vrijdag 22 oktober 2021, week 42


U bent nu hier: Meer nieuws van Trends.be

Laatste updatecontrole: vandaag om 21u45
 

Trends.be

Verbergen Tonen
22/10 18u15  Combinatie uitkering en loon doorbreekt taboe op Belgische arbeidsmarkt De federale regering wil langdurig werklozen een deel van hun uitkering laten behouden als ze een knelpuntberoep gaan uitoefenen. Die vorm van activering is in Nederland een succes, en lokt vooral laaggeschoolden naar de arbeidsmarkt. Samen met andere maatregelen moet dat de Belgische werkzaamheidsgraad optrekken.
22/10 17u15  Coronablog: Vlaamse regering wil boosterprik voor brede bevolking Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
22/10 16u15  Nieuwe woonvormen dagen het klassieke Belgische woonmodel uit Voorzichtigheid is troef op de Belgische woningmarkt. Inspelend op de bijna mythische baksteen in de maag van de Belg volgen de projectontwikkelaars vooral beproefde recepten. Drie recente initiatieven tonen dat het ook creatiever kan.
22/10 16u15  Podcaster Pim Verlaan bouwt beleggersplatform: 'Leren beleggen is moeilijk, omdat het een zeer gesloten industrie is' De verkoop van zijn bedrijf liet de twintiger Pim Verlaan plots met een smak geld achter. Miljoenen mensen hoorden in zijn podcast hoe hij de beleggingswereld leerde kennen. Nu wil hij met een digitaal platform zijn generatiegenoten beter leren beleggen.
22/10 13u15  Tweede Antwerpse deal voor Home Invest Belgium Home Invest Belgium wil zijn positie op de Antwerpse vastgoedmarkt versterken. Op het Antwerpse Eilandje zal het een kantoorgebouw ombouwen tot een residentieel complex met dertig appartementen.
22/10 13u15  Coronablog: 'Tot 10 keer minder volledig gevaccineerden dan niet-gevaccineerden in ziekenhuis' Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
22/10 12u15  De balans: verlammende persoonlijke ambities in de Wetstraat De voorbije week liepen de spanningen tussen PS-voorzitter Paul Magnette en zijn MR-collega Georges-Louis Bouchez opnieuw hoog op. Hun persoonlijke ambities - electoraal marktleider worden - verlammen de Wetstraat. Premier Alexander De Croo (Open Vld) lijkt niet in staat om voor rust te zorgen. Hij is al bezig met zijn internationale carrière na de Wetstraat 16.
22/10 11u15  Vastgoedreus Evergrande doet langverwachte rentebetalingen Het Chinese vastgoedconcern Evergrande heeft vrijdag langverwachte rentebetalingen gedaan, melden Chinese staatsmedia.
22/10 11u15  Open VLD-voorzitter Egbert Lachaert: 'Coronapas ligt nu niet op Vlaamse tafel, maar is niet uitgesloten' De Vlaamse regering heeft vandaag geen plannen om het Covid Safe Ticket in te zetten in de strijd tegen het coronavirus, zegt Open VLD-voorzitter Egbert Lachaert. Maar hij sluit ook niet uit dat dat nog verandert.
22/10 11u15  Coronablog: Frank Vandenbroucke wil apothekers vaccins laten toedienen Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
22/10 08u15  Coronablog: voor het eerst sinds juni meer dan 1000 covidpatiënten in Belgische ziekenhuizen Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
21/10 19u15  Start-up PolyPerception wil beter recycleren met artificiële intelligentie De start-up PolyPerception ontwikkelde een op artificiële intelligentie gebaseerde tool, die afvalverwerkingsbedrijven helpt efficiënter te sorteren en meer te recycleren.
21/10 17u15  Coronablog: meer vaccinaties in Brussel, einde federale fase 'nog niet aan de orde' Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
21/10 16u15  Ineos-topman Hans Casier: 'Geen klimaat- en energietransitie zonder chemie' De PFOS-affaire heeft een nieuwe deuk geslagen in het imago van de chemie. Maar het debat over de sector mist nu alle nuance, zegt Hans Casier, de Belgische topper bij de chemiereus Ineos. 'We worden dikwijls ter discussie gesteld, maar een energie- en klimaattransitie zonder chemie? Vergeet het maar', stelt Casier, die pas is herbenoemd als voorzitter van de koepelfederatie essenscia.
21/10 15u15  Benoît Deper (Aerospacelab): 'We willen twee satellieten per dag bouwen' Benoît Deper werkt met zijn start-up Aerospacelab aan een assemblagelijn voor kleine, goedkope satellieten. Over drie tot vier jaar zou die twee satellieten per dag afwerken. In juni lanceerde het Waalse bedrijfje met succes zijn testsatelliet Arthur.
Laatste update: vandaag om 18u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
21/10 15u15  Wie wordt de 37ste Trends Manager van het Jaar?Trends bekroont op 12 januari de 37ste Manager van het Jaar. Het is de meest prestigieuze onderscheiding voor een bedrijfsleider in ons land. De laureaat volgt Dirk Coorevits op, de CEO van de Kempense bouwspecialiteitenproducent Soudal.
21/10 15u15  Jacques Vandermeiren (Havenbedrijf Antwerpen): 'Ik geef mensen vertrouwen om hun ding te doen'Jacques Vandermeiren, CEO van Havenbedrijf Antwerpen, is de eerste genomineerde voor de Manager van het Jaar.
21/10 14u15  Coronablog: Vlaanderen kleurt opnieuw rood op Europese coronakaartBlijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
21/10 13u15  Bonusplatform ResQ dagvaardt de Belgische staat: 'Dit is geen rechtlijnig beleid'ResQ ziet de ruling over de waardering van het voordeel alle aard voor een werkuur betaald via het platform niet verlengd en stapt naar de rechter. 'Wij zorgden voor extra btw-inkomsten, terwijl dienstencheques geld kosten aan de overheid.'
21/10 11u15  Volvo Cars verwacht aanhoudend tekort aan chipsIn zijn prospectus voor de beursgang waarschuwt de Zweedse autobouwer Volvo voor het aanhoudende tekort aan chips. De productiehaperingen zouden weleens langer kunnen aanslepen dan verwacht.
21/10 11u15  Europese kopstukken buigen zich over aartsmoeilijke dossiers: 'Een toxische cocktail'De Europese kopstukken buigen zich de komende twee dagen in Brussel over een resem lastige kwesties.
21/10 00u15  CFO of the Year Ingrid Daerden (Aedifica): 'Geloofwaardigheid is essentieel'Ingrid Daerden van Aedifica volgt Nicolas De Clercq van Kinepolis op als Trends CFO of the Year. Dat heeft ze te danken aan het wonderjaar 2020. Ondanks corona haalde Aedifica meer dan 700 miljoen op en sleepte het een Bel-20-notering in de wacht.
21/10 00u15  Hugues Bultot (Univercells) over Deal of the Year: 'Een grootschalig project, dat veel tijd vergde'Het was geen sinecure, maar Univercells wist KKR en fondsen verbonden aan de stichtingen van Bill en Melinda Gates en Georges Soros te verleiden in zijn kapitaal te stappen. De jury van Trends en Trends-Tendances beloonde de Waalse biotechgroep met de titel van Deal of the Year
20/10 22u15  Coronablog: 'Schrap zetten om vierde golf te bedwingen', waarschuwt VandenbrouckeBlijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
20/10 21u15  Ingrid Daerden (Aedifica) is Trends CFO of the YearDe 47-jarige Ingrid Daerden is verkozen tot Trends CFO of the Year 2021. Dat heeft de financieel directeur van Aedifica te danken aan het wonderjaar 2020. Ondanks corona haalde Aedifica meer dan 700 miljoen euro op en sleepte het een Bel-20-notering in de wacht. De trofee van Deal of the Year gaat naar de Waalse biotechnologieonderneming Univercells.
20/10 18u15  Een streng klimaatbeleid is geen economische zelfmoordVan 31 oktober tot 12 november vindt in Glasgow de COP26 plaats, de conferentie van de VN over de klimaatverandering. Het is de belangrijkste klimaattop sinds het klimaatakkoord van Parijs in 2015. De strijd tegen de opwarming van onze planeet legt geen strop om de nek van de economie. Een vermindering van de emissies valt perfect te verzoenen met een stijging van de welvaart. Een te streng klimaa...
20/10 18u15  Belgische e-sport komt in een stroomversnellingHet publiek voor e-sport in België nam de afgelopen jaren al toe. Toen de maatregelen tegen het covid-19-virus iedereen onverbiddelijk thuis hielden, kwam daar nog een kleine charge bij.
20/10 16u15  Verenigde Staten nadrukkelijk aanwezig in Pandora Papers als belastingparadijs: wat nu?De grote verdienste van de Pandora Papers is dat de wereld nu weet hoe gemakkelijk het in sommige Amerikaanse staten is om zwart geld of misdaadgeld te verstoppen. De vraag is wat de wereld met die informatie gaat doen.
20/10 14u15  Claire Tillekaerts stopt als CEO van Flanders Investment & TradeClaire Tillekaerts, de topvrouw van Flanders Investment & Trade (FIT), gaat eind juni volgend jaar met pensioen. Dat is woensdag bevestigd door FIT.
20/10 13u15  FNG-topman Paul Lembrechts neemt ontslag tijdens aandeelhoudersvergaderingPaul Lembrechts heeft zijn ontslag aangekondigd bij de noodlijdende retailgroep FNG, het vroegere moederbedrijf van de failliete schoenenketen Brantano. Hij deed dat op het einde van een algemene vergadering waarin de aandeelhouders een voorstel over zijn verloning wegstemden.
20/10 13u15  Duurzaam bankieren: hoe begint u eraan?Proximus en Belfius lanceerden recent Banx, een smartphone-app die onder meer duurzaamheid wil aanmoedigen. De lijst met duurzame financiële mogelijkheden blijft zo maar groeien, al kunnen bij heel wat producten vraagtekens worden geplaatst.
20/10 12u15  Veeteelt is nog schadelijker dan gedachtWeinig gerechten doen mensen meer watertanden dan een sappig stuk rundvlees. Maar door zoveel koeien te bakken en op te eten, bakken de mensen ook zichzelf.
20/10 12u15  Jens Weidmann stapt op als voorzitter van BundesbankDe voorzitter van de Duitse centrale bank, Jens Weidmann, houdt het eind dit jaar bekeken als voorzitter van de Bundesbank.
20/10 11u15  Wie wordt CFO of the Year?Wie volgt Nicolas De Clercq (Kinepolis) op als Trends CFO of the Year?
20/10 10u15  'Mark Zuckerberg wil naamsverandering voor Facebook Inc.'Facebook Inc., het moederbedrijf van de sociale netwerken Facebook, Instagram en WhatsApp, krijgt binnenkort een andere naam. Dat bericht de Amerikaanse technologieblog The Verge.
20/10 10u15  Coronablog: één prik met Janssenvaccin blijkt niet te volstaanBlijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
20/10 10u15  Marc Raisière (CEO Belfius): 'De CEO is de belangrijkste marketeer van de onderneming'Marc Raisière, de topman van de bank-verzekeraar Belfius, zit de jury voor van de tweede editie van de Belgian Marketing Awards. Een gesprek met een man die gebeten is door marketing.
19/10 21u15  Coronablog: nieuwe coronavariant in Verenigd KoninkrijkBlijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
19/10 17u15  Barbara Van Den Haute (Digitaal Vlaanderen): 'Ik word niet verliefd op een technologische oplossing'Voor administrateur-generaal Barbara Van Den Haute is het veel eenvoudiger geworden om aan buitenstaanders uit te leggen wat Digitaal Vlaanderen doet. Het werk van het ICT-agentschap van de Vlaamse overheid werd veel zichtbaarder tijdens de coronacrisis, met onder meer het overheidsportaal Mijn Burgerprofiel en de CovidSafe-app. Ook 2022 wordt nog een spannend jaar, want dan wordt het Vlaamse Data...
19/10 17u15  Nikolas Vandelanotte (topman accountantskantoor Vandelanotte): 'Schaalvergroting is in ons beroep een kwestie van overleven'Het van oorsprong West-Vlaamse boekhoudkantoor Vandelanotte positioneert zich als een groot familiebedrijf voor grote familiebedrijven. Groeien is de enige optie in een sector die schakelt van het ambachtelijke naar het digitale tijdperk. Het familiale anker blijft echter behouden, zegt topman Nikolas Vandelanotte.
19/10 16u15  Lieven Boeve: 'Leraars tot elke prijs in de klas houden, is geen oplossing'Lieven Boeve, de topman van Katholiek Onderwijs Vlaanderen, ziet het structurele lerarentekort niet verdwijnen.
19/10 14u15  Febeg-topman pleit voor Vlaamse gascentrale: 'En niet alleen voor Antwerpse haven''De winter zal bepalend zijn voor de evolutie van de prijzen', zegt Febeg-topman Marc Van den Bosch over de torenhoge energiefactuur.
19/10 13u15  Waarom techgigant Apple geen kleur durft te bekennenApple is het symbool bij uitstek van het Chinese dilemma waar westerse bedrijven mee worstelen. De Amerikaanse techgigant kan niet zonder de enorme cluster aan fabrieken en de enorme afzetmarkt in China. Maar het wordt een bijna onmogelijke evenwichtsoefening om zowel de Chinese als de Amerikaanse overheid te vriend te houden.
19/10 13u15  Staking bij Agfa-Gevaert in MortselBij beeldvormingsgroep Agfa-Gevaert in Mortsel liggen een aantal afdelingen dinsdag volledig stil door een vakbondsactie. Dat meldt het ACV. Het personeel geeft gehoor aan een algemene actieaanzegging van de vakbonden, nadat gesprekken over een nieuw sectoraal akkoord voor de chemie vastliepen.
19/10 12u15  Biostatisticus Tom Wenseleers (KU Leuven): 'Heropflakkering covid-19 vereist geen nieuwe maatregelen'Het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames als gevolg van covid-19 zit opnieuw in de lift. Moeten we ons opmaken voor een vervelende winter, met een heropflakkering van het virus die nieuwe maatregelen vraagt, of houden de vaccinatiedijken stand? 'De situatie is bijlange niet zo explosief als vorig jaar', zegt Tom Wenseleers, biostatisticus van de KU Leuven.
19/10 11u15  Thomas Dermine (PS) wil dat Europa 5.000 miljard euro in klimaat investeert (en zelf schulden aangaat)Net op de dag dat de Europese Unie het debat over het herzien van de nationale begrotingsregels op gang trekt, lanceert staatssecretaris voor Relance Thomas Dermine een radicaal voorstel.
18/10 18u15  Prijszetters aan de macht: vooruitblik op het vierde beurskwartaalIn het derde kwartaal overheerste onzekerheid op de beurzen. Het laatste kwartaal biedt meer van hetzelfde. De boosdoeners zijn een stokkende groei, een stijgende inflatie en aanvoerproblemen. De beleggers zullen het niet moeten hebben van een algemeen marktrendement maar van bedrijven die zich in die onzekerheid staande houden.
18/10 17u15  Heropbouw van Wallonië boost Waalse bouwsector: 'Dit zal tijd vergen'De heropbouw van de infrastructuur en de woningen na de waterramp geeft de Waalse bouwsector een financiële injectie van minstens 4,6 miljard euro. Maar het gebrek aan arbeidskracht speelt de operatie parten.
18/10 15u15  Biostatisticus Tom Wenseleers (KU Leuven): 'Heropflakkering covid-19 eist geen nieuwe maatregelen'Het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames als gevolg van covid-19 zit opnieuw in de lift. Moeten we ons opmaken voor een vervelende winter, met een heropflakkering van het virus die nieuwe maatregelen vraagt, of houden de vaccinatiedijken stand? 'De situatie is bijlange niet zo explosief als vorig jaar', zegt Tom Wenseleers, biostatisticus van de KU Leuven.
18/10 15u15  Gent in running voor toekomstige giga batterijfabriek van Volvo CarsDe gigafabriek die Volvo Cars wil bouwen voor de productie van batterijen voor elektrische wagens, komt mogelijk in Gent. Dat heeft de Belg Geert Bruyneel, senior vice president manufacturing bij Volvo Cars, maandag in Göteborg gezegd tijdens een bezoek van Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) aan de hoofdzetel van Volvo Cars. Het gaat om een fabriek die batterijen moet leveren voor 300.000...
18/10 14u15  Tom Wenseleers (KU Leuven): 'Heropflakkering covid-19 eist geen nieuwe maatregelen'Het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames als gevolg van covid-19 zit opnieuw in de lift. Moeten we ons opmaken voor een vervelende winter, met een heropflakkering van het virus die nieuwe maatregelen vraagt, of houden de vaccinatiedijken stand? 'De situatie is bijlange niet zo explosief als vorig jaar', zegt Tom Wenseleers, biostatisticus van de KU Leuven.
18/10 13u15  Afscheid in mineur van GalapagosHet zal tijd - en vooral overtuigende laatklinische resultaten - vergen om het fors aangetaste vertrouwen in Galapagos te herstellen.
18/10 12u15  Coronablog: nieuwe ultrasnelle PCR-testen op Brussels AirportBlijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
18/10 10u15  Elke Belg krijgt digitale portefeuille in 2023In de digitale portefeuille worden onder andere de identiteitskaart en het rijbewijs opgeslagen, zodat je je ook kan legitimeren via je smartphone. Dat zegt staatssecretaris voor Digitalisering Mathieu Michel (MR) maandag in Het Belang van Limburg, de Gazet van Antwerpen, La Libre Belgique en La Dernière Heure.
17/10 15u15  Coronablog: 'Geen sprake van extra maatregelen door stijgende cijfers'Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
17/10 13u15  Jill Peeters over de klimaatcrisis: 'De markt zal dit niet oplossen'Jill Peeters gaat straks niet naar de klimaattop COP26 in Glasgow, maar met haar nieuwe docureeks op Canvas zal haar stem duidelijk te horen zijn in het klimaatdebat. Veeleer dan te focussen op wat er verkeerd loopt, wil ze mensen en bedrijven inspireren. 'Ook een bedrijf kan nagaan welke rol in zijn DNA zit. Ben je een innovatiekoploper? Wil je de leider zijn? Ben je eerder een verbinder, of een ...
16/10 17u15  Coronablog: Anti-vaxxers protesteren bij Pfizer tegen gebruik van coronapasBlijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
16/10 16u15  Rudi De Winter (CEO X-FAB): 'Het tekort aan chips voor auto's kan nog duren tot in 2023'Door het tekort aan computerchips draaien ook de fabrieken van het Belgische X-FAB op volle toeren. Toch verwacht CEO Rudi De Winter nog schaarste tot ver in 2022. 'Zo'n sterke groei hebben we nog nooit meegemaakt. Maar een chipsfabriek is zoals een tanker: het duurt heel lang eer die op dreef geraakt.'
16/10 13u15  Minister Demir weigert vergunning voor gasgestookte elektriciteitscentrale in TessenderloVlaams omgevingsminister Zuhal Demir (N-VA) weigert de milieuvergunning voor de realisatie van een nieuwe gasgestookte elektriciteitscentrale in Tessenderlo. Dat deelt de minister vrijdagavond mee. Chemiebedrijf Tessenderlo, dat de centrale zou bouwen, reageert dat het de beslissing grondig zal bestuderen, 'alvorens te beslissen over enige verdere stappen'.
16/10 11u15  Coronablog: Belgische cijfers blijven stijgenBlijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
15/10 17u15  Vlaamse regering verlaagt energiefactuur gemiddeld gezin met zo'n 50 euroDe Vlaamse regering wil in 2022 voor 201,6 miljoen euro kosten uit de elektriciteitsfactuur halen.
15/10 17u15  Coronablog: minstens 81 van de 95 vaccinatiecentra in Vlaanderen blijven langer openBlijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
15/10 14u15  De balans: korte gewapende vrede voor VivaldiMet de begrotingsopmaak voor 2022 en een reeks arbeidsmarkthervormingen heeft premier Alexander De Croo in zijn coalitie de neuzen in dezelfde richting gekregen. Voor even. De liefdesverklaring van de Franse president Emmanuel Macron aan kernenergie hebben ze in Franstalig België ook gehoord. Dat kan straks opnieuw spanningen veroorzaken tussen de MR en de PS.
15/10 14u15  Vier op de vijf familiebedrijven riskeren familiale opvolgingsproblemen16 procent van de familiebedrijven verwacht binnen tien jaar een overdracht naar de volgende generatie. Dat blijkt uit een onderzoek bij 45.000 familiebedrijven van de bank Belfius. Van de ondernemingen die een overdracht verwachten, riskeren vier op de vijf problemen. 'Dat is geen goed nieuws. Het is vijf voor twaalf', oordeelt Jozef Lievens, gedelegeerd bestuurder van het Instituut voor het Fami...
15/10 13u15  Doorgeefschenking wint aan populariteit: wat is het en aan welke voorwaarden moet u voldoen?Almaar vaker geven mensen hun erfenis met een doorgeefschenking aan kinderen of kleinkinderen. Ook de waarde van die schenkingen zit in de lift.
15/10 13u15  Stedenbouwkundige Maarten Van Acker over woonstad Antwerpen: 'Minimumnormen zijn geen garantie voor kwalitatief wonen'De stedenbouwkundige Maarten Van Acker dicht Antwerpen veel kwaliteiten toe als woonstad. Maar om ook jonge gezinnen uit de rand naar de stad te lokken, is meer nodig, weet hij.
15/10 12u15  Regering verdrievoudigt capaciteit windmolens op zeeDe capaciteit van de windmolens op zee wordt verdrievoudigd. Dat heeft de federale regering beslist. De Prinses Elisabeth zone, de tweede zone in de Belgische Noordzee waar windmolens komen, zal worden uitgebreid. Dat kan door krachtiger en grotere windmolens. Er komt ook een energie-eiland in de Noordzee.
15/10 11u15  Zuhal Demir over VN-klimaattop: 'Zonder onze kerncentrales halen we de klimaatneutraliteit niet'Vlaams minister van Milieu en Omgeving Zuhal Demir (N-VA) roept in Trends Talk op Kanaal Z de federale regering op om de levensduur van de twee jongste kerncentrales in ons land te verlengen. Ze doet dat in de aanloop van de VN-Klimaattop COP26 in Glasgow: 'Als we met z'n allen zeggen dat we klimaatneutraliteit willen tegen 2050, dan zal dat helaas niet kunnen zonder kernenergie.' De Belgische del...
15/10 10u15  3M moet vertellen hoeveel PFAS het de lucht inblaastDe afdeling handhaving van het Departement Omgeving van de Vlaamse overheid heeft 3M officieel aangemaand inzage te geven in de hoeveelheid PFAS die het chemiebedrijf de lucht inblaast. Dat bevestigen zowel de Vlaamse Milieumaatschappij (VMM) als het Departement Omgeving aan Apache.
15/10 07u15  Coronablog: alle corona-indicatoren in de liftBlijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >

Meest gelezen

4x Coronablog: voor het eerst sinds juni meer dan 1000 covidpatiënten in Belgische ziekenhuizen22/10 08u15 - Trends.be: Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
4x Coronablog: Frank Vandenbroucke wil apothekers vaccins laten toedienen22/10 11u15 - Trends.be: Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
4x Open VLD-voorzitter Egbert Lachaert: 'Coronapas ligt nu niet op Vlaamse tafel, maar is niet uitgesloten'22/10 11u15 - Trends.be: De Vlaamse regering heeft vandaag geen plannen om het Covid Safe Ticket in te zetten in de strijd tegen het coronavirus, zegt Open VLD-voorzitter Egbert Lachaert. Maar hij sluit ook niet uit dat dat nog verandert.
4x Vastgoedreus Evergrande doet langverwachte rentebetalingen22/10 11u15 - Trends.be: Het Chinese vastgoedconcern Evergrande heeft vrijdag langverwachte rentebetalingen gedaan, melden Chinese staatsmedia.
4x De balans: verlammende persoonlijke ambities in de Wetstraat22/10 12u15 - Trends.be: De voorbije week liepen de spanningen tussen PS-voorzitter Paul Magnette en zijn MR-collega Georges-Louis Bouchez opnieuw hoog op. Hun persoonlijke ambities - electoraal marktleider worden - verlammen de Wetstraat. Premier Alexander De Croo (Open Vld) lijkt niet in staat om voor rust te zorgen. Hij is al bezig met zijn internationale carrière na de Wetstraat 16.
4x Coronablog: 'Tot 10 keer minder volledig gevaccineerden dan niet-gevaccineerden in ziekenhuis'22/10 13u15 - Trends.be: Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
4x Tweede Antwerpse deal voor Home Invest Belgium22/10 13u15 - Trends.be: Home Invest Belgium wil zijn positie op de Antwerpse vastgoedmarkt versterken. Op het Antwerpse Eilandje zal het een kantoorgebouw ombouwen tot een residentieel complex met dertig appartementen.
3x CFO of the Year Ingrid Daerden (Aedifica): 'Geloofwaardigheid is essentieel'21/10 00u15 - Trends.be: Ingrid Daerden van Aedifica volgt Nicolas De Clercq van Kinepolis op als Trends CFO of the Year. Dat heeft ze te danken aan het wonderjaar 2020. Ondanks corona haalde Aedifica meer dan 700 miljoen op en sleepte het een Bel-20-notering in de wacht.
3x Coronablog: Vlaanderen kleurt opnieuw rood op Europese coronakaart21/10 14u15 - Trends.be: Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
3x Jacques Vandermeiren (Havenbedrijf Antwerpen): 'Ik geef mensen vertrouwen om hun ding te doen'21/10 15u15 - Trends.be: Jacques Vandermeiren, CEO van Havenbedrijf Antwerpen, is de eerste genomineerde voor de Manager van het Jaar.

Statistieken

Artikels:
36151
Gelezen:
27798
Aantal lezers nu:
47


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2021 Naar boven