zaterdag 31 juli 2021, week 30


U bent nu hier: Showbizz | Chronologisch: uit

Laatste updatecontrole: vandaag om 18u45
 

De Telegraaf: Privé

Verbergen Tonen
31/07 18u15  Jan Rot: ’Ik word niet meer beter’ Jan Rot (63), die in mei van dit jaar nog onder het mes is geweest om een grote tumor uit zijn maag en darmen te laten verwijderen, heeft verschrikkelijk nieuws gekregen. Op Facebook deelt hij zijn verhaal.
31/07 18u15  ’Voetveeg’ Coleen weigert Wayne Rooney de deur te wijzen De misstappen die Wayne Rooney in zijn dertienjarige huwelijk heeft begaan, zijn inmiddels niet meer op één hand te tellen. Toch weigert jeugdliefde Coleen (35), die wordt verweten zijn ’voetveeg’ te zijn, de voormalige stervoetballer de deur te wijzen.
31/07 18u15  Boris en Carrie Johnson verwachten tweede kindje samen Carrie (33), de vrouw van Boris Johnson, is in verwachting van hun tweede kindje. Carrie heeft dit zaterdag wereldkundig gemaakt via haar privé-account op Instagram.
31/07 17u15  ’Boris en Carrie Johnson verwachten tweede kindje samen’ Carrie, de vrouw van Boris Johnson, is in verwachting van hun tweede kindje. Volgens The Independent heeft ze dat zaterdag wereldkundig gemaakt via haar privé-account op Instagram.
31/07 16u15  Dochter Rick Paul van Mulligen na drie weken uit ziekenhuis Bowie, het eenjarige dochtertje van acteur Rick Paul van Mulligen, is weer thuis. Het meisje, dat was opgenomen vanwege een luchtweginfectie, werd zaterdagochtend na drie weken uit het ziekenhuis ontslagen.
31/07 15u15  George en Amal Clooney ontkennen gezinsuitbreiding Er komt geen gezinsuitbreiding voor George en Amal Clooney. De geruchten over een nieuwe zwangerschap kloppen niet, zegt een woordvoerder van het paar tegen E! News. De verhalen deden sinds enkele dagen de ronde.
31/07 14u15  Makers South Park mogen bijna failliete Casa Bonita niet kopen Pech voor Trey Parker en Matt Stone. Het plan van de makers van South Park om Casa Bonita te kopen, gaat voorlopig niet door. Het Mexicaanse restaurant in Denver, dat voorbij komt in de Amerikaanse animatieserie, is namelijk helemaal niet te koop.
31/07 13u15  Douwe Bob tegen grappenmaker Raemon Sluiter: ’Hou je bek joh, sukkeltje’ Douwe Bob kan een woordgrap van Raemon Sluiter over zijn aanstaande vaderschap niet te kunnen waarderen. Op Twitter haalt de zanger opvallend hard uit naar de oud-tennisser.
31/07 12u15  Dolly Parton: ’Ik begrijp Britneys gevoelens heel goed’ Nadat meerdere sterren al openlijk hun steun hebben betuigd aan Britney Spears (39), laat nu ook Amerika’s national treasure Dolly Parton van zich horen. In gesprek met Andy Cohen gaat de countryzangeres in op Britneys huidige situatie.
31/07 11u15  Op1-invaller Natasja Gibbs verbaasde zich over ’opgefokte’ collega’s Natasja Gibbs (42) noemt haar invalperiode bij Op1 „een heel spannende zomerbaan”. De van oorsprong radiomaker had de impact van de NPO-talkshow wel een beetje onderschat, zegt ze in Het Parool.
31/07 10u15  Sharon Stone dreigt acteerklus kwijt te raken door vaccinatie-eis Hollywoodster Sharon Stone vindt dat iedereen die op een filmset werkt, in welke functie dan ook, volledig gevaccineerd moet zijn. Door die mening dreigt de 63-jarige actrice nu een aantal acteerklussen kwijt te raken. „Wat in mijn ogen te gek voor woorden is.”
31/07 00u15  ’Words on bathroom walls’ brengt schizofrenie pakkend in beeld De Duitse regisseur Thor Freudenthal is verzot op het verfilmen van jeugdboeken. Eerder bewerkte hij Diary of a wimpy kid en Percy Jackson: Sea of monsters al voor het witte doek. Nu is het de beurt aan Words on bathroom walls, naar de gelijknamige ’young adult’-roman van Julia Walton uit 2017.
31/07 00u15  Bob Odenkirk had ’kleine hartaanval’, is onderweg naar herstel Bob Odenkirk had een „kleine hartaanval”, maar is nu onderweg naar herstel, zo laat de acteur weten op Twitter. Odenkirk werd dinsdag met een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis nadat hij onwel was geworden op de set van de serie Better Call Saul.
31/07 00u15  Fatale val Youtuber (22) tijdens filmen in Dolomieten Albert Dyrlund, een populaire Deense Youtube-ster, is op 22-jarige leeftijd overleden na een val tijdens het opnemen van een video.
30/07 22u15  Collega Bob Odenkirk: het gaat heel erg goed met hem Het gaat ’heel erg goed’ met acteur Bob Odenkirk, zo laat zijn comedy-collega David Cross weten op Twitter. Eerder werd hij in het ziekenhuis opgenomen vanwege een ’hartgerelateerd ongeval’ tijdens opnames op een set in de Amerikaanse staat New Mexico.
Laatste update: vandaag om 18u15
Lees meer van De Telegraaf: Privé >


Het Laatste Nieuws: Showbizz

Verbergen Tonen
31/07 18u15  Andy Peelman gaat op kamp met Sven Nys en jong wielertalent: “De meesten zijn verrast wanneer ze zien dat Sven er effectief elke dag is én meefietst” Het mooiste is voorbij, de adrenaline zou nooit terugkomen. Dat kreeg Sven Nys (45) te horen toen hij in 2016 zijn profcarrière beëindigde. Het tegendeel is waar, zo blijkt. Sven tilt de nieuwe generatie naar een hoger niveau; deze zomer stoomt hij zes- tot veertienjarigen klaar voor het echte werk in een reeks wielerkampen. “Mensen schrikken daar soms van, maar ik ben hier echt elke dag”, vertelt Sven aan zijn oude kameraard Andy Peelman.
31/07 18u15  Måneskin annuleert optreden op Lokerse Feesten Slecht nieuws voor de fans van Måneskin. De Italiaanse Songfestivalwinnaar zou op donderdag een optreden geven op de festivalweide van de Lokerse Feesten, maar de rockgroep moet het concert nu noodgedwongen annuleren. Een blessure van de drummer strooit roet in het eten, zo maakt de organisatie zaterdag bekend.
31/07 18u15  Prinses Charlène: “Ik keer pas in oktober weer terug naar Monaco” Prinses Charlène (43) zal pas in oktober weer terugkeren naar Monaco, of dat is althans waar zij op hoopt. Charlène zit al sinds mei in haar thuisland Zuid-Afrika, maar liep daar een hardnekkige oor-, neus- en keelinfectie op. In een interview met het radiostation South Africa Radio 702 liet de prinses weten hoe de zaken ervoor staan.
31/07 17u15  RECENSIE. ‘Sexy Beasts’: “Probeer maar eens te muilen met een aap terwijl uw gespleten kin in de weg zit” Singles die het beu zijn om op hun uiterlijk beoordeeld te worden en op zoek zijn naar die magische klik met die speciale iemand. Dat klinkt niet alleen als een fabeltje, dat ziet er in de datingkosmos van ‘Sexy Beasts’ ook zo uit. Maar zal deze mengeling van ‘Blind Date’ en ‘The Masker Singer’ u ook kunnen betoveren? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
31/07 17u15  Elton John stelt hervatting van afscheidstournee weer uit Elton John (74) heeft zijn terugkeer op het podium voorlopig uitgesteld. De Britse zanger zou begin september zijn afscheidstournee na 1,5 jaar hervatten in Duitsland, maar de eerste shows heeft hij verzet naar 2023.
31/07 16u15  Achter de glitter van de catwalk schuilt een bittere wereld voor modellen: “Voor sommige ontwerpers zijn wij vee” Met een knip schrappen ze je uit een show en je wordt vaker niet dan wel betaald. Achter de glamour en glitter van de catwalk schuilt voor de modellen vaak een bittere en keiharde wereld, zeggen Hannelore Knuts en Talis Kyra in De Morgen. Ze vertellen over maanden wachten op een betaling, vuile machtsspelletjes van de agentschappen en op de dag zelf ontdekken dat je rol in de modeshow geschrapt werd. “In plaats van een paar tienduizend euro te verdienen, viel ik terug op nul. En niemand die even sorry komt zeggen.”
31/07 16u15  Deense YouTuber (22) maakt fatale val terwijl hij filmpje maakt op Italiaanse berg De Deense YouTuber Albert Dyrlund is op 22-jarige leeftijd omgekomen bij een tragisch ongeval. Zijn moeder heeft het overlijden vrijdag bevestigd aan Deense media. De YouTuber verbleef in de omgeving van de Italiaanse Alpen, maar tijdens het maken van één van zijn video’s liep het fout: Dyrlund kwam ten val en viel meer dan 200 meter naar beneden.
31/07 15u15  Nieuwe album Ed Sheeran wordt “verrassend en vertrouwd” Het nieuwe album van Ed Sheeran (30) zal zowel “verrassen” als “vertrouwd aanvoelen”. Dat heeft zijn manager Stuart Camp verteld in een interview met Variety. “Er zitten een paar typische Ed-nummers tussen, maar sommigen zijn muzikaal wat avontuurlijker”, lichtte hij een eerste tipje van de sluier.
31/07 15u15  Sharon Stone dreigt project kwijt te spelen: “Ik wil niet werken als niet iedereen gevaccineerd is” Sharon Stone is van mening dat iedereen die op een filmset werkt - in welke functie dan ook - volledig gevaccineerd moet zijn. En daar spreekt de 63-jarige actrice zich ook helder over uit, zo meldt Deadline.
31/07 14u15  28 jaar geleden overleed koning Boudewijn na een hartstilstand: “Hij hield meer van Fabiola dan van het leven zelf” Op 31 juli is het precies 28 jaar geleden dat koning Boudewijn stierf. Een dood die onze natie schokte. De vorst overleed in zijn 62ste levensjaar aan de gevolgen van een hartstilstand in het koninklijk buitenverblijf in het Spaanse Motril. Maar wie was Boudewijn nu eigenlijk? Voor de een was hij een geliefd vorst, voor de ander bijzonder omstreden. “Hij kwam alleen naar buiten als zijn ambt het vroeg”, klinkt het onder experten. Een uitgebreide terugblik op het bewind en de persoonlijkheid van koning Boudewijn, die niemand onberoerd liet.
31/07 12u15  28 jaar geleden kwam koning Boudewijn om door hartstilstand: “Hij hield meer van Fabiola dan van het leven zelf” Op 31 juli is het precies 28 jaar geleden dat koning Boudewijn stierf. Een dood die onze natie schokte. De vorst overleed in zijn 62ste levensjaar aan de gevolgen van een hartstilstand in het koninklijk buitenverblijf in het Spaanse Motril. Maar wie was Boudewijn nu eigenlijk? Voor de een was hij een geliefd vorst, voor de ander bijzonder omstreden. “Hij kwam alleen naar buiten als zijn ambt het vroeg”, klinkt het onder experten. Een uitgebreide terugblik op het bewind en de persoonlijkheid van koning Boudewijn, die niemand onberoerd liet.
31/07 12u15  Prince heeft kluis die 'nucleaire ramp zou overleven' vol muziek Prince nam bijna aan de lopende band muziek op die hij bewaarde in een grote kluis op zijn landgoed Paisley Park. Volgens zijn musical director Morris Hayes is de ruimte gigantisch en zijn de wanden ervan zo dik dat je erin opgesloten ‘een nucleaire ramp’ zou overleven.
31/07 11u15  Netflix onthult hoe Imelda Staunton eruit gaat ziet als nieuwste Queen in ‘The Crown’ ‘The Crown’ heeft een nieuwe Queen nodig: de Britse actrice Imelda Staunton (65) neemt binnenkort de fakkel over van Olivia Colman (47). De populaire Netflix-reeks zal in het vijfde seizoen een tijdsprong maken, waardoor er een oudere actrice wordt ingeschakeld. Het eerste beeld van Imelda als de Queen is zopas vrijgegeven.
31/07 10u15  Zangers blikken terug op ‘Tien Om Te Zien’: “Betty van ‘Big Brother’ stond backstage over te geven in een zakje” Zondag keren we in ‘Tien om te Zien: De Zomer van 199X’ terug naar 1997. Een legendarisch jaar, als we de artiesten die toen optraden mogen geloven. Ze vertellen over per helikopter naar optredens gevoerd worden, de aandacht van vrouwelijke fans en hun schone figuurtje van toen. “Tijdens de generale repetitie moest ik de mensen m’n liedje nog aanleren.”
31/07 10u15  Manager Scarlett Johansson haalt uit naar Disney: “Schandalig hoe jullie haar loon bekend hebben gemaakt” Scarlett Johanssons manager Bryan Lourd kan niet lachen met de praktijken van Disney. Volgens hem ging het bedrijf niet alleen z'n boekje te buiten door contractbreuk te plegen, maar ook door het loon van Scarlett bekend te maken.
Laatste update: vandaag om 18u15
Lees meer van Het Laatste Nieuws: Showbizz >

Nieuwsblad: Life

Verbergen Tonen

Gazet van Antwerpen: Media & Cultuur

Verbergen Tonen
31/07 18u15  Kip & Co nestelt zich in harte Hoevenen Steve Verwerft 41), Benny Melis (40) en Robin Van Echelpoel (34) startten ruim vijf jaar geleden hun eerste Kip &Co in Zoersel. Na Sint-Job en Oostmalle opent het trio nu vierde winkel in Kerkstraat 3, het centrum van Hoevenen.
31/07 18u15  Beer 4 Nature stelt eerste stukje bos open voor wandelaars De vele recreanten in de Belse Bossen van Geel-Bel hebben sinds dit weekend een extra stukje bos ter beschikking. Met de opbrengst van hun bieren kocht Beer 4 Nature een lapje aan en maakte het toegankelijk.
31/07 18u15  Noorderwijk Feest krijgt een uitstekende editie En of de inwoners van Noorderwijk (Herentals) snakten naar een volwaardige editie van het jaarlijkse dorpsfeest van de gemeenschapsraad!
31/07 18u15  Neilson Powless wint uitgeregende en spectaculaire Clasica San Sebastian na sprint met drie Neilson Powless (EF Education-Nippo) heeft in barslechte weersomstandigheden de Clasica San Sebastian gewonnen. Hij trok er op 25 kilometer van de streep vandoor met Mohoric, Honoré en Rota. Op vijf kilometer van de streep kwamen Rota en Honoré echter ten val door een stuurfout van Mohoric. Honoré kon nog wel terugkeren, maar toch was het de Amerikaan die de sprint won. Hij haalde het voor Mohoric, Honoré werd derde.
31/07 18u15  Hittegolf op Groenland:op één dag genoeg ijs gesmolten om heel Florida te bedekken met water Groenland wordt al enkele dagen getroffen door een hittegolf, met temperaturen die meer dan tien graden hoger liggen dan normaal tijdens de zomer. De hoge temperaturen leiden tot een grootschalige afsmelting van de Groenlandse ijskap, zo waarschuwen glaciologen zaterdag.
31/07 18u15  Songfestivalwinnaar Måneskin zegt af voor Lokerse Feesten wegens blessure Pech voor wie uitkeek naar de Lokerse Feesten om daar voor het eerst in België Måneskin live aan het werk te zien. Het concert van de Italiaanse winnaars van het Eurovisiesongfestival, voorzien voor 5 augustus, wordt geannuleerd. “Een blessure bij de drummer dwingt hen om enkele dagen rust te nemen”, aldus de organisatie. De band laat weten het jammer te vinden niet te kunnen optreden, maar “Ethan heeft tendinitis aan zijn hand en kan onmogelijk hersteld zijn tegen komende donderdag.”
31/07 18u15  Elton John stelt eerste weken van afscheidstournee opnieuw uit, nog geen duidelijkheid over concerten in Antwerpen Elton John stelt de eerste twee weken van zijn afscheidstournee ‘Yellow Brick Road Tour’ in september opnieuw uit. De zanger doet dat omwille van de coronamaatregelen. De nieuwe data liggen nu al in 2023. Of de concerten in het Sportpaleis in oktober wél kunnen doorgaan, is nog niet zeker.
31/07 18u15  De Zwitserse Belinda Bencic pakt tennisgoud in het enkelspel De Zwitserse Belinda Bencic (WTA 12) heeft zaterdag op de Olympische Spelen in Tokio het tennistoernooi in het enkelspel bij de vrouwen op haar naam geschreven. Bencic versloeg in de finale de Tsjechische Marketa Vondrousova (WTA 42) in drie sets: 7-5, 2-6 en 6-3. De partij duurde 2 uur en 28 minuten.
31/07 18u15  LIVE. Maakt KV Mechelen ook komaf met nieuwkomer Seraing? KV Mechelen is fantastisch aan het seizoen begonnen met een fameuze comeback tegen Antwerp. Tijd voor bevestiging in en tegen Seraing, de nieuwste aanwinst voor onze hoogste voetbalklasse. Wie haalt het? Volg alles hier LIVE vanaf 18u30!
31/07 18u15  Op dit festival wordt gedanst en geknuffeld alsof corona niet bestaat: “Veiliger dan in supermarkt” Voor het eerst in anderhalf jaar wordt er dit weekend weer gedanst, geknuffeld en gefeest in Limburg alsof het coronavirus nooit heeft bestaan. Liefst drieduizend festivalgangers zakken zaterdag af naar het Boer zoekt Bier-festival in Diepenbeek, het grootste testevent van Vlaanderen. Wij gingen een kijkje nemen.
31/07 18u15  Veerle Bergmans stapt 520 km voor gehandicapte kinderen in Zuid-Amerika: “Niet één blaar, maar nu wel zin in frietjes van ‘t Draakje” Met een brede glimlach en de armen triomfantelijk in de lucht stapte een gezond blozende Veerle Bergmans zaterdagnamiddag met forse tred het Gasketelplein op, vlakbij haar woning. “Missie volbracht”, was haar boodschap aan het ontvangstcomité van vrienden en familieleden. Zeg dat wel. In drie weken doorkruiste de vrouw te voet en in haar eentje ruim 520 km door Nederland en België. Dat levert de vzw Tumbador nu tweeduizend euro op.
31/07 18u15  Murphy Munro brengt zomersingle uit terwijl buitenland singer-songwriter ontdekt Nick Martinet uit Broechem begint in september aan zijn zeventiende jaar als leraar aan het Antwerpse PIVA. Maar eerst brengt hij als singer-songwriter Murphy Munro zijn nieuwste single uit.
31/07 18u15  Regen zorgt voor valpartijen in Clasica San Sebastian: motoren en drie renners van BORA-hansgrohe schuiven onderuit In Spanje stond zaterdag de Clasica San Sebastian op het programma. Van de Spaanse zon was in het Baskenland echter geen spoor. Regen en mist teisterde het peloton. En na een lange droogte kan dat er wel eens voor zorgen dat de wegen spekglad worden.
31/07 18u15  LIVESTREAM. Heistse Pijl gaat spannende finale in, Jakobsen geeft op Na het geweld van de Tour en de Olympische Spelen rijden de profrenners vandaag ook nog eens gewoon op Antwerpse wegen. Om 13.45 uur weerklonk in Vosselaar het startschot van de Heylen Vastgoed Heistse Pijl (1.1). Na zes plaatselijke ronden van 15,4 km wordt de aankomst rond 18.30 uur verwacht in Heist-op-den-Berg. Volg de wedstrijd hier via de livestream van RTV.
31/07 17u15  Acteur Mathias Vergels biedt eigenhandig hulp in zwaar getroffen Pepinster: “Wij zijn hier de enigen die helpen” “Gigantisch veel werk en weinig hulp.” Dat zegt acteur Mathias Vergels die momenteel aan de slag is in Pepinster, een van de gemeenten die zwaar werden getroffen door de watersnood. Samen met leden van de organisatie ‘Brothers of solidarity’ helpt de acteur uit Thuis er de bewoners bij het opruimen van puin.

TV-Visie

Verbergen Tonen
31/07 18u15  Frances Lefebure zegt 'F*** you very, very much'! Nieuw bij Streamz! Frances Lefebure zoals je ze nog niet veel zag... Dat is 'F*** you very, very much', een herkenbare, averechtse en prettig gestoorde reeks over over jezelf vinden in het tragische tijdperk van Tinder en tofu. Vanaf 1 augustus bij Streamz!
31/07 11u15  Kijkcijfers: dit zijn de 20 populairste programma's van Vlaanderen! Lees meer >
31/07 10u15  Play4 zoekt publiek voor 'James, de Musical' Een drukke zomer voor James Cooke. Naast alle voorbereidingen voor zijn huwelijk en het nieuw aangekondigde verbouwprogramma 'Extreme Makeover' werkt hij volop aan een ander programma voor Play4: 'James, de Musical'. En jij kan er ook bij zijn!
30/07 20u15  Feestelijk afscheid van Klaasje in nieuwe K3 Show! Lees meer >
30/07 16u15  Nemen zenders maatregelen tegen acteur verdacht van kindermisbruik? Het Vlaamse medialandschap werd vandaag opgeschud nadat HLN.be een undercoverreportage online zette van een Nederlands onderzoeksjournalist waarin hij een Vlaams acteur ontmaskert als kindermisbruiker.
30/07 15u15  Kijkcijfers: woensdag 28 en donderdag 29 juli 2021 Donderdag publiceerde het CIM geen kijkcijfers, waardoor we je vandaag een dubbele portie kunnen voorschotelen. Weinig nieuws onder de zon, de Olympische Spelen blijven dominant. Ondanks het vroeger uur keek vanaf 8.00 uur meer dan een half miljoen Vlamingen naar de tijdrit en ook gymnastiek had veel bekijks.
30/07 13u15  Play4 lost vroeger dan verwacht eerste aflevering 'De Redders' Klaar voor de spannende avonturen van 'De Redders'? Volgende maandag start Play4 met de nieuwe scripted-realityserie met o.a. Julie Vermeire en Joni van 'Kamp Waes' in de hoofdrol. Maar goed nieuws voor wie niet tot dan kan wachten...
29/07 09u15  'Big Brother' keert terug in 2022! Play4 zoekt nieuwe bewoners Lees meer >
28/07 21u15  Tweede seizoen 'Into the Night' geregisseerd door Belg Nabil Ben Yadir Netflix heeft de cast en het productieteam van het tweede seizoen van de Belgische Netflix Original serie 'Into The Night' aangekondigd. Het tweede seizoen van Jason Georges' 'Into the Night' werd geregisseerd door de Belgische regisseur Nabil Ben Yadir, bekend van films zoals 'Les Barons', 'La Marche' en 'Dode Hoek', en de Franse regisseur Camille Delamarre ('Balthazar', 'The Way', 'Last Call').
28/07 15u15  Kijkcijfers: dinsdag 27 juli 2021 Lees meer >
28/07 13u15  'Vlaanderen Herleeft': Eric Goens volgt heropstart muzieksector voor en achter de schermen Lees meer >
28/07 09u15  Keert 'Big Brother' terug? Het heeft er alle schijn van dat productiehuis EndemolShine in alle stilte is begonnen met de voorbereidingen van een nieuw seizoen van 'Big Brother'. Dat schrijft Het Laatste Nieuws op basis van een Nederlandse bron.
28/07 09u15  Champions League weer volledig te zien bij VTM 2 Lees meer >
27/07 20u15  Sporza-commentator onder vuur na uitspraken rondom mentale problemen Dinsdagmiddag was bij Sporza de olympische teamfinale in het turnen bij de vrouwen te zien. Amerikaans turnster Simone Biles haakte tijdens de wedstrijd af. Blijkbaar zou ze kampen met mentale problemen. En daar had commentator Dirk Van Esser zo zijn eigen mening over.
27/07 16u15  VTM 4 zendt 'Aspe'-film uit als eerbetoon aan acteur Michel Van Dousselaere Lees meer >
Laatste update: vandaag om 18u15
Lees meer van TV-Visie >Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >

Meest gelezen

8x Sharon Stone dreigt acteerklus kwijt te raken door vaccinatie-eis31/07 10u15 - De Telegraaf: Privé: Hollywoodster Sharon Stone vindt dat iedereen die op een filmset werkt, in welke functie dan ook, volledig gevaccineerd moet zijn. Door die mening dreigt de 63-jarige actrice nu een aantal acteerklussen kwijt te raken. „Wat in mijn ogen te gek voor woorden is.”
7x Rechter beslist: Johnny Depp mag opnieuw proberen te bewijzen dat Amber Heard loog tijdens rechtszaak31/07 09u15 - Het Laatste Nieuws: Showbizz: Amber Heard (35) moet bewijzen dat ze de 6 miljoen euro die ze kreeg na de scheiding van Johnny Depp (57) aan het goede doel geschonken heeft. Dat vroeg Johnny aan de rechter, en hij heeft nu gelijk gekregen. Depp hoopt daarmee te bewijzen dat Amber herhaaldelijk heeft gelogen tijdens de rechtszaak.
7x LIVE. Volg hier alle ontwikkelingen over het coronavirus31/07 08u15 - Gazet van Antwerpen: Media & Cultuur: Volg de laatste ontwikkelingen over het coronavirus in binnen- en buitenland in onze liveblog.
7x Dario Van den Buijs terug bij Beerschot: “Ik ben vorig jaar op mijn honger blijven zitten”31/07 05u15 - Gazet van Antwerpen: Media & Cultuur: Terwijl Beerschot voor het jaar van de bevestiging staat, wacht voor Dario Van den Buijs het jaar van de tweede kans. Na een moeilijk debuutseizoen bij Beerschot wil de verdediger zich nu definitief in de basis knokken. “Ik ben op een leeftijd gekomen dat ik absoluut wil spelen.”
7x Verrassing in tennis op Olympische Spelen: Geen Golden Slam voor Novak Djokovic, Zverev speelt finale tegen Khachanov30/07 13u15 - Gazet van Antwerpen: Media & Cultuur: De Serviër Novak Djokovic (ATP 1) heeft zich vrijdag niet kunnen plaatsen voor de finale bij de mannen op het olympisch tennistoernooi in Tokio. In de halve finales ging de nummer een van de wereld, tevens topreekshoofd in de Japanse hoofdstad, verrassend in drie sets onderuit tegen de Duitser Alexander Zverev (ATP 5), na een inzinking na de eerste set: 1-6, 6-3 en 6-1 na 2 uur en 3 minuten.
6x Elton John stelt hervatting van afscheidstournee weer uit31/07 17u15 - Het Laatste Nieuws: Showbizz: Elton John (74) heeft zijn terugkeer op het podium voorlopig uitgesteld. De Britse zanger zou begin september zijn afscheidstournee na 1,5 jaar hervatten in Duitsland, maar de eerste shows heeft hij verzet naar 2023.
6x Zwangere Engelse vrouwen aangemoedigd zich te laten vaccineren wegens deltavariant: “Kan u en uw baby uit ziekenhuis houden”31/07 16u15 - Gazet van Antwerpen: Media & Cultuur: De Engelse hoofdverloskundige Jacqueline Dunkley-Bent dringt er bij haar collega’s op aan om meer zwangere vrouwen aan te moedigen tot vaccinatie tegen het coronavirus. Momenteel laten heel wat zwangere vrouwen zich niet vaccineren, maar uit een onderzoek van de universiteit van Oxford is onlangs gebleken dat zij ergere symptomen kunnen krijgen wanneer ze geconfronteerd worden met de deltavariant van het virus.
6x 28 jaar geleden overleed koning Boudewijn na een hartstilstand: “Hij hield meer van Fabiola dan van het leven zelf”31/07 14u15 - Het Laatste Nieuws: Showbizz: Op 31 juli is het precies 28 jaar geleden dat koning Boudewijn stierf. Een dood die onze natie schokte. De vorst overleed in zijn 62ste levensjaar aan de gevolgen van een hartstilstand in het koninklijk buitenverblijf in het Spaanse Motril. Maar wie was Boudewijn nu eigenlijk? Voor de een was hij een geliefd vorst, voor de ander bijzonder omstreden. “Hij kwam alleen naar buiten als zijn ambt het vroeg”, klinkt het onder experten. Een uitgebreide terugblik op het bewind en de persoonlijkheid van koning Boudewijn, die niemand onberoerd liet.
6x Zangers blikken terug op ‘Tien Om Te Zien’: “Betty van ‘Big Brother’ stond backstage over te geven in een zakje”31/07 10u15 - Het Laatste Nieuws: Showbizz: Zondag keren we in ‘Tien om te Zien: De Zomer van 199X’ terug naar 1997. Een legendarisch jaar, als we de artiesten die toen optraden mogen geloven. Ze vertellen over per helikopter naar optredens gevoerd worden, de aandacht van vrouwelijke fans en hun schone figuurtje van toen. “Tijdens de generale repetitie moest ik de mensen m’n liedje nog aanleren.”
6x “Weer reizen is zeker een factor om van hun huisdier af te geraken”31/07 09u15 - Gazet van Antwerpen: Media & Cultuur: De vakantie-uittocht is volop bezig en dat hebben ze bij de Dierenbescherming Mechelen wel geweten. “Honden en katten komen massaal binnen. Er is zelfs een volle wachttijd voor afstand van honden. En er zitten ook meer dan 100 kittens verdeeld over de opvanggezinnen”, zucht Wendy Kerselaers van de Dierenbescherming Mechelen, waar ze nog lang niet aan vakantie toe zijn.

Statistieken

Artikels:
35761
Gelezen:
18009
Aantal lezers nu:
73


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2021 Naar boven