donderdag 26 november 2020, week 48


U bent nu hier: Games | Chronologisch: uit

Laatste updatecontrole: vandaag om 2u30
 

9lives

Verbergen Tonen
25/11 17u15  Telenet stopt na 31 januari 2021 met 9lives Lees meer >
25/11 17u15  Metro Exodus komt naar next-gen en krijgt een opvolger Lees meer >
25/11 17u15  Sony: "Er worden voor het einde van dit jaar nog PlayStation 5-consoles uitgeleverd" Lees meer >
25/11 13u15  Epic Games introduceert een maandelijks abonnement voor Fortnite Lees meer >
25/11 10u15  Vanaf volgende week kan je Red Dead Online apart kopen, tijdelijk aan een spotprijs Lees meer >
25/11 10u15  Nieuwe Hitman 3-locatie neemt ons mee naar Chongqing, China Lees meer >
25/11 10u15  Nieuw Mortal Kombat 11-skinpakket haalt inspiratie bij oorspronkelijke film uit 1995 Lees meer >
25/11 10u15  CD Projekt RED toont Cyberpunk 2077 gameplay op PS4 Pro en PS5 Lees meer >
25/11 10u15  De selectie van Games With Gold voor december is best mager Lees meer >
25/11 10u15  Milestone kondigt Monster Energy Supercross - The Official Videogame 4 aan Lees meer >
25/11 10u15  Rainbow Six Siege komt op 1 december naar PlayStation 5 en Xbox Series X|S Lees meer >
24/11 13u15  "Dit jaar leggen we de focus op PS5. Volgend jaar staan PS Now en PlayStation Plus centraal" Lees meer >
24/11 13u15  PlayStation lanceert deze maand het PS VR Mega Pack, inclusief 5 games Lees meer >
24/11 12u15  Iconische Call of Duty Nuketown-map komt vandaag naar Cold War Lees meer >
24/11 12u15  Accolades-trailer toont mooie scores voor Spider-Man: Miles Morales Lees meer >
Laatste update: woensdag 25 november 2020, 17u15
Lees meer van 9lives >


Gamequarter.be

Verbergen Tonen
25/11 22u15  Black Friday is begonnen bij Mediamarkt Dat Black Friday niet enkel op vrijdag gehouden wordt, dat is een feit waar ondergetekende zich allang bij heeft neergelegd. Daarom verbaast het hem ook niet dat Mediamarkt ook reeds het startsein heeft gegeven. Via deze link kom je uit bij ruim tweehonderd deals, variërend van consoles en games, tot accessoires en (om wat voor reden dan ook) een scooter. Je vindt dus vast wel iets om je geld tegenaan te gooien. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Mediamarkt, noch is die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
25/11 20u15  Baas Xbox onder de indruk van DualSense controller Bij de lancering van de nieuwe consoles lijken zowel Microsoft als Sony een troef in handen te hebben. Voor de Xbox bestaat de Game Pass, die je toegang geeft tot een gigantische bibliotheek aan spellen. Sony pronkt met een nieuwe controller genaamd DualSense, die met haptische feedback en adaptieve triggers de show probeert te stelen. Dit lijkt bij Xbox baas Phil Spencer te zijn gelukt. De DualSense wordt geprezen om zijn innovatie en mogelijkheden. Vooral de game Astro's Playroom is een excellente showcase van wat de controller allemaal aan mogelijkheden biedt. Interessant, zo laat Spencer optekenen. In een interview met The Verge laat de beleidsbepaler weten de controller toe te juichen. Spencer geeft aan dat bedrijven door dit soort innovaties van elkaar moeten leren om elkaar tot het uiterste te dwingen. Ook de Nintendo Wii zorgde bij haar lancering voor innovatie, wat Sony en Microsoft uiteindelijk inspireerde om PlayStation Move en Kinect te ontwikkelen. De vraag is of Microsoft binnen de nieuwe generatie consoles ook nog met een nieuwe controller komt.
25/11 20u15  Nieuwe line-up PlayStation Plus brengt ons Worms en meer Het is eind november en dat betekent dat een nieuwe line-up van PlayStation Plus weer in het verschiet ligt!De online dienst van Sony levert maandelijks enkele games aan die met eenPlayStation Plus-abonnement gratis zijn te downloaden.Afgelopen maand waren dit onder andere Bugsnax en Middle-Earth:Shadow ofWar. Nu kunnen we aan de slag met het gloednieuwe Worms:Rumble!De real-time, arena based game wijkt af van de traditionele formule van om de beurten de gekste wapens gebruiken. In deze arena speel je met maximaal 31 andere lotgenoten een potje deathmatch of één van de andere knotsgekke modi.Naast Worms Rumble kun je ook aan de slag met het gigantische spel Just Cause 4, waarin alles kapot lijkt te kunnen. Wie het iets cartoonesker wil houden, kan met Rocket Arena aan de slag. De game laat je in 3-tegen-3 in een kleine arena vechten, waarin je moet proberen om je tegenstanders met raketten en andere wapens de arena uit te schieten.De keuze voorWorms Rumble en Rocket Arena zijn logisch te verklaren. Beide spellen hebben namelijk een actieve, grote community nodig om te slagen.Rocket Arena heeft hier inmiddels behoefte aan. Voor Worms Rumble kan het een mooie kickstart betekenen.
25/11 20u15  Sony levert voor de jaarwisseling nog een lading PS5-consoles Dat je afgelopen week geen PlayStation 5 hebt weten te bemachtigen, zal niemand verbazen. De vraag naar de console overtrof alle verwachtingen, een vraag die Sony zelf ook niet zag aankomen. Het bedrijf produceerde de meeste consoles voor een lancering ooit, maar kon alsnog niet met genoeg exemplaren pronken. De vraag is nu wanneer de PS5 weer op voorraad is. Er blijkt nu hoop aan de horizon te zijn en mogelijk kun je alsnog een PS5 bemachtigen voor onder de kerstboom. Sony heeft via Twitter namelijk laten weten dat de console vóór het einde van dit jaar opnieuw wordt verscheept. Dit betekent dat leveranciers dit kalenderjaar nog nieuwe exemplaren aangeleverd zal krijgen. Hoeveel fans er dan blij kunnen worden gemaakt met een PlayStation 5 is nog maar de vraag. Maar hoop doet leven! De PS5-launch was onze grootste console launch ooit en daarvoor willen we alle gamers bedanken. De vraag naar PS5 is gigantisch. We kunnen echter bevestigen dat er meer consoles beschikbaar zullen komen bij onze retailers vóór het einde van dit jaar. Hou hun kanalen in de gaten. — PlayStation Nederland (@PlayStationNL) November 25, 2020
25/11 18u15  4A Games bevestigt dat gewerkt wordt aan een vierde Metro-game In 2020, een rampjaar voor velen, is een franchise die helemaal draait om een wereld die naar zijn grootje is tien jaar geworden. Dmitry Glukhovsky's Metro is een succesvolle boekenserie waarvan al drie net zo succesvolle videogames zijn gemaakt:2033, Last Light enExodus. En een vierde is in ontwikkeling.Dit nieuws deelde 4AGames via verschillende kanalen, waarbij ze laten weten dat de game gemaakt wordt met een nieuwe engine en renderer die de kracht van de PlayStation 5 en Xbox Series kan benutten. Bovendien zal het spel een multiplayer-component gaan bevatten met dank aan Saber Interactive.“Als kleine studio hebben we ambities in die richting nooit kunnen realiseren, onze ideeën kwamen nooit verder dan de prototype-fase,” aldus 4A Games. “Maar met Sabers ervaring in online gaming, zijn we nu actief multiplayer-concepten aan het verkennen om een nieuwe ervaring aan de wereld van Metro toe te voegen.” Hoewel je zou denken dat de aankondiging van een nieuwe game hét hoogtepunt is van een onthulling, lag de focus vooral op de reis hierna toe. Hiervoor werd een interactieve tijdlijn gemaakt die je kunt verkennen op deze website, al kun je hem ook zien in deze trailer.
25/11 18u15  Nintendo begint morgen met de cyber deals De digitale deals van Nintendo ter ere van Black Friday en Cyber Monday gaan morgenmiddag om drie uur live. Spelers kunnen hierbij tot 4 december maximaal 75% besparen op een hele hoop Switch-games. Hoewel we geen idee hebben hoeveel games precies een prijsreductie zullen krijgen, is het aannemelijk dat het om tientallen of zelfs honderden spellen gaat. En daar zitten natuurlijk enkele grote namen bij, zoals wel bleek uit de highlights die we van Nintendo mochten ontvangen: Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Nintendo of de betrokken uitgevers en ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
25/11 17u15  Sword of the Necromancer wordt naar achteren geschoven De release vanSword of the Necromancer, die oorspronkelijk gepland stond voor december, zal met een maand worden verschoven naar 28 januari 2021. Dit hebben Jandusoft en Grimorio of Games bekendgemaakt.De maand extra is nodig omdat de game nog even gepolijst moet worden om de kwalitatieve standaard te bereiken waar men naar streeft. Een nobel doel natuurlijk, al doet uitstel uiteraard evengoed pijn bij zij die smachtend op de game zaten te wachten. Iets wat de bedrijven erkennen in een openbare verklaring:''Hoe graag we Sword of the Necromancer ook aan spelers willen geven; het is belangrijker dat de game eerst aan onze visie voldoet. Door te releasen in januari 2021 toestaan we onszelf toe om de game te verfijnen en de hectiek van de next-gen launch windows te vermijden.Wees gerust: het eindresultaat zal het wachten waard zijn.''Om het wachten iets dragelijker (of juist moeilijker) te maken, is tegelijkertijd met dit nieuws een nieuwe developers diary online gezet, waarin wordt gekeken naar art en muziek.            
25/11 10u15  CD Projekt toont nieuwe beelden van de Nomad-route Dat je jouw avontuur in Cyberpunk 2077 kunt beginnen vanuit drie achtergrondverhalen, dat is iets wat we al sinds jaar en dag weten. En dankzij gameplay trailers hebben we al het een en ander gezien van Corpo en Street Kid.Maar Nomad werd vooralsnog weinig getoond.Zo vlak voor de release van het spel komt daar verandering in, met deze nieuwe video vol beelden van deze route.Het is geen rechttoe-rechtaan gameplay, dus verwacht dat je best wat gaten zelf in moet vullen, maar het kan je allicht wel helpen in het maken van een keuze.            
25/11 10u15  De Games With Gold van december zijn onthuld De verwachtingen rondom de Games With Gold van december waren hooggespannen. Immers was dit de eerste maand na de release van de Xbox Series. Zou die een van diens launch-titels bevatten?Nee helaas niet, maar wat het wel heeft is een viertal titels zoals we gewend zijn. Vanaf 1 december kun je Saints Row:Gat Out of Hell, de standalone van het vierde deel, downloaden, die halverwege de maand wordt ingewisseld voor bijzondere puzzelgame Stacking.The Raven Remastered blijft de hele maand en wordt op de 16de vergezeld door Bleed 2. Er is dus weer voor iedereen wat wils.            
25/11 10u15  Monster Energy Supercross is alweer toe aan zijn vierde game Monster Energy Supercross krijgt in maart van volgend jaar zijn vierde officiële videogame, die voor het eerst ook naar de nieuwe generatie komt. Dit hebben Milestone en Feld Entertainment onthuld.Wie denkt dat dit vierde deel slechts een update is van voorgaande jaren, waarbij locaties en racers worden aangepast aan de huidige stand van zaken, komt er bedrogen uit. Voor het eerst in de serie krijgen namelijk een heuse career mode, waarin je jezelf moet bewijzen voordat je mag deelnemen in de 250SX en 450SX. Hierin word je tegen meer pro's gezet dan ooit tevoren. In de career mode kun je zelfs RPG-invloeden verwachten, daar je racer levelt en skill points krijgt om zaken te verbeteren.Zo kun jij je focussen op waar je goed in bent, terwijl het spel je zwakke plekken compenseert. Je krijgt skill points door te racen, aan evenementen deel te nemen, te trainen en door speciale missies te voltooien.Heb je geen zin om career te racen? Dan zijn de Track Editor en de multiplayer weer terug, evenals een gloednieuwe Compound gebaseerd op de Maine Islands. En natuurlijk zijn er weer een hele hoop cosmetics van meer dan honderd echt bestaande merken. Laat die echter niet links liggen als je niets om je uiterlijk geeft, want sommige hebben invloed op je prestaties.            
24/11 17u15  Nieuwe trailer FIFA 21 op de PlayStation 5 EASports heeft in samenwerking met Sony een nieuwe trailer vrijgegeven van FIFA21. Het spel is reeds verschenen voor de PlayStation 4, maar krijgt op 4 december een upgrade naar de PlayStation 5. Dit brengt natuurlijk de nodige verbeteringen met zich mee!We hebben deze verbeteringen al voor je op een rijtje gezet, maar het oog wil ook wat!Kijk dus de korte trailer hieronder en zoek de verschillen!
24/11 17u15  Dit heeft FIFA 21 op de PS5 te bieden! Sony heeft op haar PlayStation Blog een update gegeven over wat FIFA 21 op de PlayStation 5 te bieden zal hebben. Het spel is al enige tijd uit op de huidige generatie consoles, maar er worden natuurlijk wel de nodige verbeteringen verwacht bij de upgrade die op 4 december verschijnt. Volgens EA Sports zal dit verschil zowel in het audiovisuele aspect als bij de gameplay merkbaar zijn. Wij hebben de updates voor je op een rijtje gezet! DualSense Uiteraard wordt er gesproken over de DualSense controller, die in haar eerste weken van bestaan een positieve indruk lijkt te hebben achtergelaten. De vraag is natuurlijk hoe we dat in FIFA 21 terug gaan zien. Volgens de ontwikkelaar zul je de haptische feedback ervaren bij een last-minute block in de zestien of het raken van de lat. Daarnaast zal ook een krachtig schot anders aanvoelen dan een subtiel wippertje. Ook zullen de triggers moeilijker ingedrukt kunnen worden wanneer spelers vermoeid zijn. Sprinten gaat dan immers niet meer zo gemakkelijk. Activity Cards In het PlayStation Home Screen zul je Activity Cards zien, die direct je favoriete modus inlaadt. Hierdoor kun je veel sneller een wedstrijd starten dan je gewend bent. Dit heeft natuurlijk wel gevolgen voor degene die het wel lekker vonden om even in de pre-game arena te schieten! Grafische vooruitgang Volgens EA Sports is er een groot verschil merkbaar. Zowel spelers als stadions zullen er beter uitzien. Met een nieuw systeem voor belichting (LiveLight Rendering) worden realistische omgevingen tevoorschijn getoverd. Dit systeem zorgt ook voor meer details bij spelers, zoals haar en spieren. Naast deze verbeteringen zullen de filmpjes voor, tijdens en na de wedstrijd van een hoger niveau zijn en meer variëren. Met Responsive Multi-Touch Animations zijn er meer dan 700 nieuwe animaties aan het spel toegevoegd. Iets wat je meer controle zou moeten opleveren. PS4 en PS5 zijn één Wanneer je alle progressie die je hebt geboekt in de PS4-versie van FIFA 21 wilt overzetten naar de PS5-versie, dan is dat geen enkel probleem. Ook jouw opgebouwde Ultimate Team kan gewoon worden overgezet naar de nieuwe console. Dit kan nog tot de lancering van FIFA 22, dus je hebt nog even!
24/11 17u15  Britse scalpers bezitten duizenden PS5-consoles om door te verkopen Dat het vandaag de dag onmogelijk is om een PlayStation 5 voor een eerlijke prijs in handen te krijgen, was al duidelijk. Bij de lancering van de console was al snel duidelijk dat er niet genoeg voorraad was om aan de vraag te voldoen. Daarom was het bij meerdere winkels een kwestie van pagina's verversen en hopen dat je een console te pakken kreeg. Een Britse groep aan scalpers heeft hier zijn voordeel uit gehaald, wat een bizar aantal consoles opleverde. De groep scalpers onder leiding van CrepChiefNotify hebben ingespeeld op de schaarste en chaos en ontwikkelde bots die veel sneller bestellingen plaatsten dan de menselijke tegenhangers. Hierdoor heeft de groep meer dan 2400 PS5-consoles weten te bemachtigen, een aanzienlijk hoger aantal dan menig retailer überhaupt in huis heeft gehad. De groep scalpers heeft zelfs een abonnementendienst waar je gebruik van kunt maken. Hierdoor vergroten zij jouw kans op een schaars product dat online wordt verkocht. Het doet ons stiekem een beetje verlangen naar de dag dat je nog in de rij moest staan voor een console, dat werkte beter!  
24/11 17u15  Little Hope Wanneer je een spel opstart met de titel ‘Little Hope’, weet je dat je jezelf waarschijnlijk niet de meest comfortabele avond hebt gegund. Dat mag overigens geen excuus zijn, want eenieder die Little Hope opstart weet allang wat hij/zij in huis heeft gehaald. De game maakt onderdeel uit van The Dark Pictures Anthology, een reeks aan games die je de stuipen op het lijf moeten jagen. Vorig jaar verscheen Man of Medan in de zomer, waarin een spookschip je uiterst oncomfortabel laat voelen. Nu verplaatsen we het nieuwe avontuur naar het vaste land, waarin het dorpje Little Hope het toneel is. Ontwikkelaar SuperMassive Games is het brein achter de serie. Nadat ze hoge ogen gooiden met Until Dawn op de PlayStation 4, hebben ze besloten zich helemaal op dit genre te richten: interactieve verhaalvertelling. In de games ben je eigenlijk de regisseur van je eigen film. Je neemt op gezette momenten de controle over van de personages en maakt keuzes die invloed hebben op de rest van het verhaal. Daarom is geen enkele speelsessie in deze game hetzelfde, tenzij je natuurlijk een fotografisch geheugen hebt en dezelfde keuzes blijft maken. Burn the witch! Little Hope vertelt het verhaal van een groep studenten die onder begeleiding van docent John op een veldtrip gaan. De bus kan echter niet direct naar de gewenste locatie en moet omrijden via het stadje Little Hope, wat niet erg geliefd is. Het wordt niet snel duidelijk waarom, maar de buschauffeur van dienst zit er in ieder geval niet erg op te wachten. Wanneer de bus richting Little Hope rijdt, gaat het helemaal mis. De bus kantelt en de groep overleeft het ternauwernood. Het is tijd om hulp te zoeken, zo snel mogelijk, maar dit loopt niet zo soepel. Little Hope is gebaseerd op de Salem Witch Trails uit 1692-1693, waarin verschillende mensen werden beschuldigd van hekserijen. Middels flashbacks krijgen de groep studenten en hun docent ook te maken met deze Witch Trails en is de vraag wat hun rol kan zijn in dit hele schouwspel. Want niets is wat het lijkt in Little Hope en het bovennatuurlijke lijkt de macht te hebben! Dit alles wordt net als in Man of Medan aan elkaar gepraat door The Curator. Deze kan gezien worden als de oorspronkelijke regisseur van het verhaal. Hij reageert op de keuzes die je hebt gemaakt en blikt stiekem ook vooruit. Af en toe is hij zelfs in voor een cryptische hint waar je je voordeel uit kunt halen. Een ijzersterke acteerprestatie en grafische presentatie maken deze Curator een genot om naar te kijken en luisteren. Het is een perfect evaluatiemoment van een hectisch avontuur. Jumscares to the max! Wie wel vaker een horrorfilm op het scherm tovert, weet dat jumpscares een belangrijk ingrediënt zijn van hedendaagse horrorfilms. Even een hard geluidje om je de stuipen op het lijf te jagen, vergezeld door een snel, onverwacht beeld. Little Hope staat bol van deze momenten. Het gros ervan zie je ook van ver aankomen, alhoewel het spel enkele malen onverwachts uit de hoek kan komen. Little Hope is overigens minder eng dan Man of Medan. Tenminste, dat is mijn ervaring. Net als Man of Medan kun je ook deze titel weer met z’n vijven spelen. Ieder neemt dan één personage voor zijn of haar rekening en krijgt vanzelf te horen wanneer hij of zij aan de beurt is. Je krijgt dan de controller in je handen en moet keuzes maken die het verhaal en het lot van jouw eigen personage beïnvloeden. Houd er rekening mee dat een ander ook eens een belangrijke rol kan spelen in jouw overlevingskansen. Er kunnen momenten zijn dat de speler in kwestie een keuze tussen twee personages moet maken. Hoe dat uitpakt, is dan maar de vraag natuurlijk! Isoleren is gruwelen Wie Little Hope alleen met een koptelefoon op een verlaten zolderkamertje speelt, is misschien zo rijp voor een flinke therapiesessie. De game combineert een sterke audiovisuele presentatie met een boeiend verhaal, waardoor je geboeid blijft van begin tot eind. De multiplayermodus is een erg vermakelijke toevoeging, maar spellen zijn nu eenmaal minder eng wanneer je met z’n vijven een spel over de speakers speelt. Wie dus echt Little Hope wil ervaren, raden we aan om het alleen te spelen. Door de vele keuzes die je kunt maken is een tweede speelsessie geen straf. Nodig dan je vrienden uit om het nog eens te ervaren. Conclusie: Little Hope is een succesvol tweede deel van The Dark Pictures Anthology. Het spel is misschien niet zo eng als zijn voorganger, maar zorgt al met al wel voor genoeg enge momenten en jumpscares. Het spel scoort goed op audiovisueel gebied en heeft een boeiend verhaal met een vleugje geschiedenis. Het spel is logischerwijs het engst wanneer je alleen met een koptelefoon speelt, maar stiekem het leukst als je met een vriendengroep bent. Wij kijken in ieder geval uit naar het volgende deel, genaamd House of Ashes!
24/11 17u15  Ook Steam-bezitters van Dune Sea kunnen nu van Neon genieten Een week na de release van de game op NintendoSwitch, heeft nu ook de Steam-versie vanDune Sea de Neon DLCgekregen: een gratis uitbreiding die drie kleurrijke levels aan het spel toevoegt.Na het voltooien van de twaalf levels van de hoofdgame kunnen spelers nu worden meegenomen naar een andere dimensie, waar bekende omgevingen net wat anders ogen. En het beste van dit alles?Het is helemaal gratis.            
Laatste update: woensdag 25 november 2020, 22u15
Lees meer van Gamequarter.be >

4Gamers

Verbergen Tonen
26/11 00u15  4Gamers LIVE | Red Bull Cheat Code Play - Call of Duty: Warzone Vanaf 19:00 kan je weer kijken naar een nieuwe aflevering van Red Bull Cheat Code Play. Deze keer gaat streamer Espe weer aan de slag met Call of Duty: Warone, waar hij zo waar nog goed in begint t...
25/11 15u15  Kabouter van Gabe Newell leverde bijna 300.000 dollar op Het is gebeurd: Gabe Newell heeft de kabouter van Half-Life de ruimte in geschoten en zoals eerder aangekondigd zou er per kijker van de livestream een centje voorzien worden voor een goed doel. E...
25/11 15u15  Psychologische thriller Martha is Dead verschijnt ook voor PS5 Martha is Dead werd eerder al aangekondigd voor pc en Xbox consoles, en nu is ook een PS4- en PS5-versie bevestigd. Die zal samen met de overige versies ergens in 2021 verschijnen. Martha is Dead ...
25/11 15u15  Actrice Milla Jovovich op weg naar Monster Hunter World Actrice Milla Jovovich, die de hoofdrol speelt in de Monster Hunter film, komt naar Monster Hunter World: Iceborne. Zo krijgen de spelers al de kans om met haar personage, Captain Natalie Artemis, ...
25/11 15u15  MapleStory en BTS slaan handen in elkaar Er komt een samenwerking tussen MapleStory en de populaire Zuid-Koreaanse popgroep BTS, bekend van het nummer Dynamite. Wat de samenwerking precies zal inhouden, is nog niet bekend. MapleStory org...
25/11 15u15  Amerika ziet er extra goed uit in nieuwe update voor Microsoft Flight Simulator Microsoft Flight Simulator heeft een tweede grote update gekregen. Deze keer worden de Verenigde Staten van Amerika onder handen genomen en gedetailleerder dan ooit weergegeven.
25/11 13u15  Cyberpunk 2077 toont gameplay op PS4 Pro en PS5 Eerder kregen we Cyberpunk 2077 al in actie te zien op Xbox One X en Xbox Series X, en nu toont CD Projekt RED ook wat gameplay op PS4 Pro en PS5. Die PS5-versie werkt trouwens via backwards compat...
25/11 13u15  Mortal Kombat 11 ontvangt skins gebaseerd op de film uit 1995 Mortal Kombat 11 heeft weer wat nieuwe DLC beschikbaar, deze keer in de vorm van het Klassic MK Movie Skin pack. De DLC kost 5,99 euro en brengt drie skins met zich mee die gebaseerd zijn op de ico...
25/11 13u15  Games with Gold voor december bekend Microsoft heeft de Games with Gold voor december onthuld. Komende maand bestaat het aanbod uit The Raven Remastered, Bleed 2, Saints Row: Gat out of Hell en Stacking.
25/11 13u15  Minecraft Dungeons: Howling Peaks DLC verschijnt op 9 december De Howling Peaks DLC voor Minecraft Dungeons heeft een releasedatum te pakken, zijnde 9 december. De DLC brengt spelers naar een avontuur op en in een berg, met nieuwe mobs, gear en uiteraard ook e...
25/11 13u15  Ontslagen bij Bossa Studios Bossa Studios, bekend van onder meer Surgeon Simulator, maakt blijkbaar een moeilijke periode door, niet alleen omwille van corona maar ook omwille van interne spanningen. In 2021 echter wil men ee...
25/11 11u15  Rainbow Six Siege op 1 december naar PS5 en Xbox Series X Ubisoft laat weten dat Rainbow Six Siege vanaf 1 december beschikbaar is voor PS5 en Xbox Series X|S. De next-gen versies introduceren de optie om te spelen in 4K en met 120fps. Spelers die de gam...
25/11 11u15  Monster Energy Supercross - The Official Videogame 4 aangekondigd Milestone en Feld Entertainment hebben Monster Energy Supercross - The Official Videogame 4 aangekondigd. De game verschijnt op 11 maart 2021 voor pc, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X|S. De game...
25/11 11u15  Animatietrailer voor Immortals Fenyx Rising Ubisoft heeft Immortals Fenyx Rising voorzien van een animatietrailer. Gameplay krijgen we daarin niet te zien, maar de trailer is vooral bedoeld om meer info te geven over de mythe van Fenyx. In ...
25/11 10u15  Red Dead Online binnenkort standalone te koop Het moest er eens van komen: Red Dead Online komt binnenkort beschikbaar als standalone game. Vanaf 1 december is de game te koop voor 4,99 euro en dat voor zowel pc als PlayStation en Xbox console...
Laatste update: vandaag om 0u15
Lees meer van 4Gamers >

InsideGamer

Verbergen Tonen
25/11 17u15  Pak tijdens de Grote Sinterklaas Stream een PS5 en Nintendo Switch Lite mee en steun Stichting KiKa! De lieve, goede Sint is weer in het land en hoewel de coronacrisis een smetje op het jaarlijkse feest lijkt te worden, weerhoudt dat de Goedheiligman er ook dit jaar niet van om flink uit te pakken. Op 4 december schuift de sint aan in de jaarlijkse Sint Stream om misschien wel jou te overspoelen met cadeaus, terwijl we tegelijkertijd allemaal het goede doel gaan steunen!
25/11 16u15  PlayStation 5 is 'de grootste PlayStation-lancering ooit' De PlayStation 5 betreft de grootste lancering van een PlayStation-console ooit.
25/11 16u15  Martha is Dead verschijnt volgend jaar, ook op PlayStation 4 en 5 Martha is Dead moet in de loop van 2021 uitkomen en is ook voor PlayStation 4 en 5 aangekondigd.
25/11 16u15  Meer info over Final Fantasy 16 volgt past volgend jaar Fans kunnen pas in 2021 rekenen op meer informatie over het langverwachte Final Fantasy 16.
25/11 16u15  EA: 'We hebben rechten om gelijkenis van voetballers in Fifa te gebruiken' Uitgever Electronic Arts heeft gereageerd op uitingen van voetballers die claimen dat het bedrijf geen recht heeft om de gelijkenis van hen in Fifa-games te gebruiken. EA claimt die rechten wel te hebben.
25/11 16u15  Warframe komt morgen naar PlayStation 5 De populaire multiplayergame Warframe verschijnt morgen op PlayStation 5 via de PlayStation Store.
25/11 14u15  Live om 14:30 uur: Next-gen Borderlands 3 checken Deze week eventjes geen Martin vs. de Rest maar meer een Cody en Jacco in Borderlands 3.
25/11 12u15  PlayStation 5 ontvangt nieuwe firmware update Sony heeft wereldwijd een nieuwe firmware update voor de PlayStation 5 uitgegeven.
25/11 12u15  Actrice Milla Jovovich speelbaar in Monster Hunter World: Iceborne De gelijkenis van actrice Milla Jovovich wordt volgende maand speelbaar in Monster Hunter World: Iceborne.
25/11 12u15  Baldur's Gate 3-savefiles werken niet meer na komende patch Een aankomende patch van Baldur's Gate 3 zorgt er indirect voor dat huidige savefiles van spelers niet meer werken.
25/11 12u15  Klassik Movie Skin Pack voor Mortal Kombat 11 aangekondigd Netherrealm heeft de 'Klassik MK Movie Skins Pack' voor Mortal Kombat 11 onthuld.
25/11 12u15  Griezelen met de nieuwe trailer van The Medium Er is een nieuwe trailer uitgebracht van horrorgame The Medium.
25/11 12u15  Patch voor Demon's Souls maakt PS5-game stabieler Bluepoint Games heeft de eerste patch voor de remake van Demon's Souls uitgebracht.
25/11 09u15  Dit zijn de Xbox Games with Gold van december Microsoft heeft de Xbox Games with Gold van december aangekondigd.
25/11 09u15  Speel als The Mandalorian dankzij Star Wars Jedi: Fallen Order-mod Een mod voor Star Wars Jedi: Fallen Order op pc laat je als The Mandalorian uit de gelijknamige tv-serie spelen.
Laatste update: woensdag 25 november 2020, 17u15
Lees meer van InsideGamer >

Gamed

Verbergen Tonen
25/11 15u15  Martha is Dead komt ook naar de PS4 en PS5 Na een eerdere aankondiging voor de PC en Xbox Series systemen heeft Wired Productions bekend gemaakt dat Martha is Dead ook naar de PlayStation 4 en PlayStation 5 zal komen.
25/11 15u15  The Medium met korte trailer Afgelopen nacht vond de 38e editie van de Golden Joystick Awards plaats. Het was voor ontwikkelaar Bloober Team het ideale moment om The Medium nog eens naar voren te schuiven, hun nieuwste horrortitel die op 28 januari naar de PC en Xbox Series X/S komt.
25/11 05u15  Mortal Kombat 11 skinpakket brengt ons terug naar 1995 Warner Bros. Games en NetherRealm Studios hebben het Klassic MK Movie-skinpakket voor Mortal Kombat 11 onthuld, met nieuwe personageskins die een eerbetoon zijn aan de eerste 'Mortal Kombat'-film.
25/11 05u15  Red Dead Online krijgt een standalone uitgave Persoonlijk heb ik genoten van de singleplayer die Red Dead Redemption 2 te bieden had en ik kan me dan ook niet voorstellen dat je dat zou willen missen. Mocht je wel tot deze groep behoren en meer interesse hebben in de online mode dan komt Rockstar met goed nieuws.
25/11 05u15  Fornite introduceert abonnementsmodel Hoewel Fortnite een gratis te spelen game is haalt Epic Games veel geld binnen met de verkoop van V-Bucks. Op de vraag hoe je dit nog verder uit kunt breiden en nóg meer geld kunt verdienen is er nu een antwoord: Fortnite Crew.
25/11 05u15  Xbox Live Gold geeft ons de volgende games in december De maand december draait voor velen om Sinterklaas en Kerst en de vraag is of Microsoft aan deze feestvreugde bij kan dragen met de komst van nieuwe games voor Xbox Live Gold leden.
25/11 05u15  Immortals Fenyx Rising in animatietrailer Om meer te ontdekken over de aankomende Ubisoft game Immortals Fenyx Rising is er een animatietrailer uitgebracht, geregisseerd door CLM BDO. In deze trailer vecht Fenyx tegen epische wezens, waaronder de Minotaurus, de Cycloop en de Griffioen, terwijl ‘How You Like Me Now’ van The Heavy op de achtergrond speelt.
25/11 05u15  The Last Kids on Earth and the Staff of Doom komt in 2021 Onder de naam The Last Kids on Earth and the Staff of Doom verschijnt er volgend jaar een kindvriendelijke zombie- en monster actiegame op Steam, Nintendo Switch, Xbox en PlayStation, zo heeft Bandai Namco bekend gemaakt.
25/11 05u15  Rainbow Six Siege komt op 1 december naar PS5 en Xbox Series X/S Tom Clancy’s Rainbow Six Siege komt op 1 december naar PlayStation 5 en Xbox Series X|S. De next-gen versies introduceren de optie om te spelen met een 4K resolutie, op 120 fps en verschillende andere verbeteringen.
24/11 21u15  Cyberpunk 2077 toont PS4 Pro en PS5 versies Recentelijk liet ontwikkelaar CD Projekt RED de Xbox versies van hun aankomende game Cyberpunk 2077 zien. In een nieuwe video zijn het ditmaal de PlayStation 4 Pro en PlayStation 5 versies die mogen schitteren.
24/11 16u15  Hitman III laat ons afreizen naar China Chongqing is een stadsprovincie in China met ongeveer acht miljoen inwoners. Waarom ik dit net heb opgezocht op Wikipedia? Omdat het een locatie is waar we in Hitman III naar af zullen reizen.
24/11 16u15  Free-to-play titel Tomb Raider Reloaded aangekondigd voor mobile Hoewel veel gamers een nieuwe, volwaardige Tomb Raider toe zouden juichen kiest Square-Enix vooralsnog voor een andere benadering. Het gaat om Tomb Raider Reloaded, een free-to-play action-arcade voor iOS en Android die volgend jaar moet verschijnen. Voor nu moeten we het doen met een eerste teaser.
24/11 15u15  Sony kondigt PlayStation VR mega bundel aan Heb je een PlayStation 4 of PlayStation 5 en interesse in Virtual Reality maar nog geen headset? Dan heeft Sony misschien wel goed nieuws, ze kondigen namelijk de PlayStation VR mega bundel aan.
24/11 15u15  Ontwikkelaar na 175+ uur nog niet klaar met Cyberpunk 2077 Games kun je op verschillende manieren beleven. Het is mogelijk de verhaallijn te volgen en het daarbij te laten of je kunt trachten er alles uit te halen door alles te verkennen, sidequests te voltooien en collectibles te vinden. Cyberpunk 2077 valt in deze laatste categorie.
24/11 05u15  Spider-Man: Remastered Games rondom superhelden zijn lang niet altijd een garantie voor succes, toch wist ontwikkelaar Insomniac Games mij twee jaar geleden prima te vermaken met Spider-Man. Met de komst van de PlayStation 5 kunnen we het verhaal nogmaals beleven in de vorm van een remaster.
Laatste update: woensdag 25 november 2020, 15u15
Lees meer van Gamed >

FOK!Games

Verbergen Tonen
26/11 00u15  Star Wars: Squadrons krijgt TIE Defenders en B-wings Hoewel het echt waar heus beloofd had dat er geen DLC naar Star Wars: Squadrons zou komen, komt EA nu toch met een aantal extra schepen waarmee je in multiplayer anderen aan gort kan knallen. Ook komen er nieuwe onderdelen en een nieuwe map naar Squadrons in November.
25/11 17u15  Metro Exodus naar next-gen, nieuwe Metro-game bevestigd Deep Silver en 4A Games kondigen aan dat Metro Exodus zal verschijnen voor de Xbox Series X / S en PlayStation 5, met grote, door de nieuwe hardware mogelijk gemaakte verbeteringen, inclusief een snellere framerate, hogere resolutie, kortere laadtijden en ray tracing-effecten.
25/11 13u15  Red Dead Online krijgt standalone versie Rockstar kondigt aan dat er vanaf 1 december een stand-alone versie van Red Dead Online beschikbaar zal zijn voor aanschaf in de PlayStation Store, Microsoft Store, Rockstar Games Launcher, Epic Games Store en Steam met PS4- en Xbox One-versies die speelbaar zijn via backward compatibility op PlayStation 5 of Xbox Series X | S.
25/11 10u15  Milestone kondigt Monster Energy Supercross 4 aan Milestone kondigt Monster Energy Supercross - The Official Videogame 4 aan. De Supercross-videogame verschijnt wereldwijd op 11 maart 2021 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, pc via Steam en Google Stadia.
25/11 09u15  Hitman 3-trailer demonstreert verbeteringen in Chongqing Chongqing is een nieuwe locatie voor Hitman 3 en brengt Agent 47 naar de regenachtige, neonverlichte straatjes van een Chinees transportcentrum vol winkels, eetkraampjes en geheime zijweggetjes.
25/11 09u15  Next-gen verbeteringen voor FIFA 21 Electronic Arts brengt op 4 december FIFA 21 naar PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Spelers mogen naast razendsnelle laadtijden ook verbeterde beelden, geluiden en spelersbewegingen verwachten.
25/11 08u15  Klassieke pakjes voor Mortal Kombat 11 Warner Bros. Games en NetherRealm Studios hebben het Klassic MK Movie-skinpakket voor Mortal Kombat 11 onthuld, met nieuwe personageskins die een eerbetoon zijn aan de eerste 'Mortal Kombat'-film.
25/11 08u15  Rainbow Six Siege komt naar PlayStation 5 en Xbox Series X|S Tom Clancy?s Rainbow Six Siege komt op 1 december naar PlayStation 5 en Xbox Series X|S. De next-gen versies introduceren de optie om te spelen met een 4K resolutie, op 120 fps en verschillende andere verbeteringen.
25/11 08u15  Cyberpunk 2077-gameplay op PS4 Pro en PS5 CD Project Red heeft een video uitgebracht waarin Cyberpunk 2077 wordt getoond op PlayStation 4 Pro en PlayStation 5. De PS5-versie maakt gebruik van de backwards compatibility-functionaliteit van de console.
25/11 00u15  Frieza in het goud in Dragon Ball Z: Kakarot A New Power Awakens - Part 2, de nieuwe DLC voor Dragon Ball Z: Kakarot, is verschenen. In deze episode moeten Goku en Vegeta het tegen Frieza opnemen, die sterker dan ooit ten tonele is verschenen.
25/11 00u15  Absoluut gaan driften op Nintendo Switch Funselektor Labs laat weten dat de race-game Absolute Drift op 3 december uitkomt op de Nintendo Switch.
24/11 17u15  Nieuwe cinematic voor World of Warcraft World of Warcraft: Shadowlands is gisteren uitgekomen. De uitbreiding zou eigenlijk vorige maand uitkomen. Met de uitbreiding komen er ook weer nieuwe video's online. 
24/11 17u15  Veiling van games breekt records Tijdens een veiling pas geleden zijn er weer wat records verbroken. Zo ging er een Pokémon Red voor de Gameboy weg voor 84.000 dollar. Daarmee is dit meteen het hoogste bedrag ooit betaald voor een Pokémon game. 
24/11 13u15  De mysterieuze deur van Demon's Souls is geopend De remake van Demon?s Souls op PS5 bleek een verrassing in petto te hebben. Er was namelijk een  mysterieuze deur ontdekt die in de originele game niet aanwezig was. De deur zat op slot dus al snel werd iedereen nieuwsgierig wat er achter die deur zat. 
24/11 12u15  The Cayo Perico Heist komt 15 december uit GTA Online krijgt een grote uitbreiding. Het nieuwe eiland, Cayo Perico zal de plek worden waar een nieuwste heist is. De Heist is uiteraard multiplayer, maar is er ook in een solo variant. Er komen nieuwe radiozenders bij en een onderzeeër met een heel arsenaal aan wapens.
Laatste update: vandaag om 0u15
Lees meer van FOK!Games >

Eurogamer

Verbergen Tonen
26/11 00u15  God of War: Ragnarok komt mogelijk ook nog naar de PlayStation 4 Sony Interactive Entertainment-topman Jim Ryan wilt voorlopig niet bevestigen dat God of War: Ragnarok exclusief op de PlayStation 5 uitkomt. In een interview met The Telegraph gaf hij voorlopig geen uitsluitsel over de mogelijke platformen voor die game.Voorlopig is het dus ook niet bekend of de game de cross-genfunctie ondersteunt. Fans maken zich echter zorgen dat games die zowel voor de PS4 als voor de PS5 worden ontwikkeld, geen optimale prestaties zullen leveren op de PlayStation 5.Op dat vlak stelt Jim Ryan de fans echter gerust. Volgens hem worden multi-gen games op beide platformen vanaf nul opgebouwd. Daardoor zul je op beide consoles altijd toegang krijgen tot de best mogelijke versie van elke game. Het bedrijf wilt namelijk de PlayStation 4-community niet zomaar laten vallen en daarmee respecteert het ook ineens de overgangsperiode van de PlayStation 4 naar de PlayStation 5.Lees meer...
26/11 00u15  Assassin's Creed Valhalla is de best verkopende Assassin's Creed ooit Assassin's Creed Valhalla deed het in zijn eerste week beter dan eender welke andere Assassin's Creed-game.Dat was niet alleen het geval voor fysieke en digitale exemplaren voor consoles, maar ook voor de pc-versie in de Ubisoft Store.Valhalla is de twaalfde hoofdgame in de Assassin's Creed-reeks. Exacte verkoopcijfers zijn er voorlopig niet. We kunnen enkel vergelijken met Assassin's Creed 3, dat voordien de beste lanceringsweek had en daarin meer dan 3 miljoen keer over de toonbank ging.Ubisoft maakte wel enkele andere statistieken over de game bekend. Zo legden spelers in totaal al vier miljoen kilometer af, werden er al 55 miljoen gebouwen ontgrendeld en wonnen 1,8 miljoen spelers al een drankspelletje.Lees meer...
26/11 00u15  Hyrule Warriors: Age of Calamity review - Ganons wederopstanding In de Hyrule Warriors: Age of Calamity review voor de Nintendo Switch slijpt Sander zijn Master Sword om terug naar het verleden te gaan voor een fantasievol geschiedenislesje dat hem nog lang bij zal blijven.Ontwikkelaar Koei Tecmo had na het uitstekende Hyrule Warriors niet verwacht nog een Zelda spin-off te maken, tot Nintendo opnieuw aanklopte. Ditmaal niet voor een spin-off, maar voor een volwaardige prequel op The Legend of Zelda: Breath of the Wild, in samenwerking met Nintendo's Zelda-team. Er zijn immers nog een hoop vragen onbeantwoord over hoe de Calamity is ontstaan en hoe de titanenstrijd tegen Calamity Ganon is begonnen. En hoe kun je een allesomvattende oorlog nu beter weergeven dan met Koei Tecmo's Warriors-serie? In Hyrule Warriors: Age of Calamity reist een kleine, vriendelijke Guardian-robot af naar het verleden, nog voordat de Calamity van start gaat. Daar maak je opnieuw kennis met Link en Zelda, maar ook met een veel jongere Impa. Terwijl Zelda haar verzegelingsmagie probeert te ontgrendelen, worden de Champions Urbosa, Daruk, Mipha en Revali opgetrommeld om de Divine Beasts te besturen. Het verhaal lijkt aanvankelijk bekend dankzij de flashbacks uit Breath of the Wild, maar Age of Calamity breidt de voorgeschiedenis aanzienlijk uit. Verschillende wendingen maken van het verhaal een onverwacht hoogtepunt, waardoor het schouder aan schouder met de tomeloze actie staat.Lees meer...
26/11 00u15  Fortnite krijgt in-game videochat De nieuwste update voor Fortnite maakt het mogelijk om in-game videochats te organiseren met je vrienden. Dat gebeurt via de gratis Houseparty app op je smartphone. Voorlopig is de in-game videochat enkel beschikbaar voor de pc-, PlayStation 4- en PlayStation 5-versies van de game.In de Houseparty app kun je je Fortnite account linken. Vervolgens kun je vrienden uitnodigen voor een videogesprek. Die beelden worden zowel in de app als in de game getoond. Je kunt de app bovendien ook gebruiken om met je vrienden te chatten, zelfs wanneer je op dat moment geen Fortnite speelt.Epic Games implementeert bovendien ook de nodige maatregelen om misbruik tegen te gaan. Zo kun je enkel videochatten met rechstreekse vrienden. Daarnaast controleert de app regelmatig op je gezicht in beeld is op de camera. Als dat niet het geval is, wordt de camera uitgeschakeld.Lees meer...
26/11 00u15  Spider-Man save files op PS4 wel overdraagbaar naar PS5 Insomniac Games laat via Twitter weten dat het zich bedacht heeft en dat save files van Spider-Man op de PlayStation 4 wel degelijk overdraagbaar zijn naar Marvel's Spider-Man: Remastered op de PlayStation 5. Dat zal wel enkel lukken na een toekomstige update.Naast de mogelijkheid om je save files over te zetten naar de PlayStation 5, introduceert de update ook drie nieuwe outfits, waaronder de Arachnid Rider- en Armoured Advanced-outfit. De update komt ergens rond Thanksgiving uit, dat is op 26 november.Kun je niet wachten om Spider-Man te spelen op de PlayStation 5? Dan kun je in tussentijd opnieuw beginnen met de Remastered-versie of je save file voorlopig overzetten naar de PlayStation 5 backwards compatibility versie van Spider-Man.Lees meer...
26/11 00u15  Krijgt Fortnite binnenkort een maandelijks abonnement? Verschillende Fortnite-spelers delen op Reddit beelden van een online enquête die ze van Epic Games hebben ontvangen. Daarin polst de ontwikkelaar naar de interesse voor een maandelijks abonnement voor Fortnite. Of zo'n abonnement er ook effectief komt, is nog niet bevestigd, maar de kans is alvast reëel.In de enquête polst Epic Games naar de interesse voor een 'Monthly Crew Pack'. Dat abonnement zou je toegang geven tot de huidige Battle Pass, een maandelijkse nieuwe outfit en 1000 V-Bucks per maand. Hoeveel het abonnement gaat kosten, is niet duidelijk. Verschillende spelers kregen in de enquête verschillende prijzen te zien van 14 tot 19 dollar per maand. Vermoedelijk probeert Epic Games dus nog de ideale prijs te bepalen. Het lijkt er in elk geval op dat het abonnement een stuk duurder wordt dan de normale Battle Pass.Lees meer...
26/11 00u15  Assassin's Creed Valhalla - 5 dingen die je moet weten Hoera, de Assassin's Creed Valhalla release vindt vandaag plaats! Na het uitstekende Assassin's Creed Origins en Assassin's Creed Odyssey, komt Ubisoft met een heus Vikingavontuur op de proppen. Zoals je in de Assassin's Creed Valhalla review van Marcel kunt lezen, leidt dat tot een sterke game.Wellicht zit je echter met nog flink wat vragen over de game. Geen zorgen, want wij zetten de vijf belangrijkste elementen op een rij die je moét weten voor je met de game aan de slag gaat.Assassin's Creed-games staan of vallen met hun setting, en wat dat betreft kiest Valhalla een zeer unieke locatie. De game speelt zich namelijk in het negende-eeuwse Engeland af. Die regio maakte toen grote veranderingen door, die uiteindelijk het fundament leggen voor het moderne Verenigde Koninkrijk dat we vandaag de dag kennen.Lees meer...
26/11 00u15  Astro's Playroom review - Playstationland De Astro's Playroom review van Jasper Segers kijkt of deze launchtitel de DualSense controller eer aandoet.Astro's Playroom is misschien wel dé verrassing bij uitstek bij de launch van de PlayStation 5. De game zit gratis bij Sony's nieuwe console maar is allesbehalve een goedkoop afdankertje. Met bakken creativiteit en een zeer indrukwekkend gebruik van de nieuwe features van de DualSense-controller is dit een van de fijnste launchgames in een lange tijd.Alles begint bij je hoofdpersonage Astrobot, die simpelweg barst van de persoonlijkheid. Stap je even weg van het scherm voor een koffie, dan vind je Astrobot met een PlayStation Vita in de hand of een PS VR-bril op de neus. Met zijn levendige animaties en schattige uiterlijk hoort hij meteen thuis in het rijtje van klassieke console mascottes zoals Mario, Sonic en Crash Bandicoot. Lees meer...
26/11 00u15  Battle Royale-versie van Vampire: The Masquerade komt in 2021 uit De nieuwste game in de Vampire: The Masquerade-franchise is een Battle Royale. Dat maken ontwikkelaar Sharkmob en uitgever Paradox Interactive bekend via een teaserfilmpje.In de Vampire: The Masquerade Battle Royale reis je af naar Praag, waar verschillende vampierensektes verwikkeld zijn geraakt in een oorlog met elkaar en de vijandige Entity. Die is erop gebrand is om alle vampieren uit te roeien. In de game kruip je in de huid van een vampier met bovennatuurlijke krachten die beschikt over verschillende wapens.De game lanceert ergens in de loop van 2021. Mogelijk valt de release dus samen met het eerder uitgestelde Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, dat ook in 2021 uitkomt. Of beide games daadwerkelijk samen uitkomen, ontdek je ongetwijfeld op een later tijdstip.Lees meer...
26/11 00u15  Ratchet & Clank: Rift Apart is een PS5 exclusive Ratchet & Clank: Rift Apart is een PlayStation 5 exclusive en komt dus niet uit op de PlayStation 4. Dat maakt Insomniac Games bekend via Twitter.Een nieuwsgierige fan vroeg zich in een tweet af of Ratchet & Clank: Rift Apart ook zou uitkomen voor de PlayStation 4. Ontwikkelaar Insomniac Games reageerde kort daarna met de boodschap dat de game een PlayStation 5 exclusive is.Dat de game exclusief naar de PlayStation 5 komt, is geen totale verrassing. Insomniac Games onthulde eerder dat Rachet & Clank: Rift Apart beschikt over snellere laadtijden, haptic feedback en realistischere audio. Daarnaast is Rachet & Clank: Rift Apart speelbaar is aan 60fps en krijgt het een grafische boost dankzij raytracing.Lees meer...
26/11 00u15  CD Projekt Red ziet marktwaarde drastisch dalen CD Projekt Red ziet zijn marktwaarde en de prijs van zijn aandelen sterk dalen. Daar zit de nogmaals uitgestelde Cyberpunk 2077 release ongetwijfeld voor iets tussen.Dat de totale waarde van de Poolse ontwikkelaar zakt, is erg verrassend. In januari van dit jaar was het bedrijf 5,8 miljard euro waard en na de release van The Witcher 3 op Nintendo Switch in februari maar liefst 6,8 miljard euro. De marktwaarde piekte in augustus naar 8,2 miljard euro.Momenteel is dat bedrag al met meer dan 2 miljard gezakt en kost een aandeel geen 100 euro, maar 73 euro. Dat is het laagste sinds april van dit jaar. Lees meer...
26/11 00u15  Bedrijf dat PS5 faceplates maakt, krijgt klacht van Sony Een bedrijf dat speciale PlayStation 5 faceplates maakt, moet na juridische stappen van Sony alle bestellingen annuleren. Het is niet de eerste keer dat Sony gerechtelijke stappen onderneemt, want eerder moest het bedrijf ook al zijn naam veranderen van PlateStation5.com naar CustomizeMyPlates.com.Het annuleren van de bestellingen komt er nadat het bedrijf een bericht kreeg van het juridische team van Sony. Ook faceplates zouden volgens dat team onder de intellectuele eigendom van Sony vallen. Als CustomizeMyPlates.com toch verder gaat met het verkopen van faceplates, volgt er een rechtszaak.Voor het bedrijf komt het nieuws totaal onverwacht. Volgens een e-mail van CustomizeMyPlates.com aan VGC.com heeft het bedrijf grondig onderzoek gedaan of het faceplates mocht verkopen. Daaruit bleek dat Sony enkel een aanvraag had ingediend voor een patent op de faceplates, waardoor CustomizeMyPlates.com dus zonder problemen zou kunnen doorgaan met de verkoop van de speciale faceplates.Lees meer...
26/11 00u15  Gamereleases november 2020 - De 7 opvallendste gamereleases van deze maand Het is november, en dat betekent dat je weldra met een heleboel PlayStation 5- en Xbox Series X-games aan de slag kunt! Welke zeven releases springen er deze maand uit? Dat lees je hieronder in ons lijstje van de 7 opvallendste gamereleases van november 2020.Datum: 6 november 2020, 10 november (XSX), 19 november (PS5) Platform(s): pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia, Xbox One, Xbox Series XHet is weer tijd om de handen vuil te maken en met een raceauto door de modder te scheuren. Een jaar na het succesvolle Dirt Rally 2.0 probeert ontwikkelaar Codemasters dat succes met Dirt 5 over te doen. In dit deel kruipen spelers achter het stuur van een van de 63 voertuigen, verkennen ze meer dan 70 verschillende parcours en gaan ze aan de slag met de Career-, split-screen-, Arcade- en Playgrounds-mode. Genoeg om eens goed in de modder te ploeteren.Lees meer...
26/11 00u15  Is Apex Legends binnenkort meer dan enkel een Battle Royale? In een interview met onze internationale zustersite heeft Respawn Entertainment-topman Chad Grenier meer uitleg gegeven over de toekomst van Apex Legends. Zo is het volgens Grenier niet uitgesloten dat die game in de toekomst meer zal zijn dan enkel een Battle Royale.'We hebben intussen een uitgebreid rooster van helden waar de fans verzot op zijn. We zoeken dan ook naar andere manieren om die helden te gebruiken. We hebben nu al heel wat tijdelijke modi, dat is alvast een goed startpunt', aldus Grenier. Wat de toekomst brengt voor Apex Legends blijft dus onduidelijk, maar mogelijk krijgt de game nieuwe PVP- of PVE-modi.Daarnaast had Grenier nog enkele interessante onthullingen. Zo heeft de ontwikkelaar nu al een roadmap voor de nieuwe content tot en met seizoen 12 van de game, terwijl het zevende seizoen pas later deze week van start gaat. Ook onthulde de ontwikkelaar dat de Olympus-map oorspronkelijk bedoel was voor het gecancelde Titanfall 3.Lees meer...
26/11 00u15  Call of Duty: Modern Warfare is de best verkopende titel ooit voor de reeks In een gesprek met de aandeelhouders van Activision Blizzard heeft topman Robert 'Bobby' Kotick bekendgemaakt dat Call of Duty: Modern Warfare in zijn eerste jaar meer is verkocht dan eender welke andere game in de reeks. Exacte cijfers gaf Kotick niet, wel dat twee derde van de aankopen digitaal gebeurde.Daarnaast blijft ook Warzone immens populair. Het aantal spelers voor Warzone en Modern Warfare lag het afgelopen kwartaal zelfs drie keer hoger dan een jaar eerder. Op de pc is het aantal maandelijke spelers voor Warzone op een jaar tijd zelfs vertienvoudigd.Ook in vergelijking met eerdere Call of Duty-games doen Warzone en Modern Warfare het bijzonder goed. Het aantal gespeelde uren ligt maar liefst zeven keer hoger dan voor Call of Duty: Black Ops 4. Uiteraard is een directe vergelijking moeilijk aangezien Warzone free to play is, maar dan nog zijn de cijfers die Kotick geeft indrukwekkend.Lees meer...
Laatste update: vandaag om 0u15
Lees meer van Eurogamer >

EvilGamerz

Verbergen Tonen
25/11 17u15  PlayStation 5 krijgt weer nieuwe firmware De PlayStation 5 heeft weer nieuwe firmware gekregen. Nadat vorige week nieuwe firmware verscheen is er deze week weer een update verschenen. Ditmaal wordt weer de algehele performance verbeterd van de console. Vorige week ging het nog om versie 20.02-02.25.00. Nu is 25 opgehoord naar 26. De update weegt 868MB en is dus aardig fors. […] Het bericht PlayStation 5 krijgt weer nieuwe firmware verscheen eerst op Evilgamerz.
25/11 17u15  Metro Exodus komt naar Next-Gen consoles, volgende Metro-titel in ontwikkeling Deep Silver en 4A Games kondigen met plezier aan dat Metro Exodus, de epische, verhaalgedreven first person shooter die is geïnspireerd door de romans van Dmitry Glukhovsky, zal verschijnen voor de Xbox Series X / S en PlayStation 5, met grote, door de nieuwe hardware mogelijk gemaakte verbeteringen, inclusief een snellere framerate, hogere resolutie, kortere […] Het bericht Metro Exodus komt naar Next-Gen consoles, volgende Metro-titel in ontwikkeling verscheen eerst op Evilgamerz.
25/11 16u15  De Cyberdeals beginnen morgen in de eShop met kortingen tot 75% op diverse titels voor de Switch Koop digitale games met kortingen tot 75% tijdens de Cyber Deals in de Nintendo eShop, van donderdag 26 november om 15.00 uur tot donderdag 3 december 23:59 plaatselijke tijd. Tijdens de sale zijn The Legend of Zelda: Link’s Awakening en Xenoblade Chronicles: Definitive Edition voor de Nintendo Switch voor het eerst met korting te koop. De […] Het bericht De Cyberdeals beginnen morgen in de eShop met kortingen tot 75% op diverse titels voor de Switch verscheen eerst op Evilgamerz.
25/11 15u15  WRC 9 – De Toyota GR Yaris staat in de startblokken NACON en Toyota Motor Europe (TME) kondigen dat de Toyota GR Yaris Concept onderweg is naar WRC 9, de officiële videogame van het FIA World Rally Championship. Deze gloednieuwe wagen, die is gebaseerd op de GR Yaris-straatversie en volledig is geoptimaliseerd voor de competitie, verschijnt in december, samen met de tweede gratis update voor PlayStation […] Het bericht WRC 9 – De Toyota GR Yaris staat in de startblokken verscheen eerst op Evilgamerz.
25/11 13u15  Red Dead Online lanceert 1 december als stand-alone game We zijn verheugd om aan te kondigen dat vanaf 1 december een stand-alone versie van Red Dead Online beschikbaar zal zijn voor aanschaf in de PlayStation Store, Microsoft Store, Rockstar Games Launcher, Epic Games Store en Steam met PS4- en Xbox One-versies die speelbaar zijn via backward compatibility op PlayStation 5 of Xbox Series X […] Het bericht Red Dead Online lanceert 1 december als stand-alone game verscheen eerst op Evilgamerz.
25/11 12u15  The Medium krijgt nieuwe video Bloober Team heeft een nieuwe video uitgebracht van de horror actie game The Medium. Het spel lanceert op 28 januari 2021 in Europa voor de PC en Xbox Series console.  Het bericht The Medium krijgt nieuwe video verscheen eerst op Evilgamerz.
25/11 12u15  Famitsu beoordeelt eerste PS5-games De Famitsu heeft diverse games beoordeeld, waaronder de eerste PS5-games. Onder andere Valhalla en Spider-Man komen voorbij. Marvel’s Spider-Man: Miles Morales (PS5/PS4, Sony): 10 / 9 / 9 / 10 – (38/40) Assassin’s Creed Valhalla (PS5/Xbox Series/PS4/Xbox One, Ubisoft): 9 / 9 / 9 / 8 – (35/40) Derby Stallion (Switch, Kadokawa): 9 / 8 / 7 / […] Het bericht Famitsu beoordeelt eerste PS5-games verscheen eerst op Evilgamerz.
25/11 10u15  Milestone en Feld Entertainment, Inc. kondigen Monster Energy Supercross – The Official Videogame 4 aan Milestone, één van de voornaamste racing-game-ontwikkelaars ter wereld, en Feld Entertainment, Inc., de wereldwijde marktleider in de productie en presentatie van toerend live-entertainment voor het hele gezin, kondigen met plezier Monster Energy Supercross – The Official Videogame 4 aan. De vierde editie van de meest geliefde en realistische Supercross–videogame verschijnt wereldwijd op 11 maart 2021 […] Het bericht Milestone en Feld Entertainment, Inc. kondigen Monster Energy Supercross – The Official Videogame 4 aan verscheen eerst op Evilgamerz.
25/11 08u15  Rainbow Six Siege komt op 1 december naar PlayStation 5 en Xbox Series X|S Tom Clancy’s Rainbow Six Siege komt op 1 december naar PlayStation 5 en Xbox Series X|S. De next-gen versies introduceren de optie om te spelen met een 4K resolutie, op 120 fps en verschillende andere verbeteringen. Meer dan vijf jaar na de oorspronkelijke release, markeert de lancering op next-gen consoles een belangrijke stap in de […] Het bericht Rainbow Six Siege komt op 1 december naar PlayStation 5 en Xbox Series X|S verscheen eerst op Evilgamerz.
25/11 08u15  Nieuwe Mortal Kombat 11 skinpakket onthuld Warner Bros. Games en NetherRealm Studios hebben vandaag het Klassic MK Movie-skinpakket voor Mortal Kombat 11 onthuld, met nieuwe personageskins die een eerbetoon zijn aan de eerste ‘Mortal Kombat’-film. Het Klassic MK Movie-skinpakket is nu digitaal beschikbaar voor € 5,99 en bevat de stemmen en het uiterlijk van de drie hoofdrolspelers van de film uit 1995. Christopher Lambert als beschermer van […] Het bericht Nieuwe Mortal Kombat 11 skinpakket onthuld verscheen eerst op Evilgamerz.
25/11 01u15  EA SPORTS FIFA 21 toont next-gen-wedstrijddagervaring Electronic Arts Inc. brengt The World’s Game naar een hoger niveau met de bekendmaking vandaag van EA SPORTS FIFA 21 op PlayStation 5 en Xbox Series X|S, dat op 4 december uitkomt. Door de kracht van next gen consoles in combinatie met de vooruitgang in de Frostbite-engine kunnen spelers razendsnelle laadtijden en verbeterde beelden, geluiden […] Het bericht EA SPORTS FIFA 21 toont next-gen-wedstrijddagervaring verscheen eerst op Evilgamerz.
25/11 01u15  CD PROJEKT RED toont Cyberpunk 2077 gameplay op PS4 Pro en PS5 CD PROJEKT RED heeft vandaag een gloednieuwe video uitgebracht waarin Cyberpunk 2077 wordt getoond op PlayStation 4 Pro en PlayStation 5. De video toont gloednieuwe gameplay-beelden van Cyberpunk 2077 op PlayStation 4 Pro en PlayStation 5. De PS5-versie maakt gebruik van de backwards compatibility-functionaliteit van de console.  De gameplay is opgenomen tijdens het spelen van de Nomad lifepath, […] Het bericht CD PROJEKT RED toont Cyberpunk 2077 gameplay op PS4 Pro en PS5 verscheen eerst op Evilgamerz.
24/11 23u15  Mortal Kombat 11 Ultimate Nostalgie ten top Als ik terugdenk aan de eerste keer dat ik een fighting game speelde moet dit wel Mortal Kombat zijn geweest in de jaren 90. Welk deel en waarop we het speelden kan ik me niet meer voor de geest halen, maar telkens door een vriend met Reptile verslagen te worden kan ik […] Het bericht Mortal Kombat 11 Ultimate verscheen eerst op Evilgamerz.
24/11 19u15  Immortals Fenyx Rising onthult epische animatietrailer Ontdek meer over de mythe van Fenyx in deze eerste animatietrailer van Immortals Fenyx Rising, geregisseerd door CLM BBDO. In deze trailer vecht Fenyx tegen epische wezens, waaronder de Minotaurus, de Cycloop en de Griffioen, terwijl ‘How You Like Me Now’ van The Heavy op de achtergrond speelt. Bekijk HIER de Animatietrailer Immortals Fenyx Rising […] Het bericht Immortals Fenyx Rising onthult epische animatietrailer verscheen eerst op Evilgamerz.
24/11 16u15  The Last Kids on Earth and the Staff of Doom komt in lente 2021 naar consoles en pc Outright Games, de toonaangevende uitgever van gezinsvriendelijk interactief entertainment, samen met Atomic Cartons (een Thunderbird Entertainment Group company), ontwikkelaar Stage Clear Studios en Cyber Group Studios zijn verheugd om aan te kondigen dat The Last Kids on Earth and the Staff of Doom zal verschijnen in de lente van 2021. Deze gloednieuwe, kindvriendelijke zombie- en […] Het bericht The Last Kids on Earth and the Staff of Doom komt in lente 2021 naar consoles en pc verscheen eerst op Evilgamerz.
Laatste update: woensdag 25 november 2020, 17u15
Lees meer van EvilGamerz >

Power Unlimited

Verbergen Tonen
25/11 17u15  Pak tijdens de Grote Sinterklaas Stream een PS5 en Nintendo Switch Lite mee en steun Stichting KiKa! De lieve, goede Sint is weer in het land en hoewel de coronacrisis een smetje op het jaarlijkse feest lijkt te worden, weerhoudt dat de Goedheiligman er ook dit jaar niet van om flink uit te pakken. Op 4 december schuift de gulle baardmans aan in de jaarlijkse Sint Stream om misschien wel jou te overspoelen met cadeaus, terwijl we tegelijkertijd allemaal het goede doel gaan steunen!
25/11 12u15  De lore achter Cyberpunk 2077 – Deel 1: de jaren vóór 2077 De release van Cyberpunk 2077 komt steeds dichterbij en net als velen heeft Roedie er moeite mee om zijn hype onder controle te houden. Om alvast in de stemming te komen besloot hij in het boek The World of Cyberpunk 2077 te duiken. In deze serie lees je alles over de lore achter Cyberpunk 2077!
25/11 11u15  Alle Black Friday-deals op een rijtje Inmiddels is het Black Friday-geweld flink losgebarsten met een aantal lekkere deals. In dit overzicht verzamelen we de scherpste aanbiedingen voor je op een rijtje en vullen aan zodra er nieuwe aanbiedingen beschikbaar zijn. Per platform of categorie hebben we verschillende pagina's zoals pc-gaming, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en Nintendo Switch. In dit overzicht vind je de links naar alle individuele pagina's, mooi makkelijk op één plek!
25/11 00u15  CD Projekt Red toont zes minuten aan gameplaybeelden van Cyberpunk 2077 Goedemorgen! Het is vandaag alweer woensdag en dat betekent dat we alweer richting het weekend gaan. Voor nu adviseren wij je om lekker door deze n8w8 heen te bladeren, dan lees je bijvoorbeeld dat Sony en Microsoft niet blij zijn met de lancering van hun consoles en kan je zes minuten aan gameplay van Cyberpunk 2077 bewonderen op de PS5. Nog een fijne dag!
24/11 16u15  Demons Souls (PS5) review - De Nieuwe Kleding van de Demonische Keizer Een heel wijs man zei ooit tegen een jonge Samuel: ’Je moet júíst kritisch zijn op de dingen waar je van houdt. Zo blijven het immers dingen om van te houden.’ Hou dat in je achterhoofd tijdens het lezen van deze review, die Samuel toepasselijk genoeg één van de lastigste ooit om te schrijven vond.
24/11 15u15  Demon’s Souls (PS5) review - De Nieuwe Kleding van de Demonische Keizer Een heel wijs man zei ooit tegen een jonge Samuel: ’Je moet júíst kritisch zijn op de dingen waar je van houdt. Zo blijven het immers dingen om van te houden.’ Hou dat in je achterhoofd tijdens het lezen van deze review, die Samuel toepasselijk genoeg één van de lastigste ooit om te schrijven vond.
24/11 01u15  Tomb Raider Reloaded aangekondigd voor mobiel Er is een nieuwe Tomb Raider-game in ontwikkeling! Maar wel voor mobiel. Verder in deze Nachtwacht: The Last of Us 2 krijgt een mogelijke next-gen update, de opnames voor seizoen 2 van The Witcher zijn weer begonnen en nog veel meer!
23/11 00u15  Cyberpunk 2077 nu al in het wild te vinden; CDPR onderneemt actie Sommige mensen hebben Cyberpunk 2077 al in handen! En daar is CD Projekt Red niet blij mee... Ander nieuws deze N8W8: PlayStation-baas noemt investeren in nieuwe IP’s zeer riskant, day-one-patch Hyrule Warriors: Age of Calamity fikst bugs, Yakuza-event met details over toekomstige ontwikkelingen en Titanfall lanceert (buggy...) op Steam.
22/11 01u15  Sony: 'Variable Refresh Rate onderweg naar PS5' PS5-consoles krijgen toch VRR-ondersteuning, bizar snelle laadtijden voor Nioh-Collection op PS5, de MP5 in Call of Duty Black Ops: Cold War is ineens weer veel te sterk en consumenten geven opnieuw meer geld uit aan digitale games. De Wacht wenst je een prachtige zondag toe en heet je welkom bij een gloednieuwe N8W8!
21/11 12u15  Bakugan: Champions of Vestroia review (Switch) - Monsterlijk saai Pokémon is het schoolvoorbeeld van hoe je als mediabedrijf een succesvolle game- en animefranchise begint. De knuffels liggen bij de grijpers op de kermis, er zijn talloze spin-offs die soms nóg meer succes hebben dan de originele games en er is zelfs een film waarin een bekende acteur als Ryan Reynolds zijn stem leent aan Pikachu. Kortom, een succes om jaloers op te zijn. Dat moeten de makers van Bakugan ook hebben gedacht, toen het Bakugan: Champions of Vestroia ontwikkelde. LauraJenny verwisselt daarom Psyduck voor Preyas: is het voor even, of is ze verkocht?
21/11 00u15  The Last of Us op HBO heeft eindelijk groen licht gekregen Hallo! Welkom allemaal bij deze nieuwe Nachtwacht. Voordat je je Xbox Series X of PlayStation 5 aanzet, kan je hier eerst even wat vers nieuws meepikken tijdens het ontbijt. Vandaag hebben we het over Horizon Zero Dawn, de tv-serie van The Last of Us en meer!
21/11 00u15  Hier koop je de PlayStation 5 De PlayStation 5 ligt op 19 november in de winkels en nu om de nieuwe generatie te bestellen. Om het wat overzichtelijker te maken vind je hier alle winkels waar je een PS5 kunt kopen, met de bijbehorende prijzen.
20/11 12u15  Hyrule Warriors: Age of Calamity review (Switch) – meer Hyrule dan Warriors Eigenlijk had Jurjen net zoiets verwacht als het in 2014 verschenen Hyrule Warriors: een Warrior-game met Zelda-personages. In plaats daarvan bleek Age of Calamity een Zelda-game met Warriors-gameplay. En dat was voor hem een aangename verrassing.
20/11 07u15  Achter de schermen bij Cyberpunk 2077 met Keanu Reeves Goedemorgen allemaal, welkom bij een spiksplinternieuwe Nachtwacht! Met vandaag op het menu: een voorgerecht van rauwe Keanu, geserveerd met een flinke scheut Night City saus, gevolgd door een hoofdgerecht van 5 minuten aan spicy Cyberpunk 2077 gameplay! Ook lekker: een mogelijk nieuw eiland op komst in GTA Online. Eet smakelijk!
19/11 17u15  Win deze dikke Teufel Cage gaming headset ter waarde van 170 euro! Gaming en audio kunnen niet zonder elkaar en in sommige games is audio zo’n essentieel onderdeel dat je haast in het nadeel bent wanneer je geen top headset op je kop hebt. Mocht je dus nog geen headset hebben (of wil je gewoon een upgrade), dan mogen we misschien wel jou blij maken met een hele mooie: de Teufel Cage gaming headset!
Laatste update: woensdag 25 november 2020, 17u15
Lees meer van Power Unlimited >Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >

Meest gelezen

2x Black Friday is begonnen bij Mediamarkt25/11 22u15 - Gamequarter.be: Dat Black Friday niet enkel op vrijdag gehouden wordt, dat is een feit waar ondergetekende zich allang bij heeft neergelegd. Daarom verbaast het hem ook niet dat Mediamarkt ook reeds het startsein heeft gegeven. Via deze link kom je uit bij ruim tweehonderd deals, variërend van consoles en games, tot accessoires en (om wat voor reden dan ook) een scooter. Je vindt dus vast wel iets om je geld tegenaan te gooien. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Mediamarkt, noch is die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
2x 4Gamers LIVE | Red Bull Cheat Code Play - Call of Duty: Warzone26/11 00u15 - 4Gamers: Vanaf 19:00 kan je weer kijken naar een nieuwe aflevering van Red Bull Cheat Code Play. Deze keer gaat streamer Espe weer aan de slag met Call of Duty: Warone, waar hij zo waar nog goed in begint t...
2x Call of Duty: Modern Warfare is de best verkopende titel ooit voor de reeks26/11 00u15 - Eurogamer: In een gesprek met de aandeelhouders van Activision Blizzard heeft topman Robert 'Bobby' Kotick bekendgemaakt dat Call of Duty: Modern Warfare in zijn eerste jaar meer is verkocht dan eender welke andere game in de reeks. Exacte cijfers gaf Kotick niet, wel dat twee derde van de aankopen digitaal gebeurde.Daarnaast blijft ook Warzone immens populair. Het aantal spelers voor Warzone en Modern Warfare lag het afgelopen kwartaal zelfs drie keer hoger dan een jaar eerder. Op de pc is het aantal maandelijke spelers voor Warzone op een jaar tijd zelfs vertienvoudigd.Ook in vergelijking met eerdere Call of Duty-games doen Warzone en Modern Warfare het bijzonder goed. Het aantal gespeelde uren ligt maar liefst zeven keer hoger dan voor Call of Duty: Black Ops 4. Uiteraard is een directe vergelijking moeilijk aangezien Warzone free to play is, maar dan nog zijn de cijfers die Kotick geeft indrukwekkend.Lees meer...
2x Is Apex Legends binnenkort meer dan enkel een Battle Royale?26/11 00u15 - Eurogamer: In een interview met onze internationale zustersite heeft Respawn Entertainment-topman Chad Grenier meer uitleg gegeven over de toekomst van Apex Legends. Zo is het volgens Grenier niet uitgesloten dat die game in de toekomst meer zal zijn dan enkel een Battle Royale.'We hebben intussen een uitgebreid rooster van helden waar de fans verzot op zijn. We zoeken dan ook naar andere manieren om die helden te gebruiken. We hebben nu al heel wat tijdelijke modi, dat is alvast een goed startpunt', aldus Grenier. Wat de toekomst brengt voor Apex Legends blijft dus onduidelijk, maar mogelijk krijgt de game nieuwe PVP- of PVE-modi.Daarnaast had Grenier nog enkele interessante onthullingen. Zo heeft de ontwikkelaar nu al een roadmap voor de nieuwe content tot en met seizoen 12 van de game, terwijl het zevende seizoen pas later deze week van start gaat. Ook onthulde de ontwikkelaar dat de Olympus-map oorspronkelijk bedoel was voor het gecancelde Titanfall 3.Lees meer...
2x Gamereleases november 2020 - De 7 opvallendste gamereleases van deze maand26/11 00u15 - Eurogamer: Het is november, en dat betekent dat je weldra met een heleboel PlayStation 5- en Xbox Series X-games aan de slag kunt! Welke zeven releases springen er deze maand uit? Dat lees je hieronder in ons lijstje van de 7 opvallendste gamereleases van november 2020.Datum: 6 november 2020, 10 november (XSX), 19 november (PS5) Platform(s): pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia, Xbox One, Xbox Series XHet is weer tijd om de handen vuil te maken en met een raceauto door de modder te scheuren. Een jaar na het succesvolle Dirt Rally 2.0 probeert ontwikkelaar Codemasters dat succes met Dirt 5 over te doen. In dit deel kruipen spelers achter het stuur van een van de 63 voertuigen, verkennen ze meer dan 70 verschillende parcours en gaan ze aan de slag met de Career-, split-screen-, Arcade- en Playgrounds-mode. Genoeg om eens goed in de modder te ploeteren.Lees meer...
2x Bedrijf dat PS5 faceplates maakt, krijgt klacht van Sony26/11 00u15 - Eurogamer: Een bedrijf dat speciale PlayStation 5 faceplates maakt, moet na juridische stappen van Sony alle bestellingen annuleren. Het is niet de eerste keer dat Sony gerechtelijke stappen onderneemt, want eerder moest het bedrijf ook al zijn naam veranderen van PlateStation5.com naar CustomizeMyPlates.com.Het annuleren van de bestellingen komt er nadat het bedrijf een bericht kreeg van het juridische team van Sony. Ook faceplates zouden volgens dat team onder de intellectuele eigendom van Sony vallen. Als CustomizeMyPlates.com toch verder gaat met het verkopen van faceplates, volgt er een rechtszaak.Voor het bedrijf komt het nieuws totaal onverwacht. Volgens een e-mail van CustomizeMyPlates.com aan VGC.com heeft het bedrijf grondig onderzoek gedaan of het faceplates mocht verkopen. Daaruit bleek dat Sony enkel een aanvraag had ingediend voor een patent op de faceplates, waardoor CustomizeMyPlates.com dus zonder problemen zou kunnen doorgaan met de verkoop van de speciale faceplates.Lees meer...
2x CD Projekt Red ziet marktwaarde drastisch dalen26/11 00u15 - Eurogamer: CD Projekt Red ziet zijn marktwaarde en de prijs van zijn aandelen sterk dalen. Daar zit de nogmaals uitgestelde Cyberpunk 2077 release ongetwijfeld voor iets tussen.Dat de totale waarde van de Poolse ontwikkelaar zakt, is erg verrassend. In januari van dit jaar was het bedrijf 5,8 miljard euro waard en na de release van The Witcher 3 op Nintendo Switch in februari maar liefst 6,8 miljard euro. De marktwaarde piekte in augustus naar 8,2 miljard euro.Momenteel is dat bedrag al met meer dan 2 miljard gezakt en kost een aandeel geen 100 euro, maar 73 euro. Dat is het laagste sinds april van dit jaar. Lees meer...
2x Ratchet & Clank: Rift Apart is een PS5 exclusive26/11 00u15 - Eurogamer: Ratchet & Clank: Rift Apart is een PlayStation 5 exclusive en komt dus niet uit op de PlayStation 4. Dat maakt Insomniac Games bekend via Twitter.Een nieuwsgierige fan vroeg zich in een tweet af of Ratchet & Clank: Rift Apart ook zou uitkomen voor de PlayStation 4. Ontwikkelaar Insomniac Games reageerde kort daarna met de boodschap dat de game een PlayStation 5 exclusive is.Dat de game exclusief naar de PlayStation 5 komt, is geen totale verrassing. Insomniac Games onthulde eerder dat Rachet & Clank: Rift Apart beschikt over snellere laadtijden, haptic feedback en realistischere audio. Daarnaast is Rachet & Clank: Rift Apart speelbaar is aan 60fps en krijgt het een grafische boost dankzij raytracing.Lees meer...
2x Battle Royale-versie van Vampire: The Masquerade komt in 2021 uit26/11 00u15 - Eurogamer: De nieuwste game in de Vampire: The Masquerade-franchise is een Battle Royale. Dat maken ontwikkelaar Sharkmob en uitgever Paradox Interactive bekend via een teaserfilmpje.In de Vampire: The Masquerade Battle Royale reis je af naar Praag, waar verschillende vampierensektes verwikkeld zijn geraakt in een oorlog met elkaar en de vijandige Entity. Die is erop gebrand is om alle vampieren uit te roeien. In de game kruip je in de huid van een vampier met bovennatuurlijke krachten die beschikt over verschillende wapens.De game lanceert ergens in de loop van 2021. Mogelijk valt de release dus samen met het eerder uitgestelde Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, dat ook in 2021 uitkomt. Of beide games daadwerkelijk samen uitkomen, ontdek je ongetwijfeld op een later tijdstip.Lees meer...
2x Astro's Playroom review - Playstationland26/11 00u15 - Eurogamer: De Astro's Playroom review van Jasper Segers kijkt of deze launchtitel de DualSense controller eer aandoet.Astro's Playroom is misschien wel dé verrassing bij uitstek bij de launch van de PlayStation 5. De game zit gratis bij Sony's nieuwe console maar is allesbehalve een goedkoop afdankertje. Met bakken creativiteit en een zeer indrukwekkend gebruik van de nieuwe features van de DualSense-controller is dit een van de fijnste launchgames in een lange tijd.Alles begint bij je hoofdpersonage Astrobot, die simpelweg barst van de persoonlijkheid. Stap je even weg van het scherm voor een koffie, dan vind je Astrobot met een PlayStation Vita in de hand of een PS VR-bril op de neus. Met zijn levendige animaties en schattige uiterlijk hoort hij meteen thuis in het rijtje van klassieke console mascottes zoals Mario, Sonic en Crash Bandicoot. Lees meer...

Statistieken

Artikels:
30210
Gelezen:
1068
Aantal lezers nu:
41


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2020 Naar boven