vrijdag 23 maart 2018, week 12


U bent nu hier: Meer nieuws van V-bal

Laatste updatecontrole: vandaag om 5u45
 

V-bal

Verbergen Tonen
22/03 17u30  Pieters gespot in uitgaansleven: situatie binnen Stoke verslechterd Erik Pieters, de vaste linksback van Stoke City, maakt het zich flink onmogelijk binnen de selectie van Stoke. De doorgaans basisspeler werd mede dankzij Het blad Stoke Sentinel gespot in het uitgaansleven en daar kwam de trainer ook achter.
22/03 15u00  Erik Pieters wekt verbazing binnen Stoke en krijgt torenhoge boete na uitgaan Erik Pieters, de vaste linksback van Stoke City, maakt het zich flink onmogelijk binnen de selectie van Stoke. De doorgaans basisspeler werd mede dankzij Het blad Stoke Sentinel gespot in het uitgaansleven en daar kwam de trainer ook achter.
21/03 23u00  V.d Looi hoopt op buitenlands avontuur komende zomer Sinds het vertrek van Erwin v.d Looi bij Willem II jl 8 maart, heeft de oefenmeester zijn zinnen gezet op een buitenlands avontuur.
21/03 22u00  Erwin V.d Looi zet zinnen op buitenlands avontuur Sinds het vertrek van Erwin v.d Looi bij Willem II jl 8 maart, heeft de oefenmeester zijn zinnen gezet op een buitenlands avontuur.
21/03 20u45  Oud Willem II trainer V.d Looi zet zinnen op buitenlands avontuur Sinds het vertrek van Erwin v.d Looi bij Willem II jl 8 maart, heeft de oefenmeester zijn zinnen gezet op een buitenlands avontuur.
21/03 16u00  Bosz: Niet gek dat topclubs azen op Matthijs de Ligt Oud Ajax en Borussia Dortmund trainer Peter Bosz vindt het niet gek dat topclubs azen op de handtekening van Ajacied De Ligt.
21/03 15u00  Jaap Stam ontslagen bij Engels Reading Waar Jaap Stam vorig seizoen nog een prima seizoen kende bij het Engelse Reading, wil het dit seizoen allemaal niet vlotten met de club. Waar de club net boven de degradatiestreep bungelt, heeft de club besloten Stam woensdag op straat te zetten.
21/03 14u30  Bosz: Dat topclubs achter De Ligt aanzitten is niet gek Oud Ajax en Borussia Dortmund trainer Peter Bosz vindt het niet gek dat topclubs azen op de handtekening van Ajacied De Ligt.
21/03 13u45  Engels Reading ontslaat Jaap Stam Waar Jaap Stam vorig seizoen nog een prima seizoen kende bij het Engelse Reading, wil het dit seizoen allemaal niet vlotten met de club. Waar de club net boven de degradatiestreep bungelt, heeft de club besloten Stam woensdag op straat te zetten.
21/03 13u00  Bosz: 'Niet meer dan logisch dat topclubs achter De Ligt aanzitten' Oud Ajax en Borussia Dortmund trainer Peter Bosz vindt het niet gek dat topclubs azen op de handtekening van Ajacied De Ligt.
21/03 12u45  Dost: Wil me verdomme laten zien in Oranje Waar Bas Dost de doelpunten aaneen reigt in de Portugese Liga, is de aanvaller van plan zich te laten gelden bij Oranje onder de nieuwe bondscoach.
21/03 12u45  BREAKING: Engels Reading zet Jaap Stam op straat Waar Jaap Stam vorig seizoen nog een prima seizoen kende bij het Engelse Reading, wil het dit seizoen allemaal niet vlotten met de club. Waar de club net boven de degradatiestreep bungelt, heeft de club besloten Stam woensdag op straat te zetten.
21/03 12u45  VIDEO: Oliseh zou spelers behandelen als honden Bij FOX Sports komt Oliseh aan het woord over zijn periode bij Fortuna Sittard, waar hij nog steeds van alles naar zijn hoofd krijgt geslingerd.
21/03 12u30  Locadia kan niet wachten op basisplek bij Brighton Jurgen Locadia heeft het bij het Engelse Brighton goed naar zijn zin, waar hij zich al liet gelden in de FA Cup en in de competitie.
21/03 12u30  Xavi nog twee jaar bij All-Sad: Rol blijft nog onduidelijk In principe is Xavi Hernández de komende twee seizoenen ook nog te bewonderen bij All-Sad, zo meldt de club woensdag zelf.
Laatste update: donderdag 22 maart 2018, 17u30


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
21/03 12u15  Feyenoord en ADO woensdag tegenover elkaar in benefietduelWoensdag 21 maart treffen Feyenoord en ADO Den Haag elkaar in een benefietduel.
21/03 11u30  FC Groningen neemt afscheid van duo Van Nieff en LarsenAan het eind van het seizoen zal FC Groningen in ieder geval afscheid nemen van een tweetal spelers.
21/03 11u00  Locadia is klaar voor basisplek bij Engels BrightonJurgen Locadia heeft het bij het Engelse Brighton goed naar zijn zin, waar hij zich al liet gelden in de FA Cup en in de competitie.
21/03 11u00  Dost wil zich bewijzen in Oranje onder KoemanWaar Bas Dost de doelpunten aaneen reigt in de Portugese Liga, is de aanvaller van plan zich te laten gelden bij Oranje onder de nieuwe bondscoach.
21/03 11u00  All-Sad laat weten contract Xavi te verlengenIn principe is Xavi Hernández de komende twee seizoenen ook nog te bewonderen bij All-Sad, zo meldt de club woensdag zelf.
21/03 10u15  FC Groningen neemt afscheid van Van Nieff en LarsenAan het eind van het seizoen zal FC Groningen in ieder geval afscheid nemen van een tweetal spelers.
21/03 10u15  Feyenoord en ADO treffen elkaar in benefietduelWoensdag 21 maart treffen Feyenoord en ADO Den Haag elkaar in een benefietduel.
21/03 10u15  VIDEO: Oliseh zou spelers als honden hebben behandeldBij FOX Sports komt Oliseh aan het woord over zijn periode bij Fortuna Sittard, waar hij nog steeds van alles naar zijn hoofd krijgt geslingerd.
21/03 10u15  Dost wil zich laten gelden bij Oranje: 'Ben klaar met dat stempel'Waar Bas Dost de doelpunten aaneen reigt in de Portugese Liga, is de aanvaller van plan zich te laten gelden bij Oranje onder de nieuwe bondscoach.
21/03 09u45  Oud PSV-er Locadia klaar voor basisplek bij Engels BrightonJurgen Locadia heeft het bij het Engelse Brighton goed naar zijn zin, waar hij zich al liet gelden in de FA Cup en in de competitie.
21/03 09u15  Boëtius: Soms klonk er gefluit voor ik was ingevallenFeyenoord-aanvaller Jean-Paul Boëtius begon goed aan het seizoen, maar zakte daarna terug. De laatste weken staat Boëtius echter wel weer in de basis, maar hij werd wel flink uitgefloten toen hij terugzakte in zijn niveau.
21/03 09u00  Cruijff over voornaam op shirt: Dat was maar een van de redenenJordi Cruijff had als profvoetballer te maken met een hoog verwachtingspatroon vanwege zijn vader Johan Cruijff. Jordi, momenteel trainer van Maccabi Tel Aviv uit Isräel, speelde als speler met de naam 'Jordi' op zijn shirt in plaats van 'Cruijff'. Volgens hem was dat niet alleen om de druk weg te nemen.
21/03 08u30  Jordi Cruijff over naam op shirt: 'Dat was maar een van de drie redenen'Jordi Cruijff had als profvoetballer te maken met een hoog verwachtingspatroon vanwege zijn vader Johan Cruijff. Jordi, momenteel trainer van Maccabi Tel Aviv uit Isräel, speelde als speler met de naam 'Jordi' op zijn shirt in plaats van 'Cruijff'. Volgens hem was dat niet alleen om de druk weg te nemen.
21/03 08u15  Boëtius baalt: 'Soms klonk er gefluit voor ik daadwerkelijk was ingevallen'Feyenoord-aanvaller Jean-Paul Boëtius begon goed aan het seizoen, maar zakte daarna terug. De laatste weken staat Boëtius echter wel weer in de basis, maar hij werd wel flink uitgefloten toen hij terugzakte in niveau.
20/03 20u15  Kaj Sierhuis ziet in Jong Ajax serieuze titelkandidaatWaar Jong Ajax afgelopen weekend met 4-2 wist te winnen bij De Graafschap, had Kaj Sierhuis een groot aandeel in de klinkende overwinning van de Amsterdammers.
20/03 19u00  KAj Sierhuis: Titel is kroon op werk Jong AjaxWaar Jong Ajax afgelopen weekend met 4-2 wist te winnen bij De Graafschap, had Kaj Sierhuis een groot aandeel in de klinkende overwinning van de Amsterdammers.
20/03 18u45  Interim trainer Robbemond maakt seizoen af bij Willem IIWaar trainer V.d Looi pas geleden bij Willem II de brui eraan gaf, moet Reinier Robbemond het seizoen voor Willem II afmaken.
20/03 18u45  Koeman: Zeist is de plek waar Oranje thuishoortDe nieuwe Oranje bondscoach Ronald Koeman is blij dat Oranje weer voorbereid in Zeist in plaats van in Noordwijk.
20/03 18u45  Buffon eerst Astori met terugkeer in Italiaanse selectieWaar de 40-jarige Buffon in november vorig jaar afscheid nam van de Italiaanse selectie, staat de goalie voor een bijzondere terugkeer.
20/03 17u30  Willem II en Robbemond maken seizoen afWaar trainer V.d Looi pas geleden bij Willem II de brui eraan gaf, moet Reinier Robbemond het seizoen voor Willem II afmaken.
20/03 17u15  Kaj Sierhuis: Jong Ajax is gewoon titelkandidaatWaar Jong Ajax afgelopen weekend met 4-2 wist te winnen bij De Graafschap, had Kaj Sierhuis een groot aandeel in de klinkende overwinning van de Amsterdammers.
20/03 17u15  Buffon keert terug in Italiaanse selectie ter nagedachtenis AstoriWaar de 40-jarige Buffon in november vorig jaar afscheid nam van de Italiaanse selectie, staat de goalie voor een bijzondere terugkeer.
20/03 17u15  Dolberg traint weer met selectie en houdt oog op het WKWaar de Deense aanvaller van Ajax sinds de winterstop aan de kant staat met een voetblessure, meldde Dolberg zich maandag weer op het trainingsveld.
20/03 17u00  Locadia moet zich bij Brighton bewijzen voor KoemanDe overstap naar Brighton afgelopen zomer was voor Locadia een goede, maar nog niet goed genoeg voor bondscoach Ronald Koeman.
20/03 17u00  Koeman lijkt Van Dijk in hoofd te hebben als nieuwe aanvoerder OranjeWaar het gerucht gaat dat Koeman de verdediger van Liverpool wil uitroepen tot nieuwe aanvoerder van Oranje, is Van Dijk nog niet officieel benaderd door de bondscoach.
20/03 16u45  Koeman blij met verblijf in Zeist: 'Hier hoort Oranje thuis'De nieuwe Oranje bondscoach Ronald Koeman is blij dat Oranje weer voorbereid in Zeist in plaats van in Noordwijk.
20/03 16u30  Virgil van Dijk: Hoe mijn carriere nu loopt is gewoon geweldigVirgil van Dijk meldde zich voor het eerst bij het Nederlands elftal als duurste verdediger van de wereld. De 26-jarige Van Dijk kijkt uit naar de oefeninterland met Engeland van vrijdag. Hij meldde zich deze week voor het eerste als duurste verdediger ooit bij Oranje.
20/03 16u15  Kaj Sierhuis: 'Jong Ajax kan gewoon kampioen worden'Waar Jong Ajax afgelopen weekend met 4-2 wist te winnen bij De Graafschap, had Kaj Sierhuis een groot aandeel in de klinkende overwinning van de Amsterdammers.
20/03 16u00  Buffon terug bij Italiaanse selectie ter ere van AstoriWaar de 40-jarige Buffon in november vorig jaar afscheid nam van de Italiaanse selectie, staat de goalie voor een bijzondere terugkeer.
20/03 16u00  Reinier Robbemond maakt seizoen af bij Willem IIWaar trainer V.d Looi pas geleden bij Willem II de brui eraan gaf, moet Reinier Robbemond het seizoen voor Willem II afmaken.
20/03 11u15  Van Dijk: 'Geweldig hoe mijn carrière nu loopt'Virgil van Dijk meldde zich voor het eerst bij het Nederlands elftal als duurste verdediger van de wereld. De 26-jarige Van Dijk kijkt uit naar de oefeninterland met Engeland van vrijdag. Hij meldde zich deze week voor het eerste als duurste verdediger ooit bij Oranje.
20/03 09u45  Van Marwijk begint Australisch avontuur in OlsoWaar voor Ronald Koeman maandag het avontuur begon bij Oranje, was dat voor Van Marwijk in Olso met zijn Australië.
20/03 09u00  Deschamps: Iedereen ziet dat Pogba daar niet gelukkig isDe spelmaker en Fransman Pogba kent een moeilijk seizoen bij het Engelse Manchester United, iets wat ook Frans bondscoach Didier Deschamps niet is ontgaan.
20/03 08u45  Van Marwijk maandag aan avontuur bij Soccerroos begonnenWaar voor Ronald Koeman maandag het avontuur begon bij Oranje, was dat voor Van Marwijk in Olso met zijn Australië.
20/03 08u45  Thesker: Ik ben best wel naar de kloteVerdediger Stefan Thesker van FC Twente kon zaterdag met zijn ploeg weer geen zege boeken. In eigen huis werd het 2-2 tegen Willem II en degradatie naar de Jupiler League komt steeds dichterbij voor de club uit Enschede.
20/03 08u15  Hateboer bij Oranje: Had er rekening mee gehoudenAtalanta Bergamo-rechtsback Hans Hateboer is blij met zijn selectie voor het Nederlands elftal. De 24-jarige Hateboer kwam nog nooit uit voor het Nederlands elftal, maar dat hij in de definitieve selectie zit verrast hem niet.
20/03 07u45  Meningen verdeeld wanneer Cocu aanblijft bij PSV volgend seizoenWaar Cocu eerder afgelopen weekend aangaf het naar zijn zin te hebben bij PSV, lijkt de oefenmeester ook volgend seizoen de Eindhovenaren nog onder zijn hoede te willen hebben.
20/03 07u30  Hateboer niet bij selectie: Had er wel rekening mee gehoudenAtalanta Bergamo-rechtsback Hans Hateboer is blij met zijn selectie voor het Nederlands elftal. De 24-jarige Hateboer kwam nog nooit uit voor het Nederlands elftal, maar dat hij in de definitieve selectie zit verrast hem niet echt.
20/03 07u30  Didier Deschamps: 'Pogba zal nooit gelukkig zijn bij Man. United'De spelmaker en Fransman Pogba kent een moeilijk seizoen bij het Engelse Manchester United, iets wat ook Frans bondscoach Didier Deschamps niet is ontgaan.
20/03 07u30  Van Marwijk in Olso begonnen bij AustraliëWaar voor Ronald Koeman maandag het avontuur begon bij Oranje, was dat voor Van Marwijk in Olso met zijn Australië.
20/03 07u30  FC Twente verdediger Thesker: Ik ben best wel opFC Twente-verdediger Stefan Thesker kon zaterdag met zijn ploeg weer geen zege boeken. In eigen huis werd het 2-2 tegen Willem II en degradatie naar de Jupiler League komt steeds dichterbij voor de club uit Enschede.
20/03 07u30  Eredivisieclubs stemmen unaniem voor invoering VARIn de Algemene vergadering betaald voetbal is maandag unaniem besloten dat per ingang van het volgend seizoen de videoscheidsrechter gebruikt gaat worden in de Eredivisie.
20/03 07u30  Italiaanse bondscoach denkt nog aan BalotelliWaar de Italiaanse aanvaller van het Franse Nice niet voorkomt in de selectie van de Italianen, kan dat in de toekomst nog altijd veranderen.
20/03 07u30  Koeman denkt aan Virgil van Dijk als nieuwe Oranje aanvoerderWaar het gerucht gaat dat Koeman de verdediger van Liverpool wil uitroepen tot nieuwe aanvoerder van Oranje, is Van Dijk nog niet officieel benaderd door de bondscoach.
20/03 00u00  Dortmund spelers hebben aanslag van vorig jaar nog niet verwerktDe aanslag op de spelersbus van het Duitse Borussia Dortmund laat nog altijd zijn sporen na binnen de club.
20/03 00u00  Duo Van Halst en Verbeek maken seizoen af bij FC TwenteHet is onrustig bij FC Twente, wat sinds afgelopen weekend op de laatste plaats van de Eredivisie staat.
19/03 23u45  Meningen verdeeld over aanblijven Cocu bij PSV volgend seizoenWaar Cocu eerder afgelopen weekend aangaf het naar zijn zin te hebben bij PSV, lijkt de oefenmeester ook volgend seizoen de Eindhovenaren nog onder zijn hoede te willen hebben.
19/03 23u30  Koeman hoopt op volwassenheid Memphis en gooit deur Robben definitief dichtWaar de Oranje internationals maandag bijeenkwamen om zich voor te bereiden op de komende twee oefenduels, sprak Koeman vast vol lof over enkele spelers.
19/03 23u30  Videoscheids komend seizoen ingevoerd in EredivisieIn de Algemene vergadering betaald voetbal is maandag unaniem besloten dat per ingang van het volgend seizoen de videoscheidsrechter gebruikt gaat worden in de Eredivisie.
19/03 23u00  Koeman sprak met Advocaat en Van Gaal: Ongelooflijk he!Waar de nieuwe Oranje bondscoach Ronald Koeman al veel voorwerk heeft gedaan, ging de nieuwe bondscoach al langs bij verschillende spelers.
19/03 23u00  Balotelli nog steeds in beeld bij Italiaanse bondscoachWaar de Italiaanse aanvaller van het Franse Nice niet voorkomt in de selectie van de Italianen, kan dat in de toekomst nog altijd veranderen.
19/03 22u45  Aanslag op bus Dortmund laat nog altijd zijn sporen na binnen clubDe aanslag op de spelersbus van het Duitse Borussia Dortmund laat nog altijd zijn sporen na binnen de club.
19/03 22u45  Ajax ziet Dolberg na maanden afwezigheid terug op trainingsveldWaar de Deense aanvaller van Ajax sinds de winterstop aan de kant staat met een voetblessure, meldde Dolberg zich maandag weer op het trainingsveld.
19/03 22u45  Van Halst en Verbeek blijven tot eind seizoen bij FC TwenteHet is onrustig bij FC Twente, wat sinds afgelopen weekend op de laatste plaats van de Eredivisie staat.
19/03 22u45  Eredivisie clubs unaniem voor invoering videoscheidsIn de Algemene vergadering betaald voetbal is maandag unaniem besloten dat per ingang van het volgend seizoen de videoscheidsrechter gebruikt gaat worden in de Eredivisie.
19/03 22u45  Meningen verdeeld over nog een seizoen Cocu aan het roer bij PSVWaar Cocu eerder afgelopen weekend aangaf het naar zijn zin te hebben bij PSV, lijkt de oefenmeester ook volgend seizoen de Eindhovenaren nog onder zijn hoede te willen hebben.
19/03 22u30  Ronald Koeman oppert Van Dijk als nieuwe aanvoerder OranjeWaar het gerucht gaat dat Koeman de verdediger van Liverpool wil uitroepen tot nieuwe aanvoerder van Oranje, is Van Dijk nog niet officieel benaderd door de bondscoach.
19/03 22u30  Koeman: Robben gesloten boek, Memphis moet kar gaan trekkenWaar de Oranje internationals maandag bijeenkwamen om zich voor te bereiden op de komende twee oefenduels, sprak Koeman vast vol lof over enkele spelers.
19/03 22u00  Hateboer niet verrast over selectie: 'Ik hield er rekening mee'Atalanta Bergamo-rechtsback Hans Hateboer is blij met zijn selectie voor het Nederlands elftal. De 24-jarige Hateboer kwam nog nooit uit voor het Nederlands elftal, maar dat hij in de definitieve selectie zit verrast hem niet echt.
19/03 21u45  Koeman bezocht Van Gaal en Advocaat om advies in te winnenWaar de nieuwe Oranje bondscoach Ronald Koeman al veel voorwerk heeft gedaan, ging de nieuwe bondscoach al langs bij verschillende spelers.
19/03 21u45  Ajax begroet Dolberg terug op trainingsveldWaar de Deense aanvaller van Ajax sinds de winterstop aan de kant staat met een voetblessure, meldde Dolberg zich maandag weer op het trainingsveld.
19/03 21u15  Koeman lijkt Van Dijk te willen uitroepen tot nieuwe Oranje aanvoerderWaar het gerucht gaat dat Koeman de verdediger van Liverpool wil uitroepen tot nieuwe aanvoerder van Oranje, is Van Dijk nog niet officieel benaderd door de bondscoach.
19/03 21u15  Koeman: 'Deur Robben blijft gesloten, Memphis moet kar trekken'Waar de Oranje internationals maandag bijeenkwamen om zich voor te bereiden op de komende twee oefenduels, sprak Koeman vast vol lof over enkele spelers.
19/03 21u15  Eredivisieclubs allemaal voor invoering videoscheidsrechterIn de Algemene vergadering betaald voetbal is maandag unaniem besloten dat per ingang van het volgend seizoen de videoscheidsrechter gebruikt gaat worden in de Eredivisie.
19/03 21u00  FC Twente-verdediger Thesker: 'Ik ben best wel naar de klote'FC Twente-verdediger Stefan Thesker kon zaterdag met zijn ploeg weer geen zege boeken. In eigen huis werd het 2-2 tegen Willem II en degradatie naar de Jupiler League komt steeds dichterbij voor de club uit Enschede.
19/03 19u30  Van Hanegem: PSV worstelt zich naar de titel, AZ is topclubWaar PSV tegen VVV een man meer situatie nodig had om de Venlonaren over de knie te leggen, vraagt Van Hanegem zich af of dat ook was gelukt tegen 11 man.
19/03 19u30  Locadia niet bij Oranje: Wordt nog harder werkenDe overstap naar Brighton afgelopen zomer was voor Locadia een goede, maar nog niet goed genoeg voor bondscoach Ronald Koeman.
19/03 19u30  Thiago Silva: Neymar blijft komende zomer gewoon in ParijsNu de seizoenen in Europa bijna ten einde lopen, kan PSG zich richten op de landstitel dit seizoen. Maar een andere discussie breekt los over een eventueel vertrek van Neymar.
19/03 19u30  Berghuis: Van Persie zit op een veel ander level dan wijTegen PEC Zwolle was Robin van Persie tweemaal trefzeker in het met 4-3 gewonnen competitieduel. Waar de routinier een groot aandeel had in de zege op kunstgras.
19/03 18u45  Messi: Dit is de laatste kans voor deze generatie op het WKLionel Messi en Argentinie maakt zich op voor het komende eindtoernooi in Rusland, waar Messi spreekt over een laatste kans op de wereldtitel voor dit Argentinie.
19/03 18u30  Ziyech liet tegen Sparta de echte Ziyech zien en snoert critici de mondKritiek zal er altijd zijn op Ajacied Hakim Ziyech, maar met twee treffers tegen Sparta liet Ziyech zijn voeten spreken.
19/03 18u15  Berghuis: Van Persie van compleet andere planeetTegen PEC Zwolle was Robin van Persie tweemaal trefzeker in het met 4-3 gewonnen competitieduel. Waar de routinier een groot aandeel had in de zege op kunstgras.
19/03 18u00  Thiago Silva: Neymar volgend seizoen gewoon bij PSGNu de seizoenen in Europa bijna ten einde lopen, kan PSG zich richten op de landstitel dit seizoen. Maar een andere discussie breekt los over een eventueel vertrek van Neymar.
19/03 18u00  Van Hanegem: PSV topclub? alleen AZ komt daarvoor in aanmerkingWaar PSV tegen VVV een man meer situatie nodig had om de Venlonaren over de knie te leggen, vraagt Van Hanegem zich af of dat ook was gelukt tegen 11 man.
19/03 18u00  Messi: Komende zomer laatste kans op goud voor dit ArgentinieLionel Messi en Argentinie maakt zich op voor het komende eindtoernooi in Rusland, waar Messi spreekt over een laatste kans op de wereldtitel voor dit Argentinie.
19/03 17u15  Hakim Ziyech met twee treffers dodelijk naar criticiKritiek zal er altijd zijn op Ajacied Hakim Ziyech, maar met twee treffers tegen Sparta liet Ziyech zijn voeten spreken.
19/03 17u15  Locadia nog niet bij Oranje: 'Moet dus nog harder werken'De overstap naar Brighton afgelopen zomer was voor Locadia een goede, maar nog niet goed genoeg voor bondscoach Ronald Koeman.
19/03 17u15  Van Hanegem fileerrt PSV: 'Het was weer een complete worsteling'Waar PSV tegen VVV een man meer situatie nodig had om de Venlonaren over de knie te leggen, vraagt Van Hanegem zich af of dat ook was gelukt tegen 11 man.
19/03 16u45  Feyenoorders lovend over Van Persie: 'Zit op een heel ander level'Tegen PEC Zwolle was Robin van Persie tweemaal trefzeker in het met 4-3 gewonnen competitieduel. Waar de routinier een groot aandeel had in de zege op kunstgras.
19/03 16u45  Messi: 'Laatste kans met dit Argentinie voor winnen wereldtitel'Lionel Messi en Argentinie maakt zich op voor het komende eindtoernooi in Rusland, waar Messi spreekt over een laatste kans op de wereldtitel voor dit Argentinie.
19/03 16u45  Discussie breekt los: 'Vertrekt Neymar bij PSG of niet?'Nu de seizoenen in Europa bijna ten einde lopen, kan PSG zich richten op de landstitel dit seizoen. Maar een andere discussie breekt los over een eventueel vertrek van Neymar.
19/03 10u45  Sneijder wil grotere rol van betekenis spelen in QatarWesley Sneijder lijkt zijn draai helemaal te hebben gevonden in het Midden Oosten in Qatar, zo goed dat de recordinternational zelfs openstaat voor een andere functie bij Qatar.
19/03 08u45  Sneijder denkt aan WK 2022 en wil meer bij QatarWesley Sneijder lijkt zijn draai helemaal te hebben gevonden in het Midden Oosten in Qatar, zo goed dat de recordinternational zelfs openstaat voor een andere functie bij Qatar.
19/03 08u30  Ronaldo kent 50e hattrick bij 6-3 zege op GironaZondagavond heeft Real Madrid en voornamelijk Ronaldo laten zien dat hij het voetballen allerminst is verleerd.
19/03 08u15  Rondje Europa: Spanje, Engeland, Duitsland beslist, PSV is er bijnaThe Day after het weekend van 17 en 18 maart, waar de beslissing in Spanje, Engeland en Duitsland zo goed als is gevallen.
19/03 08u00  Bas Dost meldt zich bij Oranje na goal en assist tegen Rio AveZondagavond heeft Sporting Portugal met 2-0 gewonnen in de subtopper tegen Rio Ave, waar Bas Dost een belangrijke rol had.
19/03 00u45  Ronaldo grote man bij Real met vier goals en assit bij 3-6 zege op GironaZondagavond heeft Real Madrid en voornamelijk Ronaldo laten zien dat hij het voetballen allerminst is verleerd.
19/03 00u15  Napoli profiteert van puntverlies Juventus en wint van GironaWaar Napoli dacht op de landstitel af te stevenen in de Serie A, was het in begin van deze maand in kort tijdsbestek alle titelkansen kwijt.
18/03 23u45  Ajax wint ruim van Sparta en houdt titelaspiratie in levenPSV wist eerder dit weekend te winnen van VVV-Venlo en dus was het noodzakelijk voor de Amsterdamse club om ook te winnen. Ajax heeft zondagmiddag goede zaken gedaan en blijft dus volop in de strijd om de titel.
18/03 23u45  Sporting wint van Rio Ave, Bas Dost geeft visitekaartje af aan KoemanZondagavond heeft Sporting Portugal met 2-0 gewonnen in de subtopper tegen Rio Ave, waar Bas Dost een belangrijke rol had.
18/03 23u45  Napoli wint nipt van Girona en loopt tot twee punten in op JuventusWaar Napoli dacht op de landstitel af te stevenen in de Serie A, was het in begin van deze maand in kort tijdsbestek alle titelkansen kwijt.
18/03 23u30  Ronaldo steelt show tegen Girona met vier treffers en een assistZondagavond heeft Real Madrid en voornamelijk Ronaldo laten zien dat hij het voetballen allerminst is verleerd.
18/03 23u30  Sneijder wil meer in Qatar: 'Nederland doet me niks meer'Wesley Sneijder lijkt zijn draai helemaal te hebben gevonden in het Midden Oosten in Qatar, zo goed dat de recordinternational zelfs openstaat voor een andere functie bij Qatar.
18/03 20u15  Ajax houdt titelaspiraties levend door grote zege op SpartaPSV wist eerder dit weekend te winnen van VVV-Venlo en dus was het noodzakelijk voor de Amsterdamse club om ook te winnen. Ajax heeft zondagmiddag goede zaken gedaan en blijft dus volop in de strijd om de titel.
18/03 13u30  PSV langs 10 man van VVV in laatste 30 minutenPSV heeft zaterdagavond met weinig inspanning opnieuw drie punten aan het totaal weten toe te voegen. Tegen VVV speelde PSV de tweede helft met een man meer, wat de doorbraak gaf voor de Eindhovenaren.
18/03 12u00  PSV heeft na rode kaart Seuntjes genoeg aan 30 minuten tegen VVVPSV heeft zaterdagavond met weinig inspanning opnieuw drie punten aan het totaal weten toe te voegen. Tegen VVV speelde PSV de tweede helft met een man meer, wat de doorbraak gaf voor de Eindhovenaren.
18/03 11u15  Cocu: 'Ook zonder die rode kaart hadden we wel gescoord'De oefenmeester van PSV keek met een goed gevoel terug op het duel met VVV Venlo, waar opnieuw een zege werd geboekt in eigen huis.
18/03 11u00  PSV pakt met man meer situatie zege in laatste 30 minuten tegen VVVPSV heeft zaterdagavond met weinig inspanning opnieuw drie punten aan het totaal weten toe te voegen. Tegen VVV speelde PSV de tweede helft met een man meer, wat de doorbraak gaf voor de Eindhovenaren.
17/03 19u15  Ibra: Als ik dat wil dan ga ik mee naar het WKHet nieuws dat Zlatan Ibrahimovic hardop denkt aan een terugkeer bij het nationale efltal van Zweden wordt steeds hardnekkiger.
17/03 18u30  Cocu wil ook volgend seizoen doorgaan bij PSVNog een aantal wedstrijden en dat zit het seizoen 2017/2018 er weer op, en kan PSV wellicht met de 24e landstitel aan de haal mits het gewoon blijft winnen.
17/03 18u30  Spaan: Waarom wel Kluivert en geen Bergwijn bij Oranje?Waar de selectie van Oranje natuurlijk weer de nodige vraagtekens heeft opgeroepen, heeft ook columnist Henk Spaan zijn mening klaar.
17/03 18u30  Dani de Wit: Vergelijking met Klaassen streelt meVrijdagavond wist Jong Ajax met 2-4 te winnen op bezoek bij De Graafschap, waar Dani de Wit belangrijk was in de zege van de Amsterdammers.
17/03 18u15  Westerhof: Lozano zoekt graag het randje op, iedere keer opnieuwHirving Lozano, de Mexicaanse middenvelder, keert voor het duel met VVV terug in de selectie van Cocu.
17/03 18u15  Gomes: Terugkeer naar PSV was meer een geintjeVorig jaar november liet Gomes met een tweet menig PSV harten opnieuw sneller doen kloppen, met een tweet over een mogelijke terugkeer naar PSV.
17/03 17u15  VIDEO: Perr Schuurs doet het opnieuw van afstandFortuna middenvelder Perr Schuurs laat opnieuw zijn voeten spreken, wat een heerlijke goal.
17/03 17u15  The Sun: Stewards Barcelona mishandelden Chelsea-fansDe fans van Chelsea hopen na de verloren Champions League wedstrijd nog op gerechtigheid als het gaat om mishandelde fans. De stewards van FC Barcelona zouden zich hebben misdragen op het avondje in het miljoenenbal.
17/03 17u00  Donderspeech Groenendijk levert ADO zege op bij ExcelsiorVrijdagavond wist ADO Den Haag van het Kralingse Excelsior te winnen, maar de zege kwam maar moeilijk tot stand. Pas in de tweede helft ging de ploeg uit de hofstad voetballen, mede door de donderspeech van Groenendijk.
17/03 17u00  Dani de Wit, de nieuwe Davy Klaassen van AjaxVrijdagavond wist Jong Ajax met 2-4 te winnen op bezoek bij De Graafschap, waar Dani de Wit belangrijk was in de zege van de Amsterdammers.
17/03 17u00  Spaan twijfelt: Is Kluivert beter dan Bergwijn?Waar de selectie van Oranje natuurlijk weer de nodige vraagtekens heeft opgeroepen, heeft ook columnist Henk Spaan zijn mening klaar.
17/03 17u00  Cocu wil ook volgend jaar voor de groep staan bij PSVNog een aantal wedstrijden en dat zit het seizoen 2017/2018 er weer op, en kan PSV wellicht met de 24e landstitel aan de haal mits het gewoon blijft winnen.
17/03 16u45  VIDEO: Michel Vorm geeft Koeman reden tot nadenkenSwansea doelman Michel Vorm stond tegen Tottenham in de FA Cup zijn mannetje, met prachtige reddingen hield hij zijn ploeg op de been. Een visitekaartje aan het adres van Ronald Koeman.
17/03 16u30  Westerhof: Lozano had het in Mexico veel anders dan hier in NederlandHirving Lozano, de Mexicaanse middenvelder, keert voor het duel met VVV terug in de selectie van Cocu.
17/03 16u15  VIDEO: Wereldgoal van Fortuna middenvelder Perr SchuursFortuna middenvelder Perr Schuurs laat opnieuw zijn voeten spreken, wat een heerlijke goal.
17/03 16u15  Ibra lijkt terugkeer bij Zweden wel te zien zitten voor het WKHet nieuws dat Zlatan Ibrahimovic hardop denkt aan een terugkeer bij het nationale efltal van Zweden wordt steeds hardnekkiger.
17/03 16u15  VIDEO: Son van Tottenham loopt milimeters buitenspelDe grensrechter beschikt over een arendsoog, in het FA Cup duel tussen Swansea en Tottenham wordt spits Son teruggefloten voor buitenspel. Net wel of net niet, de goal gaat niet door.
17/03 16u00  Gomes: 'Terugkeer naar PSV is en blijft lastig verhaal'Vorig jaar november liet Gomes met een tweet menig PSV harten opnieuw sneller doen kloppen, met een tweet over een mogelijke terugkeer naar PSV.
17/03 16u00  Henk Spaan: 'Kluivert beter dan Bergwijn?'Waar de selectie van Oranje natuurlijk weer de nodige vraagtekens heeft opgeroepen, heeft ook columnist Henk Spaan zijn mening klaar.
17/03 16u00  VIDEO: Michel Vorm geeft visitekaartje af aan Ronald KoemanSwansea doelman Michel Vorm stond tegen Tottenham in de FA Cup zijn mannetje, met prachtige reddingen hield hij zijn ploeg op de been. Een visitekaartje aan het adres van Ronald Koeman.
17/03 16u00  Cocu denkt nog niet aan opstappen: 'Heb het prima naar mijn zin'Nog een aantal wedstrijden en dat zit het seizoen 2017/2018 er weer op, en kan PSV wellicht met de 24e landstitel aan de haal mits het gewoon blijft winnen.
17/03 15u45  V.d Brom: Dit is niet meer alledaags in het voetballevenWaar AZ trainer V.d Brom eerder al uitsprak de intentie te had langer te blijven bij AZ, is daar vrijdag daad bij het woord gevoegd.
17/03 15u45  Titelstrijd: PSV wil eerherstel tegen VVV, Ajax treft AdvocaatSpeelronde 28 in de Eredivisie in het weekend van 17 en 18 maart, waar PSV thuis tegen VVV naar eerherstel zoekt.
17/03 15u15  Hans Westerhof: 'Lozano zoekt gewoon het randje op'Hirving Lozano, de Mexicaanse middenvelder, keert voor het duel met VVV terug in de selectie van Cocu.
17/03 15u15  Dani de Wit gezien als nieuwe Davy Klaassen bij AjaxVrijdagavond wist Jong Ajax met 2-4 te winnen op bezoek bij De Graafschap, waar Dani de Wit belangrijk was in de zege van de Amsterdammers.
17/03 15u15  ADO wint na donderspeech GroenendijkVrijdagavond wist ADO Den Haag van het Kralingse Excelsior te winnen, maar de zege kwam maar moeilijk tot stand. Pas in de tweede helft ging de ploeg uit de hofstad voetballen, mede door de donderspeech van Groenendijk.
17/03 13u00  Fans Chelsea hopen op vervolging Barça-stewards na mishandelingenDe fans van Chelsea hopen na de verloren Champions League wedstrijd nog op gerechtigheid als het gaat om mishandelde fans. De stewards van FC Barcelona zouden zich hebben misdragen op het avondje in het miljoenenbal.
16/03 23u30  Felipe Luis breekt kuitbeen, WK lijkt aan zijn neus voorbij te gaanFilipe Luís, de verdediger van het Spaanse Atletico Madrid, heeft donderdagavond in het duel met Lokomotiv Moskou een beenbreuk opgelopen.
16/03 23u00  V.d Brom nog een jaar aan het roer bij AZWaar AZ trainer V.d Brom eerder al uitsprak de intentie te had langer te blijven bij AZ, is daar vrijdag daad bij het woord gevoegd.
16/03 22u45  CL loting: Real tegenover verliezend finalist 2017Vrijdag is de loting voor de kwartfinales van de Champions League voltrokken, waar de finale van vorig seizoen nu in de kwartfinale is.
16/03 22u30  Ten Hag: Heel erg mooi voor Kluivert nu al in OranjeVrijdag werd bekend dat Ronald Koeman een beroep doet op drie Ajacieden in de definitieve selectie van Oranje.
16/03 22u15  Felipe Luis moet WK vrezen na opgelopen beenbreukFilipe Luís, de verdediger van het Spaanse Atletico Madrid, heeft donderdagavond in het duel met Lokomotiv Moskou een beenbreuk opgelopen.
16/03 22u15  AZ en Van de Brom ook volgend seizoen met elkaar doorWaar AZ trainer V.d Brom eerder al uitsprak de intentie te had langer te blijven bij AZ, is daar vrijdag daad bij het woord gevoegd.
16/03 22u15  Loting Europa League: Dost treft Atletico en Diego CostaVrijdag heeft de Europa League loting plaatsgevonden voor de kwartfinales.
16/03 22u00  Loting CL: Real tegenover Juventus. Engels onderonsjeVrijdag is de loting voor de kwartfinales van de Champions League voltrokken, waar de finale van vorig seizoen nu in de kwartfinale is.
16/03 22u00  Ten Hag: Schitterend voor Kluivert dat hij is opgeroepen voor OranjeVrijdag werd bekend dat Ronald Koeman een beroep doet op drie Ajacieden in de definitieve selectie van Oranje.
16/03 21u30  Champions League: Real opnieuw tegenover Juve, Engels onderonsjeVrijdag is de loting voor de kwartfinales van de Champions League voltrokken, waar de finale van vorig seizoen nu in de kwartfinale is.
16/03 21u00  Atletico Madrid speler Filipe Luís loopt beenbreuk op en vreest WKFilipe Luís, de verdediger van het Spaanse Atletico Madrid, heeft donderdagavond in het duel met Lokomotiv Moskou een beenbreuk opgelopen.
16/03 21u00  Europa League: Dost tegenover Diego Costa, Arsenal tegen CSKAVrijdag heeft de Europa League loting plaatsgevonden voor de kwartfinales.
16/03 21u00  Champions League: Real opnieuw tegenover Juve, Engelans onderonsjeVrijdag is de loting voor de kwartfinales van de Champions League voltrokken, waar de finale van vorig seizoen nu in de kwartfinale is.
16/03 20u45  Ten Hag: 'Kluivert in Oranje is voor hem schitterend'Vrijdag werd bekend dat Ronald Koeman een beroep doet op drie Ajacieden in de definitieve selectie van Oranje.
16/03 20u45  AZ en V.d Brom gaan nog jaar met elkaar doorWaar AZ trainer V.d Brom eerder al uitsprak de intentie te had langer te blijven bij AZ, is daar vrijdag daad bij het woord gevoegd.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

3x VIDEO: Oliseh zou spelers behandelen als honden21/03 12u45 - V-bal: Bij FOX Sports komt Oliseh aan het woord over zijn periode bij Fortuna Sittard, waar hij nog steeds van alles naar zijn hoofd krijgt geslingerd.
3x Jaap Stam ontslagen bij Engels Reading21/03 15u00 - V-bal: Waar Jaap Stam vorig seizoen nog een prima seizoen kende bij het Engelse Reading, wil het dit seizoen allemaal niet vlotten met de club. Waar de club net boven de degradatiestreep bungelt, heeft de club besloten Stam woensdag op straat te zetten.
3x V.d Looi hoopt op buitenlands avontuur komende zomer21/03 23u00 - V-bal: Sinds het vertrek van Erwin v.d Looi bij Willem II jl 8 maart, heeft de oefenmeester zijn zinnen gezet op een buitenlands avontuur.
2x Xavi nog twee jaar bij All-Sad: Rol blijft nog onduidelijk21/03 12u30 - V-bal: In principe is Xavi Hernández de komende twee seizoenen ook nog te bewonderen bij All-Sad, zo meldt de club woensdag zelf.
2x Locadia kan niet wachten op basisplek bij Brighton21/03 12u30 - V-bal: Jurgen Locadia heeft het bij het Engelse Brighton goed naar zijn zin, waar hij zich al liet gelden in de FA Cup en in de competitie.
2x BREAKING: Engels Reading zet Jaap Stam op straat21/03 12u45 - V-bal: Waar Jaap Stam vorig seizoen nog een prima seizoen kende bij het Engelse Reading, wil het dit seizoen allemaal niet vlotten met de club. Waar de club net boven de degradatiestreep bungelt, heeft de club besloten Stam woensdag op straat te zetten.
2x Dost: Wil me verdomme laten zien in Oranje21/03 12u45 - V-bal: Waar Bas Dost de doelpunten aaneen reigt in de Portugese Liga, is de aanvaller van plan zich te laten gelden bij Oranje onder de nieuwe bondscoach.
2x Bosz: 'Niet meer dan logisch dat topclubs achter De Ligt aanzitten'21/03 13u00 - V-bal: Oud Ajax en Borussia Dortmund trainer Peter Bosz vindt het niet gek dat topclubs azen op de handtekening van Ajacied De Ligt.
2x Bosz: Dat topclubs achter De Ligt aanzitten is niet gek21/03 14u30 - V-bal: Oud Ajax en Borussia Dortmund trainer Peter Bosz vindt het niet gek dat topclubs azen op de handtekening van Ajacied De Ligt.
2x Erwin V.d Looi zet zinnen op buitenlands avontuur21/03 22u00 - V-bal: Sinds het vertrek van Erwin v.d Looi bij Willem II jl 8 maart, heeft de oefenmeester zijn zinnen gezet op een buitenlands avontuur.

Statistieken

Artikels:
33674
Gelezen:
8008
Aantal lezers nu:
29


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven