dinsdag 23 januari 2018, week 04


U bent nu hier: Meer nieuws van RTL.nl

Laatste updatecontrole: vandaag om 17u00
 

RTL.nl

Verbergen Tonen
23/01 15u45  Boeren woedend over sjoemelpraktijken: 'We zijn genaaid' Boeren reageren woest op het nieuws dat tenminste 45 melkveehouders gerommeld hebben met cijfers. Op sociale media halen ze hard uit.
23/01 15u45  Vader Koen Everink: ''Het duur van het proces is ons zeer zwaar gevallen'' ''Het rechercheteam heeft er alles aan gedaan om de waarheid boven tafel te krijgen.'' De vader van de zakenman Koen Everink heeft gereageerd op de moordzaak. Vandaag heeft de rechter bepaald dat Mark de J. is schuldig aan moord met voorbedachten rade op Everink. De J. krijgt voor de moord 18 jaar cel.
23/01 15u45  Fontein van 700 meter lava, Filipijnse vulkaan actief De Mayon op de Filipijnen blijft lava en aswolken uitstoten. De vulkaan is nu al tien dagen actief, maar de laatste dagen lijkt het kritiek te worden. De wijde omgeving wordt geëvacueerd. Hier de spectaculaire beelden van al het natuurgeweld.
23/01 14u45  Fontein van 700 meter lava, Filipijnse vulkaan hyperactief De Mayon op de Filipijnen blijft lava en aswolken uitstoten. De vulkaan is nu al 10 dagen actief, maar de laatste dagen lijkt het kritiek te worden. De wijde omgeving wordt geëvacueerd. Hier de spectaculaire beelden van al het natuurgeweld.
23/01 13u15  Dronken Belg ramt tankstation, Nederlander komt om Een bizar ongeluk langs de E40 in België. Een automobilist reed een tankstation in en schepte binnen drie Nederlanders. Hier de beelden van de ravage.
23/01 10u15  Jonge Chinezen verzorgen graag een kat, maar dan wel in de cloud Stel, je wilt een kat, maar je hebt geen tijd om er voor te zorgen. De Chinezen hebben daar een handig alternatief voor bedacht, het online huisdier. Katten onderhouden op het internet is daar de nieuwe trend.
22/01 23u45  Jean Paul werd zwaar mishandeld: 'Ik hoop dat ik geen blijvend letsel heb' Het moest een gezellig weekendje Eindhoven worden met vrienden van de voetbal. Maar op de eerste avond gaat het gruwelijk mis voor Jean Paul Kers. Hij wordt tijdens een ruzie op straat zwaar mishandeld. Een oproep van zijn zusje om getuigen te vinden, is al zo'n dertigduizend keer gedeeld op Facebook.
22/01 23u15  Jean Paul werd zwaar mishandeld na stapavondje: 'Ik hoop dat ik geen blijvend letsel heb' Het moest een gezellig weekendje Eindhoven worden met vrienden van de voetbal. Maar op de eerste avond gaat het gruwelijk mis voor Jean Paul Kers. Hij wordt tijdens een ruzie op straat zwaar mishandeld. Een oproep van zijn zusje om getuigen te vinden, is al zo'n dertigduizend keer gedeeld op Facebook.
22/01 17u45  'Dat wordt een langere vakantie': Nederlanders vast in skigebieden In de Alpen is een enorme hoeveelheid sneeuw gevallen. Zoveel dat toeristen niet meer naar huis kunnen. Jana bijvoorbeeld. Ze stuurde ons beelden van het ingesneeuwde Sankt Anton. Ook van andere Nederlanders die ingesneeuwd zijn kregen we beelden opgestuurd.
22/01 11u45  Wachten op de grote klap, kans op grote uitbarsting Filipijnse vulkaan De vulkaan de Mayon is uitermate actief geworden. Vandaag spoot er een grote aswolk en ook lava uit de berg. Uit vrees voor een nog veel grotere uitbarsting wordt de wijde omgeving geevacueerd. Hier de beelden van de meest recente uitbarsting.
22/01 10u15  Turkije valt Koerden in Syrië aan: beelden van de strijd Turkije wil met een nieuw offensief de positie van de Koerden in Noord-Syrië verzwakken. Volgens de Turkse president Erdogan zijn de Koerdische milities in Syrië een verlengstuk van de Koerdische afscheidingsbeweging in Turkije, PKK. Er zijn beschietingen over en weer en Turkije is ook daadwerkelijk met tanks de grens over getrokken.
21/01 22u15  Erdogan: 'We vermorzelen iedereen die ons in de weg staat' De Turkse president Erdogan heeft met harde woorden de pro-Koerdische oppositie gewaarschuwd om niet te gaan demonsteren. De oppositie heeft kritiek op de aanvallen van het Turkse leger tegen de Koerdische strijders in de Syrische provincie Afrin.
21/01 20u15  De pleegzorg van Lieke (18) werd niet verlengd: 'Je moet gelijk het huis uit' Lieke moest op haar achttiende haar pleeggezin verlaten. De gemeente vergoedde de pleegzorg niet langer. 'Je moet ineens in staat zijn om ergens anders te wonen zonder enige hulp', vertelt Lieke.
21/01 17u15  Gladheid op de weg leidt tot ongelukken Bij het Friese plaatsje De Valom slipte een auto in de berm. En een andere automobilist kwam terecht in een ondiepe sloot. De strooiwagen die die dit soort ellende moest voorkomen kwam niet ver. Bij het plaatsje Tzum botste die frontaal op een bestelbus.
21/01 14u45  Zeker vier doden door hotelbrand Praag Door de brand zouden ook vier mensen met onbekend letsel in het ziekenhuis liggen. Over de nationaliteit van de slachtoffers is nog niets bekendgemaakt. De brand brak zaterdagavond uit in hotel Eurostars David. De Tsjechische autoriteiten doen nog onderzoek naar de oorzaak van de brand.
Laatste update: vandaag om 15u45


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
20/01 21u15  Drukte bij kijkdag Noord-Zuidlijn: 'Het was die 15 jaar wachten waard!'Zo'n 40.000 mensen hebben vandaag een bezoekje gebracht aan de laatste kijkdag van de Noord-Zuidlijn. Na veel vertragingen gaat er vanaf de zomer dan echt gereden worden op de verbinding tussen Amsterdam-Noord en de Zuidas.
20/01 18u45  Zo zou de meldkamer kunnen zien waar je bent als je 112 beltNederland gebruikt het systeem AML niet, maar landen om ons heen wel. Daarmee kunnen ze precies zien waar iemand is als hij met een mobieltje het noodnummer belt. Het Europese netwerk van alarmcentrales waarschuwt dat Nederland daardoor achterloopt.
20/01 18u15  Akkie overleed in gezonken auto: 'Ze belde nog met 112''Als men direct op de juiste plek was gaan zoeken, hadden ze haar misschien in een kwart van de tijd gevonden.' Nederland loopt achter met het herkennen van de locatie van mensen die noodnummer 112 bellen, waarschuwt het Europese netwerk van alarmcentrales. Landen om ons heen kunnen via de gsm gelijk zien waar een beller is. Haar oom Nico weet niet of dat zijn nicht Akkie van der Ploeg had kunnen redden, maar de hulpdiensten waren dan in ieder geval sneller geweest. Akkie slipte in december een kanaal in met haar auto en overleed.
20/01 17u15  Honderden bij PVV-demonstratie in Rotterdam: 'Willen jullie in verzet komen?''Ik roep Nederlanders op om massaal in verzet te komen.' PVV-leider Geert Wilders spreekt zijn aanhang toe tijdens een demonstratie in Rotterdam. Honderden kwamen daar bijeen om te protesteren tegen kabinet-Rutte III, de 'discriminatie van Nederlanders' en 'islamisering'.
20/01 16u15  Wil de echte Donald Trump nú opstaan? - #TrumpUpdate 51Eigenlijk zijn er twee Donald Trumps: de ruziezoeker en de dealmaker. Want zijn ruwe imago ten spijt krijgt deze president wél veel van zijn beloftes voor elkaar. Om dat voor elkaar te krijgen, sluit Trump compromissen - en dat is niet zonder risico.
20/01 12u15  Kevin heeft geen spijt van stem op Trump: 'Hij doet het goed'Kevin Maggard is een kleine ondernemer in Kentucky. Hij stemde ruim een jaar geleden op Trump. Voor hemzelf heeft dat nog niet veel opgeleverd. Toch is hij zeer tevreden met zijn president en hoopt dat Trump nog lang blijft.
20/01 09u15  Eén jaar president Trump: een hectisch begin van een hectisch jaarSinds Donald Trump precies een jaar geleden president werd is het geen moment meer rustig geweest rondom hem. Hij begon direct al met het terugdraaien van het beleid van zijn voorganger. En de massale protesten waren die eerste dagen na zijn inauguratie niet van de lucht. Een terugblik op die eerste, roemruchte week.
19/01 23u15  Erdogan richt zijn pijlen op Koerdisch leger: 'Verraderlijk en schijnheilig'De Turkse president heeft bij de NAVO een oproep gedaan om het Koerdische leger te stoppen. De VS steunt dit leger met geld en wapens in de strijd tegen IS. Turkije is bang dat Koerden een eigen staat krijgen.
19/01 22u45  Erdogan richt zijn pijlen op Koerdisch leger: "Verraderlijk en schijnheilig"De Turkse president heeft bij de NAVO een oproep gedaan om het Koerdische leger te stoppen. De VS steunt dit leger met geld en wapens in de strijd tegen IS. Turkije is bang dat Koerden een eigen staat krijgen.
19/01 22u15  Rotterdam wil jongeren bij politiek betrekken: 'Gemeenteraadsverkiezingen, best belangrijk'De opkomst bij gemeenteraadsverkiezingen is laag, iets meer dan de helft van de mensen gaat stemmen. In Rotterdam is dat nog lager, daarom nodigt de gemeente inwoners op het stadhuis uit om kennis te laten maken met de politiek.
19/01 21u45  Rotterdam probeert jongeren bij politiek te betrekken: "Gemeenteraadsverkiezingen, best belangrijk"De opkomst bij gemeenteraadsverkiezingen is laag, iets meer dan de helft van de mensen gaat stemmen. In Rotterdam is dat nog lager, daarom nodigt de gemeente inwoners op het stadhuis uit om kennis te laten maken met de politiek.
19/01 19u45  Jan stopt na 42 jaar met zijn marktkraam: 'Mensen willen steeds goedkopere kleding'Jarenlang verkocht Jan met veel plezier kleding op de markt. Maar door de komst van goedkope kledingketens en het internet heeft hij steeds meer moeite om zijn kraam draaiende te houden. 'De bezoekersaantallen van de markt zijn gehalveerd', zegt Jan. En daarom stopt hij ermee.
19/01 18u45  Max doet het op de fiets: met 106 km/u de bergpiste afMax Stöckl heeft een missie: met zijn mountainbike zo hard mogelijk van een bergpiste crossen om een snelheidrecord neer te zetten. Piste de Streif heeft een maximale daling van 85%.
19/01 14u15  Emrullah speciaal naar Turkije voor haartransplantatie: 'Ze hebben veel ervaring en het is goedkoop'Turkije is uit de gratie bij de Nederlandse vakantieganger. Behalve bij mannen met een terugtrekkende haargrens, zoals Emrullah Tay. Hij kan in Istanbul voor weinig geld een haartransplantatie krijgen.
19/01 11u45  Minister reageert op omgeblazen vrachtwagensLees meer >
19/01 11u15  Zo ontstaan levensgevaarlijke lawinesZe zijn de grote skivakantie-nachtmerrie, de lawines. Maar hoe ontstaan die? En wat kan je het beste doen om niet door zo'n sneeuwverschuiving opgeslokt te worden? Amara Onwuka van Buienradar ging naar Oostenrijk en heeft alle ins en outs.
19/01 09u15  Helikoptercrash in VS: ex-politicus overledenEen helikopterongeluk in de Amerikaanse staat New Mexico heeft vijf mensen het leven gekost. Er is nog maar weinig van de helikopter over. Onder de slachtoffers was ook Roy Benett, ex-politicus van Zimbabwe aan boord.
18/01 23u15  Waarom het slim is om je trampoline bij storm goed vast te zettenBij Gouda reden vandaag geen treinen door een aanrijding met een trampoline. Dat trampolines tijdens de storm makkelijk de lucht in vliegen, bewijst deze beelden, ingezonden door een kijker.
18/01 23u15  Alles waait weg: van containers tot een vrachtwagenContainers die omvallen en een vrachtwagen die omver is geblazen. Door heel Nederland is er schade en chaos door de zware storm.
18/01 21u45  Compilatie: de heftigste beelden van de stormOp social media waren veel heftige beelden te zien van de storm die over ons land trok. Een compilatie van de opvallendste beelden.
18/01 20u15  Utrecht CS vol met gestrande reizigers: 'Het is hopeloos'Er rijden nog nauwelijks treinen door de storm van eerder vandaag. Reizigers op Utrecht CS wachten al uren. 'Het is hopeloos eigenlijk.'
18/01 16u15  Dak weggewaaid: 'Ik hoop dat ik nog naar binnen mag'De bewoners van de Landmanstraat in Rotterdam moesten hun huizen uit. Het dak van hun huis werd door de storm weggeblazen. Een bewoner weet niet waar hij vannacht zal slapen.
18/01 13u45  Dak weggeblazen in Rotterdam: 'Daar gaat-ie!'Het dak van een complete rij portiekwoningen aan de Landmanstraat in Rotterdam-Zuid is door de storm weggeblazen. Op beeld is te zien hoe het platte dak als karton wordt losgerukt door de wind.
18/01 13u15  Alles waait weg: van containers tot een pontje vol auto'sContainers die omvallen, een pontje dat wegwaait en een vrachtwagen die omver is geblazen. Door heel Nederland is er schade en chaos door de zware storm.
18/01 13u15  Enorm reclamebord omver door stormIn Almere verliest een reclamebord het van de harde wind.
18/01 11u45  Storm in beeld: fietser waait weg, dakpannen vliegen door luchtCode rood, geen treinen, schade, maar ook heel veel spectaculair beeld door de storm in Nederland.
18/01 07u45  Jessica leefde vorig jaar nog in armoede maar doet nu een opleidingMeer dan een miljoen Nederlanders leven in armoede. En hoewel het goed gaat met de economie daalt dat aantal nog niet. Jessica probeert uit de geldzorgen te komen. Ze doet nu een opleiding en begeleidt mensen die werkloos thuis zitten.
17/01 23u15  Man op straat doodgeschoten in AmsterdamDe politie kan nog niet met zekerheid zeggen dat het om een liquidatie in het criminele circuit gaat. In Duivendrecht is een uitgebrande auto gevonden. Onderzoek moet uitwijzen of deze auto iets met de schietpartij te maken heeft.
17/01 21u45  Jessica leefde vorig nog in armoede maar doet nu een opleidingMeer dan een miljoen Nederlanders leven in armoede. En hoewel het goed gaat met de economie daalt dat aantal nog niet. Jessica probeert uit de geldzorgen te komen. Ze doet nu een opleiding en begeleidt mensen die werkloos thuis zitten.
17/01 21u15  We eten veel te veel zout: het zit zelfs in zalm of in een chocoladereepMeer dan zes gram zout per dag is ongezond, maar vaak halen we wel negen tot twaalf gram. Dat komt omdat in meer producten dan we denken zout zit. Voedingsdeskundige Ralph Moorman leidt ons door de supermarkt naar producten met zout.
17/01 15u45  Meteoor doet aarde beven in AmerikaVeel mensen dachten dat het onweer was omdat ze een flits en een keiharde dreun hoorden. Maar het was een meteeor die de lucht in delen van de staten Michigan en Ohio deed oplichten. Op de grond werd een aardbeving van 2.0 op de schaal van Richter gemeten.
17/01 12u45  Grootste onderwatergrot ter wereld ontdekt in MexicoPrachtig onderwaterbeeld uit Mexico. Daar hebben wetenschappers na lang zoeken een verbinding gevonden tussen twee grottenstelsels. Samen vormen ze nu één gigantisch stelsel.
17/01 11u45  Emotionele confrontatie met verkrachter: 'Nu gaan we jouw wereld verwoesten'In de rechtbank confronteren tientallen vrouwen Larry Nassar met wat hij hen aandeed. Nassar, oud-arts van het Amerikaans turnteam, wordt door ruim honderd vrouwen beschuldigd van seksueel misbruik: 'Je misbruikte je macht als volwassene.'
17/01 10u15  Ruim een miljoen Nederlanders leven in armoedeZe zijn voortdurend bezig de eindjes aan elkaar te knopen. De 1,1 miljoen Nederlanders onder de armoedegrens. Voor hen is de crisis nog niet voorbij. Sterker nog, de groep die langdurig onder de armoedegrens zit, groeit nog steeds. Maar waar ligt die armoedegrens dan precies en wanneer zit je langdurig in armoede? Peter van Zadelhoff weet hoe het zit.
17/01 09u45  Ruim een miljoen Nederlanders leeft in armoedeZe zijn voortdurend bezig de eindjes aan elkaar te knopen. De 1,1 miljoen Nederlanders onder de armoedegrens. Voor hen is de crisis nog niet voorbij. Sterker nog, de groep die langdurig onder de armoedegrens zit, groeit nog steeds. Maar waar ligt die armoedegrens dan precies en wanneer zit je langdurig in armoede? Peter van Zadelhoff weet hoe het zit.
17/01 08u15  Vervolgde Rohingya moeten terug naar MyanmarBinnen twee jaar moeten alle Rohingya-vluchtelingen terug naar Myanmar. Dat heeft buurland Bangladesh met Myanmar afgesproken. Honderdduizenden Rohingya, een islamitische minderheid, vluchtten afgelopen maanden de grens over, omdat ze in eigen land worden vermoord en verkracht door het leger.
16/01 22u15  Trump wijst journalist de deur: 'Out!''Ik wil dat immigranten overal vandaan komen,' zegt president Trump tijdens een persmoment. ?Hij reageert op uitspraken die hij gedaan zou hebben, waarbij hij Afrikaanse landen 'shitholes' zou hebben genoemd. Daarna wijst hij een lastige journalist de deur.
16/01 22u15  Duitsland jaagt op wilde zwijnen 'om de varkenspest tegen te houden''Het is niet de vraag of hij komt, maar wanneer.' In Duitsland zijn boeren doodsbang voor de Afrikaanse varkenspest, een ongeneeslijke ziekte die via het oosten verspreidt. Daarom krijgen jagers nu een premie voor elk zwijn dat ze neerschieten.
16/01 20u15  Kolven op werk? 'Ik kon kiezen: het gehandicaptentoilet of het schoonmaakhok''Je moet geen stress hebben terwijl je het doet.' Steeds meer vrouwen kolven op het werk, maar de meesten van hen hebben daar geen goede ruimte voor. En dus moeten ze soms uitwijken naar vreemde plekken.
16/01 18u15  Rietje van riet in strijd tegen plastic vervuiling: 'We moeten terug naar vroeger''Er zijn rietjes van papier, bamboe, metaal, en ik werk aan eetbare rietjes.' Zes procent van het zwerfafval bestaat uit rietjes, elk jaar worden er miljarden weggegooid. De campagne #StopSucking wil daar aandacht voor vragen. Ondertussen wordt er ook gewerkt aan duurzame alternatieven voor het plastic rietje.
16/01 17u45  Rietje van riet in strijd tegen plastic vervuiling: 'Net zoals vroeger''Er zijn rietjes van papier, bamboe, metaal, en ik werk aan eetbare rietjes.' Zes procent van het zwerfafval bestaat uit rietjes, elk jaar worden er miljarden weggegooid. De campagne #StopSucking wil daar aandacht voor vragen. Ondertussen wordt er ook gewerkt aan duurzame alternatieven voor het plastic rietje.
16/01 13u45  Enorme brand in historisch VOC-pakhuis JakartaEen voormalig pakhuis van de Verenigde Oost-Indische Compagnie in Jakarta staat in brand. Het historische pand is inmiddels een scheepvaartmuseum. De collectie loopt groot gevaar.
16/01 12u15  Gevangen kinderen gered van ouders: 'Ze waren vel over been'Uitgehongerd, verwaarloosd en vastgeketend aan hun bed. Een echtpaar uit de Verenigde Staten hield hun dertien kinderen gevangen. Totdat een van de dochters wist te ontsnappen.
16/01 09u15  10 bouwvakkers dood door instorten hangbrug ColombiaZeker tien mensen zijn omgekomen door het instorten van een hangbrug in Colombia. Alle doden zijn bouwvakkers, want de brug was nog in aanbouw.
16/01 07u45  Puinhoop en gewonden door explosie AntwerpenDoor een explosie in de binnenstad van Antwerpen is een gebouw ingestort. Volgens de politie zijn er tegen de twintig gewonden. Een van hen is er slecht aan toe. De brandweer haalt slachtoffers onder het puin vandaan.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

8x Jonge Chinezen verzorgen graag een kat, maar dan wel in de cloud23/01 10u15 - RTL.nl: Stel, je wilt een kat, maar je hebt geen tijd om er voor te zorgen. De Chinezen hebben daar een handig alternatief voor bedacht, het online huisdier. Katten onderhouden op het internet is daar de nieuwe trend.
6x Jean Paul werd zwaar mishandeld: 'Ik hoop dat ik geen blijvend letsel heb'22/01 23u45 - RTL.nl: Het moest een gezellig weekendje Eindhoven worden met vrienden van de voetbal. Maar op de eerste avond gaat het gruwelijk mis voor Jean Paul Kers. Hij wordt tijdens een ruzie op straat zwaar mishandeld. Een oproep van zijn zusje om getuigen te vinden, is al zo'n dertigduizend keer gedeeld op Facebook.
6x Dronken Belg ramt tankstation, Nederlander komt om23/01 13u15 - RTL.nl: Een bizar ongeluk langs de E40 in België. Een automobilist reed een tankstation in en schepte binnen drie Nederlanders. Hier de beelden van de ravage.
4x Fontein van 700 meter lava, Filipijnse vulkaan hyperactief23/01 14u45 - RTL.nl: De Mayon op de Filipijnen blijft lava en aswolken uitstoten. De vulkaan is nu al 10 dagen actief, maar de laatste dagen lijkt het kritiek te worden. De wijde omgeving wordt geëvacueerd. Hier de spectaculaire beelden van al het natuurgeweld.
4x Fontein van 700 meter lava, Filipijnse vulkaan actief23/01 15u45 - RTL.nl: De Mayon op de Filipijnen blijft lava en aswolken uitstoten. De vulkaan is nu al tien dagen actief, maar de laatste dagen lijkt het kritiek te worden. De wijde omgeving wordt geëvacueerd. Hier de spectaculaire beelden van al het natuurgeweld.
4x Vader Koen Everink: ''Het duur van het proces is ons zeer zwaar gevallen''23/01 15u45 - RTL.nl: ''Het rechercheteam heeft er alles aan gedaan om de waarheid boven tafel te krijgen.'' De vader van de zakenman Koen Everink heeft gereageerd op de moordzaak. Vandaag heeft de rechter bepaald dat Mark de J. is schuldig aan moord met voorbedachten rade op Everink. De J. krijgt voor de moord 18 jaar cel.
4x Boeren woedend over sjoemelpraktijken: 'We zijn genaaid'23/01 15u45 - RTL.nl: Boeren reageren woest op het nieuws dat tenminste 45 melkveehouders gerommeld hebben met cijfers. Op sociale media halen ze hard uit.
2x Jean Paul werd zwaar mishandeld na stapavondje: 'Ik hoop dat ik geen blijvend letsel heb'22/01 23u15 - RTL.nl: Het moest een gezellig weekendje Eindhoven worden met vrienden van de voetbal. Maar op de eerste avond gaat het gruwelijk mis voor Jean Paul Kers. Hij wordt tijdens een ruzie op straat zwaar mishandeld. Een oproep van zijn zusje om getuigen te vinden, is al zo'n dertigduizend keer gedeeld op Facebook.
1x Wil de echte Donald Trump nú opstaan? - #TrumpUpdate 5120/01 16u15 - RTL.nl: Eigenlijk zijn er twee Donald Trumps: de ruziezoeker en de dealmaker. Want zijn ruwe imago ten spijt krijgt deze president wél veel van zijn beloftes voor elkaar. Om dat voor elkaar te krijgen, sluit Trump compromissen - en dat is niet zonder risico.
1x Gladheid op de weg leidt tot ongelukken21/01 17u15 - RTL.nl: Bij het Friese plaatsje De Valom slipte een auto in de berm. En een andere automobilist kwam terecht in een ondiepe sloot. De strooiwagen die die dit soort ellende moest voorkomen kwam niet ver. Bij het plaatsje Tzum botste die frontaal op een bestelbus.

Statistieken

Artikels:
39544
Gelezen:
35677
Aantal lezers nu:
65


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven