zondag 5 april 2020, week 14


U bent nu hier: Meer nieuws van Power Unlimited

Laatste updatecontrole: vandaag om 5u15
 

Power Unlimited

Verbergen Tonen
05/04 00u15  Square Enix benadrukt dat digitale versie Final Fantasy VII Remake niet eerder uitkomt Hoewel sommige dolgelukkige fans nu al Final Fantasy VII Remake kunnen spelen, zal de digitale release niet vervroegd worden. Verder in deze Nachtwacht: Legends of Runeterra heeft een releasedatum, Saints Row: The Third Remastered duikt op en DLC-productie Rocksmith stopgezet. Goedemorgen!
04/04 12u15  Modern Warfare 2 Remastered is een nostalgische facelift We wisten al min of meer dat er een remaster van Call of Duty: Modern Warfare 2 aankwam, dus daarom is het extra fijn dat Activision hem zonder poespas online gooide. Jacco downloadde de game en genoot met volle teugen van deze nostalgische facelift.
04/04 00u15  PlatinumGames gaat binnenkort nóg een nieuwe aankondiging doen PlatinumGames heeft nóg een aankondiging in petto, Skater XL komt in juli naar PC en consoles en Rogue Legacy krijgt een vervolg. Dat en meer in deze nieuwe Nachtwacht!
03/04 12u15  Wat als… de next-gen consoles worden uitgesteld? In de rubriek ‘Wat als…?’ kijken we naar belangrijke gebeurtenissen in de game-industrie en stellen we ons voor wat er zou zijn gebeurd als ze heel anders waren verlopen. Of, zoals in deze aflevering, naar mogelijke toekomstige gebeurtenissen. Michel vraagt zich namelijk af of de PS5 en Xbox Series X uitgesteld kunnen worden en wat dat voor gevolgen heeft.
03/04 10u15  Deadpool vanaf vandaag in Fortnite, releasedatum voor If Found en John Wick Hex naar PS4 Het is nog onbekend wanneer hij precies komt binnenvaren, maar er staan genoeg gamers al heen en al weer te zwaaien: Deadpool maakt vandaag zijn opwachting in Fortnite. Wat hij precies komt doen? Dat weet hij waarschijnlijk zelf niet eens. Lees erover in de gloednieuwe N8W8.
03/04 01u15  Deadpool vanaf vandaag in Fortnite, releasedatum voor It Found en John Wick Hex naar PS4 Het is nog onbekend wanneer hij precies komt binnenvaren, maar er staan genoeg gamers al heen en al weer te zwaaien: Deadpool maakt vandaag zijn opwachting in Fortnite. Wat hij precies komt doen? Dat weet hij waarschijnlijk zelf niet eens. Lees erover in de gloednieuwe N8W8.
02/04 14u15  Live: Tjeerd speelt Resident Evil 3 Ja, echt. We hebben Tjeerd zo gek gekregen om een horror-game te gaan spelen. Waarom hij ja heeft gezegd weet geen mens, maar dat dit top entertainment gaat worden weten we wel zeker! Dus ga er maar even lekker voor zitten en geniet mee hoe Tjeerd zijn luier volkakt tijdens het spelen van de remake van Resident Evil 3.
02/04 14u15  Dealderdag: Rise of the tomb Raider, Dragon Ball Fighterz en Monster Hunter Het is weer tijd voor een gloednieuwe Dealderdag. Dat betekent dat we ook vandaag weer de beste koopjes van de week op een rijtje hebben gezet, en samenwerking met onze vrienden van Budgetgaming. Dus, als je Rise of the tomb Raider, Dragon Ball Fighterz, Monster Hunter of een van de vele andere games nog niet hebt, dit is je kans!
02/04 12u15  Resident Evil is een erg onderschatte serie ’Hoe kan een franchise als Resident Evil nou onderschat genoemd worden!? Rot toch een eind op met je klikbeet!’ Ik zie het jullie al met gebalde vuist jegens het scherm schreeuwen. Maar sta mij toe om mijn ogenschijnlijk bizarre statement te ondersteunen met een semi-nuchter relaas.
02/04 01u15  Xbox Series X: Microsoft heeft nog geen plan B voor de launch De dag is aangebroken waarop we nieuws weer enigszins serieus kunnen nemen en waarop we mogelijk horen of er nou wel of niet een nieuwe Ducktales-game komt. Maar er speelt veel meer: lees het in de N8W8!
01/04 13u15  Zes toffe, goedkope Nintendo Switch-games In deze tijden van thuiszitten krijgen we gelukkig van diverse kanalen gratis games toegeschoven (dank u, Ubi), maar uiteindelijk zal je waarschijnlijk toch hier en daar wel eens een nieuwe game kopen. Goed nieuws: je hoeft er niet lang op te wachten én je hoeft er geen 57 euro aan kwijt te zijn. Deze steengoede games haal je nu uit de Nintendo eShop.
01/04 12u15  Vijf toffe, betaalbare spellen Switch-games In deze tijden van thuiszitten krijgen we gelukkig van diverse kanalen gratis games toegeschoven (dank u, Ubi), maar uiteindelijk zal je waarschijnlijk toch hier en daar wel eens een nieuwe game kopen. Goed nieuws: je hoeft er niet lang op te wachten én je hoeft er geen 57 euro aan kwijt te zijn. Deze steengoede games haal je nu uit de Nintendo eShop.
01/04 00u15  Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered nu uit op PlayStation 4 1 april, kikker in je bil! Zo, daar is de waarschuwing voor mensen die met een aantal grappenmakers in huis wonen. Gisteravond, toen iedereen een aankondiging nog serieus kon nemen, zijn er nog een aantal titels bevestigd. MW2 Campaign Remastered is nu uit, Minecraft Dungeons heeft een releasedatum en nog meer in deze Nachtwacht!
31/03 13u15  Resident Evil 3 review (PS4) - Veel overeenkomsten, veel veranderingen Het voelt als de dag van gisteren dat Samuel aan de slag mocht met de remake van Resident Evil 2. En dat klopt ook: die verscheen namelijk slechts een jaar geleden. Toch hoor je onze Spanjaard niet klagen over de bizar snelle uitgave van dit vervolg, want de twee games vormen een mooi, Raccoon City-vormig tweeluik.
31/03 10u15  Alle belangrijke gamereleases van april 2020 op een rij Ook deze maand zit weer vol met gamereleases. In de maand april kunnen we uitkijken naar onder andere Resident Evil 3, Fallout 76: Wastelanders, Trials of Mana en Predator: Hunting Grounds. Lees snel verder voor alle belangrijke gamereleases van april!
Laatste update: vandaag om 0u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
31/03 00u15  Mede-ontwikkelaar Resident Evil 3 werkt mogelijk aan grote remake voor CapcomGeruchten over een grootste nieuwe remaster van Capcom, een prachtige wallpaper van Cyberpunk 2077, de 'soort van aankondiging' van Garry's Mod 2 en Doom Eternal op Google Stadia getest. Dat en meer in deze nieuwe Nachtwacht!
30/03 12u15  Waarom Trials of Mana zo magisch isHet duurt nog een maand voordat Trials of Mana op Nintendo Switch verschijnt. Als je deze franchise nog niet kent, dan moet daar nodig verandering in komen. De Mana-serie is namelijk erg bijzonder, met Trials of Mana als magische hoogtepunt.
30/03 01u15  Sony: 'PS5 wordt niet uitgesteld'Het coronavirus raakt veel sectoren, maar volgens Sony hoeven gamers in ieder geval niet bang te zijn voor vertraging van de PS5-launch. Verder in deze N8W8: releasedatum van de volgende Dark Pictures-game lijkt gelekt, Horizon Zero Dawn krijgt een nieuwe comicserie en stemacteur van Assassin’s Creed Origins richt eigen studio op.
29/03 12u15  De Netflix releases van april 2020 – Nieuwe series en filmsElke maand houden we de nieuwste Netflix-films en -series bij op PU.nl. Zit je met je lijst in de aanslag? Mooi, dan kunnen we beginnen!
29/03 03u15  Gratis Lara Croft Go en Monument Valley op mobiel om isolatie mee uit te zittenVerrek, iets anders dan uitstelnieuws! In deze Nachtwacht: enkele gratis toppers op mobiel, problemen bij de beta van Resident Evil Resistance, een uitgebreide blik op Jill Valentine in Resident Evil 3-trailer, een decennia oude verkeersveiligheid-game van Sega en veel meer. Goedemorgen!
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

2x Square Enix benadrukt dat digitale versie Final Fantasy VII Remake niet eerder uitkomt05/04 00u15 - Power Unlimited: Hoewel sommige dolgelukkige fans nu al Final Fantasy VII Remake kunnen spelen, zal de digitale release niet vervroegd worden. Verder in deze Nachtwacht: Legends of Runeterra heeft een releasedatum, Saints Row: The Third Remastered duikt op en DLC-productie Rocksmith stopgezet. Goedemorgen!
0x Gratis Lara Croft Go en Monument Valley op mobiel om isolatie mee uit te zitten29/03 03u15 - Power Unlimited: Verrek, iets anders dan uitstelnieuws! In deze Nachtwacht: enkele gratis toppers op mobiel, problemen bij de beta van Resident Evil Resistance, een uitgebreide blik op Jill Valentine in Resident Evil 3-trailer, een decennia oude verkeersveiligheid-game van Sega en veel meer. Goedemorgen!
0x De Netflix releases van april 2020 – Nieuwe series en films29/03 12u15 - Power Unlimited: Elke maand houden we de nieuwste Netflix-films en -series bij op PU.nl. Zit je met je lijst in de aanslag? Mooi, dan kunnen we beginnen!
0x Sony: 'PS5 wordt niet uitgesteld'30/03 01u15 - Power Unlimited: Het coronavirus raakt veel sectoren, maar volgens Sony hoeven gamers in ieder geval niet bang te zijn voor vertraging van de PS5-launch. Verder in deze N8W8: releasedatum van de volgende Dark Pictures-game lijkt gelekt, Horizon Zero Dawn krijgt een nieuwe comicserie en stemacteur van Assassin’s Creed Origins richt eigen studio op.
0x Waarom Trials of Mana zo magisch is30/03 12u15 - Power Unlimited: Het duurt nog een maand voordat Trials of Mana op Nintendo Switch verschijnt. Als je deze franchise nog niet kent, dan moet daar nodig verandering in komen. De Mana-serie is namelijk erg bijzonder, met Trials of Mana als magische hoogtepunt.
0x Mede-ontwikkelaar Resident Evil 3 werkt mogelijk aan grote remake voor Capcom31/03 00u15 - Power Unlimited: Geruchten over een grootste nieuwe remaster van Capcom, een prachtige wallpaper van Cyberpunk 2077, de 'soort van aankondiging' van Garry's Mod 2 en Doom Eternal op Google Stadia getest. Dat en meer in deze nieuwe Nachtwacht!
0x Alle belangrijke gamereleases van april 2020 op een rij31/03 10u15 - Power Unlimited: Ook deze maand zit weer vol met gamereleases. In de maand april kunnen we uitkijken naar onder andere Resident Evil 3, Fallout 76: Wastelanders, Trials of Mana en Predator: Hunting Grounds. Lees snel verder voor alle belangrijke gamereleases van april!
0x Resident Evil 3 review (PS4) - Veel overeenkomsten, veel veranderingen31/03 13u15 - Power Unlimited: Het voelt als de dag van gisteren dat Samuel aan de slag mocht met de remake van Resident Evil 2. En dat klopt ook: die verscheen namelijk slechts een jaar geleden. Toch hoor je onze Spanjaard niet klagen over de bizar snelle uitgave van dit vervolg, want de twee games vormen een mooi, Raccoon City-vormig tweeluik.
0x Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered nu uit op PlayStation 401/04 00u15 - Power Unlimited: 1 april, kikker in je bil! Zo, daar is de waarschuwing voor mensen die met een aantal grappenmakers in huis wonen. Gisteravond, toen iedereen een aankondiging nog serieus kon nemen, zijn er nog een aantal titels bevestigd. MW2 Campaign Remastered is nu uit, Minecraft Dungeons heeft een releasedatum en nog meer in deze Nachtwacht!
0x Vijf toffe, betaalbare spellen Switch-games01/04 12u15 - Power Unlimited: In deze tijden van thuiszitten krijgen we gelukkig van diverse kanalen gratis games toegeschoven (dank u, Ubi), maar uiteindelijk zal je waarschijnlijk toch hier en daar wel eens een nieuwe game kopen. Goed nieuws: je hoeft er niet lang op te wachten én je hoeft er geen 57 euro aan kwijt te zijn. Deze steengoede games haal je nu uit de Nintendo eShop.

Statistieken

Artikels:
15977
Gelezen:
6059
Aantal lezers nu:
1


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2020 Naar boven