woensdag 22 augustus 2018, week 34


U bent nu hier: Meer nieuws van De Standaard pagina 2

Laatste updatecontrole: vandaag om 0u00
 

De Standaard

Verbergen Tonen
21/08 23u15  Voormalige advocaat Donald Trump pleit schuldig aan betalen zwijggeld en fraude Michael Cohen, de voormalige advocaat van Donald Trump, heeft dinsdagavond schuldig gepleit aan bankfraude en het schenden van federale campagneregels. Cohen had daarover een akkoord bereikt met zijn aanklagers. De uitspraak volgt op 12 december.
21/08 23u00  Gewezen campagneleider Trump veroordeeld wegens oplichting en belastingontduiking Paul Manafort, Trumps gewezen campagneleider, werd dinsdagavond veroordeeld wegens oplichting en belastingontduiking. Het sterkt speciaal aanklager Mueller in zijn onderzoek naar de president.
21/08 22u45  Voormalige advocaat Donald Trump veroordeeld voor belastingfraude Michael Cohen, de voormalige advocaat van Donald Trump, is dinsdagavond veroordeeld voor belastingfraude. Hij had schuldig gepleit aan bankfraude en het schenden van federale campagneregels.
21/08 22u30  Belg wint jackpot van 107 miljoen euro met EuroMillions De nummers 16, 23, 42, 43 en 49 en de sterren 10 en 12 hebben het leven van een Belg dinsdagavond drastisch veranderd. Hij of zij won er exact 107.839.228 euro mee.
21/08 21u45  Laatste beroep Servisch gezin is afgewezen Het beroep van het Servische gezin dat in het gesloten centrum in Steenokkerzeel opgesloten zit, is afgewezen. Het gezin zal dus worden gerepatrieerd, meldt staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA).
21/08 21u30  Voormalige advocaat Donald Trump zal schuldig pleiten aan betalen zwijggeld en fraude Michael Cohen, de voormalige advocaat van Donald Trump, zal dinsdagavond schuldig pleiten aan bankfraude en het schenden van federale campagneregels. Cohen heeft daarover een akkoord bereikt met zijn aanklagers, melden Amerikaanse media.
21/08 20u30  E19 richting Brussel weer vrij na dodelijk ongeval met vrachtwagen De E19 richting Brussel was dinsdagmiddag ter hoogte van het UZA in Edegem urenlang volledig versperd door een gekantelde vrachtwagen. De chauffeur is daarbij overleden.
21/08 19u15  Spaanse ‘wolf pack’ weggejaagd uit openbaar zwembad Enkele leden van het befaamde ‘wolf pack’, een groep van vijf Spaanse mannen die dit jaar werd veroordeeld voor seksueel misbruik, zijn tijdens een bezoek aan een openbaar zwembad in Spanje weggejaagd door woedende badgasten.
21/08 18u45  Sterkste ijs aan Noordpool breekt voor het eerst: ‘Schrikwekkend’ Het oudste en dikste zee-ijs nabij de Noordpool is beginnen te scheuren, waardoor water zichtbaar wordt dat anders zelfs in de zomer bevroren is. Het is de eerste keer dat zoiets wordt waargenomen, en dat baart wetenschappers zorgen.
21/08 18u15  Asia Argento ontkent beschuldigingen van seksueel misbruik De Italiaanse actrice Asia Argento, een van de voortrekkers van de #MeToo-beweging, heeft dinsdag ‘elke seksuele betrekking’ met de jonge acteur Jimmy Bennett ontkend. The New York Times schreef eerder dat ze de Amerikaanse acteur en muzikant 380.000 dollar (332.000 euro) had gegeven om hem te laten zwijgen over seksueel misbruik toen hij 17 jaar was.
21/08 17u45  FAVV sluit restaurants van keten Amadeus in Brussel en Kruishoutem De vestigingen van de restaurantketen Amadeus in Brussel en in Kruishoutem zijn gesloten door het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV). Dat bevestigt het FAVV aan Belga.
21/08 17u30  Sterkste ijs aan Noordpool breekt voor het eerst op: ‘Schrikwekkend’ Het oudste en dikste zee-ijs nabij de Noordpool is beginnen te scheuren, waardoor water zichtbaar wordt dat anders zelfs in de zomer bevroren is. Het is de eerste keer dat zoiets wordt waargenomen, en dat baart wetenschappers zorgen.
21/08 17u00  Bestuurder dodelijk ongeval Sint-Niklaas aangehouden door onderzoeksrechter De 21-jarige autobestuurder die maandag het dodelijk ongeval in Sint-Niklaas veroorzaakte, is aangehouden door de onderzoeksrechter in Dendermonde. De man werd voorgeleid voor onopzettelijke doding, vluchtmisdrijf, onopzettelijke slagen en verwondingen én rijden zonder geldig rijbewijs.
21/08 16u45  Maakt u zich geen zorgen over die ‘herfstprik’: we krijgen nog mooi weer tot einde van de vakantie Weerman Frank Deboosere zei vanmorgen in ‘De ochtend’ op Radio 1 dat we het komende weekeinde ‘herfstweer’ krijgen. Krijgen we dan geen nazomer meer?
21/08 16u30  Melania Trump waarschuwt voor ‘destructieve’ kant van sociale media De Amerikaanse first lady Melania Trump waarschuwde maandag voor de gevaren van sociale media tijdens een conferentie over cyberpesten. Haar echtgenoot viel diezelfde dag voormalig CIA-directeur John Brennan aan op Twitter.
Laatste update: dinsdag 21 augustus 2018, 23u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
16/08 14u15  ‘Vrouwen komen hier klaar als fonteinen’Als er een plaats bestaat waar het vrouwelijke orgasme het land kan veranderen, dan moet ik erheen, schrijft Julie Cafmeyer in haar column.
16/08 13u45  Mexicaans Bloementapijt siert Brusselse Grote MarktHet Brusselse Bloementapijt geeft vanaf 16 augustus tot zondag 19 augustus de Brusselse Grote Markt vier dagen lang kleur.
16/08 13u30  Onderzoekers staan voor raadsel na plotse dood tientallen zeekoeienAan de moerassige golfkust in Mexico zijn de voorbije maanden al tientallen dode zeekoeien aangetroffen. Oorspronkelijk werd gedacht dat het kwam door het vervulde water, maar een eerste onderzoek toont aan dat het water niet vervuild is. Onderzoekers staan voor een mysterie.
16/08 13u30  Levensechte robotvleermuis voorgesteldOp de World Robot Conference in Peking hebben ingenieurs van de Duitse firma Festo uitgepakt met een indrukwekkend staaltje robotica: een bionische vleermuis. Het 'dier' bestaat uit 4.500 onderdeeltjes, en lijkt net een echte vleermuis.
16/08 13u15  Ook problemen met bruggen van Italiaanse ingenieur in Libië en VenezuelaDe ramp met de ingestorte brug in Italië kostte al meer dan veertig mensen het leven. En ook de bruggen die ingenieur Morandi in Libië en Venezuela bouwde, vertonen grote gebreken.
16/08 13u00  Wat is er aan de hand in New Haven: in één dag 76 overdosesHulpdiensten in Connecticut hadden de handen vol toen minstens 76 mensen een overdosis drugs kregen binnen een tijdspanne van 24 uur. De politie heeft twee mannen gearresteerd.
16/08 13u00  Ook problemen met bruggen van Italiaanse architect in Libië en VenezuelaDe ramp met de ingestorte brug in Italië kostte al meer dan veertig mensen het leven. En ook de bruggen die architect Morandi in Libië en Venezuela bouwde, vertonen grote gebreken.
16/08 12u15  Dieven zoeken geld kerkophaling en overvallen dan maar de bisschop van LuikIn de nacht van dinsdag op woensdag zijn dieven binnengedrongen bij het bisdom van Luik. Bisschop Jean-Pierre Delville en zijn neef werden slachtoffer van een overval.
16/08 12u15  Sporen van glyfosaat aangetroffen in bekende ontbijtgranenDe producten van tientallen bekende graanmerken bevatten glyfosaat, een pesticide die door de Wereldgezondheidsorganisatie gelinkt wordt aan kanker. Dat concludeert de Amerikaanse milieubeweging Environmental Working Group (EWG) uit onafhankelijke laboratoriumtesten.
16/08 11u30  Bestuurder ramt toonzaal na zich van pedaal te vergissenEen bestuurder in de Chinese stad Guangzhou maakte afgelopen weekend een testritje met een BMW. Toen ze de auto terugbracht naar de showroom, vergiste ze zich van pedaal, met gevolgen die zich laten raden. Op enkele snijwonden voor de bestuurder na, raakte niemand gewond.
16/08 11u30  Meer dan 300 kranten bundelen krachten tegen Trump: ‘Wij zijn niet de vijand’Meer dan 300 kranten en weekbladen in de Verenigde Staten hebben vandaag een hoofdcommentaar gepubliceerd waarmee ze reageren op uitlatingen van Donald Trump. De Amerikaanse president noemde journalisten onder meer ‘de vijanden van het volk’.
16/08 10u45  Vlaamse fractie in zee met Franstaligen, N-VA staat er plots helemaal alleen voor: 'Burgemeester wil gewoon haar sjerp redden'Na maanden gepalaver is het eindelijk duidelijk op welke manier de partijen naar de kiezer trekken. Dat gebeurt zonder taalgebonden eenheidslijsten. CDH en Ecolo reiken de hand naar Open, dat daarvoor moet breken met de N-VA.
16/08 10u00  Voldoende bewijzen tegen verdachten moord halfbroer Kim Jong-unHet proces van de twee vrouwen die beschuldigd worden van de moord op de halfbroer van de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un wordt voortgezet. Dat heeft een Maleisische rechter beslist.
16/08 08u45  Slachtoffer Gentse verkrachter geschokt: 'Hij zal nog levens verpesten'‘Mijn grootste vrees is werkelijkheid geworden’, zegt Katrien, die in 2014 verkracht werd. De dader kreeg slechts een geldboete. Twee jaar later vergreep hij zich opnieuw aan een vrouw. Opnieuw krijgt hij nauwelijks straf.
16/08 07u15  Vlaamse fractie in zee met Franstaligen, N-VA staat er plots helemaal alleen voor: “Burgemeester wil gewoon haar sjerp redden”Na maanden gepalaver is het eindelijk duidelijk op welke manier de partijen naar de kiezer trekken. Dat gebeurt zonder taalgebonden eenheidslijsten. CdH en Ecolo reiken de hand naar Open, dat daarvoor moet breken met N-VA.
16/08 07u15  Voorzitter staat op plaats 3Lijsttrekker Bart Soree van N-VA Begijnendijk maakte bekend dat Maarten Verduyckt bij de komende gemeenteraadsverkiezingen op de derde plaats staat.
16/08 07u15  Jong CD&V lanceert voorstel voor stedelijke geboortepremie van veertig euroJong CD&V Antwerpen pleit voor de invoering van een stedelijke geboortepremie van 40 euro. “Zo kan de premie ingeruild worden voor herbruikbare pampers of voor inkopen bij lokale handelaars”, zegt de jongerenafdeling.
16/08 07u15  Schepen Jacques Maelfait komt alleen op bij verkiezingenSchepen Jacques Maelfait doet helemaal alleen mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. “Ik doe het alleen, om niet opnieuw in een vicieuze cirkel terecht te komen.”
16/08 07u15  GroenRood heeft lijst en programma klaarGroenRood Deinze heeft zijn programma en kandidatenlijst. De partij plaatst Annick Verstraete als kopvrouw en Eddy Donné als lijstduwer.
16/08 07u15  Politiek Zelzate krijgt radiotijdIn de laatste week van september wijdt radio ZRO twee uur zendtijd per dag aan de komende gemeenteraadsverkiezingen. “Elke partij krijgt gedurende die periode dezelfde tien vragen voorgeschoteld”, klinkt het bij ZRO-stem Kevin De Decker.
16/08 07u00  Voor gewone Turken wordt lenen lastigerDe val van de Turkse munt, de lira, en de handelsoorlog met de VS beginnen hun tol te eisen voor de Turken zelf. Het wordt lastiger om op krediet te kopen.
16/08 07u00  Droog met kans op onweerDonderdag begint de dag droog met op de meeste plaatsen zon en hoge sluierwolken. In het westen en het centrum van het land zijn er meer wolken. In de latere namiddag vergroot in de westelijke provincies de kans op een regen- of onweersbui.
16/08 06u15  In Vlaanderen staan dertig bruggen op 'probleemlijsten'Sinds februari staan er dertig bruggen op de 'probleemlijst' van het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) en Vlaamse Waterweg. Dit zijn bruggen die onder verhoogde waakzaamheid staan en waarvan de toestand van nabij wordt opgevolgd.
15/08 22u15  Trump trekt veiligheidsmachtiging voormalig CIA-directeur inDe Amerikaanse president Donald Trump heeft de veiligheidsmachtiging van voormalig CIA-topman John Brennan ingetrokken.
15/08 22u00  Ook ‘gevaarlijke bruggen’ in Duitsland en FrankrijkIn Frankrijk kennen honderden bruggen zo’n slechte staat van onderhoud, dat instortingsgevaar dreigt. De Franse regering heeft daarom een grootschalig renovatieplan voorgesteld. Ook in Duitsland vertonen heel wat bruggen mankementen.
15/08 21u00  Zwangere verkoopster na bijna zes uur bevrijd uit dienstliftIn de C&A op de Korenmarkt in Gent heeft een zeven maanden zwangere verkoopster maandagavond urenlang vastgezeten in de dienstlift van de winkel. De vrouw stelt het goed, maar de winkelketen is een onderzoek gestart naar het incident.
15/08 20u30  Menigte omsingelt Manneken Pis als protest tegen opsluiting gezin in gesloten centrumEen menigte van 600 mensen heeft woensdagavond de straten rond Manneken Pis in Brussel bezet. Ze deden dit uit protest tegen de opsluiting van een gezin in de nieuwe woonunits in het gesloten centrum 127bis in Steenokkerzeel. De actie was een initiatief van het collectief #NotInMyName.
15/08 20u15  Spaanse kustwacht redt meer dan 520 migrantenVoor de kust van Spanje, in de Straat van Gibraltar en de Alboránzee, zijn woensdag meer dan 520 migranten gered uit bootjes. Dat meldt de Spaanse kustwacht.
15/08 19u45  Vergiet op hoofd niet toegestaan op pasfoto, oordeelt Nederlandse Raad van StateMensen mogen geen vergiet op het hoofd zetten op hun pasfoto voor een identiteitsbewijs. Dat heeft de Raad van State in Nederland woensdag bepaald.
15/08 19u15  Italiaanse regering kondigt ‘noodtoestand’ van 12 maanden af in GenuaDe Italiaanse regering heeft de ‘noodtoestand’ voor twaalf maanden uitgeroepen in Genua. Dat heeft premier Giuseppe Conte bekendgemaakt. Daardoor kan er vijf miljoen euro uit het nationale noodfonds worden vrijgemaakt voor snelle noodhulp. Bij de instorting van een viaduct in Genua zijn minstens 42 mensen om het leven gekomen.
15/08 18u00  Dodentol na aardbeving in Indonesië opgelopen tot 460Na de zware aardbeving op het Indonesische eiland Lombok zijn al 460 doden geteld. Dat zei het nationale rampenbeheeragentschap BNPB maandag. Meer dan 1.350 mensen zijn gewond geraakt. Volgens het agentschap bedraagt de materiële schade omgerekend meer dan 300 miljoen euro.
15/08 17u15  Centrum van Berlaar vol rook door uitslaande brand in gebouwencomplexIn het centrum van Berlaar heeft woensdagnamiddag een zware brand gewoed. De oorzaak van de brand is nog niet gekend. Twintig mensen werden geëvacueerd.
15/08 17u00  Zware brand vernielt opslagplaats, ook bankkantoor en pitazaak lopen schade opIn het centrum van Berlaar heeft woensdagnamiddag een zware brand gewoed. Twintig mensen werden geëvacueerd.
15/08 16u30  Dit zijn de slachtoffers van de brugramp in GenuaNa de instorting van de Morandi-brug in Genua beginnen langzamerhand de slachtoffers een gezicht te krijgen. De reddingswerkers werken dag en nacht om overlevenden te vinden, maar het dodental blijft oplopen.
15/08 16u15  Politie houdt mensen tegen die auto's van brug in Genua willen halenAan de Morandi-brug in het Italiaanse Genua zijn vandaag al tientallen mensen opgedaagd om hun auto op te pikken. Toen de brug dinsdag instortte, lieten ze die in allerijl achter op de brug. Voorlopig mag niemand de brug op.
15/08 16u00  Chaos in Genua: politie houdt mensen tegen die auto's van brug willen halenAan de Morandi-brug in het Italiaanse Genua zijn vandaag al tientallen mensen opgedaagd om hun auto op te pikken. Toen de brug dinsdag instortte, lieten ze die in allerijl achter op de brug. Voorlopig mag niemand de brug op.
15/08 16u00  Twintigtal Soedanese schoolkinderen verdronken na bootongeval op de NijlIn Soedan zijn woensdag 22 schoolkinderen verdronken nadat de ferry die hen naar school bracht, op de Nijl verging. Ook een volwassen vrouw liet het leven. Dat melden staatsmedia.
15/08 15u45  Chaos in Genua: politie houdt mensen tegen die achtergelaten auto's op brug willen oppikkenAan de Morandi-brug in het Italiaanse Genua zijn vandaag al tientallen mensen opgedaagd om hun auto op te pikken. Toen de brug dinsdag instortte, lieten ze die in allerijl achter op de brug. Maar voorlopig mogen ze hun wagens nog niet meenemen.
15/08 15u00  Schip Aquarius aangekomen in MaltaHet ngo-schip Aquarius is kort na 14 uur aangekomen in Malta met 141 op zee geredde migranten aan boord. Daarmee komt een einde aan vier dagen ronddobberen op zee.
15/08 14u15  ‘Wegbeheerder ingestorte brug riskeert zware boetes’De Italiaanse minister van Transport Danilo Toninelli eist het ontslag van het management van het bedrijf dat de ingestorte brug in Genua beheerde. Ook vicepremier Luigi Di Maio uit kritiek.
15/08 13u15  Weyts haalt uit naar De Backer over proefeiland voor KnokkeVlaams minister van Openbare Werken Ben Weyts (N-VA) reageert verbaasd op de communicatie van staatssecretaris Philippe De Backer over het proefeiland voor de kust van Knokke.
15/08 12u45  Weyts verbaasd dat De Backer proefeiland voor Knokke schraptVlaams minister van Openbare Werken Ben Weyts (N-VA) reageert verbaasd dat het proefeiland voor de kust van Knokke er voorlopig niet komt. Dat had staatssecretaris Philippe De Backer (Open VLD) gisteren aangekondigd.
15/08 12u00  Terreurverdachte Westminster-crash geïdentificeerdDe vermoedelijke dader van de aanslag voor het Britse parlement is een Brit van Soedanese afkomst. Dat melden verschillende Britse media op basis van gerechtelijke bronnen.
15/08 11u15  ‘Wegbeheerder moest brug onderhouden, maar deed dat niet’De Italiaanse minister van Transport Danilo Toninelli eist het ontslag van het management van het bedrijf dat de ingestorte brug in Genua beheerde. Ook vicepremier Luigi Di Maio uit kritiek.
15/08 11u15  Walvis die verstrikt raakte in visnet gered door duikersVoor de kust van Chili is maandag een walvis vast komen te zitten in een visnet. Dankzij de hulp van enkele Chileense mariniers kon het dier bevrijd worden. Dat blijkt uit beelden die ze hebben vrijgegeven.
15/08 10u45  Sportwagen crasht in Brugge, bestuurder omgekomenBij een zwaar verkeersongeval langs de Sint-Pieterskaai in Brugge is gisteravond een 59-jarige man om het leven gekomen. Hij reed met zijn zwarte Lotus-sportwagen tegen een geparkeerde wagen.
15/08 10u30  Ophef over standbeeld in FukushimaEen standbeeld van een kind in beschermingsuitrusting krijgt kritiek in Fukushima. De kunstenaar heeft zich geëxcuseerd.
15/08 10u15  Brandweer redt man uit wagen die meters boven de grond hangtDe Italiaanse brandweer heeft beelden vrijgegeven van de reddingsactie in Genua. Daar zijn dinsdag al zeker 35 mensen om het leven gekomen nadat een snelwegbrug instortte. Op de beelden is te zien hoe een brandweerman een gewonde man uit zijn wagen haalt, die meters boven de grond hangt tussen het puin van de brug.
15/08 09u30  Illinois klaagt Trump-toren aanDe Amerikaanse staat Illinois klaagt de Trump International Hotel and Tower in Chicago aan voor schendingen van de milieuwetgeving. Volgens de Trump-organisatie is het proces ‘politiek gemotiveerd’.
15/08 09u30  Bestuurder komt om bij verkeersongeval in BruggeBij een ongeval op de Brugse ring is dinsdagavond een man om het leven gekomen. Dat bevestigt het West-Vlaamse parket, afdeling Brugge.
15/08 09u00  Dodentol ingestorte brug loopt op, tiental mensen geredDuizend Italiaanse reddingswerkers, brandweermannen en politiemensen zijn gisteren en vannacht druk bezig geweest met het zoeken naar slachtoffers van de ramp in Genua. Er zijn al 35 doden geteld.
15/08 07u45  Meer dan duizend kinderen misbruikt door meer dan driehonderd priesters: ‘systematische doofpot’Meer dan 300 priesters hebben seksueel misbruik gepleegd in Pennsylvania. Tot die conclusie komt een rapport van het gerecht in de Amerikaanse staat. Meer dan 1.000 kinderen zijn het slachtoffer van het misbruik.
15/08 07u15  Hulpdiensten zoeken dag en nacht naar overlevenden onder ingestorte brugDuizend Italiaanse reddingswerkers, brandweermannen en politiemensen zijn gisteren en vannacht druk bezig geweest met het zoeken naar slachtoffers van de ramp in Genua.
15/08 07u15  Nummer twee van Antwerpse PVDA-lijst trekt zich terugPVDA moet in Antwerpen op zoek naar een nieuwe nummer twee voor de lijst van de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober. Zohra Othman, momenteel districtsschepen in Borgerhout en als dusdanig de enige mandataris van de partij, laat dinsdagavond weten dat ze geen kandidaat meer is. Ze blijft wel nog districtsschepen tot het einde van het jaar, maar zal daarna stoppen met de actieve politiek.
1 2


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

0x Voormalige advocaat Donald Trump pleit schuldig aan betalen zwijggeld en fraude21/08 23u15 - De Standaard: Michael Cohen, de voormalige advocaat van Donald Trump, heeft dinsdagavond schuldig gepleit aan bankfraude en het schenden van federale campagneregels. Cohen had daarover een akkoord bereikt met zijn aanklagers. De uitspraak volgt op 12 december.
0x Gewezen campagneleider Trump veroordeeld wegens oplichting en belastingontduiking21/08 23u00 - De Standaard: Paul Manafort, Trumps gewezen campagneleider, werd dinsdagavond veroordeeld wegens oplichting en belastingontduiking. Het sterkt speciaal aanklager Mueller in zijn onderzoek naar de president.
0x Voormalige advocaat Donald Trump veroordeeld voor belastingfraude21/08 22u45 - De Standaard: Michael Cohen, de voormalige advocaat van Donald Trump, is dinsdagavond veroordeeld voor belastingfraude. Hij had schuldig gepleit aan bankfraude en het schenden van federale campagneregels.
0x Belg wint jackpot van 107 miljoen euro met EuroMillions21/08 22u30 - De Standaard: De nummers 16, 23, 42, 43 en 49 en de sterren 10 en 12 hebben het leven van een Belg dinsdagavond drastisch veranderd. Hij of zij won er exact 107.839.228 euro mee.
0x Laatste beroep Servisch gezin is afgewezen21/08 21u45 - De Standaard: Het beroep van het Servische gezin dat in het gesloten centrum in Steenokkerzeel opgesloten zit, is afgewezen. Het gezin zal dus worden gerepatrieerd, meldt staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA).
0x Voormalige advocaat Donald Trump zal schuldig pleiten aan betalen zwijggeld en fraude21/08 21u30 - De Standaard: Michael Cohen, de voormalige advocaat van Donald Trump, zal dinsdagavond schuldig pleiten aan bankfraude en het schenden van federale campagneregels. Cohen heeft daarover een akkoord bereikt met zijn aanklagers, melden Amerikaanse media.
0x E19 richting Brussel weer vrij na dodelijk ongeval met vrachtwagen21/08 20u30 - De Standaard: De E19 richting Brussel was dinsdagmiddag ter hoogte van het UZA in Edegem urenlang volledig versperd door een gekantelde vrachtwagen. De chauffeur is daarbij overleden.
0x Spaanse ‘wolf pack’ weggejaagd uit openbaar zwembad21/08 19u15 - De Standaard: Enkele leden van het befaamde ‘wolf pack’, een groep van vijf Spaanse mannen die dit jaar werd veroordeeld voor seksueel misbruik, zijn tijdens een bezoek aan een openbaar zwembad in Spanje weggejaagd door woedende badgasten.
0x Sterkste ijs aan Noordpool breekt voor het eerst: ‘Schrikwekkend’21/08 18u45 - De Standaard: Het oudste en dikste zee-ijs nabij de Noordpool is beginnen te scheuren, waardoor water zichtbaar wordt dat anders zelfs in de zomer bevroren is. Het is de eerste keer dat zoiets wordt waargenomen, en dat baart wetenschappers zorgen.
0x Asia Argento ontkent beschuldigingen van seksueel misbruik21/08 18u15 - De Standaard: De Italiaanse actrice Asia Argento, een van de voortrekkers van de #MeToo-beweging, heeft dinsdag ‘elke seksuele betrekking’ met de jonge acteur Jimmy Bennett ontkend. The New York Times schreef eerder dat ze de Amerikaanse acteur en muzikant 380.000 dollar (332.000 euro) had gegeven om hem te laten zwijgen over seksueel misbruik toen hij 17 jaar was.

Statistieken

Artikels:
29473
Gelezen:
26
Aantal lezers nu:
44


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven