsticks. Zo kun je de controller volledig naar wens aanpassen. De standaard triggers zijn voorzien van trigger-stops, die je manueel per trigger kunt activeren. Daarnaast beschikt de controller over vier extra triggers en twee extra bumpers, welke programmeerbaar zijn op zowel de controller zelf als in de software. Standaard zijn de twee onderste extra triggers ingesteld op het vermeerderen en het verminderen van de joystickgevoeligheid. Op de bovenkant van de controller, rond het Xbox logo, is er tevens een geïntegreerde RGB-ledstrip te vinden met ondersteuning voor 16,8 miljoen kleuren en diverse verlichtingseffecten van Razer Chroma, welke beide enkel in te stellen zijn in de software.
12/12 15u30  Nieuwe versie van PlayStation VR vanaf deze week te koop[img:1 left title:De nieuwe PS VR heeft onder andere ingebouwde oortjes.]Daar komt nu verandering in, want retailer Game Mania heeft de nieuwe PlayStation VR op hun website staan met 15 december als datum. Het lijkt er dus op dat de vernieuwde versie net op tijd arriveert om onder de kerstboom te belanden. In deze nieuwspost zie je de nieuwe PlayStation VR in beeld.  
12/12 15u15  Middle-earth: Shadow of War nieuwe Outlaw Tribe Nemesis Expansion nu uitDe rebellerende en opstandige Outlaw tribe bereikt Mordor met zijn eigen unieke wapens, vechtstijl, nieuwe missies, hevige gevechten en een nieuw fort-thema. Allemaal levensecht dankzij het Nemesis-systeem. De downloadbare content (DLC) van de Outlaw Tribe Nemesis Expansion bevat: Outlaw confrontaties – In de nieuwe missies kunnen spelers bevelhebbers van de Outlaw tribe overbluffen. Elke confrontatie vormt een nieuwe uitdaging die overwonnen moet worden. Outlaw oorlogsbendes – Help je bondgenoot en versla jouw 'nemesis' in de nieuwe missies waarin bevelhebbers van de Slaughter tribe hun eigen strijdkrachten meebrengen om deel te nemen aan de strijd. Nieuw fort-thema – De Outlaw tribe kan nu het bevel voeren over forten, die kenmerken kunnen bevatten van deze stam, waaronder thematische monumenten, uitkijkposten en de troonzaal van de Overlord. Legendarische wapenrusting – Versla legendarische Orks van de Outlaw tribe en bemachtig een nieuwe legendarische wapenrusting met nog grotere uitdagingen. Zuiveringsacties – Kapiteins van de Outlaw tribe lopen rond Mordor te loeren en plannen dodelijke verrassingsaanvallen om hun land vrij te maken van buitenstaanders. Weer deze aanvallen af om de Orks van de Outlaw tribe te beschermen. De gratis content-update is vandaag ook verkrijgbaar voor alle bezitters van Middle-earth: Shadow of War.
12/12 15u15  WOII-knaller Battalion 1944 laat zich eindelijk nog eens zienIn dit nieuwe videodagboek gunnen de makers ons een blik achter de schermen, tonen ze wat nieuwe beelden en vernemen we dat we begin 2018, 9 januari om precies te zijn,  kunnen rekenen op wat zij zelf omschrijven als een officiële onthullingstrailer. Het slechte nieuws is echter dat de game verschuift naar 2018, het goede nieuws is dat de prijs verlaagd werd van 20 euro naar 15 euro. Voor meer info over deze veelbelovende titel verwijzen we je graag door naar de Kickstarterpagina van de game of de Steam-pagina.
12/12 14u45  Tennis World TourBody: Tennis World Tour werd in mei aangekondigd door Breakpoint en Bigben interactive, zou dertig speelbare tennisspelers aan boord hebben waaronder Roger Federer, Gaël Monfils, Angelique Kerber, enzovoort.
12/12 14u45  Overwatch League Stage 1 tickets nu te koopDe prijzen van de tickets zijn niet allemaal gelijk. De tickets voor woensdag, donderdag en vrijdag kosten $ 20 per dag. Een ticket voor zaterdag kost $ 30. Deze tickets zijn enkel en alleen voor het live bezichtigen van deze matchen in de nieuwe Blizzard Arena in Los Angeles. Deze matchen zullen natuurlijk ook live te volgen zijn op de officiële Twitch-pagina van Overwatch. [img:1 url: title:Florida Mayhem nam het vorige week op tegen San Francisco Shock.] Vorige week werden er al enkele Overwatch League pre-season-wedstrijden gespeeld. Daar zagen we elf van de twaalf teams al in actie. Philadelphia Fusion kon niet voltallig aan de start komen. Tickets zijn verkrijgbaar via de volgende link: http://universe/owl
12/12 14u30  Sidder en beef in Resident Evil 7 biohazard Gold Edition launch trailerResident Evil 7 biohazard Gold Edition is dus uiteraard geschikt voor iedereen die het reeds verschenen Resident Evil 7 nog niet in huis heeft, en daarbij meteen ook wil genieten van al de reeds verschenen DLC, waaronder Banned Footage Vol. 1 en Banned Footage Vol. 2, maar ook de nieuwste DLC End of Zoe. Daarbovenop kan iedereen vanaf vandaag dus gratis aan de slag met de gratis Not a Hero-DLC. Nog niet vertrouwd met de materie, check dan zeker de launch trailer.
12/12 14u15  Bungie geeft 'verborgen' Destiny 2-content weer vrijBungie kreeg van overal verwijten en hevige reacties over zich heen gesmeten van de spelers, en de ontwikkelaar had dan ook geen andere keuze dan zijn staart in te trekken en toe te geven aan de immense druk van de community. Bijgevolg komt er morgen een hotfix aan die dit probleem dus uit de wereld zal helpen, en iedereen krijgt waar ie recht op had/heeft. Daarbovenop zal deze hotfix ook de de Prestige Leviathan Raid weer terugschroeven naar Power 300, en ondergaan ook de Trials of The Nine een aantal aanpassingen. Update 1.1.1.1 bevat ondergaande fixes: The Prestige Leviathan Raid will be brought back down to Power 300, and its rewards will drop down to match the new Power Level. All players will regain access to the Prestige Raid. - This will allow access to “The Prestige” Achievement/Trophy for all players. - This will also allow all players ability to complete the final step for the Legend of Acrius Exotic Shotgun. Trials of The Nine will only require Curse of Osiris when it features a Curse of Osiris map. For all other weeks, it will be available to all players. - This will allow access to “Lest Ye Be Judged” Achievement/Trophy for all players. - Trials of The Nine rewards that launched with Destiny 2 will still be accessible to all players. - New Seasonal Rewards that launched with Curse of Osiris, such as the new Seasonal Armor Ornaments, will require ownership of Curse of Osiris to acquire.
12/12 13u45  PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS Xbox Game Preview launch trailerIn tussentijd hou ik me bezig met het looten van gear, het uitzetten van valstrikken en het minitieus in de gaten houden van de omgeving. Zijn alle deuren dicht? Staat er een voertuig met ronkende motor in de buurt, hoor ik daar iets afgereden komen en zou ik het er dan op wagen? De game biedt zoveel mogelijkheden, is elke keer anders en super om met vrienden te spelen! Vanaf vandaag kunnen ook Xbox One-spelers genieten van deze game via het Xbox Game Preview-programma en wij kunnen hen enkel maar aanraden dat daadwerkelijk te doen. We hopen dat de cross-play tussen pc en Xbox snel een feit is, zodat we met nog meer kunnen genieten van deze sublieme game. Al is de besturing op zich niet echt eenvoudig. De makers slaagden er wel in alle features van de pc-versie over te zetten, maar hoe je al die knoppen van buiten gaat leren? Check het hieronder.===GALimg:1]===GALimg:2]===GALimg:3]===GALimg:4]===GALimg:5]===GALimg:6]  
12/12 10u45  Conan Exiles heeft releasedatum te pakkenMaar er valt nog meer goed nieuws te rapen. De game die momenteel enkel beschikbaar is op pc via Steam Early Access en Xbox One Game Preview, zal op diezelfde dag ook verschijnen op PlayStation 4. Om al dit heerlijke nieuws in stijl te consumeren, serveert Funcom ons ook een gloednieuwe trailer die ons een blik gunt op een pak nieuwe content die we mogen verwachten bij de release. En de echte fans die gaan natuurlijk voor onderstaande Limited Collector's Edition![img:1]
12/12 10u00  "Volgende Battlefield-game wordt Bad Company 3"AlmightyDaq lekte eerder al tonnen informatie rond Battlefield 1 die achteraf compleet juist bleek te zijn. In onderstaande video geeft hij details mee over Battlefield: Bad Company 3 zoals de nieuwe Battlefield zou heten.
12/12 10u00  Fallout 4 VR ligt nu in de rekken[img:1 left]Normaal gezien zouden we twee maanden geleden the Wasteland van Fallout 4 al in virtuele realiteit kunnen onvelig maken, maar Bethesda schoof de releasedatum tijdig op naar de laatste maand van het jaar, om zo slim de andere grote releases te omzeilen. De game kost je om en bij de € 60, en is een aparte aankoop naast de 'gewone' versie van Fallout 4. Afgaande op de eerste Steam-reviews zijn de reacties eerder verdeeld, onder andere door onscherp beeld. De game is enkel speelbaar met de HTC Vive VR-bril.
12/12 08u45  Quake Champions krijgt stevige updateDonderdag 14 december krijgt Quake Champions één van de grootste updates tot nu toe. Verwacht je aan nieuwe content en features, inclusief een nieuwe Champion, genaamd Keel, die terug is sinds Quake 3 Arena en Quake Live, een nieuwe arena voor Duel en 2v2, Vale of Pnath; leaderboards met rangschikking en een massa feestelijke, en tijdelijke eindejaarsgetinte gear en maps. De december-update bevat onder andere het volgende: Nieuwe champion: Keel is Terug. De herboren oorlogsmachine uit Quake 3 Arena Keel komt deze week in het rooster met helden, en hij brengt zijn Grenade Swarm skill mee waarbij hij explosieven lanceert gedurende de game, zo ook de Stockpile-vaardigheid. Keel is gratis voor al wie een full Champions Pack heeft en voor iedereen te koop met platinum in de in-game store. Nieuwe duel map: Vale of Pnath – Deze week krijgen spelers, nadat hun skills al beproefd werden tijdens de Early Access in de Duel-mode, een volgende arena die volledig gewijd is aan 1v1 en 2v2. Vale of Pnath is een heiligdom ter ere van de oude God Ithagnal, gebouwd bovenop verradelijke en met zuur gevulde grotten. Deze nieuwe map is gratis voor alle spelers. Ranked play & leaderboards: In Quake Champions kunnen Early Access-spelers hun vaardigheden verder ontwikkelen en zien hoe ze gerangschikt staan tegenover de besten ter wereld. Holiday Celebration: Vier tijdens de feestdagen met speciale items waaronder geanimeerde shaders voor wapens en Champions, feestelijke decoraties op Burial Chamber en Corrupted Keep, holiday hat vanities voor Champions en limited edition profieliconen en name tags.
12/12 08u00  Star Wars: Dark ForcesStar Wars-gaming in 1995, was dat wat plezant?In de vroegste jaren van het internet gonsde er online een mod voor DOOM rond die de first-person shooter transformeerde tot een relatief gelikte Star Wars-game, met keizerlijke Stormtroopers in plaats van Imps, blasters die de normale DOOM-wapens vervingen, en de binnenkant van de Death Star als decor. De makers van de mod, die een van de bekendste door fans gemaakte DOOM-conversies werd, zijn altijd anoniem gebleven. Maar ze inspireerden gamestudio LucasArts wel tot het ontwikkelen van zijn eigen first-person shooter.[img:3]
11/12 18u00  Uno/ MonopolyKaart en karton, of toch digitaal?UNO Digitale cardgames lijken steeds ingewikkelder te worden en hun inspiratie voortdurend verder te zoeken dan soms nodig is. Gelukkig is er nog Uno om ons terug naar de kern van het verhaal te brengen: heerlijk snelle potjes plezier. Als je Uno voor een spelconsole aanschaft, doe het dan voor de Switch. De hybride console laat lokale multiplayer probleemloos toe, is handig op trein, tram of bus mee te nemen, en biedt je met haar touch-controls op het grote handheldscherm een voordeel dat bij de concurrentie ontbreekt. Hoewel ik in nagenoeg iedere situatie het echte kaartspel over deze digitale versie zou verkiezen, doet Ubisoft een respectabele poging het spel naar een scherm te vertalen. Liefhebbers kunnen de spelomgeving omtoveren tot een Rabbids of Just Dance-theme, en de het geluid van de kaarten samen met de smooth soundtrack brengt een toepasselijke sfeer mee. Gameplay an sich gaat soms wat te snel, waardoor iemand erop wijzen dat hij of zij geen Uno uitgeroepen heeft bij de laatste kaart, soms echt een uitdaging wordt. Wie lokaal met iemand anders speelt kan dat in co-op tegen A.I., maar vanaf wanneer je echt tegen iemand wil spelen, moet je al een tweede Switch beschikbaar hebben. Ook zijn online potjes niet altijd even smooth met spelers die wegvallen en soms vervangen door A.I., of sporadische crashes van het spel tout court.
11/12 16u30  EA Sports UFC 3Patsergedrag...Vorige week kon iedereen proeven van de eerste bèta van EA’s UFC 3. Bij het opstarten van een eerste spel valt meteen op hoe ongelofelijk knap UFC 3 eruit ziet. De vechters bewegen zich ontzettend realistisch in de ring, of octagon, om helemaal correct te zijn. Wat meteen ook duidelijk was, is dat EA ervoor gekozen heeft om een groot stuk realisme in te bouwen in UFC 3. Waar het bij worstelgames zoals WWE 2K18 helaas te regelmatig fout loopt op vlak van animaties en vlotheid van bewegingen, heeft EA hier absoluut de nagel op de kop geslagen. De aanvallende en verdedigende moves en opties zijn bij wijze van spreken onuitputtelijk en geven je heel veel vrijheid. Al moet ik wel opmerken dat de grondgevechten een pak minder vloeiend en realistisch ogen. Hier ben je eigenlijk meer bezig met het bewegen van links naar rechts of boven met je analoge sticks om verschillende bewegingen uit te voeren. Het spreekt uiteraard voor zich dat het niet te makkelijk mag zijn om uit een bepaalde houdgreep te ontsnappen, maar erg vermakelijk is dit onderdeel helaas niet. Hopelijk gaat EA hier nog mee aan de slag, want het haalt de spanning en snelheid wel uit de game. Want zoals eerder gezegd speelt het ‘rechtopstaande’ gedeelte van UFC 3 als een zonnetje.[img:3]
11/12 16u30  The Atom gooit het universum overhoop in de nieuwste Injustice 2-trailerThe Atom is vanaf 12 december in de PlayStation Store en Xbox Store verkrijgbaar voor spelers die de Injustice 2 Ultimate Edition, het Injustice 2 Ultimate Pack of Fighter Pack #3 hebben gekocht.
11/12 16u00  Worms W.M.D. (Switch)Glibberig veel pretIedereen kent de franchise intussen wel al. Voor mij persoonlijk is Worms een flashback naar de jaren '90, toen Worms enorm populair was. De oorlogvoerende en tot op de tanden bewapende wormen, amper enkele pixels groot, zorgden vooral voor veel speelplezier in de lokale multiplayer. Niets zo gezellig dan met vier of vijf pubers gezellig rond de 14' monitor Worms spelen... Je kon toen al je eigen team samenstellen door het een naam te geven en elke worm afzonderlijk te benoemen. Die mogelijkheid tot personalisatie was toen best wel uniek. Nieuwe dimensies Terug naar het heden. Developer Team 17 heeft al heel wat Worms-games op zijn palmares staan. Het concept is ongewijzigd gebleven en moet het nog altijd vooral van zijn multiplayer hebben. Maar laten we het vooral hebben over wat deze Worms extra te bieden heeft, want deze is niet louter dezelfde game in een nieuw jasje... Met de introductie van gebouwen krijgt de game een extra dimensie. Je kan gebouwen gebruiken om in te schuilen, maar net als de rest van het landschap, kunnen ze ook aan flarden worden geschoten. Daarnaast hebben de wormen een rij- en vliegbrevet gekregen om tanks en helicopters te besturen. Voertuigen kunnen ook helpen om bepaalde delen van het landschap te overbruggen. De Mech tenslotte is een bestuurbare robot waarin je wormen kunnen plaatsnemen. Met de Mech kan je hoog springen en serieuze schade aanrichten. Ondanks die extra mogelijkheden heb ik nooit het gevoel gehad dat ze overdreven krachtig waren of zelfs ongepast waren in deze game. Gelukkig maar. Met de introductie van gebouwen krijgt de game een extra dimensie.
