vrijdag 22 oktober 2021, week 42


U bent nu hier: Showbizz | Chronologisch: uit

Laatste updatecontrole: vandaag om 22u30
 

De Telegraaf: Privé

Verbergen Tonen
22/10 22u15  Van Russische roulette tot de dood die in de film belandde: de ergste Hollywood-ongelukken Het sterfgeval op de set van Rust, waarbij acteur Alec Baldwin (63) per ongeluk een cameravrouw doodschoot, beroert Hollywood. Het incident doet terugdenken aan één van de meest beruchte overlijdens in de filmwereld: in 1993 stierf Brandon Lee, zoon van Bruce Lee, door een kogel op de set van The crow. De lijst van fatale of tragische ongevallen in Hollywood is intussen tergend lang. Onderstaand een overzicht.
22/10 22u15  Man aangehouden voor aanslag bij concert Ariane Grande in Manchester De Britse politie heeft een 24-jarige man opgepakt in verband met de aanslag bij een concert van Ariana Grande in Manchester in 2017. Daarbij kwamen 22 mensen om en raakten 237 mensen gewond. De man, aangehouden bij terugkomst op het vliegveld van Manchester, wordt verdacht van het voorbereiden van terrorisme of het assisteren daarvan.
22/10 20u15  Donny Roelvink en vriendin Janice uit elkaar Donny Roelvink en zijn vriendin Janice Blok zijn definitief uit elkaar. De geruchten gingen al langer rond op sociale media, maar vrijdag bevestigt Janice het nieuws op Instagram Stories.
22/10 20u15  ’Geweer Alec Badwin bevatte ook echte kogel’ Het wapen waarmee Alec Baldwin donderdag op een filmset de 42-jarige cameraregisseur Halyna Hutchins doodschoot, bevatte naast losse flodders ook een echte kogel. Filmwebsite Indiewire kreeg een mail van de vakbond van rekwisiteurs, IATSE Local 44, in handen waaruit dat blijkt.
22/10 19u15  Hartsvriendin Tineke de Nooij bij Jomanda voor gesloten deur Nederland kan deze maand genieten van twee documentaires over medium Jomanda, die in de jaren negentig honderdduizenden mensen naar haar healings wist te lokken. Nadat ze door de tragische dood van actrice en comédienne Sylvia Millecam twaalf jaar geleden ons land de rug toekeerde en met de noorderzon naar Canada vertrok, om vervolgens nooit meer iets van zich te laten horen, staken vorige maand twee cameraploegen de oceaan over om voor het eerst - na al die jaren - Jomanda aan de praat te krijgen...
22/10 18u15  Alec Baldwin: ’Mijn hart is gebroken voor familie Halyna’ Alec Baldwin is „in shock” en „verdrietig” om de dood van de 42-jarige cameraregisseur Halyna Hutchins. De 63-jarige acteur schoot haar met een wapen, dat diende als rekwisiet, dood op de set van de film Rust. „Er zijn geen woorden voor”, zo schrijft hij op Twitter.
22/10 18u15  Leverancier: geweer Alec Badwin bevatte ook echte kogel Het wapen waarmee Alec Baldwin donderdag op een filmset de 42-jarige cameraregisseur Halyna Hutchins doodschoot, bevatte naast losse flodders ook een echte kogel. Filmwebsite Indiewire kreeg een mail van de leverancier van het vuurwapen, IATSE Local 44, in handen waaruit dat blijkt.
22/10 18u15  Film die van Halyna Hutchins een ster moest maken werd haar fataal Plotseling werd cameraregisseur Halyna Hutchins donderdag uit het leven gerukt door een noodlottig ongeval op de set van de film Rust. Acteur Alec Baldwin loste per ongeluk een dodelijk schot met een wapen dat als rekwisiet werd gebruikt op de filmset. Hutchins overleed aan haar verwondingen in het ziekenhuis. De cameraregisseur wordt door collega’s en vrienden herinnerd als een ’groot talent’ en een ’rijzende ster’ in de wereld van de cinematografie.
22/10 17u15  Comebacksingle levert Adele zesde nummer 1-hit op Adele kan haar zesde Nederlandse nummer 1-hit op haar naam schrijven. De Britse zangeres is deze week binnengekomen op de eerste plek van de Single Top 100 met het vorige week verschenen liedje Easy On Me, haar eerste single in vijf jaar tijd.
22/10 17u15  Rapper Murda mag ondanks eis van Turks OM terug naar Nederland De Nederlands-Turkse rapper Murda mag ondanks het feit dat het Turks Openbaar Ministerie een celstraf tegen hem heeft geëist terug naar Nederland. Een rechter heeft vrijdag bepaald dat zijn uitreisverbod is komen te vervallen, laat zijn management weten.
22/10 16u15  Ombudsman NPO start geen onderzoek naar ruzie 3FM De ombudsman van de Publieke Omroep (NPO) start geen onderzoek naar het voorval bij radiozender 3FM waarbij zendermanager Sharid Alles zich live in de uitzending van dj Timur Perlin met de inhoud van de show bemoeide. Dat laat ombudsman Margot Smit weten aan ANP. De Nederlandse Vereniging voor Journalisten (NVJ) had haar deze week opgeroepen het incident te onderzoeken.
22/10 15u15  ’Alec Baldwin: waarom had ik in godsnaam een geladen pistool?’ Een getuige heeft aan de Hollywoodsite Showbizz 411 verteld dat Alec Baldwins eerste reactie op het dodelijk schietincident was dat hij onmiddellijk begon te vragen waarom hij na de schietpartij een ’hot gun’ kreeg, wat meestal een pistool betekent dat geladen is met echte munitie. Dat schrijft Daily Mail.
22/10 15u15  Steun voor Alec Baldwin na dodelijk schietongeluk Op de Instagrampagina van Alec Baldwin regent het reacties van mensen die hem een hart onder de riem steken. De acteur heeft donderdag een dodelijk schot gelost met een vuurwapen op een filmset in de Amerikaanse staat New Mexico waarbij de 42-jarige cameraregisseur Halyna Hutchins om het leven kwam.
22/10 15u15  Rapper Murda ’naar omstandigheden oké’ in Turkije De Nederlands-Turkse rapper Murda, tegen wie in Turkije een lange celstraf is geëist, is ’naar omstandigheden oké’, heeft zijn manager vrijdag laten weten. De artiest zat al een nacht in de cel. Donderdag werd bekend dat tegen hem een celstraf van vijf tot tien jaar cel is geëist.
22/10 15u15  Cameraregisseur Halyna Hutchins wordt herinnerd als een groot talent Plotseling werd cameraregisseur Halyna Hutchins donderdag uit het leven gerukt door een noodlottig ongeval op de set van de film Rust. Acteur Alec Baldwin loste per ongeluk een dodelijk schot met een wapen dat als rekwisiet werd gebruikt op de filmset. Hutchins overleed aan haar verwondingen in het ziekenhuis. De cameraregisseur wordt door collega’s en vrienden herinnerd als een ’groot talent’ en een ’rijzende ster’ in de wereld van de cinematografie.
Laatste update: vandaag om 22u15
Lees meer van De Telegraaf: Privé >


Het Laatste Nieuws: Showbizz

Verbergen Tonen
22/10 22u15  Man aangehouden voor aanslag op concert Ariana Grande uit 2017 De Britse politie heeft een 24-jarige man opgepakt in verband met de aanslag bij een concertzaal in Manchester tijdens het concert van Ariana Grande in 2017. Daarbij kwamen 22 mensen om en raakten 237 mensen gewond. De man, aangehouden bij terugkomst op het vliegveld van Manchester, wordt verdacht van het voorbereiden van terrorisme of het assisteren daarvan.
22/10 22u15  ‘Vortex’ van Gaspar Noé wint Grand Prix voor Beste Film op Film Fest Gent ‘Vortex’, het drama van de Frans-Argentijnse regisseur Gaspar Noé (57), is vrijdagavond op het 48ste Film Fest Gent door de Internationale Jury bekroond met de Grand Prix voor Beste Film. Op het filmfestival van Chicago viel dan weer een Belg in de prijzen.
22/10 22u15  Drama, gebroken/gelijmde harten en de verrassende bekentenis van Bert: dit was aflevering tien van ‘Temptation Island: Love or Leave’ Ondertussen worden de koppels al anderhalve week geconfronteerd met verleiding, en dat begint voor sommigen echt wel door te wegen. Aflevering tien is aangebroken, en die zag er zo uit!
22/10 22u15  Elton John wil de rest van z'n leven aan zijn kinderen wijden: “Ik heb genoeg applaus gehad” Elton John (74) heeft een uitgebreid interview gegeven aan The Guardian. Daarin vertelt hij onder meer over hoe z'n opvoeding zijn leven beïnvloed heeft en hoe hij z'n kinderen opvoedt. Elton blikt ook vooruit op z’n allerlaatste tournee, die in 2022 van start gaat. “Ik wil dit niet meer doen.'
22/10 21u15  Cynthia Nixon acteert én regisseert bij reboot ‘Sex & The City’ Cynthia Nixon (55), die de rol van Miranda Hobbes speelt in de ‘Sex & The City’-reboot ‘And Just Like That...’, zal niet alleen in de huid van haar alter-ego kruipen maar ook plaatsnemen op de stoel van de regisseur. De actrice maakte via sociale media bekend een aflevering van de nieuwe show te gaan regisseren en is daar naar eigen zeggen 'ontzettend blij' mee.
22/10 20u15  CELEBS 24/7. Kylie Jenner toont haar zwangere buikje en een intiem moment voor de Beckhams Niets leuker dan meekijken met het leven van onze beroemde medemensen. Benieuwd wat ze zoal uitspoken? Je ontdekt het hier in onze nieuwsstream.
22/10 19u15  Rik Torfs gaat preken in ‘Het eenzame hartenbureau’ Rik Torfs (65), professor kerkelijk recht, heeft er een nieuw baantje bij. Elke zondagavond zal hij in ‘Het eenzame hartenbureau' op Ment TV een preek geven. Dat vertelt hij in Het Nieuwsblad.
22/10 18u15  REALITYCHECK. Ons Delphine en Bert vechten het uit en ‘De Bachelorette’-deelnemer Michael is van’t straat ‘Temptation’, ‘Ex On The Beach’ of ‘Love Island’: het zijn pleasures waar wij ons helemaal niet guilty over voelen. En omdat wij u van hetzelfde verdenken, houden wij u elke vrijdag op de hoogte van het reilen en zeilen in de realitywereld. Nieuwe liefdes, ruzies of andere capriolen van (voormalige) tv-figuren: u komt het hier allemaal te weten.
22/10 18u15  Heetgebakerd, temperamentvol en een nachtmerrie om mee te werken: dit is acteur Alec Baldwin De Amerikaanse acteur Alec Baldwin (63) beleeft z’n grootste nachtmerrie: donderdag schoot hij per ongeluk een vrouw dood op de set van z’n nieuwe film ‘Rust’. En dat net nu de acteur rust had gevonden na enkele turbulente jaren. Van een openbare vechtscheiding, heetgebakerde ruzies om een parkeerplaats en dat ene, gemene telefoontje naar z’n 11-jarige dochter: een portret van een steracteur met kapsones.
22/10 18u15  “Er zijn geen woorden voor mijn verdriet, mijn hart is gebroken”: Alec Baldwin reageert voor het eerst op dodelijk schietincident “Mijn hart is gebroken voor haar man, hun zoon en iedereen die haar kende.” Alec Baldwin heeft op Twitter voor het eerst gereageerd na het dodelijke schietincident waarbij cameraregisseur Halyna Hutchins (42) om het leven kwam. “Er zijn geen woorden voor mijn verdriet.”
22/10 17u15  Britse pers verbijsterd door ‘leugens’ van Buckingham Palace over ziekenhuisopname van de Queen De Britse media hebben verbijsterd gereageerd op het nieuws dat Queen Elizabeth (95) een dag in het ziekenhuis heeft gelegen, en dus niet zoals eerder werd gemeld op Windsor Castle verbleef. Buckingham Palace meldde woensdag dat de vorstin haar bezoek aan Noord-Ierland afblies om op advies van haar artsen rust te nemen. Een dag later werd echter duidelijk dat Elizabeth woensdag aan het einde van de middag was opgenomen en donderdag terug mocht naar Windsor.
22/10 17u15  Mel Gibson gaat hoofdrol spelen in ‘John Wick’-prequel: “Nu stop ik met kijken” Niemand minder dan Mel Gibson (65) zal de hoofdrol spelen in de ‘John Wick’-prequel ‘The Continental’. Daarin wordt dieper ingegaan op het gelijknamige hotel voor huurmoordenaars uit de films. Toch zijn niet alle fans onmiddellijk tevreden met de keuze voor Gibson.
22/10 17u15  Stand-upcomedian Jakob Perceval was drugsverslaafd: “Mijn ouders weenden van pure onmacht, omdat ze mij m’n leven zagen wegblowen” “Ik maakte mezelf wijs: ‘Wiet, daar kan ik wel mee leven.’ Maar ik ben er door in de psychiatrie én in de gevangenis beland.” Met ‘Cannabismonoloog’ brengt Jakob Perceval (26) het verhaal van zijn verslaving. Bij het schrijven kreeg hij hulp van z’n vader, theatermaker Peter Perceval (55), ook al had die z’n zoon op het dieptepunt van z’n verslaving laten vallen. “Soms moet je durven zeggen: ‘Los zélf je problemen op.’”
22/10 17u15  Qmusic lanceert digitale hiphop-zender Q-downtown Qmusic trekt vanaf maandag de kaart van hiphop en r&b op Q-Downtown, een digitaal radiostation. Onder meer Q-dj Jolien Roets en Zoey Hasselbank van Big Brother worden ambassadeurs van de zender.
22/10 17u15  “Waarom was mijn pistool in godsnaam geladen?”: Alec Baldwin in tranen na dodelijk schietincident “Waarom had ik in godsnaam een pistool dat geladen was?”, dat is de vraag die Alec Baldwin (63) bleef stellen na het fatale schietincident waarbij cameraregisseur Halyna Hutchins (42) om het leven kwam. Foto’s tonen hoe de topacteur in tranen belt en krampachtig voorover buigt en naar de grond staart op de parking van het bureau van de sheriff.
Laatste update: vandaag om 22u15
Lees meer van Het Laatste Nieuws: Showbizz >

Nieuwsblad: Life

Verbergen Tonen

Gazet van Antwerpen: Media & Cultuur

Verbergen Tonen
22/10 22u15  Bloederige slagers en louche criminelen kleuren Halloween in Bobbejaanland Halloween belooft voor het pretpark Bobbejaanland in Lichtaart (Kasterlee) weer een voltreffer van formaat te worden. Nu zaterdag is het grote publiek welkom om eens goed te griezelen met niet minder dan vijf spookhuizen en vijf scarezones. Wij hielden onze adem even in om de twee gloednieuwe spookhuizen, CORP en Butcher, te gaan verkennen.
22/10 22u15  Nieuw gemeentehuis nu ook officieel geopend, dit weekend kan ook u genieten van uitgebreide rondleiding Het nieuwe gemeentehuis van Beveren is officieel geopend. Hoewel het gebouw al enkele maanden in gebruik is, wordt het administratieve hart van de gemeente nu ook open gesteld voor de inwoners.
22/10 22u15  Verkrachtingsdrugs in drankje doen komt vaker voor dan we denken: kan je het herkennen of er iets tegen doen? Seksueel geweld na een verkrachtingsdrug in iemands drankje te gieten in een café: de voorbije dagen hebben we geleerd dat het vaker voorkomt dan je zou denken. “Zoals bij alle vormen van seksueel geweld hebben we geen zicht op het échte cijfer, want velen doen geen aangifte”, klinkt het bij experts. Zij roepen op om op tijd aangifte te doen en leggen uit hoe het werkt.
22/10 22u15  Wie is Geert Duyck? De nieuwe investeringspartner van Wouter Vandenhaute bij Anderlecht en ‘machtigste Vlaming in de Londense financiële wereld’ De naam van Geert Duyck had bij het grote publiek al veel bekender in de oren kunnen klinken. De Kortrijkzaan wordt al jaren “een van de machtigste Belgen in de Londense City” genoemd, het financiële wereldcentrum. Maar zelf blijft hij liever discreet. Nu zorgt hij samen met voorzitter Wouter Vandenhaute voor 24 miljoen euro ‘vers geld’ bij RSC Anderlecht. Wie zich in het Lotto Park in de debatten mengt, treedt hoe dan ook een beetje op de voorgrond.
22/10 22u15  Olifant doodt stroper in Zuid-Afrikaans natuurpark Een olifant heeft een stroper doodgetrapt in het beroemde Kruger National Park in Zuid-Afrika. Het verminkte lichaam werd ontdekt tijdens een patrouille tegen stroperij.
22/10 22u15  Tweede zilveren WK-medaille voor Lotte Kopecky na sterke finale in het omnium Lotte Kopecky (25) is op het WK baanwielrennen in Roubaix als tweede geëindigd in het omnium. Na een zwakke start (22ste) in de scratch werd ze derde in de temporace en vierde in de afvalling. Als zevende ging ze het slotnummer, de ploegkoers, in en dankzij twee bonusronden pakte ze nog de zilveren medaille.
22/10 22u15  European Open: Schwartzman verslaat Nakashima en staat in vierde halve finale Diego Schwartzman (ATP 14) heeft de halve finales bereikt van de European Open tennis. De Argentijn, het tweede reekshoofd, won vrijdag na 1 uur en 33 minuten tennis met 6-4 en 6-2 van de Amerikaanse qualifier Brandon Nakashima (ATP 79).
22/10 22u15  WB zwemmen: Croenen net naast podium op 200m vlinderslag, Lecluyse wordt zevende op 50m vlinderslag Fanny Lecluyse heeft vrijdag op de tweede dag van de derde Wereldbekermanche zwemmen in het klein bad (25 meter) in het Qatarese Doha de zevende plaats behaald in de finale van de 50 meter vlinderslag.
22/10 22u15  Vlaamse ‘dierenpsychiater’ opent deuren voor honden en katten met ernstige gedragsproblemen: “De baasjes hier zijn radeloos” Een jong hondje dat maar blijft blaffen en bijten, een kat die extreem bang reageert op bezoek: zij kunnen vanaf nu terecht bij de ‘dierenpsychiater’ in het Oost-Vlaamse Merelbeke. Al is dat niet goedkoop: een consultatie kost 300 euro voor anderhalf uur.
22/10 22u15  Players Championship 27 darts: Kim Huybrechts is met kwartfinale de beste Belg Na een halve finale in het Players Championship 24 darts heeft Kim Huybrechts vrijdag met een kwartfinale in het Players Championship 27 (PDC/89.000 euro) opnieuw een sterke prestatie neergezet.
22/10 21u15  Open Vld en MR op 175ste verjaardag: “In 2024 willen we de grootste familie zijn” 175 jaar geleden werd de liberale partij in ons land gesticht en dat vieren Open Vld en MR samen in Paleis 12 op de Brusselse Heizel. Bijna 4.500 mensen wonen de show bij. Er wordt niet zozeer teruggeblikt, maar vooral vooruitgekeken, ook naar de volgende verkiezingen. “De ambitie moet zijn om te groeien en in 2024 groter te zijn dan de socialistische familie”, klinkt het bij Open Vld-voorzitter Egbert Lachaert.
22/10 21u15  ‘Vortex’ van Gaspar Noé wint Grand Prix voor Beste Film op filmfestival van Gent: “Een waarachtig kunstwerk” ‘Vortex’, het drama van de Frans-Argentijnse regisseur Gaspar Noé, is vrijdagavond op het 48ste Film Fest Gent door de Internationale Jury bekroond met de Grand Prix voor Beste Film.
22/10 21u15  PORTRET. Alec Baldwin: een acteur met een groot ego en een kort lontje Het kan verkeren, ook voor een bekend Hollywoodacteur als Alec Baldwin. En hij had nu net zijn carrière opnieuw op de rails. De 63-jarige vader van zeven kinderen staat bekend om zijn ergerlijke sterallures en zijn kort lontje. Nochtans is Baldwin sinds zijn huwelijk met Hilaria Thomas en zijn Trump-imitaties in het satirische programma Saturday Night Live erg geliefd in Amerika.
22/10 21u15  Grootse plannen van olympisch bronzen Bashir Abdi: aanval op Europees marathonrecord Zijn seizoen is na zijn olympisch brons al méér dan geslaagd. En toch is de honger van Bashir Abdi (32) nog niet gestild. In Rotterdam gaat de Gentenaar voor niets minder dan de geschiedenisboeken, want hij valt er het Europees marathonrecord (2u04’19”) aan. Het lijkt een bijna onmogelijke opdracht, maar dat gold ook voor zijn olympische medaille. Wie niet waagt, niet wint.
22/10 20u15  UGent voert mondmaskerplicht opnieuw in De UGent voert vanaf volgende week maandag opnieuw een mondmaskerplicht in op al haar campussen. Dat blijkt uit een interne mail die de universitaire leiding vrijdagavond heeft uitgestuurd.

TV-Visie

Verbergen Tonen
22/10 16u15  Kijkcijfers: donderdag 21 oktober 2021 Donderdag is voetbalavond op tv, maar dat deert 'Is er een Dokter in de Zaal?' en 'De Slimste Mens ter Wereld' niet echt. 'Dagelijkse Kost' scoort op Dag tegen Kanker een mooie negende plek. Net iets meer mensen kijken naar 'Ze Zeggen Dat' dan naar 'De Rechtbank'.
22/10 09u15  Zanger Metejoor gaat meedoen aan 'Dancing with the Stars' Het gaat hard voor zanger Metejoor. Niet alleen kondigt hij een nieuw album aan, de Kempenaar gaat ook deelnemen aan 'Dancing with the Stars' op Play4. Hij vervoegt daarmee eerder aangekondigde kandidaten zoals Maksim Stojanac en Olympisch kampioene Nina Derwael.
22/10 09u15  Canvas en Business AM halen Amerikaanse ex-vicepresident Al Gore naar Antwerpen Na uitverkochte evenementen met prof. dr. Yuval Harari en relatietherapeute Esther Perel pakken Canvas en Business AM, opnieuw groot uit met een live lezing en Q&A met de Amerikaanse ex-vicepresident en klimaatgoeroe Al Gore.
21/10 21u15  Kijkcijfers: Play4 afgelopen maandag marktleider Play4 domineerde de maandagavond en was dankzij de start van 'Klopjacht' en 'De Slimste Mens ter Wereld' overtuigend marktleider vanaf primetime. 'De Slimste Mens ter Wereld' ging er vandoor met maar liefst 55% marktaandeel op de doelgroep VVA 18-54, meteen het hoogste cijfer ooit op Play4, en meer dan een miljoen kijkers, 1.003.000 om precies te zijn.
21/10 20u15  Kijkcijfers: woensdag 20 oktober 2021 'Helden van Hier: Politie Oostende' zet een mooie score neer, de docureeks 'Als Je Ons Kan Horen' start eerder voorzichtig. Minder kijkers voor 'Axel Gaat Binnen' en een 17de plek voor Europees voetbal op VTM 2. Alweer is het, weliswaar op de valreep, 'De Afspraak' dat op Canvas de meubelen redt.
20/10 21u15  'Klopjacht'-speurders spreken over eigen ervaring: 'Iemand moet deze job doen' Het speurdersteam in 'Klopjacht' bestaat uit allemaal mensen met meerdere jaren ervaring in het politiemilieu. Ze delen wat voor hen de belangrijkste eigenschappen zijn van een goede speurder.
20/10 19u15  Kijkcijfers: dinsdag 19 oktober 2021 Geen miljoenentopper op dinsdag en veel aandacht voor de Europese voetbalwedstrijd van Club Brugge tegen Manchester City. 'Scheire en de Schepping' scoort goed, net als 'Expeditie Gooris'. Dit zijn alle kijkcijfers van afgelopen dinsdag.
20/10 15u15  Slim op het internet met Ketnet Volgende week is het Global and European Media Literacy Week. Ketnet lanceert daarom samen met Mediawijs een gloednieuwe videoreeks met tips rond mediawijs omgaan met het internet.
20/10 14u15  Deze 9 bekende Vlamingen scherpen hun dartpijlen op VTM2! Darts is hot! Vlaanderen smult sinds vorig jaar van de dartswedstrijden op VTM2. Tijd om ook bekend Vlaanderen eens te testen op hun dartstalenten. In aanloop van het nieuwe WK Darts verdiepen 9 bekende Vlamingen zich in deze prachtige precisiesport. 'BV Darts', binnenkort bij VTM2!
19/10 15u15  Kijkcijfers: maandag 18 oktober 2021 'De Slimste Mens ter Wereld' schiet meteen raak en tekent voor de tweede miljoenentopper van de dag, na 'Thuis'. Die andere nieuwkomer, 'Klopjacht', neemt naar Play4-normen een goede start. De controverse rond 'Ik Wil een Kind', was groter dan de interesse bij de kijker, want de oproepaflevering is geen hoogvlieger. Alle kijkcijfers van maandag vind je hier.
19/10 09u15  Kanaal Z biedt unieke blik achter de schermen van Defensie De komende 10 weken brengt Kanaal Z op woensdagavond de nieuwe reportagereeks 'Z-Defensie'. De reeks neemt de kijker mee voor een unieke blik achter de schermen van het Belgisch leger en laat zien hoe Defensie vandaag de toekomst voorbereidt.
19/10 08u15  De VRT brengt informatie voor fietsers in het radioverkeersbulletin Radio 1, Radio 2, MNM en Studio Brussel waarschuwen in het verkeersbulletin vanaf nu ook fietsers voor werkzaamheden of andere problemen op hun route naar het werk. Het verkeersoverzicht is al sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw vooral gericht op de auto. Daar komt vanaf nu verandering in!
18/10 23u15  'Sesamstraat'-actrice Sien Diels overleden Actrice Sien Diels (74) is overleden. Dat meldt VRT NWS. Diels is bij vele generaties bekend als Sien uit 'Sesamstraat'. Daarnaast vertolkte ze ook nog heel wat gastrollen in bekende tv-series.
18/10 20u15  Wim Lybaert blikt terug op stevige avond met Filip Peeters in 'De Columbus' Lees meer >
18/10 18u15  'De Invasie' is gestart! Deze 10 bekende Nederlanders zijn voortvluchtig! Het is zover! 10 Nederlanders waaronder ook de populaire zanger Gers Pardoel zijn vanmorgen ons land binnengevallen. Peter Van de Veire, Sieg De Doncker, Slongs Dievanongs, William Boeva en Kat Kerkhofs hebben jouw hulp nodig!
Laatste update: vandaag om 16u15
Lees meer van TV-Visie >Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >

Meest gelezen

8x Nieuwe bankkaart voor wie Maestro heeft, maar dat zal niet voor iedereen soepel gaan22/10 05u15 - Gazet van Antwerpen: Media & Cultuur: Dertig jaar na de lancering besluit betaalkaartenbedrijf Mastercard te stoppen met Maestro. Vanaf juli 2023 krijgen alle houders een andere bankkaart, die online vlotter moet werken. De omschakeling zal niet voor iedereen soepel gaan.
7x Het grote afscheid van Kenny De Ketele: “Ik heb altijd moeten vechten en daar ben ik trots op”22/10 05u15 - Gazet van Antwerpen: Media & Cultuur: Hij moest het gras van de buren afrijden om zijn eerste fiets te kunnen betalen, maar Kenny De Ketele (36) groeide uit tot een van onze beste pistiers ooit. Als corona het toelaat, rijdt hij nog twee zesdaagsen, maar op de Stab Vélodrome in Roubaix neemt hij afscheid van de internationale baancompetitie. Vandaag in de puntenrit en zondag in de ploegkoers. Een afscheid in schoonheid wenkt: De Ketele gaat voluit voor een tweede regenboogtrui. Om dan aan een nieuw deel in zijn bewogen leven te beginnen. Een monoloog in vijf bedrijven.
6x Britse pers verbijsterd dat paleis loog over ziekenhuisopname koningin Elizabeth22/10 14u15 - De Telegraaf: Privé: Britse royaltyverslaggevers hebben verbijsterd gereageerd op het nieuws dat koningin Elizabeth een dag in het ziekenhuis heeft gelegen, en dus niet zoals eerder werd gemeld op Windsor Castle verbleef. Buckingham Palace meldde woensdag dat de vorstin haar bezoek aan Noord-Ierland afblies om op advies van haar artsen rust te nemen. Een dag later werd echter bekend dat Elizabeth woensdag aan het einde van de middag was opgenomen en donderdag terug mocht naar Windsor.
6x WK voetbal gijzelt personeel in de Formule 1: 23 GP’s op 35 weken zorgen voor moordende werkdruk22/10 12u15 - Gazet van Antwerpen: Media & Cultuur: Sinds kort is de F1-kalender voor 2022 bekend. Tussen 20 maart en 20 november zullen op 35 weken 23 grote prijzen moeten worden afgewerkt. Niet iedereen is daar onverdeeld gelukkig mee, ook al omdat blijkt dat centen – alweer – de belangrijkste drijfveer zijn voor zo’n druk schema.
6x Metejoor kondigt album en concerten aan én doet mee aan ‘Dancing With The Stars’22/10 08u15 - Het Laatste Nieuws: Showbizz: Joris van Rossem (29), beter bekend als Metejoor, heeft niet stilgezeten. De zanger kondigt niet alleen zijn eerste album en een reeks concerten aan, maar geeft ook al mee dat hij binnenkort te zien zal zijn in ‘Dancing With The Stars’.
6x Hernán Losada volgt Beerschot op de voet tijdens sterk debuutseizoen in VS: “Ik hoop dat het nog niet te laat is”22/10 05u15 - Gazet van Antwerpen: Media & Cultuur: Hoe zou het zijn met Hernán Losada? Heel goed, zo blijkt. De 39-jarige Argentijn is aan een sterk debuutseizoen bezig bij DC United. Als jongste coach in de Amerikaanse MLS is hij met zijn ploeg nog volop in de running voor een play-off­-ticket. Uiteraard volgt Losada het Belgisch voetbal nog op de voet, niet het minst zijn ex-ploegen Anderlecht en Beerschot.
6x FBI bevestigt: gevonden lichaam is van Brian Laundrie, verloofde van vermoorde Gabby Petito22/10 01u15 - Gazet van Antwerpen: Media & Cultuur: De menselijke resten die gevonden werden nabij bezittingen van Brian Laundrie (23) zijn wel degelijk van de verloofde van Gabby Petito (22). Dat bevestigt de FBI.
5x Bayern-coach Nagelsmann voelt zich steeds beter na coronabesmetting: “Ik ben weer relatief energiek”22/10 17u15 - Gazet van Antwerpen: Media & Cultuur: Julian Nagelsmann voelt zich met de dag beter. De trainer van Bayern München raakte onlangs besmet met het coronavirus en zit in afzondering thuis. Hij vertrouwt komend weekend in de thuiswedstrijd tegen Hoffenheim volledig op zijn assistenten.
5x Doodgeschoten Halyna Hutchins was een “rijzende ster” in Hollywood: van legerbasis op de poolcirkel naar ‘La La Land’22/10 17u15 - Gazet van Antwerpen: Media & Cultuur: Cameraregisseur Halyna Hutchins (42) kwam om het leven in een woestijn in New Mexico, maar ze groeide op in een legerbasis op de poolcirkel. De Oekraïense was een “rijzende ster”, in de wereld van de cinematografie. Collega’s noemen haar een “groot talent” en een “ongelooflijke artiest”. “Maar vooral ook een fantastische moeder.”
5x Nieuwe R18 wordt moderne randweg met ventwegen, rotondes en fietssluizen22/10 12u15 - Gazet van Antwerpen: Media & Cultuur: De ring rond Retie wordt volgend jaar opgewaardeerd tot een moderne dorpsring: een vlotte randweg met een centrale doorgangsweg voor het doorgaand auto- en vrachtverkeer en aan weerszijden een ventweg voor het lokale verkeer en de fietsers. De verkeerslichten verdwijnen en maken plaats voor rotondes.

Statistieken

Artikels:
36341
Gelezen:
28728
Aantal lezers nu:
53


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2021 Naar boven