vrijdag 22 oktober 2021, week 42


U bent nu hier: Meer nieuws van De Standaard: Beroemd en Bizar

Laatste updatecontrole: vandaag om 21u00
 

De Standaard: Beroemd en Bizar

Verbergen Tonen
22/10 00u15  Lil’ Kleine voor rechtbank na mishandeling Het Nederlandse open­baar ministerie gaat rapper Lil’ Kleine vervolgen voor mishandeling. De rapper moet op 8 september ­samen met twee mannen van 49 en 51 jaar uit Boxtel verschijnen voor de rechtbank in Amsterdam. De zaak wordt dan nog niet inhoudelijk behandeld.
22/10 00u15  Antwerp-trainer Brian Priske verschijnt halfnaakt op de persconferentie na kwalificatie Brian Priske (44), de Deense coach van Antwerp, verscheen op de persconferentie in ontbloot bovenlijf en met handdoek rond het middel. Een gevolg van een weddenschap, zo bleek.
21/10 00u15  Na 5,5 miljoen downloads opgemerkt: Covid Safe App gebruikt gekaapte Europese vlag Het duurde 5,5 miljoen downloads voor een wakkere burger opmerkte dat de Europese vlag op onze Covid Safe App verkeerd is.
21/10 00u15  Nathalie Meskens bevallen van zoontje VTM-presentatrice Nathalie Meskens is deze week bevallen van een tweede kindje. Samen met haar partner Nadim kreeg ze een zoontje, Loé.
21/10 00u15  Regi stippelt eigen wandelroute uit Gouden platen, Zomerhits, een talentenjacht op tv en een radioshow op Qmusic: de dagen van Regi Penxten zijn tegenwoordig goed gevuld. En toch gaat hij elke dag minstens vijf kilometer wandelen. Het inspireerde hem tot een nieuwe wandeltocht in zijn thuisprovincie Limburg.
20/10 10u15  Jennifer Lawrence is zwanger van eerste kindje Hollywoodactrice Jennifer Lawrence (31) en haar echtgenoot Cooke Maroney (37) verwachten hun eerste kindje. Dat melden Amerikaanse media.
20/10 10u15  Kanye West vraagt nu ook officieel naamsverandering aan Kanye West heeft nu ook officieel een aanvraag ingediend bij het hooggerechtshof van Californië voor het wijzigen van zijn naam. De 44-jarige rapper en producer wil voortaan als ‘Ye’ door het leven gaan, zonder middelste naam of achternaam.
20/10 10u15  Eva De Roo en Jan Paternoster verwachten tweede kind Op Instagram laat Studio Brussel-presentatrice Eva De Roo weten dat zij en haar man, muzikant Jan Paternoster, een tweede kindje verwachten. Hun zoontje Lucca vierde in juni zijn eerste verjaardag.
19/10 23u15  Vader Meghan Markle vraagt om kleinkinderen te kunnen zien Tomas Markle, de vader Meghan, vindt dat hij de mogelijkheid moet krijgen om zijn kleinkinderen Archie en Lilibet te leren kennen. Dat heeft hij duidelijk gemaakt in een interview met de Britse zender ITV.
19/10 09u15  Nikkie de Jager krijgt wassen beeld in Madame Tussauds Amsterdam Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, heeft haar eigen wassen beeld onthuld in Madame Tussauds Amsterdam. Haar beeld staat in een interactieve ‘fashion backstage’ set.
19/10 00u15  Honderden luchtballonnen stijgen op tijdens festival in VS Honderden ballonnen stegen zaterdag op in Albuquerque, in alle denkbare kleuren, vormen en maten. In de Amerikaanse stad is zaterdag het internationale luchtballonfestival van start gegaan. Door de coronapandemie kon het negendaagse evenement vorig jaar niet doorgaan. Dit jaar kiezen 548 ballonnen er het luchtruim. Bekijk de ballonnen in bovenstaande video
19/10 00u15  Tientallen toeristen vallen in rivier wanneer ketting van hangbrug het begeeft Tientallen toeristen beleefden vrijdag bange momenten in de Chinese stad Zhengzhou. Enkele mensen kwamen in het water terecht nadat een ketting van een hangbrug het plots begaf. Met de hulp van ooggetuigen konden ze in veiligheid gebracht worden.
19/10 00u15  Vliegtuig moet rechtsomkeer maken nadat deur was opengevlogen tijdens opstijgen Een vrachtvliegtuig van de Colombiaanse luchtvaartmaatschappij Aerosucre moest vlak na opstijgen weer terugkeren naar de luchthaven. De piloot ontdekte dat de deur van de laadruimte niet vergrendeld was.
19/10 00u15  Montenegro zoekt jaarlijks naar meest luie inwoner: wie kan het langst niksen? Wie denkt dat je met luieren niks kan bereiken, is mis. In Montenegro kan je er zelfs een prijs mee winnen. Jaarlijks wordt er gezocht naar de meest luie persoon van het land: die persoon moet zo lang mogelijk op een matje blijven liggen en niks doen. ‘Onderschat deze proef niet’, zegt organisator Milos Blagojevic. ‘Het is vooral een mentaal spelletje.’
19/10 00u15  Roméo Elvis in het huwelijksbootje gestapt met Frans fotomodel Lena Simonne Roméo Elvis (28) is afgelopen zondag in alle stilte in het huwelijksbootje gestapt. De Brusselse muzikant en rapper zei ja tegen zijn vriendin Lena Simonne, een Frans fotomodel. Elvis, de broer van zangeres Angèle, zette een filmpje van zijn trouwerij op Instagram.
Laatste update: vandaag om 0u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
18/10 00u15  Man ziet alligator in tuin en grijpt op hoogst originele wijze inEen man in Florida heeft op spectaculaire wijze een alligator kunnen vangen. Het reptiel verschool zich in de tuin van de buren, maar Abdul Gene Malik vond een oplossing om het dier te vangen. De man greep een vuilnisbak en liep op het dier af. De alligator weert zich kranig,maar uiteindelijk slaagt Malik erin om het dier te vangen. Bekijk de beelden in bovenstaande video.
18/10 00u15  Elon Musk en Grimes gaan ‘deels’ uit elkaarSpaceX-oprichter Elon Musk (50) en de Canadese zangeres Grimes (33) zijn na een relatie van drie jaar uit elkaar gegaan, meldt Page Six. ‘We zijn deels uit elkaar, maar houden nog steeds van elkaar’ vertelde Musk.
17/10 00u15  ‘Diepe belediging van God’: pikante video in kathedraal van Toledo doet stof opwaaienDe aartsbisschop van Toledo is misnoegd omdat een Spaanse rapper een pikante videoclip heeft opgenomen in de beroemde kathedraal van Toledo. Nochtans had de rapper toestemming.
17/10 00u15  Britse Prinses Beatrice maakt naam dochter bekendPrinses Beatrice beviel een kleine twee weken geleden van haar eerste dochtertje. En nu heeft het kindje ook een naam: Sienna Elizabeth.
17/10 00u15  Edelhert Hubertus wordt geserveerd in restaurant Hoge VeluweEdelhert Hubertus, een icoon van de Hoge Veluwe, overleefde een aanval van een rivaal niet tijdens de bronst. Hij zal worden geserveerd in het restaurant van het park.
17/10 00u15  Carole Baskin verkoopt dierentuin van Joe ExoticDe voormalige dierentuin van Joe Maldonado-Passage, beter bekend als Joe Exotic, is van eigenaar verwisseld. Exotic werd internationaal bekend door de documentaireserie Tiger king. Carole Baskin, de aartsrivale van Exotic, heeft het terrein verkocht, melden Amerikaanse media.
16/10 00u15  Ann Lemmens (41) in verwachting van tweede kindTv-presentatrice An Lemmens (41) is opnieuw zwanger.
16/10 00u15  Afghaanse vrouw bevalt tijdens evacuatievluchtDe 26-jarige Soman Noori is op 10.000 meter hoogte bevallen van een dochter. De vrouw was onderweg naar het Verenigd Koninkrijk met een evacuatievlucht van Turkish Airlines, toen ze weeën kreeg. Het cabinepersoneel stond haar bij tijdens de bevalling, waarna de kleine Havva ter wereld kwam. Moeder en dochter stellen het momenteel goed.
15/10 00u15  Daniel Craig gehuldigd met ster op Walk of Fame: ‘Het is nu aan een andere Bond’De Britse acteur Daniel Craig kreeg een ster op de Walk of Fame in Hollywood. De timing is niet toevallig: momenteel lopen de zalen vol voor de vijfentwintigste Bond-film No time to die waarin hij de gevierde geheime agent speelt. De film doet het goed. The Hollywood Reporter meldde dat hij al 119 miljoen dollar ophaalde en de film is nog niet eens uitgekomen in de VS. Het was de laatste keer dat Craig de rol vertolkte.
15/10 00u15  Prinses Claire voor het eerst in bijna twee jaar in het openbaar verschenenVoor het eerst in 658 dagen is prinses Claire aanwezig op een activiteit van het koningshuis. Het was al van 18 december 2019, bij het kerstconcert op het koninklijk paleis, geleden dat ze nog aan een officiële gelegenheid deelnam.
15/10 00u15  Japanse zussen zijn oudste eeneiige tweeling ooitTwee Japanse zussen van meer dan 107 jaar oud zijn de oudste eeneiige tweeling ooit. Umeno Sumiyama en Koume Kodama werden op 1 september 107 jaar en 300 dagen oud en verbraken daarmee het vorige wereldrecord.
15/10 00u15  Revolver die Billy the Kid doodde, geveild voor 6 miljoen dollarOp een veiling in Los Angels is de revolver waarmee in 1881 de bekende outlaw Billy the Kid werd neergeschoten, voor 6 miljoen dollar van eigenaar gewisseld. Volgens veilinghuis Bonhams is de revolver nog in goede staat en gaat het om ‘een overblijfsel van een van de meest mythische verhalen van het Wilde Westen’.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >

Meest gelezen

5x Antwerp-trainer Brian Priske verschijnt halfnaakt op de persconferentie na kwalificatie22/10 00u15 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Brian Priske (44), de Deense coach van Antwerp, verscheen op de persconferentie in ontbloot bovenlijf en met handdoek rond het middel. Een gevolg van een weddenschap, zo bleek.
3x Lil’ Kleine voor rechtbank na mishandeling22/10 00u15 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Het Nederlandse open­baar ministerie gaat rapper Lil’ Kleine vervolgen voor mishandeling. De rapper moet op 8 september ­samen met twee mannen van 49 en 51 jaar uit Boxtel verschijnen voor de rechtbank in Amsterdam. De zaak wordt dan nog niet inhoudelijk behandeld.
2x Vliegtuig moet rechtsomkeer maken nadat deur was opengevlogen tijdens opstijgen19/10 00u15 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Een vrachtvliegtuig van de Colombiaanse luchtvaartmaatschappij Aerosucre moest vlak na opstijgen weer terugkeren naar de luchthaven. De piloot ontdekte dat de deur van de laadruimte niet vergrendeld was.
2x Tientallen toeristen vallen in rivier wanneer ketting van hangbrug het begeeft19/10 00u15 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Tientallen toeristen beleefden vrijdag bange momenten in de Chinese stad Zhengzhou. Enkele mensen kwamen in het water terecht nadat een ketting van een hangbrug het plots begaf. Met de hulp van ooggetuigen konden ze in veiligheid gebracht worden.
2x Regi stippelt eigen wandelroute uit21/10 00u15 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Gouden platen, Zomerhits, een talentenjacht op tv en een radioshow op Qmusic: de dagen van Regi Penxten zijn tegenwoordig goed gevuld. En toch gaat hij elke dag minstens vijf kilometer wandelen. Het inspireerde hem tot een nieuwe wandeltocht in zijn thuisprovincie Limburg.
1x Roméo Elvis in het huwelijksbootje gestapt met Frans fotomodel Lena Simonne19/10 00u15 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Roméo Elvis (28) is afgelopen zondag in alle stilte in het huwelijksbootje gestapt. De Brusselse muzikant en rapper zei ja tegen zijn vriendin Lena Simonne, een Frans fotomodel. Elvis, de broer van zangeres Angèle, zette een filmpje van zijn trouwerij op Instagram.
1x Montenegro zoekt jaarlijks naar meest luie inwoner: wie kan het langst niksen?19/10 00u15 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Wie denkt dat je met luieren niks kan bereiken, is mis. In Montenegro kan je er zelfs een prijs mee winnen. Jaarlijks wordt er gezocht naar de meest luie persoon van het land: die persoon moet zo lang mogelijk op een matje blijven liggen en niks doen. ‘Onderschat deze proef niet’, zegt organisator Milos Blagojevic. ‘Het is vooral een mentaal spelletje.’
1x Honderden luchtballonnen stijgen op tijdens festival in VS19/10 00u15 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Honderden ballonnen stegen zaterdag op in Albuquerque, in alle denkbare kleuren, vormen en maten. In de Amerikaanse stad is zaterdag het internationale luchtballonfestival van start gegaan. Door de coronapandemie kon het negendaagse evenement vorig jaar niet doorgaan. Dit jaar kiezen 548 ballonnen er het luchtruim. Bekijk de ballonnen in bovenstaande video
1x Nikkie de Jager krijgt wassen beeld in Madame Tussauds Amsterdam19/10 09u15 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, heeft haar eigen wassen beeld onthuld in Madame Tussauds Amsterdam. Haar beeld staat in een interactieve ‘fashion backstage’ set.
1x Vader Meghan Markle vraagt om kleinkinderen te kunnen zien19/10 23u15 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Tomas Markle, de vader Meghan, vindt dat hij de mogelijkheid moet krijgen om zijn kleinkinderen Archie en Lilibet te leren kennen. Dat heeft hij duidelijk gemaakt in een interview met de Britse zender ITV.

Statistieken

Artikels:
35985
Gelezen:
26227
Aantal lezers nu:
59


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2021 Naar boven