11/12 12u00  Spectaculaire READY PLAYER ONE-trailerDe jacht op de sleutels voert honderdduizenden nerds, geeks en gamers terug naar de jaren tachtig van de twintigste eeuw, de tijd waarin Halliday opgroeide. In de popcultuur van the eighties gaan ze op zoek naar aanwijzingen - en naar geluk.
11/12 11u30  Nieuwe trailer van The Walking Dead-game van PayDay-ontwikkelaar Overkill duikt opHoofdrolspeler van dienst: de overstresste Aidan. Hij verhuisde voor zijn baan naar Washington D.C. waar hij leidt onder alle plichten die hem op de schouders drukken. Alle frustraties van dien lijkt hij slim af te reageren met een baseballbat na de zombie outbreak, zo te zien. Overkill’s The Walking Dead wordt een online co-op FPS - in de stijl die de ontwikkelaar intussen wel onder de knie heeft - en verschijnt normaal gezien in het najaar van 2018.  
11/12 11u15  Jungle Storm PvP-update Ghost Recon Wildlands beschikbaar 14 decemberJungle Storm introduceert meerdere nieuwe PvP-opties, waaronder: • Twee nieuwe klassen beschikbaar in de PvP-modus. Dit zijn de Pathfinder, die uitgerust met een dodelijke kruisboog zelfs door drones onopgemerkt blijft, en een andere klasse, die op 14 december bekendgemaakt wordt. • Speel voor het klassement door met jouw squad tegen anderen te strijden om zo in de ranglijst te stijgen. • Nieuwe maps voor de Elimination- en Uplink-modi. • Nieuwe wapens voor zowel PvP- als PvE-modi.
11/12 11u00  Wat we nu weten over Kingdom Come: DeliveranceHands-on in het Britse Hever CastleSamen met een priester naar de hoeren: een van de 85 missies die in Kingdom Come: Deliverance zullen zitten (en de enige die de game een 18+-rating opbrengt) is tegelijkertijd een mooi voorbeeld van hoe War Horse Studios, de Tsjechische studio achter de game, de boel luchting probeert te houden, én hoe de middeleeuwen die het decor vormen voor het spel vol kleingeestige tegenstrijdigheden zaten. Zoals een geestelijke die niet meteen praktiseert wat hij predikt. 'Iedere missie is betekenisvol', zegt Tobias Stolz-Zwilling, pr-manager van War Horse Studios. 'Alles draagt bij aan het middeleeuwse gevoel dat we ermee willen uitdragen.' 1 / De middeleeuwse setting is niet heilig... Natuurlijk werd dat middeleeuwse element een beetje bijgepriegeld om het leuk te houden. De deuren werden bijvoorbeeld op gewone manshoogte gehouden, terwijl ze in de echte middeleeuwen een pak lager zouden zijn geweest - mensen waren gewoon klein van stuk in het jaar 1403 waarin de game zich afspeelt. De historische achtergrond van de centrale vertelling, over de zoon van een smid die na de moord op zijn vader middenin een machtsoorlog tussen troonpredententen Wenceslaus IV en Sigismund terechtkomt, wordt bij momenten ook omgebogen in het voordeel van de narratie en de gameplay. 'We hebben een historicus in dienst om ons te vertellen wat er écht niet kan kloppen: het moet plausibel blijven', zegt Stolz-Zwilling. 'Maar het is, aan het einde van de dag, wel onze eigen interpretatie van de geschiedenis.'[img:3]
11/12 10u45  Probeer The Evil Within 2 nu gratisOp het einde van de Trial kun je ervoor kiezen om te upgraden naar de volledige game, waarbij je voortgang overgedragen wordt en je kunt verder spelen vanaf waar je gekomen was in de Trial. In deze eerste hoofdstukken kun je van een beklemmende, lineaire ervaring proeven maar ook de meer open straten van Union verkennen. Je kunt ook toegang krijgen tot alle customization options, zodat je Sebastian kunt aanpassen naar je eigen speelstijl.  
11/12 10u15  The Hong Kong Massacre is de baby van Max Payne en Hotline MiamiZiet er verdomd cool uit, he? Het is de Zweedse studio Vreski - en met 'studio' bedoelen we twee man - die het project al sinds 2014 compleet opbouwt in Unity. In 2018 zouden we met deze twin-stick shooter aan de slag kunnen op PlayStation 4. Hier op kantoor hebben we wel zin in wat bullet time, het is al lang geleden.
11/12 10u00  Trailer van Spider-Man toont jammer genoeg niet veel nieuwsHet is vooral Marvel die de hoofdrol speelt in bovenstaande video. Hun nauwe samenwerking met ontwikkelaar Insomniac Games - die we vooral kennen van de Ratchet & Clank- en Resistance-titels - en PlayStation zou de game geen windeieren leggen en maar goed ook, want de verwachtingen zijn nogal hooggespannen. Het spel staat gepland voor een release 'ergens' in 2018.
11/12 10u00  14 minuten gameplay van 'nieuwe' Shadow of the ColossusOntwikkelaar van dienst is Bluepoint Games, die eerder al verantwoordelijk waren voor onder andere de God of War HD-collectie. Zij bouwen de 'nieuwe' Shadow of the Colossus van de grond af op met nieuwe grafische features en een framerate van 60fps op de PlayStation 4 Pro.
11/12 09u45  One Piece: World Seeker zou natte droom moeten zijn voor fansVeel details zijn er nog niet, maar in de Weekly Jump - een manga-/anime-magazine - zou World Seeker wel draaien rond drama, actie en een open wereld. De game zal verschijnen op PlayStation 4 en viert daarmee ook meteen de twintigste verjaardag van de franchise. Enkele maanden terug was er al sprake van een nieuwe One Piece-project met de codenaam 'One Piece Game Dawn', maar het zou dus officieel gaan om One Piece: World Seeker. Een eerste screenshot kan je hieronder terugvinden. Persoonlijk ben ik nog niet helemaal overtuigd van de gekozen art style - al zeggen de screen niet superveel - maar de kans is groot dat de ontwikkeling nog niet in een vergevorderd stadium zit, natuurlijk. Let's hope for the best![img:1] [img:2] [img:3] [img:4]
11/12 09u45  Oranje boven in Civ VI volgend jaarKoningin Wilhelmina (monarch van 1890 tot 1948) zal de Nederlandse bevolking leiden in de aankomende Civ VI-uitbreiding. Visueel zullen onze Noorderburen ook een herkenbaar polderlandschap krijgen, en er komt een knipoog naar Radio Oranje. Dat laatste was een zender die tijdens de Tweede Wereldoorlog vanuit Londen uitgezonden werd en waar Wilhelmina geregeld op te gast kwam. De Nederlanders zullen allicht deel uitmaken van de Rise and Fall-uitbreiding, die op 8 februari in de rekken zal liggen. ===GALimg:1]===GALimg:2]===GALimg:3]
10/12 00u00  MediEvil Remaster als verjaardagscadeau voor franchiseVolgend jaar viert deze spellenreeks, die onder meer games op de eerste PlayStation, PSP had en als PS3-netwerktitel verscheen, haar twintigste verjaardag. De Remaster zal dan ook in 2018 moeten verschijnen. Hoewel er ook een sequel werd gereleaset, zal deze remaster zich op het originele spel focussen en een waardige PlayStation 4-game worden.
09/12 23u45  Wipeout: Omega Collection komt gratis naar PS VRBegin 2018 zal je dat spel namelijk volledig met de PS VR kunnen ervaren. Er zullen ook nieuwe, PS VR-exclusive voertuigen worden toegevoegd én 3D-audio staat ook op de planning. Cockpit view + head tracking: wordt gegarandeerd super tof!
09/12 23u45  PS VR-versie The Last Guardian onderwegDeze korte demo, zo noemt de studio het zelf, wordt een korte ervaring speciaal voor fans van de game. Aan een langer, volwaardig PlayStation VR-spel wordt niet gedacht. De DualShock 4-controller wordt ondersteund; de demo zal vanaf 12 december beschikbaar zijn. Aangezien het een standalone-spel betreft, heb je The Last Guardian zelf niet nodig, maar of het nu een gratis of betalende demo is ... Voorlopig weten we dat niet. We kijken er samen met jullie alvast naar uit. ===GALimg:1]===GALimg:2]===GALimg:3]
09/12 16u45  God of War-game niet op een paar uur uitgespeeldTussen de 25 en 35 uur; zolang zullen Kratos-fans van hun favoriete gamefranchise kunnen genieten. Een concrete releaseperiode, laat staan een exacte datum, werd niet meegedeeld. Eerder deze week lekte 22 maart als releasedag, dat stond eventjes in de PlayStation Store, maar ondertussen krijg je een placeholder - 31 december 2018 - te zien. Wordt vervolgd!
09/12 10u00  LEGO Marvel Super Heroes 2Tijd voor een bezinningsperiode?Piraten, dinosaurussen, ruimtestrijders, tovenaars en avonturiers. Je kan het zo gek niet bedenken, of ontwikkelstudio Traveller's Tales slaagde erin om het in LEGO-vorm naar je televisiescherm te brengen. Het blijft echter niet enkel bij die opsomming, want ook tientallen superhelden kregen reeds hun evenbeeld in blokjesvorm te zien. Die groep wordt echter telkens opgesplitst. Enerzijds is er het team waartoe Batman, Superman en Green Lantern behoren, anderzijds heb je de groep superhelden met onder andere Spider-Man, Captain America en Star-Lord uit Guardians of the Galaxy. DC versus Marvel dus en met de laatste release werd opnieuw voor het uitgebreide Marvel-kamp gekozen. [img:1] Superhelden troepen samen De verschillende superhelden uit eenzelfde franchise komen elkaar zelden tegen. Dat veranderde met The Avengers, waarbij de superhelden op elkaar aangewezen waren om de wereld van de ondergang te redden. Ook nu is de nood om samen te werken bijzonder groot, want Kang the Conqueror foefelt met diverse tijdlijnen en realiteiten. Daarbij verovert en bezet hij de vele verschillende steden die hij samenvoegt toch één geheel: Chronopolis. Hierdoor worden ook de tientallen bekende superhelden overgebracht naar hun nieuwe 'thuis', waardoor al snel duidelijk wordt dat ze samen de strijd moeten aangaan tegen Kang the Conqueror. Niet enkel Chronopolis loopt gevaar, maar ook het universum is ten dode opgeschreven als de antagonist van dienst zijn snode plan kan uitvoeren.
09/12 09u00  Gratis pc-update voor Aven ColonyDeze gratis update bevat onder andere vier gloednieuwe installaties om je kolonie uit te breiden naar een nabijgelegen planeet, waaronder Remote Settlements, Missile Launchers, Deep Core Mines en Solar Arrays. Daarbovenop is er ook de indrukwekkende Colony Terminal, een gigantische wolkenkrabber om je kolonisten te huisvesten. Deze komt trouwens met een hovercar transport-terminal gevestigd op de bovenste verdieping. Dit alles is trouwens nog maar een tipje van de sluier want je krijgt nog meer, veel meer zoals je in de video kan zien.
08/12 15u30  Wie wint morgen de Finale van de 5e editie Dutch StarCraft League?[img:1 left]Bezoekers zijn de hele dag welkom op het evenement om de wedstrijden te volgen. Ook kunnen bezoekers deelnemen aan een StarCraft: Remastered toernooi en een pubquiz, en zal er een presentatie over StarCraft II en artificiële intelligentie zijn. Bovendien is iedereen welkom bij de afterparty die direct na afloop op locatie gehouden wordt. Toegang is gratis. Voor de geïnteresseerden die er niet bij kunnen zijn is er de hele dag een livestream op Twitch.tv/DSCLeague. Vanaf 10:30u tot ca. 21u is daar alles live te volgen. Het schema van de wedstrijden is beschikbaar op Liquipedia, en alle informatie over het evenement staat op DSCL.nl/finals-event.
08/12 13u00  Volgende week start Overwatch’s Winter WonderlandLees meer >
08/12 13u00  Soulcalibur VI aangekondigd met Game Awards-videoSoulcalibur VI komt eraan, en dat goede nieuws werd ons gebracht door uitgever/ontwikkelaar Bandai Namco deze nacht op de Game Awards. Net als Bandai Namco’s Tekken 7, zal ook Soulcalibur VI draaien op de Unreal Engine 4. Soul Calibur VI verschijnt in 2018 op PlayStation 4, Windows pc en Xbox One, en dat is net op tijd om de 20ste verjaardag van de serie te vieren.
08/12 11u30  Devil May Cry HD Collection officieel aangekondigd[img:1 small-left]De Devil May Cry HD Collection werd immers officieel aangekondigd door Capcom. Deze unieke collectie zal een release krijgen op PlayStation 4, Xbox One en pc. We kregen er zelfs een exacte releasedatum bovenop, namelijk 13 maart 2018, zowel fysiek als digitaal.
08/12 11u30  Dit weekend: AL de Bethesda-titels aan halve prijs[img:1 left]Dit nieuws bracht Bethesda naar buiten op de Game Awards, inclusief onderstaand statement. “But in recent years, with multiplayer on the rise, single-player games have become fewer in number. Meanwhile, the community has been clamoring for more single-player games, and the media has penned a panoply of pieces bemoaning the loss of single-player experiences. But never fear! Bethesda is here to help. In a new video that debuted at The Game Awards, starring none other than Lynda Carter, we share our vision for saving the single player.' Heb je Prey, Dishonored, Fallout 4 GotY, The Evil Within 2, Doom, Skyrim of Wolfenstein II: Shadow of the Colossus nog niet in je bezit, dan kan je deze dus dit weekend scoren aan de helft van de prijs! Hou voor meer nieuws en updates trouwens #SavePlayer1 in de gaten.  
08/12 11u15  Eindelijk releasedatum voor Sea of ThievesSea of Thieves verschijnt op Xbox One en Windows 10 pc, en dat op 20 maart 2018. Om dit heuglijke feit te vieren, krijgen we er meteen een gloednieuwe gameplay-trailer bovenop. Vanaf dan weten we dus eindelijk hoe het voelt om als Piet Piraat door het leven te gaan...
08/12 11u15  Vette teaser-trailer voor WitchfireZe hebben één gemeenschappelijke factor, en dat is ontwikkelaar People Can Fly. Zij verrasten gisteren op de Game Awards vriend en vijand met een vette teaser-trailer voor hun nieuwste project, de duistere fantasy shooter Witchfire.
08/12 11u15  A Way Out verschijnt in maart[img:1 left]A Way Out wekte hoge verwachtingen tijdens de E3-show van Electronic Arts. De cinematische prison escape-titel speel je namelijk helemaal in co-op vanop de zetel. Tijdens de Game Awards kondigde het team achter de game ook aan dat het online speelbaar zal zijn met je vrienden, ongeacht of de tweede speler de game bezit of niet. De studio achter de bekroonde titel Brothers – A Tale of Two Sons komt nu met het co-op only actie-avontuur A Way Out. Het verhaal over twee unieke personages, Leo en Vincent, begint in de gevangenis, waar de personages een relatie met elkaar moeten opbouwen op basis van vertrouwen. A Way Out is een co-op only game, die je met een vriend(in) op de bank of online moet spelen. Spelers moeten leren samenwerken om Leo en Vincent uit de gevangenis te laten ontsnappen en om ze door het verdere verhaal te navigeren. Koop het spel en kies een vriend(in) die houdt van gevarieerde gameplay en cinematische momenten. Deel daarna de ervaring online via de gratis Friends Pass Trial. Dankzij de unieke en gevarieerde gameplay zal A Way Out verschillende soorten spelers aanspreken. Actie, puzzels, minigames en avontuur zijn verweven in een overtuigend plot dat spelers continu alert zal houden, zonder ook maar één keer in herhaling te vallen.  En nu krijgen we dus ook een releasedatum voor de potentiële parel. Op 23 maart 2018 kunnen spelers de co-op-titel met hun vrienden of familie ontdekken.
08/12 11u00  En de 2017 Game Awards winners zijn...We kunnen alvast verklappen dat we het hele lijstje hieronder geplaatst hebben. Behoort jouw favoriet tot de categorie der winnaars of niet? Game of the Year: The Legend of Zelda: Breath of the Wild Best Game Direction: The Legend of Zelda: Breath of the Wild Best Narrative: What Remains of Edith Finch Best Art Direction: Cuphead Best Score/Music: NieR: Automata Best Audio Design: Hellblade: Senua's Sacrifice Best Performance: Melina Juergens, Hellblade Games for Impact: Hellblade: Senua’s Sacrifice Best Ongoing Game: Overwatch Best Handheld Game: Metroid: Samus Returns Best VR/AR Game: Resident Evil 7: Biohazard Best Action Game: Wolfenstein II Best Action Adventure Game: The Legend of Zelda: Breath of the Wild Best Role Playing Game: Persona 5 Best Fighting Game: Injustice 2 Best Family Game: Super Mario Odyssey Best Strategy Game: Mario + Rabbids Kingdom Battle Best Sports/Racing Game: Forza Motorsports 7 Most Anticipated Game: The Last of Us Part II Best Independent Game: Cuphead Best Debut Indie Game: Cuphead Best Multiplayer: TBA Daarnaast waren er ook Awards voor het esportsgebeuren, een fenomeen waar ook de Game Awards niet meer omheen kunnen. Best esports Game: Overwatch Best esports Player: Lee sang-hyeok “Faker”, League of Legends Best esports Team: Cloud9
08/12 11u00  Er komt een nieuwe Tomb Raider-game!Square-Enix wil voorlopig alleen maar bevestigen via Twitter dat er een nieuwe game zal komen. Voor meer informatie moeten we echter wachten tot in 2018. Maar als er één vrouw het wachten waard is, dan is dat zeker en vast Lara Croft!   A message to our fans! pic.twitter.com/HlDYsUtZMs — Tomb Raider (@tombraider) December 7, 2017
08/12 10u45  Hoe zou het zijn met Beyond Good & Evil 2?Daarbovenop krijgen we ook een stand van zaken, en vernemen we hoe we zelf deel kunnen uitmaken van het Space Monkey Program.
08/12 10u45  Horrorkleppers Outlast 1 en 2 naar Nintendo Switch[img:1 left]Om te beginnen deelt de studio mee dat er zeker en vast plannen bestaan om een derde telg in de horrorserie naar buiten te brengen. In afwachting kunnen de fans alvast een blik werpen op The Murkoff Account’s-epiloog. Deze vindt plaats meteen na de gebeurtenissen in Outlast 2. Daarbovenop geeft het team mee dat het druk in de weer is met een project waar de fans massaal achter vroegen. Geen sequel voor Outlast of Outlast 2, maar wel een aparte ervaring in het Outlast-universum. En als kers op de taart voegen ze er nog aan toe dat zowel Outlast 1 als Outlast 2 in het eerste kwartaal van 2018 op Switch verschijnen.
08/12 10u30  A Way Out verschijnt in maart op PS4[img:1 left]A Way Out wekte hoge verwachtingen tijdens de E3-show van Electronic Arts. De cinematische prison escape-titel speel je namelijk helemaal in co-op vanop de zetel. Tijdens de Game Awards kondigde het team achter de game ook aan dat het online speelbaar zal zijn met je vrienden, ongeacht of de tweede speler de game bezit of niet. En nu krijgen we dus ook een releasedatum voor de potentiële parel. Op 23 maart 2018 kunnen spelers de co-op-titel met hun vrienden of familie ontdekken.
08/12 10u15  THQ Nordic kondigt Fade to Silence aanIn Fade to silence verken je een post-apocalyptische, bevroren woestenij. Grondstoffen verzamelen, een thuisbasis uitbouwen en het werven van de juiste volgers zijn de sleutel om in deze apocalyptische wereld te overleven. Gebruik de sterke punten van je volgers, hou mo en bouw buitenposten en nederzettingen om je territorium uit te breiden en veilig te houden.
08/12 09u30  Hier is de eerste trailer voor Jurassic World: Fallen KingdomMaar wanneer een vulkaan uitbarst dan is het rennen geblazen, voor alles en iedereen...
08/12 09u15  Nintendo kondigt Switch-exclusieve Bayonetta 3 aanHeb je nog geen Switch in huis, dan heb je nu alvast een excuus om er eentje in huis te halen. Heb je wel een Switch in huis, dan heb je alvast een steengoede titel om naar uit te kijken. En er is meer goed nieuws want zowel Bayonetta als Bayonetta 2 zullen volgend jaar naar de Switch geport worden.
08/12 09u15  Zombiefilm World War Z wordt gameSaber Interactive (Inversion, Timeshift en Quake Champions) en Paramount pictures geven bovendien mee dat World War Z, een vier-speler co-op shooter zal worden, die in 2018 verschijnt op PlayStation 4, Xbox One en pc. De campagn focust zich op unieke missies waarin overleven en overlevers centraal staan. Dit op unieke locaties gaande van New York en Moskou tot Jeruzalem.
08/12 09u15  Ben jij klaar om een tweede keer te sterven vraagt FromSoftware in nieuwe teaser...We hebben er echter het raden naar, naar wat de studio hint. We zien een soort van marteltuig, een been dat op springen staat, en flink wat bloed. Maar het is echter het krakende, piepende en knarsentandende geluid dat ons kippenvel bezorgt. Meer dan een “Shadows die twice” op de achtergrond is bovendien al wat we krijgen van informatie...
08/12 09u00  Soulcalibur 6 aangekondigd met Game Awards-videoSoulcalibur 6 komt eraan, en dat goede nieuws werd ons gebracht door uitgever/ontwikkelaar Bandai Namco deze nacht op de Game Awards. Net als Bandai Namco’s Tekken 7, zal ook Soulcalibur 6 draaien op de Unreal Engine 4. Soul Calibur 6 verschijnt in 2018 op PlayStation 4, Windows pc en Xbox One, en dat is net op tijd om de 20ste verjaardag van de serie te vieren.
08/12 09u00  Wederom vreemde en bizarre Game Awards-trailer voor Death StrandingIn de nieuwe cinematic ontmoeten we voor de eerste keer het personage dat The Walking Dead-steracteur Norman Reedus vertolkt. Deze lijkt te ontwaken op een vreemd, mysterieus eiland, kletsnat van de regen en compleet verward.
08/12 08u45  Eindelijk actie op PUBGS' nieuwe Miramar-mapMaar er is meer goed nieuws! We vernemen namelijk dat de game op 20 december Early Access achter zich laat. Meer info over Miramar kan je trouwens vinden in dit overzicht.
08/12 08u45  Is GTFO nu al de verrassing van de Game Awards?GTFO is een huiveringwekkende vier speler co-op game voor hardcore FPS-spelers die je meeneemt naar een ondergronds complex bevolkt door monsterlijke wezens. Jij bent dan ook een Scavenger en moet in datzelfde ondergronds complex op zoek naar waardevolle artefacts, wapens, gear en andere middelen om te overleven... Uiteraard zal je met de andere spelers moeten samenwerken als je niet verscheurd wil worden door de monsters...
08/12 08u30  Game Awards’ Metro Exodus-trailerLees meer >
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

1x Sidder en beef in Resident Evil 7 biohazard Gold Edition launch trailer12/12 14u30 - 9lives: Resident Evil 7 biohazard Gold Edition is dus uiteraard geschikt voor iedereen die het reeds verschenen Resident Evil 7 nog niet in huis heeft, en daarbij meteen ook wil genieten van al de reeds verschenen DLC, waaronder Banned Footage Vol. 1 en Banned Footage Vol. 2, maar ook de nieuwste DLC End of Zoe. Daarbovenop kan iedereen vanaf vandaag dus gratis aan de slag met de gratis Not a Hero-DLC. Nog niet vertrouwd met de materie, check dan zeker de launch trailer.
0x Game Awards’ Metro Exodus-trailer08/12 08u30 - 9lives: Lees meer >
0x Is GTFO nu al de verrassing van de Game Awards?08/12 08u45 - 9lives: GTFO is een huiveringwekkende vier speler co-op game voor hardcore FPS-spelers die je meeneemt naar een ondergronds complex bevolkt door monsterlijke wezens. Jij bent dan ook een Scavenger en moet in datzelfde ondergronds complex op zoek naar waardevolle artefacts, wapens, gear en andere middelen om te overleven... Uiteraard zal je met de andere spelers moeten samenwerken als je niet verscheurd wil worden door de monsters...
0x Eindelijk actie op PUBGS' nieuwe Miramar-map08/12 08u45 - 9lives: Maar er is meer goed nieuws! We vernemen namelijk dat de game op 20 december Early Access achter zich laat. Meer info over Miramar kan je trouwens vinden in dit overzicht.
0x Wederom vreemde en bizarre Game Awards-trailer voor Death Stranding08/12 09u00 - 9lives: In de nieuwe cinematic ontmoeten we voor de eerste keer het personage dat The Walking Dead-steracteur Norman Reedus vertolkt. Deze lijkt te ontwaken op een vreemd, mysterieus eiland, kletsnat van de regen en compleet verward.
0x Soulcalibur 6 aangekondigd met Game Awards-video08/12 09u00 - 9lives: Soulcalibur 6 komt eraan, en dat goede nieuws werd ons gebracht door uitgever/ontwikkelaar Bandai Namco deze nacht op de Game Awards. Net als Bandai Namco’s Tekken 7, zal ook Soulcalibur 6 draaien op de Unreal Engine 4. Soul Calibur 6 verschijnt in 2018 op PlayStation 4, Windows pc en Xbox One, en dat is net op tijd om de 20ste verjaardag van de serie te vieren.
0x Ben jij klaar om een tweede keer te sterven vraagt FromSoftware in nieuwe teaser...08/12 09u15 - 9lives: We hebben er echter het raden naar, naar wat de studio hint. We zien een soort van marteltuig, een been dat op springen staat, en flink wat bloed. Maar het is echter het krakende, piepende en knarsentandende geluid dat ons kippenvel bezorgt. Meer dan een “Shadows die twice” op de achtergrond is bovendien al wat we krijgen van informatie...
0x Zombiefilm World War Z wordt game08/12 09u15 - 9lives: Saber Interactive (Inversion, Timeshift en Quake Champions) en Paramount pictures geven bovendien mee dat World War Z, een vier-speler co-op shooter zal worden, die in 2018 verschijnt op PlayStation 4, Xbox One en pc. De campagn focust zich op unieke missies waarin overleven en overlevers centraal staan. Dit op unieke locaties gaande van New York en Moskou tot Jeruzalem.
0x Nintendo kondigt Switch-exclusieve Bayonetta 3 aan08/12 09u15 - 9lives: Heb je nog geen Switch in huis, dan heb je nu alvast een excuus om er eentje in huis te halen. Heb je wel een Switch in huis, dan heb je alvast een steengoede titel om naar uit te kijken. En er is meer goed nieuws want zowel Bayonetta als Bayonetta 2 zullen volgend jaar naar de Switch geport worden.
0x Hier is de eerste trailer voor Jurassic World: Fallen Kingdom08/12 09u30 - 9lives: Maar wanneer een vulkaan uitbarst dan is het rennen geblazen, voor alles en iedereen...

Statistieken

Artikels:
35704
Gelezen:
2865
Aantal lezers nu:
24


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2017 Naar boven