maandag 22 oktober 2018, week 43


U bent nu hier: Meer nieuws van Power Unlimited

Laatste updatecontrole: vandaag om 11u30
 

Power Unlimited

Verbergen Tonen
22/10 10u45  Elder Scrolls Online: Murkmire DLC - Preview Alie pakte een paar maanden geleden Elder Scrolls Online (ESO) weer op. Ze queste zich een weg door Morrowind en Summerset. Inmiddels staat de volgende content drop echter alweer voor de deur. Om zich voor te bereiden op deze Murkmire DLC mocht de redactrice op pad met de devs.
22/10 00u30  Shadow of the Tomb Raider overladen met negatieve reviews Je zou denken dat een fikse korting je alleen maar positieve reacties oplevert... Shadow of the Tomb Raider bewijst echter het tegendeel. Verder in deze N8W8: het Wilde Westen in PUBG, CoD: Black Ops 4-servers gedowngraded, Eevee als boegbeeld van Pokémon Let's Go en creepy content voor Metal Gear Survive.17 
21/10 13u30  Counter-Strike speler gebruikt hacks tijdens toernooi Een professionele Counter-Strike speler op heterdaad betrapt, een nieuwe bug in Breath of the Wild laat Link zo snel vliegen als een F-16 en Elon Musk verwijdert Fortnite. Dit en meer in de WKNDW8 van 21 oktober 2018!
20/10 16u00  'Red Dead Redemption 2 in 2019 naar de PC' Red Dead Redemption 2 komt bijna uit en het nieuws staat er vol mee, zo ook deze Weekendwacht! Ook hebben we nieuws over Hitman, penissen in Soul Calibur 6, gebande esporters in FIFA 19, de zwarte markt in Call of Duty: Black Ops 4 en Pokémon!
20/10 15u15  PU.nl bouwt een Top Down Shooter – Deel 3 In deze serial gaat Johan iets doen wat nog nooit eerder gedaan is… Met de PUmunity een game in elkaar schroeven! We slaan de handen ineen om samen een vette top down shooter maken, dus schuif aan, zet je creatieve pet op en doe mee met dit ambitieuze project!
19/10 15u15  Soulcalibur VI - Review Soulcalibur is terug! Terug naar het begin van z’n tijdslijn, terug naar een bekende cast, terug naar z’n roots! En daar wordt Samuel, die de serie al sinds het tweede deel liefheeft, erg gelukkig van. Toch?
19/10 12u15  De Zwakste Schakel: geweldige games met slechte eindes Als iets slecht eindigt, dan betekent dat meestal een drama voor het hoofdpersonage, maar dat is niet het geval met de games die LauraJenny deze week voor De Zwakste Schakel selecteerde. Dit zijn games waarvan het einde zo teleurstellend was, dat je spontaan zou vergeten dat de rest briljant was. Spoilers incoming!
19/10 00u30  Call of Duty Black Ops 4 gaat lekker, PUBG is steeds stuk en Orange is the New Black stopt ermee The good, the bad and the ugly. Dat mag dan een westernreferentie zijn, we gaan het in dit artikel eens niet over Red Dead Redemption 2 hebben. Hoe dat mogelijk is? Door een andere goede, slechte en lelijke nieuwtjes aan bod te laten komen.
18/10 17u15  Filmvisie - Netflix Original films: bioscoopwaardig of tv-meuk? Hoewel Marvin Netflix voornamelijk gebruikt voor de vaak uitstekende series, vond hij het de afgelopen maand wel eens tijd om te duiken in de Netflix Original films. Critici zijn vaak negatief en Netflix lijkt zijn series de voorkeur te geven, maar waarom?
18/10 14u00  We geven een stel leuke Adventure Time-goodies weg! Adventure Time komt komend weekend helaas alweer ten einde, de perfecte reden om eens wat lekkere goodies weg te geven! Maak onder meer kans op een reuze pluche van Jake the Dog en een mooie snapback van Finn the Human. Wat je moet doen om te winnen lees je hieronder!
18/10 12u15  De retrogamer koopguide: Dreamcast - Cannon Spike Beginnen met retrogames, maar geen idee hoe? In deze serial geeft Graddus tips en tricks om binnen no-time een indrukwekkende collectie klassiekers op te bouwen. Met vandaag: de Dreamcast...
18/10 10u45  Shadow of the Tomb Raider, Tekken 7, Dark Souls Remastered - Dealderdag Het is donderdag, nog iets langer dan een week te gaan voordat we massaal het Wilde Westen instormen, dus is het ook een gloednieuwe Dealderdag! Vandaag weer de lekkerste koopjes om je nog heel even bezig te houden tot volgende week vrijdag!
18/10 00u15  Je kunt Sean Bean doden in Hitman 2 Sean Bean is de eerste Elusive Target in Hitman 2, een Red Dead Redemption-ontwikkelaar werkt nu bij een Microsoft-studio en je kunt met een mod de kleding van Lara Croft in Shadow of the Tomb Raider laten doorschijnen. Dat en meer in de Nachtwacht.
17/10 12u15  De laatste 10 gamefeitjes waar je helemaal niets aan hebt DE HELE DAG SCHOTELEN WE JE NIEUWS VOOR, WE BEWEREN WAT ZINNIGS OVER GAMES TE SCHRIJVEN IN EEN MAGAZINE EN DAN HEB JE OOK NOG DIE WIJSNEUZEN DIE FEATURES SCHRIJVEN OP DE WEBSITE. VANDAAG MAAKT KARIM HET GELUKKIG ALLEMAAL IETS LUCHTIGER, WANT AAN DEZE FEATURE HEB JE ECHT HELEMAAL NIETS.
17/10 00u15  Bandai Namco geeft Cyberpunk 2077 in Europa uit De Europese uitgever van Cyberpunk 2077 is bekend, Tony Hawk komt met een nieuwe mobiele game en de pakjes die je in de Spider-Man-DLC vrij kunt spelen zijn voor het eerst getoond. Dat en meer in de nieuwe Nachtwacht.
Laatste update: vandaag om 10u45


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
1


Zoeken


Weer & Verkeer



Verkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

17x Shadow of the Tomb Raider overladen met negatieve reviews22/10 00u30 - Power Unlimited: Je zou denken dat een fikse korting je alleen maar positieve reacties oplevert... Shadow of the Tomb Raider bewijst echter het tegendeel. Verder in deze N8W8: het Wilde Westen in PUBG, CoD: Black Ops 4-servers gedowngraded, Eevee als boegbeeld van Pokémon Let's Go en creepy content voor Metal Gear Survive.
7x Elder Scrolls Online: Murkmire DLC - Preview22/10 10u45 - Power Unlimited: Alie pakte een paar maanden geleden Elder Scrolls Online (ESO) weer op. Ze queste zich een weg door Morrowind en Summerset. Inmiddels staat de volgende content drop echter alweer voor de deur. Om zich voor te bereiden op deze Murkmire DLC mocht de redactrice op pad met de devs.
1x Avengers 4-trailer, tweet van de Russo's, Spidey-kostuum in beeld - Super Power Unlimited15/10 16u45 - Power Unlimited: De week is weer begonnen en dat betekent dat er weer een nieuwe Super Power Unlimited voor je klaarstaat! Vandaag sturen de Russo-broertjes een lekkere vage Avengers 4-tweet de wereld in, wordt op Reddit een trailer beschreven van Avengers 4 en zie je de eerste beelden van Spidey's nieuwe pak in Far From Home.
1x Black Ops 4 breekt digitale verkooprecords16/10 02u00 - Power Unlimited: Niet echt een verrassing, maar Call of Duty: Black Ops 4 heeft een aantal vette verkooprecords te pakken! Alle details in deze Nachtwacht met verder nieuws over de PS4 crash via berichtjes, een belachelijke DualShock 4 controller, Diablo 3 Switch, Devil May Cry 5 en Shenmue.
1x Bandai Namco geeft Cyberpunk 2077 in Europa uit17/10 00u15 - Power Unlimited: De Europese uitgever van Cyberpunk 2077 is bekend, Tony Hawk komt met een nieuwe mobiele game en de pakjes die je in de Spider-Man-DLC vrij kunt spelen zijn voor het eerst getoond. Dat en meer in de nieuwe Nachtwacht.
1x Soulcalibur VI - Review19/10 15u15 - Power Unlimited: Soulcalibur is terug! Terug naar het begin van z’n tijdslijn, terug naar een bekende cast, terug naar z’n roots! En daar wordt Samuel, die de serie al sinds het tweede deel liefheeft, erg gelukkig van. Toch?
0x Nintendo 64 Mini designs gelekt?15/10 03u45 - Power Unlimited: Foto's van de Nintendo 64 Mini duiken op op reddit, Fallout 76 heeft meer gesproken tekst dan alle andere Fallout games en documentaires voor Leisure Suit Larry en GTA V. Dit en meer in de N8W8 van 14 oktober 2018!
0x Iconische filmregisseurs: Alfred Hitchcock15/10 12u15 - Power Unlimited: Vogels, mannen met messen, hoogtes: doodeng zijn ze. Tenminste, vooral dankzij één iconische filmregisseur. LauraJenny kan deze featurereeks natuurlijk niet doorgaan zonder deze man een dikke vette ode te geven: the master of suspense… Alfred Hitchcock.
0x De Kulum van... Tjeerd! - De medische achtbaan16/10 10u15 - Power Unlimited: Lees meer >
0x De Kulum van... Tjeerd! - Een medische achtbaan16/10 10u30 - Power Unlimited: Lees meer >

Statistieken

Artikels:
34418
Gelezen:
21985
Aantal lezers nu:
67






Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven