zondag 12 juli 2020, week 28


U bent nu hier: Economie | Chronologisch: uit

Laatste updatecontrole: vandaag om 22u15
 

IEX.NL

Verbergen Tonen
12/07 17u15  Beleggers beginnen weer aan cijferseizoen AMSTERDAM (AFN) - Beleggers krijgen het in de nieuwe beursweek druk vanwege de start van het zogenoemde cijferseizoen. In deze periode publiceren veel grote bedrijven hun halfjaarresultaten. Ook gaat de aandacht uit naar een nieuw rentebesluit van de Europese Centrale Bank (ECB), een EU-top in Brussel over het Europese herstelfonds en het alsmaar oplopende aantal coronabesmettingen in de wereld.
12/07 14u15  'Saudi-Arabië wil olieproductie weer gaan opvoeren' RIYAD (AFN) - Een groep olielanden, waaronder Saudi-Arabië, probeert oliekartel OPEC en bondgenoot Rusland over te halen om de olieproductie vanaf augustus weer te verhogen. Dat meldt The Wall Street Journal op basis van ingewijden.
12/07 14u15  NN Group gaat NN Bank weer betrekken bij berekening DEN HAAG (AFN) - NN Group zal NN Bank vanaf eind dit jaar weer betrekken bij de berekening van de Solvency II-kapitaalratio, met impact op die graadmeter tot gevolg. Dat heeft het verzekeringsconcern laten weten naar aanleiding van nieuwe vereisten van De Nederlandsche Bank (DNB).
11/07 00u15  'Facebook weegt verbod politieke advertenties rond verkiezingen' PALO ALTO (ANP) - Facebook overweegt in de dagen voorafgaand aan de Amerikaanse presidentsverkiezingen politieke advertenties van het socialmediaplatform te weren. Dat meldt persbureau Bloomberg op basis van ingewijden. Zij benadrukken dat de beslissing nog niet definitief is.
10/07 23u15  Groen Wall Street schuift viruszorgen opzij NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York zijn vrijdag met aanzienlijke winsten de handel uitgegaan. Zorgen over de opleving van het coronavirus in de Verenigde Staten werden terzijde geschoven. Daarbij speelden bemoedigende onderzoeksresultaten van een medicijn tegen het longvirus mogelijk een rol.
10/07 22u15  Achmea vangt ook bij Hoge Raad bot in slepende belastingzaak ZEIST (ANP) - Achmea heeft ongelijk gekregen van de Hoge Raad in een geschil met de Belastingdienst. De verzekeraar verkocht tien jaar geleden een belang in zijn Poolse branchegenoot PZU, en de fiscus vond dat van de opbrengst 1,2 miljard euro belastbaar was. Achmea was het daar niet mee eens en begon een juridische procedure.
10/07 22u15  Aandelenbeurzen New York op winst NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York stonden vrijdag tussentijds op winst. Hoopvolle gegevens over de werking van een coronamedicijn stuwde het sentiment, terwijl de Verenigde Staten kampen met snel oplopende besmettingsaantallen.
10/07 20u15  Aandeleneurzen New York op winst NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York stonden vrijdag tussentijds op winst. Hoopvolle gegevens over de werking van een coronamedicijn stuwde het sentiment, terwijl de Verenigde Staten kampen met snel oplopende besmettingsaantallen.
10/07 19u15  Carnival wil weer gaan cruisen vanuit Duitsland en Italië MIAMI (AFN/BLOOMBERG) - Cruisemaatschappij Carnival is van plan weer te gaan varen vanuit havens in Duitsland en Italië. Vanaf volgende maand moeten weer Duitse cruises gaan beginnen en daarna hoopt Carnival vanuit Italië te gaan cruisen, zei topman Arnold Donald van het Amerikaanse bedrijf tegen investeerders. Door de coronacrisis is de cruisesector buitengewoon hard geraakt omdat de schepen voor anker moesten liggen.
10/07 19u15  Trump: tweede handelsdeal met China nu onwaarschijnlijk WASHINGTON (AFN/BLOOMBERG) - De Amerikaanse president Donald Trump noemt het onwaarschijnlijk dat de gedeeltelijke handelsdeal met China een vervolg krijgt. De spanningen tussen de Verenigde Staten en het Aziatische land zijn daarvoor te gespannen, vertelde hij journalisten aan boord van zijn regeringsvliegtuig.
10/07 19u15  Fed-bestuurder: dragen mondkapjes belangrijk voor economie DALLAS (AFN/BLOOMBERG) - Het dragen van mondkapjes en andere beschermende maatregelen tegen het coronavirus is van groot belang voor het herstel van de Amerikaanse economie en arbeidsmarkt van de coronacrisis. Dat zei bestuurder Robert Kaplan van de Federal Reserve, de koepel van centrale banken in de Verenigde Staten. Het aantal besmettingen met het virus in de VS loopt de laatste tijd zeer sterk op.
10/07 18u15  Industriecijfers geven Europese beurzen zetje omhoog AMSTERDAM (AFN) - De aandelenbeurs in Amsterdam is vrijdag met winst de handel uitgegaan. Verrassend positieve cijfers over de industrie in Italië en Frankrijk gaven hoop op economisch herstel van de coronacrisis in Europa. Tegelijkertijd houden beleggers de wereldwijde toename van het aantal coronabesmettingen in de gaten en spelen op de achtergrond discussies over het EU-herstelfonds.
10/07 18u15  'Unilever wil bepaalde onderdelen theedivisie behouden' AMSTERDAM (AFN) - Unilever overweegt om bepaalde onderdelen van zijn theedivisie te behouden in plaats van te verkopen. Dat meldden ingewijden aan persbureau Bloomberg. Begin dit jaar maakte Unilever bekend zijn thee-activiteiten, met onder meer het merk Lipton, tegen het licht te houden. Daarbij liggen alle opties op tafel, waaronder dus een verkoop.
10/07 17u15  Gilead: hoopvolle testresultaten met coronamiddel remdesivir NEW YORK (AFN/RTR/BLOOMBERG) - Biotechnoloog Gilead Sciences heeft hoopvolle testresultaten behaald met zijn coronamedicijn remdesivir. Volgens het bedrijf blijkt uit klinische testen dat het sterfterisico van coronapatiënten met 62 procent is afgenomen na behandeling met remdesivir in vergelijking met standaardzorg.
10/07 16u15  AEX op winst na industriecijfers Italië en Frankrijk AMSTERDAM (AFN) - De AEX-index in Amsterdam stond vrijdagmiddag op winst, na minnen eerder op de dag. Ook elders in Europa waren groene koersenborden te zien. Cijfers uit Italië en Frankrijk wezen erop dat de industrie in die landen weer de weg omhoog heeft gevonden. Tegelijkertijd noopt de aanhoudende stijging van het aantal coronabesmettingen wereldwijd tot voorzichtigheid op de handelsvloeren.
Laatste update: vandaag om 17u15
Lees meer van IEX.NL >


Trends.be

Verbergen Tonen
12/07 12u15  Corona-updates: Gemiddeld aantal dagelijkse besmettingen blijft toenemen Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
12/07 12u15  N-VA-voorzitter De Wever maakt van abortuskwestie breekpunt Na CD&V maakt nu ook N-VA van de abortuskwestie een breekpunt in de federale formatie. CD&V en N-VA zijn tegen het voorstel van liberalen, socialisten, groenen en PVDA om de abortuswet te versoepelen. 'Ik kan u zeggen dat als partijen op de groene knop drukken voor een wet die ik echt schandelijk vind, dat het dan erg moeilijk is om met diezelfde partijen de volgende dag te doen alsof er niks is g...
12/07 12u15  Mentoringnetwerk Ambits wil middenmanagers ondersteunen De coronacrisis brengt heel wat uitdagingen voor middenmanagers naar boven. Het nieuwe mentoringnetwerk van Ambits biedt een helpenden hand.
11/07 13u15  Corona-updates: Mondmaskers verplicht op drukke plaatsen, daggemiddelde nieuwe besmettingen blijft stijgen De coronacijfers in ons land blijven in dalende richting gaan. Toch blijft waakzaamheid geboden, op verschillende plaatsen in Europa en elders in de wereld duiken nieuwe uitbraken op. Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
11/07 12u15  Jambon wil Vlaamse én Franstalige minister voor reeks federale portefeuilles Voor de federale ­regeringsonder­handelingen lanceert Vlaams minister-president Jan ­Jambon (N-VA) zaterdag een opvallend voorstel. Hij stelt voor om een reeks ministerportefeuilles in de volgende federale regering te verdelen tussen een Nederlandstalige en Franstalige minister.
11/07 03u15  Corona-updates: Mondmaskers vanaf vandaag verplicht op drukke plaatsen, 70.000 doden in Brazilië De coronacijfers in ons land blijven in dalende richting gaan. Toch blijft waakzaamheid geboden, op verschillende plaatsen in Europa en elders in de wereld duiken nieuwe uitbraken op. Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
10/07 18u15  BVS-voorzitter Stephane Verbeeck: 'Er komt geen grote prijscorrectie op de woningmarkt' Stephane Verbeeck verkoopt zijn woningontwikkelingsbedrijf Gands. De voorzitter van de vastgoedberoepsorganisatie BVS-UPSI waarschuwt voor zware problemen in het winkelvastgoed en een omwenteling op de kantoormarkt door de coronacrisis.
10/07 18u15  Charles Michel wordt gedwongen tot compromis met onvermijdelijke dilemma's Voorzitter van de Europese raad Charles Michel openbaarde vrijdagmiddag zijn tegenvoorstel voor het Europees herstelfonds na de coronapandemie. Hij behoudt de basis van de aanzet van de Commissie, maar wordt door de lidstaten en het Europees Parlement geconfronteerd met enkele onvermijdelijke dilemma's.
10/07 13u15  KBC koopt rechten voor mobiele clips Belgisch voetbal KBC heeft voor de komende vijf seizoenen exclusieve rechten verworven voor het aanbieden van mobiele clips tijdens de wedstrijden van de Jupiler Pro League. Dat meldt de bank-verzekeraar vrijdag. Ze verwierf ook de niet-exclusieve rechten voor online samenvattingen van alle wedstrijden.
10/07 12u15  Philippe Van Troeye (CEO Engie Benelux): 'Na corona wordt het klimaat de volgende crisis' Engie reorganiseert zijn dienstentak. Een nieuwe structuur moet het bedrijf helpen zijn klanten beter te begeleiden naar een lage uitstoot.
10/07 11u15  Bekaert verkoopt voormalige site in Hemiksem voor 23 miljoen euro Staaldraadproducent Bekaert heeft een overeenkomst gesloten met drie Belgische projectontwikkelaars over de verkoop van zijn vroegere site in Hemiksem, in de provincie Antwerpen. De drie betalen 23 miljoen euro voor de site.
10/07 10u15  Corona-updates: gemiddeld 84 besmettingen per dag; mondmaskers vanaf morgen verplicht op drukke plaatsen De coronacijfers in ons land blijven in dalende richting gaan. Toch blijft waakzaamheid geboden, op verschillende plaatsen in Europa en elders in de wereld duiken nieuwe uitbraken op. Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
10/07 08u15  Corona-updates: gemiddeld 80 besmettingen per dag; mondmaskers vanaf morgen verplicht op drukke plaatsen De coronacijfers in ons land blijven in dalende richting gaan. Toch blijft waakzaamheid geboden, op verschillende plaatsen in Europa en elders in de wereld duiken nieuwe uitbraken op. Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
10/07 00u15  België maakt mee verschil bij benoeming nieuwe voorzitter van omstreden Eurogroep De Ierse minister van Financiën Paschal Donohoe wordt de nieuwe voorzitter van de omstreden Eurogroep. Daar geraakten de 19 ministers van het orgaan het woensdagavond - weliswaar met de nodige moeite - over eens.
09/07 22u15  Corona-updates: mondmaskers vanaf zaterdag verplicht in winkels, bioscopen, zalen en musea De coronacijfers in ons land blijven in dalende richting gaan. Toch blijft waakzaamheid geboden, op verschillende plaatsen in Europa en elders in de wereld duiken nieuwe uitbraken op. Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
Laatste update: vandaag om 12u15
Lees meer van Trends.be >

Belegger.nl

Verbergen Tonen
12/07 17u15  Beleggers beginnen weer aan cijferseizoen AMSTERDAM (AFN) - Beleggers krijgen het in de nieuwe beursweek druk vanwege de start van het zogenoemde cijferseizoen. In deze periode publiceren veel grote bedrijven hun halfjaarresultaten. Ook gaat de aandacht uit naar een nieuw rentebesluit van de Europese Centrale Bank (ECB), een EU-top in Brussel over het Europese herstelfonds en het alsmaar oplopende aantal coronabesmettingen in de wereld.
12/07 14u15  'Saudi-Arabië wil olieproductie weer gaan opvoeren' RIYAD (AFN) - Een groep olielanden, waaronder Saudi-Arabië, probeert oliekartel OPEC en bondgenoot Rusland over te halen om de olieproductie vanaf augustus weer te verhogen. Dat meldt The Wall Street Journal op basis van ingewijden.
12/07 14u15  NN Group gaat NN Bank weer betrekken bij berekening DEN HAAG (AFN) - NN Group zal NN Bank vanaf eind dit jaar weer betrekken bij de berekening van de Solvency II-kapitaalratio, met impact op die graadmeter tot gevolg. Dat heeft het verzekeringsconcern laten weten naar aanleiding van nieuwe vereisten van De Nederlandsche Bank (DNB).
11/07 00u15  'Facebook weegt verbod politieke advertenties rond verkiezingen' PALO ALTO (ANP) - Facebook overweegt in de dagen voorafgaand aan de Amerikaanse presidentsverkiezingen politieke advertenties van het socialmediaplatform te weren. Dat meldt persbureau Bloomberg op basis van ingewijden. Zij benadrukken dat de beslissing nog niet definitief is.
10/07 23u15  Groen Wall Street schuift viruszorgen opzij NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York zijn vrijdag met aanzienlijke winsten de handel uitgegaan. Zorgen over de opleving van het coronavirus in de Verenigde Staten werden terzijde geschoven. Daarbij speelden bemoedigende onderzoeksresultaten van een medicijn tegen het longvirus mogelijk een rol.
10/07 22u15  Achmea vangt ook bij Hoge Raad bot in slepende belastingzaak ZEIST (ANP) - Achmea heeft ongelijk gekregen van de Hoge Raad in een geschil met de Belastingdienst. De verzekeraar verkocht tien jaar geleden een belang in zijn Poolse branchegenoot PZU, en de fiscus vond dat van de opbrengst 1,2 miljard euro belastbaar was. Achmea was het daar niet mee eens en begon een juridische procedure.
10/07 22u15  Aandelenbeurzen New York op winst NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York stonden vrijdag tussentijds op winst. Hoopvolle gegevens over de werking van een coronamedicijn stuwde het sentiment, terwijl de Verenigde Staten kampen met snel oplopende besmettingsaantallen.
10/07 20u15  Aandeleneurzen New York op winst NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York stonden vrijdag tussentijds op winst. Hoopvolle gegevens over de werking van een coronamedicijn stuwde het sentiment, terwijl de Verenigde Staten kampen met snel oplopende besmettingsaantallen.
10/07 19u15  Carnival wil weer gaan cruisen vanuit Duitsland en Italië MIAMI (AFN/BLOOMBERG) - Cruisemaatschappij Carnival is van plan weer te gaan varen vanuit havens in Duitsland en Italië. Vanaf volgende maand moeten weer Duitse cruises gaan beginnen en daarna hoopt Carnival vanuit Italië te gaan cruisen, zei topman Arnold Donald van het Amerikaanse bedrijf tegen investeerders. Door de coronacrisis is de cruisesector buitengewoon hard geraakt omdat de schepen voor anker moesten liggen.
10/07 19u15  Trump: tweede handelsdeal met China nu onwaarschijnlijk WASHINGTON (AFN/BLOOMBERG) - De Amerikaanse president Donald Trump noemt het onwaarschijnlijk dat de gedeeltelijke handelsdeal met China een vervolg krijgt. De spanningen tussen de Verenigde Staten en het Aziatische land zijn daarvoor te gespannen, vertelde hij journalisten aan boord van zijn regeringsvliegtuig.
10/07 19u15  Fed-bestuurder: dragen mondkapjes belangrijk voor economie DALLAS (AFN/BLOOMBERG) - Het dragen van mondkapjes en andere beschermende maatregelen tegen het coronavirus is van groot belang voor het herstel van de Amerikaanse economie en arbeidsmarkt van de coronacrisis. Dat zei bestuurder Robert Kaplan van de Federal Reserve, de koepel van centrale banken in de Verenigde Staten. Het aantal besmettingen met het virus in de VS loopt de laatste tijd zeer sterk op.
10/07 18u15  Industriecijfers geven Europese beurzen zetje omhoog AMSTERDAM (AFN) - De aandelenbeurs in Amsterdam is vrijdag met winst de handel uitgegaan. Verrassend positieve cijfers over de industrie in Italië en Frankrijk gaven hoop op economisch herstel van de coronacrisis in Europa. Tegelijkertijd houden beleggers de wereldwijde toename van het aantal coronabesmettingen in de gaten en spelen op de achtergrond discussies over het EU-herstelfonds.
10/07 18u15  'Unilever wil bepaalde onderdelen theedivisie behouden' AMSTERDAM (AFN) - Unilever overweegt om bepaalde onderdelen van zijn theedivisie te behouden in plaats van te verkopen. Dat meldden ingewijden aan persbureau Bloomberg. Begin dit jaar maakte Unilever bekend zijn thee-activiteiten, met onder meer het merk Lipton, tegen het licht te houden. Daarbij liggen alle opties op tafel, waaronder dus een verkoop.
10/07 17u15  Gilead: hoopvolle testresultaten met coronamiddel remdesivir NEW YORK (AFN/RTR/BLOOMBERG) - Biotechnoloog Gilead Sciences heeft hoopvolle testresultaten behaald met zijn coronamedicijn remdesivir. Volgens het bedrijf blijkt uit klinische testen dat het sterfterisico van coronapatiënten met 62 procent is afgenomen na behandeling met remdesivir in vergelijking met standaardzorg.
10/07 16u15  AEX op winst na industriecijfers Italië en Frankrijk AMSTERDAM (AFN) - De AEX-index in Amsterdam stond vrijdagmiddag op winst, na minnen eerder op de dag. Ook elders in Europa waren groene koersenborden te zien. Cijfers uit Italië en Frankrijk wezen erop dat de industrie in die landen weer de weg omhoog heeft gevonden. Tegelijkertijd noopt de aanhoudende stijging van het aantal coronabesmettingen wereldwijd tot voorzichtigheid op de handelsvloeren.
Laatste update: vandaag om 17u15
Lees meer van Belegger.nl >

VRT NWS: Economie

Verbergen Tonen
11/07 09u15  Mondmaskers verplicht in winkels: hoe zal het er vanaf vandaag aan toegaan in uw supermarkt? Lees meer >
11/07 08u15  Hoeveel verdienen de "helden van de zorg"? En hoe gaan zij het loonakkoord van 1 miljard euro in hun portemonnee voelen? Lees meer >
11/07 06u15  "Loon naar werk": na historische deal van 1 miljard reageren "helden van de zorg" hier op hun loonopslag  Lees meer >
10/07 18u15  Renteloze energielening mogelijk tot 60.000 euro voor nieuwe eigenaars Lees meer >
10/07 17u15  Mondmaskers verplicht in winkels: hoe zal het er vanaf morgen aan toegaan in uw supermarkt? Lees meer >
10/07 17u15  Doe de economie een plezier: schaf het collectieve bouwverlof af Lees meer >
10/07 16u15  Stad Genk plaatst "bubbelboxen" op markt om horeca te steunen Lees meer >
10/07 15u15  Iedereen Genkt in nieuwe bubbelboxen: "Het ziet er heel zomers uit" Lees meer >
10/07 13u15  KBC koopt voetbalrechten: waarom doet een bank dat? Lees meer >
10/07 09u15  Unizo wil geen industrie meer in de Groene Delle: "We moeten slimmer omgaan met open ruimte en natuur" Lees meer >
09/07 16u15  In amper 10 maanden zijn 250 vakantiehuisjes gebouwd op Terhills in Dilsen-Stokkem Lees meer >
09/07 14u15  Vakbonden modegroep FNG eisen snelle en concrete actie van nieuwe CEO Lembrechts: "Wanhoop is enorm" Lees meer >
09/07 12u15  Corona doet pensioenen nog zwaarder doorwegen: hoe komt dat?   Lees meer >
09/07 12u15  Kan je binnenkort les volgen in winkelcentrum K in Kortrijk? Lees meer >
09/07 10u15  Europa legt oneerlijke concurrentie van Oost-Europese truckers (een beetje) aan banden Lees meer >
Laatste update: zaterdag 11 juli 2020, 9u15
Lees meer van VRT NWS: Economie >

Volkskrant Economie

Verbergen Tonen
12/07 21u15  Iconische kledingzaak Tati, met ‘les plus bas prix’, verdwijnt uit het Parijse straatbeeld Parijs raakt een icoon kwijt: de goedkope-kledingzaak Tati aan de Boulevard Rochechouart in het stadsdeel Barbès gaat sluiten.
12/07 21u15  Duizenden euro’s voor ongewassen voetbalshirts: ‘Ons kantoor ruikt soms naar een muffe voetbaltas’ Tijmen en Bob Zonderwijk veilen gedragen, ongewassen voetbalshirts. Hun bedrijf Matchwornshirt slaat na een begin in de eredivisie nu zijn vleugels uit in Europa.
12/07 17u15  Iconische modezaak Tati, met ‘les plus bas prix’, verdwijnt uit het Parijse straatbeeld Parijs raakt een icoon kwijt: de goedkope modezaak Tati aan de Boulevard Rochechouart in het stadsdeel Barbès gaat sluiten.
11/07 00u15  Colauto brengt glamour terug, Williamson dweilt met de kraan open Hij heeft niet alleen zijn naam mee voor een warenhuisdirecteur die zich in het luxere segment profileert. Bijenkorf-topman Giovanni Colauto weet ook van wanten. Voor het vijfde jaar op rij is de omzet gestegen.
11/07 00u15  Fietsen Van Moof in trek, AEB kampt met te weinig afval Het was eigenlijk een publiciteitsstudent waar een bedrijf alleen maar van kan dromen. De Franse reclamecodecommissie Autorité de régulation professionnelle de la publicité (ARPP) verbood een televisiereclame van fiersenmaker Van Moof, waarbij rokende fabriekspijpen op een auto werden weerspiegeld, lange files werden getoond en iets wat op een ongeluk lijkt. Daarna smolt de auto weg en verscheen een Van Moof-fiets en klonk There’s a new day dawning.
10/07 20u15  Alfen in het centrum, Shell aan de rand van de energietransitie Winnaar: Marco Roeleveld – Alfen Deint mee op groene golf
10/07 20u15  Instrumenten van bevolkingspolitiek. Die studie zou ik graag lezen Zes van de zeven toekomstbeelden voor de omvang en samenstelling van de Nederlandse bevolking in 2050, zoals deze week gepresenteerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en het Nederlands Interdisciplinair Demografisch Instituut (Nidi), voorzien een grotere, diversere en grijzere bevolking. Grijzer en diverser wordt Nederland sowieso, maar in dat zevende toekomstbeeld krimpt de bevolking licht.
10/07 11u15  Baas Easyjet: ‘Nederlandse vliegtaks is oneerlijk en verkeerd’ Grijp de coronacrisis aan om de luchtvaart te verduurzamen, roept de milieubeweging. Niet met heffingen en toeslagen die lage inkomens uit de lucht houden, vindt Easyjet-topman Johan Lundgren. ‘40 euro niet veel voor een vlucht? Dat ligt er maar aan aan wie je het vraagt.’
10/07 09u15  Huizenmarkt blijft een gekkenhuis, woningprijzen 8,8 procent hoger Alleen al de suggestie van crisis beroert de huizenprijzen in de meeste gevallen. Maar de coronacrisis die zich toch echt doet voelen in een groot deel van de economie, heeft tot nu toe verbazend weinig effect op de woningmarkt.
10/07 09u15  Wat moet Albert Heijn in godsnaam met Hema? In februari 1971 lanceerde Albert Heijn zijn Miro-concept – een nieuwe keten hypermarkten waar naast de traditionele levensmiddelen ook non-food zou worden verkocht: horloges, jurken, televisies, rijwielen, schoenen tot rubberboten aan toe. De allereerste Miro werd of all places in Vlissingen geopend. De tweede kwam in Beek in Zuid-Limburg, een andere uithoek van het land.
10/07 09u15  Boetes als Prorail niks doet aan Kijfhoek, waar gevaarlijke stoffen over versleten treinspoor gaan Prorail riskeert hoge boetes als het niet snel orde op zaken stelt op Kijfhoek, een groot rangeerterrein voor goederentreinen waar onder meer gevaarlijke chemicaliën overheen gaan. De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) heeft een dwangsom opgelegd omdat Prorail te lang zou wachten met de vervanging van versleten sporen, wissels en railremmen.
10/07 00u15  Accountant: Amsterdamse vuilverbrander AEB in de gevarenzone door oplopende schulden Het voortbestaan van de Amsterdamse vuilverbrander AEB staat op losse schroeven. Accountant PwC geeft in het donderdag verschenen jaarverslag over 2019 een niet mis te verstane waarschuwing: er is ‘gerede twijfel’ of de continuïteit van de onderneming wel is verzekerd.
10/07 00u15  Ingewerkt en uitgezwaaid via de Hangout: het lot van tijdelijke krachten in de coronacrisis Werkenden met tijdelijke contracten zijn de eersten van wie werkgevers afscheid nemen in de coronacrisis, soms nog voordat ze aan hun baan zijn begonnen. De vrees is dat de crisis alleen maar tot meer flexibele contracten zal leiden.
10/07 00u15  Word ik aan het lijntje gehouden door mijn reisaanbieder? Geldvraag: Mijn reis naar de VS is geannuleerd. Ik krijg een SGR-voucher die ik zo nodig na een jaar kan inwisselen voor contanten. Ik dacht dat ik al na een half jaar geld kon terugkrijgen? Word ik aan het lijntje gehouden?
10/07 00u15  Moet de beurs in Amsterdam weer oranje likje krijgen? De KLM is niet het enige Nederlandse bedrijf dat zucht onder een Frans juk. De Amsterdamse beurs is al sinds 2000 onderdeel van een bedrijf dat soms bedoeld lijkt de Franse grandeur in de financiële wereld uit te dragen.
Laatste update: vandaag om 21u15
Lees meer van Volkskrant Economie >

Gazet van Antwerpen: Economie

Verbergen Tonen
12/07 22u15  Speelde Mozart als kind ooit op orgel van de kathedraal?: Quatre-mains in Antwerpse Beurs Om als muzikant een volwaardige carrière uit te bouwen, kan je je best op zoveel mogelijk plekken zoveel mogelijk laten zien en horen. Dat is nu nog altijd zo (met Bruce Springsteen als misschien wel ultieme voorbeeld), maar dat was ook in de 18de eeuw al het geval. Leopold Mozart, zelf overigens absoluut geen kneusje op de viool, begreep dat hij met zijn twee muzikale wonderkinderen, de 12-jarige Maria Anna (Nannerl) en de 7-jarige Wolfgang een geweldig potentieel in handen had en stippelde voor hen een grand tour uit die hen langs alle grote hoven en culturele centra van Europa zou voeren. Met hun vaardigheden zouden ze ongetwijfeld elk publiek verbazen en vermaken en hun status, die ze in hun thuisland al hadden opgebouwd, alleen maar vergroten. Op deze trip werd ook Antwerpen tweemaal aangedaan. Het wonderkind, dat al op zijn vijfde aan het componeren sloeg, zou er op het orgel van de kathedraal hebben bespeeld. En een avondlijk concert hebben gegeven.
12/07 22u15  Niels Albert stapt in het huwelijksbootje Niels Albert stapt in het huwelijksbootje. De 34-jarige ex-wereldkampioen veldrijden vroeg zijn vriendin Valeska Van Den Broecke (33) ten huwelijk en “ze zei ja”. De twee hebben al een dochtertje van twee jaar, Alexine, en baten samen in Tremelo een fietsenwinkel uit.
12/07 21u15  Brand verwoest stacaravan op recreatiedomein Waesmeer Een stacaravan is zondag in de late namiddag volledig in de as gelegd bij een felle brand op het recreatiedomein Waesmeer in Temse. Een buurvrouw moest geëvacueerd worden.
12/07 21u15  Jambon over komende Nationale Veiligheidsraad: “Mogelijk versoepeling voor evenementensector in september” Vlaams minister-president Jambon (N-VA) zegt aan VTM Nieuws dat eventuele versoepelingen voor de evenementensector komende woensdag op de Nationale Veiligheidsraad besproken zullen worden. Dat zei hij zondag in een interview met VTM Nieuws.
12/07 20u15  Al 46 onteigeningen voor fietspad, maar realisatie nog niet voor morgen Uit nieuwe cijfers die Vlaams volksvertegenwoordiger Katrien Schryvers (CD&V) opvroeg bij Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open Vld) blijkt dat er het voorbije anderhalf jaar 46 akkoorden zijn bereikt voor onteigeningen voor het langverwacht fietspad tussen Westmalle en Sint-Antonius. Dat lijkt veel, maar is minder dan een kwart van het totaal.
12/07 20u15  Verdeling zitplaatsen nieuwe tribune RAFC loopt niet 100% goed Niet elke Antwerpfan was afgelopen weekend onverdeeld gelukkig met de zitplaats die hij gekregen heeft in de nieuwe tribune 4 van het Bosuilstadion. Vrienden en grote groepen die gevraagd hadden om naast elkaar te zitten, werden opeens gescheiden. “Het gaat om enkele gevallen en die zijn intussen rechtgezet”, reageert de club.
12/07 20u15  Geen finale voor David Goffin in Ultimate Tennis Showdown David Goffin (ATP-10) heeft zich zondag in het Franse Nice niet voor de finale van de Ultimate tennis Showdown kunnen plaatsen. De 29-jarige Luikenaar verloor met 15-11, 13-11 en 13-12 van de Griek Stefanos Tsitsipas, die hem zaterdag ook op de laatste speeldag van de groepsfase verslagen had.
12/07 20u15  Hoe was het pannabootcamp op Tisselts kunstgras? De Belgische en internationale topfreestylers Filip Meeus en Martijn Debbaut organiseerden zoals eerder aangekondigd een eerste Freestyle & Panna Bootcamp op het kunstgrasterrein van voetbalclub Sporting Tisselt. “We wilden onze ervaring en passie voor deze sport delen. Deze formule is zo goed meegevallen dat we de volgende maanden op verschillende plekken hetzelfde gaan doen”, zegt Filip Meeus. Er deden een zestigtal kinderen tussen de 7 en 14 jaar jong mee. De jongeren leerden dat het bij freestyle de bedoeling is de voetbal letterlijk hoog te houden en zo allerlei spectaculaire truken uit te halen. Bij pannavoetbal is het juist het tegenovergestelde. De bal laag houden en de bal door de benen van de tegenstander spelen. “Fun en plezier en veel bijgeleerd”, luidt het eensgezind. www.skillskampen.be
12/07 19u15  Nieuw cultuurcentrum Baarle komt naast De Loswal, grens loopt door het gebouw De gemeentebesturen van Baarle-Hertog en Baarle-Nassau komen een stap dichter bij een nieuw gezamenlijk cultuurcentrum. De aankoop voor een perceel naast De Loswal is ondertekend.
12/07 19u15  Gouverneur gaat samenzitten met Umicore na nieuwe brand bij metaalverwerkend bedrijf Er vindt deze maand nog een overleg plaats tussen Umicore, gouverneur Cathy Berx, de stad Antwerpen en de Antwerpse brandweer. Zaterdag brak opnieuw een weliswaar beperkte brand uit bij het metaalverwerkend bedrijf in Hoboken. “Niet Umicore zelf, maar de omwonenden belden de brandweer en dat is niet wenselijk”, zegt gouverneur Cathy Berx.
12/07 19u15  Pop-up Nieuwithof kent voorzichtige heropstart De pop-up-locatie Nieuwithof in Kasteel Withof in Maria-ter-Heide heropende zondagnamiddag de deuren met een barbecue en dj-muziek voor 150 man. Tim Tubbax en dj Franck zorgden voor de ambiance.
12/07 19u15  Keerbaan gaat vijf maanden dicht: auto’s en motards moeten tien kilometer omrijden Door een aanpassing aan de leidingen van Water-Link en Pidpa, zal de Keerbaan tussen Oelegem en Wommelgem van begin augustus tot het einde van het jaar afgesloten zijn. Er komt een flinke omleiding van bijna tien kilometer via Ranst.
12/07 19u15  Engelse politie pakt 12-jarige Villa-fan op die racistische haatberichten stuurde naar Crystal-spits Zaha De Engelse politie heeft een twaalfjarige jongen opgepakt die ervan wordt verdacht racistische berichten te hebben verstuurd naar Wilfried Zaha.
12/07 19u15  Joodse gemeenschap voelt zich geviseerd door virologen De joodse gemeenschap in Antwerpen voelt zich onterecht geviseerd door de virologen. Zij stellen dat het net op aangeven van het rabbinaat is dat élk gezin dat vanuit Israël terug naar Antwerpen komt getest wordt op COVID-19. Op die manier zijn de tien positieve gevallen aan het licht gekomen. Een verdere verspreiding binnen de gemeenschap wordt niet gevreesd, meent de joodse ambulancedienst Hatzoloh. Alle getroffen gezinnen zijn in quarantaine.
12/07 19u15  Afscheid van Gabriël Theunisbrug: “Warme herinneringen aan deze brug” De Burgemeester Gabriël Theunisbrug over het Albertkanaal is afgelopen weekend weggehaald. Dat gebeurde zonder problemen én ruim voor de deadline. Verschillende Antwerpenaren trokken zondag naar het kanaal om een kijkje te gaan nemen bij de afgebroken brug, die gemengde gevoelens opwekt.
Laatste update: vandaag om 22u15
Lees meer van Gazet van Antwerpen: Economie >

Het Laatste Nieuws: Economie

Verbergen Tonen
12/07 17u15  INTERVIEW. Zware tijden in het verschiet voor bouwsector: “Schrap dat verouderde collectief bouwverlof” Met jaarlijks meer dan 500 werven over heel het land, is Groep Huyzentruyt een van de grootste projectontwikkelaars van het land. Sterke man...
12/07 16u15  Zware tijden in het verschiet voor bouwsector: “Schrap dat verouderde collectief bouwverlof” Met jaarlijks meer dan 500 werven over heel het land, is Groep Huyzentruyt een van de grootste projectontwikkelaars van het land. Sterke man...
12/07 11u15  OPROEP. “Ik had me startersloon toch anders voorgesteld” De loonsverwachtingen van jongeren en de realiteit liggen soms ver uiteen. U bent nog maar recent aan het werk, maar had toch meer van uw...
12/07 07u15  Onze geldexpert waarschuwt voor EU-meerjarenbegroting en coronaherstelfonds: “Dit gaat België veel geld kosten” Op 17 en 18 juli staat er een belangrijke Europese top op het programma. Europees Raadsvoorzitter Charles Michel probeert de landen op n lijn te...
12/07 07u15  Coronapandemie doodde in zuidelijke landen eerst de economie: “Ineens was er geen voedsel meer” In Europa is Covid-19 een gezondheidscrisis, in zuidelijke landen veroorzaakt het coronavirus vooral economische rampspoed, oplopende schulden en...
12/07 06u15  Het corona-effect: bijna 200.000 Belgen gaan maandelijks naar voedselbank Bijna 200.000 mensen per maand halen een voedselpakket op om te kunnen overleven, een stijging van 15 procent in vergelijking met 2019. Dat blijkt...
11/07 06u15  KBC wil scoren met goals Een opmerkelijke transfer in de voetbalwereld: de bank KBC heeft de uitzendrechten gekocht om beelden van elk doelpunt uit de Jupiler Pro League in...
11/07 03u15  VS dreigen Frankrijk met strafheffing op handtassen en make-up De Amerikaanse regering heeft een lijst opgesteld van producten uit Frankrijk waarop ze 25 procent extra importheffingen gaat innen. Daarmee wil...
10/07 22u15  OPROEP GETUIGENISSEN: “Ik had me startersloon toch anders voorgesteld” De loonsverwachtingen van jongeren en de realiteit liggen soms ver uiteen. U bent nog maar recent aan het werk, maar had toch meer van uw...
10/07 17u15  Akkoord renovatiepremies: renteloze lening tot 60.000 euro en energetische renovatiepremie tot 5.000 euro Nieuwe eigenaars zullen vanaf 2021 een renteloze lening tot 60.000 euro kunnen afsluiten voor renovaties. Wie zijn woning energetisch renoveert,...
10/07 16u15  IMF verwacht dat mondiale overheidsschuld dit jaar historische piek zal bereiken De overheidsschulden zullen dit jaar wereldwijd stijgen naar een ongekend hoog niveau. Dat zeggen IMF-hoofdeconoom Gita Gopinath en Vitor Gaspar,...
10/07 12u15  Opvallend: beelden van Jupiler Pro League zullen tijdens matchen te zien zijn via... KBC De komende 5 seizoenen heeft KBC de exclusieve rechten verworven voor het aanbieden van mobiele clips tijdens de matchen van de Jupiler Pro League...
10/07 12u15  “De bewaarruimte moet zo donker mogelijk zijn”: Sepideh legt uit hoe je thuis wijn opbergt “Niet iedereen die wijnkoopjes doet, heeft natuurlijk thuis een wijnkelder of klimaatkast,” weet onze huissommelier Sepideh Sedaghatnia. Gelukkig...
10/07 11u15  KBC koopt rechten Belgisch voetbal De komende 5 seizoenen heeft KBC de exclusieve rechten verworven voor het aanbieden van mobiele clips tijdens de matchen van de Jupiler Pro League...
10/07 09u15  Econoom ziet ‘omgekeerd woonkrediet’ als extra pensioen 9 op de 10 Belgen willen op hun oude dag graag zo lang mogelijk in hun eigen huis blijven wonen. Dat huis is doorgaans afbetaald en een mooie som...
Laatste update: vandaag om 17u15
Lees meer van Het Laatste Nieuws: Economie >

Nu.nl Economie

Verbergen Tonen

Elsevier.nl

Verbergen Tonen
12/07 00u15  Woonalliantie wil miljarden van overheid om te kunnen doorbouwen Zeventien organisaties die actief zijn op de huizenmarkt bieden donderdag een plan aan aan de Tweede Kamer. Daarin pleiten ze voor de bouw van zeker 90.000 huizen per jaar tot 203o. Dit om te voorkomen dat een vergelijkbare situatie ontstaat als tijdens de kredietcrisis. Bij de groep, die zich Woningbouwalliantie noemt, zijn onder meer de … Continued The post Woonalliantie wil miljarden van overheid om te kunnen doorbouwen appeared first on Elsevierweekblad.nl.
11/07 00u15  Coronacrisis kan China nog machtiger maken Door de coronacrisis lijkt een schuldverlichting voor arme landen onvermijdelijk. China kan hiermee zijn greep op Azië en Afrika versterken, schrijft Marijn Jongsma. Marijn Jongsma Marijn Jongsma (1969) is economisch redacteur bij Elsevier Weekblad. Hij blogt wekelijks op donderdag over financieel- en macro-economische onderwerpen. Het land kampt intern met enorm gestegen schulden van huishoudens en bedrijven, maar … Continued The post Coronacrisis kan China nog machtiger maken appeared first on Elsevierweekblad.nl.
11/07 00u15  Koolmees werkt verder aan hervorming arbeidsmarkt Nu er een steunpakket ligt voor ondernemers om ze de crisis door te helpen, gaat minister Wouter Koolmees (D66) van Sociale Zaken en Werkgelegenheid versneld verder met waar hij al mee bezig was voor de crisis: het hervormen van de arbeidsmarkt. Want juist de crisis heeft ‘extra duidelijk gemaakt dat een groot deel van de … Continued The post Koolmees werkt verder aan hervorming arbeidsmarkt appeared first on Elsevierweekblad.nl.
10/07 00u15  Onderzoek: Zoveel verdienen de CEO’s van AEX-bedrijven Het salaris van de topbestuurders van de grootste beursgenoteerde bedrijven in Nederland is vorig jaar licht gedaald. Dat blijkt uit een inventarisatie van Elsevier Weekblad. Het gemiddelde salaris van de topmannen en -vrouwen (CEO’s) van de AEX-bedrijven bedroeg vorig jaar 4,3 miljoen euro. Dat is een daling van 5 procent ten opzichte van een jaar … Continued The post Onderzoek: Zoveel verdienen de CEO’s van AEX-bedrijven appeared first on Elsevierweekblad.nl.
09/07 00u15  Vier vragen over de frequentieveiling voor 5G Deze week is de frequentieveiling voor 5G-netwerken begonnen. Al voordat de veiling begon, was er gedoe over. Want, mag het goedkope maar omstreden Chinese Huawei nu wel of niet meedoen? Vier vragen en antwoorden over de veiling van het 5G-netwerk. Wat is 5G? Lees ook: 5G is geen revolutie, maar een evolutie 5G staat voor … Continued The post Vier vragen over de frequentieveiling voor 5G appeared first on Elsevierweekblad.nl.
08/07 00u15  Heeft de vakbond voldoende oog voor jonge werkenden? Zaterdag 4 juli stemt het ledenparlement van de FNV over de vraag of de vakbond zich achter het pensioenakkoord moet scharen, dat het kabinet, de werkgevers en de vakbonden halverwege juni (in principe) hebben bereikt. Met het pensioenakkoord wordt onder meer de modernisering van het werknemerspensioen geregeld, en een minder snelle stijging van de AOW-leeftijd. … Continued The post Heeft de vakbond voldoende oog voor jonge werkenden? appeared first on Elsevierweekblad.nl.
07/07 00u15  D66 wil af van toeslagen. Kosten: 40 miljard euro D66 wil alle toeslagen afschaffen in ruil voor korting op de inkomstenbelasting. Dat schrijft D66-Kamerlid Steven van Weyenberg maandag 29 juni in een voorstel aan de Tweede Kamer. De kosten van het plan bedragen 40 miljard euro. D66 wil dus van het toeslagenstelsel af, maar voorkomen dat midden- en lagere inkomens in een armoedegat terechtkomen. … Continued The post D66 wil af van toeslagen. Kosten: 40 miljard euro appeared first on Elsevierweekblad.nl.
06/07 12u15  AOW-leeftijd omlaag door corona? Zou best kunnen De werknemer draait steeds minder uren per week, maar moet tot op steeds hogere leeftijd doorwerken. Langer leven betekent helaas niet automatisch langer leven in goede gezondheid. Zeker wanneer je ‘goede gezondheid’ definieert als een leven zonder beperkingen bij het uitvoeren van dagelijkse activiteiten. Dat blijkt uit cijfers van het Nederlands Interdisciplinair Demografisch Instituut. Bij … Continued The post AOW-leeftijd omlaag door corona? Zou best kunnen appeared first on Elsevierweekblad.nl.
05/07 00u15  Unilever vertrekt: ‘Dividendbelasting speelde niet mee’ Het Brits-Nederlandse Unilever fuseert tot één Brits bedrijf. Hoe Nederlands is Unilever eigenlijk nog? En welke rol speelde de dividendbelasting in het besluit? Elsevier Weekblad sprak Unilever-topman Alan Jope. Wat heeft Unilever precies besloten? Lees ook het onderzoek van Elsevier Weekblad: Dit zijn de 500 grootste bedrijven van Nederland Unilever wordt een geheel Brits bedrijf. … Continued The post Unilever vertrekt: ‘Dividendbelasting speelde niet mee’ appeared first on Elsevierweekblad.nl.
05/07 00u15  Corona drijft vooralsnog alleen gevoelsinflatie op Wat betekent de coronacrisis voor het inflatiecijfer? Diverse krachten werken elkaar tegen. Maar de gevoelsinflatie zou wel eens kunnen oplopen, schrijft Marijn Jongsma. Marijn Jongsma Marijn Jongsma (1969) is economisch redacteur bij Elsevier Weekblad. Hij blogt wekelijks op donderdag over financieel- en macro-economische onderwerpen Op het eerste gezicht lijkt het gemiddelde prijspeil in Nederland zich vrij gematigd … Continued The post Corona drijft vooralsnog alleen gevoelsinflatie op appeared first on Elsevierweekblad.nl.
05/07 00u15  Hongkong duurste stad van de wereld Amsterdam duur? In Hongkong lachen ze erom. Voor het derde jaar op rij is de Zuid-Chinese stad uitgeroepen tot de duurste stad van de wereld. Amsterdam staat op nummer 64, blijkt uit het Cost of Living-onderzoek van het adviesbureau Mercer. Twee jaar geleden stond Amsterdam nog in de top-50 van duurste steden, maar sinds vorig … Continued The post Hongkong duurste stad van de wereld appeared first on Elsevierweekblad.nl.
Laatste update: vandaag om 0u15

Express.be

Verbergen TonenZoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >

Meest gelezen

3x Baarle-Hertog en -Nassau zorgen opnieuw voor verwarring: Belgen met mondmaskers raar aangekeken in Nederlandse winkels12/07 18u15 - Gazet van Antwerpen: Economie: Het verschil in coronamaatregelen en grensafsluitingen tussen België en Nederland heeft de voorbije maanden in de enclavegemeente al voor vreemde situaties gezorgd. Dit weekend heeft de verplichting van de Belgische regering om mondmaskers te dragen in winkels op Belgisch grondgebied ook tot verwarring geleid bij klanten die zaken bezoeken die (deels) in het Nederlandse Baarle-Nassau gelegen zijn.
3x INTERVIEW. Zware tijden in het verschiet voor bouwsector: “Schrap dat verouderde collectief bouwverlof”12/07 17u15 - Het Laatste Nieuws: Economie: Met jaarlijks meer dan 500 werven over heel het land, is Groep Huyzentruyt een van de grootste projectontwikkelaars van het land. Sterke man...
3x OPROEP. “Ik had me startersloon toch anders voorgesteld”12/07 11u15 - Het Laatste Nieuws: Economie: De loonsverwachtingen van jongeren en de realiteit liggen soms ver uiteen. U bent nog maar recent aan het werk, maar had toch meer van uw...
3x Onze geldexpert waarschuwt voor EU-meerjarenbegroting en coronaherstelfonds: “Dit gaat België veel geld kosten”12/07 07u15 - Het Laatste Nieuws: Economie: Op 17 en 18 juli staat er een belangrijke Europese top op het programma. Europees Raadsvoorzitter Charles Michel probeert de landen op n lijn te...
2x Iconische kledingzaak Tati, met ‘les plus bas prix’, verdwijnt uit het Parijse straatbeeld12/07 21u15 - Volkskrant Economie: Parijs raakt een icoon kwijt: de goedkope-kledingzaak Tati aan de Boulevard Rochechouart in het stadsdeel Barbès gaat sluiten.
2x Duizenden euro’s voor ongewassen voetbalshirts: ‘Ons kantoor ruikt soms naar een muffe voetbaltas’12/07 21u15 - Volkskrant Economie: Tijmen en Bob Zonderwijk veilen gedragen, ongewassen voetbalshirts. Hun bedrijf Matchwornshirt slaat na een begin in de eredivisie nu zijn vleugels uit in Europa.
2x Brand verwoest stacaravan op recreatiedomein Waesmeer12/07 21u15 - Gazet van Antwerpen: Economie: Een stacaravan is zondag in de late namiddag volledig in de as gelegd bij een felle brand op het recreatiedomein Waesmeer in Temse. Een buurvrouw moest geëvacueerd worden.
2x Jambon over komende Nationale Veiligheidsraad: “Mogelijk versoepeling voor evenementensector in september”12/07 21u15 - Gazet van Antwerpen: Economie: Vlaams minister-president Jambon (N-VA) zegt aan VTM Nieuws dat eventuele versoepelingen voor de evenementensector komende woensdag op de Nationale Veiligheidsraad besproken zullen worden. Dat zei hij zondag in een interview met VTM Nieuws.
2x Al 46 onteigeningen voor fietspad, maar realisatie nog niet voor morgen12/07 20u15 - Gazet van Antwerpen: Economie: Uit nieuwe cijfers die Vlaams volksvertegenwoordiger Katrien Schryvers (CD&V) opvroeg bij Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open Vld) blijkt dat er het voorbije anderhalf jaar 46 akkoorden zijn bereikt voor onteigeningen voor het langverwacht fietspad tussen Westmalle en Sint-Antonius. Dat lijkt veel, maar is minder dan een kwart van het totaal.
2x Verdeling zitplaatsen nieuwe tribune RAFC loopt niet 100% goed12/07 20u15 - Gazet van Antwerpen: Economie: Niet elke Antwerpfan was afgelopen weekend onverdeeld gelukkig met de zitplaats die hij gekregen heeft in de nieuwe tribune 4 van het Bosuilstadion. Vrienden en grote groepen die gevraagd hadden om naast elkaar te zitten, werden opeens gescheiden. “Het gaat om enkele gevallen en die zijn intussen rechtgezet”, reageert de club.

Statistieken

Artikels:
27813
Gelezen:
9423
Aantal lezers nu:
65


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2020 Naar boven