woensdag 12 december 2018, week 50


U bent nu hier: Meer nieuws van Nu.nl pagina 3

Laatste updatecontrole: vandaag om 5u30
 

Nu.nl

Verbergen Tonen
12/12 05u30  Dit is wat we weten over de schietpartij in Straatsburg Om 20.00 uur dinsdagavond opende een schutter het vuur tijdens een kerstmarkt in Staatsburg. Hierbij kwamen drie mensen om het leven en raakten twaalf mensen gewond. De klopjacht op de dader is nog gaande. De grenzen worden extra bewaakt en in Straatsburg zijn honderden agenten en militairen actief.
12/12 05u15  Dit is wat we weten over de schietpartij in Straatsbu Om 20.00 uur dinsdagavond opende een schutter het vuur tijdens een kerstmarkt in Staatsburg. Hierbij kwamen drie mensen om het leven en raakten twaalf mensen gewond. De klopjacht op de dader is nog gaande. De grenzen worden extra bewaakt en in Straatsburg zijn honderden agenten en militairen actief.
12/12 04u15  Gebouwen van Facebook in Californië ontruimd na bommelding Meerdere gebouwen op de Facebook-campus in Menlo Park, Californië, zijn ontruimd vanwege een bommelding. Dat heeft Facebook bevestigd nadat meerdere Amerikaanse media het nieuws meldden.
12/12 03u30  Straatsburg opgeschrikt door dodelijke aanslag nabij kerstmarkt Een vermoedelijk 29-jarige man heeft dinsdag midden op de avond verschillende personen neergeschoten in Straatsburg. Het schietincident dat plaatsvond in de nabijheid van een kerstmarkt in het centrum, leidt tot meerdere dodelijke slachtoffers en gewonden. Een impressie van de chaos en ontreddering in de Franse stad. 11 
12/12 03u30  Een op de vijf hoogleraren nu vrouw dankzij subsidie Het percentage vrouwelijke hoogleraren is in 2017 gegroeid van 19,3 naar 20,9 procent. Dat blijkt uit de jaarlijkse peiling van het Landelijk Netwerk Vrouwelijke Hoogleraren (LNVH), meldt NRC. Het is de sterkste stijging sinds 1998.
12/12 03u00  Politie zoekt nog naar dader aanslag Straatsburg, extra bewaking van grenzen en kerstmarkten De dader van de schietpartij in Straatsburg dinsdagavond, waarbij drie mensen omkwamen en twaalf mensen gewond raakten, is nog steeds voortvluchtig. Er komt extra bewaking bij de grenzen en ook andere kerstmarkten in Frankrijk zullen extra beveiligd worden. 
12/12 02u30  Trump blijft Saudische kroonprins Mohammed bin Salman steunen De Amerikaanse president Donald Trump staat nog steeds achter de Saudische kroonprins Mohammed bin Salman. Dat zegt hij in een interview met persbureau Reuters. 'Hij is de leider van Saudi-Arabië en dat is een waardevolle bondgenoot van ons.'
12/12 01u15  Dodental schietpartij Straatsburg op vier, zoektocht naar dader nog gaande Bij een schietpartij in de Franse stad Straatsburg zijn dinsdagavond vier doden gevallen. Dat heeft de burgemeester van Straatsburg bevestigd. Elf personen zijn gewond geraakt; acht van hen verkeren in kritieke toestand. De politie jaagt op de dader.11 
12/12 01u15  Burgemeester Straatsburg: Vier doden, kerstmarkt voorlopig dicht In het centrum van de Franse plaats Straatsburg is dinsdagavond een dodelijke schietpartij geweest. Daarbij zijn ook meerdere gewonden gevallen. Volg de laatste ontwikkelingen in ons liveblog.10 
12/12 00u15  Dodental schietpartij Straatsburg opgelopen tot vier, zoektocht naar dader nog gaande Bij een schietpartij in de Franse stad Straatsburg zijn dinsdagavond vier doden gevallen. Dat melden bronnen binnen de politie aan persbureau Reuters. Elf personen zijn gewond geraakt; acht van hen verkeren in kritieke toestand. De politie jaagt op de dader.14 
12/12 00u15  SCP: Nationale trots over sportprestaties Nederland neemt af Hoewel Nederland op de negende plaats van de internationale medaillespiegel staat en er meer rijksgeld gaat naar topsport, neemt de nationale trots over geleverde sportprestaties af. 12 
12/12 00u15  Advocaat: Jos B. moet proces in vrijheid kunnen afwachten Advocaat Gerald Roethof wil dat zijn cliënt Jos B. vrijkomt. Hij zal woensdag aan de rechtbank in Maastricht vragen B. in afwachting van zijn proces op vrije voeten te stellen.12 
11/12 23u15  Dodental schietpartij Straatsburg opgelopen naar vier, zoektocht naar dader nog gaande Bij een schietpartij in de Franse stad Straatsburg zijn dinsdagavond vier doden gevallen. Dat melden bronnen binnen de politie. Elf personen zijn gewond geraakt; acht van hen verkeren in kritieke toestand. De politie jaagt op de dader.
11/12 23u00  PSV sluit Europees seizoen af met gelijkspel bij Internazionale PSV heeft het Europese seizoen dinsdag afgesloten met een gelijkspel. In Milaan werd het 1-1 tegen Internazionale, dat door het resultaat een plek in de volgende ronde van de Champions League misliep.
11/12 23u00  Dader schietpartij bekend bij politie, klopjacht gaande In het centrum van de Franse plaats Straatsburg is dinsdagavond een dodelijke schietpartij geweest. Daarbij zijn ook meerdere gewonden gevallen. Volg de laatste ontwikkelingen in ons liveblog.
Laatste update: vandaag om 5u30


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
Geen oude hoofdpunten gevonden.
1 2


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

14x Dodental schietpartij Straatsburg opgelopen tot vier, zoektocht naar dader nog gaande12/12 00u15 - Nu.nl: Bij een schietpartij in de Franse stad Straatsburg zijn dinsdagavond vier doden gevallen. Dat melden bronnen binnen de politie aan persbureau Reuters. Elf personen zijn gewond geraakt; acht van hen verkeren in kritieke toestand. De politie jaagt op de dader.
12x SCP: Nationale trots over sportprestaties Nederland neemt af12/12 00u15 - Nu.nl: Hoewel Nederland op de negende plaats van de internationale medaillespiegel staat en er meer rijksgeld gaat naar topsport, neemt de nationale trots over geleverde sportprestaties af. 
12x Advocaat: Jos B. moet proces in vrijheid kunnen afwachten12/12 00u15 - Nu.nl: Advocaat Gerald Roethof wil dat zijn cliënt Jos B. vrijkomt. Hij zal woensdag aan de rechtbank in Maastricht vragen B. in afwachting van zijn proces op vrije voeten te stellen.
11x Straatsburg opgeschrikt door dodelijke aanslag nabij kerstmarkt12/12 03u30 - Nu.nl: Een vermoedelijk 29-jarige man heeft dinsdag midden op de avond verschillende personen neergeschoten in Straatsburg. Het schietincident dat plaatsvond in de nabijheid van een kerstmarkt in het centrum, leidt tot meerdere dodelijke slachtoffers en gewonden. Een impressie van de chaos en ontreddering in de Franse stad. 
11x Dodental schietpartij Straatsburg op vier, zoektocht naar dader nog gaande12/12 01u15 - Nu.nl: Bij een schietpartij in de Franse stad Straatsburg zijn dinsdagavond vier doden gevallen. Dat heeft de burgemeester van Straatsburg bevestigd. Elf personen zijn gewond geraakt; acht van hen verkeren in kritieke toestand. De politie jaagt op de dader.
10x Burgemeester Straatsburg: Vier doden, kerstmarkt voorlopig dicht12/12 01u15 - Nu.nl: In het centrum van de Franse plaats Straatsburg is dinsdagavond een dodelijke schietpartij geweest. Daarbij zijn ook meerdere gewonden gevallen. Volg de laatste ontwikkelingen in ons liveblog.
9x Trump blijft Saudische kroonprins Mohammed bin Salman steunen12/12 02u30 - Nu.nl: De Amerikaanse president Donald Trump staat nog steeds achter de Saudische kroonprins Mohammed bin Salman. Dat zegt hij in een interview met persbureau Reuters. 'Hij is de leider van Saudi-Arabië en dat is een waardevolle bondgenoot van ons.'
8x Een op de vijf hoogleraren nu vrouw dankzij subsidie12/12 03u30 - Nu.nl: Het percentage vrouwelijke hoogleraren is in 2017 gegroeid van 19,3 naar 20,9 procent. Dat blijkt uit de jaarlijkse peiling van het Landelijk Netwerk Vrouwelijke Hoogleraren (LNVH), meldt NRC. Het is de sterkste stijging sinds 1998.
7x Politie zoekt nog naar dader aanslag Straatsburg, extra bewaking van grenzen en kerstmarkten12/12 03u00 - Nu.nl: De dader van de schietpartij in Straatsburg dinsdagavond, waarbij drie mensen omkwamen en twaalf mensen gewond raakten, is nog steeds voortvluchtig. Er komt extra bewaking bij de grenzen en ook andere kerstmarkten in Frankrijk zullen extra beveiligd worden. 
6x Gebouwen van Facebook in Californië ontruimd na bommelding12/12 04u15 - Nu.nl: Meerdere gebouwen op de Facebook-campus in Menlo Park, Californië, zijn ontruimd vanwege een bommelding. Dat heeft Facebook bevestigd nadat meerdere Amerikaanse media het nieuws meldden.

Statistieken

Artikels:
32391
Gelezen:
7527
Aantal lezers nu:
25


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven