maandag 20 januari 2020, week 04


U bent nu hier: Sitemap

Laatste updatecontrole: vandaag om 19u15
 Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

80x Prins Harry: "Er was geen andere keuze meer mogelijk"20/01 00u30 - VRT NWS: Volgens de Britse prins Harry zijn hij en zijn vrouw Meghan triest na hun keuze om niet langer hun koninklijke titel te gebruiken, maar was er ook geen andere optie mogelijk. Harry sprak vanavond voor het eerst in het openbaar na de aankondiging van Buckingham Palace gisteravond.
64x Elektrische auto is de allerproperste, maar kijk uit: "De ene stroom is de andere niet"20/01 00u00 - VRT NWS: Een elektrische auto op batterijen is absoluut de properste voor het milieu en voor het klimaat, dat is de conclusie van onze reeks tests in de twee artikels die u al kon raadplegen. Maar het blijft oppassen, want heel belangrijk is hoe de elektriciteit geproduceerd werd. Is dat door windturbines of door zonnepanelen dan is een batterij-auto niet te kloppen. Ook een elektrische auto, die rijdt op de Europese elektriciteitsmix, is nog altijd beter dan auto's op benzine, diesel of aardgas. Maar in landen zoals Polen, waar de stroom nog afkomstig is van centrales die met steenkool gestookt worden, daar zouden elektrische auto's beter gewoon verboden worden.
59x Oxfam klaagt onzichtbaar en ondergewaardeerd zorgwerk door vrouwen aan20/01 02u00 - Het Laatste Nieuws: Vrouwen en meisjes besteden wereldwijd 12,5 miljard uur per dag aan onbetaald zorgwerk. Dat stelt Oxfam in een nieuw rapport in de aanloop naar het...
57x Hoe het als koppel na 17 jaar helemaal op kan zijn, en wat je kan doen om dat te vermijden20/01 03u15 - Het Nieuwsblad: “Ook al wilden we niets liever dan eeuwig bij elkaar blijven en ook al hebben we voor elkaar gevochten tot het einde, toch nemen we samen deze aartsmoeilijke beslissing.” Het koppel Koen Wauters en Valerie De Booser is niet meer. “Door de jaren heen uit elkaar gegroeid.” Hun verhaal is het verhaal van zovelen. Dat je in een lange relatie wegdrijft van elkaar. Hoe zorg je ervoor dat het niet voorgoed gebeurt?
52x Prins Harry doorbreekt de stilte: “Ik ben triest dat het zover is moeten komen, maar we hadden geen andere keuze”20/01 00u15 - Het Nieuwsblad: Voor het eerst sinds zijn beslissing om het Britse koningshuis te laten voor wat het is en samen met zijn vrouw Meghan Markle te verkassen naar Canada, heeft de Britse prins Harry zondagavond in het openbaar gesproken over zijn beslissing. “Ik ben triest dat het zover is moeten komen, maar we hadden geen andere keuze.”
51x Mysterieuze longziekte eist derde dode in China20/01 02u15 - Het Laatste Nieuws: In China is een derde persoon gestorven aan de mysterieuze nieuwe variant van het coronavirus. Dat hebben de autoriteiten vandaag gemeld. Er werden...
50x Opgelet op de weg: KMI waarschuwt voor gladheid en aanvriezende mist20/01 01u30 - Het Nieuwsblad: Opgelet als u straks of morgenvroeg de weg opmoet: het KMI waarschuwt met ‘code geel’ voor gladheid en mist. Het kan plaatselijk bijzonder glad zijn.
49x Twee agenten en schutter gedood bij schietpartij in Hawaï20/01 03u15 - Het Laatste Nieuws: Bij een schietpartij in de Amerikaanse staat Hawaï zijn vandaag twee politieagenten doodgeschoten. Dat gebeurde in de hoofdstad Honolulu,...
49x Pompeo na Libië-top in Berlijn: “Vooruitgang geboekt, maar er is nog veel werk”20/01 00u15 - Het Laatste Nieuws: De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo heeft er vertrouwen in dat er in Libië in de toekomst minder geweld zal zijn. Dat...
49x Een wereldexpo in Dubai, Vlaamse Meesters en bejaarde striphelden: dit heeft cultureel 2020 voor u in petto20/01 00u00 - VRT NWS: De cultuurredactie van VRT NWS blikt vooruit naar de niet te missen culturele activiteiten van 2020.

Statistieken

Artikels:
31138
Gelezen:
40247
Aantal lezers nu:
59


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2020 Naar boven