dinsdag 23 juli 2019, week 30


U bent nu hier: Meer nieuws van RTL.nl

Laatste updatecontrole: vandaag om 20u00
 

RTL.nl

Verbergen Tonen
17/07 17u00  'Verkoop mobiele telefoons daalt dit jaar opnieuw' Steeds meer consumenten hebben een smartphone en we doen steeds langer met onze mobiele telefoons. Vandaar dat dit jaar een bijzonder slecht jaar wordt voor de telefoonverkoop. Dit jaar worden er 3,8 procent minder telefoons verkocht, verwachten analisten van Gartner. 
17/07 16u15  Trouwfoto's verpest door fotograferende gasten: 'Ik was zó boos' Het zal je als trouwfotograaf maar gebeuren: de ceremonie begint, de bruid komt binnenlopen met haar vader. Een prachtig moment dat je natuurlijk moet vastleggen, maar voor je de sluiterknop kunt indrukken gaat het mis: één van de gasten springt voor je lens op om zelf een foto te maken. "Ze stond recht voor mijn neus, ik kon geen kant meer op. Die foto was volledig verpest."
17/07 16u00  'Nederlandse aardappel- en uienhandelaren helpen bij witwassen crimineel geld' Drie Nederlandse aardappel- en uienhandelaren hebben de afgelopen vier jaar 'boodschappentassen vol contant geld' aangenomen. Daarmee hebben zij zich schuldig gemaakt aan het witwassen van crimineel geld, vermoedt het Openbaar Ministerie.
17/07 14u30  Ontslag voor barmedewerker die met truc fooien opkrikte De gemeente Groningen heeft een barmedewerker van de schouwburg in die stad ontslagen, omdat hij met een sluwe truc zijn fooien opkrikte.
17/07 13u30  Nederland exporteert minder wapens naar buitenland Nederland heeft vorig jaar minder wapens geleverd aan het buitenland. Er werd voor ruim 750 miljoen euro aan wapentuig geëxporteerd. Dat is een daling van ongeveer 7 procent.
17/07 12u15  EU opent onderzoek naar machtsmisbruik Amazon: consument waarschijnlijk benadeeld De Europese Commissie start een officieel onderzoek naar machtsmisbruik door Amazon. Onderzocht wordt of de manier waarop Amazon gebruikmaakt van gevoelige informatie van verkopers op hun platform leidt tot hogere prijzen.
17/07 12u00  Nederland exporteert minder wapens, Jemen op de zwarte lijst Nederland heeft vorig jaar minder wapens geleverd aan het buitenland. Er werd voor ruim 750 miljoen euro aan wapentuig geëxporteerd. Dat is een daling van ongeveer 7 procent.
17/07 11u45  Google: we werken niet samen met het Chinese leger Techreus Google werkt niet samen met het Chinese leger, zegt een van de topmensen van het bedrijf tijdens een hoorzitting in de Amerikaanse Senaat. Hij bestrijdt de beschuldigingen dat het bedrijf banden zou hebben met China. 
17/07 09u00  Hogere winst dan verwacht bij ASML, kwartaalomzet stijgt ASML is vandaag als eerste grote AEX-fonds gekomen met de kwartaalcijfers. Er is meer omzet en winst in de boeken gezet dan een kwartaal eerder, al doet het bedrijf het minder goed als vorig jaar.
17/07 09u00  Woede om komst wapenwinkel Christchurch: 'Ze hadden ons moeten informeren' Inwoners van het Nieuw-Zeelandse Christchurch zijn boos over de komst van mega-wapenwinkel Gun City. De keten had eerder wapens verkocht aan Brenton Tarrant, de man die wordt beschuldigd van het plegen van twee aanslagen waarbij 51 doden vielen. "Ze hadden ons allereerst moeten informeren over dit plan."
17/07 09u00  Meisje in VS dood door golfbal van vader Een drama op een Amerikaanse golfbaan: een 6-jarig meisje is om het leven gekomen doordat ze werd geraakt door een golfbal die door haar vader was weggeslagen. De bal kwam tegen haar hoofd.
17/07 08u30  Hogere omzet voor TomTom, verwachtingen opgeschroefd TomTom heeft in het tweede kwartaal een betere omzet gedraaid dan een jaar eerder. De autotak, die navigatieproducten maakt voor de auto-industrie, verhoogde de omzet van 93 miljoen euro in het tweede kwartaal van 2018 naar 116 miljoen euro in het afgelopen kwartaal.
17/07 06u30  Zo wil China militaire werelddominantie gaan bereiken In 2049 dan moet het zover zijn: dan wil China dé militaire grootmacht in de wereld zijn. Wat zijn de plannen van de Chinezen? En vormen ze een groot gevaar?
16/07 16u30  Nina Storms aan het roer bij omgevallen sapjesbedrijf Natur Investeerder en ondernemer Nina Storms krijgt de leiding van de sap- en snackmaker Natur, dat onlangs een doorstart maakte na een faillissement. Dat blijkt uit documenten die het bedrijf deponeerde bij de Amerikaanse beurstoezichthouder.
16/07 15u15  Reisbureau stopt met verkoop tickets SeaWorld: 'Ons hart ligt bij welzijn van dieren' Virgin Holidays stopt met de verkoop van tickets voor SeaWorld. Het grote Engelse reisbureau kan zich er niet in vinden dat hier dieren in gevangenschap leven. Virgin heeft besloten geen parken meer te ondersteunen met dieren die uit de wildernis zijn gehaald.
Laatste update: woensdag 17 juli 2019, 17u00


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
16/07 15u15  Matthijs de Ligt verdient een miljoen per maand, hoe lang doe jij daarover?Het is nog niet officieel, maar naar alle waarschijnlijk verkast Matthijs de Ligt naar Juventus. Daar gaat de pas 19-jarige verdediger naar verluidt 12 miljoen euro per jaar verdienen. Iemand met een modaal salaris moet 28 jaar werken om te verdienen wat De Ligt in één maand (!) krijgt.
16/07 13u30  Siamese tweeling succesvol gescheiden door Brits team van 100 expertsEen bijzondere operatie in het Great Ormond Street Hospital in Londen. Een Siamese tweeling van 2,5 jaar is daar succesvol geopereerd. Safa en Marwa zaten met hun hoofden aan elkaar vast, maar artsen hebben de twee na meerdere operaties los weten te maken.
16/07 12u45  Siamese tweeling succesvol gescheiden door team van 100 expertsEen bijzondere operatie in het Great Ormond Street Hospital in Londen. Een Siamese tweeling van 2,5 jaar is daar succesvol geopereerd. Safa en Marwa zaten met hun hoofden aan elkaar vast, maar artsen hebben de twee na meerdere operaties los weten te maken.
16/07 12u45  FietsUniek, de 'Coolblue van de fietsenhandel', op rand afgrondDe online fietsenwinkel Fietsuniek, die ook actief is onder een trits andere merknamen, staat op de rand van een faillissement. Moederbedrijf Fietsgroep in Hillegom heeft uitstel van betaling gekregen.
16/07 08u00  Oplichtster verhuurt dezelfde woning 20 keer: 'Was gelijk verliefd op het huis'Meer dan twintig mensen zijn opgelicht door een vrouw die zich voordeed als verhuurder van een appartement in de Kraijenhoffstraat in Eindhoven. De mensen zouden de sleutel van de woning krijgen en moesten een voorschot van 1500 euro betalen. De sleutel kregen ze nooit en de vrouw is onvindbaar. Naar het geld lijken ze te kunnen fluiten.
16/07 07u15  Selina is de jongste deelnemer van de Vierdaagse: 'Op naar de medaille!'Selina uit Elst is er helemaal klaar voor, haar allereerste Vierdaagse van Nijmegen. Selina is een bijzondere deelnemer, ze is namelijk de allerjongste die dit jaar de Nijmeegse wandelpaden trotseert. "Ik heb er heel veel zin in", zegt ze tegen RTL Nieuws.
16/07 06u15  Blaren, bier en gladiolen: wandelvierdaagse levert 50 miljoen euro opVanochtend is de 103e editie van de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen van start gegaan. De stad wordt overspoeld door tienduizenden wandelaars en een veelvoud aan toeschouwers. Die laten de euro's flink rollen tijdens het evenement vol blaren, bier en gladiolen.
16/07 06u00  Weg met de vaste vakantiedagenLees meer >
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

1x Zo wil China militaire werelddominantie gaan bereiken17/07 06u30 - RTL.nl: In 2049 dan moet het zover zijn: dan wil China dé militaire grootmacht in de wereld zijn. Wat zijn de plannen van de Chinezen? En vormen ze een groot gevaar?
0x Weg met de vaste vakantiedagen16/07 06u00 - RTL.nl: Lees meer >
0x Blaren, bier en gladiolen: wandelvierdaagse levert 50 miljoen euro op16/07 06u15 - RTL.nl: Vanochtend is de 103e editie van de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen van start gegaan. De stad wordt overspoeld door tienduizenden wandelaars en een veelvoud aan toeschouwers. Die laten de euro's flink rollen tijdens het evenement vol blaren, bier en gladiolen.
0x Selina is de jongste deelnemer van de Vierdaagse: 'Op naar de medaille!'16/07 07u15 - RTL.nl: Selina uit Elst is er helemaal klaar voor, haar allereerste Vierdaagse van Nijmegen. Selina is een bijzondere deelnemer, ze is namelijk de allerjongste die dit jaar de Nijmeegse wandelpaden trotseert. "Ik heb er heel veel zin in", zegt ze tegen RTL Nieuws.
0x Oplichtster verhuurt dezelfde woning 20 keer: 'Was gelijk verliefd op het huis'16/07 08u00 - RTL.nl: Meer dan twintig mensen zijn opgelicht door een vrouw die zich voordeed als verhuurder van een appartement in de Kraijenhoffstraat in Eindhoven. De mensen zouden de sleutel van de woning krijgen en moesten een voorschot van 1500 euro betalen. De sleutel kregen ze nooit en de vrouw is onvindbaar. Naar het geld lijken ze te kunnen fluiten.
0x FietsUniek, de 'Coolblue van de fietsenhandel', op rand afgrond16/07 12u45 - RTL.nl: De online fietsenwinkel Fietsuniek, die ook actief is onder een trits andere merknamen, staat op de rand van een faillissement. Moederbedrijf Fietsgroep in Hillegom heeft uitstel van betaling gekregen.
0x Siamese tweeling succesvol gescheiden door team van 100 experts16/07 12u45 - RTL.nl: Een bijzondere operatie in het Great Ormond Street Hospital in Londen. Een Siamese tweeling van 2,5 jaar is daar succesvol geopereerd. Safa en Marwa zaten met hun hoofden aan elkaar vast, maar artsen hebben de twee na meerdere operaties los weten te maken.
0x Siamese tweeling succesvol gescheiden door Brits team van 100 experts16/07 13u30 - RTL.nl: Een bijzondere operatie in het Great Ormond Street Hospital in Londen. Een Siamese tweeling van 2,5 jaar is daar succesvol geopereerd. Safa en Marwa zaten met hun hoofden aan elkaar vast, maar artsen hebben de twee na meerdere operaties los weten te maken.
0x Matthijs de Ligt verdient een miljoen per maand, hoe lang doe jij daarover?16/07 15u15 - RTL.nl: Het is nog niet officieel, maar naar alle waarschijnlijk verkast Matthijs de Ligt naar Juventus. Daar gaat de pas 19-jarige verdediger naar verluidt 12 miljoen euro per jaar verdienen. Iemand met een modaal salaris moet 28 jaar werken om te verdienen wat De Ligt in één maand (!) krijgt.
0x Reisbureau stopt met verkoop tickets SeaWorld: 'Ons hart ligt bij welzijn van dieren'16/07 15u15 - RTL.nl: Virgin Holidays stopt met de verkoop van tickets voor SeaWorld. Het grote Engelse reisbureau kan zich er niet in vinden dat hier dieren in gevangenschap leven. Virgin heeft besloten geen parken meer te ondersteunen met dieren die uit de wildernis zijn gehaald.

Statistieken

Artikels:
31297
Gelezen:
33567
Aantal lezers nu:
46


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven