zondag 12 juli 2020, week 28


U bent nu hier: Games | Chronologisch: uit

Laatste updatecontrole: vandaag om 22u15
 

9lives

Verbergen Tonen
Laatste update: vandaag om 22u15
Lees meer van 9lives >


Gamequarter.be

Verbergen Tonen
12/07 22u15  Schrijf je alvast in voor Lewd Producer en ontvang leuke bonussen Spoedig verschijnt Lewd Producer, een nieuwe free-2-play titels vol seks, op Nutaku. En wie van plan is het te spelen, kan beter even verder lezen. Zoals in elke free-to-play-titel, moet je in Lewd Producer verschillende valuta spenderen om in actie te mogen komen. Maar wie zich hier alvast inschrijft voor het spel, krijgt 300 Ruby en 100 Business Cards om hem op weg te helpen.
12/07 22u15  Far Cry 6 komt begin volgend jaar We wisten al sinds vrijdag dat een nieuwe Far Cry onderweg was.Maar omdat de officiële reveal zo vlak na het lek zou komen, opteerden we ervoor om die af te wachten.Die reveal kun je hieronder vinden en toont de schurk die we ditmaal van de troon moeten stoten in een door burgeroorlog verdeeld land. Ben jij bereid om de wapens op te pakken? Dan krijg je de kans op 18 februari 2021.            
12/07 22u15  Assassin's Creed: Valhalla komt in november Assassins Creed:Valhalla, het deel van de AC-serie dat ons naar de vikings brengt, zal op 17 november verschijnen. Dit onthulde Ubisoft zojuist.Of de game dan al voor PlayStation 5 en XboxSeries X verschijnt weten we natuurlijk niet, daar die consoles nog geen releasedate hebben. Maar dat het spel vanaf die datum te vinden is opPC, GoogleStadia,PS4 en Xbone is zeker.            
12/07 22u15  Watch_Dogs: Legion komt naar de volgende generatie, ondersteunt Smart Delivery De geruchten gingen al maanden, maar tijdens de Ubisoft Forward show die op het moment van schrijven nog gaande is, is het officieel bevestigt: Watch_Dogs: Legion zal ook verschijnen op PlayStation 5 en Xbox Series X. Xbox-fans krijgen nog meer goed nieuws, want tijdens de show kwam Phil Spencer ook opdagen om mede te delen dat Legion meedoet aan Smart Delivery. Dit betekent dat je de game kan kopen voor Xbox One en dat gratis ook de Xbox Series X-versie kan spelen.
12/07 22u15  Hyper Scape is meer dan een spel Videogames, hoe geweldig ze ook zijn, zijn slechts videogames. Maar in de wereld vanHyper Scape is de HyperScape-videogame meer dan entertainment.Het is een uitvlucht voor mensen die wonen op een Aarde die nog maar nauwelijks herkenbaar in nadat de maatschappij ineenstort.Maar zoals in elke videogame, zijn er ook in Hyper Scape valsspelers. Hackers verpesten het voor iedereen en de geruchten gaan dat mensen in de echte wereld gewond raken...of erger... Kun jij de donkere zijde van Hyper Scape aan het licht brengen?            
12/07 22u15  Watch_Dogs: Legion komt in oktober Hoewel we oorspronkelijk al op 6 maart aan de slag hadden gemogen met Watch_Dogs:Legion, besloot Ubisoft na de teleurstellende resultaten van recente games om de release uit te stellen. Het wachten is echter bijna voorbij.Tijdens Ubisoft Forward kregen we een lange trailer vol verschillende karakters die je kunt besturen te zien. Een dronken vechter, een professioneel huurmoordenaar en een hacker zijn slechts enkele voorbeelden hiervan. Het meest opwindende deel van de trailer is echter de onthulling van de releasedate: 29 oktober 2020.
12/07 21u15  In Watch_Dogs: Legion is het nooit te laat om te vechten voor vrijheid In een totalitaire staat is vrijheid een schijnvertoning die beetje bij beetje wordt opgeheven. Journalisten, politici en critici worden langzaam weggewerkt, terwijl het volk niet terugslaat omdat ze niet rechtstreeks getroffen worden. Dit principe, waarbij wegkijken vaak makkelijker is dan de waarheid onder ogen komen, staat centraal in een nieuwe kortfilm rondom het later dit jaar verschijnende Watch_Dogs:Legion die zojuist gedurende Ubisoft Forward werd getoond. Dus? Voeg jij je bij het verzet? Of wacht je tot het jouw beurt is om te verdwijnen?            
12/07 15u15  Zie wat mogelijk is in Hunter's Arena: Legacy In slechts drie dagen tijd gaat Hunter's Arena:Legacy live in Steam EarlyAccess. Zodat je al een beetje een idee op kan doen van welk karakter je wilt besturen, is hier een nieuwe trailer.Deze trailer toont de helden Yoongeon, Tau, Dara, Jun, Geonhong en Samjang. En een ding is zeker:wij willen het met geen een van hun aan de stok krijgen.            
12/07 10u15  FunQuarfter #320 Het is al een legende Featuring TomHanks Nog altijd relevant in 2020 Nu wel Wat denk je nou zelf? Dé uitweg! Weeb-valhalla Wallpapers, opslaan voor ware grootte Tot zo ver vrolijk            
12/07 00u15  GRIS krijgt extra fysieke exemplaren Games met een beperkte fysieke oplage zijn gewild bij verzamelaars omdat ze...nou ja...beperkt zijn. Het is het model waar websites als Limited Run Games, Signature Edition Games en Strictly Limited Games op vertrouwen. Een andere game die een model als dit gebruikt is Special Reserve Games, die eerder vanavond een zeer opmerkelijke mededeling deed: het zal extra exemplaren van GRIS voor de Nintendo Switch gaan produceren. In tegenstelling tot de eerste lading zal deze batch echter ongenummerd zijn, zodat de waarde van die oorspronkelijke games (hopelijk) niet zakt. Desondanks zal menig verzamelaar niet happy zijn met deze beslissing vermoeden wij zo.
12/07 00u15  Vane is nu ook gratis in Twitch Prime Het begint bijna standaard te worden: na het aankondigen en aanbieden van de gratis games van een maand, kondigt Amazon een of meerdere extra spellen aan voor diens Prime giveaways. Zo ook nu. Want na onder andere Dear Esther en KUNAI is nu ook het vorig jaar verschenen Vane gratis te downloaden op de webpagina voor Prime-leden. Je kunt het spel daar tot 7 augustus claimen.
12/07 00u15  De screenshots van Shadow Warrior 3 zijn gevuld met bizarre wezens Lees meer >
11/07 23u15  Deadpool maakt je weekend wat beter met dit t-shirt Dankzij het overdonderende succes van zijn twee films is Deadpool van een semi-bekende anti-held in het Marvel-universum uitgegroeid tot een naam die zich qua bekendheid kan meten met Wolverine of Captain America. Gezien deze populariteit is het niet raar dat hij steeds vaker opduikt op merchandise, zij het van Marvel zelf of van andere partijen. Een van die partijen is Qwertee, wiens aanbod dagelijks verandert aan de hand van stemmen van de community. En vandaag is het de beurt van de merc with a mouth, die onderstaand t-shirt krijgt. Wil je die hebben? Dan heb je tot maandagavond elf uur de tijd om het te kopen. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Disney of Qwertee, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
11/07 23u15  Carrion krijgt een gelimiteerde fysieke oplage Omgekeerde horror-game Carrion krijgt een fysieke uitgave in zeer beperkte oplage. Dit heeft SpecialReserve Games, die deze editie zal gaan produceren, zojuist bekendgemaakt. De pre-orders van Carrion zullen op 23 juli openen, dezelfde dag als waarop de game digitaal zal verschijnen volgens de nieuwste trailer. Helaas verschijnt de game wel enkel voor de Switch fysiek. De PC-gamers en Xbox One-bezitters zullen het dus zonder moeten doen.
11/07 23u15  Devolverland Expo is één grote grap...en nu te downloaden Dat uitgever Devolver Digital, bekend van games als Hotline Miami, RUINER en Serious Sam, zichzelf niet al te serieus neemt weten we al even. Maar vorig jaar lieten ze met de release van Devolver Bootleg zien dat dat verder gaat dat persberichten vol grappen en gestoorde E3 shows.Dit jaar doen ze dan nog eens dunnetjes over met de release van FPS Devolverland Expo, waarin je een verlaten fictieve conventie rondom de uitgever mag verkennen terwijl je wordt aangevallen door de attracties. Het mooiste van alles?Je kunt het spel nú gratis downloaden opSteam.            
Laatste update: vandaag om 22u15
Lees meer van Gamequarter.be >

4Gamers

Verbergen Tonen

InsideGamer

Verbergen Tonen

Gamed

Verbergen Tonen
12/07 22u15  Tweede Ubisoft Forward komt later dit jaar Zojuist heeft Ubisoft haar Ubisoft Forward presentatie gehouden met daarin aandacht voor Watch Dogs: Legion, Assassin's Creed: Valhalla, Far Cry 6 en enkele mobiele titels. Toch is dit niet alles wat we dit jaar mogen verwachten.
12/07 22u15  Far Cry 6 met eerste trailer De afgelopen dagen 'lekte' Far Cry 6 al uit en van een echte verrassing was dan ook geen sprake toen Ubisoft haar Forward-presentatie met deze game afsloot. Dit betekent echter niet dat ze niets nieuws lieten zien, getuige een eerste trailer van de game.
12/07 22u15  Assassin's Creed Valhalla verschijnt 17 november Een grote verrassing is het niet te noemen nadat de datum al uitgelekt was, toch is het nu officieel dat Assassin's Creed: Valhalla vanaf 17 november verkrijgbaar is op de PC, PlayStation 4 en Xbox One, waarna er later een PlayStation 5 en Xbox Series X versie volgen. Bij de Ubisoft Forward presentatie werd er ook meer van de game getoond.
12/07 22u15  Korte film, trailer en datum van Watch Dogs Legion Watch Dogs: Legion had bij de Ubisoft Forward presentatie de eer om af te trappen. Ze deden dit middels een korte film en een meer uitgebreide presentatie van de gameplay waarin we zien dat missies op verschillende manieren aangepakt kunnen worden, afhankelijk van het karakter dat je kiest. We leren ook dat de game vanaf 29 oktober verkrijgbaar is.
12/07 14u15  void TRRLM(); //Void Terrarium Soms vertelt een titel eigenlijk alles wat je moet weten over een game, denk aan Grand Theft Auto, God of War en Call of Duty. Zelfs als je nog nooit van de game hebt gehoord, weet je meteen wat je bij zoiets mag verwachten. Een goede titel is nu eenmaal belangrijk om mensen te lokken, en het is handig als mensen meteen weten wat je hen wil voorschotelen. Nippon Ichi Software koos duidelijk een andere aanpak voor void TRRLM(); //Void Terrarium voor Nintendo Switch en PlayStation 4. Zelfs als je de titel tien keer leest, zul je nooit raden wat voor spel het is.
12/07 14u15  WRC 9 gaat op safari in Kenia In WRC 9 doe je niets anders dan rallyrijden. Maar dat rallyrijden gaat wel over verscheidende koersen en in verschillende landen. Vandaag trekken we naar Kenia, alwaar we met de rallyauto in een nieuwe video op safari gaan.
12/07 09u15  New World maand voor release uitgesteld naar 2021 Het creëren van een nieuwe wereld heeft nogal wat voeten in de aarde, vraag maar aan Amazon Game Studios. Hun MMO New World moest eigenlijk op 25 augustus verschijnen, helaas kan er nu een streep door deze releasedatum en moeten we geduld hebben tot 2021.
12/07 09u15  Fairy Tail laat zijn mogelijkheden zien Het vrolijke Fairy Tail kent zijn oorsprong uit, wat kan het ook anders, de gelijknamige manga en anime. In deze RPG trek je op met de karakters en ga je op avontuur. In een nieuwe video komen deze karakters en de features van het spel allemaal aan je voorbij.
12/07 09u15  Warhammer: Chaosbane gaat next-gen Het Warhammer universum is zeer uitgestrekt en kent dan ook vele soorten titels, van Space Hulk tot het bekendere Warhammer 40K. Met Chaosbane zette ontwikkelaar Eko Software een hack and slasher neer met karakters uit de Warhammer Fantasy setting.
12/07 00u15  Horizon: Zero Dawn op 7 augustus naar de PC Bij het PlayStation 5 event werd een vervolg aangekondigd op Horizon: Zero Dawn. Het origineel werd begin 2017 uitgebracht op de PlayStation 4 en is binnenkort ook door PC gamers te spelen.
12/07 00u15  Maid of Sker met nieuwe trailer en releasedatum Horrorfans mogen 28 juli in hun agenda noteren, de PC, PlayStation 4 en Xbox One titel Maid of Sker zal vanaf 29 juli verkrijgbaar zijn. Om de aankondiging kracht bij te zetten is er een nieuwe trailer uitgebracht waarin we kennis maken met 'The Quiet Ones'.
11/07 14u15  Gebruik je katana in Cyberpunk 2077 Met smacht wordt er uitgekeken naar Cyberpunk 2077, de nieuwste RPG van The Witcher 3 ontwikkelaar CD Projekt RED. In Cyberpunk kan je jezelf met allerlei wapens uitrusten, en daar valt ook een katana onder.
11/07 12u15  "Xbox Series X games worden niet teruggehouden door cross-gen ontwikkeling" Als we de Xbox Series X tegenover de PlayStation 5 zetten zien we een andere benadering. Daar waar Microsoft hun first-party games op zowel de Xbox One als de Xbox Series X uit zal brengen kiest Sony juist voor exclusieve titels. Dit werpt vragen op waar Xbox hoofd Phil Spencer nu antwoorden op probeert te geven.
11/07 12u15  Tomb Raider krijgt een collectie? Als we een nieuw gerucht mogen geloven heeft Square Enix het plan om een collectie van oudere en nieuwere Tomb Raider titels te bundelen tot een Ultimate Experience, op 27 augustus te verschijnen op de PC, Google Stadia, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.
11/07 12u15  Far Cry 6 met teaser, is prequel van Far Cry 3? Gisteren lekte er diverse details uit van Far Cry 6, zo maakten we kennis met antagonist Anton Castillo (gespeeld door Giancarlo Esposito, en zijn zoon Dani Rojas. En over deze laatste is nu een opvallend gerucht verschenen.
Laatste update: vandaag om 22u15
Lees meer van Gamed >

FOK!Games

Verbergen Tonen
12/07 22u15  Far Cry 6 aangekondigd Als laatste aankondiging heeft Ubisoft tijdens zijn persconferentie Far Cry 6 aangekondigd. De game komt op 18 februari volgend jaar uit.
12/07 22u15  Gameplay-demo voor Assassin's Creed Valhalla Ubisoft toont een uitgebreide gameplay-demo van Assassin's Creed Valhalla. De demo toont uitgebreid hoe combat werkt, hoe je raids uitvoert en hoe vijanden het je niet makkelijk maken.
12/07 22u15  Stem in Hyper Scape Ubisoft?s nieuwe Battle Royale game Hyper Scape werd uitgebreid behandeld tijdens Ubisofts Forward. Ze hadden ook wat aan te kondigen, want de game is vanaf nu in Open Beta te downloaden voor pc.
12/07 22u15  Sam Fisher in Elite Squad Tijdens de persconferentie van Ubosoft heeft Ubisoft Tom Clancy?s Elite Squad weer een boost gegeven. The Elite Squad is een nieuwe mobiele RPG voor iOS en Android met daarin bekende personages van Ubisoft.
12/07 22u15  Brawlhalla maakt stap naar Android en iOS Ubisoft brengt 2D-fighter Brawlhalla, die wel iets wegheeft van Super Smash Bros., naar Android en iOS. De game is gratis te spelen en kent gastoptredens van onder andere Lara Croft en Rayman.
12/07 22u15  Watch Dogs: Legion komt 29 oktober Ubisoft heeft tijdens het UbiForward-evenement meer getoond van Watch Dogs: Legion. Een korte veel en een uitgebreide gameplaytrailer moeten ons warm maken voor de game.
12/07 10u15  Super Mario Bros. duurste game ooit Iedereen weet dat verzamelaars soms grote bedragen over hebben voor zeldzame exemplaren. Games, posters, foto's, actiefiguren. Het maakt eigenlijk niet zoveel uit.
12/07 10u15  Vanaf 23 juli op mensen jagen in Carrion Devolver Digital en Phobia Game Studio kondigen aan dat horror-game Carrion uitkomt op 23 juli. In de game neem jij de rol op je als mensverslindend wezen van onbekende origine.
12/07 09u15  Lomp knallen in Serious Sam 4 Devolver Digital en Croteam hebben Serious Sam 4 laten zien tijdens de Devolver Direct. De game komt in augustus uit voor pc en Google Stadia.
12/07 09u15  Raar Wilde Westen in Weird West Devolver Digital geeft Weird West uit, een game van WolfEye Studios. De studio heeft meegeholpen aan games als Prey en Dishonored.
12/07 09u15  Fall Guys komt 4 augustus uit Devolver Digital laat weten dat Fall Guys: Ultimate Knockout een releasedatum heeft gekregen. De chaotische multiplayergame komt 4 augustus uit voor PlayStation 4 en Nintendo Switch.
12/07 09u15  Devolver Digital kondigt Olija aan Devolver Digital heeft Olija aangkondigd, een pixel-art action-adventure waarin je magische hoeden kunt craften.
12/07 09u15  Draak vangen in Shadow Warrior 3 Devolver Digital heeft Shadow Warrior 3 laten zien tijdens hun persconferentie Devolver Direct. De game komt in 2021 voor pc uit.
12/07 09u15  Electronic Arts kondigt UFC 4 aan Electronic Arts heeft EA Sports UFC 4 onthuld met UFC-kampioen middengewicht Israel 'The Last Stylebender' Adesanya en UFC-weltergewichtdeelnemer Jorge 'Gamebred' Masvidal als het cover-atletenduo van het spel.
10/07 20u15  Bakugan: Champions of Vestroia voor Switch aangekondigd Warner Bros. Interactive Entertainment, Spin Master en WayForward hebben vandaag Bakugan: Champions of Vestroia aangekondigd.
Laatste update: vandaag om 22u15
Lees meer van FOK!Games >

Eurogamer

Verbergen Tonen
12/07 22u15  Eerste Assassin's Creed Valhalla gameplay getoond Tijdens de Ubisoft Forward Livestream is de eerste Assassin's Creed Valhalla gameplay getoond. Daarin hebben we een eerste blik gekregen op onder andere de raids, vijanden en stealth in die game.Zo kun je tijdens je avonturen dorpen plunderen. Dat doe je door op je hoorn te blazen en je clanleden op het dorp af te sturen en alle schatten te stelen. Tijdens die plundertochten kun je ook de nieuwe combat van Assassin's Creed Valhalla uitproberen. Zo maak je deze keer onder gebruiken van werpbijlen, is het mogelijk om je vijanden te stunnen en om verschillende soorten wapens te dual wielden.Lees meer...
12/07 22u15  Assassin's Creed Valhalla - Sluipmoordenaar voert slachtpartij aan Je ontwaakt uit een meditatie en merkt dat de nacht voorbij is. Snel pluk je wat bessen om later je health mee aan te vullen, want het komende gevecht kan wel eens pittig worden. Na een fluitsignaal komt je trouwe ros aangelopen en met hem galoppeer je door oorlog verwoeste groene en gouden landschappen. Bestemming? Het kasteel waar je een bevriende koning moet redden uit handen van een rivaal. Hij komt anders misschien nog te laat op zijn eigen huwelijk, en die zuippartij mag niet verpest worden. Het is je vergeven als je bij het lezen van bovenstaande beschrijving meteen denkt aan The Witcher 3, want dat gevoel van déjà vu overkwam mij ook tijdens het eerste kwartier van de vier uur durende speelsessie van Assassin's Creed Valhalla.Niet dat je ooit vergeet dat je een moderne Assassin's Creed-titel speelt. Valhalla heeft een gigantische open wereld bezaaid met quests, dorpen en steden waar elke ton en houten balk een uitnodiging is naar hoger gelegen sferen, legendarische dieren om op te jagen en ruïnes om te verkennen. En wanneer je even niet weet waar in het bandietenkamp de schatkist staat, dan stuur je je kraai de lucht in om de buurt te verkennen. Wie Assassin's Creed Odyssey met plezier gespeeld heeft, komt meteen een beetje thuis.Lees meer...
12/07 22u15  Watch Dogs Legion verhaal toegelicht Tijdens de Ubisoft Forward persconferentie heeft de uitgever nieuwe informatie onthuld over het achtergrondverhaal van Watch Dogs Legion. Zo weten we nu dat de stad Londen zo goed als volledig komaf maakt met individuele vrijheden na een terroristische aanval.Een private veiligheidsorganisatie genaamd Albion controleert alles en iedereen om de terrorist op te sporen. In de trailer ontmoeten we ook Albion-CEO Nigel Cass.Albion is echter niet de enige organisatie waarmee je in conflict komt. Daarnaast neem je ook op tegen Mary Kelley, de leidster van een misdaadorganisatie die illegale goederen verhandelt via 'the dark web'. Het is aan jou om een verzetsbeweging op de te bouwen en Albion en Kelley het leven zuur te maken.Lees meer...
12/07 22u15  Watch Dogs Legion release onthuld Tijdens de Ubisoft Forward livestream heeft Watch Dogs Legion een releasedatum gekregen. De game komt op 29 oktober 2020 uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.Het was al langer bekend dat de game nog dit jaar zou uitkomen, maar het is nu ook officieel. De game komt ook naar de PlayStation 5 en Xbox Series X, maar het is nog niet bekend wanneer dat is.Nieuwsgierig naar Londen geteisterd door terroristen? Hier lees je alles over de Watch Dogs: Legion setting.Lees meer...
12/07 22u15  Assassin's Creed Valhalla release officieel bekendgemaakt Ubisoft heeft de releasedatum van Assassin's Creed Valhalla bekendgemaakt. De game komt op 17 november 2020 voor pc, PlayStation 4 en Xbox One uit.Op de Italiaanse Instagram-pagina van Assassin's Creed stond eerder een advertentie met daarin de releasedatum, maar die werd al spoedig weggehaald. De gelekte datum is nu in ieder geval bevestigd.Het gaat vooralsnog om de lanceringsdatum voor de pc en de huidige generatie consoles. Over de PlayStation 5- en Xbox Series X-versie is nog niets bekend.Lees meer...
12/07 21u15  Bekijk hier de Ubisoft Forward livestream Ubisoft houdt vanavond zijn Ubisoft Forward livestream. Het evenement start om 21.00 uur.De Ubisoft Forward livestream is de vervanger van de jaarlijkse E3 persconferentie van de uitgever. Door COVID-19 is E3 2020 geannuleerd, en moesten alle uitgevers op zoek naar online alternatieven.Tijdens de livestream zal Ubisoft meer informatie geven over aankomende toppers als Assassin's Creed Valhalla en Watch Dogs: Legion, nieuwe games zoals Far Cry 6 aankondigen, en misschien zelfs nog een paar verrassingen uit zijn mouw schudden.Lees meer...
12/07 18u15  Hyper Scape is een arena shooter vermomd als Battle Royale Wie denkt dat de Battle Royale-hypetrein allang gepasseerd is, komt bedrogen uit. Dagelijks loggen namelijk wereldwijd miljoenen spelers in op de servers van Fortnite, Apex Legends en Call of Duty: Warzone. Ook Ubisoft wil daar een graantje meepikken en komt met een eigen free-to-play BR-shooter genaamd Hyper Scape. Met de hierboven genoemde zwaargewichten is het echter lastig om een plekje op de verzadigde markt te bemachtigen. Heeft Hyper Scape iets om hyper van te worden? In de kern verschilt de game niet van zijn concurrenten. Aan het begin van elke match word je samen met 99 andere spelers boven een gebied gedropt en daal je op hoge snelheid naar je gewenste landingsplek af. Wanneer je eenmaal voet op de grond zet, begint het looten en schiet je op alles wat ademt. Terwijl het speelveld en het aantal tegenstanders steeds kleiner wordt, maak je je op voor de eindstrijd. Uiteindelijk kan er maar één speler of squad de beste zijn. In de grote lijnen houdt ontwikkelaar Ubisoft Montreal zich dus netjes aan de conventies van het populaire subgenre. Toch komen tijdens de Technical Test van de game al enkele subtiele verschillen ten opzichte van andere Battle Royale-shooters naar voren. Om te beginnen wordt Hyper Scape als 'futuristische urban Battle Royale' gepresenteerd. Het speelgebied kent met andere woorden geen open vlaktes of natuurrijke gebieden. De betonnen jungle van Neo Arcadia staat namelijk vol met generieke gebouwen, die door een netwerk van straatjes, pleintjes en monorails van elkaar gescheiden zijn. De virtuele metropool heeft verder wat iconische trekpleisters zoals een roestige raffinaderij, Notre Dameachtige kathedraal en een enorme wolkenkrabber in het hart van de stad. Neo Arcadia zou prima als een quasifuturistisch Parijs kunnen doorgaan. Lees meer...
12/07 11u15  EA Sports UFC 4 release bekendgemaakt Electronic Arts heeft EA Sports UFC 4 middels een trailer officieel onthuld. Ook heeft de studio de releasedatum van de MMA-game bekendgemaakt.EA Sports UFC 4 komt op 14 augustus 2020 voor de PlayStation 4 en Xbox One uit. Het is nog niet bekend of de game later ook op de PlayStation 5 en Xbox X Series wordt uitgebracht.In de gevechten zijn op het vlak van onder meer clinchen en takedowns verbeteringen doorgevoerd. Daarnaast is er een vernieuwde carrièremodus, kun je online Blitz Battles aangaan en zijn er nieuwe omgevingen waaronder Backyards en Kumite.Lees meer...
12/07 00u15  Is Captain Marvel-actrice Brie Larson de beroemdste Nintendo-fan? Actrice Brie Larson is een YouTube-kanaal gestart waarin ze onder andere haar liefde voor games verkondigt. Brie Larson is vooral bekend als Captain Marvel, maar bouwde met rollen in films als Short Term 12, Scott Pilgrim vs The World, Kong: Skull Island, Don Jon en een bijrolletje in cultreeks Community al een stevige carrière uit. Nu is ze ook een eigen YouTube-kanaal gestart. In haar eerste filmpje praat ze onder andere over haar liefde voor games. Vooral voor Nintendo-games heeft ze een zwak. Lees meer...
12/07 00u15  Assetto Corsa Competizione console review - Consoleversie haalt de eindstreep niet De Assetto Corsa Competizione console review van Carl neemt deze consoleport het circuit op, maar al gauw staat Carl aan de kant met een lekke band.Al bijna tien jaar lang staat de naam Assetto Corsa garant voor een hoogwaardige racingsimulatie. Dankzij de intense focus van ontwikkelaar Kunos Simulazioni op realisme veroorzaakte de originele game furore door de extreem gedetailleerde physics van elke wagen. Opvolger Assetto Corsa Competizione trok die lijn door, met een pc-release in 2019 die zelfs door ervaren racepiloten wordt gebruikt om te oefenen, zoals je kon lezen in de Assetto Corsa Competizione preview. Niet alles is echter pais en vree, want de eerste game kreeg in 2016 een consoleversie die gebukt ging onder ernstige problemen met de framerate en screen tearing. Ondanks de harde kritiek trekt Competizione daar weinig lessen uit, want opnieuw is deze port naar consoles inferieur in vergelijking met de pc-versie.De grote spelbreker is de framerate van deze consoleversie, die maximum 30 frames per seconde (fps) bereikt. De keuze om de framerate daartoe te beperken is sowieso controversieel, aangezien de vloeiende bewegingen doorgaans 60 fps van een racegame vereisen. Toch valt er op zich te leven met een racegame aan 30 fps, indien die steeds stabiel blijft. Daar slaagt deze port echter nooit in. Het merendeel van je tijd op het circuit spendeer je in een framerate die rond de 25 fps bungelt, waardoor de ervaring steeds schokkerig en onprecies is. Dat is simpelweg dodelijk voor een racingsim als Assetto Corsa, waar eindeloos oefenen om de snelste tijd te halen net het hoofddoel is.Lees meer...
12/07 00u15  In Star Wars: Squadrons is het volledige interieur van je ruimteschip aanpasbaar Star Wars: Squadrons geeft je de mogelijkheid om het interieur van je ruimteschip en je HUD volledig aan te passen. Dat onthult creative director Ian S. Frazier in een interview. Hij benadrukt wel dat al die elementen volledig optioneel zijn. Puristen kunnen hun schip dus precies zoals in de films houden. Zijn krijgen bovendien ook de mogelijkheid om cosmetische upgrades bij andere spelers onzichtbaar te maken. Wie wel interesse heeft in die cosmetische upgrades, krijgt daarvoor heel wat opties.Zo kun je onder andere je interieur opsmukken met beeldjes. Informatie over je schip kun je dan weer zowel op de schermen in je interieur aflezen als op een afzonderlijke HUD.Lees meer...
12/07 00u15  The Last of Us: Part 2 al meer dan 4 miljoen keer verkocht Ontwikkelaar Naughty Dog laat weten dat The Last of Us: Part 2 op drie dagen tijd meer dan vier miljoen keer is verkocht.Naughty Dog-topman Neil Druckmann bedankt in een persbericht alle fans die de game speelden en dat deelden met anderen. Hij laat daarnaast weten dat de game enkele moeilijke thema's bespreekbaar maakt en dat stemt hem erg tevreden.Met vier miljoen verkochte exemplaren in de eerste drie dagen is de game ook de snelste verkopende PlayStation 4-exclusive ooit. De vorige records stonden op naam van Marvel's Spider-Man met 3,3 miljoen exemplaren en God of War met 3,1 miljoen exemplaren. Beide games bereikten dat aantal ook in amper drie dagen tijd.Lees meer...
12/07 00u15  Sony beloont hackers die PlayStation 4 hacken Ethische hackers die ernstige tekortkomingen in het systeem van de PlayStation 4 blootleggen, kunnen daarvoor een beloning van 100 tot 50.000 dollar krijgen. Met die actie wil Sony de veiligheid van zijn systemen verhogen en de gebruikers voorop stellen.Om ethische hackers te vinden en de actie in goede banen te leiden, roept Sony het PlayStation Bug Bounty programma in het leven. Daarvoor werkt het bedrijf samen met HackerOne, een organisatie die ethisch hacken promoot.Hoewel het maximumbedrag momenteel op 50.000 dollar staat, laat Sony weten dat het bereid is om ethische hackers nog meer te betalen als ze kritische tekortkomingen van de PlayStation 4 opsporen.Lees meer...
12/07 00u15  Dit zijn de Xbox Games with Gold voor juli Microsoft heeft de Games with Gold voor de maand juli bekendgemaakt. Eigenaars van een Xbox One (X) of Xbox 360 kunnen volgende maand met onderstaande games aan de slag:WRC 8 is de gehele maand juli gratis te downloaden. Saints Row 2 is van 1 tot en met 15 juli verkrijgbaar, terwijl Juju van 16 tot en met 31 juli beschikbaar is. Dunk Lords is ook vanaf 16 juli te downloaden en is gratis beschikbaar tot en met 15 augustus.Wie de Xbox Games with Gold voor de maand juni nog niet heeft gedownload, doet dat best zo snel mogelijk. Momenteel is onder andere Shantae and the Pirate's Curse gratis beschikbaar.Lees meer...
12/07 00u15  Cyberpunk 2077 bevat vier soorten ray tracing Nvidia en CD Projekt Red laten weten dat Cyberpunk 2077 vier soorten ray tracing bevat.Via geraytracete weerspiegelingen zien alle weerkaatsingen op doorzichtige en ondoorzichtige ondergronden en objecten er realistischer uit. Geraytracete diffuse verlichting zorgt er dan weer voor dat bijvoorbeeld verlichte reclamepanelen en het maanlicht op een natuurlijke manier licht afgeeft aan de omgeving.Verder bevat Cyberpunk 2077 geraytracete omgevingsocclusie en geraytracete schaduwen. Beide zaken zorgen voor realistische schaduwen en donkere ondergronden. Lees meer...
Laatste update: vandaag om 22u15
Lees meer van Eurogamer >

EvilGamerz

Verbergen Tonen

Power Unlimited

Verbergen Tonen
12/07 22u15  Assassin’s Creed Valhalla preview – Beuken en bier drinken Bij Vikingen denk je aan baarden, bijlen en bier. Geen wonder dat het thema van Assassin’s Creed Valhalla ons op de redactie wel aanspreekt! Maar werkt die setting ook voor Assassin’s Creed? Lars plunderde er alvast een paar uurtjes op los om dat te checken.
12/07 10u15  Samoerai 101 – Uitrusting en wapens in Ghost of Tsushima Ghost of Tsushima doet duidelijk z’n best om het feodale Japan en de samoerai vrij authentiek neer te zetten, naar eigen zeggen zoals een heuse samoeraifilm. Vandaag vertelt Jacco je meer over de wapens en uitrusting van de titulaire samoerai, Jin Sakai.
12/07 00u15  Dit zag je tijdens de Devolver Digital Direct Een hele fijne zondag en welkom bij een tjokvolle Nachtwacht met vandaag: Alles van de Devolver Digital Direct, Nieuwe backwards compatibilty-hint van Sony, 500.000 spelers voor PC-port Persona 4, een gelekte Ubisoft Forward-trailer, een releasedatum voor UFC 4 en meer!
11/07 13u15  Check deze samoeraifilms voordat je Ghost of Tsushima speelt Vanaf 17 juli is de langverwachte PlayStation 4-exclusive Ghost of Tsushima eindelijk beschikbaar. Een mooi moment om voordat je aan de slag gaat even wat goede samoeraifilms te bekijken. Michel zet enkele van de beste en meest opvallende exemplaren op een rij.
11/07 00u15  Nintendo deelt nieuwe beelden van Paper Mario: The Origami King In een Nintendo Treehouse heeft Nintendo nieuwe beelden van Paper Mario: The Origami King laten zien, voor iedereen die nog niet zeker was of ze volgende week deze game in huis willen halen. Verder hebben we vandaag nieuws over Ninja, Tomb Raider, Tropico 6 en meer!
10/07 15u15  Even voorstellen: Lars ‘Wil je niet gewoon lekker voor Power Unlimited komen schrijven? Kan je ook prima je ei kwijt over computerspelletjes’, vroeg Martin een tijdje terug, toen we het hadden over, nou ja, computerspelletjes dus. Ik denk dat Martin mijn antwoord wel al wist, want in die vraag staan al twee redenen om ja te zeggen: Power Unlimited en mijn ei kwijt kunnen over computerspelletjes.
10/07 10u15  Win een Ghost of Tsushima-pakket Op 17 komt Ghost of Tsushima uit, de langverwachte PlayStation 4-exclusive van ontwikkelaar Sucker Punch Productions. Zoals we dat de laatste tijd met elke grote gamerelease doen, krijgt ook Ghost of Tsushima zijn eigen themaweek, hier op PU.nl! En hoe trap je zo'n themaweek beter af dan met een giveaway? Nou, eigenlijk niet.
10/07 05u15  Sony investeert 250 miljoen dollar in Epic Games Goedemorgen allemaal! Welkom bij de Nachtwacht van vrijdag 10 juli 2020, een Nachtwacht met opvallend veel mobiel nieuws, zoals een mobiele Crash Bandicoot game en een gameshow voor Tetris. Verder in het nieuws vannacht: Sony smijt centen naar Epic voor een hechtere samenwerking. Nou, dat belooft wat. Let’s go!
09/07 16u15  Onze voorspellingen voor Ubisoft Forward Ubisoft maakt aanstaande zondag daadwerkelijk spannend, want het bedrijf zendt dan de Ubisoft Forward-livestream uit. Hierin toont het zijn nieuwste games. Bij PU zetten we alle games die we verwachten te zien op een rijtje, en dat zijn er behoorlijk wat!
09/07 12u15  Infamous is een van de vetste superheldengames ooit Nu Ghost of Tsushima bijna uit is, krijgt Jacco plotseling flashbacks naar een van Sucker Punch’ eerdere openwereldgames: Infamous. Vandaag vertelt hij waarom het nog steeds een van de vetste superheldengames ooit is.
09/07 11u15  De indrukwekkende make-over van Minecraft op RTX-videokaarten Minecraft is ondertussen al weer bijna tien jaar oud en stond bij de lancering al niet bekend om de mooie graphics. Met de nieuwste RTX-update heeft het spel echter een modern tintje gekregen dat ook nog eens invloed kan hebben op de speelwijze.
09/07 02u15  The Dark Pictures Anthology: Little Hope dropt precies op tijd voor Halloween Een releasedatum voor de tweede Dark Pictures-game, een betatest voor World of Warcraft: Shadowlands en Ninja onthult op welk streamingplatform hij verder gaat na zijn vertrek bij Mixer. De Wacht meldt zich met dit en een hoop andere nieuwtjes, dus lees snel door om je donderdag weer helemaal up-to-date te beginnen!
08/07 13u15  Live om 13:00: De eerste Warzone Benelux Battle qualifier De tijd is eindelijk daar! De Warzone Benelux Battle gaat van start! Deelnemers van dit Level-up-toernooi strijden mee voor de hoofdprijs van wel 5000 euro! Wie qualificeren zich tijdens deze eerste qualifier voor de volgende ronde?
08/07 01u15  Geen microtransacties in Biomutant en Mafia: Definitive Collection komt later Een game zonder addertjes onder het gras. Nou ja, misschien virtuele adders, maar geen adders in de vorm van microtransacties die je op sneaky wijze meer geld kosten. Biomutant moet zo'n spel zijn. Vrijheid, blijheid! Dat en meer in de spiksplinternieuwe N8W8.
07/07 17u15  Win F1 2020 én een racedag in het officiële F1 Racing Centre in Utrecht… met ons! Hoewel het niet bepaald een vlekkeloos verloop had voor publiekslieveling Max Verstappen is het F1-seizoen weer van start gegaan! Maar dat niet alleen: Ook wordt F1 2020 deze week gelanceerd én kunnen jullie een racedag winnen in The Official F1 Racing Centre in Utrecht. Een van jullie gaat zelfs met de game naar huis.
Laatste update: vandaag om 22u15
Lees meer van Power Unlimited >Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >

Meest gelezen

3x Nieuwe Cyberpunk 2077 trailer toont de intro van de game12/07 00u15 - Eurogamer: CD Projekt Red heeft een nieuwe trailer van Cyberpunk 2077 getoond tijdens de Night City Wire livestream.In de twee minuten durende trailer zien we hoe hoofdpersonage V een inbraak voorbereidt die grondig fout loopt. Alle footage komen uit de proloog van de game, waarin we zien hoe V in Night City aankomt, de enorme stad verkent, stripclubs bezoekt, zijn eerste stappen in de misdadige onderbuik van de stad zet en uiteindelijk in een wilde autoachtervolging terechtkomt. Oh, en Keanu Reeves komt ook hallo zeggen.Cyberpunk 2077 lanceert op 19 november voor de PS4, Xbox One en pc. Later komt de game ook naar de PS5, Xbox Series X en Google Stadia. Wie de game koopt voor PS4 of Xbox One krijgt een gratis upgrade van de game wanneer ze de nieuwe console in huis halen.Lees meer...
3x Cyberpunk 2077 bevat vier soorten ray tracing12/07 00u15 - Eurogamer: Nvidia en CD Projekt Red laten weten dat Cyberpunk 2077 vier soorten ray tracing bevat.Via geraytracete weerspiegelingen zien alle weerkaatsingen op doorzichtige en ondoorzichtige ondergronden en objecten er realistischer uit. Geraytracete diffuse verlichting zorgt er dan weer voor dat bijvoorbeeld verlichte reclamepanelen en het maanlicht op een natuurlijke manier licht afgeeft aan de omgeving.Verder bevat Cyberpunk 2077 geraytracete omgevingsocclusie en geraytracete schaduwen. Beide zaken zorgen voor realistische schaduwen en donkere ondergronden. Lees meer...
2x FIFA 21 release staat voor oktober gepland05/07 00u15 - Eurogamer: EA Sports heeft tijdens EA Play Live de FIFA 21 release bekendgemaakt. Tijdens de showcase heeft de ontwikkelaar de eerste beelden van FIFA 21 en Madden NFL 21 getoond. Het gaat echter nog niet om gameplaybeelden maar om sfeerbeelden waarbij op gevoel en beleving wordt ingezet.EA Sports brengt de voetbalgame op 9 oktober uit voor de pc (zowel Steam als Origin), PlayStation 4, Xbox One. Bij een pre-order van de FIFA 21 Ultimate Team Edition of FIFA 21 Champions Edition speel je de game drie dagen eerder. Met EA Access en Origin Access Play First Trials krijg je vanaf 1 oktober toegang.Lees meer...
2x Resident Evil 8: Village - Release, setting en alles wat we weten12/07 00u15 - Eurogamer: De geruchtenmolen over een nieuwe Resident Evil draaide de laatste maanden op volle toeren. Beetje bij beetje druppelde er informatie binnen. Volgens 'betrouwbare bronnen' zou de nieuwe Resident Evil van de formule afwijken. Daarna lekte al snel de naam Resident Evil 8: Village en een mogelijke releasedatum in 2021. Het duurde dan ook niet lang voordat Capcom de geruchten grotendeels bevestigde en Resident Evil 8: Village tijdens het Sony's Future Gaming Event aankondigde. Hier lees je alles wat we weten. Inhoud Een specifieke releasedatum is nog niet bekend, maar Capcom heeft aangegeven dat Resident Evil 8: Village in 2021 lanceert. Dat gebeurde tijdens het Sony's Future Gaming Event; waar het PlayStation 5 design werd onthuld. De nieuwe Resident Evil komt naar pc, PlayStation 5 en Xbox Series X. De game is dus niet speelbaar op PlayStation 4 en Xbox One.Lees meer...
2x Kies uit vijf soorten schaamhaar voor je Cyberpunk 2077 personage12/07 00u15 - Eurogamer: In Cyberpunk 2077 zal je elk aspect van je personage uitgebreid kunnen aanpassen. Zo zijn er zelfs vijf verschillende soorten schaamhaar waar je uit kunt kiezen.Bovenstaande blijkt uit een hands-on impressie van Kotaku Australië. Zij testten de character creator en beschreven de opties. Naast de verschillende soorten schaamhaar zijn er uiteraard verschillende huidskleuren, ogen, wenkbrauwen, monden, kaken, oren en vele verschillende soorten haarstijlen. Je kan er ook voor kiezen om zichtbare of onzichtbare 'cyberware' te hebben, de naam van de cyberimplantaten in Cyberpunk 2077. Ook kan je jezelf littekens, piercings, tattoos, makeup of moedervlekken geven. Lees meer...
2x QuakeCon krijgt online evenement in augustus12/07 00u15 - Eurogamer: Bethesda en id Software laten via Twitter weten dat QuakeCon 2020 van 7 augustus tot 9 augustus als online evenement doorgaat.De onlineversie krijgt de naam 'QuakeCon at home' en bevat livestreams, toernooien, een inzamelactie en enkele leuke extra's. Wat het evenement nog allemaal inhoudt, ontdek je volgens Bethesda en id Software op een later tijdstip.Het was lange tijd onzeker of de 25e editie van QuakeCon zou doorgaan. Begin april kondigde beide bedrijven namelijk aan dat de fysieke versie van QuakeCon 2020 is afgelast vanwege de COVID-19-pandemie. Met QuakeCon at home heeft het bedrijf nu een oplossing voor dat probleem.Lees meer...
2x Dit zijn de Xbox Games with Gold voor juli12/07 00u15 - Eurogamer: Microsoft heeft de Games with Gold voor de maand juli bekendgemaakt. Eigenaars van een Xbox One (X) of Xbox 360 kunnen volgende maand met onderstaande games aan de slag:WRC 8 is de gehele maand juli gratis te downloaden. Saints Row 2 is van 1 tot en met 15 juli verkrijgbaar, terwijl Juju van 16 tot en met 31 juli beschikbaar is. Dunk Lords is ook vanaf 16 juli te downloaden en is gratis beschikbaar tot en met 15 augustus.Wie de Xbox Games with Gold voor de maand juni nog niet heeft gedownload, doet dat best zo snel mogelijk. Momenteel is onder andere Shantae and the Pirate's Curse gratis beschikbaar.Lees meer...
2x Sony beloont hackers die PlayStation 4 hacken12/07 00u15 - Eurogamer: Ethische hackers die ernstige tekortkomingen in het systeem van de PlayStation 4 blootleggen, kunnen daarvoor een beloning van 100 tot 50.000 dollar krijgen. Met die actie wil Sony de veiligheid van zijn systemen verhogen en de gebruikers voorop stellen.Om ethische hackers te vinden en de actie in goede banen te leiden, roept Sony het PlayStation Bug Bounty programma in het leven. Daarvoor werkt het bedrijf samen met HackerOne, een organisatie die ethisch hacken promoot.Hoewel het maximumbedrag momenteel op 50.000 dollar staat, laat Sony weten dat het bereid is om ethische hackers nog meer te betalen als ze kritische tekortkomingen van de PlayStation 4 opsporen.Lees meer...
2x The Last of Us: Part 2 al meer dan 4 miljoen keer verkocht12/07 00u15 - Eurogamer: Ontwikkelaar Naughty Dog laat weten dat The Last of Us: Part 2 op drie dagen tijd meer dan vier miljoen keer is verkocht.Naughty Dog-topman Neil Druckmann bedankt in een persbericht alle fans die de game speelden en dat deelden met anderen. Hij laat daarnaast weten dat de game enkele moeilijke thema's bespreekbaar maakt en dat stemt hem erg tevreden.Met vier miljoen verkochte exemplaren in de eerste drie dagen is de game ook de snelste verkopende PlayStation 4-exclusive ooit. De vorige records stonden op naam van Marvel's Spider-Man met 3,3 miljoen exemplaren en God of War met 3,1 miljoen exemplaren. Beide games bereikten dat aantal ook in amper drie dagen tijd.Lees meer...
2x In Star Wars: Squadrons is het volledige interieur van je ruimteschip aanpasbaar12/07 00u15 - Eurogamer: Star Wars: Squadrons geeft je de mogelijkheid om het interieur van je ruimteschip en je HUD volledig aan te passen. Dat onthult creative director Ian S. Frazier in een interview. Hij benadrukt wel dat al die elementen volledig optioneel zijn. Puristen kunnen hun schip dus precies zoals in de films houden. Zijn krijgen bovendien ook de mogelijkheid om cosmetische upgrades bij andere spelers onzichtbaar te maken. Wie wel interesse heeft in die cosmetische upgrades, krijgt daarvoor heel wat opties.Zo kun je onder andere je interieur opsmukken met beeldjes. Informatie over je schip kun je dan weer zowel op de schermen in je interieur aflezen als op een afzonderlijke HUD.Lees meer...

Statistieken

Artikels:
27813
Gelezen:
9423
Aantal lezers nu:
63


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2020 Naar boven