vrijdag 22 oktober 2021, week 42


U bent nu hier: Meer nieuws van Nu.nl: Achterklap

Laatste updatecontrole: vandaag om 22u00
 

Nu.nl: Achterklap

Verbergen Tonen
22/10 20u15  Achterklap-updates | Patricia Paay zit er weer lekker bij Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
22/10 19u15  Donny Roelvink en Janice Blok zijn uit elkaar Realityster Donny Roelvink en zijn vriendin Janice Blok hebben hun relatie verbroken, zo bevestigt Blok vrijdag op Instagram.
22/10 18u15  Michael J. Fox gaf openheid over ziekte na getreiter paparazzi Michael J. Fox besloot naar buiten te treden met zijn diagnose van de ziekte van Parkinson nadat paparazzi hem hiermee herhaaldelijk hadden lastiggevallen, vertelde de Canadese acteur donderdag in een interview met Entertainment Tonight.
22/10 18u15  Britse koningin Elizabeth is volgens premier Johnson weer aan het werk De Britse koningin Elizabeth is sinds vrijdag weer aan het werk, meldt de Britse premier Boris Johnson.
22/10 17u15  Achterklap-updates | Chantal Janzen heeft er geen zin in Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
22/10 16u15  Achterklap-updates | Annemarie Keizer niet gediend van cosmetische ingrepen Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
22/10 15u15  Achterklap-updates | Annemarie Keizer is niet gediend van cosmetische ingrepen Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
22/10 10u15  Achterklap-updates | Elise Schaap is zeventien jaar samen met vriend Wouter Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
22/10 08u15  Adele bewaart uitgespuugde kauwgum van Céline Dion in fotolijst Adele is een groot fan van Céline Dion en keek dan ook niet raar op toen presentator James Corden haar een stukje uitgespuugde kauwgum van de zangeres cadeau deed. De Britse artieste bewaart de kauwgum in een fotolijstje in haar huis, vertelt ze aan Vogue.
22/10 07u15  Video | Hoe duettenkoning Elton John artiesten helpt (en de kassa laat rinkelen) Elton Johns nieuwe album The Lockdown Sessions is verschenen. Er staan alleen maar samenwerkingen met andere artiesten op. NU.nl-verslaggever Michiel Vos neemt ons mee in de duettengeschiedenis van de Britse zanger en vertelt waarom hij er zo veel maakt.
22/10 00u15  Koningin Elizabeth heeft nacht in ziekenhuis doorgebracht De Britse Koningin Elizabeth heeft de nacht van woensdag op donderdag in het ziekenhuis doorgebracht, melden bronnen rond Buckingham Palace. Donderdag ging het beter met de 95-jarige koningin en kon ze weer naar huis, waar ze 'lichte taken' heeft volbracht. Wat er met Elizabeth aan de hand is, is niet bekendgemaakt.
21/10 21u15  Achterklap-updates | Mariah Carey vindt het nog geen tijd voor kersttruien Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
21/10 19u15  Achterklap-updates | Maan schittert op Times Square Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
21/10 17u15  Achterklap-updates | Marco Borsato blijft liever binnen Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
21/10 14u15  Achterklap-updates | Floor Jansen in Duitse versie van Beste Zangers Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
Laatste update: vandaag om 20u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
21/10 12u15  In beeld | Kourtney Kardashian deelt foto's van verlovingTravis Barker heeft Kourtney Kardashian ten huwelijk gevraagd. De 42-jarige realityster deelt nu nog meer foto's van dat romantische moment op het strand.
21/10 11u15  Achterklap-updates | Maik de Boer gaat met de billen blootBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
21/10 09u15  Nicolaas Veul kwam zichzelf tegen bij opnamen docuserie 100 dagen in je hoofdNicolaas Veul kwam zichzelf vrij snel tegen toen hij voor de opnamen van 100 dagen in je hoofd stage liep als zorgbegeleider bij een grote ggz-instelling in Eindhoven.
21/10 08u15  Achterklap-updates | Joshua Nolet raakt gewond op vakantieBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
20/10 22u15  Achterklap-updates | Gordon in Dubai herenigd met hond TotoBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
20/10 21u15  Gwyneth Paltrow hoopt op een dag niet meer kritisch op haar lijf te zijnGwyneth Paltrow vindt het soms moeilijk om te accepteren dat haar lijf met de jaren verandert, maar hoopt daar op een dag geen last meer van te hebben.
20/10 20u15  Gwyneth Paltrow hoopt op een dag niet meer kritisch te zijn op haar lijfGwyneth Paltrow vindt het soms nog steeds moeilijk om te accepteren dat haar lijf met de jaren verandert, maar hoopt daar op een dag geen last meer van te hebben.
20/10 20u15  Achterklap-updates | Jameela Jamil heeft niks meer nodigBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
20/10 18u15  Achterklap-updates | Gordons grote liefde is eindelijk gearriveerdBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
20/10 15u15  Ye heet geen West meer, maar zijn ex Kim Kardashian nog wel: zo zit datKanye West gaat nu officieel door het leven als Ye. De rapper heeft zowel zijn voor- als achternaam laten vallen, maar zijn toekomstige ex-vrouw Kim Kardashian gebruikt zijn achternaam nog wel. Hoe zit dat?
20/10 15u15  Achterklap-updates | Peter Pannekoek gaat met eigen vrachtwagen op tourBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
20/10 14u15  Ye heet geen West meer, maar zijn ex Kim Kardashian nog wel: hoe zit dat?Kanye West gaat nu officieel door het leven als Ye. De rapper heeft zowel zijn voor- als achternaam laten vallen, maar zijn toekomstige ex-vrouw Kim Kardashian gebruikt zijn achternaam nog wel. Hoe zit dat?
20/10 14u15  Koningin Elizabeth accepteert medisch advies met tegenzin en annuleert reisDe Britse koningin Elizabeth heeft met tegenzin een medisch advies opgevolgd en zal een geplande trip naar Noord-Ierland afzeggen. Volgens persbureau AP heeft het Britse koningshuis niet bekendgemaakt met welke gezondheidsproblemen Elizabeth kampt.
20/10 13u15  Kinderen Angelina Jolie geen fan van haar uiterlijk in nieuwe film EternalsDe kinderen van Angelina Jolie zijn geen fan van het uiterlijk van hun moeder in haar nieuwe film Eternals. De actrice vertelde tijdens de première aan Entertainment Tonight dat de kleding die ze in de film draagt, thuis niet in de smaak valt.
20/10 13u15  Achterklap-updates | Boerin Steffi heeft een nieuwe pupBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
20/10 13u15  Dit hangt de media boven het hoofd als zij een privéfoto van Alexia delenPrivéfoto's van de koninklijke familie gaan dankzij de mediacode zelden rond, maar deze week was het toch weer raak met een foto van een feestende Alexia en haar vriendinnen op haar nieuwe school in Wales. Hoe strikt is die mediacode eigenlijk en wat zijn de gevolgen voor de media als zij een privéfoto van het koninklijk gezin delen?
20/10 12u15  Wat hangt de media boven het hoofd als zij een privéfoto van Alexia delen?Privéfoto's van de koninklijke familie gaan dankzij de mediacode zelden rond, maar deze week was het toch weer raak met een foto van een feestende Alexia en haar vriendinnen op haar nieuwe school in Wales. Hoe strikt is die mediacode eigenlijk en wat zijn de gevolgen als je een privéfoto van het koninklijk gezin deelt?
20/10 10u15  B&B Vol liefde-deelnemer Jacob heeft een nieuwe relatie en woont samenBed-and-breakfasteigenaar Jacob de Vries, die met zijn optreden in het programma B&B Vol liefde veel reacties opriep, heeft een relatie. In gesprek met AD vertelt hij dat Carla inmiddels bij hem is ingetrokken.
20/10 10u15  Achterklap-updates | Madonna heeft script bijna afBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
20/10 10u15  Wat hangt je boven het hoofd als je een privéfoto van Alexia deelt?Privéfoto's van de koninklijke familie gaan dankzij de mediacode zelden rond, maar deze week was het toch weer raak met een foto van een feestende Alexia en haar vriendinnen op haar nieuwe school in Wales. Hoe strikt is die mediacode eigenlijk en wat zijn de gevolgen als je een privéfoto van het koninklijk gezin deelt?
19/10 20u15  Achterklap-updates | Leroy Molkenboer mist zijn vrouw en kindBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
19/10 19u15  Aaron Carter krijgt taakstraf voor rijden onder invloedAaron Carter hoeft niet de cel in voor rijden onder invloed. De 33-jarige zanger heeft een deal gesloten met de openbaar aanklager, zo laat een woordvoerder van de rechtbank aan TMZ weten.
19/10 19u15  Achterklap-updates | Gravin Eloise beschermt zich met masker tegen het weerBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
19/10 18u15  Céline Dion zegt shows Las Vegas af vanwege 'ernstige, aanhoudende spasmen'Céline Dion ziet zich genoodzaakt haar shows in Las Vegas af te zeggen, omdat ze last heeft van ernstige en aanhoudende spasmen, zo laat ze haar fans weten via Instagram.
19/10 16u15  Koningin Elizabeth weigert prijs die prestaties van oudere mensen viertDe Britse koningin Elizabeth heeft de Oldie of the Year-award geweigerd. De 95-jarige koningin wilde de prijs, die de prestaties van oudere mensen viert, niet in ontvangst nemen omdat 'je zo oud bent als je je voelt'.
19/10 16u15  Achterklap-updates | Jada Borsato al zeven jaar gelukkig in de liefdeBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
19/10 16u15  Milieubewuste Harm Edens denkt dat hij geen leuke tafelgenoot isHarm Edens zet zich fanatiek in voor meer duurzaamheid en bewustwording van de impact op het milieu en stelt die zaken dan ook regelmatig aan de orde in gesprekken met vrienden. De presentator zegt in gesprek met de VARAgids dat hij denkt dat het niet leuk is om met hem aan tafel te zitten.
19/10 15u15  Video | Geblinddoekte Adele waagt zich aan authentieke Britse gerechtenZangeres Adele probeert geblinddoekt te raden welke Britse gerechten ze proeft voor een opname van de British Vogue.
19/10 14u15  Duurzaamheidsfanaticus Harm Edens denkt dat hij geen leuke tafelgenoot isHarm Edens zet zich fanatiek in voor meer duurzaamheid en bewustwording van de impact op het milieu en stelt die zaken dan ook regelmatig aan de orde in gesprekken met vrienden. De presentator zegt in gesprek met de VARAgids dat hij denkt dat het niet leuk is om met hem aan tafel te zitten.
19/10 14u15  Achterklap-updates | Fred van Leer deelt foto uit de oude doosBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
19/10 13u15  Achterklap-updates | Thomas Cammaert heeft nieuwe vriendBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
19/10 11u15  Joris Linssen wordt amper herkend door jonge mensenJoris Linssen wordt op straat amper herkend door jonge mensen. Ouderen spreken de Hello Goodbye-presentator wel regelmatig aan, vertelt hij in Veronica Superguide.
19/10 10u15  Achterklap-updates | Shirma Rouse heeft spierpijn van fietsenBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
19/10 09u15  JAY-Z huurde oud-agent in om voormalig CEO van parfumbedrijf te bespionerenJAY-Z is verwikkeld in een rechtszaak met parfumbedrijf Parlux over het gebrek aan promotie van zijn parfum Gold uit 2012. De 51-jarige artiest huurde een oud-agent in om de voormalig CEO van het bedrijf te bespioneren. Dat blijkt uit rechtbankpapieren in handen van Rolling Stone.
19/10 07u15  Angela Schijf merkt dat kinderen haar harder nodig hebben nu ze puber zijnAngela Schijf woont in België en werkt veel in Nederland en is daardoor veel van huis. De actrice streek vroeger de was achter de schermen, maar inmiddels merkt ze dat haar dochters haar veel meer nodig hebben.
19/10 07u15  Achterklap-updates | Carice van Houten maalt niet om raar haarBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
18/10 22u15  Rechter keurt naamsverandering van Kanye West goedKanye West heeft zijn naam officieel veranderd in Ye, meldt TMZ. Een rechter heeft de naamsverandering van de rapper goedgekeurd, zo blijkt uit documenten in handen van de Amerikaanse entertainmentsite.
18/10 18u15  André van Duin wilde eigenlijk niet in Het geheime dagboek van Hendrik GroenAndré van Duin wilde aanvankelijk niet in de serie Het geheime dagboek van Hendrik Groen spelen, zo vertelt hij in de maandag verschenen biografie Gewoon André. Ook staat Van Duin na het overlijden van zijn echtgenoot Martin Elferink weer open voor een relatie. NU.nl zet een aantal opvallende passages uit het boek van presentator Bert Kuizenga op een rij.
18/10 17u15  Bill Gates eerder gewaarschuwd voor flirterige mails richting vrouwelijke collegaBill Gates zou in 2008 zijn gewaarschuwd wegens ongepaste e-mails die hij stuurde aan een andere werknemer van Microsoft. Bronnen melden aan The Wall Street Journal dat Gates, over wie eerder bekend werd dat hij een affaire heeft gehad met een vrouwelijke collega, in zijn berichten 'oneerbare voorstellen' deed.
18/10 17u15  Prins Charles is trots op afval prikkende kleinzoonPrins Charles is enorm trots op zijn achtjarige kleinzoon George. De oudste zoon van prins William en Catherine is erg begaan met de staat van de wereld. Hij prikt bijvoorbeeld afval op straat.
18/10 15u15  Ali B heeft nooit de tijd genomen om jeugdtrauma's te verwerkenAli B heeft enkele trauma's aan zijn jeugd overgehouden, maar de artiest en ondernemer heeft nog niet de tijd genomen om bepaalde gebeurtenissen te verwerken. Dat zegt hij in een maandag verschenen interview met AD.
18/10 15u15  Achterklap-updates | Bridget Maasland vinkt activiteit op bucketlist afBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
18/10 14u15  Video | Sneijder verrast echtpaar met Arabisch liedjeRapper Boef deelt een video waarin Wesley Sneijder een liedje in het Arabisch zingt. De oud-voetballer zong het nummer op een feestje voor een vriend en diens echtgenote.
18/10 14u15  Test nu je Achterklap-kennis in de quiz!Weet jij alles van achterklap? Speel dan snel mee met de Achterklap-quiz en maak kans op een The SUB-thuistap van Heineken!
18/10 14u15  Achterklap-updates | Bridget Maasland maakt bucketlist droom waarBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
18/10 12u15  Achterklap-updates | Rick Astley genoot van Greta Thunbergs optredenBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
18/10 11u15  Dochter Bella Hay en Spike te vroeg geboren, gezin verblijft nog in ziekenhuisBella Hay en DI-RECT-gitarist Spike hebben eind vorige maand een kind gekregen. De presentatrice laat maandag via Instagram weten dat het gezin nog in het ziekenhuis verblijft, omdat dochter Lotus te vroeg is geboren.
18/10 09u15  Achterklap-updates | Chantal Janzen gooit goede voornemens overboordBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
18/10 07u15  Kourtney Kardashian en Travis Barker gaan trouwenKourtney Kardashian is door haar vriend Travis Barker ten huwelijk gevraagd. De muzikant van blink-182 vroeg zijn vriendin op het strand van Montecito in de Amerikaanse staat Californië, omringd door rode rozen.
18/10 07u15  Achterklap-updates | André Hazes is terug in NederlandBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
18/10 00u15  Gordon is vertrokken naar Dubai voor 'grootste avontuur uit zijn leven'Gordon is zondag vertrokken naar Dubai. RTL Boulevard toonde een foto waarop hij in het vliegtuig te zien is. Volgens het tv-programma vloog Gordon, samen met zijn vriend Jeffrey, economy class.
17/10 16u15  Acteur Michael Caine gaat toch nog niet met pensioenMichael Caine, die vrijdag in het BBC-radioprogramma Kermode and Mayo's Film Review nog zei dat zijn film Best Sellers waarschijnlijk zijn laatste is, is alweer teruggekomen op zijn uitspraak. De 88-jarige acteur heeft in een interview met Variety laten weten dat hij nog niet met pensioen gaat.
17/10 15u15  Achterklap-updates | Zangeres Froukje cancelt shows vanwege stemproblemenBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
17/10 13u15  Trotse Henny Huisman wordt overgrootvaderHenny Huisman wordt binnenkort overgrootvader. Emma, de 19-jarige kleindochter van de presentator, is zwanger van haar eerste kind. Huisman en zijn vrouw Lia waren blij verrast, zei hij zaterdag in Shownieuws.
17/10 13u15  Achterklap-updates | Douwe Bob en vriendin krijgen dochtertjeBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
17/10 12u15  Veiling paspoortaanvraag Michael Jackson levert mogelijk 75.000 dollar opFans van Michael Jackson kunnen opnieuw een zeldzaam bezit in handen krijgen van de zanger. Het formulier waarmee de King of Pop twintig jaar geleden een nieuw paspoort aanvroeg, wordt binnenkort geveild op de Amerikaanse veilingsite Moments in Time, meldt de Amerikaanse nieuwssite TMZ.
16/10 21u15  Megan Fox en Brian Austin Green tot schikking gekomen in scheidingMegan Fox en Brian Austin Green zijn na een jaar tot een definitieve schikking gekomen in hun scheiding, meldt TMZ zaterdag. Om de scheiding definitief te maken, moet er alleen nog een handtekening worden gezet door een rechter.
16/10 16u15  Rapper Eve zwanger van eerste kindjeEve is in verwachting van haar eerste kind, samen met de Britse autocoureur en zakenman Maximillion Cooper. Dat deelde de 42-jarige rapper vrijdag op Instagram.
16/10 15u15  Britney Spears is bang om iets verkeerds te doen na einde curatorschapBritney Spears zegt dat ze bang is om iets verkeerds te doen nu ze niet meer onder toezicht staat. Dat schrijft de Amerikaanse zangeres op Instagram.
16/10 15u15  Achterklap-updates | Achmed Akkabi vindt dat Mocro Maffia toch prijs verdientBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
16/10 13u15  Vrouw van Sean Penn vraagt scheiding aanDe Australische actrice Leila George, de vrouw van Sean Penn, heeft vrijdag een scheiding aangevraagd, meldt TMZ zaterdag op basis van online documenten. Het acteurskoppel was een jaar getrouwd.
16/10 12u15  Vrouw Sean Penn vraagt scheiding aanSean Penns vrouw, de Australische actrice Leila George, heeft vrijdag een scheiding aangevraagd, meldt TMZ zaterdag op basis van online documenten. Het acteurskoppel was een jaar getrouwd.
16/10 12u15  Linda de Mol hoopt nooit gebruik te hoeven maken van datingappsLinda de Mol kan zich niet voorstellen dat ze ooit op een datingapp belandt. 'Ik hoop het toch niet', vertelt de presentatrice aan De Telegraaf.
15/10 23u15  Rick Paul van Mulligen voelde band met gezin sterker worden na ziekte dochterRick Paul van Mulligen voelde de band met zijn man René van Brakel en vriendin Nina de la Croix, met wie hij twee kinderen heeft, alleen maar sterker worden nadat hun dochter Bowie ziek was geworden.
15/10 16u15  Achterklap-updates | Achmed Akkabi vindt dat cast Mocro Maffia toch prijs verdientBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
15/10 14u15  Ronnie Flex heeft een hekel aan zijn verjaardag door brieven van vaderWaar de meeste mensen genieten van hun verjaardag, ziet Ronnie Flex er eigenlijk altijd tegen op. De 29-jarige muzikant zegt tegen de Volkskrant dat dit komt door zijn vader. Die was er nooit als hij jarig was, maar schreef hem altijd een brief.
15/10 14u15  Achterklap-updates | Yolanthe viert verjaardag Xess XavaBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
15/10 10u15  Achterklap-updates | Stromae blij dat hij weer terug isBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
15/10 08u15  Voormalige *NSYNC-zanger Lance Bass voor het eerst vader gewordenLance Bass en zijn echtgenoot Michael Turchin zijn de ouders van een tweeling geworden. De voormalige *NSYNC-zanger maakte het nieuws zelf bekend via sociale media.
15/10 08u15  Adele lijkt op eerste single van nieuw album te zingen over reden voor scheidingAdele heeft voor het eerst in zes jaar een eerste single van een album uitgebracht en zingt opnieuw over haar persoonlijke leven. In Easy On Me vraagt ze een geliefde niet te hard voor haar te zijn. Daarmee lijkt de Britse te zingen over de reden van haar scheiding van Simon Konecki.
15/10 07u15  Achterklap-updates | Lil Kleine blij met zijn 'vrouw' op 27e verjaardagBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
15/10 07u15  Adele lijkt op Easy On Me te zingen over reden voor scheidingAdele heeft voor het eerst in zes jaar een nieuwe eerste single van een album uitgebracht en zingt opnieuw over haar persoonlijke leven. In Easy On Me vraagt ze een geliefde niet te hard voor haar te zijn en lijkt daarmee te zingen over de reden van haar scheiding van Simon Konecki.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >

Meest gelezen

5x Koningin Elizabeth heeft nacht in ziekenhuis doorgebracht22/10 00u15 - Nu.nl: Achterklap: De Britse Koningin Elizabeth heeft de nacht van woensdag op donderdag in het ziekenhuis doorgebracht, melden bronnen rond Buckingham Palace. Donderdag ging het beter met de 95-jarige koningin en kon ze weer naar huis, waar ze 'lichte taken' heeft volbracht. Wat er met Elizabeth aan de hand is, is niet bekendgemaakt.
4x Achterklap-updates | Floor Jansen in Duitse versie van Beste Zangers21/10 14u15 - Nu.nl: Achterklap: Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
4x Video | Hoe duettenkoning Elton John artiesten helpt (en de kassa laat rinkelen)22/10 07u15 - Nu.nl: Achterklap: Elton Johns nieuwe album The Lockdown Sessions is verschenen. Er staan alleen maar samenwerkingen met andere artiesten op. NU.nl-verslaggever Michiel Vos neemt ons mee in de duettengeschiedenis van de Britse zanger en vertelt waarom hij er zo veel maakt.
3x Nicolaas Veul kwam zichzelf tegen bij opnamen docuserie 100 dagen in je hoofd21/10 09u15 - Nu.nl: Achterklap: Nicolaas Veul kwam zichzelf vrij snel tegen toen hij voor de opnamen van 100 dagen in je hoofd stage liep als zorgbegeleider bij een grote ggz-instelling in Eindhoven.
3x Achterklap-updates | Maik de Boer gaat met de billen bloot21/10 11u15 - Nu.nl: Achterklap: Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
3x In beeld | Kourtney Kardashian deelt foto's van verloving21/10 12u15 - Nu.nl: Achterklap: Travis Barker heeft Kourtney Kardashian ten huwelijk gevraagd. De 42-jarige realityster deelt nu nog meer foto's van dat romantische moment op het strand.
3x Achterklap-updates | Mariah Carey vindt het nog geen tijd voor kersttruien21/10 21u15 - Nu.nl: Achterklap: Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
3x Adele bewaart uitgespuugde kauwgum van Céline Dion in fotolijst22/10 08u15 - Nu.nl: Achterklap: Adele is een groot fan van Céline Dion en keek dan ook niet raar op toen presentator James Corden haar een stukje uitgespuugde kauwgum van de zangeres cadeau deed. De Britse artieste bewaart de kauwgum in een fotolijstje in haar huis, vertelt ze aan Vogue.
3x Achterklap-updates | Elise Schaap is zeventien jaar samen met vriend Wouter22/10 10u15 - Nu.nl: Achterklap: Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
3x Achterklap-updates | Annemarie Keizer is niet gediend van cosmetische ingrepen22/10 15u15 - Nu.nl: Achterklap: Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.

Statistieken

Artikels:
36151
Gelezen:
27798
Aantal lezers nu:
58


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2021 Naar boven