vrijdag 26 april 2019, week 17


U bent nu hier: Meer nieuws van Power Unlimited

Laatste updatecontrole: vandaag om 11u45
 

Power Unlimited

Verbergen Tonen
26/04 01u30  Nintendo Switch bijna 35 miljoen keer verkocht Goedemorgen! Ook zo in de mood voor financiële resultaten? Dan heeft Nintendo iets leuks voor je. Verder in de Nachtwacht vandaag: interessante uitspraken van Epic Games over exclusives, een trailer voor Rage 2 en een release datum voor Super Mario Maker 2! Let’s go.13 
25/04 14u15  Days Gone - Review Ze leken over hun hoogtepunt heen, die zombietjes, gepasseerd ten faveure van nazi's en mechs. Maar met de remake van Resident Evil 2, World War Z én Days Gone zijn de ondoden bezig aan een heuse revival. Is laatstgenoemde game stiekem zelfs een The Last of Us-beater...?
25/04 12u15  Een Zak Vol Monsters – Deel 16: meer dan 100 Shiny’s in Pokémon Go, gouden medailles en de Pokédex vullen Als zoals de afgelopen tijd het zonnetje schijnt loopt Pokémon-hoarder Marvin tientallen kilometres om zijn collectie aan te vullen. Vandaag: een hoop nieuwe Shiny pokémon en mijn volledige collectie, een geslaagde eierregen en meer evenementen in een ouderwets productieve Pokémon Go-maand.
25/04 12u00  Dealderdag: Street Fighter V, Horizon Zero Dawn en Kingdom Hearts III De tijd vliegt als je het naar je zin hebt, en daarom is het nu alweer Dealderdag! Zo lang de tijd doortikt is het iedere week weer raak en brengen wij je, met behulp van onze buddies van Budgetgaming.nl, weer een hoop mooie deals. De enige vraag die ook wekelijks terug komt is natuurlijk: Deal, or no deal?
25/04 11u45  Dealderdag: Street Fighter V, Horizon: Zero Dawn en Kingdom Hearts III De tijd vliegt als je het naar je zin hebt, en daarom is het nu alweer Dealderdag! Zo lang de tijd doortikt is het iedere week weer raak en brengen wij je, met behulp van onze buddies van Budgetgaming.nl, weer een hoop mooie deals. De enige vraag die ook wekelijks terug komt is natuurlijk: Deal, or no deal?
25/04 00u15  Persona 5 The Royal komt volgend jaar uit Eindelijk meer informatie en beelden van Persona 5 The Royal, gratis DLC voor Days Gone, de nieuwe game van de studio achter Planet Coaster en een stelletje American Football-spelers die de nieuwe Call of Duty al hebben mogen spelen... dat en meer in de nieuwe Nachtwacht.
24/04 13u45  Krankzinnige Lore Makkelijk Uitgelegd - Warcraft, The Elder Scrolls, Cyberpunk 2077 We horen je: het valt niet altijd mee om een game-expert te zijn. Daarom helpen we je in deze serial graag een stukje op weg, door de meest complexe zaken makkelijk uit te leggen. Iets té makkelijk, waarschijnlijk. In dit eerste deel: de meest diepgaande lore eenvoudig gemaakt.
24/04 10u45  Zo win jij de Mortal Kombat 11 Kollector's Edition! Een van de meest brute fighting games op de planeet heeft een nieuw deel: Mortal Kombat 11! En weet je wat? Wij mogen één Kollector's Edition voor de PS4 weggeven!
24/04 10u30  Zo win jij de Mortal Kombat 11 Kollektor's Edition! Een van de meest brute fighting games op de planeet heeft een nieuw deel: Mortal Kombat 11! En weet je wat? Wij mogen één Kollector's Edition voor de PS4 weggeven!
24/04 00u15  Square Enix kondigt E3 2019 persconferentie aan Deze vroege morgen zit Karim er weer klaar voor om je het laatste nieuws te brengen, met vandaag onder meer Minecraft, nieuwe content voor het geplaagde Anthem en Fallout 76, een dikke trailer voor Sea of Thieves en de E3-persconferentie tijd van Square Enix!
23/04 19u15  €30k op spel bij Gameforce Masters in België – Esport Hitjes Brutus is de laatste weken in een opperbest humeur. Niet alleen omdat hij voor de vijfde keer oom is geworden, maar ook omdat esports in de Benelux groeit als kool. Na League of Legends en Dreamhack in Rotterdam, komt er in het najaar ook een gigantisch gametoernooi in België en dat doet de geboren Brabander goed.
23/04 17u30  De Lore achter Pokémon – Deel 4: De objectief domste Pokémon en Pokédex-omschrijvingen ooit Na het bespreken van het multiverse en de geschiedenis van het Pokémon-universum zou je bijna denken dat ‘PU’ eigenlijk Pokémon Universiteit betekent. Toch is zeker niet alles aan de Pokémon-franchise even pretentieus; er gebeurt een hoop domme shit. Pokéflute-fluitist Marvin somt het vandaag op met enorm twijfelachtige en domme Pokémon(-omschrijvingen).
23/04 15u30  Game of Thrones is heus zo slecht nog niet Lees meer >
23/04 02u15  Halo Infinite krijgt geen battle royale mode? In deze Nachtwacht is er behoorlijk wat onduidelijkheid over een eventuele battle royale mode in Halo Infinite! Daarnaast geruchten over de PlayStation 5 en nieuws over Kingdom Hearts 3, The Last of Us 2, Mortal Kombat 11 en Days Gone.
22/04 22u45  Kevin Feige: Avengers: Endgame is niet de afsluiter van Phase 3 – Super Power Unlimited Op deze zonnige paasmaandag is het uiteraard weer tijd voor Super Power Unlimited, dé rubriek waarin we al het geeky nieuws voor je op een rijtje zetten. Vandaag blijkt dat Avengers: Endgame niet het einde is van Marvels Phase 3-films en duikt er een opmerkelijke foto op van Gal Gadots Wonder Woman. Verder tellen we de laatste dagen tot Avengers: Endgame af met nieuwe tv-spots en twee gratis kaartjes voor de Avengers Marathon in een van de Laser Ultra zalen van Kinepolis!
Laatste update: vandaag om 1u30


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
22/04 15u30  Kevin Feige: Avengers: Endgame is niet de afsluiter van Phase 3– Super Power UnlimitedOp deze zonnige paasmaandag is het uiteraard weer tijd voor Super Power Unlimited, dé rubriek waarin we al het geeky nieuws voor je op een rijtje zetten. Vandaag blijkt dat Avengers: Endgame niet het einde is van Marvels Phase 3-films en duikt er een opmerkelijke foto op van Gal Dadots Wonder Woman. Verder tellen we de laatste dagen tot Avengers: Endgame af met nieuwe tv-spots en twee gratis kaartjes voor de Avengers Marathon in een van de Laser Ultra zalen van Kinepolis!
22/04 14u15  Mortal Kombat 11 - ReviewIn de Coverview van vorige maand ging Florian al helemaal los met een vroege versie van Mortal Kombat 11 en werd extreem vrolijk van de eerste gameplay. Inmiddels heeft hij de volledige versie flink gecheckt en ook alle andere content valt behoorlijk in de smaak.
22/04 11u45  De vijf grootste flops ooit - De vreselijke vijfIn De Vreselijke Vijf kijken we naar vijf extreem slechte, tegenvallende of onsuccesvolle voorbeelden van iets gaming gerelateerds. Deze keer kijken we naar vijf gigantische flops uit de game-industrie. Soms terecht, maar soms ook enorm jammer.
22/04 00u15  Officiële God of War-documentaire Raising Kratos aangekondigdEn, is je Game Boy na zijn dertigste verjaardag weer netjes in de vitrinekast teruggelegd? Mooi, want er is nieuws over heel andere zaken: een echte, officiële, authentieke God of War-docu bijvoorbeeld.
21/04 17u00  De volledige line-up van Castlevania Anniversary Collection bekendFijn dat je jouw speurtocht naar gekleurde eieren even op pauze zet voor deze Paaswacht! Helaas geen paashazen of religieuze teksten hier, alleen heet gamenieuws. Met vandaag: de volledige line-up van de Castlevania Anniversary Collection, een nog onontdekte Spider-Man Easter Egg, positieve reviews voor Assassin’s Creed Unity en meer. Goedemiddag!
21/04 15u30  Assassin’s Creed Unity krijgt lading positieve gebruikersreviews na Notre-Dame-brandFijn dat je jouw speurtocht naar gekleurde eieren even op pauze zet voor deze Paaswacht! Helaas geen paashazen of religieuze teksten hier, alleen heet gamenieuws. Met vandaag: de volledige line-up van de Castlevania Anniversary Collection, een nog onontdekte Spider-Man Easter Egg, positieve reviews voor Assassin’s Creed Unity en meer. Goedemiddag!
21/04 13u15  Netflix kijktips van mei 2019: Lucifer, Undercover en The SocietyDe zon schijnt weer volop en dus heb je genoeg redenen om de komende maand je gordijnen te sluiten en Netflix aan te zetten. Om je wegwijs te maken in het Netflix-aanbod hebben we weer een hoop kijktips voor je, met voor de maand mei onder meer Zac Effron als seriemoordenaar en de duivel op aarde.
20/04 16u45  Streetdate Mortal Kombat 11 gebroken met alle gevolgen vandienHet zonnetje schijnt, de vitamine D vliegt je om de oren en toch zit je te kijken op de site van de PU? Gelukkig had Karim nog geen vitamine tekort en dus zit hij klaar om je het laatste nieuws te brengen rondom onder meer Mortal Kombat 11 en Assassin’s Creed Unity.
19/04 12u15  Games die nooit een sequel hadden moeten krijgen - Niet nog een keer…Niet elke sequel, remake of reboot is per se een goed idee. In deze serial bespreken we de games en franchises waarbij het beter bij één keer had kunnen blijven. In het eerste deel: games die eigenlijk nooit een vervolg hadden moeten krijgen. Niet nog een keer...
19/04 03u15  “In de herfst verschijnt een kleinere Nintendo Switch”Het regent de laatste jaren mini-consoles, maar wat we in de herfst van Nintendo gaan krijgen is geen mini-Switch maar wel een kleinere variant van de on-the-go-console. Tenminste, als de geruchten waar zijn.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

13x Nintendo Switch bijna 35 miljoen keer verkocht26/04 01u30 - Power Unlimited: Goedemorgen! Ook zo in de mood voor financiële resultaten? Dan heeft Nintendo iets leuks voor je. Verder in de Nachtwacht vandaag: interessante uitspraken van Epic Games over exclusives, een trailer voor Rage 2 en een release datum voor Super Mario Maker 2! Let’s go.
2x Persona 5 The Royal komt volgend jaar uit25/04 00u15 - Power Unlimited: Eindelijk meer informatie en beelden van Persona 5 The Royal, gratis DLC voor Days Gone, de nieuwe game van de studio achter Planet Coaster en een stelletje American Football-spelers die de nieuwe Call of Duty al hebben mogen spelen... dat en meer in de nieuwe Nachtwacht.
0x “In de herfst verschijnt een kleinere Nintendo Switch”19/04 03u15 - Power Unlimited: Het regent de laatste jaren mini-consoles, maar wat we in de herfst van Nintendo gaan krijgen is geen mini-Switch maar wel een kleinere variant van de on-the-go-console. Tenminste, als de geruchten waar zijn.
0x Games die nooit een sequel hadden moeten krijgen - Niet nog een keer…19/04 12u15 - Power Unlimited: Niet elke sequel, remake of reboot is per se een goed idee. In deze serial bespreken we de games en franchises waarbij het beter bij één keer had kunnen blijven. In het eerste deel: games die eigenlijk nooit een vervolg hadden moeten krijgen. Niet nog een keer...
0x Streetdate Mortal Kombat 11 gebroken met alle gevolgen vandien20/04 16u45 - Power Unlimited: Het zonnetje schijnt, de vitamine D vliegt je om de oren en toch zit je te kijken op de site van de PU? Gelukkig had Karim nog geen vitamine tekort en dus zit hij klaar om je het laatste nieuws te brengen rondom onder meer Mortal Kombat 11 en Assassin’s Creed Unity.
0x Netflix kijktips van mei 2019: Lucifer, Undercover en The Society21/04 13u15 - Power Unlimited: De zon schijnt weer volop en dus heb je genoeg redenen om de komende maand je gordijnen te sluiten en Netflix aan te zetten. Om je wegwijs te maken in het Netflix-aanbod hebben we weer een hoop kijktips voor je, met voor de maand mei onder meer Zac Effron als seriemoordenaar en de duivel op aarde.
0x Assassin’s Creed Unity krijgt lading positieve gebruikersreviews na Notre-Dame-brand21/04 15u30 - Power Unlimited: Fijn dat je jouw speurtocht naar gekleurde eieren even op pauze zet voor deze Paaswacht! Helaas geen paashazen of religieuze teksten hier, alleen heet gamenieuws. Met vandaag: de volledige line-up van de Castlevania Anniversary Collection, een nog onontdekte Spider-Man Easter Egg, positieve reviews voor Assassin’s Creed Unity en meer. Goedemiddag!
0x De volledige line-up van Castlevania Anniversary Collection bekend21/04 17u00 - Power Unlimited: Fijn dat je jouw speurtocht naar gekleurde eieren even op pauze zet voor deze Paaswacht! Helaas geen paashazen of religieuze teksten hier, alleen heet gamenieuws. Met vandaag: de volledige line-up van de Castlevania Anniversary Collection, een nog onontdekte Spider-Man Easter Egg, positieve reviews voor Assassin’s Creed Unity en meer. Goedemiddag!
0x Officiële God of War-documentaire Raising Kratos aangekondigd22/04 00u15 - Power Unlimited: En, is je Game Boy na zijn dertigste verjaardag weer netjes in de vitrinekast teruggelegd? Mooi, want er is nieuws over heel andere zaken: een echte, officiële, authentieke God of War-docu bijvoorbeeld.
0x De vijf grootste flops ooit - De vreselijke vijf22/04 11u45 - Power Unlimited: In De Vreselijke Vijf kijken we naar vijf extreem slechte, tegenvallende of onsuccesvolle voorbeelden van iets gaming gerelateerds. Deze keer kijken we naar vijf gigantische flops uit de game-industrie. Soms terecht, maar soms ook enorm jammer.

Statistieken

Artikels:
29845
Gelezen:
14932
Aantal lezers nu:
43


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven