maandag 18 februari 2019, week 08


U bent nu hier: Meer nieuws van Power Unlimited

Laatste updatecontrole: vandaag om 4u45
 

Power Unlimited

Verbergen Tonen
18/02 00u15  Pokémon Go-rechtszaak: moet Niantic Gyms en PokéStops verwijderen? Amerikaanse huizenbezitters vinden het niet oké dat er Pokémon Go-spelers door hun tuin banjeren. Niantic komt hen tegemoet met een schikking. Ander nieuws in deze N8W8 over: het Mary Poppins-eerbetoon in Death Stranding, het verdwijnen van Cristiano Ronaldo op FIFA 19 box art en de technische prestaties van Metro Exodus.12 
17/02 14u45  Respawn bant duizenden Apex Legends cheaters Respawn stompt met de banhammer, de release date voor Negan in Tekken 7 is bekend en de Resident Evil 2 Remake krijgt wat nostalgische kostuumpjes. Dit alles en meer in de WKNDW8 van 17 februari 2019!
17/02 14u15  Alles wat je moeten weten over Devil May Cry 5 Leren jas aan, haar in een bizar kapsel en je mindset op: dood die demonen en doe dat met suffige oneliners! Yep, we gaan het hebben over Devil May Cry 5, de langverwachte opvolger in een van de meest geliefde hack-and-slash-series allertijden.
16/02 12u15  Bungie: “Destiny 2’s Trials of the Nine komt komende seizoenen nog niet terug” Het is weekend en als je net helemaal klaar was gaan zitten voor nieuwe Trials in Destiny 2, dan hebben we slecht nieuws voor je. Waarschijnlijk ook voor de aankomende 45 weken: het komt nog steeds niet terug. Maar, het kan altijd erger: gelukkig ben je niet Alfonso Ribeiro (Carlton).
15/02 18u00  Hardware Hitjes: Nieuwe AMD Radeon VII niet te koop Deze week is er veel nieuws over videokaarten. Zo is de splinternieuwe high-end AMD Radeon VII gelanceerd, maar is hij vrijwel nergens te koop. Van het groene kamp lekt er steeds meer informatie over de goedkopere GTX 1660 Ti, maar officieel nieuws is er altijd nog niet. Als laatste is er een nieuwe game met Ray Tracing en DLSS: Metro Exodus.
15/02 13u45  PU.nl bouwt een Top Down Shooter – Deel 7 In deze serial gaat Johan iets doen wat nog nooit eerder gedaan is… Met de PUmunity een game in elkaar schroeven! We slaan de handen ineen om samen een vette top down shooter maken, dus schuif aan, zet je creatieve pet op en doe mee met dit ambitieuze project!
15/02 00u15  Catherine: Full Body komt in september naar het westen Eindelijk een westerse release voor Catherine: Full Body, een nieuw onderzoek over geweld in games en Ubisoft wil komend fiscaal jaar drie tot vier AAA-games uitbrengen. Lees het in de nieuwe Nachtwacht.
14/02 16u45  Alita: Battle Angel – Filmreview Wouter heeft voor jullie gecheckt of Alita: Battle Angel een moderne The Fifth Element is of meer een slap Hollywood-aftreksel van een anime à la Ghost in the Shell.
14/02 12u15  1-Up: Earthworm Jim Knip je een levende regenworm door midden, dan blijft hij even doorleven. Het was te hopen dat Earthworm Jim ook wat langer zou leven, maar de franchise is inmiddels toch echt wel doodverklaard. 1-UP is het daar niet mee eens: Jim moet terug!
14/02 01u45  Al het nieuws van de Nintendo Direct verzameld Zelda: Link's Awakening remake! Super Mario Maker 2! Nieuwe PlatinumGames-titel! Lees al het Nintendo Direct nieuws (en ander nieuws) in deze moddervette nieuwe Nachtwacht.
13/02 16u45  Metro Exodus – Review Loop jij wel eens weg in het midden van een gesprek? Moet je niet doen, dat is namelijk onbeleefd. Wouter deed het wel regelmatig in Metro Exodus. Maar dat komt omdat de stomme Artyom toch geen reet toe te voegen heeft aan de conversaties…
13/02 12u15  Memoires van een gameredacteur: de trips en gameshows In deze featurereeks duikt PU-redacteur Michel in het verleden van zijn eigen carrière om verschillende elementen van het gameredacteurschap te beschrijven. Misschien doe je zo zelf wat tips op, mocht je je in dit vakgebied willen verdiepen, of vind je het gewoon interessant om te lezen over het leven van een gameredacteur. In deze tweede aflevering staan de vele persreisjes en gamebeurzen die je als redacteur aandoet centraal.
13/02 00u30  Niantic kondigt Pokémon Go Snapshot aan en Bethesda toont 9 minuten gameplay van Rage 2 Heb je altijd al idiote foto’s willen maken van je Pokémon in Pokémon Go, dan kun je binnenkort naar hartelust kieken. Niantic heeft Go Snapshot aangekondigd, waarmee je (wanneer je maar wil!) AR-foto’s schiet van je kleine monsters. Lees meer in de N8W8!
13/02 00u15  Niantic kondigt Pokémon Go Snapshot aan en 9 minuten gameplay van Rage 2 Heb je altijd al idiote foto’s willen maken van je Pokémon in Pokémon Go, dan kun je binnenkort naar hartelust kieken. Niantic heeft namelijk Go Snapshot aangekondigd, waarmee je wanneer je maar wil AR-foto’s schiet van je kleine monsters. Lees meer in de N8W8!
12/02 12u00  Wat je niet opviel in Uncharted 4: A Thief's End In deze serial enkel aandacht voor de details in onze favoriete games! Van die dingen die tijdens het spelen niet altijd opvallen, maar waarvan je ontzettend blij wordt zodra je ze ontdekt. Vandaag in Oog voor Detail nemen we Uncharted 4: A Thief’s End onder de loep.
Laatste update: vandaag om 0u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
12/02 00u45  Geen teams met vrienden in Crackdown 3 op releasedagVannacht komen we erachter dat Crackdown 3 iets asocialer wordt dan gehoopt, gaat Sony in op de E3-absentie en teaset District 9-regisseur Neill Blomkamp iets met Anthem. En dat is nog maar het begin. Heet gamenieuws. Nachtwacht.
11/02 17u15  Avengers: Endgame duurt drie uur en nieuws over nieuwe DC-series - Super Power UnlimitedWelkom bij Super Power Unlimited, dé rubriek die wekelijks al het geeky nieuws voor je op een rijtje zet. Vandaag geven de gebroeders Russo interessante updates over Avengers: Endgame en lees je alles over de DC-series Pennyworth en Doom Patrol!
11/02 13u45  Afscheid nemen van Dead Rising – de vetste momenten in de serieDe gamewereld kan meedogenloos zijn. Niet elke game is een succes en niet elke studio weet zijn hoofd boven water te houden. In deze Serial neemt Alie afscheid van gesneuvelde ontwikkelaars en gameseries. Ze blikt in dit deel vol weemoed terug naar de 10 mooiste momenten in de Dead Rising-serie.
11/02 12u15  Russen gaan voor vrouwelijke primeur - Esport UpdateIn Rusland is ophef ontstaan omdat een League of Legends-team haar spelers op staande voet ontsloeg en vervolgens een geheel vrouwelijk team opstelde. Ook is er leuk nieuws; mogelijk komt er een giga Dota 2-toernooi naar Disneyland Parijs. Een locatie waar Brutus met alle plezier heen wil om uhhh... verslag te doen.
11/02 00u15  Oud-Telltale-medewerkers richten AdHoc Studio opOud-Telltale-medewerkers richten een nieuwe studio op. Met hun AdHoc Studio willen ze games à la Black Mirror: Bandersnatch maken. Ander nieuws in deze N8W8 over: de Operation: Burnt Horizon-update voor Rainbow Six Siege, het stoppen van de PC-versie van Blacklight: Retribution en het gebrek aan aantrekkelijke marketing voor de Switch.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

12x Pokémon Go-rechtszaak: moet Niantic Gyms en PokéStops verwijderen?18/02 00u15 - Power Unlimited: Amerikaanse huizenbezitters vinden het niet oké dat er Pokémon Go-spelers door hun tuin banjeren. Niantic komt hen tegemoet met een schikking. Ander nieuws in deze N8W8 over: het Mary Poppins-eerbetoon in Death Stranding, het verdwijnen van Cristiano Ronaldo op FIFA 19 box art en de technische prestaties van Metro Exodus.
1x PU.nl bouwt een Top Down Shooter – Deel 715/02 13u45 - Power Unlimited: In deze serial gaat Johan iets doen wat nog nooit eerder gedaan is… Met de PUmunity een game in elkaar schroeven! We slaan de handen ineen om samen een vette top down shooter maken, dus schuif aan, zet je creatieve pet op en doe mee met dit ambitieuze project!
0x Oud-Telltale-medewerkers richten AdHoc Studio op11/02 00u15 - Power Unlimited: Oud-Telltale-medewerkers richten een nieuwe studio op. Met hun AdHoc Studio willen ze games à la Black Mirror: Bandersnatch maken. Ander nieuws in deze N8W8 over: de Operation: Burnt Horizon-update voor Rainbow Six Siege, het stoppen van de PC-versie van Blacklight: Retribution en het gebrek aan aantrekkelijke marketing voor de Switch.
0x Russen gaan voor vrouwelijke primeur - Esport Update11/02 12u15 - Power Unlimited: In Rusland is ophef ontstaan omdat een League of Legends-team haar spelers op staande voet ontsloeg en vervolgens een geheel vrouwelijk team opstelde. Ook is er leuk nieuws; mogelijk komt er een giga Dota 2-toernooi naar Disneyland Parijs. Een locatie waar Brutus met alle plezier heen wil om uhhh... verslag te doen.
0x Afscheid nemen van Dead Rising – de vetste momenten in de serie11/02 13u45 - Power Unlimited: De gamewereld kan meedogenloos zijn. Niet elke game is een succes en niet elke studio weet zijn hoofd boven water te houden. In deze Serial neemt Alie afscheid van gesneuvelde ontwikkelaars en gameseries. Ze blikt in dit deel vol weemoed terug naar de 10 mooiste momenten in de Dead Rising-serie.
0x Avengers: Endgame duurt drie uur en nieuws over nieuwe DC-series - Super Power Unlimited11/02 17u15 - Power Unlimited: Welkom bij Super Power Unlimited, dé rubriek die wekelijks al het geeky nieuws voor je op een rijtje zet. Vandaag geven de gebroeders Russo interessante updates over Avengers: Endgame en lees je alles over de DC-series Pennyworth en Doom Patrol!
0x Geen teams met vrienden in Crackdown 3 op releasedag12/02 00u45 - Power Unlimited: Vannacht komen we erachter dat Crackdown 3 iets asocialer wordt dan gehoopt, gaat Sony in op de E3-absentie en teaset District 9-regisseur Neill Blomkamp iets met Anthem. En dat is nog maar het begin. Heet gamenieuws. Nachtwacht.
0x Wat je niet opviel in Uncharted 4: A Thief's End12/02 12u00 - Power Unlimited: In deze serial enkel aandacht voor de details in onze favoriete games! Van die dingen die tijdens het spelen niet altijd opvallen, maar waarvan je ontzettend blij wordt zodra je ze ontdekt. Vandaag in Oog voor Detail nemen we Uncharted 4: A Thief’s End onder de loep.
0x Niantic kondigt Pokémon Go Snapshot aan en 9 minuten gameplay van Rage 213/02 00u15 - Power Unlimited: Heb je altijd al idiote foto’s willen maken van je Pokémon in Pokémon Go, dan kun je binnenkort naar hartelust kieken. Niantic heeft namelijk Go Snapshot aangekondigd, waarmee je wanneer je maar wil AR-foto’s schiet van je kleine monsters. Lees meer in de N8W8!
0x Niantic kondigt Pokémon Go Snapshot aan en Bethesda toont 9 minuten gameplay van Rage 213/02 00u30 - Power Unlimited: Heb je altijd al idiote foto’s willen maken van je Pokémon in Pokémon Go, dan kun je binnenkort naar hartelust kieken. Niantic heeft Go Snapshot aangekondigd, waarmee je (wanneer je maar wil!) AR-foto’s schiet van je kleine monsters. Lees meer in de N8W8!

Statistieken

Artikels:
31417
Gelezen:
10187
Aantal lezers nu:
28


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven