woensdag 8 april 2020, week 15


U bent nu hier: Meer nieuws van EvilGamerz

Laatste updatecontrole: vandaag om 18u30
 

EvilGamerz

Verbergen Tonen
08/04 15u15  Ubisoft creëert gratis digitaal lespakket rond het Oude Griekenland Ubisoft stelt vanaf vandaag een gratis digitaal lespakket rond het Oude Griekenland, gebaseerd op Discovery Tour: Ancient Greece, beschikbaar als hulpmiddel voor het lesgeven op afstand. De eerste digitale geschiedenisles van het lespakket, dat in totaal vijf lessen omvat, is nu gratis beschikbaar. De komende tijd worden hier periodiek nieuwe digitale lessen aan toegevoegd.Het digitale lespakket werd opgesteld in samenwerking met Michaël De Borre, leraar geschiedenis van de GO! Middenschool te Geraardsbergen in België, scholengroep 20 en biedt leerlingen in groep 6, 7 en 8 van het basisonderwijs de mogelijkheid om op een leuke en interactieve manier een geschiedenisles te volgen vanuit huis.Elke les is als volgt opgebouwd: de leerling begint de les door een specifieke tour te volgen met gebruik van de interactieve Discovery Tour: Ancient Greece of een gratis YouTube-video rond dezelfde content. Vervolgens krijgt de leerling enkele opdrachten en wordt de les afgesloten met een korte test. De juiste antwoorden op alle vragen kunnen geconsulteerd worden via de lerarenversie van de digitale les.Discovery Tour: Ancient Greece is reeds verkrijgbaar voor Windows PC, onder meer op de Ubisoft Store, of als onderdeel van Assassin’s Creed Odyssey voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. Ook is Discovery Tour: Ancient Greece onderdeel van Uplay+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.
08/04 12u15  Maak kans op een stukje van de maan met World of Tanks Blitz! Nee, dit is geen late 1 april grap. Het World of Tanks Blitz team komt met wel een heel aparte competitie, je kunt namelijk kans maken op stuk grond op de maan met een eigendomsbewijs.Het event zal tussen 10 en 16 april plaatsvinden en wordt gespeeld met de nieuwe “Gravity Force” game modus op de nieuwe map genaamd “Sea of Tranquility Moon”. Voor dit event is ook de zwaartekracht bij deze maps wegghaald: Sea of Tranquility, Mirage, Winter Malinovka, Desert Sands, El Alamein, Normandy en Dead Rail.De beste spelers zullen strijden voor eigendommen van 4046m2 (1 acre) op de echte Sea of Tranquility op de maan die in samenwerking met de partner “Lunar Embassy®, USA” zijn aangeschaft.World of Tanks Blitz is een aangepaste standalone versie van World of Tanks die speciaal gericht is op handheld apparaten waar je cross platorm kunt spelen tussen iOS, macOS, Android, Windows 10 en Steam.
08/04 11u15  Ontwerp de Cyberpunk 2077 pc behuizing van je dromen CD PROJEKT RED kondigt de ‘Cyber-up Your PC’-wedstrijd aan waarin de community wordt gevraagd een pc behuizing te ontwerpen, volledig in Cyberpunk 2077-stijl. Aanmelden voor de wedstrijd is mogelijk tot 17 mei 15:00 uur CEST. Inzendingen worden beoordeeld op hun haalbaarheid, creativiteit en op hoe trouw het design is aan de Cyberpunk 2077-stijl. Iedereen die aan de wedstrijd wil deelnemen, moet ervoor zorgen dat hun ontwerp voldoet aan de deelnamecriteria die vermeld staan op de officiële Cyber-up Your PC-website voordat ze deelnemen aan de wedstrijd via het online formulier.Een panel van experts selecteert de 5 beste inzendingen uit alle geldige inzendingen die bekend worden gemaakt op 29 mei 2020. De 5 geselecteerde inzendingen worden dan vervolgens echt gemaakt door professionele casemodders van over de hele wereld. Vervolgens wordt er een winnaar geselecteerd tijdens de grote finale, die plaatsvindt op 17-18 juli 2020. De prijzen die deelnemers kunnen winnen bestaan onder meer uit hoogwaardige pc-gaming gear, gesponsord door Alienware, NVIDIA en SteelSeries, waarbij de hoofdwinnaar tijdens de live finale een hoofdprijs krijgt toegekend.
08/04 10u15  Doom en Resident Evil in Famitsu scores Het Japanse Famitsu heeft weer enkele games beoordeeld in de afgelopen week. Het gaat om DOOM Eternal en onder andere ook Resident Evil 3.Resident Evil 3 (PS4/Xbox One, Capcom): 9 / 9 / 9 / 9 - (36/40)DOOM Eternal (PS4/Xbox One, Bethesda): 8 / 8 / 9 / 9 - (34/40)Bleeding Edge (Xbox One, Microsoft): 8 / 7 / 7 / 8 - (30/40)Olympia Soiree (Switch, Idea Factory): 8 / 8 / 8 / 9 - (33/40)Exit the Gungeon (Switch, Devolver Digital): 7 / 6 / 7 / 7 - (27/40)Hifuu Bouenkyou (Switch, Mediascape): 7 / 7 / 7 / 7 - (28/40)Piczle Cross Adventure (Switch, Rainy Frog): 8 / 9 / 7 / 7 - (31/40)
08/04 10u15  Gratis games met Xbox Game Pass voor april Microsoft heeft de games bekend gemaakt voor de Xbox Game Pass. Het gaat om onderstaande titels die verkrijgbaar zijn met de Pass:09-04-20: Alvastia Chronicles09-04-20: Journey to the Savage Planet
08/04 10u15  Nieuwe Showdown series maps en dubbele XP in Red Dead Online update De Red Dead Online update van deze week is inclusief Dubbele XP boosts, een speciale Daily Challenge reeks geschenk, kortingen en meer. Hieronder een overzicht:• Dubbel XP is nu beschikbaar bij elke Showdown-serie, Showdown-mode of I• Elke speler die voor 14 april inlogt, ontvangt 5 gratis Gold Bars• Een speciaal geschenk wordt beloond aan elke speler die een driedaagse Daily Challenge-reeks heeft behaald, waaronder: 10 Special Health Cures, 10 Special Miracle Tonics, 10 Special Snake Oils en 20 Incendiary Buckshot Slugs• Meerdere kortingen: 40% korting op Rifles, Pistols en Pamphlets, 50% korting op Poncho's, Shirts en alle Wilderness Outfitters-winkelitems (behalve de Butcher’s Table), 70% korting op alle Off-Hand Holsters en Gun Belts, Draft Horses, War horses, Pants en Gloves• Doorlopende Twitch Prime Voordelen: een gratis Collector’s Bag, een Polished Copper Moonshine Still Upgrade en 5 Moonshiner Role Ranks
08/04 08u15  Sony laat de controller van de PS5 zien Daar is hij dan eindelijk, de controller van de PlayStation 5 is uit de doeken gedaan. Het gaat om de PlayStation 5 wireless controller genaamd DualSense. Deze wordt via USB-C opgeladen en kent diverse speciale features, zoals haptic feedback, een speciale rumble techniek die de on-screen beelden vertaald naar vibraties in de hand. Deze zijn gevoeliger dan ooit met de nieuwe techniek.Verder kent de controller adaptive triggers, waarmee deze dus weerstand kunnen bieden bij het spannen van een virtuele boog bijvoorbeeld. Ingame geeft dit veel mogelijkheden voor Sony. Daarnaast is de share-button vervangen door de Create button, waarover later nog meer informatie bekend wordt gemaakt. Ook is er een ingebouwde microfoon aanwezig.
08/04 08u15  PS Now breidt aanbod uit met Spider-Man en andere games De lente is begonnen en dat betekent nieuwe topgames op het platform van PlayStation Now. Gamers met een PlayStation Now-abonnement worden naast de maandelijkse toevoegingen aan de collectie van ruim 700 games extra verwend met drie exclusieve titels: Marvel's Spider-Man, Just Cause 4 en The Golf Club 2019. De drie games zijn vandaag toegevoegd aan de streamingservice en kunnen direct gespeeld worden. PlayStation Now-abonnementen zijn verkrijgbaar vanaf €9,99 per maand en zijn zowel online als offline te koop. Vanaf dinsdag 7 april zijn er drie titels toegevoegd aan de on-demand gamebibliotheek waarvan Marvels' Spider-Man beschikbaar is tot 7 juli, Just Cause 4 tot 5 oktober en The Golf Club 2019 blijft vooralsnog beschikbaar.• Marvel's Spider-Man: De game die eigenlijk geen introductie meer behoeft. In dit avontuur waan je je als één van de beroemdste superhelden ooit. Bereid je voor op de acrobatische toeren, improvisatie en webcapriolen waar deze muurkruiper om bekendstaat. • Just Cause 4: Met deze game duik je regelrecht in een open-world avontuur vol wapens, wagens en alle chaos die hierbij komt kijken. • The Golf Club 2019: Ben je klaar voor de PGA Tour? Sla een balletje op wereldberoemde speelterreinen en neem het op tegen je rivalen, met échte PGA en fictionele toernooien.
08/04 08u15  Kingdom Hearts Union X Cross van Square Enix en Disney viert vierde verjaardag Square Enix Ltd. nodigt spelers van over de hele wereld uit om de vierde verjaardag te vieren van KINGDOM HEARTS Union χ[Cross], de populaire mobile game die al meer dan 10 miljoen keer is gedownload. Vanaf vandaag tot 1 mei kunnen KINGDOM HEARTS-fans op avontuur gaan in Disney-werelden en de verjaardag van de game vieren met de volgende tijdelijke evenementen en bonussen:• Anniversary-inlogbonus – Alle spelers ontvangen 10.000 juwelen door simpelweg in te loggen tijdens de campaign.• Giveaway van 2 miljoen Jewels – Keyblade-dragers die sinds januari 2018 bij de game hebben ingelogd, maken kans om Jewels te winnen. In totaal worden 2 miljoen Jewels weggegeven, waarbij elke week 50 winnaars worden bekendgemaakt. In totaal zullen 200 spelers elk 10.000 Jewels winnen.• Hades Cup-evenement – De populaire Hades Cup keert terug naar de game en biedt spelers de kans om zeldzame beloningen te verdienen door uitdagende missies te voltooien.• Fourth Anniversary Celebration-quests – Door diverse quests te voltooien kunnen spelers speciale evenement-Medals en verdienen, inclusief de bijbehorende Trait Medals om ze te upgraden.• KINGDOM HEARTS III Quiz-evenement – Dit evenement keert op veler verzoek terug en laat spelers geweldige in-game-beloningen verdienen door trivia-vragen over KINGDOM HEARTS III correct te beantwoorden.• Organization XIII Battle-evenement – De schimmige leden van Organization XIII zijn terug in dit tijdelijke evenement. Door quest-missies te voltooien en elk lid te verslaan, kunnen spelers kostbare beloningen verdienen. • ‘Big Bonus’ Challenge-evenement – Tijdens dit tijdelijke evenement kunnen spelers maximaal 5.000 Jewels verdienen.• Nieuwe en terugkerende Avatar Boards – Spelers kunnen het gloednieuwe Stitch-Lined Suit en de Calk-Lined Suit Avatar Boards kopen om er hun personages mee aan te kleden. Ook andere populaire Avatar Boards keren tijdens de campaign terug met de mogelijkheid ze aan te schaffen.
08/04 08u15  Blijf thuis en blijf fit met Just Dance 2020 Spelers van Just Dance 2020, het nieuwste deel in de grootste muziekgameserie allertijden, genieten vanaf vandaag van een maand gratis Just Dance Unlimited met toegang tot meer dan 500 extra nummers. Ook spelers die niet in het bezit zijn van Just Dance 2020 krijgen de kans om thuis fit te blijven door middel van dans, onder andere via YouTube en via de gratis demo van Just Dance 2020.Een maand gratis Just Dance UnlimitedSpelers die in het bezit zijn van Just Dance 2020 op Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One of Stadia genieten vanaf vandaag van een maand gratis Just Dance Unlimited. Met deze abonnementsdienst dansen spelers op meer dan 500 extra Just Dance-nummers. Details over dit aanbod per console zijn onderaan dit persbericht te vinden.Just Dance op YouTubeSpelers die niet in het bezit zijn van een Just Dance-game genieten de komende maand van verschillende afspeellijsten op de officiële Just Dance YouTube-pagina. Hiervoor is geen game, gameconsole of controller nodig, spelers dansen simpelweg mee met de video’s. De verschillende afspeellijsten zorgen ervoor dat iedereen zich thuis kan vermaken en in beweging blijft. Van speciale nummers voor kids tot de populairste klassiekers, niemand hoeft meer stil te zitten. Al deze afspeellijsten zijn de komende maand gratis te bekijken:• Kids Dance Songs: Nummers gericht op jonge kinderen en het gezin• Dance Workout at Home: Dansbewegingen en muziek perfect voor een goede workout• Katy Perry Fan Favorites: Katy Perry is een van de populairste artiesten in Just Dance en fans dansen nu op haar grootste hits in deze afspeellijst• Family Fun: De populairste nummers voor duo’s en groepen• Dance Party Classics: Een selectie van populaire Just Dance-nummers van de afgelopen 10 jaarGratis Just Dance 2020-demoNog niet in het bezit van Just Dance 2020? Download en speel dan nu de gratis demo van Just Dance 2020 op Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One. Dans op ‘Kill This Love’ van Blackpink en ‘Talk’ van Khalid.
07/04 16u15  The LEGO Group en Nintendo onthullen de eerste spannende LEGO Super Mario details The LEGO Group heeft vandaag meer informatie onthuld over LEGO Super Mario. De lead designer van LEGO, Jonathan Bennink, legt in een video uit hoe LEGO Super Mario in de echte wereld door levels springt. Ook Bowser en Koopa Troopa maken hun opwachting in twee uitbreidingssets: Piranha Plant-powerslide en Eindbaasgevecht op Bowsers kasteel.
07/04 14u02  Red de koningin in Final Fantasy XIV Online met de vandaag verschenen Patch 5.25 De FINAL FANTASY XIV Online’s Patch 5.25-update is vandaag verschenen en introduceert de “Save the Queen”-quest-serie – een nieuw avontuur met een verhaal dat is geschreven door Yasumi Matsuno (FINAL FANTASY Tactics, FINAL FANTASY XII), de spelontwikkelaar die eerder het verhaal schreef voor de zeer populaire Return to Ivalice-raid-serie. Deze nieuwste update levert ook aanvullende nieuwe content voor crafters en verzamelaars, en nieuwe gevechtscontent die is verbonden aan de nieuwe questserie voor wapenverbeteringen:• Nieuwe “Resistance Weapon” enhancement-quest-serie: “Save the Queen: Blades of Gunnhildr” – Avonturiers kunnen krachtige wapens krijgen en meer leren over het thuisland van de Hrothgar, de Bozja Citadel, via deze gloednieuwe quest-serie die via toekomstige patches regelmatig updates zal krijgen. Spelers kunnen deelnemen aan nieuwe Resistance Weapon Quest-gevechten waarin ze het moeten opnemen tegen verschillende eindbazen, waarbij hun vorderingen tussentijds worden opgeslagen.• Nieuwe trial op “Extreme”-niveau – Groepen van acht spelers kunnen zich wagen aan dit uitdagende nieuwe trial-gevecht.• Content voor crafters en verzamelaars: “Skysteel Tools” – Deze nieuwe questlijn laat Disciples of the Land and Hand hun Skysteel Tools upgraden naar nog sterkere versies. Deze questlijn zal via toekomstige patches ook diverse updates krijgen, zodat spelers hun tools nog verder kunnen upgraden.• Nieuwe items, recepten, meubels, en meer.
07/04 13u36  Xbox Series X AMD SoC in beeld Er is een foto opgedoken van de Xbox Series SoC (system on a chip) van AMD. Het gaat om de Zen-2-CPU en de RDNA-2 grafische chip die in de Xbox Series X zit. De console komt eind dit jaar uit en moet een beest worden qua prestaties. De console verwerkt maarliefst 12 teraflops en krijgt een SSD om zo laadtijden zo kort mogelijk te houden.
07/04 12u48  Company of Heroes komt naar de mobiel Feral Interactive heeft aangekondigd dat Company of Heroes naar de iPhone en Android gaat komen. Het spel wordt later dit jaar uitgebracht. Het origineel werd eerder door ontwikkelaar Relic Entertainment gemaakt en uitgebracht door SEGA. De game kwam uit voor de iPad en nu dus ook voor de iPhone en Android phones. De oorlogsgame werd vooral voor de PC erg populair.A masterpiece of simulated warfare, Company of Heroes puts players in command of two companies of American soldiers, and challenges them to direct an intense squad-based campaign starting at the D-Day Invasion of Normandy. Fully tailored to and optimized for mobile devices, Company of Heroes features a sophisticated user interface that helps players execute real-time tactics, adapt to rapidly shifting combat environments, and overcome ferocious opposition to secure the liberation of France.
07/04 10u15  Goede scores voor Final Fantasy VII De eerste reviews van Final Fantasy VII zijn binnen. Het spel scoort goed maar echt uitzonderlijke scores zijn het ook nog niet. Toch lijkt de remake vooralsnog een succes te worden. Enkele uitschieters laten zelfs een uitzonderlijke score te laten zien. De review op onze site verschijnt binnenkort.Telegraph – 3/5Press Start – 9Stevivor – 8USgamer – 3.5/5IGN – 8Gamespot – 10VGC – 5/5Game Informer – 8.75EGM – 3/5RPG Site – 8
Laatste update: vandaag om 15u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
07/04 08u15  De Saints komen terug! Saints Row The Third Remastered aangekondigd voor 22 meiNegen jaar na zijn originele release, maakt Deep Silver vandaag bekend dat Saints Row The Third op 22 mei in compleet geremasterde vorm zal verschijnen voor Xbox One, het alles-in-een-games-en-entertainmentsysteem van Microsoft, het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem en pc. Elk wapen en elke wagen is opnieuw vormgegeven, terwijl een groot deel van de stad van nieuwe textures is voorzien om Saints Row The Third een volledige makeover te geven. Deze uitgebreide update is vakkundig uitgevoerd door Sperasoft dat ongeveer 4.000 elementen in de game heeft bijgewerkt. De ontwikkelaar heeft omgevingen, personage-modellen en visuele effecten getransformeerd, de graphics verbeterd en een nieuwe belichtings-engine geïntegreerd. Daarnaast zijn de drie uitbreidingspakketten met extra missies en meer dan 30 stuks DLC van de originele versie geremasterd en aan de game toegevoegd voor vele uren extra vermaak. De geremasterde editie zal zowel nieuwkomers als fans van het origineel inspireren om de verbeterde versie van de stad Steelport te bezoeken en diep in de glorieuze wereld van de Saints te duiken. Verhaal: Saints Row The Third Remastered geeft je controle over de Saints op het toppunt van hun macht, en laat je volop van die macht genieten. Dit is jouw stad. Dit zijn jouw regels. De stad Steelport ziet er in geremasterde vorm beter uit dan ooit, en dompelt je onder in een wereld van sex, drugs en guns. Jaren nadat ze Stilwater veroverden, zijn de Third Street Saint geëvolueerd van straatbende tot populair merk, met Saints-sneakers, Saints-energiedrankjes en Johnny Gat-bobblehead-poppen in alle winkels. De Saints zijn de koningen van Stilwater, maar met die celebritystatus hebben ze wel de aandacht op zich gevestigd. The Syndicate, een legendarisch crimineel broederschap met klauwen die over de hele wereld reiken, heeft zijn ogen op de Saints gericht en eist hun respect. Omdat je weigert om voor het Syndicate door de knieën te gaan, breng je het gevecht naar Steelport, een eens zo trotse metropolis die onder controle van het Syndicate is verworden tot een verdorven stad. Ga parachutespringen met een tank, voer een satellietaanval uit op een Mexicaanse worstelbende, en neem het in je eentje op tegen een goed getraind leger in enkele van de meest bizarre game-scenario’s die je ooit hebt gezien. Kenmerken: De full package, geremasterd – Dankzij verbeterde graphics, vernieuwde belichting, aangepaste omgevingen en nieuwe visuele effecten, hebben Steelport en de Third Street Saints er nog nooit zo goed uitgezien. Verken een verdorven stad – Ontregel en ontmantel het monopolie van het Syndicate op het gebied van wapens, cybercriminaliteit en andere criminele activiteiten. Ontdek de geheimen van Steelport, waar je op elke straathoek wel actie vindt – en meestal niet van het goede soort. De mafste wapens – Het is leuk om je vijanden te verslaan. Maar het is nog leuker om ze te vernederen. Gebruik hover-jets, wagens die menselijke kanonskogels kunnen vuren en de meest gestoorde slagwapens voor dikke fun. Maak de bizarste personages – Creëer de bizarste personages die je ooit hebt gezien, van uitgebluste beroemdheden tot maskerloze ninjapiraten. In elke zondaar, zit een Saint. Wie word jij? Over-the-top coöp – Speel solo of online met een vriend. Probeer het freefall skydiving eens, en probeer in de vlammende pick-uptruck van je partner te landen tijdens jullie wanhopige rit naar een zwaarbewapende basis van het Syndicate. Steelport is altijd leuker met een vriend! Inclusief alle DLC – Alle drie uitbreidingspakketten met extra missies en meer dan 30 stuks DLC van de originele versie.
07/04 08u15  Beta-fase Pro Cycling Manager 2020 begintNACON en Cyanide kondigen met plezier een nieuwe etappe aan voor Pro Cycling Manager 2020: de lancering van zijn beta-fase.Tijdens deze beta-fase kunnen spelers het nieuwe Dashboard gebruiken en twee nieuwe functies proberen: Morale-management, dat de prestaties van je wielrenners beïnvloedt, en een nieuw planningsysteem dat automatisch races aan wielrenners toewijst.De Pro Cycling Manager-beta loopt van 13 tot 27 april. Registreren kan tussen nu en 9 april.Klik hier om je te registreren voor de gesloten beta van Pro Cycling Manager 2020In Pro Cycling Manager 2020 kunnen spelers de manager worden van een professionele wielerploeg en deze helemaal naar de top brengen door zoveel mogelijk races te winnen. Pro Cycling Manager 2020 bouwt voort op de stevige fundamenten van de voorgangers en laat spelers deelnemen aan alle 21 officiële etappes van de Tour de France en meer dan 230 races – voor een totaal van 650 etappes.Pro Cycling Manager 2020 komt op 4 juni 2020 beschikbaar voor pc’s.
07/04 08u15  Duos vanaf nu beschikbaar in Apex LegendsRespawn heeft een nieuwe gameplay-trailer van Apex Legends uitgebracht, waarin spelers een voorproefje krijgen van alle actie die ze kunnen verwachten tijdens het lore event “The Old Ways”. Deze begint vandaag en loopt door tot 21 april. Spelers kunnen het tijdens het event opnemen tegen hordes Prowlers in Bloodhound’s Town Takeover, en talloze nieuwe exclusieve eventskins ontgrendelen, waaronder de Young Bloodhound Skin. Daarnaast voegt Respawn vanaf morgen ook permanent duos en maprotatie toe, zodat spelers Duos of Trios kunnen spelen op Kings Canyon en World’s Edge.Hier kun je een eerste voorproefje krijgen van de actie in de nieuwe gameplay-trailer van The Old Ways.Vanaf morgen voert de ongrijpbare meesterjager Bloodhound spelers mee terug naar The Old Ways in de Town Takeover op World’s Edge: “Bloodhound’s Trials”. In deze omheinde arena nemen spelers het op tegen angstaanjagende Prowlers, om zo felbegeerde high-tier loot in handen te krijgen. Het Old Ways event heeft gloednieuwe beloningen die zijn geïnspireerd op de nieuwste Stories from the Outlands: The Old Ways-trailer en kondigt de terugkeer aan van acht Legendary Hunt Skins die je direct kunt aanschaffen.
06/04 11u43  Kalypso begint met ontwikkeling nieuwe CommandosKalypso Media Group heeft aangekondigd dat men werkt aan een nieuwe Commandos game. Claymore Game Studios is begonnen met de ontwikkeling van de game. Op de website van de Duitse uitgever zijn vacatures verschenen gericht op 3D/animatie-professionals waarbij de Unreal Engine gebruikt wordt. Details omtrent de nieuwe game zijn er nog niet op dit moment. Onlangs kwam er ook al een remaster uit van Commando 2: Men of Courage. De remaster was echter geen groot succes.
06/04 11u43  Humankind krijgt nieuwe trailerOntwikkelaar Amplitude heeft een nieuwe trailer uitgebracht van de game Humankind. Het spel komt later dit jaar uit voor de PC.
06/04 09u15  E3 voor volgend jaar al ingeplandJe kunt niet vroeg genoeg beginnen met plannen nu het corona-virus ervoor zorgt dat veel geannuleerd wordt. De E3 2021 is inmiddels al gepland, daar waar deze in juni van dit jaar niet doorgaat. Deze zal plaatsvinden van 15 tot en met 17 juni van 2021, zo heeft de organisatie bekend gemaakt. De E3 van dit jaar werd in maart geannuleerd vanwege de COVID-19 pandemie.
06/04 08u15  Geen demo van The Last of Us Part IIDemo's van games worden niet heel vaak meer uitgebracht, zo ook niet van The Last of Us Part II. In een PlayStation Blogcast laat de ontwikkelaar van de game weten dat er geen demo van het spel gepland staat en dus zal uitkomen voor de PlayStation 4. The Last of Us Part II verschijnt exclusief voor de PS4 en moet het eerste deel op gaan volgen, dat ongekend populair bleek.
06/04 08u15  Nieuw artikel: Disaster Report 4: Summer MemoriesLees meer >
03/04 19u15  Digitale Pre-load Final Fantasy VII Remake begint binnenkort in EuropaMet nog maar één week te gaan tot de lancering van FINAL FANTASY VII REMAKE, stelt Square Enix Ltd., de digitale pre-load in Noord-Amerika en Japan vanaf vandaag beschikbaar in de PlayStation Store. Binnenkort komt deze digitale pre-load ook beschikbaar in Europa en Australië, om ervoor te zorgen dat spelers direct de straten van Midgar kunnen betreden wanneer de game op 10 april wereldwijd wordt uitgebracht. Fans die de digitale versie van de game hebben ge-pre-orderd in Europa en Australië kunnen de notificaties van PlayStation Network checken om te zien wanneer hun pre-load beschikbaar is. “Omdat veel mensen thuis moeten blijven vanwege de COVID-19-pandemie, kan dit gevolgen hebben voor de bandbreedte van je internet. Daarom willen we al onze fans wat extra tijd geven om de game te downloaden,” aldus Yoshinori Kitase, de producer van de game.
03/04 15u15  Rayman Mini Season 2 nu beschikbaar via Apple ArcadeDe eerste post-launch update voor Rayman Mini, Season 2, is nu beschikbaar via Apple Arcade en is speelbaar op iPhone, iPad, Mac en Apple TV-apparaten.Season 2 introduceert wekelijkse uitdagingen die zich iedere week in een andere wereld afspelen. Spelers moeten bijvoorbeeld zo lang mogelijk blijven lopen en tegelijkertijd zoveel mogelijk Lums verzamelen. Daarnaast krijgen spelers doelen die ze kunnen voltooien om hun awesomeness-niveau te verhogen en zo nieuwe kostuums te ontgrendelen.In Rayman Mini volgen spelers Rayman op een legendarisch avontuur terwijl hij krimpt tot de grootte van een mier. Om deze spreuk ongedaan te maken, reist Rayman door een macro-fotografische wereld waarin hij vriendelijke bondgenoten tegenkomt en epische bazen verslaat. Deze snelle platformer bevat 48 unieke levels en werpt spelers in verbazingwekkende gebieden, inclusief een prachtige rivier, een spinnennest en een konijnenhol.Rayman Mini is exclusief beschikbaar via Apple Arcade.
03/04 13u15  John Wick Hex krijgt PS4-releaseDe fans van John Wick kunnen uit gaan kijken naar de PlayStation 4-release. Het spel komt namelijk uit op 5 mei aanstaande voor de console. Er zijn geen aankondigingen geweest voor de Switch en Xbox One. Die versies lijken vooralsnog dus uitgesloten te zijn. John Wick Hex is de eerste console game in de franchise gebaseerd op de films.
03/04 11u15  GTA Online: Driedubbele beloningen bij de Arena War Serie en meerDe GTA Online-update van deze week bevat een groot aantal Dubbele en Driedubbele beloningen, plus voertuigkortingen en de nieuwste voertuig hoofdprijs bij het Lucky Wheel. Belangrijkste punten voor deze week zijn: • De Arena War Series deelt nu Driedubbele Beloningen uit• Zowel de Sawmill als La Fuente Blanca Time Trials bieden nu Driedubbele Beloningen• Alle Simeon Premium Deluxe Repo Work missies betalen Dubbele Beloningen• De Pegassi Tempesta is de nieuwste Lucky Wheel-hoofdprijs• Alle drie varianten van de Arena Sasquatch krijgen 60% korting en de Arena Workshop 50% korting• Korting op geselecteerde voertuigen, waaronder: 60% korting op de Ocelot Stromberg, 50% korting op de Grotti X80 Proto en 40% korting op zowel de Invade & Persuade RC Tank als de RC Bandito• Twitch Prime-voordelen, waaronder: 75% korting op alle stijlen van zowel de Arena ZR380 als MTL Cerberus
03/04 10u15  Deep Silver onthult Indie-game Windbound voor diverse systemenDeep Silver maakt bekend dat de nieuwe indie IP Windbound op 28 augustus digitaal beschikbaar komt voor het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem, Xbox One, het alles-in-een-games-en-entertainmentsysteem van Microsoft, de Nintendo Switch en pc. Windbound wordt gemaakt door de Australische ontwikkelaar 5 Lives Studios. Het betreft een prachtige, rogue-like third person survival-avontuur dat draait om jagen, verkennen en craften. De speler neemt de rol aan Kara, die na een schipbreuk op een onbekend land aanspoelt en daar moet leren zich aan te passen om te overleven, en ondertussen ook nog eens de mysteriën van een groep vergeten eilanden moet ontrafelen. Windbound geeft een nieuwe draai aan het survivalgenre door zich te richten op nomadisch jagen en verkennen, waarbij spelers hun eigen boten kunnen bouwen voor een meeslepende zeilervaring. De game kan vrijwel eindeloos opnieuw gespeeld worden, dankzij de procedureel gegenereerde wereld, de uiteenlopende beesten in je omgeving en het modulaire bouwen van boten. 5 Lives Studios is opgericht door vijf veteranen uit de industrie die eerder aan diverse genres en franchises werkten. Hun debuuttitel, Satellite Reign, was gefinancierd door de succesvolste Australische Kickstarter-campagne ooit voor een videogame, met een opbrengst van meer dan 705.000 dollar. Toen Satellite Reign in 2015 verscheen, werd de game warm ontvangen met hoge cijfers en diverse awards. Verhaal:Reis naar de verboden eilanden en ontrafel hun geheimen. Wanneer je na een schipbreuk aanspoelt op een onbekend eiland, moet je de omgeving verkennen, je aanpassen en de gevaren van land en zee overwinnen om te overleven. Jij bent de krijger Kara. Nadat je op zee werd overvallen door een heftige storm, spoelde je bij de rest van je stam vandaan. Nadat je overboord was geslagen, werd je overgeleverd aan de genade van het woeste water, dat je meevoerde naar de Forbidden Islands, een mysterieus paradijs. Zonder boot, voedsel of gereedschap, kun je alleen op je wil en vaardigheden vertrouwen om te overleven en de rijke bronnen van dit prachtige eiland te ontdekken. Craft gereedschap en wapens om te jagen en je te beschermen tegen de even wilde als fantastische wezens in je omgeving. Tijdens het verkennen van de verschillende eilanden en de ruïnes die zich daarop bevinden, worden geheimen uit het verleden en flarden van de toekomst onthuld. Wanneer je alle mysteriën van de eilanden weet te ontrafelen, ontdek je misschien wel meer dan de weg naar huis. Kenmerken: Ontrafel de geheimen van de eilanden Vertrek op een persoonlijk avontuur en ontdek de geschiedenis van de idyllische Forbidden Islands; elk ervan bevat een sleutel tot een mysterie en onverwachte onthullingen. Verken zo ver het oog kan zien Koers naar de horizon en baan je een weg van eiland naar eiland, met elk hun eigen beesten, landschappen en uitdagingen. Leef van het land Ga in de woeste natuur van elk eiland op zoek naar grondstoffen om diverse gereedschappen en wapens te kunnen craften, en gebruik die tools om te jagen en je boot te verbeteren. Wanneer de grondstoffen schaars worden, is het tijd om naar het volgende eiland te varen. Bouw je perfecte vaartuig Je boot is je belangrijkste metgezel op deze reis. Bouw je eigen vaartuig met zorg om de verraderlijke wateren te kunnen trotseren en van eiland naar eiland te kunnen varen. Ontwerp je boot zo dat hij is opgewassen tegen verraderlijke winden, monsterlijke golven en dodelijke zeewezens.
03/04 10u15  Ontsnap uit Raccoon City in Resident Evil 3, vanaf vandaag wereldwijd verkrijgbaarCapcom, een leidende wereldwijde ontwikkelaar en uitgever van videogames, maakt bekend dat de hooggeprezen survival horror game Resident Evil 3 nu wereldwijd verkrijgbaar is. Deze nieuwste uitgave in de Resident Evil-franchise, die inmiddels goed is voor 95 miljoen verkochte games, levert het zenuwslopende slot van de Raccoon City-saga, beleefd vanuit het perspectief van één van de meest iconische videogame-heldinnen ooit, Jill Valentine. Raccoon City en haar macabere bewoners komen tot leven met gedetailleerde hd-graphics en gemoderniseerde gameplay-mechanics met behulp van de RE Engine die eerder werd gebruikt voor hooggewaardeerde titels als Resident Evil 2, Resident Evil 7 biohazard en Devil May Cry 5. Resident Evil 3 biedt naast de campaign voor één speler ook toegang tot de asymmetrische 4-vs-1 online multiplayer game Resident Evil Resistance. De game is in Noord-Amerika en Europa nu fysiek en als digitale download verkrijgbaar voor het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem en de Xbox One-familie van apparaten inclusief Xbox One X, en als digitale download op Steam. Het bloedstollende verhaal van Resident Evil 3 volgt op de gebeurtenissen in het vorig jaar verschenen, prijswinnende Resident Evil 2. Als S.T.A.R.S.-lid Jill Valentine moeten spelers in Resident Evil 3 zien te ontsnappen uit een stad die van binnenuit is verwoest door zombies en andere monsterlijke wezens. Haar grootste bedreiging wordt echter gevormd door het onstopbare en gruwelijke intelligente biowapen Nemesis – één van de beruchtste tegenstanders uit de serie. Jill staat er bij haar pogingen uit de stad te ontsnappen niet alleen voor – spelers kunnen een deel van de chaos in Raccoon City ook beleven vanuit het perspectief van de onverwachte bondgenoot Carlos Oliveira, een lid van de Umbrella Biohazard Countermeasure Service (U.B.C.S.) wiens missie het is om burgers te evacueren. Naast de campaign voor een enkele speler biedt Resident Evil 3 toegang tot Resident Evil Resistance. In deze asymmetrische 4-vs-1 online multiplayer game moet een groep van vier Survivors strategisch samenwerken om binnen de tijd te ontsnappen aan de duivelse experimenten van een meedogenloze Mastermind. Elk van de selecteerbare Survivors kan naast diverse wapens unieke vaardigheden gebruiken om de rest van het team te helpen aan het macabere scenario te ontsnappen. Achter elke hoek en in elke schaduw kunnen ze geconfronteerd worden met de Mastermind, die een deck met kaarten gebruikt om monsters, biowapens en valstrikken te plaatsen en de omgeving te manipuleren, dit alles om de Survivors te overweldigen. Beruchte schurken uit de Resident Evil-franchise, inclusief Alex Wesker, Annette Birkin en Ozwell E. Spencer, brengen als Mastermind allemaal hun eigen speciale stijl van kwellingen mee. Voor het eerst in de serie kunnen spelers als Masterminds legendarische biowapens gebruiken, zoals de verschrikkelijke Tyrant en de gemuteerde G-Birkin. Op 17 april verschijnt een gratis update voor een crossover tussen Resident Evil 3 en Resident Evil Resistance die Jill Valentine als speelbare Survivor toevoegt aan de multiplayer-game. Meer informatie over komende Resident Evil Resistance-content volgt binnenkort.
02/04 17u15  Microsoft blij met Xbox Series X-prijsMicrosoft is blij met de prijsstelling van de Xbox Series X. In een interview met de IGN liet Phil Spencer van Microsoft weten dat ook de specificaties goed opwegen tegen de kracht van de console. 'Ik voel me goed bij de prijs die we gaan neerzetten. Ik voel me sowieso sterk als ik denk over het totaalpakket van de Xbox Series X. We houden onze ogen wagenwijd open zodra de lancering plaatsvindt en we kijken ook naar de competitie. We hebben een plan dat kan overwinnen.'
02/04 14u15  Career mode uit de doeken gedaan in MotGP 20MotoGP 20 heeft weer een nieuwe video gekregen van Milestone. Het spel komt op 23 april aanstaande uit voor diverse platformen.
02/04 14u15  F1-coureurs kruipen op 5 april achter het stuur voor de Formula 1 Virtual Australian GPVanwege de huidige situatie rondom COVID-19 zullen de geplande Formule 1-races tot nader order mogelijk verplaatst worden naar later dit jaar. Gelukkig is er nu een andere manier om toch van de spanning en sensatie van F1 te genieten; komende zondag 5 april zal de tweede Formula 1 Virtual GP gehouden worden op het virtuele Australische Albert Park circuit in F1® 2019, het officiële spel van het 2019 FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP ontwikkeld door Codemasters. Dit keer wordt de grid o.a. gevuld door maar liefst vijf F1-coureurs: Charles Leclerc, Alex Albon, George Russell, Lando Norris en Nicholas Latifi. Aanstaande zondag 5 april om 21:00 uur Nederlandse tijd zal de Virtual GP gereden worden. Meekijken kan live via Ziggo Sport en de officiële Formula 1 YouTube-, Twitch- en Facebookpagina’s. De race zal ongeveer 1,5 uur duren, waarvan een deel bestaat uit een kwalificatieronde om de gridpositie te bepalen gebaseerd op de snelste rondetijd. Door gevarieerde niveaus onder de deelnemers wordt de game zo ingesteld dat de race zo eerlijk en vermakelijk mogelijk zal verlopen. De eerste virtuele race, de F1® Bahrain Virtual Grand Prix, werd gehouden op zondag 22 maart en trok gemiddeld 1,3 miljoen kijkers. De volledige grid werd gevuld met professionele racers waaronder McLaren ster Lando Norris en HAAS coureur Nico Hülkenberg, maar ook sporters zoals golfer Ian Poulter en ex-wielrenner Chris Hoy. F1 2019 Anniversary Edition is sinds 28 juni 2019 verkrijgbaar op de PlayStation 4 Computer Entertainment system, de Xbox One familie apparaten inclusief Xbox One X en Windows PC. In F1 2019 was voor het eerst de FIA Formula 2 Championship speelbaar, samen met een spannende nieuwe verhaalmodus.
02/04 12u15  Milestone onthult Managerial Career-functies voor MotoGP 20Vandaag heeft Milestone een nieuwe MotoGP20-trailer uitgebracht die de belangrijkste functies toont van de gloednieuwe Managerial Career. De nieuwe Career Mode plaatst spelers in de laarzen van een professionele coureur voor een meeslepende en progressieve game-ervaring die zich zowel op als buiten de baan afspeelt. Net als in de echte MotoGP is het niet genoeg om gewoon de snelste op het circuit te zijn, alleen met de beste beslissingen en een doordachte strategie kunnen spelers kampioen worden. Net als in de werkelijkheid is de personal manager aan het hoofd van het team van groot belang als het aankomt op sponsorships en contracten. Spelers kunnen aanbiedingen ontvangen van zowel echte teams als van nieuwe teams die door de speler zelf zijn gemaakt, en moeten goed kijken naar de betrokkenheid en verwachtingen van deze teams voordat ze een beslissing nemen. Als spelers een nieuw team kiezen, kunnen ze het uiterlijk van hun coureur en motor zelf vormgeven met verschillende graphic editors voor het aanpassen van de helm, racenummer, rugpatch, stickers en motorkleuren. De vaardigheden van de personal manager komen bijvoorbeeld van pas als de speler hem de opdracht geeft een sterker team te vormen, of een beter salaris te bedingen. Wat de snelheid op de baan betreft, is het technisch personeel dat de speler kiest van invloed op de prestaties van de motorfiets; de meest bekwame technici zullen betere en snellere motorfietsen maken, maar natuurlijk zijn die ook een stuk duurder dan de rest. Wat het juiste evenwicht is tussen budget en prestaties? Dat mogen spelers zelf uitvogelen! On-track tests tijdens het weekend leveren belangrijke gegevens op voor technische ontwikkelingen, maar het is afhankelijk van de synergie tussen de monteurs hoeveel van die kennis daadwerkelijk gebruikt kan worden om nieuwe onderdelen te maken. Elke monteur heeft weer andere vaardigheden op andere gebieden, dus is teamwerk essentieel. Door deelname aan de winter- en mid-season-tests kunnen spelers hun motorfietsen ontwikkelen, waarbij ze kunnen kiezen voor maximaal drie verschillende pakketten met verschillende combinaties van engines en frames, om aldus de perfecte instellingen voor het seizoen te vinden. Zodra het seizoen begint, kunnen spelers ook de prestaties van verschillende onderdelen verbeteren, ontwikkelpunten verdienen en uitgeven, en R&D-personeel inzetten om het hoogste niveau te bereiken. Aerodynamica, elektronica, motorvermogen en brandstofverbruik zijn slechts enkele voorbeelden van de vele technische onderdelen die spelers kunnen managen om hun motorfietsen te verbeteren. Milestone maakt voor het eerst ook bekend dat na de lancering gloednieuwe functies naar de game komen die de content van de Managerial Career-gameplay verder ondersteunen en uitbreiden; binnenkort worden meer details over deze post-launch-content onthuld! MotoGP20 verschijnt op 23 april voor PlayStation 4, Xbox One, Windows PC/STEAM, Google Stadia en Nintendo Switch.
02/04 11u15  NBA-spelers nemen het tegen elkaar op in het allereerste NBA 2K Players TournamentBrooklyn Nets' Kevin Durant en Atlanta Hawks' Trae Young zullen samen met andere NBA-spelers vanaf 3 april de strijd aan gaan op ESPN. De winnaar mag $100.000 doneren aan een goed doel om steun te bieden aan alle inspanningen en hulp rondom het coronavirus. 2K, de National Basketball Association (NBA) en de National Basketball Players Association (NBPA) hebben gister het NBA 2K Players Tournament aangekondigd - een NBA 2K20-toernooi tussen 16 huidige NBA-spelers. Vanaf vrijdag 3 april zullen topspelers als Kevin Durant van Brooklyn Nets en Trae Young van Atlanta Hawks op ESPN en ESPN2 de strijd met elkaar aan gaan in een single-elimination, player-only toernooi op Xbox One. De winnaar zal bekroond worden tot de ultieme NBA 2K20 kampioen. Daarnaast zal de winnaar in naam van 2K, de NBA en de NBPA $100.000 mogen doneren aan een goed doel naar keuze om steun te bieden aan alle inspanningen en hulp rondom het coronavirus.'We zijn dolblij over onze samenwerking met de NBA en NBPA om basketbal wereldwijd weer bij de fans terug te brengen en om hen een steuntje in de rug te bieden in deze onzekere tijden,' aldus Jason Argent, 2K Senior Vice President, Sports Strategy and Licencing. 'Entertainment, en vooral sport, biedt de mogelijkheid om mensen bij elkaar te brengen - inclusief atleten, fans en familie - en we hopen dat iedereen van het toernooi zal genieten.'We kunnen niet wachten om samen met de NBPA en 2K met het eerste 'NBA 2K Players Tournament' te beginnen en door te gaan met onze voortdurende poging om verbonden te blijven met NBA fans wereldwijd, terwijl we tegelijkertijd iets kunnen terugdoen in deze crisistijden,' zegt Matt Holt, NBA SVP of Global Partnerships.'Dit toernooi biedt een unieke kans voor onze spelers om het tegen elkaar op te nemen en tegelijkertijd hun goede doel te steunen en zich bij hun fans te betrekken,' zegt Josh Goodstadt EVP of Licencing voor THINK450, de commerciële tak van de NBPA. 'We kijken ernaar uit om samen met 2K en de NBA deze ervaring leven in te blazen voor de gehele NBA community.'Spelers zullen online de strijd aangaan in NBA 2K20 volgens een speelschema dat gebaseerd is op de seeding van de spelers, welke bepaald is door de NBA 2K rating en de periode van bezit. Voordat het toernooi van start gaat, mag iedere speler acht van de momenteel beste NBA teams kiezen waar hij één keer mee mag spelen. Als twee dezelfde teams tegenover elkaar komen te staan, heeft het uit-team het voordeel van de eerste keuze. De eerste twee rondes zullen single elimination zijn en de halve finales en de finale zullen in een 'best of three'-opzet gespeeld worden. De volledige bracket kun je hieronder vinden:Speler Seeding:1. Kevin Durant, Brooklyn Nets (96)2. Trae Young, Atlanta Hawks (90)3. Hassan Whiteside, Portland Trail Blazers (87)4. Donovan Mitchell, Utah Jazz (87)5. Devin Booker, Phoenix Suns (86)6. Andre Drummond, Cleveland Cavaliers (85)7. Zach LaVine, Chicago Bulls (85)8. Montrezl Harrell, LA Clippers (85)9. Domantas Sabonis, Indiana Pacers (85)10. Deandre Ayton, Phoenix Suns (85)11. DeMarcus Cousins (81)12. Michael Porter Jr., Denver Nuggets (81)13. Rui Hachimura, Washington Wizards (79)14. Patrick Beverley, LA Clippers (78 )15. Harrison Barnes, Sacramento Kings (78 )16. Derrick Jones Jr., Miami Heat (78 ) *Deelnemende spelers zijn aan verandering onderhevig.De coverage van het toernooi zal op 4 april om 1:00 CEST beginnen op ESPN met de uitzending van de match tussen Jones Jr. (16) en Durant (1). Jones Jr. en Durant zullen beide met één van hun van tevoren gekozen teams spelen. Jones Jr. kan daarom kiezen uit de Boston Celtics, Brooklyn Nets, Dellas Mavericks, LA Clipper, Los Angeles Lakers, Miami Heat, Milwaukee Bucks en Philadelphia 76ers. Durant heeft de keuze uit Brooklyn Nets, Chicago Bulls, Dellas Mavericks, Golden State Warriors, Houston Rockets, LA Clippers, Oklahoma City Thunder en Utah Jazz.Aanvullende matches zullen worden uitgezonden tot en met 12 april. Iedere game in het toernooi is te zien op NBA.com, in de NBA app en op de socials van 2K en NBA waaronder Twitter (@NBA2K, @NBA), Twitch (@NBA2K,@NBA), YouTube (@NBA2K, @NBA) en Facebook (@NBA2K, @NBA). Fans kunnen ook NBA 2K, NBA en NBPA volgen voor tune-in informatie, commentaar en hoogtepunten. Ook kunnen ze deelnemen aan het gesprek met de hashtag #NBA2KTourney.Schema: Ronde 1Zaterdag 4 april: • 1:00 – 1:30 CEST: NBA 2K Players Tournament Preview Show • 1:30 – 2:30 CEST: Derrick Jones Jr. (16) vs. Kevin Durant (1)Zaterdag 4 april: 2:30 – 5:30 CEST Zondag 5 april: 18:00 – 20:00 CEST KwartfinaleWoensdag 8 april: 1:00 – 5:00 CEST Halve finales en finale:Zaterdag 11 april en/of zondag 12 april: aankondiging voor de tijden volgt.
02/04 09u15  Wasteland 3 uitgesteld naar augustusHet coronavirus zorgt er voor dat diverse games op dit moment uitstel ervaren. Het is inmiddels ook de beurt aan Wasteland 3. InXile laat weten dat het spel helaas niet meer op 18 mei uit komt, maar dat de release is verschoven naar 28 augustus van dit jaar. De studio laat weten de extra tijd te zullen gebruiken om de game verder te verbeteren en de feedback van fans in het spel te verwerken.
02/04 09u15  Final Fantasy VII Remake vereist 100 gig harde schijfruimteDe Role Playing Game Final Fantasy VII Remake zal ten minste 100 gigabyte aan ruimte van de harde schijf van de PlayStation 4 weg snoepen. Dat is bekend gemaakt middels de verpakking van de game. Het spel bestaat ook uit 2 discs, waarvan een installatie disc en een game disc om het spel te spelen. Het spel komt uit op 10 april aanstaande en is een remake gebaseerd op de oudere versie.
02/04 09u15  Gratis PS Plus games voor april bekendDe geruchten klopten, de gratis PlayStation Plus games voor april zijn Uncharted 4: A Thief's End en DiRT Rally 2.0. Beide games zijn gratis beschikbaar voor PlayStation Plus leden. Beide games waren in het verleden zeer succesvolle games. Vooral Uncharted 4 is voor veel mensen een game om met plezier aan terug te denken. Heb je de games dus nog niet gespeeld? Dan is dit je kans. De titels zullen vanaf 7 april gratis zijn.
02/04 09u15  Meer details over nieuwe Red Dead Online contentEr zijn meer details bekend gemaakt omtrent de nieuwe content voor Red Dead Online. Er keert voor een beperkte tijd een partij kleding items terug naar de Wheeler, Rawson & Co. Catalogus, waaronder:• Gator Hat• Squat Stovepipe Top Hat• Winter Shotgun Coat• Benbow Jacket• Ortega Vest• Tied Pants• Strickland Boots• Calhoun Boots• Vaquero Baroque SpursALLE ITEMS ZIJN BESCHIKBAAR TOT 13 APRIL, DUS KOOP ZE NU HET KAN.SHOWDOWN SERIES: NAME YOUR WEAPONPronk met je wapenbeheersing in deze nieuwe variant: hoe lastiger het wapen is waarmee je de finale klap uitdeelt, des te meer punten je krijgt. De serie bevat nieuwe en meer vluchtige wapenuitrustingen, nieuwe point values en meer explosies. Locaties: Fort Mercer, Heartlands Oil Field, Tall Trees.BONUSSEN EN OP RANK-GEBASEERDE BELONINGEN Burgerwachten die het onvriendelijke terrein afspeuren op zoek naar ongewenste gasten ontvangen 50% extra cash bij alle Bounty uitbetalingen, waaronder ook Legendary Bounties.Ondertussen krijgen Collectors een Role XP-bonus van 100% bij Salvage Collector Free Roam Events, de Condor Egg en bij het verkopen van complete sets. Je kunt tot en met 6 april speciale op rank-gebaseerde beloningen verdienen:• BEREIK RANK 10: Krijg een gratis Hunting Bow & 50% korting op een Shotgun naar keuze.• BEREIK RANK 20: Krijg de Bounty Hunter Licence met 5 Gold Bars korting, en 50% korting op een Revolver naar keuze.• BEREIK RANK 30: Krijg een gratis Machete als beloning en 50% korting op een Repeater naar keuze.• BEREIK RANK 40: Krijg 40% korting op een Stable Stall, en 40% korting op een Horse van de Stables naar keuze. • BEREIK RANK 50: Krijg een gratis Character Appearance Change, 50% korting op Coats onder Rank 15 en 40% korting op een Tent.• BEREIK RANK 60: Alle spelers hoger dan Rank 60 ontvangen een gratis Navy Revolver, 40% korting op een Camp Dog, 50% korting op een Stable Stall, én 5 gratis Moonshine Mash Refills.KORTINGEN EN VOORDELENEr zijn deze week verschillende kortingen om van te profiteren, waaronder 5 Gold Bars korting op de Collector’s Bag of de Bounty Hunter Licence, plus 80% korting op alle Collector Maps, 70% korting op Criollo en Breton Horses, 50% korting op alle Collector en Bounty Hunter-kleding, en 40% korting op de Bounty Wagon.PlayStation Plus-leden ontvangen een beloning van 3 gratis Ability Cards naar keuze.
01/04 16u15  Rayman Legends gratis op uPlayUbisoft geeft deze hele maand gratis games weg. Het gaat ditmaal om Rayman Legends die voor de PC nu gratis te downloaden is in de uPlay-store. Het is de eerste van vele games in de komende tijd die gratis zal zijn. De game zal gratis zijn tot zaterdag 4 april, dus wees er snel bij. De lijst met volgende titels die gratis zullen zijn is nog niet bekend gemaakt.
01/04 14u15  GamesCom zal wellicht digitaal event worden dit jaarDe organisatie van de GamesCom heeft op Twitter bekend gemaakt dat het event dit jaar gewoon door zal gaan. Echter is nog niet duidelijk of het een event wordt met publiek, of dat het gaat om een digitaal event. De Opening Night Live zal in ieder geval verder uitgebreid worden en kan digitaal gevolgd worden. Daarnaast wordt midden mei beslist hoe de GamesCom eruit zal komen te zien. De GamesCom vindt normaal gesproken plaats in Keulen en biedt plek voor zo'n 50.000 bezoekers per dag.
01/04 13u15  Rockstar doneert deel inkomsten aan bestrijding CoronaRockstar Games heeft besloten om te gaan helpen bij de bestrijding van Corona. Het bedrijf stort namelijk 5% van al haar inkomsten van 1 april tot en met 31 mei in GTA Online en Red Dead Online naar een fonds dat de strijd aan gaat met Corona. Rockstar liet dit weten in een statement op haar Twitter-account. Alles wat spelers spenderen in de game zal hier bij zitten en daarvan zal dus 5% gestort worden naar het goede doel. Rockstar laat niet specifiek weten welke goede doelen ze precies steunen, maar het zal waarschijnlijk gaan om een goed doel vergelijkbaar met het Rode Kruis.
01/04 10u15  Xbox Live Games with Gold voor april bekendMicrosoft heeft de Xbox Games with Gold bekend gemaakt voor deze maand. Het gaat om de onderstaande lijst met games die gratis zullen zijn in april.Xbox One01-04-20 - 30-04-20: Projekt Cars 216-04-20 - 15-05-20: Knights of Pen and Paper BundleXbox One & Xbox 36001-04-20 - 15-04-20: Fable Anniversary16-04-20 - 30-04-20: Toybox Turbos
01/04 10u15  QuakeCon geannuleerd vanwege CoronaBethesda en ID Software hebben besloten dat het QuakeCon-evenement geannuleerd is. Het evenement vindt pas plaats in augsutus in Dallas maar men verwacht dat de coronacrisis nog wel een tijd aan zal houden. Volgens het concern zijn het logistieke uitdagingen en onzekerheden die nu spelen en de planning in de war schoppen. De gezondheid van haar medewerkers, vrijwilligers, verkopers, sponsoren en spelers gaat hierbij altijd voor.
01/04 09u15  Nieuwe showdown mode variant, kleding en meer in Red Dead OnlineDeze week hebben we in Red Dead Online een nieuwe Showdown Mode-variant: Name Your Weapon, samen met een aantal Bounty Hunter- en Collector-bonussen, kortingen en meer.De volledige lijst bevat: • Een nieuwe variant op de Showdown Mode, Name Your Weapon, met nieuwe wapenuitrustingen en puntwaarden• Voor beperkte tijd is er geselecteerde kleding teruggekeerd naar de Wheeler-, Rawson & Co.-catalogus, waaronder: De Gator Hat, Squat Stovepipe Top Hat en meer• Alle Bounties betalen nu 50% meer RDO$ uit, inclusief Legendary Bounties• Collectors krijgen een 100% bonus op Role XP bij: De Condor Egg en Salvage Collector Free Roam Events, plus op de verkoop van een volledige set Collectibles• Nieuwe Bounty Hunter en Collector kortingen: 5 Gold Bars korting op de Collector's Bag of de Bounty Hunter-licentie, plus 80% korting op Collector Maps, 70% korting op Criollo- en Bretonse paarden, 50% korting op Collector- en Bounty Hunter-kleding en 40% korting de Bounty Wagon• Doorlopende op rank gebaseerde beloningen en voordelen voor PlayStation Plus-leden
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >

Meest gelezen

5x Red de koningin in Final Fantasy XIV Online met de vandaag verschenen Patch 5.2507/04 14u02 - EvilGamerz: De FINAL FANTASY XIV Online’s Patch 5.25-update is vandaag verschenen en introduceert de “Save the Queen”-quest-serie – een nieuw avontuur met een verhaal dat is geschreven door Yasumi Matsuno (FINAL FANTASY Tactics, FINAL FANTASY XII), de spelontwikkelaar die eerder het verhaal schreef voor de zeer populaire Return to Ivalice-raid-serie. Deze nieuwste update levert ook aanvullende nieuwe content voor crafters en verzamelaars, en nieuwe gevechtscontent die is verbonden aan de nieuwe questserie voor wapenverbeteringen:• Nieuwe “Resistance Weapon” enhancement-quest-serie: “Save the Queen: Blades of Gunnhildr” – Avonturiers kunnen krachtige wapens krijgen en meer leren over het thuisland van de Hrothgar, de Bozja Citadel, via deze gloednieuwe quest-serie die via toekomstige patches regelmatig updates zal krijgen. Spelers kunnen deelnemen aan nieuwe Resistance Weapon Quest-gevechten waarin ze het moeten opnemen tegen verschillende eindbazen, waarbij hun vorderingen tussentijds worden opgeslagen.• Nieuwe trial op “Extreme”-niveau – Groepen van acht spelers kunnen zich wagen aan dit uitdagende nieuwe trial-gevecht.• Content voor crafters en verzamelaars: “Skysteel Tools” – Deze nieuwe questlijn laat Disciples of the Land and Hand hun Skysteel Tools upgraden naar nog sterkere versies. Deze questlijn zal via toekomstige patches ook diverse updates krijgen, zodat spelers hun tools nog verder kunnen upgraden.• Nieuwe items, recepten, meubels, en meer.
5x Doom en Resident Evil in Famitsu scores08/04 10u15 - EvilGamerz: Het Japanse Famitsu heeft weer enkele games beoordeeld in de afgelopen week. Het gaat om DOOM Eternal en onder andere ook Resident Evil 3.Resident Evil 3 (PS4/Xbox One, Capcom): 9 / 9 / 9 / 9 - (36/40)DOOM Eternal (PS4/Xbox One, Bethesda): 8 / 8 / 9 / 9 - (34/40)Bleeding Edge (Xbox One, Microsoft): 8 / 7 / 7 / 8 - (30/40)Olympia Soiree (Switch, Idea Factory): 8 / 8 / 8 / 9 - (33/40)Exit the Gungeon (Switch, Devolver Digital): 7 / 6 / 7 / 7 - (27/40)Hifuu Bouenkyou (Switch, Mediascape): 7 / 7 / 7 / 7 - (28/40)Piczle Cross Adventure (Switch, Rainy Frog): 8 / 9 / 7 / 7 - (31/40)
4x Sony laat de controller van de PS5 zien08/04 08u15 - EvilGamerz: Daar is hij dan eindelijk, de controller van de PlayStation 5 is uit de doeken gedaan. Het gaat om de PlayStation 5 wireless controller genaamd DualSense. Deze wordt via USB-C opgeladen en kent diverse speciale features, zoals haptic feedback, een speciale rumble techniek die de on-screen beelden vertaald naar vibraties in de hand. Deze zijn gevoeliger dan ooit met de nieuwe techniek.Verder kent de controller adaptive triggers, waarmee deze dus weerstand kunnen bieden bij het spannen van een virtuele boog bijvoorbeeld. Ingame geeft dit veel mogelijkheden voor Sony. Daarnaast is de share-button vervangen door de Create button, waarover later nog meer informatie bekend wordt gemaakt. Ook is er een ingebouwde microfoon aanwezig.
3x The LEGO Group en Nintendo onthullen de eerste spannende LEGO Super Mario details07/04 16u15 - EvilGamerz: The LEGO Group heeft vandaag meer informatie onthuld over LEGO Super Mario. De lead designer van LEGO, Jonathan Bennink, legt in een video uit hoe LEGO Super Mario in de echte wereld door levels springt. Ook Bowser en Koopa Troopa maken hun opwachting in twee uitbreidingssets: Piranha Plant-powerslide en Eindbaasgevecht op Bowsers kasteel.
2x Digitale Pre-load Final Fantasy VII Remake begint binnenkort in Europa03/04 19u15 - EvilGamerz: Met nog maar één week te gaan tot de lancering van FINAL FANTASY VII REMAKE, stelt Square Enix Ltd., de digitale pre-load in Noord-Amerika en Japan vanaf vandaag beschikbaar in de PlayStation Store. Binnenkort komt deze digitale pre-load ook beschikbaar in Europa en Australië, om ervoor te zorgen dat spelers direct de straten van Midgar kunnen betreden wanneer de game op 10 april wereldwijd wordt uitgebracht. Fans die de digitale versie van de game hebben ge-pre-orderd in Europa en Australië kunnen de notificaties van PlayStation Network checken om te zien wanneer hun pre-load beschikbaar is. “Omdat veel mensen thuis moeten blijven vanwege de COVID-19-pandemie, kan dit gevolgen hebben voor de bandbreedte van je internet. Daarom willen we al onze fans wat extra tijd geven om de game te downloaden,” aldus Yoshinori Kitase, de producer van de game.
2x Xbox Series X AMD SoC in beeld07/04 13u36 - EvilGamerz: Er is een foto opgedoken van de Xbox Series SoC (system on a chip) van AMD. Het gaat om de Zen-2-CPU en de RDNA-2 grafische chip die in de Xbox Series X zit. De console komt eind dit jaar uit en moet een beest worden qua prestaties. De console verwerkt maarliefst 12 teraflops en krijgt een SSD om zo laadtijden zo kort mogelijk te houden.
2x Ontwerp de Cyberpunk 2077 pc behuizing van je dromen08/04 11u15 - EvilGamerz: CD PROJEKT RED kondigt de ‘Cyber-up Your PC’-wedstrijd aan waarin de community wordt gevraagd een pc behuizing te ontwerpen, volledig in Cyberpunk 2077-stijl. Aanmelden voor de wedstrijd is mogelijk tot 17 mei 15:00 uur CEST. Inzendingen worden beoordeeld op hun haalbaarheid, creativiteit en op hoe trouw het design is aan de Cyberpunk 2077-stijl. Iedereen die aan de wedstrijd wil deelnemen, moet ervoor zorgen dat hun ontwerp voldoet aan de deelnamecriteria die vermeld staan op de officiële Cyber-up Your PC-website voordat ze deelnemen aan de wedstrijd via het online formulier.Een panel van experts selecteert de 5 beste inzendingen uit alle geldige inzendingen die bekend worden gemaakt op 29 mei 2020. De 5 geselecteerde inzendingen worden dan vervolgens echt gemaakt door professionele casemodders van over de hele wereld. Vervolgens wordt er een winnaar geselecteerd tijdens de grote finale, die plaatsvindt op 17-18 juli 2020. De prijzen die deelnemers kunnen winnen bestaan onder meer uit hoogwaardige pc-gaming gear, gesponsord door Alienware, NVIDIA en SteelSeries, waarbij de hoofdwinnaar tijdens de live finale een hoofdprijs krijgt toegekend.
1x F1-coureurs kruipen op 5 april achter het stuur voor de Formula 1 Virtual Australian GP02/04 14u15 - EvilGamerz: Vanwege de huidige situatie rondom COVID-19 zullen de geplande Formule 1-races tot nader order mogelijk verplaatst worden naar later dit jaar. Gelukkig is er nu een andere manier om toch van de spanning en sensatie van F1 te genieten; komende zondag 5 april zal de tweede Formula 1 Virtual GP gehouden worden op het virtuele Australische Albert Park circuit in F1® 2019, het officiële spel van het 2019 FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP ontwikkeld door Codemasters. Dit keer wordt de grid o.a. gevuld door maar liefst vijf F1-coureurs: Charles Leclerc, Alex Albon, George Russell, Lando Norris en Nicholas Latifi. Aanstaande zondag 5 april om 21:00 uur Nederlandse tijd zal de Virtual GP gereden worden. Meekijken kan live via Ziggo Sport en de officiële Formula 1 YouTube-, Twitch- en Facebookpagina’s. De race zal ongeveer 1,5 uur duren, waarvan een deel bestaat uit een kwalificatieronde om de gridpositie te bepalen gebaseerd op de snelste rondetijd. Door gevarieerde niveaus onder de deelnemers wordt de game zo ingesteld dat de race zo eerlijk en vermakelijk mogelijk zal verlopen. De eerste virtuele race, de F1® Bahrain Virtual Grand Prix, werd gehouden op zondag 22 maart en trok gemiddeld 1,3 miljoen kijkers. De volledige grid werd gevuld met professionele racers waaronder McLaren ster Lando Norris en HAAS coureur Nico Hülkenberg, maar ook sporters zoals golfer Ian Poulter en ex-wielrenner Chris Hoy. F1 2019 Anniversary Edition is sinds 28 juni 2019 verkrijgbaar op de PlayStation 4 Computer Entertainment system, de Xbox One familie apparaten inclusief Xbox One X en Windows PC. In F1 2019 was voor het eerst de FIA Formula 2 Championship speelbaar, samen met een spannende nieuwe verhaalmodus.
1x Beta-fase Pro Cycling Manager 2020 begint07/04 08u15 - EvilGamerz: NACON en Cyanide kondigen met plezier een nieuwe etappe aan voor Pro Cycling Manager 2020: de lancering van zijn beta-fase.Tijdens deze beta-fase kunnen spelers het nieuwe Dashboard gebruiken en twee nieuwe functies proberen: Morale-management, dat de prestaties van je wielrenners beïnvloedt, en een nieuw planningsysteem dat automatisch races aan wielrenners toewijst.De Pro Cycling Manager-beta loopt van 13 tot 27 april. Registreren kan tussen nu en 9 april.Klik hier om je te registreren voor de gesloten beta van Pro Cycling Manager 2020In Pro Cycling Manager 2020 kunnen spelers de manager worden van een professionele wielerploeg en deze helemaal naar de top brengen door zoveel mogelijk races te winnen. Pro Cycling Manager 2020 bouwt voort op de stevige fundamenten van de voorgangers en laat spelers deelnemen aan alle 21 officiële etappes van de Tour de France en meer dan 230 races – voor een totaal van 650 etappes.Pro Cycling Manager 2020 komt op 4 juni 2020 beschikbaar voor pc’s.
1x Company of Heroes komt naar de mobiel07/04 12u48 - EvilGamerz: Feral Interactive heeft aangekondigd dat Company of Heroes naar de iPhone en Android gaat komen. Het spel wordt later dit jaar uitgebracht. Het origineel werd eerder door ontwikkelaar Relic Entertainment gemaakt en uitgebracht door SEGA. De game kwam uit voor de iPad en nu dus ook voor de iPhone en Android phones. De oorlogsgame werd vooral voor de PC erg populair.A masterpiece of simulated warfare, Company of Heroes puts players in command of two companies of American soldiers, and challenges them to direct an intense squad-based campaign starting at the D-Day Invasion of Normandy. Fully tailored to and optimized for mobile devices, Company of Heroes features a sophisticated user interface that helps players execute real-time tactics, adapt to rapidly shifting combat environments, and overcome ferocious opposition to secure the liberation of France.

Statistieken

Artikels:
21745
Gelezen:
10656
Aantal lezers nu:
68


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2020 Naar boven