maandag 23 oktober 2017, week 43


U bent nu hier: Meer nieuws van Power Unlimited

Laatste updatecontrole: vandaag om 22u30
 

Power Unlimited

Verbergen Tonen
23/10 17u30  Super Mario Odyssey, Epic 26 Oktober Stream en Assassin's Creed Origins - PU.nl weekPUlanning Omdat de komende week vol zit met vette titels besloten wij dat dit een mooi moment is om een nieuwe rubriek te starten. Voortaan gaan we je op iedere maandag laten weten wat PU.nl allemaal voor je in petto heeft, dan zijn jullie daar ook weer van op de hoogte!12 
23/10 12u15  Tien puzzels die we niet meer willen zien in Layton Hij is te herkennen aan zijn hoge hoed, zijn gentleman-achtige manieren van handelen en zijn passie om zaken tot op de bodem uit te zoeken. Laura is dol op Professor Layton, die onze hersens al ruim tien jaar bestookt met grappige, moeilijke en flauwe puzzels. Dit zijn de tien puzzels die we niet meer willen zien in Layton.10 
23/10 10u15  Gran Turismo Sport – Review Na 4 jaar van afwezigheid is Gran Turismo terug en Polyphony Digital probeert met GT Sport de pole position weer over te nemen van Forza Motorsport 7 en Project Cars 2.13 
23/10 01u15  Nintendo Switch en 3DS line-up voor de komende maanden Maak je geen zorgen: ook na de release van Super Mario Odyssey is er genoeg te spelen op de Nintendo Switch en 3DS. Maar tot die tijd hoopt de Wachtster je te vermaken met nieuwsfeiten over The Evil Within 2, Gran Turismo Sport, Forza Motorsport 7 en Dragon Ball FighterZ.26 
22/10 12u15  Werkt Crystal Dynamics aan nieuwe Legend of Kain? Legend of Kain is alweer eeuwenoud als je in gametermen spreekt, dus willen we een remake of nieuwe game? JA! Het lijkt erop dat Crystal Dynamics iets aan het bekokstoven is. Nu is dat nog een roddel, er is ook keihard nieuws én een stortvloed aan trailers in deze WKNDW8!
21/10 14u45  Mario speelbaar in trouwjurk in Super Mario Odyssey Welkom bij de nieuwe weekendwacht! Vandaag lezen we meer over Super Mario Odyssey, gelekte Steam Sales datums, de multiplayer expansion van Final Fantasy XV, meer over Dragon Ball FighterZ en Xenoverse 2 en meer! Lees dus snel verder!
20/10 12u15  Ubisoft: van Zombi tot South Park: The Fractured but Whole Het is lastig om de 31 jaar gamegeschiedenis van Ubisoft te vangen in één feature. Eigenwijze Alie probeert het toch. Hieronder lezen jullie meer over een aantal hoogte- en dieptepunten in het bestaan van uitgever en ontwikkelaar Ubisoft. Van Rayman tot Assassin's Creed en South Park: The Fractured but Whole.
20/10 10u45  Star Wars Battlefront 2: singleplayer een canon-waardige toevoeging? - Preview Een dag na de onthulling van de The Last Jedi-trailer werd Marvin gevraagd of hij alvast aan de slag wilde met een ander stukje Star Wars-canon, namelijk de singleplayer van Star Wars: Battlefront 2. Vanzelfsprekend sprintte de sci-fi-nerd sneller dan Han Solo tijdens een Kessel Run naar Parijs, waar de eerste drie missies flink wat kool in zijn Star Wars-hypetrein flikkerden.
20/10 06u15  Geen Ni No Kuni II op Xbox One, LEGO Dimensions stopt en Destiny 2-multiplayer uitgesteld Het lijkt wel vrijdag de 13e: er is namelijk enorm veel slecht nieuws te melden over Destiny 2, LEGO Dimensions en Ni No Kuni II. Is het hele leven een grote bal ellende? Nee hoor, deze N8W8 barst ook van de leuke nieuwtjes én een vracht gametrailers.
19/10 14u45  The Witcher, Dark Souls 3 en Metro Redux - Dealderdag Dealtjestijd! Deze week alle Witcher games (maar dat wist je al), Dark Souls 2 en 3, Metro Redux en nog veel meer!
19/10 13u15  Waar kun je de SNES Classic Mini bestellen? De wereld werd gisteren verrast door de aankondiging van de Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System. Omdat je natuurlijk precies wil weten waar je de SNES Classic Mini kunt bestellen, houden we een lijstje bij van winkels waar dit kan.
19/10 12u15  De beste Final Fantasy-muziek ooit Love it or hate it, Final Fantasy is een iconische serie die meegeholpen heeft het RPG-genre in Japan en het westen groot te maken. Naast de (meestal) goede gameplay bevat ieder deel uitzonderlijk mooie muziek. PeterKoelewijn laat jullie luisteren naar de beste Final Fantasy-tracks!
19/10 00u15  The Witcher 3: Wild Hunt is nu lekker goedkoop op pc In deze Nachtwacht onder andere fijne dealtjes voor mensen die los willen gaan met The Witcher, een nieuwe update voor Arms, Halo: The Master Chief Collection in 4K en nog veel meer.
18/10 16u45  Visceral Games in memoriam de beste momenten in Dead Space The Godfather The Lord of the Rings James Bond Gisteren is het vervelende nieuws naar buiten gekomen dat ontwikkelaar Visceral Games haar deuren moet sluiten na bijna 20 jaar hard gewerkt te hebben aan een paar geweldige games. Als eerbetoon heeft Tingle de beste momenten verzameld van games ontwikkeld door Visceral!
18/10 12u45  Spelen na de Dood: Het Hiernamaals in Games Sterven. We moeten er helaas allemaal een keer aan geloven. Ondertussen doen we dat in games iedere dag al! Meestal houdt ‘t dan op bij het game over scherm, maar zo af en toe gaat het verder. Zie hier de meest interessante interpretaties van het hiernamaals in games.
Laatste update: vandaag om 17u30


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
18/10 01u15  EA sluit Visceral Games; grote veranderingen Star Wars-gameDe Wachtster had veel zin in Uncharted de Star Wars-editie, maar helaas sluit EA de deuren van Visceral Games... Gelukkig is er ook vrolijker nieuws over Mario + Rabbids Kingdom Battle, Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon en Shadow of War. O, en een uniek bericht over Sony en Nintendo!
17/10 17u15  Rare zonnen in gamesZo, hey, hebben jullie die rare zon ook gezien? Wij niet! Wij zitten namelijk verstopt in een bunker ergens in Haarlem. Maar we hebben foto’s gezien en Tingle was zo in shock, dat hij op zoek ging naar rare zonnen in games om zichzelf gerust te stellen.
17/10 14u45  Met welk gamepersonage willen we wel eens een beschuitje eten?Nog 120 dagen tot Valentijn, maar met een beetje looooove kun je niet vroeg genoeg beginnen. Dus PU-redactie, biecht maar op: wie heeft er altijd al warme gevoelens gehad voo Chun-Li? Fat Princess? Of misschien toch voor die lekkere bruine borstelsnor van Mario...?
17/10 14u15  Live: Bladeren met EdHet is tijd voor de allereerste live uitvoering van Bladeren met Ed! Kom het gezellig bijwonen, lekker hier op de site, of op Twitch.
17/10 03u30  Engelse politie traint met GT SportDe racegames van tegenwoordig zijn zo realistisch dat de Engelse politie besloten heeft agenten te gaan trainen met GT Sport! De Wacht heeft alle details naast nieuws over Star Wars: Battlefront 2, Xbox One X, PlayStation VR en Assassin’s Creed: Origins.
16/10 15u30  South Park: The Fractured But Whole - ReviewWe gaan wéér naar beneden, daar waar South Park is. Dit keer gaan we nog lager dan in The Stick of Truth, want de gescheurde anus moet verkend worden. Wouter verlaagt zich graag tot dit niveau… nou ja, eigenlijk zít hij al op het niveau van South Park: The Fractured But Whole.
16/10 14u15  Wat is Ready Player One?Steven Spielberg werkt momenteel aan de verfilming van Ready Player One, over een jongen die avonturen beleeft in een VR-wereld vol verwijzingen naar games, films, series en muziek. Wordt dit een van de grootste geekfilms ooit? PeterKoelewijn las het boek en praat je bij!
16/10 00u15  Zeku naar Street Fighter V, BlazBlue Cross Tag Battle in 2018 en nieuwe CoD: WWII-trailersHet Zeku-virus slaat toe in Street Fighter V. Er komt een nieuwe ninja naar de vechtgame om het tweede seizoen af te sluiten. Er is ook nieuws over andere spellen, zoals BlazBlue, Call of Duty, Dead End Job en meer. Lees het in een versche, smakelijcke N8W8!
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

26x Nintendo Switch en 3DS line-up voor de komende maanden23/10 01u15 - Power Unlimited: Maak je geen zorgen: ook na de release van Super Mario Odyssey is er genoeg te spelen op de Nintendo Switch en 3DS. Maar tot die tijd hoopt de Wachtster je te vermaken met nieuwsfeiten over The Evil Within 2, Gran Turismo Sport, Forza Motorsport 7 en Dragon Ball FighterZ.
13x Gran Turismo Sport – Review23/10 10u15 - Power Unlimited: Na 4 jaar van afwezigheid is Gran Turismo terug en Polyphony Digital probeert met GT Sport de pole position weer over te nemen van Forza Motorsport 7 en Project Cars 2.
12x Super Mario Odyssey, Epic 26 Oktober Stream en Assassin's Creed Origins - PU.nl weekPUlanning23/10 17u30 - Power Unlimited: Omdat de komende week vol zit met vette titels besloten wij dat dit een mooi moment is om een nieuwe rubriek te starten. Voortaan gaan we je op iedere maandag laten weten wat PU.nl allemaal voor je in petto heeft, dan zijn jullie daar ook weer van op de hoogte!
10x Tien puzzels die we niet meer willen zien in Layton23/10 12u15 - Power Unlimited: Hij is te herkennen aan zijn hoge hoed, zijn gentleman-achtige manieren van handelen en zijn passie om zaken tot op de bodem uit te zoeken. Laura is dol op Professor Layton, die onze hersens al ruim tien jaar bestookt met grappige, moeilijke en flauwe puzzels. Dit zijn de tien puzzels die we niet meer willen zien in Layton.
3x Engelse politie traint met GT Sport17/10 03u30 - Power Unlimited: De racegames van tegenwoordig zijn zo realistisch dat de Engelse politie besloten heeft agenten te gaan trainen met GT Sport! De Wacht heeft alle details naast nieuws over Star Wars: Battlefront 2, Xbox One X, PlayStation VR en Assassin’s Creed: Origins.
3x Geen Ni No Kuni II op Xbox One, LEGO Dimensions stopt en Destiny 2-multiplayer uitgesteld20/10 06u15 - Power Unlimited: Het lijkt wel vrijdag de 13e: er is namelijk enorm veel slecht nieuws te melden over Destiny 2, LEGO Dimensions en Ni No Kuni II. Is het hele leven een grote bal ellende? Nee hoor, deze N8W8 barst ook van de leuke nieuwtjes én een vracht gametrailers.
2x South Park: The Fractured But Whole - Review16/10 15u30 - Power Unlimited: We gaan wéér naar beneden, daar waar South Park is. Dit keer gaan we nog lager dan in The Stick of Truth, want de gescheurde anus moet verkend worden. Wouter verlaagt zich graag tot dit niveau… nou ja, eigenlijk zít hij al op het niveau van South Park: The Fractured But Whole.
2x Live: Bladeren met Ed17/10 14u15 - Power Unlimited: Het is tijd voor de allereerste live uitvoering van Bladeren met Ed! Kom het gezellig bijwonen, lekker hier op de site, of op Twitch.
2x Rare zonnen in games17/10 17u15 - Power Unlimited: Zo, hey, hebben jullie die rare zon ook gezien? Wij niet! Wij zitten namelijk verstopt in een bunker ergens in Haarlem. Maar we hebben foto’s gezien en Tingle was zo in shock, dat hij op zoek ging naar rare zonnen in games om zichzelf gerust te stellen.
2x Werkt Crystal Dynamics aan nieuwe Legend of Kain?22/10 12u15 - Power Unlimited: Legend of Kain is alweer eeuwenoud als je in gametermen spreekt, dus willen we een remake of nieuwe game? JA! Het lijkt erop dat Crystal Dynamics iets aan het bekokstoven is. Nu is dat nog een roddel, er is ook keihard nieuws én een stortvloed aan trailers in deze WKNDW8!

Statistieken

Artikels:
42445
Gelezen:
66231
Aantal lezers nu:
52


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2017 Naar boven