vrijdag 23 maart 2018, week 12


U bent nu hier: Meer nieuws van VRT NWS pagina 3

Laatste updatecontrole: vandaag om 5u45
 

VRT NWS

Verbergen Tonen
23/03 00u15  Europese leiders wijzen Rusland unaniem met de vinger voor gifaanval in Salisbury De Europese staatshoofden en regeringsleiders wijzen Rusland unaniem als de schuldige aan voor de gifaanval op oud-dubbelspion Sergei Skripal en zijn dochter in Salisbury begin deze maand. Dat blijkt donderdagavond uit een tweet van Europese Raadsvoorzitter Donald Tusk.16 
23/03 00u15  Alweer een wissel in het Witte Huis: veiligheidsadviseur McMaster vertrekt Lees meer >15 
22/03 23u00  ?Water is in Vlaanderen niet duur genoeg? Bio-ingenieur Marjolein Vanoppen (UGent) vindt dat we in Vlaanderen eigenlijk te weinig betalen voor ons drinkwater. Met die straffe uitspraak kaart Vanoppen aan dat we niet genoeg beseffen hoe kostbaar ons drinkbaar water is. ?We hebben maar onze kraan open te draaien en daar komt perfect drinkbaar water uit. Dat is veel te vanzelfsprekend voor ons, terwijl we niet beseffen dat water ook in Vlaanderen schaars wordt.?
22/03 23u00  Gilles De Coster is kwaad: "Stop met artikels te schrijven op basis van breinscheten op Twitter" Gilles De Coster is razend dat kranten soms kandidaten van tv-programma's door de mangel halen door negatieve commentaren van enkelingen op Twitter in artikels uit te vergroten. Dat zegt de maker van onder meer 'De mol' in 'De bende van Annemie'.
22/03 22u00  Wie beter dan Luke Skywalker om een "Skywalk" te openen? Op Gibraltar, het Britse schiereiland dat vasthangt aan Spanje, is een nieuwe loopbrug geopend. De zogenoemde 'skywalk' biedt toeristen een panoramische uitzicht vanop de rots van Gibraltar. Wie beter dan Mark Hamill, de acteur die Luke Skywalker speelt in 'Star Wars' om de 'skywalk' te openen?
22/03 22u00  Keniaanse rechtbank: ?Gedwongen anaal onderzoek bij homoseksuele mannen grenst aan marteling? In Kenia heeft een rechter beslist dat het gedwongen anaal onderzoek bij mannen, die homoseksueel zouden zijn, een illegale praktijk is en grenst aan marteling. Het anale onderzoek werd uitgevoerd om na te gaan of twee mannen met elkaar seks hebben gehad. Homoseksualiteit is verboden in Kenia.
22/03 22u00  Gezocht: vrienden op het werk Lees meer >
22/03 22u00  Gilles De Coster is kwaad: "Stop met artikels te schrijven op basis van commentaren op Twitter" Gilles De Coster is razend dat kranten soms kandidaten van tv-programma's door de mangel halen door negatieve commentaren van enkelingen op Twitter in artikels uit te vergroten. Dat zegt de maker van onder meer 'De mol' in 'De bende van Annemie'.
22/03 22u00  Professor Jonathan Holslag: "Defensie wantrouwt de politiek, vooral het gebrek aan langetermijnvisie" Lees meer >
22/03 20u45  Merrie gezocht: Actie op sociale media moet veulen helpen Een veulen dat dinsdag in een paardenkliniek werd geboren heeft zijn moeder verloren. Het dier wordt verzorgd in de paardenkliniek Equitom, maar dat kost handenvol geld. Op sociale media is een actie voor het dier opgestart.
22/03 20u45  "Ook Europese bedrijven en consumenten kunnen getroffen worden als Trump China aanpakt" De Amerikaanse president Donald Trump gaat voor 60 miljard dollar economische maatregelen nemen tegen China. Europa blijft voorlopig buiten schot van Amerikaanse heffingen. 'Maar als Trump China aanpakt, zullen ook Europese bedrijven en consumenten getroffen worden', zegt KBC-hoofdeconoom Jan Van Hove.
22/03 20u45  Wat staat de F-16-klokkenluider van het leger te wachten? Lees meer >
22/03 20u45  Beet Naya opnieuw een schaap dood? Vlak bij het militair domein in Leopoldsburg is wellicht een schaap doodgebeten door een wolf. De eigenaar vond het dode dier woensdagochtend in een gracht en verwittigde het meldpunt Welkomwolf.be.
22/03 20u45  Het ?Klappen? van Ruben Van Gucht: een vorm van taalaccomodatie Lees meer >
22/03 19u30  John Dowd, Trumps advocaat in het Rusland-dossier, stapt op Advocaat John Dowd zal de Amerikaanse president Donald Trump niet langer verdedigen in het onderzoek van speciaal aanklager Robert Mueller naar Russische inmenging in de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Hij heeft ontslag genomen.
Laatste update: vandaag om 0u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
Geen oude hoofdpunten gevonden.
1 2


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

16x Europese leiders wijzen Rusland unaniem met de vinger voor gifaanval in Salisbury23/03 00u15 - VRT NWS: De Europese staatshoofden en regeringsleiders wijzen Rusland unaniem als de schuldige aan voor de gifaanval op oud-dubbelspion Sergei Skripal en zijn dochter in Salisbury begin deze maand. Dat blijkt donderdagavond uit een tweet van Europese Raadsvoorzitter Donald Tusk.
15x Alweer een wissel in het Witte Huis: veiligheidsadviseur McMaster vertrekt23/03 00u15 - VRT NWS: Lees meer >
7x Het ?Klappen? van Ruben Van Gucht: een vorm van taalaccomodatie22/03 20u45 - VRT NWS: Lees meer >
7x Gilles De Coster is kwaad: "Stop met artikels te schrijven op basis van breinscheten op Twitter"22/03 23u00 - VRT NWS: Gilles De Coster is razend dat kranten soms kandidaten van tv-programma's door de mangel halen door negatieve commentaren van enkelingen op Twitter in artikels uit te vergroten. Dat zegt de maker van onder meer 'De mol' in 'De bende van Annemie'.
7x ?Water is in Vlaanderen niet duur genoeg?22/03 23u00 - VRT NWS: Bio-ingenieur Marjolein Vanoppen (UGent) vindt dat we in Vlaanderen eigenlijk te weinig betalen voor ons drinkwater. Met die straffe uitspraak kaart Vanoppen aan dat we niet genoeg beseffen hoe kostbaar ons drinkbaar water is. ?We hebben maar onze kraan open te draaien en daar komt perfect drinkbaar water uit. Dat is veel te vanzelfsprekend voor ons, terwijl we niet beseffen dat water ook in Vlaanderen schaars wordt.?
6x Wat staat de F-16-klokkenluider van het leger te wachten?22/03 20u45 - VRT NWS: Lees meer >
6x Professor Jonathan Holslag: "Defensie wantrouwt de politiek, vooral het gebrek aan langetermijnvisie"22/03 22u00 - VRT NWS: Lees meer >
6x Gilles De Coster is kwaad: "Stop met artikels te schrijven op basis van commentaren op Twitter"22/03 22u00 - VRT NWS: Gilles De Coster is razend dat kranten soms kandidaten van tv-programma's door de mangel halen door negatieve commentaren van enkelingen op Twitter in artikels uit te vergroten. Dat zegt de maker van onder meer 'De mol' in 'De bende van Annemie'.
6x Gezocht: vrienden op het werk22/03 22u00 - VRT NWS: Lees meer >
6x Wie beter dan Luke Skywalker om een "Skywalk" te openen?22/03 22u00 - VRT NWS: Op Gibraltar, het Britse schiereiland dat vasthangt aan Spanje, is een nieuwe loopbrug geopend. De zogenoemde 'skywalk' biedt toeristen een panoramische uitzicht vanop de rots van Gibraltar. Wie beter dan Mark Hamill, de acteur die Luke Skywalker speelt in 'Star Wars' om de 'skywalk' te openen?

Statistieken

Artikels:
33674
Gelezen:
8008
Aantal lezers nu:
28


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven