dinsdag 23 juli 2019, week 30


U bent nu hier: Meer nieuws van Power Unlimited

Laatste updatecontrole: vandaag om 19u30
 

Power Unlimited

Verbergen Tonen
23/07 13u45  Dr. Mario World Review - kon het doktershandschrift blijkbaar niet lezen LauraJenny’s hart maakte een sprongetje toen bekend werd dat de puzzelgame die ze minstens net zo briljant vindt als Tetris naar de mobiel zou komen. Dr. Mario met gloednieuwe graphics, dat wordt sowieso tof en daar zou ze graag een half maandsalaris aan uitgeven. Gaat ze daarvan terugkomen nu het spel er echt is, of heeft hij helemaal de juiste symptomen?
23/07 13u15  De meest gestoorde creaties in Dreams tot nu toe De Dreams Creator Early Access is inmiddels enkele maanden onderweg en je weet wat dat betekent: duizenden en nog eens duizenden digitale piemels!* Gelukkig zijn er ook serieuze creatievelingen in Media Molecule’s tool gedoken en de resultaten mogen er wezen. Zie hier de meest indrukwekkende Dreams bouwsels tot nu toe!
23/07 04u45  Plants vs. Zombies: Garden Warfare 3 in ontwikkeling? EA heeft uitnodigingen verstuurd voor een closed alpha van een nieuwe Plants vs. Zombies shooter game! Alle info in deze Nachtwacht naast nieuws over Dragon Quest Monsters, GoldenEye 007, Gears 5, next-gen consoles, Hideo Kojima, de beste ‘console’ ooit gemaakt en een eerste blik op Astral Chain voor de Switch.10 
22/07 18u15  SDCC ’19 trailer round-up: It: Chapter 2, Watchmen en Picard - Super Power Unlimited Maandag is Super Power Unlimited-dag, dus geeks verzamel u en check alle vette trailers die dit weekend tijdens de San Diego Comic-Con 2019 op ons af kwamen. We hebben onder andere Picard, The Witcher, Watchmen, It: Chapter 2 en Westworld!
22/07 12u30  10 controversiële veranderingen in de geschiedenis van World of Warcraft Over een maand komt World of Warcraft Classic uit, maar Marvin steekt nog altijd veel tijd in de nieuwste uitbreiding Battle for Azeroth. Om na te gaan of de overstap naar Classic het waard is zoekt hij de meest controversiële veranderingen in de geschiedenis van de MMORPG uit. Want vroeger was alles beter, toch?
22/07 00u30  Fortnite viert einde seizoen 9 met een reusachtig gevecht Het gevecht tussen Doggus en Cattus was live te volgen in Fortnite. Heb je het gemist? No worries: je vindt de beelden hieronder. Ander nieuws in deze N8W8: beelden van Rick and Morty en Star Trek: Picard, Death Stranding box art onthuld en geruchten over een nieuwe Hero in Overwatch.
21/07 13u45  Netflix-tips van augustus 2019: Mindhunter, The Dark Crystal: Age of Resistance en IT: Chapter One Yes, vanavond ga je een avondje Netflixen. Je weet alleen nog niet wat je gaat kijken… Om je wegwijs te maken in het aanbod van Netflix, zet Alie 15 tips voor je op een rijtje, met voor augustus 2019 onder meer IT, Mindhunter en The Dark Crystal: Age of Resistance.
21/07 13u15  Marvel kondigt een heleboel films aan Om deze week voor je af te sluiten in stijl, neemt Karim de honneurs waar voor de laatste Wacht van deze week. Vandaag onder meer nieuws over Sumo Digital, een hele hoop nieuwe Marvel fans die Karim allemaal niet gaat kijken en nog veel meer!
20/07 16u15  De eerste trailer van Netflix-serie The Witcher is hier De eerste trailer van The Witcher belooft een Game of Thrones-achtige ervaring op Netflix, maar dan met meer monsters, elven en ontblote Henry Cavills. Verder in deze Weekendwacht: Blizzard-medeoprichter met pensioen, gameplay van de spirituele opvolger van Journey, Tekken 7 als hete broodjes over de toonbank en meer. Goedemiddag!
19/07 14u30  TV Updates: LG OLED uitbreiding, HDMI 2.1 en HiSense in NL In de TV Updates Feature van deze maand aandacht voor Micro-LED TV’s van Samsung, HDMI 2.1 geruchten, HiSense OLED en bijzonder vette LCD TV, en 2 nieuwe formaten OLED panelen van LG.
19/07 05u45  Google Stadia heeft in het begin nog geen achievements Goedemorgen, lieve kijkbuiskinderen! Zitten jullie allemaal klaar voor weer een nieuwe Nachtwacht? Maakt geen zak uit! Want in het laatste nieuws vannacht, onder andere: Google Stadia dingen, de opening van het casino in GTA Online en een handjevol dikke filmtrailers vanaf de San Diego Comic Con. Enjoy!
19/07 00u00  Waar kan je een Nintendo Switch Lite scoren? Vanaf 20 september ligt de Nintendo Switch Lite in de schappen en uiteraard wil je de dedicated handeld console van Nintendo zo goedkoop mogelijk scoren! Daarom houdt de PU-redactie in deze feature voor je bij welke winkels de Switch Lite aanbieden en wat je moet betalen bij elke winkel.
18/07 16u30  Dit kan je verwachten op San Diego Comic Con 2019 Het is weer zover, geeks verzamelen zich komend weekend massaal op San Diego Comic Con 2019. Sinds gisteren vinden er al panels plaats en uiteraard zet Wimpie alle panels en presentaties op een rij die de komende dagen plaatsvinden.
18/07 14u15  De twintig beste momenten uit het MCU Met het afsluiten van de Infinity Saga en Phase 4 in het vooruitzicht hebben Marvel-fans inmiddels een ware galerij aan Marvel Cinematic Universe-momenten om aan terug te denken, dus is Wimpie even in zijn geheugen gaan graven om twintig van zijn favoriete gebeurtenissen uit 11 jaar MCU op een rijtje te zetten.
18/07 12u15  Graddus analyseert: is de zomer echt zo kut? De zomermaanden (juni, juli, augustus) staan binnen de gamesindustrie bekend als 'komkommerperiode'. Met andere woorden: er komt geen fuck uit! Maar is dat ook zo? Graddus analyseert alle zomers van de afgelopen tien jaar...
Laatste update: vandaag om 13u45


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
18/07 00u15  Nieuw Switch-model met langere batterijduur aangekondigdEr is een nieuw Switch-model aangekondigd met een verbeterde batterijduur, er is een foto verschenen van Roach in de aankomende The Witcher-serie en de Detective Pikachu-film is een groot succes. Dat en meer in deze nieuwe Nachtwacht!
17/07 12u15  Alle ontwikkelaars die Microsoft onlangs gekocht heeftJe merkt het aan alles: de industrie is zich aan het voorbereiden op de komende consolegeneratie. Microsoft doet dat onder andere door allerlei sterke ontwikkelaars aan zich te binden. Hier een overzicht van de namen die onlangs zijn toegevoegd aan de Xbox Game Studios en wat dat betekent voor bijbehorende games!
17/07 05u15  PlayStation VR 2 details en specs gelekt?In deze Nachtwacht vind je sappige geruchten over de nieuwe PlayStation VR headset voor de PlayStation 5! Daarnaast nieuws over een nieuwe PS4 firmware, Resident Evil voor de Switch, God of War statue, level 1-1 in Super Mario Bros, kleine Switch Pro hint, Disney games en de terugkeer van Super Monkey Ball.
16/07 12u30  De beste games van 2019 tot nu toe volgens de PU redactieHet jaar is over de helft en de gebruikelijke zomerdroogte is begonnen. Prima momentje om eens achterover te leunen en te kijken wat de vetste games van 2019 zijn tot nu toe. Deze games vond de redactie het allerbest!
16/07 01u00  Boot Camp-modus in Gears 5 uitgelegd en God of War-creative director brengt ode aan CupheadGears is een heerlijk foute game, ook als er niet in gerookt wordt. Maar, wist je ook dat hij best vriendelijk kan zijn? Dat bewijst de Boot Camp-modus. Bekijk de video en natuurlijk nog veeeeeeel meer in deze gloednieuwe N8W8.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

10x Plants vs. Zombies: Garden Warfare 3 in ontwikkeling?23/07 04u45 - Power Unlimited: EA heeft uitnodigingen verstuurd voor een closed alpha van een nieuwe Plants vs. Zombies shooter game! Alle info in deze Nachtwacht naast nieuws over Dragon Quest Monsters, GoldenEye 007, Gears 5, next-gen consoles, Hideo Kojima, de beste ‘console’ ooit gemaakt en een eerste blik op Astral Chain voor de Switch.
8x Dr. Mario World Review - kon het doktershandschrift blijkbaar niet lezen23/07 13u45 - Power Unlimited: LauraJenny’s hart maakte een sprongetje toen bekend werd dat de puzzelgame die ze minstens net zo briljant vindt als Tetris naar de mobiel zou komen. Dr. Mario met gloednieuwe graphics, dat wordt sowieso tof en daar zou ze graag een half maandsalaris aan uitgeven. Gaat ze daarvan terugkomen nu het spel er echt is, of heeft hij helemaal de juiste symptomen?
5x De meest gestoorde creaties in Dreams tot nu toe23/07 13u15 - Power Unlimited: De Dreams Creator Early Access is inmiddels enkele maanden onderweg en je weet wat dat betekent: duizenden en nog eens duizenden digitale piemels!* Gelukkig zijn er ook serieuze creatievelingen in Media Molecule’s tool gedoken en de resultaten mogen er wezen. Zie hier de meest indrukwekkende Dreams bouwsels tot nu toe!
1x Boot Camp-modus in Gears 5 uitgelegd en God of War-creative director brengt ode aan Cuphead16/07 01u00 - Power Unlimited: Gears is een heerlijk foute game, ook als er niet in gerookt wordt. Maar, wist je ook dat hij best vriendelijk kan zijn? Dat bewijst de Boot Camp-modus. Bekijk de video en natuurlijk nog veeeeeeel meer in deze gloednieuwe N8W8.
1x Alle ontwikkelaars die Microsoft onlangs gekocht heeft17/07 12u15 - Power Unlimited: Je merkt het aan alles: de industrie is zich aan het voorbereiden op de komende consolegeneratie. Microsoft doet dat onder andere door allerlei sterke ontwikkelaars aan zich te binden. Hier een overzicht van de namen die onlangs zijn toegevoegd aan de Xbox Game Studios en wat dat betekent voor bijbehorende games!
0x De beste games van 2019 tot nu toe volgens de PU redactie16/07 12u30 - Power Unlimited: Het jaar is over de helft en de gebruikelijke zomerdroogte is begonnen. Prima momentje om eens achterover te leunen en te kijken wat de vetste games van 2019 zijn tot nu toe. Deze games vond de redactie het allerbest!
0x PlayStation VR 2 details en specs gelekt?17/07 05u15 - Power Unlimited: In deze Nachtwacht vind je sappige geruchten over de nieuwe PlayStation VR headset voor de PlayStation 5! Daarnaast nieuws over een nieuwe PS4 firmware, Resident Evil voor de Switch, God of War statue, level 1-1 in Super Mario Bros, kleine Switch Pro hint, Disney games en de terugkeer van Super Monkey Ball.
0x Nieuw Switch-model met langere batterijduur aangekondigd18/07 00u15 - Power Unlimited: Er is een nieuw Switch-model aangekondigd met een verbeterde batterijduur, er is een foto verschenen van Roach in de aankomende The Witcher-serie en de Detective Pikachu-film is een groot succes. Dat en meer in deze nieuwe Nachtwacht!
0x Graddus analyseert: is de zomer echt zo kut?18/07 12u15 - Power Unlimited: De zomermaanden (juni, juli, augustus) staan binnen de gamesindustrie bekend als 'komkommerperiode'. Met andere woorden: er komt geen fuck uit! Maar is dat ook zo? Graddus analyseert alle zomers van de afgelopen tien jaar...
0x De twintig beste momenten uit het MCU18/07 14u15 - Power Unlimited: Met het afsluiten van de Infinity Saga en Phase 4 in het vooruitzicht hebben Marvel-fans inmiddels een ware galerij aan Marvel Cinematic Universe-momenten om aan terug te denken, dus is Wimpie even in zijn geheugen gaan graven om twintig van zijn favoriete gebeurtenissen uit 11 jaar MCU op een rijtje te zetten.

Statistieken

Artikels:
31160
Gelezen:
32602
Aantal lezers nu:
69


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven