zondag 12 juli 2020, week 28


U bent nu hier: Meer nieuws van Trends.be

Laatste updatecontrole: vandaag om 22u15
 

Trends.be

Verbergen Tonen
12/07 12u15  Corona-updates: Gemiddeld aantal dagelijkse besmettingen blijft toenemen Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
12/07 12u15  N-VA-voorzitter De Wever maakt van abortuskwestie breekpunt Na CD&V maakt nu ook N-VA van de abortuskwestie een breekpunt in de federale formatie. CD&V en N-VA zijn tegen het voorstel van liberalen, socialisten, groenen en PVDA om de abortuswet te versoepelen. 'Ik kan u zeggen dat als partijen op de groene knop drukken voor een wet die ik echt schandelijk vind, dat het dan erg moeilijk is om met diezelfde partijen de volgende dag te doen alsof er niks is g...
12/07 12u15  Mentoringnetwerk Ambits wil middenmanagers ondersteunen De coronacrisis brengt heel wat uitdagingen voor middenmanagers naar boven. Het nieuwe mentoringnetwerk van Ambits biedt een helpenden hand.
11/07 13u15  Corona-updates: Mondmaskers verplicht op drukke plaatsen, daggemiddelde nieuwe besmettingen blijft stijgen De coronacijfers in ons land blijven in dalende richting gaan. Toch blijft waakzaamheid geboden, op verschillende plaatsen in Europa en elders in de wereld duiken nieuwe uitbraken op. Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
11/07 12u15  Jambon wil Vlaamse én Franstalige minister voor reeks federale portefeuilles Voor de federale ­regeringsonder­handelingen lanceert Vlaams minister-president Jan ­Jambon (N-VA) zaterdag een opvallend voorstel. Hij stelt voor om een reeks ministerportefeuilles in de volgende federale regering te verdelen tussen een Nederlandstalige en Franstalige minister.
11/07 03u15  Corona-updates: Mondmaskers vanaf vandaag verplicht op drukke plaatsen, 70.000 doden in Brazilië De coronacijfers in ons land blijven in dalende richting gaan. Toch blijft waakzaamheid geboden, op verschillende plaatsen in Europa en elders in de wereld duiken nieuwe uitbraken op. Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
10/07 18u15  BVS-voorzitter Stephane Verbeeck: 'Er komt geen grote prijscorrectie op de woningmarkt' Stephane Verbeeck verkoopt zijn woningontwikkelingsbedrijf Gands. De voorzitter van de vastgoedberoepsorganisatie BVS-UPSI waarschuwt voor zware problemen in het winkelvastgoed en een omwenteling op de kantoormarkt door de coronacrisis.
10/07 18u15  Charles Michel wordt gedwongen tot compromis met onvermijdelijke dilemma's Voorzitter van de Europese raad Charles Michel openbaarde vrijdagmiddag zijn tegenvoorstel voor het Europees herstelfonds na de coronapandemie. Hij behoudt de basis van de aanzet van de Commissie, maar wordt door de lidstaten en het Europees Parlement geconfronteerd met enkele onvermijdelijke dilemma's.
10/07 13u15  KBC koopt rechten voor mobiele clips Belgisch voetbal KBC heeft voor de komende vijf seizoenen exclusieve rechten verworven voor het aanbieden van mobiele clips tijdens de wedstrijden van de Jupiler Pro League. Dat meldt de bank-verzekeraar vrijdag. Ze verwierf ook de niet-exclusieve rechten voor online samenvattingen van alle wedstrijden.
10/07 12u15  Philippe Van Troeye (CEO Engie Benelux): 'Na corona wordt het klimaat de volgende crisis' Engie reorganiseert zijn dienstentak. Een nieuwe structuur moet het bedrijf helpen zijn klanten beter te begeleiden naar een lage uitstoot.
10/07 11u15  Bekaert verkoopt voormalige site in Hemiksem voor 23 miljoen euro Staaldraadproducent Bekaert heeft een overeenkomst gesloten met drie Belgische projectontwikkelaars over de verkoop van zijn vroegere site in Hemiksem, in de provincie Antwerpen. De drie betalen 23 miljoen euro voor de site.
10/07 10u15  Corona-updates: gemiddeld 84 besmettingen per dag; mondmaskers vanaf morgen verplicht op drukke plaatsen De coronacijfers in ons land blijven in dalende richting gaan. Toch blijft waakzaamheid geboden, op verschillende plaatsen in Europa en elders in de wereld duiken nieuwe uitbraken op. Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
10/07 08u15  Corona-updates: gemiddeld 80 besmettingen per dag; mondmaskers vanaf morgen verplicht op drukke plaatsen De coronacijfers in ons land blijven in dalende richting gaan. Toch blijft waakzaamheid geboden, op verschillende plaatsen in Europa en elders in de wereld duiken nieuwe uitbraken op. Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
10/07 00u15  België maakt mee verschil bij benoeming nieuwe voorzitter van omstreden Eurogroep De Ierse minister van Financiën Paschal Donohoe wordt de nieuwe voorzitter van de omstreden Eurogroep. Daar geraakten de 19 ministers van het orgaan het woensdagavond - weliswaar met de nodige moeite - over eens.
09/07 22u15  Corona-updates: mondmaskers vanaf zaterdag verplicht in winkels, bioscopen, zalen en musea De coronacijfers in ons land blijven in dalende richting gaan. Toch blijft waakzaamheid geboden, op verschillende plaatsen in Europa en elders in de wereld duiken nieuwe uitbraken op. Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
Laatste update: vandaag om 12u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
09/07 18u15  Burger King België doet het veel beter dan verwachtOp 28 juni 2017 opende de eerste Burger King in België. Vandaag zijn er al 35 restaurants, en de overkoepelende onderneming Burger Brands Belgium zag zijn winst exploderen. Toch tot vóór de coronacrisis.
09/07 18u15  'Ryanair wil 84 mensen ontslaan in België'De Ierse lagekostenmaatschappij Ryanair heeft de intentie om 44 piloten en 40 stewards en stewardessen die in België gebaseerd zijn, te ontslaan. De wet-Renault zal worden geactiveerd, melden de christelijke vakbond en de pilotenvereniging BeCA.
09/07 16u15  Kleurt uw vakantiebestemming rood? Verzekering inroepen of reisbijstand niet mogelijkWie binnenkort op vakantie vertrekt, kijkt best goed de voorwaarden na van zijn verzekeringen. Zo waarschuwt Touring, marktleider voor reisbijstand in België, dat het de medische kosten ter plaatse niet meer zal vergoeden van zodra de vakantiebestemming door de overheid als 'rode zone' wordt beschouwd.
09/07 15u15  Vakbonden FNG zetten nieuwe CEO onder drukDe vakbonden bij modegroep FNG eisen dat de nieuwe CEO, voormalig VRT-topman Paul Lembrechts, snel antwoorden geeft op enkele prangende vragen. 'Anders kan de sociale vrede niet meer gegarandeerd worden', luidt het.
09/07 15u15  Corona-updates: Nationale Veiligheidsraad komt woensdag opnieuw bijeenDe coronacijfers in ons land blijven in dalende richting gaan. Toch blijft waakzaamheid geboden, op verschillende plaatsen in Europa en elders in de wereld duiken nieuwe uitbraken op. Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
09/07 13u15  Hoge Gezondheidsraad wil dat mondmaskers verplicht worden in winkelsDe Hoge Gezondheidsraad beveelt aan om het dragen van mondmaskers te verplichten in winkels. Dat is nodig 'om de bescherming van klanten en verkopers te verbeteren', zo zegt het wetenschappelijk adviesorgaan van de FOD Volksgezondheid donderdag.
09/07 09u15  Belgisch fonds voor groeibedrijven klokt af op 312 miljoen euroEen finale ophaalronde bracht het kapitaal van het Belgian Growth Fund (BGF) op 312 miljoen euro. Het fonds is een initiatief van de Belgische overheid om jonge bedrijven aan groeikapitaal te helpen. Het BGF werkt als een dakfonds, het investeert in andere fondsen. De nieuwste participatie is een fonds van de Nederlandse durfkapitalist Forbion.
09/07 09u15  Corona-updates: Gemiddeld aantal besmettingen licht gestegenDe coronacijfers in ons land blijven in dalende richting gaan. Toch blijft waakzaamheid geboden, op verschillende plaatsen in Europa en elders in de wereld duiken nieuwe uitbraken op. Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
09/07 06u15  Corona-updates: Crisisaanpak kost 15 miljard euro, kinderopvang pas dicht bij twee besmettingenDe coronacijfers in ons land blijven in dalende richting gaan. Toch blijft waakzaamheid geboden, op verschillende plaatsen in Europa en elders in de wereld duiken nieuwe uitbraken op. Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
09/07 03u15  Corona-updates: Kinderopvang dicht bij twee besmettingen, 4 procent kwetsbare inwoners Brussel positiefDe coronacijfers in ons land blijven in dalende richting gaan. Toch blijft waakzaamheid geboden, op verschillende plaatsen in Europa en elders in de wereld duiken nieuwe uitbraken op. Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
08/07 22u15  Mondragón Corporation bewandelt de middenweg tussen kapitalisme en communismeDe Spaans-Baskische coöperatievengroep Mondragón valt terug op zijn beproefde recepten om de coronacrisis te bezweren. De bedrijven in de groep delen hun winsten en arbeidskrachten. Zo blijven in crisistijden zo veel mogelijk van de 81.000 vennoten van de groep aan het werk.
08/07 18u15  Beurswaakhond FSMA maakt FNG-dossier over aan het gerechtDe Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) breidt haar onderzoek naar de communicatie van FNG uit en maakt het dossier over aan de gerechtelijke autoriteiten.
08/07 18u15  Corona-updates: meer dan 3 miljoen bevestigde besmettingen in VSDe coronacijfers in ons land blijven in dalende richting gaan. Toch blijft waakzaamheid geboden, op verschillende plaatsen in Europa en elders in de wereld duiken nieuwe uitbraken op. Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
08/07 18u15  Drie vragen voor wie een appartement als investering wilWie wil investeren in een appartement moet enkele vragen beantwoorden om een goede keuze te kunnen maken.
08/07 17u15  Corona-updates: Catalonië voert mondmaskerplicht inDe coronacijfers in ons land blijven in dalende richting gaan. Toch blijft waakzaamheid geboden, op verschillende plaatsen in Europa en elders in de wereld duiken nieuwe uitbraken op. Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
08/07 17u15  Zo streamt u muziek tijdens de zomervakantieHet coronavirus maakt een kruis over de festivalzomer. Gelukkig werd uw persoonlijke bubbel sinds 1 juli uitgebreid tot 15 personen. Met deze streamingdiensten maakt u er toch nog een muzikaal feestje van.
08/07 12u15  Brantano en FNG krijgen bescherming tegen schuldeisersDe ondernemingsrechtbank in Mechelen heeft woensdag beslist om drie vennootschappen van modebedrijf FNG tot 5 oktober 2020 te beschermen tegen schuldeisers. Tegen 4 september moet er een reorganisatieplan klaar zijn.
08/07 12u15  CEO Kobe Verdonck: 'SD Worx wil het hele pakket aanbieden'Door de coronapandemie namen de activiteiten van de hr-groep SD Worx een hoge vlucht. Het advies aan bedrijven piekte. Ook strategisch bleven de zaken draaien. De voorbije maanden zijn een paar nieuwe overnames afgerond, zegt CEO Kobe Verdonck.
08/07 09u15  Corona-updates: Verplichte quarantaine na terugreis uit risicogebied?De coronacijfers in ons land blijven in dalende richting gaan. Toch blijft waakzaamheid geboden, op verschillende plaatsen in Europa en elders in de wereld duiken nieuwe uitbraken op. Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
08/07 06u15  Prijs appartementen gaat stevig vooruitDe gemiddelde prijs van een appartement steeg in juni 2020 met 5,9 procent tegenover juni 2019, blijkt uit de Notarisbarometer.
07/07 21u15  Corona-updates: Belgische toeristen in meer landen welkomDe coronacijfers in ons land blijven in dalende richting gaan. Toch blijft waakzaamheid geboden, op verschillende plaatsen in Europa en elders in de wereld duiken nieuwe uitbraken op. Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
07/07 18u15  Regering maakt 600 miljoen euro vrij voor personeel federale zorgsectorDe federale regering gaat 600 miljoen euro pompen in de federale zorgsector, die bijvoorbeeld het ziekenhuispersoneel omvat. Daarvan gaat 500 miljoen euro naar loonsverhogingen en 100 miljoen euro naar de verbetering van de arbeidsomstandigheden.
07/07 18u15  OESO somber over herstel arbeidsmarkt na coronapandemieDe werkloosheid in de - vooral rijke - landen van de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) is in juni verdubbeld ten opzichte van eind vorig jaar. Volledig herstel van de klap van de coronacrisis verwacht de OESO pas na 2021, blijkt uit een nieuw rapport over de arbeidsmarkt.
07/07 15u15  CEO Arnaud Feist: 'Brussels Airport heeft Brussels Airlines nodig'Volgens Arnaud Feist, de CEO van Brussels Airport, is het belangrijk dat de toekomst van Brussels Airlines veilig wordt gesteld. Dat zei de topman van de luchthaven van Zaventem dinsdag in de Kamer.
07/07 15u15  Belgische economie pas in 2023 op pre-coronaniveau: belegger moet dansen, maar niet juichenDe economen van de Belgische banken zijn in hun vooruitzichten nog iets pessimistischer dan de economen van de Nationale Bank van België op 8 juni. De strategen raden de beleggers vooral farma- en technologieaandelen aan, en goud.
07/07 12u15  Michaël Trabbia: 'Orange heeft het duopolie van Proximus en Telenet-VOO doorbroken'Orange Belgium krijgt met Xavier Pichon op 1 september een nieuwe CEO. De huidige CEO verlaat zijn post met een gevoel van voldoening. Onder zijn leiding heeft de operator een opmerkelijke doorbraak bereikt op de internet- en televisiemarkt. Michaël Trabbia maakt de balans op.
07/07 11u15  Europese Commissie: Belgische economie krimpt dit jaar met 8,8 procentDe coronacrisis treft de Belgische economie hard. Volgens de recente prognoses van de Europese Commssie krimpt het Belgische bbp dit jaar door de beperkende maatregelen met 8,8 procent.
07/07 10u15  Orange Belgium benoemt Xavier Pichon (53) tot CEOXavier Pichon wordt met ingang van 1 september de nieuwe CEO van Orange Belgium. De 53-jarige Fransman volgt zijn landgenoot Michaël Trabbia op, die gepromoveerd is tot directeur technologie en innovatie bij het Franse moederbedrijf.
07/07 09u15  Corona-updates: nog 82 besmettingen per dag, nieuwe coronapremie voor culturele sectorDe coronacijfers in ons land blijven in dalende richting gaan. Toch blijft waakzaamheid geboden, op verschillende plaatsen in Europa en elders in de wereld duiken nieuwe uitbraken op. Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
07/07 05u15  Corona-updates: Grote evenementen kunnen misschien toch doorgaan na groen licht evenementenloketDe coronacijfers in ons land blijven in dalende richting gaan. Toch blijft waakzaamheid geboden, op verschillende plaatsen in Europa en elders in de wereld duiken nieuwe uitbraken op. Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
06/07 18u15  Europa zit vol vuile subsidiesAlle groene en duurzame ambities van de Europese Commissie dreigen een maat voor niets te worden, als ze de subsidies voor fossiele brandstoffen in Europa niet aanpakt. Maar de lidstaten hebben weinig zin om ze terug te schroeven.
06/07 17u15  Corona-updates: België opent grenzen dan toch niet voor 15 niet-EU-landenDe coronacijfers in ons land blijven in dalende richting gaan. Toch blijft waakzaamheid geboden, op verschillende plaatsen in Europa en elders in de wereld duiken nieuwe uitbraken op. Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
06/07 17u15  Formatie: vergadering met zes Arizona-partijen geannuleerdEen vergadering van de zes partijen van een zogenaamde Arizona-coalitie, die voor maandagnamiddag was gepland, zal niet plaatsvinden. Voor SP.A was dat niet hetgeen dit weekend was afgesproken, terwijl voor het CDH de voorwaarden voor zo'n plenaire vergadering niet vervuld zijn.
06/07 16u15  Rechtbank beslist op 15 juli over voorlopige bewindvoerders bij FNGDe ondernemingsrechtbank van Mechelen zal op 15 juli beslissen of er voorlopige bewindvoerders worden aangeduid bij modegroep FNG.
06/07 12u15  Start-up Firmalyzer maakt het internet der veilige dingenDe start-up Firmalyzer was begin dit jaar helemaal klaar om zijn product te testen in grote bedrijven, toen het coronavirus het land lamlegde. 'We kwamen op het idee onze software te integreren in producten die de bedrijven al gebruiken', zegt CEO Zahra Khani.
06/07 11u15  Mobiliteit na de coronapandemie: 'De fiets is een blijver'De coronacrisis zet de leasingbedrijven stevig onder druk. Na een recordjaar verwacht de sector dit jaar een daling van de nieuwe inschrijvingen met 20 tot 25 procent. Het post-coronatijdperk zal worden gekenmerkt door minder autokilometers, meer telewerk en de doorbraak van de bedrijfsfiets.
06/07 11u15  Corona-updates: Risk Management Group vraagt om reizen naar risicogebieden af te radenDe coronacijfers in ons land blijven in dalende richting gaan. Toch blijft waakzaamheid geboden, op verschillende plaatsen in Europa en elders in de wereld duiken nieuwe uitbraken op. Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
06/07 11u15  Vrij aanvullend pensioen heeft weinig succesRuim een jaar nadat de formule gelanceerd werd, hebben amper enkele honderden werknemers beslist een vrij aanvullend pensioen op te bouwen.
06/07 10u15  'Uitkering voor coronaverlof lager dan voor ouderschapsverlof voor Vlaamse ouders'De federale bonus wordt tenietgedaan omdat de zogenaamde aanmoedigingspremie die je normaal krijgt bij ouderschapsverlof, geschrapt werd door de Vlaamse overheid. Minister van Werk Hilde Crevits (CD&V) verdedigt die beslissing.
06/07 05u15  Corona-updates: 104.000 hinderpremies toegekend, Australië sluit grens tussen deelstatenDe coronacijfers in ons land blijven in dalende richting gaan. Toch blijft waakzaamheid geboden, op verschillende plaatsen in Europa en elders in de wereld duiken nieuwe uitbraken op. Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
05/07 16u15  Nieuwe lockdowns in Spanje en Marokko, ook in vleesbedrijven in Oostenrijk besmettingenDe coronacijfers in ons land blijven in dalende richting gaan. Toch blijft waakzaamheid geboden, op verschillende plaatsen in Europa en elders in de wereld duiken nieuwe uitbraken op. Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
05/07 14u15  Corona-updates: ook in vleesbedrijven in Oostenrijk besmettingenDe coronacijfers in ons land blijven in dalende richting gaan. Toch blijft waakzaamheid geboden, op verschillende plaatsen in Europa en elders in de wereld duiken nieuwe uitbraken op. Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
05/07 10u15  Corona-updates: aangepast reisadvies voor Spanje na nieuwe lockdown in CataloniëDe coronacijfers in ons land blijven in dalende richting gaan. Toch blijft waakzaamheid geboden, verschillende plaatsen in Europa en elders in de wereld gaan intussen een tweede keer in lockdown. Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
05/07 02u15  Corona-updates: Wereldwijd ruim 200.000 nieuwe besmettingen, 'Belgen die terugkeren uit Lerida moeten getest'De coronacijfers in ons land blijven in dalende richting gaan. Toch blijft waakzaamheid geboden, verschillende plaatsen in Europa en elders in de wereld gaan intussen een tweede keer in lockdown. Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >

Meest gelezen

2x Mentoringnetwerk Ambits wil middenmanagers ondersteunen12/07 12u15 - Trends.be: De coronacrisis brengt heel wat uitdagingen voor middenmanagers naar boven. Het nieuwe mentoringnetwerk van Ambits biedt een helpenden hand.
2x N-VA-voorzitter De Wever maakt van abortuskwestie breekpunt12/07 12u15 - Trends.be: Na CD&V maakt nu ook N-VA van de abortuskwestie een breekpunt in de federale formatie. CD&V en N-VA zijn tegen het voorstel van liberalen, socialisten, groenen en PVDA om de abortuswet te versoepelen. 'Ik kan u zeggen dat als partijen op de groene knop drukken voor een wet die ik echt schandelijk vind, dat het dan erg moeilijk is om met diezelfde partijen de volgende dag te doen alsof er niks is g...
2x Corona-updates: Gemiddeld aantal dagelijkse besmettingen blijft toenemen12/07 12u15 - Trends.be: Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
1x Orange Belgium benoemt Xavier Pichon (53) tot CEO07/07 10u15 - Trends.be: Xavier Pichon wordt met ingang van 1 september de nieuwe CEO van Orange Belgium. De 53-jarige Fransman volgt zijn landgenoot Michaël Trabbia op, die gepromoveerd is tot directeur technologie en innovatie bij het Franse moederbedrijf.
0x Corona-updates: Wereldwijd ruim 200.000 nieuwe besmettingen, 'Belgen die terugkeren uit Lerida moeten getest'05/07 02u15 - Trends.be: De coronacijfers in ons land blijven in dalende richting gaan. Toch blijft waakzaamheid geboden, verschillende plaatsen in Europa en elders in de wereld gaan intussen een tweede keer in lockdown. Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
0x Corona-updates: aangepast reisadvies voor Spanje na nieuwe lockdown in Catalonië05/07 10u15 - Trends.be: De coronacijfers in ons land blijven in dalende richting gaan. Toch blijft waakzaamheid geboden, verschillende plaatsen in Europa en elders in de wereld gaan intussen een tweede keer in lockdown. Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
0x Corona-updates: ook in vleesbedrijven in Oostenrijk besmettingen05/07 14u15 - Trends.be: De coronacijfers in ons land blijven in dalende richting gaan. Toch blijft waakzaamheid geboden, op verschillende plaatsen in Europa en elders in de wereld duiken nieuwe uitbraken op. Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
0x Nieuwe lockdowns in Spanje en Marokko, ook in vleesbedrijven in Oostenrijk besmettingen05/07 16u15 - Trends.be: De coronacijfers in ons land blijven in dalende richting gaan. Toch blijft waakzaamheid geboden, op verschillende plaatsen in Europa en elders in de wereld duiken nieuwe uitbraken op. Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
0x Corona-updates: 104.000 hinderpremies toegekend, Australië sluit grens tussen deelstaten06/07 05u15 - Trends.be: De coronacijfers in ons land blijven in dalende richting gaan. Toch blijft waakzaamheid geboden, op verschillende plaatsen in Europa en elders in de wereld duiken nieuwe uitbraken op. Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
0x 'Uitkering voor coronaverlof lager dan voor ouderschapsverlof voor Vlaamse ouders'06/07 10u15 - Trends.be: De federale bonus wordt tenietgedaan omdat de zogenaamde aanmoedigingspremie die je normaal krijgt bij ouderschapsverlof, geschrapt werd door de Vlaamse overheid. Minister van Werk Hilde Crevits (CD&V) verdedigt die beslissing.

Statistieken

Artikels:
27813
Gelezen:
9423
Aantal lezers nu:
65


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2020 Naar boven