zaterdag 31 juli 2021, week 30


U bent nu hier: Sitemap

Laatste updatecontrole: vandaag om 17u45
 Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >

Meest gelezen

55x INTERVIEW. Gewezen hoofd van cel pedofilie: “Opscheppen over kindermisbruik en achteraf leugenaar blijken? Nee, nog nooit meegemaakt”31/07 07u15 - Het Laatste Nieuws: “Ikzelf heb in mijn carrière nooit meegemaakt dat een vermeende pedoseksueel opschept over daden die hij zou hebben gepleegd, en dat het achteraf leugens bleken te zijn.” Dat zegt Peter De Waele, zeventien jaar lang hoofd van de cel pedofiele van de federale politie, naar aanleiding van het onderzoek dat loopt naar de acteur die tegen een undercoverjournalist heeft beweerd dat hij kinderen seksueel heeft misbruikt. “Maar,” zegt De Waele, “ik was ook altijd extreem objectief. Die man is onschuldig tot het tegendeel is bewezen.”
51x Piloot ziet persoon met jetpack op 1,5 kilometer hoogte: FBI doet onderzoek31/07 00u15 - Het Laatste Nieuws: De FBI en Amerikaanse luchtvaartautoriteit FAA onderzoeken of een persoon met een jetpack boven Los Angeles heeft gevlogen. Het jetpack werd gespot door een piloot van een vrachtvliegtuig op zo'n 1,5 kilometer hoogte, vlakbij het internationale vliegveld LAX.
48x Annie Geeraerts - ‘de Bomma’ uit ‘Familie’ - is vijf jaar samen met Paul: “Lichamelijk komt er niet veel meer bij kijken”31/07 08u15 - Het Laatste Nieuws: “Ik kan niet ontkennen dat ik ervan geniet, al die aandacht van een man. Ik voel mij opnieuw meer vrouw.” Ontroerend mooi is het, als je die woorden mag optekenen uit de mond van iemand die maandag haar 95ste verjaardag viert. Het liefdesgeluk is Annie Geeraerts dan ook aan te zien. Intussen is ze vijf jaar samen met Paul (90). “Ik heb nu eindelijk het gevoel dat ik een échte familie heb.”
44x Belastingaangifte Trump moet naar het Congres30/07 23u15 - De Standaard: Dat heeft het ministerie van Justitie beslist. Democraten proberen al jaren belastingaangifte van Trump openbaar te krijgen, zoals in het verleden altijd gebeurde met de aangifte van de president van de VS.
42x COLUMN. Wat Vladimir Poetin denkt als hij in Moskou de medailletabel van Tokio overloopt31/07 06u15 - Het Laatste Nieuws: In een vorig leven als sportjournalist was Jan Segers aanwezig bij vijf Olympische Spelen. Dezer weken schrijft hij geregeld iets ongeregelds over een min of meer bekende olympische kop. Vandaag: Vladimir Poetin
41x Caroline (44) weigerde de geruchten over haar tweede man te geloven: “Wat ik toen zo fijn vond, zou mijn grootste miserie worden”31/07 03u15 - Het Nieuwsblad: Caroline (44) was al eens getrouwd geweest toen ze Hugo (66) leerde kennen. “Toen hij een sms stuurde om samen een koffie te gaan drinken, sloeg mijn hart een tel over.” Hugo was een man van de wereld. Charmant. Grappig. Interessant. Maar eigenlijk had Caroline toen al kunnen weten dat hij niet de man van haar dromen bleek.
39x OVERZICHT. Aantal nieuwe ziekenhuisopnames stijgt, al 5 miljoen Vlamingen minstens deels gevaccineerd31/07 08u15 - Het Laatste Nieuws: Tussen 24 en 30 juli werden per dag gemiddeld 32,9 Covidpatiënten opgenomen in het ziekenhuis. Dat is een stijging met 22 procent ten opzichte van de voorgaande 7 dagen. Dat blijkt zaterdag uit de recentste cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano.
38x Staatsveiligheid waarschuwt voor mogelijke spionage via Chinese smartphones31/07 05u15 - Het Laatste Nieuws: De smartphones van de Chinese bedrijven Xiaomi, Oppo en OnePlus zijn sterk in opmars in ons land, maar de Staatsveiligheid waarschuwt voor het risico op spionage. Er is volgens de inlichtingendienst een ‘systematische en diepgaande vermenging tussen die bedrijven en de Chinese overheid’. Dat staat in een antwoord dat N-VA-Kamerlid Michael Freilich kreeg van minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open VLD). Dat schrijft De Tijd zaterdag.
38x Gouverneur Florida laat ware gelaat zien en blokkeert mondmaskerplicht scholen31/07 03u15 - Het Laatste Nieuws: De gouverneur van de Amerikaanse staat Florida, Ron DeSantis, heeft vrijdag per decreet een mondmaskerplicht op scholen in de staat geblokkeerd. DeSantis zei in een toespraak dat ouders zelf het recht moeten hebben om te beslissen of hun kinderen een mondmasker moeten dragen.
38x Dilsen-Stokkem: Wateroverlast: Verboden te wandelen, varen verboden, logeren niet toegestaan en niet vissen31/07 00u15 - Limburgnieuws.be: De fietsveerpontjes blijven nog uit de vaart. De Vlaamse Waterweg moet de situatie grondig kunnen inspecteren en veilig verklaren voordat het veer weer veren kan. Het autoveer is voor langere tijd niet bruikbaar. Waterrecreatie (fluisterboten en kamp...

Statistieken

Artikels:
35508
Gelezen:
16478
Aantal lezers nu:
84


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2021 Naar boven