vrijdag 22 oktober 2021, week 42


U bent nu hier: Meer nieuws van Gamed

Laatste updatecontrole: vandaag om 20u45
 

Gamed

Verbergen Tonen
22/10 15u15  Grand Theft Auto: The Trilogy met eerste trailer, verschijnt 11 november Met Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition bundelt Rockstar Games Grand Theft Auto III, Vice City en San Andreas in een nieuw bundel aangepast op de moderne tijd. De game wordt digitaal uitgebracht op 11 november en verschijnt fysiek op 6 december op PC, Nintendo Switch, PlayStation en Xbox voor een prijskaartje van €59,99. De game laat hieronder de grafische verbeteringen centraal. Gameplaygewijs kunnen we een GTA V-gevoel verwachten.
22/10 15u15  Saints Row toont criminele activiteiten Gisteren konden we al genieten van enkele minuten gameplay uit de eerste set openingsmissies van de nieuwe Saints Row. Vandaag krijgen we een blik op nevenactiviteiten die we in de wereld van Santa Ileso kunnen voltooien.
22/10 09u15  Halo Infinite deelt details van PC versie Binnenkort mogen we weer in de schoenen stappen van Master Chief als Halo Infinite op 8 december verschijnt. De ontwikkelteams verantwoordelijk voor de PC versie van de game hebben deze van de grond af aan opgebouwd voor dit platform. In een nieuwe video delen ze alle ins-en-outs van deze sterk geoptimaliseerde editie.
21/10 21u15  Microsoft Flight Simulator krijgt Game of the Year editie Op 18 november brengt Microsoft de Microsoft Flight Simulator Game of the Year editie uit als een bedankje naar de trouwe fans die de game over het afgelopen jaar tot een succes hebben gemaakt. De GOTY komt met een vijftal nieuwe vliegtuigen en acht met de hand ontworpen vliegvelden, nieuwe missies, tutorials, features, nieuwe fotogrammetry van steden én alle content updates sinds de launch in 2020. Het beste van al: de update is gratis voor alle spelers die de game al bezitten.
21/10 21u15  Among Us verschijnt 14 december op PlayStation en Xbox Het hoogtepunt van de populariteit van Among Us lijkt alweer even achter ons te liggen. Ontwikkelaar Innersloth - die de game origineel uitbracht op Android in 2018 - is echter nog steeds druk met de Xbox en PlayStation versies van de game. Een releasedatum is nu eindelijk bekend.
21/10 21u15  Hearts of Iron IV: No Step Back met authentieke propaganda Hearts of Iron IV: No Step Back is de nieuwste uitbreiding voor Hearts of Iron IV. Deze strategietitel voor PC zet de crisis van de jaren '30 en de Tweede Wereldoorlog centraal. Met deze nieuwe uitbreiding wordt er meer detail toegevoegd aan veel Oost-Europese landen, unieke systemen die de Soviet politiek weerspiegelen en veel verbeteringen aan het militaire aspect van de game. De uitbreiding is beschikbaar per 23 november. Voor nu is het genieten van zowel een Russische - aan te bevelen - en Engelse pre-order trailer.
21/10 21u15  Tiny Tina's Wonderlands toont de Brr-Zerker en Stabbomancer Tiny Tina's Wonderlands combineert de chaos van Borderlands met de betovering van Dungeons and Dragons voor een uniek avontuur. In een nieuwe serie 'Welcome to the Wonderlands' introduceert Gearbox ons met deze nieuwe spelwereld. De eerste aflevering is vandaag verschenen en maakt ons bekend met de Brr-Zerker en de Stabbomancer. Wees gewaarschuwd: onderstaande trailer bevat een hoge dichtheid aan woordgrapjes per seconde.
21/10 21u15  Achter de schermen bij Gran Turismo 7 De Japanse ontwikkelaar Polyphony Digital ademt al ruim twee decennia virtuele autosport. Met Gran Turismo 7 voor PlayStation 5 wordt de volgende stap in de serie gezet. Vandaag krijgen we een blik achter de schermen en wordt er opzoek gegaan naar de persoonlijke betekenis van 'automotive culture' voor de studio.
21/10 21u15  DOOM Eternal introduceert Horde Mode en meer in update 6.66 DOOM Eternal ontvangt op 26 oktober aanstaande update 6.66. Een betekenisvol getal voor de serie en daarmee wordt deze update ook de grootste tot nu toe. Er zal namelijk een een geheel nieuwe arcade-achtige Horde Mode geïntroduceerd worden, BATTLEMODE 2.0 met een nieuwe arena en beloningen, twee nieuwe Master Levels en meer. Een sneak peek krijgen we alvast in onderstaande trailer.
21/10 21u15  Halo Infinite deelt details van PC versioe Binnenkort mogen we weer in de schoenen stappen van Master Chief als Halo Infinite op 8 december verschijnt. De ontwikkelteams verantwoordelijk voor de PC versie van de game hebben deze van de grond af aan opgebouwd voor dit platform. In een nieuwe video delen ze alle ins-en-outs van deze sterk geoptimaliseerde editie.
21/10 21u15  Pokémon Legends: Arceus onthult Hisuian Zorua en Hisuian Zoroark Eerder deze week verschenen mysterieuze beelden online waarin verslag gedaan werd van een nieuwe soort Pokémon. Professor Oak heeft eens goed naar de beelden gekeken en het is hem gelukt deze in oorspronkelijke staat te herstellen. Wat blijkt: Zorua en Zoroark hebben een Hisuian variant, die normaal én spook type Pokémon zijn. Bekijk de gerepareerde beelden hieronder.
21/10 20u15  Sony deelt eerste trailer Uncharted film Tom Holland en Mark Wahlberg schitteren als Nathan Drake en Sully in de eerste trailer voor Sony's Uncharted film. Al sinds de release van de originele Uncharted in 2007 gonst het van de geruchten en gefaalde projectplannen om de populaire gamingfranchise te verfilmen. Op 18 februari 2022 gaat de film er dan echter toch komen. Zijn jullie al enthousiast?
21/10 11u15  Bekijk de openingsmissies van Saints Row Op 25 februari verschijnt de reboot van de Saints Row serie en om ons alvast voor te bereiden heeft ontwikkelaar Volition een acht minuten durende video naar voren geschoven waarin we een blik krijgen op de openingsmissies in de game.
21/10 11u15  Square-Enix komt met mobiele Tomb Raider en Avatar games Uitgever Square-Enix heeft een nieuwe studio geopend in Londen die zich zal richten op de ontwikkeling van mobiele games. De eerste twee franchises waar ze mee aan de slag zijn betreffen Tomb Raider en Avatar.
21/10 11u15  Vier Halloween in Pokémon Unite Als we denken aan Halloween dan denken we aan pompoenen, trick or treat en ... Pokémon? Inderdaad, Halloween gaat ook in Pokémon Unite niet onopgemerkt voorbij en tot 10 november zijn er diverse extra's in de game te vinden.
Laatste update: vandaag om 15u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
21/10 11u15  Beelden van geannuleerde Tomb Raider horrorgame naar buiten gebrachtIn 2013 bracht Square-Enix een reboot van de Tomb Raider serie uit. Het had echter anders kunnen lopen, naar nu blijkt had de uitgever plannen voor een meer donkere uitgave, Tomb Raider: Ascension geheten.
20/10 21u15  Fallout 76 viert het vallen van de bommen in gratis spelweekThe Great War is in het Fallout universum de grote nucleaire gebeurtenis die een einde bracht aan de Chinees-Amerikaanse oorlog alsook het ineenstorten van de samenleving. Deze gebeurtenis vond (of vindt) plaats op 23 oktober 2077. Om deze prejaardag te vieren is Fallout 76 tot en met 25 oktober gratis te spelen. Uiteraard vinden er in-game tijdelijke evenementen plaats en zijn er in de digitale winkel 'deals' te vinden.
20/10 21u15  Launchtrailer voor Call of Duty: VanguardOp 5 november brengt Activision het nieuwste deel in de Call of Duty serie uit. Met Call of Duty: Vanguard staat Sledgehammer Games weer aan het roer en presenteren ze ons een alternatieve versie van de gebeurtenissen na de Tweede Wereldoorlog. Ondanks dat de release nog een goede twee weken weg is, kunnen we vandaag al kijken naar de launchtrailer.
20/10 21u15  WRC 10 deelt accolades in nieuwe trailerWRC 10 is ondertussen een goede maand uit en heeft de harten van raceliefhebbers weten te veroveren met een goede uitstraling en meer dan degelijke gameplay. Er zijn lovende woorden geuit over de titel en die worden graag gedeeld in een nieuwe trailer vol met accolades.
20/10 21u15  Assassin's Creed: Valhalla introduceert Discovery Tour: Viking AgeMet de Discovery Tour spelmodus introduceerde Ubisoft ons enkele jaren geleden al in Assassin's Creed: Origins met een door historici samengestelde tour door het verleden. De rijk gedetailleerde spelwerelden die door Ubisoft zijn ontworpen voor actievolle en bloederige games vormen de locaties voor moderne geschiedenislessen, waarin je als speler het verleden op interactieve wijze verkent.
20/10 21u15  DC Super Hero Girls: Teen Power met Metropolis High News! trailerEen fashionista met stijl én superheld zijn? Dat moet wel wat voor jou zijn toch? Beleef hoe het voelt en ervaar hoe het is in DC Super Hero Girls: Teen Power. De game is nu verkrijgbaar op Nintendo Switch en deelt met ons een nieuwe trailer om nog eens de aandacht te vestigen op Metropolis' nieuwste helden.
20/10 21u15  Groot feest in Mario Party Superstars reclamespotjesMet Mario Party Superstars brengt Nintendo op 29 oktober een vijftal klassieke spelborden en 100 minigames uit de geliefde partyfranchise naar de Nintendo Switch. In de aanloop naar de feestelijke lancering worden we alvast getrakteerd op enkele nieuwe reclamespotjes.
20/10 21u15  Fortnitemares 2021 met Wrath of the Cube Queen verhaaltrailerHeel eerlijk? Ik heb al lang geen goed idee meer wat er zich nu allemaal plaatsvindt binnen Fortnite. Met Halloween aanstaande worden er in ieder geval weer enge dingen toegevoegd, getuige onderstaande trailer voor Fortnitemares 2021 die op 1 november een nieuw seizoen in gaat.
20/10 21u15  Launchtrailer The Caligula Effect 2The Caligula Effect 2 is deze week uitgebracht voor zowel Nintendo Switch als PlayStation 4 en trakteert ons vandaag dan ook op een launchtrailer. Onze eigen Joni Philips kon al aan de slag met de titel en scoorde de game een 65. De verbeteringen ten opzichte van het origineel werden geprezen, maar op de afwerking werd de titel afgestraft. 'Een game van veel goede bedoelingen die dus niet altijd tot hun recht komen' bleek uit de conclusie.
20/10 21u15  [Update] Guardians of the Galaxy deelt vereisten, heeft 80GB ruimte nodigExorbitant. Dat is naar mijn mening het juiste woord om de installatiegrootte van videogametitels anno 2021 te omschrijven. Call of Duty confronteert ons al langer met de beperkte schijfruimte - op voornamelijk consoles - maar ook Square-Enix's nieuwste titel, Marvel's Guardians of the Galaxy, komt met een behoorlijk formaat.
20/10 20u15  Vampyr ontvangt next-gen patchOntwikkelaar Dontnod heeft vandaag via Twitter laten weten dat hun titel Vampyr is voorzien van een nieuwe patch, waar vooral PlayStation 5 en Xbox Series S/X-bezitters blij van zullen worden. De game heeft namelijk een 'enhanced graphics update' ontvangen waarin de resolutie wordt opgehoogd tot 1440p en de framerate tot wel 60 beeldjes per seconde.
20/10 20u15  Escaperoom-kaartspel Inscryption gelanceerdDe makers van Pony Island en The Hex hebben deze week hun nieuwste titel Inscryption uitgebracht op PC. Deze videogame combineert deckbuilding, roguelike, escaperoom puzzels en psychologische horror in een zogezegde bloederige smoothie. Bekijk de launchtrailer hieronder en zie voor jezelf of het jouw type game is.
20/10 20u15  Starfield introduceert The Settled SystemsMet Starfield is Bethesda een virtuele droom aan het ontwikkelen waarin ze de spelvrijheid van titels als Skyrim en Fallout vertalen naar het intergalactische. Starfield moet de basis zijn voor een geheel nieuwe franchise waar fans zich jaren mee zoet kunnen houden. Design Director Emil Pagliarulo deelt vandaag meer details over de wereld waarin de game zich afspeelt en over de facties die we zullen tegenkomen.
20/10 20u15  No Man's Sky neemt ons mee op nieuwe expeditieNo Man's Sky brengt spelers een nieuw avontuur om geheel mee in Halloween-sferen te komen. De Expeditions-modus, die in maart dit jaar werd gelanceerd, is een coöperatieve spelmodus waarin je diverse missies uitvoert die samen met gemeenschap als geheel te voltooien zijn. Met deze modus wordt ook ingespeeld op het wisselen van de seizoenen, zodat we nu zijn aanbeland bij Expedition 4: Emergence. In dit verhalende avontuur verken je de zanderige wereld van Wasan waar enorme Titan Worms het landschap teisteren.
20/10 20u15  God of War komt 14 januari 2022 naar PCIn 2018 bracht Sony Santa Monica één van mijn persoonlijk meest geliefde PlayStation 4 videogames uit: God of War. Dit nieuwe deel in Kratos' saga bracht de Spartaanse krijger naar de wereld van de Spartaanse mythologie in een fantastisch epos. Begin volgend jaar krijgen nog meer gamers de kans om in dit avontuur te stappen. Sony heeft namelijk het heugelijke nieuws aangekondigd dat God of War op 14 januari 2022 uitgebracht zal worden op PC.
20/10 20u15  CD Projekt Red stelt next-gen updates Cyberpunk 2077 en The Witcher 3 uitDit najaar zou CD Projekt Red met langverwachte updates komen voor zowel The Witcher 3 als Cyberpunk 2077, met de intentie de spelervaring op te tillen zodat ze grafisch en prestatiegewijs voldoen aan de moderne standaard. Met scherpe ogen wordt vooral gekeken naar de update voor Cyberpunk 2077, die impliciet al werd meegenomen in het verkooppraatje eind 2020, nog voordat de game als een waar debacle werd uitgebracht.
20/10 10u15  Mede-oprichter van Halo richt nieuwe studio op bij Electronic ArtsVoormalig mede-bedenker van Halo en director bij Bungie heeft aangekondigd een nieuwe stap te maken, onder de vlag van Electronic Arts richt hij een eigen studio op.
20/10 10u15  Phil Spencer zegt dat Xbox nog niet klaar is met het werven van studio'sNinja Theory, Obsidian Entertainment, Compulsion Games, Double Fine Production en alle studio's onder ZeniMax Media/Bethesda Softworks: allen zijn ze in de afgelopen jaren opgekocht en ondergebracht bij Xbox. Miljoenen en miljarden dollars zijn betaald voor deze gerenommeerde studio's en volgens Phil Spencer is Xbox nog niet klaar.
19/10 23u15  Mysterieuze beelden Pokémon Legends: Arceus Hisui regio duiken opMet Pokémon Legends: Arceus duikt de POkémon serie terug in de tijd naar een historische interpretatie van de Hisui regio. Uit deze regio verschijnen vandaag een soort van VHS beelden met een hoop ruis. Een onbekende man komt met een Pokémon in aanraking, wat een onvriendelijke tot mogelijk fatale afloop blijkt te hebben. Oordeel zelf.
19/10 23u15  Xbox heeft nog geen interesse in VR, legt focus op software en spelersVeel uitgevers en ontwikkelaars spelen op dit moment met virtual reality. Sony heeft met PlayStation VR een laagdrempelige wijze om VR per console te beleven, met een opvolger in aantocht. Facebook en Valve boeken op PC succes met de Oculus en Vive systemen. Zelfs Nintendo heeft middels een Nintendo LABO pakket haar tenen gedompeld in virtual reality. Enkel Xbox blijft achter, bewust?
19/10 22u15  Spil Spencer zegt dat Xbox nog niet klaar is met het werven van studio'sNinja Theory, Obsidian Entertainment, Compulsion Games, Double Fine Production en alle studio's onder ZeniMax Media/Bethesda Softworks: allen zijn ze in de afgelopen jaren opgekocht en ondergebracht bij Xbox. Miljoenen en miljarden dollars zijn betaald voor deze gerenommeerde studio's en volgens Phil Spencer is Xbox nog niet klaar.
19/10 22u15  Ubisoft geeft groen licht voor nieuwe Splinter Cell?De Tom Clancy's Splinter Cell franchise genoot samen met hoofdrolspeler Sam Fisher een grote populariteit gedurende het eerste decennium van dit millennium. Ubisoft heeft de serie echter lange tijd links laten liggen, naast enkele probeersels in de mobiele en VR sferen. Gaat daar binnenkort misschien toch eens verandering in komen?
19/10 22u15  Xbox met 20th Anniversary Celebration broadcast op 15 novemberMicrosoft nodigt ons allen uit voor een livestream op 15 november om 19:00 uur om de 20ste verjaardag van Xbox te vieren. Nieuwe aankondigingen hoeven we tijdens het event niet te verwachten, 'simpelweg' een bijzondere terugblik op 20 jaar Xbox én Halo. Ben jij erbij?
19/10 22u15  Xbox Game Pass voegt hoop toffe titels toeXbox Game Pass is hard op weg één van de grootste succesverhalen van deze generatie te worden. Met de abonementsservice voor games - een soort van Netflix - krijgen spelers onbeperkt toegang tot het dan aanwezige assortiment. Regelmatig worden nieuwe games toegevoegd en ook de aankomende weken vormen daar geen uitzondering op.
19/10 18u15  Sherlock Holmes: Chapter One met detective gameplayEen ware detective probeert hints te zoeken, behandelt iedereen als een mogelijke verdachte, weet zich te vermommen, is op zoek naar bewijs en probeert dit alles samen te brengen. Kortom: dit is de werkwijze van Sherlock Holmes, zo ook in Chapter One waarvan we in een nieuwe trailer een voorproefje krijgen.
19/10 18u15  TV-spot Marvel's Guardians of the GalaxyEidos-Montréal onthulde vandaag een nieuwe tv-spot die verschijnt in aanloop naar de officiële lancering van Marvel’s Guardians of the Galaxy volgende week. De trailer werpt kijkers midden in een mid-battle Huddle en toont hoe Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket en Groot een penibele situatie bespreken en, uiteraard, erover kibbelen, totdat ze besluiten over te gaan op Plan B - een all-out, gecoördineerde aanval op de maat van het toepasselijke “Kickstart My Heart” van Mötley Crüe.
19/10 18u15  Riders Republic gratis te spelen van 21 tot en met 27 oktoberRiders Republic introduceert een tijdelijke Trial Week van 21 tot 27 oktober voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Stadia en Windows PC via de Ubisoft Connect en de Epic Games Store. Tijdens deze week scheuren spelers 4 uur lang door de game voor de officiële lancering op 28 oktober. Tevens wordt alle progressie van de Trial Week overgedragen naar de volledige game.
18/10 22u15  Steam Deck maakt compatibiliteit duidelijk met Deck VeriffiedMet Steam Deck comprimeert Valve een gehele gaming PC in een handheldconsole. Dat levert vraagtekens op. Welke games in je bibliotheek kan je wel én welke niet goed spelen op je Steam Deck? Om in dit vraagstuk spelers tegemoet te komen wordt Deck Verified geïntroduceerd, een handig systeem waarin games in een viertal categorieën worden geplaatst.
18/10 22u15  Guardians of the Galaxy deelt vereisten, heeft 150GB ruimte nodigExorbitant. Dat is naar mijn mening het juiste woord om de installatiegrootte van videogametitels anno 2021 te omschrijven. Call of Duty confronteert ons al langer met de beperkte schijfruimte - op voornamelijk consoles - maar ook Square-Enix's nieuwste titel, Marvel's Guardians of the Galaxy, komt met een behoorlijk formaat.
18/10 22u15  Speel DOOM via Twitter, want waarom niet?Het is ondertussen een langlopende grap aan het worden om op elk mogelijk platform DOOM te kunnen spelen. Van koelkasten tot zwangerschapstesten; DOOM wordt door fanatiekelingen wereldwijd overal op geport. De meest recente creatie? DOOM op Twitter.
18/10 22u15  Yoshida positief over Final Fantasy XIV op XboxFinal Fantasy XIV: A Realm Reborn is sinds de release een groot succes op zowel PlayStation 4 als PC. De game heeft gedurende de coronapandemie aan nieuwe inschrijvingen gewonnen en wordt gezien als één van de betere MMO's op dit moment. Des te meer opvallend dat de game nog niet op een Xbox platform verkrijgbaar is.
18/10 22u15  Outriders komt morgen naar Game Pass PCIn april dit jaar beloonde René People Can Fly's niet onverdienstelijke shooter Outrider met een 75. Een solide third-person shooter waarin je gebruik maakt van bovennatuurlijke krachten om in teamverband de strijd aan te gaan. De game heeft ondertussen een harde kern opgebouwd en deze zal binnenkort ongetwijfeld uitgebreid worden.
18/10 22u15  Hot Wheels Unleashed introduceert DC Super-Villains Racing SeasonOp 11 november (lopend tot en met 18 januari volgend jaar) gaat het DC Super-Villains Racing Season van start in Hot Wheels Unleashed. Deze update brengt spelers een groot nummer aan gratis en premium content dat vrijgespeeld kan worden door nieuwe uitdagingen te voltooien die enkel dit seizoen beschikbaar zijn.
18/10 18u15  Elden Ring een maand uitgesteld, closed beta aangekondigdOntwikkelaar From Software heeft al bewezen een goede game te kunnen maken en de verwachtingen voor hun nieuwste titel Elden Ring zijn dan ook hooggespannen. Helaas moeten we wel iets meer geduld opbrengen om te kijken of het deze hoge verwachtingen in kan lossen.
17/10 16u15  Wees een object in physics-based Propnight, 4 versus 1 multiplayer titelOntwikkelaar Fnastic heeft Propnight aangekondigd. Een 4 versus 1 multiplayer titel waarin je samen met drie teamgenoten propmachines repareert en uit het level ontsnapt, of waarbij je op de teamgenoten jaagt. Als speler doe je je best om uit het zicht van de jager te blijven door jezelf te vermommen als alledaagse objecten in de spelomgeving. Bekijk hieronder de debuuttrailer en eerste gameplay. De gratis open beta is dit weekend te spelen.
17/10 16u15  Fortnite introduceert illustere Batman outfit met The Foundation trailerFortnite is ondertussen al lang meer dan een videogame; het is een multimedia entertainment product waar elke franchise graag deel van uitmaakt. In samenwerking met DC Comics verschijnen de outfit 'The Batman Who Laughs' en andere items uit de aanstaande comic Batman: The Foundation binnenkort in de videogame. Bekijk de introductietrailer hieronder.
17/10 16u15  Survival MMO The Day Before verschijnt op 21 juni 2022Met een uitgebreide gameplaytrailer heeft ontwikkelnaar Fntastic de releasedatum voor hun aanstaande open-wereld survival MMO The Day Before bekend gemaakt. Op 21 juni 2022 kunnen PC gamers een post-pandemische Verenigde Staten betreden en opzoek gaan naar grondstoffen en antwoorden. Speel samen of tegen andere spelers, maar vergeet niet de naar vlees hongerende horde geïnfecteerden die de straten bevolken.
17/10 16u15  The Wild Update komt in 2022 naar MinecraftMinecraft heeft zichzelf ondertussen bewezen als een tijdloze game. Eenvoudig en kindvriendelijk aan de voorzijde, maar met diepliggende en complexe mechanieken aan de achterzijde. Het helpt daarbij dat Microsoft de game regelmatig ondersteunt met nieuwe grootse updates; waarvan we in 2022 een nieuwe kunnen verwachten: The Wild Update.
17/10 15u15  Minecraft Java en Bedrock komen naar Game Pass PCOndanks het enorme bereik van Minecraft weten weinig mensen dat er op het PC platform een tweetal versies van de game te spelen zijn. De 'Java' en 'Bedrock' edities. De Java-editie is de originele PC editie en enkel beschikbaar op PC (en Mac en Linux), terwijl Bedrock op alle platformen beschikbaar is. Belangrijk is hierbij dat de Java-editie al langer bestaat en er dus talloze modificaties en spelmodi voor zijn ontwikkeld vanuit de gemeenschap.
17/10 15u15  The Caligula Effect 2De kans dat je de originele The Caligula Effect ooit hebt gespeeld is zeer klein, niche Role Playing Games op de PlayStation Vita verkopen nu eenmaal geen miljoenen exemplaren. Ook diens remake Overdose zal maar bij enkele mensen een belletje doen rinkelen. Dat is echter geen reden om het aankomende The Caligula Effect 2 voor Nintendo Switch en PlayStation 4 al meteen te negeren, want misschien is dit de niche Role Playing Game die jou enkele tientallen uren plezier oplevert.
17/10 11u15  Gotham Knights met Court of Owls trailerOntwikkelaar WB Montreal komt volgend jaar met Gotham Knights en bij het DC FanDome evenement werd alvast ingegaan op de game door de Court of Owls naar voren te schuiven.
17/10 11u15  Story trailer van Suicide Squad: Kill the Justice LeagueGisteravond werd het DC FanDome evenement gehouden en ook games mochten daarin niet ontbreken. Suicide Squad: Kill the Justice League kwam eveneens voorbij en deelde aldaar zijn story trailer.
16/10 12u15  Syteemeisen en details GTA Trilogy gelekt?Na maanden van geruchten en lekken werd afgelopen week eindelijk door Rockstar Games bevestigd dat Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition bestaat. Een remaster of remake? Een vraag waarop het antwoord nog niet duidelijk is, maar waarover de berichtgeving zich snel opvolgt. Ook vandaag lijkt er nieuwe informatie naar buiten te komen via een betrouwbare bron.
16/10 12u15  The Good Life toont launchtrailerThe Good Life is now available! Enjoy everyday life while Afgelopen vrijdag is The Good Life uitgebracht op PC, PlayStation, Xbox en Nintendo Switch. In deze RPG/Life Simulator volgen we Naomi Hayward die haar dagelijkse leven in New York heeft verruild voor de Rainy Woods. Ze krijgt de opdracht om middels haar camera haar nieuwe omgeving te onderzoeken, waarin ze stuit op tal van mysteries rondom de eigenzinnige inwoners.
16/10 12u15  De Fransen staan centraal in nieuwe Age of Empires IV gameplayAge of Empires IV brengt zichzelf regelmatig onder de aandacht door telkens een nieuwe beschaving centraal te stellen. Vandaag worden de Fransen voorgesteld in een nieuwe video. We zien onder andere de dappere Royal Knights, gunpowder artillery en speciale economische bonussen, maar vooral de kracht van de cavalerie. De game staat gepland voor release op 28 oktober aanstaande.
16/10 12u15  Launchtrailer Doctor Who: The Edge of RealityAfgelopen week is na meerdere malen uitstel dan eindelijk Doctor Who: The Edge of Reality uitgebracht op PC, Playstation en Xbox. Een Nintendo Switch versie volgt later, op 28 oktober. Op deze van origine VR titel is nu uitgebreid met nieuwe verhalende secties, vijanden en de tiende Doctor. Bekijk de launchtrailer van de game hieronder.
16/10 11u15  Deathloop ontvangt eerste grote updateMet Deathloop heeft Arkane Lyon een mooie start gegeven aan het najaarsseizoen. Deze 'timeloop' game gooide hogen en verraste met een hoge diversiteit aan spelmogelijkheden. Niemand minder dan onze eigen René Groen scoorde de game een 85 en was erg blij met de twists die de game bracht in dit overvolle genre.
16/10 11u15  Far Cry 6 komt naar UNO in UNO: The Call of YaraUNO: The Call of Yara is een uitbreiding voor Ubisoft's UNO videogame, waarin nieuwe speelkaarten, features, soundtrack en meer geïntroduceerd wordt in het thema van Far Cry 6. Let op: het is geen uitbreiding voor Far Cry 6, waarbij je het kaart spel binnen het videospel kan spelen zoals de trailer lijkt te suggereren. Voor €4,99 nemen guerilla's plaats in het spel en spendeer je pesos om unieke acties uit te voeren. De DLC is nu verkrijgbaar.
16/10 11u15  Xbox Series X 'Mini Fridge' verschijnt in decemberMet de onthulling van de Xbox Series X duurde het niet lang voordat de Photoshop meesters van het internet aan de slag gingen om lol te maken met Microsoft's rechthoekige ontwerp. Al snel ontstond er een vergelijking met een koelkast; mede ook door het omvangrijke formaat van de console. Microsoft is echter wel in voor een grapje en onthulde afgelopen zomer de Xbox Mini Fridge.
16/10 00u15  Nintendo Switch Online + uitbreidingspakket voor €39,99 per jaarNintendo heeft de prijs aangekondigd voor Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket. Met deze uitgebreide service krijg je onder andere toegang tot Nintendo 64 en SEGA Mega Drive games, alsook het vandaag aangekondigde Animal Crossing: New Horizons - Happy Home Paradise. Het prijskaartje? €39,99 per jaar (€69,99 per jaar voor het familiepakket). De service is beschikbaar per 26 oktober aanstaande.
16/10 00u15  GTA: The Trilogy – The Definitive Edition eindelijk aangekondigdVan een verrassing is natuurlijk geen sprake meer nadat het spel al meermaals voorbij was gekomen, toch besluit Rockstar Games om niet langer te wachten en Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition nu dan eindelijk officieel aan te kondigen.
16/10 00u15  Square Enix komt eigen beloftes niet na in Marvel's AvengersSquare Enix en Crystal Dynamics hebben in Marvel's Avengers de mogelijkheid toegevoegd om met echt geld XP en boosts voor hulpmiddelen te kopen. Ze komen hiermee terug op een eerdere belofte dat ze dit nooit zouden doen.
16/10 00u15  Ryu Ga Gotoku Studio verliest twee grote namenSEGA's Ryu Ga Gotoku Studio, het team dat verantwoordelijk is voor series als Yakuza en Judgment, heeft een verandering in leiderschap gezien. Yakuza bedenker en studiohoofd Toshihiro Nagoshi vertrekt en zal worden opgevolgd door Masayoshi Yokoyama.
15/10 21u15  Nintendo Switch Online + uitbreidingspakket voor €69,99 per jaarNintendo heeft de prijs aangekondigd voor Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket. Met deze uitgebreide service krijg je onder andere toegang tot Nintendo 64 en SEGA Mega Drive games, alsook het vandaag aangekondigde Animal Crossing: New Horizons - Happy Home Paradise. Het prijskaartje? €69,99 per jaar. De service is beschikbaar per 26 oktober aanstaande.
15/10 21u15  Nintendo kondigt Animal Crossing: New Horizons - Happy Home Paradise aanMet Animal Crossing: New Horizons - Happy Home Paradise ontvangt de geliefde Nintendo Switch titel haar eerste betaalde content. In deze uitbreiding gaan spelers aan de slag in het team van het resortplanbureau en sta je voor de uitdaging om de meest unieke verblijven en locaties te ontwerpen. Deze uitbreiding wordt tegelijkertijd met New Horizons 2.0 uitgebracht op 5 november.
15/10 21u15  Animal Crossing krijgt omvangrijke 2.0 update op 5 novemberHet is alweer even flink stil geweest rondom Animal Crossing: New Horizons. Veel spelers waren al na enkele maanden - mede door een pandemie en verplicht thuiszitten - al snel door de beschikbare content heen. Met New Horizons 2.0 probeert Nintendo alle spelers weer uit te nodigen deel te nemen aan een doorstart; een uitgebreide en gratis beschikbare update die per 5 november beschikbaar is.
15/10 06u15  Battlefield 2042 stelt Hazard Zone modus voorOnder de naam Hazard Zone heeft Battlefield 2042 de derde multiplayer-mode voorgesteld. Het betreft een squad-based survival-ervaring die vooral draait om tactische gameplay. De mode is direct na de release, samen met All-Out Warfare en Battlefield Portal, beschikbaar.
15/10 06u15  Zombies vallen Call of Duty: Vanguard binnenOp 5 november ligt Call of Duty: Vanguard binnen en uiteraard ontbreekt ook de zombiemodus niet. Het verhaal kent een link met Black Ops: Cold War en om een klein voorproefje te krijgen is er een trailer uitgebracht.
15/10 06u15  The Invincible uitgesteld naar 2022Vorig jaar stelde de Poolse studio Starward Industries hun eerste project voor onder de naam The Invincible. De naam van de game is gebaseerd op een science-fiction boek onder dezelfde naam uit 1964, geschreven door Stanislaw Lem.
15/10 00u15  Microsoft brengt Kinect terug voor Sky TVHoewel Microsoft, mede door Xbox Game Pass, de laatste jaren een serieuze speler is geworden in de game-industrie werden ze lange tijd ook uitgelachen vanwege technieken als Kinect. En laat deze hardware nu net weer terugkeren.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >

Meest gelezen

4x Halo Infinite deelt details van PC versie22/10 09u15 - Gamed: Binnenkort mogen we weer in de schoenen stappen van Master Chief als Halo Infinite op 8 december verschijnt. De ontwikkelteams verantwoordelijk voor de PC versie van de game hebben deze van de grond af aan opgebouwd voor dit platform. In een nieuwe video delen ze alle ins-en-outs van deze sterk geoptimaliseerde editie.
4x Saints Row toont criminele activiteiten22/10 15u15 - Gamed: Gisteren konden we al genieten van enkele minuten gameplay uit de eerste set openingsmissies van de nieuwe Saints Row. Vandaag krijgen we een blik op nevenactiviteiten die we in de wereld van Santa Ileso kunnen voltooien.
4x Grand Theft Auto: The Trilogy met eerste trailer, verschijnt 11 november22/10 15u15 - Gamed: Met Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition bundelt Rockstar Games Grand Theft Auto III, Vice City en San Andreas in een nieuw bundel aangepast op de moderne tijd. De game wordt digitaal uitgebracht op 11 november en verschijnt fysiek op 6 december op PC, Nintendo Switch, PlayStation en Xbox voor een prijskaartje van €59,99. De game laat hieronder de grafische verbeteringen centraal. Gameplaygewijs kunnen we een GTA V-gevoel verwachten.
2x Halo Infinite deelt details van PC versioe21/10 21u15 - Gamed: Binnenkort mogen we weer in de schoenen stappen van Master Chief als Halo Infinite op 8 december verschijnt. De ontwikkelteams verantwoordelijk voor de PC versie van de game hebben deze van de grond af aan opgebouwd voor dit platform. In een nieuwe video delen ze alle ins-en-outs van deze sterk geoptimaliseerde editie.
1x Vier Halloween in Pokémon Unite21/10 11u15 - Gamed: Als we denken aan Halloween dan denken we aan pompoenen, trick or treat en ... Pokémon? Inderdaad, Halloween gaat ook in Pokémon Unite niet onopgemerkt voorbij en tot 10 november zijn er diverse extra's in de game te vinden.
1x Square-Enix komt met mobiele Tomb Raider en Avatar games21/10 11u15 - Gamed: Uitgever Square-Enix heeft een nieuwe studio geopend in Londen die zich zal richten op de ontwikkeling van mobiele games. De eerste twee franchises waar ze mee aan de slag zijn betreffen Tomb Raider en Avatar.
1x Bekijk de openingsmissies van Saints Row21/10 11u15 - Gamed: Op 25 februari verschijnt de reboot van de Saints Row serie en om ons alvast voor te bereiden heeft ontwikkelaar Volition een acht minuten durende video naar voren geschoven waarin we een blik krijgen op de openingsmissies in de game.
1x Sony deelt eerste trailer Uncharted film21/10 20u15 - Gamed: Tom Holland en Mark Wahlberg schitteren als Nathan Drake en Sully in de eerste trailer voor Sony's Uncharted film. Al sinds de release van de originele Uncharted in 2007 gonst het van de geruchten en gefaalde projectplannen om de populaire gamingfranchise te verfilmen. Op 18 februari 2022 gaat de film er dan echter toch komen. Zijn jullie al enthousiast?
1x Pokémon Legends: Arceus onthult Hisuian Zorua en Hisuian Zoroark21/10 21u15 - Gamed: Eerder deze week verschenen mysterieuze beelden online waarin verslag gedaan werd van een nieuwe soort Pokémon. Professor Oak heeft eens goed naar de beelden gekeken en het is hem gelukt deze in oorspronkelijke staat te herstellen. Wat blijkt: Zorua en Zoroark hebben een Hisuian variant, die normaal én spook type Pokémon zijn. Bekijk de gerepareerde beelden hieronder.
1x DOOM Eternal introduceert Horde Mode en meer in update 6.6621/10 21u15 - Gamed: DOOM Eternal ontvangt op 26 oktober aanstaande update 6.66. Een betekenisvol getal voor de serie en daarmee wordt deze update ook de grootste tot nu toe. Er zal namelijk een een geheel nieuwe arcade-achtige Horde Mode geïntroduceerd worden, BATTLEMODE 2.0 met een nieuwe arena en beloningen, twee nieuwe Master Levels en meer. Een sneak peek krijgen we alvast in onderstaande trailer.

Statistieken

Artikels:
35985
Gelezen:
26227
Aantal lezers nu:
66


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2021 Naar boven