zaterdag 31 juli 2021, week 30


U bent nu hier: Games | Chronologisch: uit

Laatste updatecontrole: vandaag om 18u15
 

Gamequarter.be

Verbergen Tonen
31/07 16u15  Breng een beetje Sonic naar je ziekenhuis Dat het team achter TwoPoint Hospital een zwak heeft voor The Blue Blur is geen geheim.Een arcadekast van Sonic was immers al te vinden in het spel. Maar ter ere van diens verjaardag komt er nu veel meer Sonic naar jouw ziekenhuis.Vanaf nu kan gratis SonicDLCvoor TwoPoint Hospital worden gedownload, waarmee je jouw personeel kan uitdossen als Knuckles, Sonic,Tails of Amy. Tegelijkertijd kun je een hele hoop cosmetische voorwerpen vinden om jouw bedrijf te laten lijken op Green Hill Zone.Denk hierbij aan diens kenmerkende palmbomen, pilaren en zonnebloemen.De crossover is slechts het nieuwste Sonic-nieuwtje van dit jaar, waarinSEGAalles uit de kast trekt. Denk bijvoorbeeld aan de remake van Sonic:Colors en de SonicDLCin Minecraft.En we zijn pas net over de helft heen!Om Sonic-fans te kunnen laten proeven van deze crossover, is het nu gratis te spelen op verschillende platformen. OpSteam tot 2 augustus, op Switch tot 3 augustus en opXbox tot 1 augustus. Daarnaast krijg je ook nog korting als je het spel of diens DLCaanschaft. Dit is 30% op Switch en Xbox, en 75% op de game opSteam, terwijl kortingen op de DLCoplopen tot 50%. Wat wil je nog? Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Sony, SEGA,Valve of Microsoft, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
31/07 10u15  De Evercade is weer wat spellen rijker Zelfs al ben je nog zo'n fanatieke gamer, dan blijft de kans groot dat je nog nooit gehoord hebt van de Evercade. Deze handheld emuleert klassieke games mét toestemming van de originele eigenaars en met waar nodig optimalisatie. Omdat niemand echter de volle mep wil betalen voor games van decennia geleden, worden cartridges voor de handheld gevuld met collecties. En de nieuwste is de Indie Heroes Collection 1 die vanaf nú te koop is en je de volgende negentien spellen geeft: Ploid- Uchusen- Kubo 3- Super homebrew war- Flea- Chain break- Quest arrest- Twin dragons- Doodle world- Foxyland- Debtor- Deadeus- Alien cat 2- Anguna
31/07 10u15  Dispatch Games stuurt vandaag toch geen codes voor Game Paradise uit Hoewel we graag een ander bericht hadden geschreven, moeten we jullie helaas spijtig genoeg wederom informeren dat Dispatch Games vertraging op heeft gelopen met de levering van hun producten. Eerder mochten we jullie nog laten weten dat het bedrijf na meerdere lange vertragingen had besloten digitale codes te bieden zodat consumenten alvast met hun aankoop aan de slag konden, waarbij vandaag Game Paradise zou komen. Met de nadruk op zou... In een update die we zojuist mochten ontvangen laat Dispatch Games namelijk het volgende weten: ''Door omstandigheden buiten ons om zijn we niet in staat om vandaag de codes van Game Paradise zoals gepland uit te sturen. Maar, we werken er hard aan om het back-end-probleem zo snel mogelijk opgelost te krijgen.'' Klanten zijn, zoals je mag verwachten, niet geamuseerd door dit nieuws en op social media-kanalen regent het dan ook teleurgestelde, geïrriteerde en voornamelijk sarcastische opmerkingen. Wordt ongetwijfeld vervolgd.
31/07 09u15  Duik in de back-end van Minute of Islands Als het aankomt op engines, zijn de bekendste en meest gebruikte zonder twijfel de Unreal Engine en Unity. De eerste is voornamelijk geliefd bij zij die realistische driedimensionale kunstwerken willen neerzetten, terwijl de ander vaak gezien wordt bij indie-tiels in twee dimensies. Zoals Minute of Islands.Aangezien deze titel bijzonder goed ontvangen werd, organiseerde Unity een stream met ontwikkelaar StudioFizbin.Hierin duiken we drie uur lang in de back-end van de game om te zien hoe dingen werken en zijn opgezet. Leerzaam voor aspirerende ontwikkelaars en interessant voor eventuele fans van het spel.            
31/07 00u15  Golf Impact voegt eindelijk clans toe Mobiele golf-game Golf Impact heeft middels een nieuwe update een flink stukje competitie toegevoegd. De nieuwste gratis update introduceert Tour 11 op het Japanse Mt. Fuji, maar voegt tegelijkertijd ook clans aan het spel toe. Hiermee kun je samenscholen met je vrienden om zo punten te vergaren om mee te klimmen in regionale én wereldwijde ranglijsten, om zo toffe beloningen te verdienen. En wie weet lukt het jou wel om de eerste plek te veroveren.
30/07 08u15  Update 13.1 crasht je vliegtuig in PlayerUnknown's Battlegrounds Update 13.1 heeft een nogal drastische verandering toegevoegd aan PlayerUnknowns Battlegrounds. Het vrachtvliegtuig, effectief de enige veilige haven in een match, kan nu zonder aanleiding last krijgen van zijn motor en een crashlanding maken. Wie dit ervaart moet zsm maken dat die wegkomt of riskeert zijn match te starten met 50% leven.Naast deze grote verandering krijgen we natuurlijk ook kleinere vernieuwingen.Denk hierbij een extra beschutting op het noordelijke strand, een verplaatsing van de tempel op het eiland, het opnieuw balanceren van wapens en een nieuw wapen. Je hoort het allemaal in deze video.            
30/07 08u15  King's Bounty 2 gaat goud, krijgt gameplay trailer om het te vieren Met nog iets minder dan een maand tot release hebben Prime Matter en 1CCompany bekendgemaakt dat King's Bounty 2 gisteren goud is gegaan.Dit betekent dat het spel effectief af is en nu wordt gedrukt en verscheept.Om dit goede nieuws verder onder de aandacht te brengen, werd onderstaande trailer online gezet. Hierin krijgen we een hoop gameplay te zien, zowel op als het buiten het slagveld, begeleidt door een verteller die waar nodig context biedt. Het doel is echter natuurlijk om je lekker voor het spel te maken en daar lijken ze bij de redactie wel in te slagen.            
30/07 08u15  343 laat zien hoe Halo: Infinite draait op Xbox De beelden die we tot nu toe hebben mogen zien van 343Industries' Halo:Infinite waren allemaal van de PCbuild van het spel. En dat baarde fans een beetje zorgen. De grafische teleurstelling van de eerdere trailer is immers nog niet verdwenen en Halo is en blijft voornamelijk een Xbox-merk. Die zorgen kunnen worden weggenomen met onderstaande video, waarin je een livestream kan vinden van de ontwikkelaar.In anderhalf uur laten ze zien hoe de multiplayer van Infinite draait op zowel de Xbox One (al is niet duidelijk welk model) als de Xbox Series X. Bij die tweede mochten we een volledige Slayer match zien op de Live Fire-map. Naast gameplay, geeft de stream ook meer informatie over customisation van je Spartan, wapens en voertuig, evenals de extra grafische instellingen die PC-spelers tegemoet kunnen zien.            
29/07 23u15  Er komt eindelijk een vervolg op BLUE REFLECTION Wie denkt aan ontwikkelaar Gust, denkt vrijwel zeker aan de vele Atelier-games die ze door de jaren heen geproduceerd hebben. Dat is echter niet het enige wat uit hun keuken komt.Vier jaar geleden verscheen BLUEREFLECTION, eenJRPG met isekai-elementen en een focus op vriendschap en samenwerking. Een nieuwe franchise, die direct in de smaak viel bij liefhebbers van het genre. Dat een vervolg maar niet kwam was daarom teleurstellend. Maar op 9 november schijnt de zomerzon opnieuw met de komst van BLUEREFLECTION:Second Light voor PlayStation 4,PC en Nintendo Switch. De game is overigens geen direct vervolg op het eerste deel, maar volgt een drietal nieuwe heldinnen: Ao Hoshizaki, Kokoro Utsubo, en Yuki Kinjou. Dit drietal wordt naar een andere wereld getrokken vol monsters, maar zonder herinneringen. En alsof dat nog niet vreemd genoeg is, is er ook nog een school...die in de lucht zweeft. Om de mysteries van deze vreemde omgeving te ontrafelen moeten de dames samen werken om te overleven en verborgen krachten naar het oppervlak te brengen. Dit doen ze door als persoon te groeien, met elkaar te binden, nieuwe voorwerpen te craften en de school te verbeteren. Hoe dat precies werkt ontdekken we dit najaar. Tot die tijd moet je het doen met deze trailer, die de nieuwe designs vanMelKishida prachtig in beeld brengt.            
29/07 19u15  Drie gratis nieuwe levels op komst voor New Pokémon Snap Volgende week krijgt New Pokémon Snap een aantal nieuwe levels. Dat werd aangekondigd middels een nieuwe trailer op het YouTube-kanaal van The Pokémon Company.In de trailer zijn drie nieuwe levels te zien. Het gaat hier om een jungle, een rivier en een woestijn. Alle drie de levels hebben zowel een dag- als een nachtversie. In deze nieuwe gebieden zijn ook twintig nieuwe pokémon te fotograferen, waaronder Gyarados en Swalot.De update is voor bezitters van de game vanaf 3 augustus gratis verkrijgbaar op Nintendo Switch.            
29/07 13u15  Getalenteerde ontwikkelaars slaan handen ineen voor nieuwe AAA-titel Enkele ex-werknemers van de gerenommeerde studio's Infinity Ward, Naughty Dog en Sony Santa Monica, hebben de handen ineen geslagen om een nieuwe titel te ontwikkelen. Het zou gaan om een singleplayer-titel waar meer dan $100 miljoen mee gemoeid is. De Zuid-Koreaanse uitgever Smilegate is namelijk de geldschieter. Onder andere Taylor Kurosaki (voormalig narrative design lead van Naughty Dog en studio narrative director van Infinity Ward) en Jacob Minkoff (voormalig Lead Game Designer van The Last of Us) werken voor de nieuwe studio That's No Moon. De studio gaat op twee locaties werken, namelijk in San Diego en in Los Angeles. Ook talentvolle ontwikkelaars van Bungie en EA gaan aan het project werken. Het zal nog wel even duren voordat we de eerste titel van de studio gaan zien. De ontwikkelaar hoopt wel in 2022 de capaciteit op te schroeven naar 100 werknemers.
29/07 12u15  PlayStation 5 al meer dan 10 miljoen keer verkocht Sony's PlayStation 5 is wereldwijd al meer dan tien miljoen keer verkocht. Dit heeft Sony via een persbericht bekendgemaakt. De console is hiermee de snelst verkopende spelcomputer in de geschiedenis van Sony. Beter dus dan de PlayStation 4 die al relatief indrukwekkende cijfers overlegde. De PlayStation 5 ging op 12 november 2020 in de verkoop en verkocht dus inmiddels al meer dan tien miljoen keer. Naast dit feitje weet Sony ons nog meer te melden. Zo is de launchgame Marvel's Spider-Man: Miles Morales van Insomniac Games meer dan 6,5 miljoen keer verkocht. De nieuwste blockbuster van Sony, Ratchet & Clank: Rift Apart, verkocht al meer dan 1,1 miljoen keer. Deze game is echter pas een kleine twee maanden in de verkoop. Social Media Uiteraard werd deze mijlpaal ook overal op social media gedeeld. Dit werd logischerwijs overladen met reacties over het tekort aan consoles en het feit dat de verkochte aantallen dus veel hoger hadden kunnen liggen. Sony heeft laten weten dat het vergroten van de voorraad momenteel de absolute topprioriteit van het bedrijf is.
29/07 08u15  Een beetje uit seizoen: Christmas Tina is nu hier én afgeprijsd Terwijl wij puffen van de warmte, brengt MangaGamer een nieuwe visual novel uit met de naam Christmas Tina: Ephemeral Views of Winter. In deze non-seksuele VN over het leven van jonge volwassenen te midden van Japans financiële boom volgen we Sakurai Kanna, een schoolverlater, en Jing Xiaoran, een Chinese immigrant die succes in Tokyo hoopt te vinden. Zij moeten samen één baan uitvoeren, waarvoor ze op locatie moeten wonen. Je ontkomt er dus niet aan dat ze steun bij elkaar vinden terwijl ze hun weg vinden in hun nieuwe omstandigheden. Christmas Tina is nu te koop op MangaGamer voor $14.99, maar gedurende de launch week krijg je 10% korting, dus ben je klaar voor $13.49. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door MangaGamer of Nekoday, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
29/07 08u15  Zie wat Idea Factory van plan is Wie zich een fan van JRPG's noemt, heeft ongetwijfeld al eens gehoord van Idea Factory.De uitgever van series als Hakuoki, Fairy Fencer F, HyperdimensionNeptunia en Azur Lane is in recente jaren immers behoorlijk actief.In een stream die vannacht werd georganiseerd leerden we dat daar voorlopig geen verandering in komt, daar vier nieuwe spellen werden onthuld. Maar dat is niet alles. Er werd ook gehint naar nog meer games die op komst zijn, maar op een later tijdstip pas uit de doeken worden gedaan. Benieuwd?Dan kan je de stream hieronder terugvinden.            
28/07 08u15  De nieuwe uitbreiding voor Guild Wars 2 verschijnt begin volgend jaar End of Dragons, de volgende expansion voor MMORPGGuild Wars 2, zal in februari van volgend jaar verschijnen. Dit leren we uit een nieuwe trailer.In End of Dragons reizen we af naar Cantha voor een gloednieuw verhaal vol draken, die met uitsterven worden bedreigd. Dit eiland is lange tijd geïsoleerd geweest en diens cultuur verschilt hierdoor enorm met de rest van Tyria, hetgeen voor een frisse wind door de wereld moet zorgen. En anders doen de schildpad, de eerste multiplayer mount, of de negen nieuwe elite specializations dat wel.            
Laatste update: vandaag om 16u15
Lees meer van Gamequarter.be >


4Gamers

Verbergen Tonen
31/07 01u15  Limited edition Xbox donut op komst Van 2 tot 22 augustus kan je in het Verenigd Koninkrijk limited edition Xbox donuts op de kop tikken. Ze worden verkocht in Krispy Kreme, maar zijn ook online te bestellen. De eerste 12 die je koopt leveren een maand gratis Xbox Game Pass op, evenals een kans om een Xbox Series S te winnen. Voor ...Source
31/07 01u15  Olympische volleybalster verklaart haar liefde voor PlayStation game Spider-Man Als je niet actief moet presteren is het als atleet op de Olympische Spelen belangrijk dat je je kan ontspannen. Voor de Amerikaanse volleybalster Kelly Claes betekent dat blijkbaar 'all day' Spider-Man spelen op PlayStation. Uit de clip van een interview hieronder is niet af te leiden om welke ...Source
31/07 01u15  Belabberde heuvel in Londen doet denken aan Mario en Minecraft Begin deze week werd in Londen een nieuwe attractie geopend, alleen maar om twee dagen later alweer gesloten te worden. Marble Arch Mound, een artificiële heuvel die 2 miljoen euro heeft gekost, valt niet in de smaak en wordt zelfs de slechtste attractie in Londen ooit genoemd. Ook de vergelijki...Source
31/07 01u15  Nathan Fillion speelt niet mee in de Uncharted film, maar heeft er wel wat over te zeggen Velen zien Nathan Fillion als de perfecte acteur voor de rol van Nathan Drake in een Uncharted film, maar helaas lijkt dat er niet meer van te gaan komen. Zijn leeftijd (de acteur is inmiddels 50 jaar oud) speelt niet in zijn voordeel, tenzij er ooit nood zou zijn aan een oude Nathan Drake natuur...Source
30/07 16u15  Nintendo trok zich op laatste moment terug uit openingsceremonie van Olympische Spelen Tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen werd uiteraard verwezen naar de rijke gamecultuur van Japan, waar het sportevenement momenteel plaatsvindt. Nintendo was echter een grote afwezige, wat extra vreemd is omdat Mario nog een centrale rol kreeg toen Japan als gastland iedereen op ...Source
30/07 15u15  PILE OF SHAME | 86. Mad Max (2015) Een gedocumenteerde poging van Uberkamper om zijn persoonlijke Pile of Shame tot nul te herleiden. Uberkamper nam bij het begin van dit jaar het goede voornemen om zijn persoonlijke Pile of Shame te reduceren tot een vers geploegde akker in de polders van de Moeren (tot nader order nog steed...Source
30/07 14u15  PlayStation Plus games voor augustus bekend Sony heeft de PlayStation Plus games voor augustus onthuld. Komende maand bestaat het aanbod uit Hunter's Arena: Legends, Tennis World Tour 2 en Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville. Source
30/07 14u15  FIFA 22 toont eerste gameplay FIFA 22 heeft een nieuwe trailer gekregen waarin we voor het eerst wat flarden gameplay te zien krijgen. Verder ligt de focus vooral op de nieuwe HyperMotion Technology die gebruikt wordt, waardoor de game 4000 nieuwe animaties heeft gekregen en spelers weer een stuk realistischer zouden moeten b...Source
30/07 14u15  Stray compenseert uitstel met eerste gameplay Stray, dat wordt omschreven als een 'catventure'' game, zal niet meer in oktober verschijnen, zoals aanvankelijk de bedoeling was. In plaats daarvan zou de release ergens begin 2022 plaatsvinden. Ter compensatie hebben we wel eindelijk de eerste gameplay te zien gekregen. Source
30/07 14u15  Echoes of the Eye is nieuwe DLC voor Outer Wilds Mobius Games heeft een nieuwe DLC aangekondigd voor zijn game Outer Wilds. Tegen eind dit jaar mogen we Echoes of the Eye verwachten. De DLC lanceert op 28 september op PS4, Xbox One en pc en zal ons nog dieper in de wereld van Outer Wilds sleuren, waar je op onderzoek mag naar nieuwe anomalieën. Source
30/07 13u15  Forza Motorsport 7 binnenkort niet meer te koop Vanaf 15 september zal Forza Motorsport 7, dat in 2017 verscheen, niet meer digitaal te koop zijn. Dat het gevolg van het feit dat de game volgens Microsoft zijn 'End of Life status' bereikt heeft. Wie game reeds heeft, kan Forza Motorsport 7 ook na 15 september nog blijven spelen. Hetzelfde geld...Source
30/07 13u15  SkateBIRD uitgesteld naar september, post-launch content onthuld SkateBIRD, waar we in 2018 al kennis mee maakten, kreeg vorige maand eindelijk een releasedatum, zijnde 12 augustus, maar die zal niet gehaald worden. In plaats daarvan is het nu aftellen naar 16 september. Het uitstel komt er omdat men een gelijktijdige launch op alle platformen wil verzekeren e...Source
30/07 13u15  Games with Gold voor augustus bekend Microsoft heeft de Games with Gold voor augustus onthuld. Komende maand bestaat het aanbod uit Darksiders 3, Yooka-Laylee, Lost Planet 3 en Garou: Mark of the Wolves. Source
30/07 13u15  World War Z: Aftermath toont wat er nieuw is World War Z: Aftermath heeft een trailer gekregen waarin uit de doeken wordt gedaan wat de uitbreiding precies met zich meebrengt. Het gaat om nieuwe locaties, nieuwe verhaallijnen, nieuwe wapens, een first-person mode en meer. World War Z: Aftermatch bevat naast de uitbreiding meteen ook de bas...Source
30/07 13u15  REVIEW | Hitman 3: Seven Deadly Sins - Greed, Pride & Sloth Hitman 3 is een knappe afsluiter van de trilogie en kreeg van ons in de recensie een mooie score van 85. Dit jaar komt ontwikkelaar Io Interactive met een uitbreiding gebaseerd op de zeven hoofdzonden, dat zich afspeelt in het onderbewustzijn van Agent 47. Sinds maart wordt er ongeveer elke maand...Source
Laatste update: vandaag om 1u15
Lees meer van 4Gamers >

InsideGamer

Verbergen Tonen
Laatste update: donderdag 29 juli 2021, 0u15

Gamed

Verbergen Tonen
30/07 17u15  Forza Motorsport 7 verdwijnt uit de digitale winkels Als je van plan bent om Forza Motorsport 7 te kopen zul je niet te lang moeten wachten, Microsoft heeft bekendgemaakt dat de game binnenkort zijn End of Life status krijgt, hetgeen betekent dat het spel en diens downloadable content vanaf 15 september niet langer te koop zijn.
30/07 17u15  I Am Dead verschijnt op 9 augustus Een puzzel-adventure met het hiernamaals als thema, zo kunnen we I Am Dead van ontwikkelaars Hollow Ponds en Richard Hogg goed omschrijven. Mocht dit thema je interesseren dan kun je 9 augustus in je agenda noteren, dan komt de game namelijk naar de Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5 nadat het vorig jaar op de Nintendo Switch en PC verscheen.
30/07 17u15  A Plague Tale: Innocence en Speed Brawl gratis naar de Epic Games Store A Plague Tale: Innocence en Speed Brawl zijn de nieuwste games die we van 5 tot en met 12 augustus gratis op kunnen pikken in de Epic Games Store, zo heeft Epic Games bekend gemaakt.
30/07 17u15  Sony stelt Horizon Forbidden West uit naar 2022? Hoewel Horizon: Forbidden West nog altijd gepland staat voor een release in het najaar lijken we er niet van op te hoeven kijken als Sony besluit de game uit te stellen naar 2022, afgaande op uitspraken van GamesBeat journalist Jeff Grubb.
30/07 17u15  Ghost of Tsushima’s Iki Island grootte gelijk aan Act 1 uit hoofdgame Volgende week verschijnt de Director's Cut van Ghost of Tsushima met daarin de Iki Island uitbreiding. Vraag is alleen of dit een snel tussendoortje betreft of dat er meer uit te halen valt.
30/07 15u15  Skatebird fladdert pas wat later rond Ontwikkelaar Glass Bottom Games is ongetwijfeld fan van de Tony Hawk games, toch wilden ze geen exacte kopie ontwikkelen. Wat je dan doet? Je vervangt de welbekende skater door een vogel! Soms is een oplossing snel gevonden.
30/07 15u15  Onafhankelijke AAA studio No Moon Entertainment opgericht Met medewerkers afkomstig van Naughty Dog, Bungie, Electronic Arts, PlayStation, Sony Santa Monica, Infinity Ward en meer heeft de nieuw opgezette studio That's No Moon Entertainment al direct een indrukwekkend gezamenlijk CV en dit moet resulteren in een nieuwe action-adventure.
30/07 15u15  Bekijk de vaardigheden van Seer in een nieuwe trailer van Apex Legends Vanaf 3 augustus introduceert Apex Legends: Emergence een nieuwe Legend onder de naam Seer. Sinds zijn geboorte dacht men dat hij vervloekt was en werd hij als behandeld als een paria. Zijn familie geloofde in zijn unieke potentieel en voedde hem eerst op tot een kunstenaar, en nu tot Legend. Met behulp van microdrones ziet deze hinderlaagkunstenaar kansen die andere Legends wellicht over het hoofd zien.
30/07 15u15  JRPG Blue Reflection krijgt een opvolger De JRPG Blue Reflection uit 2017 krijgt een vervolg, zo heeft Koei Tecmo aangekondigd. Blue Reflection: Second Light zal op 9 november worden uitgebracht op de PlayStation 4 (speelbaar op de PlayStation 5 via backward compatibility) en Nintendo Switch.
30/07 13u15  The Artful Escape verschijnt op 9 september Beethoven & Dinosaur's unieke indietitel The Artful Escape is eindelijk voorzien van een releasedatum. Uitgever Annapurna Interactive heeft aangekondigd de game op 9 september dit jaar uit te brengen op Steam, Xbox One, Xbox Sersies X|S en Xbox Game Pass. Bekijk de releasedatumtrailer van deze bijzondere titel hieronder.
30/07 13u15  Neon White met gameplay walktrough 'Een game voor freaks.' Zo beschrijft Creative Director Ben Esposito zijn aanstaande bliksemsnelle first-person actietitel Neon White. De game verschijnt binnenkort voor Nintendo Switch en PC. In onderstaande gameplay walktrough krijgen we een uitgebreide blik op de gameplay en de verschillende unieke mechanieken die hier een onderdeel van uitmaken.
30/07 13u15  Beleef een interactief gedicht in A Memoir Blue Ontwikkelaar Cloisters Interactive heeft hun aanstaande titel 'A Memoir Blue' onthult. Deze game wordt beschreven als een interactief gedicht over een superster atleet en de alomvattende liefde tussen een moeder en dochter. De game combineert met de hand getekende artworks en 3D art om een magisch avontuur tot leven te brengen. In onderstaande onthullingstrailer ontvangen we alvast een voorproefje van de toon die de ontwikkelaars proberen te zetten.
30/07 13u15  Puzzel met verhalen in Storyteller Onafhankelijke game-ontwikkelaar Daniel Benmergui onthulde gisteravond in samenwerking met uitgever Annapurna Interactive de unieke puzzeltitel Storyteller. In de game ga je aan de slag met diverse iconische karakters, omgevingen en emoties om verhalen te vertellen over liefde, verraad en wraak. In onderstaande onthullingstrailer krijgen we alvast een intrigerend voorproefje van deze aanstaande Nintendo Switch en Steam game.
30/07 12u15  Solar Ash verschijnt 26 oktober De third-person actie-platformer Solar Ash van ontwikkelaar Heart Machine en uitgever Annapurna Interactive is eindelijk voorzien van een releasedatum. Op 26 oktober zal de game uitgebracht worden op PlayStation 4, PlayStation 5 en Steam. In een nieuwe trailer krijgen we alvast verse beelden te zien van de gameplay en bijzondere avonturen die ons wachten.
30/07 12u15  Vernietig ruimtepiraten en red de katten in Skin Deep Ontwikkelaar Blendo Games onthulde gisteravond in samenwerking met uitgever Annapurna Interactive hun opkomende first-person shooter Skin Deep. In de game speel je als een schoenloze verzekeringsagent met de taak om een ruimteschip te verdedigen van invaserende ruimtepiraten. Hoe is geheel aan jou en in de debuuttrailer krijgen we alvast een brede impressie van de legio aan mogelijkheden.
Laatste update: vrijdag 30 juli 2021, 17u15
Lees meer van Gamed >

FOK!Games

Verbergen Tonen
31/07 14u15  Speel als een kat in Stray Stray is een avontuurspel waarin je als een kat speelt. Geen cartoony kat, maar een realistische viervoeter. Dat betekent niet dat de rest van de game ook realistisch is. De game speelt zich af in een mysterieuze wereld vol robot-achtige mensen en de kat krijgt ook hulp van een drone.
31/07 14u15  Solar Ash komt in oktober uit Solar Ash, de stilistische 3D actieplatformer, komt op 26 oktober uit voor PS5, PS4 en pc. In deze game van ontwikkelaar Heart Machine, bekend van Hyper Light Drifter, speel je als een zogenaamde Voidrunner. De game speelt zich af een een open wereld vol platformings-elementen en als Voidrunner ben ook constant aan het springen.
31/07 00u15  Marvel's Avengers gratis te spelen van 29 juli tot 1 augustus Square Enix kondigt aan dat Marvel?s Avengers van 29 juli tot 1 augustus gratis beschikbaar komt om te spelen op PlayStation, pc (via Steam) en Stadia. Dit ter ere van de start van het zomer-blockbuster-seizoen en de permanente release van de multiple-hero-feature in de game. Een vergelijkbare all-access komt in de komende maanden ook op Xbox-consoles beschikbaar.
31/07 00u15  Legend of Mana Legend of Mana is zo'n game die me bij de originele release compleet is ontgaan. Eigenlijk geldt dat voor de hele serie, die ik later goed heb gemaakt. Een remaster van Legend of Mana met herziene graphics is natuurlijk een goed excuses om ook dit gemis in te halen, iets waar ik geen spijt van heb
31/07 00u15  Zingende koeien met De Sims 4 Landelijk Leven Electronic Arts en Maxis hebben aangekondigd dat De Sims 4 Landelijk Leven verkrijgbaar is voor pc/Mac via Origin en Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One. Om die reden heeft indie-rockband Japanese Breakfast een speciale muziekvideo van hun hitsingle Be Sweet gemaakt. Samen met leadzangeres Michelle Zauner brengt een kudde koeien een serenade in het Simlish.
30/07 12u15  Consoleversies voor Naraka: Bladepoint in de maak 24 Entertainment kondigt aan dat Naraka: Bladepoint naar consoles komt. De sneak peak van de battle royale wordt op een PlayStation 5 gespeeld.
30/07 00u15  Film-thema in seizoen 2 van Knockout City Electronic Arts en Velan Studios hebben tijdens EA Play Live 2021 onthuld wat gamers kunnen verwachten van Season 2 van Knockout City. Het seizoen heet Fight at the Movies en begint vanaf 27 juli 2021. Dit season bevat een map met continu veranderende en door films geïnspireerde arena's, een nieuwe bal, nieuwe playlists, uitrustingen en beloningen.
29/07 18u15  Koei Tecmo kondigt Blue Reflection: Second Light aan Koei Tecmo Europe kondigt de westerse versie van Blue Reflection: Second Light aan, het vervolg op de JRPG Blue Reflection uit 2017, nu in ontwikkeling bij Gust Studios. Naast de eerste gameplay- en verhaaldetails heeft de uitgever ook laten weten dat de tekenaar Mel Kishida weer de leiding heeft over de karakterontwerpen van de serie.
29/07 18u15  FIFA 22 laat gameplay zien Vandaag heeft EA Sports gameplay-trailer van FIFA 22 online gezet waarin de HyperMotion-technologie voor de next-gen consoles en Stadia in beeld uitgelegd wordt.
29/07 16u15  Kena: Bridge of Spirits maandje uitgesteld Ember Lab heeft de beslissing moeten maken om Kena: Bridge of Spirits een maandje uit te stellen. De studio heeft de keuze gemaakt om meer tijd te kunnen besteden aan het oppoetsen van de game.
29/07 16u15  Gratis contentupdate voor New Pokémon Snap Nintendo heeft een gratis contentupdate aangekondigd voor New Pokémon Snap. De update voegt drie nieuwe levels toe, compleet met dag/nacht-cyclus, en twintig nieuwe soorten Pokémon om op de camera vast te leggen.
28/07 20u15  Games with Gold augustus bekendgemaakt Microsoft heeft de vier games bekendgemaakt die met een Gold-abonnement zonder extra kosten geclaimd kunnen worden.
28/07 10u15  Samurai Warriors 5 is uitgebracht Koei Tecmo en ontwikkelaar Omega Force hebben Samurai Warriors 5 uitgebracht voor Nintendo Switch, Playstation 4 en Xbox One. De game is ook door middel van Backward Compatibility te spelen op PlayStation 5 en Xbox Series X|S.
28/07 10u15  Microsoft Flight Simulator uit op Xbox Series X|S Microsoft laat weten dat Microsofts Flight Simulator nu beschikbaar is voor Xbox Series X|S, waardoor aspirant piloten de kans krijgen om te vliegen.
27/07 18u15  NEO: The World Ends with You krijgt stijlvolle launchtrailer NEO: The World Ends with You is vanaf vandaag beschikbaar voor Switch en PS4 en daar hoort natuurlijk een launchtrailer bij. De be beelden horen we de unieke muziek van de serie en zien ook ook gevechten in Shibuya, misschien wel de beroemdste wijk van Tokio.
Laatste update: vandaag om 14u15
Lees meer van FOK!Games >

Eurogamer

Verbergen Tonen
31/07 00u15  Lost in Random releasedatum bekendgemaakt Tijdens EA Play Live 2021 heeft Electronic Arts de releasedatum van Lost in Random bekendgemaakt. Dat is de nieuwe adventuregame van de makers van Fe. De game komt op 10 september uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One en Xbox Series X/S.Zoals de titel doet vermoeden, staat willekeur centraal in de game. Als Even verken je een wereld die sterk doet denken aan die van Alice in Wonderland. Daar probeer je je zus Odd te bevrijden uit de klauwen van een gemene koningin. Tijdens je avontuur wordt je bijgestaan door Dicey, een dobbelsteen met speciale krachten.Door vijanden te verslaan, verzamel je energie om Dicey op te laden. Vervolgens bepaalt een rol van de dobbelsteen welke speciale krachten Dicey gebruikt om je vijanden verder te bestoken.Lees meer...
31/07 00u15  Battlefield 2042 open bèta gaat in september van start Tijdens EA Play Live heeft ontwikkelaar DICE bevestigd dat de Battlefield 2042 open bèta in september van start gaat. Een exacte datum is niet bekendgemaakt.Spelers die voor Battlefield 2042 een pre-order plaatsen, krijgen eerder toegang tot de bèta. Daarnaast gaat er in de zomerperiode nog een gesloten bèta van start. Daar is eveneens geen exacte datum voor bekendgemaakt.Daarnaast is tijdens EA Play Live Battlefield Portal aangekondigd. In die gamemodus heb je de mogelijkheid om content van Battlefield 1942, Battlefield: Bad Company 2 en Battlefield 3 te gebruiken en je eigen game modi te creëren. De modus is door ontwikkelaar Ripple Effect ontwikkeld.Lees meer...
31/07 00u15  Codemasters kondigt Grid Legends aan Tijdens EA Play Live heeft ontwikkelaar Codemasters Grid Legends aangekondigd. De racegame komt in 2022 uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S.Volgens de aankondiging draait Grid Legends om een immersieve verhaalmodus waarin 'de spelers centraal staan in een fly-on-the-wall documentaire die elk moment op en naast de baan vastlegt'.Grid Legends bevat meer dan 130 'routes', waaronder de circuits Brands Hatch en Indianapolis. Daarnaast zitten er meer dan honderd voertuigen in de game die je kunt upgraden en aanpassen.Lees meer...
31/07 00u15  In Battlefield Portal bouw je je eigen game modes Tijdens de afgelopen EA Play Live persconferentie heeft ontwikkelaar Ripple Effect Battlefield Portal aangekondigd. Dat is een van de nieuwe game modes in Battlefield 2042. De mode is beschikbaar bij de lancering van de game en laat je toe om je eigen games modes met unieke regels te creëren.Naast alle content uit Battlefield 2042 kun je ook aan de slag met heel wat content uit Battlefield 1942, Battlefield: Bad Company 2 en Battlefield 3. Je kunt dus eenvoudig een nieuwe modus maken waarin soldaten uit de Tweede Wereldoorlog het opnemen tegen futuristische strijders.Naast wapens en voertuigen uit die oudere games zijn verschillende maps heropgebouwd in de Frostbite Engine. Het gaat over volgende maps:Lees meer...
31/07 00u15  Dead Space remake aangekondigd Electronic Arts heeft tijdens de EA Play Live 2021 een remake van Dead Space onthuld. De survival-horrorgame wordt 'van de grond af aan opnieuw opgebouwd' en komt voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series X/S uit.Dead Space wordt ontwikkeld door Star Wars: Battlefront 2- en Star Wars: Squadron-studio Motive. Dankzij de Frostbite-engine krijgt de remake onder meer verbeterde graphics, audio en besturing.Het verhaal speelt zich net als in het origineel op het ruimteschip USG Ishimura af. Als Isaac Clarke ga je op zoek naar je partner en stuit je op monsterachtige aliens genaamd Necromorphs. Lees meer...
29/07 19u15  Bekijk hier de nieuwe FIFA 22 gameplaytrailer Electronic Arts heeft zopas een nieuwe FIFA 22 gameplaytrailer uitgebracht. De bijna vier minuten durende trailer gaat vooral in op alle nieuwe features in die game zoals HyperMotion en Tactical AI.De grote blikvanger dit jaar is ongetwijfeld HyperMotion. Via die nieuwe technologie zijn bewegingen van 22 spelers tijdens oefenwedstrijden geregistreerd, wat resulteert in meer dan 4000 nieuwe animaties. Via machine learning zijn daarbovenop nog eens 8,7 miljoen frames aan wedstrijdbeelden geanalyseerd. EA benadrukt wel dat HyperMotion enkel beschikbaar is voor de next-gen versies van de game. Wie FIFA 22 op de PlayStation 4, Xbox One of pc speelt, kan dus niet van die nieuwe technologie genieten.Lees meer...
29/07 16u15  Dit zijn de gratis Xbox Games with Gold voor augustus Microsoft heeft de Games With Gold voor de maand augustus bekendgemaakt. Eigenaars van een Xbox Series X/S, Xbox One (X) of een Xbox 360 kunnen de komende maand de volgende games downloaden:Darksiders 3 is gedurende de hele maand augustus gratis te downloaden. Yooka-Laylee is beschikbaar van 16 augustus tot en met 15 september.Lost Planet 3 is van 1 augustus tot en met 15 augustus gratis te downloaden. Daarna is Garou: Mark of the Wolves van 16 augustus tot en met 31 augustus beschikbaar.Lees meer...
29/07 16u15  Kena: Bridge of Spirits uitgesteld naar september Avonturengame Kena: Bridge of Spirits is uitgesteld naar 21 september. Volgens ontwikkelaar Ember Lab heeft het bedrijf meer tijd nodig om de game verder bij te schaven.'Het team heeft ontzettend hard gewerkt en we vinden de extra tijd essentieel om de allerbeste ervaring te garanderen,' aldus Ember Labs.'We weten dat veel van jullie staan te springen om te spelen en we waarderen jullie geduld terwijl het team blijft werken aan het creëren van de beste versie van Kena.Lees meer...
29/07 13u15  Eerste PS5 compatibele SSD bekend gemaakt Hardwarefabrikant Seagate heeft de eerste nVME SSD harde schijf aangekondigd die volledig PlayStation 5 compatibel is.De SSD heeft een leessnelheid van 7300 MB per seconde, en een schrijfsnelheid van 6900 MB per seconde. Dat is sneller dan de interne SSD van de PlayStation 5, die 5500 MB per seconde behaalt.De Firecuda 530 wordt in vier verschillende opslaggroottes geleverd. 500 gigabyte voor 140 dollar, 1 terabyte voor 240 dollar, 2 terabyte voor 490 dollar en 4 terabyte voor 950 dollar. Lees meer...
29/07 00u15  Eerste The Witcher: Nightmare of the Wolf trailer onthuld Nadat we vorige maand al een korte teaser te zien kregen, heeft Netflix nu een volwaardige eerste trailer voor The Witcher: Nightmare of the Wolf onthuld. Die animatieserie speelt zich lang voor de gebeurtenissen in de games en boeken af en is vanaf 23 augustus te bekijken op Netflix.De serie volgt een jonge Vesemir (vertolkt door Theo James) die zijn eerste stappen als witcher zet. Tijdens zijn avontuur komt hij onder andere in contact met Tetra Gilcrestis (gespeeld door Lara Pulver), een tovenares die er samen met haar volgelingen over waakt dat er geen magie wordt misbruikt. Een ander personage is dan weer Deglan (Graham McTavish), de leider van de witchers die uit Skellige komt.The Witcher: Nightmare of the Wolf is maar een van de vele projecten van Netflix die gebaseerd is op de populaire boeken en games. Eind dit jaar kun je ook The Witcher Season 2 bingewatchen. Daarnaast is ook The Witcher: Blood Origin in de maak, een miniserie die zich 1200 jaar voor de gebeurtenissen in The Witcher afspeelt.Lees meer...
29/07 00u15  Ubisoft brengt games uit op Steam Deck "als die populair genoeg is" Ubisoft overweegt om games naar de Steam Deck te porten 'als die populair genoeg is'. Dat onthulde Ubisoft CEO Yves Guillemot toen hij een vraag van een investeerder beantwoordde.'We zijn erg blij dat de Steam Deck onderdeel uitmaakt van de gamingindustrie, want dat betekent dat er een constante toestroom is van zeer innovatieve nieuwe hardware die op de markt komt. We zullen bekijken hoe groot die wordt, maar als hij groot genoeg wordt, dan komen onze games er ook op uit', aldus de CEO van Ubisoft.Die aankondiging van Guillemot is wat vreemd. In 2019 kwam Ubisoft immers nog in opspraak toen The Division 2 enkel uitkwam in de Epic Games Store en ook latere games niet langer naar Steam kwamen. Ubisoft vermijdt Steam omdat hij vindt dat 30% van de winst afstaan aan Valve teveel is. Bij de Epic Games Store is dat slechts 12%.Lees meer...
29/07 00u15  Ubisoft: "Beyond Good & Evil 2 nog steeds in ontwikkeling" Tijdens de voorstelling van de afgelopen kwartaalcijfers heeft Ubisoft zijn aandeelhouders verzekerd dat Beyond Good & Evil 2 nog steeds in de maak is. Het is volgens de Franse uitgever echter nog de vroeg voor een releasedatum of zelfs een releasejaar.Volgens de uitgever is Beyond Good & Evil 2 de komende periode zelfs een belangrijke peiler voor zijn AAA-divisie, samen met een tweede jaar aan DLC voor Assassin's Creed Valhalla en de releases van Far Cry 6, Rainbow Six: Extraction en Mario + Rabbids: Sparks of Hope.Tijdens de presentatie kreeg CFO Frederick Duguet ook vragen over een mogelijke releasedatum. Volgens hem is het momenteel echter te vroeg om daar op dit moment een antwoord op te geven.Lees meer...
28/07 14u15  Guild Wars 2: End of Dragons release bekendgemaakt Met een nieuwe trailer heeft ontwikkelaar ArenaNet de Guild Wars 2: End of Dragons release aangekondigd.In deze nieuwe uitbreiding bezoek je het verloren land Cantha, waar 'de oudste beschaving van mensen in Tyria woont'. Het gebied was al eerder beschikbaar in Guild Wars: Factions. In deze expansion wordt ook voor het eerst vissen toegevoegd, voor een ontspannen tussendoortje. Ook komt er een mount waar meerdere spelers op kunnen zitten, genaamd de Siege Turtle.Lees meer...
28/07 13u15  GTA 5 verdwijnt 'spoedig' weer van Game Pass Volgens de Xbox Game Pass website verlaat Grand Theft Auto 5 spoedig de dienst. Een exacte datum is nog niet gegeven.De game is afgelopen april voor de tweede keer op Game Pass verschenen, nadat de game in januari van vorig jaar ook voor vier maanden op de dienst te spelen was.Wanneer een game onder het kopje 'binnenkort niet meer beschikbaar' in de Game Pass app verschijnt, duurt het meestal ongeveer een maand voordat de game daadwerkelijk verdwijnt. Tot die tijd kun je in GTA Online Los Santos Tuners nog even de straten onveilig maken.Lees meer...
28/07 00u15  AOC GAMING G3-serie gaming monitors aangekondigd Gaming hardwareproducent AGON by AOC heeft de 'AOC GAMING G3' serie aan gaming monitors aangekondigd.De nieuwe serie heeft een 1000R-kromming. De bedoeling is om het perifere zicht volledig te omhullen en de speler zo volledig in de ervaring onder te dompelen.De schermen hebben ook een refresh rate van 165 Hz. Ze hebben ook een Motion Blur Reduction feature om de pixelresponstijd tot 1 ms (MPRT) terug te brengen voor snelle visuele feedback. Ook Adaptive Sync wordt ondersteund voor meer vloeiende beelden. Lees meer...
Laatste update: vandaag om 0u15
Lees meer van Eurogamer >

EvilGamerz

Verbergen Tonen
31/07 14u15  The Ascent Erop of eronder Vloeken, schreeuwen, glimlachen, verbazen, fronzen en zweten. Zo maar even een aantal werkwoorden achter elkaar die mijn ervaring met The Ascent beschrijven. Het komt zelden voor dat ik tijdens het gamen een emotionele kreet richting het scherm werp. Kreten zoals ‘hoe dan?’ of ‘serieus?’ of ‘laat ook maar.’ Dingen die je zegt […] Het bericht The Ascent verscheen eerst op Evilgamerz.
31/07 09u15  Kortingen voor de Xbox en PlayStation lopen op tot richting de 100 procent Het is bijna augustus, de zomer gaat langzaam dus weer richting zijn eind, en dan komen al die toppers weer later dit jaar. Maar voor die tijd kunnen we natuurlijk nog genieten van de nodige kortingen in deze zomer. Ditmaal zijn onderstaande prijzen in prijs verlaagd. De gehele lijst kun je hier vinden. Kortingen lopen […] Het bericht Kortingen voor de Xbox en PlayStation lopen op tot richting de 100 procent verscheen eerst op Evilgamerz.
31/07 09u15  “Sony gaat Horizon Forbidden West uitstellen” Jeff Grubb heeft gezegd dat Sony het plan heeft om Horizon Forbidden West uit te stellen naar 2022. Op Twitter maar ook op Bloomberg laat de journalist weten dat de game dit jaar niet meer zal halen. Schreier zegt dat het uitstel bevestigd is maar Sony zelf heeft de info niet bevestigd tot dusver. De […] Het bericht “Sony gaat Horizon Forbidden West uitstellen” verscheen eerst op Evilgamerz.
31/07 02u15  Life is Strange: True Colors krijgt nieuwe video Square-Enix heeft een nieuwe video uitgebracht van de game Life is Strange: True Colors. Het spel komt uit voor de Xbox Series, Xbox One, PS5, PS4, Switch en Stadia op 10 september aanstaande. Het bericht Life is Strange: True Colors krijgt nieuwe video verscheen eerst op Evilgamerz.
30/07 14u15  A Memoir Blue aangekondigd met trailer Cloisters Interactive heeft een trailer uitgebracht van de game A Memoir Blue, een nieuwe game die wordt omschreven als een interactief gedicht over een atlet en de liefde tussen moeder en dochter. Het spel combineert schitterend artwork met een geweldige storytelling en moet 12 oktober verschijnen voor de Xbox Series, Xbox One, PS5, PS4 en […] Het bericht A Memoir Blue aangekondigd met trailer verscheen eerst op Evilgamerz.
30/07 14u15  McDonald’s komt met eigen PS5-controller Om de verjaardag van McDonald’s te vieren heeft het concern een 50th anniversary PlayStation 5 DualSense-controller ontworpen. De controller bevat frietjes aan de linkerkant en een afbeelding van een broodje hamburger aan de andere kant. Het logo van McDonald’s zien we op het touch pad met een witte en rode kleur als scheiding. Helaas is […] Het bericht McDonald’s komt met eigen PS5-controller verscheen eerst op Evilgamerz.
30/07 11u15  Op 17 augustus verschijnt Marvel’s Avengers Expansion: Black Panther – War for Wakanda Vandaag maakt SQUARE ENIX Ltd. bekend dat Marvel’s Avengers Expansion: Black Panther – War for Wakanda op 17 augustus verschijnt als gratis update voor alle bezitters van de core-game. Naast de toevoeging van Black Panther als derde nieuwe speelbare superheld, levert de War for Wakanda-uitbreiding ook twee nieuwe schurken, een gloednieuwe omgeving om te verkennen, […] Het bericht Op 17 augustus verschijnt Marvel’s Avengers Expansion: Black Panther – War for Wakanda verscheen eerst op Evilgamerz.
30/07 11u15  Meer bekend over nieuwe firmware voor PlayStation 5 De nieuwe PlayStation 5 firmware is in beta voor diverse gebruikers, maar binnenkort kan iedereen genieten van de nieuwe software. Gisteren hoorden we al dat de firmware het mogelijk maakt om een extra SSD te gebruiken voor de console, maar er is meer. Zo zal de firmware de trophy lijst voortaan verticaal tonen, in plaats […] Het bericht Meer bekend over nieuwe firmware voor PlayStation 5 verscheen eerst op Evilgamerz.
30/07 10u15  GTA Online: Nieuwe Pfister Comet S2 LS Tuners Auto Na de recordbrekende lancering van Los Santos Tuners in GTA Online, komt nu de nieuwe Pfister Comet S2 beschikbaar bij Legendary Motorsport, waarbij potentiële kopers deze auto kunnen uitproberen op de LS Car Meet’s Test Track, samen met de Dinka Jester RR en de nog niet uitgebrachte Vapid Dominator ASP. Bovendien wacht een schat aan […] Het bericht GTA Online: Nieuwe Pfister Comet S2 LS Tuners Auto verscheen eerst op Evilgamerz.
30/07 06u15  EA onthult FIFA 22 Official Gameplay Trailer Vandaag heeft EA SPORTS de FIFA 22 Official Gameplay Trailer onthuld, met daarin nog niet eerder vertoonde beelden! Leer alles over de baanbrekende HyperMotion-technologie voor de next-gen consoles en Stadia dat ieder moment op het veld naar een hoger niveau tilt, en werp een blik op de fundamentele verbeteringen die het spel nog dichter bij […] Het bericht EA onthult FIFA 22 Official Gameplay Trailer verscheen eerst op Evilgamerz.
30/07 03u15  Verhef opsporen tot een kunst met de vaardigheden van Seer in Apex Legends: Emergence Vanaf 3 augustus introduceert Apex Legends: Emergence een nieuwe Legend genaamd Seer. Sinds zijn geboorte dacht men dat hij vervloekt was en werd hij als behandeld als een paria. Zijn familie geloofde in zijn unieke potentieel en voedde hem eerst op tot een kunstenaar, en nu tot Legend. Met behulp van microdrones ziet deze hinderlaagkunstenaar kansen die […] Het bericht Verhef opsporen tot een kunst met de vaardigheden van Seer in Apex Legends: Emergence verscheen eerst op Evilgamerz.
29/07 16u15  Koei Tecmo kondigt het langverwachte Blue Reflection: Second Light aan KOEI TECMO Europe kondigt aan dat BLUE REFLECTION: Second Light, het langverwachte vervolg op de geliefde JRPG BLUE REFLECTION uit 2017, nu in ontwikkeling is bij Gust Studios. De gewaardeerde franchise zal op 9 november 2021 terugkeren naar Europa en verkrijgbaar zijn voor Nintendo Switch en PlayStation 4 Computer Entertainment System (speelbaar op PlayStation 5 […] Het bericht Koei Tecmo kondigt het langverwachte Blue Reflection: Second Light aan verscheen eerst op Evilgamerz.
29/07 16u15  Nieuwe gebieden en Pokemon voor New Pokemon Snap Op 4 augustus komt er een gratis contentupdate voor New Pokémon Snap op Nintendo Switch- en Nintendo Switch Lite-systemen. Hiermee kun je nieuwe gebieden gaan ontdekken en extra Pokémon fotograferen. Gratis contentupdate voor New Pokémon Snap Bereid je voor op nog meer avonturen in New Pokémon Snap! Vanaf 4 augustus om 03:00 uur CEST kunnen spelers met een internetverbinding […] Het bericht Nieuwe gebieden en Pokemon voor New Pokemon Snap verscheen eerst op Evilgamerz.
29/07 16u15  RiMS Racing: werp een blik achter de schermen NACON en RaceWard Studio bieden je met plezier een blik achter de schermen van de ontwikkeling van RiMS Racing, een uniek motorrace-simulatieconcept dat op 19 augustus verschijnt voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch  en pc. In een reeks videodocumentaires onthullen de creatieve teams enkele geheimen over het ontwikkelingsproces van […] Het bericht RiMS Racing: werp een blik achter de schermen verscheen eerst op Evilgamerz.
29/07 14u15  World War Z: Aftermath laat zich zien in trailer Focus Home heeft een trailer uitgebracht van de game World War Z: Aftermath. Het spel komt uit voor de Xbox Series, Xbox One, PS5 en PS4 en wel in de herfst van dit jaar. Het spel zie je beneden in een gameplay trailer. Het bericht World War Z: Aftermath laat zich zien in trailer verscheen eerst op Evilgamerz.
Laatste update: vandaag om 14u15
Lees meer van EvilGamerz >Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >

Meest gelezen

5x Battlefield 2042 open bèta gaat in september van start31/07 00u15 - Eurogamer: Tijdens EA Play Live heeft ontwikkelaar DICE bevestigd dat de Battlefield 2042 open bèta in september van start gaat. Een exacte datum is niet bekendgemaakt.Spelers die voor Battlefield 2042 een pre-order plaatsen, krijgen eerder toegang tot de bèta. Daarnaast gaat er in de zomerperiode nog een gesloten bèta van start. Daar is eveneens geen exacte datum voor bekendgemaakt.Daarnaast is tijdens EA Play Live Battlefield Portal aangekondigd. In die gamemodus heb je de mogelijkheid om content van Battlefield 1942, Battlefield: Bad Company 2 en Battlefield 3 te gebruiken en je eigen game modi te creëren. De modus is door ontwikkelaar Ripple Effect ontwikkeld.Lees meer...
4x De Evercade is weer wat spellen rijker31/07 10u15 - Gamequarter.be: Zelfs al ben je nog zo'n fanatieke gamer, dan blijft de kans groot dat je nog nooit gehoord hebt van de Evercade. Deze handheld emuleert klassieke games mét toestemming van de originele eigenaars en met waar nodig optimalisatie. Omdat niemand echter de volle mep wil betalen voor games van decennia geleden, worden cartridges voor de handheld gevuld met collecties. En de nieuwste is de Indie Heroes Collection 1 die vanaf nú te koop is en je de volgende negentien spellen geeft: Ploid- Uchusen- Kubo 3- Super homebrew war- Flea- Chain break- Quest arrest- Twin dragons- Doodle world- Foxyland- Debtor- Deadeus- Alien cat 2- Anguna
3x Dead Space remake aangekondigd31/07 00u15 - Eurogamer: Electronic Arts heeft tijdens de EA Play Live 2021 een remake van Dead Space onthuld. De survival-horrorgame wordt 'van de grond af aan opnieuw opgebouwd' en komt voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series X/S uit.Dead Space wordt ontwikkeld door Star Wars: Battlefront 2- en Star Wars: Squadron-studio Motive. Dankzij de Frostbite-engine krijgt de remake onder meer verbeterde graphics, audio en besturing.Het verhaal speelt zich net als in het origineel op het ruimteschip USG Ishimura af. Als Isaac Clarke ga je op zoek naar je partner en stuit je op monsterachtige aliens genaamd Necromorphs. Lees meer...
3x In Battlefield Portal bouw je je eigen game modes31/07 00u15 - Eurogamer: Tijdens de afgelopen EA Play Live persconferentie heeft ontwikkelaar Ripple Effect Battlefield Portal aangekondigd. Dat is een van de nieuwe game modes in Battlefield 2042. De mode is beschikbaar bij de lancering van de game en laat je toe om je eigen games modes met unieke regels te creëren.Naast alle content uit Battlefield 2042 kun je ook aan de slag met heel wat content uit Battlefield 1942, Battlefield: Bad Company 2 en Battlefield 3. Je kunt dus eenvoudig een nieuwe modus maken waarin soldaten uit de Tweede Wereldoorlog het opnemen tegen futuristische strijders.Naast wapens en voertuigen uit die oudere games zijn verschillende maps heropgebouwd in de Frostbite Engine. Het gaat over volgende maps:Lees meer...
3x Codemasters kondigt Grid Legends aan31/07 00u15 - Eurogamer: Tijdens EA Play Live heeft ontwikkelaar Codemasters Grid Legends aangekondigd. De racegame komt in 2022 uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S.Volgens de aankondiging draait Grid Legends om een immersieve verhaalmodus waarin 'de spelers centraal staan in een fly-on-the-wall documentaire die elk moment op en naast de baan vastlegt'.Grid Legends bevat meer dan 130 'routes', waaronder de circuits Brands Hatch en Indianapolis. Daarnaast zitten er meer dan honderd voertuigen in de game die je kunt upgraden en aanpassen.Lees meer...
3x Lost in Random releasedatum bekendgemaakt31/07 00u15 - Eurogamer: Tijdens EA Play Live 2021 heeft Electronic Arts de releasedatum van Lost in Random bekendgemaakt. Dat is de nieuwe adventuregame van de makers van Fe. De game komt op 10 september uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One en Xbox Series X/S.Zoals de titel doet vermoeden, staat willekeur centraal in de game. Als Even verken je een wereld die sterk doet denken aan die van Alice in Wonderland. Daar probeer je je zus Odd te bevrijden uit de klauwen van een gemene koningin. Tijdens je avontuur wordt je bijgestaan door Dicey, een dobbelsteen met speciale krachten.Door vijanden te verslaan, verzamel je energie om Dicey op te laden. Vervolgens bepaalt een rol van de dobbelsteen welke speciale krachten Dicey gebruikt om je vijanden verder te bestoken.Lees meer...
3x Golf Impact voegt eindelijk clans toe31/07 00u15 - Gamequarter.be: Mobiele golf-game Golf Impact heeft middels een nieuwe update een flink stukje competitie toegevoegd. De nieuwste gratis update introduceert Tour 11 op het Japanse Mt. Fuji, maar voegt tegelijkertijd ook clans aan het spel toe. Hiermee kun je samenscholen met je vrienden om zo punten te vergaren om mee te klimmen in regionale én wereldwijde ranglijsten, om zo toffe beloningen te verdienen. En wie weet lukt het jou wel om de eerste plek te veroveren.
3x Zingende koeien met De Sims 4 Landelijk Leven31/07 00u15 - FOK!Games: Electronic Arts en Maxis hebben aangekondigd dat De Sims 4 Landelijk Leven verkrijgbaar is voor pc/Mac via Origin en Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One. Om die reden heeft indie-rockband Japanese Breakfast een speciale muziekvideo van hun hitsingle Be Sweet gemaakt. Samen met leadzangeres Michelle Zauner brengt een kudde koeien een serenade in het Simlish.
3x Legend of Mana31/07 00u15 - FOK!Games: Legend of Mana is zo'n game die me bij de originele release compleet is ontgaan. Eigenlijk geldt dat voor de hele serie, die ik later goed heb gemaakt. Een remaster van Legend of Mana met herziene graphics is natuurlijk een goed excuses om ook dit gemis in te halen, iets waar ik geen spijt van heb
3x Marvel's Avengers gratis te spelen van 29 juli tot 1 augustus31/07 00u15 - FOK!Games: Square Enix kondigt aan dat Marvel?s Avengers van 29 juli tot 1 augustus gratis beschikbaar komt om te spelen op PlayStation, pc (via Steam) en Stadia. Dit ter ere van de start van het zomer-blockbuster-seizoen en de permanente release van de multiple-hero-feature in de game. Een vergelijkbare all-access komt in de komende maanden ook op Xbox-consoles beschikbaar.

Statistieken

Artikels:
35761
Gelezen:
18009
Aantal lezers nu:
85


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2021 Naar boven