zondag 12 juli 2020, week 28


U bent nu hier: Meer nieuws van Belg.be

Laatste updatecontrole: vandaag om 21u30
 

Belg.be

Verbergen Tonen
12/07 10u15  Whoppie & Floppie’s Sprookjesland veroveren de Zuiderkroon Whoppie & Floppie’s Sprookjesland veroveren de Zuiderkroon. Zuiderkroon opent vanaf 31 juli de deuren van gloednieuw ‘Whoppie en Floppie’s Sprookjesland’! Hilarische West-Vlaamse sprookjesboskonijnen brengen eerste eigen show als apotheose van ultieme sprookjesbeleving. Whoppie en Floppie-show Het gaat hard voor het populaire konijnenduo Whoppie en Floppie! Nadat de pluizige publiekslievelingen de voorbije weken en maanden vanuit […] Het bericht Whoppie & Floppie’s Sprookjesland veroveren de Zuiderkroon verscheen eerst op Belg.be.
12/07 00u15  Wegens groot succes: extra optredens Samson & Marie op 14 juli Wegens groot succes:extra optredens Samson & Marie op 14 juli. Eind vorig jaar werd Marie Verhulst officieel voorgesteld als het nieuwe baasje van Samson. Een taak die ze na 30 jaar overneemt van haar vader Gert. Eind december 2020 is Marie & Samson opnieuw te gast tijdens de afscheidsshow van ‘Samson & Gert’. Ondertussen lanceerden […] Het bericht Wegens groot succes: extra optredens Samson & Marie op 14 juli verscheen eerst op Belg.be.
12/07 00u15  De Romeo’s schenken €12.500 aan Make-A-Wish De Romeo’s schenken €12.500 aan Make-A-Wish. Dat dankzij de verkoop van 500 km Frikandellen XXL! Met een stralende glimlach en een cheque in de hand werden De Romeo’s  na 4 maanden corona-quarantaine opnieuw herenigd. “Het afgelopen jaar zijn er in de Belgische frituren zo’n 1,5 miljoen stuks verkocht. Van onze Romeo’s Frikandel XXL, goed voor […] Het bericht De Romeo’s schenken €12.500 aan Make-A-Wish verscheen eerst op Belg.be.
11/07 17u15  Een schilderij inkaderen, hoe doe je dat? Een schilderij inkaderen, hoe doe je dat? Een schilderij wordt doorgaans gemaakt op een canvas doek. Nadat het werk eenmaal klaar is, kan het in de huidige vorm opgehangen worden aan een muur. Veel canvasdoeken zijn namelijk reeds rondom een houten frame gespannen. Niet iedereen vindt dit echter even fraai. Ben je ook geen liefhebber […] Het bericht Een schilderij inkaderen, hoe doe je dat? verscheen eerst op Belg.be.
11/07 17u15  Horoscopen populair onder jonge vrouwen in België Horoscopen populair onder jonge vrouwen in België Vooral onder jonge hoogopgeleide vrouwen in België is astrologie nu enorm populair. Jaren werd astrologie als zweverig gezien, maar uit onderzoek van horoscoop website Mediumchat.be blijkt dat jonge hoogopgeleide vrouwen in België zich meer interesseren in astrologie dan jonge afgestudeerde Nederlandse en Engelse vrouwen. Waarom geloven deze slimme, […] Het bericht Horoscopen populair onder jonge vrouwen in België verscheen eerst op Belg.be.
11/07 00u15  Dennis Cartier met nieuwe single op eigen label Dennis Cartier met nieuwe single op eigen label. 2020 is gestart met een nog nooit geziene onzekerheid. Ons dagelijks leven werd overhoop gegooid en we moesten ons aanpassen aan de huidige situatie. Veranderen is vooruitgaan, moet Dennis Cartier gedacht hebben. Met zijn nieuwe single ‘Don’t Let Go’ duikt hij de popwereld in. “Ik blijf natuurlijk […] Het bericht Dennis Cartier met nieuwe single op eigen label verscheen eerst op Belg.be.
09/07 00u15  Alwin lanceert de veilige 1,5 meter polonaise Alwin lanceert de veilige 1,5 meter polonaise. Vandaag wordt in Vlaanderen fase 4 van de exitstrategie uitgerold. (trouw)Feesten en evenementen – weliswaar met beperkingen – worden opnieuw toegestaan. Vanaf volgende maand kunnen we ook terug met z’n allen naar de kermis. In navolging van de openingsdans, bedacht zanger Alwin met de ‘1,5 meter polonaise’ een […] Het bericht Alwin lanceert de veilige 1,5 meter polonaise verscheen eerst op Belg.be.
08/07 00u15  Piet Piraat en Samson & Marie ook naar Puurs Piet Piraat en Samson en Marie ook naar Puurs. Piet Piraat en Samson & Marie worden ook toegevoegd aan line-up pop-up concerten. “We hebben ook aan de allerkleinsten gedacht en mogen jong en oud op zondag 12 juli om 14u00 en 18u00 in het Studio 100 Pop-Up Theater verwelkomen op de ‘Piet Piraat en Samson […] Het bericht Piet Piraat en Samson & Marie ook naar Puurs verscheen eerst op Belg.be.
06/07 00u15  De Romeo’s zullen donderdag geld schenken geld aan Make-A-Wish De Romeo’s zullen donderdag geld schenken aan Make-A-Wish. Door het coronavirus hebben ze elkaar de voorbije 4 maanden niet meer fysiek gezien. Via WhatsApp en ook telefonisch hadden ze wel dagelijks contact. Gelukkig komt aan die situatie donderdagmiddag een einde. Want dan zijn De Romeo’s te gast bij Make-A-Wish Belgium – Vlaanderen. Make a wish […] Het bericht De Romeo’s zullen donderdag geld schenken geld aan Make-A-Wish verscheen eerst op Belg.be.
05/07 00u15  De verhaalellementen aan de jachthaven gisteren ingewandeld De verhaalellementen aan de jachthaven werden gisteren ingewandeld door Blankenbergs burgemeester Daphné Dumery. Omstreeks 16u werd er gestart op de hoek van de Franchommelaan en de Leopoldstraat. Samen met een deel van het college en enkele geïnteresseerden werden de verschillende verhaalellementen bezocht. Leopoldpark De wandeling loopt dwars door het Leopoldpark waar verschillende (sprookjes) taferelen opgesteld […] Het bericht De verhaalellementen aan de jachthaven gisteren ingewandeld verscheen eerst op Belg.be.
Laatste update: vandaag om 10u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
Geen oude hoofdpunten gevonden.


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >

Meest gelezen

2x De Romeo’s schenken €12.500 aan Make-A-Wish12/07 00u15 - Belg.be: De Romeo’s schenken €12.500 aan Make-A-Wish. Dat dankzij de verkoop van 500 km Frikandellen XXL! Met een stralende glimlach en een cheque in de hand werden De Romeo’s  na 4 maanden corona-quarantaine opnieuw herenigd. “Het afgelopen jaar zijn er in de Belgische frituren zo’n 1,5 miljoen stuks verkocht. Van onze Romeo’s Frikandel XXL, goed voor […] Het bericht De Romeo’s schenken €12.500 aan Make-A-Wish verscheen eerst op Belg.be.
2x Wegens groot succes: extra optredens Samson & Marie op 14 juli12/07 00u15 - Belg.be: Wegens groot succes:extra optredens Samson & Marie op 14 juli. Eind vorig jaar werd Marie Verhulst officieel voorgesteld als het nieuwe baasje van Samson. Een taak die ze na 30 jaar overneemt van haar vader Gert. Eind december 2020 is Marie & Samson opnieuw te gast tijdens de afscheidsshow van ‘Samson & Gert’. Ondertussen lanceerden […] Het bericht Wegens groot succes: extra optredens Samson & Marie op 14 juli verscheen eerst op Belg.be.
2x Whoppie & Floppie’s Sprookjesland veroveren de Zuiderkroon12/07 10u15 - Belg.be: Whoppie & Floppie’s Sprookjesland veroveren de Zuiderkroon. Zuiderkroon opent vanaf 31 juli de deuren van gloednieuw ‘Whoppie en Floppie’s Sprookjesland’! Hilarische West-Vlaamse sprookjesboskonijnen brengen eerste eigen show als apotheose van ultieme sprookjesbeleving. Whoppie en Floppie-show Het gaat hard voor het populaire konijnenduo Whoppie en Floppie! Nadat de pluizige publiekslievelingen de voorbije weken en maanden vanuit […] Het bericht Whoppie & Floppie’s Sprookjesland veroveren de Zuiderkroon verscheen eerst op Belg.be.
0x De verhaalellementen aan de jachthaven gisteren ingewandeld05/07 00u15 - Belg.be: De verhaalellementen aan de jachthaven werden gisteren ingewandeld door Blankenbergs burgemeester Daphné Dumery. Omstreeks 16u werd er gestart op de hoek van de Franchommelaan en de Leopoldstraat. Samen met een deel van het college en enkele geïnteresseerden werden de verschillende verhaalellementen bezocht. Leopoldpark De wandeling loopt dwars door het Leopoldpark waar verschillende (sprookjes) taferelen opgesteld […] Het bericht De verhaalellementen aan de jachthaven gisteren ingewandeld verscheen eerst op Belg.be.
0x De Romeo’s zullen donderdag geld schenken geld aan Make-A-Wish06/07 00u15 - Belg.be: De Romeo’s zullen donderdag geld schenken aan Make-A-Wish. Door het coronavirus hebben ze elkaar de voorbije 4 maanden niet meer fysiek gezien. Via WhatsApp en ook telefonisch hadden ze wel dagelijks contact. Gelukkig komt aan die situatie donderdagmiddag een einde. Want dan zijn De Romeo’s te gast bij Make-A-Wish Belgium – Vlaanderen. Make a wish […] Het bericht De Romeo’s zullen donderdag geld schenken geld aan Make-A-Wish verscheen eerst op Belg.be.
0x Piet Piraat en Samson & Marie ook naar Puurs08/07 00u15 - Belg.be: Piet Piraat en Samson en Marie ook naar Puurs. Piet Piraat en Samson & Marie worden ook toegevoegd aan line-up pop-up concerten. “We hebben ook aan de allerkleinsten gedacht en mogen jong en oud op zondag 12 juli om 14u00 en 18u00 in het Studio 100 Pop-Up Theater verwelkomen op de ‘Piet Piraat en Samson […] Het bericht Piet Piraat en Samson & Marie ook naar Puurs verscheen eerst op Belg.be.
0x Alwin lanceert de veilige 1,5 meter polonaise09/07 00u15 - Belg.be: Alwin lanceert de veilige 1,5 meter polonaise. Vandaag wordt in Vlaanderen fase 4 van de exitstrategie uitgerold. (trouw)Feesten en evenementen – weliswaar met beperkingen – worden opnieuw toegestaan. Vanaf volgende maand kunnen we ook terug met z’n allen naar de kermis. In navolging van de openingsdans, bedacht zanger Alwin met de ‘1,5 meter polonaise’ een […] Het bericht Alwin lanceert de veilige 1,5 meter polonaise verscheen eerst op Belg.be.
0x Dennis Cartier met nieuwe single op eigen label11/07 00u15 - Belg.be: Dennis Cartier met nieuwe single op eigen label. 2020 is gestart met een nog nooit geziene onzekerheid. Ons dagelijks leven werd overhoop gegooid en we moesten ons aanpassen aan de huidige situatie. Veranderen is vooruitgaan, moet Dennis Cartier gedacht hebben. Met zijn nieuwe single ‘Don’t Let Go’ duikt hij de popwereld in. “Ik blijf natuurlijk […] Het bericht Dennis Cartier met nieuwe single op eigen label verscheen eerst op Belg.be.
0x Horoscopen populair onder jonge vrouwen in België11/07 17u15 - Belg.be: Horoscopen populair onder jonge vrouwen in België Vooral onder jonge hoogopgeleide vrouwen in België is astrologie nu enorm populair. Jaren werd astrologie als zweverig gezien, maar uit onderzoek van horoscoop website Mediumchat.be blijkt dat jonge hoogopgeleide vrouwen in België zich meer interesseren in astrologie dan jonge afgestudeerde Nederlandse en Engelse vrouwen. Waarom geloven deze slimme, […] Het bericht Horoscopen populair onder jonge vrouwen in België verscheen eerst op Belg.be.
0x Een schilderij inkaderen, hoe doe je dat?11/07 17u15 - Belg.be: Een schilderij inkaderen, hoe doe je dat? Een schilderij wordt doorgaans gemaakt op een canvas doek. Nadat het werk eenmaal klaar is, kan het in de huidige vorm opgehangen worden aan een muur. Veel canvasdoeken zijn namelijk reeds rondom een houten frame gespannen. Niet iedereen vindt dit echter even fraai. Ben je ook geen liefhebber […] Het bericht Een schilderij inkaderen, hoe doe je dat? verscheen eerst op Belg.be.

Statistieken

Artikels:
27673
Gelezen:
9038
Aantal lezers nu:
60


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2020 Naar boven