vrijdag 28 januari 2022, week 04


U bent nu hier: Auto(sport) | Chronologisch: uit

Laatste updatecontrole: vandaag om 1u30
 

Autoweek

Verbergen Tonen
27/01 17u15  VDL in gesprek met actiegroep over boskap Nedcar VDL is in overleg met actiegroep 'De Groene Sporenwolf' over de kap van een stuk bos bij Born. Beide partijen laten dat weten na berichtgeving in De Limburger. De boskap is nodig voor de uitbreiding van autofabriek VDL Nedcar. Eerder mislukte een poging van beide partijen om tot een minnelijke schikking te komen.
27/01 16u15  Weblog: Weblog - Oldtimer-tsunami in Duitsland Het zit zo: in Duitsland krijgt een auto na dertig jaar de zogeheten oldtimerstatus. Althans, daar komt hij voor in aanmerking, als je via de officiële kanalen een H-kenteken aanvraagt. Dan krijg je aan het eind van de letter-cijfercombinatie een extra H (van Historisch) op je kentekenplaat, zoals elektrische auto's (en plug-in hybriden) een E kunnen krijgen en daarmee enige privileges genieten. In het geval van de H is dat een vast tarief voor de wegenbelasting (KFZ Steuer) van €191,73 per ...
27/01 16u15  Bentley scherpt EV-strategie aan: vijf nieuwe modellen vanaf 2025 Bentley gaat het stroompedaal de komende jaren flink intrappen. Het Britse luxemerk scherpt namelijk zijn elektrificatiestrategie 'Beyond100' aan: van 2025 tot 2030 wil Bentley namelijk vijf nieuwe EV's introduceren. Hoe die eruit komen te zien, is nog niet duidelijk.
27/01 16u15  Mazda MX-30 - Afscheid duurtest Het heeft even geduurd, maar eindelijk is Mazda aan de EV. We nemen afscheid van een halfjaar in de eerste. Als EV was het geen hoogvlieger, maar leuk was de MX-30 des te meer.
27/01 15u15  BMW X2 als Goldplay Edition BMW komt met een toch wel bijzonder actiemodel: de BMW X2 Goldplay Edition. Vooral het 'gold' in de naam is veelzeggend.
27/01 14u15  BAC werkt aan Mono op waterstof Het Engelse Briggs Automotive Company (BAC) produceert al sinds 2011 de Mono: een hardcore scheurijzer met één centrale zitplaats. BAC mag dan een kleine speler zijn, dat neemt niet weg dat de fabrikant stappen wil gaan ondernemen met het oog op de toekomst. Samen met de in waterstof gespecialiseerde ingenieurs van Viritech werkt BAC namelijk aan een Mono met een brandstofcel.
27/01 12u15  Renault-Nissan-Mitsubishi steekt 23 miljard euro in elektrisch rijden De Renault-Nissan-Mitsubishi-alliantie zet alles op alles om in 2030 een heel uitgebreid aanbod volledig elektrische auto's te hebben. Daar hoort een fikse investering en intensieve samenwerking tussen de merken bij.
27/01 11u15  Alfa Romeo laat neus en tellers Tonale zien De onthulling van de Alfa Romeo Tonale komt met rasse schreden dichterbij. Op 8 februari trekken de Italianen het doek van de nieuwe compacte SUV. In een nieuwe teaservideo is een deel van de neus van de Tonale te zien, maar belicht Alfa Romeo ook een stukje van het digitale instrumentarium.
27/01 11u15  Nissan Micra-opvolger wordt broertje van elektrische Renault 5 Nissan werkt aan een opvolger voor de Micra. Dat wordt een elektrische auto, die zijn platform deelt met de volledig elektrische retro Renault 5.
27/01 10u15  Compacte Tesla nog ver weg: 'Werken we nu niet aan' Tesla boekte het afgelopen jaar een recordwinst, maar dat neemt niet weg dat het bedrijf nog flink wat werk aan de winkel heeft. Topman Elon Musk laat in een toelichting op de cijfers aan persbureau Reuters weten dat Tesla het komende jaar geen nieuwe modellen op de markt brengt. Aan de langverwachte compacte Tesla werkt het bedrijf momenteel zelfs helemaal niet.
27/01 09u15  Duizenden automobilisten betrapt door agenten vanuit touringcar De politie heeft de afgelopen maanden op een bijzondere manier gecontroleerd of automobilisten zich wel aan de regels houden. Agenten controleerden passerende auto's vanuit een rijdende touringcar. Het resultaat: duizenden bekeuringen.
27/01 09u15  Tesla boekt recordwinst in laatste kwartaal 2021 De boekhouders van Tesla kunnen tevreden terugkijken op het afgelopen jaar. De autofabrikant sloot het laatste kwartaal 2021 namelijk af met een recordwinst van $2,3 miljard, omgerekend €2,05 miljard. Desondanks stelt Tesla in een verklaring dat de problemen rondom het chiptekort niet langs het bedrijf heen zijn gegaan.
26/01 17u15  'Nederlandse' manier van uitstappen wordt verplicht in het VK Automobilisten in het Verenigd Koninkrijk moeten vanaf komende zaterdag verplicht de 'Dutch Reach' toepassen. Wordt dat niet gedaan en leidt dat tot gevaarlijke situaties, dan kan er een fikse boete uitgedeeld worden.
26/01 16u15  Test: Bentley Flying Spur Hybrid In Bentleys grote elektrificatieprogramma is het nu tijd voor de Flying Spur Hybrid. We krijgen de plug-in hybride toplimousine keurig opgeladen mee. Maar wat als de accu leeg is, komen we dan nog wel een beetje uit voeten met een 416 pk V6? Luxeproblemen...
26/01 16u15  Morgan-driewieler komt eind februari Morgan schuift ons een klein brokje informatie toe over het geheel nieuwe, driewielige model dat eerder werd aangekondigd: een introductiedatum.
Laatste update: donderdag 27 januari 2022, 17u15
Lees meer van Autoweek >


Autozine

Verbergen Tonen
27/01 18u15  Nissan kondigt nieuwe compacte EV aan Nissan kondigt een geheel nieuw, volledig elektrisch aangedreven model voor Europa aan. Deze compacte nieuwe Nissan volgt de Micra op en zal worden geproduceerd in Renault ElectriCity in Frankrijk.
27/01 18u15  Mercedes EQS slaagt voor milieuaudit Van de fabricage van de grondstoffen en de productie tot het rijden en de recycling aan het einde van de levensduur van de auto: Mercedes-Benz onderzoekt alle milieurelevante aspecten van een automodel met een milieubalans. Onafhankelijke experts controleren deze documentatie. Als eerste model dat op het elektrische platform voor grote auto's staat, is de EQS 450+ geslaagd voor deze milieuaudit. De zogeheten 360?-milieucheck biedt gedetailleerde informatie over het verbruik, de emissies en de milieubalans, evenals het gebruik van hernieuwbare grondstoffen en recyclaten.
27/01 18u15  Mitsubishi kondigt nieuwe ASX aan In het voorjaar van 2023 introduceert Mitsubishi in Europa de nieuwe ASX. De nieuwe Mitsubishi ASX is voorzien van de nieuwste technologie en aandrijflijnen, inclusief een hybride (HEV) en Plug-in Hybride (PHEV). Daarmee is de nieuwe ASX de derde Plug-in Hybride van Mitsubishi, na de Outlander PHEV en Eclipse Cross PHEV.
27/01 18u15  Renault toont interieur Austral Na de onthulling van zijn silhouet, laat de Nieuwe Renault Austral nu een eerste glimp van het interieur zien aan de hand van designschets. Het is een gelegenheid om kennis te maken met een passagiersgericht interieur, waarbij de ontwerpers ruimte, dynamiek en kwaliteit als kernwoorden hanteerden. Het interieur van de nieuwe Renault Austral werd tot in het detail bestudeerd door het Renault Design-team, zowel wat het dynamische design betreft als qua welzijn en kwaliteit aan boord. Een interieur dat volop profiteert van de OpenR-technologie.
27/01 18u15  Max EuroNCAP sterren voor Subaru Outback Subaru heeft bekend gemaakt dat de Europese versie van de Outback de hoogste algemene score heeft behaald van alle autos die in 2020-2021 zijn beoordeeld door European New Car Assessment Programme (Euro NCAP). Ook haalde de Outback een goed resultaat in de Safety Assist-test.
27/01 00u15  Citroen e-C4 Shine als Pack Business Citro?n speelt in op de gewijzigde bijtellingstarieven per 1 januari 2022 voor autos met een CO2-uitstoot van 0 gram per kilometer. Dit doet het merk met de nieuwe, volledig elektrische e-C4 Shine Pack Business, die per direct verkrijgbaar is voor de fiscale waarde van 35.000 euro. Hierdoor heeft een zakelijk rijder een rijk uitgeruste e-C4 die precies in de kaders valt voor 16% bijtelling.
27/01 00u15  Nieuwe Renault Trafic nu in de showroom Renault versterkt het bedrijfswagenaanbod met de nieuwe Trafic. De nieuwe Renault Trafic is per direct beschikbaar en te bezichtigen bij de Nederlandse dealers. De prijzen beginnen bij 22.180 euro (excl. BTW en BPM).Behalve het nieuwe frontdesign wordt de nieuwe Trafic ook gekenmerkt door een grondig vernieuwd, functioneler en praktischer interieur dat op het gebied van comfort en waarneembare kwaliteit niet onderdoet voor dat van een personenauto. Het bredere aanbod van nieuwe Euro 6d-Full-motoren levert bovendien meer vermogen en koppel. Voor meer veiligheid en gemoedsrust zijn nieuwe rijhulpsystemen (ADAS) gemonteerd.
27/01 00u15  Matte lak voor de Audi Q3 en TT Het kleurenpalet van matte lakken is niet langer voorbehouden aan de topmodellen Audi TT RS en Audi RS Q3. Vanaf nu is matte lak namelijk ook op de reguliere Q3- en TT-modellen mogelijk.
27/01 00u15  Porsche Taycan nu ook als Sport Turismo De Taycan Sport Turismo, de nieuwste versie van de elektrische sportwagen van Porsche, is binnenkort leverbaar in een groot aantal uitvoeringen. Hij combineert de praktische voordelen van de Taycan Cross Turismo met de on-road dynamiek van de Taycan Sedan. Vanaf eind februari is de GTS leverbaar en de andere uitvoeringen volgen medio maart 2022. Een opvallende voorziening is het panoramadak met Sunshine Control, waarmee het dak mat of transparant is te maken.
26/01 14u15  BMW X2 als GoldPlay Edition De BMW X2 is tijdelijk beschikbaar in een GoldPlay Edition. De GoldPlay Edition is vanaf maart 2022 leverbaar met keuze uit alle aandrijfvarianten van de X2, vari?rend van de hybride Drive25e tot de sportieve M35i. De consumentenadviesprijs start vanaf 52.441 euro voor de X2 sDrive18i uitvoering.
25/01 17u15  Renault 5 bestaat 50 jaar De Renault 5 viert zijn vijftigste verjaardag. Bovendien staat de Renault 5 meer dan ooit in de kijker met zijn aanstaande wedergeboorte, in 2024. Deze uitzonderlijke verjaardag vereiste dan ook festiviteiten op het niveau van de gelegenheid. Renault plant daarom het hele jaar door tal van bijeenkomsten, zoals evenementen, happenings en via social media.
25/01 17u15  Volkswagen Groep haalt Europees CO2-doel Volkswagen heeft aanzienlijke vooruitgang geboekt op het gebied van CO2-reductie. In 2021 leverde de Groep 472.300 ge?lektrificeerde autos in de EU, zon 64 procent meer dan in 2020. Het aandeel volledig elektrische autos (EVs) en plug-in hybrides (PHEVs) steeg tot 17,2 procent van de totale leveringen (10,1 procent in 2020). De Groep is in Europa de onbetwiste leider in het EV-segment en is goed voor een marktaandeel van circa 25 procent.
25/01 17u15  Lexus biedt Obsidian Edition LC en RX De Lexus LC en RX beginnen 2022 met een nieuwe uitvoering, de Obsidian Edition. Vernoemd naar het zwartgrijze vulkanisch glas, de kleur die de hoofdtoon voert.De Lexus RX Obsidian Edition is alleen leverbaar in de kleur Graphite Black metallic. De Lexus LC en LC Convertible Obsidian Edition zijn in meerdere kleuren leverbaar. Ze zijn per direct te bestellen.
25/01 16u15  Mercedes EQS nu ook als 350 en 53 AMG De Mercedes-Benz EQS is nu ook beschikbaar als 350 (instapmodel) en als AMG 53 (topmodel). De nieuwe EQS 350 is nu te bestellen en heeft een consumentenadviesprijs vanaf 91.303 euro. Het eerste accu-elektrische productiemodel van AMG, de Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+kan eveneens vanaf nu worden besteld. De consumentenadviesprijs van de luxe sportlimousine begint bij 172.0102 euro.
25/01 16u15  Renault wint op festival Automobile Intl Ook dit jaar reikte het Festival Automobile International zijn Grote Prijs uit. Op 3 december 2021 kwam een jury van twaalf leden uit verschillende sectoren (autos, media, architectuur en juwelen) in Parijs bijeen om de selectie creatieve en visionaire projecten van dit jaar te onderzoeken en de laureaten van de veertien prijzen aan te duiden. Twee projecten van Renault trokken de aandacht van de jury.
Laatste update: donderdag 27 januari 2022, 18u15
Lees meer van Autozine >

Autoblog.nl

Verbergen Tonen
27/01 23u15  Politie is niet blij met deze ‘vuilniswagen’ En lieve lezertjes, het gaat hierbij niet om een vuilniswagen die je misschien zou verwachten. Nee, de politie was niet blij met een ander soort vuilniswagen. Soms kom je berichten tegen waarvan je broek figuurlijk afzakt. Zoals het volgende. Want de politie in het Duitse Essen deelde via hun Facebookpagina het verhaal van een auto […] The post Politie is niet blij met deze ‘vuilniswagen’ appeared first on Autoblog.nl.
27/01 22u15  Bwoah: Kimi Räikkönen zet zijn Ferrari te koop De ex-Ferrari coureur Kimi Räikkönen heeft van zijn vorige werkgever nog een mooi cadeautje gekregen in de vorm van deze Ferrari F12 tdf, die je – bepaald niet goedkoop – nu als occasion kunt bemachtigen! F1 coureurs kunnen legendarisch worden vanwege hun prestaties, maar je kunt ook enorm geliefd worden zonder dat je perse meerdere […] The post Bwoah: Kimi Räikkönen zet zijn Ferrari te koop appeared first on Autoblog.nl.
27/01 21u15  Polititie is niet blij met deze ‘vuilniswagen’ En lieve lezertjes, het gaat hierbij niet om een vuilniswagen die je misschien zou verwachten. Nee, de politie was niet blij met een ander soort vuilniswagen. Soms kom je berichten tegen waarvan je broek figuurlijk afzakt. Zoals het volgende. Want de politie in het Duitse Essen deelde via hun Facebookpagina het verhaal van een auto […] The post Polititie is niet blij met deze ‘vuilniswagen’ appeared first on Autoblog.nl.
27/01 20u15  Gordon Murray T.33 is het kleine broertje met V12 en 615 pk Voor zover je het dus nog een klein broertje kan noemen: de Gordon Murray Automotive T.33 heeft alsnog een V12 en ruim 600 pk! Als je een beetje autokenner bent, zou de naam Gordon Murray je niet vreemd voor moeten komen. De ingenieur en ontwerper heeft zijn naam gezet op vele projecten, waarvan waarschijnlijk de […] The post Gordon Murray T.33 is het kleine broertje met V12 en 615 pk appeared first on Autoblog.nl.
27/01 19u15  Lezersvraag: Welke auto uit je geboortejaar wil jij? Doen jullie dat ook weleens? Op een autoverkoopsite je geboortejaar invoeren en dan kijken welke auto uit dat jaar jij wil hebben? Wij wel in elk geval! Struinen over de verschillende autoverkoopsites die Europa rijk is blijft leuk. Ik in elk geval maak mezelf geregeld lekker met al het moois dat er te koop is. […] The post Lezersvraag: Welke auto uit je geboortejaar wil jij? appeared first on Autoblog.nl.
27/01 18u15  Video: Audi-rijder heeft geen zin in politie De politie wil de bestuurder aanspreken, maar de Audi-rijder gaat ervandoor. Later bleek deze onder invloed van drank en drugs. The post Video: Audi-rijder heeft geen zin in politie appeared first on Autoblog.nl.
27/01 18u15  Titel Verstappen kostte Bottas miljoenen euro’s Wij hier op de redactie denken dat Bottas onze Max eventjes geen geweldige vent vindt Ondergetekende raakt maar niet uitgekeken op die epische laatste ronde van het Formule 1-seizoen 2021. De safetycar naar binnen, Max op verser er sneller rubber dan Hamilton, de inhaalactie, het ‘NO MIKEY NO, THAT WAS SO NOT RIGHT’, de ontlading […] The post Titel Verstappen kostte Bottas miljoenen euro’s appeared first on Autoblog.nl.
27/01 17u15  Zijn elektrische auto’s nog interessant in 2022? De bijtelling is weer verder aangescherpt in 2022. De regels kruipen steeds dichter naar dezelfde bijtelling voor auto’s met een verbrandingsmotor. Kortom, Zijn elektrische auto’s nog interessant in 2022? The post Zijn elektrische auto’s nog interessant in 2022? appeared first on Autoblog.nl.
27/01 16u15  Niks elektrisch! De V16 gaat zijn comeback maken Da’s wel lef hebben, in een tijd waarin alles elektrisch moet gewoon met een V16 op de proppen komen. Auto’s met een 16-cilinder onder de kap zijn er niet zoveel. Sterker, op het moment is er maar eentje in productie, de machtige Bugatti Chiron. Is ook niet zo raar eigenlijk, in een tijd waarin alles […] The post Niks elektrisch! De V16 gaat zijn comeback maken appeared first on Autoblog.nl.
27/01 15u15  Gespot – AMG GT Black Series in een typisch Nederlands kleurtje Klik hier voor alle foto’s: https://www.autoblog.nl/spot/2022/01/mercedes-amg-gt-black-series-3 The post Gespot – AMG GT Black Series in een typisch Nederlands kleurtje appeared first on Autoblog.nl.
27/01 15u15  Nissan komt met compacte en (hopelijk) betaalbare EV Een EV aan de onderkant van de markt, dat is altijd een welkome aanvulling. Maar dan moet er wel een beetje vaart mee gemaakt worden. Je hebt leiders en je hebt volgers. De meeste merken zijn volgers als het om EV’s gaat, maar Nissan niet. Toen de Model S uitkwam, had Nissan gewoon al twee […] The post Nissan komt met compacte en (hopelijk) betaalbare EV appeared first on Autoblog.nl.
27/01 15u15  Politie deelt vanuit de bus voor 7 ton aan boetes uit Een soort collectebus, maar dan is de bijdrage niet vrijwillig. Van een paard tot een helikopter: de sterke arm der wet zet zo’n beetje alle denkbare vervoersmiddelen in. Sinds kort heeft de politie een nieuw vervoersmiddel toegevoegd aan hun arsenaal: de schoolreisbus. Op heterdaad Wat moet de politie met een bus? Nou, dat blijkt een […] The post Politie deelt vanuit de bus voor 7 ton aan boetes uit appeared first on Autoblog.nl.
27/01 14u15  Politie deelt vanuit de bus voor €1 miljoen aan boetes uit Een soort collectebus, maar dan is de bijdrage niet vrijwillig. Van een paard tot een helikopter: de sterke arm der wet zet zo’n beetje alle denkbare vervoersmiddelen in. Sinds kort heeft de politie een nieuw vervoersmiddel toegevoegd aan hun arsenaal: de schoolreisbus. Op heterdaad Wat moet de politie met een bus? Nou, dat blijkt een […] The post Politie deelt vanuit de bus voor €1 miljoen aan boetes uit appeared first on Autoblog.nl.
27/01 14u15  Video: BMW M3 CS gesnapt in Oostenrijk Je kunt genieten van de wintersport in Oostenrijk, of tests ondernemen met de BMW M3 CS! De extra hete sedan werd gesnapt door Automotive Mike op YouTube. The post Video: BMW M3 CS gesnapt in Oostenrijk appeared first on Autoblog.nl.
27/01 13u15  Autofotografen, opgelet! Win prijzen met je foto’s Denk je dat je winnende autofoto’s kunt maken? Hebben we goed nieuws voor je. Trouwe bezoekers van deze website zullen vast bekend zijn met de Foto van de Maand-rubriek. En zelfs al is het 10 jaar geleden dat je een bezoekje hebt gebracht aan Autoblog, dan kun je deze rubriek nog kennen. De Foto van […] The post Autofotografen, opgelet! Win prijzen met je foto’s appeared first on Autoblog.nl.
Laatste update: donderdag 27 januari 2022, 23u15
Lees meer van Autoblog.nl >

Autowereld

Verbergen Tonen
27/01 17u15  Ode aan Max Verstappen: dit is de auto die Honda zélf had moeten bedenken De coolste Honda in jaren, komt niet van Honda. Deze volledig uitgebouwde en bestickerde Honda e is namelijk ontwikkeld door het Britse Old School Engineering. Waarom is het slecht verkopende Honda niet zelf op dit idee gekomen?
27/01 15u15  Tesla boekt recordwinst, maar Nederland verpest het feestje van Elon Musk De auto's van Tesla zijn zo onbetrouwbaar als wat. Maar ondanks de belabberde kwaliteit, corona en het wereldwijde chiptekort was 2021 het beste jaar ooit. Tesla boekte een recordwinst van omgerekend 4,9 miljard euro. En Nederland? Wij deden niet mee aan het feestje ...
27/01 09u15  'Dutch Reach' - Dit is wat de Engelsen verplicht van ons Nederlanders moeten leren Uitstappen uit de auto? Veel Engelsen doen dat helemaal verkeerd. En dus moeten ze vanaf zaterdag 29 januari verplicht in de leer bij ons Nederlanders. De zogeheten 'Dutch Reach' wordt verplicht, op straffe van een forse geldboete.
26/01 17u15  Met dit 'Peugeotje' haal je een topsnelheid van bijna 340 km/h De Peugeot 508 PSE is de sterkste productie-Peugeot ooit, met een vermogen van 360 pk en een topsnelheid van 250 km/h. In vergelijking met de nieuwste 'leeuw' is de 508 PSE echter maar een stakker. Dit is de Peugeot 9x8 Hybrid. Een bizar gestileerde hypercar, die is gebouwd voor deelname aan de 24 uur van Le Mans.
26/01 14u15  Elektrische auto thuis opladen? Zo kies je de beste laadpaal Heb je een elektrische auto of overweeg je er een te kopen of leasen? Dan kom je voor de vraag te staan: wil ik thuis een laadpaal installeren? Het antwoord daarop zou heel goed ‘ja’ kunnen zijn, want thuis laden is de goedkoopste en makkelijkste manier. Maar waarop moet je letten als je een laadpaal overweegt? Wij leggen het je uit
26/01 11u15  Corona, autorijden en boetes: met hoeveel personen mag je in de auto? (update 25 januari 2022) Met hoeveel personen mag je in een auto zitten? Lange tijd moest je 1,5 meter afstand houden - ook in de auto. En kon de politie je een boete geven als je toch met 3 of 4 personen in de auto zat. Maar hoe zit het nu, na de aanpassing van de regels?
26/01 10u15  De gefacelifte BMW 8-serie heeft zijn tanden iets te fel laten bleken In de jaren tachtig en negentig kocht je een BMW om zijn ingehouden sportiviteit. De 3-serie, 5-serie en 7-serie waren stijlvol en sportief, met slechts een vleugje agressie in hun design. Tegenwoordig laat BMW zijn oren hangen naar de Chinese smaak, met uit de kluiten gewassen nieren en een overdaad aan lijnen. Deze gefacelifte BMW 8-serie heeft zelfs een verlichte grille. Oef!
25/01 15u15  Je kunt nu ook een elektrische Mercedes EQS ónder de 100.000 euro kopen De Mercedes EQS is een soort elektrische S-klasse en dus zijn de prijzen stevig. Tot deze week begon het leveringsprogramma van de stekkerlimousine bij 121.432 euro. Na de introductie van een nieuwe instapper, de EQS 350, zakt dat bedrag naar 91.303 euro. Aan de andere kant van spectrum kost het AMG EQS 53-topmodel net geen 175.000 euro.
25/01 12u15  Auto Review 2 in de webshop - Aan de kant met je elektrische auto! Zijn er elektrische rijdersauto's? Wij komen alleen tot de Audi E-Tron GT en Porsche Taycan, die onderhuids ook nog eens gelijk zijn. Dus wat nou als je nog steeds benzine door je aderen hebt stromen en een heerlijk ouderwetse stuurmansauto wilt?
25/01 10u15  Nieuwe elektrische Audi Q6 E-Tron ziet eruit als een Citroën De auto die hier stevig ingepakt door een Zweeds winterlandschap rijdt, is de aankomende Audi Q6 E-Tron. Hij is - hoe kan het ook anders - de grotere broer van de bestaande Audi Q4 E-Tron en komt nog dit jaar op de markt. En wonderlijk genoeg krijgt hij een Citroën-achtige neus ...
25/01 09u15  Klassieke Mini is ideaal elektrisch stadsautootje. Dus bouwt Mini zelf de auto voor je om Het is een bescheiden trend aan het worden: het ombouwen van klassiekers tot elektrische auto's. Diverse fabrikanten bieden het zelfs al aan, zoals Aston Martin, Jaguar en Volkswagen. Mini stapt nu ook in de opkomende markt. Onder de noemer Mini Recharged verbouwt de firma jouw klassieke Mini tot een guitig klein elektrisch stadsautootje.
25/01 09u15  Duitsland is woedend! Op een Bugatti-eigenaar die 417 km/h reed op de autobahn Op stukken van de Duitse autobahn geldt geen snelheidslimiet. Dus wat is het probleem nou eigenlijk? Een Tsjechische miljonair maakte simpelweg van de gelegenheid gebruik om de topsnelheid van zijn Bugatti Chiron uit te proberen. Maar zo ziet de Duitse overheid dat niet. Die is woedend!
24/01 17u15  Hele grote bloemkolen! De nieuwe Ford Bronco Raptor staat op 37-inch banden Om met André van Duin te spreken: 'Ja mensen, de Ford Bronco Raptor heeft hele grote bloemkooooole!' Want de nieuwe performanceversie van de Amerikaanse terreinreus rolt op maar liefst 37-inch banden. En daarmee draagt de 405 pk sterke offroader de grootste sloffen van de suv-wereld.
24/01 15u15  Gelekt! Productieversie Tesla Cybertruck is nog net zo lelijk, maar heeft wel spiegels en een ruitenwisser Dit is de productieversie van de Tesla Cybertruck. Of althans, dit is een productierijpere versie van de Tesla Cybertruck. En meteen vallen de verschillen op met het prototype dat in 2019 werd onthuld. De elektrische pick-up truck heeft nu spiegels, een ruitenwisser, een aangepast front, en meer.
24/01 14u15  Gelekt! Productieversie Tesla Cybertruck is nog net zo lelijk, maar heeft nu wel spiegels en een ruitenwisser Dit is de productieversie van de Tesla Cybertruck. Of althans, dit is een productierijpere versie van de Tesla Cybertruck. En meteen vallen de verschillen op met het prototype dat in 2019 werd onthuld. De elektrische pick-up truck heeft nu spiegels, een ruitenwisser, een aangepast front, en meer.
Laatste update: donderdag 27 januari 2022, 17u15
Lees meer van Autowereld >

Auto55

Verbergen Tonen
28/01 00u15  Duitse regering nadat iemand meer dan 400km/u reed op autobahn: “onbegrensd wil niet zeggen zo snel als je wil” Enkele youtube-video’s waarin hard wordt gereden op de Duitse snelweg, hebben een officiële reactie van de regering uitgelokt.Het Duitse Ministerie voor Transport neemt aanstoot aan twee video’s waarin de Tsjechische miljonair Radim Passer, tracht de topsnelheid van z’n Bugatti Chiron te bereiken. De man slaagt daar op een haar na in en tikt af op 414km/u, slechts 3km/u onder de beg...Lees meer
28/01 00u15  Zwitserse studie: plug-in hybride ‘zuivere oplichting’, verbruik tot 230% meer dan beloofd Het Zwitserse kanton Wallis liet een onderzoek uitvoeren naar de milieu-impact van plug-in hybrides. Dat zijn auto’s die een kleine batterij gebruiken voor een beperkte afstand (veelal minder dan 100km) elektrisch rijbereik en verder bijgestaan worden door een conventionele brandstofmotor.230% meer verbruik dan beloofdPlug-in hybrides (PHEV) zijn ook in ons land erg populair onder p...Lees meer
28/01 00u15  Opvolger Volvo XC90: alleen elektrisch en met echte naam ‘Embla’ Al decennia lang gebruikt Volvo combinaties van letters en cijfers om z’n modellen aan te duiden. Maar daar komt straks verandering in.Bijna elke nieuwe auto heeft alfanummerieke benamingVolvo wil de alfanummerieke typebenaming. Die manier van werken is dezer dagen gigantisch populair. Zo populair zelfs dat bijna elke nieuwe auto op de markt zich met een cijfer-letter-combinatie wil...Lees meer
28/01 00u15  Ford heeft nieuwe Mondeo, maar je krijgt 'm niet Ford België biedt de laatste Mondeo-generatie nog steeds aan op z’n website. Alleen nog uit stock. Want het is er binnenkort helemaal mee gedaan. Logisch ook. Het model werd in 2014 op de markt gebracht. Dat betekent dat het model al langer op de markt is dan de gemiddelde levensduur van een model. Dat is immers zeven jaar. Maar Ford talmde destijds ook al met de lancering van de Mo...Lees meer
27/01 22u15  Illegale trajectcontroles: burgemeesters vinden dat ze niets fout doen De trajectcontroles waarmee privébedrijven samen met gemeentes geld willen verdienen aan automobilisten, blijven ophef veroorzaken. Nadat ze illegaal bleken in Bonheiden, reageren de burgemeesters van Bilzen, Glabbeek en Sint-Pieters-Leeuw. Zij vinden de schorsing in Bonheiden terecht, maar stellen dat de trajectcontroles in hun gemeentes wel correct zijn.Bonheiden wilde samen met d...Lees meer
27/01 22u15  Citroën en Peugeot stoppen met stadsauto's, C1 en 108 met pensioen Citroën stopt met de compacte C1. De stadsauto krijgt geen opvolger. Na 1,2 miljoen exemplaren en 17 jaar is het ermee gedaan. Klanten kunnen volgens het Franse merk uitwijken naar de Ami, een elektrische brommobiel, of kiezen voor de Citroën C3 waarvan een nieuwe instapversie in het leven wordt geroepen.Steeds minder aanbod aan betaalbare stadswagens[module:photo,id:109504]De eerst...Lees meer
27/01 21u15  Analyse: “de elektrische auto breekt door”, klopt dat wel? Elektriciteit is de brandstof van de toekomst. Het is een onderwerp dat polariseert. Niet in het minst omdat de beslissing niet in handen van de consument ligt, noch in die van de industrie met z’n leger ingenieurs. “De verplichte elektrificatie is een politieke beslissing” zei Carlos Tavares, de grote baas bij Stellantis (Fiat, Citroën, Peugeot, Opel, Alfa Romeo…) eerder dit...Lees meer
27/01 21u15  Nissan kondigt elektrische opvolger van Micra aan De Renault-Nissan alliantie liet vandaag in haar kaarten voor de toekomst kijken. Daarbij hoort de aankondiging van een elektrisch initiatief voor ons continent. Logisch, want daaraan kunnen autoconstructeurs inmiddels niet meer ontsnappen. Met de nieuwe Ariya zal Nissan naast de Leaf een tweede geheel elektrisch model aanbieden. Dat was al bekend. Vanaf nu staat ook een derde EV op...Lees meer
27/01 00u15  Benzine en diesel nog lang niet uitgespeeld bij BMW BMW blijft conventionele verbrandingsmotoren verder ontwikkelen. Dat vertelde ontwikkelingschef Frank Weber tegen Auto Motor und Sport.BMW blijft investeren in verbrandingsmotorenSteeds meer merken geven aan dat ze de verbrandingsmotor vaarwel zullen zeggen. Niet zelden voor de vooropgestelde einddatum van 2035, zoals voorgesteld door de Europese Unie. Renault is de jongste telg die...Lees meer
26/01 21u15  Oude Mini’s krijgen een stekker Over de elektrificatie van oude auto’s is heel wat te doen te jongste tijd. Volgens de één is het heiligschennis. Volgens de ander is het een manier om een klassieker te blijven gebruiken in uitstootonverdraagzame tijden. Bij steeds meer autofabrikanten prikkelt het concept de interesse, al heeft dat wellicht veeleer met het verdienmodel te maken. Mini gaat nu bijvoorbeeld zelf oude...Lees meer
25/01 13u15  Extra lange Land Rover Defender 130 is gelekt De jongste incarnatie van de Land Rover Defender is pas het tweede compleet nieuwe model in de ruim zestigjarige productiegeschiedenis van de ruige off-roader. En het moet gezegd, niet iedereen was even enthousiast met de grote nadruk op stijl en technologie van de jongste editie. Die bedenkingen lijken het commerciële succes van het model niet in de weg te staan. De Belgische invoe...Lees meer
25/01 10u15  Zorgt deze nieuwe transportrichtlijn straks voor verkeerschaos? Op 2 februari treedt een nieuwe Europese transportrichtlijn in voege. Dan moeten vrachtwagens op hun tachograaf niet alleen meer registreren wanneer een bestuurder rijdt en rust. Het schijfje moet ook opslaan in welk land hij rijdt. En die aanpassing zal volgens tal van Europese transportorganisaties voor verkeerschaos zorgen.Digitale tachograaf is er nog nietEen digitale tachograaf...Lees meer
25/01 00u15  Waarom je je tank beter niet helemaal leegrijdt Er zijn automobilisten die er een sport van maken om te kijken hoe ver ze kunnen geraken met een tank benzine. Toch vermijdt je beter het rijden met het lampje van het reserveniveau aan. Auto55.be legt uit waarom je het beter niet doet.1 - Je zuigt een hoop troep in je motorNa verloop van tijd accumuleert er wel wat verontreiniging in je benzinetank. Een filter houdt de grootste ver...Lees meer
25/01 00u15  Nieuwe auto’s roesten weer (en dit zijn de slechtste) Historisch gezien zijn grote aanpassingen aan de regelgeving en technische prioriteiten bij de ontwikkeling van een auto goed nieuws voor de roestduivel en minder goed nieuws voor de consument.Nadruk op (licht)gewicht is slecht nieuws voor wie niet wil dat z’n auto roestToen in de jaren zeventig omwille van de oliecrisis auto’s plots zuiniger moesten worden, verschoven autofabrikant...Lees meer
25/01 00u15  Deze Suzuki Jimny neemt zichzelf heel serieus Geruchten over een vijfdeursversie van de Suzuki Jimny gonzen al een tijd. Maar het Japanse merk heeft er zelf nog altijd niks officieels over gecommuniceerd. Dat er nochtans door heel wat mensen naar wordt uitgekeken, mag ook blijken uit deze ‘unieke’ Jimny. Die is door de studenten van het Nihon Automotive College (NATS) in elkaar geknutseld. Voor Europa maakt het niet echt uit. D...Lees meer
Laatste update: vandaag om 0u15
Lees meer van Auto55 >

Vroom.be

Verbergen Tonen

Autovisie

Verbergen Tonen
27/01 17u15  Deze occasion wil je: BMW 2002 tii, ‘niets kan ‘m verslaan’ Autovisie vindt een BMW 2002 Tii occasion waar liefhebbers warm van worden. Dit is waarom de Duitser zo'n leuke occasion is!
27/01 12u15  Lamborghini Countach LPI 800−4 eerste keer op de weg Lamborghini kwelt de 112 klanten die enthousiast zitten te wachten op hun Countach LPI 800-4. De fabrikant levert de fonkelnieuwe supercar nog niet uit.
27/01 08u15  Bentley breidt modellengamma uit tot vijf types Na het verdwijnen van de Mulsanne in 2020 bestaat het leveringsprogramma van Bentley uit slechts drie modellen, de Continental, Flying Spur en Bentayga.
26/01 17u15  Deze occasion wil je: Alpine A310, een van de mooiste Franse auto’s ooit Autovisie vindt een Alpine A310 occasion waar liefhebbers warm van worden. Dit is waarom de Fransman zo'n leuke occasion is!
26/01 15u15  Bentley gaat zijn elektrische topmodel zelf bouwen Binnen drie jaar staat er op de prijslijst van Bentley een elektrisch aangedreven model. Hij wordt in Groot-Brittannië gebouwd.
26/01 14u15  Morgan legt laatste hand aan fonkelnieuwe 3 Wheeler De Engelse sportwagenbouwer Morgan plant de introductie van de nieuwe generatie 3 Wheeler, de Plus Three, voor 24 februari 2022.
26/01 11u15  Duik in de prijslijst: de nieuwe Suzuki S-Cross Suzuki heeft de S-Cross grondig vernieuwd. Het is eigenlijk ‘slechts’ een facelift, maar dat...
26/01 10u15  Afleveringsklaar bij dealer: Bugatti Chiron Super Sport 300+ Niet één, niet twee, maar drie Bugatti’s Chiron Super Sport 300+ staan bij de Londense Bugatti-dealer klaar voor aflevering.
26/01 02u15  Standaard trainingspak voor BMW 8 Serie Stapsgewijs introduceerde BMW de 8 Serie, maar nu de oudste telg nog geen vier jaar oud is, ondergaat de complete familie een opfrisbeurt.
25/01 18u15  Dit zijn 5 peperdure supercar crashes in Nederland De harten van vele autoliefhebbers zijn nog steeds van slag vanwege de crash van...
25/01 16u15  Eerste Mercedes-Benz EQS voor minder dan een ton, maar niet de AMG Een prijs van net geen 100.000 euro mag je niet bereikbaar noemen, maar afgezet tegen de huidige prijsstelling is de Mercedes EQS voor een kleine groep liefhebbers wél bereikbaar geworden.
25/01 15u15  Hoe groot is het Max Verstappen-gevoel in deze Honda e? Is-ie cool of is-ie cool, deze uitgebouwde en bestickerde Honda e? Het Engelse Old School Engineering is verantwoordelijk voor de creatie.
25/01 15u15  Ineens is deel A2 op Google Maps foetsie Dat is vreemd, automobilisten die van Nieuwer Ter Aa naar Breukelen willen navigeren, krijgen ineens een heel gekke route door Google Maps voorgeschoteld.
25/01 14u15  Peugeot zoekt mensen voor bouw nieuwe 308 De verkoop van de nieuwe 308 gaat volgens Peugeot zo goed, dat het bedrijf een derde productieshift moet instellen. Dat geeft de fabrikant aan.
25/01 12u15  Bij Lexus kun je voor de LC en RX ook vragen naar de Obsidian Editions Op de LC heeft Lexus een kort lijstje met wat verbeteringen doorgevoerd en die opgewaardeerde uitvoering is nu ook in Nederland te bestellen.
Laatste update: donderdag 27 januari 2022, 17u15
Lees meer van Autovisie >

Autofans.be

Verbergen Tonen
27/01 15u15  Rijtest: Suzuki S-Cross 1.4 Mild Hybrid 4x2 Automaat (2022) Taal Nederlands Prijzen voor nieuwe auto’s swingen de pan uit, waardoor je tegenwoordig vlot 30.000 euro kan stukslaan op een brave crossover. Suzuki wil de pijn verzachten met haar nieuwe generatie S-Cross: een auto die de nieuwste technologieën verpakt in een moderne carrosserie, zonder een gat in je broekzak achter te laten. Maar doet hij dat ook? We gaan op pad met Suzuki's nieuwste!
27/01 13u15  Isuzu D-Max X-Series is extra ruige Limited Edition (2022) Taal Nederlands De Isuzu D-Max krijgt gezelschap van een nieuwe versie: de X-Series. Met deze ruigere, sportiever aangeklede telg willen de Japanners de nichemarkt van chiquere pick-ups betreden. Ze brengen de X-Series dan ook maar in beperkte oplage op de markt.
27/01 12u15  Alliantie onthult toekomstplannen: Nissan Micra wordt elektrisch Taal Nederlands De Renault-Nissan-Mitsubishi-alliantie bereidt zich voor op een elektrische toekomst. Daartoe geeft de groep nu inkijk in zijn plannen voor het jaar 2030, en die bevatten alvast een aantal smakelijke nieuwtjes.
27/01 10u15  Morgan 3 Wheeler: opvolger komt in februari Taal Nederlands Morgan start een nieuw hoofdstuk in zijn driewielergeschiedenis. Binnen een kleine maand trekken de Britten namelijk het doek van een opvolger voor hun bekende 3 Wheeler, al gaat die voor het eerst onder een andere naam door het leven.
26/01 15u15  Bentley bevestigt: elektrisch model komt in 2025 Taal Nederlands Groot nieuws bij Bentley, want ze maken hun plannen voor een eerste elektrische auto concreet. Zo gooit de constructeur een kleine 3 miljard euro tegen zijn EV aan, die in 2025 het levenslicht moet zien.
26/01 15u15  Teaser 4: Renault Austral laat in interieur kijken Taal Nederlands De plaagplaatjes van de Austral blijven maar komen. In een nieuwe reeks teaserafbeeldingen laat Renault een aantal schetsen van het interieur van zijn nieuwe SUV zien, en dat komt ons enigszins bekend voor.
26/01 13u15  Plezante plug-ins: zeven sportieve stekkerhybrides Taal Nederlands Nu er steeds meer stekkers in het straatbeeld opduiken wordt het aanbod aan plug-inhybrides ook met de dag diverser. Zo wordt naast de ecologische voetafdruk tegenwoordig ook vaak aan een sportieve rijindruk gedacht. Deze zeven stekkerhybrides willen dat waarmaken.
26/01 11u15  Eerste elektrische Lamborghini wordt – jawel – een crossover Taal Nederlands Lamborghini heeft wat meer in zijn elektrificatiekaarten laten kijken. Daaruit blijkt dat 2023 het laatste jaar wordt waarin de constructeur auto's met enkel verbrandingsmotoren aanbiedt, en er in 2028 een heuse Lambo-EV aankomt.
26/01 02u15  Officieel: BMW 8 Reeks gaat aan de facelift (2022) Taal Nederlands De BMW 8 Reeks gaat alweer een aantal jaren mee en hoewel je dat er nog niet aan ziet, vond BMW het tijd voor een update.
25/01 14u15  Mini Recharged is originele klassieker onder stroom Taal Nederlands 'De toekomst is elektrisch,' klinkt het steeds vaker, maar geldt dat ook voor klassiekers? Bij Mini zien ze er alvast geen graten in: ze voorzien ze naar wens zelf van een aandrijflijn op stroom.
25/01 10u15  Nu echt: de Alfa Romeo Tonale komt eraan Taal Nederlands Na heel wat geduld te moeten oefenen krijgen we binnenkort dan toch de Alfa Romeo Tonale te zien. Op 8 februari trekken de Italianen het doek van hun nieuwe SUV. Dit mogen we verwachten.
24/01 15u15  Rijtest: Hyundai Bayon 1.0 T-GDI 48V 7DCT (2021) Taal Nederlands Eentje is geentje moeten ze bij Hyundai gedacht hebben. Waardoor ze een tweede compacte crossover op de wereld loslaten naast de Kona. De Bayon is geboren! Of hij potten weet te breken in een felbevochten segment?
24/01 14u15  Nissan Juke Kiiro wil een beetje Batmobile zijn (2022) Taal Nederlands Ter ere van zijn samenwerking met de nieuwste Batman-film zet Nissan zijn Juke wat extra in de verf. Letterlijk, want de speciale editie onderscheidt zich van de crossovermassa door een nieuwe carrosseriekleur en een aantal gele accenten.
24/01 10u15  Aston Martin plaagt met “krachtigste luxe-SUV ter wereld” Taal Nederlands Aston Martin is nog relatief jong in de wereld van de SUV, maar ze plaatsen hun naam er meteen al achter een gewaagde claim. Op hun sociale media hebben de Britten namelijk een teaser van een opgefokte DBX geplaatst, en die wordt volgens hen “de krachtigste luxe-SUV ter wereld.”
21/01 14u15  Namiddagbreak: Acura lanceert kortfilm in animestijl om "Type S" te eren Taal Nederlands Acura, Honda's luxedivisie, heeft op haar Youtubekanaal een ongeveer vier minuten durende kortfilm in animestijl gelanceerd om hulde te brengen aan de Type S-derivaten van haar producten. Even zin in een break? Dan is dit het ideale vertier!
Laatste update: donderdag 27 januari 2022, 15u15
Lees meer van Autofans.be >

GroenLicht

Verbergen Tonen
27/01 17u15  Officieel: Volvo C40 Recharge Single Motor (2022) Net zoals de technisch gerelateerde XC40 Recharge krijgt ook de lifestyle Volvo C40 Recharge een goedkopere Single Motor basisversie met 231 pk! Om de – in Gent gebouwde – Volvo XC40 nog aantrekkelijker te maken is er ook een zuiver elektrische XC40 Recharge uitvoering beschikbaar. Eerst gelanceerd in de Twin Motor (aka P8 AWD) topmotorisatie […] Het bericht Officieel: Volvo C40 Recharge Single Motor (2022) verscheen eerst op GroenLicht.be.
26/01 16u15  Belgische prijs Lotus Emira (2022): vanaf 99.390 euro Lotus plakt een prijs op de begeerlijke Emira, hun laatste sportwagen pur sang alvorens de overschakelen naar doorgedreven elektrificatie. Zelfs Lotus zal niet kunnen ontsnappen aan de actuele “trend” inzake elektrificatie. Zeker nu ze deel uitmaken van de Geely familie met ondermeer Volvo, Polestar en Lynk & Co. De productie van de Elise, Exige en […] Het bericht Belgische prijs Lotus Emira (2022): vanaf 99.390 euro verscheen eerst op GroenLicht.be.
26/01 11u15  Rijtest: Mercedes C-Klasse C220d Berline 200 pk (2021) We proeven van alle pracht en praal die de nieuwe Mercedes C-Klasse Berline weet te bieden, hier als C220d met 200 pk. Miljoenen exemplaren heeft Mercedes al verkocht van de C-Klasse, haar premium (luxe)middenklasser die het mooie weer maakt in het D-segment. Nieuwigheden introduceert Das Haus traditiegetrouw (vooral) op de S-Klasse … die nadien snel […] Het bericht Rijtest: Mercedes C-Klasse C220d Berline 200 pk (2021) verscheen eerst op GroenLicht.be.
26/01 10u15  Officieel: BMW 8 Reeks (inclusief M8) facelift (2022) BMW frist het volledige gamma van de 8 Reeks (Coupé, Cabrio, Gran Coupé en M8 derivaten) op. Bestaande eigenaars van een THE8 hoeven niet te wanhopen, de facelift is eerder beperkt te noemen. BMW spreekt dan ook zelf een midcycle refresh naar aanleiding van de MY22 (Model Year 2022) uitvoeringen. Vanaf heden komt elke strakke […] Het bericht Officieel: BMW 8 Reeks (inclusief M8) facelift (2022) verscheen eerst op GroenLicht.be.
25/01 15u15  Video: CarWOW test de nieuwe Toyota Yaris Cross (2022) Hoe vergaat het de stoere Toyota Yaris Cross met zijn verhoogde koetswerk, extra binnenruimte en zuinige/capabele aandrijflijn? De vierde generatie Toyota Yaris zag het daglicht in 2020. Naar goede gewoonte opnieuw met een doordachte bouwkwaliteit en zuinige hybride aandrijflijn maar eveneens een karaktervol design en aangenaam weggedrag. Tot groot jolijt van de echte sportievelingen kwam […] Het bericht Video: CarWOW test de nieuwe Toyota Yaris Cross (2022) verscheen eerst op GroenLicht.be.
25/01 14u15  Officieel: Isuzu D-Max X-Series (2022) De stoere Isuzu D-Max X-Series combineert een sportieve look met een aangedikte veiligheidsuitrusting zonder te raken aan zijn werklust. Eind 2020 lanceerde Isuzu een nieuwe D-Max pick-up generatie. Daarbij lag de focus op meer comfort, uitrusting en veiligheid. Om de commerciële interesse hoog te houden in 2022 komt de Japanse pick-up specialist met een gelimiteerde […] Het bericht Officieel: Isuzu D-Max X-Series (2022) verscheen eerst op GroenLicht.be.
25/01 10u15  Officieel: Nissan Juke Kiiro special edition (2022) Ter ondersteuning van de nieuwe Batman film komt Nissan met een stoere Juke Kiiro special edition! Begin maart kan je in de Belgische cinemazalen naar The Batman (trailer) gaan kijken, het vierde relaas van de moderne superheld. Na een eerdere samenwerking in 2012 slaan Nissan en filmstudio Warner Bros nu opnieuw de handen in elkaar […] Het bericht Officieel: Nissan Juke Kiiro special edition (2022) verscheen eerst op GroenLicht.be.
24/01 15u15  Rijtest: Abarth 695 Esseesse 180 pk (2022) Luider, lichter én exclusiever, dat is de 180 pk sterke Abarth 695 Esseesse “Collectors Edition” in een notendop. Inderdaad, nóg een Abarth special edition! Gezien een sportieve(re) variant van de zuiver elektrische Fiat 500 nog niet voor direct is, houden ze zich fulltime bezig met speciale uitvoeringen. Vaak ook historisch correct … maar steevast op […] Het bericht Rijtest: Abarth 695 Esseesse 180 pk (2022) verscheen eerst op GroenLicht.be.
23/01 10u15  Poll: BMW i4 M50 vs Porsche Taycan (2022) Wat als de zuiver elektrische – en behoorlijk sportieve – BMW i4 en Porsche Taycan de degens kruisen? Wie zich emissieloos wil verplaatsen heeft vandaag de dag een ruime keuze. Wie daarbij toch nog belang hecht aan een betrokken rijgedrag naast de flitsende prestaties moet zich tot de Duitse merken wenden. Zo zijn de nieuwe […] Het bericht Poll: BMW i4 M50 vs Porsche Taycan (2022) verscheen eerst op GroenLicht.be.
22/01 09u15  Preview: Porsche 911 Electric (2022) Slaagt Porsche er ooit in om het befaamde (zeg gerust iconische) 911 concept te vertalen naar een full electric geheel? Naast de Volkswagen Golf, BMW M3, Land Rover Defender en Mercedes S-Klasse is een Porsche 911 misschien wel dé belichaming van den automobiel. Deels dankzij de tijdloze vormgeving die al decennia hetzelfde is gebleven en […] Het bericht Preview: Porsche 911 Electric (2022) verscheen eerst op GroenLicht.be.
21/01 14u15  Rijtest: Volkswagen ID.4 GTX 299 pk (2022) Met een vierwielaangedreven ID.4 GTX variant wil Volkswagen de sportieve inborst van haar zuiver elektrische crossover benadrukken. Voor het sportieve(re) gamma met een klassieke verbrandingsmotor had VW reeds een GTI, GTE, GTD of R label voorhanden. In het geval van de elektrische ID modellen zal dat onder de GTX noemer gebeuren. Een soortgelijke ID.5 GTX […] Het bericht Rijtest: Volkswagen ID.4 GTX 299 pk (2022) verscheen eerst op GroenLicht.be.
21/01 12u15  Officieel: Jeep Renegade e-Hybrid en Compass e-Hybrid (2022) Na een volwaardige 4xe plug-in hybride krijgen de Jeep Renegade en Compass nu ook een nieuwe e-Hybrid benzinemotor met mild hybride technologie en 130 pk. Jeep had reeds een 4xe plug-in hybride variant (190 pk of 240 pk) van de stoere Renegade en Compass SUV’s. Nu komt daar een gloednieuwe mild hybride motorisatie bij die […] Het bericht Officieel: Jeep Renegade e-Hybrid en Compass e-Hybrid (2022) verscheen eerst op GroenLicht.be.
Laatste update: donderdag 27 januari 2022, 17u15

F1journaal

Verbergen Tonen
27/01 21u15  Eerste beelden van Ferrari F1-test in Fiorano Ferrari organiseert deze week een vierdaagse F1-test op het circuit van Fiorano. Ferrari zou normaal testen met de wagen van vorig jaar maar na onduidelijkheid over het reglement … Eerste beelden van Ferrari F1-test in Fiorano Lees meer » Het bericht Eerste beelden van Ferrari F1-test in Fiorano verscheen eerst op F1journaal.be - Dagelijks Formule 1 nieuws.
27/01 20u15  F1-circuit Saudi-Arabië wordt aangepast na bezorgdheid over veiligheid De allereerste GP van Saudi-Arabië op het gloednieuwe Jeddah Street Circuit zorgde voor heel wat spektakel maar er waren ook heel wat incidenten en bezorgdheid over de veiligheid. … F1-circuit Saudi-Arabië wordt aangepast na bezorgdheid over veiligheid Lees meer » Het bericht F1-circuit Saudi-Arabië wordt aangepast na bezorgdheid over veiligheid verscheen eerst op F1journaal.be - Dagelijks Formule 1 nieuws.
27/01 18u15  Singapore blijft minstens tot 2028 op F1-kalender De Formule 1 en de organisatoren van de GP van Singapore hebben een nieuwe overeenkomst ondertekend waardoor de race minstens tot 2028 op de kalender zal staan. In … Singapore blijft minstens tot 2028 op F1-kalender Lees meer » Het bericht Singapore blijft minstens tot 2028 op F1-kalender verscheen eerst op F1journaal.be - Dagelijks Formule 1 nieuws.
27/01 17u15  Alpine CEO Laurent Rossi bekent: “We begrepen niet waarom we in de punten finishten!” Het Alpine F1 team kon vorig jaar de hooggespannen verwachtingen niet inlossen. In plaats van een stap vooruit werd een stap achteruit gezet en dat kwam deels omdat … Alpine CEO Laurent Rossi bekent: “We begrepen niet waarom we in de punten finishten!” Lees meer » Het bericht Alpine CEO Laurent Rossi bekent: “We begrepen niet waarom we in de punten finishten!” verscheen eerst op F1journaal.be - Dagelijks Formule 1 nieuws.
27/01 15u15  VIDEO: McLaren doet ‘fire-up’ van nieuwe MCL36 F1-bolide Na Mercedes en Alpine heeft ook McLaren een zogenaamde ‘fire-up’ van haar nieuwe F1-bolide gedaan. Fans kunnen meegenieten met onderstaande beelden. Turn up the volume. 🔈 The #MCL36 … VIDEO: McLaren doet ‘fire-up’ van nieuwe MCL36 F1-bolide Lees meer » Het bericht VIDEO: McLaren doet ‘fire-up’ van nieuwe MCL36 F1-bolide verscheen eerst op F1journaal.be - Dagelijks Formule 1 nieuws.
27/01 13u15  VIDEO: Max Verstappen presenteert nieuwe ‘gouden’ helm voor F1-seizoen 2022 Max Verstappen veroverde vorig jaar zijn allereerste wereldtitel in de Formule 1. Voor het nieuwe F1-seizoen betekent dit naast een nieuw startnummer ook een nieuwe ‘gouden’ helm. Going … VIDEO: Max Verstappen presenteert nieuwe ‘gouden’ helm voor F1-seizoen 2022 Lees meer » Het bericht VIDEO: Max Verstappen presenteert nieuwe ‘gouden’ helm voor F1-seizoen 2022 verscheen eerst op F1journaal.be - Dagelijks Formule 1 nieuws.
27/01 12u15  Kimi Raikkonen: “Ik begrijp niet waarom de fans van me houden” Kimi Raikkonen begrijpt niet waarom hij één van de lievelingen van de F1-fans is. “Misschien is het omdat ik me voortdurend vreemd of raar gedraag,” vertelt hij aan … Kimi Raikkonen: “Ik begrijp niet waarom de fans van me houden” Lees meer » Het bericht Kimi Raikkonen: “Ik begrijp niet waarom de fans van me houden” verscheen eerst op F1journaal.be - Dagelijks Formule 1 nieuws.
27/01 07u15  Stoffel Vandoorne: “Ik zal dit jaar niet voor WRT in het WEC racen” Stoffel Vandoorne vertelt aan ‘La Dernière Heure’ dat hij dit jaar niet voor het WRT-team zal racen in het World Endurance Championship (WEC). In tegenstelling tot wat iedereen … Stoffel Vandoorne: “Ik zal dit jaar niet voor WRT in het WEC racen” Lees meer » Het bericht Stoffel Vandoorne: “Ik zal dit jaar niet voor WRT in het WEC racen” verscheen eerst op F1journaal.be - Dagelijks Formule 1 nieuws.
26/01 21u15  Overzicht: Wanneer worden de nieuwe F1-bolides voor het seizoen 2022 voorgesteld? Heel wat teams hebben ondertussen de presentatiedatum van hun nieuwe wagens voor het F1-seizoen 2022 bekendgemaakt. Voorlopig is het Aston Martin dat als eerste het doet van haar … Overzicht: Wanneer worden de nieuwe F1-bolides voor het seizoen 2022 voorgesteld? Lees meer » Het bericht Overzicht: Wanneer worden de nieuwe F1-bolides voor het seizoen 2022 voorgesteld? verscheen eerst op F1journaal.be - Dagelijks Formule 1 nieuws.
26/01 20u15  AlphaTauri zal nieuwe F1-bolide met veel ‘liefde’ presenteren Het AlphaTauri F1 team heeft bekendgemaakt dat het op 14 februari haar nieuwe wagen aan het grote publiek zal voorstellen. De fans van AlphaTauri hebben naast valentijn dus … AlphaTauri zal nieuwe F1-bolide met veel ‘liefde’ presenteren Lees meer » Het bericht AlphaTauri zal nieuwe F1-bolide met veel ‘liefde’ presenteren verscheen eerst op F1journaal.be - Dagelijks Formule 1 nieuws.
26/01 19u15  Alpine presenteert nieuwe F1-bolide twee dagen voor eerste wintertest Ook het Alpine F1 team heeft de datum bekendgemaakt waarop het haar nieuwe F1-bolide aan het grote publiek zal voorstellen. Steeds meer teams maken de presentatiedatum van hun … Alpine presenteert nieuwe F1-bolide twee dagen voor eerste wintertest Lees meer » Het bericht Alpine presenteert nieuwe F1-bolide twee dagen voor eerste wintertest verscheen eerst op F1journaal.be - Dagelijks Formule 1 nieuws.
26/01 18u15  F1 bevestigt officieel de data van de wintertests in Barcelona en Bahrein De Formule 1 heeft vandaag bevestigd wat eigenlijk al wekenlang geweten was, de data waarop de wintertests ter voorbereiding van het F1-seizoen 2022 zullen plaatsvinden. Er zullen twee … F1 bevestigt officieel de data van de wintertests in Barcelona en Bahrein Lees meer » Het bericht F1 bevestigt officieel de data van de wintertests in Barcelona en Bahrein verscheen eerst op F1journaal.be - Dagelijks Formule 1 nieuws.
26/01 17u15  Fans zien iets bijzonder in video: krijgt nieuwe Ferrari F1-bolide rood-zwarte livery? Ferrari heeft vandaag CEVA bevestigd als nieuwe partner. Een zoveelste partner in een lange rij maar de fans van de Scuderia hebben iets opmerkelijk gezien in de video … Fans zien iets bijzonder in video: krijgt nieuwe Ferrari F1-bolide rood-zwarte livery? Lees meer » Het bericht Fans zien iets bijzonder in video: krijgt nieuwe Ferrari F1-bolide rood-zwarte livery? verscheen eerst op F1journaal.be - Dagelijks Formule 1 nieuws.
26/01 16u15  VIDEO: De mooiste beelden van Red Bull en Max Verstappen tijdens het F1-seizoen 2021 Het Red Bull F1 team blikt terug op het F1-seizoen 2021. Het doet dit aan de hand van de mooiste beelden van het voorbije seizoen en daarbij ook … VIDEO: De mooiste beelden van Red Bull en Max Verstappen tijdens het F1-seizoen 2021 Lees meer » Het bericht VIDEO: De mooiste beelden van Red Bull en Max Verstappen tijdens het F1-seizoen 2021 verscheen eerst op F1journaal.be - Dagelijks Formule 1 nieuws.
26/01 12u15  “Het verliezen van de wereldtitel is meer een schok voor Toto Wolff dan voor Lewis Hamilton” David Coulthard denkt dat het mislopen van de wereldtitel er harder ingehakt heeft bij Mercedes-teambaas Toto Wolff dan bij zijn rijder Lewis Hamilton. Er zijn al liters inkt … “Het verliezen van de wereldtitel is meer een schok voor Toto Wolff dan voor Lewis Hamilton” Lees meer » Het bericht “Het verliezen van de wereldtitel is meer een schok voor Toto Wolff dan voor Lewis Hamilton” verscheen eerst op F1journaal.be - Dagelijks Formule 1 nieuws.
Laatste update: donderdag 27 januari 2022, 21u15
Lees meer van F1journaal >

GPUpdate.net

Verbergen Tonen
27/01 20u15  Overzicht: Deze races rijdt Herlings in het voorseizoen In de drie weekenden die nog resteren voor de start van het WK motorcross, staan er vijf evenementen op het programma waarbij wereldtoppers kunnen worden verwacht. Traditioneel rijdt het grootste gedeelte van de wereldtop de eerste wedstrijd van het Italiaans kampioenschap in Alghero. Jeffrey Herlings en Brian Bogers zullen dat weekend echter in Spanje rijden, waardoor Herlings waarschijnlijk de ...Blijf lezen
27/01 19u15  Ushijima debuteert met Van Amersfoort Racing in FIA Formule 3 De inmiddels 19-jarige Reece Ushijima is geboren in Amerika, maar spendeerde zijn jonge jaren niet alleen in Californië maar ook in Japan. In zijn tweede vaderland maakte hij op 13-jarige leeftijd kennis met het karten. Al vrij snel had hij de smaak te pakken, waarna hij een jaar later verhuisde naar Groot-Brittannië om serieus werk te maken van een carrière in de autosport.Na vier jaar ...Blijf lezen
27/01 19u15  Bleekemolen over radiostilte Hamilton: “Aandachttrekkerij” “Ik vind dat een beetje aandachttrekkerij”, zegt Michael Bleekemolen tegen Motorsport.com over de radiostilte die Hamilton na de laatste race in Abu Dhabi in acht lijkt te hebben genomen. “Hij heeft altijd van dit soort dingen. Dat hij nu dreigt om niet te rijden, doet hij natuurlijk omdat hij wil dat het goed uitgezocht wordt. Maar we weten allemaal wat er is gebeurd. Volgens mij hoeft er ...Blijf lezen
27/01 18u15  Catsburg verwacht chaos en geweldige show in GTD-klasse Daytona Begin 2021 stond Nick Catsburg voor het vijfde jaar op rij aan de start van de 24 uur van Daytona en voor het eerst slaagde hij erin om een felbegeerd klokje van Rolex te winnen. Samen met Corvette-fabrieksrijders Jordan Taylor en Antonio Garcia won hij de wedstrijd in de GTLM-klasse. Hij staat hierdoor in 2022 voor het eerst als verdedigend winnaar aan de start van de race, maar doet dat wel in ...Blijf lezen
27/01 17u15  Dramatische start De Vries in Diriyah, Rowland snelste in VT1 Het Formule E-seizoen 2021-2022 wordt vrijdag geopend met de eerste van twee races in Diriyah. Donderdag mochten de 22 coureurs het Saudische circuit voor het eerst betreden voor de eerste vrije training. De omloop nabij Riyadh lag er aanvankelijk stoffig bij en dat maakte het asfalt verraderlijk glad. Bij regerend kampioen Mercedes kwamen ze daar op hardhandige wijze achter. Na zes minuten kwam ...Blijf lezen
27/01 16u15  Binder: “Heel wat slapeloze nachten gehad van slechte kwalificaties" Die uitspraak deed Brad Binder tijdens de digitale teampresentatie van KTM op donderdag. Daar werd de nieuwe machine onthuld met een nagenoeg ongewijzigde kleurstelling ten opzichte van vorig jaar. De grootste verandering werd toegepast in het kader, KTM haalde Francesco Guidotti als de nieuwe teammanager. Binder hoopt in 2022 nog een stap te zetten op de MotoGP-ladder. Hij eindigde na een ...Blijf lezen
27/01 15u15  F1-circuit Saudi-Arabië licht aangepast na zorgen over veiligheid Saudi-Arabië debuteerde in 2021 op de Formule 1-kalender en wilde dat niet onopgemerkt voorbij laten gaan. De ontwerpers van Tilke kregen de opdracht mee om het langste en snelste stratencircuit ter wereld uit de grond te stampen. Door een aaneenschakeling van snelle bochten is dat gelukt, al bleek de snelle lay-out wel een keerzijde te hebben. Zo waren de bochten dermate snel en het zicht door ...Blijf lezen
27/01 15u15  Nieuwe kalender W Series: Geen Zandvoort, debuut in Azië Voor het derde seizoen van de W Series heeft de organisatie gekozen voor vijf circuits waar de raceklasse nog niet eerder op gereden heeft. De drie overige banen maakten eerder wel al deel uit van de racekalender. Net als afgelopen jaar zal het kampioenschap ook in 2022 weer gaan racen in het voorprogramma van de Formule 1. Het zorgt ervoor dat de vrouwenklasse ook dit jaar weer de nodige ...Blijf lezen
27/01 15u15  Max Verstappen: Startnummer, salaris, contract, woonplaats en meer Sinds zijn racedebuut in de Formule 1 in 2015 heeft Max Verstappen de schijnwerpers op zich gericht. De jonge coureur maakt indruk met zijn onverschrokken rijstijl, zijn indrukwekkende inhaalacties en zijn nuchterheid en eerlijkheid buiten de baan. Dat levert hem een enorme fanschare op, in binnen- en buitenland. Niet iedere fan weet alles over Verstappen, dus daarom geven we in dit artikel ...Blijf lezen
27/01 14u15  Porsche deelt meer details over ontwikkeling LMDh-prototype Eerder deze maand kwam Porsche al met de nieuwe wagen in actie op de eigen testfaciliteit in Weissach. De wagen is voorzien van een twin-turbo V8-motor, aangevuld met een standaard hybride-systeem waar alle LMDh-bolides mee worden uitgerust. De V8 is dezelfde motor die ook zustermerk Audi gaat gebruiken in de LMDh, het chassis daarvoor wordt ontwikkeld door Multimatic. De nieuwe motor is gebaseerd ...Blijf lezen
27/01 14u15  F1-wereldkampioen Verstappen toont nieuwe helm: Meer goud en #1 Nadat Max Verstappen in de eerste jaren van zijn Formule 1-carrière voornamelijk met overwegend blauwe helmen reed, stapte hij in 2019 voor het eerst over op een overwegend wit helmontwerp. Daaraan heeft de coureur van Red Bull Racing in 2020 en 2021 aan vastgehouden, waarbij er zelfs nog meer ruimte voor het wit kwam. Afgelopen seizoen kwam hij in actie met een overwegend witte helm, die was ...Blijf lezen
27/01 13u15  W Series onthult nieuwe kalender en trekt voor het eerst naar Azië Voor het derde seizoen van de W Series heeft de organisatie gekozen voor vijf circuits waar de raceklasse nog niet eerder op gereden heeft. De drie overige banen maakten eerder wel al deel uit van de racekalender. Net als afgelopen jaar zal het kampioenschap ook in 2022 weer gaan racen in het voorprogramma van de Formule 1. Het zorgt ervoor dat de vrouwenklasse ook dit jaar weer de nodige ...Blijf lezen
27/01 13u15  Yamamoto wordt nieuwe schakel tussen Honda en Red Bull Powertrains De voorbije jaren stond Masashi Yamamoto als eindverantwoordelijke aan het hoofd van Honda’s F1-project, dat in 2021 op de best denkbare manier is afgesloten. Honda trekt de deur formeel achter zich dicht met een wereldtitel, al geldt dat eerste niet voor alle werknemers. Zo stappen meerdere Honda-mensen over naar Red Bull Powertrains en was Yamamoto’s toekomst ook lange tijd onderwerp van ...Blijf lezen
27/01 13u15  Raikkonen wordt teambaas van Kawasaki-fabrieksteam in WK motocross Raikkonen is met zijn IceOne-team al jaren actief in de crosswereld, maar nam afgelopen seizoen afscheid van Husqvarna. Lange tijd bleef onduidelijk hoe het vervolg eruit zou zien, maar nu is officieel bevestigd dat het team de Kawasaki-fabrieksformatie gaat runnen in de MXGP. De dagelijkse leiding is opnieuw in handen van Antti Pyrhönen, een oud-crosser en vriend van Raikkonen. Het is niet ...Blijf lezen
27/01 12u15  Yamamoto ook na F1-vertrek Honda actief voor motorenproject Red Bull De voorbije jaren stond Masashi Yamamoto als eindverantwoordelijke aan het hoofd van Honda’s F1-project, dat in 2021 op de best denkbare manier is afgesloten. Honda trekt de deur formeel achter zich dicht met een wereldtitel, al geldt dat eerste niet voor alle werknemers. Zo stappen meerdere Honda-mensen over naar Red Bull Powertrains en was Yamamoto’s toekomst ook lange tijd onderwerp van ...Blijf lezen
Laatste update: donderdag 27 januari 2022, 20u15
Lees meer van GPUpdate.net >Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >

Meest gelezen

3x Opvolger Volvo XC90: alleen elektrisch en met echte naam ‘Embla’28/01 00u15 - Auto55: Al decennia lang gebruikt Volvo combinaties van letters en cijfers om z’n modellen aan te duiden. Maar daar komt straks verandering in.Bijna elke nieuwe auto heeft alfanummerieke benamingVolvo wil de alfanummerieke typebenaming. Die manier van werken is dezer dagen gigantisch populair. Zo populair zelfs dat bijna elke nieuwe auto op de markt zich met een cijfer-letter-combinatie wil...Lees meer
3x Zwitserse studie: plug-in hybride ‘zuivere oplichting’, verbruik tot 230% meer dan beloofd28/01 00u15 - Auto55: Het Zwitserse kanton Wallis liet een onderzoek uitvoeren naar de milieu-impact van plug-in hybrides. Dat zijn auto’s die een kleine batterij gebruiken voor een beperkte afstand (veelal minder dan 100km) elektrisch rijbereik en verder bijgestaan worden door een conventionele brandstofmotor.230% meer verbruik dan beloofdPlug-in hybrides (PHEV) zijn ook in ons land erg populair onder p...Lees meer
3x Duitse regering nadat iemand meer dan 400km/u reed op autobahn: “onbegrensd wil niet zeggen zo snel als je wil”28/01 00u15 - Auto55: Enkele youtube-video’s waarin hard wordt gereden op de Duitse snelweg, hebben een officiële reactie van de regering uitgelokt.Het Duitse Ministerie voor Transport neemt aanstoot aan twee video’s waarin de Tsjechische miljonair Radim Passer, tracht de topsnelheid van z’n Bugatti Chiron te bereiken. De man slaagt daar op een haar na in en tikt af op 414km/u, slechts 3km/u onder de beg...Lees meer
2x Eerste beelden van Ferrari F1-test in Fiorano27/01 21u15 - F1journaal: Ferrari organiseert deze week een vierdaagse F1-test op het circuit van Fiorano. Ferrari zou normaal testen met de wagen van vorig jaar maar na onduidelijkheid over het reglement … Eerste beelden van Ferrari F1-test in Fiorano Lees meer » Het bericht Eerste beelden van Ferrari F1-test in Fiorano verscheen eerst op F1journaal.be - Dagelijks Formule 1 nieuws.
2x Ford heeft nieuwe Mondeo, maar je krijgt 'm niet28/01 00u15 - Auto55: Ford België biedt de laatste Mondeo-generatie nog steeds aan op z’n website. Alleen nog uit stock. Want het is er binnenkort helemaal mee gedaan. Logisch ook. Het model werd in 2014 op de markt gebracht. Dat betekent dat het model al langer op de markt is dan de gemiddelde levensduur van een model. Dat is immers zeven jaar. Maar Ford talmde destijds ook al met de lancering van de Mo...Lees meer
1x Lezersvraag: Welke auto uit je geboortejaar wil jij?27/01 19u15 - Autoblog.nl: Doen jullie dat ook weleens? Op een autoverkoopsite je geboortejaar invoeren en dan kijken welke auto uit dat jaar jij wil hebben? Wij wel in elk geval! Struinen over de verschillende autoverkoopsites die Europa rijk is blijft leuk. Ik in elk geval maak mezelf geregeld lekker met al het moois dat er te koop is. […] The post Lezersvraag: Welke auto uit je geboortejaar wil jij? appeared first on Autoblog.nl.
1x Nissan kondigt elektrische opvolger van Micra aan27/01 21u15 - Auto55: De Renault-Nissan alliantie liet vandaag in haar kaarten voor de toekomst kijken. Daarbij hoort de aankondiging van een elektrisch initiatief voor ons continent. Logisch, want daaraan kunnen autoconstructeurs inmiddels niet meer ontsnappen. Met de nieuwe Ariya zal Nissan naast de Leaf een tweede geheel elektrisch model aanbieden. Dat was al bekend. Vanaf nu staat ook een derde EV op...Lees meer
1x Analyse: “de elektrische auto breekt door”, klopt dat wel?27/01 21u15 - Auto55: Elektriciteit is de brandstof van de toekomst. Het is een onderwerp dat polariseert. Niet in het minst omdat de beslissing niet in handen van de consument ligt, noch in die van de industrie met z’n leger ingenieurs. “De verplichte elektrificatie is een politieke beslissing” zei Carlos Tavares, de grote baas bij Stellantis (Fiat, Citroën, Peugeot, Opel, Alfa Romeo…) eerder dit...Lees meer
1x Citroën en Peugeot stoppen met stadsauto's, C1 en 108 met pensioen27/01 22u15 - Auto55: Citroën stopt met de compacte C1. De stadsauto krijgt geen opvolger. Na 1,2 miljoen exemplaren en 17 jaar is het ermee gedaan. Klanten kunnen volgens het Franse merk uitwijken naar de Ami, een elektrische brommobiel, of kiezen voor de Citroën C3 waarvan een nieuwe instapversie in het leven wordt geroepen.Steeds minder aanbod aan betaalbare stadswagens[module:photo,id:109504]De eerst...Lees meer
1x Illegale trajectcontroles: burgemeesters vinden dat ze niets fout doen27/01 22u15 - Auto55: De trajectcontroles waarmee privébedrijven samen met gemeentes geld willen verdienen aan automobilisten, blijven ophef veroorzaken. Nadat ze illegaal bleken in Bonheiden, reageren de burgemeesters van Bilzen, Glabbeek en Sint-Pieters-Leeuw. Zij vinden de schorsing in Bonheiden terecht, maar stellen dat de trajectcontroles in hun gemeentes wel correct zijn.Bonheiden wilde samen met d...Lees meer

Statistieken

Artikels:
32519
Gelezen:
1153
Aantal lezers nu:
36


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2022 Naar boven