vrijdag 22 oktober 2021, week 42


U bent nu hier: Meer nieuws van Het Laatste Nieuws: Bizar

Laatste updatecontrole: vandaag om 20u30
 

Het Laatste Nieuws: Bizar

Verbergen Tonen
22/10 18u15  Tv-serie 'steelt' foto van Nederlandse influencer en vervangt haar door Chinese actrice: “Wat is dit?” Een Chinese televisieserie die zonder toestemming een romantische foto van jou en je partner gebruikt, maar jouw gezicht er voor het gemak even uitknipt. Het overkwam Rianne Meijer, een Nederlandse influencer met honderdduizenden volgers. De goedlachse contentcreator uit Amsterdam gaat na haar bijzondere ontdekking de wereld over.
22/10 11u15  “Oh wat lekker! Fijn. Seks!” Holle Bolle Gijs lijkt het wel erg bont te maken in de Efteling, maar hij bedoelt het gelukkig niet zo “Oh wat lekker! Fijn. Seks. Seks!” Het is niet meteen iets wat je uit de mond van de populaire ‘afvalvreter’ Holle Bolle Gijs in de Efteling verwacht. Hij bedoelt het voor de duidelijkheid ook niet zo. Maar toch is het exact wat een fervente Eftelingganger hoorde toen hij onlangs in het Nederlandse pretpark was. En hij is niet alleen. Omroep Brabant contacteerde meteen de parkwoordvoerder om een woordje uitleg.
22/10 00u15  Tweejarig jongetje schiet mama dood tijdens videovergadering in VS Een tweejarige heeft in de VS zijn mama doodgeschoten terwijl die deelnam aan een videovergadering via internet. Het drama vond plaats op 11 augustus in Florida. De vader van het kind is dinsdag gearresteerd omdat hij zijn wapen niet buiten het bereik van het kind opgeborgen had.
21/10 17u15  IN BEELD. Of Daniele haar droomhuis zomaar zou laten gesloopt worden? Nee, ze trekt het over het water naar haar eigen grond Verhuizen is op zichzelf al een stresserend gebeuren. Laat staan dat je ook het huis zelf doodleuk verhuist én dat nog eens over het water ook. Toch is dat exact wat Daniele Penney en haar man Kirk hebben gedaan. En het waren de afgebeten nagels meer dan waard. Nu staat het ultieme droomhuis van de Canadese op het plekje van haar dromen in plaats van dat het gesloopt wordt. En wat een uitzicht!
21/10 12u15  Na negentien miskramen zet Cary baby van 6,4 kilo op de wereld In Glendale (Arizona) is een vrouw bevallen van een baby van maar liefst 6,39 kilogram. De prestatie is des te opmerkelijker omdat Cary Patonai in het verleden met negentien miskramen af te rekenen kreeg. Tussendoor had ze met Devlen (10) en Everett (2) wel twee gezonde jongens op de wereld gezet.
21/10 11u15  Bijzondere redding: vijf sikh mannen knopen tulbanden aan elkaar om wandelaars uit woeste rivier te redden Een groep sikhs in Canada heeft twee wandelaars op een inventieve manier kunnen redden. Zo gebruikten de mannen hun tulbanden als touwen om de hulpeloze wandelaars uit de woeste rivier te helpen. “Het sikhisme (een gods­dienst met in­vloe­den uit zo­wel het hin­doeïs­me als de is­lam), leert ons om mensen te helpen op elk mogelijke manier... zelfs met onze tulband”, aldus een van de sihks.
21/10 00u15  Duitser (25) negeert 64 keer rood licht in afgesloten Gotthardtunnel Een Duitse automobilist die door de afgesloten Gotthardtunnel reed, negeerde 64 maal een rood licht. Toen hij al bijna licht zag aan het eind van de tunnel merkte hij pas dat er iets niet klopte.
21/10 00u15  Vrouw (38) bedreigt bezorger met airsoftpistool omdat pizza te laat geleverd wordt Op 2 mei bedreigde een vrouw (38) uit Kortessem een pizzakoerier met een namaakpistool omdat haar pizza te lang op zich liet wachten. Daarvoor kreeg ze niet alleen een effectieve celstraf van tien maanden, ze moet nu ook een boete van 8.800 euro betalen voor de bedreiging en het bezit van amfetamines die de politie in haar handtas vond. Zo werd het een wel heel dure pizza.
20/10 11u15  Bizar record: hagelstenen “zo groot als pompelmoezen” tijdens zware storm in Australië Zo groot had Australië ze nog nooit gezien. Tijdens een zware storm in Queensland werden de inwoners overvallen door gigantische hagelstenen. Een daarvan bleek maar liefst 16 centimeter groot, een nieuw record.
20/10 10u15  Bizar: Brit krijgt boete in de bus nadat camera T-shirt van vrouw aanziet voor zijn nummerplaat Toen een Britse automobilist onlangs een boete binnenkreeg voor rijden op een busbaan, wist hij meteen dat er iets misgelopen moest zijn. Hij was namelijk helemaal niet op die locatie geweest. Toen hij vervolgens een foto opvroeg van de overtreding, keek hij al helemaal vreemd op. Bleek dat de camera een T-shirt van een wandelaar verkeerd had geïnterpreteerd.
20/10 10u15  Australiër haalt zendertje van witte haai en veroorzaakt zeven keer vals alarm Een visser is in het zuidoosten van Australië beschuldigd van het “onverantwoord veroorzaken van nodeloze angst” met behulp van een haaienalarm.
20/10 10u15  Schildpad met twee hoofden en zes pootjes gevonden in Verenigde Staten In het Amerikaanse Cape Cod in Massachusetts hebben dierenartsen zich ontfermd over een heel bijzonder schildpadje, of eigenlijk twee samengegroeide schildpadjes, ongeveer ter grootte van een kipnugget. Het wezentje heeft twee hoofdjes en zes pootjes.
20/10 10u15  Canadese schrikt wakker van ingelagen meteoriet op kopkussen Een Canadese oma is ’s nachts aan de dood ontsnapt toen ze van een harde knal wakker schoot en stukjes steen en stof op haar gezicht voelde. Het bleek een ingeslagen meteoriet.
20/10 10u15  De regering van dit arme land kocht 40 Maserati's en drie Bentley's voor eenmalige topontmoeting Een vloot Maserati’s, gekocht door de regering van Papoea-Nieuw-Guinea voor een eenmalige topontmoeting in 2018, staat nu te koop met een megakorting.
20/10 10u15  Rendier na twee jaar eindelijk verlost van zware autoband om zijn nek Een rendier dat al zeker twee jaar met een zware autoband om zijn nek door de heuvels van de Amerikaanse staat Colorado zwierf, is eindelijk van het obstakel verlost. Natuurbeheerders wisten het beest zaterdagavond te traceren, waarna het kon worden verdoofd.
Laatste update: vandaag om 18u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
19/10 16u15  Man in Israël stijgt per ongeluk mee op met luchtballon en sterft na val van 100 meterEen 28-jarige man is in Israël overleden nadat hij van een luchtballon is gevallen. Volgens de lokale politie zou de man een val van 100 meter hebben gemaakt.
19/10 12u15  China komt mogelijk met nieuwe wet om ouders van “stoute kinderen” te straffenIn China komt er mogelijk een nieuwe wet om niet enkel stoute kinderen, maar ook hun ouders te straffen. Zo wil Peking ouders of voogden verantwoordelijk stellen indien hun kinderen zich slecht gedragen of misdaden plegen. “Er zijn veel redenen waarom adolescenten zich misdragen, en het gebrek aan opvoeding of een ongeschikte opvoeding zijn de grootste oorzaken”, aldus Zang Tiewei, de woordvoerder van het Nationaal Volkscongres.
19/10 11u15  Voetbalfan haalt in één keer 48 pintjes voor zijn vriendenHet Nederlandse voetbal heeft een nieuwe held. Christiaan Roetgering (23), fan van FC Twente, liet zich fotograferen toen hij voor zijn vijftien vrienden bier ging halen. Maar hij had geen zin om heen en weer te lopen. “Dus nam ik alles maar in één keer mee”, vertelt Christiaan. Een prestatie die niet onopgemerkt bleef.
19/10 00u15  Atheneum Namen vraagt 2.000 euro voor schoolreis naar New YorkOuders van leerlingen van het Atheneum van Namen wisten niet wat ze hoorden toen ze per brief geïnformeerd werden over de prijs van de geplande laatstejaarsreis voor 2023. Die is namelijk geraamd op maar liefst 2.000 euro. De bestemming is dan ook niet alledaags: New York City.
19/10 00u15  Bierfiets rijdt door rood voor ogen van politieagenten: rijbewijs kwijtDe bestuurder van een ‘bierfiets’ is zaterdagnamiddag zijn rijbewijs kwijtgespeeld omdat hij tijdens een uitje met passagiers dronken met zijn fiets door een rood stoplicht reed voor de ogen van de politie. Dat gebeurde toen hij het politiekantoor aan de Quinten Matsijslei passeerde. Aangezien niemand van de passagiers nog in staat was om de bestuurdersfunctie over te nemen, moest het gezelschap te voet verder.
19/10 00u15  Bosniër bouwt draaiend huis om echtgenote te plezieren: “Nu kan ze zelf kiezen wat ze ziet als ze door het raam kijkt”In de gemeente Srbac in Bosnië-Herzegovina had de 72-jarige Vojin Kusic onlangs wel een erg speciale verrassing voor zijn vrouw. De man bouwde namelijk een ronddraaiend huis. Op die manier kan zijn echtgenote Ljubica nu kiezen wat ze ziet wanneer ze uit het raam kijkt. Kusic heeft het huis helemaal zelf ontworpen en bouwde het met behulp van de elektrische motoren en wielen van een oud militair voertuig.
18/10 15u15  Duitse politie rukt massaal uit voor jongen met geweer... gemaakt uit legoblokjesIn de Zuid-Duitse stad Lindau heeft een tiener een grote politieactie veroorzaakt nadat hij “in een camouflagepak en met een geweer” door iemand werd opgemerkt. Omdat het onduidelijk was of het om een gevaarlijke situatie ging, zette de politie meerdere patrouillewagens in, maar dat bleek achteraf niet nodig. Zo was het pistool van de 15-jarige jongen volledig uit Lego gemaakt.
18/10 10u15  Mysterie opgelost in Frankrijk: zo kwam bestelwagen op een bushokje terechtDe afgelopen week waren media in Frankrijk in de ban van een Peugeot Partner-bestelbusje dat in de Franse gemeente Plounéventer op mysterieuze wijze op een bushokje terecht was gekomen.
18/10 09u15  Bewoners verrast: oude, vieze beelden in tuin blijken honderdduizenden euro's waardEen Brits koppel leeft al een week lang op een roze wolk. De oude, verweerde, met cement gerepareerde sfinxen die al jaren mos stonden te verzamelen in hun tuin, bleken op een veiling honderdduizenden euro's waard. In een kwartier tijd liep de prijs op van 237 euro tot recordhoogte.
18/10 00u15  13-jarige jongen schiet zijn vader dood met kogel door het hoofdEen 13-jarige jongen werd zaterdag in de Franse stad Nancy in voorlopige hechtenis genomen en aangeklaagd wegens moord nadat hij zijn vader een kogel door het hoofd had gejaagd.
18/10 00u15  Zwaarste Europese pompoen komt uit Toscane, op één na zwaarste uit BelgiëDe zwaarste pompoen van Europa komt uit het Italiaanse Toscane. Bij het Europese kampioenschap klokte het Italiaanse zwaargewicht af op 1.217,5 kilogram. Het zilver ging naar de Belg Mario Vangeel, wiens pompoen 1.106,5 kilogram in de weegschaal legde. Dat heeft de organisatie van het EK in het Duitse Ludwigsburg zondag bekendgemaakt.
18/10 00u15  Spaanse aartsbisschop biedt excuses aan nadat artiesten gewaagde muziekvideo opnemen in kathedraalDe aartsbisschop van Toledo, Francisco Cerró, heeft zijn verontschuldigingen aangeboden nadat twee artiesten een gewaagde muziekvideo hebben opgenomen in de kathedraal van de Spaanse stad. De Spaanse rapper C. Tangana en de Argentijnse zangeres Nathy Peluso filmden delen van hun muziekvideo voor het nummer ‘Ateo’ (‘Atheist’) in de kathedraal, tot groot ongenoegen van heel wat religieuzen.
18/10 00u15  Rus zonder benen beklimt Himalayaberg van 8.163 meterHet is Rustam Nabiev, een Rus wiens beide benen geamputeerd zijn, gelukt om een 8.163 meter hoge berg in het Himalaya-gebergte te beklimmen. De Nepalese autoriteiten bevestigden dat de man op 2 oktober tot op de top van de Manaslu is geraakt.
17/10 00u15  IN BEELD. Cosplayers naar New York voor eerste Comic Con sinds coronaTienduizenden fans van superheldenfilms, strips, anime en videogames zijn afgezakt naar New York City voor de eerste ‘Comic Con’ sinds de uitbraak van het coronavirus.
17/10 00u15  Nederlandse hulpdiensten vinden speakers met babygehuil in ondergrondse vuilcontainersHulpdiensten in de Nederlandse stad Zoetermeer (provincie Zuid-Holland) zijn vrijdag en zaterdag afgegaan op meldingen over babygehuil uit ondergrondse vuilcontainers. Uiteindelijk bleek dat de geluiden uit bluetooth-speakers kwamen, bevestigt een woordvoerster van de politie.
17/10 00u15  Pikante video in kathedraal Toledo doet stof opwaaien: “Excuses aan alle katholieken die zich hierdoor beledigd voelen”Dansende lijven die tegen elkaar aanschurken in de kathedraal van Toledo? Gelovigen wisten even niet wat ze zagen toen ze de nieuwe clip van rapper C Tangana onder ogen kregen. De lokale aartsbisschop verontschuldigde zich bij alle katholieken die zich hierdoor beledigd voelden. “Ik wist op voorhand niets van dit project”, klinkt het.
17/10 00u15  's Werelds snelste grasmaaier haalt 230 km/uEen Brit is met zijn omgebouwde zitmaaier erin geslaagd het wereldsnelheidsrecord voor grasmaaiers scherper te stellen. Tony Edwards haalde met zijn grasmaaier een topsnelheid van liefst 143,19 mijl of omgerekend 230,44 kilometer per uur. Hij krijgt een vermelding in het Guinness Recordboek.
17/10 00u15  Stier breekt uit en gaat op stap in centrum van AywailleEen stier is deze namiddag ontsnapt uit zijn wei en naar het centrum van Aywaille (provincie Luik) getrokken. Niemand raakte gewond bij het uitstapje.
17/10 00u15  Overstroomd restaurant in Thailand wordt hotspot: “Klanten vinden het leuk om te eten in het water”In Thailand is een overstroomd restaurant getransformeerd tot een ware hotspot. Door een recente tropische storm en hevige moessonregens trad een rivier dichtbij het restaurant uit zijn oevers. De veranderende getijden zorgen er bovendien voor dat de eetplaats nu dagelijks onder water staat. Dat heeft verrassend genoeg net meer klanten gelokt. Zo vinden de gasten het een bijzondere ervaring om in het water te eten.
17/10 00u15  Twee mannen gered nadat ze 29 dagen verloren waren op zee, maar zo erg vonden ze het niet eens: “Was eigenlijk wel eens leuke pauze van alles”Ze overleefden op appelsienen die ze bij hadden, kokosnoten die in zee waren beland en langs hun boot voorbij kwamen, en regenwater dat ze slim wisten op te vangen: twee mannen zijn na 29 dagen dolen op zee gered, in totaal waren ze 400 kilometer afgedreven. Opvallend: hoewel ze compleet verzwakt werden gered, vonden ze hun ongelofelijke avontuur niet eens zo heel erg. “Het was eigenlijk wel eens een leuke pauze van corona en zo”, getuigt één van hen.
17/10 00u15  Wegenarbeiders halen dronken slapende student (21) ’s ochtends uit asfalteermachine: “Dit had véél erger kunnen aflopen”Een 21-jarige student uit Oud-Heverlee is vrijdagochtend dankzij alerte wegenarbeiders aan ernstige kwetsuren of erger ontsnapt. Tegen beter weten in was de twintiger in een dronken roes in een asfalteermachine in slaap gesukkeld.
17/10 00u15  Man overleeft val van negende verdieping door op auto te landenIn New Jersey heeft een man volgens The New York Post een val van negen verdiepingen overleefd. Hij kwam terecht op een BMW, stond recht, en vroeg wat er gebeurd was. Hij wilde wegwandelen, maar omstaanders hielden hem ter plaatse tot de hulpdiensten er waren.
17/10 00u15  Bruine beer 480 Otis wint ‘Fat Bear Week' en wordt bekroond tot dikste beerDe bruine beer 480 Otis is verkozen als winnaar van de ‘Fat Bear Week’, een jaarlijkse online wedstrijd waarbij de dikste beer van het nationale park Katmai in Alaska wordt bekroond. De beer zal nu de titel van Bear 747, de winnaar van vorig jaar, overnemen. Met een leeftijd van 25 jaar is Otis een van de oudste beren in het park, dat ongeveer 4,1 miljoen hectaren groot is en in totaal ongeveer 2.200 beren telt.
17/10 00u15  In sloot belande Nederlander laat bericht achter op auto: “Niet zoeken, ik ben veilig thuis”De bestuurder van een in de sloot belande auto in het Nederlandse Wervershoof (provincie Noord-Holland) heeft de hulpdiensten op opmerkelijke wijze geholpen door een bericht op zijn voertuig achter te laten.
15/10 21u15  Zeldzame eerste druk van Harry Potter-boek verkocht voor bijna 33.000 euro door niemand minder dan... Harry PotterOp een veiling in het Britse Etwall is een zeldzaam exemplaar van het boek ‘Harry Potter and The Philosopher's Stone’ van de Britse schrijfster J.K. Rowling verkocht voor 27.500 pond (bijna 33.000 euro). Opvallend is de naam van de 33-jarige verkoper: Harry Potter.
15/10 18u15  Eerlijke tiener uit Liberia vindt 43.000 euro en bezorgt het terug aan eigenaar: “Door mijn heldendaad heeft de president me uitgenodigd”Een jongeman uit Liberia, een land gelegen aan de westkust van Afrika, is een nationale held geworden nadat hij 50.000 dollar (zo’n 43.000 euro) op straat vond en het geld aan de rechtmatige eigenaar teruggaf. De 18-jarige Emmanuel Tuloe is door zijn heldendaad uitgenodigd door de president van de republiek George Weah voor een ontmoeting die volgende week zal plaatsvinden.
15/10 12u15  Nieuw-Zeeland stuurt nationale tovenaar (88) na 23 jaar de laan uitSinds 1998 stond Ian Brackenbury Channell als ‘Wizard’ op de payroll van de Nieuw-Zeelandse stad Christchurch. Maar die zet het contract van bijna 10.000 euro per jaar voor de tovenaarskunsten van de inmiddels 88-jarige man nu stop. Zo komt er een einde aan misschien wel de enige officieel door de staat aangeduide tovenaar ter wereld.
15/10 10u15  Snelheidsduivel is nieuwe Lamborghini na twee uur alweer mogelijk voorgoed kwijt door nieuwe wetEen inwoner van Noorwegen heeft niet lang kunnen genieten van zijn in Duitsland gekochte Lamborghini Huracán. Enkele uren na de aankoop werd hij al door de Deense politie van de weg gehaald toen hij 236 kilometer per uur reed.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >

Meest gelezen

5x Tweejarig jongetje schiet mama dood tijdens videovergadering in VS22/10 00u15 - Het Laatste Nieuws: Bizar: Een tweejarige heeft in de VS zijn mama doodgeschoten terwijl die deelnam aan een videovergadering via internet. Het drama vond plaats op 11 augustus in Florida. De vader van het kind is dinsdag gearresteerd omdat hij zijn wapen niet buiten het bereik van het kind opgeborgen had.
3x Bijzondere redding: vijf sikh mannen knopen tulbanden aan elkaar om wandelaars uit woeste rivier te redden21/10 11u15 - Het Laatste Nieuws: Bizar: Een groep sikhs in Canada heeft twee wandelaars op een inventieve manier kunnen redden. Zo gebruikten de mannen hun tulbanden als touwen om de hulpeloze wandelaars uit de woeste rivier te helpen. “Het sikhisme (een gods­dienst met in­vloe­den uit zo­wel het hin­doeïs­me als de is­lam), leert ons om mensen te helpen op elk mogelijke manier... zelfs met onze tulband”, aldus een van de sihks.
3x Na negentien miskramen zet Cary baby van 6,4 kilo op de wereld21/10 12u15 - Het Laatste Nieuws: Bizar: In Glendale (Arizona) is een vrouw bevallen van een baby van maar liefst 6,39 kilogram. De prestatie is des te opmerkelijker omdat Cary Patonai in het verleden met negentien miskramen af te rekenen kreeg. Tussendoor had ze met Devlen (10) en Everett (2) wel twee gezonde jongens op de wereld gezet.
3x IN BEELD. Of Daniele haar droomhuis zomaar zou laten gesloopt worden? Nee, ze trekt het over het water naar haar eigen grond21/10 17u15 - Het Laatste Nieuws: Bizar: Verhuizen is op zichzelf al een stresserend gebeuren. Laat staan dat je ook het huis zelf doodleuk verhuist én dat nog eens over het water ook. Toch is dat exact wat Daniele Penney en haar man Kirk hebben gedaan. En het waren de afgebeten nagels meer dan waard. Nu staat het ultieme droomhuis van de Canadese op het plekje van haar dromen in plaats van dat het gesloopt wordt. En wat een uitzicht!
3x “Oh wat lekker! Fijn. Seks!” Holle Bolle Gijs lijkt het wel erg bont te maken in de Efteling, maar hij bedoelt het gelukkig niet zo22/10 11u15 - Het Laatste Nieuws: Bizar: “Oh wat lekker! Fijn. Seks. Seks!” Het is niet meteen iets wat je uit de mond van de populaire ‘afvalvreter’ Holle Bolle Gijs in de Efteling verwacht. Hij bedoelt het voor de duidelijkheid ook niet zo. Maar toch is het exact wat een fervente Eftelingganger hoorde toen hij onlangs in het Nederlandse pretpark was. En hij is niet alleen. Omroep Brabant contacteerde meteen de parkwoordvoerder om een woordje uitleg.
2x Schildpad met twee hoofden en zes pootjes gevonden in Verenigde Staten20/10 10u15 - Het Laatste Nieuws: Bizar: In het Amerikaanse Cape Cod in Massachusetts hebben dierenartsen zich ontfermd over een heel bijzonder schildpadje, of eigenlijk twee samengegroeide schildpadjes, ongeveer ter grootte van een kipnugget. Het wezentje heeft twee hoofdjes en zes pootjes.
2x Vrouw (38) bedreigt bezorger met airsoftpistool omdat pizza te laat geleverd wordt21/10 00u15 - Het Laatste Nieuws: Bizar: Op 2 mei bedreigde een vrouw (38) uit Kortessem een pizzakoerier met een namaakpistool omdat haar pizza te lang op zich liet wachten. Daarvoor kreeg ze niet alleen een effectieve celstraf van tien maanden, ze moet nu ook een boete van 8.800 euro betalen voor de bedreiging en het bezit van amfetamines die de politie in haar handtas vond. Zo werd het een wel heel dure pizza.
1x Rus zonder benen beklimt Himalayaberg van 8.163 meter18/10 00u15 - Het Laatste Nieuws: Bizar: Het is Rustam Nabiev, een Rus wiens beide benen geamputeerd zijn, gelukt om een 8.163 meter hoge berg in het Himalaya-gebergte te beklimmen. De Nepalese autoriteiten bevestigden dat de man op 2 oktober tot op de top van de Manaslu is geraakt.
1x Spaanse aartsbisschop biedt excuses aan nadat artiesten gewaagde muziekvideo opnemen in kathedraal18/10 00u15 - Het Laatste Nieuws: Bizar: De aartsbisschop van Toledo, Francisco Cerró, heeft zijn verontschuldigingen aangeboden nadat twee artiesten een gewaagde muziekvideo hebben opgenomen in de kathedraal van de Spaanse stad. De Spaanse rapper C. Tangana en de Argentijnse zangeres Nathy Peluso filmden delen van hun muziekvideo voor het nummer ‘Ateo’ (‘Atheist’) in de kathedraal, tot groot ongenoegen van heel wat religieuzen.
1x China komt mogelijk met nieuwe wet om ouders van “stoute kinderen” te straffen19/10 12u15 - Het Laatste Nieuws: Bizar: In China komt er mogelijk een nieuwe wet om niet enkel stoute kinderen, maar ook hun ouders te straffen. Zo wil Peking ouders of voogden verantwoordelijk stellen indien hun kinderen zich slecht gedragen of misdaden plegen. “Er zijn veel redenen waarom adolescenten zich misdragen, en het gebrek aan opvoeding of een ongeschikte opvoeding zijn de grootste oorzaken”, aldus Zang Tiewei, de woordvoerder van het Nationaal Volkscongres.

Statistieken

Artikels:
35985
Gelezen:
26227
Aantal lezers nu:
58


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2021 Naar boven