zondag 17 november 2019, week 46


U bent nu hier: Sitemap

Laatste updatecontrole: vandaag om 16u30
 Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

49x Sinn Fein: binnen 5 jaar referendum over herenigd Ierland17/11 02u00 - Het Laatste Nieuws: Er moet binnen de komende vijf jaar een referendum worden gehouden over de eenheid van Ierland. Dat heeft de leidster van de Ierse...
44x Dertiende editie van 'Dag van de Ambachten'17/11 05u45 - Het Laatste Nieuws: Over heel het land zetten vandaag/zondag ambachtsmannen en -vrouwen gratis de deuren van hun atelier open. Op 472 adressen - waarvan 232 in...
42x Kevin Huypens (30) zat onschuldig in cel voor moord op zijn vader, nu krijgt echte dader proces: “Ik doe niet meer mee aan die poppenkast”17/11 03u15 - Het Nieuwsblad: Kevin Huypens was net 18 jaar geworden, toen zijn vader Steve op 30 november 2007 in ware maffiastijl werd geliquideerd in zijn autohandel in Schilde. Politie en gerecht staken hem acht maanden in de cel als dader, tot bleek dat de Duitser Fred Wittig de killer van dienst was. Het assisenproces tegen Wittig gaat in februari van start, maar Kevin Huypens is niet van plan om het proces bij te wonen. “Echte antwoorden zal ik toch niet krijgen.”
42x Nederlandse drugsbaron dood gevonden in Braziliaanse cel17/11 01u45 - Het Laatste Nieuws: De Nederlandse drugsverdachte Dennis V. is in Brazilië dood gevonden in zijn cel. Volgens lokale media heeft hij zelfmoord gepleegd.
42x Bekijk: het verhaal van de Berlijnse Muur, van bouw tot sloop17/11 00u00 - VRT NWS: Vandaag is het 30 jaar geleden dat de Berlijnse Muur gevallen is. Op 9 november 1989 gingen onverwachts de grensposten tussen Oost- en West-Berlijn open, onder druk van de Oost-Duitse bevolking. Daarmee kwam ook een einde aan de hermetisch gesloten grens tussen twee systemen, dwars door een stad, dwars door een land en dwars door een continent. Waarom is die Muur gebouwd? En hoe verliep de avond van 9 november 1989? Bekijk hierboven -of onder de uitlegvideo.
41x Agressieve hersentumor misbruikt onze biologische klok om te kunnen groeien17/11 05u30 - Knack: Een glioblastoom in de hersenen maakt misbruik van de biologische klok in ons lichaam om sterk te kunnen groeien.
40x Joyce De Troch openhartig over botox en ongewenste intimiteiten: “Mijn dochters krijgen boksles om opdringerige mannen een toek op hun bakkes te geven”17/11 03u15 - Het Nieuwsblad: Wie daar op het podium staat: Joyce De Troch (45), zowaar. Ooit tv-gezicht, zangeres bij Opium en fotomodel. En bovenal babe uit ­P-Magazine en Playboy. Achttien jaar geleden stapte ze uit de media. Nu is de blon­dine terug van nooit echt weg­geweest, als actrice in het theaterstuk ’t Groot lot. “Ik behoor tot de generatie van Véronique De Kock en Phaedra Hoste. Wat er ook met ons gebeurt, positief of negatief, ze zullen over ons blijven spreken en schrijven.” Daarom dit interview. Over kinderen op de catwalk, botox en ongewenste intimiteiten.
39x Gluren bij BV’s: Natalia deelt emotionele boodschap, Eva Daeleman foto van op het toilet17/11 03u15 - Het Belang van Limburg: Opdringerige fans in de Belgische showbizz, lesjes om van te leren en emotionele berichtjes: de afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram - die we graag even voor je bundelen.
39x Duizenden technofans op dancefestival van Charlotte de Witte in Sportpaleis17/11 00u30 - VRT NWS: Duizenden technofans zijn naar het Sportpaleis in Antwerpen gereisd om onder anderen de Belgische top-dj Charlotte de Witte aan het werk te zien. De 27-jarige dj heeft een probramma op BBC-radio en reist de wereld rond met haar muziek.
35x Rode Duivels groepswinnaar na klinkende zege in Rusland17/11 02u15 - Knack: De Rode Duivels hebben zaterdagavond in het Krestovskistadion van Sint-Petersburg op de negende en tevens voorlaatste speeldag in groep I van de EK-kwalificaties een klinkende 1-4 zege geboekt tegen Rusland, de nummer twee in de groep.

Statistieken

Artikels:
28835
Gelezen:
21016
Aantal lezers nu:
63


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven