maandag 20 januari 2020, week 04


U bent nu hier: Meer nieuws van Power Unlimited

Laatste updatecontrole: vandaag om 18u00
 

Power Unlimited

Verbergen Tonen
20/01 10u00  Dragon Ball Z: Kakarot Review - Van manga naar anime naar videogame Niet iedereen kent de naam Kakarot, maar ‘Son Goku’ mag zich qua bekendheid scharen in het rijtje van iconen als Mickey Mouse, Super Mario en Superman. Het is dan ook geen overbodige luxe dat er eindelijk een videogame is die beide namen van het personage eer aandoet.10 
20/01 00u30  Call of Duty: Modern Warfare Season One met acht dagen verlengd Call of Duty: Modern Warfare geeft je extra tijd om alles uit je Battle Pass te halen! Ander nieuws deze N8W8: Ubisoft grijpt in om zijn games meer gevarieerd te maken, Star Citizen-ontwikkelaar in staat van oorlog met Crytek en New World neemt PvP op schop om griefing te voorkomen.29 
19/01 16u45  Joel McHale speelt Johnny Cage in Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge Zondag, game(nieuws)dag. Met vandaag nieuws in de vorm van een Kingpin-remaster, een geanimeerde Mortal Kombat-film over Scorpion, de eerste PC-test voor Halo: Combat Evolved en meer. Goedemiddag!
18/01 13u45  Geen nieuwe Left 4 Dead-game in de maak Vandaag in de Weekendwacht: Valve werkt niet aan Left 4 Dead 3, nieuws over Baldur’s Gate 3 op komst, animator van Santa Monica Studio gespot in mocap-suit en de save file-problemen in Monster Hunter World: Iceborne op PC zijn voorbij!
17/01 16u30  Acht pokémon die je doen vergeten dat dit een kinderfranchise is - De Lore Achter Pokémon – Deel 8: Hoe langer Poképsycholoog Marvin bezig is met Pokémon, hoe meer hem opvalt dat de franchise bol staat van kind-onvriendelijke lore. Van biggetjes die sterven zodra ze stilstaan tot een schattig diertje dat niet wakker kan worden; deze pokémon laten je vergeten dat dit een kinderserie is.
17/01 13u30  De Lore Achter Pokémon – Deel 8: Acht pokémon die je doen vergeten dat dit een kinderfranchise is Hoe langer Poképsycholoog Marvin bezig is met Pokémon, hoe meer hem opvalt dat de franchise bol staat van kind-onvriendelijke lore. Van biggetjes die sterven zodra ze stilstaan tot een schattig diertje dat niet wakker kan worden; deze pokémon laten je vergeten dat dit een kinderserie is.
17/01 05u00  ‘Horizon Zero Dawn komt naar PC’ Goedemorgen, lieven mensen! De Wacht opent vandaag met een sappig gerucht over een PC-versie die niemand zag aankomen: Horizon Zero Dawn! Verder in het nieuws vannacht, onder andere: Google Stadia plannen, The Elder Scrolls Online vooruitzichten en Metro Redux voor de Switch. Lekker hoor. Let’s go!
16/01 12u30  7 dingen die in een The Mandalorian-game moeten zitten The Mandalorian is een grote hit voor Disney en we kunnen nu al niet wachten op seizoen 2! Maar belangrijker, waar blijft de fucking game Disney want dit Star Wars-avontuur smeekt om een interactief avontuur. PeterKoelewijn vertelt wat hij in de Mandalorian-game wil zien.
16/01 10u30  Dealderdag: Assassin's Creed Odyssey, Crackdown 3 en meer! Na een aantal weken absentie is Dealderdag weer helemaal terug: vandaag met onder andere Crypt of the Necrodancer, Anthem, Assassin's Creed Odyssey en nog veel meer! Check snel de beste deals van Budgetgaming, en laat even weten of je deze week nog iets gaat scoren!
16/01 05u15  Cyberpunk 2077 misschien naar next-gen consoles In deze Nachtwacht een inkoppertje over Cyberpunk 2077, waar we maar geen genoeg van krijgen! Daarnaast prachtige reflecties in Wolfenstein: YoungBlood, Dragon Ball Z: Kakarot launch trailer, top 100 best verkochte games van 2019 in Japan, het streamen van games vergeleken met de begindagen van Steam en een kleine discussie over de exclusives kwestie van Xbox Series X.
15/01 14u15  De 10 bruutste momenten in Dragon Ball Z Met de release van Dragon Ball Z: Kakarot om de hoek ziet Marvin zijn kans schoon om een lijstje te maken van z’n favoriete jeugdserie. Eentje waarin grote, gespierde goden elkaar de hersens inslaan en kleine, kale mannen geowned worden. Houd je drakenballen maar vast, dit zijn de bruutste momenten uit DBZ!
15/01 00u15  Nieuwe trailer van Resident Evil 3, Dante mogelijk naar Super Smash en Epic Games Store blijft games weggeven Resident Evil 3 komt er bijna aan en dat betekent dat er vandaag een nieuwe trailer van de game is verschenen. Meer een DOOM-kinda gamer? Geen probleem, want ook dan heeft Wacht een zeer geschikte, nieuwe trailer in de aanbieding.
14/01 14u15  PSV komt met League of Legends-team – Esport Hitjes 2020 is begonnen en daarmee dus ook het nieuwe esportdecennium. Waar we de afgelopen tien jaar gigantische financiële groei zagen, verwacht Brutus dat esport over tien jaar helemaal mainstream is. De eerste stap in Nederland dit jaar lijkt in ieder geval gemaakt, want voetbalclub PSV heeft een League of Legends-team aangekondigd.
14/01 12u30  Drie oude Xbox-IP's die nieuw leven moeten krijgen op Xbox Series X We hebben eerder deze maand oude PlayStation-IP’s opgerakeld waarvan we hopen dat die worden vernieuwd op PlayStation 5, maar er is natuurlijk nog een console die ons dit jaar hopelijk verblijdt met zijn komst: Xbox Series X. Ook daarvoor zijn genoeg Xbox-games te bedenken die we graag na al die jaren zouden terugzien. LauraJenny kiest er drie uit.
14/01 00u15  Sony wil mogelijk Venom-regisseur op Uncharted-film zetten Sony wil de regisseur van Venom aan de slag laten gaan met de langverwachte Uncharted-verfilming, een gamer redt haar online vriend in het echt tijdens een potje online gamen en de eerste trailer van Marvel-film Morbius is uitgegeven. Dat en meer in de Nachtwacht!
Laatste update: vandaag om 10u00


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

29x Call of Duty: Modern Warfare Season One met acht dagen verlengd20/01 00u30 - Power Unlimited: Call of Duty: Modern Warfare geeft je extra tijd om alles uit je Battle Pass te halen! Ander nieuws deze N8W8: Ubisoft grijpt in om zijn games meer gevarieerd te maken, Star Citizen-ontwikkelaar in staat van oorlog met Crytek en New World neemt PvP op schop om griefing te voorkomen.
10x Dragon Ball Z: Kakarot Review - Van manga naar anime naar videogame20/01 10u00 - Power Unlimited: Niet iedereen kent de naam Kakarot, maar ‘Son Goku’ mag zich qua bekendheid scharen in het rijtje van iconen als Mickey Mouse, Super Mario en Superman. Het is dan ook geen overbodige luxe dat er eindelijk een videogame is die beide namen van het personage eer aandoet.
0x Call of Duty: Modern Warfare krijgt 3v3-optie voor Gunfight-modus13/01 00u30 - Power Unlimited: Infinity Ward laat in zijn eerste grote community-update van 2020 weten dat de Gunfight-modus in Call of Duty: Modern Warfare een 3v3-optie krijgt! Ander nieuws deze N8W8: releasedatum Xenoblade Chronicles: Definitive Edition mogelijk gelekt, Death Stranding en Control scoren meeste DICE Awards-nominaties en Nintendo dient trademark voor Mario & Luigi in.
0x Releaselijst 2020: PlayStation 413/01 12u45 - Power Unlimited: Het is helemaal klaar met 2019, dus je kan vooruitkijken naar de vele gamereleases die 2020 voor ons in petto heeft! De PU-redactie doet dat met alle belangrijke PlayStation 4-releases van 2020 en ze zetten alle titels ook meteen voor je op een rijtje.
0x Sony wil mogelijk Venom-regisseur op Uncharted-film zetten14/01 00u15 - Power Unlimited: Sony wil de regisseur van Venom aan de slag laten gaan met de langverwachte Uncharted-verfilming, een gamer redt haar online vriend in het echt tijdens een potje online gamen en de eerste trailer van Marvel-film Morbius is uitgegeven. Dat en meer in de Nachtwacht!
0x Drie oude Xbox-IP's die nieuw leven moeten krijgen op Xbox Series X14/01 12u30 - Power Unlimited: We hebben eerder deze maand oude PlayStation-IP’s opgerakeld waarvan we hopen dat die worden vernieuwd op PlayStation 5, maar er is natuurlijk nog een console die ons dit jaar hopelijk verblijdt met zijn komst: Xbox Series X. Ook daarvoor zijn genoeg Xbox-games te bedenken die we graag na al die jaren zouden terugzien. LauraJenny kiest er drie uit.
0x PSV komt met League of Legends-team – Esport Hitjes14/01 14u15 - Power Unlimited: 2020 is begonnen en daarmee dus ook het nieuwe esportdecennium. Waar we de afgelopen tien jaar gigantische financiële groei zagen, verwacht Brutus dat esport over tien jaar helemaal mainstream is. De eerste stap in Nederland dit jaar lijkt in ieder geval gemaakt, want voetbalclub PSV heeft een League of Legends-team aangekondigd.
0x Nieuwe trailer van Resident Evil 3, Dante mogelijk naar Super Smash en Epic Games Store blijft games weggeven15/01 00u15 - Power Unlimited: Resident Evil 3 komt er bijna aan en dat betekent dat er vandaag een nieuwe trailer van de game is verschenen. Meer een DOOM-kinda gamer? Geen probleem, want ook dan heeft Wacht een zeer geschikte, nieuwe trailer in de aanbieding.
0x De 10 bruutste momenten in Dragon Ball Z15/01 14u15 - Power Unlimited: Met de release van Dragon Ball Z: Kakarot om de hoek ziet Marvin zijn kans schoon om een lijstje te maken van z’n favoriete jeugdserie. Eentje waarin grote, gespierde goden elkaar de hersens inslaan en kleine, kale mannen geowned worden. Houd je drakenballen maar vast, dit zijn de bruutste momenten uit DBZ!
0x Cyberpunk 2077 misschien naar next-gen consoles16/01 05u15 - Power Unlimited: In deze Nachtwacht een inkoppertje over Cyberpunk 2077, waar we maar geen genoeg van krijgen! Daarnaast prachtige reflecties in Wolfenstein: YoungBlood, Dragon Ball Z: Kakarot launch trailer, top 100 best verkochte games van 2019 in Japan, het streamen van games vergeleken met de begindagen van Steam en een kleine discussie over de exclusives kwestie van Xbox Series X.

Statistieken

Artikels:
30786
Gelezen:
36650
Aantal lezers nu:
61


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2020 Naar boven