maandag 16 september 2019, week 38


U bent nu hier: Meer nieuws van Power Unlimited

Laatste updatecontrole: vandaag om 14u00
 

Power Unlimited

Verbergen Tonen
16/09 00u15  Gamers klagen op Steam over Borderlands 3 Steam is dé plek om te klagen over de Borderlands-games... Dat je Borderlands 3 alleen via de Epic Games Store kunt checken, is geenszins relevant! Ander nieuws deze N8W8: Nioh 2 krijgt november open bèta, Days Gone heeft New Game Plus-modus en inzicht in de toekomst van Monster Hunter World.17 
15/09 13u15  Nieuwe Final Fantasy VII Remake boss battle getoond Live terwijl ik een gouden wc-pot koop op de zwarte markt, is hier de WeekendWacht! Met nieuwe gameplay van Final Fantasy VII Remake, Dragon Ball Z Kakarot, Death Stranding en de elandknokkel van Norman Reedus!
15/09 12u30  Oh nee hé, Nintendo probeert weer te vernieuwen! Lees meer >
14/09 12u46  Splitscreenproblemen in Borderlands 3 en vage Pokémon onthuld voor Pokémon Sword & Shield Borderlands is natuurlijk bij uitstek een gamereeks om lekker samen te doen. Co-op op de bank is echter niet zo fantastisch als normaal en dat weet 2K. In deze N8W8 lees je wat je kunt doen om problemen te vermijden. En natuurlijk nog veel meer nieuws over games en overig entertainment.
13/09 14u15  Is Final Fantasy VII Remake meer dan Square Enix aan kan? Lees meer >
13/09 07u00  Netflix Nederland lekt releasedatum The Witcher serie Een snotverkouden Nachtwacht luidt al neustrompetterend het najaar in, maar dat weerhoudt hem er gelukkig niet van om je het laatste gamenieuws te brengen! Zo hebben we vandaag een mogelijk gelekte releasedatum voor The Witcher op Netflix, een release window voor Nioh 2 en een hoop trailers. Goedemorgen!
12/09 14u30  Gaat Ring Fit Adventure je leven veranderen? Nintendo heeft plots weer iets weirds aangekondigd voor de Switch. Nee, je hoeft geen karton te vouwen of in een microfoon te schreeuwen, maar je mag wel met een ring gaan wapperen met Ring Fit Adventure. Sceptisch? Stiekem kan het best een uitkomst bieden, zo vermoedt Sacul althans.
12/09 12u00  Dealderdag: Resident Evil 7, Crash Team Racing en meer! Ook deze donderdag hebben we weer de beste dealtjes op een rij gezet, dus wie weet zit er wel iets moois voor jou tussen! Zo kan je Crash Team Racing Nitro-Fueled met korting aanschaffen op de PS4, Xbox One én Switch, dus kies zelf een platform uit. Uiteraard bedanken we onze vrienden van Budgetgaming voor het maken van deze prachtige lijst!
12/09 10u46  Waarom 60 euro voor games nog steeds veel te duur is Lees meer >
12/09 04u16  Bethesda zorgt voor koelkast rel in Fallout 76 Spelers van Fallout 76 zijn behoorlijk over de zeik over een kut geintje dat Bethesda heeft geflikt met een in-game koelkast! Hoe dat precies zit check je in deze Nachtwacht met verder geruchten over Alan Wake in Control en het Prestige systeem in Call of Duty, en nieuws over Cyberpunk 2077, Ray Tracing, Quantic Dream en Final Fantasy VII Remake.
11/09 12u16  Claptrap uit Borderlands: je houdt van hem of je haat hem Is het zijn doel in het leven om jou constant het bloed onder de nagels vandaan te halen? Borderlands-mascotte Claptrap kent een grote schare aan fans, maar ook een minstens net zo grote schare aan haters. Dat is best knap, want veel ontwikkelaars willen zo’n haat-liefdepersonage maar al te graag in hun game stoppen. Echter schiet dat meestal vooral door naar irritant. Hey listen!
11/09 00u15  Prijs Apple Arcade bekend, KFC-datingsim aangekondigd en Civ gaat Battle Royale Er was een Apple ‘special event’ gisteren, maar hoe speciaal was dat nou helemaal? iPhones die nog steeds een notch hebben, een groothoeklens die andere telefoons al ruim een jaar hebben… Toch had Apple ook interessante zaken te melden, namelijk de abonnementsprijs van Apple Arcade en Apple TV+.
10/09 14u15  De moddervette zomereditie - Esport Hitjes Omdat Brutus besloot augustus te wijden aan allerlei andere zaken, is dit de eerste Esport Hitjes in lange tijd. Dat betekent dat er een hoop toernooien zijn geweest die jij (mogelijk) hebt gemist. Wat te denken van The International 2019, EVO, het wereldkampioenschap FIFA 2019 of de CS:GO Berlin Major 2019.
10/09 12u15  De naarste bad trips in games Zo nu en dan word je in games getrakteerd op de nodige portie waanzin. Je zal in eerste instantie misschien denken aan titels als Amnesia, Layers of Fear en de gestoorde P.T.-demo. Maar soms trakteren ontwikkelaars je ook wel eens op een ongezonde dosis psychedelica met een hoop narigheid tot gevolg. Wimpie popt een virtueel LSD-zegeltje en neemt de naarste bad trips met je door.
10/09 00u16  Hideo Kojima bereidt zich voor op zijn volgende project Hideo Kojima bereidt zijn volgende project voor, Final Fantasy: Crystal Chronicles Remastered verschijnt in januari 2020 en My Friend Pedro krijgt een fysieke release op Switch. Dat en meer in deze nieuwe Nachtwacht!
Laatste update: vandaag om 0u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
09/09 17u15  Krijgt Doctor Doom zijn eigen serie op Disney Plus? - Super Power UnlimitedHet duurt nog minder dan een maand voordat we Joker in de bios kunnen bekijken en vandaag lees je in een gloednieuwe Super Power Unlimited dat de film volgens échte filmsnobs zelfs erg goed is! Daarnaast valt er nieuws te melden over Spider-Man en Batman én lees je alles over een nieuw Fantastic Four-gerucht!
09/09 16u16  Borderlands 3 - ReviewWie deze dagen Raf op bezoek krijgt moet niet opkijken wanneer hij elke kast in je huis opentrekt, Ierse oneliners verhakkelt en wantrouwig blijft vragen of je peuter echt geen shotgun achter zijn rug verbergt. Borderlands 3 blijkt een geweldige game, maar er had een bijsluiter bij gemogen met een shitload aan freaky neveneffecten.
09/09 14u30  Banjo & Kazooie in Super Smash Bros Ultimate spelen vrij matigLees meer >
09/09 13u00  TV Updates: al het tv-nieuws vanaf de IFA 2019Deze TV Updates Feature staat volledig in het teken van IFA 2019! Zo bracht Panasonic een mega vette dual-panel LCD TV en een transparante OLED naar Berlijn, heeft Samsung zijn 8K TV lijn uitgebreid met een nieuw model, gaat LG daadwerkelijk de vetste TV ooit uitbrengen en heeft Sharp de allergrootste.
09/09 12u45  TV Updates: als het tv-nieuws vanaf de IFA 2019Deze TV Updates Feature staat volledig in het teken van IFA 2019! Zo bracht Panasonic een mega vette dual-panel LCD TV en een transparante OLED naar Berlijn, heeft Samsung zijn 8K TV lijn uitgebreid met een nieuw model, gaat LG daadwerkelijk de vetste TV ooit uitbrengen en heeft Sharp de allergrootste.
09/09 10u30  Op jacht naar dikke MSI-gear in Kinepolis Den Bosch – MSI Ultimate HuntJe hebt het de afgelopen maand ongetwijfeld gezien: op ons Instagram-account verschenen een hoop vage hints die je, mocht je ze hebben ontcijferd, hele dikke prijzen op konden leveren! Deze aanwijzingen waren onderdeel van de MSI Ultimate Hunt, die afgelopen vrijdag in Kinepolis Den Bosch ten einde kwam.
09/09 00u15  Hyperspace Xbox One X-bundel is uit, Binding of Isaac-prequel komt in novemberWat is wit en bevat paarse en blauwe spikkels? Juist, de nieuwe Hyperspace Xbox One X. En wij maar denken dat de ruimte zwart was. Meer daarover én over een heleboel andere game- en filmzaken in een gloednieuwe N8W8.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

17x Gamers klagen op Steam over Borderlands 316/09 00u15 - Power Unlimited: Steam is dé plek om te klagen over de Borderlands-games... Dat je Borderlands 3 alleen via de Epic Games Store kunt checken, is geenszins relevant! Ander nieuws deze N8W8: Nioh 2 krijgt november open bèta, Days Gone heeft New Game Plus-modus en inzicht in de toekomst van Monster Hunter World.
0x Hyperspace Xbox One X-bundel is uit, Binding of Isaac-prequel komt in november09/09 00u15 - Power Unlimited: Wat is wit en bevat paarse en blauwe spikkels? Juist, de nieuwe Hyperspace Xbox One X. En wij maar denken dat de ruimte zwart was. Meer daarover én over een heleboel andere game- en filmzaken in een gloednieuwe N8W8.
0x Op jacht naar dikke MSI-gear in Kinepolis Den Bosch – MSI Ultimate Hunt09/09 10u30 - Power Unlimited: Je hebt het de afgelopen maand ongetwijfeld gezien: op ons Instagram-account verschenen een hoop vage hints die je, mocht je ze hebben ontcijferd, hele dikke prijzen op konden leveren! Deze aanwijzingen waren onderdeel van de MSI Ultimate Hunt, die afgelopen vrijdag in Kinepolis Den Bosch ten einde kwam.
0x TV Updates: als het tv-nieuws vanaf de IFA 201909/09 12u45 - Power Unlimited: Deze TV Updates Feature staat volledig in het teken van IFA 2019! Zo bracht Panasonic een mega vette dual-panel LCD TV en een transparante OLED naar Berlijn, heeft Samsung zijn 8K TV lijn uitgebreid met een nieuw model, gaat LG daadwerkelijk de vetste TV ooit uitbrengen en heeft Sharp de allergrootste.
0x TV Updates: al het tv-nieuws vanaf de IFA 201909/09 13u00 - Power Unlimited: Deze TV Updates Feature staat volledig in het teken van IFA 2019! Zo bracht Panasonic een mega vette dual-panel LCD TV en een transparante OLED naar Berlijn, heeft Samsung zijn 8K TV lijn uitgebreid met een nieuw model, gaat LG daadwerkelijk de vetste TV ooit uitbrengen en heeft Sharp de allergrootste.
0x Banjo & Kazooie in Super Smash Bros Ultimate spelen vrij matig09/09 14u30 - Power Unlimited: Lees meer >
0x Borderlands 3 - Review09/09 16u16 - Power Unlimited: Wie deze dagen Raf op bezoek krijgt moet niet opkijken wanneer hij elke kast in je huis opentrekt, Ierse oneliners verhakkelt en wantrouwig blijft vragen of je peuter echt geen shotgun achter zijn rug verbergt. Borderlands 3 blijkt een geweldige game, maar er had een bijsluiter bij gemogen met een shitload aan freaky neveneffecten.
0x Krijgt Doctor Doom zijn eigen serie op Disney Plus? - Super Power Unlimited09/09 17u15 - Power Unlimited: Het duurt nog minder dan een maand voordat we Joker in de bios kunnen bekijken en vandaag lees je in een gloednieuwe Super Power Unlimited dat de film volgens échte filmsnobs zelfs erg goed is! Daarnaast valt er nieuws te melden over Spider-Man en Batman én lees je alles over een nieuw Fantastic Four-gerucht!
0x Hideo Kojima bereidt zich voor op zijn volgende project10/09 00u16 - Power Unlimited: Hideo Kojima bereidt zijn volgende project voor, Final Fantasy: Crystal Chronicles Remastered verschijnt in januari 2020 en My Friend Pedro krijgt een fysieke release op Switch. Dat en meer in deze nieuwe Nachtwacht!
0x De naarste bad trips in games10/09 12u15 - Power Unlimited: Zo nu en dan word je in games getrakteerd op de nodige portie waanzin. Je zal in eerste instantie misschien denken aan titels als Amnesia, Layers of Fear en de gestoorde P.T.-demo. Maar soms trakteren ontwikkelaars je ook wel eens op een ongezonde dosis psychedelica met een hoop narigheid tot gevolg. Wimpie popt een virtueel LSD-zegeltje en neemt de naarste bad trips met je door.

Statistieken

Artikels:
31902
Gelezen:
24799
Aantal lezers nu:
76


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven