vrijdag 15 december 2017, week 50


U bent nu hier: Meer nieuws van ZDNet

Laatste updatecontrole: vandaag om 1u30
 

ZDNet

Verbergen Tonen
14/12 16u30  5 toepassingen van blockchain die niets met bitcoin te maken hebben Nu de bitcoin-zeepbel grotere proporties dan ooit aanneemt, durven we al eens vergeten dat blockchaintechnologie zelf veel meer is dan een hype. We onderzoeken een handvol praktische toepassingen. The post 5 toepassingen van blockchain die niets met bitcoin te maken hebben appeared first on ZDNet.be.
14/12 14u30  Vlaams project test ‘draagbare robotpakken’ voor magazijniers Een nieuw project van het VIL moet uitwijzen of exoskeletten soelaas kunnen bieden voor de rug- en schouderklachten van logistieke medewerkers. Twaalf bedrijven in België nemen deel aan het onderzoek. The post Vlaams project test ‘draagbare robotpakken’ voor magazijniers appeared first on ZDNet.be.
14/12 13u15  Malware steelt kredietgegevens op CoolBlue en Amazon Securityfirma Fox-IT waarschuwt voor een trojan die zich richt op Nederlandse banken en webshops en ook in België de ronde doet. Het programma probeert je kredietkaartgegevens te stelen. The post Malware steelt kredietgegevens op CoolBlue en Amazon appeared first on ZDNet.be.
14/12 12u15  3 tips om je inbox te beheersen en tijd te winnen Op jaarbasis win je al snel twee weken aan tijd wanneer je op een efficiënte manier omgaat met de instroom van je mailbox. We analyseren drie belangrijke tips waar je meteen mee aan de slag kan. The post 3 tips om je inbox te beheersen en tijd te winnen appeared first on ZDNet.be.
14/12 12u00  Alle nummers van Clickx, PC Magazine en Shoot 2017 op 1 USB-stick Bestel het volledige digitale jaararchief. The post Alle nummers van Clickx, PC Magazine en Shoot 2017 op 1 USB-stick appeared first on ZDNet.be.
14/12 11u30  Amper 0,5 procent Android-toestellen draait op Oreo: beterschap op komst? Android Oreo is op minder dan 1 procent van alle Android-toestellen te vinden. Dat de uitrol traag verloopt is geen verrassing, maar daar kan bij de opvolger verandering in komen. The post Amper 0,5 procent Android-toestellen draait op Oreo: beterschap op komst? appeared first on ZDNet.be.
14/12 11u15  2017 volgens Google: dit zijn de populairste telefoons van het jaar Naar goede gewoonte maakt Google een overzicht van de populairste zoekopdrachten van het jaar. Twee smartphones verdienen een plekje in de algemene top vijftien. The post 2017 volgens Google: dit zijn de populairste telefoons van het jaar appeared first on ZDNet.be.
14/12 11u15  Waarom je nooit snel genoeg kan reageren op een grote bitcoin-crash Spat de cryptocurrencybubble en wil je bitcoin, Ethereum of een andere digitale munt nog snel van de hand doen, dan ben je er hoogstwaarschijnlijk aan voor de moeite. The post Waarom je nooit snel genoeg kan reageren op een grote bitcoin-crash appeared first on ZDNet.be.
14/12 11u15  Belg bestelt steeds vaker via smartphone De Belg grijpt steeds vaker naar zijn smartphone om een online aankoop te doen. The post Belg bestelt steeds vaker via smartphone appeared first on ZDNet.be.
14/12 00u00  Europa vereenvoudigt btw-regels voor online verkoop Europa sleutelt aan btw-regels voor online verkoop: de nieuwe regels moeten enkele pijnpunten in cross-border e-commerce wegnemen The post Europa vereenvoudigt btw-regels voor online verkoop appeared first on ZDNet.be.
08/12 15u15  Coolblue pakt uit met automatische inpakmachine Met een ‘pakjesmachine’ maakt Coolblue voortaan pakjes op maat. Dat scheelt niet alleen opvulmateriaal, maar ook ruimte in de bestelwagens. The post Coolblue pakt uit met automatische inpakmachine appeared first on ZDNet.be.
08/12 14u15  5 redenen om enthousiast te zijn over de Snapdragon 845 Qualcomm gaf gisteren meer details over de chip die je volgend jaar in alle flagships met Android terugvindt. Dit zijn de voornaamste verbeteringen. The post 5 redenen om enthousiast te zijn over de Snapdragon 845 appeared first on ZDNet.be.
08/12 13u45  Dit zijn de populairste YouTube-video’s van 2017 De videowebsite heeft de toppers van dit jaar onthuld. Miljoenen bekeken een zanger in oesterkostuum, een pingpongbal op een hindernisparcours en een dochter die op het slechte moment haar vader stoort. The post Dit zijn de populairste YouTube-video’s van 2017 appeared first on ZDNet.be.
08/12 12u45  LG V30 review: schipper mag ik overvaren ja of nee? Moet ik dan veel geld betalen? Ja. De rest staat al lang aan de overkant, maar LG moet nog oversteken. Met alle troeven van de concurrentie en de bijhorende minpunten is de LG V30 een bijzonder beestje geworden. The post LG V30 review: schipper mag ik overvaren ja of nee? appeared first on ZDNet.be.
08/12 12u15  Microsoft Azure schuift Intel opzij in ruil voor AMD Epyc-servers Microsoft Azure is de eerste grote clouddienst die te kennen geeft AMD’s Epyc-serverprocessors te zullen integreren. Dat is een belangrijke stap in een markt die gedomineerd wordt door Intel. The post Microsoft Azure schuift Intel opzij in ruil voor AMD Epyc-servers appeared first on ZDNet.be.
Laatste update: donderdag 14 december 2017, 16u30


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

1x Microsoft Azure schuift Intel opzij in ruil voor AMD Epyc-servers08/12 12u15 - ZDNet: Microsoft Azure is de eerste grote clouddienst die te kennen geeft AMD’s Epyc-serverprocessors te zullen integreren. Dat is een belangrijke stap in een markt die gedomineerd wordt door Intel. The post Microsoft Azure schuift Intel opzij in ruil voor AMD Epyc-servers appeared first on ZDNet.be.
1x LG V30 review: schipper mag ik overvaren ja of nee?08/12 12u45 - ZDNet: Moet ik dan veel geld betalen? Ja. De rest staat al lang aan de overkant, maar LG moet nog oversteken. Met alle troeven van de concurrentie en de bijhorende minpunten is de LG V30 een bijzonder beestje geworden. The post LG V30 review: schipper mag ik overvaren ja of nee? appeared first on ZDNet.be.
1x Dit zijn de populairste YouTube-video’s van 201708/12 13u45 - ZDNet: De videowebsite heeft de toppers van dit jaar onthuld. Miljoenen bekeken een zanger in oesterkostuum, een pingpongbal op een hindernisparcours en een dochter die op het slechte moment haar vader stoort. The post Dit zijn de populairste YouTube-video’s van 2017 appeared first on ZDNet.be.
1x Coolblue pakt uit met automatische inpakmachine08/12 15u15 - ZDNet: Met een ‘pakjesmachine’ maakt Coolblue voortaan pakjes op maat. Dat scheelt niet alleen opvulmateriaal, maar ook ruimte in de bestelwagens. The post Coolblue pakt uit met automatische inpakmachine appeared first on ZDNet.be.
1x Europa vereenvoudigt btw-regels voor online verkoop14/12 00u00 - ZDNet: Europa sleutelt aan btw-regels voor online verkoop: de nieuwe regels moeten enkele pijnpunten in cross-border e-commerce wegnemen The post Europa vereenvoudigt btw-regels voor online verkoop appeared first on ZDNet.be.
1x Waarom je nooit snel genoeg kan reageren op een grote bitcoin-crash14/12 11u15 - ZDNet: Spat de cryptocurrencybubble en wil je bitcoin, Ethereum of een andere digitale munt nog snel van de hand doen, dan ben je er hoogstwaarschijnlijk aan voor de moeite. The post Waarom je nooit snel genoeg kan reageren op een grote bitcoin-crash appeared first on ZDNet.be.
1x 2017 volgens Google: dit zijn de populairste telefoons van het jaar14/12 11u15 - ZDNet: Naar goede gewoonte maakt Google een overzicht van de populairste zoekopdrachten van het jaar. Twee smartphones verdienen een plekje in de algemene top vijftien. The post 2017 volgens Google: dit zijn de populairste telefoons van het jaar appeared first on ZDNet.be.
1x 3 tips om je inbox te beheersen en tijd te winnen14/12 12u15 - ZDNet: Op jaarbasis win je al snel twee weken aan tijd wanneer je op een efficiënte manier omgaat met de instroom van je mailbox. We analyseren drie belangrijke tips waar je meteen mee aan de slag kan. The post 3 tips om je inbox te beheersen en tijd te winnen appeared first on ZDNet.be.
1x Malware steelt kredietgegevens op CoolBlue en Amazon14/12 13u15 - ZDNet: Securityfirma Fox-IT waarschuwt voor een trojan die zich richt op Nederlandse banken en webshops en ook in België de ronde doet. Het programma probeert je kredietkaartgegevens te stelen. The post Malware steelt kredietgegevens op CoolBlue en Amazon appeared first on ZDNet.be.
1x 5 toepassingen van blockchain die niets met bitcoin te maken hebben14/12 16u30 - ZDNet: Nu de bitcoin-zeepbel grotere proporties dan ooit aanneemt, durven we al eens vergeten dat blockchaintechnologie zelf veel meer is dan een hype. We onderzoeken een handvol praktische toepassingen. The post 5 toepassingen van blockchain die niets met bitcoin te maken hebben appeared first on ZDNet.be.

Statistieken

Artikels:
35705
Gelezen:
3607
Aantal lezers nu:
23


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2017 Naar boven