vrijdag 26 april 2019, week 17


U bent nu hier: Meer nieuws van De Standaard pagina 2

Laatste updatecontrole: vandaag om 12u15
 

De Standaard

Verbergen Tonen
26/04 12u15  Van welk verkiezingsprogramma profiteert u het meest? Elke partij dingt naar de hand van de kiezer, met fiscale cadeautjes en hogere uitkeringen. De doorrekening van de verkiezingsprogramma's door het Planbureau maakt duidelijk welke partij op wie mikt.
26/04 12u15  Open VLD past programma aan na doorrekening Planbureau De fiscale hervorming van Open VLD liet de lagere inkomens zozeer in de kou dat de partij haar eigen plannen bijstelt.
26/04 12u15  Doorrekening Planbureau zet ideologische tegenstellingen op scherp Er werd lang uitgekeken naar de doorrekening van de partijprogramma’s door het Planbureau. Dit zijn de voornaamste vaststellingen.
26/04 12u15  België raadt reizen naar Sri Lanka af Belgen die niet strikt noodzakelijk in Sri Lanka moeten zijn, blijven best weg uit het land. De FOD Buitenlandse Zaken heeft vanmorgen het reisadvies aangepast: alle niet-essentiële reizen worden afgeraden.
26/04 12u15  CD&V. Als vanouds in het centrum Het Planbureau berekende van elke maatregel die CD&V indiende, indien mogelijk, wat de budgettaire kost of opbrengst is. Vervolgens werd bekeken wat de gevolgen zijn van het pakket aan maatregelen. Hoeveel jobs levert het op tegen 2024, het einde van de volgende regeerperiode? Wat zijn de effecten op de groei, de koopkracht, de werkprikkels, enzovoort. Indien relevant kon zelfs bekeken worden wat bijvoorbeeld de effecten zijn qua filekilometers en CO2-uitstoot.
26/04 12u15  OPEN VLD. Verslikt in de gulle gift Het Planbureau berekende van elke maatregel die Open VLD indiende, indien mogelijk, wat de budgettaire kost of opbrengst is. Vervolgens werd bekeken wat de gevolgen zijn van het pakket aan maatregelen. Hoeveel jobs levert het op tegen 2024, het einde van de volgende regeerperiode? Wat zijn de effecten op de groei, de koopkracht, de werkprikkels, enzovoort. Indien relevant kon zelfs bekeken worden wat bijvoorbeeld de effecten zijn qua filekilometers en CO2-uitstoot.
26/04 12u15  Groen. Allerhoogste inkomens betalen het gelag Het Planbureau berekende van elke maatregel die Groen indiende, indien mogelijk, wat de budgettaire kost of opbrengst is. Vervolgens werd bekeken wat de gevolgen zijn van het pakket aan maatregelen. Hoeveel jobs levert het op tegen 2024, het einde van de volgende regeerperiode? Wat zijn de effecten op de groei, de koopkracht, de werkprikkels, enzovoort. Indien relevant kon zelfs bekeken worden wat bijvoorbeeld de effecten zijn qua filekilometers en CO2-uitstoot.
26/04 12u00  Amal Clooney geeft krachtige speech voor Verenigde Naties Amal Clooney, een bekende mensenrechtenadvocate heeft voor de Verenigde Naties een krachtige speech gegeven. Samen met de twee Nobelprijswinnaars voor de Vrede, sprak ze in naam van talloze Jezidi-vrouwen die mishandeld geweest zijn door IS-strijders.
26/04 12u00  Plots is Trump wél beste vrienden met de pers Woensdag was het in de VS ‘Take our sons and daughters to work day’. Veel journalisten namen dan ook hun kinderen mee naar een persconferentie van president Trump mee. Voor de gelegenheid was de president wél vriendelijk voor de pers.
26/04 12u00  ‘Brein achter aanslagen Sri Lanka omgekomen tijdens terreuractie’ De Sri-Lankaanse extremist Mohamed Zahran Hashim, beschouwd als een van de spilfiguren van de aanslagen in Sri Lanka, is tijdens die aanslagen om het leven gekomen. Dat heeft president Maithripala Sirisena vrijdag gezegd. De regering zette intussen een klopjacht in op nog 140 verdachten, wat voor grote spanningen zorgt bij de moslimgemeenschap.
26/04 11u45  VERKIEZINGSBLOG. De leiding voor Beke, lege boterhamdozen voor Homans Lees meer >
26/04 09u45  Assistenten Kim Jong-un in paniek wanneer trein één meter te ver tot stilstand komt De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un was deze week in het Russische Vladivostok voor een top met president Poetin. Maar zijn aankomst woensdagmiddag liep niet helemaal volgens plan: de Noord-Koreaanse gepantserde trein stopte niet exact voor de rode loper, waardoor de wachtende assistenten even niet wisten wat doen.18 
26/04 09u15  Watertekort? In dit dorp worden miljoenen liters drinkwater in kanaal gepompt Miljoenen liters drinkwater die dagelijks zomaar in het kanaal worden gepompt. Het is het geval in Eisden, een deelgemeente van Maasmechelen. Het gaat om pompwater in het mijnverzakkingsgebied dat in de Zuid-Willemsvaart terechtkomt. Een vreemde situatie, aangezien er momenteel een acuut watertekort dreigt door de droogte en er gewerkt wordt aan een afschakelplan voor het drinkwater.19 
26/04 09u15  Lokerse Feesten verwelkomen Patti Smith, Charlotte Gainsbourg en Keane De organisatie van de Lokerse Feesten heeft opnieuw een resem nieuwe namen toegevoegd aan de affiche. Onder meer Keane, Charlotte Gainsbourg en Patti Smith komen begin augustus naar Lokeren afgezakt.
26/04 09u00  Kopstukken CD&V, Open VLD en N-VA blijven achter hogere pensioenleeftijd staan CD&V, Open VLD en N-VA hebben op het kopstukkendebat in Gent de verhoging van de pensioenleeftijd naar 67 verdedigd, die de federale regering heeft vooropgesteld. De kwestie zorgde voor enkele woordenwisselingen. Groen-voorzitter Meyrem Almaci wil van de verlaging van de pensioenleeftijd naar 65 dan weer geen breekpunt maken bij de volgende onderhandelingen. Enkele socialistische kopstukken hadden dat eerder wel al gedaan.13 
Laatste update: vandaag om 12u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
20/04 09u00  Koppel omgebracht voor bankkaart bij roofmoord in TienenWilly M. (39) wordt verdacht van een dubbele roofmoord in Tienen in januari 2014. De slachtoffers waren zijn oom en tante, en werden omgebracht voor een bankkaart.
20/04 08u15  Druk verkeer verwacht tijdens warm paasweekend, extra treinen richting kustZaterdag wordt een warme en zonovergoten dag. Zondag en maandag blijft het droog en zonnig. Het Vlaams verkeerscentrum verwacht daarom dat het druk wordt op de weg, zeker richting kust. ‘Vertrek vroeg, of pas na de middag.’
20/04 08u00  Misbruikte vrouwen en de slachtoffers van mensenhandel centraal bij processie Goede VrijdagHet paasweekend is begonnen, en Paus Franciscus nam op Goede Vrijdag deel aan de Kruisweg in Rome. Centraal in de processie in het Colosseum, waarin de lijdensweg van Jezus herdacht wordt, stond het lot van misbruikte vrouwen en de slachtoffers van mensenhandel.
20/04 07u45  Strengere regels voor alcoholreclameReclame voor alcoholische dranken moet binnenkort beantwoorden aan strengere regels. Wie de regels herhaaldelijk overtreedt, riskeert een boete die kan oplopen tot 10.000 euro.
20/04 04u30  Het rapport van de federale regeringHoe hebben de ministers van de regering-Michel het de voorbije legislatuur gedaan? Wie is geslaagd met onderscheiding, wie verdient een herexamen? Bekijk het overzicht.
19/04 21u45  Duizenden betogen samen met Greta Thunberg en Anuna De Wever voor klimaat in RomeDuizenden mensen hebben in Rome samen met de Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg en de Belgische Anuna De Wever betoogd voor het klimaat. ‘We zullen onze strijd voor onze toekomst voortzetten’, beloofde de zestienjarige Thunberg.
19/04 20u45  Gewapende milities houden migranten vast op grens VS en MexicoGewapende leden van een extreemrechtse militie hebben de voorbije dagen op de grens tussen Mexico en de Verenigde Staten grote groepen migranten zonder papieren vastgehouden en overgedragen aan de grenspolitie. Burgerrechtenbewegingen noemen dat een ‘flagrante schending van de wet’.
19/04 20u30  Levenslang voor Amerikaanse ouders die 12 kinderen folterdenDe ouders die in hun huis in Californië jarenlang twaalf van hun dertien kinderen vastbonden en uithongerden, zijn vrijdag tot levenslange opsluiting veroordeeld, waarvan ze zeker 25 jaar moeten zitten.
19/04 19u30  Hans Bonte wil dat regering Belgische kinderen evacueert uit Syrische kampenKamerlid Hans Bonte (SP.A) wil dat de regering snel een B-Fast Team naar Syrische vluchtelingenkampen stuurt om Belgische kinderen die er in acuut levensgevaar verkeren terug naar ons land te halen. Volgens Bonte is de situatie zo precair dat drie kinderen voor hun leven vechten, terwijl eind vorige maand twee kinderen overleden zijn.
19/04 19u15  Opnieuw hommeles binnen Italiaanse regering, nu door corruptieonderzoekHet zit er opnieuw bovenarms op in de Italiaanse regering, nu er een corruptie-onderzoek is geopend naar een medewerker van minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini.
19/04 18u00  Hele paasweekend uitzonderlijk druk op de weg: 'Neem fris water mee, voor in de file'Het prachtige lenteweer zal heel wat mensen op de been brengen dit weekend. ‘Er staat uitzonderlijk veel file, zelfs voor een vrijdag’, zegt woordvoerder van het Vlaams Verkeerscentrum Peter Bruyninckx.
19/04 17u00  Nog geen redders aan zee, ‘nu al zwemmen is levensgevaarlijk’De thermometer gaat dit weekend naar 24 graden, de kust verwacht dit weekend honderdduizenden toeristen. Toch zal er op onze stranden geen enkele redder te bespeuren zijn.
19/04 16u15  ‘Constante controle op dienstwapens is onmogelijk’Een politieagent schoot na een ruzie zijn vrouw en kinderen dood met zijn dienstwapen. De man had geen toestemming om zijn wapen mee te nemen naar huis, maar deed het toch. ‘Er zal nooit een sluitend systeem bestaan om dienstwapens buiten de uren achter slot en grendel te houden.’
19/04 16u15  Dit was de week waarin we geschiedenis meemaaktenHartje Parijs werd begin deze week opgeschrikt door een hevige brand. De gotische kathedraal Notre-Dame stond urenlang in brand, de iconische torenspits stortte in. Deze beelden zullen nog lang in het collectief geheugen gegrift staan.
19/04 16u00  3.500 jaar oude tombe onthuld in EgyptelifeOp de Draa Abul Naga-site in Luxor hebben archeologen een 3.500 jaar oude graftombe onthuld. De tombe is één van de grootsten in Luxor. Het graf behoort toe aan een edelman genaamd Shed Sou Djehuty, die werkte voor de koningen van Neder- en Opper-Egypte.
19/04 15u45  De Lijn en Brussels Gewest raken het eens over wachtzones chauffeurs aan Brussel-NoordDe Lijn en het Brussels Gewest zijn het vrijdag eens geraakt om de wachtzones voor chauffeurs van de Vlaamse openbaarvervoermaatschappij te verplaatsen naar een locatie in de onmiddellijke omgeving van het treinstation.
19/04 15u30  3.500 jaar oude tombe onthuld in EgypteOp de Draa Abul Naga-site in Luxor hebben archeologen een 3.500 jaar oude graftombe onthuld. De tombe is één van de grootsten in Luxor. Het graf behoort toe aan een edelman genaamd Shed Sou Djehuty, die werkte voor de koningen van Neder- en Opper-Egypte.
19/04 15u30  Promotiefilmpje van Leica maakt China boosPeking slaat het Duitse cameramerk Leica in de ban op de sociale media. De aanleiding is een promotievideo met een verwijzing naar een iconische foto van de zogeheten ‘tankman’ op het Tienanmen-plein.
19/04 15u30  Zo wil Vlaanderen de droogte bestrijdenHet grondwater staat laag voor de tijd van het jaar, en dan moet de zomer nog beginnen. Ook de komende warme week wordt geen neerslag verwacht. Het Vlaams droogteplan komt niets te vroeg.
19/04 15u30  Oostende gaat druggebruikers meteen beboetenDe lokale politie van Oostende verstrengt de aanpak van druggebruik. Wie in de Oostendse uitgaansbuurt wordt betrapt, zal meteen een boete van minstens 100 euro moeten betalen.
19/04 14u30  Wetenschappers ontdekken een van de grootste vleeseters ooit in KeniaWetenschappers hebben in Kenia een van de grootste vleesetende zoogdieren ontdekt die ooit op aarde heeft rondgelopen. Het leeuwachtige dier, dat 23 miljoen jaar geleden leefde, woog wellicht een slordige 1.500 kilogram en was ‘mogelijk groter dan een ijsbeer’, zo meldden wetenschappers donderdag in het vakblad Journal of Vertebrate Paleontology.
19/04 14u15  Burgemeester Waasmunster overledenDe burgemeester van Waasmunster, Michel Du Tré (CD&V), is vrijdagochtend overleden. Du Tré leed aan kanker. Hij werd 51 jaar.
19/04 14u15  Deze Antwerpenaar heeft een echte vliegende paasklokWie twijfelt aan de paasklokken kunnen we nu ongelijk geven, want in Kapellen vliegt er een echte paasklok rond. Gepassioneerd dronepiloot Peter Charlton uit Kapellen heeft een drone eigenhandig omgebouwd tot paasklok. De klok kan tot wel 2 kilogram chocolade eieren vervoeren en uitstrooien.
19/04 13u30  Brand Notre-Dame mogelijk veroorzaakt door kortsluitingVolgens de politie ligt een probleem met de elektriciteitsvoorziening aan de basis van de brand in de Notre-Dame van Parijs. Er zijn al een veertigtal mensen verhoord in het onderzoek. Ondertussen wordt werk gemaakt van het bouwen van ‘een groot regenscherm’ om wat rest van het interieur te beschermen.
19/04 12u15  Iedereen wil een zwavelsnuiverVan Canada tot in China willen ze alles weten over het zwavelsnuivende vliegtuig van de Belgische kustwacht. Dat houdt tijdens zogenaamde sniffervluchten de uitstoot van schepen in de gaten. Het vliegtuig is een unicum, maar dat kan snel veranderen. Zeker als vanaf 2020 de internationale norm voor zwaveluitstoot op zee daalt naar 0,5 procent.
19/04 12u15  Trump kraait victorie: ‘Ik had Mueller kunnen ontslaan’De Amerikaanse president Donald Trump maakt zich sterk dat het rapport Mueller zijn grote gelijk bewijst, ook al pleit dat document hem niet volledig vrij. Enkele democratische parlementsleden pleiten voor het opstarten van de ontslagprocedure, mara dat lijkt een kansloze poging.
19/04 12u15  Hou rekening met uitzonderlijk veel file dit weekend: 'Het is al begonnen'Het prachtige lenteweer zal heel wat mensen op de been brengen dit weekend. ‘Er staat uitzonderlijk veel file, zelfs voor een vrijdag’, zegt woordvoerder van het Vlaams Verkeerscentrum Peter Bruyninckx.
19/04 12u15  Man ontdekt honderden gedumpte sigaretten in Antwerps bosEen man uit Horendonk, nabij het Antwerpse Essen, kon zijn ogen niet geloven toen hij tijdens zijn wandeling in het bos honderden sigarettenpeuken vond. 'Dit getuigt van weinig respect voor de natuur', zegt hij.
19/04 11u30  Slachthuizen krijgen aparte controles op dierenwelzijnEr komt een mobiel Vlaams controleteam dat overal in Vlaanderen onverwacht slachthuizen zal kunnen controleren. Het team zal bestaan uit 25 mensen die ten laatste vanaf begin volgend jaar dag en nacht kunnen controleren hoe de dieren er behandeld worden.
19/04 11u30  De Kesel: 'Gerecht meteen inlichten bij geval van kindermisbruik'Sinds de verschillende schandalen rond kindermisbruik door geestelijken geldt er een nultolerantie in de Belgische katholieke kerk. Bij nieuwe feiten wordt onmiddellijk het gerecht op de hoogte gebracht. Dat zegt aartsbisschop Jozef De Kesel vrijdag in een interview met de VRT-radio naar aanleiding van Pasen.
19/04 11u30  Europarlementslid verrast plenaire met muzikaal afscheidIn het Europees Parlement vond donderdag de laatste plenaire vergadering van deze legislatuur plaats. De ideale gelegenheid voor Alojz Peterle, Europarlementslid en oud-premier van Slovenië, om zijn mondharmonica boven te halen.
19/04 11u30  Goed weer, dus drukke wegen: hou rekening met file dit weekendHet prachtige lenteweer zal heel wat mensen op de been brengen dit weekend. ‘Er staat uitzonderlijk veel file, zelfs voor een vrijdag’, zegt woordvoerder van het Vlaams Verkeerscentrum Peter Bruyninckx.
19/04 10u30  Op wie kunt u stemmen op 26 mei?Bijna zevenduizend kandidaat-politici dingen op 26 mei naar de gunst van de kiezer. Wil u weten op wie u kunt stemmen, bekijk dan dit overzicht met de kieslijsten voor de federale, regionale en Europese verkiezingen.
19/04 10u30  Open VLD wil centraal eindexamen na middelbaar onderwijsOpen VLD heeft haar twaalfpuntenplan voor het Vlaamse onderwijs voorgesteld, met leerplicht vanaf drie jaar, focus op Nederlands en levensbeschouwing als optie. ‘We moeten de lat hoog leggen, en de drempel laag.’
19/04 09u30  De Kesel: ’Gerecht meteen inlichten bij geval van kindermisbruik’Sinds de verschillende schandalen rond kindermisbruik door geestelijken geldt er een nultolerantie in de Belgische katholieke kerk. Bij nieuwe feiten wordt onmiddellijk het gerecht op de hoogte gebracht. Dat zegt aartsbisschop Jozef De Kesel vrijdag in een interview met de VRT-radio naar aanleiding van Pasen.
19/04 08u30  Gerecht zal tolken en experten sneller uitbetalenVertalers-tolken, psychiaters en andere gerechtsexperten zullen vanaf nu sneller betaald worden voor hun diensten. Elk arrondissement krijgt een centraal aanspreekpunt voor de uitbetaling.
19/04 07u45  Journaliste omgekomen bij ‘terroristisch incident’ in Noord-IerlandEen vrouw is omgekomen na rellen in een buitenwijk van de Noord-Ierse stad Londonderry. De politie spreekt van een ‘terroristisch incident’.
19/04 07u15  Kwik klimt tot 23 gradenOok op Goede Vrijdag is het opnieuw overal zonnig. ‘s Namiddags kunnen er ten zuiden van Samber en Maas stapelwolken ontstaan en op het einde van de dag kan er een lokale bui vallen in de buurt van de Franse grens. De maxima liggen daarbij tussen 17 en 23 graden.
19/04 05u15  Collectieve schuldenregeling leidt te weinig tot nieuwe startEen derde van de mensen in een collectieve schuldenregeling heeft amper geld voor een afbetalingsplan. ‘Zoiets raakt aan de menswaardigheid.’
19/04 04u30  Vrouw gedood bij rellen in Noord-Ierse stad LondonderryEen vrouw is omgekomen bij een ‘terroristisch incident’ in een buitenwijk van de Noord-Ierse stad Londonderry. De politie zou de dader zoeken bij dissidente Republikeinen.
19/04 04u15  Vrouw gedood bij ‘terroristisch incident’ in Noord-IerlandEen vrouw is omgekomen bij een ‘terroristisch incident’ in een buitenwijk van de Noord-Ierse stad Londonderry. De politie zou de dader zoeken bij dissidente Republikeinen.
19/04 03u15  ‘Teleurstellend.’ Dit is het rapport van de regering-Michel‘De kamikazecoalitie’. Die naam kreeg de regering-Michel al voor ze goed en wel van start gegaan was. En die naam maakte ze op de valreep ook waar, toen ze eind vorig jaar crashte, twee keer zelfs, met de finish in zicht. Maar wat moeten we denken van wat ze presteerde?
19/04 01u30  Drie bergbeklimmers vermoedelijk omgekomen door lawine in Canadese BanffDrie professionele bergbeklimmers zijn waarschijnlijk omgekomen door een lawine in het Canadese nationaal park Banff. Hun sponsor, kledingmerk The North Face, liet donderdag weten dat Oostenrijkers David Lama (28), Hansjörg Auer (35) en Amerikaan Jess Roskelley (36) sinds woensdag vermist zijn.
1 2


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

19x Watertekort? In dit dorp worden miljoenen liters drinkwater in kanaal gepompt26/04 09u15 - De Standaard: Miljoenen liters drinkwater die dagelijks zomaar in het kanaal worden gepompt. Het is het geval in Eisden, een deelgemeente van Maasmechelen. Het gaat om pompwater in het mijnverzakkingsgebied dat in de Zuid-Willemsvaart terechtkomt. Een vreemde situatie, aangezien er momenteel een acuut watertekort dreigt door de droogte en er gewerkt wordt aan een afschakelplan voor het drinkwater.
18x Waarom cijferhygiëne zo laat komt – maar zo belangrijk is – voor de Belgische politiek26/04 03u15 - De Standaard: Een maatregel hier, wat procenten daar, een paar miljard ginder. Politici goochelen vaak en graag met cijfers. Maar wat is de impact van hun plannen?
18x Nederlandse vakantiegangers worden teruggehaald uit Sri Lanka26/04 04u30 - De Standaard: De reisorganisaties in Nederland gaan vrijdag al ‘hun’ Nederlandse vakantiegangers terughalen uit Sri Lanka. Dat heeft het coördinerende Calamiteitenfonds besloten, nadat het ministerie van Buitenlandse Zaken donderdag een aangescherpt reisadvies had uitgevaardigd.
18x Assistenten Kim Jong-un in paniek wanneer trein één meter te ver tot stilstand komt26/04 09u45 - De Standaard: De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un was deze week in het Russische Vladivostok voor een top met president Poetin. Maar zijn aankomst woensdagmiddag liep niet helemaal volgens plan: de Noord-Koreaanse gepantserde trein stopte niet exact voor de rode loper, waardoor de wachtende assistenten even niet wisten wat doen.
16x Terroristen strenger bestraft26/04 05u15 - De Standaard: De Kamer scherpte gisteren op de valreep het strafrecht verder aan. ‘De huidige strafmaat was echt onvoldoende.’
13x Ruim 300 Amerikaanse studenten in quarantaine na mogelijke blootstelling aan mazelen26/04 05u45 - De Standaard: In Los Angeles worden meer dan 300 studenten en stafleden in twee universiteiten minstens een dag in quarantaine gehouden, omdat ze mogelijk werden blootgesteld aan de mazelen. Het gaat om voorzorgsmaatregelen.
13x Paraplu dit weekend nuttiger dan parasol26/04 07u15 - De Standaard: In tegenstelling tot met Pasen krijgen we dit keer geen zonnig weekend. We zullen eerder moeten schuilen voor de regen dan voor de zon.
13x Kopstukken CD&V, Open VLD en N-VA blijven achter hogere pensioenleeftijd staan26/04 09u00 - De Standaard: CD&V, Open VLD en N-VA hebben op het kopstukkendebat in Gent de verhoging van de pensioenleeftijd naar 67 verdedigd, die de federale regering heeft vooropgesteld. De kwestie zorgde voor enkele woordenwisselingen. Groen-voorzitter Meyrem Almaci wil van de verlaging van de pensioenleeftijd naar 65 dan weer geen breekpunt maken bij de volgende onderhandelingen. Enkele socialistische kopstukken hadden dat eerder wel al gedaan.
12x Poetin gaat in op uitnodiging van Kim Jong-un voor bezoek aan Noord-Korea26/04 02u00 - De Standaard: De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un heeft de Russische president Vladimir Poetin uitgenodigd voor een bezoek aan zijn land, en Poetin zou dat aanbod onmiddellijk hebben aanvaard. Dat zegt het Noord-Koreaanse staatsagentschap KCNA.
10x Mozambique opnieuw getroffen door cycloon26/04 08u15 - De Standaard: De cycloon Kenneth heeft in Mozambique en op de Comoren meerdere levens geëist, en veel schade aangericht. De regio is nog niet eens hersteld van de doortocht van de cycloon Idai, die vorige maand meer dan 1.000 levens kostte.

Statistieken

Artikels:
30041
Gelezen:
15903
Aantal lezers nu:
56


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven