dinsdag 23 januari 2018, week 04


U bent nu hier: Meer nieuws van Power Unlimited

Laatste updatecontrole: vandaag om 17u00
 

Power Unlimited

Verbergen Tonen
23/01 16u15  Monsters die we wel en niet willen zien in Monster Hunter World Monster Hunter World komt bijna uit en we weten nog steeds weinig over op welke monsters we kunnen jagen. Maar Tingle heeft de serie genoeg gespeeld om te weten welke kans maken op een rol in dit deel. Hij maakt daarom niet alleen een wishlist, maar vermeldt ook monsters hij liever niet tegenkomt.
23/01 11u00  De grote PU-TV Montage Challenge Dit je kans om je video editing skills op de proef te stellen. Kan jij goed video's monteren en wil je dat graag showen? Doe dan mee met de grote PU-TV Montage Challenge!
23/01 00u15  Geen loot boxes in Metal Gear Survive Waren we afgelopen weekend nog boos over het feit dat Metal Gear Survive microtransacties bevat, vandaag wordt dat leed verzacht door het nieuws dat de game tenminste geen loot boxes heeft. En er is meer goed nieuws te melden over Metal Gear Survive.12 
22/01 17u00  Monster Hunter World én Dragon Ball FighterZ in dezelfde week is geweldig - *WeekPUlanning* Het is weer tijd om jullie allemaal lekker te informeren. Tingle heeft het weekend weer (nauwelijks) overleefd, dus nu is het wederom aan hem de taak om duidelijk te stellen wat er deze week op de site verschijnt! Welkom bij de PUlanning van week 4, 2018.
22/01 16u45  Een nieuwe week een nieuwe planning - WeekPUlanning Het is weer tijd om jullie allemaal lekker te informeren. Tingle heeft het weekend weer (nauwelijks) overleefd, dus nu is het wederom aan hem de taak om duidelijk te stellen wat er deze week op de site verschijnt! Welkom bij de PUlanning van week 4, 2018.
22/01 15u00  Check Bladeren Met Ed hier live vanaf 15:00 De nieuwe PU ligt weer bijna in de winkel en je weet wat dat betekent. Ed gaat hem live met jullie doorlezen. Om 15:00 gaat de eindbaas aan de slag met het gloednieuwe blad en terwijl hij jullie meeneemt op avontuur staat hij natuurlijk open om vragen te beantwoorden. Dit is Bladeren Met Ed Live!
22/01 12u15  Alles over Final Fantasy VII: Remake Na jaren van fantaseren, smeken en hopen gaat het dan eindelijk gebeuren. Final Fantasy VII krijgt een remake en Florian zuigt elk stukje info op als een spons. In deze Feature alle details!
22/01 00u45  Overwatch telt af naar grote cosmetics update met legendary skins 23 januari dropt de grote cosmetics update voor Overwatch met legendary skins. Uiteraard is dat niet het enige nieuws, zo komt PlayStation met een collectie figurines genaamd Totaku, verschijnt FFXIV: Rise of a New Sun op 30 januari en is The Vanishing of Ethan Carter getest op Xbox One X.
21/01 13u00  Het succes van de Nintendo Switch: wat kan beter in 2018? De hype rondom de laatste Nintendo Direct Mini bewees wel dat veel gamers helemaal verzot zijn op hun Switch. PeterKoelewijn kijkt waarom Nintendo’s console-handheld hybride zo’n succesvolle start heeft gehad en wat Nintendo kan verbeteren in 2018.
21/01 13u00  Bungie zegt sorry, PlayStation Nikes en de afronding van God of War Bungie is niet zo trots op haar communicatie rondom Destiny 2 en zegt sorry. Er gebeuren heel veel geweldige dingen in de wereld van games dit weekend, zoals een wereldrecordje Mega Man X en een nieuwe patch voor Star Wars Battlefront 2.
21/01 12u15  Metal Gear Survive: microtransacties en altijd online Metal Gear Survive gaat proberen je geld uit je broekzakken te kloppen én wil ook nog eens dat je altijd online bent. Stom. Er gebeuren ook heel veel geweldige dingen in de wereld van games dit weekend, zoals een wereldrecordje Mega Man X en een nieuwe patch voor Star Wars Battlefront 2.
20/01 16u00  Ys VIII’s PC-versie loopt nog onbekende vertraging op Het gebeurt vaak dat een game wordt uitgesteld, maar zelden dat we vervolgens niet horen wanneer we het spel dan kunnen verwachten. Helaas is dat nu wel het geval met Ys VIII. Is er ook goed nieuws? Natuurlijk, je afgezaagd jachtgeweer in Call of Duty: WWII is er deze week aanzienlijk beter op geworden.
19/01 15u45  Check hier live om 16:00 hoe Wouter legers ownt in Total War: Warhammer 2 Wouter gaat straks om 16:00 live aan de slag met de nieuwe uitbreiding van Total War: Warhammer 2; Rise of the Tomb Kings te showen. Bewonder zijn talenten als commandant van enorme fantasy-legers en moedig hem aan tijdens zijn epische veldslagen.
19/01 15u15  Hardware Hitjes: CES 2018 special! Vorige week vond de 50e editie van de CES hardwarebeurs plaats in Las Vegas. Vrijwel elk groot technologie merk heeft daar zijn nieuwe line-up van producten getoond. Het is te veel om allemaal in een Hardware Hitjes te proppen, dus vandaag lees je over een aantal high-lights van de show.
19/01 12u30  De beste Mario vs Bowser gevechten Mario en Bowser strijden al zo'n kleine dertig jaar met regelmaat tegen elkaar, meestal om de hand van een prinsesje met een fruitnaam. Tingle heeft elke keer dat man en monster het tegen elkaar op namen geanalyseerd en brengt je hier de meest intense Marios vs Bowser gevechten!
Laatste update: vandaag om 16u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
19/01 01u30  Releasedatum Life is Strange Farewell-episode bekendgemaaktNa de storm in ons land is er nieuws over die tijd Before the Storm. Jahaa, Life is Strange: Before the Storm krijgt binnenkort zijn bonus-episode genaamd Farewell. Geen zakdoek nodig, want er is ook goed nieuws in deze N8W8.
18/01 13u00  De raarste abilities in gamesEen frostbolt, een stealth kill of een headshot... Gaap, de meeste attacks en spells in games zijn behoorlijk standaard. Er zijn echter ook games die personages wat interessantere skills meegeven. Alie ging op zoek naar 10 van deze abilities. Raar of grappig? Dat is misschien afhankelijk van je mentale leeftijd.
18/01 11u30  Watch Dogs 2, Dishonored: Death of the Outsider en Far Cry 3 - DealderdagHeb je even een dealtje nodig om lekker te kunnen gamen? Gelukkig maar, want het is weer dealtjestijd! Kijk snel of je wat leuks ziet!
18/01 00u15  Twee nieuwe LEGO games in de maak: Incredibles en DC VillainsGoedemorgen! Tijd om je beentjes te strekken en een kopje koffie erbij te pakken, want er staat een nieuwe Nachtwacht voor je klaar. In deze Nachtwacht lees je meer over twee nieuwe LEGO games die in de maak zijn, de grote map update van Fortnite: Battle Royale, de verkoopcijfers van FIFA 18 in Japan, nieuwe Xenoverse 2 content, de meest populaire Street Fighter karakters en meer!
17/01 12u15  Hoe verdien je geld met gamen?Geld verdienen met games... Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar volgens Graddus is het heel goed mogelijk. Hij doet het zelf immers ook! Speciaal voor jullie zet de baklap negen onbetaalbare tips op een rij.
17/01 00u45  Eerste verhaal-DLC Assassin's Creed Origins verschijnt 23 januariIedereen die de op woorden gebaseerde chaos van Scribblenauts met vrienden wil delen, treft goed nieuws in deze Wacht, maar ook voor de rest is er genoeg te lezen. Zo hebben we Monster Hunter: World-gameplay, een releasedatum voor de eerste verhaal-DLC van Assassin’s Creed Origins, maar liefst drie nieuwe games voor de Nintendo Switch en meer. Goedemorgen!
16/01 14u30  Gameverslaving erkend als ziekte – wat betekent dat voor ons?2018 is het jaar waarin de World Health Organization voor het eerst de term ‘gaming disorder’ opneemt in de lijst met wereldwijd erkende stoornissen en ziektes. Marathongamer Marvin voldoet aan enkele symptomen die gebruikelijk worden gelinkt aan 'gameverslaving', dus het wordt voor hem de hoogste tijd om te bekijken wat deze verandering inhoudt.
16/01 13u45  'Gameverslaving erkend als ziekte' – wat betekent dat voor ons?2018 is het jaar waarin de World Health Organization voor het eerst de term ‘gaming disorder’ opneemt in de lijst met wereldwijd erkende stoornissen en ziektes. Marathongamer Marvin voldoet aan enkele symptomen die gebruikelijk worden gelinkt aan 'gameverslaving', dus het wordt voor hem de hoogste tijd om te bekijken wat deze verandering inhoudt.
16/01 13u15  “Gameverslaving erkend als ziekte” – wat betekent dat voor ons?2018 is het jaar waarin de World Health Organization voor het eerst de term ‘gaming disorder’ opneemt in de lijst met wereldwijd erkende stoornissen en ziektes. Marathongamer Marvin voldoet aan enkele symptomen die gebruikelijk worden gelinkt aan “gameverslaving”, dus het wordt voor hem de hoogste tijd om te bekijken wat deze verandering inhoudt.
16/01 00u15  Ontwikkelaars achter Driveclub en MotorStorm richten nieuwe studio opRacegame-ontwikkelaars die zich met hun Wushu Studios gaan richten op een sci-fi-game. De Wachtster is benieuwd hoe dat uitpakt. Sowieso is deze N8W8 nogal mysterieus, met een countdown klok van Sega en een onbekende PS4 System Software Update. Ander nieuws in het teken van: Stardew Valley en Assassin’s Creed Origins.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

12x Geen loot boxes in Metal Gear Survive23/01 00u15 - Power Unlimited: Waren we afgelopen weekend nog boos over het feit dat Metal Gear Survive microtransacties bevat, vandaag wordt dat leed verzacht door het nieuws dat de game tenminste geen loot boxes heeft. En er is meer goed nieuws te melden over Metal Gear Survive.
7x De grote PU-TV Montage Challenge23/01 11u00 - Power Unlimited: Dit je kans om je video editing skills op de proef te stellen. Kan jij goed video's monteren en wil je dat graag showen? Doe dan mee met de grote PU-TV Montage Challenge!
5x Monsters die we wel en niet willen zien in Monster Hunter World23/01 16u15 - Power Unlimited: Monster Hunter World komt bijna uit en we weten nog steeds weinig over op welke monsters we kunnen jagen. Maar Tingle heeft de serie genoeg gespeeld om te weten welke kans maken op een rol in dit deel. Hij maakt daarom niet alleen een wishlist, maar vermeldt ook monsters hij liever niet tegenkomt.
2x Gameverslaving erkend als ziekte – wat betekent dat voor ons?16/01 14u30 - Power Unlimited: 2018 is het jaar waarin de World Health Organization voor het eerst de term ‘gaming disorder’ opneemt in de lijst met wereldwijd erkende stoornissen en ziektes. Marathongamer Marvin voldoet aan enkele symptomen die gebruikelijk worden gelinkt aan 'gameverslaving', dus het wordt voor hem de hoogste tijd om te bekijken wat deze verandering inhoudt.
2x De beste Mario vs Bowser gevechten19/01 12u30 - Power Unlimited: Mario en Bowser strijden al zo'n kleine dertig jaar met regelmaat tegen elkaar, meestal om de hand van een prinsesje met een fruitnaam. Tingle heeft elke keer dat man en monster het tegen elkaar op namen geanalyseerd en brengt je hier de meest intense Marios vs Bowser gevechten!
2x Hardware Hitjes: CES 2018 special!19/01 15u15 - Power Unlimited: Vorige week vond de 50e editie van de CES hardwarebeurs plaats in Las Vegas. Vrijwel elk groot technologie merk heeft daar zijn nieuwe line-up van producten getoond. Het is te veel om allemaal in een Hardware Hitjes te proppen, dus vandaag lees je over een aantal high-lights van de show.
1x “Gameverslaving erkend als ziekte” – wat betekent dat voor ons?16/01 13u15 - Power Unlimited: 2018 is het jaar waarin de World Health Organization voor het eerst de term ‘gaming disorder’ opneemt in de lijst met wereldwijd erkende stoornissen en ziektes. Marathongamer Marvin voldoet aan enkele symptomen die gebruikelijk worden gelinkt aan “gameverslaving”, dus het wordt voor hem de hoogste tijd om te bekijken wat deze verandering inhoudt.
1x 'Gameverslaving erkend als ziekte' – wat betekent dat voor ons?16/01 13u45 - Power Unlimited: 2018 is het jaar waarin de World Health Organization voor het eerst de term ‘gaming disorder’ opneemt in de lijst met wereldwijd erkende stoornissen en ziektes. Marathongamer Marvin voldoet aan enkele symptomen die gebruikelijk worden gelinkt aan 'gameverslaving', dus het wordt voor hem de hoogste tijd om te bekijken wat deze verandering inhoudt.
1x Hoe verdien je geld met gamen?17/01 12u15 - Power Unlimited: Geld verdienen met games... Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar volgens Graddus is het heel goed mogelijk. Hij doet het zelf immers ook! Speciaal voor jullie zet de baklap negen onbetaalbare tips op een rij.
1x Check hier live om 16:00 hoe Wouter legers ownt in Total War: Warhammer 219/01 15u45 - Power Unlimited: Wouter gaat straks om 16:00 live aan de slag met de nieuwe uitbreiding van Total War: Warhammer 2; Rise of the Tomb Kings te showen. Bewonder zijn talenten als commandant van enorme fantasy-legers en moedig hem aan tijdens zijn epische veldslagen.

Statistieken

Artikels:
39613
Gelezen:
36609
Aantal lezers nu:
64


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven