woensdag 8 april 2020, week 15


U bent nu hier: Meer nieuws van De Standaard: Beroemd en Bizar

Laatste updatecontrole: vandaag om 18u15
 

De Standaard: Beroemd en Bizar

Verbergen Tonen
08/04 00u15  Gezondheidsambtenaar likt aan vinger nadat ze zegt dat net niet te doen VIDEO - In de VS gaat een video van vorige week viraal waarin een volksgezondheidsambtenaar de raad geeft om je gezicht niet aan te raken om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Vlak daarna likt ze aan haar vinger.
07/04 00u15  Natalia is bevallen van dochtertje Natalia is zaterdag bevallen van een dochtertje, dat heeft de zangeres zondag zelf bekendgemaakt op haar Instagram-pagina. Het meisje kreeg de naam Bobbi-Loua.
07/04 00u15  Amerikaanse koorddanser doet indrukwekkende stunt en steekt actieve vulkaan over VIDEO - De Amerikaanse koorddanser Nik Wallenda wandelt over een actieve vulkaan in Nicaragua. Bekijk de spannende beelden hierboven.
06/04 11u45  Rusland organiseert opvallend wereldkampioenschap: middeleeuws vechten VIDEO - In Moskou vond dit weekend het wereldkampioenschap middeleeuws vechten plaats. Daarbij gaan twee mensen in een boxring elkaar te lijf met een harnas van 20 kilo en middeleeuwse wapens. Bekijk de beelden hierboven in de video.
06/04 11u45  62-jarige ex-militair breekt wereldrecord planking VIDEO - In Indiana heeft de Amerikaanse ex-marinier George Hood het wereldrecord 'planking' verbroken. In 2011 stond het record al eens op zijn naam, maar dat werd toen verbroken door een Chinese politieman. Bekijk de prestatie in de video.
06/04 11u45  Ook dat nog: kat op Franse kieslijst voor gemeenteraadsverkiezingen Het uiterst linkse La France insoumise (LFI) gaat bij de nakende gemeenteraadsverkiezingen in de stad Rennes een kat op de lokale kieslijst plaatsen.
06/04 11u45  Koning nodigt honderd Belgen uit om samen zestigste verjaardag te vieren Wordt u net als koning Filip op 15 april zestig jaar oud? Dan bent u welkom in het kasteel van Laken om samen met hem uw verjaardag te vieren.
06/04 00u15  Trump: ‘VS zal niet betalen voor beveiliging Harry en Meghan’ De Amerikaanse president Donald Trump zegt dat de VS niet zal betalen voor de beveiliging van de Britse prins Harry en Meghan Markle.
06/04 00u15  Katy Perry onthult zwangerschap in muziekclip Katy Perry en Orlando Bloom verwachten hun eerste kind samen. Dat onthulde de zangeres in de video van haar nieuwe nummer.
05/04 12u15  Eva Daeleman verwacht eerste kindje Goed nieuws vanuit hun kot: Eva Daeleman en haar echtgenoot Stijn verwachten een kindje. Dat heeft de 30-jarige presentatrice bekendgemaakt via Instagram.
05/04 00u15  Oudste man ter wereld moet verjaardagsfeest afblazen door coronacrisis De oudste man ter wereld kan zondag zijn 112de verjaardag niet vieren door de coronacrisis. ‘Alles is afgeblazen. Er komen geen bezoekers en er is geen feest’, zegt de Brit Bob Weighton zaterdag.
05/04 00u15  Columniste gaat viraal met opiniestuk: ‘Het nieuwe lief van mijn ex is Lady Gaga’ Voor de Amerikaanse Lindsay Crouse was het nieuwe lief van Lady Gaga niet zomaar iemand, het was haar eigen ex-vriend. Haar column voor The New York Times over die ontdekking gaat de wereld rond.
05/04 00u15  Is de winnaar van het Eurovisiesongfestival nu al bekend? De IJslandse inzending voor het Eurovisiesongfestival is nu al topfavoriet. In de videoclip van het liedje ‘Think about things’ voert band Daði og Gagnamagnið op een knullige manier een kampavondachtige act op.
05/04 00u15  Taylor Swift wordt (eventjes) Tyler Swift Werknemers uitschelden, sigaren aftikken in andermans handtas, tegen een metromuur urineren en trouwen met veel jongere vrouwen: allemaal vormen van gedrag waarmee mannen veel gemakkelijker wegkomen dan vrouwen. Dat zeggen niet wij, maar Taylor Swift.
05/04 00u15  Slechteriken hebben nooit een iPhone Rian Johnson, de regisseur van enkele afleveringen van 'Breaking bad', van een aflevering uit de Star Wars-saga en van de nieuwe, bejubelde komische detectivefilm 'Knives out' met Daniel Craig, heeft een belangrijk beroepsgeheim prijsgegeven in het vakblad 'Vanity Fair'.
Laatste update: vandaag om 0u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
05/04 00u15  Prins laat titels vallen: 'Noem me maar gewoon Harry'VIDEO - De Britse prins Harry heeft een toespraak gehouden op een congres in Edinburgh voor de Schotse toerisme-industrie. Voor de prins op het podium kwam, liet hij een speciale boodschap voorlezen door de host van het congres.
04/04 00u15  Nathalie Meskens bevallen van eerste dochtertjeNathalie Meskens (37) is woensdag bevallen van haar eerste kindje. Het is het eerste kindje voor Meskens en haar vriend Nadim.
04/04 00u15  Eerlijke vinder brengt 10.000 euro naar politieIn Turnhout heeft iemand 10.000 euro gevonden. De vinder was zo eerlijk om dit aan de politie te melden. Het geld werd terugbezorgd aan de eigenaar.
04/04 00u15  Prins Harry praat over ‘Megxit’ en Trump met valse Greta ThunbergDe Britse prins Harry heeft zich kennelijk laten beetnemen door enkele Russische grappenmakers die zich in een telefoongesprek voordeden als Greta Thunberg en haar vader.
03/04 00u15  Arnold Schwarzenegger verspreidt coronaboodschap met paardje en ezel aan zijn zijActeur en ex-gouverneur Arnold Schwarzenegger heeft een video gedeeld vanuit zijn woonkamer in het Amerikaanse Californië. Samen met zijn twee huisdieren spoort hij het volk aan om niet meer naar restaurants te gaan en gewoon thuis te eten. ‘Het is belangrijk dat je thuis blijft.’
03/04 00u15  Ooit voor minder dan 5 euro gekocht, nu verkocht voor 15 miljoenEen werk van Vincent van Gogh dat voor minder dan vijf euro op de kop getikt werd, is op de prestigieuze kunstbeurs Tefaf in Maastricht verkocht voor 15 miljoen euro.
02/04 01u15  Tom Hanks verlaat ziekenhuis, ook Idris Elba en Olga Koerylenko besmetDe Amerikaanse acteur Tom Hanks en zijn vrouw Rita Wilson hebben het ziekenhuis in de Australische staat Queensland verlaten. Vijf dagen geleden werd bij het echtpaar het nieuwe coronavirus vastgesteld.
02/04 01u15  Nintendo PlayStation verkocht voor 360.000 dollarEen oude Nintendo-console is in de VS verkocht voor maar liefst 360.000 dollar, omgerekend zo'n 315.000 euro. De nieuwe eigenaar is Greg McLemore, die zijn geld onder meer verdiende met Pets.com en Toys.com.
02/04 01u15  Tiener verrast Meghan: 'Ze is echt knap, niet?'VIDEO - Meghan Markle, de hertogin van Sussex, bracht vrijdag een verrassingsbezoek aan een school in Londen. Bij verrassingen gaat er af en toe iets niet zoals gepland, zeker als je een tienerjongen uitnodigt op het podium. In de video hierboven zie je hoe het testosteron van de jongeman heel even de bovenhand nam.
01/04 00u15  Queen raakt eigen paleis niet binnenHet zat Queen Elizabeth vrijdag niet bepaald mee. De koningin raakte haar eigen kasteel niet meer binnen, omdat de poorten gesloten waren en er niemand was om deze te openen.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >

Meest gelezen

2x Gezondheidsambtenaar likt aan vinger nadat ze zegt dat net niet te doen08/04 00u15 - De Standaard: Beroemd en Bizar: VIDEO - In de VS gaat een video van vorige week viraal waarin een volksgezondheidsambtenaar de raad geeft om je gezicht niet aan te raken om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Vlak daarna likt ze aan haar vinger.
1x 62-jarige ex-militair breekt wereldrecord planking06/04 11u45 - De Standaard: Beroemd en Bizar: VIDEO - In Indiana heeft de Amerikaanse ex-marinier George Hood het wereldrecord 'planking' verbroken. In 2011 stond het record al eens op zijn naam, maar dat werd toen verbroken door een Chinese politieman. Bekijk de prestatie in de video.
1x Rusland organiseert opvallend wereldkampioenschap: middeleeuws vechten06/04 11u45 - De Standaard: Beroemd en Bizar: VIDEO - In Moskou vond dit weekend het wereldkampioenschap middeleeuws vechten plaats. Daarbij gaan twee mensen in een boxring elkaar te lijf met een harnas van 20 kilo en middeleeuwse wapens. Bekijk de beelden hierboven in de video.
1x Natalia is bevallen van dochtertje07/04 00u15 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Natalia is zaterdag bevallen van een dochtertje, dat heeft de zangeres zondag zelf bekendgemaakt op haar Instagram-pagina. Het meisje kreeg de naam Bobbi-Loua.
0x Queen raakt eigen paleis niet binnen01/04 00u15 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Het zat Queen Elizabeth vrijdag niet bepaald mee. De koningin raakte haar eigen kasteel niet meer binnen, omdat de poorten gesloten waren en er niemand was om deze te openen.
0x Tiener verrast Meghan: 'Ze is echt knap, niet?'02/04 01u15 - De Standaard: Beroemd en Bizar: VIDEO - Meghan Markle, de hertogin van Sussex, bracht vrijdag een verrassingsbezoek aan een school in Londen. Bij verrassingen gaat er af en toe iets niet zoals gepland, zeker als je een tienerjongen uitnodigt op het podium. In de video hierboven zie je hoe het testosteron van de jongeman heel even de bovenhand nam.
0x Nintendo PlayStation verkocht voor 360.000 dollar02/04 01u15 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Een oude Nintendo-console is in de VS verkocht voor maar liefst 360.000 dollar, omgerekend zo'n 315.000 euro. De nieuwe eigenaar is Greg McLemore, die zijn geld onder meer verdiende met Pets.com en Toys.com.
0x Tom Hanks verlaat ziekenhuis, ook Idris Elba en Olga Koerylenko besmet02/04 01u15 - De Standaard: Beroemd en Bizar: De Amerikaanse acteur Tom Hanks en zijn vrouw Rita Wilson hebben het ziekenhuis in de Australische staat Queensland verlaten. Vijf dagen geleden werd bij het echtpaar het nieuwe coronavirus vastgesteld.
0x Ooit voor minder dan 5 euro gekocht, nu verkocht voor 15 miljoen03/04 00u15 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Een werk van Vincent van Gogh dat voor minder dan vijf euro op de kop getikt werd, is op de prestigieuze kunstbeurs Tefaf in Maastricht verkocht voor 15 miljoen euro.
0x Arnold Schwarzenegger verspreidt coronaboodschap met paardje en ezel aan zijn zij03/04 00u15 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Acteur en ex-gouverneur Arnold Schwarzenegger heeft een video gedeeld vanuit zijn woonkamer in het Amerikaanse Californië. Samen met zijn twee huisdieren spoort hij het volk aan om niet meer naar restaurants te gaan en gewoon thuis te eten. ‘Het is belangrijk dat je thuis blijft.’

Statistieken

Artikels:
21745
Gelezen:
10656
Aantal lezers nu:
75


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2020 Naar boven