zondag 12 juli 2020, week 28


U bent nu hier: Meer nieuws van Gamequarter.be

Laatste updatecontrole: vandaag om 22u15
 

Gamequarter.be

Verbergen Tonen
12/07 22u15  Schrijf je alvast in voor Lewd Producer en ontvang leuke bonussen Spoedig verschijnt Lewd Producer, een nieuwe free-2-play titels vol seks, op Nutaku. En wie van plan is het te spelen, kan beter even verder lezen. Zoals in elke free-to-play-titel, moet je in Lewd Producer verschillende valuta spenderen om in actie te mogen komen. Maar wie zich hier alvast inschrijft voor het spel, krijgt 300 Ruby en 100 Business Cards om hem op weg te helpen.
12/07 22u15  Far Cry 6 komt begin volgend jaar We wisten al sinds vrijdag dat een nieuwe Far Cry onderweg was.Maar omdat de officiële reveal zo vlak na het lek zou komen, opteerden we ervoor om die af te wachten.Die reveal kun je hieronder vinden en toont de schurk die we ditmaal van de troon moeten stoten in een door burgeroorlog verdeeld land. Ben jij bereid om de wapens op te pakken? Dan krijg je de kans op 18 februari 2021.            
12/07 22u15  Assassin's Creed: Valhalla komt in november Assassins Creed:Valhalla, het deel van de AC-serie dat ons naar de vikings brengt, zal op 17 november verschijnen. Dit onthulde Ubisoft zojuist.Of de game dan al voor PlayStation 5 en XboxSeries X verschijnt weten we natuurlijk niet, daar die consoles nog geen releasedate hebben. Maar dat het spel vanaf die datum te vinden is opPC, GoogleStadia,PS4 en Xbone is zeker.            
12/07 22u15  Watch_Dogs: Legion komt naar de volgende generatie, ondersteunt Smart Delivery De geruchten gingen al maanden, maar tijdens de Ubisoft Forward show die op het moment van schrijven nog gaande is, is het officieel bevestigt: Watch_Dogs: Legion zal ook verschijnen op PlayStation 5 en Xbox Series X. Xbox-fans krijgen nog meer goed nieuws, want tijdens de show kwam Phil Spencer ook opdagen om mede te delen dat Legion meedoet aan Smart Delivery. Dit betekent dat je de game kan kopen voor Xbox One en dat gratis ook de Xbox Series X-versie kan spelen.
12/07 22u15  Hyper Scape is meer dan een spel Videogames, hoe geweldig ze ook zijn, zijn slechts videogames. Maar in de wereld vanHyper Scape is de HyperScape-videogame meer dan entertainment.Het is een uitvlucht voor mensen die wonen op een Aarde die nog maar nauwelijks herkenbaar in nadat de maatschappij ineenstort.Maar zoals in elke videogame, zijn er ook in Hyper Scape valsspelers. Hackers verpesten het voor iedereen en de geruchten gaan dat mensen in de echte wereld gewond raken...of erger... Kun jij de donkere zijde van Hyper Scape aan het licht brengen?            
12/07 22u15  Watch_Dogs: Legion komt in oktober Hoewel we oorspronkelijk al op 6 maart aan de slag hadden gemogen met Watch_Dogs:Legion, besloot Ubisoft na de teleurstellende resultaten van recente games om de release uit te stellen. Het wachten is echter bijna voorbij.Tijdens Ubisoft Forward kregen we een lange trailer vol verschillende karakters die je kunt besturen te zien. Een dronken vechter, een professioneel huurmoordenaar en een hacker zijn slechts enkele voorbeelden hiervan. Het meest opwindende deel van de trailer is echter de onthulling van de releasedate: 29 oktober 2020.
12/07 21u15  In Watch_Dogs: Legion is het nooit te laat om te vechten voor vrijheid In een totalitaire staat is vrijheid een schijnvertoning die beetje bij beetje wordt opgeheven. Journalisten, politici en critici worden langzaam weggewerkt, terwijl het volk niet terugslaat omdat ze niet rechtstreeks getroffen worden. Dit principe, waarbij wegkijken vaak makkelijker is dan de waarheid onder ogen komen, staat centraal in een nieuwe kortfilm rondom het later dit jaar verschijnende Watch_Dogs:Legion die zojuist gedurende Ubisoft Forward werd getoond. Dus? Voeg jij je bij het verzet? Of wacht je tot het jouw beurt is om te verdwijnen?            
12/07 15u15  Zie wat mogelijk is in Hunter's Arena: Legacy In slechts drie dagen tijd gaat Hunter's Arena:Legacy live in Steam EarlyAccess. Zodat je al een beetje een idee op kan doen van welk karakter je wilt besturen, is hier een nieuwe trailer.Deze trailer toont de helden Yoongeon, Tau, Dara, Jun, Geonhong en Samjang. En een ding is zeker:wij willen het met geen een van hun aan de stok krijgen.            
12/07 10u15  FunQuarfter #320 Het is al een legende Featuring TomHanks Nog altijd relevant in 2020 Nu wel Wat denk je nou zelf? Dé uitweg! Weeb-valhalla Wallpapers, opslaan voor ware grootte Tot zo ver vrolijk            
12/07 00u15  GRIS krijgt extra fysieke exemplaren Games met een beperkte fysieke oplage zijn gewild bij verzamelaars omdat ze...nou ja...beperkt zijn. Het is het model waar websites als Limited Run Games, Signature Edition Games en Strictly Limited Games op vertrouwen. Een andere game die een model als dit gebruikt is Special Reserve Games, die eerder vanavond een zeer opmerkelijke mededeling deed: het zal extra exemplaren van GRIS voor de Nintendo Switch gaan produceren. In tegenstelling tot de eerste lading zal deze batch echter ongenummerd zijn, zodat de waarde van die oorspronkelijke games (hopelijk) niet zakt. Desondanks zal menig verzamelaar niet happy zijn met deze beslissing vermoeden wij zo.
12/07 00u15  Vane is nu ook gratis in Twitch Prime Het begint bijna standaard te worden: na het aankondigen en aanbieden van de gratis games van een maand, kondigt Amazon een of meerdere extra spellen aan voor diens Prime giveaways. Zo ook nu. Want na onder andere Dear Esther en KUNAI is nu ook het vorig jaar verschenen Vane gratis te downloaden op de webpagina voor Prime-leden. Je kunt het spel daar tot 7 augustus claimen.
12/07 00u15  De screenshots van Shadow Warrior 3 zijn gevuld met bizarre wezens Lees meer >
11/07 23u15  Deadpool maakt je weekend wat beter met dit t-shirt Dankzij het overdonderende succes van zijn twee films is Deadpool van een semi-bekende anti-held in het Marvel-universum uitgegroeid tot een naam die zich qua bekendheid kan meten met Wolverine of Captain America. Gezien deze populariteit is het niet raar dat hij steeds vaker opduikt op merchandise, zij het van Marvel zelf of van andere partijen. Een van die partijen is Qwertee, wiens aanbod dagelijks verandert aan de hand van stemmen van de community. En vandaag is het de beurt van de merc with a mouth, die onderstaand t-shirt krijgt. Wil je die hebben? Dan heb je tot maandagavond elf uur de tijd om het te kopen. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Disney of Qwertee, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
11/07 23u15  Carrion krijgt een gelimiteerde fysieke oplage Omgekeerde horror-game Carrion krijgt een fysieke uitgave in zeer beperkte oplage. Dit heeft SpecialReserve Games, die deze editie zal gaan produceren, zojuist bekendgemaakt. De pre-orders van Carrion zullen op 23 juli openen, dezelfde dag als waarop de game digitaal zal verschijnen volgens de nieuwste trailer. Helaas verschijnt de game wel enkel voor de Switch fysiek. De PC-gamers en Xbox One-bezitters zullen het dus zonder moeten doen.
11/07 23u15  Devolverland Expo is één grote grap...en nu te downloaden Dat uitgever Devolver Digital, bekend van games als Hotline Miami, RUINER en Serious Sam, zichzelf niet al te serieus neemt weten we al even. Maar vorig jaar lieten ze met de release van Devolver Bootleg zien dat dat verder gaat dat persberichten vol grappen en gestoorde E3 shows.Dit jaar doen ze dan nog eens dunnetjes over met de release van FPS Devolverland Expo, waarin je een verlaten fictieve conventie rondom de uitgever mag verkennen terwijl je wordt aangevallen door de attracties. Het mooiste van alles?Je kunt het spel nú gratis downloaden opSteam.            
Laatste update: vandaag om 22u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
11/07 23u15  Devolver Digital onthult OlijaDe Devolver Direct die op moment van schrijven wordt uitgezonden mag dan wel één grote grap zijn, maar tussendoor krijgen we ook nog wel eens wat aankondigingen. Aankondigingen zoals Olija.In deze pixelart game ben je een krijger met een speer die vecht tegen zowel mensen als monsters. Waarom?Dat maakt de trailer helaas niet duidelijk. Gelukkig hoeven we echter niet lang te wachten op een antwoord, daar het spel dit jaar nog naar Switch enPC komt.            
11/07 23u15  Kogels regenen in de nieuwe trailer van Serious Sam 4: Planet BadassAls er een hoofdloze naakte man binnenstormt onder luid gekrijs, kan dit maar één ding betekenen: Sam is terug om weer honderden aanstormende vijanden over de kling te jagen met uiteenlopend wapentuig. Het gaat niet meer om mikken maar eerder om kiezen. Alhoewel, daar is geen tijd voor. In de verte klinkt alweer het gekrijs van de volgende lading.Serious Sam 4 laat zien dat er in al die jaren na 2011 weinig is veranderd aan de spelopzet. Dezelfde vijanden, een nieuw likje verf en ruige oneliners hebben ons weer enthousiast. Serious Sam 4: Planet Badass laat zichzelf in augustus zien op Steam en Google Stadia.            
11/07 23u15  Fall Guys: Ultimate Knockout komt al heel snelFallGuys:Ultimate Knockout, de knotsgekke platformer van Devolver Digital, verschijnt op 4 augustus.Dit werd zojuist onthuld gedurende de Devolver Direct.Zoals we van FallGuys gewend zijn, is de trailer een grote kleurrijke zooi vol koddige mannetjes die zo'n beetje je over elkaar heen vallen terwijl ze obstakels proberen te overwinnen. En dat kun je dus spoedig zelf doen.
11/07 23u15  Carrion is niet voor tere zieltjesPhil Spencer is te gast bij Devolver Direct om de releasedatum van Carrion te onthullen. Een 2D actiegame waarin je met een gedrocht door ondergrondse basissen heen snelt om de (ogenschijnlijke) good guys om te brengen. De game verschijnt op Xbox One, Nintendo Switch en PC op 23 juli. Een bloederig gedrocht laat ook een bloederige bende achter. Wederom een Devolver game die niet geschikt is voor tere zieltjes. Zelf omschrijven ze het als een omgekeerde horror. Bepaal zelf wat jij er van vindt via onderstaande trailer:            
11/07 23u15  Het bloed vloeit rijkelijk in Shadow Warrior 3Het is tijd voor een gameplay reveal van Shadow Warrior 3. Devolver heeft middels een teaser vorige week de verwachtingen hoog gehouden en lost ze vanavond tijdens de Devolver Direct in.Compleet over-de-top shooter-actie met bizarre vijanden en dito demonen. Het bloed spat op cartooneske wijze alle kanten op en de guns zien bizar groot uit. Voor de protagonist roept dat hij thuis is, zien we ook nog een vleesmolen op volle kracht draaien en vijanden verwerken.Er valt heel wat aan gort te schieten. Bekijk het zelf even op je gemak in onderstaande trailer. De game verschijnt in 2021.            
11/07 18u15  1993 Shenandoah is een beetje later dan gepland gearriveerd1993 Shenandoah, een spel dat origineel in 1993 had moeten verschijnen voor de Amiga is nú te downloaden op de eShop na een klein beetje vertraging.''Enorm trots is waarschijnlijk de beste manier om te omschrijven hoe ik me voel over dat 1993 Shenandoah verschenen is op Nintendo Switch,'' vertelt Krister Karlsson, de enige persoon van het originele team die aan deze game heeft gewerkt nadat ruzie de groep uiteendreef. ''Deze verbazingwekkende console, die ik overal bij me heb, is het perfecte platform voor shoot 'em ups en ik kan niet wachten om het te delen met de wereld.''Shenandoah mag dan wel op een andere engine draaien en voor een andere console verschijnen dan origineel gepland, maar visuals, sound effects en meer komen rechtstreeks van het oude project voor dat authentieke jaren '90-gevoel. En dat valt te zien aan de launch trailer.            
11/07 18u15  Title Update 4 brengt een hoop lekkers naar Monster Hunter: World - IceborneDe echte die-hard Monster Hunter: World-spelers weten het ongetwijfeld al, maar sinds donderdag is Title Update 4 voor Iceborne beschikbaar. En hoewel die de nodige content toevoegt, heb je niet de tijd om dat op je gemak te verkennen. Een van de dingen die deze update toevoegt, is namelijk de confrontatie met Alatreon, welke gedurende de jacht van element kan veranderen. Zelfs de meest ervaren hunters zullen daarom vaak van een koude kermis thuiskomen. Daarom zal de aanvaring tot 7 augustus een beetje makkelijker worden, met de introductie van Tempered Frostfang Barioth die de draak kan aanvallen. Kijk enkel uit dat jij niet zijn prooi wordt... Een ander deel van de update waar je een beetje haast voor moet maken, is een nieuw seizoensgebonden evenement dat op 22 juli van start gaat en alweer eindigt op 6 augustus. Gedurende deze periode zal Seliana’s Lunar Terrace de zomer vieren met speciale gerechten en decoraties, terwijl hunters nieuwe cosmetics en zelfs uitrusting kunnen krijgen door in te loggen, speciale bounties te voltooien en event quests te doen. Hieronder bevindt zich het Passion α+ armor, evenals nieuwe layered armor van onder ander Kelbi en Aptonoth. Omdat het aantal monsters in World met elke update groeit, introduceert Title Update 4 Guiding Alchemy waarmee je Special Tracks kunt maken. Hiermee kun je specifieke monsters naar je toe trekken in de Guiding Lands. Dit is allemaal gratis, in tegenstelling tot de nieuwe pendant designs voor wapens en armor, en monster figurines, muziek en decor voor je kamer, die wel tegen betaling beschikbaar zijn.
11/07 18u15  Dead Cells: Prisoner's Edition verschijnt eind augustusDe ramp genaamd COVID-19 is voelbaar geweest in alle delen van onze maatschappij. Helaas dus ook bij videogames. Zo werden meerdere spellen vertraagd door de verstoorde logistieke processen en veranderde werkomstandigheden. Ook bij Signature Edition Games werden ze getroffen door de wijzigingen, waardoor verschillende releases naar achteren moesten worden geschoven. De prominentste daarvan was vermoedelijk de Prisoner's Edition van Dead Cells. Wij mochten echter zojuist vernemen dat men verwacht eind augustus de game te kunnen verschepen. Het wachten dus bijna voorbij!
11/07 15u15  Reserveer nog snel Death Stranding om te profiteren van kortingToen Death Stranding origineel onthuld werd als een PlayStation exclusive waren de reacties van gamers...verre van positief. De man achter Metal Gear Solid en P.T. was ook in andere groepen zeer geliefd, die niet blij waren dat ze zijn nieuwe werk moesten missen. De opluchting was dan ook groot toen bleek dat Death Stranding toch niet helemáál exclusief was, maar enkel console exclusive. Desondanks werd gamers medegedeeld dat ze wel zo'n acht maanden geduld moesten hebben, al voor corona toesloeg. Nu, ongeveer negen maanden later, is de release dan toch echter eindelijk in zicht. Ben jij een van de gamers die halsreikend naar deze release zit uit te kijken? Dan is het misschien een idee om hem nog snel te reserveren. Want als je de game alvast koopt op Fanatical, krijg je er 18% korting op, waardoor je geen € 59,99, maar € 48,95 betaalt. Dat is een aardige besparing. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Fanatical, 505 Games of Kojima Productions, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
11/07 15u15  Hier zijn nog wat screenshots van Death end re;Quest 2Lees meer >
11/07 15u15  Producer van Sword Art Online: Alicization Lycoris is niet blij met bedscènesAl sinds de eerste Sword Art Online-game op de PlayStation Vita heeft de serie zogenaamde bedscènes: hierbij zie je karakters in nachtkledij naast je liggen terwijl er een intieme sfeer hangt. Eigenlijk best raar, daar hoofdpersoon Kirito in een monogame relatie met Asuna is. En dat vonden de producers stiekem ook. Dit opmerkelijke feitje hebben we te danken aan Famitsu, die producers Yosuke Futami van BANDAI NAMCO en Satoshi Hirayae van Aquria interviewden vanwege de launch van de game. Yosuke Futami: ''Ik ben eigenlijk geen fan van de bedscènes en zou liever de dagelijkse levens van de karakters en andere scènes tonen. Ik denk dat het prima is om vriendelijk te zijn tegen andere karakters dan Asuna, maar samen slapen is onnatuurlijk. Ik wil ook vermijden dat het een traditie wordt. '' Satoshi Hirayae: ''Ik denk niet dat het echt nodig is, maar er zijn spelers die het zien als motivatie. '' Yosuke Futami: ''Ik heb geleerd dat sommige spelers echt niet hielden van de bedscènes, dus ditmaal hebben alle bedscènes en dingen gerelateerd aan dating uit de trophies gehaald.''
11/07 13u15  Zelfs de soundtrack van MIND CONTROL DELETE is SUPERHOTHoewel het vaak vergeten wordt, is de soundtrack van videogames een essentieel onderdeel van de ervaring. Helaas was het echter ook bij de originele SUPERHOT een ondergeschoven kindje. Voor het volgende week verschijnende SUPERHOT:MINDCONTROLDELETEis echter wel een volledige soundtrack geproduceerd, waarvan we nu een voorproefje krijgen met track 2:A New Hope en track 19:SUPERHOT.                        
11/07 13u15  Welke Eeveelutie kies jij vandaag bij Qwertee?Hoewel Eevee ondertussen acht evoluties heeft, zijn volgens velen het originele trio het beste. Het is dan ook niet verwonderlijk dat net deze Pokémon vandaag schitteren op Qwertee's shirts van de dag. De vraag is dus voor wie jij dit weekend gaat: Flareon, Vaporeon of Jolteon? Wacht echter niet te lang met kiezen, want morgenavond om elf uur zijn de shirts weer verdwenen zoals we van Qwertee gewend zijn. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Qwertee, The Pokémon Company, Nintendo, Creatures Inc of Game Freak, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
11/07 13u15  Ontmoet nog meer dames van Death end re;Quest 2Lees meer >
11/07 13u15  Minecraft is uitgespeeld met een...piano!?Gezien de gigantische populariteit van Minecraft is het niet verwonderlijk dat YouTubers enTwitchers de raarste capriolen uithalen om hun video's op te laten duiken in de feeds van kijkers. YouTuber Jachael123 bijvoorbeeld, besloot het al pingelend te doen.In onderstaande compilatievideo zie je hoe hij het spel bestuurt met zijn instrument, waarbij elke toets is gekoppeld aan een andere input. Dat is prima te doen bij commando's als aanvallen en oppakken, maar lastiger als je er ook de camera mee bestuurt. Zijn speelsessie is dan ook wat langdradiger dan we van de game gewend zijn. Het maakt de EnderDragon verslaan echter des te indrukwekkender.            
11/07 10u15  De Ubisoft Forward-show kun je morgen hier zienMet dit E3-loze jaar vertrouwen uitgevers in steeds grote mate op de kracht van streaming om digitale shows te geven. Zo ook Ubisoft, die morgenavond zijn Ubisoft Forward-show uitzent.Om negen uur gaat de drie kwartier durende presentatie van start, waarin we onder andere FarCry 6, Assassin's Creed:Valhalla en vermoedelijk ook Just Dance 2021 gaan zien.Een half uur van tevoren begint de pre-show. En die kunnen je beide hier bekijken.            
11/07 10u15  Paper Mario: The Origami King laat zich uitgebreid zienHet is misschien slecht voor te stellen, maar in minder dan een week verschijnt al Paper Mario:The Origami King. Nintendo heeft daarom nog een laatste zetje gegeven met een ruim half uur lange stream van de game op NintendoTreehouse.Omdat wij graag objectief het spel in willen gaan, hebben we de video zelf niet bekeken en dus kunnen we jullie niet vertellen waar het overgaat. Het lijkt ons echter logisch dat we een deel van het verhaal te zien krijgen, evenals het gevechtssysteem in actie mogen zien.            
11/07 10u15  Deathground is een kruising tussen Jurassic Park en Alien: IsolationNa de ramp die Alien:Colonial Marines was, was Alien:Isolation niet enkel een verademing, maar ook een van de weinige games die het gevoel van zijn bronmateriaal perfect wist na te bootsen. Het is met recht dat het spel daarom in menig best of-lijstje terugkomt.De formule vanAlien:Isolation werkt echter niet enkel met Xenomorphs, maar met elke dreiging die zich als een eenzame jager gedraagd. Dingen zoals Slenderman, een weerwolf of dePredator zouden prima werken. Studio Jaw Drop koos echter voor dinosaurussen, met onderstaand resultaat.            
11/07 00u15  BANDAI NAMCO viert de release van Sword Art Online: Alicization Lycoris met gratis DLCWie regelmatig games van uitgever BANDAI NAMCO koopt, is ongetwijfeld wel eens gestuit op de oranje kaartjes met codes die je kunt registreren op de website van de uitgever. Met deze punten kun je DLC en fysieke beloningen aanschaffen. Wat lang niet iedereen weet, is dat er ook een hoop gratis goodies van deze zelfde website af te plukken zijn, zoals nu met de release van Sword Art Online: Alicization Lycoris. Spelers op PC en Xbox One krijgen een speciale Warmaid outfit, terwijl gamers op PlayStation 4 er ook een digitale soundtrack, dynamic theme en acht avatars bijkrijgen.
11/07 00u15  BetaDwarf onthult een nieuwe kaart van Charging Into Darkness' derde Season PassDe derde en tevens laatste Season Pass voor Minion Masters-uitbreiding Charging Into Darkness begin langzaam maar zeker in zicht te komen. En fans van de game weten wat dat betekent: onthullingen. De meest begeerlijke kaarten uit de Season Pass worden doorgaans voor de release in het zonnetje gezet om spelers lekker te maken. Ditmaal is het echter geen monster, maar een spell card die het paradepaardje is geworden. Unholy Ground geeft spelers die een Accursed Ascension deck voeren eindelijk de kracht om op te treden tegen vliegende vijanden, iets waar spelers al geruime tijd om vroegen. Unholy Ground brengt de gevleugelde naarlingen echter niet enkel op hun knieën, maar bestookt ze ook elke twee seconden met een nieuwe summon van een skelet. Bone rush!!!
11/07 00u15  Laten we het hebben over We Should TalkLees meer >
10/07 23u15  Reserveer nu de Mafia: Definitive Edition en geniet van kortingOp de PC is het gebruikelijk dat een game in de week na de release wordt afgeprijsd om de zogenaamde early adopters te bedanken. Maar steeds vaker wordt ook een handreiking gedaan naar zij die de spellen al voor de release afrekenen door middel van pre-orders. 2K Games doet dat nu ook met Mafia: Definitive Edition, waarop je nu 10% korting als hem reserveert bij Fanatical. Daar je normaal gesproken € 39,99 paraat dient te hebben om deze reservering te kunnen doen, ben je nu klaar met € 35,99. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door 2K Games, Fanatical of Hangar 13, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
10/07 23u15  Bakugan: Champions of Vestroia komt dit najaar naar Nintendo SwitchDe Bakugan-anime is nooit echt doorgebroken in het Westen en de serie wordt ook al jaren niet meer uitgezonden in de Benelux.Dat weerhoudt Warner Bros er echter niet van om een game rondom de tekenfilm naar ons toe te brengen.Champions of Vestoria brengt een gloednieuw verhaal binnen dit universum naar de NintendoSwitch, dat voortbouwt op de avonturen die we al kennen van de anime en bijbehorende media. Deze game wordt ontwikkeld door Wayforward (Mighty Switch Force, Shantae) met ondersteuning van Spin Master.“We zijn enthousiast over onze samenwerking met Spin Master en WayForward om zo alle vechtactie van Bakugan: Champions of Vestroia naar Nintendo Switch te brengen,” aldus Kevin Kebodeaux, Senior Vice President van Warner Bros. Interactive Entertainment. “De wereldwijde populariteit van Bakugan is onmiskenbaar en spelers van over de hele wereld zullen warmlopen voor deze game.”“Bakugan: Champions of Vestroia breidt de populaire vechtfranchise uit met een nieuwe, spannende en interactieve spelopzet. Denk aan aanpassingsmogelijkheden, competitieve actie, diepgaande strategie en personages en werelden in animestijl waar alle gamers en fans van Bakugan van kunnen smullen,” zegt Simonetta Lulli, Vice President van Spin Master Studios. “De game biedt urenlang speelplezier, of je nu in je eentje speelt of tegen Bakugan Brawlers online.”“Bakugan: Champions of Vestroia brengt de populairste aspecten van de tv-serie en het speelgoed samen in een authentiek, inspirerend nieuw spel,” aldus Voldi Way, President & CEO van WayForward. “We hebben het speciaal ontworpen voor Nintendo Switch, met unieke gevechten en strategische opties om een Bakugan-team op te zetten en ermee te vechten.”            
10/07 22u15  Ga samen dungeon crawlen in BlightboundDiablo, Torchlight, Titan Quest: een goede dungeon crawler kan je wellicht alleen spelen, maar is altijd leuker met twee of meer. Alleen al om die reden is het niet verbazingwekkend dat de nieuwe dungeon crawler van Ronimo Games (Awesomenauts) al gelijk wordt aangekondigd als een game voor meerdere spelers. 29 juli zal het door Devolver Digital uitgegeven Blightbound klaarstaan op Steam. Het spel is dan nog wel in Early Access.Blightbound belooft de spelers een toestroom van nieuwe dungeons, helden en loot met geplande toekomstige updates. Inmiddels staan er al twintig helden klaar met eigen vaardigheden en eigen verhalen. Elke speler kan een rol/functie kiezen en het strijdveld betreden als warrior, assassin of mage om samen met anderen de kolossale bazen te verslaan en puzzels op te lossen.Zie alvast de met hand ontworpen karakters in actie via onderstaande trailer:            
10/07 22u15  Verken de Underworld in Sword Art Online: Alicization LycorisDe reis van Kirito is er één van heftige gevechten en hartverscheurende momenten. Het hoofdpersonage uit de manga- en anime-reeks Sword Art Online komt wederom opdraven voor de nieuwe JRPG Sword Art Online: Alicization Lycoris. Je vergezeld hem met je eigengemaakte karakter in de Underworld; een nieuwe virtuele wereld die werd geïntroduceerd in de nieuwste arc van de gelijknamige anime.In de game worden nieuwe elementen geïntroduceerd. Zo is het mogelijk om het gedrag van je medestanders aan te passen, zodat deze afhankelijk van de situatie hun acties kiezen. Ook zijn er diverse activiteiten beschikbaar zoals vissen, ingrediënten verzamelen, crafting en socializing. Elke activiteit heeft invloed op je progressie. Naast de singleplayer-ervaring kunnen spelers online met tot vier spelers samen uitdagingen aangaan.Sword Art Online: Alicization Lycoris is vanaf vandaag beschikbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en PC. Daarom is hier de launch trailer!            
10/07 21u15  De Prisoner's Edition van Dead Cells wordt nóg interessanterDead Cells: een perfecte combinatie van snelle actie, metroidvania en roguelike. Haast unaniem is men het er over eens dat deze game iets unieks bracht en nog steeds kijkt men reikhalzend uit naar elk stukje content wat wordt uitgebracht. Fans genoeg zou je zeggen. Voor de allergrootste fans is de fysieke Prisoner’s Edition al een poos een optie. Deze wordt nu nog interessanter.Wij mogen bekendmaken dat de nieuwe Prisoner’s Edition niet langer downloadcodes van de DLC bevat, maar beide DLC op de disc (PS4) of cartridge (Switch) meegeleverd krijgt. De Prisoner’s Edition bevat hiermee:Een tinnen box met artworkEen 22 centimeter hoog beeld van The PrisonerDrie pinsEen exclusieve print met een genummerd certificaatEen oranje vinyl plaat met twee tracksDe game inclusief Bad Seed DLC & RIse of the GIant DLCEen artbookEen sleutelhangerVoor € 109,99 is één van de tienduizend kopieën wereldwijd van jou.            
10/07 08u15  Je kunt nu grof verdienen aan Tetris spelenTetris is zonder twijfel een van de meest herkenbare videogames aller tijden, die niet enkel wordt gespeeld door zij die zich gamers noemen. De game op mobiel uitbrengen leek dan ook een no-brainer.Om Tetris Mobile extra kracht bij te zetten is nu Primetime aangekondigd, een dagelijks om 19:30 terugkerende spelshow in de game, waarmee een prijzenpot van $5000 wordt verdeeld. Hoe dit exact gaat werken legt de video niet uit, maar geld is geld! Voor de rest is er Tetris Royale (zelfde als Tetris 100), Marathon enco-op mode Tetris Together.            
10/07 08u15  De originele Shantae krijgt een re-releaseMet games als Half-Genie Hero en Pirate's Curse is de altijd vrolijke Shantae een heldin die niet meer weg te denken is uit het huidige gaming-landschap. Maar toen het originele spel verscheen in 2002 was dat wel anders. Hoewel goed ontvangen, had het spel een hele beperkte oplage, waardoor veel gamers nooit de kans hebben gekregen om het daadwerkelijk te spelen. Daar komt in september verandering in. Dan brengt uitgever en ontwikkelaar Wayforward het spel namelijk naar de Nintendo eShop én in samenwerking met Limited Run Games in fysieke vorm naar zowel de Nintendo Switch als de GameBoy Color. ''In het laatste decennium heeft Shantae een bloeiende fanbase opgebouwd, wat als een droom is die uitkomt,'' vertelt Matt Bozon (Creative Director bij WayForward). ''Helaas betekent dit ook dat een groot deel van de Shantae-fans niet de kans heeft gehad om een exemplaar van haar eerste avontuur te bezitten, die een in kleine hoeveelheden geproduceerd is in 2002. Vandaag de dag gaat een exemplaar voor meer dan duizend dollar over de toonbank van verzamelaars. Dankzij Limited Run Games zal iedereen de kans hebben om een exemplaar van de originele Shantae te bezitten.''
10/07 07u15  Modus voor tweehonderd spelers weer verwijderd uit Call of Duty: WarzoneDe Battle Royale modus voor tweehonderd spelers is na slechts een week weer verwijderd uit Call of Duty:Warzone middels een playlist update. Gelukkig doet deze update meer dan iets wegnemen, daar het wel Quads en Stimulus Trios (zonder Gulag) terug naar de game brengt. Toch is het korte verblijf van de BR 200 Playlist opmerkelijk.Allicht werd het niet goed ontvangen?A playlist update for #Warzone is going out now across all platforms! This update removes the BR 200 playlist, adds BR Quads back into the submenu, and brings BR Stimulus Trios into the mix!— Infinity Ward (@InfinityWard) July 8, 2020
10/07 07u15  Void TerrariumAls het aankomt op mystery dungeon-games heeft ondergetekende er een haat-liefde-verhouding mee. Want hoewel ik de eerste Pokémon: Mystery Dungeon en de Shiren the Wanderer-games hoog in het vaandel heb staan, heb ik soms een beetje moeite met de onvergefelijke aard van het genre. Met Void Terrarium heeft NIS gepoogd om deze drempel weg te nemen, zonder te tornen aan wat het genre zo leuk maakt. In de toekomst is de mensheid nagenoeg uitgeroeid. Een vreemd virus dwong ons ras om het oppervlak te verlaten en zich in ondergrondse beschavingen op te houden, geleid door een zelfdenkende computer. Helaas besluit die echter in een opwelling dat de mensheid beter af is als een uitgestorven diersoort, waardoor je als een robotje door verlaten gangenstelsels wandelt als ons avontuur begint. Een wonder Tijdens je blokje om stuit je niet enkel op eerdergenoemde computer, maar ook op een glazen fles waar wonder boven wonder een nog levend mens in zorgelijke toestand in ligt. Tezamen met je nieuwe genocide-maatje, die heel veel spijt heeft van haar uitbarsting, besluit je het meisje op te lappen en te beschermen in een wereld die niet langer veilig is voor de homo sapien. De inleiding had het al weggegeven, maar deze bescherming uit zich in het verkennen van mystery dungeons. Hier moet je eten vinden voor je kwetsbare levensvorm, samen met blauwdrukken en materialen om dingen voor haar te bouwen. Hierbij kun je denken aan noodzakelijke spullen als beschutting en een bed, maar ook luxes als knuffels en lampen. Dat is echter niet alles wat je kan vinden in de kerkers. Balans Mystery Dungeons-games onderscheiden zich van reguliere dungeon crawlers met een aantal typerende mechanics: dungeons die zichzelf bij elk bezoek veranderen, voorwerpen die offensieve of defensieve steun bieden in lastige situaties, monster houses (kamers vol monsters), voedsel om je energie op pijl te houden etc. En die vind je ook allen terug in Void Terrarium, al heb je nu batterijen nodig om je mannetje op de been te houden en opdrachten naar het thuisfront te sturen om je mensje verzorgd en veilig te houden. Toch heeft NIS er een hele eigen draai aangegeven die in mijn beleving bijzonder goed uitpakt. In games als Pokémon: Mystery Dungeon of Shiren the Wanderer ga je vaak voorbereid op pad. Je grijpt voedsel, goede voorwerpen, de juiste skills en meer om je overlevingskansen te maximaliseren. Maar door de willekeurige aard van dit genre is dat nooit een garantie. Een serie vervelend geplaatste vallen, een monster house of twee of weinig geluk met de voorwerpen die je eens je in de dungeon bent vindt, kunnen allen een geweldige run in no-time om zeep helpen. Dat is heel pijnlijk, daar je dan al je voorwerpen en gear kwijt bent en effectief opnieuw moet gaan grinden in veiligere zones. Void Terrarium omzeilt dit probleem door je in elke dungeon opnieuw een schone lei te geven. Omdat het gebied waarin je mensje zit veilig moet blijven, worden al je upgrades en items bij terugkeer omgezet in onderdelen die je kunt gebruiken voor crafting, waardoor je elke run begint met een lege inventory en op level 1. Je kunt wel mods voor jezelf installeren, waardoor je basisskills een beetje wijzigen, maar buiten dat om begint elk bezoek aan een dungeon op dezelfde manier en is het aan jou om de middelen die je worden aangereikt slim te gebruiken. Dit nodigt uit tot verkenning en grinding zodat je zo sterk mogelijk wordt. Want zelfs al raak je die krachten weer kwijt, dan noch zijn de upgrades die je bij het levelen verkrijgt erg waardevol…als je geluk hebt. Op de gok Net zoals de lay-out van de kerkers en de voorwerpen die je vindt, zit bij het levelen een element van willekeur. Je kan kiezen uit twee skills, die variëren van vijf extra hit points tot een vlammende vuist die explosieve schade doet bij elke reguliere aanval. De betere skills komen minder vaak voorbij, maar je weet nooit wat op je pad gaat komen. Je moet hierdoor je speelstijl voortdurend aanpassen om zo snel mogelijk te kunnen roeien met de riemen die je hebt gekregen, iets wat mij persoonlijk heel erg goed beviel. Voor de wat meer traditioneel ingestelde speler is er echter gelukkig ook een manier om je stats een permanente boost te geven om te helpen wennen. De blauwdrukken die je kunt vinden en maken, maken niet enkel je mensenkooi wat gezelliger. Ze geven ook bescheiden bonussen aan je mannetje. Hierdoor wordt verkennen nóg verder aangemoedigd en is het opnieuw bezoeken van dungeons omdat je voedsel of medicijnen nodig hebt nooit een straf. Desondanks blijft het jammer dat er daar zo weinig zijn. De verschillende kerkers die je kunt trotseren zijn op twee handen te tellen en kunnen allen overwonnen worden in minder dan twintig uur. En dat is toch wat aan de korte kant voor een full priced game binnen dit genre. Koddig Wat de levensduur enigszins oprekt, is het feit dat je niet alles gedaan hebt als je het einde hebt bereikt. Je mensje veilig, gezond en gevoed houden is in het begin van het spel een uitdaging, waardoor je haar vaak voedsel zal moeten geven dat een dosis straling bevat en riskeert dat ze ziek wordt, maar kan een stuk makkelijker worden gemaakt eens je meer blauwdrukken vindt waarmee je haar kunt beschermen. En wil je die allen bemachtigen? Dan kun je nog vijf á tien uur speelduur aan de reguliere playthrough plakken met dank aan de Endless Dungeon. Een kleine prijs om je schattige tamagotchi gelukkig te houden! Conclusie: Het enige minpunt dat Void Terrarium ervan weerhoudt om een echte topper te worden, is een gebrek aan content. Eens je het einde van het spel bereikt en je de mechanics meester hebt gemaakt is er niets meer dan een Endless Dungeon om dat in te demonstreren. Wat extra end-game content vóór het einde was dan ook geen gemis geweest. Maar zelfs zonder dat is Void Terrarium een heerlijke nieuwe kijk op de beproefde Mystery Dungeons-formule die ik met heel veel plezier heb gespeeld
10/07 00u15  Maak kennis met Rogue SummonerLees meer >
10/07 00u15  Dit Star Wars-shirt wil je niet missenAls het aankomt op Westerse science-fiction-series, is Star Wars zonder twijfel (een van) de grootste. Het is dan ook niet verwonderlijk dat designs rondom de serie vaak worden gekozen op Qwertee. Deze kledingwinkel, die dagelijks andere designs verkoopt, laat de shirts kiezen door de community aan de hand van art die diezelfde community instuurt. En meerdere malen per maand resulteert dit in een Star Wars-design dat de homepage siert. Ditmaal kun je tot zaterdagavond 22:59 dit shirt krijgen. Wil je die niet missen? Dan kun je hier terecht. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Qwertee of Disney, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
10/07 00u15  Sony onthult eerste boxshot voor PlayStation 5Sony heeft vandaag middels een Tweet de eerste boxshot voor een PlayStation 5-game onthuld. En wat blijkt?Deze verschillen niet veel van de PlayStation 4-doosjes.De game die voor de onthulling gebruikt werd, is ironisch genoeg Spider-Man:Miles Morales, de eerste nieuwe game die tijdens de recente stream werd onthuld. We zien dat Sony blijft hangen bij de blauwe doosjes, maar wel de blauwe balk met witte letters bovenaan de hoesjes vervangt door een witte balk met blauwe letters. Zo vallen de games tenminste op in je kast. A sneak peek at what PS5 games will look like when you see them on store shelves starting this holiday: https://t.co/i2ByEdWYRS pic.twitter.com/TmB4FzFMJZ— PlayStation (@PlayStation) July 9, 2020
09/07 22u15  SUPERHOT: MIND CONTROL DELETE verschijnt volgende week, wordt miljoenen keren weggegevenDrie jaar na diens oorspronkelijke onthulling is het volgende week eindelijk zover:dan verschijnt MINDCONTROLDELETE, het derde deel in de SUPERHOT-serie.Hoewel MCD ooit werd aangekondigd als een bescheiden standalone DLCvoor de eerste SUPERHOT, is het niet klein gebleven. In een persbericht wat wij mochten ontvangen laat ontwikkelaar TEAMSUPERHOTnamelijk weten dat deze uitbreiding vier keer groter is dan het originele spel. Spelers moeten zich een weg banen door de kenmerkende werld van SUPERHOT, die alsmaar intenser wordt naarmate je avontuur vordert''We begonnen aan MCDte werken begin 2017.Het plan was om onszelf in toom te houden, het klein te houden en een kleine DLC te maken die voor het eind van het jaar gratis zou verschijnen.Het blijkt dat we niet goed zijn in ons inhouden,'' aldus Marcin Surma, Game Co-director & Art Director.Omdat MCDooit is aangekondigd als een gratis extraatje voor bezitters vanSUPERHOT, zal iedereen die de game heeft gekocht (dus niet gekregen in een giveaway) vóór 16 juli een gratis exemplaar vanMindControl Delete ontvangen.Op Steam,GOG,de Epic Games Store en PlayStation 4 gaat dit automatisch, terwijl Xbox One-bezitters een bericht met een downloadcode ontvangen. Zij die de game via de eShop of Windows Store hebben besteld kunnen een e-mail sturen om een gratis exemplaar voor PC te krijgen. Effectief krijgen hiermee ruim twee miljoen gamers het spel gratis.            
09/07 22u15  Deze week zien we ze vliegen in Grand Theft Auto: OnlineZelfs als we alle grappen even laten voor wat ze zijn, is het feit dat Grand Theft Auto V's komst naar Xbox Series X en PlayStation 5 niet geheel verrassend is. Immers is Grand Theft Auto: Online nog altijd immens populair. Deze populariteit is deels te danken aan de ondersteuning van Rockstar in de vorm van wekelijks veranderende evenementen. Deze week draaien die om vliegtuigen en kun je het volgende scoren: •    Driedubbel GTA$ en RP bij Stockpile•    Dubbele Beloningen bij alle Air Cargo Sales en bij Flight School•    Een gratis Nagasaki Ultralight voor elke speler die deze week inlogt•    De Dewbauchee Vagner als de nieuwste Lucky Wheel-hoofdprijs•    50% korting op geselecteerde Hangars, Hangar-upgrades en Garage Properties•    Voertuigkortingen, zoals: 40% korting op de FH-1 Hunter, LF-22 Starling, Western Rogue en RM-10 Bombushka, en 30% korting op de Progen T20, Pegassi Osiris, Coil Rocket Voltic en Declasse Scramjet•    Twitch Prime-bonussen: een GTA$ 200.000 bonus voor het spelen tussen 9 en 15 juli, plus spelers die GTA Online vorige week speelden en de komende drie weken blijven spelen, kunnen in totaal tot GTA$ 1.000.000 verdienen•    Twitch Prime-kortingen: een korting op de aankoopprijs van het basisbezit van Pixel Pete's Arcade en 85% korting op de HVY APC en Överflöd Imorgon•    PlayStation Plus Leden Voordelen: een bonus van GTA$ 1.000.000 voor het spelen tussen nu en 5 augustus, plus verdien elke maand GTA$ 1.000.000 voor het spelen tot de lancering van GTA Online op PlayStation 5
09/07 21u15  Zet The Escapists 2 nu vast op je PCThe Escapists 2, de game van Team17 die je vraagt om uit gevangenissen te ontsnappen, is nu gratis te downloaden op de Epic Games Store. De wekelijkse giveaways van Epic Games zijn bijna niet meer weg te denken en schieten daarom vaak onder onze nieuwsradar. Ironisch genoeg ontsnapte deze echter niet aan onze aandacht. Dus claim hem maar snel.
09/07 08u15  Vigor is nu ook beschikbaar op Nintendo SwitchVigor, Bohemia Interactive's survival game waarin je de wildernis vanNoorwegen verkent, is nu ook te vinden op de Nintendo eShop. Hier werden we aan herinnert middels onderstaande trailer.Slecht nieuws voor gamers die dachten een free-to-play-titel op te pikken, want op de Switch is aankoop van de Founders Pack van € 19,99 verplicht om de game te kunnen spelen. Hiermee krijg je toegang tot de Outlands, $39.99 aan in-game valuta en exclusieve content.            
09/07 08u15  De screenshots van Undead Darlings: No Cure For Love tonen heel wat anders dan gedachtLees meer >
09/07 07u15  Supergiant Games staat centraal in GM Fest 2020GM Fest, de afkorting voor Game Music Festival, is een ode aan de muziek in onze favoriete videogames. Met een jaarlijkse wisselend thema heeft het duizenden gamers weten te bekoren met live vertoningen van verschillende soundtracks. En in 2020 brengt het er vier ten gehore. Bastion, Pyre, Hades en Transister zijn de vier games in kwestie en komen allen uit de stal van Supergiant Games. Die is dan ook zo trots als een pauw en deelt overal onderstaande poster van het evenement.
09/07 00u15  The Sims krijgen hun eigen realityshowVandaag in het ''Het moet toch niet gekker worden!'':Electronic Arts heeft onthuld dat het beginnend op 17 juli een realityshow genaamd Spark'd zal uitzenden rondom diens populaire The Sims-games.Wees niet gevreesd: je gaat niet hoeven kijken naar onzin uitkramende digitale figuren en hun interpersoonlijke relaties. In plaats daarvan draait de show om twaalf spelers die verschillende opdrachten moeten volbrengen in de game om $100.000 te kunnen verdienen onder het toeziend oog van AmericanIdol-finalist Rayvon Owen, YouTuber Kelsey Impicciche, zangeres Tayla Parx en developer Dave Miotke.'Vanaf het allereerste begin is De Sims een grensverleggende ervaring geweest die spelers de kans geeft om gebeurtenissen in het echte leven na te spelen in de game. Dat is wat het zo bijzonder maakt,' zegt Lyndsay Pearson, GM van De Sims-reeks. 'En dat is ook wat de show zo interessant maakt. We blijven die innovatieve geest voortzetten door onze community samen te brengen om het tegen elkaar op te nemen en hun verhalen op een compleet nieuwe manier in een realityprogramma te laten zien.'ELEAGUE is dé locatie voor alle premium gamingcontent en The Sims Spark’d past perfect bij onze programmering met een focus op gaming, lifestyle en cultuur,' aldus Craig Barry, Chief Content Officer, Turner Sports. 'We kijken uit naar deze volgende fase van onze samenwerking met EA terwijl we de populaire De Sims-reeks op TBS uitzenden.'In de Benelux hebben we geen ELEAGUE enTBS en dus zullen de vier afleveringen van de show op 20 juli, 27 juli, 3 augustus en 10 augustus worden gepubliceerd op het YouTube-kanaal van BuzzFeed Multiplayer.'We zijn enorm enthousiast om de bijzonder geëngageerde Gen Z-community van BuzzFeed Multiplayer te betrekken bij een inventieve nieuwe manier van het vertellen van verhalen binnen de denkbeeldige wereld van De Sims,' zegt Branden Smith, Executive Producer van BuzzFeed Multiplayer. 'De samenwerking met EA en TBS geeft ons de kans om fans nieuwe ervaringen te bieden en onze kernwaarden uit te bouwen door een inclusieve benadering van gaming op alle platforms en schermen te verspreiden.'
09/07 00u15  Idea Factory onthult de Dark Shadow van Death end re;Quest 2Als het aankomt op Death end re:Quest 2, laat uitgever Idea Factory maar weinig aan de verbeelding over. Met de knoppen boven dit bericht kom je uit bij een berg screenshots, meerdere trailers en een handjevol nieuwsberichten waarin gedetailleerd in wordt gegaan op verschillende mechanics. Vandaag is niet anders, dus als je nog enigszins verrast wilt worden als het spel verschijnt lees je beter niet verder. Voor de rest: ontmoet Dark Shadows. Deze bijzondere vijanden, die soms verschijnen een de klok twaalf heeft geslagen, zijn veel agressiever dan andere vijanden in de game. Eens ze je hebben gespot zetten ze de achtervolging in om je hoe dan ook om te leggen. Een slim speler probeert dus vooral niet gespot te worden.
09/07 00u15  De beste Capcom games scoor je nu bij IndieGalaDevil May Cry, Resident Evil, Monster Hunter en Megaman; het zijn slechts enkele series die Capcom in zijn portfolio heeft zitten. En tevens zijn dit slechts enkele van de game-series waar je nu flink op kunt besparen. IndieGala mag namelijk 59 games van de uitgever verkopen met kortingen die oplopen tot 81%. Dus als je je al verveelde in deze komkommertijd, heb je nu je tijdverdrijf gevonden voor de rest van de maand. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door IndieGala of Capcom, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
09/07 00u15  We leren eindelijk meer over World of Warcraft: ShadowlandsEnkele weken geleden viel op onze homepage te lezen dat Blizzard middels een livestream meer zou onthullen over Shadowlands, de nieuwe uitbreiding voor de nog altijd populaire MMORPGWorld of Warcraft. Maar toen het moment daar was, was er niets te zien.Net als onder andere Sony besloot Blizzard een stap terug te zetten na aanleiding van de BlackLives Matter-protesten, al deed het wel de belofte later erop terug te komen.En zoals jullie vast wel weten, maakt belofte schuld. Gelukkig werd die schuld vandaag ingelost.De bijna drie kwartier durende update kun je hieronder zien, met als hoogtepunt de onthulling van de Collector's Edition. Deze bevat alle content van de digitale Epic Edition(mount, pet, Hearthstone-kaart, weapon effect, character boost en dertig dagen speeltijd), maar ook een muismat, artbook, digitale soundtrack en vier speldjes. Leuk toch!            
08/07 08u15  We hebben nog wat screenshots van Kingdoms of Amalur: Re-ReckoningLees meer >
08/07 08u15  Wreckfests eerste seizoen krijgt een knallend eindeHet eerste seizoen van Wreckfests DLC is aan zijn einde gekomen met de komst van zijn achtste uitbreiding: the Banger Racing Car Pack.En zoals de naam al doet vermoeden is het een knaller.Banger brengt je drie nieuwe voertuigen, die je kunt uittesten op twee nieuwe tracks die middels een gratis content update aan de game zijn toegevoegd. Die auto's zijn de Sweeper, de Hearse en de Stock Car, die je terug kunt zien in deze nieuwe trailer.            
08/07 08u15  Sony zal volgende PS5-stream naar verluidt in augustus houdenGisteren kregen we al te horen dat Microsoft op 23 juli een nieuwe stream zal houden vol met next-gen first-party-titels. De vraag was dus al snel wanneer Sony zou volgen. En volgens twee journalisten is dat in augustus. De journalisten in kwestie zijn Eurogamer-redacteur Tom Phillips, die al eerder goed voorspelde wanneer deze show van Xbox zou zijn, en Jeff Grubb van VentureBeat. Philips voegt hieraan toe dat Sony zowel first-party- als third-party-titels heeft die nog moeten worden onthuld en dat de Japanners staan te popelen om dit te doen. Wanneer in augustus dit dan exact zou moeten gebeuren weten beiden heren echter niet te melden.Looking forward to Xbox! And a reminder PlayStation plans to fire back in a State of Play soon after... https://t.co/sG5p60JPWo— Tom Phillips (@tomphillipsEG) July 6, 2020
07/07 08u15  Ga samen op reis in This Means WarpLees meer >
07/07 08u15  Nacon Connect kun je vanavond hier bekijkenWe hebben het al eens eerder gezegd, maar de hoeveelheid streams die de afgelopen maanden rondom games worden georganiseerd is verbazingwekkend. De combinatie van coronavirus, lockdown en next-gen zorgt echter voor de perfecte omstandigheden.Vanavond is het de beurt aan uitgever Nacon, die om zeven uur een 38 minuten lange video zal uitzenden waarin tien games worden getoond. Hiervan zijn er zes al onthuld, zoals Vampire:The Masquare -Swansong en Rogue Lords, maar we zullen ook nieuwe spellen krijgen van KTRacing Studio,RaceWard Studio, Spiders Studio enAbrakam Studio.            
07/07 08u15  De volgende Xbox Games Showcase is aangekondigdToen de vorige XboxGames Showcase werd gehouden, waren veel mensen teleurgesteld dat games als Halo:Infinite niet werden getoond. Microsoft liet echter weten dat diens eigen spellen een eigen show zouden gaan krijgen in juli.Op 23 juli is het zover, want dan zal om zes uur de volgende Games Showcase worden uitgezonden.Dit heeft Microsoft onthuld via een bericht op Twitter. Wij zullen uiteraard weer live coverage leveren en zullen te zijner tijd de video op onze homepage zetten.Dus? Zien we jullie dan ook? Xbox Games Showcase July 23rd 9am PT@SummerGameFest Pre-Show at 8am PT with @GeoffKeighley on @YouTubeGaming#XboxGamesShowcase pic.twitter.com/zGr5AnFwic— Xbox (@Xbox) July 6, 2020
07/07 08u15  Pokémon GO Fest 2020 is bijna hierPokémonGOFest 2020, de eerste editie van het jaarlijkse evenement dat helemaal vanuit huis te spelen is, gaat over 19 dagen van start. En omdat Niantic natuurlijk niet wil dat je dit mist, is onderstaande trailer in elkaar gezet.Met dank aan Rian Johnson, de regisseur van Star Wars: The Last Jedi en Knives Out, zien we deze video waarin de lijn tussen mens en mon nog meer vervaagt dan normaal. Verder valt uit de trailer op te maken dat in ieder geval Pikachu,Eevee, Snorlax, Squirtle, Charizard enGible een rol zullen spelen in het evenement.            
06/07 23u15  MX VS ATV: All Out komt naar Nintendo SwitchWater, zand en modder. Een regenbui hier en daar. Bandensporen en heel veel motorisch geweld. Meer is er niet nodig om een offroad racer neer te zetten. THQ Nordic en Rainbouw Studios hebben vandaag bekendgemaakt dat MX vs ATV: All Out Racing naar de Switch komt op 1 september 2020. Met deze offroad-titel kan je alleen, in splitscreen of met acht spelers online de banden vies maken. Supercross, Nationals, Opencross, Waypoint races en deelname aan de Freestyle Competition behoren tot de mogelijkheden als de game ook geschikt is voor de momenten dat jij on-the-road bent. 
06/07 23u15  Shadow Warrior 3 zal worden getoond in de Devolver Digital DirectShadow Warrior: mocht je deze serie niet kennen dan verwacht je wellicht een spel waarin sluipen centraal staat. Waar routes door de struiken en schaduwen je dichter bij de vijand brengen en je trouwe mes een keel doorsnijdt voor deze lucht door kan laten. Houd dit even vast, voeg hier een vat adrenaline aan toe, haal het sluipen weg en verruil je mes voor een shotgun en je begrijpt waar dit naartoe gaat.Ontwikkelaar Flying Wild Hog en uitgever Devolver Digital hebben Shadow Warrior 3 aangekondigd. “We zijn meer dan enthousiast om Shadow Warrior-fans een nieuwe ervaring te bieden en we kunnen niet wachten om de nieuwe features aan ze te tonen. We willen er zeker van zijn dat onze snelle schietactie, messcherp melee-geweld en spectaculair parcours het adrenalinegehalte hoog houdt en de zintuigen scherp” laat Game Director Kuba Opoń noteren.“We vergeten niet waar Flying Wild Hog is begonnen en hopen dat Shadow Warrior 3 voelt als thuiskomen voor de fans die al zo lang met ons zijn. Ook kunnen we niet wachten om nieuwe spelers kennis te laten maken met Lo Wang, onze gevatte held met een tong even scherp als zijn katana. Shadow Warrior 3 brengt hem in aanraking met een gevaar dat misschien wel te groot voor hem is.”Hieronder is de teaser zichtbaar. Lo Wang maakt hierin zijn weg naar de gameplay trailer die wordt onthuld tijdens de Devolver Direct op 11 juli.
06/07 08u15  Scoor de leukste indie-games nu voor een spotprijs in de Curve Digital SaleIn de alsmaar veranderende game-industrie komt steeds meer de nadruk te liggen op kleinere titels. Vooral op PC, waar de instapdrempel laag is, doen uitgevers van dergelijke games het goed, waardoor namen als Merge Games, IMGN.PRO en Curve Digital ons niet meer vreemd zijn. Die laatste heeft nu zelfs een compleet eigen sale gekregen op IndieGala, waar je tot 90% kunt besparen op titels als 10 Second Ninja X, Bomber Crew, Smoke and Sacrifice, For the King en Human Fall Flat. Daar zit dus iets voor iedereen bij. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door IndieGala of Curve Digital, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
06/07 08u15  Je krijgt de zomer in je bol met de nieuwe update voor Overcooked 2Mocht je het niet nog niet gemerkt hebben: buiten is het warmer geworden nu de zomer is aangebroken. Dat betekent dat het seizoen ook verandert in menig videogame. In Overcooked 2 bijvoorbeeld, verschijnt de Sun's Out, Buns Out update, die je nieuwe levels met een zomer thema geeft. Kook in de parade, op een vlot of tijdens een vuurwerkshow en zorg er zoals altijd voor dat je de Ui tevreden houdt.
06/07 07u15  Hunter's Arena: Legacy maakt zich op voor Early AccessDat Hunter's Arena:Legacy op 15 juli live zou gaan in Steams Early Access-programma was al bekend. Maar nu die datum nadert, vond men het nodig om ons daar nog even aan te herinneren.We beginnen onze coverage op de maandagochtend daarom met deze nieuwe trailer, die ons een paar van de karakters toont die we volgende week onder de knoppen kunnen hebben.            
05/07 18u15  Deze Pokémon-ring is onbedoeld seksueelGezien Pokémon een van de grootste en bekendste IP's in de wereld is, is het niet vreemd dat er allerlei merchandise te koop is dat niet traditioneel bij gaming hoort. Zo ook deze speciale verlovingsring van Ginza Tanaka, die je nu op Pokémon Center Online kunt kopen voor zo'n € 2800,-. Natuurlijk is een ring van deze prijsklasse voor een videogame wel bijzonder, maar niet bepaald nieuwswaardig. We waren dan ook niet voornemens om erover te schrijven, tot we de ring eens goed bekeken. Tanaka heeft namelijk wat creatieve vrijheden genomen met de oren van Pikachu die boven de diamant sieren. Zo zijn de oren afgerond, vermoedelijk zodat je je niet bezeerd, en is een groef gemaakt tussen waar het oor normaal van geel in zwart overgaat. Het resultaat is...expliciet.
05/07 18u15  Fan van Harley Quinn? Dan wil je deze bundel niet missenHarley Quinn mag dan wel ooit begonnen zijn als een hulpje van de Joker, maar door de jaren heen is ze uitgegroeid tot een schurk die niet langer in zijn schaduw staat. Of het nu is als een deel van de Suicide Squad, Birds of Prey of als de leider van haar eigen groep boeven; de blondine heeft keer op keer bewezen haar mannetje te kunnen staan. Zavvi erkent deze prestatis en heeft daarom een speciale Harley-actie. Voor € 14,99 inclusief verzending krijg je een shirt van de pittige tante, evenals twee willekeurige figurines van de Lil Bombshells-collectie. Je moet echter dan wel bij het afrekenen de code BOMBSHELL invullen. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Zavvi, noch is die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
05/07 18u15  The World Ends With You krijgt een animeDe populaire JRPG The World Ends With You van Square Enix zal volgend jaar tot leven worden gebracht als een anime. Dit heeft Funimation onthuld op FunimationCon 2020.Hoewel The World End With You niet zo groot is geworden als bijvoorbeeld NieR, FinalFantasy of DragonQuest, heeft het dankzij zijn re-releases op mobiel en Nintendo Switch, evenals de cameo in KingdomHearts 3D:Dream Drop Distance, de nodige schare fans opgebouwd. Daarom heeft men voor de anime ervoor gekozen om de visuele stijl zo nauw mogelijk aan te laten sluiten op het spel, hetgeen ook te zien is aan de trailer.            
05/07 11u15  FunQuarter #319: All about the mons Super toll! Zwak tegen Alcremie Kansloos Dat waag ik te betwijfelen Ik zoek er nog altijd een Kon niet missen ...én Butterfree, Nidoking en Weavile Wallpapers, opslaan voor ware grootte Met Isle of Armor net geweest            
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >

Meest gelezen

2x De screenshots van Shadow Warrior 3 zijn gevuld met bizarre wezens12/07 00u15 - Gamequarter.be: Lees meer >
2x Vane is nu ook gratis in Twitch Prime12/07 00u15 - Gamequarter.be: Het begint bijna standaard te worden: na het aankondigen en aanbieden van de gratis games van een maand, kondigt Amazon een of meerdere extra spellen aan voor diens Prime giveaways. Zo ook nu. Want na onder andere Dear Esther en KUNAI is nu ook het vorig jaar verschenen Vane gratis te downloaden op de webpagina voor Prime-leden. Je kunt het spel daar tot 7 augustus claimen.
2x GRIS krijgt extra fysieke exemplaren12/07 00u15 - Gamequarter.be: Games met een beperkte fysieke oplage zijn gewild bij verzamelaars omdat ze...nou ja...beperkt zijn. Het is het model waar websites als Limited Run Games, Signature Edition Games en Strictly Limited Games op vertrouwen. Een andere game die een model als dit gebruikt is Special Reserve Games, die eerder vanavond een zeer opmerkelijke mededeling deed: het zal extra exemplaren van GRIS voor de Nintendo Switch gaan produceren. In tegenstelling tot de eerste lading zal deze batch echter ongenummerd zijn, zodat de waarde van die oorspronkelijke games (hopelijk) niet zakt. Desondanks zal menig verzamelaar niet happy zijn met deze beslissing vermoeden wij zo.
2x FunQuarfter #32012/07 10u15 - Gamequarter.be: Het is al een legende Featuring TomHanks Nog altijd relevant in 2020 Nu wel Wat denk je nou zelf? Dé uitweg! Weeb-valhalla Wallpapers, opslaan voor ware grootte Tot zo ver vrolijk            
2x Zie wat mogelijk is in Hunter's Arena: Legacy12/07 15u15 - Gamequarter.be: In slechts drie dagen tijd gaat Hunter's Arena:Legacy live in Steam EarlyAccess. Zodat je al een beetje een idee op kan doen van welk karakter je wilt besturen, is hier een nieuwe trailer.Deze trailer toont de helden Yoongeon, Tau, Dara, Jun, Geonhong en Samjang. En een ding is zeker:wij willen het met geen een van hun aan de stok krijgen.            
1x Bakugan: Champions of Vestroia komt dit najaar naar Nintendo Switch10/07 23u15 - Gamequarter.be: De Bakugan-anime is nooit echt doorgebroken in het Westen en de serie wordt ook al jaren niet meer uitgezonden in de Benelux.Dat weerhoudt Warner Bros er echter niet van om een game rondom de tekenfilm naar ons toe te brengen.Champions of Vestoria brengt een gloednieuw verhaal binnen dit universum naar de NintendoSwitch, dat voortbouwt op de avonturen die we al kennen van de anime en bijbehorende media. Deze game wordt ontwikkeld door Wayforward (Mighty Switch Force, Shantae) met ondersteuning van Spin Master.“We zijn enthousiast over onze samenwerking met Spin Master en WayForward om zo alle vechtactie van Bakugan: Champions of Vestroia naar Nintendo Switch te brengen,” aldus Kevin Kebodeaux, Senior Vice President van Warner Bros. Interactive Entertainment. “De wereldwijde populariteit van Bakugan is onmiskenbaar en spelers van over de hele wereld zullen warmlopen voor deze game.”“Bakugan: Champions of Vestroia breidt de populaire vechtfranchise uit met een nieuwe, spannende en interactieve spelopzet. Denk aan aanpassingsmogelijkheden, competitieve actie, diepgaande strategie en personages en werelden in animestijl waar alle gamers en fans van Bakugan van kunnen smullen,” zegt Simonetta Lulli, Vice President van Spin Master Studios. “De game biedt urenlang speelplezier, of je nu in je eentje speelt of tegen Bakugan Brawlers online.”“Bakugan: Champions of Vestroia brengt de populairste aspecten van de tv-serie en het speelgoed samen in een authentiek, inspirerend nieuw spel,” aldus Voldi Way, President & CEO van WayForward. “We hebben het speciaal ontworpen voor Nintendo Switch, met unieke gevechten en strategische opties om een Bakugan-team op te zetten en ermee te vechten.”            
1x Het bloed vloeit rijkelijk in Shadow Warrior 311/07 23u15 - Gamequarter.be: Het is tijd voor een gameplay reveal van Shadow Warrior 3. Devolver heeft middels een teaser vorige week de verwachtingen hoog gehouden en lost ze vanavond tijdens de Devolver Direct in.Compleet over-de-top shooter-actie met bizarre vijanden en dito demonen. Het bloed spat op cartooneske wijze alle kanten op en de guns zien bizar groot uit. Voor de protagonist roept dat hij thuis is, zien we ook nog een vleesmolen op volle kracht draaien en vijanden verwerken.Er valt heel wat aan gort te schieten. Bekijk het zelf even op je gemak in onderstaande trailer. De game verschijnt in 2021.            
1x Carrion is niet voor tere zieltjes11/07 23u15 - Gamequarter.be: Phil Spencer is te gast bij Devolver Direct om de releasedatum van Carrion te onthullen. Een 2D actiegame waarin je met een gedrocht door ondergrondse basissen heen snelt om de (ogenschijnlijke) good guys om te brengen. De game verschijnt op Xbox One, Nintendo Switch en PC op 23 juli. Een bloederig gedrocht laat ook een bloederige bende achter. Wederom een Devolver game die niet geschikt is voor tere zieltjes. Zelf omschrijven ze het als een omgekeerde horror. Bepaal zelf wat jij er van vindt via onderstaande trailer:            
1x Fall Guys: Ultimate Knockout komt al heel snel11/07 23u15 - Gamequarter.be: FallGuys:Ultimate Knockout, de knotsgekke platformer van Devolver Digital, verschijnt op 4 augustus.Dit werd zojuist onthuld gedurende de Devolver Direct.Zoals we van FallGuys gewend zijn, is de trailer een grote kleurrijke zooi vol koddige mannetjes die zo'n beetje je over elkaar heen vallen terwijl ze obstakels proberen te overwinnen. En dat kun je dus spoedig zelf doen.
1x Kogels regenen in de nieuwe trailer van Serious Sam 4: Planet Badass11/07 23u15 - Gamequarter.be: Als er een hoofdloze naakte man binnenstormt onder luid gekrijs, kan dit maar één ding betekenen: Sam is terug om weer honderden aanstormende vijanden over de kling te jagen met uiteenlopend wapentuig. Het gaat niet meer om mikken maar eerder om kiezen. Alhoewel, daar is geen tijd voor. In de verte klinkt alweer het gekrijs van de volgende lading.Serious Sam 4 laat zien dat er in al die jaren na 2011 weinig is veranderd aan de spelopzet. Dezelfde vijanden, een nieuw likje verf en ruige oneliners hebben ons weer enthousiast. Serious Sam 4: Planet Badass laat zichzelf in augustus zien op Steam en Google Stadia.            

Statistieken

Artikels:
27813
Gelezen:
9423
Aantal lezers nu:
63


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2020 Naar boven